ΧΟΡΟΙ ΚΑΡΑΙΒΒΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕ Ο CARIBBEAN DANCESPORT

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΟΡΟΙ ΚΑΡΑΙΒΒΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕ Ο CARIBBEAN DANCESPORT"

Transcript

1 ΧΟΡΟΙ ΚΑΡΑΙΒΒΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕ Ο CARIBBEAN DANCESPORT ΚΑΝΟΝΑΣ 1 - ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Οι χοροί Καραϊβικής σε Αθλητικό Επίπεδο είναι η Αγωνιστική εξέλιξη των διαφόρων στυλ της salsa, merengue και bachata. Οι χοροί Καραϊβικής σε Αθλητικό Επίπεδο είναι χοροί για ζευγάρια (ορισµός ζευγαριού: ένα ζευγάρι αποτελείται από ένα αρσενικό και ένα θηλυκό παρτενέρ. 1.2 Οι χοροί που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία είναι: - Salsa στο ένα - Merengue - Bachata - Salsa στο δύο. 1.3 Οµάδες Ηλικιών εν επιτρέπεται ένας χορευτής να χορεύει σε µία συγκεκριµένη οµάδα ηλικίας και στυλ χορού µε περισσότερους από έναν παρτενέρ Ηλικιακοί περιορισµοί Τα παρακάτω όρια ηλικίας είναι υποχρεωτικά σε Αγώνες της ΕΧΟΕ - WDSF: - Παιδιά : όταν φθάσουν τα 7α γενέθλια ή λιγότερο κατά το ηµερολογιακό έτος, - Έφηβοι 12-15: όταν φθάσουν τα 12α ή 13α γενέθλιά τους κατά το ηµερολογιακό έτος, - Νεοι : όταν φθάσουν τα 16α γενέθλιά τους ή περισσότερο κατά το ηµερολογιακό έτος, - Ενήλικες 19-34: όταν φθάσουν τα 19α γενέθλιά τους ή περισσότερο κατά το ηµερολογιακό έτος, Συνδυασµοί Ηλικιακών Οµάδων Στους αγώνες εκτός Πρωταθλήµατος και Κυπέλλου Ελλάδος Τα Ζευγάρια της κατηγορίας Έφηβων ΙΙ µπορούν να Αγωνίζονται σε αγώνες της κατηγορίας Νέων. Ζευγάρια που ανήκουν στις κατηγορίες Νέων και Πρεσβύτερων µπορούν να Αγωνίζονται σε αγώνες της κατηγορίας Ενηλίκων. Σε όλες τις ηλικιακές οµάδες ένα µέλος του ζευγαριού µπορεί να είναι νεότερο, εκτός από αυτών της κατηγορίας των Πρεσβυτέρων. 1.4 Κατηγορίες Αθλητών Οι αγωνιζόµενοι χωρίζονται στις παρακάτω Οµάδες: - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Amateur Dancers. - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - Master Class: οι επαγγελµατίες χορευτές. - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Pro/Am : οι επαγγελµατίες Xορευτές/ άσκαλοι χορού που χορεύουν µε Ερασιτέχνες ΧορευτέςΜαθητές Τα ζευγάρια των Επαγγελµατιών µπορούν να λαµβάνουν µέρος µόνο στην Κατηγορία Master Class - Επαγγελµατιών και να έχουν συµπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2 ΚΑΝΟΝΑΣ 2 - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 2.1 Οι αθλητές Χορών Καραϊβικής µπορούν να συµµετέχουν στις πιο κάτω διοργανώσεις: - ΕΧΟΕ, τους Αδειοδοτηµένους αγώνες της Εθνικής Χοροαθλητικής Οµοσπονδίας Ελλάδος - WDSF Παγκόσµια Πρωταθλήµατα - World Championships, - WDSF Παγκόσµια Κύπελλα - World Cups, - WDSF Ηπειρωτικά Πρωταθλήµατα - Continental Championships, - WDSF ΥπόΥπειρωτικά Κύπελλα - Sub-Continental Cups, - WDSF ιεθνείς Αγώνες - International Competitions, - WDSF Ανοικτοί Αγώνες - Open Competitions. Τα Ζευγάρια που θέλουν να συµµετέχουν στις κατηγορίες ιεθνής Κλάσης και WDSF θα πρέπει να είναι κάτοχοι της Κάρτας Αθλητή της ΕΧΟΕ και WDSF. 3.1 Επιτρεπόµενος Χρόνος ΚΑΝΟΝΑΣ 3 ΜΟΥΣΙΚΗ. Σε όλους τους γύρους (rounds) των αγώνων η µουσική που παίζεται πρέπει να έχει ελάχιστη διάρκεια 1,30 λεπτά και µέγιστη διάρκεια 1,45 λεπτά. Υπό την προϋπόθεση πάντα ότι ο Πρόεδρος των Κριτών µπορεί να παρατείνει την ανώτατη διάρκεια για κάθε χορό ή χορούς εάν κατά τη γνώµη του η µεγαλύτερη διάρκεια είναι αναγκαία για δίκαιη κρίση του εν λόγω χορού ή χορούς σε έναν αγώνα. Σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΧΟΕ και της WDSF η µουσική πρέπει να έχει το χαρακτήρα του χορού που εκτελείται, για παράδειγµα, δεν µπορεί να παιχτεί ντίσκο µουσική για χορούς της Καραϊβικής. 3.2 Ταχύτητες Οι ταχύτητες για κάθε χορό είναι: - Salsa στο ένα: µέτ/λεπ. - Merengue: µέτ/λεπ. - Bachata: µέτ/λεπ. - Salsa στο δύο: µέτ/λεπ. 3.3 Μουσικότητα/Musicality Οι Αθλητές θα επιδείξουν την ικανότητά τους να εργάζονται δηµιουργικά µε την µουσική. Αυτό µπορεί να γίνει µε διάφορους τρόπους, όπως φιγούρες, µεταχείριση ποδιών, "κλωτσιές", "κόλπα", κλπ... Οι Κριτές θα αξιολογήσουν το επίπεδο ερµηνείας της µουσικής, αποχρώσεις, παύσεις και τονισµούς, Το συνολικό ρυθµικό συγχρονισµό των χορευτών µε τη µουσική κλπ. Η µουσική θα είναι αµηγώς του χορού που αγωνίζεται, χωρίς ειδικά εφέ ή πρόσθετους ήχους. και δεν πρέπει να περιέχει άλλο είδος ή να αναµειγνύεται

3 3.4 Χρόνος / Timing Salsa στο ένα : όλα τα στυλ της salsa που χορεύονται µε έµφαση στον 1 ο κτύπο της µουσικής, όπως η Cuban Salsa κλπ Salsa στο δύο: όλα τα στυλ που χορεύονται µε έµφαση στο 2 ο κτύπο της µουσική, όπως η Salsa "Puerto Ricana", κ.λπ Ο χρόνος της Salsa για όλες τις κλειστές κατηγορίες αγώνων που ακολουθούν βηµατολόγια, έχει οριστεί στο "1", "Quick-Quick-Slow" µε το µέτρηµα "1-2-3" κάθε µέτρου της µουσικής Οι χορευτές της Κατηγορίας Επαγγελµατιών Salsa, µπορούν να συµµετέχουν στον αγώνα Salsa στο "1" ή στον αγώνα στο "2" Στην κατηγορία Ερασιτεχών Αθλητών και Επαγγελµατιών / Ερασιτεχνών Χορευτών, στους αγώνες Salsa ελεύθερων χορογραφιών, οι χορευτές µπορούν να επιλέξουν να χορέψουν στο "1" ή στο "2", αλλά αυτό θα πρέπει να διατηρηθεί σε όλη τη διάρκεια της ρουτίνας. ΚΑΝΟΝΑΣ 4 - ΤΕΧΝΙΚΗ / TECHNIQUE Αντανακλάται µέσω της ισορροπίας, το στήσιµο την µεταχείρηση των ποδιών, τις αποµονώσεις του σώµατοτος και των χορευτικών γραµµών. Οι Αγωνιζόµενοι πρέπει να αντικατοπτρίζουν επαρκή "λατιν" κίνηση"και "αποµονώσεις" όπως καθορίζονται από το στυλ χορού. Η κίνηση πρέπει να φαίνεται χωρίς προσπάθεια. ΚΑΝΟΝΑΣ 5 ΥΣΚΟΛΙΑ / DIFFICULTY Η δυσκολία κρίνεται από το επίπεδο. α. Των στροφών, β. Των φιγουρών, γ. Των φιγούρων που εκτελούνται δίπλα δίπλα (side by side δ. Των κόλπων (Tricks), ε. Bαθιών καθισµάτων, στ. Πεσιµάτων και εκρίξεων, ζ. Το ποσό των στροφών σε δύο πόδια ή µόνο ενα πόδι και από τους δύο χορευτές ή από µόνο έναν. η. Της κάθε κίνησης που απαιτεί εξαιρετική ισορροπία, ευελιξία ή δύναµη. θ. Των αλµάτων, των κλωτσιών καιι των εκτάσεων. ΚΑΝΟΝΑΣ 6 - ΣΥΝ ΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ / PARTNERING Αυτό αντανακλάται στην διεύθυνση/ακολούθηση του ζευγαριού. Θα πρέπει να παρατηρείται εάν το ζευγάρι είναι πραγµατικά συνδεδεµένο ή απλώς εκτελεί την χορογραφία κρατώντας τα χέρια τους; Ο Συγχρονισµός κατά τη διάρκεια της παράλληλης εκτέλεσης κινήσεων βοηθάει στον καθορισµό του αποτέλεσµατος. ΚΑΝΟΝΑΣ 7 - ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ / CHOREOGRAPHY 7.1 Η χορογραφία είναι η ερµηνεία της µουσικής από το ζευγάρι. 7.2 Τουλάχιστον το 50% της χορογραφίας πρέπει να χορευτεί σε κλειστή στάση. Στην κλειστή στάση, οι δύο χορευτές πρέπει να είναι ο ένας απέναντι στον άλλον µε τον καβαλιέρο να είναι τοποθετηµένος ελαφρά προς τα αριστερά της ντάµας. Το ζευγάρι µπορεί να είναι σε επαφή µεταξύ του ή ελαφρώς αποµακρυσµένο. Σύµφωνα µε τα διάφορα στυλ, η υποδοχή και η θέση των χεριών, το ύψος και το άνοιγµα των βραχιόνων µπορεί να είναι διαφορετική.

4 7.3 Μια καλή χορογραφία πρέπει να περιέχει : α. Φιγούρες µε έξυπνες στροφές (που θα κριθούν σε επίπεδο υσκολίας) β. Φιγούρες που εκτελουνται σε Παράλληλη θέση. γ. Καλή χρήση του χώρου στην πίστα. δ. Εύκολη ροή της ρουτίνας, εύκολο πέρασµα από τη µία κίνηση στην άλλη. ε. Κάτι πρωτότυπο, έξυπνο, µοναδικό ή καινούργιο στην ρουτίνα τους στ Έµφαση στη µουσικότητα της χορογραφίας; ζ. Tricks ή Συνδιασµούς Tricks που είναι κατάλληλα για κάθε µέρος της Ρουτίνας 7.4 Οι αγωνιζόµενοι σε όλους τους χορούς πρέπει να επιδεικνύουν ρουτίνες που είναι 70% από τον ίδιο χορό και που θα αντανακλώνται στις φιγούρες, τις στροφές και τις φιγούρες που χορεύονται δίπλα δίπλα µε το ίδιο πόδι. ΚΑΝΟΝΑΣ 8 - ΣΕΙΡΑ ΧΟΡΩΝ Η σειρά των χορών σε µία οργάωση της ΕΧΟΕ και WDSF είναι η ακόλουθη: 1. Salsa στο ένα 2. Merengue 3. Bachata 4. Salsa στο δύο Εκτός αν εξασφαλίστει προηγουµένως γραπτή έγκριση του ιευθυντή Αθλητικών της ΕΧΟΕ. ΚΑΝΟΝΑΣ 9 - ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. 9.1 Στους ακόλουθους Αγώνες είναι υποχρεωτικό να χορεύεται ο συνδυασµός των παραπάνω τεσσάρων χορών: WDSF Παγκόσµιο Πρωτάθληµα, WDSF Παγκόσµιο Κύπελλο, WDSF Ηπειρωτικό Πρωταθλήµα, Για τις Οµάδες ηλικιών Νέων, Ενήλικων & Πρεσβύτερων Στις οµάδες ηλικιών Παιδών, Έφήβων και Πρεσβυτέρων, είναι δυνατόν να χορευτούν οι χοροί ξεχωριστά για τους ακόλουθους τύπους Αγώνων: ΕΧΟΕ, WDSF Παγκόσµιο Πρωτάθληµα, WDSF Παγκόσµια Κύπελλο, WDSF Ηπειρωτικό Πρωτάθληµα. 9.3 Στους υπόλοιπους αγώνες, σε όλες τις κατηγορίες, όπου είναι δυνατόν να χορευτούν οι τέσσερις χοροοί µπορούν να χορευτούν µεµονωµένα ή να χορευτούν και οι τέσσερις χοροί σε συνδυασµό. 9.4 Και στους τέσσερις χορούς το ζευγάρι µπορεί να χορέψει χωρις κράτηµα για διάστηµα 16/ Στις Κλειστές κατηγορίες ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, στην οποία συµµετέχουν Αθλητές Οµάδων ηλικιών, Παιδών, Έφήβων, Νέων, Ενηλίκων και Πρεσβυτέρων, ακολουθούνται βηµατολόγια Associate, Member, Fellow από το αντίστοιχο βιβλίο του Συλλόγου χωρίς παραλλαγές και χορογραφικά στοιχεία. 9.6 Στις ανοικτές κατηγορίες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - Master Class, που συµµετέχουν Αθλητές των Οµάδων ηλικιών των Ενηλίκων. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ - που συµµετέχουν Παιδες, Έφήβοι, Νέοι και Ενήλικες. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Pro/Am που συµµετέχουν Παιδες, Έφήβοι, Νέοι και Ενήλικες, εκτελούνται ελεύθερες χορογραφίες που δεν δεσµεύονται από περιορισµούς στις φιγούρες, αλλά πρέπει να εκτελούνται σύµφωνα µε τις θεµελιώδεις τεχνικές του κάθε χορού.

5 ΚΑΝΟΝΑΣ 10 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ Τα lifts δεν επιτρέπονται σε καµία κατηγορία (βλέπε άρθρο E.6) Το lift είναι οποιαδήποτε κίνηση κατά την οποία ένας παρτενέρ έχει και τα δύο πόδια πάνω από το πάτωµα ταυτόχρονα µε τη βοήθεια ή την υποστήριξη του άλλου παρτενέρ εν επιτρέπονται Καρέκλες, Κασκόλ, Όπλα, Μαχαίρια, Πυροσβεστικά ή άλλα σκηνικά Ο πρόεδρος των κριτών µπορεί να ακυρώσει τα ζευγάρια που εκτελούν lifts κατά τη διάρκεια του αγώνα. ΚΑΝΟΝΑΣ 11 - ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Η κλειστή βαθµολογία (Closed Marking) πρέπει να χρησιµοποιείται στους αγώνες όλων των κατηγοιών Για την επεξεργασί των αποτελεσµάτων Θα πρέπει να χρησιµοποιείται τo σύστηµα Skating (Skating) 11.3 Όλες οι βαθµολογίες θα δηµοσιευθούν στο διαδίκτυο και κατόπιν αίτησης θα σταλούν Λεπτοµερή αντίγραφο των φύλλων βαθµολογίας των κριτών εντός 30 ηµερών Η επιλογή των οµάδων (heats) στους ηµιτελικούς και τελικούς: Ο ηµιτελικός θα πρέπει πάντα να χορεύεται σε δύο οµάδες (heats) στους αγώνες : ΕΧΟΕ και WDSF Παγκόσµιο Πρωτάθληµα, WDSF Παγκόσµιο Κύπελλο, WDSF Ηπειρωτικό Πρωταθλήµα. Στους Τελικούς οι Κριτές αποφασίζουν για την θέση των ζευγαριών. "1" είναι η καλύτερη θέση. Η ίδια θέση δεν πρέπει να δίνεται σε περισσότερα από ένα ζευγάρια. ΚΑΝΟΝΑΣ 12 ΚΡΙΤΕΣ Οι Κριτές θα πρέπει να είναι το ελάχιστο 5 Οµοσπονδιακοί η εγκεκριµένοι από την ΕΧΟΕ Έλληνες η ξένοι. Οι ξένοι θα είναι εγκεκριµένοι από την χώρα τους που θα είναι Μέλος της WDSF. εν µπορούν να κρίνουν Αθλητές χορού. ΚΑΝΟΝΑΣ 13 - ΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ θα πρέπει να είναι Οµοσπονδιακοί ΕΧΟΕ η ξένοι, εγκεκριµένοι από την χώρα τους που θα είναι Μέλος της WDSF ΚΑΝΟΝΑΣ 14 - (ΈΝ ΥΣΗ) 14.1 Η ένδυση δεν περιορίζεται, πρέπει να συµφωνεί µε τα χαρακτηριστικά ενδυµασίας των χορών της Καραϊβικής, αλλά πρέπει να σέβεται και τους κανόνες ένδυσης της ΕΧΟΕ και WDSF (Κανόνες Ένδυσης Λάτιν), και οι οποίοι αποτελούν τµήµα των παρόντων κανόνων Κάθε αθλητής µπορεί να αλλάξει κοστούµι µέχρι µία (1) φορά σε όλους τους γύρους (rounds) οποιουδήποτε Αγώνα εν επιτρέπεται η ένδυση µε καθηµερινά ρούχα. Τα κοστούµια θα πρέπει να έχουν όλες τις ευαίσθητες περιοχές καλυµµένες από µη διαφανές υλικό και επίσης όχι το χρώµα δέρµατος Το εσώρουχο της ντάµας δεν πρέπει να έχει το χρώµα του δέρµατος και να καλύπτει περιµετικά πλήρως τους γλουτούς 14.5 Καπέλα ή σακάκια είναι επιτρεπτά αν αποτελούν µέρος της ενδυµασίας και δεν αποµακρύνονται σε οποιαδήποτε στιγµή κατά τη διάρκεια της παράστασης Οι άνδρες θα φορούν παπούτσια χορού (όχι παπούτσια τζαζ ή αθλητικά).

6 14.7 Ο Πρόεδρος των Κριτών, ή ο ιευθυντής Αθλητικών WDSF, µπορεί να αποκλείσει οποιοδήποτε ζευγάρι από τον αγώνα εάν δεν είναι ντυµένο, σύµφωνα µε τον παρόντα Κανονισµό, και πέραν των άλλων αρµοδιοτήτων του σύµφωνα µε το καταστατικό της ΕΧΟΕ και WDSF, το προεδρείο δύναται να αποκλείσει από τους αγώνες για ένα περιορισµένο χρονικό διάστηµα, οποιονδήποτε αγωνιζόµενο παραβιάζει αυτόν τον κανόνα Η ενδυµασία δεν θα έχει έµβληµα ή χορηγία

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΟΡΟΥ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ CARIBEAN DANCESPORT

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΟΡΟΥ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ CARIBEAN DANCESPORT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΟΡΟΥ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ CARIBEAN DANCESPORT ΟΜΑΔΕΣ ΧΟΡΟΥ SALSA BACHATA MERENGUE 1.2 Συμμετοχή Αθλητών σε Αγώνες Οι αθλητές μπορούν να συμμετέχουν στις πιο κάτω διοργανώσεις - ΕΧΟΕ, Αδειοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΟΜΑ ΕΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΙΕΘΝΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ARTISTIC DANCESPORT Οι Απλές Οµάδες εντάσσονται σε όλους τους παρακάτω κανονισµούς, εκτός από τους Χρόνους Χορογραφίας που είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ Μέλος της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας Αθλητικού Χορού W.D.S.F ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ WDSF ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ OTHER DANCES WDSF WDSF Ετήσια Γενική Συνέλευση, Γρανάδα, Ισπανία 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 1. Ελέγχων οργανισμός 2. Εφαρμογή 3. Αθλητικός χορός και αθλητές χορού 4. Δικαίωμα διοργάνωσης διαγωνισμών 5. Χώροι διεξαγωγής δοαγωνισμών 6. Δικαίωμα συμμετοχής 7. Διαγωνισμοί Ε.Χ.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΟΙ STREET DANCE ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ URBAN DANCESPORT

ΧΟΡΟΙ STREET DANCE ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ URBAN DANCESPORT ΧΟΡΟΙ STREET DANCE ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ URBAN DANCESPORT Κανόνας. STR.1 (Γενικοί Κανόνες για τον Street Dance) 1.1 Δεδομένου ότι τα είδη / μορφές σε αυτήν την ενότητα ποικίλλουν και κάθε είδος μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΥΜΑΣΙΑΣ ΕΧΟΕ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΥΜΑΣΙΑΣ ΕΧΟΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΥΜΑΣΙΑΣ ΕΧΟΕ Οι κανονισµοί αυτοί αποτελούν µέρος των κανονισµών αγώνων της EXOE. ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Οι κανονισµοί αυτοί ενδυµασίας εφαρµόζονται σε όλους τους αναγνωρισµένους αγώνες IDSF και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ Μέλος της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας Αθλητικού Χορού W.D.S.F ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΧΟΕ 14.11.2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΕΛΙ Α ΕΛΕΓΧΟΥΣΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1 1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ Μέλος της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας Αθλητικού Χορού W.D.S.F ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΧΟΕ 14.11.2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΕΛΙ Α ΕΛΕΓΧΟΥΣΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1 1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΑΣΗ Γ - CLASS C

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΑΣΗ Γ - CLASS C ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΑΣΗ Γ - CLASS C ΠΑΙ ΕΣ - JUVENILES 10111 CLASS C1 (ASSOC 1D) LATIN (CLOSED) JUV (07-11) 10111 ΚΛΑΣΗ Γ1 (ASSOC 1Χ) ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΙ (ΚΛΕΙΣΤ) ΠΑΙ (07-11) 10211 CLASS C2 (ASSOC 2D) LATIN (CLOSED)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ. DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators World DanceSport Federation - WDSF Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος - EXOE

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ. DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators World DanceSport Federation - WDSF Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος - EXOE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ Επωνυμία Αγώνα : WDSF LARISSA DANCE OPEN 2017 Ημερομηνία Αγώνα : 27-28/05/2017 Διοργάνωση : Τοποθεσία διεξαγωγής : DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators World DanceSport Federation

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ AMERICAN STYLE

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ AMERICAN STYLE ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ AMERICAN STYLE 1100 VBEG (1-3) AMERICAN LATIN (CLOSE) JUV (04-06) 1100 AΑΡΧ (1-3) ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΙ (ΚΛΕΙΣΤ) ΠΑΙ. (04-06) CHA CHA, RUMBA, SWING 1201 VBEG (1-3) AMERICAN LATIN (CLOSE)

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙ ΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1) ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ SMALL GROUP (3 ΕΩΣ 7 ΑΤΟΜΑ) 2) ΟΜΑΔΕΣ FORMATION (8 ΕΩΣ 24 ΑΤΟΜΑ) 3) ΟΜΑΔΕΣ PRODUCTION (25 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ)

1) ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ SMALL GROUP (3 ΕΩΣ 7 ΑΤΟΜΑ) 2) ΟΜΑΔΕΣ FORMATION (8 ΕΩΣ 24 ΑΤΟΜΑ) 3) ΟΜΑΔΕΣ PRODUCTION (25 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ) 3o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ I.D.O. HELLAS & MEDITERRANEAN OPEN ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης (Ολυμπίας 9 & λεωφόρος Αργυρούπολης, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ) 3 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2015 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Στα πλαίσια της προώθησης αθλητικών και χορευτικών δραστηριοτήτων που ανθίζουν στη χώρα μας και με σκοπό την οργανωμένη ανάδειξη των ομάδων που ασχολούνται πανελληνίως με αυτές, σας προσκαλούμε στο 1o

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2017 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Νήσων Αιγαίου Εύβοια - Ανατολική Στερεά Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Θεσσαλία Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία

Διαβάστε περισσότερα

DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators. Κλειστό Γυμναστήριο του T.E.I. Θεσσαλίας Λάρισα, Ελλάδα.

DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators. Κλειστό Γυμναστήριο του T.E.I. Θεσσαλίας Λάρισα, Ελλάδα. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ Επωνυμία Αγώνα: LarissaDance Open 2019 Ημερομηνία Αγώνα: 18/05/2019 Διοργάνωση: Τοποθεσία: DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators Κλειστό Γυμναστήριο του T.E.I. Θεσσαλίας - 411

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΟΡΓΑΝΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Παγκορασίδες) Συνδυασμός Χορευτικών Βημάτων S Min. 2. Min.8

Α. ΟΡΓΑΝΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Παγκορασίδες) Συνδυασμός Χορευτικών Βημάτων S Min. 2. Min.8 ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝO. Α. ΟΡΓΑΝΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Min. 3 / Max 9 Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Παγκορασίδες) Min. 2 Δυναμικά με Περιστροφή Min.1 Άλματα (min.1-max.3) Ισορροπίες (min.1-max.3) Περιστροφές (min.1-max.3)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΚΩΝ ΚΡΙΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΚΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ Μέλος της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας Αθλητικού Χορού I.D.S.F ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΚΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ Ε.Χ.Ο.Ε ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ ΒΟΥΛΑ Πίνακας περιεχοµένων 1. ΟΜΟΣΠΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Καλαθοσφαίριση σε αναπηρικό αμαξίδιο wheelchair basketball

Καλαθοσφαίριση σε αναπηρικό αμαξίδιο wheelchair basketball Καλαθοσφαίριση σε αναπηρικό wheelchair basketball Σοφία Μπάτσιου Οκτώβρης 2013 Καλαθοσφαίριση σε αναπηρικό (Wheelchair basketball) Άτομα με κινητικά προβλήματα Αναπηρικό Ο αγώνας διεξάγεται στο γήπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο,04/01/2018 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο,27/3/2019 Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 4 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2019.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορά Τελικής Εργασίας Αυτόνομοι Πράκτορες

Αναφορά Τελικής Εργασίας Αυτόνομοι Πράκτορες Αναφορά Τελικής Εργασίας Αυτόνομοι Πράκτορες Φραγκιαδουλάκης Μανόλης Το Ναο χορεύει πεντοζάλι Σε αυτή την εργασία θα δούμε βήμα βήμα την υλοποίηση μίας χορογραφίας απο το Νάο. Ο Ναο γίνεται κρητικός και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2015-16 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση

Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Ειδικότητα: Ύφασµα Ένδυση Αναλυτικό Πρόγραµµα Σπουδών του Μαθήµατος Β Τάξη 1 ου Κύκλου Τ.Ε.Ε. 5 ώρες /εβδοµάδα Αθήνα, Απρίλιος 2001 Α. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Μάθηµα: «Σχεδιασµός Ετοίµων Ενδυµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

Fax: e- mail: ROPE SKIPPING

Fax: e- mail: ROPE SKIPPING ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Tαχ. /νση:γρ. Λαµπράκη & Κλεάνθους 57 Ταχ. Κώδικας: 54453 Πληροφορίες: Κ.Κοκτσίδης Τηλέφωνo: 2310 958350 Fax: 2310 277907

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. Προγράμματα 1.1. Κάθε πρόγραμμα Τραμπολίνο απαρτίζεται από 10 ασκήσεις. 1.2. Δεν επιτρέπεται η επαναληπτική προσπάθεια ενός προγράμματος. 1.2.1. Εάν υπάρχει φανερή ενόχληση στην εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2017 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Πρόσκληση International Kyokushin kan Championship Greece

Επίσημη Πρόσκληση International Kyokushin kan Championship Greece Επίσημη Πρόσκληση International Kyokushin kan Championship Greece TAKE THE FIRST CHANGE!!! Στις 1 Απριλίου 2018 ημέρα Κυριακή, στο κλειστό στάδιο μπάσκετ, περιοχή Αγίου Νικολάου επί της οδού Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2014 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2017 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15, 16 & 17 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών Κ1: Ανδρών Γυναικών Full Contact: Ανδρών Γυναικών Light

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΜΠΑΚ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΜΠΑΚ 2017 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 2 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ++ Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 Κατηγορίες: 1. Α - Β 2. Κατηγορία Βετεράνων 3. Αγώνες Εμπειρίας (Novice) Κλειστό Γυμναστήριο «Αργοναύτες» Τριπόλεως 17 - Αργυρούπολη, Δήμος Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ.

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 - ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2014 1 Τροχός 2 Τροχός 3 Τροχός 4 Ροντατ 5 Αλμα Συσπείρωση ΕΠΙΠΕΔΟ 1 5 Διαφορετικές Ασκήσεις 1 Τροχός 2 Τροχός 3 Ροντατ 4 Φλικ-Φλακ 5 Αλμα Συσπείρωση ΕΠΙΠΕΔΟ 2 5 Διαφορετικές Ασκήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρεία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA HELLAS, επιστρέφει και αναμένεται με ακόμη περισσότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SOO BAHK DO TANG SOO DO ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SOO BAHK DO TANG SOO DO ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SOO BAHK DO TANG SOO DO ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΖΩΝΕΣ) 10 GUP Κιτσο Χιονγκ Ιλ μπου 9-8 GUP Κιτσο Χιονγκ Ιλ μπου Κιτσο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ Α 1. ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ... 1 1.1. Κατηγορίες

Διαβάστε περισσότερα

International Pole Sports Federation. Artistic Pole Championships Σύστημα Βαθμολόγησης 2017/18

International Pole Sports Federation. Artistic Pole Championships Σύστημα Βαθμολόγησης 2017/18 International Pole Sports Federation Artistic Pole Championships Σύστημα Βαθμολόγησης 2017/18 www.polesports.org Το παρόν έγγραφο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για διαγωνισμούς που έχουν εγκριθεί από

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΘΡΟ 16 - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Α. ΣΚΟΥΦΙΑ Η γηπεδούχος ομάδα θα φορά λευκά σκουφιά και η φιλοξενούμενη ομάδα διαφορετικού χρώματος σκουφιά, εκτός από κόκκινο, εγκεκριμένα από τους διαιτητές, αλλά και διαφορετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΟΜΠΑΚ 2019

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΟΜΠΑΚ 2019 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 Ισχύουν από τον Ιανουάριο του 2009 1 Άρθρο 1: ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χορογραφική προετοιμασία στην ενόργανη γυμναστική γυναικών. Δόντη Αναστασία Ομοσπονδιακή προπονήτρια

Χορογραφική προετοιμασία στην ενόργανη γυμναστική γυναικών. Δόντη Αναστασία Ομοσπονδιακή προπονήτρια Χορογραφική προετοιμασία στην ενόργανη γυμναστική γυναικών Δόντη Αναστασία Ομοσπονδιακή προπονήτρια Συνιστώσες Βαθμολογίας στην ενόργανη γυμναστική Η ανάπτυξη και συγκέντρωση της δυσκολίας στα αγωνιστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2017-2020 1. Ατομικός Αγώνας 1.1. Το πρόγραμμα του Διαδρόμου αποτελείται από 5 έως 8 ασκήσεις ανάλογα την κατηγορία. 1.1.1. Ο διάδρομος χαρακτηρίζεται από συνεχόμενα, γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Οι διοργανωτές Αθλητικός Σύλλογος Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος και η εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 E-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθµ. Πρωτ: 510 Χίος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο, 28/1/2019 Ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας JOCKEY CLUB προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 1 ο Διασυλλογικό Αγώνα Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2015 ΤΡΑΠ ΣΚΗΤ ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2015 ΤΡΑΠ ΣΚΗΤ ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διέπονται από: 1.1 Τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας RRS 2013-2016 όπως τροποποιούνται από το παράρτημα Ε για τα τηλεκατευθυνόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα για το Άθλημα του Μπόουλινγκ Αγωνιστική Περίοδος 2019 ( )

Αγωνιστικό Πρόγραμμα για το Άθλημα του Μπόουλινγκ Αγωνιστική Περίοδος 2019 ( ) ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο Δ (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 15123 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 KifissiasAve. OAKA D Building (Former

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Κανονισμοί Εθνικού Πρωταθλήματος Κριτήρια επιλογών Εθνικών Ομάδων 2014-15 Κανονισμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσματα 1.Αγώνας Σκι

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 20 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ.

Σάββατο 20 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΕΛ.Ο.Κ. 459 27/ 05 / 2015 Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 - ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1998-1999) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (2000-2001)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές,

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε: Κορασίδων Κορασίδων Νεανίδων 29

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε: Κορασίδων Κορασίδων Νεανίδων 29 Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 1 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2017-18 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε: Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 13/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 1 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) Για τη συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Έκδοση 9η 1. Γενικά 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ Οι Εσωτερικοί Κανονισμοί της ΕΟΤΚ αποτελούν συμπλήρωμα του Καταστατικού και έχουν την ισχύ των διατάξεων του αλλά η ερμηνεία τους σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συγκρούεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX 24 28 Μαΐου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη του χορού. Αν δεν χορεύεις, χαραμίζεις τα πόδια σου

Η τέχνη του χορού. Αν δεν χορεύεις, χαραμίζεις τα πόδια σου Η τέχνη του χορού Αν δεν χορεύεις, χαραμίζεις τα πόδια σου Tι είναι ο χορός; Ο χορός είναι μορφή καλλιτεχνικής και αθλητικής έκφρασης η οποία γενικά αναφέρεται στην κίνηση του σώματος, συνήθως ρυθμική

Διαβάστε περισσότερα

International Pole Sports Federation. ULTRA Pole Championships Κανόνες και Κανονισμοί 2018 / 2019

International Pole Sports Federation. ULTRA Pole Championships Κανόνες και Κανονισμοί 2018 / 2019 International Pole Sports Federation ULTRA Pole Championships Κανόνες και Κανονισμοί 2018 / 2019 www.polesports.org Copyright 2018 IPSF Το παρόν έγγραφο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για διαγωνισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EKO RACING DIRT GAMES 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙΤΛΟΙ EKO RACING DIRT GAMES... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ... 3 APΘPO 2 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... 3 APΘPO 3 ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ... 3 APΘPO 4 ΑΛΛΑΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

2 nd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

2 nd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 nd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη και την εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά την επιτυχημένη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6 ο Κύπελλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» OPTIMIST LASER 4,7 - TECHNO 293 2 3 Απριλίου2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Muaythai Α' και Β' κατηγορίας Μαρτίου2018

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Muaythai Α' και Β' κατηγορίας Μαρτίου2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Muaythai 2018 Α' και Β' κατηγορίας 17-18 Μαρτίου2018 Κλειστό στάδιο Αργοναύτες Τριπόλεως 17, Αργυρούπολη. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai (Π.Ο.Μ) σας προσκαλεί στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για εξασφάλιση θέσης υποψηφίων κατόχων διακρίσεων στον Αθλητισμό; Οι προϋποθέσεις για εξασφάλιση θέσης υποψηφίων κατόχων διακρίσεων στον Αθλητισμό

Διαβάστε περισσότερα

Α, Β & Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 20, 21 & 22 Aπριλίου

Α, Β & Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 20, 21 & 22 Aπριλίου ηλώσεις συµµετοχής έως 11/04/2018 Α, Β & Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 20, 21 & 22 Aπριλίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Επιτρέπεται η συµµετοχή όλων των αθλητών της οµοσπονδίας ανεξάρτητα υπηκοότητας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΜΠΑΚ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΜΠΑΚ 2018 ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2016-17 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ 2017 Ι. Εθνικό πρωτάθληµα 1. Γενικοί κανονισµοί αγώνων Χιονοσανίδας& Ελεύθερου Σκι 1.1 Οι αγώνες του

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1

Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1 Βαθμολογούμενοι Αγώνες, Τρόπος Βαθμολόγησης Οι βαθμολογούμενοι αγώνες για το έτος 2010 είναι οι κάτωθι: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2x18μ με Ο.Γ. Ανοιχτό Πρωτάθλημα 2x70μ με Ο.Γ. Κύπελλο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Μάθημα επιλογής-παραολυμπιακα ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Σοφία Μπάτσιου Οκτώβριος 2013 ΤO RUGBY ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Άθλημα στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής άνδρες και γυναίκες με κινητικές

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

CONGRATULATIONS! Είσαι έτοιμη να γίνεις... to become a Ballerina!

CONGRATULATIONS! Είσαι έτοιμη να γίνεις... to become a Ballerina! CONGRATULATIONS! Είσαι έτοιμη να γίνεις... You are μπαλαρίνα; now ready to become a Ballerina! Περιεχόμενα 3 Πώς να γίνεις μπαλαρίνα 4 Ο κόσμος του μπαλέτου 6 Η καλύτερη φίλη μιας μπαλαρίνας 8 Υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017 ΜΕΛΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017 ΜΕΛΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ 2017 ΜΕΛΩΝ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 1. ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Το πρωτάθλημα θα αρχίσει την Δευτέρα 15 Μαίου 2017 και θα ολοκληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ Υ Π Ε Λ Λ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Υ Α Λ Ε Ξ Α Ν Ρ Ο Υ 2 0 13 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ISAF GRADE 3 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Το ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ 2013 θα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α - Β 1 - Β 2 - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α - Β 1 - Β 2 - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2834/Ε Αθήνα 05/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF-OUT Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Οδηγίες Κανονοσμοί. Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος & κριτήρια επιλογής Ε.Ο. Αγωνιστική περίοδος

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Οδηγίες Κανονοσμοί. Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος & κριτήρια επιλογής Ε.Ο. Αγωνιστική περίοδος TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Κανονοσμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος & κριτήρια επιλογής Ε.Ο. Αγωνιστική περίοδος 2013-14 Επιμέλεια: Τσουρέκας Τιμολέων 1 Κανονισμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

Championships ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/ Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων

Championships ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/ Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων Championships-2018-0000410 ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/2019-0111 Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων 2018-2019 1 Περιεχόμενα Ι - Παγκύπρια Πρωταθλήματα Νέων K-19 (Α, Β, Γ Κατηγορίας) Σελ.3 ΙΙ - Προαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα