ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ"

Transcript

1 ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κινεί διαδικασία επιλογής αορίστου χρόνου με σκοπό τη δημιουργία εφεδρικού πίνακα επιτυχόντων από τον οποίο θα μπορεί να προσλαμβάνει συμβασιούχους υπαλλήλους. Στο πλαίσιο του νέου αυτού συστήματος, η Επιτροπή θα δημοσιεύει προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διάφορα προφίλ και ομάδες καθηκόντων, ανάλογα με τις ανάγκες της. Η Επιτροπή προσλαμβάνει συμβασιούχους υπαλλήλους τόσο για ορισμένο, όσο και για αόριστο χρονικό διάστημα, ώστε να διαθέτει, σε περίπτωση ανάγκης, πρόσθετη ικανότητα σε διάφορους τομείς. Οι εργασιακές σχέσεις των συμβασιούχων υπαλλήλων με την Επιτροπή διέπονται από το καθεστώς που εφαρμόζεται επί του λοιπού προσωπικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΚΕΛΠ) 1 και από την απόφαση της Επιτροπής σχετικά με τις γενικές διατάξεις για την εφαρμογή του άρθρου 79 παράγραφος 2 του καθεστώτος που εφαρμόζεται στο ΚΕΛΠ 2. 3 Οι συμβασιούχοι υπάλληλοι υποδιαιρούνται σε τέσσερις ομάδες καθηκόντων (ομάδες καθηκόντων I, II, III και IV), οι οποίες αντιστοιχούν στα καθήκοντα που καλούνται να ασκήσουν 4. Κάθε ομάδα υποδιαιρείται σε βαθμούς και σε κλιμάκια 5. Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια: - η Επιτροπή δημοσιεύει πρόσκληση υποβολής προτάσεων για ένα ή περισσότερα προφίλ και ομάδες καθηκόντων - οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά σε ειδική βάση δεδομένων - σε περίπτωση κενών θέσεων, οι υπηρεσίες της Επιτροπής ανατρέχουν στη βάση δεδομένων και προκρίνουν περιορισμένο αριθμό υποψηφίων οι οποίοι, βάσει των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις τους, ανταποκρίνονται περισσότερο στις απαιτήσεις των συγκεκριμένων θέσεων - κάθε προκριθείς υποψήφιος καλείται να συμμετάσχει στην ή στις δοκιμασίες που καθορίζονται στην πρόσκληση - οι υποψήφιοι που έχουν επιτύχει στην ή στις δοκιμασίες, ενδέχεται να κληθούν σε μία ή περισσότερες συνεντεύξεις - με βάση τα αποτελέσματα της ή των δοκιμασιών και της συνέντευξης, μπορεί να προσφερθεί θέση στους υποψηφίους (Τίτλος IV, σελίδα 210). Οι εργασιακές σχέσεις μεταξύ των συμβασιούχων υπαλλήλων και της Επιτροπής διέπονται από την απόφαση C(2011) 1264 της Επιτροπής, της 2ας Μαρτίου 2011, σχετικά με τις γενικές διατάξεις για την εφαρμογή του άρθρου 79 παράγραφος 2 του καθεστώτος που εφαρμόζεται επί του λοιπού προσωπικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τα άρθρα 3α και 3β του εν λόγω καθεστώτος (εφεξής «ΓΕΔ για τους συμβασιούχους υπαλλήλους») ( όπως τροποποιήθηκε με την απόφαση C(2013) 8967 της Επιτροπής της 16ης Δεκεμβρίου 2013 ( Η Επιτροπή αναθεωρεί επί του παρόντος το ΓΕΔ για τους συμβασιούχους υπαλλήλους. Η εν λόγω αναθεώρηση μπορεί να έχει αντίκτυπο στις διαδικασίες επιλογής και η Επιτροπή ενδέχεται, επομένως, να χρειαστεί να αλλάξει τη διαδικασία που ορίζεται στην παρούσα πρόσκληση. Άρθρο 80 του ΚΕΛΠ. Άρθρα 80 και 93 του ΚΕΛΠ.

2 Η Επιτροπή εφιστά την προσοχή των υποψηφίων στο γεγονός ότι οι προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις συμβασιούχων υπαλλήλων συνήθως προσελκύουν μεγάλο αριθμό υποψηφίων υψηλής ειδίκευσης. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι ο αριθμός των υποψηφίων που είναι εγγεγραμμένοι στη βάση δεδομένων θα υπερβεί τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων συμβασιούχων υπαλλήλων στην Επιτροπή.

3 Β. ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ IV COM/1/2015/GFIV Έρευνα Η παρούσα πρώτη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αποβλέπει στη δημιουργία βάσης δεδομένων υποψηφίων από την οποία θα προσλαμβάνονται συμβασιούχοι υπάλληλοι της ομάδας καθηκόντων IV, ώστε να εξασφαλιστεί πρόσθετη ικανότητα στον τομέα της έρευνας στην Επιτροπή και, ειδικότερα, στο Κοινό Κέντρο Ερευνών (ΚΚΕρ). Το ΚΚΕρ θα διοργανώσει τη διαδικασία επιλογής. Τη βάση δεδομένων των υποψηφίων θα χρησιμοποιεί και θα διαχειρίζεται κυρίως το ΚΚΕρ, το οποίο επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να κλείσει την παρούσα πρόσκληση ανά πάσα στιγμή.. Πατήστε εδώ για να υποβάλετε την αίτησή σας. Το ΚΚΕρ ανατρέχει στη βάση δεδομένων και προσδιορίζει τους υποψηφίους που θα προσκληθούν σε δοκιμασία ή δοκιμασίες γνώσεων και συνέντευξη ή συνεντεύξεις. Η διαδικασία επιλογής περιγράφεται λεπτομερώς στο τμήμα VI της παρούσας πρόσκλησης. Οι περισσότερες συμβάσεις θα αφορούν εργασίες που εκτελούνται στις ακόλουθες εγκαταστάσεις του ΚΚΕρ: Ινστιτούτο Υλικών Αναφοράς και Μετρήσεων (IRMM), Geel, Βέλγιο Ινστιτούτο Υπερουρανίων Στοιχείων (ΙΤU), Καρλσρούη, Γερμανία Ινστιτούτο Ενέργειας και Μεταφορών (IET), Petten, Κάτω Χώρες Ινστιτούτο για την Προστασία και την Ασφάλεια του Πολίτη (IPSC), Ίσπρα, Ιταλία Ινστιτούτο για το Περιβάλλον και τη Βιωσιμότητα (ΙΠΒ), Ίσπρα, Ιταλία Ινστιτούτο Υγείας και Προστασίας του Καταναλωτή (ΙΥΠΚ), Ίσπρα, Ιταλία Ινστιτούτο Μελετών Τεχνολογιών του Μέλλοντος (IΜΤΜ), Σεβίλλη, Ισπανία Διεύθυνση Συντονισμού Πολιτικής Υποστήριξης (PSC), Βρυξέλλες, Βέλγιο Μονάδες συνδεδεμένες με τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή στις Βρυξέλλες/Ίσπρα Διαχείριση της εγκατάστασης της Ίσπρα (ISM), Ίσπρα, Ιταλία I. ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 6 Οι συμβασιούχοι υπάλληλοι στον τομέα της έρευνας εκτελούν τα καθήκοντά τους, υπό την επίβλεψη υψηλόβαθμου υπαλλήλου επιστημονικής κατεύθυνσης, ως μέλη ερευνητικής ομάδας. Τα καθήκοντα μπορεί να περιλαμβάνουν θέματα που αφορούν, για παράδειγμα: - Εργαστηριακές εργασίες - Μοντελοποίηση και προσομοίωση - Ανάπτυξη λογισμικού - Ανάλυση πολιτικής 6 Τα καθήκοντα που περιγράφονται στην παρούσα πρόσκληση αποτελούν απλουστευμένη εκδοχή των γενικών καθηκόντων που θα χρησιμοποιηθούν για την κατάρτιση των συμβάσεων. Οι απλουστευμένες αυτές εκδοχές έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν είναι νομικώς δεσμευτικές.

4 - Σχεδιασμό και εκτέλεση της επιστημονικής και τεχνικής έρευνας, καθώς και πειραμάτων - Μέριμνα για τη διάθεση των πλέον πρόσφατων επιστημονικών πληροφοριών και δεδομένων προς στήριξη των ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων - Δημιουργία στέρεης επιστημονικής βάσης για την υποστήριξη της διαδικασίας χάραξης πολιτικής - Σύνταξη, δημοσίευση και παρουσίαση επιστημονικών εκθέσεων, άρθρων και ανακοινώσεων σε συνέδρια - Υποστήριξη δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη διαχείριση και την παρακολούθηση της χρησιμοποίησης των αποτελεσμάτων και της διάχυσής τους - Υποστήριξη κάθε είδους δραστηριότητας που αφορά την εποπτεία των ορθών παρασκευαστικών πρακτικών, των ορθών εργαστηριακών πρακτικών και των ορθών κλινικών πρακτικών - Πραγματοποίηση επαφών με εθνικές και περιφερειακές αρχές που ασχολούνται με ζητήματα έρευνας στην Ευρωπαϊκή Ένωση - Συμμετοχή σε επιτροπές αξιολόγησης ερευνητικών έργων - Ανεύρεση εμπειρογνωμόνων και μελών ομάδων στον οικείο τομέα έρευνας II. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ Την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, οι υποψήφιοι οφείλουν να πληρούν τους ακόλουθους όρους: Α. Γενικοί όροι α) Να είναι υπήκοοι ενός από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή μιας από τις συνδεδεμένες χώρες του προγράμματος «Ορίζων 2020» για την έρευνα και την καινοτομία 7 β) να έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα γ) να έχουν εκπληρώσει τις νόμιμες υποχρεώσεις που υπέχουν στη χώρα καταγωγής τους σχετικά με τη στρατιωτική θητεία δ) να παρέχουν τα εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των προβλεπόμενων καθηκόντων. ε) να είναι σωματικά ικανοί για την άσκηση των καθηκόντων τους Β. Εκπαίδευση/πείρα Να έχουν επίπεδο εκπαίδευσης ανάλογο με τους αντίστοιχους τίτλους: α) πλήρεις πανεπιστημιακές σπουδές τουλάχιστον τριών (3) ετών, πιστοποιούμενες από δίπλωμα/πτυχίο και τουλάχιστον πέντε (5) έτη επαγγελματικής πείρας σε έναν από τους τομείς που απαριθμούνται κατωτέρω ή εναλλακτικά β) διδακτορικό δίπλωμα σε έναν από τους τομείς που απαριθμούνται κατωτέρω. Οι υποψήφιοι που δεν έχουν ακόμη υποστηρίξει τη διδακτορική τους διατριβή μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, υπό τον όρο ότι θα έχουν αποκτήσει διδακτορικό δίπλωμα τη στιγμή που θα κληθούν σε δοκιμασία ή δοκιμασίες και σε συνέντευξη, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο σημείο VΙ της παρούσας πρόσκλησης. Γεωργική μηχανική Γεωπονικές επιστήμες Βιοεπιστήμες Επιστήμες των υλικών 7 Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Φερόες Νήσοι, πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ισλανδία, Ισραήλ, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Σερβία, Ελβετία και Τουρκία.

5 Βιοχημεία Βιολογία Χημεία Πληροφορική Οικολογία Οικονομικές επιστήμες Παιδαγωγικές επιστήμες Μηχανική Επιστήμες του περιβάλλοντος Δασοκομία Γεωγραφία Γεωλογία Υδρολογικές επιστήμες Μαθηματικά Ιατρικές επιστήμες Μετεωρολογία Νανοτεχνολογία, νανοβιοτεχνολογία Φυσικές επιστήμες Διατροφικές επιστήμες Ωκεανογραφία/Επιστήμες της θάλασσας Φαρμακευτική Φυσική Πολιτικές επιστήμες Ψυχολογία Κοινωνικές επιστήμες Στατιστική Κτηνιατρική Γίνονται δεκτοί μόνο τίτλοι σπουδών που έχουν απονεμηθεί από τις αρχές των κρατών μελών της ΕΕ και τίτλοι σπουδών που έχουν αναγνωρισθεί ως ισοδύναμοι από τις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών της ΕΕ. Σε περίπτωση απόκτησης διπλώματος από χώρα που δεν αποτελεί μέλος της ΕΕ, ο υποψήφιος ενδέχεται να κληθεί να προσκομίσει αποδεικτικό στοιχείο συγκρισιμότητας/ισοδυναμίας του διπλώματος αυτού από αναγνωρισμένη αρχή. Όταν, σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η πρόσβαση σε επάγγελμα ισοδύναμου επιπέδου στην ομάδα καθηκόντων IV παρέχεται κατόπιν κρατικών εξετάσεων, επαγγελματικής κατάρτισης ή οποιασδήποτε άλλης ισοδύναμης διαδικασίας, η αρχή που είναι αρμόδια για τη σύναψη συμβάσεων εργασίας (ΑΑΣΣ) μπορεί να συμφωνήσει να αναγνωρίσει τον τίτλο αυτό ως ισοδύναμο με το πανεπιστημιακό πτυχίο. Γ. Γνώση γλωσσών Κύρια γλώσσα (γλώσσα 1): άριστη γνώση μίας από τις 24 επίσημες γλώσσες 8 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (που ισοδυναμεί τουλάχιστον με το επίπεδο C1 του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς για τις γλώσσες ΚΕΠΑ) 9. Δεύτερη γλώσσα (υποχρεωτικά διαφορετική από τη γλώσσα 1): ικανοποιητική γνώση της αγγλικής, της γαλλικής ή της γερμανικής (ισοδύναμη τουλάχιστον με το επίπεδο Β2 του ΚΕΠΑ). Σημείωση προς τους υποψηφίους σχετικά με τη δεύτερη γλώσσα Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (τμήμα μείζονος συνθέσεως) στην υπόθεση C-566/10 P, Ιταλική Δημοκρατία κατά Επιτροπής, τα θεσμικά όργανα της ΕΕ υποχρεούνται να αναφέρουν, στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισμού/επιλογής, τους λόγους για τους οποίους η επιλογή της δεύτερης γλώσσας περιορίζεται σε μικρό αριθμό επίσημων γλωσσών της ΕΕ. 8 9 Οι επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η αγγλική, η βουλγαρική, η γαλλική, η γερμανική, η δανική, η ελληνική, η εσθονική, η ιρλανδική, η ισπανική, η ιταλική, η κροατική, η λετονική, η λιθουανική, η μαλτέζικη, η ολλανδική, η ουγγρική, η πολωνική, η πορτογαλική, η ρουμανική, η σλοβακική, η σλοβενική, η σουηδική, η τσεχική και η φινλανδική. Στον δικτυακό τόπο Europass παρέχεται πίνακας αυτοαξιολόγησης που θα βοηθήσει τους υποψηφίους να αξιολογήσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες: csp

6 Με βάση τα ανωτέρω, οι υποψήφιοι ενημερώνονται ότι οι δυνατότητες επιλογής δεύτερης γλώσσας στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν καθοριστεί βάσει του συμφέροντος των υπηρεσιών, το οποίο υπαγορεύει ότι οι νεοπροσλαμβανόμενοι πρέπει να είναι σε θέση να αναλάβουν καθήκοντα αμέσως και να είναι ικανοί να επικοινωνούν αποτελεσματικά στην καθημερινή τους εργασία. Η αποτελεσματική λειτουργία του οργάνου θα μπορούσε να διαταραχθεί σοβαρά αν δεν συνέβαινε αυτό. Απ ό,τι προκύπτει από τη μακροχρόνια πρακτική της Επιτροπής όσον αφορά τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται για την εσωτερική επικοινωνία, και με γνώμονα τις ανάγκες των υπηρεσιών από πλευράς εξωτερικής επικοινωνίας και χειρισμού υποθέσεων, η αγγλική, η γαλλική και η γερμανική είναι οι ευρύτερα χρησιμοποιούμενες γλώσσες. Επιπλέον, η αγγλική, η γαλλική και η γερμανική είναι, μακράν, οι πιο διαδεδομένες δεύτερες γλώσσες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό εδραιώνει τα τρέχοντα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά πρότυπα, σύμφωνα με τα οποία οι υποψήφιοι για θέσεις εργασίας της Επιτροπής οφείλουν να είναι άριστοι γνώστες τουλάχιστον μίας από τις γλώσσες αυτές. Ως εκ τούτου, κατά την στάθμιση των συμφερόντων και των αναγκών της υπηρεσίας με τις ικανότητες των υποψηφίων, είναι θεμιτό να εξετάζονται οι υποψήφιοι σε μία από τις τρεις αυτές γλώσσες κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων, ώστε να εξασφαλίζεται ότι, ανεξαρτήτως της πρώτης επίσημης γλώσσας τους, όλοι οι υποψήφιοι γνωρίζουν εις βάθος τουλάχιστον μία από τις τρεις επίσημες γλώσσες εργασίας. Η αξιολόγηση ειδικών ικανοτήτων με τον τρόπο αυτό παρέχει στην Επιτροπή τη δυνατότητα να αξιολογεί την ικανότητα των υποψηφίων να ασκήσουν αμέσως τα καθήκοντά τους σε περιβάλλον που αντιστοιχεί, στο μέτρο του δυνατού, στην εργασιακή πραγματικότητα. Για τους ίδιους λόγους είναι απαραίτητο να περιορίσει τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία με υποψηφίους, καθώς και για τη συμπλήρωση των αιτήσεων. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η συνέπεια στη σύγκριση και τον έλεγχο των αιτήσεων των υποψηφίων. Σημ. Οι υποψήφιοι που θα κληθούν σε συνέντευξη για ενδεχόμενη πρόσληψη, θα κληθούν να προσκομίσουν τα σχετικά έγγραφα για να υποστηρίξουν τις δηλώσεις που υπέβαλαν στην ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας. Αν οι πληροφορίες που υπέβαλαν αποδειχθούν ψευδείς ή αν δεν είναι σε θέση να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι υποψήφιοι αποκλείονται (και η αίτησή τους διαγράφεται από τη βάση δεδομένων). III. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Αίτηση μπορούν να υποβάλουν μόνον οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής που αναφέρονται στο τμήμα ΙΙ της παρούσας πρόσκλησης. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται για το σύστημα ESRA. Οι υποψήφιοι οφείλουν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στην αγγλική, τη γαλλική ή τη γερμανική γλώσσα. Αφού ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική τους εγγραφή, οι υποψήφιοι θα λάβουν αριθμό επιβεβαίωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο αριθμός αυτός επιβεβαιώνει ότι το ΚΚΕρ έχει καταχωρίσει την αίτηση. Οι υποψήφιοι οφείλουν να φυλάσσουν τον αριθμό, δεδομένου ότι αυτός θα αποτελέσει τον αριθμό αναφοράς της αίτησής τους. Η παραλαβή του αριθμού

7 επιβεβαίωσης 10 τερματίζει τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και επιβεβαιώνει ότι το ΚΚΕρ έχει καταχωρίσει τα δεδομένα που υπέβαλε ο υποψήφιος. Αν οι υποψήφιοι δεν λάβουν αριθμό επιβεβαίωσης, αυτό σημαίνει ότι η αίτησή τους μπορεί να μην έχει καταχωριστεί. Οι υποψήφιοι μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να επικαιροποιήσουν, να αποσύρουν και να αντικαταστήσουν την αίτησή τους. Οι αιτήσεις εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι τη λήξη της παρούσας πρόσκλησης, υπό την προϋπόθεση ότι ενημερώνονται. Για να παραμείνουν έγκυρες, οι αιτήσεις πρέπει να επικαιροποιούνται τουλάχιστον κάθε 12 μήνες. Τυχόν αιτήσεις που δεν έχουν επικαιροποιηθεί απενεργοποιούνται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και αφαιρούνται από το σύστημα έπειτα από 18 μήνες. Για να αρχίσετε τη διαδικασία υποβολής της αίτησής σας, κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: Αίτηση υποψηφιότητας ESRA ΙV. ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΟΨΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Σε περίπτωση κενών θέσεων, το ΚΚΕρ και άλλες υπηρεσίες της Επιτροπής ανατρέχουν στη βάση δεδομένων και εντοπίζουν, ανάλογα με το κατά πόσον τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτησή τους ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις εργασίας, τους υποψήφιους που θα κληθούν στην ή στις δοκιμασίες και στη συνέντευξη. Τη στιγμή της εγγραφής τους στη βάση δεδομένων, οι υποψήφιοι οφείλουν να πληρούν όλα τα κριτήρια επιλεξιμότητας. Πριν από την ή τις δοκιμασίες και την ή τις συνεντεύξεις, οι προκριθέντες υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την περιγραφή της θέσης εργασίας, στην οποία καθορίζονται τα σχετικά απαιτούμενα καθήκοντα, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη μορφή της ή των δοκιμασιών. Οι υποψήφιοι που θα κληθούν σε συνέντευξη, θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα διπλώματα, τα πιστοποιητικά και άλλα δικαιολογητικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τα στοιχεία που περιέχει η αίτησή τους ανταποκρίνονται στους τίτλους και την πείρα τους. Η διαδικασία επιλογής αποτελείται από δύο μέρη: 1. δοκιμασία(ες) γνώσεων στον τομέα της έρευνας, όπως περιγράφεται παρακάτω, στη δεύτερη γλώσσα που έχει επιλέξει ο υποψήφιος στην αίτησή του 2. συνέντευξη(εις), ώστε να αξιολογηθούν οι γενικές ικανότητες του υποψηφίου, η πείρα και η γνώση της πρώτης και της δεύτερης γλώσσας. Μορφή της δοκιμασίας Διατιθέμενος χρόνος για τη δοκιμασία Γλώσσα της δοκιμασίας Ανώτατος αριθμός βαθμών Ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία Δοκιμασία πολλαπλών επιλογών 60 λεπτά Αγγλική/Γαλλική/Γερμανική (Γ2) βαθμοί Ενδέχεται να προσφερθεί θέση στους υποψηφίους που έλαβαν την ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία στη δοκιμασία ικανοτήτων και στη συνέντευξη. 10 Ο αριθμός αναφοράς θα παραμείνει ο ίδιος, ακόμη και αν οι υποψήφιοι επικαιροποιήσουν τις αιτήσεις τους.

8 Η σύμβαση εργασίας θα συνταχθεί σύμφωνα με τα άρθρα 3α ή 3β του ΚΕΛΠ. Τα αποτελέσματα της ή των δοκιμασιών θα καταγραφούν στη βάση δεδομένων και, στην περίπτωση επιτυχόντων υποψηφίων, μπορούν να ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο μεταγενέστερης διαδικασίας επιλογής. Πριν από την πρόσληψη, οι πληροφορίες που αναφέρονται στην αίτηση του υποψηφίου θα εξεταστούν σε σχέση με τα πρωτότυπα των δικαιολογητικών εγγράφων και πιστοποιητικών που έχουν προσκομιστεί, ώστε να επιβεβαιωθεί η δυνατότητα συμμετοχής του υποψηφίου στον διαγωνισμό. V. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύεται στις 24 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους λόγους που αναφέρονται στο τμήμα II.Γ. της παρούσας πρόσκλησης, οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο της ηλεκτρονικής αίτησής τους στην αγγλική, τη γαλλική ή τη γερμανική γλώσσα. Η γλώσσα που θα επιλέξουν για τη συμπλήρωση της αίτησης θα χρησιμοποιηθεί επίσης σε κάθε αλληλογραφία μεταξύ των υποψηφίων και της Επιτροπής. Κάθε απευθείας επικοινωνία μεταξύ των υποψηφίων και της Επιτροπής θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι υποψήφιοι καλούνται να ελέγχουν τακτικά τον δικτυακό τόπο του ΚΚΕρ για τυχόν επικαιροποιήσεις. Η παρούσα πρόσκληση περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Με εξαίρεση τα θέματα τεχνικού χαρακτήρα, όλες οι ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα πρόσκληση πρέπει να αποστέλλονται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: Όλες οι τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με το σύστημα ESRA πρέπει να αποστέλλονται μέσω της σελίδας επικοινωνίας ESRA.

9 VI. ΛΟΓΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ Κάθε πρόσωπο που προσλαμβάνεται από την Επιτροπή πρέπει να αποδεικνύει το ύψιστο επίπεδο ακεραιότητας. Κατά συνέπεια, αν σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας διαπιστωθεί ότι οι υποψήφιοι κατέθεσαν ψευδείς πληροφορίες ή προέβησαν σε ψευδείς δηλώσεις, οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής και η αίτησή τους διαγράφεται από τη βάση δεδομένων. Επίσης, κάθε απάτη ή απόπειρα απάτης υπόκειται σε ενδεχόμενες κυρώσεις. VII. Προστασία των δεδομένων Η Επιτροπή μεριμνά για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των υποψηφίων, όπως απαιτείται από τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 45/ σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από όργανα και οργανισμούς της ΕΕ. Με τον τρόπο αυτό κατοχυρώνεται ο εμπιστευτικός χαρακτήρας και η ασφάλεια των εν λόγω δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στη δήλωση περί ιδιωτικού απορρήτου 12 της Επιτροπής. VIII. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ/ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ Αν, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επιλογής, ένας υποψήφιος θεωρήσει ότι παρεισέφρυσε σφάλμα ή ότι το ΚΚΕρ δεν ενήργησε κατά τρόπο δίκαιο ή ότι δεν τήρησε τους κανόνες που διέπουν τη διαδικασία επιλογής, με αποτέλεσμα να θιγούν τα συμφέροντά του, τα μέσα προσφυγής είναι τα ακόλουθα: Διαδικασία Τρόπος επικοινωνίας Προθεσμία JRC-OPEN-CALL- 1. Αίτηση επανεξέτασης (το στάδιο αυτό είναι προαιρετικό) 10 ημερολογιακές ημέρες Υποβολή διοικητικής ένστασης βάσει του άρθρου 90 παράγραφος 2 του Κανονισμού Υπηρεσιακής Κατάστασης των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης 14 - μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατά προτίμηση σε μορφή pdf στην ακόλουθη διεύθυνση HR-MAIL-D2@ec.europa.eu ή με φαξ στον αριθμό (32-2) ή - ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: 3 μήνες Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 45/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 18ης Δεκεμβρίου 2000, σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τα όργανα και τους οργανισμούς της Κοινότητας και σχετικά με την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, L 8 της 12ης Ιανουαρίου 2001). Βλ. Από την ημερομηνία κοινοποίησης των αποτελεσμάτων στον υποψήφιο. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αναγράφουν στη γραμμή του θέματος της επιστολής τους τον αριθμό αναφοράς της πρόσκλησης, τον αριθμό του υποψηφίου και τη φράση «Complaint under Article 90(2)». Το

10 3. Αν, μετά την ολοκλήρωση του σταδίου 2, απορριφθεί η καταγγελία ή δεν ληφθεί επίσημη απάντηση, ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να ασκήσει δικαστική προσφυγή δυνάμει του άρθρου 270 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του άρθρου 91 του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης 15. European Commission Rue de la Loi 200, SC11 4/57 B-1049 Belgium. European Union Civil Service Tribunal (Δικαστήριο Δημόσιας Διοίκησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης) Boulevard Konrad Adenauer 2925 Luxembourg 3 μήνες Όπως όλοι οι πολίτες της ΕΕ, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν καταγγελία στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή 16 : European Ombudsman 1 avenue du Président Robert Schuman CS Strasbourg Cedex FRANCE άρθρο 90 παράγραφος 2 του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης ισχύει κατ αναλογία για τους συμβασιούχους υπαλλήλους δυνάμει του άρθρου 117 του ΚΕΛΠ. Για τις λεπτομερείς ρυθμίσεις σχετικά με τη διαδικασία άσκησης της προσφυγής και τον υπολογισμό των προθεσμιών μπορείτε να ανατρέξετε στον δικτυακό τόπο του Δικαστηρίου Δημόσιας Διοίκησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στο γεγονός ότι, με την προσφυγή στον Διαμεσολαβητή, δεν διακόπτεται ούτε μεταβάλλεται η προθεσμία που προβλέπεται στο άρθρο 90 παράγραφος 2 και στο άρθρο 91 του Κανονισμού Υπηρεσιακής Κατάστασης για την υποβολή ένστασης ή την άσκηση προσφυγής ενώπιον του Δικαστηρίου Δημόσιας Διοίκησης, βάσει του άρθρου 270 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπογραμμίζεται επίσης ότι, σύμφωνα με το άρθρο 2 παράγραφος 4 των γενικών όρων άσκησης των καθηκόντων του Διαμεσολαβητή, πριν από την υποβολή κάθε καταγγελίας στον Διαμεσολαβητή πρέπει να έχουν προηγηθεί τα δέοντα διοικητικά διαβήματα στα αρμόδια θεσμικά όργανα και οργανισμούς. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αυτή είναι διαθέσιμες στην ακόλουθη διεύθυνση

Επίσημη Εφημερίδα C 92 A. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Γνωστοποιήσεις. 58ο έτος. Έκδοση στην ελληνική γλώσσα.

Επίσημη Εφημερίδα C 92 A. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Γνωστοποιήσεις. 58ο έτος. Έκδοση στην ελληνική γλώσσα. Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 92 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 58ο έτος 19 Μαρτίου 2015 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 13.3.2014 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 74 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AD/276/14 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 27.5.2009 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 118 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AD/175/09 (2009/C

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 16.3.2010 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 64 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EPSO/AD/177/10 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 18.3.2009 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 63 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ (2009/C 63 A/01) Η Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

CDT-AD5-2019/07 ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

CDT-AD5-2019/07 ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ Λουξεμβούργο, 27/09/2019 ΚΩΔ.: ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: CDT-AD5-2019/07 ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ AD5 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Τμήμα Φινοουγγρικών, Βαλτικών και Σλαβικών Γλωσσών 1 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Το Μεταφραστικό Κέντρων

Διαβάστε περισσότερα

CDT-AD5-2019/02 ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

CDT-AD5-2019/02 ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Λουξεμβούργο, 12/06/2019 ΚΩΔ.: ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: CDT-AD5-2019/02 ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ AD5 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Τμήμα Λατινογενών και Μεσογειακών Γλωσσών ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Το Μεταφραστικό Κέντρων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 16.3.2011 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 82 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ EPSO/AD/206/11 (AD 5)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) 4.7.2013 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 193 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (EPSO) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Διερμηνείς συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. για τη θέση του Υπεύθυνου ομάδας. (Έκτακτος υπάλληλος Βαθμός AD6) Αριθ. BEREC/2017/08

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. για τη θέση του Υπεύθυνου ομάδας. (Έκτακτος υπάλληλος Βαθμός AD6) Αριθ. BEREC/2017/08 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Υπεύθυνου ομάδας (Έκτακτος υπάλληλος Βαθμός AD6) Αριθ. BEREC/2017/08 Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033 Προκήρυξη κενής θέσης διευθύνοντος συμβούλου υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/008

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/008 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπαλλήλου εφοδιαστικής (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/008 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/006. Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα Υπεύθυνος σχεδιασμού

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/006. Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα Υπεύθυνος σχεδιασμού Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σχεδιασμού (AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/006 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα Υπεύθυνος σχεδιασμού 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 31.3.2014 COM(2014) 201 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ σχετικά με συμφωνία-πλαίσιο μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δημοκρατίας του Λιβάνου όσον αφορά τις γενικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 26.2.2014 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 55 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Συμβασιούχοι υπάλληλοι διοικητικοί-ερευνητές

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/020

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/020 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/020 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπεύθυνος πολιτικής Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/003 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ (ΑΝΔΡΕΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΕΣ) Ομάδα καθηκόντων IV

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ (ΑΝΔΡΕΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΕΣ) Ομάδα καθηκόντων IV ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ (ΑΝΔΡΕΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΕΣ) Ομάδα καθηκόντων IV EPSO/CAST/S/6/2013 Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κατόπιν αιτήματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα προσλήψεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα προσλήψεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα προσλήψεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/016 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EPSO/CAST/S/12/2015. I. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EPSO/CAST/S/12/2015. I. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ομάδα καθηκόντων III) Β. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ομάδα καθηκόντων

Διαβάστε περισσότερα

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (COM/AD/17/10) (2010/C 289 A/01)

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (COM/AD/17/10) (2010/C 289 A/01) 26.10.2010 EL Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 289 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (COM/AD/17/10) (2010/C 289 A/01) Ενδιαφέρεστε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/020

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/020 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/020 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος κατευθυντήριων οδηγιών ανά χώρα Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 230 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 61ο έτος 2 Ιουλίου 2018 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου σχεδιασμού (AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/007

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου σχεδιασμού (AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/007 Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου σχεδιασμού (AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/007 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη Υπεύθυνος σχεδιασμού 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/018

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/018 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Υπεύθυνου προστασίας δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/018 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Νομικός (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) 31/12/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Νομικός (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) 31/12/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός αναφοράς Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/031. Προϊστάμενος τομέα μισθοδοσίας και δικαιωμάτων

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/031. Προϊστάμενος τομέα μισθοδοσίας και δικαιωμάτων Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα μισθοδοσίας και δικαιωμάτων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/031 Δημοσίευση Θέση Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/004 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/004 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/004. Ανώτερος νομικός σύμβουλος

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/004. Ανώτερος νομικός σύμβουλος Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/004 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Ανώτερος νομικός σύμβουλος Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/021 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/001. Υπεύθυνος επικοινωνίας - Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (FG IV)

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/001. Υπεύθυνος επικοινωνίας - Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (FG IV) Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Υπεύθυνου επικοινωνίας - Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης - (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/018

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/018 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/018 Τίτλος θέσης Προϊστάμενος μονάδας τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών (Μονάδα ΤΠΕ) Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/025. Προϊστάμενος μονάδας επικοινωνιών και

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/025. Προϊστάμενος μονάδας επικοινωνιών και Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης προϊσταμένου της μονάδας επικοινωνιών και ενδιαφερόμενων φορέων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/025

Διαβάστε περισσότερα

CDT-AST3-2019/06 ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ: ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. Λουξεμβούργο, 06/08/2019 ΚΩΔ.

CDT-AST3-2019/06 ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ: ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. Λουξεμβούργο, 06/08/2019 ΚΩΔ. Λουξεμβούργο, 06/08/2019 ΚΩΔ.: CDT-AST3-2019/06 ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ: AST3 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Το Μεταφραστικό Κέντρο των Οργάνων της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/JUR. 2 θέσεις νομικού - Βαθμοί AD 8 - AD 9 Νομική Υπηρεσία - Προεδρία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/JUR. 2 θέσεις νομικού - Βαθμοί AD 8 - AD 9 Νομική Υπηρεσία - Προεδρία Ανθρώπινοι πόροι Πρόσληψη και εξέλιξη της σταδιοδρομίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/JUR 2 θέσεις νομικού - Βαθμοί AD 8 - AD 9 Νομική Υπηρεσία - Προεδρία ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου μονάδας επιχειρήσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου μονάδας επιχειρήσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου μονάδας επιχειρήσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/001 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/035. Υπεύθυνος υποστήριξης για το άσυλο Δουβλίνο

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/035. Υπεύθυνος υποστήριξης για το άσυλο Δουβλίνο Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης υπαλλήλου υποστήριξης για το άσυλο Δουβλίνο (Έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/035 Δημοσίευση Θέση

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου επικοινωνίας (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου επικοινωνίας (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου επικοινωνίας (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/003 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/001. Τομεάρχης (Ιταλίας/Ελλάδας)

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/001. Τομεάρχης (Ιταλίας/Ελλάδας) Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/001 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Τομεάρχης (Ιταλίας/Ελλάδας) Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/014

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/014 Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AST3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/014 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη Βοηθός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/019

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/019 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης προϊσταμένου του τομέα Οικονομικών (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/019 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/011

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/011 Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου για δικαστικά ζητήματα (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/011 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/013

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/013 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/013 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος Τομέα Μισθοδοσίας και Δικαιωμάτων Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/004. Υπάλληλος της πύλης της EASO για τις ΠΧΚ

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/004. Υπάλληλος της πύλης της EASO για τις ΠΧΚ Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπαλλήλου της πύλης για τις ΠΧΚ (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/004 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

16135/14 GA/ag DGC 2B. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 10 Δεκεμβρίου 2014 (OR. en) 16135/14. Διοργανικός φάκελος : 2014/0109 (NLE) RL 10

16135/14 GA/ag DGC 2B. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 10 Δεκεμβρίου 2014 (OR. en) 16135/14. Διοργανικός φάκελος : 2014/0109 (NLE) RL 10 Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 10 Δεκεμβρίου 2014 (OR. en) 16135/14 Διοργανικός φάκελος : 2014/0109 (NLE) RL 10 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Θέμα : Πρωτόκολλο της ευρωμεσογειακής συμφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/008

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/008 Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου κατάρτισης (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/008 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη Υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/017. Βοηθός διοίκησης σε θέματα στατιστικής

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/017. Βοηθός διοίκησης σε θέματα στατιστικής Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης σε θέματα στατιστικής (Έκτακτος υπάλληλος, AST2) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/017 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/020. Προϊστάμενος του τομέα ΤΠΕ Έργα και συμβάσεις

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/020. Προϊστάμενος του τομέα ΤΠΕ Έργα και συμβάσεις Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης προϊσταμένου του τομέα ΤΠΕ Έργα και συμβάσεις (Έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/020 Δημοσίευση Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/026 Δημοσίευση Θέση Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/012. Υπάλληλος πληροφοριών και ανάλυσης

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/012. Υπάλληλος πληροφοριών και ανάλυσης Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/012 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος πληροφοριών και ανάλυσης Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/009

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/009 Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου της κοινωνίας των πολιτών (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/009 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/010

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/010 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα ασφάλειας (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/010 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας (ΕΠ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/010

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/010 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Βοηθού γενικών καθηκόντων (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/010 Δημοσίευση Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός Τύπος σύμβασης Κωδικός αναφοράς Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Προσλήψεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων

Προσλήψεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων 26 July 2011 EMA/592234/2011 Administration Ο Οργανισμός είναι αρμόδιοςγια τον συντονισμό της αξιολόγησης και του ελέγχου των φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση στην Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/008

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/008 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/008 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος κατάρτισης Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/003

ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/003 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης βοηθού διοίκησης (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/003 Δημόσια προκήρυξη Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 30.7.2013 COM(2013) 555 final 2013/0269 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με τη σύναψη της συμφωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γαλλικής Δημοκρατίας για

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/023

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/023 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/023 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Βοηθός επικοινωνίας Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων-βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/009

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/009 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης βοηθού επικοινωνίας (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/009 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/005. αξιολόγησης

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/005. αξιολόγησης Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης προϊσταμένου της μονάδας σχεδιασμού και αξιολόγησης (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/005 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/011

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/011 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Υπεύθυνου επικοινωνίας (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/011 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/022

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/022 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του Τμήματος Διοίκησης (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/022 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/010. Προϊστάμενος μονάδας κατάρτισης

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/010. Προϊστάμενος μονάδας κατάρτισης Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/010 Τίτλος θέσης: Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος μονάδας κατάρτισης Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/016

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/016 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου της μονάδας ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/016 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Βοηθός σε θέματα προϋπολογισμού και λογιστικής. (Έκτακτος υπάλληλος Βαθμός AST3) Αριθ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Βοηθός σε θέματα προϋπολογισμού και λογιστικής. (Έκτακτος υπάλληλος Βαθμός AST3) Αριθ. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Βοηθός σε θέματα προϋπολογισμού και λογιστικής (Έκτακτος υπάλληλος Βαθμός AST3) Αριθ. BEREC/2017/01 Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/015

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/015 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/015 Τίτλος αρμοδιότητας Τύπος σύμβασης Βοηθός έρευνας Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/010

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/010 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/010 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Ανώτερος υπάλληλος πληροφόρησης ΠΧΚ (Πληροφορίες για τις χώρες

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού πληροφόρησης - ΣΠΤ (Έκτακτος υπάλληλος, AST 4) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού πληροφόρησης - ΣΠΤ (Έκτακτος υπάλληλος, AST 4) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού πληροφόρησης - ΣΠΤ (Έκτακτος υπάλληλος, AST 4) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/023 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη Βοηθός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ: EACEA /2018/01/TA/AD6(2f)/Legal Manager Έκτακτος υπάλληλος (2f) AD6 Δημοσίευση:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/002 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ 1 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΩΔ.: DOV RA STAT CA FG IV RL

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ 1 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΩΔ.: DOV RA STAT CA FG IV RL DOV RA STAT CA FG IV RL 08/02/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ 1 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΩΔ.: DOV RA STAT CA FG IV RL Είδος σύμβασης Συμβασιούχος υπάλληλος 2 Ομάδα καθηκόντων και βαθμός FG IV Διάρκεια σύμβασης 3 έτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/012

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/012 Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης ΤΠΕ (Έκτακτος υπάλληλος, AST 4) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/012 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη Βοηθός ΤΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/009. Προϊστάμενος τμήματος επιχειρήσεων (DOP)

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/009. Προϊστάμενος τμήματος επιχειρήσεων (DOP) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/009 Δημόσια προκήρυξη Θέση Προϊστάμενος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου Πληροφοριών - Ανάλυσης Δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου Πληροφοριών - Ανάλυσης Δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου Πληροφοριών - Ανάλυσης Δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/002 Δημόσια Τίτλος θέσης προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ειδικευμένος υπάλληλος ψηφιακού μετασχηματισμού (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 8 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΩΔ.: ESMA/2017/VAC10/AD5

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΩΔ.: ESMA/2017/VAC10/AD5 Ημερομηνία: 11/5/2017 ESMA/2017/VAC10/AD5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ) ΚΩΔ.: ESMA/2017/VAC10/AD5 Τύπος σύμβασης Ομάδα καθηκόντων και βαθμός Διάρκεια σύμβασης Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/014

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/014 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/014 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος έρευνας Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ 1 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΔ.: EBA TA 21/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ 1 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΔ.: EBA TA 21/2018 EBA TA 21/2018 12/12/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ 1 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΔ.: EBA TA 21/2018 Τύπος σύμβασης Έκτακτος υπάλληλος 2 Ομάδα καθηκόντων και AD 15 βαθμός Διάρκεια σύμβασης 5 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ Τμήμα/Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/019. Υπεύθυνος Πληροφοριών (κατευθυντήριες οδηγίες ανά χώρα)

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/019. Υπεύθυνος Πληροφοριών (κατευθυντήριες οδηγίες ανά χώρα) Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου πληροφοριών (έκτακτος υπάλληλος, AD7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/019 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Πλήρωση κενής θέσης Ανώτερου εμπειρογνώμονα γενικής επιτήρησης / επικεφαλής ομάδας γενικής επιτήρησης στη Μονάδα Υποστήριξης Επιτήρησης και Αντίδρασης (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/007

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/007 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/007 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Ιατρικός σύμβουλος (MedCOI - Μονάδα ιατρικών ΠΧΚ) Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/002

ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/002 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Βοηθού υπεύθυνου ασφαλείας (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/002 Δημοσίευση Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/003. Υπεύθυνος υποστήριξης έργων ηλεκτρονικής μάθησης

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/003. Υπεύθυνος υποστήριξης έργων ηλεκτρονικής μάθησης Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου υποστήριξης έργων ηλεκτρονικής μάθησης (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/003

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/001. Βοηθός έρευνας ανάλυση δεδομένων

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/001. Βοηθός έρευνας ανάλυση δεδομένων Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/001 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Βοηθός έρευνας ανάλυση δεδομένων Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/022 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Τίτλος θέσης Υπεύθυνος έρευνας Κωδικός αναφοράς EF-TA-18-04 Τύπος σύμβασης Έκτακτος υπάλληλος 2f ( 1 ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 7 Διάρκεια αρχικής σύμβασης 5 έτη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου εκτελεστικής υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου εκτελεστικής υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου εκτελεστικής υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/034 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/010

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/010 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος υποστήριξης για το άσυλο (DAS) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/010 Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/030 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΩΔ.: ESMA/2017/VAC8/AD5

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΩΔ.: ESMA/2017/VAC8/AD5 Ημερομηνία: 20/3/2017 ESMA/2017/VAC8/AD5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΓΥΝΑΙΚΑ/ΑΝΔΡΑΣ) ΚΩΔ.: ESMA/2017/VAC8/AD5 Τύπος σύμβασης Έκτακτος υπάλληλος1 Ομάδα καθηκόντων και βαθμός AD5 Διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου ΤΠΕ (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου ΤΠΕ (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου ΤΠΕ (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/004 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/022

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/022 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/022 Τίτλος αρμοδιότητας Τύπος σύμβασης Βοηθός Σύναψης Συμβάσεων Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/020. Ανώτερος δημοσιονομικός διαχειριστής/διαχειριστής προϋπολογισμού AD7 (2 Προφίλ)

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/020. Ανώτερος δημοσιονομικός διαχειριστής/διαχειριστής προϋπολογισμού AD7 (2 Προφίλ) Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου δημοσιονομικού διαχειριστή/διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/020

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. Πρόταση απόφασης του Συμβουλίου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. Πρόταση απόφασης του Συμβουλίου ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 27.7.2017 COM(2017) 390 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στην Πρόταση απόφασης του Συμβουλίου για τη σύναψη της συμφωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δημοκρατίας των Σεϋχελλών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 9 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας (ΕΠ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα έρευνας (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα έρευνας (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα έρευνας (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/017 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα