FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ"

Transcript

1 ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί, μειώνει την εμφάνιση των πόρων και χαρίζει ένα τέλειο ματ και λείο αποτέλεσμα. Γιατί η βάση CC έχει πράσινο χρώμα; Χάρη στο πράσινο χρώμα, η βάση εξουδετερώνει άμεσα την ερυθρότητα του δέρματος και διορθώνει τις ατέλειες. Μήπως φράζει τους πόρους; Όχι. Λόγω της ελαφριάς σύνθεσής της, η βάση δεν φράζει τους πόρους και αφήνει το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα. Τι περιλαμβάνει η βάση CC; Η σύνθεση της βάσης μακιγιάζ CC έχει βασιστεί σε επιλεγμένα ενεργά συστατικά, όπως το εκχύλισμα αγριοκάστανου (ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία), το εκχύλισμα φυκιών (τρέφει και αναζωογονεί), το εκχύλισμα arnica (λειαίνει και τονώνει τέλεια την επιδερμίδα), βιταμίνη PP (συμβάλλει στην πρόληψη αποχρωματισμών) και βιταμίνη E (έχει αντιοξειδωτική δράση). Επιπρόσθετα, οι ανόργανες ουσίες που περιέχει μειώνουν ορατά τις ρυτίδες και κάνουν το δέρμα να φαίνεται υγιές και λαμπερό. Για ποιο τύπο δέρματος έχει σχεδιαστεί η βάση CC; Η βάση έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δέρματος, με ιδιαίτερη έμφαση στο δέρμα που είναι επιρρεπές στην ερυθρότητα. Πώς χρησιμοποιούμε τη βάση μακιγιάζ CC; Εφαρμόστε την βάση κάθε πρωί σε καθαρό και ενυδατωμένο πρόσωπο, αλλά πριν χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο make up ή κρέμα CC.

2 ΠΟΥΔΡΑ CC Τι είναι η πούδρα CC; Είναι ένα μοναδικό προϊόν με πολλαπλές λειτουργίες. Η πούδρα CC χαρίζει ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας, τρέφει και προστατεύει το δέρμα, παρέχει εξαιρετική κάλυψη, καλύπτει την ερυθρότητα και τις ατέλειες, ενώ χαρίζει στο δέρμα σας μεταξένια απαλότητα. Περιέχει δείκτη προστασίας SPF25, που παρέχει προστασία ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Γιατί η πούδρα CC έχει τρία χρώματα; Η πράσινη απόχρωση καλύπτει την ερυθρότητα, το κρεμ χρώμα αναδεικνύει τη ζωντάνια της επιδερμίδας και το μπεζ χρώμα προσδίδει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η πράσινη απόχρωση της πούδρας CC αφήνει σημάδια στο δέρμα; Μην ανησυχείτε, δεν αφήνει. Καθώς αναμειγνύονται και τα τρία χρώματα της πούδρας (χρησιμοποιώντας ένα υγρό σφουγγάρι ή ένα πινέλο πούδρας) και εφαρμόζονται στο δέρμα, το πράσινο χρώμα θα διεισδύσει στο δέρμα σας. Τι υπάρχει μέσα στην σύνθεση της πούδρας CC; Η σύνθεση της πούδρας CC περιλαμβάνει: σκόνη από φύλλα baobab (μειώνει την εμφάνιση των σπασμένων αγγείων, τρέφει το δέρμα και του χαρίζει απαλότητα), έλαιο από φρούτα του πάθους (καταπραΰνει από ερεθισμούς), εκχύλισμα από σμέουρο (λειαίνει και συσφίγγει την επιδερμίδα), καολίνη (απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα), πράσινο άργιλο (αποτρέπει τον σχηματισμό ρυτίδων) και βιταμίνες C και Ε (οι οποίες έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες). Σε ποιον τύπο δέρματος απευθύνεται η νέα πούδρα CC; Η πούδρα CC έχει σχεδιαστεί για κάθε τύπο επιδερμίδας. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πούδρα CC σε συνδυασμό με κάποιο άλλο προϊόν CC, για παράδειγμα την κρέμα ή την βάση; Ναι, σας το συνιστούμε. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με την παρακάτω σειρά: ξεκινήστε με την βάση, ύστερα εφαρμόστε την κρέμα και στο τέλος χρησιμοποιήστε την πούδρα από την σειρά CC COL- OUR & CARE. Πόσες αποχρώσεις υπάρχουν από την πούδρα CC; Υπάρχουν δύο αποχρώσεις: η πιο ανοιχτή Sensible Biscuit και η πιο σκούρα Clever Honey. Πώς πρέπει να εφαρμοστεί η νέα πούδρα CC; Για μεγαλύτερη κάλυψη χρησιμοποιήστε το σφουγγαράκι που περιλαμβάνεται στην πούδρα CC. Για ελαφριά κάλυψη χρησιμοποιήστε το πινέλο πούδρας FM.

3 MAKE-UP KIT ΠΑΛΕΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ Τι είναι η παλέτα μακιγιάζ; Είναι ένα σετ με αρμονικά συνδυασμένα μεταξύ τους καλλυντικά, τα οποία δημιουργούν ένα μοναδικό καθημερινό αλλά και βραδινό μακιγιάζ. Η ευρεία ποικιλία των ενεργών συστατικών κάνει την επιδερμίδα λαμπερή. Τα καλλυντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή ως ένα τέλειο σετ. Επίσης, είναι ιδανικό για ταξίδια. Τι υπάρχει μέσα στην παλέτα; Η κομψή παλέτα περιλαμβάνει 4 σκιές ματιών, 1ρουζ και 1lip gloss. Σε πόσες αποχρώσεις είναι διαθέσιμη η παλέτα μακιγιάζ; και σε τι τύπους ομορφιάς αναφέρεται; Η παλέτα είναι διαθέσιμη σε 2 υπέροχες αποχρώσεις: moonlight εξαιρετική για να τονίζει την «δροσερή» ομορφιά του χειμώνα και του καλοκαιριού, sunshine ιδανικό για τους «ζεστούς» τύπους ομορφιάς: καλοκαίρι και φθινόπωρο. Ποια συστατικά χρησιμοποιήθηκαν ώστε να δημιουργηθεί το καθένα από τα προϊόντα της παλέτας του μακιγιάζ; Ρουζ Η σύνθεση του ρουζ είναι πλούσια σε φυτικά έλαια: έλαιο από macademia (χαρίζει απαλότητα, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα) και έλαιο από σπόρους σταφύλιου (αναζωογονεί το δέρμα και έχει αντιγηραντική δράση). Σκιές ματιών Οι σκιές περιέχουν βιταμίνες Α, Ε και F (χαρίζουν στην επιδερμίδα όμορφη και υγιή εμφάνιση), ζαφείρι (ενυδατώνει και απαλύνει τις μικρές ρυτίδες), κνήκο και έλαια σόγιας (μαλακώνουν και τρέφουν το ευαίσθητο δέρμα των βλεφαρίδων) Lip gloss Πλούσιο σε βιταμίνη A (βελτιώνει την εμφάνιση του χρώματος των χειλιών και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου), βιταμίνη Ε (έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες), βιταμίνη F (τρέφει και αναπλάθει την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών). Το lip gloss περιέχει επίσης έλαιο jojoba, το οποίο έχει ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την παλέτα μακιγιάζ σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα; Ασφαλώς. Η παλέτα μακιγιάζ είναι ένας αρμονικός συνδυασμός από ποικιλία προϊόντων, αλλά για να δημιουργήσετε το επιθυμητό μακιγιάζ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και άλλα καλλυντικά.

4 ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ Σε τι διαφέρει το νέο διαμαντένιο μολύβι ματιών από τα υπόλοιπα μολύβια ματιών της FM; Το διαμαντένιο μολύβι ματιών διαφέρει από τα υπόλοιπα μολύβια της FM GROUP στις αποχρώσεις και στην περιεκτικότητα σε μικροσκοπικά σωματίδια που χαρίζουν λάμψη. Γι αυτό το λόγο αποτελεί το τέλειο προϊόν για μια λαμπερή βραδιά ή ένα smoky μακιγιάζ. Σε πόσες αποχρώσεις διατίθεται το διαμαντένιο μολύβι ματιών; Αυτό το μολύβι μπορείτε να το βρείτε σε τρεις αποχρώσεις: μπλε, απαλό ροζ και μαύρο. ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ Ο νέος μαρκαδόρος φρυδιών διαφέρει από τον προηγούμενο; Όχι. Εκτός από την νέα απόχρωση, η σύνθεση δεν έχει αλλάξει. Πόσες νέες αποχρώσεις είναι διαθέσιμες; Δύο αποχρώσεις: Nut Brown - γνωρίζετε ήδη αυτήν την απόχρωση - και η νέα μας απόχρωση Dark Bronze. O τρόπος χρήσης έχει παραμείνει ίδιος; Ναι. Ο μαρκαδόρος πρέπει να εφαρμοστεί σε καθαρό, μη λιπαρό δέρμα για να δώσει το κατάλληλο σχήμα στα φρύδια. Εάν επιθυμείτε επιπλέον κάλυψη εφαρμόστε τον μαρκαδόρο περισσότερες από μια φορά. Ο μαρκαδόρος μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με νερό ή με το υγρό αφαίρεσης μακιγιάζ της FM.

5 EYELINER To καινούργιο eyeliner διαφέρει από το προηγούμενο; Ναι. Τα eyeliners έχουν αποκτήσει νέα σύνθεση και χρώματα, με αποτέλεσμα να τονίζουν το περίγραμμα των ματιών, οπτικά να δίνουν όγκο στις βλεφαρίδες και δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Επιπρόσθετα, η καλοσχηματισμένη μύτη του μολυβιού εγγυάται μια άριστη και εύκολη εφαρμογή. Υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο χρήσης του προϊόντος; Όχι. Όπως και πριν, εφαρμόστε το προϊόν με ανοδική πορεία ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού προς την εσωτερική. Επιπλέον, κρατήστε αντίσταση με το δάχτυλο σας στην περιοχή του βλεφάρου. Πόσες φορές πρέπει να εφαρμόσω το eyeliner για να αποκτήσω το κατάλληλο αποτέλεσμα; Το eyeliner προσφέρει εξαιρετική κάλυψη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ωστόσο, εάν θέλετε να δώσετε περισσότερη έμφαση στα μάτια, μπορείτε να το εφαρμόσετε και δεύτερη φορά. Πόσες αποχρώσεις είναι διαθέσιμες; Το eyeliner είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις: Navy Blue, Classic Brown & Carbon Black. Πώς φυλάσσεται το eyeliner; Φυλάξτε το σε κάθετη θέση, με τη μύτη προς τα κάτω.

6 ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΙΛΙΩΝ ΣΕ LIP GLOSS Τι είναι η βελούδινη κρέμα χειλιών; Είναι ένα κραγιόν πολυτελείας ειδικά σχεδιασμένο για να χαρίσει στα χείλη σας έντονο χρώμα και ματ αποτέλεσμα. Η βελούδινη σύνθεση και η υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες προσφέρουν μια κομψή, αισθησιακή εμφάνιση. Εφαρμόστε το κραγιόν όπως το lip gloss χρησιμοποιώντας το απλικατέρ. Προστατεύει τα χείλη μου; Ναι. Ένας καινοτόμος συνδυασμός υαλουρονικού οξέος και τριπεπτιδίου, προστατεύει τα χείλη από εξωτερικούς παράγοντες, ενυδατώνει άμεσα και τα κάνει πιο ζουμερά. Επιπλέον το έλαιο βαμβακιού, ως πηγή πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, καθώς και η βιταμίνη Ε τρέφουν και μαλακώνουν το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών. Η κρέμα χειλιών εφαρμόζεται εύκολα ή συσσωρεύεται πάνω στα χείλη; Η κρεμώδης υφή εξασφαλίζει μια ευχάριστη εφαρμογή. Η κρέμα δεν συσσωρεύεται. Η κρέμα είναι ιδανική για ευαίσθητα, ξηρά χείλη;. Ναι. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ξηρά ή σκασμένα χείλη, αλλά συστήνουμε πρώτα να χρησιμοποιείτε το peeling χειλιών με ζάχαρη από την σειρά προϊόντων της FM GROUP MAKE UP. Σε πόσες αποχρώσεις διατίθεται; Το προϊόν διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: Pink Cashmere, Brown Satin, and Orange Silk.

7 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ & ΒALM ΧΕΙΛΙΩΝ Είναι μαρκαδόρος & balm σε ένα προϊόν; Ναι. Είναι ένας αρμονικός συνδυασμός μεγάλης διάρκειας, ζουμερού χρώματος και σαγηνευτικού gloss. Το προϊόν έχει δύο άκρες: στη μια πλευρά είναι η απόχρωση και στην άλλη το balm. Πώς να εφαρμόσω τον μαρκαδόρο και το balm χειλιών; Πρώτα, εφαρμόστε την απόχρωση σε στεγνά, μη ενυδατωμένα χείλη. Ύστερα, χρησιμοποιήστε το balm για να τα ενυδατώσετε και προσθέστε το γυαλιστερό τελείωμα. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιώ τον μαρκαδόρο και το balm μαζί; Αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και μεμονωμένα. Ωστόσο, εάν τα χρησιμοποιείτε μαζί, να θυμάστε ότι πρώτα πρέπει να εφαρμόσετε τον μαρκαδόρο. Ο συνδυασμός του μαρκαδόρου και του balm χειλιών δεν θα κάνει τα χείλη μου πολύ «βαριά»; Όχι. Ο μαρκαδόρος έχει ελαφριά σύνθεση που βασίζεται στο νερό, παρέχει άνεση και φυσικό αποτέλεσμα στα χείλη, ενώ η πανθενόλη που περιέχει φροντίζει για την επαρκή ενυδάτωση. Λόγω της ποικιλίας των ενεργών συστατικών, όπως το έλαιο καρύδας, η πανθενόλη και η βιταμίνη Ε, το balm που προσφέρει λάμψη έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Με αυτό το προϊόν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω και μολύβι χειλιών; Όχι. H εύχρηστη σύνθεση του μαρκαδόρου χειλιών επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή χωρίς την χρήση του μολυβιού χειλιών. Σε ποιες αποχρώσεις είναι διαθέσιμο; Ο μαρκαδόρος & το balm χειλιών διατίθενται σε τρεις απίθανες αποχρώσεις: Elegant Red, Fancy Coral και Stylish Pink. Ο μαρκαδόρος χαρίζει στα χείλη σας υπέροχο χρώμα, ενώ το διάφανο balm χειλιών έχει σχεδιαστεί για να κάνει τα χείλη σας να λάμπουν. Πώς να χρησιμοποιήσω τον μαρκαδόρο & balm χειλιών; Φυλάξτε το καλλυντικό σε οριζόντια θέση. Εφαρμόστε τον μαρκαδόρο σε στεγνά χείλη.

8 ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ Τα νέα βερνίκια νυχιών διαφέρουν από αυτά που είναι ήδη διαθέσιμα; Όχι. Εκτός από τις νέες αποχρώσεις, η σύνθεση δεν έχει αλλάξει. Πόσες νέες αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών υπάρχουν; Υπάρχουν δύο νέες αποχρώσεις: Black Rose & White Lily. Ο τρόπος εφαρμογής τους έχει παραμείνει ο ίδιος; Ναι. Όλα τα βερνίκια νυχιών της FM GROUP θα πρέπει να εφαρμόζονται στην επιφάνεια του νυχιού αφού πρώτα έχει καθαριστεί. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μια στρώση από το σκληρυντικό νυχιών ή ένα από τα δυναμωτικά βερνίκια νυχιών της FΜ GROUP πριν την χρήση του βερνικιού νυχιών. ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΙΟ Για ποιο λόγο το νέο δυναμωτικό βερνίκι με ασβέστιο διαφέρει από το προηγούμενο; Η σύνθεση του δυναμωτικού έχει εμπλουτιστεί. Τώρα η κάλυψη στην επιφάνεια του νυχιού χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη και το καθιστά ανθεκτικό. Επίσης, εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα προστατεύοντας την επιφάνεια του νυχιού από την φθορά και το σπάσιμο. Ο τρόπος εφαρμογής του παραμένει ο ίδιος; Ναι. Όλα τα δυναμωτικά βερνίκια νυχιών της FM GROUP πρέπει να εφαρμοστούν στην επιφάνεια του νυχιού αφού πρώτα έχει καθαριστεί.

9 ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ Γιατί το νέο δυναμωτικό βερνίκι με κερατίνη διαφέρει από το προηγούμενο; Η σύνθεση του δυναμωτικού έχει εμπλουτιστεί με έλαιο από αβοκάντο, το οποίο έχει ενυδατικές ιδιότητες, καθώς και βιταμίνες C, E και πανθενόλη, τα οποία προστατεύουν τέλεια τα νύχια. Ο τρόπος εφαρμογής του παραμένει ο ίδιος; Όλα τα δυναμωτικά βερνίκια νυχιών της FM GROUP πρέπει να εφαρμοστούν στην επιφάνεια του νυχιού αφού πρώτα έχει καθαριστεί. ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΞΙ Γιατί το νέο δυναμωτικό με μετάξι διαφέρει από το προηγούμενο; Η διαλυτή πρωτεΐνη σιταριού και μεταξιού μαζί με τα μικροσκοπικά σωματίδια διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της δομής του νυχιού και, ως εκ τούτου, παρέχουν εντατική φροντίδα. Ο τρόπος εφαρμογής του παραμένει ο ίδιος; Όλα τα δυναμωτικά βερνίκια νυχιών της FM GROUP πρέπει να εφαρμοστούν στην επιφάνεια του νυχιού αφού πρώτα έχει καθαριστεί.

10 ΠΟΥΔΡΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΠΕΡΛΕΣ Γιατί η νέα πούδρα με λαμπερές πέρλες διαφέρει από την προηγούμενη; Η σύνθεση της πούδρας με λαμπερές πέρλες έχει εμπλουτιστεί με αργανέλαιο, το οποίο ενυδατώνει εντατικά και αναζωογονεί την επιδερμίδα, κάνοντας την λεία και απαλή. Επίσης, διατίθεται σε νέα συσκευασία με πον-πον. Η χρωματικές αποχρώσεις που διαθέτουν οι πέρλες διαφέρουν από την προηγούμενη έκδοση. Ο τρόπος χρήσης παραμένει ο ίδιος; Ναι. Μπορείτε να εφαρμόσετε την πούδρα χρησιμοποιώντας το πον-πον ή το πινέλο πούδρας. Εφαρμόστε την πούδρα με κυκλικές κινήσεις σε ζυγωματικά, μέτωπο και πηγούνι. Μπορείτε επίσης να την εφαρμόσετε σε λαιμό, ντεκολτέ και ώμους. ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ Γιατί η νέα βάση για τις σκιές ματιών διαφέρει από την προηγούμενη; Η νέα σύνθεση της βάσης περιέχει βιταμίνη C και E με αντιγηραντικές ιδιότητες, υαλουρονικό οξύ, το οποίο ενυδατώνει και συσφίγγει την ευαίσθητη περιοχή των βλεφάρων, και κερί μέλισσας, το οποίο χαρίζει λέείο αποτέλεσμα. Ο τρόπος χρήσης παραμένει ο ίδιος; Ναι. Εφαρμόστε την βάση με τα δάχτυλά σας πάνω στο βλέφαρο. Περιμένετε για λίγο πριν εφαρμόσετε την σκιά ματιών της αρεσκείας σας.

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ total matte foundation 1) Σε τι διαφέρει το Foundation για ματ αποτέλεσμα από τα άλλα foundations που προσφέρει η FM GROUP MAKE UP; Το νέο foundation είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λουκ για τη σεζόν

Νέα λουκ για τη σεζόν Νέα λουκ για τη σεζόν Γίνετε δημιουργικοί με την ανοιξιάτικη συλλογή χρωμάτων περιορισμένης διάρκειας της Amway και ξεκινήστε τη σεζόν με μια νέα εμφάνιση. Ά νοιξη: ο ουρανός είναι γαλανός και τα λουλούδια

Διαβάστε περισσότερα

ροσφορές Καλές γιορτές

ροσφορές Καλές γιορτές Χριστουγεννιάτικες ροσφορές Καλές γιορτές 2 εκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου w w w. f m g r o u p. g r 2 www.fmgroup.gr Φτιάξτε το δικό σας σετ Aurile! ΔΩΡΟ ΚΩΔ.: GK1 Με την αγορά 2 βιο-λειτουργικών ροφημάτων

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing)

Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing) Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing) Απαγορεύονται: Εντονες λάμψεις Σκληρά κοψίματα ) 9098 Ultra Under Base 19098 HD Micro Primer 1911 Invisible Mat 9260 Perfect

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights)

Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights) Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights) Απαγορεύονται: Εντονες λάμψεις σε όλο το πρόσωπο Σκληρά κοψίματα ) 9098 Ultra Under Base 19098 HD Micro Primer 1911 Invisible

Διαβάστε περισσότερα

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Italy Sensual Collection WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Λεπτό, ρευστό, εύκαμπτο και τέλειο σαν ένα δεύτερο δέρμα, αλλά καλυπτικό σαν κραγιόν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Aloe Cleanser - 13,62 ευρώ/118ml - Το aloe cleanser, παρασκευάζεται από υποαλλεργικά συστατικά, για τη δημιουργία μιας ελαφρότερης, μη λιπαρής, απαλής λοσιόν με

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL DEALS by FM GROUP!

SPECIAL DEALS by FM GROUP! SPECIAL DEALS by FM GROUP! ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ w w w. f m g r o u p. g r Παντού μαζί σας! Απίθανο αποτέλεσμα! FM GROUP SUGGESTS! 16,00 /τμχ. ΑΡΧΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργιες αποχρώσεις ομορφιάς. Κατάλογος προϊόντων αρ. 1

Καινούργιες αποχρώσεις ομορφιάς. Κατάλογος προϊόντων αρ. 1 Καινούργιες αποχρώσεις ομορφιάς Κατάλογος προϊόντων αρ. 1 Οι αναφερόμενες στο Κατάλογο τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 19%. Η προσφορά σχετικά με την τιμή και τα προϊόντα που αναφέρονται στο Κατάλογο είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας SERUM FACE SERUM 30 ml MOISTURISING FACE CREAM 30 ml SEMI-RICH FACE CREAM 30 ml RICH FACE CREAM 30 ml Τι είναι η Ενεργή β-γλυκάνη Τα

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL DEALS by FM GROUP!

SPECIAL DEALS by FM GROUP! SPECIAL DEALS by FM GROUP! ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ w w w. f m g r o u p. g r FM GROUP SUGGESTS! 12,00 /τμχ. 34,40 40 ΠΟΝΤΟΙΟΙ Παντού μαζί σας! Πολυτελής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE 2 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 4 100 ml 3.38 fl.oz. 150 ml 5.07 fl.oz. Βαφή Μαλλιών Coloring cream Χωρίς Αλλεργιογόνα Χωρίς Paraben 10000 * 100ml 12306 100ml

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

When CREATIVITY and COLOUR. meld. with ART

When CREATIVITY and COLOUR. meld. with ART When CREATIVITY and COLOUR meld with ART Made in Italy QUITE SIMPLY Milan Florence Rome Naples FALL-WINTER Collection STAR PRODUCT PURE PEARL HIGHLIGHTER Π.Λ.Τ 30,25 CONCEALER EYE PRIMER 3 IN 1 Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ [04/10/2018] [Αθήνα] Λαμπερή επιδερμίδα ή foundation μεγάλης διάρκειας; Ένα δίλημμα που ανήκει στο παρελθόν, χάρη στο νέο Max

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ BLUE THERAPY RED ALGAE LIFT

ΝΕΑ BLUE THERAPY RED ALGAE LIFT H ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜH ΤΟΥ LIFE PLANKTON TM ΝΕΑ BLUE THERAPY RED ALGAE LIFT ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤEΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ H ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜH ΤΟΥ LIFE PLANKTON TM ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

only hot offers! www.fmgroup.gr Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

only hot offers! www.fmgroup.gr Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων only hot offers! Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων www.fmgroup.gr 3 βήματα Σετ ALOE VERA! Αποτελείται από αφρό καθαρισμού, τονωτική λοσιόν και κρέμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ομορφιάς lavera

Οδηγός Ομορφιάς lavera Οδηγός Ομορφιάς lavera Στον οδηγό ομορφιάς lavera μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, για δέρμα απαλό και φυσικά φροντισμένο. Περιεχόμενα 1. lavera skin

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Ανεπανάληπο μαργαριταρένιο χρώμα, γεμάτο από πλούσιες γκρι και φωτεινές μπλε αποχρώσεις, συνδυασμένες με ένα φίνο και διακριτικό τρόπο ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα Mε καταπραϋντική και απαλή δράση ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα Καθαρισμός To απαραίτητο βήµα στη ρουτίνα περιποίησης του δέρµατος Η ΣΩΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ PROFESSIONAL SERIES 1 Πλήρης Επαγγελματική Σειρά Αναδόμησης Μαλλιών CAVIAR Σειρά Αναδόμησης Με Χαβιάρι Σαμπουάν μαλλιών με Χαβιάρι και προβιταμίνη Β5. Βαθιά ενυδάτωση της τρίχας. Πλούσια ενεργά συστατικά για την ολική αναδόμηση

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα!

www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα! www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 2 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα! Εμφάνιση με διαμάντια & χρυσό! Σκουλαρίκια 6,50 50% Κολιέ 9,50 Σκουλαρίκια Ali. Επίχρυσα, κρεμαστά σκουλαρίκια. Μήκος σκουλαρικιών περίπου: 3,8εκ.

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα σύσφιξης στήθους

Κρέμα σύσφιξης στήθους Κρέμα σύσφιξης στήθους Το σχήμα και η σταθερότητα του στήθους εξαρτώνται από το λιπώδη κυτταρικό ιστό που διατηρεί το στήθος στο ύψος και στη θέση του. Η συνταγή που ακολουθεί είναι απλή - καλή κρέμα σύσφιξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΘΕΜΑ: 1. ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 3. ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ 4.ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 5.ΚΡΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε.

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 1 felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 2 Οι νέες φυσικές κρέµες περιποίησης προσώπου felis q Οι πρώτες Ελληνικές κρέμες που περιέχουν δύο καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων No. 6 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Κατάλογος προϊόντων No. 6 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ Κατάλογος προϊόντων No. 6 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΙΜΗ Βάση μακιγίαζ Fb01 Βάση σιλικόνης 10,80 Cc04 Kρέμα CC genius nude 16,90 Cc05 Kρέμα CC smart beige 16,90 Fb02 Bάση για

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους

BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους EYE BEAUTY GUIDE t e y x o σ 0 1 BEAUTY TEARS ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους δακρυα ομορφιασ & μακε up ματιων EYE BEAUTY GUIDE 2 Η ομορφιά των ματιών. Τα μάτια αποκαλούνται

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833 NEW C15 2015-2016 ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Μεγιστοποιήστε τις λειτουργίες ανόρθωσης της επιδερμίδας σας με τη Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας Oriflame και το Σετ Περιποίησης NovAge Ultimate Lift. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη

Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη GR BALAYAGE RONZÈ BALAYAGE RONZÈ Μείγματα: - ΜΕΙΓΜΑ Α 60g 5.43 + 60g Οξυζενέ 30 vol. - ΜΕΙΓΜΑ B 30g 5.43 + 30g Οξυζενέ 20 vol. + 1/2 δόση Organic Care Bonder -

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Η εταιρία lavera (από το λατινικό la vera που σημαίνει η αλήθεια ) είναι πρωτοπόρος στα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά για περισσότερα από 25 χρόνια. Χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσφορές ισχύουν για Ελλάδα & για Κύπρο από 3/01 έως 31/01 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, (Ελλάδα),

Οι προσφορές ισχύουν για Ελλάδα & για Κύπρο από 3/01 έως 31/01 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων,  (Ελλάδα), Οι προσφορές ισχύουν για Ελλάδα & για Κύπρο από 3/01 έως 31/01 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, www.gr.fmworld.com (Ελλάδα), www.cy.fmworld.com (Κύπρος) Αγοράστε οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ 2 ίδιο προϊον

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα ανόρθωσης GINSENG & ACAI για ώριμες, ξηρές επιδερμίδες. Το βιολογικό ginseng βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Τι είναι ο τύπος δέρµατος; Οι διάφοροι τύποι δέρµατος κατατάσσονται σύµφωνα µε τις διαταραχές που συµβαίνουν κυρίως στον µεταβολισµό του νερού και τον µεταβολισµό των λιπών

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ

pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ pure actives ΝΕΟ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ + ΕΠΑΝΑΠΥΚΝΩΣΗ PURE ACTIVES ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΑΜΙΜΗΤΗ. Η εξαιρετικά αποτελεσματική σειρά Pure Actives της Collistar έχει σημειώσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος FM GROUP MAKE UP no 7

Κατάλογος FM GROUP MAKE UP no 7 Κατάλογος FM GROUP MAKE UP no 7 Εμπνευσμένα από την παλέτα χρωμάτων Είναι τελικά γεγονός, τα χρώματα επηρεάζουν την προσωπικότητα μας, τη διάθεση και τα συναισθήματά μας. Μας ηρεμούν ή μας τονώνουν. Στην

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Gerovital H3 Evolution δημιουργήθηκε ειδικά για να επιβραδύνει τους μηχανισμούς της γήρανσης μετά την ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

F.T.E. (finger tip energising)

F.T.E. (finger tip energising) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 5 F.T.E Μασάζ Προσώπου (The FingerTip Energizing Massage) Το FTE μασάζ (FingerTip Energizing) είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κι αναζωογονητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acroyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων αρ. 2

Κατάλογος προϊόντων αρ. 2 Κατάλογος προϊόντων αρ. 2 Οι αναφερόμενες στο Κατάλογο τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ Η προσφορά σχετικά με την τιμή και τα προϊόντα που αναφέρονται στο Κατάλογο είναι δεσμευτική μέχρι εξαντλήσεως των

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα!

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! DR. HANA DECEAN, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Mg Se Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! Zn Fe πρωτότυπη φόρμουλα 100% φυσικός άργιλος Πιστοποιημένο εκχύλισμα Goji Berry ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΓΙΛΟΥ + GOJY BERRY Mn K Ca ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ANTI AGING Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ANTI AGING 2016 1 Γνωρίστε τα προϊόντα! ANTI AGING STEP 1 ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης της τρίχας και να βοηθήσει πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ BRITISH ROSE

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ BRITISH ROSE ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ BRITISH ROSE 100% βιολογικα TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ HEREFORDSHIRE ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Το ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Τα τριαντάφυλλα έχουν την τιμητική τους

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο Instagram: @creativegroup_cnd_hellas 2017 Creative Nail Design, Inc., Dist. San Diego, CA 92121 USA cnd.com, +1.800.833.NAIL,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, τα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος και τα καλλυντικά δεν διαρκούν για πάντα. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία, το ρολόι αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Η έκθεση στον

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΙΜΗ Βάση Σιλικόνης Fb01 Βάση Σιλικόνης 10,80 Make-up advanced foundation K001 K002 K003 K004 K008 K005 K006 K007 K009 Ivory

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΙΜΗ Βάση Σιλικόνης Fb01 Βάση Σιλικόνης 10,80 Make-up advanced foundation K001 K002 K003 K004 K008 K005 K006 K007 K009 Ivory

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ Τι είναι το υαλουρονικό οξύ; Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρµατος και η πιο σηµαντική λειτουργία του είναι να δέχεται και να συγκρατεί το νερό.

Διαβάστε περισσότερα

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 1 S.O.S ΘΕΡΑΠΕΙΑ S.O.S STEP 1 - IMPACT SHOCK Το Impact Shock είναι S.O.S στη νανοτεχνολογία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων No. 5 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Κατάλογος προϊόντων No. 5 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ Κατάλογος προϊόντων No. 5 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΙΜΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΙΜΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΙΜΗ Βάση Σιλικόνης Βάση για σκιές ματιών Δειγματολόγιο Κραγιόν Fb01 Βάση Σιλικόνης

Διαβάστε περισσότερα

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS Ένα ελκυστικό χαμόγελο χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλά όμορφα δόντια. Naturelize φυσική θεραπεία των ρυτίδων Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο για εσάς να εκπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ Οι προσεχείς μήνες είναι γεμάτοι από εξαιρετικές ευκαιρίες που θα

Διαβάστε περισσότερα

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση 100% Βιολογικές Βαφές * Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση Οι γυναίκες από την Ανατολή ήξεραν ανέκαθεν να τα χρησιμοποιούν: Φύλλα, ρίζες και βότανα, που συχνά περνούν απαρατήρητα και που όμως μέσα

Διαβάστε περισσότερα