Θέμα: ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ (Δ6383) ΜΕ ΤΙΤΛΟ :

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Θέμα: ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ (Δ6383) ΜΕ ΤΙΤΛΟ :"

Transcript

1 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Αθήνα, 25/01/2019 Αρ. Πρωτ Θέμα: ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ (Δ6383) ΜΕ ΤΙΤΛΟ : Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλούς Μεταφοράς με Ειδικά Διασκευασμένα - Τεθωρακισμένα Οχήματα (Αυτοκίνητα) Χρηματαποστολών από Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.), που αφορά στη Διακίνηση Αξιών Από τα Ταμεία Εισπράξεων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. προς τα Κατά Τόπους Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. και στη Διακίνηση Κερμάτων από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. προς τα Ταμεία Εισπράξεων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. (CPV : ) (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ : 69231) H Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. προβαίνει σε παροχή διευκρινίσεων επί του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων (Δ6383) με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλούς Μεταφοράς με Ειδικά Διασκευασμένα - Τεθωρακισμένα Οχήματα (Αυτοκίνητα) Χρηματαποστολών από Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.), που αφορά στη Διακίνηση Αξιών Από τα Ταμεία Εισπράξεων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. προς τα Κατά Τόπους Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. και στη Διακίνηση Κερμάτων από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. προς τα Ταμεία Εισπράξεων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.» (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ : 69231), ως εξής: Αναφορικά με τον όρο «Σε κάθε περίπτωση, το ασφαλιστικό όριο απώλειας μεταφερόμενων αξιών, ανά ζημιογόνο γεγονός, ανά smoke box, δεν μπορεί να είναι κατώτερο των Ευρώ» που περιλαμβάνεται στην παράγραφο (γ) της Διακήρυξης (σελ. 16 της Διακήρυξης) διευκρινίζεται ότι, καταρχήν, σύμφωνα με την προαναφερθείσα παράγραφο, εν γένει, η απαιτούμενη ασφαλιστική κάλυψη ανέρχεται στο ποσό των Ευρώ κατ ελάχιστον, ανά ζημιογόνο γεγονός. Με τον προαναφερθέντα όρο ορίσθηκε ειδικώς ότι ασφαλιστική κάλυψη ανά ζημιογόνο γεγονός ανά smoke box που αφορά στη μεταφορά αξιών από και προς τα ταμεία της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. και το ειδικά διαμορφωμένο τεθωρακισμένο όχημα του αναδόχου θα ανέρχεται κατ ελάχιστον στο ποσό των Ωρωπού 156, Γαλάτσι Τηλ.: Fax: grammateia@eydap.gr

2 Ευρώ, δεδομένου ότι για κάθε μεταφορά των σάκων αξιών θα χρησιμοποιείται απαραίτητα το ειδικό κιτίο ασφαλούς μεταφοράς πεζοδρομίου smoke box, ενώ οι μεταφερόμενες αξίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των ευρώ ανά smoke box, σύμφωνα με: (α) τον όρο «Ειδικότερα: α) για κάθε μεταφορά των σάκων αξιών (που αφορούν μετρητά) θα χρησιμοποιείται απαραίτητα το ειδικό κιτίο ασφαλούς μεταφοράς πεζοδρομίου smoke box, ενώ οι μεταφερόμενες αξίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των ευρώ ανά smoke box, β) για κάθε μεταφορά των σάκων αξιών (που αφορούν επιταγές) θα χρησιμοποιείται απαραίτητα το ειδικό κιτίο ασφαλούς μεταφοράς πεζοδρομίου smoke box, ενώ οι μεταφερόμενες αξίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των ευρώ ανά smoke box» της παραγράφου 2.1 «Αναλυτική περιγραφή της παροχής υπηρεσιών που αφορά στη διακίνηση αξιών από τα ταμεία εισπράξεων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. προς τα κατά τόπους καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε.» του Άρθρου 2 «Περιγραφή Υπηρεσιών Ουσιώδη Χαρακτηριστικά» του Παραρτήματος Ι «ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ» της Διακήρυξης (σελ. 42 της Διακήρυξης) και (β) τον όρο «Εν προκειμένω, οι μεταφερόμενες αξίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των ευρώ ανά smoke box» της παραγράφου 2.2 «Αναλυτική περιγραφή της διακίνησης κερμάτων από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. προς τα Ταμεία Εισπράξεων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.» του Άρθρου 2 «Περιγραφή Υπηρεσιών Ουσιώδη Χαρακτηριστικά» του Παραρτήματος Ι «ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ» της Διακήρυξης (σελ. 44 της Διακήρυξης). Περαιτέρω διευκρινίζεται με την παρούσα ότι επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις στις προδιαγραφές και στους όρους της Διακήρυξης: Α. Η περίπτωση (γ) της παραγράφου «Οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια» της Διακήρυξης (σελ της Διακήρυξης): «γ) ασφαλιστική κάλυψη έναντι αστικής και επαγγελματικής ευθύνης ύψους τουλάχιστον Ευρώ ανά ζημιογόνο γεγονός και ειδικότερα, θα υπάρχει ειδική πρόβλεψη των ασφαλιστικών ορίων και καλύψεων απώλειας χρημάτων ανά ειδικά διαμορφωμένο - τεθωρακισμένο όχημα σάκο smoke box κίνδυνο πεζοδρομίου, θησαυροφυλάκιο κλπ. χωρίς απαλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, το ασφαλιστικό όριο απώλειας μεταφερόμενων αξιών, ανά ζημιογόνο γεγονός, ανά smoke box, δεν μπορεί να είναι κατώτερο των Ευρώ. Θα προβλέπεται ότι η Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. είναι συνασφαλιζόμενη για την υπό ανάθεση σύμβαση και θα διορίζεται ως απευθείας δικαιούχος της ασφαλιστικής αποζημίωσης μετά την επέλευση του εκάστοτε ασφαλιστικού κινδύνου, η οποία θα καταβάλλεται άμεσα. Σε περίπτωση που ο ανάδοχος, με την έγγραφη έγκριση της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., καλύψει μέρος του δικτύου χρηματαποστολών με υπεργολάβους, αναλαμβάνει αμέσως την υποχρέωση να τους συμπεριλάβει στην ασφαλιστική κάλυψη κατά τα ανωτέρω Ο ανάδοχος οφείλει να διατηρεί σε ισχύ την παραπάνω ασφαλιστική κάλυψη καθ όλη την διάρκεια ισχύος της σύμβασης παροχής υπηρεσιών...»

3 «γ) ασφαλιστική κάλυψη έναντι αστικής και επαγγελματικής ευθύνης ύψους τουλάχιστον Ευρώ ανά ζημιογόνο γεγονός και ειδικότερα, θα υπάρχει ειδική πρόβλεψη των ασφαλιστικών ορίων και καλύψεων απώλειας χρημάτων ανά ειδικά διαμορφωμένο - τεθωρακισμένο όχημα σάκο smoke box κίνδυνο πεζοδρομίου, θησαυροφυλάκιο κλπ. χωρίς απαλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, το ασφαλιστικό όριο απώλειας μεταφερόμενων αξιών (σε μετρητά), ανά ζημιογόνο γεγονός, ανά smoke box, δεν μπορεί να είναι κατώτερο των Ευρώ, ενώ σε περίπτωση απώλειας μεταφερόμενων αξιών (επιταγές) θα καλύπτεται η δαπάνη και το κόστος ακύρωσης και επανέκδοσης των αξιογράφων. Θα προβλέπεται ότι η Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. θα διορίζεται ως απευθείας δικαιούχος της ασφαλιστικής αποζημίωσης μετά την επέλευση του εκάστοτε ασφαλιστικού κινδύνου, η οποία θα καταβάλλεται άμεσα. Σε περίπτωση που ο ανάδοχος, με την έγγραφη έγκριση της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., καλύψει μέρος του δικτύου χρηματαποστολών με υπεργολάβους, αναλαμβάνει αμέσως την υποχρέωση να τους συμπεριλάβει στην ασφαλιστική κάλυψη κατά τα ανωτέρω. Ο ανάδοχος οφείλει να διατηρεί σε ισχύ την παραπάνω ασφαλιστική κάλυψη καθ όλη την διάρκεια ισχύος της σύμβασης παροχής υπηρεσιών...» Β. Το εδάφιο της παραγράφου 2.1 «Αναλυτική περιγραφή της παροχής υπηρεσιών που αφορά στη διακίνηση αξιών από τα ταμεία εισπράξεων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. προς τα κατά τόπους καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε.» του Άρθρου 2 «Περιγραφή Υπηρεσιών Ουσιώδη Χαρακτηριστικά» του Παραρτήματος Ι «ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ» της Διακήρυξης (σελ. 42 της Διακήρυξης): «Ειδικότερα: α) για κάθε μεταφορά των σάκων αξιών (που αφορούν μετρητά) θα χρησιμοποιείται απαραίτητα το ειδικό κιτίο ασφαλούς μεταφοράς πεζοδρομίου smoke box, ενώ οι μεταφερόμενες αξίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των ευρώ ανά smoke box, β) για κάθε μεταφορά των σάκων αξιών (που αφορούν επιταγές) θα χρησιμοποιείται απαραίτητα το ειδικό κιτίο ασφαλούς μεταφοράς πεζοδρομίου smoke box, ενώ οι μεταφερόμενες αξίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των ευρώ ανά smoke box» «Ειδικότερα: α) για κάθε μεταφορά των σάκων αξιών (που αφορούν μετρητά) θα χρησιμοποιείται απαραίτητα το ειδικό κιτίο ασφαλούς μεταφοράς πεζοδρομίου smoke box, ενώ οι μεταφερόμενες αξίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των ευρώ ανά smoke box, β) για κάθε μεταφορά των σάκων αξιών (που αφορούν επιταγές οιουδήποτε ποσού) θα χρησιμοποιείται απαραίτητα το ειδικό κιτίο ασφαλούς μεταφοράς πεζοδρομίου smoke box»

4 Γ. Το εδάφιο της παραγράφου 2.2 «Αναλυτική περιγραφή της διακίνησης κερμάτων από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. προς τα Ταμεία Εισπράξεων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.» του Άρθρου 2 «Περιγραφή Υπηρεσιών Ουσιώδη Χαρακτηριστικά» του Παραρτήματος Ι «ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ» της Διακήρυξης (σελ. 44 της Διακήρυξης): «Εν προκειμένω, οι μεταφερόμενες αξίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των ευρώ ανά smoke box» «Εν προκειμένω, οι μεταφερόμενες αξίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των ευρώ ανά smoke box» Δ. Η παράγραφος του Άρθρου 3 «Ασφάλιση Μεταφοράς Χρηματαποστολών» του Παραρτήματος Ι «ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ» της Διακήρυξης (σελ της Διακήρυξης): «Για την κάλυψη της ευθύνης του, ο Ανάδοχος διατηρεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε αναγνωρισμένη και αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία. Η ασφαλιστική κάλυψη του Αναδόχου έναντι αστικής και επαγγελματικής ευθύνης ύψους τουλάχιστον Ευρώ ανά ζημιογόνο γεγονός και ειδικότερα, θα υπάρχει ειδική πρόβλεψη των ασφαλιστικών ορίων και καλύψεων απώλειας χρημάτων ανά ειδικά διαμορφωμένο - τεθωρακισμένο όχημα σάκο smoke box κίνδυνο πεζοδρομίου, θησαυροφυλάκιο κλπ., χωρίς απαλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, το ασφαλιστικό όριο απώλειας μεταφερόμενων αξιών, ανά ζημιογόνο γεγονός, ανά smoke box, δεν μπορεί να είναι κατώτερο των Ευρώ. Θα προβλέπεται ότι η Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. είναι συνασφαλιζόμενη για την υπό ανάθεση σύμβαση και θα διορίζεται ως απευθείας δικαιούχος της ασφαλιστικής αποζημίωσης μετά την επέλευση του εκάστοτε ασφαλιστικού κινδύνου, η οποία θα καταβάλλεται άμεσα. Σε περίπτωση που ο ανάδοχος, με την έγγραφη έγκριση της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., καλύψει μέρος του δικτύου χρηματαποστολών με υπεργολάβους, αναλαμβάνει αμέσως την υποχρέωση να τους συμπεριλάβει στην ασφαλιστική κάλυψη κατά τα ανωτέρω. Επικυρωμένο αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου θα επισυναφθεί ως παράρτημα της σχετικής σύμβασης» «Για την κάλυψη της ευθύνης του, ο Ανάδοχος διατηρεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε αναγνωρισμένη και αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία. Η ασφαλιστική κάλυψη του Αναδόχου έναντι αστικής και επαγγελματικής ευθύνης ύψους τουλάχιστον Ευρώ ανά ζημιογόνο γεγονός και ειδικότερα, θα υπάρχει ειδική πρόβλεψη των ασφαλιστικών ορίων και καλύψεων απώλειας χρημάτων ανά ειδικά διαμορφωμένο - τεθωρακισμένο όχημα σάκο smoke box κίνδυνο πεζοδρομίου, θησαυροφυλάκιο κλπ., χωρίς απαλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, το ασφαλιστικό όριο απώλειας μεταφερόμενων αξιών (σε μετρητά), ανά ζημιογόνο γεγονός, ανά smoke box, δεν μπορεί να είναι

5 κατώτερο των Ευρώ, ενώ σε περίπτωση απώλειας μεταφερόμενων αξιών (σε επιταγές) θα καλύπτεται η δαπάνη και το κόστος ακύρωσης και επανέκδοσης των αξιογράφων. Θα προβλέπεται ότι η Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. θα διορίζεται ως απευθείας δικαιούχος της ασφαλιστικής αποζημίωσης μετά την επέλευση του εκάστοτε ασφαλιστικού κινδύνου, η οποία θα καταβάλλεται άμεσα. Σε περίπτωση που ο ανάδοχος, με την έγγραφη έγκριση της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., καλύψει μέρος του δικτύου χρηματαποστολών με υπεργολάβους, αναλαμβάνει αμέσως την υποχρέωση να τους συμπεριλάβει στην ασφαλιστική κάλυψη κατά τα ανωτέρω. Επικυρωμένο αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου θα επισυναφθεί ως παράρτημα της σχετικής σύμβασης» Αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη που περιγράφεται στην παράγραφο (γ) (σελ.16 της Διακήρυξης), διευκρινίζεται ότι ο όρος «επαγγελματική ευθύνη» αφορά στην ασφαλιστική κάλυψη της ευθύνης (ενδεικτικά αμέλεια ή παράλειψη) κατά την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας του συμμετέχοντος και την παροχή των υπηρεσιών του, η δε απαιτούμενη ασφαλιστική κάλυψη ανέρχεται στο ποσό των Ευρώ κατ ελάχιστον, ανά ζημιογόνο γεγονός, χωρίς να ορίζεται ή να απαιτείται ανώτατο όριο. Αναφορικά με τα αποδεικτικά μέσα που περιγράφονται στην παράγραφο (Β4) και ειδικά στα εδάφια ε) iii), iv), viii) και ix) (σελ. 22 της Διακήρυξης) διευκρινίζεται ότι τα αναφερόμενα έγγραφα, όπως και τα υπόλοιπα αποδεικτικά που αναφέρονται στην ανωτέρω παράγραφο, απαιτούνται για την απόδειξη της τεχνικής και επαγγελματικής ικανότητας των συμμετεχόντων της παραγράφου (ε) που συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των ελαχίστων προϋποθέσεων συμμετοχής των οικονομικών φορέων. Λαμβανομένων υπόψη των ιδιαιτεροτήτων της παροχής των προκείμενων υπηρεσιών, η προσκόμιση των ανωτέρω αποδεικτικών κρίνεται απολύτως αναγκαία, σκόπιμη και εύλογη, χωρίς εν προκειμένω να τίθεται οιοδήποτε ζήτημα ανεπίτρεπτης διάκρισης των εργαζομένων. Τα εν λόγω αποδεικτικά μέσα, που αποδεικνύουν την πλήρωση των απαιτούμενων κριτηρίων και προϋποθέσεων συμμετοχής των οικονομικών φορέων, θα προσκομισθούν, κατά το στάδιο της κατακύρωσης, από τον προσωρινό ανάδοχο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΝΙΣΗΣ

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:502410-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες ασφάλισης μηχανοκίνητων οχημάτων 2018/S 219-502410 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες ασφάλισης 2017/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες ασφάλισης 2017/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:281784-2017:text:el:html Ελλάδα-: Υπηρεσίες ασφάλισης 2017/S 137-281784 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Φυσικό αέριο 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Γαλάτσι: Φυσικό αέριο 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:209666-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Φυσικό αέριο 2018/S 092-209666 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:408929-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες μηχανικού 2018/S 180-408929 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Υπηρεσίες Legal

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΡ. ΜΕΛ. ΥΠΗΡ.: 2 /2015

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΡ. ΜΕΛ. ΥΠΗΡ.: 2 /2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΡ. ΜΕΛ. ΥΠΗΡ.: 2 /2015 Υπηρεσία Μεταφοράς Χρημάτων (Χρηματαποστολές) ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ με Φ.Π.Α. (23%) : 10.391,04 Τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:425746-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής λογισμικού 2018/S 188-425746 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:149729-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου 2018/S 067-149729 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:143373-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης 2018/S

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:574751-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής 2018/S 248-574751 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:37177-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Επισκευή και συντήρηση εξοπλισμού δικτύου δεδομένων 2019/S 017-037177 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ :

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου Λ Αθηνών 72 185 47, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ : ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «Καθαρισμός εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. ΔΠΜ-Θ/ΠΚΑΣΤ/

Γ. ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. ΔΠΜ-Θ/ΠΚΑΣΤ/ Γ. ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. ΔΠΜ-Θ/ΠΚΑΣΤ/ Αντικείμενο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 20 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:442057-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Σωλήνες ύδρευσης 2018/S 195-442057 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά Legal Basis:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 9 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:29495-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S 014-029495 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο της εν θέματι διακήρυξης σας παραθέτουμε διευκρινίσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν:

Στο πλαίσιο της εν θέματι διακήρυξης σας παραθέτουμε διευκρινίσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν: Αθήνα : 12/09/18 Αριθμ. Πρωτ : 2018016738 Σχετ. Έγγραφο : 2016008273 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nmypanag NO_DOC_EXT: 2019-055994 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ (ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟ 7/03/2017 ΕΩΣ 7/03/2018) 1.

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ (ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟ 7/03/2017 ΕΩΣ 7/03/2018) 1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:217330-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S 095-217330 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:271723-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής λογισμικού 2018/S 119-271723 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:483347-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Τυπωμένοι φάκελοι με διαφανή θυρίδα 2018/S 211-483347 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Αμόλυβδη βενζίνη 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Γαλάτσι: Αμόλυβδη βενζίνη 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:444193-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Αμόλυβδη βενζίνη 2018/S 196-444193 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά Legal Basis:

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 14 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:442051-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Αγωγοί διανομής και εξαρτήματα 2018/S 195-442051 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nmypanag NO_DOC_EXT: 2018-193994 SOFTWARE VERSION: 9.9.3 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) Ερώτημα 1 ο : Σύμφωνα με το π.δ. 82/1996 και το νόμο 3310/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το νόμο 3414/2005, η υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nmypanag NO_DOC_EXT: 2019-011230 SOFTWARE VERSION: 9.10.3 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:502361-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Στοιχεία φρεατίων επίσκεψης 2018/S 219-502361 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ (Αφορά Διακηρύξεις για σύναψη Συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών)

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ (Αφορά Διακηρύξεις για σύναψη Συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΜ-Θ/ΤΥ/7/2017 Για την ανάδειξη Αναδόχου για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Όργανα και εξοπλισμός ελέγχου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Γαλάτσι: Όργανα και εξοπλισμός ελέγχου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:204930-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Όργανα και εξοπλισμός ελέγχου 2018/S 090-204930 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι Αττικής: Σύνδεσμοι 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Γαλάτσι Αττικής: Σύνδεσμοι 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 9 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:101784-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι Αττικής: Σύνδεσμοι 2018/S 046-101784 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 9 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:177575-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Στοιχεία φρεατίων επίσκεψης 2018/S 079-177575 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:253784-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Διάφορες υπηρεσίες μηχανικού 2018/S 111-253784 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

«Βασικές Αρχές Ασφάλισης Ζημιών»

«Βασικές Αρχές Ασφάλισης Ζημιών» «Βασικές Αρχές Ασφάλισης Ζημιών» Δρ Βαγγέλης Τσουκάτος 1 Τι είναι Ασφάλιση Ζημιών Ασφάλιση ζημιών είναι: η ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων ή ενεργητικού, η ασφάλιση κινδύνων που απειλούν την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1044/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΚΩΔ. Ε04) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση τηλεφωνικού δικτύου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση τηλεφωνικού δικτύου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:571444-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση τηλεφωνικού δικτύου 2018/S 247-571444 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 10 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:399958-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S 176-399958 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

Α) Στη παράγραφο της Διακήρυξης «Αριθμός συμβαλλομένων οικονομικών φορέων», αναγράφονται τα εξής :

Α) Στη παράγραφο της Διακήρυξης «Αριθμός συμβαλλομένων οικονομικών φορέων», αναγράφονται τα εξής : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Αθήνα, 19/10/2018 Αρ. Πρωτ. 22213 Θέμα: ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΣΠ4/2018) ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ:.. Αρ. SAP: Α.Δ.Α.Μ.:. Ανάδειξη Αναδόχων με ανοιχτή διαδικασία, για: 1. Εκτέλεση εργασιών κλαδεμάτων ή κοπής δέντρων που γειτνιάζουν

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται. Η INTERAMERICAN σάς ενημερώνει για όσα ισχύουν για τα ανασφάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

Η διάρκεια του προσωρινού σήματος θα είναι 7 ημερολογιακές ημέρες.

Η διάρκεια του προσωρινού σήματος θα είναι 7 ημερολογιακές ημέρες. Γλυφάδα, 14 Φεβρουαρίου 2014 Αγαπητοί συνεργάτες, Με σκοπό την απρόσκοπτη συνεργασία μας και την καλύτερη ενημέρωσή σας, παραθέτουμε τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από 1/3/2014 και σας γνωστοποιούμε

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:322812-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Θειικό άλας αργιλίου 2019/S 131-322812 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά Legal

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Τράπεζα Α.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση. Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα ΣΥΝ.Π.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση

Πανελλήνια Τράπεζα Α.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση. Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα ΣΥΝ.Π.Ε. υπό ειδική εκκαθάριση 2.11.2017 Θέμα: Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για την Παροχή Υπηρεσιών Ασφάλισης σε Πάγια Κινητού Εξοπλισμού Ιδιοκτησίας των ιδρυμάτων υπό Εκκαθάριση του Ενιαίου Ειδικού Εκκαθαριστή PQH. Αξιότιμοι κύριοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η παροχή υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και του ΕΟΠΥΥ, όπως αυτά αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ, ήτοι για

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 9 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:53905-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Αμμοχάλικο 2019/S 024-053905 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά Legal Basis: Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜ. 6383 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ Παροχή Υπηρεσιών Ασφαλούς

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 15 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:449287-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Επιβατικά αυτοκίνητα 2018/S 198-449287 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά Legal

Διαβάστε περισσότερα

4. Για τον πίνακα της παραγράφου του Παραρτήματος Ι στις περιπτώσεις των απωλειών που

4. Για τον πίνακα της παραγράφου του Παραρτήματος Ι στις περιπτώσεις των απωλειών που ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Αθήνα, 04/01/2019 Αρ. Πρωτ. 123 Θέμα: ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ (Δ6368)

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες σχεδιασμού αγωγών 2019/S Προκήρυξη διαγωνισμού μελετών

Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες σχεδιασμού αγωγών 2019/S Προκήρυξη διαγωνισμού μελετών 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:15308-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες σχεδιασμού αγωγών 2019/S 008-015308 Προκήρυξη διαγωνισμού μελετών Legal Basis: Οδηγία 2014/25/ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:40091-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Χλώριο 2018/S 019-040091 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Παροχή Διευκρινίσεων επί της Διακήρυξης 1/2019 σε Απάντηση Υποβληθέντων Ερωτημάτων

ΘΕΜΑ: Παροχή Διευκρινίσεων επί της Διακήρυξης 1/2019 σε Απάντηση Υποβληθέντων Ερωτημάτων ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κάνιγγος 27 Αθηνά Ταχ. Κώδικας : 10682 Τηλέφωνο : 2103821524-2103829266 Fax : 2103833597 Email : info@eex.gr ΑΡ. ΠΡΩΤ: 532 /20-06-2019 ΠΡΟΣ: Πλατφόρμα ηλεκτρονικού διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1045/2015 Για την ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1045/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1045/2015 Για την ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1045/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1045/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΚΩΔ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε05 & E06)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 7 η /2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 7 η /2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσ/νίκη, 5 2 2016 ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτ. 450 ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΔΑΜ: 16REQ003728802 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΠΔΔ Ταχ. Δ/νση. Παπαρρηγοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: 1407 ΕΞ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΣΛΟΤ)

Αριθμ. Πρωτ.: 1407 ΕΞ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΣΛΟΤ) ΣΛΟΤ Αριθμ. Πρωτ.: 1407 ΕΞ / 28.07.2016 Επικουρικό Κεφάλαιο ΣΛΟΤ Αριθμ. Πρωτ.: 1407 ΕΞ / 28.07.2016 Αθήνα, 28.07.2016 Αριθμ. Πρωτ.: 1407 ΕΞ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:108839-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Ηλιακά φωτοβολταϊκά στοιχεία 2019/S 047-108839 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΩΝ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΩΝ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΩΝ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Αθήνα, 23/6/2014 Αριθ. 403 ΘΕΜΑ: ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4261/2014 Σας γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η 67/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Μ Ε Λ Ε Τ Η 67/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η 67/2014 ΕΡΓΟ : ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 47.914,00 ΕΥΡΩ ΕΤΟΣ : 2014-2015 Κ.Α : 02.10.6253.001

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία:«Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων» ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Η παρούσα Τεχνική Έκθεση, η οποία συντάχθηκ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εργασία:«Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων» ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Η παρούσα Τεχνική Έκθεση, η οποία συντάχθηκ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 3 / 2017 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ------------------------ Δ/νση : Εθν. Αντίστασης & Ιάσονος 1 203 00 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Τηλέφωνο : 2744 360 177 F a x : 27440-64858 ΤΙΤΛΟΣ : «ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Ε ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ. Παροχή Υπηρεσιών: Μελέτη, Επίβλεψη, Αδειοδότηση Δομικών Έργων σε Υ/Σ ΥΤ/ΜΤ αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ

ΤΕΥΧΟΣ Ε ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ. Παροχή Υπηρεσιών: Μελέτη, Επίβλεψη, Αδειοδότηση Δομικών Έργων σε Υ/Σ ΥΤ/ΜΤ αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ Λ. Αθηνών 72, 18547, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ με αριθμό ΔΕΕΔ-9 Σύμβαση : Παροχή Υπηρεσιών: Μελέτη, Επίβλεψη, Αδειοδότηση Δομικών Έργων σε Υ/Σ ΥΤ/ΜΤ αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. 2) Υπεύθυνη δήλωση του προσφέροντα για τις ομάδες των οχημάτων που επιθυμεί να καταθέσει προσφορά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. 2) Υπεύθυνη δήλωση του προσφέροντα για τις ομάδες των οχημάτων που επιθυμεί να καταθέσει προσφορά. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ) ΔΗΜΟΥ ΚΩ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:14586-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών 2018/S 008-014586 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΚΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ 8021022Α/26-05-2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΚΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ 8021022Α/26-05-2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ-ΤΖΑΒΕΛΑ 38334 ΒΟΛΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΚΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ 8021022Α/26-05-2015 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΠΚΕ/

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς για παρκινγκ δύο (2) οχημάτων. Γενικοί Όροι

Έρευνα αγοράς για παρκινγκ δύο (2) οχημάτων. Γενικοί Όροι Α.Π.: 245 Αθήνα, 02.09.2014 Έρευνα αγοράς για παρκινγκ δύο (2) οχημάτων Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί προμηθειών του Δημοσίου (Π.Δ.118/07, Π.Δ. 60/07, Ν.2286/95) και την έγκριση δαπάνης από το Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών 29/5/2014 Μάνος Δημήτριος AGENDA 1. Νομοθεσία/Κάλυψη 2. Εφαρμογές νομοθεσίας/προβληματισμοί 3. Στατιστικά 4. Παραδείγματα ζημιών 2 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ/ΚΑΛΥΨΗ Νομοθεσία

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_n0028os4 NO_DOC_EXT: 2019-032112 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Ασφάλιστρο Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Το ποσό αυτό μπορεί να καταβάλλεται από τον

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:427336-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες φύλαξης 2019/S 175-427336 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Υπηρεσίες Legal

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες σχεδιασμού αγωγών 2019/S Προκήρυξη διαγωνισμού μελετών

Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες σχεδιασμού αγωγών 2019/S Προκήρυξη διαγωνισμού μελετών 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:15306-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες σχεδιασμού αγωγών 2019/S 008-015306 Προκήρυξη διαγωνισμού μελετών Legal Basis: Οδηγία 2014/25/ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Αθήνα σήμερα την 12η του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2014 μεταξύ των συμβαλλομένων αφ ενός μεν του στην Αθήνα (Ακαδημίας αριθμ. 22) εδρεύοντος Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:460951-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Διάφορες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης 2019/S 189-460951 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:513577-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες παράδοσης αλληλογραφίας 2018/S 224-513577 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς για την συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ. Γενικοί Όροι

Έρευνα αγοράς για την συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ. Γενικοί Όροι Α.Π.: 243 Αθήνα, 23.09.2015 Έρευνα αγοράς για την συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί προμηθειών του Δημοσίου (Π.Δ.118/07, Π.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ [Μεταξύ Διοργανωτή - Σχολείου]

1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ [Μεταξύ Διοργανωτή - Σχολείου] 1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ [Μεταξύ Διοργανωτή - Σχολείου] Κάθε είδος εκπαιδευτικής εκδρομής, εφ όσον περιλαμβάνει προκαθορισμένο συνδυασμό τουλάχιστον δύο από τα στοιχεία: μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : «Ηλεκτρολογική ανέγερση υποσταθμών και εξοπλισμού ταινιοδρόμων Ορυχείου Νοτίου Πεδίου/ Τομέας 7 Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας»

ΕΡΓΟ : «Ηλεκτρολογική ανέγερση υποσταθμών και εξοπλισμού ταινιοδρόμων Ορυχείου Νοτίου Πεδίου/ Τομέας 7 Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας» ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΜΑΟΡ-157 ΕΡΓΟ : «Ηλεκτρολογική ανέγερση υποσταθμών και εξοπλισμού ταινιοδρόμων Ορυχείου Νοτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41418 «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΤΕΥΧΟΣ 1 ΤΕΥΧΟΣ 2 ΤΕΥΧΟΣ 3 ΤΕΥΧΟΣ 4 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ. Τα ακόλουθα :

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ. Τα ακόλουθα : ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλεξανδρούπολη 11/08/2014 ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ. : 2311 ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ Για την παροχή υπηρεσίας ΥΓΙΕΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΣΑΣ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙ -ΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:336941-2019:text:el:html Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Εξοπλισμός μεταφοράς και βοηθητικά μέσα μεταφοράς 2019/S 137-336941 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών

Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 9377/ΓΕΔΧΕ/Δ.Ο.Υ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 13.06.2019 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Κεντρική Υπηρεσία Διεύθυνση Προμηθειών Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Ανώνυμος Εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ Α.Ε.), ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί στο site του ΕΛΤΑ www.elta.gr

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 12 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:118195-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Λεωφορεία και πούλμαν 2018/S 053-118195 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΛΩΛ469073-ΘΚ3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «Σ Κ Υ Λ Ι Τ Σ Ε Ι Ο» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΝ. ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2271350258 ΦΑΞ:2271044311 ΧΙΟΣ 8/08/2013

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες διοργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες διοργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:223392-2017:text:el:html Ελλάδα-: Υπηρεσίες διοργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων 2017/S 111-223392 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_naggvasi NO_DOC_EXT: 2017-170547 SOFTWARE VERSION: 9.6.5 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nmypanag NO_DOC_EXT: 2019-062959 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ 2ο ΧΛΜ ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ, 85100 ΡΟΔΟΣ - ΝΠΙΔ - ΑΦΜ 997562265 ΔOY ΡΟΔΟΥ ΤΗΛ: 22410 45300 FAX: 22410 45328 Email: gram.deyar@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:428397-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων 2018/S 189-428397 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. Κεφάλαιο Α'

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. Κεφάλαιο Α' ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Κεφάλαιο Α' Γενικές Διατάξεις Βασικές Αρχές Σκοπός Άρθρο 1 Σκοπός 1. Σκοπός της Συμφωνίας είναι η επιτάχυνση της αποζημίωσης και η απλοποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Γενικοί Όροι Ασφάλισης 2. Γενικοί Όροι Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων 3. Ειδικότερο περιεχόµενο Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων 3.1 Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης του Αναδόχου έναντι Τρίτων

Διαβάστε περισσότερα

Ναύπακτος, Θεωρήθηκε, Ο ΠΡΟ ΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ναύπακτος, Θεωρήθηκε, Ο ΠΡΟ ΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ.Μελέτης: 1/2019 ΕΡΓ: Ασφάλιση των οχημάτων μηχανημάτων, του Δήμου Ναυπακτίας για χρονικό διάστημα ενός έτους ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1.1 ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σελ.1. 1.2 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ σελ.3. 1.3. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ σελ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1.1 ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σελ.1. 1.2 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ σελ.3. 1.3. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ σελ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ1: ΕΙΣΑΓΩΓΗ σελ.1 1.1 ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σελ.1 1.2 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ σελ.3 1.3. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ σελ.4 1.4. ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 1 ΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που διατίθενται σήμερα μέσω της Anytime Online By Interamerican είναι:

Τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που διατίθενται σήμερα μέσω της Anytime Online By Interamerican είναι: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ Πληροφορίες πριν τη σύναψη ασφαλιστικής συμβάσεως σύμφωνα με τα άρθρα 225 και 226 του περί Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εργασιών Νόμου του 2016 και 4 επ. του περί της εξ Αποστάσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ 1078/2017 Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΟΛ 1078/2017 Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛ 1078/2017 Τροποποίηση της ΠΟΛ.1033/28.1.2016 (ΦΕΚ Β 720) απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών σχετικά με τον εντοπισμό ανασφάλιστων αυτοκινήτων οχημάτων και την επιδίωξη συμμόρφωσης των ιδιοκτητών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1. Γενικοί Οροι Ασφάλισης 2. Γενικοί Οροι Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων 3. Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων 3.1 Ειδικοί όροι 3.2 Αντικείµενο ασφάλισης 3.3 Ορια αποζηµίωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Ρουχισμός επαγγελματικής χρήσης 2017/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Αθήνα: Ρουχισμός επαγγελματικής χρήσης 2017/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:355103-2017:text:el:html Ελλάδα-Αθήνα: Ρουχισμός επαγγελματικής χρήσης 2017/S 173-355103 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ιωάννινα: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Ιωάννινα: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:270202-2017:text:el:html Ελλάδα-: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2017/S 132-270202 Προκήρυξη σύμβασης Υπηρεσίες Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Κύθνος, 08 / 11 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: «Λειτουργία του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων και του σταθμού μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Αθήνα σήμερα την 10η του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2015 μεταξύ των συμβαλλομένων αφ ενός μεν του στην Αθήνα (Ακαδημίας αριθμ. 22) εδρεύοντος Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων

Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Οχημάτων Νέες ρυθμίσεις Θέσπιση νέων ρυθμίσεων Ν.4261/2014 (άρθρο 169) με τον οποίο επέρχονται σημαντικές αλλαγές (τροποποίηση του Π.Δ.237/1986, με το

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002612824 2015-03-04

15PROC002612824 2015-03-04 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 4/3/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 8161 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αγοράς για την προμήθεια καναπέδων. Γενικοί Όροι

Έρευνα αγοράς για την προμήθεια καναπέδων. Γενικοί Όροι Α.Π.: 221 Έρευνα αγοράς για την προμήθεια καναπέδων Αθήνα, 21.07.2014 Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί προμηθειών του Δημοσίου (Π.Δ.118/07, Π.Δ. 60/07, Ν.2286/95) και την έγκριση δαπάνης από το Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα