BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους"

Transcript

1 EYE BEAUTY GUIDE t e y x o σ 0 1 BEAUTY TEARS ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους δακρυα ομορφιασ & μακε up ματιων

2 EYE BEAUTY GUIDE 2 Η ομορφιά των ματιών. Τα μάτια αποκαλούνται ο καθρέφτης της ψυχής, γιατί μέσω αυτών επικοινωνούμε χωρίς λόγια. Ζωντανεύουν το πρόσωπο και μας χαρακτηρίζουν. Είναι όμορφα ανεξαρτήτως σχήματος ή μεγέθους. Όλα τα μάτια έχουν τη δική τους μοναδική ομορφιά. Το φυσικό μακιγιάζ αναδεικνύει το πραγματικό χρώμα και την ομορφιά των ματιών σας. Όταν αισθάνεστε καλά με το μακιγιάζ σας, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας και έχετε μια έννοια λιγότερη. Εφαρμόζοντας διακριτικά τα δάκρυα ομορφιάς (Beauty Tears), μολύβι ματιών, σκιές και μάσκαρα, έχετε ένα μαγικό αποτέλεσμα και τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας. ΔΑΚΡΥΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ BEAUTY TEARS Τα δάκρυα ομορφιάς (Beauty Tears) είναι φτιαγμένα για να σας κάνουν εκθαμβωτικές σε συνδυασμό με τη σκιά σας, το μολύβι ματιών και τη μάσκαρα, και ίσως το πιο σημαντικό όλων, να προστατεύσουν τα ευαίσθητα μάτια σας από οποιονδήποτε ερεθισμό εξαιτίας της συχνής χρήσης καλλυντικών. Ο τρόπος χρήσης των δακρύων ομορφιάς είναι καθημερινά πριν το μακιγιάζ και μετά το ντεμακιγιάζ, στοχεύοντας σε μια λαμπερή εμφάνιση που ταυτόχρονα σας προστατεύει από την ταλαιπωρία που υφίστανται τα μάτια κάθε ημέρα. Αφού βάλετε 1-2 σταγόνες σε κάθε μάτι, ταμπονάρετε ελαφρά την περιοχή και περιμένετε 1-2 λεπτά πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ. Όταν η βραδιά απαιτεί εντυπωσιακή εμφάνιση, τα μάτια μας πρέπει να είναι απλά ακαταμάχητα. Τα 8 απλά βήματα που ακολουθούν, σας εξηγούν πώς να μακιγιάρετε το πρόσωπό σας για το βράδυ. Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο. Χρόνος που απαιτείται: 10 λεπτά. Ακολουθήστε προσεκτικά: Προετοιμάστε τα μάτια σας με τα δάκρυα ομορφιάς για να δεχτούν το μακιγιάζ και συνεχίστε με το καλυπτικό προϊόν ειδικά για τους μαύρους κύκλους (κονσίλερ). Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να καλύψει τις δυσχρωμίες στο εσωτερικό του ματιού. Περιμένετε 1-2 λεπτά πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας.

3

4 EYE BEAUTY GUIDE 4 Σκιές tip Λάμψη και υγιεινή: Για να προετοιμάσουμε την περιοχή των ματιών να λάμψει, την αναζωογονούμε αρχικά με αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια υαλουρονικού οξέος (Total Eye Wipes), για να δεχτούν τέλεια το μακιγιάζ (σκιά, μάσκαρα, eyeliner). Όσο πιο καλά περιποιούμαστε την περιοχή των ματιών, καθώς και των βλεφάρων και βλεφαρίδων, τόσο πιο καλά θα δείχνει το μακιγιάζ επάνω μας και θα αποφεύγουμε ανεπιθύμητες αλλεργίες και σημάδια κόπωσης, τα οποία πρώτα εμφανίζονται στα μάτια! Οι σκιές φωτίζουν και τονίζουν τα μάτια. Η σκιά χρησιμοποιείται για να προσθέσει βάθος και να αναδείξει την ομορφιά των ματιών. Ένα σκούρο χρώμα στο βλέφαρο θα κάνει το μάτι να φαίνεται μικρότερο ενώ ένα ανοιχτό χρώμα, το μεγαλώνει. Αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος της σκιάς, να δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Ακολουθήστε τις παρακάτω τεχνικές για τα αντίστοιχα σχήματα ματιών: Μικρά μάτια: Μην χρησιμοποιείτε πολύ σκιά ή μολύβι, καθώς θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο μικρά. Απλώστε ένα ανοιχτό χρώμα στο πάνω βλέφαρο, χρησιμοποιήστε ένα σκούρο χρώμα στην κόγχη και βάλτε ένα προϊόν για λάμψη κάτω από το φρύδι. Μεγάλα μάτια: Φορέστε πιο σκούρα σκιά στο πάνω βλέφαρο και συνεχίστε μέχρι την κόγχη. Χρησιμοποιήστε ένα ματ χρώμα κάτω από το βλέφαρο, για να το τονίσετε. Βαθουλωτά μάτια: Χρησιμοποιήστε ανοιχτά χρώματα στο βλέφαρο και κάτω από το φρύδι. Βάλτε ένα ουδέτερο χρώμα στην κόγχη. Τονίστε τις εξωτερικές γωνίες με σκιά. Μάτια με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους: Χρησιμοποιήστε πιο σκούρα χρώματα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Κουκουλωτά μάτια: Απλώστε ανοιχτά χρώματα στο βλέφαρο, χρησιμοποιήστε σκούρα χρώματα απ το κέντρο μέχρι τις εξωτερικές γωνίες και σβήστε απαλά. Στρογγυλά μάτια: Κάντε τα στρογγυλά μάτια να φαίνονται πιο οβάλ, βάζοντας χρώμα γύρω-γύρω, το οποίο θα τραβήξετε προς τις εξωτερικές γωνίες. Σχιστά μάτια: Βάλτε προϊόν για λάμψη κάτω από το φρύδι. Χρησιμοποιήστε ανοιχτή σκιά στο εσωτερικό μισό του βλεφάρου και μια πιο σκούρα σκιά στο εξωτερικό μισό.

5 και γραμμές. 4. Η περιοχή των ματιών είναι η πρώτη 3. Προσοχή στα προϊόντα που ιριδίζουν-τονίζουν τυχόν ατέλειες EYE BEAUTY GUIDE 5 1 Τα ανοιχτά χρώματα ανοίγουν τα μάτια σε αντίθεση με τα σκούρα. 2 Αποφύγετε τα πολύ σκούρα χρώματα, αν έχετε πολύ ανοιχτό δέρμα. 3 Προσοχή στα προϊόντα που ιριδίζουν-τονίζουν τυχόν ατέλειες και γραμμές. 4 Η περιοχή των ματιών είναι η πρώτη που δείχνει τα σημάδια του χρόνου, μην τραβάτε το δέρμα. που δείχνει τα σημάδια του χρόνου, μην τραβάτε το δέρμα. Μολύβια ματιών & αϊλάινερ (eyeliner) τα, αν έχετε πολύ ανοιχτό δέρμα. 2. Αποφύγετε τα πολύ σκούρα χρώμα- Τα μολύβια ματιών χρησιμοποιούνται για να τονίζουν το βλέμμα και τα μάτια σε αντίθεση με τα σκούρα. όχι ως επίκεντρο του 1. Τα ανοιχτά χρώματα ανοίγουν μακιγιάζ. Τα μολύβια ματιών βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και μορφές, όπως υγρό, στέρεο κ.λπ. Κρατήστε το μολύβι φυσικό. Αν και υπάρχουν σε διάφορα χρώματα, το καλύτερο αποτέλεσμα έχουν το καφέ ή το μαύρο. Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ειδική ξύστρα, εάν θέλουμε λεπτή γραμμή. Για μουτζουρωμένο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε βουρτσάκι με σφουγγάρι, αλλιώς κανονικό βουρτσάκι. Εάν τα μολύβια σας είναι υπερβολικά μαλακά, βάλτε τα στο ψυγείο. Εάν είναι πολύ σκληρά, μαλακώστε τα κρατώντας τα για λίγο ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Για να τραβήξετε τη γραμμή, ξεκινήστε από το κάτω βλέφαρο, ακριβώς κάτω απ τις βλεφαρίδες. Όταν τελειώσετε, πάντα να μουτζουρώνετε τη γραμμή με ειδικό σφουγγαράκι. Ακολουθήστε τη γραμμή του βλεφάρου, όσο μπορείτε. Στο πάνω βλέφαρο, τραβήξτε μια γραμμή απ την εσωτερική μέχρι την εξωτερική γωνία, αυξάνοντας σταδιακά το πάχος της προς την εξωτερική γωνία. Μετά την ηλικία των 40, ενδείκνυται η γραμμή να παραμένει ανάμεσα στις βλεφαρίδες.

6 EYE BEAUTY GUIDE 4 Μάσκαρα & η δημιουργία όμορφων βλεφαρίδων Η μάσκαρα ομορφαίνει τα μάτια και ζωντανεύει το βλέμμα, τονίζοντάς τα απαλά, δίνει στις βλεφαρίδες όγκο και τις κάνει πιο μακριές. Είναι η τελευταία πινελιά για τα μάτια. Υπάρχουν πολλών ειδών μάσκαρα, από αυτές που δίνουν όγκο, μέχρι τις αδιάβροχες και αυτές που δεν μουτζουρώνουν. Οι αδιάβροχες χρειάζονται ειδικό ξεβαφτικό, ενώ αυτές που δεν μουτζουρώνουν φεύγουν εύκολα με νερό. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση αδιάβροχης για μεγάλα διαστήματα, καθώς έχει την τάση να ξηραίνει τις βλεφαρίδες. Διαλέξτε έναν τόνο που ταιριάζει με τα χρώματά σας. Τα πολύ σκούρα χρώματα σε ανοιχτόχρωμα μάτια με καστανές βλεφαρίδες, θα τα σκουρύνουν πολύ και θα σκληρύνουν το πρόσωπο. Αποφύγετε το μπλε και τα άλλα χρώματα, καθώς είναι δύσκολα να συνδυαστούν σωστά και ίσως να μην έχετε επιθυμητό αποτέλεσμα. Βλεφαρίδες που δεν γυρίζουν εύκολα, ίσως χρειαστούν το ειδικό ψαλίδι. Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας πριν βάλετε μάσκαρα κρατήστε περίπου δέκα δευτερόλεπτα. Για να βάλετε μάσκαρα, κοιτάξτε ίσια στον καθρέφτη με το πηγούνι σας ελαφρά σηκωμένο, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τις βλεφαρίδες σας. Βουτήξτε το βουρτσάκι μόνο μια φορά, βγάζοντάς το με περιστροφική κίνηση έτσι ώστε να αποφευχθεί η άνιση διανομή του προϊόντος στο βουρτσάκι και να στεγνώσει το προϊόν νωρίτερα. Ξεκινήστε ρολάροντας το βουρτσάκι από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, με ανοδική κίνηση. Ξαναβουτήξτε το βουρτσάκι και επαναλάβετε. Εάν οι βλεφαρίδες σας έχουν όγκο και είναι μακριές, ίσως κολλήσουν μεταξύ τους. Εάν συμβεί αυτό, αφήστε τις να στεγνώσουν και ξεχωρίστε τις με την άκρη ενός ειδικού εργαλείου για τα φρύδια, κατά προτίμηση βουρτσάκι για τα φρύδια.

7 EYE BEAUTY GUIDE 5 Η χρήση φακών επαφής δεν θα έπρεπε να σας αποτρέπει απ τη συνηθισμένη σας χρήση καλλυντικών και προϊόντων μακιγιάζ. Είναι όμως κάποια σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε προσοχή. Η χρήση καλλυντικών πρέπει να γίνεται αφού έχετε βάλει τους φακούς επαφής και τα δάκρυα ομορφιάς. Η αφαίρεση του μακιγιάζ σας πρέπει να γίνεται αφού έχετε βγάλει τους φακούς επαφής σας. Να προτιμάτε μη λιπαρά προϊόντα. Να μην χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα. Μπορεί να βάψει τους φακούς επαφής σας και να τους καταστρέψει. Εξάλλου, μετά από κάποια ώρα διαλύεται σε μικρά κομματάκια τα οποία μπορούν να μπουν στα μάτια σας και να τα ερεθίσουν. Γι αυτό μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε τα δάκρυα ομορφιάς για να προστατέψετε τα μάτια σας από ένα τέτοιο συμβάν. Επίσης, τα δάκρυα ομορφιάς πρέπει να χρησιμοποιούνται μετά το ντεμακιγιάζ για να φρεσκάρετε και να ξεκουράσετε τα μάτια σας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη χρήση του αϊλάινερ σε οποιαδήποτε μορφή, υγρή ή στερεή. Μην πιάνετε τους φακούς επαφής σας, αφού έχετε πιάσει λιπαρή κρέμα με τα χέρια σας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη χρήση λακ ή άλλων προϊόντων σε μορφή σπρέι, καθώς μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλά βη στους φακούς επαφής σας. Δακρυα ομορφιασ & make up ματιων tip Χρησιμοποιήστε τα δάκρυα ομορφιάς για να προετοιμάσετε τα μάτια σας να δεχτούν τους φακούς επαφής. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώθουν και θα δείχνουν ξεκούραστα ακόμη και με πολύωρη χρήση.

8 EYE BEAUTY GUIDE 6 ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους Μακιγιάζ Χρησιμοποιείται απλά για να καλύψει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ή για τη δυσχρωμία που παρατηρείται στην εσωτερική γωνία του ματιού. Για να καλύψετε κύκλους κάτω από τα μάτια, εφαρμόστε τρεις κουκκίδες κονσίλερ κάτω από κάθε μάτι. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του ματιού όπου το δέρμα τείνει να είναι πιο σκούρο, μετά κάτω από την κόρη του ματιού και τέλος η τρίτη κάτω από την εξωτερική γωνία. Απλώστε με ταμποναριστές κινήσεις, χρησιμοποιώντας τον παράμεσο, καθώς ενδείκνυται για απαλές κινήσεις, μέχρι να εξαφανιστεί. Ποτέ δεν τρίβουμε το δέρμα. Το μυστικό για να μένει αναλλοίωτη η σκιά σας για ώρες, είναι η βάση. Εάν δεν βάλετε βάση, η σκιά σας είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει σαν μια λιπαρή γραμμή μέσα στην κόγχη του ματιού. Φωτίστε το βλέμμα σας Το μυστικό για λαμπερό βλέμμα είναι η χρήση των δακρύων ομορφιάς πριν το μακιγιάζ σας, προκειμένου να προστατεύσετε τα όμορφα μάτια σας από πιθανούς ερεθισμούς. Χρησιμοποιήστε σκιά. Ξεκινώντας από το βλέφαρο μέχρι το φρύδι, τοποθετήστε σκιά σε τρεις διαφορετικούς τόνους. Για καλύτερο αποτέλεσμα, αφήστε τα χρώματα να σβήσουν το ένα μέσα στο άλλο. Αρχίστε με μια ανοιχτή σκιά, σχεδόν ίδια με την απόχρωση του βλεφάρου. Περάστε την σε όλη την επιφάνεια, μέχρι το φρύδι. Συνεχίστε με ουδέτερο χρώμα μόνο στο βλέφαρο. Δουλέψτε πάνω σ αυτό, συνεχίζοντας με ένα πιο σκούρο χρώμα στην κόγχη. Συνεχίστε με το αϊλάινερ Βρέξτε ένα διαγώνιο βουρτσάκι και βουτήξτε το σε μια σκούρα σκιά. Τραβήξτε τη γραμμή όσο πιο κοντά στις πάνω βλεφαρίδες από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία.

9 EYE BEAUTY GUIDE 7 Συνεχίστε με αϊλάινερ στο κάτω βλέφαρο, αλλά ξεκινήστε από τη μέση του βλεφάρου προς τα έξω. Μουτζουρώστε την κάτω γραμμή με μια μπατονέττα. Δεν θέλουμε έντονη, διακριτή γραμμή. Για smokey-eyes χρησιμοποιείστε ένα βουρτσάκι για να βάλετε μια σκούρα σκιά στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο. Φωτίστε τα μάτια σας με προϊόν για λάμψη (highlighter) Αυτό το βήμα αφορά μόνο το εσωτερικό του ματιού. Με ένα χρυσό ή ροζ προϊόν λάμψης, το λευκό είναι υπερβολικά έντονο σχηματίστε ένα V το οποίο να ακολουθεί την εσωτερική γωνία του ματιού από πάνω έως κάτω.ω. Φωτίστε τα φρύδια σας Πάρτε το ίδιο προϊόν λάμψης και απλώστε το κάτω από το φρύδι, κυρίως από το μέσο του φρυδιού και προς τα έξω. Δουλέψτε το με τα δάχτυλα. Γυρίστε τις βλεφαρίδες. Το ειδικό εργαλείο που γυρίζει τις βλεφαρίδες, θα κάνει τις μακριές βλεφαρίδες να φαίνονται ακόμα πιο όμορφες. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να ζεστάνετε το εργαλείο με το πιστολάκι για 1-2 δευτερόλεπτα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία για να μην καείτε. Τοποθετήστε τη μάσκαρα Ξεκινήστε με το βουρτσάκι στη ρίζα των βλεφαρίδων και ανεβάστε το με ελαφριά κίνηση ζιγκ-ζαγκ που απ τη μια επιτρέπει στις βλεφαρίδες να καλυφθούν με επαρκή ποσότητα προϊόντος και απ την άλλη τις ξεχωρίζει. Επαναλάβετε Ακολουθείστε την ίδια διαδικασία για τις κάτω βλεφαρίδες.

10

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λουκ για τη σεζόν

Νέα λουκ για τη σεζόν Νέα λουκ για τη σεζόν Γίνετε δημιουργικοί με την ανοιξιάτικη συλλογή χρωμάτων περιορισμένης διάρκειας της Amway και ξεκινήστε τη σεζόν με μια νέα εμφάνιση. Ά νοιξη: ο ουρανός είναι γαλανός και τα λουλούδια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: επ 38ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ-ΒΑΣΩ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΗΝΑ 2009-2010 ΟΜΟΡΦΙΑ Οµορφιά

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Χρώμα Μοναδικό Χρώμα Λαμπερό 100% Κάλυψη ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Ανεπανάληπο μαργαριταρένιο χρώμα, γεμάτο από πλούσιες γκρι και φωτεινές μπλε αποχρώσεις, συνδυασμένες με ένα φίνο και διακριτικό τρόπο ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του μακιγιάζ των ματιών είναι να τους δοθεί ζωντάνια, φωτεινότητα, και να φαίνονται ομορφότερα διορθώνοντας τυχόν ατέλειές τους.

Στόχος του μακιγιάζ των ματιών είναι να τους δοθεί ζωντάνια, φωτεινότητα, και να φαίνονται ομορφότερα διορθώνοντας τυχόν ατέλειές τους. ΜΑΤΙΑ Γενικά Τα μάτια αποτελούν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτά δίνουν έκφραση και ζωντάνια. Πολλές φορές έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τις προθέσεις κάποιου άλλου από το βλέμμα

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση

100% Βιολογικές Βαφές. Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση 100% Βιολογικές Βαφές * Ζωντανά χρώματα εμπνευσμένα από την φύση Οι γυναίκες από την Ανατολή ήξεραν ανέκαθεν να τα χρησιμοποιούν: Φύλλα, ρίζες και βότανα, που συχνά περνούν απαρατήρητα και που όμως μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ- ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ- ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 982-1211600000/12/0,749 INDIGO EYELINER No116 3,5ml ΜΠΛΕ 982-1206300000/12/0,562 INDIGO ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ No63 2,7ml ΚΑΦΕ 982-1206800000/12/0,562 INDIGO ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ No68 2,7ml ΚΟΚΚΙNΟ 982-1204600000/12/0,656 INDIGO

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη

Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη Χρώμα μοναδικό Χρώμα λαμπερό 100% Κάλυψη GR BALAYAGE RONZÈ BALAYAGE RONZÈ Μείγματα: - ΜΕΙΓΜΑ Α 60g 5.43 + 60g Οξυζενέ 30 vol. - ΜΕΙΓΜΑ B 30g 5.43 + 30g Οξυζενέ 20 vol. + 1/2 δόση Organic Care Bonder -

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing)

Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing) Δικαιολογούνται: Εντονα κοψίματα (contouring) Εντονες λάμψεις (strobing) Απαγορεύονται: Εντονες λάμψεις Σκληρά κοψίματα ) 9098 Ultra Under Base 19098 HD Micro Primer 1911 Invisible Mat 9260 Perfect

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights)

Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights) Δικαιολογούνται: Εντονες φωτοσκιάσεις (contouring) Εντονες λάμψεις (highlights) Απαγορεύονται: Εντονες λάμψεις σε όλο το πρόσωπο Σκληρά κοψίματα ) 9098 Ultra Under Base 19098 HD Micro Primer 1911 Invisible

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα σύσφιξης στήθους

Κρέμα σύσφιξης στήθους Κρέμα σύσφιξης στήθους Το σχήμα και η σταθερότητα του στήθους εξαρτώνται από το λιπώδη κυτταρικό ιστό που διατηρεί το στήθος στο ύψος και στη θέση του. Η συνταγή που ακολουθεί είναι απλή - καλή κρέμα σύσφιξη

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: /

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: / ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ Κωδικός προϊόντος: 107-48590 / 107-48593 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καµία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION PASTEL PLUS COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ total matte foundation 1) Σε τι διαφέρει το Foundation για ματ αποτέλεσμα από τα άλλα foundations που προσφέρει η FM GROUP MAKE UP; Το νέο foundation είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά, Γραμμές και Τεχνικές στο Ελεύθερο Σχέδιο

Υλικά, Γραμμές και Τεχνικές στο Ελεύθερο Σχέδιο Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ο Α Υλικά, Γραμμές και Τεχνικές στο Ελεύθερο Σχέδιο Σκοπός Σκοπός του κεφαλαίου αυτού είναι να γνωρίσουν οι μαθητές τα υλικά που χρειάζονται για το ελεύθερο σχέδιο και τον τρόπο που θα τα

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής

Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής ΚΟΜ 108 Εβδομάδα 12 Χρώμα, Σχήμα και κίνηση στο ελεύθερο σχέδιο Χρωµατοµετρία είναι η µέτρηση των χρωστικών ενός διαλύµατος και µετριέται µε το χρωµατόµετρο. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acroyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ.

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Ομάδα κατασκευών του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Για 3 η χρονιά λειτουργεί η ομάδα κατασκευών του Συνδέσμου Νέων της Μητρόπολής μας. Πυξίδα μας η καλή συντροφιά σε τόπο αρκετά οικείο πλέον, στο «Πέρασμα»,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό είναι το δεύτερο έντυπο της σειράς που αφορά θέματα σχετικά με τη ακοή από την εταιρία Widex.

Αυτό είναι το δεύτερο έντυπο της σειράς που αφορά θέματα σχετικά με τη ακοή από την εταιρία Widex. Το εκμαγείο 2 Το εκμαγείο αποτελεί ένα σημαντικό εξάρτημα του οπισθωτιαίου ακουστικού βαρηκοίας και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του ενισχυμένου ήχου. Αυτό είναι το δεύτερο έντυπο της σειράς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ομορφιάς lavera

Οδηγός Ομορφιάς lavera Οδηγός Ομορφιάς lavera Στον οδηγό ομορφιάς lavera μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, για δέρμα απαλό και φυσικά φροντισμένο. Περιεχόμενα 1. lavera skin

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ.

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Ομάδα κατασκευών του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Η ομάδα κατασκευών και χειροτεχνίας λειτουργεί φέτος για 4 η συνεχόμενη χρονιά και έρχεται να μας συμπαρασύρει στην τροχιά της δημιουργίας και στη χαρά που

Διαβάστε περισσότερα

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών

Δέρματος και περιποίησης μαλλιών Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, τα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος και τα καλλυντικά δεν διαρκούν για πάντα. Αφού ανοιχτεί η συσκευασία, το ρολόι αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Η έκθεση στον

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

: ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Β

: ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Β ΤΟΜΕΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ : ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Β 1. Φωτοσκιάσεις 1.1 Διαμόρφωση νεανικού ατόμου σε γηρασμένο 1.1.1 Μέτωπο

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

Και τώρα τι κάνω; Σημαντικότερο απ όλα είναι να διαβάσεις και να ευχαριστηθείς την ιστορία και τις πληροφορίες για τον κόσμο των χρωμάτων

Και τώρα τι κάνω; Σημαντικότερο απ όλα είναι να διαβάσεις και να ευχαριστηθείς την ιστορία και τις πληροφορίες για τον κόσμο των χρωμάτων Και τώρα τι κάνω; Σημαντικότερο απ όλα είναι να διαβάσεις και να ευχαριστηθείς την ιστορία και τις πληροφορίες για τον κόσμο των χρωμάτων Να ποια είναι τα υλικά που θα χρειαστείς: γκρι χαρτόνι (100 γραμμαρίων)

Διαβάστε περισσότερα

διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα!

διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα! διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα! www.menarinidiabetes.gr www.glucomen.gr Τα πόδια μας είναι ένα από τα πιο ζωτικής σημασίας σημεία του σώματος και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Υφή Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It Mess Up Aqua Slide G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ Η MAX FACTOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ RADIANT LIFT FOUNDATION: ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ [04/10/2018] [Αθήνα] Λαμπερή επιδερμίδα ή foundation μεγάλης διάρκειας; Ένα δίλημμα που ανήκει στο παρελθόν, χάρη στο νέο Max

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα!

www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα! www.avoncosmetics.gr Καμπάνια 03 2 Kαλά Xρυσά Xριστούγεννα! Εμφάνιση με διαμάντια & χρυσό! Σκουλαρίκια 6,50 50% Κολιέ 9,50 Σκουλαρίκια Ali. Επίχρυσα, κρεμαστά σκουλαρίκια. Μήκος σκουλαρικιών περίπου: 3,8εκ.

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY GUIDE ΟΦΘΑΛΜΟΓΗΡΑΝΣΗ OPHTHALMOAGING. ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤώΝ ΜΑΤΙώΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ, ΓΕΡΝΑΝΕ

BEAUTY GUIDE ΟΦΘΑΛΜΟΓΗΡΑΝΣΗ OPHTHALMOAGING. ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤώΝ ΜΑΤΙώΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ, ΓΕΡΝΑΝΕ EYE BEAUTY GUIDE T E Y X O Σ 0 2 ΟΦΘΑΛΜΟΓΗΡΑΝΣΗ OPHTHALMOAGING ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤώΝ ΜΑΤΙώΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΝ, ΓΕΡΝΑΝΕ EYE BEAUTY GUIDE 2 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΓΗΡΑΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ S.O.S IMPACT SHOCK REGENERATION S.O.S POWDER ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ 1 S.O.S ΘΕΡΑΠΕΙΑ S.O.S STEP 1 - IMPACT SHOCK Το Impact Shock είναι S.O.S στη νανοτεχνολογία. Έχει

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ

Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Οδηγός κατασκευής φ/β πάνελ Η κατασκευή του φωτοβολταικου πάνελ βήμα προς βήμα Η κατασκευή αυτή προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις ηλεκτρολογίας και χρήση ενός ηλεκτρικού κολλητηριού οπωσδήποτε 40 ή 60

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: που σημαίνει ότι οι Senscience φόρμουλες είναι αποκλειστικές και δημιουργήθηκαν για μια σημαντική αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Καπνός βγαίνει από. κάτω σηµείο της. Τα συστατικά δεν αναµιγνύονται ή το ψωµί δεν ψήνεται σωστά. οθόνη παρουσιάζει H:HH

Καπνός βγαίνει από. κάτω σηµείο της. Τα συστατικά δεν αναµιγνύονται ή το ψωµί δεν ψήνεται σωστά. οθόνη παρουσιάζει H:HH Πρόβληµα Αιτία Λύση Καπνός βγαίνει από τον κάδο ψησίµατος ή τις διεξόδους Το ψωµί βουλιάζει στη µέση και είναι υγρό στο κάτω σηµείο Είναι δύσκολο να βγάλετε το ψωµί από τον κάδο ψησίµατος Τα συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

ροσφορές Καλές γιορτές

ροσφορές Καλές γιορτές Χριστουγεννιάτικες ροσφορές Καλές γιορτές 2 εκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου w w w. f m g r o u p. g r 2 www.fmgroup.gr Φτιάξτε το δικό σας σετ Aurile! ΔΩΡΟ ΚΩΔ.: GK1 Με την αγορά 2 βιο-λειτουργικών ροφημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας GR ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας Μακράς διάρκειας δράση κατά του φριζαρίσματος... Και μαλλιά ίσια και λαμπερά! ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εκθεσιακός χώρος Αγ. Θωμά 22 11527 Αθήνα Τηλ. 210 7473149 Fax. 210 7781312 e-mail: info@sigmamed.gr Πωλήσεις - Service Τηλ. 210 6630520 Fax. 210 6630523 1. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Το Indromed

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

6 έως 7 ετών Παιχνίδι 1: Εξάσκηση γραφής Παιχνίδι 2: Γεωμετρικά σχήματα: τα στερεά

6 έως 7 ετών Παιχνίδι 1: Εξάσκηση γραφής Παιχνίδι 2: Γεωμετρικά σχήματα: τα στερεά Αγαπητοί γονείς, Το παιχνίδι «Σχολείο Α Β Γ» ανήκει στη σειρά εκπαιδευτικών προϊόντων Εξυπνούλης και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Είναι μια πλούσια συλλογή από εκπαιδευτικά παιχνίδια που

Διαβάστε περισσότερα

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση Οδηγίες Εφαρμογής SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού νυχιών, με την αντοχή και την εκπληκτική κρυστάλλινη λάμψη.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ. Το κρύο είναι τσουχτερό

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ. Το κρύο είναι τσουχτερό Η συστηματική περιποίηση και η φροντίδα προσώπου και σώματος είναι το πιο ισχυρό «όπλο» για τη σύγχρονη γυναίκα. Ακολουθείστε τα απαραίτητα βήματα για να είστε όμορφη και λαμπερή κάθε μήνα του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! KAINOTOMIA: ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΚΟLESTON ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΦΡΟΥ Τώρα η µόνιµη βαφή αφρός της Koleston σας δίνει την ακαταµάχητη δύναµη του έντονου χρώµατος

Διαβάστε περισσότερα

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri Μιχάλης Μακρή EFIAP Copyright: 2013 Michalis Makri Copyright: 2013 Michalis Makri Less is more Less but better Copyright: 2013 Michalis Makri Ο μινιμαλισμός ορίζεται ως η εξάλειψη όλων των στοιχείων που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer.

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer. Stp-by-Stp Color Shllac Εφαρμογή & Αφαίρεση Καλωσορίστε το ΠΡΩΤΟ υβριδικό βερνίκι νυχιών. Η νέα, κατοχυρωμένη πατέντα UV 3 συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού με τις επιδόσεις του gl. Μια καινοτομία

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL DEALS by FM GROUP!

SPECIAL DEALS by FM GROUP! SPECIAL DEALS by FM GROUP! ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ w w w. f m g r o u p. g r Παντού μαζί σας! Απίθανο αποτέλεσμα! FM GROUP SUGGESTS! 16,00 /τμχ. ΑΡΧΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b. οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b. οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net ΥΛΙΚΑ 4 κομμάτια κόντρα-πλακέ Αν βρείτε πάχους 8mm χρησιμοποιείστε αυτές τις διαστάσεις: 37 Χ 50 εκ (βάση) 37 X 45 εκ

Διαβάστε περισσότερα

POO Game. Οδηγός για Γονείς

POO Game. Οδηγός για Γονείς POO Game Οδηγός για Γονείς Εισαγωγή Προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία κένωσης τou εντέρου του παιδιού σας θα πρέπει να λάβετε αναλυτικές οδηγίες από κάποιον επαγγελματία υγείας. Παίξε και μάθε Καθώς μεγαλώνει

Διαβάστε περισσότερα

Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και

Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και έχουν αλλάξει την αντίληψη που επικρατεί για το μακιγιάζ. Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι φροντίδας του δέρματος παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ https://www.youtube.com/watch?v=z88rgotjrwe

ΟΔΗΓΊΕΣ https://www.youtube.com/watch?v=z88rgotjrwe ΟΔΗΓΊΕΣ Στην παρουσίαση των εικόνων, βλέπουμε ένα φωτιστικό μεγάλου μεγέθους που δημιουργεί μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο χώρο. Η κατασκευή του, δεν είναι πολύπλοκη παρά το μέγεθός του. Για να το κατασκευάσω,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ Μακρυά τα παιδιά από τέτοιες εργασίες!!!!!.

ΟΔΗΓΊΕΣ Μακρυά τα παιδιά από τέτοιες εργασίες!!!!!. ΟΔΗΓΊΕΣ Ξεκινώντας τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι σανίδες από κρεβάτι οι οποίες έχουν πλάτος συνήθως 10 εκατοστά και πάχος περίπου 2 εκατοστά, επέλεξα αυτό το υλικό γιατί είναι εύκολο να το βρείτε καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ Professional By Fama _ Ειδικά για λεπτή και χοντρή τρίχα _ ξηρά και ελαφριά, δεν αφήνουν υπολείμματα και αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ

CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CONTROL GEL CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ Το Control Gel είναι ένα LED/UV gel, το οποίο αποτελείται από ένα αποκλειστικό μείγμα συστατικών που το καθιστά μοναδικό. Είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3

Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ανώτατο επίπεδο Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί Color.id Τεχνικός Οδηγός 3 ΧΡΩΜΑ Μο τίβο χ ωρι σμά των για χρώμα ΠΡΙΝ 03 Πάρτε μία λεπτή οριζόντια διαφάνεια μέσα στο τρίγωνο. Περάστε

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΡΟΥΞΟΥΝΙ * ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ 1 2 ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB8053 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΜΩΣΑΙΚΟ) - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ - ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΩΝ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΜΩΣΑΙΚΟ) - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ - ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΜΩΣΑΙΚΟ) - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ - ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΩΝ *Τα βάρη και οι διαστάσεις, υπόκεινται στις συνήθεις βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ A Υλικά, Γραμμές και Τεχνικές στο Ελεύθερο Σχέδιο...15 Σκοπός... 15 Υλικά... 15 Γραφές... 16 Γραμμές...19 Ανακεφαλαίωση...22 Ερωτήσεις...22 Εργαστηριακές ασκήσεις...22 Φύλλο

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL DEALS by FM GROUP!

SPECIAL DEALS by FM GROUP! SPECIAL DEALS by FM GROUP! ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ w w w. f m g r o u p. g r FM GROUP SUGGESTS! 12,00 /τμχ. 34,40 40 ΠΟΝΤΟΙΟΙ Παντού μαζί σας! Πολυτελής

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργιες αποχρώσεις ομορφιάς. Κατάλογος προϊόντων αρ. 1

Καινούργιες αποχρώσεις ομορφιάς. Κατάλογος προϊόντων αρ. 1 Καινούργιες αποχρώσεις ομορφιάς Κατάλογος προϊόντων αρ. 1 Οι αναφερόμενες στο Κατάλογο τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 19%. Η προσφορά σχετικά με την τιμή και τα προϊόντα που αναφέρονται στο Κατάλογο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Το Χρώμα είναι Χρώμα. Ωστόσο, η τεχνική της βαφής, για να πετύχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

When CREATIVITY and COLOUR. meld. with ART

When CREATIVITY and COLOUR. meld. with ART When CREATIVITY and COLOUR meld with ART Made in Italy QUITE SIMPLY Milan Florence Rome Naples FALL-WINTER Collection STAR PRODUCT PURE PEARL HIGHLIGHTER Π.Λ.Τ 30,25 CONCEALER EYE PRIMER 3 IN 1 Ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ GR H συλλογή NEW AGE αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει τις επιρροές των διαφορετικών πολιτισμών, το συνδυασμό του νέου και του παλαιού, του παραδοσιακού και του σύγχρονου,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΔΩΛΙΟ

ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΔΩΛΙΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΔΩΛΙΟ Σε ποιες αισθήσεις αναφέρεται... 2 Στόχοι... 2 Υλικά... 2 Προεργασία... 3 Διαδικασία... 3 Τροποποιήσεις / Προσαρμογές... 4 Δυσκολίες λεπτής κινητικότητας... 4 Δυσκολίες στην

Διαβάστε περισσότερα

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ http://www.samsung.com/gr/article/revealing-the-secrets-of-taking-night-time-photos Παρουσίαση: Θάνος Παπαδημητρίου Η νυχτερινή φωτογραφία είναι πραγματικά γοητευτική. Τα υπέροχα

Διαβάστε περισσότερα

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ

ENJOYYOUR TYLE ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ & ΕΚΕΙΝΟΝ ENJOYYOUR TYLE ΜΟΔΑ ΤΑΣΕΙΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΨΗ ΦΟΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΟΔΑ - ΕΥΕΛΙΞΙΑ - ΕΥΚΟΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΣΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΈΡΕΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Italy Sensual Collection WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Λεπτό, ρευστό, εύκαμπτο και τέλειο σαν ένα δεύτερο δέρμα, αλλά καλυπτικό σαν κραγιόν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, TO ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, TO ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, TO ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και 10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και γερασμένο δέρμα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε! Ο οργανισμός μας λοιπόν για να παραμείνει υγιής χρειάζεται 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Λ Ερωτήσεις & απαντήσεις για τον αρτοπαρασκευαστή Πρόβληµα Αιτία Λύση Η συσκευή ή η οθόνη δεν λειτουργούν Καπνός βγαίνει από τον κάδο ψησίµατος ή τις διεξόδους Το ψωµί βουλιάζει στη µέση και είναι υγρό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000 Οδηγίες Χρήσης Ασφάλεια Ελέγξτε ότι η τάση τροφοδοσίας ρεύματος συμφωνεί με αυτήν που αναγράφεται στη συσκευή και στις οδηγίες χρήσης Αφαιρέστε τη συσκευή από την πρίζα

Διαβάστε περισσότερα

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Prime Prep Spray Plumping Shine Mousse Smooth Polish Elixir Light Glossy Holdspray Strong Glossy

Διαβάστε περισσότερα

Οφθαλμαπάτες (Optical illusions)

Οφθαλμαπάτες (Optical illusions) Οφθαλμαπάτες (Optical illusions) Το φαινόμενο της οφθαλμαπάτης συνίσταται στο ότι εσφαλμένα αντιλαμβανόμαστε κάτι διαφορετικό, απ αυτό που βλέπουν τα μάτια μας, ή δυσκολευόμαστε να έχουμε μια σαφή σντίληψη

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω τα βασικά εργαλεία του προγράμματος ζωγραφικής για να μπορώ να ζωγραφίζω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Μαθαίνω τα βασικά εργαλεία του προγράμματος ζωγραφικής για να μπορώ να ζωγραφίζω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΟΥ 1 ΤΑΞΗ Α Μαθαίνω τα βασικά εργαλεία του προγράμματος ζωγραφικής για να μπορώ να ζωγραφίζω στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. 1. Παρατηρώ το πρόγραμμα ζωγραφικής στην οθόνη του υπολογιστή μου. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά που χρειαζόμαστε

Υλικά που χρειαζόμαστε Θέρμανση νερού σε ηλιακό συλλέκτη και κατασκευή ενός ηλιακού θερμοσίφωνα Η Ελλάδα έχει περίπου το 1/4 των ηλιακών θερμοσιφώνων από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό το διαπιστώνουμε εύκολα αν κοιτάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ένα σύστημα αποχρωματισμού που ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στις

Διαβάστε περισσότερα

Δουλεύοντας με το Glatzan

Δουλεύοντας με το Glatzan G L A T Z A N Το υλικό κατασκευής φαλάκρας Τ ο Glatzan της Kryolan είναι τύπος διαλύματος πλαστικού βινυλίου. Συχνά αναφέρεται ως «πλαστική φαλάκρα», γιατί η χρήση του είναι ευρύτατα διαδεδομένη στα θέατρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Τι είναι ο τύπος δέρµατος; Οι διάφοροι τύποι δέρµατος κατατάσσονται σύµφωνα µε τις διαταραχές που συµβαίνουν κυρίως στον µεταβολισµό του νερού και τον µεταβολισµό των λιπών

Διαβάστε περισσότερα

Ψίθυροι από το Παρελθόν

Ψίθυροι από το Παρελθόν Ψίθυροι από το Παρελθόν Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Από: Helen στο www.crystalsandcrochet.com Μέρος 1. Το άνθος της Γουίνι Πλέξτε 4 Ψίθυροι από το Παρελθόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βήμα προς βήμα

Οδηγός βήμα προς βήμα SPAMANICURETM Μια αρμονική σύνθεση κίτρου, από βασικά έλαια, Vitamin και αντιοξειδωτικά, σχεδιασμένη για να διεγείρει τις αισθήσεις καθώς καταπραΰνει και περιποιείται το δέρμα. Το ζωηρό του άρωμα θα δραστηριοποιήσει,

Διαβάστε περισσότερα

Βασιλόπιτα τσουρέκι, από την Αργυρώ μας και το argiro.gr!

Βασιλόπιτα τσουρέκι, από την Αργυρώ μας και το argiro.gr! Βασιλόπιτα τσουρέκι, από την Αργυρώ μας και το argiro.gr! Μπορεί το τσουρέκι να θέλει την ώρα του, αλλά αυτή η συνταγή για Βασιλόπιτα τσουρέκι είναι εύκολη! Είναι αφράτη, με μοναδική υφή και γεύση και

Διαβάστε περισσότερα

«Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές»

«Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές» ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ «Το χρώμα είναι το πλήκτρο. Το μάτι είναι το σφυρί. Η ψυχή είναι το πιάνο με τις πολλές χορδές» W. kandinsky Το χρώμα είναι αναπόσπαστα δεμένο με ότι βλέπουμε γύρω μας. Από τον γύρω

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕ ΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΕΜΑ: εξιότητες κοψίματος Σβούρες ΤΑΞΗ: Α-Β

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕ ΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΕΜΑ: εξιότητες κοψίματος Σβούρες ΤΑΞΗ: Α-Β ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕ ΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΕΜΑ: εξιότητες κοψίματος Σβούρες ΤΑΞΗ: Α-Β ΗΜ/ΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Σεπτέμβριος Αφόρμηση: ίνω στα παιδιά σε χαρτόνι φωτοτυπημένη μια σβούρα και τους

Διαβάστε περισσότερα