has 60 Για αληθινά καθαρές πόλεις.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "has 60 Για αληθινά καθαρές πόλεις."

Transcript

1 Ο βασίζει τη λειτουργία του σε μια μεταθετή κιβωτάμαξα που υποδέχεται άνωθεν το φορτίο των απορριμματοφόρων οχημάτων, μέσω μίας κατάλληλα διαμορφωμένης εγκατάστασης. Η KAOUSSIS αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη μελέτη και την κατασκευή του Σ.Μ.Α., με αιχμή του δόρατος το σύστημα συμπίεσης HAS 60, το οποίο παρουσιάζει πολλές δυνατότητες εναλλαγής ελκυστήρα κιβωτάμαξας και ελάχιστες απαιτήσεις σε εγκαταστάσεις αποτελώντας έτσι ένα σημαντικό εργαλείο στην υπηρεσία κάθε Ο.Τ.Α. για την αυτονομία του από συλλογικούς χώρους απόθεσης απορριμμάτων και την αποφυγή περιττών εξόδων. Ο Κινητός Σ.Μ.Α. αποτελεί πλέον αναπόσπαστο τμήμα ενός ολοκληρωμένου στόλου διαχείρισης των απορριμμάτων για ένα μικρό ή μεσαίο Ο.Τ.Α., ωφελώντας τον πολλαπλά. Τόσο ως προς τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των απορριμματοφόρων του οχημάτων (μειώνοντας το χρόνο, τη συντήρηση και τα έξοδα μετακίνησης τους) όσο και ως προς τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων που καταλήγουν στους χώρους τελικής απόθεσης (χάρις στη συγκεντρωτική συμπίεσή τους). Η αρχή λειτουργίας του Κινητού Σ.Μ.Α. με Άνω Φόρτωση βασίζεται στην απευθείας εκκένωση τού φορτίου των απορριμματοφόρων οχημάτων σε μία ρυμουλκούμενη κιβωτάμαξα υποδοχής με σύστημα συμπίεσης, της οποίας η οροφή είναι διαμορφωμένη ως θύρα για να υποδέχεται τα απορρίμματα άνωθεν. Για τη λειτουργία αυτή προαπαιτείται μία απλή διάταξη, της οποίας η μορφή ποικίλει, ανάλογα με τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε Ο.Τ.Α. O HAS 60 σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής από μεγάλο αριθμό θέσεων για την τελική χωροθέτηση του Σ.Μ.Α., χάρις στο γεγονός ότι δεν απαιτεί πάγιες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, πράγμα που συνεπάγεται χαμηλού κόστους υποδομή. Ο Σύμβουλος της KAOUSSIS, με την πείρα δεκάδων ανάλογων κατασκευών στην Ελλάδα, θα αξιολογήσει τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας και θα σας προτείνει τη λύση για τη μορφή και το είδος του Σ.Μ.Α. με τη βέλτιστη σχέση κόστους απόδοσης.

2 τεχνικα χαρακτηριστικα Άνω Φορείο Προωθήσεως Κάτω Φορείο Προωθήσεως Οπίσθια Θύρα Δοχείο Λαδιού Πετρελαιοκινητήρα Πετρελαιοκινητήρας Α Σκάλα Πρόσβασης στον Πετρελαιοκινητήρα Τύπος HAS 60 Χωρητικότητα 56m 3 Κινητήρας υπερκατασκευής (τύπος/ισχύς) Πετρελαιοκινητήρας/52,8HP Συνολικό μήκος (Α) * Συνολικό ύψος (Β) * Συνολικό πλάτος (C) * Πλάτος θύρας φόρτωσης (D) * Μήκος θύρας φόρτωσης (E) * Μήκος από πείρο έλξης μέχρι το τελείωμα του κυρίως θαλάμου (F) * Ωφέλιμο φορτίο max kg Mέγιστη δύναμη ώθησης daN Συνολικός χρόνος κύκλου συμπίεσης ~ 1min (*) Οι διαστάσεις Α,Β,C,D,E,F της υπερκατασκευής προσαρμόζονται ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες αποκομιδής των απορριμμάτων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: H KAOUSSIS, έχοντας εξασφαλίσει διαχρονικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες πλαισίων του κόσμου, σας παρέχει κάθε δυνατότητα επιλογής, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τις διαδικασίες παραγγελίας και προσαρμογής τους στο όχημα.

3 ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 5 3^ 3^ Ημιρυμουλκούμενο Όχημα Κατάλληλο για μικτό φορτίο τουλάχιστον 25t. H σύμπλεξη του ημιρυμουλκούμενου οχήματος με τον ελκυστήρα γίνεται μέσω πλάκας επικαθίσεως, η οποία συνδέεται με τον πείρο έλξης της υπερκατασκευής. Φέρει ισχυρό σύστημα πέδησης, καθώς και ABS. Στο πρόσθιο τμήμα του φέρει μηχανικά ποδαρικά υψηλής αντοχής, για τη στήριξή του κατά την απουσία του ελκυστήρα. Υπερκατασκευή 2. Θάλαμος Συμπίεσης Ορθογωνικής διατομής. Υψηλή αντοχή σε παραμορφώσεις των τοιχωμάτων από εσωτερικές πιέσεις. Στιβαρός και ανθεκτικός, ακόμη και αν η μέση πυκνότητα των απορριμμάτων ανέλθει σε 700 Kg/m Μηχανισμός Συμπίεσης Περιλαμβάνει το κάτω φορείο (3 ) με το οποίο πραγματοποιείται η συμπίεση και το άνω φορείο (3 ) που χρησιμεύει στην εκκένωση. Το κάτω φορείο εκτελεί αυτόματα τρεις παλινδρομικές κινήσεις σε όλο το μήκος του θαλάμου. Ο παραπάνω μηχανισμός εξασφαλίζει συνεχή και απρόσκοπτη τροφοδοσία του θαλάμου με απορρίμματα, μεγάλο βαθμό συμπίεσης και πλήρη εκμετάλλευση του όγκου του θαλάμου. 4. Οπίσθια Θύρα Έχει σχήμα τραπεζίου, προκειμένου για κυκλική συμπίεση των απορριμμάτων, για την πλήρη εκμετάλλευση του όγκου του θαλάμου και την εύκολη εκκένωση. Στο κάτω μέρος της υπάρχει ειδική δεξαμενή για τη συλλογή υγρών υπολειμμάτων. Συνδέεται με τον κυρίως θάλαμο μέσω ισχυρών αρθρώσεων. 5. Θύρα Φόρτωσης των Απορριμμάτων Βρίσκεται στο πρόσθιο τμήμα του θαλάμου και σφραγίζεται από μία μεταλλική θυρίδα η οποία κινείται υδραυλικά. 6. Υδραυλικό Σύστημα Περιλαμβάνει αυτόνομο πετρελαιοκινητήρα. Διπλή υδραυλική αντλία, γραναζωτή, διάφορες βαλβίδες και το δοχείο λαδιού. Ένα υδραυλικό τηλεσκοπικό έμβολο διπλής ενέργειας. Δύο υδραυλικά έμβολα διπλής ενέργειας για την οπίσθια θύρα. Ένα υδραυλικό έμβολο διπλής ενέργεια για τη θύρα φόρτωσης. Ειδικούς μεταλλικούς και ελαστικούς σωλήνες. Το όχημα φέρει όλα τα προβλεπόμενα συστήματα φωτισμού και οπτικής σήμανσης που προβλέπονται από τον Κ.Ο.Κ. Επίσης, το όχημα φέρει πιστοποιητικό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Ειδικό Σύμβουλο της KAOUSSIS.

4 ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Με Μεταλλική Χοάνη Τροφοδοσίας Η χοάνη τροφοδοσίας είναι μία απλή μεταλλική, στιβαρή και ανεξάρτητη διάταξη, η οποία χάρις στο ειδικό σχήμα της υποδέχεται το φορτίο των απορριμματοφόρων οχημάτων και ταυτόχρονα προσαρμόζεται κατάλληλα στη θύρα φόρτωσης του Κινητού Σ.Μ.Α. HAS 60 για να εκκενώνει το φορτίο αυτό στο συμπιεστή. Η χοάνη τροφοδοσίας αποτελεί βασικό τμήμα της εγκατάστασης κάθε τύπου Κινητού ή Σταθερού Σ.Μ.Α. Με Ανυψωτική Πλατφόρμα Η σταθερή εγκατάσταση φόρτωσης Κινητού Σ.Μ.Α. με ανυψωτική πλατφόρμα, ανυψωτικής ικανότητας τουλάχιστον 25t, αποτελεί λύση που προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση χώρου για την κατασκευή του Σ.Μ.Α. και μπορεί να προσαρμοστεί κατάλληλα για όλα τα είδη των απορριμματοφόρων οχημάτων. Η πλατφόρμα ανύψωσης διαθέτει: Εξέδρα εξοπλισμένη με πλαϊνά παραπέτια και θύρες εισόδου που ασφαλίζουν ηλεκτρικά. Πλαίσιο που σχηματίζει τη διαδρομή κυκλοφορίας των ράουλων, επιτρέποντας την αγκύρωση του μηχανισμού στο δάπεδο. Ψαλίδια που μεταδίδουν στην εξέδρα την ανυψωτική ισχύ των υδραυλικών εμβόλων και τα οποία χρησιμεύουν επίσης στη μείωση του μήκους της διαδρομής των εμβόλων, ώστε να είναι ίση με το ύψος άρσης της τράπεζας. Υδραυλικά έμβολα που παρέχουν στην εξέδρα την ανυψωτική ισχύ της. Υδραυλικό και ηλεκτρικό σύστημα, τοποθετημένο σε ένα βάθρο με το κιβώτιο ηλεκτρικού εξοπλισμού χωριστά από την τράπεζα. Όλους του απαραίτητους μηχανισμούς ασφαλείας.

5 ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Με Μεταλλικό Τροφοδότη Ο μεταλλικός τροφοδότης είναι μία ανεξάρτητη κατασκευή για τη μεταφορά και ανύψωση του φορτίου των απορριμματοφόρων οχημάτων και την τελική απόθεσή τους στο συμπιεστή HAS 60. Ο μεταλλικός τροφοδότης είναι μία στιβαρή σιδηροκατασκευή για την ανύψωση απορριμμάτων με κλίση. Διαθέτει: Aλυσίδα κίνησης με μεταλλικά πτερύγια για την προώθηση των απορριμμάτων, η οποία διατρέχει όλο το μήκος του τροφοδότη. Είναι κατασκευασμένη κατά τρόπο ώστε να είναι ανθεκτική σε βαριά φορτία και διαρκή καταπόνηση. Η κίνηση της αλυσίδας γίνεται σε κανάλι, ώστε να λειτουργεί με αυτευθυγράμμιση και να δημιουργεί την αλλαγή πορείας από κεκλιμένη σε οριζόντια. Το συγκρότημα κίνησης της αλυσίδας, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στον άξονα που βρίσκεται στο άνω μέρος του τροφοδότη, αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με τη βάση του, ένα μειωτήρα στροφών και τη διάταξη σύνδεσης της εξόδου του μειωτήρα με το άκρο του άξονα. Οι στροφές του κινητήρα ρυθμίζονται με inverter από το control panel του μηχανήματος. Ο τροφοδότης διαθέτει και σκάλα. Με Λειοτεμαχιστή Ο λειοτεμαχιστής είναι ένα ανεξάρτητο τμήμα της σταθερής εγκατάστασης ενός Κινητού Σ.Μ.Α. που σκοπό έχει τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων που μεταφέρονται στο συμπιεστή, μέσω μίας διαδικασίας τεμαχισμού. Η όλη κατασκευή αποτελείται από περιστρεφόμενα μαχαίρια, τα οποία μειώνουν το μέγεθος των απορριμμάτων με σχισμό ή τεμαχισμό, ανάλογα με το είδος του υλικού. Τα μαχαίρια περιστρέφονται εμπρός και πίσω, ακολουθώντας έναν προκαθορισμένο κύκλο λειτουργίας, προκειμένου για την ανακατανομή των απορριμμάτων και το βέλτιστο τεμαχισμό τους. Ο λειοτεμαχιστής έχει τη δυνατότητα να επεξεργασθεί τουλάχιστον 40 τόνους ογκωδών αντικειμένων και ελαστικών, σε αναλογία που δεν δημιουργεί λειτουργικά προβλήματα κατά τον τεμαχισμό. Περιλαμβάνει κινητήρια μονάδα, χοάνη τροφοδοσίας, τράπεζα κοπής, πλαίσιο για τη συλλογή και μεταφορά, καθώς και τις ανάλογες συνδέσεις.

6 ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ Σ.Μ.Α. Βύρωνα /2001 Ονομαστική Δυναμικότητα: 120 t/ημέρα Απορριμματοκιβώτια: 2, HAS 60 Ημιρυμουλκούμενα: 3, Χωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 2, MERCEDES BENZ 3335 Σ.Μ.Α. Αίγινας -1994/1995 Ημιρυμουλκούμενα: 4, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 2, MERCEDES BENZ 3350 & SCANIA P124 Σ.Μ.Α. Ηλιούπολης Ονομαστική Δυναμικότητα: 200 t/ημέρα Απορριμματοκιβώτια: 2, HAS 60 Ημιρυμουλκούμενα: 5, Χωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 4, MERCEDES BENZ 3335 Σ.Μ.Α. Βούλας /2000 Ονομαστική Δυναμικότητα: 120 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 3, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 2, MERCEDES BENZ 2635 Σ.Μ.Α. Ελληνικού /2000 Ονομαστική Δυναμικότητα: 50 t/ημέρα Απορριμματοκιβώτια: 2, HAS 60 Ημιρυμουλκούμενα: 5, 3 κλειστά και 1 ανοιχτό, χωρητικότητας 40m 3 Ελκυστήρες: 2, MERCEDES BENZ 3335 Σ.Μ.Α. Βάρης Ελκυστήρες: 1, MERCEDES BENZ 2635 Σ.Μ.Α. Αλίμου Ονομαστική Δυναμικότητα: 55 t/ημέρα Απορριμματοκιβώτια: 3,HAS 60 Ημιρυμουλκούμενα: 3, Χωρητικότητας 50m 3 Ελκυστήρες: 5, MERCEDES BENZ 2635 & 3350 Σ.Μ.Α. Γέρακα Ελκυστήρες: 1, MERCEDES BENZ 2635 Σ.Μ.Α. Κηφισιάς Ονομαστική Δυναμικότητα: 130 t/ημέρα Απορριμματοκιβώτια: 3, HAS 60 Ημιρυμουλκούμενα: 6, CRV 2000 Ελκυστήρες: 3, MERCEDES BENZ 3350 Σ.Μ.Α. Παλλήνης Ελκυστήρες: 1, MERCEDES BENZ 2635 Σ.Μ.Α. Νέας Ερυθραίας Ονομαστική Δυναμικότητα: 130 t/ημέρα Απορριμματοκιβώτια: 3, HAS 60 Ελκυστήρες: 3, MERCEDES BENZ 3350 Σ.Μ.Α. Π.Φαλήρου Ονομαστική Δυναμικότητα: 250 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 3, Xωρητικότητας 60m 3 Ελκυστήρες: 2 Σ.Μ.Α. Σαλαμίνας /2000 Απορριμματοκιβώτια: 3, HAS 60 Ελκυστήρες: 3, MERCEDES BENZ 3350 Σ.Μ.Α. Ασπροπύργου Ημιρυμουλκούμενα: 3, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 2, MERCEDES BENZ 3350

7 ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑ Σ.Μ.Α. Ελευσίνας Ονομαστική Δυναμικότητα: 100 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 2, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 1, MERCEDES BENZ 3350 Σ.Μ.Α. Καρδίτσας Ονομαστική Δυναμικότητα: 200 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 9, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 5 Σ.Μ.Α. Αθήνας Ονομαστική Δυναμικότητα: 180 t/ημέρα Συρμοί Αποκομιδής: 3, Xωρητικότητας 50m 3 Ελκυστήρες: 1, IVECO STRALIS Δορυφορικά Οχήματα: 20, Xωρητικότητας 5-6m 3 Σ.Μ.Α. Τρικάλων Ονομαστική Δυναμικότητα: 120 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 6, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 4 Σ.Μ.Α. Ηρακλείου Κρήτης Ονομαστική Δυναμικότητα: 180 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 8, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 4 Σ.Μ.Α. Ε.Σ.Κ.Δ.Ν.Α Ονομαστική Δυναμικότητα: 200 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 8, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 5 Σ.Μ.Α. Θεσσαλονίκης Ονομαστική Δυναμικότητα: 150 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 6, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 5 Σ.Μ.Α. Δυτικής Μακεδονίας 1998/2002/2006 Ονομαστική Δυναμικότητα: 450 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 26, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 2 Σ.Μ.Α. Αν. Μακεδονίας-Θράκης 2008/2009 Ονομαστική Δυναμικότητα: 400 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 32, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 32 Σ.Μ.Α. Καλυβίων Αττικής Ονομαστική Δυναμικότητα: 50 t/ημέρα Ελκυστήρες: 1 Σ.Μ.Α. Καβάλας -1998/2006 Ημιρυμουλκούμενα: 3, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 2 Σ.Μ.Α. Λαυρεωτικής Ονομαστική Δυναμικότητα: 60 t/ημέρα Ελκυστήρες: 1 Σ.Μ.Α. Λάρισας /2008 Ονομαστική Δυναμικότητα: 250 t/ημέρα Ημιρυμουλκούμενα: 11, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 7 Σ.Μ.Α. Ν.Φιλαδέλφειας Ημιρυμουλκούμενα: 2, Xωρητικότητας 56m 3 Ελκυστήρες: 1 Η KAOUSSIS διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα σχέδια, τα υλικά, τις διαδικασίες παραγωγής και τις διαστάσεις των κατασκευών που περιγράφονται στο παρόν έντυπο, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο στο μέλλον, σύμφωνα πάντα με τη μόνιμη πολιτική εκσυγχρονισμού της εταιρείας. Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. Ιερά Οδός 162, Αιγάλεω Τηλ.: Fax:

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αλεξάνδρεια, 06/02/2014 Αρ. Πρωτ.: 5220 ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & Σ.Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του Έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ»

«Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του Έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 19.04.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο : 2 Ταχ. Δ/νση : Παλαμά & Μαβίλη 6 Αγρίνιο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ α. Γενικά Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή αφορά στην προµήθεια καινούριου απορριµµατοφόρου οχήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Ο Χ Η Μ Α Τ Ω Ν

Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Ο Χ Η Μ Α Τ Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΤΑ ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ : ΑΝΤΑΠΟ ΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙ ΩΝ (2012-2013) Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Ο Χ Η Μ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟY ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. για την προμήθεια:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟY ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. για την προμήθεια: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Πολυτεχνείου 50 Τ.Κ. 63100,Πολύγυρος Τηλ.: 2371350753 FAX.: 237150763 E-mail :prom1@polygyros.gr ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού άκουσε τα ανωτέρω και κατόπιν διαλογικής συζήτησης. Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α

Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού άκουσε τα ανωτέρω και κατόπιν διαλογικής συζήτησης. Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 15 ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης. Πράξη 76 η Ιθάκη, σήμερα 21 Απριλίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:30 συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας, χωρητικότητας 20 22 κ.μ. με εξοπλισμό πλύσης κάδων

Προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας, χωρητικότητας 20 22 κ.μ. με εξοπλισμό πλύσης κάδων Αρ. Μελέτης 6/2015 Προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας, χωρητικότητας 20 22 κ.μ. με εξοπλισμό πλύσης κάδων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ α) Τεχνική Έκθεση β) Τεχνικές Προδιαγραφές γ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

16,0 2,0 1. 2. , 3.

16,0    2,0  1. 2. ,   3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Προµήθεια Ενός Απορριµµατοφόρου ανακύκλωσης 16 κµ. Τµήµα Κίνησης και επισκευής Οχηµάτων Αρ.Μελέτης: 56 / 2012 Προϋπολογισµός µε ΦΠΑ 23% 153.750,00

Διαβάστε περισσότερα

λυµάτων και συστήµατος µεταφοράς λυµάτων του οικισµού Σπαρτοχωρίου, ήµου Μεγανησίου, Νοµού Λευκάδας» συντάχθηκε αρχικά Προµελέτη

λυµάτων και συστήµατος µεταφοράς λυµάτων του οικισµού Σπαρτοχωρίου, ήµου Μεγανησίου, Νοµού Λευκάδας» συντάχθηκε αρχικά Προµελέτη Π Ρ Ο Λ Ο Γ Ο Σ Το εξεταζόµενο έργο τιτλοφορείται «Σταθµός Μεταφόρτωσης Απορριµµάτων (Σ.Μ.Α.) ήµου Μεγανησίου» κι αφορά στο σύνολο των εργασιών που απαιτούνται για την κατασκευή Σ.Μ.Α. που θα εξυπηρετήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : «ΧΥΤΑ Νότιας Ρόδου (Ν3800)» 6.960.000 ευρώ Αύγουστος 2013 K:\N3800\cons\tefhi\MAPS.doc N3800/5269 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΕΡΓΟ: «ΧΥΤΑ Νότιας Ρόδου (Ν3800)» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ------------------------------------------- ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ : «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πληροφ.: Σοφοκλής Μαυροµµάτης Γρηγορίου Ε 50 & Κ. Σφακιανάκη Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 2821-3-41723 Fax: 2821-0-93300 www.chania.gr, email: dimos@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ (MRL) ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : Dr.- Ing. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝ. ΚΑΘ. Γ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2013 1 1. Εισαγωγή Παρά τη χρήση απλών, πρωτόγονων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. της Φοιτήτριας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. της Φοιτήτριας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ της Φοιτήτριας του

Διαβάστε περισσότερα

διατηρεί σταθερά στην κατακόρυφη θέση. υνατότητα περιστροφής του καλαθιού κατά 60 0 δεξιάαριστερά.

διατηρεί σταθερά στην κατακόρυφη θέση. υνατότητα περιστροφής του καλαθιού κατά 60 0 δεξιάαριστερά. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 1.0 ΓΕΝΙΚΑ. Το προσφερόµενο όχηµα θα πρέπει να είναι απόλυτα καινούργιο, ισχυρής κατασκευής και γενικά οι διαστάσεις του και τα κατασκευαστικά στοιχεία του να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Πράσινο Ταμείο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» για το έτος 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια δύο (2) οικολογικών βυθιζόμενων

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. BL71, BL71 Plus

More care. Built in. BL71, BL71 Plus More care. Built in. ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO BL71, BL71 Plus ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Ο Φορτωτής Εκσκαφέας Volvo BL71 αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και εξέλιξης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ...6

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ...6 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΜΕΛΕΤΗ:...2 1.1 Γενικά Χαρακτηριστικά...2 1.2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά...2 1.3 Υδραυλικό Σετ...2 1.4 Είδη εμπορίας...3 1.5 Θάλαμος...3 1.6 Πίνακας...4 1.7 Πόρτες...4 1.8 Ηλεκτρική εγκατάσταση...4

Διαβάστε περισσότερα

«Κατασκευή ανελκυστήρα στο κεντρικό κτίριο της Διοίκησης» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

«Κατασκευή ανελκυστήρα στο κεντρικό κτίριο της Διοίκησης» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΕΛΕΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ «Κατασκευή ανελκυστήρα στο κεντρικό κτίριο της Διοίκησης»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΘΕΜΑ: ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΘΕΜΑ: ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Είδος μελέτης: Πτυχιακή εργασία ΟΝ/ΜΟ: Χατζηπαύλου Μιχάλης 34379 ΙΔ Αποστολίδης Αθανάσιος 33933 ΙΕ Αθήνα, Αιγάλεω 2012 1 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Οι προδιαγραφές χωρίζονται σε τρεις ενοτητες. Η πρώτη (Ι) ενότητα περιγράφει τις

Διαβάστε περισσότερα

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Vovo Trucks. Driving Progress VOLVO FL ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 2 Από τα χαράματα, βαθιά μέσα στη νύχτα ή το μεσημέρι μιας πολυσύχναστης ημέρας. Οι αστικές διανομές πάντα αποτελούν μία πρόκληση. Πολυσύχναστοι

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ-ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.325,00 Φ.Π.Α. 23% : 4.674,75 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ : 24.999,75 ΕΥΡΩ 1 Προμήθεια Μεταχειρισμένου Φορτωτή-Εκσκαφέα Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κοντορεπανίδης Κωνσταντίνος Κοντορεπανίδης Παναγιώτης 1 Εργασια

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κοντορεπανίδης Κωνσταντίνος Κοντορεπανίδης Παναγιώτης 1 Εργασια ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ.1 Εισαγωγή-Ιστορική αναδρομή σελ.3 Υδραυλικός ανελκυστήρα σελ.6 Τρόποι ανάρτησης υδραυλικού ανελκυστήρα σελ.7 Άμεση ανάρτηση με κεντρικά το έμβολο (Τύπος ΗΑ 1:1) σελ.8 Πλάγια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΣΜΕΝΟΥ ΤΕΤΡΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΣΜΕΝΟΥ ΤΕΤΡΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση Φαρμακίδου 15 341 00 Χαλκίδα Πληροφ: Κοραής Ιωάννης Τηλ : 2221079604 Fax : 2221079604 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ. 1. Κινητήριος Μηχανισμός

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ. 1. Κινητήριος Μηχανισμός ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ 1. Κινητήριος Μηχανισμός O κινητήριος μηχανισμός τοποθετείται στο χώρο του μηχανοστασίου είτε αυτό είναι πάνω από το φρεάτιο ή κάτω από αυτό ή στην τελευταία κάτω στάση πλαγίως -

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. Βιώσιμη Διαχείριση Στερεών Απορριμμάτων ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. Βιώσιμη Διαχείριση Στερεών Απορριμμάτων ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Βιώσιμη Διαχείριση Στερεών Απορριμμάτων ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ Ε.Π.Τ.Α. Ε.Π.Ε. Ολοφύτου 15, Τ.Κ. 11142 Αθήνα Τηλ. 210 2224208 Fax. 210 2914534 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2007 Π ΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ ΣΠΟΥ ΑΣΤΕΣ: Κουτροβέλης Παναγιώτης Καπαγεωργίου Χρυσούλα

Διαβάστε περισσότερα