Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη"

Transcript

1 Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη GR

2 BALAYAGE RONZÈ

3 BALAYAGE RONZÈ Μείγματα: - ΜΕΙΓΜΑ Α 60g g Οξυζενέ 30 vol. - ΜΕΙΓΜΑ B 30g g Οξυζενέ 20 vol. + 1/2 δόση Organic Care Bonder - ΜΕΙΓΜΑ Γ 30g Ντεκαπάζ Bonder Plex g Οξυζενέ 30 vol. ΠΡΙΝ Μαλλιά φυσικά με υπολείμματα balayage στις άκρες. - ΜΕΙΓΜΑ ΡΕΦΛΕ 30g g Οξυζενέ 10 vol. Ανακατεύουμε και μετά προσθέτουμε 1/2 δόση Organic Care Bonder ΧΡΩΜΑ Εφαρμόστε προστατευτικό λάδι δέρματος στο στεφάνι. Εφαρμοστε το ΜΕΙΓΜΑ Α στη ρίζα και στη μέση των μαλλιών. Εφαρμόστε το ΜΕΙΓΜΑ Β στις άκρες. Χρόνος Παραμονής: 30 λεπτά. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό και λούστε με το Cleansing Shampoo. Στεγνώστε 100%. Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Γ σε σχήμα V, με την τεχνική Balayage, επιμένοντας κατά την εφαρμογή στις άκρες, για μεγαλύτερο ξάνοιγμα. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο ώστε να μη στεγνώσει το προϊόν. Χρόνος Παραμονής: σε αυτή την περίπτωση, 15λεπτά. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό και λούζουμε με το Cleansing Shampoo. Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ του ΡΕΦΛΕ στην περιοχή που αποχρωματίσαμε. Χρόνος Παραμονής: σε αυτή την περίπτωση, 10 λεπτά.

4 BALAYAGE RONZÈ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Κάνουμε το 1ο χέρι λουσίματος με το Cleansing Total Shampoo. Κάνουμε το 2ο χέρι λουσίματος με το Original Oil Shampoo + 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο Πορτοκάλι. Εφαρμόζουμε τη μάσκα Nutritium Oil Mask. Χτενίζουμε τα μαλλιά ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα το προϊόν. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. 1 δόση (πάτημα) Radiance Oil Conditioner + 4 σταγόνες Power Oil. Ανακατέυουμε στην παλάμη μας. Εφαρμόζουμε σε όλα τα μαλλιά και χτενίζουμε στο επιθυμητό στυλ.

5 BALAYAGE RONZÈ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΕΙΛΗ - Εφαρμόζουμε ως βάση το Covermax Make- Up στον τόνο 71 για να κάνουμε ομοιόμορφο τον τόνο του δέρματος και απαλή τη βάση μας. - Εφαρμόζουμε με πινέλο, για μέγιση κάλυψη, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. - Εφαρμόζουμε τη σκιά Palette 101 σε όλο το βλέφαρο και το εσωτερικό του ματιού. - Με τη σκιά Palette 108 κάνουμε το περίγραμμα των βλεφαρίδων και σβήνουμε προς τα έξω. - Σβήνουμε τη σκιά και προς το εσωτερικό του ματιού. - Διορθώνουμε και φωτίζουμε την περιοχή του βλεφάρου πάνω από τις βλεφαρίδες με το Concealer Corrector Strass 51, για βλέμμα πιο ξεκούραστο. - Εφαρμόζουμε τη μάσκαρα Max Volume για όγκο στις βλεφαρίδες. - Τονίζουμε τη δομή του προσώπου με το Bronze 51. Εφαρμόζουμε ελαφρώς κάτω από τα ζυγωματικά ανεβαίνοντας μέχρι το τέλος του ματιού, στο ρινικό διάφραγμα και το σαγόνι. - Τονίζουμε τα ζυγωματικά με το Blusher Strass στον τόνο του Για περισσότερο φως στο πρόσωπο, φωτίζουμε με το Strass 15, πάνω από το ζυγωματικό, την άκρη του σαγωνιού και το ρινικό διάφραγμα. - Διατηρούμε τα χείλη σε έναν φυσικό ροζ τόνο με το κραγιόν Colour Shine 124 B-loved.

6 BABY LIGHT WINEHAIR

7 BABY LIGHT WINEHAIR ΠΡΙΝ 100% Φυσικά Μαλλιά ΚΟΥΡΕΜΑ Λούζουμε με το Cleansing Total Shampoo. Προετοιμάζουμε τα μαλλιά και πραγματοποιούμε ένα BOB κούρεμα με κλίση προς τα εμπρός. Ξεκινάμε με οδηγό το μακρύ πίσω τμήμα. Κουρεύουμε τα πλευτικά τμήματα με κλίση προς τα εμπρός. Δουλεύουμε το επάνω μέρος σε κλίση 45º. Δίνουμε υφή στην περιοχή της φράτζας. Στεγνώνουμε τα μαλλιά 100%.

8 BABY LIGHT WINEHAIR Μείγματα: - ΜΕΙΓΜΑ Α 60g g Οξυζενέ 30 vol. - MEΙΓΜΑ B 45g g κόκκινο δημιουργικό βάσης + 60g Οξυζενέ 30 vol. ΠΡΙΝ 100% Φυσικά Μαλλιά ΧΡΩΜΑ Εφαρμόζουμε προστατευτικό λάδι βαφής στο στεφάνι και χωρίζουμε και κρατάμε το πάνω τμήμα. Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Α στη ρίζα και τις άκρες στο υπόλοιπο κεφάλι. Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Α στη ρίζα στο πάνω τμήμα που κρατήσαμε. Τοποθετούμε τον μεσαίο δίσκο Rondelle και χτενίζουμε τα μαλλιά στη φυσική τους φορά. Κρατάμε το μεσαίο- κορυφαίο τμήμα των μαλλιών και εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Α στη ρίζα και τις άκρες. Χωρίζουμε τα υπόλοιπα μαλλιά σε μικρές τούφες. Κατεβάζουμε από τις ρίζες το ΜΕΙΓΜΑ Α. Στη μέση και τις άκρες εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Β. Κάνουμε μασάζ για καλύτερο σβήσιμο του χρώματος. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο ώστε να ενισχύσουμε τη δράση του δημιουργικού βάσης - κόκκινο. Χρόνος παραμονής σε αυτή την περίπτωση, 30 λεπτά.

9 BABY LIGHT WINEHAIR ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ / ΧΤΕΝΙΣΜΑ Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Κάντε το 1ο χέρι λουσίματος με το Cleansing Total Shampoo. Κάντε το 2ο χέρι λουσίματος με το Original Oil Shampoo, μαζί με 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο Δενδρολίβανο. Εφαρμόστε τη Nutritium Oil Mask. Χτενίστε για ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό Εφαρμόστε στην παλάμη του χεριού σας 1/2 δόση Radiance Oil Conditioner + 1/2 δόση Infinium. Εφαρμόστε στη μέση και τις άκρες των μαλλιών και χτενίστε για ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος. Στεγνώστε στο επιθυμητό στυλ. Δώστε υφή στο κούρεμα και όγκο. Εφαρμόστε το Texture Gel για να τονίζετε και να δώσετε υφή.

10 BABY LIGHT WINEHAIR ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΕΙΛΙΑ - Εφαρμόζουμε τη σκιά Palette 101 στα 2/4 του βλεφάρου προς το εσωτερικό του ματιού. - Δίνουμε ένταση και στα 2 άκρα του βλεφάρου με τη σκιά Palette 108 και σβήνουμε προς τα πάνω. - Εφαρμόζουμε με σβήσιμο και στο κάτω βλέφαρο, επιμένοντας στο τελευταίο κομμάτι που συνδέεται με το άνω βλέφαρο. - Για πολυδιάστατο αποτέλεσμα στο βλέμμα, δίνουμε χρώμα με το Blusher Strass στο τόνο του 11 και από πάνω εφαρμόζουμε καφέ σκιά. - Εφαρμόζουμε επίσης στην εξωτερική πλευρά του ματιού (στο V) και στις κάτω βλεφαρίδες. - Δίνουμε ένταση στις άνω βλεφαρίδες με τη σκιά Palette 108, χωρίς όμως να δημιουργούμε έντονη γραμμή. - Εφαρμόζουμε το μολύβι Silk Liner 13, στο άνω βλέφαρο. - Εφαρμόζουμε τη μάσκαρα Max Volume για να δώσουμε όγκο στις βλεφαρίδες. - Δίνουμε σχήμα και γεμίζουμε τα φρύδια με ένα μείγμα από τος σκιές Palette 106 και Τέλος, χτενίζουμε το φρύδι για να διαμορφώσουμε τέλεια το σχήμα του και να διώξουμε το περιττό προϊόν. - Ανακατατεύουμε μερικές σταγόνες από το Illuminator Sculpt στον τόνο του περλέ με το Satin Make-Up για φωτεινή επιδερμίδα που ακτινοβολεί. - Εφαρμόζουμε με πινέλο για μέγιστη κάλυψη από τη μέση του προσώπου προς τα άκρα. - Διορθώνουμε και φωτίζουμε τη ζώνη των ματιών για βλέμμα πιο ξεκούραστο και φρέσκο, με το Concealer Strass 50. Σβήνουμε προς τα κάτω. - Τονίζουμε τις άνω βλεφαρίδες με τη μάσκαρα Strass. - Ολοκληρώνουμε δίνοντας φως στο εσωτερικό του ματιού, το τόξο του φρυδιού και την άκρη του σαγονιού με τη σκιά Palette Για να τονίσουμε περισσότερο τη δομή του προσώπου, εφαρμόζουμε το Bronze 51 κάτω από τα ζυγωματικά, στο ρινικό διάφραγμα και το σαγόνι. - Τονίζουμε τα ζυγωματικά με το Blusher Strass στον τόνο του Διατηρούμε μία φυσικότητα στα χείλια, εφαρμόζοντας το κραγιόν Colour Shine 100 Nude Creme.

11 UNDERCOLOUR TIGER EYE

12 UNDERCOLOUR TIGER EYE Μείγματα: - ΜΕΙΓΜΑ Α 60g g Οξυζενέ 30 vol. - ΜΕΙΓΜΑ Β 60g g Οξυζενέ 10 vol. + 1 δόση Organic Care Bonder. ΜΕΙΓΜΑ Γ 30g Αποχρωματισμού Botanic + 35g Οξυζενέ 30 vol. + 1 δόση Organic Care Bonder. ΠΡΙΝ Βαμμένα μαλλιά με αποχρωματισμό στη μέση και τις άκρες. - ΜΕΙΓΜΑ ΡΕΦΛΕ 30 g g Οξυζενέ 10 vol. + 1/2 δόση Organic Care Bonder. ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΩΜΑ 1 2 Κάνουμε ένα πρώτο κούρεμα με τη μηχανή. Εφαρμόζουμε προστατευτικό λάδι δέρματος στο στεφάνι. Εφαρμοστε το ΜΕΙΓΜΑ Α στη ρίζα. Χωρίζουμε τα μαλλιά σε τμήματα. Και διαχωρίζουμε τις ζώνες Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Β στη ζώνη 1. Κάνουμε μασάζ για ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος.

13 UNDERCOLOUR TIGER EYE - ΜΕΙΓΜΑ Α 60g g Οξυζενέ 30 vol. - ΜΕΙΓΜΑ B 60g g Οξυζενέ 10 vol. + 1 δόση Organic Care Bonder. - ΜΕΙΓΜΑ Γ 30g ντεκαπάζ Botanic + 35g Οξυζενέ 30 vol. + 1 δόση Organic Care Bonder. ΠΡΙΝ Βαμμένα μαλλιά με αποχρωματισμό στη μέση και τις άκρες. - ΜΕΙΓΜΑ ΡΕΦΛΕ 30g g Οξυζενέ 10 vol. + 1/2 δόση Organic Care Bonder. ΧΡΩΜΑ Τοποθετούμε το δίσκο Rondelle με τη μεγαλύτερη διάμετρο. Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Β στη ζώνη 3. Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Γ στη ζώνη 2 με την τεχνική του Balayage. Αποφεύγουμε την εφαρμογή του μείγματος στις άκρες, καθώς έχουμε ήδη έντονο αποχρωματισμό. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο για να μην στεγνώσει το μείγμα αποχρωματισμού. Χρόνος παραμονής, σε αυτή την περίπτωση, 30 λεπτά. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Λούζουμε με Cleansing Total Shampoo. Εφαρμόζουμε το μείγμα για το ρεφλέ στην περιοχή που έχουμε αποχρωματίσει. Χρόνος παραμονής, σε αυτή την περίπτωση, 10 λεπτά.

14 UNDERCOLOUR TIGER EYE ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ / ΧΤΕΝΙΣΜΑ Κάνουμε το 1ο χέρι λουσίματος με το Cleansing Total Shampoo, στην περιοχή του ρεφλέ. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό Κάνουμε το 2ο χέρι λουσίματος με το Organic Care Original Shampoo + 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο Τεϊόδεντρο. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Εφαρμόζουμε την Organic Care Nutritium Mask. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Στην παλάμη μας, αναμειγνύουμε 1 δόση Organic Care Radiance Conditioner + 4 σταγόνες Organic Care Power Oil. Ανακατεύουμε και εφαρμόζουμε στη μέση και τις άκρες. Χτενίζουμε για ομοιόμορφη κατανομή των προϊόντων. Χτενίζουμε στο επιθυμητό στυλ. Ολοκληρώνουμε το κούρεμα.

15 UNDERCOLOUR TIGER EYE ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ - Προετοιμάζουμε τη βάση με το Nude Perfect και μικρή ποσότητα από το Illuminator Sculpt Περλέ για πιο φωτεινό και ομοιόμορφο δέρμα. - Εφαρμόζουμε με πινέλο, για μεγαλύτερη κάλυψη, από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. - Διορθώνουμε και τονίζουμε τη ζώνη των ματιών για βλέμμα πιο ξεκούραστο και φρέσκο με το concealer, Strass Corrector 50. Σβήνουμε και δίνουμε ομοιομορφία στη βάση. ΠΡΟΣΩΠΟ - Για να δώσουμε δομή στο πρόσωπο, εφαρμόζουμε το Bronze 51, λίγο πιο κάτω από τα ζυγωματικά, στο ρινικό διάφραγμα και το σαγόνι. - Τονίζουμε τα μάγουλα με το Blusher Strass στον τόνο του Για να δώσουμε φως και να τονίσουμε κάποιες ζώνες, χρησιμοποιούμε το Illuminator Strass 15, εφαρμόζουμε στο άνω χείλος και την άκρη της μύτης. ΧΕΙΛΗ - Διατηρούμε τα χείλη σε έναν φυσικό ροζ τόνο με το κραγιόν Colour Shine Nude 100.

16 FLASHLIGHT BRONDE

17 FLASHLIGHT BRONDE ΠΡΙΝ Μαλλιά με ρίζα φυσική στο ύψος του 5 Μέση και άκρες αποχρωματισμένες ΚΟΥΡΕΜΑ Λούζουμε ένα χέρι με Cleansing Total Shampoo. Κάνουμε το βασικό κούρεμα. Κουρεύουμε τις πλαινές ζώνες και τη μπροστινή ζώνη. Κουρεύουμε την περιοχή του αυχένα. Κουρεύμε το πάνω τμήμα σε ορθή γωνία. Χτενίζουμε τα μαλλιά προς τα κάτω στη φυσική τους κατεύθυνση. Κουρεύουμε όλο το περίγραμμα, το στέμμα και το πλαϊνό τμήμα, σπρώχνοντας το ξυράφι απαλά προς τα κάτω. Δίνουμε υφή σε στεγνό.

18 FLASHLIGHT BRONDE Μείγματα: - ΜΕΙΓΜΑ Α 60g g Οξυζενέ 30 vol. - ΜΕΙΓΜΑ Β 30g g Οξυζενέ 10 vol. + 1/2 δόση Organic Care Bonder - ΜΕΙΓΜΑ Γ 30g Ντεκαπάζ Botanic + 35g Οξυζενέ 20 vol. + 1 δόση Organic Care Bonder ΠΡΙΝ Μαλλιά με ρίζα φυσική στο ύψος του 5 Μέση και άκρες αποχρωματισμένες - ΜΕΙΓΜΑ ΡΕΦΛΕ 30g Διορθωτής Καπνός + 30g Οξυζενέ 10 vol. + 1/2 δόση Organic Care Bonder ΧΡΩΜΑ Εφαρμόζουμε προστατευτικό λάδι βαφής στο στεφάνι. Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Α στη ρίζα. Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Β στη μέση και τις άκρες Χωρίζουμε 1cm από τις αφέλειες και εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Β. Αφήνουμε 2cm. Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Β στο υπόλοιπο μπροστινό τμήμα. Εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ Γ στη μπροστινή ζώνη που έχουμε κρατήσει. Χρόνος παραμονής, σε αυτή την περίπτωση, 20 λεπτά. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Κάνουμε ένα χέρι λούσιμο με Cleansing Total Shampoo. Στην ζώνη που αποχρωματίσαμε εφαρμόζουμε το ΜΕΙΓΜΑ ΡΕΦΛΕ. Χρόνος παραμονής, σε αυτή την περίπτωση, 10 λεπτά.

19 FLASHLIGHT BRONDE ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ / ΧΤΕΝΙΣΜΑ Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Κάνουμε τo 1o χέρι λουσίματος με το Cleansing Total Shampoo στην ζώνη του ρεφλέ. Κάνουμε τo 2o χέρι λουσίματος με το Original Shampoo + 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο Λεμόνι + 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο Πορτοκάλι. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Εφαρμόζουμε την Organic Care Nutritium Mask. Χτενίζουμε για ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος. Ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Εφαρμόζουμε 1/2 δόση Organic Care Infinium στη μέση και τις άκρες. Εφαρμόζουμε στη ρίζα τοtotal Form Spray για όγκο. Χτενίζουμε για ομοιόμορφη κατανομή και των 2 προϊόντων. Χτενίζουμε στο στυλ που επιθυμούμε.

20 FLASHLIGHT BRONDE ΜΑΚΙΓΙΑΖ MATIA ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΕΙΛΙΑ - Με ένα πινέλο παίρνουμε αρκετά μεγάλη ποσότητα από τη σκιά Palette Σχεδιάζουμε ένα περίγραμμα στις πάνω βλεφαρίδες. - Τονίζουμε τις κάτω βλεφαρίδες με τη σκιά Palette 107, επιμένωντας στην άκρη του ματιού. - Εφαρμόζουμε τη μάσκαρα Max Volume για όγκο στις βλεφαρίδες. - Δίνουμε σχήμα και γεμίζουμε τα φρύδια με τις σκιές Palette 106 και Εφαρμόζουμε για βάση το make- up Covermax στον τόνο 71 για να κάνουμε το δέρμα ομοιόμορφο και απαλό. - Εφαρμόζουμε με πινέλο για μεγαλύτερη καλυψη, από το κέντρο προς τα έξω. - Διορθώνουμε και τονίζουμε τη ζώνη των ματιών για βλέμμα πιο ξεκούραστο και φρέσκο με το concealer, Strass Corrector 50. Σβήνουμε και δίνουμε ομοιομορφία στη βάση. - Επιστρέφουμε και διορθώνουμε τις κάτω βλεφαρίδες. - Για να τονίσουμε περισσότερο τη δομή του προσώπου, εφαρμόζουμε το Bronze 50 κάτω από τα ζυγωματικά, στο ρινικό διάφραγμα και το σαγόνι. - Για να φωτίσουμε το πρόσωπο, χρησιμοποιούμε το Illuminator Strass 15, στο μέτωπο, το άνω χείλος και το ρινικό διάφραγμα. - Τονίζουμε τα ζυγωματικά με το Blusher Strass στον τόνο του Τονίζουμε τις κάτω βλεφαρίδες με τη μάσκαρα Strass. - Με το Illuminator 15 τονίζουμε και το εσωτερικό των ματιών. - Στα χείλια, χρησιμοποιούμε το Color Shine 126 Spiced Browny.

21

Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Ανεπανάληπο μαργαριταρένιο χρώμα, γεμάτο από πλούσιες γκρι και φωτεινές μπλε αποχρώσεις, συνδυασμένες με ένα φίνο και διακριτικό τρόπο ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ GR H συλλογή NEW AGE αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει τις επιρροές των διαφορετικών πολιτισμών, το συνδυασμό του νέου και του παλαιού, του παραδοσιακού και του σύγχρονου,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας GR ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας Μακράς διάρκειας δράση κατά του φριζαρίσματος... Και μαλλιά ίσια και λαμπερά! ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96% ΝΤΕΚΑΠΑΖ! ΒΑΦΗ! ΞΑΝΟΙΓΜΑ! ΙΣΙΩΤΙΚΗ! ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 96%

Διαβάστε περισσότερα

CARAMEL BRONDE SOMBRE

CARAMEL BRONDE SOMBRE ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΕΤΕ TO CARAMEL BRONDE SOMBRE BHMA 1 Ξεκινήστε στο πίσω αριστερό τμήμα του αυχένα δημιουργώντας μια διαφάνεια 0,5εκ. Εφαρμόστε τη Bronde Sombre Φόρμουλα 1 προς τη Ζώνη 1 και 2. BRONDE

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing)

Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing) Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing) Απαγορεύονται: Εντονες λάμψεις Σκληρά κοψίματα ) 9098 Ultra Under Base 19098 HD Micro Primer 1911 Invisible Mat 9260 Perfect

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights)

Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights) Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights) Απαγορεύονται: Εντονες λάμψεις σε όλο το πρόσωπο Σκληρά κοψίματα ) 9098 Ultra Under Base 19098 HD Micro Primer 1911 Invisible

Διαβάστε περισσότερα

Η επανάσταση συνεχίζεται

Η επανάσταση συνεχίζεται Η επανάσταση συνεχίζεται Χωρίς αμμωνία Απόλυτη προστασία Ξανθά ζωντανά και φωτεινά Δημιουργός δεσμών Σύστημα για ανταύγειες Σκόνη αποχρωματισμού για διάφορες τεχνικές Απόλυτη Προστασία Αποχρωματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Αν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι βαμμένα, η υπηρεσία της βαφής θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν.

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά χρώματα: κόκκινο, κίτρινο, μπλε.

Βασικά χρώματα: κόκκινο, κίτρινο, μπλε. Κ Ε Φ Α Λ Α Ι ΟΑ 1. Ποια είναι τα βασικά χρώματα και ποια τα συμπληρωματικά; Βασικά χρώματα: κόκκινο, κίτρινο, μπλε. Συμπληρωματικά χρώματα: πράσινο, πορτοκαλί, βιολέ. 2. Ποια είναι τα ζεστά χρώματα και

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: που σημαίνει ότι οι Senscience φόρμουλες είναι αποκλειστικές και δημιουργήθηκαν για μια σημαντική αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Το Χρώμα είναι Χρώμα. Ωστόσο, η τεχνική της βαφής, για να πετύχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE 2 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 4 100 ml 3.38 fl.oz. 150 ml 5.07 fl.oz. Βαφή Μαλλιών Coloring cream Χωρίς Αλλεργιογόνα Χωρίς Paraben 10000 * 100ml 12306 100ml

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!!

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! Η ΜΟΔΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 2014-2015 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΕΕΣ PASTEL ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ!!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ TREND!!! * Τα Lacquer Pastel έχουν διάρκεια έως

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ*

ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ* 02 03 ΖHΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΥΡΩ* *Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας σε κάθε επίσκεψη, κερδίστε ευρώ, εξαργυρώστε σε υπηρεσίες. Με καθεμία από τις παρακάτω υπηρεσίες κερδίζετε: ΚΟΥΡΕΜΑ 3 ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λουκ για τη σεζόν

Νέα λουκ για τη σεζόν Νέα λουκ για τη σεζόν Γίνετε δημιουργικοί με την ανοιξιάτικη συλλογή χρωμάτων περιορισμένης διάρκειας της Amway και ξεκινήστε τη σεζόν με μια νέα εμφάνιση. Ά νοιξη: ο ουρανός είναι γαλανός και τα λουλούδια

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ BLONDME - ΧΡΩΜΑ Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Pre-Lift Kera Protector Ξανοιχτική Κρέμα Μόνιμη Κρέμα Βαφή Ξανοιχτική Κρέμα Κάλυψης Λευκών Σκόνη Για Προηγμένο Ξάνοιγμα 9+

Διαβάστε περισσότερα

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Italy Sensual Collection WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Λεπτό, ρευστό, εύκαμπτο και τέλειο σαν ένα δεύτερο δέρμα, αλλά καλυπτικό σαν κραγιόν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops

Διαβάστε περισσότερα

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ ENJOYYOUR TYLE ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΨΗ ΦΟΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΟΔΑ - ΕΥΕΛΙΞΙΑ - ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΈΡΕΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ROSE GOLD BLUR ΦΥΣΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ 7 ΞΑΝΘΌ CHROMATICS, FLASH LIFT, SHADES EQ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΒΑΣΗΣ 60 ml 10Av (10.12 Chromatics) 60 ml 30 vol Oil In Cream Developer ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΞΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ 30 ml Flash Lift 30 ml 20 vol

Διαβάστε περισσότερα

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση 100% Βιολογικές Βαφές * Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση Οι γυναίκες από την Ανατολή ήξεραν ανέκαθεν να τα χρησιμοποιούν: Φύλλα, ρίζες και βότανα, που συχνά περνούν απαρατήρητα και που όμως μέσα

Διαβάστε περισσότερα

2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL

2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL CRAZY 2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL Μια μόδα που ξεκίνησε από τις αγγλοσαξονικές χώρες έχει γίνει ήδη μανία και trendy τάση και στην Ελλάδα, με έντονους χρωματισμούς που εκπλήσσουν, αλλά χαρίζουν επίσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ Professional By Fama _ Ειδικά για λεπτή και χοντρή τρίχα _ ξηρά και ελαφριά, δεν αφήνουν υπολείμματα και αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ένα σύστημα αποχρωματισμού που ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στις

Διαβάστε περισσότερα

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ total matte foundation 1) Σε τι διαφέρει το Foundation για ματ αποτέλεσμα από τα άλλα foundations που προσφέρει η FM GROUP MAKE UP; Το νέο foundation είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox

Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox Μακράς διάρκειας αποτέλεσμα botox ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΑΜΨΗ ΠΑΧΥΤΕΡΗ ΤΡΙΧΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ Νιώστε τη μεταμόρφωση των μαλλιών σας. Μαλλιά πιο παχιά, γεμάτα σώμα, απεριόριστα λαμπερά και απαλά, χάρη στο συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

NEW SPLASHLIGHTS ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

NEW SPLASHLIGHTS ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Δώστε φώς στο στυλ των πελατών σας με μιά πιτσιλιά από χρώμα NEW SPLASHLIGHTS Απο τους δρόμους της Νέας Υόρκης #SPLASHLIGHTS ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Δώστε φως σε κάθε στύλ, με μια πιτσιλιά χρώματος Ανακάλυψτε

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ

ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ ΝΈΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΜΟΡΦΙΆΣ με το MENU ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΩΤΗΡΙΟΥ WE L VE OUR CLIENTS MENU ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ για Νέους Δρόμους Ομορφιάς! Με πάθος για τελειότητα, συνεχές ενδιαφέρον για την εξέλιξη της κομμωτικής Μόδας και συνεχείς

Διαβάστε περισσότερα

ημιουργία κυματισμών με νερό (Νερόσκαλες)

ημιουργία κυματισμών με νερό (Νερόσκαλες) Μιζ-αν-Πλι Είναι το χτένισμα το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Νερόσκαλες (κυματισμοί με νερό), Κρος-κερ σαλιγκάρια (κυματισμοί με τη βοήθεια των δαχτύλων) και τύλιγμα

Διαβάστε περισσότερα

Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ [04/10/2018] [Αθήνα] Λαμπερή επιδερμίδα ή foundation μεγάλης διάρκειας; Ένα δίλημμα που ανήκει στο παρελθόν, χάρη στο νέο Max

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

: ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Β

: ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Β ΤΟΜΕΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ : ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Β 1. Φωτοσκιάσεις 1.1 Διαμόρφωση νεανικού ατόμου σε γηρασμένο 1.1.1 Μέτωπο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Rejuvenating Serum Shampoo Conditioner Treatment Rejuvenating Spray Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 1 S.O.S ΘΕΡΑΠΕΙΑ S.O.S STEP 1 - IMPACT SHOCK Το Impact Shock είναι S.O.S στη νανοτεχνολογία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

Luxurious Experience

Luxurious Experience Luxurious Experience Περιποίηση Προσώπου Αρωματοθεραπεία Προσώπου 60 Θεραπεία Ματιών 35 35 Belle Visage 60 Θεραπεία Ματιών με Χαβιάρι 45 45 Βαθύς Καθαρισμός 120 Ενυδατική Θεραπεία Προσώπου 60 Θεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

α) ph 7 β) ph 2,5 4.5 γ) ph 4 δ) ph 7,5 9,5 (conditioner). ph 4

α) ph 7 β) ph 2,5 4.5 γ) ph 4 δ) ph 7,5 9,5 (conditioner). ph 4 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

S T Y LE 2 URBAN TUNNEL S T Y LE 1 FRINGE ART FRINGE ART

S T Y LE 2 URBAN TUNNEL S T Y LE 1 FRINGE ART FRINGE ART S T Y LE FRINGE ART S T Y LE URBAN TUNNEL Εφαρμόστε Design Pulse Thermo Glide και στεγνώστε με μια βούρτσα τύπου Denman, δίνοντας ένα στρογγυλό σχήμα στις άκρες. Ψεκάστε τα μαλλιά με Sleek Iron Smoother

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL HAIR COSMETIC PRODUCTS new catalog 2018

PROFESSIONAL HAIR COSMETIC PRODUCTS new catalog 2018 PROFESSIONAL HAIR COSMETIC PRODUCTS new catalog 2018 www.yanniextensions.gr επαγγελματική βαφή μαλλιών 100ml Με Argan Oil και εκχυλίσματα Marigold (Καλέντουλα). Προστατεύει από τον ερεθισμό της κεφαλής,

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3

Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3 ΧΡΩΜΑ Μο τίβο χ ωρι σμά των για χρώμα ΠΡΙΝ 03 Πάρτε μία λεπτή οριζόντια διαφάνεια μέσα στο τρίγωνο. Περάστε

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους

BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους EYE BEAUTY GUIDE t e y x o σ 0 1 BEAUTY TEARS ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους δακρυα ομορφιασ & μακε up ματιων EYE BEAUTY GUIDE 2 Η ομορφιά των ματιών. Τα μάτια αποκαλούνται

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ- ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ- ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 982-1211600000/12/0,749 INDIGO EYELINER No116 3,5ml ΜΠΛΕ 982-1206300000/12/0,562 INDIGO ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ No63 2,7ml ΚΑΦΕ 982-1206800000/12/0,562 INDIGO ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ No68 2,7ml ΚΟΚΚΙNΟ 982-1204600000/12/0,656 INDIGO

Διαβάστε περισσότερα

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Prime Prep Spray Plumping Shine Mousse Smooth Polish Elixir Light Glossy Holdspray Strong Glossy

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Υφή Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It Mess Up Aqua Slide G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

COLOR CREAM 1:1. 94 ΒΑΦΕΣ 100gr

COLOR CREAM 1:1. 94 ΒΑΦΕΣ 100gr COLOR CREAM 1:1 94 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Το Χρώμα είναι Χρώμα. Ωστόσο, η τεχνική της βαφής, για να πετύχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

ESSENSITY. Οφέλη. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Conditioner. Color & Repair Intense Mask. Color & Moisture Shampoo

ESSENSITY. Οφέλη. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Conditioner. Color & Repair Intense Mask. Color & Moisture Shampoo ESSENSITY Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Color & Repair Shampoo Color & Repair Conditioner Color & Repair Intense Mask Color & Repair Intense Protection Serum Color & Moisture

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορία της Ανδρικής και Γυναικείας Κόμης...23

Ιστορία της Ανδρικής και Γυναικείας Κόμης...23 Περιεχόμενα Ιστορία της Ανδρικής και Γυναικείας Κόμης...23 Αρχαία Αίγυπτος... 23 Αρχαία Ελλάδα... 24 Αρχαία Ρώμη... 25 Μεσαίωνας... 26 Αναγέννηση... 26 Νεότερη Εποχή... 27 Ο 20ος αιώνας... 28 Ανάλυση του

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

LISS ADVANCE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

LISS ADVANCE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ LISS ADVANCE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ LISS ADVANCE Ανακάλυψε την τελειότητα μιας προηγμένης τεχνικής ισιώματος ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΤΙΘΑΣΟ ΟΓΚΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΙΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση Οδηγίες Εφαρμογής SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού νυχιών, με την αντοχή και την εκπληκτική κρυστάλλινη λάμψη.

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του μακιγιάζ των ματιών είναι να τους δοθεί ζωντάνια, φωτεινότητα, και να φαίνονται ομορφότερα διορθώνοντας τυχόν ατέλειές τους.

Στόχος του μακιγιάζ των ματιών είναι να τους δοθεί ζωντάνια, φωτεινότητα, και να φαίνονται ομορφότερα διορθώνοντας τυχόν ατέλειές τους. ΜΑΤΙΑ Γενικά Τα μάτια αποτελούν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτά δίνουν έκφραση και ζωντάνια. Πολλές φορές έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τις προθέσεις κάποιου άλλου από το βλέμμα

Διαβάστε περισσότερα

When CREATIVITY and COLOUR. meld. with ART

When CREATIVITY and COLOUR. meld. with ART When CREATIVITY and COLOUR meld with ART Made in Italy QUITE SIMPLY Milan Florence Rome Naples FALL-WINTER Collection STAR PRODUCT PURE PEARL HIGHLIGHTER Π.Λ.Τ 30,25 CONCEALER EYE PRIMER 3 IN 1 Ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΙΞΗΣ 1:1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ : λεπτά ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 1: 2 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ: ΜΕΓΙΣΤΟΣ λεπτά.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΙΞΗΣ 1:1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ : λεπτά ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 1: 2 ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ: ΜΕΓΙΣΤΟΣ λεπτά. Οι επαγγελματικές βαφές μαλλιών της Mood, είναι σχεδιασμένες για να συμπληρώνουν η μία την άλλη, να δημιουργεί μοναδικές αποχρώσεις, να προσαρμόζετε στις υπηρεσίες του επαγγελματία, για κάθε τύπου μαλλιών

Διαβάστε περισσότερα

GREECE 10/2011. FLAMBOYANCE by Angelo Seminara for Davines

GREECE 10/2011. FLAMBOYANCE by Angelo Seminara for Davines GREECE 10/2011 FLAMBOYANCE by Angelo Seminara for Davines 02 Angelo Seminara GREECE 10/2011 03 GREECE 10/2011 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ Ο Angelo Seminara ξεκίνησε την καριέρα του ως νέος εκπαιδευόμενος κομμωτής

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste

Οφέλη. Flexible Hold Hairspray. Strong Hold Hairspray. Salt Spray. Silk Shine Cream. Molding Paste OSiS+ Session Label Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Flexible Hold Hairspray Strong Hold Hairspray Salt Spray Silk Shine Cream Molding Paste Η ASK Education για Κομμωτές αντιπροσωπεύει

Διαβάστε περισσότερα

Luxurious Experience

Luxurious Experience Luxurious Experience Περιποίηση Προσώπου Άμεση Περιποίηση Προσώπου... 30 Άμεση Περιποίηση Προσώπου & Ματιών... 40 Αρωματοθεραπεία Προσώπου... 60 Belle Visage... 70 Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου... 65 Βαθύς

Διαβάστε περισσότερα

MAKE IT HAPPEN WITH MAYBELLINE SPRING - SUMMER 2017

MAKE IT HAPPEN WITH MAYBELLINE SPRING - SUMMER 2017 MAKE IT HAPPEN WITH MAYBELLINE SPRING - SUMMER 2017 Eίσαι ένα superstay girl? 483 Non Stop Orange Τώρα τα αγαπημένα SuperStay ανανεώθηκαν! Έντονο sexy χρώμα με νέες αποχρώσεις, 24 ώρες διάρκεια χωρίς συμβιβασμούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ Ζήστε την μεταμόρφωση των μαλλιών σας από τα Oil Wonders. Η πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης λαδιών,

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

2012 : : : 2,5 (150 (12)

2012 : : : 2,5 (150 (12) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΜΕΧΡΙ 6 ΤΟΝΟΥΣ ΞΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ* ΑΝΑΜΙΞΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ζητάει ταχύτητα. Δώσε της ανταύγειες με πολύ ψυχρό, ψυχρό, φυσικό ή ζεστό τόνο σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΒΗΜΑ.

Διαβάστε περισσότερα

F.T.E. (finger tip energising)

F.T.E. (finger tip energising) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 5 F.T.E Μασάζ Προσώπου (The FingerTip Energizing Massage) Το FTE μασάζ (FingerTip Energizing) είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κι αναζωογονητικό

Διαβάστε περισσότερα

Color Excellence. Hair Perfection.

Color Excellence. Hair Perfection. Color Excellence. Hair Perfection. 3D ΤΕΝΟΛΟΓΙΑ 3 αποκλειστικά στοιχεία σε 3 διαδοχικές φάσεις. 1. MLV Multi Lamellar Vehicle 2. HA Hyaluronic Acid 3. HCI Hyper Intense Color System ΦΑΣΗ 1: ΜΕΙΞΗ Multi

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt. Shampoo. Argan.

ΚΩΔ.: ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt. Shampoo. Argan. Σαμπουάν μαλλιών MORFOSE ΚΩΔ.: 11036 ΚΩΔ.: 11038 ΚΩΔ.: 11037 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt Keratin Collagen Σαμπουάν με κερατίνη, ειδικά σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr

MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr MOOD ITALIAN STYLE COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Η σειρά Mood είναι σχεδιασμένη για επαγγελματικό χρωματισμό μαλλιών, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών. Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ ΚΩΔ Μάσκες μαλλιών Μάσκες μαλλιών

Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών. Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ ΚΩΔ Μάσκες μαλλιών Μάσκες μαλλιών Πλήρης Σειρά Περιποίησης Μαλλιών Macadamia & Κερατίνη Argan Oil & Κερατίνη Σαμπουάν μαλλιών Σαμπουάν μαλλιών ΚΩΔ. 11029 ΚΩΔ. 11028 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MACADAMIA & ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ & ΛΑΔΙ ARGAN 1lt Σαμπουάν

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

CREATIVE PLAY Gel Polish

CREATIVE PLAY Gel Polish Step-by-Step Guide Polish Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το CREATIVE PLAY Gel Polish παρέχει ζωντανό, εξαιρετικά έντονο χρώμα σε πολλαπλά φινιρίσματα, προκαλώντας τον πελάτη να είναι μοναδικός και εκφραστικός.

Διαβάστε περισσότερα

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ισιωτής μαλλιών i pro 230 steam Ο ισιωτής i pro 230 steam της BaByliss είναι ένας ισιωτής ατμού υψηλών θερμοκρασιών

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

GR CY ισχύουν από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ/ ΧΕΙΜΩΝΑ. Special. Χριστουγέννων

GR CY ισχύουν από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ/ ΧΕΙΜΩΝΑ. Special. Χριστουγέννων ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ/ ΧΕΙΜΩΝΑ Special Χριστουγέννων GR CY ισχύουν από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ΣΕΙΡΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΔΙΩΝ & SENSES LINE αίσθηση ευεξίας και χαλάρωση Χαρίστε στα πόδια και το σώμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt. Shampoo. Argan.

ΚΩΔ.: ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt. Shampoo. Argan. Σαμπουάν μαλλιών MORFOSE ΚΩΔ.: 11036 ΚΩΔ.: 11038 ΚΩΔ.: 11037 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt Shampoo Keratin Σαμπουάν με κερατίνη, ειδικά σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12-

IGORA ROYAL ΟΦΕΛΗ IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- start IGORA ROYAL Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ 10- ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΑ 12- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ TONER ΞΑΝΘΟ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Το ξανθό είναι ένα σύμπαν που συναρπάζει: δεν αποτελεί μια απλή βαφή, αλλά χαρίζει ευέλικτους, νεανικούς και πάντα εντυπωσιακούς τόνους Υπάρχει ένα ξανθό για κάθε γυναίκα. Από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ!

Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ! Τo NIOPHLEX είναι ένα καινοτόμο προϊόν που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα των κομμωτών, αφού δίνει τη δυνατότητα για δραστικές παρεμβάσεις και πολλαπλές τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ A Υλικά, Γραμμές και Τεχνικές στο Ελεύθερο Σχέδιο...15 Σκοπός... 15 Υλικά... 15 Γραφές... 16 Γραμμές...19 Ανακεφαλαίωση...22 Ερωτήσεις...22 Εργαστηριακές ασκήσεις...22 Φύλλο

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά, Γραμμές και Τεχνικές στο Ελεύθερο Σχέδιο

Υλικά, Γραμμές και Τεχνικές στο Ελεύθερο Σχέδιο Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο Α Υλικά, Γραμμές και Τεχνικές στο Ελεύθερο Σχέδιο Σκοπός Σκοπός του κεφαλαίου αυτού είναι να γνωρίσουν οι μαθητές τα υλικά που χρειάζονται για το ελεύθερο σχέδιο και τον τρόπο που θα τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Α Κ ΠΡΟΪΟΝΤ

ΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Α Κ ΠΡΟΪΟΝΤ 1 Σαμπουάν μαλλιών MORFOSE ΚΩΔ.: 11036 ΚΩΔ.: 11038 ΚΩΔ.: 11037 ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΕΡΑΤΙΝΗ 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ARGAN 1lt ΣΑΜΠΟΥΑΝ MORFOSE ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ 1lt Shampoo Keratin Σαμπουάν με κερατίνη, ειδικά σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ: Αν τα μαλλιά μας είναι λιπαρά, τα πλένουμε με δυο κρόκους αυγού και ξεπλένουμε με χαμομήλι. Μια καλή και θρεπτική μάσκα μαλλιών. Ανακατεύουμε δυο κουταλιές της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! KAINOTOMIA: ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΚΟLESTON ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΦΡΟΥ Τώρα η µόνιµη βαφή αφρός της Koleston σας δίνει την ακαταµάχητη δύναµη του έντονου χρώµατος

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και 10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και γερασμένο δέρμα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε! Ο οργανισμός μας λοιπόν για να παραμείνει υγιής χρειάζεται 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα

CLAUDIA PAZZINI Method. «Spazzola Progressiva» (μέθοδος προοδευτικής θεραπείας)

CLAUDIA PAZZINI Method. «Spazzola Progressiva» (μέθοδος προοδευτικής θεραπείας) CLAUDIA PAZZINI Method «Spazzola Progressiva» (μέθοδος προοδευτικής θεραπείας) Εμπλουτισμός μαλλιών με μείγμα πολύβιταμινών απευθείας στον πυρήνα τις τρίχας μέσο θερμό λειαντικής εφαρμογής. ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα