«ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ΕΡΓΑ»: Εταιρεία Στήριξης Χορού. 3, 4 και Απριλίου 2015 Ηράκλειο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ΕΡΓΑ»: Εταιρεία Στήριξης Χορού. 3, 4 και Απριλίου 2015 Ηράκλειο"

Transcript

1 «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ΕΡΓΑ»: Εταιρεία Στήριξης Χορού Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η 1 6 ου Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Ο Υ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Υ Χ Ο Ρ Ο Υ Περίληψη 3, 4 και Απριλίου 2015 Ηράκλειο Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εταιρείας στήριξης χορού «Τερψιχόρης Έργα» και της συνέχειας μιας μεγαλόπνοης και ουσιαστικής για το χορό προσπάθειας, διεξάγεται ο 16 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χορού με υπεύθυνη διοργάνωσης την εταιρεία στήριξης χορού «Τερψιχόρης Έργα», πρόεδρος της οποίας είναι η καθηγήτρια χορού κ. Κλαίρη Γουβιανάκη Patrigot. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο <Μαρία Μανασσακη >, του <Φοιτητικού Κέντρου> Πανεπιστημίου Κρήτης 3, 4 και 5 Απριλίου 2015 και αφορά κορίτσια και αγόρια με ηλικίες από 7 ετών και άνω.τα παιδιά που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα λάβουν υποτροφίες φοίτησης σε διακεκριμένες σχολές χορού στο εξωτερικό, συμμετοχές σε σεμινάρια χορού, βραβεία και δώρα. Η διαδικασία συμμετοχής, οι όροι του διαγωνισμού, ο τρόπος αξιολόγησης των διαγωνιζομένων και τα έντυπα συμμετοχής και παραγγελίας DVD περιλαμβάνονται στο κείμενο που ακολουθεί.

2 1. Δ ι α δ ι κ α σ ί α σ υ μ μ ε τ ο χ ή ς 2 Ο πανελλήνιος διαγωνισμός χορού που διοργανώνεται από την «Τερψιχόρης Έργα» αφορά τον κλασσικό χορό (μπαλέτο), σύγχρονο χορό και jazz. 1.1 Κλασσικός χορός Σ αυτόν μπορούν να πάρουν μέρος ατομικά, ή ομαδικά μαθητές από σχολές χορού της Ελλάδος που θα έχουν συμπληρώσει μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού τουλάχιστον το έβδομο (7ο) έτος ηλικίας. Επιτρέπεται η συμμετοχή μικρότερων σε ηλικία ατόμων με τους όρους της κατηγορίας στην οποία θα συμμετάσχουν, ενώ απαγορεύεται η συμμετοχή ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας σε κατηγορία για άτομα μικρότερης ηλικίας. Επίσης είναι δυνατόν να παρουσιασθούν και ζευγάρια (pas des deux), που τα μέλη τους θα έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το δέκατο τέταρτο (14ο) έτος ηλικίας 1. Μια ομάδα χορευτών μπορεί να αποτελείται από 3 έως 12 μαθητές και η ηλικία της ομάδας συνάγεται από το μέσο όρο των ηλικιών των μελών της. Οι χορογραφίες στις οποίες θα διαγωνισθούν είναι υποχρεωτικές και περιλαμβάνονται σε DVD το οποίο θα αποσταλεί στους διαγωνιζόμενους μετά από συμπλήρωση σχετικού εντύπου (επισυνάπτεται στο τέλος), μαζί με CD που περιλαμβάνει το μουσικό κομμάτι πάνω στο οποίο έγινε η χορογραφία. To DVD και το CD θα σταλθούν αμέσως μετά την παραλαβή του εντύπου αποστολής και στοιχίζουν 40 (ανεξαρτήτως πλήθους χορογραφιών και μουσικών που εγγράφονται 2 ). Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή και τα ταχυδρομικά έξοδα βαρύνουν τον παραλήπτη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το DVD δεν θα περιλαμβάνει υποχρεωτικές χορογραφίες στον κλασσικό χορό, για τις κατηγορίες «ΜΕΣΟ ΑΓΟΡΙ» και «ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΟΡΙ» εξαιτίας των ελάχιστων συμμετοχών στις κατηγορίες αυτές. Για τον λογο αυτό λοιπόν, προτείνουμε μια μουσική για κάθε κατηγορία που περιέχονται στο CD, (μέσο αγόρι - track 6, ανώτερο αγόρι - track 9) και ο κάθε δάσκαλος ή διαγωνιζόμενος θα πρέπει να δημιουργήσει μια δική του χορογραφία, στις συγκεκριμένες μουσικές, χρησιμοποιώντας όμως τις απαραίτητες τεχνικές δυσκολίες για κάθε κατηγορία. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: 1 Άτομα που κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού είναι λόγου χάριν 14 ετών και 11 μηνών θεωρούνται ότι έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος ηλικίας. 2 Αν λόγου χάριν κάποια σχολή παρουσιάσει 7 μαθητές σε διαφορετικές κατηγορίες και άρα με διαφορετικές χορογραφίες θα επιβαρυνθεί τα έξοδα ενός μόνο DVD/CD ακόμα κι αν πρόκειται για κομμάτια κλασσικού και μοντέρνου χορού ταυτόχρονα.

3 3 Κατηγορία Μέσο Αγόρι Σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να υπάρχουν υποχρεωτικά: 1. Δυο pirouettes en dehors 2. Δυο pirouettes en dedans 3. Μια tour en l air 4. Ένα grand saut (π.χ grand jeté arabesque ή attitude, temps levé, sissonne κ.τ.λ) 5. Batterie (π.χ entrechat 4 ή 3 de volée, échappe battu, assemble sissonne, jeté brise κ.τ.λ) Κατηγορία Ανώτερο Αγόρι Σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να υπάρχουν υποχρεωτικά: 1. Δυο pirouettes en dehors 2. Δυο pirouettes en dedans 3. Δυο tour en l air 4. Ένα grand saut (π.χ saut de basque, assemble en tournan, grand jeté battu en tournan, grand jeté ciseau, grand saut écart κ.τ.λ) 5. Batterie (όλα τα entrechat) Είναι επίσης δυνατόν κορίτσια από 14 ετών και άνω και αγόρια από 14 και άνω να διαγωνισθούν με χορογραφία από το κλασσικό ρεπερτόριο στην τελική φάση του διαγωνισμού αν επιλέξουν την κατηγορία υπεροχής. Σημειώστε ότι σε κάθε περίπτωση στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες στην κατηγορία υπεροχής θα πρέπει να παρουσιάσουν τη χορογραφία που είναι υποχρεωτική για το ανώτερο επίπεδο. Το ίδιο ισχύει για τα pas des deux, οι χορογραφίες δηλαδή προέρχονται από το κλασσικό ρεπερτόριο και τα μέλη του pas des deux θα πρέπει στον ημιτελικό να παρουσιάσουν επίσης τις αντίστοιχες χορογραφίες για το ανώτερο επίπεδο. ΠΡΟΣΟΧΗ! όμως, γιατί στις περιπτώσεις που κάποιος διαγωνιζόμενος της κατηγορίας υπεροχής, ή ζευγάρι διαγωνιζομένων, επιλέξει κάποια χορογραφία πρέπει να δηλώσει ακριβώς την έκδοση της χορογραφίας που θα παρουσιάσει (π.χ. Sylvia χορογραφία G. Balanchine, έκδοση American Ballet Theater) και να μην παρουσιάσει μείγμα διαφορετικών εκδόσεων κάποιας χορογραφίας γιατί θα αποκλεισθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα Κατηγορία «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ». Οι χορογραφίες στις οποίες θα διαγωνισθούν είναι ελεύθερες για τον ημιτελικό και για τον τελικό μπορεί να είναι μέγιστης διάρκειας για α) ατομικές: 1:30 λεπτά για τις 1η και 2η κατηγορίες και 2:00 λεπτά για τις 3η και 4η κατηγορίες, και β) ομαδικές: 3:00 λεπτά για τις 1η και 2η κατηγορίες και 4:00 λεπτά για τις 3η και 4η κατηγορίες. Οι ελεύθερες

4 4 χορογραφίες, ατομικές και ομαδικές, πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνουν κάποια βήματα ανάλογα με την κατηγορία στην οποία διαγωνίζεται κάποιος, χωρίς να αποκλείονται βήματα που ανήκουν στα υποχρεωτικά άλλης κατηγορίας. 1.2 Μοντέρνος - σύγχρονος χορός Σ αυτόν μπορούν να πάρουν μέρος ατομικά, ή ομαδικά μαθητές από σχολές χορού της Ελλάδος που θα έχουν συμπληρώσει μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού τουλάχιστον το δέκατο (10ο) έτος ηλικίας. Επίσης είναι δυνατόν να παρουσιασθούν και ζευγάρια (duo), που τα μέλη τους θα έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το δέκατο (10ο) έτος ηλικίας. Μια ομάδα χορευτών μπορεί να αποτελείται από 3 και πάνω μαθητές και η ηλικία της ομάδας συνάγεται από το μέσο όρο των ηλικιών των μελών της. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι χορογραφίες στις οποίες θα διαγωνισθούν είναι οι υποχρεωτικές τόσο για τον ημιτελικό όσο και για τον τελικό (καταργείται η συμμετοχή στον τελικό με ελεύθερη χορογραφία).. Οι υποχρεωτικές περιλαμβάνονται σε DVD το οποίο θα αποσταλεί στους διαγωνιζόμενους μετά από συμπλήρωση σχετικού εντύπου (επισυνάπτεται στο τέλος), μαζί με CD που περιλαμβάνει το μουσικό κομμάτι πάνω στο οποίο έγινε η χορογραφία. Το DVD και το CD θα σταλθούν αμέσως μετά την παραλαβή του εντύπου αποστολής και στοιχίζουν 40 (ανεξαρτήτως πλήθους χορογραφιών και μουσικών που εγγράφονται 3 ). Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή και τα ταχυδρομικά έξοδα βαρύνουν τον παραλήπτη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το DVD δεν θα περιλαμβάνει υποχρεωτικές χορογραφίες, στον μοντέρνο - σύγχρονο χορό, για τις κατηγορίες «ΑΓΟΡΙ 2» και «ΑΓΟΡΙ 3» εξαιτίας των ελάχιστων συμμετοχών στις κατηγορίες αυτές. Για το λόγο αυτό λοιπόν, προτείνουμε μουσικές για κάθε κατηγορία που περιέχονται στο CD (κατηγορία «ΑΓΟΡΙ 2» - track 19 και «ΑΓΟΡΙ 3» - track 21) και ο κάθε δάσκαλος ή διαγωνιζόμενος θα πρέπει να δημιουργήσει μια δική του χορογραφία στις συγκεκριμένες μουσικές, χρησιμοποιώντας όμως τις απαραίτητες τεχνικές δυσκολίες για κάθε κατηγορία. 3 Αν λόγου χάριν κάποια σχολή παρουσιάσει 7 μαθητές σε διαφορετικές κατηγορίες και άρα με διαφορετικές χορογραφίες θα επιβαρυνθεί τα έξοδα ενός μόνο DVD/CD ακόμα κι αν πρόκειται για κομμάτια κλασσικού και μοντέρνου χορού ταυτόχρονα.

5 5 ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα κατηγορία «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ». Οι χορογραφίες στις οποίες θα διαγωνισθούν είναι ελεύθερες για τον ημιτελικό και για τον τελικό και μπορεί να έχουν μέγιστη διάρκεια α) ατομικές : 1:30 λεπτά για τις 1η και 2η κατηγορίες και 2:00 λεπτά για τις 3η και 4η κατηγορίες, και β) οι ομαδικές: 3:00 λεπτά για τις 1η και 2η κατηγορίες και 4:00 λεπτά για τις 3η και 4η κατηγορίες. Οι ελεύθερες χορογραφίες, ατομικές και ομαδικές, πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνουν κάποια βήματα ανάλογα με την κατηγορία στην οποία διαγωνίζεται κάποιος, χωρίς να αποκλείονται βήματα που ανήκουν στα υποχρεωτικά άλλης κατηγορίας. Ειδικότερα τα βήματα αυτά περιγράφονται παρακάτω: α) Για το 1 ο επίπεδο (10-13 ετών) Μεταφορά του βάρους και του άξονα στήριξης ανέβασμα σε demi-points πέρασμα στο πάτωμα έλεγχος σε στάση παράλληλη και en-dehors κύφωση πλάτης εκλάκτιση αναπήδηση τίναγμα απλή στροφή πηδήματα (σε ένα και δύο πόδια) μετακινήσεις (περπάτημα, τροχάδην, chasses, τριπλέτα ) πλήρης έλεγχος κατεύθυνσης και προσανατολισμού στο χώρο αλλαγή ρυθμού και ενέργειας. β) Για το 2 ο επίπεδο (14-17 ετών) Μεγάλες κυφώσεις πλάγιες εκτάσεις στροφή κορμού ισορροπίες σε άξονα και εκτός άξονα πτώσεις και επαναφορές στήριξη και πέρασμα στο πάτωμα στροφές en dehors και en dedans (σε ένα και δύο πόδια) πηδήματα μικρά και μεγάλα αλλαγές κατεύθυνσης, δυναμικότητας και ενέργειας. γ) Για το 3 ο επίπεδο (από 18 ετών και άνω) Στροφές σε άξονα και εκτός άξονα (σε ένα και δύο πόδια) πηδήματα με κυφώσεις, πλάγιες εκτάσεις και σπιράλ στήριγμα και πέρασμα στο πάτωμα πλήρης έλεγχος σε χώρο, χρόνο, ενέργεια, φόρμα και ενέργεια 1.3 Τζαζ Σ αυτήν την κατηγορία μπορούν να πάρουν μέρος ατομικά, ή ομαδικά μαθητές από σχολές χορού της Ελλάδος που θα έχουν συμπληρώσει μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού τουλάχιστον το όγδοο (8ο) έτος ηλικίας. Επίσης είναι δυνατόν να παρουσιασθούν και ζευγάρια (duo), που τα μέλη τους θα έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το δέκατο (10ο) έτος ηλικίας. Μια ομάδα χορευτών μπορεί να αποτελείται από 3 και πάνω μαθητές και η ηλικία της ομάδας συνάγεται από το μέσο όρο των ηλικιών των μελών της.

6 6 ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι χορογραφίες στις οποίες θα διαγωνισθούν είναι οι υποχρεωτικές τόσο για τον ημιτελικό όσο και για τον τελικό (καταργείται η συμμετοχή στον τελικό με ελεύθερη χορογραφία).. Οι υποχρεωτικές περιλαμβάνονται σε DVD το οποίο θα αποσταλεί στους διαγωνιζόμενους μετά από συμπλήρωση σχετικού εντύπου (επισυνάπτεται στο τέλος), μαζί με CD που περιλαμβάνει το μουσικό κομμάτι πάνω στο οποίο έγινε η χορογραφία. Το DVD και το CD θα σταλθούν αμέσως μετά την παραλαβή του εντύπου αποστολής και στοιχίζουν 40 (ανεξαρτήτως πλήθους χορογραφιών και μουσικών που εγγράφονται 4 ). Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή και τα ταχυδρομικά έξοδα βαρύνουν τον παραλήπτη. Το DVD δεν θα περιλαμβάνει υποχρεωτικές χορογραφίες, στον τζαζ, για τις κατηγορίες «ΑΓΟΡΙ 3» και «ΑΓΟΡΙ 4» εξαιτίας των ελάχιστων συμμετοχών στις κατηγορίες αυτές. Για το λόγο αυτό λοιπόν, προτείνουμε μουσικές για κάθε κατηγορία που περιέχονται στο CD (κατηγορία «ΑΓΟΡΙ 3» - track 14 και «ΑΓΟΡΙ 4» - track 16) και ο κάθε δάσκαλος ή διαγωνιζόμενος θα πρέπει να δημιουργήσει μια δική του χορογραφία στις συγκεκριμένες μουσικές, χρησιμοποιώντας όμως τις απαραίτητες τεχνικές δυσκολίες για κάθε κατηγορία. ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα Κατηγορία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΖΑΖ». Οι χορογραφίες στις οποίες θα διαγωνισθούν είναι ελεύθερες για τον ημιτελικό και για τον τελικό μπορεί να είναι μέγιστης διάρκειας α) ατομικές: 1:30 λεπτά για τις 1η και 2η κατηγορίες και 2:00 λεπτά για τις 3η και 4η κατηγορίες, και β) ομαδικές: 3:00 λεπτά για τις 1η και 2η κατηγορίες και 4:00 λεπτά για τις 3η και 4η κατηγορίες. Οι ελεύθερες χορογραφίες, ατομικές και ομαδικές, πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνουν κάποια βήματα ανάλογα με την κατηγορία στην οποία διαγωνίζεται κάποιος, χωρίς να αποκλείονται βήματα που ανήκουν στα υποχρεωτικά άλλης κατηγορίας. Ειδικότερα τα βήματα αυτά είναι: ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: α) Για το 1 ο επίπεδο (8-10 ετών) pas de bourree - kick ball change - contretemps αλλαγή κατεύθυνσης -(pivot - pivot step) - isolations simples στροφές με παράλληλα πόδια μετακινήσεις (περπάτημα, τρέξιμο, chasses, γλίστρημα, πήδημα) μικρά πηδήματα ισορροπίες detourne piques χωρίς στροφή 4 Αν λόγου χάριν κάποια σχολή παρουσιάσει 7 μαθητές σε διαφορετικές κατηγορίες και άρα με διαφορετικές χορογραφίες θα επιβαρυνθεί τα έξοδα ενός μόνο DVD/CD ακόμα κι αν πρόκειται για κομμάτια κλασσικού και μοντέρνου χορού ταυτόχρονα.

7 7 β) Για το 2 ο επίπεδο (10-13 ετών) pas de bourree - kick ball change - contretemps αλλαγή κατεύθυνσης -(pivot - pivot step) - isolations simples στροφές με παράλληλα πόδια μετακινήσεις (περπάτημα, τρέξιμο, chasses, γλίστρημα, πήδημα) μικρά πηδήματα ισορροπίες detourne piques χωρίς στροφή γ) Για το 3 ο επίπεδο (14-17 ετών) pas de bourree με αλλαγή κατεύθυνσης - contractions - στροφές en dehors et en dedans - developpes αλλαγές κατεύθυνσης, δυναμικότητας και ενέργειας hinge στα γόνατα ισορροπίες (εντός και εκτός άξονα) σύρσιμο τριπλέττες deboules - piques με στροφή δ) Για το 4 ο επίπεδο (άνω των 18 ετών) ισορροπίες εκτός άξονα - hinges στροφές σε άξονα και εκτός άξονα - isolations (dauphin, snake) στροφές στα γόνατα - developpes, tilt, lay out πηδήματα μεγάλα πηδήματα πέρασμα στο πάτωμα ness around σπιράλ δυναμικότητα στο χώρο. 1.4 Άλλο στυλ Η κατηγορία αυτή αποτελεί κανονική διαγωνιστική κατηγορία. Δημιουργήθηκε για να καλύψει περιπτώσεις κατά τις οποίες κάποιος διαγωνιζόμενος ο οποίος θέλει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με ελεύθερη χορογραφία παρουσιάζει κάποια που δεν ανήκει σε υπάρχοντα στυλ αλλά ενδεχομένως σε στυλ μοντέρνο, νεοκλασσικό ή ακόμα και χοροθέατρο.

8 8 Προσοχή!!! 1) Δεν έχετε κανένα δικαίωμα αλλαγής των υποχρεωτικών χορογραφιών. Η επιτροπή πριν από κάθε διαγωνιστική κατηγορία θα παρακολουθεί video με το αντίστοιχο κομμάτι και θα αποκλείει διαγωνιζόμενους οι οποίοι θα εκτελούν έστω και με ελάχιστες αλλαγές τη χορογραφία. 2) Στις κατηγορίες από μέσο 2 και άνω κλασσικό οι διπλές πιρουέτες είναι υποχρεωτικές όπου εμφανίζονται στις χορογραφίες. 3) Στις περιπτώσεις που θα παρουσιασθεί χορογραφία από το κλασσικό ρεπερτόριο, ή ελεύθερη χορογραφία στο μοντέρνο χορό ο διαγωνιζόμενος (-η - οι) υποχρεούται μαζί με την αίτηση συμμετοχής του να στείλει CD με τη μουσική πάνω στην οποία θα χορέψει στο διαγωνισμό κατάλληλα επεξεργασμένη. Αν δηλαδή αυτή αποτελεί τμήμα μουσικού κομματιού θα πρέπει να έχει γίνει το κατάλληλο μοντάζ. Έτσι θα αποφευχθούν τυχόν προβλήματα ή απώλειες κατά τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του διαγωνισμού. 4) Για τις ομαδικές χορογραφίες σας λάβετε υπόψη ότι οι διαστάσεις της σκηνής όπου θα παρουσιαστούν είναι 120 τ.μ. Οι αιτήσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό μπορεί να στέλνονται στη διεύθυνση Κλαίρη Γουβιανάκη Μαστραχά 11 ΤΚ Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ μέχρι παρασκευη 20 Μαρτίου 2015(σφραγίδα ταχυδρομείου). Στην ίδια διεύθυνση θα σταλθούν και τα έντυπα παραγγελίας DVD - CD. Φροντίστε μάλιστα να στείλετε έγκαιρα τα έντυπα αυτά, ώστε να μπορέσετε να μελετήσετε τις υποχρεωτικές χορογραφίες στις οποίες θα διαγωνισθείτε. Μην παραλείψετε να συμπληρώσετε στην αίτηση συμμετοχής την κατηγορία στην οποία θα διαγωνισθείτε, ή την χορογραφία και έκδοση από το κλασσικό ρεπερτόριο αν πρόκειται να παρουσιάσετε κάτι τέτοιο. Στην αίτηση συμμετοχής όλα τα στοιχεία συμπληρώνονται με κεφαλαία γράμματα αλλά πρέπει να φροντίσετε να τονίσετε τα ονόματα των διαγωνιζόμενων και των καθηγητών για την αποφυγή λαθών.

9 2. Κ α τ η γ ο ρ ί ε ς σ υ μ μ ε τ ο χ ή ς 9 Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε κάποια από τις ακόλουθες κατηγορίες με βάση την ηλικία αλλά και την τεχνική τους κατάρτιση. Για κάθε κατηγορία η χορογραφία που θα παρουσιασθεί είναι η υποχρεωτική του διαγωνισμού τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό και θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους με συμπλήρωση σχετικού εντύπου που επισυνάπτεται μετά την αίτηση συμμετοχής. Περιλαμβάνει δε, κατά το δυνατόν, τα περισσότερα από τα βήματα που πρέπει να γνωρίζει ο διαγωνιζόμενος μέχρι το επίπεδο τεχνικής κατάρτισης στο οποίο αναφέρεται. 2.1 Κλασσικός χορός α) Ατομικές συμμετοχές Κορίτσια Επίπεδο Ηλικία Χορογραφία σε/από Προετοιμασίας 1 από 7 έως 9 ετών demi-pointes Προετοιμασίας 2 Από 8 έως 10 ετών demi-pointes Βασικό 1 από 9 έως 13 ετών demi-pointes Βασικό 2 από 11 έως 13 ετών pointes Μέσο 1 από 12 έως 15 ετών demi-pointes Μέσο 2 από 12 έως 15 ετών pointes Ανώτερο από 14 ετών και άνω pointes Υπεροχής από 14 ετών και άνω η χορογραφία του ανώτερου επιπέδου στον ημιτελικό και κλασσικό ρεπερτόριο στον τελικό Αγόρια Επίπεδο Προετοιμασίας 1 Προετοιμασίας 2 Βασικό Μέσο Ανώτερο Υπεροχής 5 Ηλικία από 7 έως 10 ετών από 9 έως 12 ετών από 11 έως 14 ετών από 12 έως 16 ετών από 14 ετών και άνω από 14 ετών και άνω 5 H χορογραφία του ανώτερου επιπέδου στον ημιτελικό και κλασσικό ρεπερτόριο στον τελικό

10 β) Συμμετοχές ζευγαριών (pas des deux) 10 Κορίτσια από 14 ετών με pointes και αγόρια από 14 ετών επίσης με χορογραφία από το κλασσικό ρεπερτόριο για τον τελικό και τις υποχρεωτικές του ανώτερου επιπέδου στον ημιτελικό. Θυμηθείτε στη χορογραφία του κλασσικού ρεπερτορίου να αναφέρετε την έκδοση την οποία θα παρουσιάσετε και φροντίστε να μην την αλλάξετε καθόλου. γ) Συμμετοχές ομάδων Οι ομάδες μπορούν να περιέχουν από 3 άτομα και άνω που θα χορέψουν σε χορογραφίες ελεύθερες με pointes ή demi - pointes. Κατατάσσονται δε σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με το μέσο όρο των ηλικιών των μελών τους. Η χρονική διάρκεια των ελεύθερων χορογραφιών κατά κατηγορία φαίνεται στον ακόλουθο πίνακα. Κατηγορίες Ηλικία Διάρκεια χορογραφίας 1η από 8 έως 12 ετών max 3 λεπτά 2η από 13 έως 16 ετών max 4 λεπτά 3η από 17 ετών και άνω max 4 λεπτά 2.2 Σύγχρονος χορός α) Ατομικές συμμετοχές Κορίτσια και αγόρια Κατηγορία Ηλικία Χρονική διάρκεια 1η ετών 2 λεπτά 2η ετών 2 λεπτά 3η 18 ετών και άνω 2 λεπτά β) Συμμετοχές ζευγαριών (duo) Κορίτσια και αγόρια από 10 ετών με μέγιστη διάρκεια χορογραφίας τα 4 λεπτά. γ) Συμμετοχές ομάδων (από 3 άτομα και άνω) Κατηγορίες Ηλικία Διάρκεια χορογραφίας 1η ετών max 4 λεπτά 2η ετών max 4 λεπτά 3η 18 ετών και άνω max 4 λεπτά 2.3 Τζαζ

11 11 α) Ατομικές συμμετοχές Κορίτσια και αγόρια Κατηγορία Ηλικία Χρονική διάρκεια 1η 8-10 ετών 1,5 λεπτό 2η ετών 1,5 λεπτό 3η ετών 2 λεπτά 4η 18 ετών και άνω 2 λεπτά β) Συμμετοχές ζευγαριών (duo) Κορίτσια και αγόρια από 10 ετών με μέγιστη διάρκεια χορογραφίας τα 4 λεπτά. γ) Συμμετοχές ομάδων (από 3 άτομα και άνω) Κατηγορίες Ηλικία Διάρκεια χορογραφίας 1η από 8 έως 10 ετών max 3 λεπτά 2η από 10 έως 13 ετών max 3 λεπτά 3η από 14 έως 17 ετών max 4 λεπτά 4η από 18 ετών και άνω max 4 λεπτά

12 3. Ό ρ ο ι τ ο υ δ ι α γ ω ν ι σ μ ο ύ - Λ ή ψ η π λ η ρ ο φ ο ρ ι ώ ν 12 Μια ομάδα μπορεί να συμμετάσχει σε διαφορετικές χορογραφίες, ενώ το ίδιο σχολείο δεν μπορεί να παρουσιάσει την ίδια ομάδα σε διαφορετικές χορογραφίες ίδιας κατηγορίας. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα όρια ηλικίας που προβλέπονται κατά κατηγορία, ώστε κατά τις ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού να μην προκύψουν προβλήματα ασυμβατότητας στις ηλικίες που θα έχουν τότε οι διαγωνιζόμενοι με αυτές που αντιστοιχούν στις κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται. Διαγωνιζόμενοι με ηλικία μικρότερη από αυτήν που προβλέπεται στα όρια μιας κατηγορίας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία αυτή. Δεν θα κριθούν όμως ευνοϊκότερα λόγω του νεαρότερου της ηλικίας τους. Το αντίθετο βεβαίως δεν επιτρέπεται. Επιβεβλημένη ενδυμασία για τους συμμετέχοντες στον κλασσικό χορό : α) Για κορίτσια ανοιχτόχρωμο κορμάκι, κοντή, διάφανη φουστίτσα (προαιρετικά) και ανοιχτόχρωμο καλσόν. β) Για αγόρια κολάν όχι μαύρο και φανελάκι (Τ-shirt). γ) Για χορογραφίες ρεπερτορίου επιτρέπονται τα κουστούμια. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού η είσοδος δεν θα επιτραπεί σε κανένα. Θα δοθεί, αν κάποιος το θελήσει αναλυτική βαθμολογία με το τέλος του διαγωνισμού. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Φωτογραφίες και βίντεο θα μπορείτε να προμηθευτείτε από φωτογράφους που θα βρίσκονται για το σκοπό αυτό στο χώρο του θεάτρου. Επικολλήστε υποχρεωτικά μια μικρή φωτογραφία πάνω στην αίτηση συμμετοχής σας στη θέση που έχει προβλεφθεί. Κάθε διαγωνιζόμενος μαζί με την αίτηση συμμετοχής του πρέπει να καταβάλλει με ταχυδρομική επιταγή το ποσό των 40 στο όνομα της εκπροσώπου της συνομοσπονδίας κ. Κλαίρης Γουβιανάκη, διεύθυνση Μαστραχά 11, Τ.Κ , Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ. Για περισσότερες από μία συμμετοχές του ίδιου ατόμου θα πρέπει να στέλνονται διαφορετικές αιτήσεις. Για δύο συμμετοχές του ιδίου ατόμου το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί είναι 80, για τρείς συμμετοχές είναι 100, για τέσσερεις είναι 120 και για πέντε 150. Μπορείτε να ζητάτε οποιαδήποτε πληροφορία από τις 15:00-22:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 10:00 15:00 το Σάββατο, στο τηλέφωνο

13 13 4. Β α θ μ ο λ ο γ ί α - Α ξ ι ο λ ό γ η σ η - Α π ο β ο λ ή α π ό τ ο δ ι α γ ω ν ι σ μ ό Η βαθμολογία δίδεται σε κλίμακα 0-20 και συνίσταται από δύο επιμέρους βαθμούς που αθροίζουν στο συνολικό. Οι επιμέρους βαθμολογίες αφορούν τα εξής: Σχέση μουσικής-χορού (μουσικότητα) Ερμηνεία : από 0-10 Τεχνική : από 0-10 Σημειώστε ότι η επιτροπή έχει το δικαίωμα να αλλάξει κατηγορία σε κάποιον διαγωνιζόμενο κατά την κρίση της. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες βραβείων: α. Πρώτο Βραβείο, για βαθμολογίες από β. Δεύτερο Βραβείο, για βαθμολογίες από 15 17,9 γ. Τρίτο Βραβείο, για βαθμολογίες 12 14,9 δ. Έπαινος, για βαθμολογίες έως 11,9 Για τη συμμετοχή των διαγωνιζόμενων στην τελική φάση του διαγωνισμού θα αποφανθεί η επιτροπή με ΝΑΙ ή ΟΧΙ Βραβεία υποτροφίες που θα δοθούν: Τα βραβεία και η υποτροφίες αφορούν τις ανώτερες κατηγορίες του κλασσικού, σύγχρονου και τζαζ. Αποβολή από το διαγωνισμό θα γίνει όταν παραβιαστούν οι όροι συμμετοχής ή παρατηρηθεί ανάρμοστη συμπεριφορά. Επιτροπή Η σύνθεση της επιτροπής θα γνωστοποιείται σε όποιον το ζητήσει μετά το τέλος Μαρτίου Τ ό π ο ς δ ι ε ξ α γ ω γ ή ς δ ι α γ ω ν ι σ μ ο ύ Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο <Μαρία Μανασσακη >, του <Φοιτητικού Κέντρου> Πανεπιστημίου Κρήτης Τηλ

14 14 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 6 ΕΠΩΝΥΜΟ(/Α):.. Φωτογραφία ΟΝΟΜΑ(/ΤΑ):.. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ:. /.. / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΠΟΛΗ:..ΤΑΧ.ΚΩΔΙΚΑΣ:.. ΤΗΛΕΦΩΝΟ:...EMAI-L..... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.. ΑΤΟΜΙΚΗ ΝΤΟΥΕΤΟ ΟΜΑΔΑ 7 ΣΧΟΛΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ.. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ 8 ΤΙΤΛΟΣ. ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ..... ΜΟΥΣΙΚΗ Κάθε διαγωνιζόμενος υποχρεώνεται να καταβάλλει με ταχ. επιταγή 40 για καθεμιά συμμετοχή του. Η επιταγή θα σταλθεί στη διεύθυνση κ. Κλαίρη Γουβιανάκη, οδός Μαστραχά 11, ΤΚ 71202, Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ. Επίσης πρέπει υποχρεωτικά να επισυνάψει φωτογραφία στον προβλεπόμενο χώρο πάνω αριστερά 7 Φωτοτυπείστε το φύλλο αυτό αν πρόκειται για ομάδα χορευτών και συμπληρώστε το για κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά. 8 Όλα τα στοιχεία συμπληρώνονται με κεφαλαία γράμματα αλλά πρέπει να φροντίσετε να τονίσετε τα ονόματα των διαγωνιζόμενων και των καθηγητών για την αποφυγή λαθών.

15 15 ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ DVD CD 9 ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ:.. ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ:.. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:.... ΠΟΛΗ: ΤΑΧ.ΚΩΔΙΚΑΣ:.. ΤΗΛΕΦΩΝΟ:. 9 Η παραγγελία DVD και CD στοιχίζει 40 ανεξάρτητα από το πλήθος χορογραφιών και μουσικών που θα περιέχει. Έτσι μια σχολή με 5 διαγωνιζόμενους θα λάβει DVD και CD με όλες τις διαφορετικές χορογραφίες που θα εκτελέσουν. Τα DVD και CD θα πληρωθούν με αντικαταβολή και επιβαρύνεστε εσείς τα ταχυδρομικά έξοδα.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ 20 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ 20 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2 «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ΕΡΓΑ»: Εταιρεία Στήριξης Χορού Περίληψη ΟΡΓΑΝΩΣΗ 20 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΟΡΟΥ 18 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εταιρείας στήριξης χορού «Τερψιχόρης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Όλα τα παραπάνω πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά ως εξής:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Όλα τα παραπάνω πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά ως εξής: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «3 ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος. Αρχαία Μεσσήνη 2014» Σας ενημερώνουμε ότι το Ν.Π.Δ.Δ. «Αρχαία Μεσσήνη» του Δήμου Μεσσήνης διοργανώνει από 31 Μαρτίου έως 10 Απριλίου 2014 το 3

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy ------------- Βραβεία Αριστείας Συγγραφικού Έργου 2015 Βιβλία, Μελέτες, Άρθρα, Εργασίες για τις Τέχνες, την Εκπαίδευση, τις Ανθρωπιστικές & Κοινωνικές Επιστήμες (Λογοτεχνία, Ποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος-2 η ανακοίνωση http://www.smokefreegreece.org/ Αθήνα, 15/10/2013 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ»

ΘΕΜΑ : «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ» ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Φιλαδελφείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ Να διατηρηθεί μέχρι.. Βαθμός Ασφαλείας Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2015 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Fax: e- mail: ROPE SKIPPING

Fax: e- mail: ROPE SKIPPING ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Tαχ. /νση:γρ. Λαµπράκη & Κλεάνθους 57 Ταχ. Κώδικας: 54453 Πληροφορίες: Κ.Κοκτσίδης Τηλέφωνo: 2310 958350 Fax: 2310 277907

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2017 2018 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες 2006 ΑΓΩΝΕΣ ΧΟΡΟΥ 2006

Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες 2006 ΑΓΩΝΕΣ ΧΟΡΟΥ 2006 Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες 2006 ΑΓΩΝΕΣ ΧΟΡΟΥ 2006 1 ΑΓΩΝΕΣ ΧΟΡΟΥ Α ) Οι Αγώνες Χορού περιλαµβάνουν τρεις κύριους τοµείς : Αγώνες Ελληνικών Παραδοσιακών χορών. Αγώνες Κλασικού Μπαλέτου.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ Ο Διαγωνισμός με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ», διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων. Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική

Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων. Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική 1 PERFORMANCE Όροι συµµετοχής Το Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για συµµετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ Abstract Ballet Ailes de pigeon Air, en l' Alignment Allegro Allongé Arabesque Arrière

ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ Abstract Ballet Ailes de pigeon Air, en l' Alignment Allegro Allongé Arabesque Arrière ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ A Abstract Ballet Μπαλέτο χωρίς πλοκή ή υπόθεση. Adage, Adagio Από την ιταλική λέξη ad agio, που σημαίνει «με άνεση». Στο μπαλέτο αναφέρεται σε αργές κινήσεις με έμφαση στην ισορροπία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Ρ.Γ. Έτη γέννησης 1994-1995-1996-1997 ΙΟΥΛΙΟΣ 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Ρ.Γ. Έτη γέννησης 1994-1995-1996-1997 ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Ρ.Γ. Έτη γέννησης 99-99-996-997 ΙΟΥΛΙΟΣ 009 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Σωματομετρικός έλεγχος Μέτρηση ύψους Μέτρηση βάρους Έλεγχος άρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΠΛΑΙΣΙΟ Η Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», προσομοιώνει μια Ανοιχτή Συνεδρίαση Δημοτών, τοποθετεί τους

Διαβάστε περισσότερα

!!! 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς. Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά. 1-2 Μαρτίου Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019

!!! 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς. Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά. 1-2 Μαρτίου Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019 1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τάσος Παππάς Α. Πιάνο - Έγχορδα - Πνευστά 1-2 Μαρτίου 2019 Β. Παιδικές & Νεανικές Χορωδίες 3 Μαρτίου 2019 Ο Τάσος Παππάς γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1926. Υπήρξε µία από

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ.E. ΤΜΗΜΑ Γ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας:

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ----- Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ ΩΝ 8-9 ΚΑΙ 10 ΕΤΩΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ ΩΝ 8-9 ΚΑΙ 10 ΕΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ ΩΝ 8-9 ΚΑΙ 10 ΕΤΩΝ ΑΛΜΑ: Χειροκυβίστηση Αρχική αξία:10.00β. -Επιτρέπεται η εκτέλεση δύο αλμάτων και μετράει ο βαθμός του καλύτερου άλματος. Επιτρέπεται επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2014 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος.

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος http://www.smokefreegreece.org/ http://thethruth.gr 2 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον έλεγχο του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι: Ελληνική Δημοκρατία Νομός Αττικής Δήμος Βύρωνα Βύρωνας: 25/02/2015 Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Αρ.πρωτ.: 4674 Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Νέας Γενιάς & Πολιτισμού Ταχ.Δ/νση: Καλλιπόλεως 59 &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ Τ.Κ. 22007 Τηλέφωνα: 2795360330 08.07.2011 2795360510 Αρ. Πρωτ.: 12601 Fax : 2795031855 Email : culture@gortynia.gov.gr Ιστοσελίδα: www.gortynia.gov.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 22 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ» Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: 24 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου 2014 και 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2014

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: 24 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου 2014 και 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ----- Ταχ. Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιος Διαγωνισμός

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ένα μήλο την ημέρα : Το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου φέτος ολοκληρώνει τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας αφού έγινε γνωστός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών»

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αγ. Παρασκευή, 02-03-2017 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΜ. ΠΡΟΗΓ. B ΑΝΤΙ Γ ΑΝΤΙ 30ος ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΛΕΣΧΕΣ LIONS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ-ΟΘΕΛΛΟΣ-ΑΡΣΙΝΟΗ-LEO-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 39 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 39 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Τηλ: 2795360330, 2795360313 fax: 2795031855 e-mail: culture@gortynia.gov.gr ιστοσελίδα: www.gortynia.gov.gr Δημητσάνα, 12/07/2012 Αρ. Πρωτ.: 13055 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 40ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 40ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Τηλ: 2795360330 fax: 2795031855 e-mail: culture@gortynia.gov.gr Ιστοσελίδα: www.gortynia.gov.gr www.discovergortynia.gr Δημητσάνα, 1.07.2013 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε 22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2018-2019 1.1. Επαρχιακός Διαγωνισμός Λυκείων (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Αμμόχωστος) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές/τριες των τριών τάξεων Λυκείων, των Τεχνικών Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΕΚ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Τον Δεκέμβριο του 2013 θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS»

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «CONSEIL DES JEUNES CITOYENS» Η Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», προσομοιώνει μια Ανοιχτή Συνεδρίαση Δημοτών, τοποθετεί τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. Αριθμός Πρωτοκόλλου. Τεχνικής Μελέτης: ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΤΕΚΕ/1112/. Ημερομηνία Υποβολής:.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. Αριθμός Πρωτοκόλλου. Τεχνικής Μελέτης: ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΤΕΚΕ/1112/. Ημερομηνία Υποβολής:. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΚΕ 2012-2013» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Αριθμός Πρωτοκόλλου Τεχνικής Μελέτης: ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΤΕΚΕ/1112/. Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε

22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε 22ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής 2012 Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ) διοργανώνει τον 22 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2018 2019 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια»

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Ανακοίνωση Διαγωνισμού «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Innovability - Καινοτόμες τεχνολογίες για άτομα με διαφορετικές ικανότητες που έχει ενταχθεί στον άξονα προτεραιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων

Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων Σύμφωνα με το Νομικό Πλαίσιο για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια από τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούμε και επεξεργαζόμαστε καθώς και το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου

Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου Ο Ελληνικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Λονδίνου LGR σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση

Διαβάστε περισσότερα

2. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΕΜΑΤΩΝ - ΛΥΣΕΩΝ

2. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΕΜΑΤΩΝ - ΛΥΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Πανεπιστημίου (Ελευθερίου Βενιζέλου) 34 106 79 ΑΘΗΝΑ Τηλ. 3616532-3617784 - Fax: 3641025 e-mail : info@hms.gr www.hms.gr GREEK MATHEMATICAL SOCIETY 34, Panepistimiou (Εleftheriou

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ Αρ. Φακ.: 4.17.22.16 Αρ. Τηλ.: 22 809577/ 22 809558 Αρ. Φαξ: 22 428268 E-mail: epapademetriou@papd.mof.gov.cy 4 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2014 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΟΙ ΚΑΡΑΙΒΒΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕ Ο CARIBBEAN DANCESPORT

ΧΟΡΟΙ ΚΑΡΑΙΒΒΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕ Ο CARIBBEAN DANCESPORT ΧΟΡΟΙ ΚΑΡΑΙΒΒΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕ Ο CARIBBEAN DANCESPORT ΚΑΝΟΝΑΣ 1 - ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Οι χοροί Καραϊβικής σε Αθλητικό Επίπεδο είναι η Αγωνιστική εξέλιξη των διαφόρων στυλ της salsa, merengue και bachata. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --------- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --------- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ---------- Ταχ. Δ/νση : Α. Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Δημιουργικής Ανακύκλωσης

Διαγωνισμός Δημιουργικής Ανακύκλωσης MarLitCy MarLitCy «Σκουπίδια της Θάλασσας: Μαζί για Καθαρές Ακτές!» Διαγωνισμός Δημιουργικής Ανακύκλωσης *** Όροι και Προϋποθέσεις *** Εισαγωγή Τα σκουπίδια της θάλασσας αποτελούν πρόβλημα που προκαλεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 24.09.1.5 17 Νοεμβρίου 2008 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τα σχολεία, που δείχνουν ενδιαφέρον για τη Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», υποχρεούνται : Πρώτα, να στείλουν ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συμμετοχής στη Δ.Δ.Ε στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

α. Οι συμβολοσειρές είναι μια ακολουθία από χαρακτήρες. Μια συμβολοσειρά μπορεί να αποτελείται από περισσότερες από μία λέξεις.

α. Οι συμβολοσειρές είναι μια ακολουθία από χαρακτήρες. Μια συμβολοσειρά μπορεί να αποτελείται από περισσότερες από μία λέξεις. α. Οι συμβολοσειρές είναι μια ακολουθία από χαρακτήρες. Μια συμβολοσειρά μπορεί να αποτελείται από περισσότερες από μία λέξεις. β. Ο Τμηματικός προγραμματισμός αλλάζει την εστίαση του προγραμματισμού από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΛΑΥΡΙΟ : 14/ 03/ 2019 Ταχ.Δ/νση : Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου Άνω Όρια Λαύριο -195 00 Τηλέφωνο : 2292 0-27391-2 Fax : 2292 0-27391

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Υποβολής Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων

Έντυπο Υποβολής Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων Έντυπο Υποβολής Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR), ως υποκείμενο των δεδομένων, μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να επιβεβαιώσουμε εάν

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν Λύκεια και Τεχνικές σχολές της Κύπρου, από το δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Το σχολείο υποβάλλει την ερευνητική του εργασία προς το

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy 1 ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης» Η International Art Academy διοργανώνει τον 1 ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης». ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΡΑ 2012-2013» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Αριθμός Πρωτοκόλλου Ερευνητικής Εργασίας: ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ/ΜΕΡΑ/1012/. Ημερομηνία Υποβολής:.. ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

2) Εξεταστικά Κέντρα:

2) Εξεταστικά Κέντρα: Εγκύκλιος της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών για την Συνεργασία με τους Αρμόδιους Φορείς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με τον Πανελλαδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός οργάνωσης και λειτουργίας Ανωτέρων Σχολών Χορού. (ΦΕΚ 131/Α/23-9-83)

Κανονισμός οργάνωσης και λειτουργίας Ανωτέρων Σχολών Χορού. (ΦΕΚ 131/Α/23-9-83) ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 372/83 Κανονισμός οργάνωσης και λειτουργίας Ανωτέρων Σχολών Χορού. (ΦΕΚ 131/Α/23-9-83) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 4 παρ. 3, 6 παρ.

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Παρακινώντας τους άλλους Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων Ο Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός ΛΥΣΙΑΣ ανοίγει τις πύλες του για 10η

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ Α. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν Λύκεια και Τεχνικές σχολές της Κύπρου, από το δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Το σχολείο υποβάλλει την ερευνητική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2017 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Νήσων Αιγαίου Εύβοια - Ανατολική Στερεά Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Θεσσαλία Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία

Διαβάστε περισσότερα

14.9.106.03.1/7 16 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2016

14.9.106.03.1/7 16 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2016 14.9.106.03.1/7 16 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2016 Όροι και Κανονισμοί για Συμμετοχή Η 16 η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19, 20 Μαρτίου 2016 στο Θέατρο Ριάλτο στη

Διαβάστε περισσότερα

Υ.Π.Π : Σεπτεμβρίου Θέμα: Προκήρυξη των ΚΑ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου εις Μνήμην Παναγιώτη Σέργη

Υ.Π.Π : Σεπτεμβρίου Θέμα: Προκήρυξη των ΚΑ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου εις Μνήμην Παναγιώτη Σέργη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.Π.Π :7.24.09.1.6 28 Σεπτεμβρίου 2009 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ Ε.Λ.Κ.Ε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ Ε.Λ.Κ.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ Ε.Λ.Κ.Ε. Άρθρο 1 Οι παρόντες κανονισμοί ορίζουν τους κανόνες που πειθαρχούν τις ορνιθολογικές εκδηλώσεις που διεξάγονται από τη λέσχη μας και έχουν σαν σκοπό: α. Να βοηθήσουν στην συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

1 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΝΕΦΕΤ 9 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

1 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΝΕΦΕΤ 9 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 1 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΝΕΦΕΤ 9 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Πανεπιστήμιο Κρήτης Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εργαστήριο Διδακτικής Θετικών Επιστημών (Τόπος Διεξαγωγής: Ορθόδοξος Ακαδημία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016

Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016 Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώνουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Dance Days 6! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος,

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 22/02/2013 Αρ. Πρωτ.: 295 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Εξετάσεων Επάρκειας ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

Αθήνα, 22/02/2013 Αρ. Πρωτ.: 295 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Εξετάσεων Επάρκειας ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 Αθήνα, 22/02/2013 Αρ. Πρωτ.: 295 Προς: Πίνακα Αποδεκτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Εξετάσεων Επάρκειας ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να διεξαχθούν οι εξετάσεις επάρκειας Ε.Ν.Γ. και συγκεκριμένα: ΑΘΗΝΑ :

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αγώνες Δρόμου RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ (30 / 4 / 2017) - ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

ΘΕΜΑ: Αγώνες Δρόμου RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ (30 / 4 / 2017) - ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ Ε.Α.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Πλατεία Κόρακα Ηράκλειο 713 03 Τηλ/ Φαξ: 2810253587, Ιnternet: www.eas-segas-kritis.gr, E-mail: segas-kritis@hol.gr Ηράκλειο: 20/3/17 Αρθ.

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 2 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) Για τη συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 7.24.09.1.7 28 Σεπτεμβρίου 2010 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Προκήρυξη Πανελληνίων αγώνων Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης Γενικών (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών (ΕΠΑ.Λ.) Λυκείων, σχ.

ΘΕΜΑ : «Προκήρυξη Πανελληνίων αγώνων Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης Γενικών (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών (ΕΠΑ.Λ.) Λυκείων, σχ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20 ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισµού Αστρονοµίας & Διαστηµικής 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20 ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισµού Αστρονοµίας & Διαστηµικής 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20 ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισµού Αστρονοµίας & Διαστηµικής 2015 Η Εταιρεία Αστρονοµίας και Διαστήµατος, που έχει την έδρα της στο Βόλο, προκηρύσσει τον 20 ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισµό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ 1 Θέμα: Σύστημα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το 2008 1. Περίοδος Διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SOO BAHK DO TANG SOO DO ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SOO BAHK DO TANG SOO DO ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SOO BAHK DO TANG SOO DO ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΖΩΝΕΣ) 10 GUP Κιτσο Χιονγκ Ιλ μπου 9-8 GUP Κιτσο Χιονγκ Ιλ μπου Κιτσο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΛΕΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣ: Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 58/2015

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπη Σχολή Χορού Δήμου Καλαμαριάς

Πρότυπη Σχολή Χορού Δήμου Καλαμαριάς Πρότυπη Σχολή Χορού Δήμου Καλαμαριάς Eνας ποιοτικός χώρος εκμάθησης της τέχνης του κλασσικού και σύγχρονου χορού καλλιτεχνικής δημιουργίας και χορευτικής έκφρασης οργάνωσης πρωτοποριακών δράσεων,σεμιναρίων

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994. Οδηγός Υποβολής

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994. Οδηγός Υποβολής Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 Οδηγός Υποβολής Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτήσεων για τo Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (μερικής φοίτησης) Διετούς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ IOYNIΟΣ 2014

ΚΑΛΑΜΑΤΑ IOYNIΟΣ 2014 «Φ ΑΡΙΣ» ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΛΕΤΗ α.α. 1/2014 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ 20 ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 150.000,00 με ΦΠΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΩΝ ΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΩΝ ΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΩΝ ΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ 1. Ποια από τις ακόλουθες ομάδες Δυσκολιών Σώματος που παρουσιάζονται σε ένα ατομικό πρόγραμμα δεν είναι σωστή;

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ Πρόσκληση συμμετοχής Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου (Ο.Π.Α.Σ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. Θεματική ενότητα Στίβου

ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. Θεματική ενότητα Στίβου ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Θεματική ενότητα Στίβου Ομάδα Νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων Φυσικής Αγωγής Φεβρουάριος 2013 Η Μαθησιακή Πορεία Όλα τα παιδιά έχουν ίση και ισότιμη αντιμετώπιση στη

Διαβάστε περισσότερα