Moving People Forward Ενεργοποιώντας τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες των ανθρώπων για την ανάπτυξη και βελτίωσή τους.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Moving People Forward Ενεργοποιώντας τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες των ανθρώπων για την ανάπτυξη και βελτίωσή τους."

Transcript

1 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ WINNING MARKETING SERVICES Ε.Π.Ε. Moving People Forward Ενεργοποιώντας τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες των ανθρώπων για την ανάπτυξη και βελτίωσή τους. Η Winning αντιπροσωπεύει μια νέα φιλοσοφία στη συμβουλευτική των επιχειρήσεων όπου η μετεξέλιξη, η αναδιοργάνωση και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης στηρίζεται κυρίως στην επένδυση του ανθρώπινου δυναμικού. Μέσα από εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές διαδικασίες που προσφέρουμε οι πελάτες μας επιλέγουν τις πιο αποδοτικές λύσεις για τις δικές τους ανάγκες. Τι πρεσβεύουμε; Εμείς στη Winning πρεσβεύουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό μιας Εταιρείας είναι η σημαντικότερη επένδυση που έχει στη διάθεσή της και της προσδίδει αξεπέραστο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αλλά και βιώσιμη προοπτική στην ανάπτυξή της. Με αυτή τη λογική, η συνεχής βελτίωση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της εκπαίδευσης, σε ένα παρακινητικό περιβάλλον αποτελεί την πιο δυναμική κατεύθυνση μιας Εταιρείας για την επίτευξη της Αποστολής και των Στόχων της. Τι μας διαφοροποιεί; 1. Η επιμονή μας στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών μέσω της ανάπτυξης, δημιουργίας και προσαρμογής εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών διαδικασιών, ώστε αυτές να «δένουν» απόλυτα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης 2. Η στόχευση με εμβάθυνση στην αλλαγή του τρόπου δράσης και σκέψης του κάθε στελέχους από τη θέση που κατέχει, ώστε να συμβάλλει στην ενίσχυση της κεντρικής φιλοσοφίας και στην υλοποίηση της Αποστολής της Εταιρείας 3. Η εμμονή μας στη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού με σεβασμό πάντα στην προσωπικότητα του ατόμου 4. Η ενίσχυση της παρακίνησης των ατόμων για την επίτευξη των προσωπικών και εταιρικών στόχων Τομείς Δραστηριοποίησης: Α. Εκπαίδευση Β. Συμβουλευτική Παρέμβαση Γ. Marketing ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

2 Α. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Οι εκπαιδεύσεις της Winning είναι κατά κύριο λόγο «Τροποποιητικές», το οποίο σημαίνει ότι έχουν καταλυτική επίδραση στο σκεπτικό των εκπαιδευομένων και στην ανάπτυξη και διεύρυνση των ικανοτήτων τους. Βασικές Αρχές της Winning για την εκπαίδευση Επένδυση στον ανθρώπινο παράγοντα Συνεχής βελτίωση Σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου Ποιότητα Ολιγομελή Τμήματα Η εκπαιδευτική ομάδα της Winning σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία είναι εναρμονισμένα με τις τάσεις της εποχής και προσαρμοσμένα στις εκπαιδευτικές ανάγκες του πελάτη. Στόχοι μας Η άμεση πρακτική εφαρμογή Η βελτίωση των αποτελεσμάτων, ποιοτικών και ποσοτικών Η ανάπτυξη των διαπροσωπικών ικανοτήτων Η προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση του ατόμου Η ενίσχυση του επαγγελματικού προφίλ Οι Εκπαιδευτές της Winning Η εκπαιδευτική ομάδα της Winning διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση στον σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους. Συνολικά, οι εκπαιδευτές της Winning, στα 17 χρόνια λειτουργίας της, έχουν υλοποιήσει πάνω από 150 εκπαιδευτικά προγράμματα σε 12 διαφορετικούς κλάδους της αγοράς με πάνω από ανθρωποημέρες. Τομείς Εκπαίδευσης Ανθρώπινο υναμικό Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πωλήσεις Αποτελεσματική Επικοινωνία Προϊοντική ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

3 Εκπαιδευτική Μεθοδολογία Στάδιο 1: Σχεδιασμός Κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη για υλοποίηση εκπαίδευσης σε συγκεκριμένους τομείς, διεξαγωγή workshop στους χώρους του πελάτη, όπου: αποτυπώνουμε την τρέχουσα κατάσταση (π.χ. τις σημαντικότερες προκλήσεις στον συγκεκριμένο τομέα, προτεραιότητες, κλπ.) εντοπίζουμε τα σημεία προς βελτίωση και τις ευκαιρίες προσδιορίζουμε συγκεκριμένα Cases σενάρια τα οποία θα αποτελέσουν και τη βάση για το «χτίσιμο» δεξιοτήτων μέσω των προσομοιώσεων συμφωνούμε στους χώρους υλοποίησης της εκπαίδευσης Στάδιο 2: Υλοποίηση Η πρακτική σε σχέση με τη θεωρία μπορεί να αγγίξει μέχρι και το 80%. Συνεχείς προσομοιώσεις μεταβαλλόμενου βαθμού δυσκολίας και ατομικό «χτίσιμο» στον κάθε εκπαιδευόμενο. Αξιολόγηση της εκπαίδευσης από τους εκπαιδευόμενους. Στάδιο 3: Feedback Σύνταξη Εκπαιδευτικής Αναφοράς (Training Report), στην οποία αναλύονται τα κυριότερα σημεία της εκπαίδευσης και περιγράφονται συγκεκριμένες προτάσεις. Τι μας διαφοροποιεί στον τομέα της Εκπαίδευσης Δημιουργούμε εξαρχής εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία έχουν «τροποποιητικό» χαρακτήρα Σχεδιάζουμε από κοινού με τον πελάτη μας την εκπαιδευτική ύλη Επενδύουμε στον κάθε εκπαιδευόμενο ξεχωριστά Ενισχύουμε την απόδοση του εκπαιδευομένου, τόσο κατά τη διάρκεια των προσομοιώσεων όσο και με ατομικά feedback «Χτίζουμε» δεξιότητες οι οποίες έχουν εφαρμογή και σε άλλους τομείς, πέραν του χώρου εργασίας ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

4 Ε Π Ι ΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 1. Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Τι είναι: ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμβαθύνει στην ανθρώπινη συμπεριφορά και στο ρόλο του σύγχρονου Μάνατζερ λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές ιδιαίτερες απαιτήσεις, λόγω του μακροοικονομικού περιβάλλοντος και της ψυχολογίας που απορρέει από αυτό, τόσο του ιδίου του Μάνατζερ όσο και του προσωπικού του. Σε ποιους απευθύνεται: σε στελέχη που ασκούν διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Ποιος είναι ο στόχος: Η συνειδητοποίηση της βαρύτητας του ρόλου που κατέχει ένας Μάνατζερ ως προς τη διοίκηση του προσωπικού του, η καθοδήγηση του ανθρώπινου δυναμικού με άμεσα εφαρμόσιμα πρακτικά εργαλεία στοχοθέτησης, επαναπληροφόρησης και παρακίνησης με ταυτόχρονη ενίσχυση της ομαδικότητας και της αποδοτικότητας. Περιεχόμενα: Ο ρόλος του Μάνατζερ στη σημερινή πραγματικότητα Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού Η Τεχνική της «Στοχευμένης Συζήτησης» (i/v): τι είναι, πως γίνεται, που χρησιμεύει Η διοίκηση του προσωπικού με βάση το τρέχον επίπεδο παρακίνησης του υφισταμένου Προσδιορισμός του τρέχοντος επιπέδου παρακίνησης και αξιοποίηση αυτού Τα 4 εργαλεία καθοδήγησης που ενισχύουν την παρακίνηση του ατόμου και την αποδοτικότητά του Στοχοθέτηση σύμφωνα με το επίπεδο παρακίνησης του ατόμου και τις ικανότητές του Θετική επαναπληροφόρηση: κάτι παραπάνω από ένα απλό «μπράβο» Τροποποιητική επαναπληροφόρηση και όχι Κριτική Η Σχέση των Συνεπειών με τα «μάτια» του υφισταμένου Η Καθοδήγηση σε μορφή εξίσωσης Το επικοινωνιακό προφίλ και η προσαρμογή σε αυτό χωρίς παραβίαση προσωπικής ζώνης Η διαχείριση του «τραπεζιού» - Αποτελεσματικές συναντήσεις Οι 3 προσεγγίσεις στις ιαπροσωπικές σχέσεις Η ομαδικότητα στην πράξη Αποτελεσματικό στυλ Ηγεσίας. Τι διάρκεια έχει: τρία (3) διήμερα (6 εργάσιμες ημέρες 48 εκπ. ώρες) σε τμήματα των 6-8 ατόμων. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

5 2. Αξιολόγηση της Απόδοσης Τι είναι: ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμβαθύνει στην Αξιολόγηση της Απόδοσης του προσωπικού και εκπαιδεύει τον ίδιο τον Αξιολογητή στο να έχει πλήρη επίγνωση και κατανόηση των κριτηρίων αξιολόγησης και να είναι αντικειμενικός, βέβαιος και εστιασμένος στην απόδοση όταν αξιολογεί το προσωπικό. Σε ποιους απευθύνεται: σε εκείνα τα στελέχη Εταιρειών, τα οποία έχουν επιλεγεί για το ρόλο του Αξιολογητή, καθώς επίσης και σε στελέχη που ασκούν διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Ποιος είναι ο στόχος: η συνειδητοποίηση της βαρύτητας του ρόλου που κατέχει ο Αξιολογητής και η διασφάλιση μιας αντικειμενικής αξιολόγησης με τη χρήση συγκεκριμένων τεχνικών και αποφυγή συχνών παγίδων. Περιεχόμενα: Εισαγωγή στη ιαχείριση της Απόδοσης (Performance Management) μέσα από τις 4 Φάσεις Η Αξιολόγηση της Απόδοσης ως μέσον επίτευξης των στόχων του τμήματος και της επιχείρησης Τα 4 προαπαιτούμενα Ποιοτικά Κριτήρια για τη σύσταση κριτηρίων βάσει των οποίων θα κριθεί η απόδοση του αξιολογουμένου: Πληρότητα Ομοιομορφία Αντικειμενικότητα - Βεβαιότητα Η εξειδίκευση των κριτηρίων αξιολόγησης στο τμήμα και στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης θέσης Η επιλογή της Κλίμακας Αξιολόγησης: Υπέρ & κατά Οι ευθύνες του Αξιολογητή Μάνατζερ έναντι Αξιολογητή: Οι δύο ρόλοι που αντιμάχονται κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης Τα 3 Ποιοτικά Κριτήρια: Τεχνικές και Μέθοδοι που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της αξιολόγησης Οι 6 συχνές Παγίδες προς αποφυγή κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης Η επίδραση του επιπέδου παρακίνησης του υφισταμένου στην απόδοσή του Η ενσωμάτωση της αξιολόγησης της απόδοσης στη συνολική φιλοσοφία της επιχείρησης: η διαδικασία της διαρκούς βελτίωσης. Τι διάρκεια έχει: ένα (1) διήμερο (2 εργάσιμες ημέρες 16 εκπ. ώρες) σε τμήματα των 6-8 ατόμων. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

6 3. Ποιοτική Εξυπηρέτηση Τι είναι: ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμβαθύνει πρακτικά στην πελατοκεντρική αντίληψη και εστιάζει στην επίλυση καταστάσεων. Σε ποιους απευθύνεται: σε στελέχη της πρώτης γραμμής που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους πελάτες της επιχείρησης. Ποιος είναι ο στόχος: η ενίσχυση της πελατοκεντρικής αντίληψης και η άμεση και αποτελεσματική επίλυση καταστάσεων με αύξηση της ικανοποίησης και της πιστότητας των πελατών της επιχείρησης. Περιεχόμενα: Οι προσδοκίες των πελατών σε τρία επίπεδα Η πελατοκεντρική προσέγγιση στην επίλυση καταστάσεων Η Στρατηγική χειρισμού επίλυσης καταστάσεων 5 Βασικές αρχές Η διαχείριση των διαθέσιμων λύσεων Η επίλυση καταστάσεων με υπαιτιότητα της επιχείρησης Η επίλυση καταστάσεων χωρίς λύση Βασικές Ανθρώπινες Ανάγκες η ψυχολογία του πελάτη Η Αποκωδικοποίηση των αναγκών του πελάτη ως μέσο επίλυσης μιας κατάστασης Το Επικοινωνιακό Προφίλ Πρακτική προσαρμογή στο επικοινωνιακό προφίλ του πελάτη χωρίς παραβίαση της προσωπικής του ζώνης Εμπόδια στην επικοινωνία: «πιστεύω», προκαταλήψεις, μεροληψίες Οι 15 Ικανότητες της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Τι διάρκεια έχει: ένα (1) διήμερο ή τριήμερο (2 ή 3 εργάσιμες ημέρες 16 ή 24 εκπ. ώρες) σε τμήματα των 8 έως 10 ατόμων. Η τελική διάρκεια του προγράμματος ποικίλλει ανάλογα με την έμφαση που ο πελάτης μας επιθυμεί να δοθεί κυρίως στις πρακτικές προσομοιώσεις, τόσο ως προς τον αριθμό των καταστάσεων (cases) όσο και ως προς τον βαθμό δυσκολίας. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

7 4. Εταιρικές Πωλήσεις Τι είναι: ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αξιοποιεί, με τρόπο πρακτικό και εφαρμόσιμο, την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Winning στις πωλήσεις από επιχείρηση - σε επιχείρηση (Business to Business Selling). Ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα στη σημερινή οικονομική και ψυχολογική πραγματικότητα. Σε ποιους απευθύνεται: σε στελέχη πωλήσεων που ασχολούνται με εταιρικές πωλήσεις και επιθυμούν να διευρύνουν το ρόλο τους και να βελτιώσουν τη στρατηγική τους και το επαγγελματικό τους προφίλ. Ποιος είναι ο στόχος: άμεσα και ορατά αποτελέσματα τόσο στην αποδοτικότητα και τη διεύρυνση των εταιρικών πωλήσεων όσο και στην αύξηση της πιστότητας των εταιρικών πελατών της επιχείρησης, στο σημερινό μικροοικονομικό και μακροοικονομικό περιβάλλον. Περιεχόμενα: Η ιδιαιτερότητα των πωλήσεων «από επιχείρηση σε επιχείρηση» Η σύγχρονη στρατηγική στις εταιρικές πωλήσεις Η αλυσίδα «άμεσος έμμεσος πελάτης». Προτεραιότητες και διαφορές Ο πελάτης σας ως επιχείρηση: Εταιρικές αξίες, στρατηγική, ιδιαιτερότητες της επιχείρησης. Η αλυσίδα των αποφάσεων Ο συνομιλητής σας ως άνθρωπος: Προσέγγιση εκμαίευση, επιβεβαίωση και αξιοποίηση των υλικών και ψυχολογικών αναγκών του στο σημερινό περιβάλλον Η στοχευμένη επικοινωνία για τον προσδιορισμό και την αξιοποίηση του Αγοραστικού Κώδικα τόσο του άμεσου πελάτη όσο και του έμμεσου πελάτη Τα κρίσιμα σημεία στην αλυσίδα της επικοινωνίας με τον πελάτη. Οι βασικές αρχές και τις τεχνικές διαπραγμάτευσης. Η στρατηγική διαχείρισης των επόμενων επαφών, πριν και μετά την πώληση Βασικές αρχές και σημεία αιχμής της επαγγελματικής παρουσίασης Αναζήτηση και προσέγγιση νέων εταιρικών πελατών Ανάλυση και διαχείριση του χρόνου. Τι διάρκεια έχει: τρία (3) διήμερα (6 εργάσιμες ημέρες 48 εκπ. ώρες) σε τμήματα των 6 ατόμων. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

8 5. Η Αποτελεσματική Τηλεφωνική Πώληση Τι είναι: ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αξιοποιεί, με τρόπο πρακτικό και εφαρμόσιμο, την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Winning στην πώληση από το τηλέφωνο μέσα στη σημερινή οικονομική και ψυχολογική πραγματικότητα. Σε ποιους απευθύνεται: σε στελέχη της πρώτης γραμμής που επιδιώκουν την άμεση βελτίωσή τους στην τηλεφωνική πώληση. Ποιος είναι ο στόχος: άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην αποδοτικότητα της τηλεφωνικής πώλησης, στη μείωση του ποσοστού απόρριψης, στη μείωση του χρόνου της επικοινωνίας, και στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών της επιχείρησης. Περιεχόμενα: Βασικές αρχές τηλεφωνικής επικοινωνίας. Οι 15 θεμελιώδεις ικανότητες Οι ουσιώδεις διαφορές μεταξύ της εισερχόμενης και εξερχόμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας στην πώληση Η στρατηγική της τηλεφωνικής επικοινωνίας στην πώληση. Τα κρίσιμα σημεία στην αλυσίδα της επικοινωνίας με τον πελάτη Ο πελάτης σας: χτίσιμο και διατήρηση εμπιστοσύνης, εκμαίευση αναγκών προέλεγχος, αξιοποίηση αναγκών, timing πρότασης Η «μετατόπιση» του πελάτη «από το τώρα στο τότε» Ο χειρισμός ενδοιασμών/αντιρρήσεων Το κλείσιμο της πώλησης, ή η στρατηγική των επόμενων επαφών Η επαφή με τον πελάτη μετά την πώληση και η αξιοποίηση της βάσης δεδομένων. Τι διάρκεια έχει: δύο (2) διήμερα (4 εργάσιμες ημέρες 32 εκπ. ώρες) σε τμήματα των 6 έως 8 ατόμων. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

9 Β. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ο στόχος για εμάς στη Winning, ανεξάρτητα από το είδος της συμβουλευτικής παρέμβασης, είναι μονοσήμαντος και έχει να κάνει με την κατοχύρωση της κερδοφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης της επιχείρησης με την οποία συνεργαζόμαστε. Οι κυριότερες παρεμβάσεις μας: Αναδιοργάνωση & Εμπορική Ανάπτυξη Εταιρείας Ανάπτυξη Εταιρικής Ταυτότητας Αξιολόγηση Υπάρχοντος Προσωπικού Τμήμα Εξυπηρέτησης / Παραπόνων Κέντρα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Ενεργητικές Πωλήσεις WINN.ISS Προσωπική Ανάπτυξη Κύκλοι Ποιότητας. Γ. MARKETING Οι πιο ενδεδειγμένες ενέργειες που χρησιμοποιούμε στη Winning ως εργαλεία του Marketing είναι οι Έρευνες Αγοράς καθώς και οι Έρευνες Ικανοποίησης Πελατών (CSI) με εξέχουσα σημασία το Mystery Shopping. Η Winning διαθέτει πλούσια εμπειρία και εξειδίκευση στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση και των δύο μορφών ερευνών, σε διαφορετικούς καταναλωτικούς κλάδους και υπηρεσίες. Οι έρευνες αυτού του είδους ενδείκνυνται για: την άντληση πληροφοριών επί των εξελίξεων στην αγορά και των εφαρμογών πολιτικών Marketing του ανταγωνισμού την καταγραφή των καταναλωτικών τάσεων και προτιμήσεων την αποτύπωση της ικανοποίησης των καταναλωτών. Εκτός από τον τομέα των ερευνών, η Winning δραστηριοποιείται και στον τομέα των Δημοσιογραφικών Παρουσιάσεων. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

10 Κ Λ Α Δ Ο Ι Π Ε Λ Α Τ Ε Σ Οι κύριοι πελάτες μας από τον αεροπορικό χώρο: AEGEAN AIRLINES Α.Ε. ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» GOLDAIR HANDLING ΑΕ Οι κύριοι πελάτες μας από τον φαρμακευτικό χώρο: UNI-PHARMA INTERMED ELPEN Α.Ε. Οι κύριοι πελάτες μας από το χώρο του αυτοκινήτου περιλαμβάνουν, ενδεικτικά τις ακόλουθες μάρκες: AUTOPOINT SA (multi-brands retailer of FORD/VOLVO/HYUNDAI/KIA automobiles) CHRYSLER JEEP HELLAS SA CITROEN HELLAS SA ELMA SA (importer and distributor of MAZDA automobiles) FIAT AUTO HELLAS SA FORD MOTOR HELLAS SA GM HELLAS SA KARENTA SA (multi-brands dealer of VW/AUDI automobiles) KOSMOCAR SA (importer and distributor of VW and Audi automobiles) MAVA SA (importer and distributor of RENAULT automobiles) P & R DAVARIS SA (importer and distributor of HYUNDAI ΚIA MOTORS) PROMOT LAINOPOULOS (multi-brands dealer MERCEDES-BENZ) RELEX SA (large retailer of RENAULT) SARACAKIS BROS (importer and distributor of HONDA/MITSUBISHI automobiles) SFAKIANAKIS SA (importer and distributor of SUZUKI automobiles) SUBARU MOTOR HELLAS SA TECHNOCAR SA (importer and distributor of SEAT automobiles) VIAMAR SA (importer and distributor of SKODA automobiles) Από τον χώρο των ενοικιάσεων/ leasing και ασφαλειών: HERTZ (AUTOHELLAS ATEE) ELYSEE ΑΕ (insurance brokers) Πελάτες μας από άλλους κλάδους δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν: ΜΕΤΚΑ - Εταιρεία κατασκευής εξειδικευμένων ενεργειακών έργων MAVRIKI &Co. Έπιπλα, διακόσμηση MOTOCRAFT Α.Ε. Θαλάσσιοι κινητήρες, σκάφη αναψυχής και ναυτιλιακός εξοπλισμός MOTODYNAMICS SA (importer, distributor and retailer of YAMAHA motorcycles and outboard marine engines) OLYMPUS PHOTOMATIC Α.Ε. Ψηφιακά Φωτογραφικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. Γαλακτοκομικά προϊόντα ΟΠΤΙΚΑ ΣΥΚΑΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

11 Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας: Winning Marketing Services Ε.Π.Ε. Σύμβουλοι Marketing, Επικοινωνίας, και Εκπαίδευσης Βασιλέως Παύλου 81 Παλαιό Ψυχικό Τ.Κ Τηλέφωνo: Fax: http: ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 81, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, ΑΘΗΝΑ Τηλ: Fax:

Synergy Solution m.v.p. A.E.

Synergy Solution m.v.p. A.E. Synergy Solution m.v.p. A.E. consulting ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ SYNERGY SOLUTION m.v.p. A.E., Τζώρτζ 6, Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα και Σταδίου 43 Αθήνα, τηλ. 2103838942, φαξ, 210-3838030,

Διαβάστε περισσότερα

Ενδο-επιχειρησιακή Εκπαίδευση

Ενδο-επιχειρησιακή Εκπαίδευση Ενδο-επιχειρησιακή Εκπαίδευση Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και πολύ απαιτητικό περιβάλλον της ελληνικής αγοράς, η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό είναι αδήριτη ανάγκη για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΟΔΗΓΟΣ. Σχεδιασμού, ανάπτυξης, υλοποίησης

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΟΔΗΓΟΣ. Σχεδιασμού, ανάπτυξης, υλοποίησης ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΣΕΕ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΟΔΗΓΟΣ Σχεδιασμού, ανάπτυξης, υλοποίησης και λειτουργίας υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Τόμος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015 ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015 ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015 ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ σελ. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - 3η σειρά Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»

«ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» «ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» Οδηγός ανάπτυξης εξαγωγών Δεκέμβριος 2014 ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Ε.Σ.Ε.Ε. Τίτλος Έργου:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Ε.Σ.Ε.Ε. Τίτλος Έργου: Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Ε.Σ.Ε.Ε. Τίτλος Έργου: «Παραγωγή Πολυχρηστικών Οδηγών» Πράξη «Υποστήριξη δράσεων διαχείρισης της ηλικίας στο ελληνικό εμπόριο» (Κωδικός ΟΠΣ: 296256) Παραδοτέο Π3:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ Απόσπασµα της συνολικής Μελέτης που αφορά στην ανάπτυξη ενός «Οδηγού/ Πρότυπου ιεθνοποίησης Μικροµεσαίων Επιχειρήσεων»

Διαβάστε περισσότερα

100 Διοικητικές Ικανότητες, Μάνατζμεντ, Στρατηγική & Μάρκετινγκ

100 Διοικητικές Ικανότητες, Μάνατζμεντ, Στρατηγική & Μάρκετινγκ 100 Διοικητικές Ικανότητες, Μάνατζμεντ, Στρατηγική & Μάρκετινγκ 100.01 Επίπεδο: Ενδιάμεσο Προκειμένου να μπορέσει να μεγιστοποιήσει την απόδοσή του και να πετύχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα ο μάνατζερ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΜΙΡΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ B ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014 ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ B ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014 ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ B ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014 ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 1 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Εισαγωγή Θεματικές Ενότητες Η αποτελεσματική διοίκηση του Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητής: Σαλούστρου Μαρία έσποινα, 2707 Ραπτάκη Στυλιανή, 3070. Επιβλέπων: Κουκάκης Γεώργιος

Εισηγητής: Σαλούστρου Μαρία έσποινα, 2707 Ραπτάκη Στυλιανή, 3070. Επιβλέπων: Κουκάκης Γεώργιος ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Νέες Τεχνικές Επιλογής Προσωπικού ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Εισηγητής: Σαλούστρου Μαρία έσποινα, 2707 Ραπτάκη Στυλιανή,

Διαβάστε περισσότερα

Specisoft. www.specisoft.gr. ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Business Plan

Specisoft. www.specisoft.gr. ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Business Plan Specisoft www.specisoft.gr ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Business Plan Σχέδιο Περιεχομένων Μακροχρόνιου Επιχειρησιακού σχεδίου (Business Plan) Βασικός σκοπός ενός επιχειρηματικού σχεδίου (BUSINESS

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ. Χρήση συστημάτων ποιότητας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης. Εισηγητής : ΠΕΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ (568/Β) ΡΙΦΟΥΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ (117/Β)

ΘΕΜΑ. Χρήση συστημάτων ποιότητας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης. Εισηγητής : ΠΕΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ (568/Β) ΡΙΦΟΥΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ (117/Β) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ Χρήση συστημάτων ποιότητας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης. Εισηγητής : ΠΕΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων

ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008. Νέα εικόνα των καταστημάτων ΑΡ. ΤΕΥΧΟΥΣ 9 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 Νέα εικόνα των καταστημάτων 3 4-5 6-8 Editorial 9-11 Τα Νέα μας 12-13 Κεντρικό Θέμα 14-16 Εξελίξεις Παροχές Εκπαίδευση 17-19 Ο Όμιλος μας Τίτλος αγγλόφωνης έκδοσης: Leading

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνή συστήματα διασφάλισης και διαχείρισης ποιότητας των υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Διεθνή συστήματα διασφάλισης και διαχείρισης ποιότητας των υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Διεθνή συστήματα διασφάλισης και διαχείρισης ποιότητας των υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού Επιστημονική Ομάδα Έργου Υπεύθυνη Έργου: Κασσάνδρα Ζαννή-Τελιοπούλου Υπεύθυνος ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Business Strategy Development Training No. LLP-LDV-TOI-2011-LT-0093 1

Business Strategy Development Training No. LLP-LDV-TOI-2011-LT-0093 1 Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τις απόψεις του συντάκτη της και η Επιτροπή δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οι Άνθρωποί μας. Οι Άνθρωποί μας

Οι Άνθρωποί μας. Οι Άνθρωποί μας Οι Άνθρωποί μας Οι Άνθρωποί μας Ο όμιλος Eurobank EFG αποτελεί ένα μεγάλο και σύγχρονο τραπεζικό οργανισμό, ο οποίος ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις προκλήσεις και τις συνθήκες της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ β Σεπτεμβρίου2012 ΤΕΥΧΟΣ 215

ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ β Σεπτεμβρίου2012 ΤΕΥΧΟΣ 215 ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ β Σεπτεμβρίου2012 ΤΕΥΧΟΣ 215 1. (ΝΕΟ) Μείωση του κόστους προμηθειών μέσω του etender.gr...2 2. (ΝΕΟ) Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Περί Απολογισμού 2. Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 4

Περί Απολογισμού 2. Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 4 Περιεχόμενα Περί Απολογισμού 2 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 4 1. Προφίλ Εταιρίας 6 1.1 Συνοπτική Παρουσίαση Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ 6 1.2 Συνοπτική Παρουσίαση της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. 8 1.3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Quality Management Systems Training for SMEs Leonardo da Vinci Project ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ISO 9001:2008, ΣΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Διαβάστε περισσότερα

2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση DQS DIN EN ISO 9001:2008... 4

2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση DQS DIN EN ISO 9001:2008... 4 1 Περιεχόμενα 1. φιλοσοφια των προγραμματων... 3 2. Διαπιστεύσεις: Πιστοποίηση Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Πιστοποίηση DQS DIN EN ISO 9001:2008... 4 3. Σκοπός του Προγράμματος... 5 4. Κατηγορίες Υποψηφίων που Γίνονται Δεκτοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. i. Πρόλογος ii. Ευχαριστίες Εισαγωγή... σελ. 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. i. Πρόλογος ii. Ευχαριστίες Εισαγωγή... σελ. 8 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????::????????????????????::?????????????????????????????????????????????? K..???????? Minoan Lines 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

2. Οικονομική Ανάπτυξη και Εταιρική Διακυβέρνηση

2. Οικονομική Ανάπτυξη και Εταιρική Διακυβέρνηση 889 Περιεχόμενα Περί Απολογισμού Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 1. Προφίλ 2 4 5 6 1.1 Προφίλ της ΕΛΒΑΛ Α.Ε. 1.2 Επιχειρηματική Στρατηγική 1.3 Σημαντικοί Σταθμοί Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ

Μήνυμα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ Μήνυμα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ Νέες, διατηρήσιμες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας μπορεί να προσφέρουν μόνο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Για να το κάνουν αυτό, πρέπει οι ίδιες να είναι διεθνώς

Διαβάστε περισσότερα

A Q S Advanced Quality Services Ltd.

A Q S Advanced Quality Services Ltd. A Q S Advanced Quality Services Ltd. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΑ 2008 Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Αθήνα Ηρώων Πολυτεχνείου & Πεντζερίδου

Διαβάστε περισσότερα

code ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΕ Ε - Τµήµα Μακεδονίας

code ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΕ Ε - Τµήµα Μακεδονίας code ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΕ Ε - Τµήµα Μακεδονίας B ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2013 Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ιδρύθηκε το 1962. Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που σκοπό έχει τη διάδοση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ανάπτυξη Στρατηγικού Σχεδιασμού: η περίπτωση των Boutique Hotels

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ανάπτυξη Στρατηγικού Σχεδιασμού: η περίπτωση των Boutique Hotels ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ανάπτυξη Στρατηγικού Σχεδιασμού: η περίπτωση των Boutique Hotels Νικόλαος Τσιακμάκης Επιβλέπων Καθηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ

ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ Διοίκηση Ολικής Ποιότητας στην Ναυτιλία ΟΝΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

2011 Β ΚΥΚΛΟΣ. Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης Πτυχιούχων ΑΕΙ ΕΛΤΑ

2011 Β ΚΥΚΛΟΣ. Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης Πτυχιούχων ΑΕΙ ΕΛΤΑ 2011 Β ΚΥΚΛΟΣ Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης Πτυχιούχων ΑΕΙ ΕΛΤΑ Οδηγός Σπουδών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Στελεχών Εμπορικής Λειτουργίας Τελευταία ενημέρωση 20/4/2011 2 Γιατί ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Αγαπητέ Συνάδελφε, Η

Διαβάστε περισσότερα

High Heels. Χτίζοντας ευκαιρίες για τις γυναίκες στον κατασκευαστικό κλάδο. ΠΕ3 Μεταφορά, προσαρμογή και αναβάθμιση του περιεχομένου

High Heels. Χτίζοντας ευκαιρίες για τις γυναίκες στον κατασκευαστικό κλάδο. ΠΕ3 Μεταφορά, προσαρμογή και αναβάθμιση του περιεχομένου High Heels Χτίζοντας ευκαιρίες για τις γυναίκες στον κατασκευαστικό κλάδο ΠΕ3 Μεταφορά, προσαρμογή και αναβάθμιση του περιεχομένου RNo 15 Συνολική δομή του προγράμματος κατάρτισης και μικτής μεθοδολογίας

Διαβάστε περισσότερα