Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΒΙΟΜΗΧΝΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ & ΕΠΓΓΕΛΜΤΙΩΝ ΕΓΚΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 2009

2 Έννοια ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ Σύµφωνα µε τον Ν.2081/92, όπως τροποποιήθηκε από τον Ν.3419/05, το Επιµελητήριο Ιωαννίνων (ενιαίο εµποροβιοµηχανικό & επαγγελµατοβιοτεχνικό) είναι υποχρεωτική, αυτοτελής και ανεξάρτητη ένωση φυσικών και νοµικών προσώπων, που ασκούν εµπορική δραστηριότητα στο Νοµό Ιωαννίνων, αποτελεί Νοµικό Πρόσωπο ηµοσίου ικαίου και τελεί υπό την κατασταλτική διαχειριστική εποπτεία του Υπουργού νάπτυξης. Σκοπός (σύµφωνα µε τον Ν.2081/92, όπως τροποποιήθηκε από τον Ν.3419/05) Η προστασία και η ανάπτυξη του εµπορίου, της βιοµηχανίας, της βιοτεχνίας, των επαγγελµάτων, του τοµέα παροχής υπηρεσιών και των εξαγωγών, σύµφωνα µε τα συµφέροντα και τους στόχους της εθνικής οικονοµίας, για την ανάπτυξη και την πρόοδο αυτής. Η παροχή προς την Πολιτεία γνωµοδοτικών εισηγήσεων για κάθε οικονοµικό θέµα, περιλαµβανοµένων και των σχετικών νοµοσχεδίων, µε γνώµονα πάντοτε την οικονοµική ανάπτυξη του Νοµού Ιωαννίνων και την εξυπηρέτηση του γενικότερου συµφέροντος της εθνικής οικονοµίας. Η παροχή στα µέλη τους και σε κάθε ενδιαφερόµενο γνωµοδοτικών εισηγήσεων και πληροφοριών για κάθε οικονοµικό θέµα.» ς σηµειωθεί ότι σύµφωνα µε τα παραπάνω, το Επιµελητήριο δεν έχει χαρακτήρα συνδικαλιστικού οργάνου. Σύντοµο Ιστορικό Το Επιµελητήριο Ιωαννίνων είναι το αρχαιότερο Επιµελητήριο της ιοικητικής Περιφέρειας της Ηπείρου και συστάθηκε το 1919 µε τον Ν.184/14 (ΦΕΚ. 4//78/ ). Λειτούργησε ως µικτό Επιµελητήριο (Εµποροβιοµηχανικό και Επαγγελµατοβιοτεχνικό) από το 1919 µέχρι το 1933 µε την επωνυµία «Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Ηπείρου», µε ζώνη ευθύνης και τους 4 Νοµούς της Ηπείρου. Το 1933 µε τον Ν.3305/25 (ΦΕΚ 238// ) αποσπάται ως χωριστό το «Επαγγελµατικό & Βιοτεχνικό Επιµελητήριο Ηπείρου». Τα δύο πλέον Επιµελητήρια δηλαδή το «Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Ηπείρου» και το «Επαγγελµατικό & Βιοτεχνικό Επιµελητήριο Ηπείρου» λειτούργησαν από το 1933 µέχρι το 1988 µε µικρές τροποποιήσεις µε την παραπάνω νοµοθεσία, που αντικαταστάθηκε από τον νεώτερο Νόµο 1089/80.

3 Το 1988 µε βάση τον νεώτερο Νόµο 1746/88 (ΦΕΚ 2//8.1.88) έγινε και πάλι η συγχώνευση των δύο Επιµελητηρίων σε ένα ενιαίο φορέα µε την επωνυµία: «Επιµελητήριο Ιωαννίνων». Σήµερα, ο Νόµος που διέπει τη λειτουργία του Επιµελητηρίου Ιωαννίνων είναι ο Ν.2081/92 (ΦΕΚ /154/ ), όπως τροποποιήθηκε από τον 3419/2005, και την Οργάνωση των Υπηρεσιών του το Π.. υπ' αριθ. 367 (ΦΕΚ 144// ). Οι επιχειρήσεις των υπόλοιπων Νοµών της Ηπείρου αφού αποσπάστηκαν από το Επιµελητήριο Ιωαννίνων, ίδρυσαν ανεξάρτητα Επιµελητήρια όπως παρακάτω: Επιµελητήριο Άρτας (1965), Επιµελητήριο Θεσπρωτίας (1989), Επιµελητήριο Πρέβεζας (1994). ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ Οπλ. Πουτέτση 14 ΤΚ ΙΩΝΝΙΝ Tηλ : Γραµµατείας Προέδρου Τηλ : Εnterprise-Εurope Fax :

4 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ Σκοπός του Επιµελητηρίου Ιωαννίνων, όπως και κάθε Επιµελητηρίου της χώρας µας, είναι µεταξύ άλλων- η δραστηριοποίησή του για την "την εν γένει οικονοµική πρόοδο του Νοµού (Ιωαννίνων)", και "την εξυπηρέτηση του γενικότερου συµφέροντος της εθνικής οικονοµίας". (Ν. 2081/92. ΦΕΚ 154, ) Στα πλαίσια αυτά, η ιοίκηση του Επιµελητηρίου Ιωαννίνων έχει στρέψει το βλέµµα της προς πολλές κατευθύνσεις ανάπτυξης του Νοµού µας, τόσο ως προς τον τοµέα της επιχειρηµατικότητας, όσο και της εν γένει οικονοµικής προόδου, συµµετέχοντας σε αναπτυξιακούς φορείς, αλλά και προωθώντας την δηµιουργία άλλων. Για το Επιµελητήριο Ιωαννίνων οι έννοιες ΕΙΦΟΡΙ και ΚΟΙΝΟΤΟΜΙ δεν είναι οικονοµικοί και κοινωνικοί νεολογισµοί. Είναι η καρδιά της νέας επιχειρηµατικότητας και των θεσµικών και επενδυτικών ανακατατάξεων που πρέπει να σχεδιαστούν και να εφαρµοστούν στη ηµόσια ή την Ιδιωτική Οικονοµία. Μια τέτοια κατηγορία έργων υποδοµής, είναι και οι "Βιοµηχανικές και Επιχειρηµατικές Περιοχές" (Β.Ε.ΠΕ.) που µπορούν να καθοριστούν και στο Νοµό µας, µε βάση του Ν. 2545/97 - ΦΕΚ 254, Ο καθορισµός των Β.Ε.ΠΕ. ανά Νοµό, αποσκοπεί στην επιχειρηµατική ανάπτυξη του Νοµού και την οικονοµική του πρόοδο, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι Β.Ε.ΠΕ. είναι περιοχές, οι οποίες καθορίζονται, οριοθετούνται, πολεοδοµούνται και οργανώνονται σύµφωνα µε νοµικά προδιαγεγραµµένες διατάξεις, προκειµένου να λειτουργήσουν ως χώρος υποδοχής βιοµηχανικών, βιοτεχνικών, τεχνολογικών, ερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Για παράδειγµα, µορφές Β.Ε.ΠΕ. είναι: α) η Βιοµηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.), β) το Βιοµηχανικό Πάρκο, γ) το Βιοτεχνικό Πάρκο, δ) η Τεχνόπολη, κλπ. Η ιοίκηση κρίνει ότι το Επιµελητήριό µας δεν µπορεί να µένει αδρανές, αλλά πρέπει να προσπαθεί σταθερά για την προώθηση των Β.Ε.ΠΕ. Στα πλαίσια της υποστήριξης ιδιαίτερα της ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων, το Επιµελητήριο Ιωαννίνων ανέλαβε την πρωτοβουλία να δηµιουργήσει τον «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΤΙΚΟ Ο ΗΓΟ ΒΙΟΜΗΧΝΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ & ΕΠΓΓΕΛΜΤΙΩΝ ΕΓΚΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΝΝΙΝΩΝ» που κρατάτε στα χέρια σας. Ελπίζουµε ότι θα αποτελέσει χρήσιµο εργαλείο προβολής των επιχειρήσεων µελών µας της ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων και προώθησης των προϊόντων τους στην αγορά. Τέλος, εκφράζω τις ευχαριστίες µου προς το Προσωπικό του Γραφείου Enterprise Europe Network του Επιµελητηρίου Ιωαννίνων και ιδιαίτερα προς τον ιευθυντή κο Ιωάννη ασκαλόπουλο, την σκούµενη κα Χαρίκλεια - Κέλλυ Γεωργούλη και την Υπεύθυνη Μηχανογράφησης κα Μαρία Ζιώγα. Ο Πρόεδρος του Επιµελητηρίου Ιωαννίνων κ. ηµήτρης Μπαράτσας

5 «Η ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΝΝΙΝΩΝ» Του Νικ. Μηλιώνη Προέδρου της Ένωσης Βιοµηχάνων-Βιοτεχνών & Επαγγελµατιών ΠΙ.ΠΕ Ιωαννίνων Ως γνωστόν η ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων θεσµοθετήθηκε µε το Νόµο 742/77 και από τέτος 1978 η ΕΤΒ ως αποκλειστικός φορέας ίδρυσης άρχισε τις διαδικασίες οργάνωσης και λειτουργίας. Οριοθετήθηκε δέκα (10) χιλιόµετρα Β του κέντρου της πόλεως των Ιωαννίνων και αποκτήθηκε από την ΕΤΒ συνολική έκταση στρεµµάτων από τα.. Ροδοτοπίου, Μ. Γαρδικίου και Ζωοδόχου του ήµου Πασσαρώνος. Κατασκευάστηκαν όλα τα βασικά έργα υποδοµής µε αποτέλεσµα η ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων να είναι η πλέον οργανωµένη στην Ήπειρο. Η δυναµικότητα της ΒΙ.ΠΕ. ανέρχεται σε 250 εγκατεστηµένες επιχειρήσεις µε απασχολούµενο προσωπικό της τάξεως των εργαζοµένων. Στη ΒΙ.ΠΕ. σήµερα λειτουργούν 150 βιοτεχνικές, βιοµηχανικές, εµπορικές και λοιπών επαγγελµατικών δραστηριοτήτων επιχειρήσεις. Επίσης, σαράντα (40) ακόµη βρίσκονται σε διάφορα κατασκευαστικά στάδια ή υπό µορφή γηπέδου. Η συνολική έκταση που διατέθηκε στις παραπάνω µονάδες ανέρχεται σε περίπου στρέµµατα, ήτοι το 90% της συνολικής ωφέλιµης γης της περιοχής, η οποία ανέρχεται σε περίπου στρέµµατα. Σηµαντικές διευκολύνσεις και κίνητρα της Ζώνης παρέχονται στις επιχειρήσεις που εγκαθίστανται στη ΒΙ.ΠΕ. καθόσον παρέχονται: α) Πλήρη δίκτυα οδοποιίας, ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισµού και τηλεφωνοδότησης, Πυροσβεστικός Σταθµός, Κέντρο εξυπηρέτησης, αστική συγκοινωνία µε την πόλη των Ιωαννίνων για την εξυπηρέτηση των εργαζοµένων και των συναλλασσόµενων µε τις εγκατεστηµένες επιχειρήσεις. β) ιάθεση γηπέδων µε καθαρούς τίτλους ιδιοκτησίας και σε αρκετά χαµηλότερη αξία από τα αντίστοιχα εκτός ΒΙ.ΠΕ., εφόσον φυσικά υπολογιστούν τα έργα υποδοµής και η παροχή των λοιπών υπηρεσιών. γ) Ποσοστό κάλυψης των οικοπέδων µέχρι 60%, απαλλαγή από την καταβολή του φόρου µεταβίβασης και ελάχιστη επιβάρυνση µε έξοδα συµβολαιογράφου και υποθηκοφύλακα, ανεξαρτήτως του µεγέθους και αξίας του αγοραζόµενου οικοπέδου. δ) παλλαγή από την υποχρέωση έκδοσης άδειας εγκατάστασης και επέκτασης, εξαιρουµένης της άδειας λειτουργίας. ε) Παροχή φορολογικών και χρηµατοδοτικών κινήτρων του αναπτυξιακού νόµου 3299/2004 µε ανώτατο όριο επιχορήγησης 60% επί του προϋπολογιστικού κόστους της παραγωγικής επένδυσης.

6 Λαµβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω, οι ΒΙ.ΠΕ. είναι η σύγχρονη ιδέα που φέρνει επαναστατικές λύσεις στη Βιοµηχανική και Βιοτεχνική υποδοµή, διευκολύνει την ιδιωτική πρωτοβουλία και ανοίγει το δρόµο στην περιφερειακή ανάπτυξη. Συµπερασµατικά, πολλά είναι τα συνδυασµένα οφέλη της περιοχής µας από την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία της ΒΙ.ΠΕ. και µπορούν να πολλαπλασιασθούν µε την ολοκλήρωση των µεγάλων οδικών αξόνων (Εγνατίας και Ιονίου οδού), οι οποίοι θα δώσουν τόσο στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων όσο και της Πρέβεζας τις δυνατότητες αξιοποίησης συγκριτικών πλεονεκτηµάτων, διότι η Ήπειρος έχει τις προϋποθέσεις αλµατώδους και πολυδιάστατης ανάπτυξης σε όλους τους τοµείς (µεταποίηση, εµπόριο, τουρισµό κλπ.).

7 «Τι είναι οι ΒΙ.ΠΕ.» Του Ναπολέοντα Τζιάλλα Οικονοµολόγου 1. Γενικά περί ΒΙ.ΠΕ. Ιστορικά οι ΒΙ.ΠΕ. αρχίζουν από το Το έτος αυτό ιδρύθηκε στο Manchester της Μ. Βρετανίας η πρώτη ΒΙ.ΠΕ. από µία οµάδα ιδιωτών επιχειρηµατιών. Παρόµοια ΒΙ.ΠΕ. το 1899 άρχισε να λειτουργεί στο Σικάγο των ΗΠ, η οποία ιδρύθηκε και αυτή από ιδιώτες επιχειρηµατίες. Σαν κρατική επενδυτική δραστηριότητα στις ΒΙ.ΠΕ. συναντάµε πρώτα στην Ιταλία το έτος 1904 και στη συνέχεια στη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Κύπρο, Ιρλανδία,. Γερµανία, Σουηδία, ανία κλπ.). Η οργάνωση των ΒΙ.ΠΕ. στην Ελλάδα συγκριτικά µε τις άλλες χώρες βράδυνε πολύ γιατί µετά τον Β Παγκόσµιο Πόλεµο η χώρα µας είχε τη γνωστή συνέχεια του εµφυλίου πολέµου. Τον Φεβρουάριο του 1965 δηµοσιεύεται ο βασικός νόµος περί ΒΙ.ΠΕ. (Ν.4458/1965) ο οποίος θέτει νοµικά πλαίσια αναπτύξεως για τις ΒΙ.ΠΕ. Φορέας για την ίδρυση οργάνωση και λειτουργία των ΒΙ.ΠΕ. ορίζεται η κρατική ΕΤΒ. Έκτοτε ακολουθούν οι Νόµοι 742/1977 και 2545/1997 που περιλαµβάνουν συµπληρωµατικές και νέες διατάξεις για την ίδρυση οργάνωση και λειτουργία των ΒΙ.ΠΕ. στη χώρα µας. 2. Έννοια ΒΙ.ΠΕ. Σαν Βιοµηχανική Περιοχή νοείται µία εδαφική έκταση κατάλληλα χωροθετηµένη, οργανωµένη από τον φορέα ίδρυσης και εξοπλισµένη µε όλα τα έργα υποδοµής που χρειάζονται για τη σωστή εγκατάσταση της επαγγελµατικής δραστηριότητας που λειτουργεί κάτω από ευνοϊκές οικονοµικές και τεχνολογικές συνθήκες. 3. Σκοπός των ΒΙ.ΠΕ. Σύµφωνα µε την παραπάνω νοµοθεσία (Ν.4458/1965, Ν.742/1977 και Ν.2545/1997) αντικειµενικοί σκοποί της ιδρύσεως ΒΙ.ΠΕ. στην Ελλάδα καθορίζονται οι κατωτέρω: Η περιφερειακή ανάπτυξη Η βιοµηχανική αποκέντρωση Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων Ο εκσυγχρονισµός της βιοτεχνίας και βιοµηχανίας Η προστασία του περιβάλλοντος

8 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : 5 τ.κ. : 7 δήµος: 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: 11 όνοµα: 12 επίθετο: 13 θέση στην επιχείρηση: 14 τηλ1 : 16 Φαξ : έτος ίδρυσης: 19 κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: κώδικας δραστηριότητας: 22 γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / ( * ) δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ISO9000 ISO9001 Ναι Όχι

9 Β ΠΡΟΤΣΗ ΣΥΝΕΡΓΣΙΣ : ΠΕΡΙΓΡΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΣΙΣ 1 είδος συνεργασίας: 2 εµπορική συνεργασία: Εµπορικός Ενδιάµεσος (µεσίτης, αντιπρόσωπος, διανοµέας) µοιβαία διανοµή Franchise Marketing / Προβολή µοιβαίο Marketing / Προβολή Logistic Συνεργασία Άλλη (Παρακαλώ διευκρινίστε) 3 οικονοµική συνεργασία: Joint Venture Συγχώνευση νταλλαγή Μετοχών γορά ολόκληρης της επιχείρησης ή τµήµατος της Πώληση ολόκληρης της επιχείρησης ή τµήµατος της Κεφάλαιο κοινών µετοχών Άλλη (Παρακαλώ διευκρινίστε) 4 τεχνική & παραγωγής: Μεταφορά Τεχνογνωσίας & Τεχνολογίας Τεχνολογική Συνεργασία Έρευνα & νάπτυξη µοιβαία Συµφωνία Παραγωγής Υπεργολαβίες Άδειες Κατασκευή / Παραγωγής Άλλη (Παρακαλώ διευκρινίστε) 5 χώρες στόχος: 6 περιγραφή (περιγραφή της προσφοράς / ζήτησης συνεργασίας): 7 περιγραφή του κύριου οφέλους που µπορεί να προσφέρει η επιχείρηση σε έναν πιθανό συνεργάτη: 8 προσδοκόµενες απολαβές από τον συνεργάτη (Περιγραφή το τι προσδοκούµε από τον συνεργάτη):

10 Γ ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΝΕΡΓΤΗ - ΠΕΡΙΓΡΦΗ ΤΩΝ ΠΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΙΘΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΤΩΝ 1 είδος συνεργατών: Επιχείρηση (Παρακαλώ διευκρινίστε) 2 τοµέας δραστηριοτήτων: Παραγωγή Εµπόριο (γορά Πώληση) 3 αριθµός απασχολούµενων: εµπειρίες συνεργασίας: Ναι Παρακαλώ διευκρινίστε : Υπηρεσίες (Παρακαλώ διευκρινίστε) (*) [Η δραστηριότητα που δόθηκε κατά Κ... Εντός παρενθέσεων η δραστηριότητα που δηλώθηκε κατά την σύνταξη του οδηγού]

11 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : BRANDA ΕΤΡΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: BRANDA ΕΠΕ 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΡΟ ΟΤΟΠΙ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΓΚΟΣΓΚΟΥ ΚΤΕΡΙΝ 11 όνοµα: ΚΤΕΡΙΝ 12 επίθετο: ΓΚΟΣΓΚΟΥ 13 θέση στην επιχείρηση: ΙΧΕΙΡΙΣΤΡΙ 14 τηλ1 : Φαξ : branda@otenet.gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες ( ΛΕΙΤΟΥΡΓΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΣ ΠΡΓΩΓΗΣ- ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙ ΣΥΣΚΕΥΣΙΣ ΕΙ ΩΝ ΣΟΥΠΕΡ- ΜΡΚΕΤ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΟ) 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ISO9000 Ναι Όχι

12 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : CAPSNAP ΕΛΛΣ ΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΙ ΒΙΟΜΗΧΝΙΚΗ ΕΤΙΡΕΙ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: CAPSNAP ΕΛΛΣ ΕΒΕ 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΡΟ ΟΤΟΠΙ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: Γκατζιάνης πόστολος 11 όνοµα: πόστολος 12 επίθετο: Γκατζιάνης 13 θέση στην επιχείρηση: Προϊστάµενος Λογιστηρίου Πλαστικά Θράκης 14 τηλ1 : Φαξ : info@capsnap.gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 1 9 1,4 7 Εκατοµ. 22 γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες ΠΡΓΩΓΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙ ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΠΛΣΤΙΚΩΝ ΕΙ ΩΝ (ΒΙΟΜΗΧΝΙ ΕΠΕΞΕΡΓΣΙΣ ΧΡΤΙΟΥ) ISO ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: Ναι Όχι

13 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : MASTER ΧΡΤΟΠΟΙΪ ΙΩΝΝΙΝΩΝ.Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΡΟ ΟΤΟΠΙ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΠΥΛΟΥ ΛΜΠΡΙΝΗ 11 όνοµα: ΛΜΠΡΙΝΗ 12 επίθετο: ΠΥΛΟΥ 13 θέση στην επιχείρηση: ΜΕΤΟΧΟΣ 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες (ΠΡΓΩΓΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙ ΧΡΤΙΟΥ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΙ ΕΙ ΩΝ ΤΟΥΛΕΤΣ) 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ISO9000 Ναι Όχι

14 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : SPIDER ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΒΛΛΟΝΤΟΣ ΝΩΝΥΜΗ ΕΤΙΡΙ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: SPIDER ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΒΛΛΟΝΤΟΣ.Ε 3 διεύθυνση: ΒΙ.ΠΕ ΙΩΝΝΙΝΩΝ πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: ΤΣΙΜΠΙΚΗΣ ΚΩΣΤΣ 11 όνοµα: ΚΩΣΤΣ 12 επίθετο: ΤΣΙΜΠΙΚΗΣ 13 θέση στην επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : info@spidersa.com 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 1 9 Πάνω από γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ΠΟΚΟΜΙ Η ΜΕΤΦΟΡ ΚΙ ΙΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΡΙΜΜΤΩΝ. ΙΛΟΓΗ ΕΠΕΞΕΡΓΣΙ ΚΙ ΝΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΡΡΙΜΜΤΩΝ ΠΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟΛΒΟΥ ΚΘΡΙΟΤΗΤΣ ΚΙ ΕΝΛΛΚΤΙΚΗ ΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΡΡΙΜΜΤΩΝ) ISO9000 Ναι Όχι

15 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΓΡΟΖΩΗ ΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΙΡΙ-ΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΓΡΟΖΩΗ.Β.Ε.Ε. 3 διεύθυνση: ΙΩΝΝΙΝ Τ.Θ πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: Pindos-apsi.gr 9 άτοµο επικοινωνίας: ΡΓΥΡΗΣ ΓΙΝΝΗΣ 11 όνοµα: ΓΙΝΝΗΣ 12 επίθετο: ΡΓΥΡΗΣ 13 θέση στην επιχείρηση: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 1 9 Πάνω από 250 Πάνω από 40 Εκατοµ. 22 γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες ( ΠΡΓΩΓΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ) ISO ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: Ναι Όχι

16 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΚΜΩΝ ΚΤΣΚΕΥΣΤΙΚΗ ΝΩΝΥΜΗ ΕΤΙΡΙ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΚΜΩΝ.Ε. 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΡΟ ΟΤΟΠΙ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: ΓΕΡΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝ 11 όνοµα: ΧΡΙΣΤΙΝ 12 επίθετο: ΓΕΡΣΗ 13 θέση στην επιχείρηση: ΥΠΛΛΗΛΟΣ ΓΡΦΕΙΟΥ 14 τηλ1 : Φαξ : info@akmonsa.gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: Γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 Προϊόντα / δραστηριότητες 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ΕΠΕΞΕΡΓΣΙ ΜΕΤΛΛΟΥ ΚΙ ΚΤΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ISO9000 Ναι Όχι

17 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΝΙΚΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΙΡΕΙ ΨΥΞΕΩΣ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Σ ΡΛ. Ε(SDRAL S. A) 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: ΒΣΙΛΗΣ ΒΣΙΛΕΙΟΥ 11 όνοµα: ΒΣΙΛΗΣ 12 επίθετο: ΒΣΙΛΕΙΟΥ 13 θέση στην επιχείρηση: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 14 τηλ1 : Φαξ : sdral@otenet.gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες ΠΡΓΩΓΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΛΜΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΝΗΜΤΩΝ ΝΟΞΕΙ ΟΤΩΝ ΜΕΤΛΛΙΚΕΣ ΚΤΣΚΕΥΕΣ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΤΣΤΗΜΤΩΝ) 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ISO9000 Ναι Όχι

18 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ,ΒΙΟΜΗΧΝΙΚΗ ΕΤΙΡΙ ΕΠΕΞΕΡΓΣΙΣ ΜΕΤΛΛΩΝ- ΜΕΚΛΗΣ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΜΕΚΛΗΣ. Ε 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΖΧΡΤΖΗΣ ΒΣΙΛΕΙΟΣ 11 όνοµα: ΒΣΙΛΕΙΟΣ 12 επίθετο: ΖΧΡΤΣΗΣ 13 θέση στην επιχείρηση: ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: 19 κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες ΚΤΣΚΕΥΗ ΕΠΕΞΕΡΓΣΙ ΕΜΠΟΡΙ ΜΕΤΛΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ( ΙΜΕΤΦΟΡΙΚΗ ΚΙ LOGISTICS) 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ISO9000 Ναι Όχι

19 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΦΟΡΙΚΗ ΕΤΙΡΙ ΙΩΝΝΙΝΩΝ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΜΕΤΦΟΡΙΚΗ ΙΩΝΝΙΝΩΝ. Ε 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: ΖΧΡΤΖΗΣ ΒΣΙΛΕΙΟΣ 11 όνοµα: ΒΣΙΛΕΙΟΣ 12 επίθετο: ΖΧΡΤΖΗΣ 13 θέση στην επιχείρηση: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ 14 τηλ1 : , Φαξ : mekalis@otenet.gr 18 έτος ίδρυσης: 19 κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες ΙΜΕΤΦΟΡΙΚΗ ΚI LOGISTICS 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ISO9000 Ναι Όχι

20 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΣΛΝΗΣ ΝΩΝΥΜΗ ΕΤΙΡΙ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΣΛΝΗΣ Ε 3 διεύθυνση: 4 πόλη : 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: ΠΡΕΒΕΖΙΝΟΥ 11 όνοµα: 12 επίθετο: ΠΡΕΒΕΖΙΝΟΥ 13 θέση στην επιχείρηση: ΥΠΛΛΗΛΟΣ ΓΡΦΕΙΟΥ 14 τηλ1 : Φαξ : aslanis@hol.gr 18 έτος ίδρυσης: 19 κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙ ΚΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ISO9000 Ναι Όχι

21 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΦΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο. Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: MOTIF 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: 11 όνοµα: 12 επίθετο: 13 θέση στην επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: 19 κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ΚΤΣΚΕΥΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΤΩΝ ΠΕΒΕΣΕ ISO9000 Ναι Όχι

22 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΦΟΙ ΓΙΩΤΗ Ο. Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΝΙΚΟΥ ΠΝΓΙΩΤ 11 όνοµα: ΠΝΓΙΩΤ 12 επίθετο: ΝΙΚΟΥ 13 θέση στην επιχείρηση: ΥΠΛΛΗΛΟΣ ΓΡΦΕΙΟΥ 14 τηλ1 : Φαξ : yiotisbr@hol.gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ISO ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: Ναι Όχι

23 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΦΟΙ ΖΗΚΟΥ Ο. Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΓΛΝΟΣ 11 όνοµα: 12 επίθετο: ΓΛΝΟΣ 13 θέση στην επιχείρηση: ΛΟΓΙΣΤΗΣ 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ΧΟΝ ΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙ ΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΙ ΨΙΛΙΚΩΝ (ΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΚΙ ΙΝΟΜΕΣ ΓΙ ΛΟΓΡΙΣΜΟ ΤΡΙΤΩΝ.) ISO9000 Ναι Όχι

24 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΦΟΙ Μ. ΜΠΟΤΣΙΟΥ Ο. Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΤΣΙΟΣ 11 όνοµα: ΝΤΩΝΗΣ 12 επίθετο: ΜΠΟΤΣΙΟΣ 13 θέση στην επιχείρηση: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣ 14 τηλ1 : Φαξ : afoibotsioump@yahoo.gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 1 9 1,4 7 Εκατοµ γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες ΒΙΟΤΕΧΝΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΩΝ- ΣΒΕΣΤΟΠΟΛΤΟΥ,ΟΙΚΟ ΟΜΙΚ ΥΛΙΚ. 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ISO9000 Ναι Όχι

25 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΦΟΙ Ν. ΒΗΤΤ Ι. ΚΙ. ΤΟΨΗΣ Ο. Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΨΗΣ 11 όνοµα: ΠΟΣΤΟΛΗΣ 12 επίθετο: ΤΟΨΗΣ 13 θέση στην επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / ΠΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΕΙΣ ΚΙ ΚΤΣΚΕΥΗ ΠΚΕΤΩΝ δραστηριότητες ISO ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: Ναι Όχι

26 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΦΟΙ Χ. ΖΦΕΙΡΗ Ο. Ε 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΖΦΕΙΡΗΣ Ο ΥΣΣΕΣ 11 όνοµα: Ο ΥΣΣΕΣ 12 επίθετο: ΖΦΕΙΡΗΣ 13 θέση στην επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : Az.zafiris@yahoo.gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ΒΙΟΤΕΧΝΙ ΦΥΛΛΟΥ ΚΡΟΥΣΤΣ ΚΝΤΪΦΙΟΥ ΚΙ ΣΦΟΛΙΤΣ. ISO9000 Ναι Όχι

27 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΒΚΡΟΣ Γ. ΒΟΥΛΓΡΗΣ Γ. Ο. Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: DREAM STROM 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: ΒΟΥΛΓΡΗΣ 11 όνοµα: 12 επίθετο: ΒΟΥΛΓΡΗΣ 13 θέση στην επιχείρηση: Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / ΒΙΟΤΕΧΝΙ ΣΤΡΩΜΤΩΝ δραστηριότητες (ΧΟΝ ΡΙΚΟ ΚΙ ΛΙΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΛΩΣΤΟΫΦΝΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΙ ΕΠΙΠΛΩΝ) ISO ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: Ναι Όχι

28 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΒΣΙΛΕΙΟΣ ΓΒΡΙΛΣ ΚΙ ΣΙ ΟΕ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ Finders ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: ΜΡΚΤΗΣ 11 όνοµα: 12 επίθετο: ΜΡΚΤΗΣ 13 θέση στην ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣ επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : info@finders.gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 21 κώδικας δραστηριότητας: 22 γλώσσες επικοινωνίας: 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες 24 πιστοποίηση / επίπεδο 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: 1 9 γγλικά Άλλη ΚΤΣΚΕΥΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΣ ΠΡΓΩΓΗΣ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙ ΣΥΣΚΕΥΣΙΣ ΕΙ ΩΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΡΚΕΤ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΟ) ISO9000 Ναι Όχι

29 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΒΣΙΛΕΙΟΣ κ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΓ. ΡΙΖΟΣ Ο.Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΚΩΣΤΣ ΡΙΖΟΣ 11 όνοµα: ΚΩΣΤΣ 12 επίθετο: ΡΙΖΟΣ 13 θέση στην επιχείρηση: Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες ΒΙΟΤΕΧΝΙ ΦΥΛΛΟΥ ΚΡΟΥΣΤΣ ΚΝΤΪΦΙΟΥ ΚΙ ΣΦΟΛΙΤΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΣ ΠΡΓΩΓΗΣ- ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙ ΣΥΣΚΕΥΣΙΣ ΕΙ ΩΝ ΣΟΥΠΕΡ- ΜΡΚΕΤ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΟ) ISO9000

30 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΒΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ IVECO SERVICE ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΣΙΛΕΙΟΥ 11 όνοµα: ΓΙΩΡΓΟΣ 12 επίθετο: ΒΣΙΛΕΙΟΥ 13 θέση στην επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 21 κώδικας δραστηριότητας: 22 γλώσσες επικοινωνίας: 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες 24 πιστοποίηση / επίπεδο 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: 1 9 γγλικά ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ISO9000 Ναι Άλλη Όχι

31 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΒΙΝΗ ΗΜΗΤΡΟΥΛ ΚΙ ΣΙ Ο.Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ArtiZima ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΛΤΖΟΣ Ο.Ε 11 όνοµα: ΧΡΗΣΤΟΣ 12 επίθετο: ΜΠΛΤΖΟΣ 13 θέση στην επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 21 κώδικας δραστηριότητας: 22 γλώσσες επικοινωνίας: 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες 24 πιστοποίηση / επίπεδο 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: 1 9 γγλικά ΠΡΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ ISO9000 Ναι Άλλη Όχι

32 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ ΜΟΝΟΠΟΡΟΣΩΠΗ Ε. Π. Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΠΛΟ ΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ 11 όνοµα: ΓΙΩΡΓΟΣ 12 επίθετο: ΜΠΕΛΛΟΣ 13 θέση στην Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 21 κώδικας δραστηριότητας: 22 γλώσσες επικοινωνίας: 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες 24 πιστοποίηση / επίπεδο 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: 1 9 γγλικά Άλλη ΚΥΡΙΟ:ΠΡΓΩΓΗ ΞΥΛΕΙΣ ΕΥΤ: ΛΙΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΤΣΚΕΥΣΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΧΟΝΤΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΤΕΡΓΣΙΣ ΞΥΛΟΥ (ΚΤΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΙ ΚΟΥΦΩΜΤΩΝ) ISO9000 Ναι Όχι

33 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΓΙΚΟΣ ΘΝΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΓΙΚΟΣ ΘΝΣΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: - 9 άτοµο επικοινωνίας: ΓΙΚΟΣ ΘΝΣΙΟΣ 11 όνοµα: ΘΝΣΙΟΣ 12 επίθετο: ΓΙΚΟΣ 13 θέση στην επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 21 κώδικας δραστηριότητας: 22 γλώσσες επικοινωνίας: 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες 24 πιστοποίηση / επίπεδο 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: 1 9 γγλικά Άλλη ΕΙ Η ΛΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ- ΟΡΕΙΧΛΚΟΥΡΓΕΙΟ- ΧΥΤΗΡΙΟ ΜΕΤΛΛΩΝ. ISO9000 Ναι Όχι

34 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΙΣ ΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΙΡΕΙ 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΝΟΥΣΙΣ ΖΖΡΟΠΛΣΤΕΙ ΡΤΟΠΟΙΪ 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΙΣ 11 όνοµα: ΓΙΩΡΓΟΣ 12 επίθετο: ΝΟΥΣΙΣ 13 θέση στην επιχείρηση: Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ 14 τηλ1 : Φαξ : info@nousias. gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ Εκατοµ. 20 αριθµός απασχολούµενων: γλώσσες επικοινωνίας: γγλικά Άλλη 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: ΡΤΟΠΟΙΪ ΠΡΓΩΓΗ ΕΙ ΩΝ ΖΧΡΟΠΛΣΤΙΚΗΣ ISO9000 Ναι Όχι

35 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΓΚΡΜΠΙΝΣ Ο. Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: gr 9 άτοµο επικοινωνίας: ΓΚΡΜΠΙΝΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 11 όνοµα: ΧΡΗΣΤΟΣ 12 επίθετο: ΓΚΡΜΠΙΝΣ 13 θέση στην ΙΧΕΙΡΙΣΤΡΙ επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : cgarabinas@garabinas. gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 21 κώδικας δραστηριότητας: 22 γλώσσες επικοινωνίας: 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες 24 πιστοποίηση / επίπεδο 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: 1 9 γγλικά 1,4 7 Εκατοµ Άλλη ΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΝΟΜΕΣ. ISO9000 Ναι Όχι

36 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΓΚΡΦΙΚ ΡΤΣ. Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ GRAPHIC ARTS A. E ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: ΚΡΠΤΚΗ ΣΠΥΡΙ ΟΥΛ 11 όνοµα: ΣΠΥΡΙ ΟΥΛ 12 επίθετο: ΚΡΠΤΚΗ 13 θέση στην επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : info@graphicarts.com.gr 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 21 κώδικας δραστηριότητας: 22 γλώσσες επικοινωνίας: 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες 24 πιστοποίηση / επίπεδο 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: 1 9 γγλικά 1,4 7 Εκατοµ Άλλη ΠΡΓΩΓΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ, ΕΠΕΞΕΡΓΣΙ ΧΡΤΟΥ ΚΙ ΣΥΝΦΩΝ ΕΙ ΩΝ, ΕΜΠΟΡΙ ΧΡΤΙΚΩΝ, Η/Υ, ΠΡΓΩΓΗ ΙΦΗΜΙΣΕΩΝ. ISO9000 Ναι Όχι

37 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1 ΕΠΩΝΥΜΙ : ΒΟΥΤΗΣ- ΜΥΡΙ ΟΠΟΥΛΟΣ. Ε 2 ΙΚΡΙΤΙΚΟΣ Β. Ε. Ε. Κ. Ι. ΤΙΤΛΟΣ: 3 διεύθυνση: 4 πόλη : ΙΩΝΝΙΝ 7 δήµος: ΠΣΣΡΩΝΟΣ 8 www-address: 9 άτοµο επικοινωνίας: ΦΡΙΓΚΟΣ ΦΡΙΞΟΣ 11 όνοµα: ΦΡΙΞΟΣ 12 επίθετο: ΦΡΙΓΚΟΣ 13 θέση στην ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ επιχείρηση: 14 τηλ1 : Φαξ : mavridopoulos@gmail. com 18 έτος ίδρυσης: κύκλος εργασιών : Λιγότερο από 1,4 εκατ. 20 αριθµός απασχολούµενων: 21 κώδικας δραστηριότητας: 22 γλώσσες επικοινωνίας: 23 προϊόντα / δραστηριότητες προϊόντα υπηρεσίες κύριες 24 πιστοποίηση / επίπεδο 25 ήδη εµπλεκόµενοι σε διεθνή συνεργασία: 1 9 γγλικά 1,4 7 Εκατοµ Άλλη ΕΠΕΞΕΡΓΣΙ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΤΟΣ. ISO9000 Ναι Όχι

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα Β Έκδοση 2013 1 «Τι είναι οι ΒΙ.ΠΕ. ;» Του Ναπολέοντα Τζιάλλα Οικονομολόγου 1. Γενικά περί ΒΙ.ΠΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι η αλλαγή στα ζητήµατα των ΒΕΠΕ ήλθε το 1997 µε την εφαρµογή του Ν.2545.

Έτσι η αλλαγή στα ζητήµατα των ΒΕΠΕ ήλθε το 1997 µε την εφαρµογή του Ν.2545. ΚΕΦΑΛΑΙO 5 ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΠΑ. ΠΤΟΛΕΜΑΪ ΑΣ Η εγκατάσταση επιχειρήσεων στο ΒΙΟ.ΠΑ., αφορά µικρές βιοµηχανίες και βιοτεχνίες χαµηλής όχλησης, επαγγελµατικά εργαστήρια, επιχειρήσεις παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Αποκεντρωµένα συστήµατα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων στις Βιοµηχανικές και Επιχειρηµατικές Περιοχές του νόµου 2545/97

Αποκεντρωµένα συστήµατα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων στις Βιοµηχανικές και Επιχειρηµατικές Περιοχές του νόµου 2545/97 Αποκεντρωµένα συστήµατα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων στις Βιοµηχανικές και Επιχειρηµατικές Περιοχές του νόµου 2545/97. Μαρίνος Κουρής Τοµέας Ανάλυσης, Σχεδιασµού & Ανάπτυξης ιεργασιών & Συστηµάτων Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Συναλλαγής Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Ιδιότητα Συναλλασόμενος Ημ/νία Αγορά Τεμάχια Αξία Α/Π Παρ. Είδος

Στοιχεία Συναλλαγής Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Ιδιότητα Συναλλασόμενος Ημ/νία Αγορά Τεμάχια Αξία Α/Π Παρ. Είδος ATTICA BANK.Τ.Ε. - ( ΤΤ ) Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Ιδιότητα Συναλλασόμενος Ημ/νία γορά Τεμάχια ξία /Π Παρ. Είδος ΣΗΜΝΤΗΡΚΗΣ ΚΛΕΡΓΟΣ ΣΗΜΝΤΗΡΚΗΣ ΚΛΕΡΓΟΣ ΛΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟ ΩΡ ΣΗΜΝΤΗΡΚΗΣ ΚΛΕΡΓΟΣ ΠΠ ΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ

ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ Χαιρετισµός Προέδρου ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. κου Παναγιώτη Γιαννόπουλου Εκδήλωση ΕΒΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ «Ενέργεια Φωτοβολταϊκά πάρκα» Τετάρτη 18 Απριλίου 2007 Κύριοι Υπουργοί, Κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΡΤΗΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΜΜΤΕΙ ΒΙΟΜΗΧΝΙΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΦΡΜΟΓΗΣ ΚΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΙ ΕΛΕΓΧΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΣ Τ. Δ/νση: Πλατεία Κάνιγγος, 101 81 θήνα Πληροφορίες: Γ. Κοττά Τηλ.: 213 1514 190 Fax: 210 3301

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4399/2016

ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4399/2016 ISO 9001 : 2008 Certificate No: 3496/14 ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4399/2016 Προκηρύχθηκαν στις 19 Οκτωβρίου 4 Καθεστώτα ενίσχυσης του νέου Αναπτυξιακού Νόμου Ν.4399/2016 και ξεκίνησε η υποβολή επενδυτικών

Διαβάστε περισσότερα

«Νέα Καινοτοµική Επιχειρηµατικότητα» 1

«Νέα Καινοτοµική Επιχειρηµατικότητα» 1 «Νέα Καινοτοµική Επιχειρηµατικότητα» Προδηµοσίευση του Προγράµµατος ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙ ΟΤΗΘΟΥΝ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013

Διαβάστε περισσότερα

κυρώνουµε ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΑΤΧ ΜΑΘΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ

κυρώνουµε ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΑΤΧ ΜΑΘΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Πίνακας ποδεκτών ΝΡΤΗΤΕ ΣΤΟ Ι ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΥΝΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΙ ΕΥΣΗΣ/3γ Τηλέφ.(Εσωτ.):3187 Φ.392/55/346084 Σ.1742 θήνα, 25 υγ 15 ΘΕΜ: ιορισµοί Εκπαιδευτών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την επιλογή Συμβούλου για την εκπόνηση «Μελέτης Μέτρησης Οικονομικών - Επιχειρηματικών Δεικτών και Εξαγωγικού Προσανατολισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας» Αριθ. πρωτ. 1941/07-06-2019

Διαβάστε περισσότερα

«Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» 1

«Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» 1 «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΟΥΝ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 Το Πρόγραμμα «ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής

ΔΟΜΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής ΔΟΜΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής Υποστήριξη στη σύνταξη του επιχειρηματικού σχεδίου σε μια ομάδα προσώπων που θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Β Κύκλος: Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Παροχής Υπηρεσιών

ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Β Κύκλος: Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Παροχής Υπηρεσιών ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Β Κύκλος: Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Παροχής Υπηρεσιών ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Στόχος του προγράμματος είναι η επιδότηση Επιχειρηματικών Σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

Εξωστρέφεια & Επιχειρήσεις

Εξωστρέφεια & Επιχειρήσεις Εξωστρέφεια & Επιχειρήσεις ΕΠΑνΕΚ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία Το ΕΠΑνΕΚ καλύπτει γεωγραφικά το σύνολο της Χώρας με προϋπολογισμό 4,56 δις ευρώ δημόσιας δαπάνης,

Διαβάστε περισσότερα

Οι παρεχόμενες ενισχύσεις αφορούν στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Οι παρεχόμενες ενισχύσεις αφορούν στις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Προδημοσίευση που αφορά την προκήρυξη δράσης, για την ενίσχυση Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗ IΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ /ΝΣΗ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ & ΙΑΧ/ΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Ταχ. /νση : Β. Ηπείρου 20 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΚ45332 Πληροφορίες: Ν.Θεοδόσης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ: ΙΔΡΥΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Εισήγηση: Α.Μουρτσιάδης, Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Γενική παρατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Τονίζεται ότι, η παρούσα εργασία δεν αποτελεί ολοκληρωμένη ανάλυση και δεν είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση ειδικών προβλημάτων.

Τονίζεται ότι, η παρούσα εργασία δεν αποτελεί ολοκληρωμένη ανάλυση και δεν είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση ειδικών προβλημάτων. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. 3908/ 1 Φεβρουαρίου 2011 Ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Περιφερειακή Συνοχή. Τονίζεται ότι, η παρούσα εργασία δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ενίσχυση Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών ΕΣΠΑ 2007-2013 Στόχος του Προγράμματος Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ENTERPRISE EUROPE NETWORK HELLAS ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

ENTERPRISE EUROPE NETWORK HELLAS ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ENTERPRISE EUROPE NETWORK HELLAS ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ BUSINESS CO-OPERATION DATABASE FORM Παρακαλούµε να συµπληρώσετε ΟΛΑ τα ζητούµενα πεδία έτσι ώστε να µπορέσει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ: Ι ΡΥΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Εισήγηση: Α.Μουρτσιάδης, Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Ι ΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ταχ. /νση : Νίκης 5 Ταχ. Κώδικας : 10180 Αθήνα Πληροφορίες : τηλ. : 210 3332399

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων στις

ιαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων στις ιαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων στις Βιοµηχανικές Περιοχές Α. Μουρτσιάδης ιεύθυνση Βιοµηχανικής Χωροθεσίας και Περιβάλλοντος Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας Υπουργείο Οικονοµίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

Διαβάστε περισσότερα

Θέσεις και Άξονες Πολιτικής του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη Βιοµηχανία και τη Μεταποίηση στην ΠΚΜ

Θέσεις και Άξονες Πολιτικής του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη Βιοµηχανία και τη Μεταποίηση στην ΠΚΜ Ηµερίδα ΤΕΕ/ΤΚΜ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑ Ανταγωνιστικότητα και Προοπτικές Θεσσαλονίκη, 6 Οκτωβρίου 2006 Θέσεις και Άξονες Πολιτικής του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη Βιοµηχανία και

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ ΕBE Λεµεσού

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ ΕBE Λεµεσού Συνεργασία ΤΕΠΑΚ ΕBE Λεµεσού ρ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Προϊστάµενος ΥΕ Σ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΟΥ Υπεύθυνος Γραφείου ιασύνδεσης 24 /05 / 2011 Ταυτότητα Τεχνολογικού Πανεπιστηµίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) 2 Το Νέο ηµόσιο Πανεπιστήµιο...

Διαβάστε περισσότερα

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων Ενίσχυση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 1 Επιχειρηματικότητα

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΕΠ Θεµατική Ενότητα που υποβάλλεται η πρόταση Περιφέρεια ΠΕΠ Άξονας Προτεραιότητας Θεµατική Ενότητα Γεωγραφική ζώνη 2. Βασικά Στοιχεία ικαιούχου τ

1. ΠΕΠ Θεµατική Ενότητα που υποβάλλεται η πρόταση Περιφέρεια ΠΕΠ Άξονας Προτεραιότητας Θεµατική Ενότητα Γεωγραφική ζώνη 2. Βασικά Στοιχεία ικαιούχου τ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Θ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ - ΤΥΠΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ 1. ΠΕΠ Θεµατική Ενότητα που υποβάλλεται η πρόταση Περιφέρεια ΠΕΠ Άξονας Προτεραιότητας Θεµατική Ενότητα Γεωγραφική ζώνη 2. Βασικά Στοιχεία ικαιούχου

Διαβάστε περισσότερα

Α) Παρουσίαση του έργου ECOFUNDING (Στόχος, Κύριες δράσεις, Εταίροι) B) Υπηρεσίες υποστήριξης «πράσινης» επιχειρηματικότητας.

Α) Παρουσίαση του έργου ECOFUNDING (Στόχος, Κύριες δράσεις, Εταίροι) B) Υπηρεσίες υποστήριξης «πράσινης» επιχειρηματικότητας. Α) Παρουσίαση του έργου ECOFUNDING (Στόχος, Κύριες δράσεις, Εταίροι) B) Υπηρεσίες υποστήριξης «πράσινης» επιχειρηματικότητας Ιωάννινα, 27 Μαρτίου 2015, Ενημερωτικό Τεχνικό Σεμινάριο ECOFUNDING 1 Το Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερα

κυρώνουµε ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΣ «ΩΡΟΜΙΣΘΙΟ Ι ΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ» ΣΤΗ ΣΤΕΑΤΧ ΜΑΘΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ

κυρώνουµε ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΣ «ΩΡΟΜΙΣΘΙΟ Ι ΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ» ΣΤΗ ΣΤΕΑΤΧ ΜΑΘΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ 1 ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Πίνακας ποδεκτών ΝΡΤΗΤΕ ΣΤΟ Ι ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΥΝΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΙ ΕΥΣΗΣ/3γ Τηλέφ.(Εσωτ.):3187 Φ.392/90/350254 Σ.2448 θήνα, 12 Νοε 15 ΘΕΜ: ιορισµοί Εκπαιδευτών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ. 5o ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΑΜΙΑ 24 ΜΑΪΟΥ 2018 Αξιότιμοι συμμετέχοντες, Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COSME (Competitiveness SMEs) για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COSME (Competitiveness SMEs) για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα COSME (Competitiveness SMEs) για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Ε Υ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α Σ Ο Λ Ω Μ Ο Υ - Ρ Ε Κ Κ Α Σ Τ Ι Μ Ο Θ Ε Ο Σ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Α Σ & Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΣΠΑ 2014 2020

ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΣΠΑ 2014 2020 ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΣΠΑ 2014 2020 Εισηγητής Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος Συνιδρυτής, Γενικός Διευθυντής PK Consulting Group Θεσσαλονίκη Μοναστηρίου 9, 546 29 Tηλ: +30 2310 512 409

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙ ΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ» ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ 16/06/2009 ΕΩΣ 30/06/2009 Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης Α.Ε.

Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης Α.Ε. ΚΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙ Ο ΗΓΙ ΓΙ ΤΗΝ ΙΠΙΣΤΕΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΤΩΝ ΥΓΕΙΣ ΚΙ ΣΦΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟ-Υ&/01/01/02-11-2004 1/8 ΕΣΥ ΚΟ-Υ& Έκδοση: 01 ναθεώρηση: 01 Ηµεροµηνία Έκδοσης: 11-07-2003 Ηµεροµηνία ναθεώρησης:

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις Μέτρου 2.3. Δράση 1 - Βελτίωση της επιχειρηματικής θέσης των παραγωγικών μονάδων μεταποίησης:

Δράσεις Μέτρου 2.3. Δράση 1 - Βελτίωση της επιχειρηματικής θέσης των παραγωγικών μονάδων μεταποίησης: 3η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΜΕΤΡΟ 2.3 «ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΙΕΙΑ 2007-2013 Δράσεις Μέτρου 2.3. Δράση 1 - Βελτίωση της επιχειρηματικής θέσης των παραγωγικών μονάδων μεταποίησης: Ενισχύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (Ε..Π.) LEADER

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (Ε..Π.) LEADER ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΜΜΤΟΣ (Ε..Π.) LEADER / ΠΡΚΤΙΚΟΥ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙ ΣΥΝΕ ΡΙΣΗΣ: Παρασκευή -7-0 και ώρα :00 ΤΟΠΟΣ: Γραφεία ναπτυξιακής Ολυµπίας (ΝΟΛ).Ε. Κρέστενα Ηλείας

Διαβάστε περισσότερα

1) ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2) ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΜΗΣΗΣ 3) ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 4) ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

1) ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2) ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΜΗΣΗΣ 3) ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 4) ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΤΙ ΗΜΟΣ ΡΜΣ ριθ.ποφ 17/2014 ΠΟΣΠΣΜ πό το 2 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 14-1-2014 ΘΕΜ 9 ο : (έκτακτο) Συγκρότηση επιτροπών ιαγωνισµών εργασιών των

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ»

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (ΕΠΑνΕΚ)» ΤΟΥ ΕΣΠΑ 201-2020 «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη Τύπου 2/7/2019

Συνέντευξη Τύπου 2/7/2019 Συνέντευξη Τύπου 2/7/2019 Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. με μία ματιά Πεδία δραστηριότητας Διοίκηση και διαχείριση ΒΙ.ΠΕ.: παροχή υπηρεσιών Facility Management (ύδρευσης, αποχέτευσης, λειτουργίας/ συντήρησης κοινόχρηστων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ

ΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ Ν.3299/2004 (Άρθρο, παρ., εδαφ. β) ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗΣ (Υποβάλλεται σε τρία αντίτυπα)

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική παρουσίαση Αναπτυξιακού Νόμου

Συνοπτική παρουσίαση Αναπτυξιακού Νόμου Συνοπτική παρουσίαση Αναπτυξιακού Νόμου ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ Δικαιούχοι των ενισχύσεων των καθεστώτων του παρόντος νόμου είναι οι επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες ή έχουν υποκατάστημα στην ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

1. Επενδυτικά Σχέδια που υπάγονται στο Ν.3908/2011

1. Επενδυτικά Σχέδια που υπάγονται στο Ν.3908/2011 Πρόσφατα δημοσιεύτηκε ο νέος επενδυτικός νόμος Ν. 3908/2011, σχετικά με την ενίσχυση των Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Περιφερειακή Συνοχή. Σκοπός του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 15-12-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: ΦK/Β.20/1/οικ.130247/1750 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝ/ΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛ/ΝΗΣ ΟΙΚ. (αρ.ανήλικων τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ. (αριθμός τέκνων) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝ/ΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚ ΤΕΚΝΟ ΠΟΛ/ΝΗΣ ΟΙΚ. (αρ.ανήλικων τέκνων) ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ. (αριθμός τέκνων) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΚΣ ΚΤΤΞΗΣ & ΒΘΜΟΛΟΓΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΤΗΓΟΡΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤ: Ρ. ΘΕΣΕΩΝ: ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΒΛΚΝ ΜΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΟΥ ΒΡΘΟΛΟΜΙΟΣ ΓΙΝΝΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕ ΠΝΓΙΩΤΗΣ Ι ΠΕ ΜΗΧΝΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες Επιχορήγησης επενδυτικών σχεδίων στον Μελισσοκομικό τομέα

Δυνατότητες Επιχορήγησης επενδυτικών σχεδίων στον Μελισσοκομικό τομέα 6ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Δυνατότητες Επιχορήγησης επενδυτικών σχεδίων στον Μελισσοκομικό τομέα Μιχάλης Σμύρης τηλ: 6932 801986 e-mail :gsmyris@yahoo.gr 12 ος 2014 Περίγραμμα- Ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο με Ηλεκτρονική Ταχυδρόμηση Αθήνα, 12 Μαΐου 2015 Α.Π. 16003

Μόνο με Ηλεκτρονική Ταχυδρόμηση Αθήνα, 12 Μαΐου 2015 Α.Π. 16003 Ελληνική ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Επιχειρηματικότητα Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΟΡΙΣΜΟΣ Επιχειρηματικότητα είναι η ιδιότητα ενός ατόμου

Διαβάστε περισσότερα

Business & Information Technology

Business & Information Technology ΕΣΠΑ 2007-2013 Επιδοτούμενο Πρόγραμμα (ΠΕΠ 2012) Ενίσχυσης Υφιστάμενων, Νέων & Υπό Σύσταση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Συνολικού Ύψους 456 εκατ. Ευρώ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΙΣ 14/01/2013) Τονίζεται ότι η ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000 2006 Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΟ 2.3 Υποδομές

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός της έρευνας ήταν η αποτίµηση του περιβάλλοντος

Σκοπός της έρευνας ήταν η αποτίµηση του περιβάλλοντος Σκοπός της έρευνας ήταν η αποτίµηση του περιβάλλοντος καινοτοµίας και επιχειρηµατικότητας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Πιο συγκεκριµένα, για το περιβάλλον καινοτοµίας µελετήθηκε η επάρκεια των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠ ΑΝ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΠ ΑΝ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΠΕΠ ΑΝ. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Νίκος Μποµπόλιας Πληθυσµός: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.Μ.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙ Γενική ιεύθυνση Στήριξης της Βιοµηχανίας ΑΝΥΝΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΗΝΑ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 κ. Τσαγκρής ιονύσης, Προϊστάµενος ιεύθυνσης Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ρ Ι Η Μ Ε Ρ Ο - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ (Τ.Ε.Ε.)

Τ Ρ Ι Η Μ Ε Ρ Ο - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ (Τ.Ε.Ε.) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ (Τ.Ε.Ε.) Τ Ρ Ι Η Μ Ε Ρ Ο ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΟΛΟΣ, 13/5/2005 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ημιουργία Σχεδίου Συστάδων Επιχειρήσεων (CLUSTERS) ημόσια ιαβούλευση

ημιουργία Σχεδίου Συστάδων Επιχειρήσεων (CLUSTERS) ημόσια ιαβούλευση Λευκωσία, 24 Μαρτίου 2014 ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Μέλη ημιουργία Σχεδίου Συστάδων Επιχειρήσεων (CLUSTERS) ημόσια ιαβούλευση Κυρία/ε, Επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι μετά από εισήγηση του ΚΕΒΕ το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4399/2016 Α ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4399/2016 Α ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4399/2016 Α ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΑ ΕΙ Η ΕΠΕΝ ΥΣΗΣ Τα επενδυτικά σχέδια που υπάγονται στο παρόν καθεστώς ενισχύσεων, θα πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Επωνυμία: Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου - Αμβρακικού Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ

Επωνυμία: Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου - Αμβρακικού Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ Επωνυμία: Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου - Αμβρακικού Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ Διακριτικός Τίτλος: ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ Νομική Μορφή: Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ Έτος σύστασης: 1988 Έδρα: Η έδρα της Εταιρίας βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Άγιος Στέφανος, ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ Αριθ. Πρωτ.

ΣΧΕΔΙΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Άγιος Στέφανος, ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ Αριθ. Πρωτ. ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΤΙ ΝΟΜΟΣ ΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΣ Άγιος Στέφανος, 15-04- ΤΜΗΜ ΕΣΟΔΩΝ ριθ. Πρωτ.: 9987 Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Μαραθώνος 29 & θ. Διάκου Τ.Κ.: 145 65 Άγιος Στέφανος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΟΥΣ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ HEMEXPO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΟΥΣ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ HEMEXPO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΟΥΣ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ HEMEXPO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο μελέτης από την HEMEXPO

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την κ. Σιδηροπούλου έσποινα, υπάλληλο του. ράµας,π Ε Οικονοµικών.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την κ. Σιδηροπούλου έσποινα, υπάλληλο του. ράµας,π Ε Οικονοµικών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΤΙ ΗΜΟΣ ΡΜΣ ριθ.ποφ 24/2014 ΠΟΣΠΣΜ πό το 4 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 29-1-2014 Στη ράµα, σήµερα, ηµέρα Τετάρτη 29η του µηνός Ιανουαρίου 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» Προϋποθέσεις συμμετοχής 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν Γυναίκες, οι οποίες: Γεννήθηκαν από το 1954 μέχρι και το 1991. Είναι άνεργες, μισθωτοί,

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 Από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 25 Απριλίου 2013 θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής προτάσεων για ένταξη στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Ποιοι είμαστε; Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ν. Ξάνθης είναι δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση και ιδρύθηκε το 1948 με σκοπό την καλλιέργεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ι

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ι ΤΜΗΜ 1 ΤΕΤΡΤΗ : ΩΡ : 08:00-10:00 π.μ. 1 ΒΡΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΟΣ 13470 2 ΛΕΞΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 13606 3 ΒΡΟΥΤ ΝΝ 13422 4 ΒΛΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝ 12053 5 ΔΛΚΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝ-ΠΡΣΚΕΥΗ 12063 6 ΖΗΤΣΗ ΣΟΦΙ 11917 7 ΘΝΕΛΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 11912 8 ΘΕΟΔΩΡΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29-4-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: ΦK/Β.20/1/46368/637 ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέος Επενδυτικός Νόμος (4146/2013)

Νέος Επενδυτικός Νόμος (4146/2013) 1 ARC Μελετητική - Λενακάκης Κ. & Λ. ΟΕ Μελετητική Εταιρεία Μηχανολογικών - Περιβαλλοντικών Έργων χεδιασμού έργων Α.Π.Ε. - ύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΣΗ - ΘΕΡΙΟ Σ.Κ. 71304 Εργοτέλους 58

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογικός Κατάλογος. Κλάδος: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ. Επαρχία: ΠΑΦΟΣ CKO

Εκλογικός Κατάλογος. Κλάδος: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ. Επαρχία: ΠΑΦΟΣ CKO Page 1 / 5 06:38 ριθμός ΕΤΕΚ ρ. Ταυτότητας Εκλογή Κλάδος: ΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Επαρχία: ΠΦΟΣ ABDOU GEORGE A076477 116 AJAMI ABBASS A098509 304 BAKER PHILIP NOEL A079738 123 HRINAKOVA MARTINA A118599 2091 JANSSEN

Διαβάστε περισσότερα

Πριν όµως περάσω στο θέµα που µας απασχολεί, θα ήθελα µε λίγα λόγια να σας µιλήσω για το ρόλο του Επιµελητηρίου Μεσσηνίας.

Πριν όµως περάσω στο θέµα που µας απασχολεί, θα ήθελα µε λίγα λόγια να σας µιλήσω για το ρόλο του Επιµελητηρίου Μεσσηνίας. Οµιλία του Προέδρου του Επιµελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γ. Καραµπάτου στο Α.Τ.Ε.Ι. Καλαµάτας µε θέµα: «Η ανάγκη συνεργασίας µεταξύ Επιµελητηρίου και Πανεπιστηµίων µέσω των γραφείων διασύνδεσης» Τρίτη, 30 Σεπτεµβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α (ΑΝ.ΟΛ. Α.Ε.). ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΗΛΕΙΑΣ Τ.Κ. 27055 ΤΗΛ: 26250 24990-24965, FAX: 26250 24991 email : anol@otenet.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α (ΑΝ.ΟΛ. Α.Ε.). ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΗΛΕΙΑΣ Τ.Κ. 27055 ΤΗΛ: 26250 24990-24965, FAX: 26250 24991 email : anol@otenet. ΝΠΤΥΞΙΚ ΟΛΥΜΠΙΣ..Ε. Ο.Τ. (Ν.ΟΛ..Ε.). ΚΡΕΣΤΕΝ ΛΕΙΣ Τ.Κ. 7055 ΤΛ: 650 990-965, FAX: 650 99 email : anol@otenet.gr ΝΚΟΙΝΩΣ ΠΟΤΕΛΕΣΜΤΩΝ ΞΙΟΛΟΓΣΣ ΣΤO ΠΛΙΣΙΟ ΤΣ ης ΠΡΟΣΚΛΣΣ ΕΚ ΛΩΣΣ ΕΝ ΙΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙ ΤΝ ΥΠΟΒΟΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ «ΜΕΤΟΙΚΩ»

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ «ΜΕΤΟΙΚΩ» ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ «ΜΕΤΟΙΚΩ» Στόχος Στόχος του προγράμματος είναι η αύξηση της κινητικότητας του ανθρώπινου δυναμικού, η ενίσχυση της ανάπτυξης των περιφερειακών / τοπικών οικονομιών μέσω της ίδρυσης νέων επιχειρήσεων,

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση κέντρου επανελέγχου. Θέση Στεφάνι, Ασπρόπυργος Αττικής. 65 χλμ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 53, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διεύθυνση κέντρου επανελέγχου. Θέση Στεφάνι, Ασπρόπυργος Αττικής. 65 χλμ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 53, ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΠΟ ΤΟ ΓΡΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΒΕΤΜ ΤΗΣ ΘΗΝΣ) ρ. πρωτ. ρ. έγκρισης Επωνυμία 1 KEF/A-C-0001C ΥΠ.Ν.ΝΤ.ΥΠ.ΜΕΤ.& ΔΙΚΤ..Π. 1210/86/01-03-2013 AIR LIQUIDE HELLLAS AEBA Θέση Στεφάνι, σπρόπυργος ττικής ΧΛΥΒΔΙΝΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΕΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ( ΦΕΚ 677 Β ) Κατανοµή των ενισχύσεων των Γενικών Επενδυτικών Σχεδίων του ν. 3908/2011 για το έτος 2012.

Α Π Ο Φ Α Σ Η ( ΦΕΚ 677 Β ) Κατανοµή των ενισχύσεων των Γενικών Επενδυτικών Σχεδίων του ν. 3908/2011 για το έτος 2012. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Ι ΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ Ι ΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αθήνα, 7 Μαρτίου 2012 Αριθµ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Απόφαση ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στην Δράση «Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων»»

ΘΕΜΑ: «Απόφαση ένταξης Πράξεων Κρατικών Ενισχύσεων στην Δράση «Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων»» Δ: ΒΙ09Φ-ΕΧΒ ΝΡΤΗΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΜΜΤΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΡΟΛΟΓΙΣ Τ. Δ/νση: Πλατεία Κάνιγγος, 101 81 θήνα Πληροφορίες: Γ. Κοττά Τηλ.: 213 1514 190 Fax: 210 3301 789 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτύσσοντας ευκαιρίες για τη νεολαία/ Δημιουργώ- Επιχειρώ- Καινοτομώ 18.11.2010, Ινστιτούτο Νεολαίας, Αθήνα

Αναπτύσσοντας ευκαιρίες για τη νεολαία/ Δημιουργώ- Επιχειρώ- Καινοτομώ 18.11.2010, Ινστιτούτο Νεολαίας, Αθήνα Περιεχόμενα Υφιστάμενη Κατάσταση Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (Α.Ζ.Κ.) Α.Ε. Συσσωρευμένη Κρίσιμη Μάζα Φορέων Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας (Ζ.ΚΑΙ.Θ.) Χωροταξική Ανάπτυξη Βραχυπρόθεσμος και Μεσοπρόθεσμος

Διαβάστε περισσότερα

Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής 2014-2020.

Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής 2014-2020. Εξειδίκευση Αξόνων Στρατηγικής 2014-2020. Γεώργιος Γιαννούσης Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ Κατευθύνσεις Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής Αναπτυξιακό όραμα: «Η συμβολή στην αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ - ΤΥΠΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ - ΤΥΠΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ - ΤΥΠΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ 1 1. ΠΕΠ Θεµατική Ενότητα που υποβάλλεται η πρόταση Περιφέρεια ΠΕΠ Άξονας Προτεραιότητας Θεµατική Ενότητα Γεωγραφική ζώνη 2. Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρες επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα στο Παρίσι 16 Οκτωβρίου 2014 Εµπορικό Τµήµα - Ubifrance Ελλάδος. Με την υποστήριξη:

Ημέρες επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα στο Παρίσι 16 Οκτωβρίου 2014 Εµπορικό Τµήµα - Ubifrance Ελλάδος. Με την υποστήριξη: Ημέρες επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα στο Παρίσι 16 Οκτωβρίου 2014 Εµπορικό Τµήµα - Ubifrance Ελλάδος Με την υποστήριξη: Ubifrance UBIFRANCE, ο γαλλικός οργανισμός για τη διεθνή ανάπτυξη των επιχειρήσεων,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Περιφερειακής Πολιτικής

Ειδικά Θέματα Περιφερειακής Πολιτικής ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΜΣ ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας Η υλοποίηση της πρωτοβουλίας JESSICA στην Ελλάδα

Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας Η υλοποίηση της πρωτοβουλίας JESSICA στην Ελλάδα Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας Η υλοποίηση της πρωτοβουλίας JESSICA στην Ελλάδα Λαμία 22 Μαρτίου 2012 Η πρωτοβουλία JESSICA: Οργάνωση & Λειτουργία Η ανάπτυξη της πρωτοβουλίας JESSICA στην ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013) 2 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ 3 ΠΑΑ 2007-2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013) 2 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ 3 ΠΑΑ 2007-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013) 2 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες δικτύωσης & συνεργασίας: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ & Enterprise Europe Network

Ευκαιρίες δικτύωσης & συνεργασίας: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ & Enterprise Europe Network Ευκαιρίες δικτύωσης & συνεργασίας: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ & Enterprise Europe Network Χημεία & Βιομηχανία της Κρήτης Ηράκλειο, 14 Μαΐου 2010 Dr Απόστολος Δημητριάδης Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας Αναπληρωματικό

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α ΣΗ. FAX : Τηλέφωνο : ,

Α Π Ο Φ Α ΣΗ. FAX : Τηλέφωνο : , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΤΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΡΙΒΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΣ θήνα, 9/11/2017 ΓΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & Η/ ριθ. Πρωτ.: οικ. 46183 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΜΙΚΟΥ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Πρόκληση της Ανταγωνιστικότητας Η Εκθεση για την Παγκόσµια Ανταγωνιστικότητα,

Η Πρόκληση της Ανταγωνιστικότητας Η Εκθεση για την Παγκόσµια Ανταγωνιστικότητα, Xαιρετισµός Υπουργού Εµπορίου, Βιοµηχανίας και Τουρισµού κ. Αντώνη Μιχαηλίδη στην εκδήλωση που διοργανώνεται από την Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως και το Cyprus College µε τη στήριξη των Price Waterhouse

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες Χρηµατοδότησης σε Εθνικό Επίπεδο µέσω Προγραµµάτων που συγχρηµατοδοτούνται από τα ιαρθρωτικά Ταµεία της Ε.Ε. στην Κύπρο

Ευκαιρίες Χρηµατοδότησης σε Εθνικό Επίπεδο µέσω Προγραµµάτων που συγχρηµατοδοτούνται από τα ιαρθρωτικά Ταµεία της Ε.Ε. στην Κύπρο Ευκαιρίες Χρηµατοδότησης σε Εθνικό Επίπεδο µέσω Προγραµµάτων που συγχρηµατοδοτούνται από τα ιαρθρωτικά Ταµεία της Ε.Ε. στην Κύπρο Παντελής ηµητρίου Σχέδια Νεανικής / Γυναικείας Επιχειρηµατικότητας ΥΕΒ&Τ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΦΕΚ 1283 Β / 21-5-2014 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Αθήνα 5-5-2014

Διαβάστε περισσότερα

Οι εξαγωγικές επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος

Οι εξαγωγικές επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος Οι εξαγωγικές επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος Ο Σύνδεσµος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος επεξεργάζεται και εκδίδει κάθε δύο χρόνια τον Κατάλογο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, έναν πλήρη οδηγό των παραγωγικών, µεταποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΪΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΕΝ/ΣΒΘΚΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ MAREPORT 2019 ΒΟΛΟΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 1 Εκ μέρους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, θα

Διαβάστε περισσότερα

3. Ινστιτούτο Τεχνολογίας & Εφαρµογών Στερεών Καυσίµων 5%.

3. Ινστιτούτο Τεχνολογίας & Εφαρµογών Στερεών Καυσίµων 5%. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Στο παρόν κεφάλαιο παρουσιάζονται τα βασικά χαρακτηριστικά του Φορέα υλοποίησης και διαχείρισης του προτεινόµενου έργου, τα οποία διαµορφώνονται πάντα µε βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΚΟΡΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ^ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Ε.Υ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Δεκέμβριος 2018 ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης καταγράφει δεδομένα σχετικά με τις Βιομηχανικές Περιοχές (ΒΙΠΕ) καθώς και ορισμένες άλλες παραγωγικές αναπτυξιακές υποδομές (τεχνολογικά πάρκα κλπ.) που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Υπεύθυνη έρευνας: Αμάντα Σουκουλιά Σχεδίαση ερωτηματολογίου: Αμάντα Σουκουλιά, Θάνος Πανταζής ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Το παρόν ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η δράση στοχεύει στα εξής: Στη μείωση της ανεργίας και την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΜΜΕ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4399/2016 Α ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΜΜΕ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4399/2016 Α ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΜΜΕ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4399/2016 Α ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΑ ΕΙ Η ΕΠΕΝ ΥΣΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΕΠΕΝ ΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕ ΙΩΝ ΙΚΑΙΟΥΧΟΙ Τα επενδυτικά σχέδια που υπάγονται στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

«Χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των ελληνικών start-up επιχειρήσεων»

«Χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των ελληνικών start-up επιχειρήσεων» Δ/νση Στ. Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων «Χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των ελληνικών start-up επιχειρήσεων» 2 Μαρτίου 2017, Αθήνα Ι. Πλεμμένος - Α. Θεοδωρακάκου Δ/νση Στ. Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Οι οικονοµικές καταστάσεις των χρήσεων 2007 και 2006 έχουν καταρτιστεί βάσει των ιεθνών Προτύπων Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης (.Π.Χ.Π).

Οι οικονοµικές καταστάσεις των χρήσεων 2007 και 2006 έχουν καταρτιστεί βάσει των ιεθνών Προτύπων Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης (.Π.Χ.Π). ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤO ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 36 Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ 31/12/2007 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε Κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Ι. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ; Η πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί για την πραγματοποίηση των αντικειμενικών

Διαβάστε περισσότερα

Κύριε.., Με εκτίµηση, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3

Κύριε.., Με εκτίµηση, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 Κύριε.., Το Τεχνικό Επιµελητήριο Ελλάδας Τµήµα Ανατολικής Κρήτης, στα πλαίσια του σκοπού του και των δράσεων του προχώρησε στη σύσταση Οµάδας Εργασίας µε θέµα τις «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΝΔΥΣΗ & ΥΠΟΔΗΣΗ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

«ΕΝΔΥΣΗ & ΥΠΟΔΗΣΗ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» «ΕΝΔΥΣΗ & ΥΠΟΔΗΣΗ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» Αφορά Υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, της ένδυσης και της υπόδησης, καθώς επίσης

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ NETWORK

ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ NETWORK ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ NETWORK ΜΕΣΩ ΕΝTERPRISE EUROPE Ρωσική εταιρεία αναζητά κατασκευαστές εξοπλισμών φούρνων για διανομή

Διαβάστε περισσότερα

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>>

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>> ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Η Βουλγαρία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα