Περιεχόμενα. Προφίλ Προϊόντος. Αεροσκάφος. Τηλεχειριστήριο. Εφαρμογή DJI Go 4. Πτήση. Παράρτημα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Περιεχόμενα. Προφίλ Προϊόντος. Αεροσκάφος. Τηλεχειριστήριο. Εφαρμογή DJI Go 4. Πτήση. Παράρτημα"

Transcript

1 Οδηγίες Χρήσης

2 Περιεχόμενα Προφίλ Προϊόντος Αεροσκάφος Τηλεχειριστήριο Εφαρμογή DJI Go 4 Πτήση Παράρτημα

3 Προφίλ Προϊόντος Σε αυτό το τμήμα θα δείτε βασικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Mavic Air, καθώς και μία λίστα με τα βασικά περιεχόμενα του αεροσκάφους και του χειριστηρίου.

4 Προφίλ Προϊόντος Εισαγωγή Το MAVIC TM Air της DJI TM διαθέτει νέα σχεδίαση αναδίπλωσης και πλήρως σταθεροποιούμενη κάμερα με σταθεροποιητή 3 αξόνων με δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 4Κ και φωτογραφιών ανάλυσης 12 megapixel. Οι τεχνολογίες που ταυτίζονται με την DJI όπως η Αποφυγή Εμποδίων και οι Έξυπνες Λειτουργίες Πτήσης όπως το SmartCapture, το Panorama 8K, τα Εξελιγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Πιλότου, το QuickShot, το ActiveTrack TM και το TapFly TM, καθιστούν εύκολη τη λήψη πολύπλοκων πλάνων χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το Mavic Air προσφέρει μέγιστη ταχύτητα πτήσης 68,4 χλμ/ώρα και μέγιστη διάρκεια πτήσης * 21 λεπτά. Κύρια χαρακτηριστικά Κάμερα και Gimbal: Με το Mavic Air έχετε τη δυνατότητα να γράφετε 4K βίντεο με ταχύτητα έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και να τραβάτε φωτογραφίες ανάλυσης 12 megapixel με καθαρό contast, απόλυτα σταθεροποιημένες χάρη στο gimbal 3 ων αξόνων. Έλεγχος πτήσης: Ο ελεγκτής πτήσης επόμενης γενιάς έχει ενημερωθεί για να παρέχει ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πτήση. Το αεροσκάφος μπορεί να επιστρέψει αυτόματα στο σημείο απογείωσης όταν χαθεί το σήμα του τηλεχειριστηρίου ή η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή. Επίσης, εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να κινείται σε εσωτερικούς χώρους και σε χαμηλά υψόμετρα, το αεροσκάφος μπορεί να αισθανθεί και να αποφεύγει εμπόδια στη διαδρομή του, βελτιώνοντας την ασφάλεια. HD Video Downlink: Η βελτιωμένη τεχνολογία Wi Fi της DJI που είναι ενσωματωμένη στο τηλεχειριστήριο, προσφέρει μια εμβέλεια μετάδοσης μέχρι 2 km ** και καθιστώντας δυνατή τη ροή βίντεο ανάλυσης 720p στη φορητή σας συσκευή. Προετοιμάζοντας το Mavic Air 1. Αφαιρέστε το προστατευτικό του gimbal από την κάμερα. 2. Όλοι οι βραχίονες του αεροσκάφους είναι διπλωμένοι όταν το αεροσκάφος συσκευάζεται στο εργοστάσιο. Αρχικά, ξεδιπλώστε τους οπίσθιους βραχίονες, και στη συνέχεια ανοίξτε τους εμπρός βραχίονες και τα μπροστινά πόδια προσγείωσης * Η μέγιστη διάρκεια πτήσης μετρήθηκε με άπνοια και σταθερή ταχύτητα 26 χλμ./ώρα. Η τιμή αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως αναφορά. * Το τηλεχειριστήριο μπορεί να φτάσει τη μέγιστη εμβέλεια μετάδοσης σε ανοιχτό, ελεύθερο χώρο χωρίς ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και σε υψόμετρο περίπου 120 μέτρων.

5 3. Για λόγους ασφαλείας συνιστάται, σε περίπτωση πτήσης σε λειτουργία Αρχάριων (Beginner Mode) ή σε εσωτερικούς χώρους, να τοποθετείτε τα προστατευτικά των ελίκων. Όταν δεν γίνεται χρήση του αεροσκάφους, προτείνεται να προσαρμόζετε το προστατευτικό του σταθεροποιητή. Φροντίστε κατά την τοποθέτηση ή την αφαίρεση του προστατευτικού, ο σταθεροποιητής να είναι οριζόντιος. Πριν τη χρήση, φροντίστε να είναι σωστά ξεδιπλωμένα τα συστήματα προσγείωσης. Διαφορετικά, μπορεί να επηρεαστεί η ενσωματωμένη κεραία πράγμα που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη σύνδεση βίντεο. Πριν διπλώσετε τους βραχίονες του αεροσκάφους, φροντίστε να διπλώσετε πρώτα τα πόδια προσγείωσης. 4. Όλες οι έξυπνες μπαταρίες πτήσης βρίσκονται σε κατάσταση αδρανοποίησης πριν από την αποστολή, για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε τον παρεχόμενο φορτιστή για να φορτίσετε και να ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά την μπαταρία. Φορτίζετε πλήρως τη μπαταρία πριν από κάθε πτήση. Για να φορτίσετε μια μπαταρία, αφαιρέστε την από το αεροσκάφος και συνδέστε τον με τον μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος. Πρίζα V Καλώδιο USB C Προσαρμογέας USB Προετοιμάζοντας το Remote Control (RC) 1. Ξεδιπλώστε τις κεραίες και τους βραχίονες συγκράτησης της κινητής συσκευής. 2. Αφαιρέστε τους μοχλούς ελέγχου από τις υποδοχές αποθήκευσης στο τηλεχειριστήριο και βιδώστε τους στη θέση τους. 3. Επιλέξτε ένα κατάλληλο καλώδιο σύνδεσης, ανάλογα με τον τύπο της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε. Ένα καλώδιο με βύσμα Lightning είναι συνδεμένο στο RC και τα καλώδια Micro USB και USB C περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Μετακινήστε το ρυθμιστικό καλωδίου στο άκρο της υποδοχής στον αριστερό σφιγκτήρα και συνδέστε το άκρο του καλωδίου στην κινητή συσκευή σας. Ασφαλίστε τη φορητή σας συσκευή πιέζοντας και τους δύο σφιγκτήρες προς τα μέσα. Όταν χρησιμοποιείτε ένα tablet, χρησιμοποιήστε τη θύρα USB στο τηλεχειριστήριο. Αν χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB, αποσυνδέστε το καλώδιο micro USB από την πλαϊνή θύρα του τηλεχειριστηρίου.

6 Διάγραμμα Αεροσκάφους 1. Σύστημα ορατότητας Εμπρός** 2. Έλικες 3. Κινητήρες 4. Εμπρός LED 5. Σκέλη προσγείωσης 6. Σταθεροποιητής και κάμερα (με ενσωματωμένες κεραίες) 7. Κεραίες GPS 8. Αεραγωγοί 9. Θύρα USB C 10. Υποδοχή κάρτας Micro SD 11.Ενδεικτικό κατάστασης αεροσκάφους/πλήκτρο λειτουργιών 12. Σύστημα Ορατότητας Πίσω** 13. LED στάθμης μπαταρίας 14. Πλήκτρο Ενεργοποίησης 15. Έξυπνη μπαταρία πτήσης 16. Κλείστρα μπαταρίας 17. Σύστημα Ορατότητας Κάτω ** Διάγραμμα Remote Control 1. Κεραίες Αναμεταδίδουν το σήμα χειρισμού και εικόνας 2. LED Κατάστασης Εμφανίζει πληροφορίες κατάστασης του RC 3.Πλήκτρο RTH (Επιστροφή στη βάση) Πατήστε και κρατήστε πατημένο για ενεργοποίηση της επιστροφής του αεροσκάφους στη βάση 4. Θύρα φόρτισης/σύνδεση βίντεο (Micro USB) Συνδέστε το φορτιστή για να φορτίσετε το RC. Συνδέστε την κινητή συσκευή για την πτήση.

7 5. Μοχλοί ελέγχου Ελέγχουν τον προσανατολισμό και την κίνηση του αεροσκάφους. 6. Κουμπί παύσης πτήσης Πατήστε μία φορά για στάση έκτακτης ανάγκης (όταν είναι διαθέσιμο το σύστημα GPS ή Vision). 7. Βραχίονες στήριξης κινητής συσκευής Τοποθετήστε με ασφάλεια την κινητή συσκευή σας στο τηλεχειριστήριο. 8. Διακόπτης λειτουργίας πτήσης Εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας P και λειτουργίας S. 9. Βοηθητική Θύρα σύνδεσης video Συνδεθείτε σε μια κινητή συσκευή για downlink βίντεο μέσω ενός τυπικού καλωδίου USB. 10. Κουμπί λειτουργίας Εκτελεί διάφορες λειτουργίες με βάση τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή DJI GO Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης Πατήστε μία φορά για να ελέγξετε την τρέχουσα στάθμη μπαταρίας. Πατήστε μία φορά, και πάλι και κρατήστε το για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το τηλεχειριστήριο. 12. LED στάθμης μπαταρίας Εμφάνιση της στάθμης της μπαταρίας του τηλεχειριστηρίου. 13. Gimbal Dial Ελέγχει την κλίση της κάμερας. 14. Κουμπί εγγραφής video Πατήστε για να ξεκινήσει η εγγραφή βίντεο. Πατήστε ξανά για να σταματήσετε την εγγραφή. 15. Προγραμματιζόμενο πλήκτρο Εκτελεί διάφορες λειτουργίες με βάση τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή DJI GO Κουμπί φωτογραφίας Πατήστε για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Αν έχει επιλεγεί η λειτουργία λήψης Burst, θα ληφθεί ένας προκαθορισμένος αριθμός φωτογραφιών. Ενεργοποίηση Το Mavic Air απαιτεί ενεργοποίηση πριν από την πρώτη χρήση. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε το Mavic Air, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή DJI GO 4: 1. Συνδέστε την κινητή συσκευή σας στο τηλεχειριστήριο και στη συνέχεια ξεκινήστε το DJI GO Συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας DJI ή καταχωρήστε έναν νέο λογαριασμό DJI. 3. Ενεργοποιήστε το αεροσκάφος και το τηλεχειριστήριο. 4. Επιλέξτε "Mavic Air", επιλέξτε "Connect to the Aircraft s Wi Fi" και "Wired Connection" και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για να πραγματοποιήσετε σύνδεση. 5. Πατήστε "Activating Device" μετά την ολοκλήρωση της σύνδεσης και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες για να ενεργοποιήσετε το Mavic Air.

8 Αεροσκάφος Αυτή η ενότητα αφορά τον έλεγχο πτήσης, τα συστήματα όρασης προς τα εμπρός και προς τα πίσω και την μπαταρία.

9 Λειτουργίες πτήσης Το Mavic Air διαθέτει δύο λειτουργίες πτήσης που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες, καθώς και ένα τρίτο τρόπο πτήσης ο οποίος ενεργοποιείται σε ορισμένες περιπτώσεις και επιστρέφει το αεροσκάφος στη βάση του. Λειτουργία P (Position): Η λειτουργία P λειτουργεί καλύτερα όταν το σήμα GPS είναι δυνατό. Το αεροσκάφος χρησιμοποιεί το GPS και τα συστήματα Vision για να εντοπίσει τη θέση του στο χώρο, να σταθεροποιηθεί και να αποφύγει εμπόδια. Οι έξυπνες λειτουργίες πτήσης, όπως SmartCapture, QuickShots, TapFly και ActiveTrack, είναι ενεργοποιημένες σε αυτή τη λειτουργία. Όταν ενεργοποιούνται τα συστήματα οπισθοπορείας και οπίσθιας όρασης και οι συνθήκες φωτισμού είναι επαρκείς, η μέγιστη γωνία κλίσης πτήσης είναι 15 και η μέγιστη ταχύτητα πτήσης είναι 28,9 km/ h. Σημείωση: Η λειτουργία P απαιτεί μεγαλύτερες κινήσεις των μοχλών ελέγχου για την επίτευξη υψηλών ταχυτήτων. Λειτουργία S (Sport): Στη λειτουργία S, το αεροσκάφος χρησιμοποιεί το GPS μόνο για τον προσανατολισμό του στον χώρο. Τα συστήματα Forward and Backward Vision είναι απενεργοποιημένα. Ως εκ τούτου, το αεροσκάφος δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσει και να αποφύγει τα εμπόδια και οι έξυπνες λειτουργίες πτήσης δεν είναι διαθέσιμες. Σημείωση: Στο S mode η απόκριση του αεροσκάφους είναι βελτιστοποιημένη για ευκινησία και ταχύτητα, καθιστώντας το πιο ευαίσθητο στις κινήσεις των μοχλών ελέγχου. Λειτουργία ATTI: Το αεροσκάφος αλλάζει αυτόματα στη λειτουργία Attitude, όταν τα συστήματα Vision δεν είναι διαθέσιμα και το σήμα GPS είναι αδύναμο ή η πυξίδα αντιμετωπίζει παρεμβολές. Όταν τα συστήματα Vision δεν είναι διαθέσιμα, το αεροσκάφος δεν είναι σε θέση να τοποθετηθεί στο χώρο ή να φρενάρει αυτόματα, συνεπώς υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι πτήσης όταν κινείται σε λειτουργία ATTI. Στη λειτουργία ATTI, το αεροσκάφος επηρεάζεται εύκολα από το περιβάλλον του. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως ο άνεμος, μπορούν να οδηγήσουν σε οριζόντια μετατόπιση, που μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους, ειδικά όταν πετούν σε περιορισμένους χώρους. Συνιστάται έντονα να βρείτε ένα ασφαλές μέρος για να προσγειωθείτε όσο το δυνατόν συντομότερα εάν το αεροσκάφος εισέλθει στη λειτουργία ATTI. Για να μειώσετε την πιθανότητα να εισέλθει το αεροσκάφος σε λειτουργία ATTI και να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους, αποφύγετε την πτήση σε περιοχές όπου το σήμα GPS είναι ασθενές και αποφύγετε την πτήση σε περιορισμένους ή κλειστούς χώρους. Τα συστήματα όρασης προς τα εμπρός και προς τα πίσω είναι απενεργοποιημένα σε λειτουργία S, πράγμα που σημαίνει ότι το αεροσκάφος δεν θα είναι σε θέση να αντιληφθεί αυτόματα τα εμπόδια στη διαδρομή του. Η μέγιστη ταχύτητα και η απόσταση φρεναρίσματος του αεροσκάφους αυξάνονται σημαντικά στη λειτουργία S. Απαιτείται ελάχιστη απόσταση φρεναρίσματος 30 m σε συνθήκες χωρίς άνεμο. Η ταχύτητα κατάβασης είναι σημαντικά αυξημένη σε λειτουργία S. Η ανταπόκριση του αεροσκάφους αυξάνεται σημαντικά σε κατάσταση S, πράγμα που σημαίνει ότι μια μικρή κίνηση του μοχλού ελέγχου στο τηλεχειριστήριο θα μεταφραστεί σε μεγάλη απόσταση πορείας του αεροσκάφους. Να είστε σε εγρήγορση και να διατηρείτε επαρκή χώρο ελιγμών κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ενεργοποιήστε τις "Πολλαπλές λειτουργίες πτήσης" (Multiple Flight Modes) στην εφαρμογή DJI GO 4 για να έχετε τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ της λειτουργίας S και P. Χρησιμοποιήστε το διακόπτη λειτουργίας πτήσης στο τηλεχειριστήριο για να μεταβείτε ανάμεσα στις λειτουργίες πτήσης. Η λειτουργία S είναι διαθέσιμη μόνο με το τηλεχειριστήριο.

10 LED Αεροσκάφους και δείκτης κατάστασης Το Mavic Air διαθέτει μπροστινά LED και έναν δείκτη κατάστασης αεροσκάφους. Οι θέσεις αυτών των LED εμφανίζονται στο παρακάτω σχήμα: Τα μπροστινά LED δείχνουν τον προσανατολισμό του αεροσκάφους και την κατάσταση ορισμένων λειτουργιών (ανατρέξτε στις ενότητες λειτουργιών για περισσότερες λεπτομέρειες). Τα μπροστινά LED ανάβουν με κόκκινο χρώμα όταν το αεροσκάφος είναι ενεργοποιημένο για να υποδείξει το μπροστινό μέρος του αεροσκάφους. Ο δείκτης κατάστασης του αεροσκάφους ενημερώνει για τις καταστάσεις του συστήματος ελέγχου πτήσης του αεροσκάφους και της έξυπνης μπαταρίας πτήσης. Ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καταστάσεις του αεροσκάφους. Ο δείκτης κατάστασης αεροσκαφών αναβοσβήνει επίσης κατά την εγγραφή του σημείου Home, όπως περιγράφεται στην ενότητα Return to Home. Ενημερωτικές ενδείξεις Χρώμα Τρόπος Περιγραφή Αλλάζει από κόκκινο σε πράσινο και κίτρινο Αναβοσβήνει Διαδικασία εκκίνησης και διαγνωστικός έλεγχος Κίτρινο Αναβοσβήνει 4 φορές Προθέρμανση IMU Πράσινο Αναβοσβήνει αργά Κατάσταση P με GPS Πράσινο Αναβοσβήνει 2 φορές Κατάσταση P με GPS και ενεργοποιημένα Vision Κίτρινο Αναβοσβήνει αργά Όχι GPS, απενεργοποιημένα Vision Πράσινο Αναβοσβήνει γρήγορα Το σκάφος φρενάρει Ενδείξεις προβλήματος Κίτρινο Αναβοσβήνει γρήγορα Χάθηκε η σύνδεση με το Remote control Κόκκινο Αναβοσβήνει αργά Χαμηλή μπαταρία Κόκκινο Αναβοσβήνει γρήγορα Μπαταρία σε κρίσιμο επίπεδο Κόκκινο Αναβοσβήνει γρήγορα Σφάλμα IMU Κόκκινο Σταθερό Κρίσιμο σφάλμα Αλλάζει από κόκκινο σε κίτρινο Αναβοσβήνει γρήγορα Χρειάζεται Calibration πυξίδας

11 Return to Home Η λειτουργία επιστροφής στο σπίτι (RTH) φέρνει το αεροσκάφος πίσω στο τελευταίο καταγεγραμμένο αρχικό σημείο. Υπάρχουν τρεις τύποι RTH: Smart RTH, RTH χαμηλής μπαταρίας και RTH Failsafe. Αυτή η ενότητα περιγράφει λεπτομερώς αυτά τα τρία σενάρια. Home Point GPS Περιγραφή Εάν πριν από την απογείωση αποκτήθηκε ισχυρό σήμα GPS, το Home Point είναι η θέση από την οποία ξεκίνησε το αεροσκάφος. Η ένταση του σήματος GPS υποδεικνύεται από το εικονίδιο GPS ( ). Ο δείκτης κατάστασης του αεροσκάφους θα αναβοσβήσει γρήγορα πράσινο όταν καταγραφεί το αρχικό σημείο (Home Point). Smart RTH Αν το σήμα GPS είναι ισχυρό, το Smart RTH μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φέρει το αεροσκάφος πίσω στο Home Point. Το Smart RTH ξεκινά είτε πατώντας στην εφαρμογή DJI GO 4 (και ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη) είτε πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί RTH στο τηλεχειριστήριο. Το έξυπνο RTH μπορεί να ακυρωθεί πατώντας στην εφαρμογή DJI GO 4 ή πατώντας το πλήκτρο RTH στο τηλεχειριστήριο. Low Battery RTH To RTH λόγω χαμηλής μπαταρίας ενεργοποιείται όταν η μπαταρία εξαντληθεί σε σημείο που μπορεί να επηρεάσει την ασφαλή επιστροφή του αεροσκάφους. Επιστρέψτε αμέσως ή προσγειώστε το αεροσκάφος αμέσως μόλις σας ζητηθεί. Το DJI GO 4 θα εμφανίσει μια προειδοποίηση όταν ανιχνευθεί χαμηλή στάθμη μπαταρίας. Το αεροσκάφος θα επιστρέψει αυτόματα στο αρχικό σημείο εάν δεν πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια μετά από αντίστροφη μέτρηση δέκα δευτερολέπτων. Ο χρήστης μπορεί να ακυρώσει τη διαδικασία RTH πιέζοντας το κουμπί RTH ή το κουμπί Flight Pause στο τηλεχειριστήριο. Τα κατώτατα όρια για τις προειδοποιήσεις στάθμης μπαταρίας καθορίζονται αυτόματα με βάση το τρέχον ύψος και την απόσταση του αεροσκάφους από το αρχικό σημείο. Το RTH λόγω χαμηλής μπαταρίας, ενεργοποιείται μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια κάθε πτήσης. Οι έγχρωμες ζώνες και τα σήματα στη μπάρα ένδειξης στάθμης μπαταρίας DJI GO 4 αντικατοπτρίζουν τον εκτιμώμενο εναπομείναντα χρόνο πτήσης. Αυτά προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με την τρέχουσα θέση και την κατάσταση του αεροσκάφους. Εάν η τρέχουσα στάθμη της μπαταρίας μπορεί μόνο να υποστηρίξει την ασφαλή κάθοδο του αεροσκάφους από το τρέχον υψόμετρο, θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση πολύ χαμηλής στάθμης μπαταρίας και το αεροσκάφος θα κατέβει και θα προσγειωθεί αυτόματα. Αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να ακυρωθεί. Εάν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης, πιέστε το γκάζι προς τα επάνω και προσπαθήστε να απομακρυνθείτε. Εάν η στάθμη της μπαταρίας είναι επαρκής, η μπάρα ένδειξης στάθμης μπαταρίας στην εφαρμογή DJI GO 4 εμφανίζει τον εκτιμώμενο υπολειπόμενο χρόνο πτήσης βάσει της τρέχουσας στάθμης μπαταρίας.

12 Εάν εμφανιστεί προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας, κάντε τις παρακάτω ενέργειες όπως αυτές περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα. RTH και προειδοποιήσεις μπαταρίας Προειδοποίηση Χαμηλή στάθμη μπαταρίας Κρίσιμη στάθμη μπαταρίας LED κατάστασης αεροσκάφους Αναβοσβήνει κόκκινο αργά Αναβοσβήνει κόκκινο γρήγορα Εφαρμογή DJI Go 4 Πατήστε «Go Home», ώστε το σκάφος να επιστρέψει στη βάση του, ή Cancel για να συνεχίσετε την πτήση. Αν δεν κάνετε καμία ενέργεια, το σκάφος θα ξεκινήσει την επιστροφή στη βάση σε 10 Η οθόνη αναβοσβήνει κόκκινο Χειριστήριο Συνεχής ηχητικός συναγερμός Συνεχής ηχητικός συναγερμός Παρατηρήσεις / Ενέργειες Το επίπεδο της μπαταρίας είναι χαμηλό. Φροντίστε για την επιστροφή του σκάφους το συντομότερο. Το αεροσκάφος θα κατέβει και θα προσγειωθεί αυτόματα. Εάν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης, πιέστε το γκάζι προς τα επάνω και προσπαθήστε να απομακρυνθείτε. Failsafe RTH Το σύστημα Forward Vision επιτρέπει στο αεροσκάφος να δημιουργεί σε πραγματικό χρόνο το χάρτη της διαδρομής πτήσης του καθώς πετάει. Εάν το Home Point καταγραφεί με επιτυχία και η πυξίδα λειτουργεί κανονικά, το Failsafe RTH ενεργοποιείται αυτόματα αν το σήμα του τηλεχειριστηρίου χαθεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (3 δευτερόλεπτα όταν χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο και 20 δευτερόλεπτα όταν πετάτε με μια κινητή συσκευή ). Όταν ενεργοποιηθεί το Failsafe RTH, το αεροσκάφος θα ακολουθήσει την αρχική διαδρομή της πτήσης στη βάση. Εάν αποκατασταθεί το σήμα ασύρματου ελέγχου κατά τη διαδικασία Failsafe RTH, το αεροσκάφος θα σταματήσει την επιστροφή και θα αιωρηθεί στο τρέχον σημείο για 10 δευτερόλεπτα και θα περιμένει εντολές από το χειριστή. Ο χρήστης μπορεί να κινήσει τους μοχλούς ελέγχου για να ακυρώσει το Failsafe RTH και να αναλάβει τον έλεγχο. Εάν δεν δοθεί εντολή από τον χειριστεί για 10, το αεροσκάφος θα συνεχίσει την πτήση επιστροφής.

13 Διαδικασία RTH Οι λειτουργίες Smart RTH, RTH χαμηλής μπαταρίας και RTH Failsafe ακολουθούν αυτή τη διαδικασία: 1. Το αεροσκάφος προσαρμόζει τον προσανατολισμό του. 2. α. Εάν το αεροσκάφος βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη από 20 μέτρα από το Home Point, ανεβαίνει στην προκαθορισμένο υψόμετρο RTH και στη συνέχεια πετάει στο Home Point. β. Εάν το αεροσκάφος βρίσκεται μεταξύ 5 και 20 μέτρων από το Home Point: i. Εάν η επιλογή RTH at Current Altitude είναι ενεργοποιημένη (η προεπιλεγμένη ρύθμιση στο DJI GO 4), το αεροσκάφος πετά στο σημείο εκκίνησης στο τρέχον υψόμετρο, εκτός αν το υψόμετρο είναι μικρότερο από 2,5 m, οπότε το αεροσκάφος ανεβαίνει στα 2,5 m και τότε πετάει στο Home Point. ii. Αν η επιλογή RTH at Current Altitude είναι απενεργοποιημένη, το αεροσκάφος προσγειώνεται αμέσως. c. Εάν το αεροσκάφος βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από 5 μέτρα από το σημείο εκκίνησης, τότε προσγειώνεται αμέσως. 3. Το αεροσκάφος προσγειώνεται και σταματάει τους κινητήρες μόλις φτάσει στο Home Point. Αποφυγή εμποδίων κατά τη διάρκεια του RTH Το Mavic Air αισθάνεται και προσπαθεί ενεργά να αποφύγει τα εμπόδια κατά τη διάρκεια του RTH, υπό την προϋπόθεση ότι οι συνθήκες φωτισμού είναι αρκετές για να λειτουργήσουν τα συστήματα Forward και Backward Vision. Η διαδικασία αποφυγής εμποδίων είναι η εξής: 1. Το αεροσκάφος επιβραδύνει όταν ανιχνεύεται ένα εμπόδιο. 2. Το αεροσκάφος σταματά, αρχίζει να κινείται προς τα πίσω και ανεβαίνει κάθετα μέχρις ότου δεν ανιχνευθεί κανένα εμπόδιο. 3. Συνεχίζει τη διαδικασία RTH. Το αεροσκάφος πετάει στο Home Point στο νέο υψόμετρο. Το αεροσκάφος δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στο Home Point εάν το σήμα GPS είναι ασθενές ή εάν το GPS δεν είναι διαθέσιμο. Στις λειτουργίες Smart RTH και RTH χαμηλής μπαταρίας, κατά τη διάρκεια της ανάβασης του αεροσκάφους στο υψόμετρο RTH, η άνοδος είναι αυτόματη έως ότου επιτευχθεί υψόμετρο 20 m. Μόλις το ύψος φτάσει στα 20m ή υψηλότερο, η μετακίνηση του μοχλού ανόδου θα σταματήσει την άνοδο του σκάφους, το οποίο θα συνεχίσει την επιστροφή στη βάση στο τρέχον υψόμετρο. Το αεροσκάφος δεν θα είναι σε θέση να αποφύγει εμπόδια κατά τη διάρκεια του Failsafe RTH, εάν δεν είναι διαθέσιμα τα συστήματα αποφυγής εμποδίων Εμπρός και Πίσω. Είναι σημαντικό να ρυθμίσετε ένα κατάλληλο ύψος RTH πριν από κάθε πτήση. Εκκινήστε την εφαρμογή DJI GO 4, πατήστε και, στη συνέχεια, ρυθμίστε το ύψος RTH. Το αεροσκάφος δεν μπορεί να αποφύγει εμπόδια πάνω ή στο πλάι του αεροσκάφους. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας RTH, η ταχύτητα και το υψόμετρο του αεροσκάφους μπορούν να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο ή την εφαρμογή DJI GO 4, αλλά ο προσανατολισμός και η κατεύθυνση της πτήσης ελέγχονται από το σύστημα ελέγχου πτήσης.

14 Προστασία προσγείωσης Η προστασία προσγείωσης θα ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Smart RTH. 1. Όταν η προστασία προσγείωσης καθορίσει ότι το έδαφος είναι κατάλληλο για προσγείωση, το Mavic Air θα προσγειωθεί απαλά. 2. Εάν η Προστασία Προσγείωσης καθορίζει ότι το έδαφος δεν είναι κατάλληλο για προσγείωση, το Mavic Air θα αιωρηθεί πάνω από αυτό και θα περιμένει για επιβεβαίωση. 3. Εάν η προστασία προσγείωσης δεν είναι διαθέσιμη, η εφαρμογή DJI GO 4 θα εμφανίσει προτροπή προσγείωσης όταν το Mavic Air κατέβει κάτω από τα 50 εκατοστά. Τραβήξτε προς τα κάτω το γκάζι ή χρησιμοποιήστε την αυτόματη προσγείωση από την εφαρμογή. Ακριβής προσγείωση Το Mavic Air τη στιγμή της απογείωσης πραγματοποιεί αυτόματη σάρωση και αποθηκεύει τα χαρακτηριστικά του εδάφους που βρίσκονται από κάτω του. Κατά τη λειτουργεία Return to Home, όταν το τρέχον έδαφος αντιστοιχεί στο έδαφος που αποθηκεύτηκε κατά την απογείωση, το Mavic Air θα ξεκινήσει την προσγείωση. Η εφαρμογή DJI GO 4 θα ζητήσει παρέμβαση του χειριστή, αν η αντιστοίχιση αποτύχει. Οι επιδόσεις της Προσγείωσης Ακριβείας, υπόκεινται στους ακόλουθους περιορισμούς: 1. Το Home Point πρέπει να καταγραφεί κατά την απογείωση και δεν πρέπει να αλλάξει κατά τη διάρκεια της πτήσης, διαφορετικά το αεροσκάφος δεν θα έχει καταγραφή των χαρακτηριστικών του εδάφους του Home Point. 2. Κατά τη διάρκεια της απογείωσης, το αεροσκάφος πρέπει να ανεβαίνει κάθετα 7 μ. πριν μετακινηθεί οριζόντια. 3. Τα χαρακτηριστικά εδάφους Home Point πρέπει να παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητα. 4. Τα χαρακτηριστικά εδάφους του Home Point πρέπει να είναι αρκετά διακριτά. 5. Οι συνθήκες φωτισμού δεν πρέπει να είναι πολύ φωτεινές ή πολύ σκοτεινές. Κατά τη διάρκεια της προσγείωσης ακριβείας είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες ενέργειες: 1. Μειώστε το γκάζι για να επιταχύνετε την προσγείωση. 2. Μετακινήστε τους μοχλούς κατεύθυνσης σε οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση για να σταματήσετε την προσγείωση ακριβείας. Το Mavic Air θα κατέβει κατακόρυφα μόλις απελευθερωθούν οι μοχλοί. Αισθητήρες αποφυγής εμποδίων Το Mavic Air είναι εξοπλισμένο με Συστήματα όρασης προς τα εμπρός, προς τα πίσω και προς τα κάτω, τα οποία ανιχνεύουν συνεχώς για εμπόδια μπροστά και πίσω από το αεροσκάφος, επιτρέποντάς του να αποφεύγει τις συγκρούσεις κατά την πορεία, ή το κατέβασμα (εάν οι συνθήκες φωτισμού επαρκούν). Τα κύρια συστατικά του συστήματος Forward and Backward Vision Systems είναι τέσσερις κάμερες τοποθετημένες στη μύτη και στην πίσω πλευρά του αεροσκάφους. Το σύστημα Downward Vision System βοηθά το αεροσκάφος να διατηρήσει την τρέχουσα θέση του. Με τη βοήθεια του συστήματος Downward Vision, το Mavic Air μπορεί να τοποθετηθεί με περισσότερη ακρίβεια στο χώρο και να πετάξει σε εσωτερικούς χώρους, ή σε άλλα περιβάλλοντα όπου δεν υπάρχει διαθέσιμο σήμα GPS. Τα κύρια στοιχεία του συστήματος Downward Vision είναι δύο κάμερες και μία μονάδα 3D υπέρυθρων που βρίσκεται στην κάτω πλευρά του αεροσκάφους.

15 Πεδίο ανίχνευσης εμποδίων Τα πεδία ανίχνευσης των Συστημάτων Εμπρόσθιας, Οπίσθιας και Κάτω Ορατότητας απεικονίζονται παρακάτω. Σημειώστε ότι το αεροσκάφος δεν μπορεί να ανιχνεύσει ή να αποφύγει εμπόδια που βρίσκονται έξω από αυτά τα πεδία. Βαθμονόμηση (Calibration) συστήματος όρασης Οι κάμερες συστήματος προς τα εμπρός, προς τα πίσω και προς τα κάτω που είναι εγκατεστημένες στο αεροσκάφος είναι βαθμονομημένες εργοστασιακά, αλλά μπορεί να απαιτούν βαθμονόμηση (calibration) μέσω του DJI Assistant 2 ή της εφαρμογής DJI GO 4, εάν το αεροσκάφος υποστεί σύγκρουση. Ο τρόπος για τη βαθμονόμηση των συστημάτων όρασης είναι μέσω του DJI Assistant 2. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να βαθμονομήσετε τις κάμερες αποφυγής εμποδίων. 1. Στρέψτε το αεροσκάφος προς την οθόνη. 2. Μετακινήστε το αεροσκάφος για να ευθυγραμμίσετε τα πλαίσια που εμφανίζονται στην οθόνη. 3. Κινήστε το αεροσκάφος ακολουθώντας το μπλε τετράγωνο στην οθόνη. Αν η εφαρμογή DJI GO 4 σας ενημερώσει ότι απαιτείται βαθμονόμηση του συστήματος όρασης, αλλά ένας υπολογιστής δεν βρίσκεται κοντά, μπορείτε να πραγματοποιηθεί γρήγορη βαθμονόμηση εντός της εφαρμογής. Πατήστε "Aircraft Status"> "Vision sensors" για να ξεκινήσετε τη γρήγορη βαθμονόμηση. Όταν είναι δυνατόν, συνιστάται η σύνδεση του αεροσκάφους με έναν υπολογιστή για πλήρη βαθμονόμηση χρησιμοποιώντας το DJI Assistant 2. Κάντε calibration μόνο όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι επαρκείς και χωρίς ανακλαστικές επιφάνειες, όπως μάρμαρο ή κεραμικά πλακίδια.

16 Χρησιμοποιώντας τα συστήματα Vision Το σύστημα όρασης προς τα κάτω, ενεργοποιείται αυτόματα και δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες. Με το Downward Vision System, το αεροσκάφος μπορεί να αιωρηθεί με ακρίβεια ακόμα και χωρίς GPS. Το σύστημα Downward Vision χρησιμοποιείται συνήθως σε εσωτερικούς χώρους όπου το GPS δεν είναι διαθέσιμο. Λειτουργεί καλύτερα όταν το αεροσκάφος βρίσκεται σε υψόμετρο 0,5 έως 8 μέτρα). Εάν το ύψος του αεροσκάφους είναι μεγαλύτερο από 8 m, ενδέχεται να είναι λιγότερο αποτελεσματικό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε ορθά το σύστημα Downward Vision: 1. Βεβαιωθείτε ότι το αεροσκάφος βρίσκεται σε λειτουργία P και τοποθετήστε το αεροσκάφος σε επίπεδη επιφάνεια. Σημειώστε ότι το Downward Vision System δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά σε επιφάνειες χωρίς σαφείς παραλλαγές. 2. Απογειώστε το αεροσκάφος και αφήστε το να αιωρηθεί πάνω από το σημείο απογείωσης. Ο δείκτης κατάστασης του αεροσκάφους θα αναβοσβήσει δύο φορές πράσινο, πράγμα που σημαίνει ότι το Σύστημα Όρασης προς τα κάτω είναι σε λειτουργία. Χρησιμοποιώντας τα Συστήματα Όρασης προς τα εμπρός και προς τα πίσω, το αεροσκάφος μπορεί να φρενάρει ενεργά όταν εντοπίζονται εμπόδια μπροστά ή πίσω. Τα Συστήματα Όρασης προς τα εμπρός και προς τα πίσω, λειτουργούν καλύτερα όταν ο φωτισμός είναι επαρκής και τα εμπόδια είναι σαφή. Το αεροσκάφος πρέπει να πετάει όχι περισσότερο από 22 χιλιόμετρα/ώρα) για να έχει επαρκή απόσταση φρεναρίσματος. Η απόδοση των Συστημάτων Όρασης, επηρεάζεται από την επιφάνεια πτήσης. Το αεροσκάφος μεταβαίνει αυτόματα από τη λειτουργία P σε λειτουργία ATTI όταν τα συστήματα Vision δεν είναι διαθέσιμα και είτε το σήμα GPS είναι ασθενές είτε η πυξίδα αντιμετωπίζει παρεμβολές. Λειτουργήστε το αεροσκάφος με μεγάλη προσοχή στις παρακάτω περιπτώσεις: α. Πετώντας σε υψηλές ταχύτητες και σε υψόμετρο κάτω από 0,5 μέτρο. β. Πετώντας πάνω από μονόχρωμες επιφάνειες (π.χ. καθαρό μαύρο, καθαρό λευκό, κλπ). γ. Πετώντας πάνω από αντανακλαστικές επιφάνειες. δ. Πετώντας πάνω από νερό ή διαφανείς επιφάνειες (πχ. γυαλί). ε. Πετώντας πάνω από κινούμενες επιφάνειες ή αντικείμενα. στ. Πετώντας σε μια περιοχή όπου ο φωτισμός αλλάζει συχνά ή δραστικά. ζ. Πετώντας πάνω ή προς εξαιρετικά σκοτεινές (<10 lux) ή φωτεινές (> lux) επιφάνειες ή προς έντονες πηγές φωτός (π.χ. προς το ηλιακό φως). η. Πετώντας πάνω από επιφάνειες χωρίς σαφή σχέδια ή υφή (πχ. άμμος) θ. Πετώντας πάνω από επιφάνειες με πανομοιότυπα επαναλαμβανόμενα σχέδια ή υφές (π.χ. πλακάκια). ι. Πετώντας προς από μικρά και λεπτά αντικείμενα (π.χ. κλαδιά δέντρων ή γραμμές μεταφοράς ενέργειας). κ. Πετώντας σε ταχύτητες άνω των 18 km/h) στo 1 μέτρο.

17 Κρατήστε τις κάμερες και τους αισθητήρες καθαρούς ανά πάσα στιγμή. Οι βρωμιές ή άλλα σκουπίδια, θα επηρεάσουν δυσμενώς την αποτελεσματικότητά τους. Τα συστήματα προς τα εμπρός, προς τα πίσω και προς τα κάτω είναι πιθανόν να μη λειτουργήσουν άριστα σε πολύ σκοτεινά περιβάλλοντα (<100 lux). Έξυπνες λειτουργίες πτήσης Το Mavic Air υποστηρίζει έξυπνες λειτουργίες πτήσης, όπως τα QuickShots, ActiveTrack, SmartCapture, Tripod, Cinematic, TapFly και Point of Interest. Πατήστε στο DJI GO 4 για να επιλέξετε μια λειτουργία Intelligent Flight. QuickShots Οι λειτουργίες λήψης QuickShots περιλαμβάνουν τα Dronie, Circle, Helix, Rocket, Boomerang και Asteroid. Το Mavic Air καταγράφει ένα βίντεο σύμφωνα με την επιλεγμένη λειτουργία λήψης και στη συνέχεια παράγει αυτόματα ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων. Στη συνέχεια, το βίντεο μπορεί να προβληθεί, να επεξεργαστεί ή να μοιραστεί με κοινωνικά μέσα από το μενού αναπαραγωγής. Dronie: Το αεροσκάφος πετάει προς τα πίσω και προς τα πάνω, με την κάμερα κλειδωμένη στο θέμα σας. Circle: Το αεροσκάφος κάνει κύκλο γύρω από το θέμα σας Helix: Το αεροσκάφος πετάει προς τα πάνω, και ταυτόχρονα περιστρέφεται γύρω από το θέμα σας. Rocket: Το αεροσκάφος ανεβαίνει με την κάμερα στραμμένη προς τα κάτω. Boomerang: Το αεροσκάφος πετάει προς τα πίσω γύρω από το θέμα σε οβάλ διαδρομή. Asteroid: Το αεροσκάφος πετάει προς τα πίσω και προς τα πάνω. Στη συνέχεια παίρνει αρκετές φωτογραφίες και μετά πετάει πίσω στο σημείο εκκίνησης. Το βίντεο που δημιουργείται αρχίζει με ένα πανόραμα της υψηλότερης θέσης και στη συνέχεια δείχνει την κάθοδο. Χρησιμοποιώντας το QuickShots Βεβαιωθείτε ότι το αεροσκάφος βρίσκεται σε λειτουργία P και ότι η μπαταρία είναι επαρκώς φορτισμένη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε το QuickShots: 1. Απογειωθείτε και μείνετε σε αιώρηση τουλάχιστον 2 μέτρα πάνω από το έδαφος. 3. Πατήστε στο θέμα που θέλετε να παρακολουθήσετε, στη συνέχεια πιέστε για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Αν το θέμα δεν αναγνωριστεί αυτόματα, σύρετε ένα κουτί γύρω του. Το πλαίσιο θα γίνει πράσινο όταν το θέμα έχει αναγνωριστεί και η παρακολούθηση έχει αρχίσει. Εάν το πλαίσιο γίνει κόκκινο, το αντικείμενο δεν μπορεί να αναγνωριστεί και πρέπει να προσπαθήσετε ξανά. 2. Στην εφαρμογή DJI GO 4, πατήστε έπειτα επιλέξτε QuickShots και ακολουθήστε τις οδηγίες. 3. Επιλέξτε το αντικείμενο στην προβολή κάμερας (αγγίξτε τον κύκλο στο θέμα ή σύρετέ το γύρω από το θέμα) και επιλέξτε μια λειτουργία λήψης. Πατήστε "GO" για να ξεκινήσετε την εγγραφή. Το αεροσκάφος θα πετάξει πίσω στην αρχική του θέση μόλις ολοκληρωθεί η λήψη.

18 4. Πατήστε για να δείτε το video. Τα QuickShots είναι διαθέσιμα μόνο όταν το σήμα GPS είναι δυνατό. Όταν χρησιμοποιείτε το QuickShots, το αεροσκάφος δεν μπορεί να αποφύγει τα εμπόδια αυτόματα. Χρησιμοποιείτε QuickShots μόνο σε περιοχές με ελεύθερο χώρο. Έξοδος από το QuickShots Πατήστε στο DJI GO 4 ή γυρίστε στο διακόπτη Mode Flight σε λειτουργία S για να βγείτε από τα QuickShots οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της λήψης. Πατήστε το κουμπί Παύση πτήσης στο τηλεχειριστήριο για επείγουσα διακοπή. ActiveTrack Το ActiveTrack σάς επιτρέπει να επισημάνετε και να παρακολουθείτε διάφορα κινούμενα αντικείμενα στην οθόνη της κινητής συσκευής σας. Δεν απαιτείται εξωτερική συσκευή παρακολούθησης. Το Mavic Air μπορεί να εντοπίζει και να παρακολουθεί αυτόματα τους ανθρώπους, τα οχήματα και τα σκάφη και να χρησιμοποιεί διαφορετικές στρατηγικές παρακολούθησης για καθένα από αυτά. Χρησιμοποιώντας το ActiveTrack Βεβαιωθείτε ότι το αεροσκάφος βρίσκεται σε λειτουργία P και ότι η μπαταρία είναι επαρκώς φορτισμένη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε το ActiveTrack: 1. Απογειωθείτε και μείνετε σε αιώρηση τουλάχιστον 2 μέτρα πάνω από το έδαφος. 2. Στην εφαρμογή DJI GO 4, πατήστε έπειτα επιλέξτε ActiveTrack και ακολουθήστε τις οδηγίες.

19 3. Πατήστε πάνω στο θέμα που θέλετε να παρακολουθήσετε, στη συνέχεια αγγίξτε για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Αν το θέμα δεν αναγνωριστεί αυτόματα, σύρετε ένα πλαίσιο γύρω του. Το πλαίσιο θα γίνει πράσινο όταν το θέμα έχει αναγνωριστεί και η παρακολούθηση έχει αρχίσει. Εάν το πλαίσιο γίνει κόκκινο, το αντικείμενο δεν μπορεί να αναγνωριστεί και πρέπει να προσπαθήσετε ξανά. 4. Το αεροσκάφος θα αποφύγει αυτόματα εμπόδια στη διαδρομή πτήσης του. Αν το αεροσκάφος χάσει το θέμα επειδή κινείται υπερβολικά γρήγορα ή είναι σκοτεινό, επιλέξτε εκ νέου το θέμα για να συνεχίσετε την παρακολούθηση. Το ActiveTrack περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπο λειτουργίες: Trace Profile Spotlight Το αεροσκάφος παρακολουθεί το θέμα σε σταθερή απόσταση. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο ή το ρυθμιστικό στο DJI GO 4 για να πετάξετε σε κύκλο γύρω από το θέμα. Το αεροσκάφος παρακολουθεί το θέμα σε σταθερή γωνία και απόσταση από το πλάι. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να πετάξετε σε κύκλο γύρω από το θέμα. Το αεροσκάφος δεν θα εντοπίσει αυτόματα ένα θέμα, αλλά η κάμερα θα εστιάζει στο θέμα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χειρισμό του αεροσκάφους, αλλά ο έλεγχος προσανατολισμού είναι απενεργοποιημένος. Χρησιμοποιώντας τον αριστερό μοχλό και τον περιστροφικό επιλογέα του χειριστηρίου, μπορείτε να ρυθμίσετε το πλαίσιο του θέματος.

20 1. Σύστημα Ορατότητας προς τα Εμπρός ** 10. Κλείστρα μπαταρίας 2. Έλικες 11. Σύστημα Ορατότητας προς τα Κάτω ** 3. Κινητήρες 12. Κεραίες GPS 4. Σταθεροποιητής και κάμερα 13. Αεραγωγοί 5. Εμπρός LED 14. Θύρα USB C ** Τα Συστήματα Ορατότητας προς τα Εμπρός, προς τα Κάτω και προς τα Πίσω επηρεάζονται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Δήλωση αποποίησης ευθύνης και στις Οδηγίες ασφαλείας και παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό υλικό μέσω της εφαρμογής DJI GO 4 ή στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της DJI air

21 6. Σκέλη προσγείωσης 15. Υποδοχή κάρτας Micro SD (με ενσωματωμένες κεραίες) 7. Πλήκτρο τροφοδοσίας 16. Ενδεικτικό κατάστασης αεροσκάφους/πλήκτρο λειτουργιών 8. LED στάθμης μπαταρίας 17. Σύστημα Ορατότητας προς τα Πίσω** 9. Έξυπνη μπαταρία πτήσης Τηλεχειριστήριο Στο τηλεχειριστήριο αξιοποιείται η εξελιγμένη τεχνολογία Wi Fi της DJI, που προσφέρει μέγιστη εμβέλεια μετάδοσης 2 χλμ. (Ευρώπη) και μετάδοση βίντεο από το αεροσκάφος στην εφαρμογή DJI GO TM 4 στην κινητή σας συσκευή, με ανάλυση έως 1080p σε μικρότερες αποστάσεις και 720p σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Οι αποσπώμενοι μοχλοί χειρισμού διευκολύνουν την αποθήκευση του τηλεχειριστηρίου. Το Mavic Air υποστηρίζει έλεγχο της πτήσης από το κινητό σας τηλέφωνο με χρήση Εικονικού Χειριστηρίου. Μέγιστη διάρκεια λειτουργίας: 2,5 ώρες *. 1. Κεραίες 2. LED Κατάστασης 3. Πλήκτρο RTH (Επιστροφή στη βάση) 4. Θύρα φόρτισης/κύριας σύνδεσης βίντεο (Micro USB) 5. Μοχλοί χειρισμού 6. Πλήκτρο Flight Pause 7. Επιλογέας τρόπου λειτουργίας πτήσης 8. Βοηθητική θύρα σύνδεσης βίντεο/usb 9. LED στάθμης μπαταρίας 10. Πλήκτρο ενεργοποίησης 11. Πλήκτρο Function 12. Στήριγμα κινητής συσκευής Σε αναδίπλωση 13. Περιστροφικό κουμπί βάσης σταθεροποίησης 14. Πλήκτρο καταγραφής βίντεο * Το τηλεχειριστήριο μπορεί να φτάσει τη μέγιστη εμβέλεια μετάδοσης σε ανοιχτό, ελεύθερο χώρο χωρίς ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές και σε υψόμετρο περίπου 120 μέτρων. Η μέγιστη διάρκεια λειτουργίας έχει δοκιμαστεί σε εργαστηριακό περιβάλλον και προορίζεται μόνο ως τιμή αναφοράς.

22 15. Προγραμματιζόμενο πλήκτρο 16. Πλήκτρο λήψης φωτογραφίας

23 Προδιαγραφές Αεροσκάφος Βάρος Μέγιστη ταχύτητα Μέγιστη διάρκεια πτήσης Θερμοκρασία λειτουργίας GNSS Συχνότητα λειτουργίας Ισχύς πομπού (Ευρώπη) 430 γρ. 68,4 χλμ./ώρα σε (Sport mode με άπνοια) 21 λεπτά (με άπνοια και με σταθερή ταχύτητα 25 χλμ./ώρα) 0 έως 40 C GPS/GLONASS 2,4 2,4835 GHZ, 5,725 5,850 GHZ 2,4 GHZ: 19 dbm 5,8 GHZ: 14 dbm Σταθεροποιητής Εύρος ελέγχου Κατακόρυφη κλίση: 90 έως +0 (Προεπιλεγμένη ρύθμιση) 90 έως +17 (εκτεταμένη) Κάμερα Τύπος Αισθητήρα Μέγιστη ανάλυση εικόνας Λειτουργίες φωτογράφησης Λειτουργίες καταγραφής βίντεο Ταχύτητα αποθήκευσης βίντεο Φωτογραφία Βίντεο Υποστηριζόμενοι τύποι καρτών SD Τηλεχειριστήριο Διαστάσεις Συχνότητα λειτουργίας Εμβέλεια μετάδοσης Θερμοκρασία λειτουργίας Μπαταρία Ισχύς πομπού Τάση λειτουργίας Μέγιστο μέγεθος κινητής συσκευής Υποστηριζόμενοι τύποι θυρών USB: CMOS 4056 Χ 3040 pixels Μονή λήψη HDR Λήψη σε ριπή: 3/5/7 φωτογραφίες Αυτόματο bracketing έκθεσης (AEB) 3/5 φωτογραφίες με bracketing με βήμα 0,7 EV Διάστημα: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 δευτ. Πανόραμα: (3 x 1, 3 x 3, 3 x 7, σφαιρικό) 4K Ultra HD: 3840x / 25 / 30p 2.7K: 2720x / 25 / 30 / 48 / 50 / 60p FHD: 1920x / 25 / 30 / 48 / 50 / 60 / 120p 100 Mbps JPEG, DNG MP4, MOV (MPEG 4 AVC / H.264) microsd Class 10 ή UHS 1 143,9 x 78,3 x 61,2 mm (σε αναδίπλωση) 2,4 2,4835 GHZ & 5,725 5,850 GHZ 2,4 GHZ: 2 χλμ. (CE) 5,8 GHz: 0,5 χλμ.(ce) (Χωρίς εμπόδια και παρεμβολές) 0 έως 40 C mah 2,4 GHZ: 18 dbm (CE) 5,8 GHZ: 14 dbm (CE) ma στα 3,7 V Πάχος: 6,5 8,5 mm, Μήκος: 160 mm Lightning, Micro USB (τύπου B), USB C

24 Τροφοδοτικό Τάση Ονομαστική ισχύς Έξυπνη μπαταρία πτήσης Χωρητικότητα Τάση Τύπος μπαταρίας Ενέργεια Καθαρό βάρος Εύρος θερμοκρασίας φόρτισης Μέγιστη ισχύς φόρτισης 13,2 V 50 W mah 11,55 V, Μέγιστη 13,2 V LiPO 3S 27,43 Wh Περίπου 140 γρ. 5 έως 40 C 60 W Το παρόν περιεχόμενο υπόκειται σε μεταβολές χωρίς προειδοποίηση.

25 1. Λήψη της εφαρμογής DJI GO 4 και παρακολούθηση των εκπαιδευτικών βίντεο Για να κάνετε λήψη της εφαρμογής στην κινητή σας συσκευή, αναζητήστε την εφαρμογή «DJI GO 4» στο App Store ή στο Google Play, ή σαρώστε τον κωδικό QR. Παρακολουθήστε τα εκπαιδευτικά βίντεο στο air/info#video ή στην εφαρμογή DJI GO 4 πατώντας το εικονίδιο στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Η εφαρμογή DJI GO 4 υποστηρίζει το ios 9.0 (ή νεότερο) ή το Android 4.4 (ή νεότερο). 2. Προετοιμασία του αεροσκάφους Αφαιρέστε το προστατευτικό του σταθεροποιητή από την κάμερα Ξεδιπλώστε τους πίσω βραχίονες. Ξεδιπλώστε τους εμπρός βραχίονες και τα συστήματα προσγείωσης. Ξεδιπλωμένο Όταν δεν γίνεται χρήση του αεροσκάφους, προτείνεται να προσαρμόζεται το προστατευτικό του σταθεροποιητή. Φροντίστε κατά την τοποθέτηση ή την αφαίρεση του προστατευτικού του σταθεροποιητή, ο σταθεροποιητής να είναι οριζόντιος. Πριν τη χρήση, φροντίστε να είναι σωστά ξεδιπλωμένα τα συστήματα προσγείωσης. Διαφορετικά, μπορεί να επηρεαστεί η ενσωματωμένη κεραία πράγμα που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη σύνδεση βίντεο. Πριν διπλώσετε τους βραχίονες του αεροσκάφους, φροντίστε να διπλώσετε πρώτα τα πόδια προσγείωσης.

26 3. Φόρτιση της μπαταρίας Πριν από την πρώτη χρήση, φορτίστε πλήρως την Έξυπνη Μπαταρία Πτήσης με τον παρεχόμενο φορτιστή. Πρίζα V Αφαιρέστε την Έξυπνη Μπαταρία Πτήσης από το αεροσκάφος. Καλώδιο USB C Προσαρμογέας USB Τοποθετήστε την Έξυπνη Μπαταρία Πτήσης στον φορτιστή μπαταρίας μέσω της θύρας όπως φαίνεται παραπάνω. Διάρκεια Φόρτισης Έξυπνης Μπαταρίας Πτήσης: 53 λεπτά σε περιβάλλον με θερμοκρασία μεταξύ 15 και 40 C. 1 ώρα και 40 λεπτά σε περιβάλλον με θερμοκρασία μεταξύ 5 και 15 C. Διάρκεια Φόρτισης Τηλεχειριστηρίου: 2,5 ώρες Αφού φορτιστεί πλήρως, τοποθετήστε την Έξυπνη Μπαταρία Πτήσης στο αεροσκάφος πιέζοντας μέχρι να ακουστεί ένα κλικ, φροντίζοντας η μπαταρία να είναι σταθερά τοποθετημένη στη θέση της. Ο εξτρά σταθμός φόρτισης μπαταριών μπορεί να φορτίσει έως και τέσσερις μπαταρίες ταυτόχρονα. Αφαιρέστε το καλώδιο του τηλεχειριστήριου πριν τη φόρτιση. Συνδέστε το παρεχόμενο καλώδιο επικοινωνίας με τον προσαρμογέα USB στον φορτιστή. Έλεγχος της στάθμης φόρτισης της μπαταρίας και ενεργοποίηση/απενεργοποίηση. Χαμηλή > Στάθμη μπατ. Υψηλή Χαμηλή > Στάθμη μπατ. Υψηλή Πατήστε μία φορά για να ελέγξετε τη στάθμη της μπαταρίας. Πατήστε μία φορά, κατόπιν άλλη μία φορά και κρατήστε πατημένο για απενεργοποίηση. Πατήστε μία φορά το πλήκτρο ενεργοποίησης για να ελέγξετε την τρέχουσα στάθμη της μπαταρίας. Πατήστε μία φορά, κατόπιν άλλη μία φορά και κρατήστε πατημένο για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το τηλεχειριστήριο.

27 4. Προετοιμασία του τηλεχειριστηρίου Ξεδιπλώστε τις κεραίες και τη βάση της κινητής συσκευής, και μετά προσαρμόστε τους μοχλούς χειρισμού. Τοποθετήστε τη μία άκρη του καλωδίου του τηλεχειριστηρίου στο τέρμα της υποδοχής στο πλάι του τηλεχειριστηρίου. Τοποθετήστε την κινητή σας συσκευή στη βάση. Ισχυρό Αδύναμο Βέλτιστη εμβέλεια μετάδοσης Τοποθετήστε τις κεραίες παράλληλες μεταξύ τους. Προσέξτε να είναι σταθερά τοποθετημένοι οι μοχλοί. Από προεπιλογή είναι τοποθετημένο το καλώδιο του τηλεχειριστηρίου με το βύσμα Lightning. Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο καλώδιο για τη σύνδεση της κινητής σας συσκευής με το τηλεχειριστήριο. Εάν χρησιμοποιείτε ipad ή tablet, χρησιμοποιήστε τη θύρα USB του τηλεχειριστηρίου. Μην χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα τις θύρες Micro USB και USB για τη μετάδοση βίντεο. Αποσυνδέστε τη μία θύρα από τη συσκευή μετάδοσης βίντεο εάν χρησιμοποιείται η άλλη. 5. Προετοιμασία απογείωσης Ενεργοποιήστε το τηλεχειριστήριο Ενεργοποιήστε το αεροσκάφος Ξεκινήστε την εφαρμογή DJI GO 4 Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό σας DJI για να ενεργοποιήσετε το αεροσκάφος. Η ενεργοποίηση απαιτεί σύνδεση Internet.

28 6. Πτήση Πριν την απογείωση, ελέγξτε ότι η Μπάρα Κατάστασης του Αεροσκάφους στην εφαρμογή DJI GO 4 έχει την ένδειξη «Ready to Go» (έτοιμο για πτήση). Αυτόματη Απογείωση / Προσγείωση Αυτόματη απογείωση Αυτόματη προσγείωση Μη αυτόματη Απογείωση / Προσγείωση Εντολή με συνδυασμό των μοχλών για εκκίνηση/τερματισμό λειτουργίας κινητήρων Ή Αριστερός μοχλός προς τα πάνω Αριστερός μοχλός προς τα κάτω (αργά) για απογείωση (αργά) μέχρι να ακουμπήσετε το έδαφος. Κρατήστε τον μερικά δευτερόλεπτα για να τερματίσετε τη λειτουργία των κινητήρων. Η λειτουργία των κινητήρων μπορεί να διακοπεί κατά τη διάρκεια της πτήσης μόνο όταν ο ελεγκτής πτήσης ανιχνεύσει κρίσιμο σφάλμα. Λειτουργία Τηλεχειριστηρίου Ο προεπιλεγμένος έλεγχος πτήσης λέγεται Mode 2. Ο αριστερός μοχλός ελέγχει το ύψος και την κατεύθυνση του αεροσκάφους, ενώ ο δεξιός μοχλός ελέγχει την κίνησή του προς τα εμπρός, πίσω, αριστερά και δεξιά. Το περιστροφικό κουμπί του σταθεροποιητή ελέγχει την κλίση της κάμερας. Αριστερός μοχλός Πάνω Δεξιός μοχλός Προς τα εμπρός Κάτω Προς τα πίσω Αριστερή στροφή Δεξιά στροφή Αριστερά Δεξιά Πατήστε το πλήκτρο Παύσης Πτήσης για ακινητοποίηση ανάγκης κατά τη διάρκεια της πτήσης.

29 Έλεγχος της πτήσης με εικονικά χειριστήρια στην κινητή συσκευή σας μέσω Wi Fi Εφαρμογή DJI GO 4 1. Ενεργοποιήστε την τροφοδοσία του αεροσκάφους. 2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Function στο αεροσκάφος για τέσσερα δευτερόλεπτα μέχρι να ακούσετε ένα διπλό μπιπ που σημαίνει μετάβαση σε λειτουργία ελέγχου μέσω Wi Fi. 3. Ξεκινήστε την εφαρμογή DJI GO 4 και πατήστε το εικονίδιο στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Μετά, σαρώστε τον κωδικό QR που βρίσκεται πάνω στο αεροσκάφος για να ξεκινήσετε τη σύνδεση. 4. Πατήστε Auto Takeoff (Αυτόματη απογείωση). 5. Τώρα μπορείτε να πετάξετε το αεροσκάφος με χειρισμό αφής μέσω των εικονικών χειριστηρίων. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR ανοίξτε το Wi Fi της κινητής συσκευής σας και εισάγετε τον κωδικό του Wi Fi που βρίσκεται πάνω στο αεροσκάφος για να συνδεθείτε στο δίκτυο του Mavic Air. Όταν γίνεται χρήση του Wi Fi σε ανοιχτή περιοχή χωρίς ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, η εμβέλεια μετάδοσης είναι περίπου 80 μέτρα σε υψόμετρο 50 μέτρων. Κατά την επιστροφή σε λειτουργία Τηλεχειριστηρίου απαιτείται σύνδεση. Η συχνότητα Wi Fi της κινητής συσκευής σας μπορεί να οριστεί στα 2,4 GHz ή στα 5,8 GHz. Ορίστε τη συχνότητα στα 5 GHz για λιγότερες παρεμβολές. Αφού συνδεθείτε στο Mavic Air, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας του Wi Fi ή να επαναφέρετε τη σύνδεση. (Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο Χρήστη) Στην Εφαρμογή DJI GO 4 Παρακολουθήστε την εκπαιδευτική σειρά στην εφαρμογή DJI GO 4 ή στο επίσημο site της DJI για περισσότερες πληροφορίες. Να ορίζετε πάντα ένα κατάλληλο υψόμετρο RTH πριν την απογείωση. Όταν το αεροσκάφος επιστρέφει στο σημείο αφετηρίας, θα πρέπει να το καθοδηγείτε με τους μοχλούς του χειριστηρίου.

30 7. Ασφαλής πτήση Να πετάτε σε ανοιχτούς χώρους Ισχυρό σήμα GPS Να διατηρείτε οπτική επαφή Να πετάτε σε ύψος μικρότερο των 120 μέτρων Αποφεύγετε τις πτήσεις πάνω από ή κοντά σε εμπόδια, ομάδες ανθρώπων, γραμμές μεταφοράς υψηλής τάσης, δέντρα ή υδάτινους όγκους. ΜΗΝ πετάτε κοντά σε ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές πηγές όπως γραμμές μεταφοράς ρεύματος και σταθμούς βάσης επειδή μπορεί να επηρεαστεί η ενσωματωμένη πυξίδα. 10 μέτρα/δευτ. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε το αεροσκάφος με αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως βροχή, χιόνι, ομίχλη και ταχύτητες ανέμου που υπερβαίνουν τα 10 μέτρα/δευτ. (5 μποφόρ) Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων Μην πλησιάζετε τους έλικες που περιστρέφονται και τους κινητήρες. Διαβάστε περισσότερα: fly Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις βασικές οδηγίες πτήσης για την ασφάλεια τη δική σας και αυτών γύρω σας. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε την ενότητα Αποποίηση Ευθύνης και Οδηγίες Ασφαλείας. Το MAVIC είναι εμπορικό σήμα της DJI. Copyright 2018 DJI All Rights Reserved. Σχεδιάστηκε από την DJI.

31 Για να λάβετε υποστήριξη μέσω διαδικτύου, σαρώστε τον κωδικό αυτό με το Facebook Messenger

PHANTOM 4. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2

PHANTOM 4. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2 PHANTOM 4 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2 Phantom 4 To Phantom 4 της DJI είναι μια εξαιρετικά έξυπνη ιπτάμενη κάμερα που έχει την ικανότητα να παρακολουθεί με εξελιγμένο τρόπο διάφορα αντικείμενα, χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

MAVIC PRO. Οδηγός Γρήγορης Έναρξης. Έκδ.1.0

MAVIC PRO. Οδηγός Γρήγορης Έναρξης. Έκδ.1.0 MAVIC PRO Οδηγός Γρήγορης Έναρξης Έκδ.1.0 Αεροσκάφος Το DJI TM MAVIC TM Pro είναι η πιο μικρή ιπτάμενη πλατφόρμα βιντεοσκόπησης της DJI και διαθέτει πλήρως Σταθεροποιημένη Κάμερα, Έξυπνες Καταστάσεις Πτήσης

Διαβάστε περισσότερα

PHANTOM 3. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης STANDARD V1.0

PHANTOM 3. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης STANDARD V1.0 PHANTOM 3 STANDARD Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Phantom 3 Standard Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το Phantom σας! Η κάμερα του Phantom 3 Standard καταγράφει βίντεο με ανάλυση έως 2.7K (Ultra HD) στα 30 καρέ/

Διαβάστε περισσότερα

PHANTOM 3. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης PROFESSIONAL V1.0

PHANTOM 3. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης PROFESSIONAL V1.0 PHANTOM 3 PROFESSIONAL Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Phantom 3 Professional Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το Phantom 3 Professional! Η κάμερα του Phantom 3 Professional καταγράφει βίντεο με ανάλυση έως 4K και

Διαβάστε περισσότερα

MAVIC PRO. Εγχειρίδιο V1.6. Πιστοποιημένο Service GreekRotors / Τηλέφωνο:

MAVIC PRO. Εγχειρίδιο V1.6. Πιστοποιημένο Service GreekRotors /  Τηλέφωνο: MAVIC PRO Εγχειρίδιο V1.6 Αναζήτηση για λέξεις κλειδιά Ψάξτε για λέξεις κλειδιά για να βρείτε ένα θέμα.. Αν χρησιμοποιείτε Adobe Acrobat Reader για να διαβάσετε αυτό το έγγραφο, πατήστε Ctrl+F στα Windows

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

PHANTOM 4. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2

PHANTOM 4. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2 PHANTOM 4 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2 Phantom 4 Το DJI Phantom 4 είναι μία απίστευτα έξυπνη ιπτάμενη κάμερα ικανή να ακολουθεί με έξυπνο τρόπο αντικείμενα χωρίς τη χρήση άλλης συσκευής, να αποφεύγει

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX DRONE OV-X BEE 9.0 GPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX DRONE OV-X BEE 9.0 GPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX DRONE OV-X BEE 9.0 GPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως και με ασφάλεια τις

Διαβάστε περισσότερα

MAVIC AIR. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0

MAVIC AIR. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 MAVIC AIR Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Αεροσκάφος Το DJI TM MAVIC TM Air έχει ένα καινούργιο μηχανισμό διπλώματος και μια πλήρως σταθεροποιημένη 3-axis gimbal κάμερα ικανή να καταγράψει 4K βίντεο και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Pro/ Pro + Εγχειρίδιο V1.0. Πιστοποιημένο Service GreekRotors / Τηλέφωνο:

Pro/ Pro + Εγχειρίδιο V1.0. Πιστοποιημένο Service GreekRotors /  Τηλέφωνο: Pro/ Pro + Εγχειρίδιο V1.0 GreekRotors / www.myhelis.com Αναζήτηση για λέξεις κλειδιά Ψάξτε για λέξεις κλειδιά για να βρείτε ένα θέμα.. Αν χρησιμοποιείτε Adobe Acrobat Reader για να διαβάσετε αυτό το έγγραφο,

Διαβάστε περισσότερα

OSMO MOBILE 2. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0

OSMO MOBILE 2. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 OSMO MOBILE Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Osmo Mobile TM Το OSMO Mobile είναι ένα gimbal που μετατρέπει το κινητό σας σε μια smart motion camera σταθεροποιόντας το όταν γίνεται κάποια κίνηση. Ενα κινητό

Διαβάστε περισσότερα

INSPIRE 1. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2

INSPIRE 1. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2 INSPIRE Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V. INSPIRE Το Inspire είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα εναέριας βιντεοσκόπησης και φωτογράφησης, η οποία είναι έτοιμη για πτήση αμέσως μόλις την βγάλετε από τη συσκευασία.

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

OSMO MOBILE. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0

OSMO MOBILE. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 OSMO MOBILE Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Osmo Mobile Το OSMO TM Mobile είναι ένα gimbal που μετατρέπει το κινητό σας σε μια smart motion camera σταθεροποιώντας το όταν γίνεται κάποια κίνηση. Είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

1. Ρυθμιστής. 13. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. (Intelligent Flight Battery) κατάστασης Drone 5. Εξωτερική επαφή. 10. Micro USB θύρα φόρτισης

1. Ρυθμιστής. 13. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. (Intelligent Flight Battery) κατάστασης Drone 5. Εξωτερική επαφή. 10. Micro USB θύρα φόρτισης Το DJI "SPARK" είναι σήμερα το μικρότερο Drone της DJI, με μία σειρά αξεπέραστων τεχνολογικών χαρακτηριστικών. Απόλυτα σταθερή κάμερα, Έξυπνες λειτουργίες πτήσης και Σύστημα Αποφυγής Εμποδίων, Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. Ακουστικά 4. Καλώδιο USB 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 Ένταση +\ Ένταση - Ρύθμιση της στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

RONIN-S. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης. Πιστοποιημένο Service GreekRotors / Τηλέφωνο:

RONIN-S. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης. Πιστοποιημένο Service GreekRotors /   Τηλέφωνο: RONIN-S Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Τηλέφωνο: 0-6085 0-6774 Ronin-S Overview 0 8 7 4 5 6 7 6 8 9 5 4. Roll Motor. Pan Motor. Δείκτης Profile LED 4. Κουμπί Ενεργοποίησης 5. Joystick 6. Κουμπί M 7. Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. 4. Καλώδιο USB 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 3 4 5 1 6 2 7 1 2 3 4 5 6 Πλήκτρο Λειτουργίας\Επανα φοράς Ένταση +\ Ένταση - Κάρτα Micro

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο χρήσης ORBIT NANO Drone Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 4 Τοποθέτηση & φόρτιση μπαταρίας 4 Προστασία μπαταρίας 4 Micro SD card reader 4 Χειριστήριο 5 Προετοιμασία χρήσης drone 5 Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Περιεχόμενα συσκευασίας... 3 Προετοιμασία για εγκατάσταση... 4 Συνθήκες περιβάλλοντος... 4 Οδηγίες για την επιφάνεια... 5 Εγκατάσταση κάμερας στο βιντεοπροβολέα...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Ελληνικά........................ 113 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Περιεχόμενα συσκευασίας 1 2 3 4 5 1. Κύρια μονάδα με κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Καλωδίου 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1) Matrice 100 dgi: 1 τεμάχιο Προσαρμόσιμη πλατφόρμα πτήσης Περιέχει Ελεγκτή πτήσης (DJI Flight controller) και μπαταρία Υποστηρίζει μέχρι 2 μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο χρήσης ORBIT NANO Drone Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 4 Τοποθέτηση & φόρτιση μπαταρίας 4 Προστασία μπαταρίας 4 Χειριστήριο 5 Προετοιμασία χρήσης drone 5 Προφυλάξεις ασφαλούς πτήσης 5 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Περιεχόμενα Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB (διαφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN2000RPTv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet.

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση κεντρικής μονάδας Σύνδεση της κεντρικής μονάδας a) Συνδέστε το τροφοδοτικό στην κεντρική μονάδα, b) Συνδέστε το καλώδιο LAN στην κεντρική μονάδα και το router

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα