Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος. Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. Για υπηρεσίες Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος. Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. Για υπηρεσίες Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO)"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Ταχ.Δ/νση:ΟΘΩΝΟΣ 3-ΛΑΜΙΑ Τηλ , Φαξ Λαμία: Αρ. Πρωτ.: 268 Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας Για υπηρεσίες Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) 1. Εισαγωγή Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και η παγκοσμιοποίηση δημιούργησαν νέες προκλήσεις για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η κλίμακα της συλλογής και της ανταλλαγής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυξήθηκε σημαντικά. Η τεχνολογία επιτρέπει τόσο σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, όσο και σε δημόσιες αρχές να κάνουν χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε πρωτοφανή κλίμακα για την επιδίωξη των δραστηριοτήτων τους, ενώ τα φυσικά πρόσωπα ολοένα και περισσότερο δημοσιοποιούν προσωπικές πληροφορίες και τις καθιστούν διαθέσιμες σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι εξελίξεις αυτές απαιτούν ένα ισχυρό και πιο συνεκτικό πλαίσιο προστασίας των δεδομένων στα κράτη - μέλη της ΕΕ, υποστηριζόμενο από αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας, δεδομένου ότι είναι σημαντικό να δημιουργηθεί η αναγκαία εμπιστοσύνη που θα επιτρέψει στην ψηφιακή οικονομία να αναπτυχθεί στο σύνολο της εσωτερικής αγοράς. Τα φυσικά πρόσωπα θα πρέπει να έχουν τον έλεγχο των δικών τους δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ενώ θα πρέπει να ενισχυθούν η ασφάλεια δικαίου και η πρακτική ασφάλεια για τα φυσικά πρόσωπα, τους οικονομικούς παράγοντες και τις δημόσιες αρχές. Το κενό αυτό επιχειρείται να καλυφθεί από τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 «Για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών», η ισχύς του οποίου άρχεται την 25η Μαΐου 2018, επιβάλλοντας αυστηρές αρχές και κανόνες για τη διασφάλιση συνεκτικής και υψηλού επιπέδου

2 προστασίας των φυσικών προσώπων και την άρση των εμποδίων στις ροές δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο εν λόγω Κανονισμός τυγχάνει ευρείας εφαρμογής και ως εκ τούτου οι διατάξεις του διέπουν κάθε επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της εγκατάστασης υπεύθυνου επεξεργασίας ή εκτελούντος την επεξεργασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ως εκ τούτου το πεδίο εφαρμογής του Κανονισμού καταλαμβάνει πάσης φύσεως επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, φορείς του Δημοσίου, ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΝΠΙΔΔ, οργανώσεις, επιστημονικές εταιρίες, ενώσεις φυσικών ή νομικών προσώπων, σωματεία κ.λ.π., που επεξεργάζονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους προσωπικά δεδομένα. Συνεπώς Ο Κανονισμός καταλαμβάνει και όλα τα Επιμελητήρια της χώρας. Περαιτέρω, Σύμφωνα με τις διατάξεις του εν λόγω Κανονισμού, ο υπεύθυνος επεξεργασίας οφείλει να εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζει και να μπορεί να αποδεικνύει ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με τους όρους και τις διατάξεις του εν λόγω Κανονισμού. Τα μέτρα αυτά επανεξετάζονται και επικαιροποιούνται, όταν κρίνεται απαραίτητο, και περιλαμβάνουν την εφαρμογή i) κατάλληλων πολιτικών για την προστασία των δεδομένων από τον υπεύθυνο επεξεργασίας, ii) κωδίκων δεοντολογίας και iii) μηχανισμών πιστοποίησης (άρθρο 24 του Κανονισμού). Η ανάγκη συμμόρφωσης των υπεύθυνων επεξεργασίας και των εκτελούντων την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων με τις διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι διττή: Α) αφενός καθίσταται επιτακτική λόγω του αυστηρού κανονιστικού πλαισίου, που διέπει την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, αλλά και των συνεχώς αυξανόμενων προστίμων που επιβάλλονται σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται παραβατική συμπεριφορά, αποκλίνουσα από τις θεσμοθετημένες πρακτικές και διαδικασίες. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι παραβάσεις των βασικών αρχών για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και των δικαιωμάτων των υποκειμένων των δεδομένων επισύρουν διοικητικά πρόστιμα έως ευρώ ή, σε περίπτωση επιχειρήσεων, έως το 4% του συνολικού παγκόσμιου ετήσιου κύκλου εργασιών του προηγούμενου οικονομικού έτους, ανάλογα με το ποιο είναι υψηλότερο, ενώ οι παραβάσεις των υποχρεώσεων του υπεύθυνου επεξεργασίας και του εκτελούντος την επεξεργασία, επισύρουν διοικητικά πρόστιμα έως ευρώ ή, σε περίπτωση επιχειρήσεων, έως το 2% του συνολικού παγκόσμιου ετήσιου κύκλου εργασιών του προηγούμενου οικονομικού έτους, ανάλογα με το ποιο είναι υψηλότερο. Β) αφετέρου καθίσταται επιβεβλημένη για λόγους εμπορικούς και απολύτως επιχειρηματικούς. Ειδικότερα, η δραστηριοποίηση του υπεύθυνου επεξεργασίας και του εκτελούντος την επεξεργασία είναι πλέον απολύτως συνυφασμένη με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (πολλές φορές ακόμη και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων).

3 Επομένως, η εκ μέρους μας τήρηση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων αποτελεί στοιχείο sinequanon : i) για τη σύννομη δραστηριοποίησή μας και ii) για τη συμμόρφωσή μας προς αντίστοιχες υποχρεώσεις τους που προβλέπονται σε συμβάσεις συνεργασίας με τρίτους καθώς και ιιι) την προστασία των μελών μας. Επειδή η ευθυγράμμιση και εναρμόνιση με τον εν λόγω Κανονισμό κρίνεται υποχρεωτική και επίσης κρίνεται υποχρεωτικός ο ορισμός υπευθύνου προστασίας δεδομένων (DPO) για κάθε Επιμελητήριο της Επικράτειας, ως συνάγεται από το άρθρο 37 του εν λόγω Κανονισμού. Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να διασφαλιστεί η ορθή εφαρμογή του Κανονισμού, προβαίνουμε σε Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας για υπηρεσίες Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO). 2. Σκοπός Με την έκδοση της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωση ενδιαφέροντος, εφεξής «Πρόσκληση», προσβλέπει στην υποβολή προτάσεων από τους ενδιαφερόμενους, εφεξής «Υποψήφιοι», οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις, υπηρεσίες πλήρους συμμόρφωσης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στις διατάξεις του Κανονισμού 2016/679 της ΕΕ "Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων - GDPR", προκειμένου να επιλεγεί κατόπιν αξιολόγησης ο προτιμώμενος Υποψήφιος. Οι Υποψήφιοι υποβάλλουν πρόταση συνεργασίας για υπηρεσίες DPO. Η Πρόταση δεν συνιστά σε καμία περίπτωση δέσμευση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για τη σύναψη σύμβασης με οποιοδήποτε από τους Υποψηφίους ως αποτέλεσμα της παρούσας διαδικασίας. Το Επιμελητήριο έχει την δυνατότητα να ανακαλέσει την παρούσα Πρόσκληση οποτεδήποτε, αζημίως και αναιτιολόγητα. Η τελική επιλογή εκ μέρους του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας του προεπιλεγμένου Υποψηφίου δεν θεμελιώνει υποχρέωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κατάρτισης σύμβασης με τον προεπιλεγμένο Υποψήφιο. 3. Συμμετοχή και προθεσμία υποβολής προτάσεων Δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα έχουν φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα και ενώσεις προσώπων. Ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων δύναται να είναι δικηγόρος ή/και δικηγορική εταιρεία ή ένωση αυτών ή/και εταιρεία πληροφορικής ή/και επιστήμονες πληροφορικής ή/και εταιρείες συμβουλευτικής ή ελεγκτικές, σε σύμπραξη ή μη με εταιρείες πιστοποίησης.

4 Οι Υποψήφιοι οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην Πρόσκληση, παρακαλούνται όπως υποβάλλουν τις προτάσεις τους πλήρεις και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες στην Πρόσκληση προϋποθέσεις έως και την ,σε κλειστό φάκελο στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Για τυχόν διευκρινίσεις οι Υποψήφιοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας έως την καταληκτική ημερομηνία. Οι Υποψήφιοι δύνανται να υποβάλουν τις Προτάσεις τους χωρίς περιορισμό, εφόσον μπορούν να επιδείξουν αξιοσημείωτη τεχνογνωσία επί του αντικειμένου και εμπειρία συνεργασίας με πελατολόγιο. Η πιστοποίηση της ιδιότητος του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) από Διαπιστευμένο Οργανισμό Πιστοποίησης θα ληφθεί υπόψη. Η πρόταση θα πρέπει να είναι ευανάγνωστη και σαφής, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς το λεκτικό και τα αριθμητικά στοιχεία, και να συνοδεύεται με όλα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά. 4. Εύρος έργου (Scope): Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO), σύμφωνα και με τα άρθρα 39 επ. του Κανονισμού ΕΕ) 2016/679 «α) ενημερώνει και συμβουλεύει το Επιμελητήριο ή τον εκτελούντα την επεξεργασία, αλλά και τους υπαλλήλους αυτών που επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σχετικά με τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά την προστασία δεδομένων, β) παρακολουθεί τη συμμόρφωση του φορέα με τον εφαρμοστέο Κανονισμό και τις τυχόν άλλες εφαρμοστέες ενωσιακές ή εθνικές διατάξεις σχετικά με την προστασία δεδομένων και με τις πολιτικές του Επιμελητηρίου ή του εκτελούντος την επεξεργασία σε σχέση με την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένων της ανάθεσης αρμοδιοτήτων, της ευαισθητοποίησης των υπαλλήλων που συμμετέχουν στις πράξεις επεξεργασίας, και των σχετικών ελέγχων, γ) παρέχει συμβουλές, εφόσον του ζητηθεί, όσον αφορά την εκτίμηση αντικτύπου σχετικά με την προστασία των δεδομένων και παρακολουθεί την υλοποίησή της, δ) συνεργάζεται με την εποπτική αρχή, ε) ενεργεί ως σημείο επικοινωνίας για την εποπτική αρχή για ζητήματα που σχετίζονται με την επεξεργασία, περιλαμβανομένης της προηγούμενης διαβούλευσης και πραγματοποιεί διαβουλεύσεις, ανάλογα με την περίπτωση, για οποιοδήποτε άλλο θέμα».

5 5. Περιεχόμενο πρότασης Αιτούμενες Υπηρεσίες Η πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει και να ανταποκρίνεται πλήρως στις αιτούμενες υπηρεσίες 6.Περιεχόμενο της πρότασης Προϋποθέσεις Παρουσίαση του Υποψηφίου και των συνεργατών του, αν υπάρχουν, με σαφή αναφορά στα τυπικά τους προσόντα και την σχετική επαγγελματική εμπειρία. Εμπειρία στην κανονιστική συμμόρφωση σε θέματα προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα θα εκτιμηθεί. Δήλωση έλλειψης συνδρομής συνθηκών σύγκρουσης συμφερόντων. Κόστος παροχής υπηρεσιών για 1 έτος Προσκόμιση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών που αναφέρονται διεξοδικά. Ειδικότερα, Ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων (φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα ή/ και ενώσεις προσώπων) πρέπει να διαθέτει, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποδεικτέες δεξιότητες και εμπειρογνωμοσύνη, η δε πιστοποιημένη παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων DPO ( για τα φυσικά πρόσωπα) κρίνεται ως επιπλέον προσόν, χωρίς όμως να μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία στον τομέα προστασίας προσωπικών δεδομένων : εμπειρογνωσία στον τομέα του δικαίου και των πρακτικών περί προστασίας δεδομένων, γνώση των πράξεων επεξεργασίας που διενεργούνται, γνώση του τομέα των τεχνολογιών πληροφοριών και της ασφάλειας δεδομένων, γνώση του τομέα δραστηριότητας και του φορέα, ικανότητα ανάπτυξης νοοτροπίας προστασίας των δεδομένων στους κόλπους του οργανισμού. Τα Καθήκοντα του DPO ορίζονται στο άρθρο 39 του Κανονισμού και το Επιμελητήριο οφείλει να παράσχει τα οριζόμενα στο άρθρο 38 του αυτού. 7. Γενικοί όροι Συμμετοχής Α. Καθήκον Εχεμύθειας Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αναδημοσίευση ή ανακοίνωση από τον Υποψήφιο σχετικά με την διαδικασία της Πρόσκλησης, ή οποιαδήποτε δημοσίευση της πρότασης του καθώς και οιαδήποτε είδους συζήτηση του Υποψηφίου με τρίτους ή λοιπούς συνυποψήφιους σχετικά με την διαδικασία

6 της παρούσας Πρόσκλησης και των επικοινωνιών που θα λάβουν χώρα με τους Υποψήφιους μετά τη δημοσίευση αυτής. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την Πρόσκληση και παρέχονται καθ οποιονδήποτε άλλο τρόπο στους Υποψηφίους τίθενται στη διάθεσή τους υπό την προϋπόθεση ότι οι Υποψήφιοι δεν επιτρέπεται, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας: Να αποκαλύψουν, να αντιγράψουν, να αναπαράγουν, να διανέμουν ή να μεταβιβάσουν πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση της παρούσας Πρόσκλησης συνολικώς ή μερικώς σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Να χρησιμοποιήσουν τις παρεχόμενες πληροφορίες από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από τους σκοπούς της ανάπτυξης και υποβολής των προτάσεων τους. Β. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας αναλαμβάνει την υποχρέωση σεβασμού της εμπιστευτικότητας των υποβαλλόμενων προτάσεων. Γ. Οι πληροφορίες που υποβάλλονται από τον Υποψήφιο θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν από το Επιμελητήριο, με βάση την ποιότητα των βιογραφικών, την εμπειρία και το πελατολόγιο που θα καταθέσει και αποδείξει ο Υποψήφιος (ποιοτικό κριτήριο), σε συνδυασμό με την Οικονομική του Προσφορά (οικονομικό κριτήριο). Η ανάθεση πραγματοποιείται με κριτήριο την ποιοτικότερη και οικονομικότερη προσφορά. και με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, όπως αυτή ορίζεται στο Ν. 4412/2016 όπως ισχύει. Δ. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεων των Υποψηφίων ολοκληρώνονται εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας Υποβολής και ο Υποψήφιος που θα είναι προτιμώμενος από τον φορέα ειδοποιείται μέσω επιστολής, εντός τριών (3) ημερών από το πέρας της αξιολόγησης, καλούμενος για συμβασιοποιήσει της ανάθεσης σε αυτόν. Ε. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφιβολίας, κάθε Υποψήφιος με την υποβολή της πρότασης του, συμφωνεί ότι το Επιμελητήριο Φθιώτιδας δικαιούνται να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που περιέχονται στην πρόταση του και τυχόν συνοδευτικά αυτής προσκομιζόμενα έγγραφα σε φυσική μορφή, στο βαθμό που είναι απαραίτητο, προς επίτευξη του σκοπού της Πρόσκλησης και προκειμένου να αξιολογήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του. Το Επιμελητήριο θα διατηρήσει στο αρχείο του την πρόταση και κάθε σχετική παρεχόμενη πληροφορία του Υποψηφίου για όσο διάστημα θεωρεί ότι χρειάζεται προς εξυπηρέτηση του σκοπού της παρούσας. Στ. Έξοδα Συμμετοχής Το Επιμελητήριο σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε κόστος των Υποψηφίων σχετιζόμενο με την διερεύνηση, διαδικασία και συμμετοχή στην Πρόσκληση, ακόμη και σε περίπτωση ακύρωσης ή τερματισμού της διαδικασίας από το Επιμελητήριο.

7 Ζ. Κανόνες αποκλεισμού, δεοντολογίας και σύγκρουση συμφερόντων ι. Οποιαδήποτε προσπάθεια του Υποψηφίου ή/και συμβούλου του να επηρεάσει τη διαδικασία με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό του. Συγκεκριμένα, οι Υποψήφιοι απαγορεύεται, άμεσα ή έμμεσα, ανά πάσα στιγμή: να αναθεωρήσουν ή να τροποποιήσουν το περιεχόμενο της πρότασής τους κατόπιν συμφωνίας με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, να συνάπτουν οποιαδήποτε συμφωνία ή ρύθμιση με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο σχετικά με τη μορφή ή το περιεχόμενο της πρότασης, να λάβουν πληροφόρηση από οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους ή συνεργάτες του Επιμελητηρίου σχετικά με άλλο Υποψήφιο ή Πρόταση. να μην έχουν προσκομίσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ιι. Οι Υποψήφιοι είναι υπεύθυνοι να διασφαλίσουν ότι δεν υφίσταται σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ του Υποψήφιου, των συνεργατών και των συμβούλων του και του Επιμελητήριο. Κάθε Υποψήφιος που δεν συμμορφώνεται με αυτήν την απαίτηση μπορεί να αποκλειστεί από τη διαδικασία κατά την κρίση του Επιμελητηρίου. Ο Υποψήφιος συμφωνεί ότι κάθε υποβαλλόμενη Πρόταση συμπεριλαμβανομένης της Οικονομικής Προσφοράς, θα παραμένει σε ισχύ για περίοδο τριών μηνών από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Πρότασης σύμφωνα με την παρούσα Πρόσκληση. Η. Όροι πληρωμής Σε περίπτωση συνεργασίας, η τιμολόγηση θα γίνεται προς το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο οποίο προσφέρονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες. Συν/μενα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. Πιστοποιητικά περί μη κήρυξης σε κατάσταση πτώχευσης και υπαγωγής σε παρόμοιες καταστάσεις 2. Πιστοποιητικά περί μη κατάθεσης αίτησης για κήρυξη σε πτώχευση ή υπαγωγής σε παρόμοιες καταστάσεις 3. Απόσπασμα ποινικού μητρώου

8 4 4. B3ci1waq aapaaiotikç Evn1Jp6TnTuc 5. fllmolrolqhlkó popoaoyikç VflpEpólqTac 6. 'Eyypapa vopipouoiaqç voijikwv upocririwv 7. Auoôo iç flpóakaflaflç Yiio3oAç flpoopopóç 8. KQTQmGTIKÔ Z TrEpIrrTwafl irou 0 cvôia(pepópvoc Elval vopikô upóowiro 9. EIöIKEç TrEplmci)acIç: Z. uepitrtwofl uuo3oaflç Kolvflç TTpopopáç arró Evwr irpooiirnwv, óaci TO IKOOA0yflTIK6 uppio>ç IOU flivaka ea upiici Va unopanooovyla KOVG 0116 ia IJEAq uou ouppetouv oirv bwan. HtVW(Yn irpooiniwv 6OVaTal vu uiro3ókael rriupóaota Eyypclpa KGb uaflpopopieç.

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας Θέμα: «GDPR Compliance Services»

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας Θέμα: «GDPR Compliance Services» Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας Θέμα: «GDPR Compliance Services» 1. Εισαγωγή Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.» (εφεξής «PQH» ή «Κύριος του Έργου») έχει διοριστεί από την Τράπεζα της

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας με Συμβολαιογράφους»

Θέμα: «Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας με Συμβολαιογράφους» Θέμα: «Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας με Συμβολαιογράφους» 1. Εισαγωγή Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.», εφεξής «PQH» ή «Κύριος του Έργου», έχει διοριστεί από την Τράπεζα της Ελλάδος,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.» (εφεξής «PQH» ή «Κύριος του Έργου») έχει

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας με Δικαστικούς Επιμελητές»

Θέμα: «Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας με Δικαστικούς Επιμελητές» Θέμα: «Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας με Δικαστικούς Επιμελητές» 1. Εισαγωγή Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.», εφεξής «PQH» ή «Κύριος του Έργου», έχει διοριστεί από την Τράπεζα της

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. Θέμα: «Παροχή Νομικών Υπηρεσιών»

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. Θέμα: «Παροχή Νομικών Υπηρεσιών» Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας Θέμα: «Παροχή Νομικών Υπηρεσιών» 1. Εισαγωγή Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.» (εφεξής «PQH» ή «Κύριος του Έργου») έχει διοριστεί από την Τράπεζα της

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αθήνα 08-05-2018 Α.Π.: 1778 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας Για υπηρεσίες : α) «GDPR Compliance» και Εκπαίδευσης του ανθρωπίνου δυναμικού του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας «GDPR Compliance Services» και DΡΟ. για το Επιμελητήριο Καστοριάς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας «GDPR Compliance Services» και DΡΟ. για το Επιμελητήριο Καστοριάς ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αρ. Πρωτ.:1009 Ημερ.:22/05/2018 Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας «GDPR Compliance Services» και DΡΟ για το Επιμελητήριο Καστοριάς Προκειμένου να διασφαλιστεί η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος. Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. για υπηρεσίες «GDPR Compliance» και

Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος. Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. για υπηρεσίες «GDPR Compliance» και Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας για υπηρεσίες «GDPR Compliance» και Εκπαίδευσης του ανθρωπίνου δυναμικού του Επιμελητηρίου Λάρισας Για την ορθή εφαρμογή Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «GDPR Compliance Services»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «GDPR Compliance Services» ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ι.Κ.Δ.Θ) Θεσσαλονίκη 9/1/2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «GDPR Compliance Services» Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ημερομηνία: 7 Αυγούστου 2019 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.» έχει οριστεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Ενιαίος Ειδικός

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. Θέμα: «Παροχή Νομικών & Τεχνικών Υπηρεσιών Διεύθυνσης Ακινήτων»

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. Θέμα: «Παροχή Νομικών & Τεχνικών Υπηρεσιών Διεύθυνσης Ακινήτων» Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας Θέμα: «Παροχή Νομικών & Τεχνικών Υπηρεσιών Διεύθυνσης Ακινήτων» 1. Εισαγωγή Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.» (εφεξής «PQH» ή «Κύριος του Έργου») έχει

Διαβάστε περισσότερα

«EΥΡΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ

«EΥΡΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «EΥΡΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ EKKAΘΑΡΙΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Θεσσαλονίκη 15 /07 /2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ε.Ε.Θ.» Αρ. Πρωτ : Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Θεσσαλονίκη 15 /07 /2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ε.Ε.Θ.» Αρ. Πρωτ : Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Θεσσαλονίκη 15 /07 /2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ε.Ε.Θ.» Αρ. Πρωτ : 1748 Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Υποβολής Πρότασης Προσφοράς για υπηρεσίες Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ[REF.: 2019/21]

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ[REF.: 2019/21] ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ[REF.: 2019/21] Ημερομηνία: 6 Αυγούστου 2019 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.» έχει οριστεί

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας με Θέμα: «Παροχή υπηρεσιών & ενεργειών σχετικά με την ενημέρωση ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας με Θέμα: «Παροχή υπηρεσιών & ενεργειών σχετικά με την ενημέρωση ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών» Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας με Θέμα: «Παροχή υπηρεσιών & ενεργειών σχετικά με την ενημέρωση ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών» 1. Εισαγωγή Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. Θέμα: «Παροχή Νομικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο της διαχείρισης απαιτήσεων Χαρτοφυλακίου Λιανικής»

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. Θέμα: «Παροχή Νομικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο της διαχείρισης απαιτήσεων Χαρτοφυλακίου Λιανικής» Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας Θέμα: «Παροχή Νομικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο της διαχείρισης απαιτήσεων Χαρτοφυλακίου Λιανικής» 1. Εισαγωγή Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 29 Μαρτίου 2019 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΓΚΠΔ) GENERAL DATA PROTECTION REGULATION 2016/679

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΓΚΠΔ) GENERAL DATA PROTECTION REGULATION 2016/679 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΓΚΠΔ) GENERAL DATA PROTECTION REGULATION 2016/679 Ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 «για την

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις [FAQs]

Συχνές Ερωτήσεις [FAQs] Συχνές Ερωτήσεις [FAQs] 1. Τι είναι ο Κανονισμός GDPR; Ο Κανονισμός GDPR (General Data Protection Regulation) αναφέρεται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (Κανονισμός (EΕ) 2016/679). Ο νέος Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Ενημέρωση για την ημερίδα του Π.Φ.Σ. και Οδηγίες για την συμμόρφωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων με το GDPR»

Θέμα: «Ενημέρωση για την ημερίδα του Π.Φ.Σ. και Οδηγίες για την συμμόρφωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων με το GDPR» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΠΔΔ Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2019 Αριθμ. Πρωτ. 727 Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας Θέμα: «Ενημέρωση για την ημερίδα του Π.Φ.Σ. και Οδηγίες για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Θεσσαλονίκη 6/9/2018 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας & θράκης Αρ. Πρωτ.: Η ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Θεσσαλονίκη 6/9/2018 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας & θράκης Αρ. Πρωτ.: Η ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Θεσσαλονίκη 6/9/2018 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας & θράκης Αρ. Πρωτ.: 13554 Γ.Ν.Θ. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 121 ΠΡΟΣ: Γραμματεία Διοικήτριας

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων:

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: 1. αφ ενός της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝ ΤΑΧΕΙ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

«ΕΝ ΤΑΧΕΙ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ «ΕΝ ΤΑΧΕΙ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ για την «Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» Την 27η Απριλίου 2016 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο εξέδωσαν τον υπ αριθμ. 2016/679 Κανονισμό «για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «INOX MARE ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ» (εφεξής «ο εργοδότης») που εδρεύει στο Κρυονέρι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με σκοπό την μέριμνα για τη διατήρηση του ιατρικού σώματος ικανού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679 GDPR

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679 GDPR ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679 GDPR Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Αντωνίου-Ράπτη Γιολάντα, Δικηγόρος ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ (1/2) Τι είναι προσωπικό δεδομένο; Kάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Εισαγωγή Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, μέλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, έχει πρωταρχική σημασία η προστασία των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας Οκτώβριος 2018 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Εισαγωγή 3 2. Από πού συλλέγουμε τα δεδομένα..3 3. Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε.4

Διαβάστε περισσότερα

ΤΠΔΤΘΤΝΟ ΠΡΟΣΑΗΑ ΓΔΓΟΜΔΝΩΝ (Τ.Π.Γ / D.P.O) ΑΠΟΣΟΛΟ ΕΗΩΕΗΑ ΓΗΚΖΓΟΡΟ - ΓΗΑΜΔΟΛΑΒΖΣΖ

ΤΠΔΤΘΤΝΟ ΠΡΟΣΑΗΑ ΓΔΓΟΜΔΝΩΝ (Τ.Π.Γ / D.P.O) ΑΠΟΣΟΛΟ ΕΗΩΕΗΑ ΓΗΚΖΓΟΡΟ - ΓΗΑΜΔΟΛΑΒΖΣΖ ΤΠΔΤΘΤΝΟ ΠΡΟΣΑΗΑ ΓΔΓΟΜΔΝΩΝ (Τ.Π.Γ / D.P.O) ΑΠΟΣΟΛΟ ΕΗΩΕΗΑ ΓΗΚΖΓΟΡΟ - ΓΗΑΜΔΟΛΑΒΖΣΖ Τπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων / DPO Άρθρα 37-39 Η Ευρωπαϊκή Ένωση το έτος 2016 θέσπισε ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο για

Διαβάστε περισσότερα

LEGAL INSIGHT Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ- Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ GDPR

LEGAL INSIGHT Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ- Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ GDPR LEGAL INSIGHT Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ- Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ GDPR Γιώργος Πανταζής ΜΔΕ Σε λιγότερο από 60 ημέρες, ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Επιμελητήριο Ηλείας Σεπτέμβριος 2019 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Εισαγωγή... 3 2. Από πού συλλέγουμε τα δεδομένα...4 3. Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε.....4

Διαβάστε περισσότερα

25/5/2018 αυξημένα πρόστιμα υπεύθυνος προστασίας δεδομένων (DPO) Ποιούς αφορά φορείς του δημοσίου τομέα υπηρεσίες Υγείας ΝΠΔΔ ιδιωτικές εταιρίες

25/5/2018 αυξημένα πρόστιμα υπεύθυνος προστασίας δεδομένων (DPO) Ποιούς αφορά φορείς του δημοσίου τομέα υπηρεσίες Υγείας ΝΠΔΔ ιδιωτικές εταιρίες Ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (Κανονισμός 2016/679) πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή την 25/5/2018. Με τον νέο Κανονισμό, ρυθμίζεται η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά και οργανωτικά θέματα οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και η τοποθέτηση Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer DPO)

Τεχνικά και οργανωτικά θέματα οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και η τοποθέτηση Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer DPO) Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών, Νομική Σχολή Εργαστήριο Νομικής Πληροφορικής Τεχνικά και οργανωτικά θέματα οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και η τοποθέτηση Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Εκδόθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου Εγκρίθηκε 1

Εκδόθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου Εγκρίθηκε 1 Κατευθυντήριες γραμμές 4/2018 σχετικά με τη διαπίστευση των φορέων πιστοποίησης βάσει του άρθρου 43 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (2016/679) Εκδόθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου 2018 Εγκρίθηκε

Διαβάστε περισσότερα

GDPR TÜV AUSTRIA GROUP

GDPR TÜV AUSTRIA GROUP TÜV AUSTRIA GROUP GDPR ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 27 ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΒ ΑΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΠΔ (GDPR) ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΔ (DPO) Προϋπολογισμού 20.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 10.07.2019 Α.Π. 3220 Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση μιας θέσης έκτακτου προσωπικού, για την θέση του Υπευθύνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Εθνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Μεταμόρφωση, 18 Μαΐου 2018 ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις

Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις σχετικά με το πεδίο εφαρμογής του κανονισμού 17 Ιουνίου 2013 ESMA/2013/720. Ημερομηνία: 17 Ιουνίου 2013 ESMA/2013/720 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 2: Νομική φύση του Κώδικα Δεοντολογίας- Σχέση Κώδικα με εθνική και κοινοτική νομοθεσία

Άρθρο 2: Νομική φύση του Κώδικα Δεοντολογίας- Σχέση Κώδικα με εθνική και κοινοτική νομοθεσία ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ» Εισαγωγή: Η προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Έκδοση 1.0 1 1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Στα πλαίσια των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, η Εταιρεία «MEDIPRIME ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική Ημερίδα: «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων: Χρήσιμες επισημάνσεις οκτώ μήνες μετά»

Ενημερωτική Ημερίδα: «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων: Χρήσιμες επισημάνσεις οκτώ μήνες μετά» ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ME THN YΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 13 η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 Ενημερωτική Ημερίδα: «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων:

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή. 2. Η ΕΚΤ και το διοικητικό συμβούλιο επανεξέτασης. 3. Σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης

1. Εισαγωγή. 2. Η ΕΚΤ και το διοικητικό συμβούλιο επανεξέτασης. 3. Σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον διορισμό εξωτερικού εμπειρογνώμονα ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Φρανκφούρτη, Γερμανία) 1. Εισαγωγή Ο κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»):

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»): 10 Νοεμβρίου 2017 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αναζήτηση, επιλογή και πλήρωση θέσεων Εκτελεστικών και Μη Εκτελεστικών Μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Προετοιμασία για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Προετοιμασία για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 2016/679 (General Data Protection Regulation, GDPR)

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα. στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο. Σπύρος Τάσσης.

Προσωπικά Δεδομένα. στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο. Σπύρος Τάσσης. Προσωπικά Δεδομένα στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο Προσωπικά Δεδομένα Η αντιμετώπιση των ζητημάτων της ιδιωτικότητας θα πρέπει να γίνεται με τρόπο ρεαλιστικό και χωρίς δογματισμό. Αναμφισβήτητη η αναγκαιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΤΗΛ.: +302371024200 24300 Πολύγυρος, 13/6/2018 FAX.: +302371021355 Αριθμ. Πρωτ. 2676 E-MAIL: info@epichal.gr http://www.epichal.gr Δ/ΝΣΗ: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ 1. Η G4S είναι απολύτως αφοσιωμένη στην πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. «Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης "ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ"». στο Γ.Ν. «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»-«ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» (ΦΕΚ 407/ τ. Υ.Ο.Δ.Δ.».

Α Π Ο Φ Α Σ Η. «Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ». στο Γ.Ν. «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»-«ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» (ΦΕΚ 407/ τ. Υ.Ο.Δ.Δ.». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κοζάνη 3 Ιανουαρίου 2019 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: 16 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»-«ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ΦΟΡΕΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

(Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

(Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ L 115/12 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 27.4.2012 II (Μη νομοθετικές πράξεις) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 363/2012 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 23ης Φεβρουαρίου 2012 σχετικά με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 14-05-2018 ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 851/37 ΑΠΟΦΑΣΗ Έγκριση της «Δήλωσης περί απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» με την οποία η ΕΕΤΤ, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, θα ενημερώνει τα υποκείμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Θέμα: Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Θέμα: Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Θέμα: Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αφού έλαβε υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ε θνικός Ο ργανισμός Π αροχής Υ πηρεσιών Υ γείας www.eopyy.gov.gr ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Σας ενημερώνουμε ότι με την 1137 Απόφαση (ΑΔΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα Διανομής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα, 9/5/18 Αριθ. Πρωτ.: ΔΔΑΔ Β ΕΞ 2018

ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα Διανομής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα, 9/5/18 Αριθ. Πρωτ.: ΔΔΑΔ Β ΕΞ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση : Καρ. Σερβίας 10, 10562 Αθήνα Ταχ. Θυρ. : 10184 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους Εισαγωγή Ο κανονισμός 679/2016 της Ε.Ε. θεσπίζει κανόνες που αφορούν την προστασία των φυσικών προσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Διαβάθμιση Εγγράφου: Κωδικός Εγγράφου: GDPR-DOC-17 Έκδοση: 1η Ημερομηνία: 23 May 2018 Συγγραφέας: Ομάδα Υλοποίησης της Συμμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

24 Ιουλίου Ι. Εισαγωγή

24 Ιουλίου Ι. Εισαγωγή με αντικείμενο την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για την αναζήτηση, επιλογή και πλήρωση θέσεων Προέδρου Επιτροπής Ελέγχου Διοικητικών Συμβουλίων Δημόσιων Επιχειρήσεων Ι. Εισαγωγή 24 Ιουλίου 2018 Η Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 10971α Αθήνα, 02/08/2013

Αρ. Πρωτ.: 10971α Αθήνα, 02/08/2013 Αρ. Πρωτ.: 10971α Αθήνα, 02/08/2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ Η ΑΡΠΕΔΩΝ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενών μαζί της. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Εκτίµηση Αντικτύπου σχετικά µε την Προστασία εδοµένων: Απαιτήσεις και Εφαρµογή

Εκτίµηση Αντικτύπου σχετικά µε την Προστασία εδοµένων: Απαιτήσεις και Εφαρµογή Εκτίµηση Αντικτύπου σχετικά µε την Προστασία εδοµένων: Απαιτήσεις και Εφαρµογή, Senior Associate, Ρόκας ικηγορική Εταιρία Το νοµικό πλαίσιο για την Εκτίµηση Αντικτύπου (ΕΑ) Άρθρα 35-36 του Κανονισµού 2016/679

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Ο ρόλος του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) Ημερίδα για τα Προσωπικά Δεδομένα στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων 14 Μαΐου 2018 Ο ρόλος του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) Παπαναστασίου Παντελής Οικονομολόγος, Εσωτερικός Ελεγκτής,

Διαβάστε περισσότερα

«Νέας γενιάς» κατηγορίες δεδομένων και τι σημαίνει αυτό πρακτικά για το ρόλο του DPO στην Ιατρική Κοινότητα Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

«Νέας γενιάς» κατηγορίες δεδομένων και τι σημαίνει αυτό πρακτικά για το ρόλο του DPO στην Ιατρική Κοινότητα Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 «Νέας γενιάς» κατηγορίες δεδομένων και τι σημαίνει αυτό πρακτικά για το ρόλο του DPO στην Ιατρική Κοινότητα Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 Αντικείμενο και Στόχοι του νέου Κανονισμού Έχει ως αντικείμενο τη θέσπιση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018 H εταιρία PQH (εφεξής η Εταιρία) λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικότητας των συναλλασσόμενων μαζί της. Για το λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 18/6/2018 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 18/6/2018 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 18/6/2018 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ -ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (GDPR) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ Έκδοση: 1 η Αναθεώρηση: - Υπεύθυνοι Έγκρισης: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος & υποβολής προσφορών για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος & υποβολής προσφορών για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας 22 Δεκεμβρίου 2017 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος & υποβολής προσφορών για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας Εισαγωγή Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. («ΕΕΣΥΠ» ή «Εταιρεία») λειτουργεί

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Συμμόρφωσης στις Απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για τα Προσωπικά Δεδομένα (GDPR)

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Συμμόρφωσης στις Απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για τα Προσωπικά Δεδομένα (GDPR) Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Συμμόρφωσης στις Απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για τα Προσωπικά Δεδομένα (GDPR) Εξειδικευμένη Κατάρτιση GDPR Το GDPR (General Data Protection Regulation) είναι ο νέος Γενικός

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) στον τομέα της υγείας

Ο ρόλος του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) στον τομέα της υγείας Ο ρόλος του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) στον τομέα της υγείας Παρουσίαση Ράσση Κωνσταντία Senior Consultant Εισαγωγή (1/2) Ο Νέος Κανονισμός: 16 Απριλίου 2016 ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Δεδομένα. στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο στην Ε.Ε. Σπύρος Τάσσης, LLM.

Προσωπικά Δεδομένα. στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο στην Ε.Ε. Σπύρος Τάσσης, LLM. Προσωπικά Δεδομένα στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο στην Ε.Ε., LLM Γενικά Το νέο ιδιαίτερα αυστηρό πλαίσιο του Κανονισμού φαίνεται ότι αποτελεί και μία προσπάθεια κανονικοποίησης των οικονομικών/επιχειρηματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ (DOMAIN NAMES) ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.GR ή.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ (DOMAIN NAMES) ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.GR ή. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΧΩΡΟΥ (DOMAIN NAMES) ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.GR ή.ελ Μαρούσι, Μάιος 2018 Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων,

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να συλλέγονται από εσάς προσωπικά ή από τρίτους εκ μέρους σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να συλλέγονται από εσάς προσωπικά ή από τρίτους εκ μέρους σας. Δήλωση Απορρήτου Εισαγωγή Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής (στο εξής Το Κέντρο ) είναι εγγεγραμμένος φιλανθρωπικός οργανισμός και δραστηριοποιείται στη σφαίρα της προληπτικής παιδιατρικής. Για τις υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice)

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Η Επιχείρηση PRAGMASSI M.I.K.E. (οδός Ψαρρών, αριθ. 25Β, ΤΚ. 54642, Ελλάδα, τηλ: +302315006623, email: info@pragmassi.com)

Διαβάστε περισσότερα

Κρίνεται ότι η ελεγχόμενη δαπάνη είναι νόμιμη, δεδομένου ότι οι υπηρεσίες. που ανατέθηκαν στο Θ Δ είναι εξειδικευμένες, καθόσον αφορούν,

Κρίνεται ότι η ελεγχόμενη δαπάνη είναι νόμιμη, δεδομένου ότι οι υπηρεσίες. που ανατέθηκαν στο Θ Δ είναι εξειδικευμένες, καθόσον αφορούν, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ VII ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΞΗ 11-19 Αμοιβή για την «Παροχή υπηρεσιών για την εφαρμογή του 679/2016 Ευρωπαϊκού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»):

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»): Αθήνα, 14 Ιουνίου 2018 Πρόσκληση υποβολής προσφορών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών (τακτικού ελέγχου ετήσιων και επισκόπησης εξαμηνιαίων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα Ειδικές κατηγορίες δεδομένων Υποκείμενο των δεδομένων Υπεύθυνος επεξεργασίας εκτελών την επεξεργασία

Εισαγωγή δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα Ειδικές κατηγορίες δεδομένων Υποκείμενο των δεδομένων Υπεύθυνος επεξεργασίας εκτελών την επεξεργασία ΜΙΝΙ ΟΔΗΓΟΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ DPO ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (GDPR) 1 Εισαγωγή Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. Ι. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ... 3 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.1 Σκοπός... 3 1.2 Ρυθμιστικό Πλαίσιο... 3 1.3 Πεδίο Εφαρμογής και Υποχρέωση Υποβολής Αναφορών... 3 2. ΓΕΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας 1: Αναλύσεις στα Παράγωγα Μηχανικής Ανακύκλωσης Ελαστικών

Πίνακας 1: Αναλύσεις στα Παράγωγα Μηχανικής Ανακύκλωσης Ελαστικών ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ECOELASTIKA δ.τ. ECOELASTIKA ΑΕ Δ/ΝΣΗ: Σωρού 14, Μαρούσι (4 ος όροφος) Τ.Κ. : 15125 Τηλ. : 210 6128260-370 Fax : 210 6128659 Πληροφορίες: Γιώργος Μαυριάς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. 5 Μαΐου 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 26674 Παράρτημα Α.1 ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗ Προς: ΣΟΕΛ Ημερομηνία: / / Καποδιστρίου 28 106 82, Αθήνα Στοιχεία Αιτούντος: 1. Όνομα: 2. Επώνυμο: 3. Πατρώνυμο:

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και κυρώσεις

Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και κυρώσεις Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και κυρώσεις Ευγενία Αλεξανδροπούλου-Αιγυπτιάδου Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Διευθύντρια Διιδρυματικού Μεταπτυχιακού «ΔΙΚΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 2. Αρμοδιότητα, καθήκοντα και εξουσίες. Άρθρο 55. Αρμοδιότητα

Τμήμα 2. Αρμοδιότητα, καθήκοντα και εξουσίες. Άρθρο 55. Αρμοδιότητα Τμήμα 2 Αρμοδιότητα, καθήκοντα και εξουσίες Άρθρο 55 Αρμοδιότητα 1. Κάθε εποπτική αρχή είναι αρμόδια να εκτελεί τα καθήκοντα και να ασκεί τις εξουσίες που της ανατίθενται σύμφωνα με τον παρόντα κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 5. Κώδικες δεοντολογίας και πιστοποίηση. Άρθρο 40. Κώδικες δεοντολογίας

Τμήμα 5. Κώδικες δεοντολογίας και πιστοποίηση. Άρθρο 40. Κώδικες δεοντολογίας Τμήμα 5 Κώδικες δεοντολογίας και πιστοποίηση Άρθρο 40 Κώδικες δεοντολογίας 1. Τα κράτη μέλη, οι εποπτικές αρχές, το Συμβούλιο Προστασίας Δεδομένων και η Επιτροπή ενθαρρύνουν την εκπόνηση κωδίκων δεοντολογίας

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή. 2. Η ΕΚΤ και το διοικητικό συμβούλιο επανεξέτασης. 3. Σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης ECB-PUBLIC

1. Εισαγωγή. 2. Η ΕΚΤ και το διοικητικό συμβούλιο επανεξέτασης. 3. Σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης ECB-PUBLIC EL ECB-PUBLIC Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον διορισμό εξωτερικού εμπειρογνώμονα ως αναπληρωματικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Φρανκφούρτη,

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία για μια νέα σχέση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Κωνσταντίνος Λιμνιώτης. Γεώργιος Ρουσόπουλος

Προετοιμασία για μια νέα σχέση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Κωνσταντίνος Λιμνιώτης. Γεώργιος Ρουσόπουλος Προετοιμασία για μια νέα σχέση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Η ενίσχυση των δικαιωμάτων στην πράξη & τα εργαλεία συμμόρφωσης για τη μετάβαση από το ν.2472/1997 στον ΓΚΠΔ Α: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Εισαγωγή Με την εφαρµογή του ΓΚΠΔ (Γενικός Κανονισµός Προστασίας Δεδοµένων, ΕΕ 2016/679) στον Ευρωπαϊκό και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) 2016/679 ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η εταιρεία «ΙΙΕΚ ETOILE BY LES CHEFS M.E.Π.Ε.» (εφεξής «ΣΧΟΛΗ») σας ενημερώνει,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Mε την παρούσα πολιτική επεξεργασίας/προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (εφ εξής «Πολιτική») παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ 29 Μαΐου 2017 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αναζήτηση, επιλογή και πλήρωση θέσεων μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Δημοσίων Συμμετοχών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η εταιρεία, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΜΠΡΕΣ-ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΝΕΜΕΑΣ, με σεβασμό στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που της παρέχονται, συμμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

13335/12 ZAC/alf DG E 2

13335/12 ZAC/alf DG E 2 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 11 Σεπτεμβρίου 2012 (OR. en) 13335/12 Διοργανικός φάκελος: 2012/0222 (NLE) AVIATION 127 REX 763 OC 467 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Θέμα: ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου) Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μον. Διασφάλισης Ποιότητας & Ανθρώπινων Πόρων ΕΛΚΕ ΑΠΘ Καραστογιάννης Δημοσθένης 2310-994082 2310-200392 Prosk@rc.auth.gr 84613 Θεσσαλονίκη, 13/01/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤO ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Αθήνα, 02/05/2018

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.   Αθήνα, 02/05/2018 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Ταχ. Δν/ση : Αριστοτέλους 46, 10433, Αθήνα Τηλέφωνο : 210 8846852 Fax : 210 8846853 Ιστοσελίδα: www.imegsevee.gr

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 112 I Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Νομοθεσία 62o έτος 26 Απριλίου 2019 Περιεχόμενα II Μη νομοθετικές πράξεις ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Απόφαση της

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική για την Ιδιωτικότητα και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 1 Εισαγωγή Στις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες, η FHL Η.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. χρησιμοποιεί μία πληθώρα δεδομένων που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Ι. Σκοπός Κύρια αποστολή της Επιτροπής Ελέγχου είναι η παροχή υποστήριξης στο Διοικητικό Συμβούλιο, για την εκπλήρωση της εποπτικής του ευθύνης έναντι των μετόχων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810.24.00.24 1 www.dpstudies.gr «Υποστήριξη οργανισμών, φορέων και επιχειρήσεων που διαχειρίζονται, τηρούν και επεξεργάζονται δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Θέρμη, 11-04-2017 Αρ. Πρωτοκόλλου : 33580/11-04-2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) για

Διαβάστε περισσότερα