SPORTS needs body care

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SPORTS needs body care"

Transcript

1 SPORTS needs ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ. ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΑΥΤΟ.

2 ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ FOREVER ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. H forever einai ΝΟ.1 ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ALOE VERA ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΑΠΟ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 150 ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ. ARGI+ TM Γεμίζει τα αποθέματα ενέργειας χάρη στον τέλειο συνδυασμό της L-Αργινίνης και του καλά μελετημένου συμπλέγματος βιταμινών, άμεσα και με διάρκεια. FOREVER Pomesteen Power TM Ένας εξωτικός, φρουτένιος χυμός ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αναπληρώνει την ισορροπία του οργανισμού μετά την έντονη γυμναστική. FOREVER Freedom Ένα μοναδικό προϊόν για όλους τους αθλητές. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διατηρεί υγιείς τις αρθρώσεις. Aloe First Πρώτες βοήθειες από την Forever: ευεργετικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό. Aloe Heat Lotion Καταπραϋντική κρέμα για μετά τα σπορ με θερμαντική δράση για άμεση ανακούφιση.

3 Η έγκριση του οργανισμού Kolner πιστοποιεί τα προϊόντα που έχουν ελεγχθεί και έχουν βρεθεί αρνητικά σε παράνομες ή άλλες αναβολικές ουσίες και είναι ασφαλή για χρήση από επαγγελματίες αθλητές. SPORTS needs Aloe Vera Gelly Ένα μοναδικό ζελέ για όλες τις καταστάσεις του δέρματος, από 100% σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης. Aloe MSM Gel Δροσερό ζελέ για την ελαστικότητα του δέρματος, την υποστήριξη και την αναγέννηση του συνδετικού ιστού και των αρθρώσεων. FAB Άμεση έκρηξη ενέργειας με αποτέλεσμα που διαρκεί. Φυσικό ενεργειακό ποτό με επιλεγμένα συστατικά και απολαυστικά μοναδική γεύση! Forever Lite Ultra με Aminotein Σε δύο υπέροχες γεύσεις, βανίλια και σοκολάτα, για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Forever Active HA Κάψουλες με μοναδική μορφή υαλουρονικού οξέως για ελαστικότητα της επιδερμίδας, υποστήριξη των χόνδρων και του αρθρικού υγρού. Fast Break TM Το πιο γρήγορο υγιεινό δυναμωτικό σνακ με λαχταριστή γεύση σοκολάτας.

4 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ FOREVER ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΑΣ. ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΑΝΤΟΧΗ. ΑΡΙΣΤΗ ΥΓΕΙΑ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FOREVER LIVING PRODUCTS. 196 FOREVER Freedom Είναι ένας χυμός από αγνό σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα, φυσικό χυμό πορτοκαλιού και προσθήκη θειικής γλυκοζαμίνης, θειικής χονδροϊτίνης και MSM (θειούχος ένωση). Ιδανικός για όλους τους αθλητές: ενδυνάμωση ανοσοποιητικού, ενεργοποίηση μεταβολισμού, αποτοξίνωση, λίπανση αρθρώσεων και προστασία χόνδρων. 320 ARGI+ TM Οι δραστήριοι άνθρωποι χρειάζονται υποστήριξη από εξωτερικούς παράγοντες, έτσι ώστε το σώμα τους να διατηρήσει τα υψηλά επίπεδα ενέργειας. Το απαραίτητο αμινοξύ, L-Αργινίνη, συνδυάζεται με ρόδι, εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού, φλοιό σταφυλιού, εκχυλίσματα μούρων, βιταμίνη C, D3, K2, B6, B12, Φυλλικό Οξύ. Δίνει ενέργεια, βελτιώνει την αντοχή και βοηθά στη μεγαλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. TIP Αναμείξτε ARGI+ με χυμό Aloe Vera Gel και απολαύστε ένα λαχταριστό υγιεινό κοκτέιλ νιώστε κάθε κύτταρο του σώματός σας να ενεργοποιείται!

5 SPORTS needs FOREVER Pomesteen Power TM Τα φρούτα του ροδιού και του mangosteen διαθέτουν μεγάλη αντιοξειδωτική ισχύ, χωρίς η ισχύ της δύναμής τους να επηρεάζεται από τις διαφορετικές στιγμές συγκομιδής τους μέσα στο χρόνο. Ιδανικός χυμός για αθλητές, κατά του στρες καθώς και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Περιέχει Βιταμίνη C, Ρόδι, Αχλάδι, Βατόμουρο, Mangosteen, Φραμπουάζ, Μύρτιλλο, εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιών. FOREVER Active HA TM Ένα κορυφαίο προϊόν για την ελαστικότητα και την ανανέωση της επιδερμίδας, την υποστήριξη των χόνδρων και του αρθρικού υγρού. Μοναδική μορφή υαλουρονικού οξέος σε συνδυασμό με πιπερόριζα και κουρκουμά που είναι ευεργετικά για την υποστήριξη της κινητικής λειτουργίας των αρθρώσεων. FAB Forever Active Boost Φυσικό ενεργειακό ποτό υψηλής ποιότητας για πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση. Για όσους χρειάζονται δύναμη και αντοχή! Το FAB έχει διπλή δράση: «άμεση ενέργεια» ενώ την ίδια στιγμή, γεμίζει τα αποθέματα ενέργειάς σας, ώστε αυτή η ενέργεια να έχει διάρκεια. Αυτό οφείλεται στα επιλεγμένα συστατικά του: Guarana, Αλόη Βέρα, τεχνολογία ADX7 με Β3, Β5, Β6, Β12, φρούτα Scisandra, Ginseng, ταυρίνη. Με τις λιγότερες θερμίδες : 100kcal/τεμ.

6 ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΘΛΗΜΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ Forever Lite Ultra με Aminotein Εξελιγμένη σύνθεση με Aminotein, για έναν τρόπο ζωής χαμηλό σε υδατάνθρακες και πλούσιο σε αμινοξέα, βιταμίνες και πρωτεΐνες, στηρίζει τις καθημερινές ανάγκες και ωφελεί την καρδιαγγειακή υγεία και τη διατήρηση της χοληστερόλης σε υγιή επίπεδα. Σε δύο γεύσεις: Βανίλια και σοκολάτα. 306 Freedom2Go Το απόλυτο ποτό για αθλητές: ο χυμός Αλόης, Forever Freedom, με αντιοξειδωτικό ρόδι για περισσότερη αντιοξειδωτική προστασία. Ιδανικός για όλους τους αθλητές: ενδυνάμωση ανοσοποιητικού, ενεργοποίηση μεταβολισμού, αποτοξίνωση, λίπανση αρθρώσεων, προστασία χόνδρων και αντιοξειδωτική δράση. Υπέροχη γεύση σε ατομικές βολικές συσκευασίες που σας συνοδεύουν παντού Fast Break Ενεργειακή θρεπτική μπάρα με σοκολάτα, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που καλύπτουν το 50% της ΣΗΔ μιας ισορροπημένης διατροφής και μόνο με 220 θερμίδες. Μοναδικά λαχταριστή γεύση και δυναμωτικό συνδυασμό από μέλι, φιστίκια, σοκολάτα και σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα. Για δραστήριους ανθρώπους που δεν διαπραγματεύονται την υγιεινή διατροφή τους. Aloe MSM Gel Μια δυνατή ομάδα: η Αλόη Βέρα συνδυάζεται με τη σημαντική φυσική πηγή του οργανικού θείου στη μορφή MSM (Μεθύλιο-Σουλφονίλιο-Μεθάνιο). Ζελέ για μασάζ που απορροφάται άμεσα: υποστηρίζει τις αρθρώσεις και το αρθρικό υγρό, βελτιώνει τους συνδετικούς ιστούς και είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα.

7 SPORTS needs Aloe Heat Lotion Χαλάρωση μετά τη γυμναστική που ανακουφίζει στο λεπτό! Με τη βοήθεια της Αλόης Βέρα ως κύριο συστατικό που μεταφέρει βαθιά τις καταπραϋντικές ικανότητες του ελαίου ευκαλύπτου, θα αισθάνεστε σαν να ξαναγεννηθήκατε. Προωθεί την κυκλοφορία και βοηθά στους πόνους των αρθρώσεων και των τεταμένων μυών. Aloe Vera Gelly Σαν να έχετε το φυτό της Αλόης σε ένα σωληνάριο. Είναι ευεργετικό, δροσιστικό και αναζωογονητικό για την περιποίηση εκδορών και επιφανειακών εγκαυμάτων. Το δέρμα σας θα αγαπήσει την άμεση ενυδάτωση που θα του χαρίσει αυτό το διάφανο ζελέ 100% σταθεροποιημένης αλόης. Aloe First Πρώτες βοήθειες από την Forever: ευεργετικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό. Ιδανικό για μικροτραυματισμούς και αναζωογόνηση της επιδερμίδας και ιδιαίτερα για τις διαταραχές του δέρματος μετά από σωματική δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους, από γδαρσίματα ή ελαφρά εγκαύματα.

8 Ανεξάρτητος Συνεργάτης: Forever Living Products Hellas-Cyprus SPORTS needs Τα προϊόντα της Forever μου δίνουν τη δύναμη, αντοχή και την ασφάλεια για να φτάνω πάντα στην κορυφή. Απλά καταπληκτικά! Τα εμπιστεύομαι γιατί κάνουν τη διαφορά! Παναγιώτης Κοτρωνάρος } Αρχηγός της πρώτης Επιτυχημένης Ελληνικής Αποστολής κατάκτησης κορυφής του Έβερεστ Αυτό που βρήκα στα φυσικά αυτά προϊόντα και τα αποτελέσματά τους στους ποδοσφαιριστές μου, δεν τα βρήκα σε κανένα άλλο προϊόν στην αγορά. Είναι ιδανικά τόσο για πριν όσο και μετά τον αγώνα. Γιώργος Γεωργουλόπουλος } Γυμναστής ΠΑΕ Καλλιθέας Η φύση του αθλήματος απαιτητική κι εγώ το ίδιο για αυτό τα εμπιστεύομαι για την θωράκιση του οργανισμού μου αλλά και για περισσότερη αντοχή και δύναμη την κατάλληλη στιγμή. Αρετή Μαστροδούκα Επαγγελματίας Ελληνίδα Πυγμάχος International Masters Super Featherweight της WBF Μπορώ να τα συστήσω μέσα από την καρδιά μου. Το ARGI+ όχι μόνο έχει τέλεια γεύση αλλά είναι αλήθεια ότι ανάρρωσα γρηγορότερα και μπορώ να προπονηθώ ακόμα πιο σκληρά. Η βελτιωμένη μου επαναφορά είχε μεγάλο αντίκτυπο στις αθλητικές μου επιτυχίες. Stefan Schmid Επαγγελματίας στο Τρίαθλο 2η θέση στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Middle Distance Triathlon Είμαι ενθουσιασμένη με την Forever, ειδικά με την έκρηξη ενέργειας που παρέχει το FAB τα προϊόντα της Forever έχουν απλά τη σωστή ποιότητα! Amelie Kober } Επαγγελματίας Snowboarder, Αργυρό Μετάλλιο, Ολυμπιακοί Αγώνες 2006 Η Forever μπαίνοντας στη ζωή μου βοήθησε αποτελεσματικά στη βελτίωση της απόδοσής μου. Πιστεύω στα προϊόντα της, διότι αποτελούν κι αυτά μέρος της αγάπης μου για τον πρωταθλητισμό και τις καταδύσεις. Αλέξανδρος Μάνος Πρωταθλητής Ευρώπης Πρωταθλητής Ελλάδας & μέλος Εθνικής Ομάδας Καταδύσεων από βατήρες Από τότε που παίρνω το ARGI+, έχω βιώσει ένα τεράστιο άλμα. To ARGI+ με βοήθησε στο να έχω καλύτερες επιδόσεις. Günther Weidlinger Επαγγελματίας Μαραθωνοδρόμος Αυστρία, Master Half Marathon 1 h min ΚΩΔ. ΕΝΤΥΠΟΥ: 151

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Forever ARGI+ - 69,85 ευρώ/30 σακουλάκια - Τόνωση Παρέχει στο σώμα σας, τη δύναμη που χρειάζεται! Forever Nutra Q10-30,65 ευρώ/30 σακουλάκια - Λαμβάνεται μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΧΤΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΟΔΟ.

ΧΤΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΟΔΟ. ΧΤΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΟΔΟ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΑΣ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ. Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας Καταναλώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Sport Nutrition by ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ενέργεια που καταναλώνουμε Βασικός μεταβολισμός: 1800 kcal + καθημερινή δραστηριότητα Μια ημέρα στο γραφείο: 150 με 200 kcal Μια ώρα αθλητικής δραστηριότητας: 500

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑθληΣΗ. αλόη, η έμπνευσή μας

ΑθληΣΗ. αλόη, η έμπνευσή μας ΑθληΣΗ & Έλεγχος βάρους αλόη, η έμπνευσή μας ΑΘΛΗΣΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ / 02 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 04 / Ποιότητα 05 / Άθληση & έλεγχος βάρους 06 / δείχνετε ΚΑΙ Αισθάνεστε καλύτερα κάθε στιγμή 10 / FOREVER F.I.T. 12

Διαβάστε περισσότερα

Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής

Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής e-catalogue 2012 Βιταμίνες Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία Αμινοξέα & Πρωτεΐνες Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα Πεπτικά/Προβιοτικά Βοηθήματα Βιταμίνες Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο ELIXIR ΥΓΙΟΥΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο Περιέχει αλόη βέρα, χυμό νόνι, MSM (οργανικό θείο), τα μούρα goji και τζίντζερ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα

η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα η λύση στο πρόβληµα της κυτταρίτιδας Συµπλήρωµα διατροφής µε ω3 - ω6, βιταµίνες Β6 & Ε και φυτικά εκχυλίσµατα "Κλινικά αποδεδειγµένα αποτελέσµατα σε 47 ηµέρες" Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Ένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

Isotonic Drinks - Vitamin & Natural products

Isotonic Drinks - Vitamin & Natural products Isotonic Drinks - Vitamin & Natural products Η Εταιρεία Oshee Polsκa με βάση την Κρακοβία της Πολωνίας ιδρύθηκε το 2008 από μία ομάδα επαγγελματιών όπου μέσα σε 9 χρόνια κατάφερε να είναι το ΝΟ.1 στην

Διαβάστε περισσότερα

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Μπάρα Chia Μπανάνα Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Οι σπόροι Chia περιέχουν τα ωφέλιμα για την υγεία Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα. Χάρη στις φυτικές

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΣΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ. αλόη, η έμπνευσή μας

ΑΘΛΗΣΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ. αλόη, η έμπνευσή μας ΑΘΛΗΣΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ αλόη, η έμπνευσή μας αλόη, η έμπνευσή μας Για 40 χρόνια σχεδόν, η Forever έχει παραμείνει σταθερή στη δέσμευσή της να αναζητάει σε όλο τον κόσμο τα πιο αγνά συστατικά της φύσης,

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

XMAS δώρα για όλους. Aloe Vera από τη Forever

XMAS δώρα για όλους. Aloe Vera από τη Forever X mas XMAS δώρα για όλους Aloe Vera από τη Forever pure JOY FOR XMAS Η ALOE ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η FOREVER ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ FORE VER ΓΙΑ ΤΑ Χ ΡΙΣ ΤΟΥΓΕΝΝΑ xmas ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ESCAPE ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Βασικές απαιτήσεις για τη διατροφή των αθλητών Τα τελευταία χρόνια οι αθλητικές επιδόσεις αυξάνονται αδιάκοπα. Η συνηθισμένη

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων 2016

Κατάλογος Προϊόντων 2016 Κατάλογος Προϊόντων 2016 Πίσω στα Προϊόντα αλοη.gr αλόη, η έμπνευσή μας αλόη, η έμπνευσή μας περιεχόμενα + ισορροπία 08 + αισθήσεις 36 + φυσική κατάσταση & έλεγχος βάρους 24 + πακέτα συλλογής 35 + ομορφιά

Διαβάστε περισσότερα

2. Ποιον θεωρείτε ιδανικότερο αριθμό γευμάτων στη διάρκεια της ημέρας; 3 (2 μεγάλα και 1 μικρό) 4 (2 μεγάλα και 2 μικρά) 5 (3 μεγάλα και 2 μικρά)

2. Ποιον θεωρείτε ιδανικότερο αριθμό γευμάτων στη διάρκεια της ημέρας; 3 (2 μεγάλα και 1 μικρό) 4 (2 μεγάλα και 2 μικρά) 5 (3 μεγάλα και 2 μικρά) 1. Ποιον θεωρείτε καλύτερο τρόπο, ώστε ένας αθλητής μειώσει το βάρος του; Να κάνει πιο έντονη προπόνηση Να κάνει περισσότερα μικρά γεύματα 2. Ποιον θεωρείτε ιδανικότερο αριθμό γευμάτων στη διάρκεια της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

αλόη, η έμπνευσή μας

αλόη, η έμπνευσή μας αλόη, η έμπνευσή μας αλόη, η έμπνευσή μας περιεχόμενα + ισορροπία 08 + φυσική κατάσταση & έλεγχος βάρους 24 + ομορφιά & ευεξία 36 + ζώα & σπίτι 56 + flawless by Sonya 60 αλόη, η έμπνευσή μας Ο ιδρυτής,

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Aloe Cleanser - 13,62 ευρώ/118ml - Το aloe cleanser, παρασκευάζεται από υποαλλεργικά συστατικά, για τη δημιουργία μιας ελαφρότερης, μη λιπαρής, απαλής λοσιόν με

Διαβάστε περισσότερα

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΕΙΚΟΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ JOHN NOA LTD John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KAI ΤΟΝΩΣΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ. ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία των προϊόντων BES&T ήταν η τόνωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και η βελτίωση των επιδόσεών τους. Απώτερος στόχος

Διαβάστε περισσότερα

Κωδ. Προϊόν Τιμή Τεμάχιο Σύνολο 282 Sonya Skin Care Collection Kit. 168,57 Συλλογή περιποίησης προσώπου με Aloe Vera και λευκό τσάι

Κωδ. Προϊόν Τιμή Τεμάχιο Σύνολο 282 Sonya Skin Care Collection Kit. 168,57 Συλλογή περιποίησης προσώπου με Aloe Vera και λευκό τσάι Σειρά Περιποίησης Προσώπου Sonya Κωδ. Προϊόν Τιμή Τεμάχιο Σύνολο 282 Sonya Skin Care Collection Kit 168,57 Συλλογή περιποίησης προσώπου με Aloe Vera και λευκό τσάι 277 Aloe Purifying Cleanser 36,06 Γαλάκτωμα

Διαβάστε περισσότερα

«Φυσικές» συμβουλές για εύκολο & υγιεινό αδυνάτισμα

«Φυσικές» συμβουλές για εύκολο & υγιεινό αδυνάτισμα Νερό Είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας που κάνουμε για απώλεια βάρους, να πίνουμε πολύ νερό, τουλάχιστον 1,5 λίτρο την ημέρα. Το νερό είναι απαραίτητο για τον οργανισμό γιατί συμμετέχει

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

FitLine Activize Oxyplus: περισσότερο οξυγόνο = καλύτερες επιδόσεις

FitLine Activize Oxyplus: περισσότερο οξυγόνο = καλύτερες επιδόσεις Αποτελέσματα της πρώτης επιστημονικής έρευνας FitLine Activize Oxyplus Οι απαιτήσεις Οξυγόνο: Το ελιξίριο της ζωής, των επιδόσεων και των αθλημάτων Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να επιβιώσει τρείς εβδομάδες

Διαβάστε περισσότερα

«Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr!

«Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr! «Υπάρχουν τρόφιμα που καίνε το λίπος;», από την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου, Διαιτολόγο Διατροφολόγο, BSc και το logodiatrofis.gr! Πολλές φορές κατά τη διάρκεια μίας δίαιτας αναρωτιόμαστε αν υπάρχουν τρόφιμα

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ. αλόη, η έμπνευσή μας

2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ. αλόη, η έμπνευσή μας 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ αλόη, η έμπνευσή μας for love, for life, for always να είστε ο αγαπημένος σας forever εαυτός Απαλλαγείτε από τις ατελείωτες υποχρεώσεις και θέστε την οικογένειά σας

Διαβάστε περισσότερα

Χυμοί Aloe Vera. αγνής και αυθεντικής Aloe Vera της αγοράς. 1 Λίτρο Τιμή: 27,76

Χυμοί Aloe Vera. αγνής και αυθεντικής Aloe Vera της αγοράς. 1 Λίτρο Τιμή: 27,76 Η Εταιρεία H Forever Living Products κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην καλλιέργεια, την παραγωγή και διανομή Αλόης και προϊόντων υγείας και ομορφιάς με βάση την Αλόη, καθώς και προϊόντων μέλισσας.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

CAMU CAMU Βιταμίνη C. Άοσμη ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από καρύδα. Ασταξανθίνη ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ. 100% Βιολογικά Απολαύστε τη ζωή, μείνετε υγιείς!

CAMU CAMU Βιταμίνη C. Άοσμη ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από καρύδα. Ασταξανθίνη ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ. 100% Βιολογικά Απολαύστε τη ζωή, μείνετε υγιείς! CAMU CAMU Βιταμίνη C Άοσμη ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από καρύδα Ασταξανθίνη ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ 100% Βιολογικά Απολαύστε τη ζωή, μείνετε υγιείς! Royal Green Camu Camu Βιταμίνη C Βιταμίνη C από 100% φυσικές τροφές Camu

Διαβάστε περισσότερα

Μάρτιος 2014 ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μάρτιος 2014 ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1 15 ΜΑΡΤΙΟΥ Μάρτιος 2014 Αγαπητοί φίλοι, όσο κι αν φαίνεται ότι πέρασε ο χειμώνας, ο μήνας που ξεκινάει είναι ορισμένες φορές αρκετά επικίνδυνος. Η αλλαγή του καιρού αλλά και οι έντονες εναλλαγές της Θερμοκρασίας

Διαβάστε περισσότερα

Από το 1996 η ESPARA GmbH, προσφέρει πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα σε Προσιτή Τιμή.

Από το 1996 η ESPARA GmbH, προσφέρει πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα σε Προσιτή Τιμή. Αλεξ. Κουμπούρη Π Α Ζ Λ Από το 1996 η ESPARA GmbH, προσφέρει πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα σε Προσιτή Τιμή. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Acerola-Aloe/organic...9 Bamboo-Pomegranate...14 Brain Power...4 Ginkgo Fluid...5

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε προϊόντα πλούσια σε αλόη που θα σας αναζωογονήσουν

Γνωρίστε προϊόντα πλούσια σε αλόη που θα σας αναζωογονήσουν Τεύχος Πρώτο / Καλοκαίρι 2018 Γνωρίστε προϊόντα πλούσια σε αλόη που θα σας αναζωογονήσουν Η περιποίηση δέρματος που ΣΑΣ ταιριάζει Η ωφέλιμη άσκηση Γιατί η δική μας αλόη διακρίνεται σε ποιότητα Εδώ και

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει η Ράνια Σαμαρά, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Γράφει η Ράνια Σαμαρά, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Γράφει η Ράνια Σαμαρά, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Σε προηγούμενα άρθρα μιλήσαμε για τη σχέση σωστής διατροφής και αθλητισμού, διακρίναμε τη σημαντικότητα του ρόλου που διαδραματίζει και επικεντρωθήκαμε

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας Αντηλιακά Η εφαρμογή αντηλιακών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο είναι απαραίτητη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνουμε σε

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Mια φορά και έναν καιρό ήταν ένας άνδρας που τον έλεγαν Rex Maughan. Ο Rex είχε ένα όνειρο. Να δημιουργήσει μια εταιρεία που όμοιά της δεν υπήρχε πουθενά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Προγράµµατα Spa 2012 Όλα τα πακέτα του Anazoe Spa συνδυάζουν θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στην αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχος για όλη την οικογένεια!

Σύμμαχος για όλη την οικογένεια! Σύμμαχος για όλη την οικογένεια! Βιταμίνη Α Θειαμίνη (Β1) Ριβοφλαβίνη (Β2) Παντοθενικό Οξύ (B5) 800 mcg 1,1 mg 6,0 mg 13 βιταμίνες 11 μεταλλικά στοιχεία Ανά ημερήσια δόση (1 δισκίo) Βιταμίνη Ε Βιταμίνη

Διαβάστε περισσότερα

Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα

Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΚ 0501, Διάλεξη 13η Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ Φαμίσης Κωνσταντίνος Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΝΤ ΠΡΟΪΟ. η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα. δικά μας. από το α ως το ω!

ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΝΤ ΠΡΟΪΟ. η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα. δικά μας. από το α ως το ω! ΝΤ η φύση τα ζώα η εμπειρία τα προϊόντα δικά μας το α ως το ω! ΚΤ Α ΓΑΛΑ ΟΣ Η άγρια ομορφιά της περιοχής του Σουλίου, η αγάπη μας για τα ζώα και τη γαλακτοκομική δημιούργησαν για εσάς τα προϊόντα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ: 2 ο Λύκειο Κομοτηνής ΜΑΘΗΜΑ: Ερευνητική Εργασία ΤΑΞΗ: Α2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ:

ΣΧΟΛΕΙΟ: 2 ο Λύκειο Κομοτηνής ΜΑΘΗΜΑ: Ερευνητική Εργασία ΤΑΞΗ: Α2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΟ: 2 ο Λύκειο Κομοτηνής ΜΑΘΗΜΑ: Ερευνητική Εργασία ΤΑΞΗ: Α2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2011-2012 a. Υδατάνθρακες : i. μονοσακχαρίτες (π.χ. γλυκόζη, φρουκτόζη κ.α.) ii. iii. δισακχαρίτες ( π.χ. λακτόζη (γάλα),

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή στην καλαθοσφαίριση

Διατροφή στην καλαθοσφαίριση Διατροφή στην καλαθοσφαίριση Υγεία & βελτίωση της αθλητικής απόδοσης Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ Αγγελοπούλου Μαντώ Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής Διατροφή η σημαντικότερη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Η σημασία της Μέγιστης Δύναμης στην Σωστή Εκγύμναση του Συγχρόνου Ποδοσφαιριστή

Η σημασία της Μέγιστης Δύναμης στην Σωστή Εκγύμναση του Συγχρόνου Ποδοσφαιριστή 21.02.2011 Η σημασία της Μέγιστης Δύναμης στην Σωστή Εκγύμναση του Συγχρόνου Ποδοσφαιριστή Σε συνέχεια από το προηγούμενο μας άρθρο, ερχόμαστε να αναλύσουμε την σημασία της σωστής εκγύμνασης ως αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!!

12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!! 12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!! Μελέτες έχουν αποδείξει ότι όσο πιο αλκαλικό είναι το PH τόσο περισσότερη είναι η ενέργεια, η ζωτικότητα και τα οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Μπάρες Πρωτεΐνης Ροφήματα Πρωτεΐνης

Μπάρες Πρωτεΐνης Ροφήματα Πρωτεΐνης ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ Μπάρες Πρωτεΐνης Ροφήματα Πρωτεΐνης 2 ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ 7 πμ Πρωινό 19 g 10 πμ Σνακ 10 g 12 μμ Μεσημεριανό 19-25 g 4 μμ Σνακ 15 g 7 μμ Βραδινό

Διαβάστε περισσότερα

Αληθινή Aloe Vera Απευθείας από το φύλλο

Αληθινή Aloe Vera Απευθείας από το φύλλο ALO Drink Αληθινή Aloe Vera Απευθείας από το φύλλο Τα ροφήματά μας ξεκινούν με τα φυσικά οφέλη της Aloe Vera και στη συνέχεια προσθέτουμε περισσότερα φυσικά συστατικά Aloe Vera Πλούσια με βιταμίνες, μέταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΑΝΤΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟ ΜΑΡΙΑ ΧΟΚΑΡ ΤΑΪΜΟΥΡ ΑΛΙ ΠΑΠΑ ΑΝΙΣΑ «Η ποδηλασία φέρνει μεγαλύτερη ισορροπία, οι ορμόνες που προκαλούν στρες μειώνονται και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

cosmetics without limits

cosmetics without limits cosmetics without limits Το Avant-Garde φυσικό καλλυντικό προηγμένο τεχνολογικά» Το Ερευνητικό τμήμα της CASMARA δημιούργησε την AgeDefense, μια αποκλειστική επαγγελματική εξατομικευμένη θεραπεία σε φάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οι αθλητές επιτυγχάνουν μέγιστη απόδοση με προπόνηση και σωστό διαιτολόγιο που περιλαμβάνει ποικιλία τροφών. Οι αθλητές ωφελούνται περισσότερο από

Οι αθλητές επιτυγχάνουν μέγιστη απόδοση με προπόνηση και σωστό διαιτολόγιο που περιλαμβάνει ποικιλία τροφών. Οι αθλητές ωφελούνται περισσότερο από ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ Οι αθλητές επιτυγχάνουν μέγιστη απόδοση με προπόνηση και σωστό διαιτολόγιο που περιλαμβάνει ποικιλία τροφών. Οι αθλητές ωφελούνται περισσότερο από την ποσότητα των υδατανθράκων που αποθηκεύονται

Διαβάστε περισσότερα

ena ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FoReVeR ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ δώρο με σκέψη 2017 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ

ena ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FoReVeR ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ δώρο με σκέψη 2017 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ ena ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ FoReVeR ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ δώρο με σκέψη 2017 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ Επιλέξτε το σωστό δώρο με την Forever... C9 Ένα γρήγορο ξεκίνημα και αποτοξίνωση του οργανισμού σε μόλις 9 ημέρες!

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ! ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ! Παράγεται στην Αµερική 100% Φυσικά Συστατικά Πατενταρισµένη Σύνθεση Περιέχει Olea25 TM & Βιταµίνη C Εργαστηριακά Ελεγµένο Εξαγωγή χωρίς χρήση χηµικών Φυσική πηγή

Διαβάστε περισσότερα

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml HAND & BODY CREAM Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο αβοκάντο KL 1052 / 150ml - KL 1012

Διαβάστε περισσότερα

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης!

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Δύο προϊόντα. Μέγιστη δράση. Κρέμα Θερμαντικής Δράσης Gel Κρυοθεραπείας Χαμηλή Θερμαντική Δράση Μεσαία Θερμαντική Δράση Υψηλή Θερμαντική Δράση Πολύ Yψηλή Θερμαντική

Διαβάστε περισσότερα

PROJECT. Ελαιόλαδο το χρυσάφι στο πιάτο μας. Ελαιόλαδο και υγεία

PROJECT. Ελαιόλαδο το χρυσάφι στο πιάτο μας. Ελαιόλαδο και υγεία ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ: Γιώργος Δερμιτζάκης Δημήτρης Δημητρουλόπουλος Έλενα Ξενάκη Μαργαρίτα Χατζοπούλου PROJECT Ελαιόλαδο το χρυσάφι στο πιάτο μας Ελαιόλαδο και υγεία ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ: Λαγουτάρη Ελένη Σούσου

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι

αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι Ίσως να συνειδητοποιείτε ότι τώρα είναι η ώρα για αλλαγή Χάνουμε τη σύνταξη Χρέη Ανεργία/ Εργασία εφήμερη Πολλές ώρες εργασίας Στρες αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένη Διατροφική Ιατρική

Εφαρμοσμένη Διατροφική Ιατρική Γλωσσάρι για το Μάθημα της Διατροφικής Ιατρικής Λιπαρά οξέα: περιέχουν μακριές αλυσίδες μορίων που αποτελούν σχεδόν όλο το σύμπλεγμα λιπιδίων τόσο για τα ζωικά όσο και για τα φυτικά λίπη. Αν αποκοπούν

Διαβάστε περισσότερα

100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ BONBONS. Ελβετικό Προϊόν. Γνήσια Ελβετική Απόλαυση. www.accelerepharm.gr

100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ BONBONS. Ελβετικό Προϊόν. Γνήσια Ελβετική Απόλαυση. www.accelerepharm.gr 100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ BONBONS Ελβετικό Προϊόν Γνήσια Ελβετική Απόλαυση Μαλακώνουν το λαιµό Ελευθερώνουν την αναπνοή Προστατεύουν τα δόντια ΜΕΛΙ Με τις ευεργετικές & καταπραϋντικές ιδιότητες του

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφικές συστάσεις για νεαρούς αθλητές. Μέγιστη απόδοση στις διαδοχικές προπονήσεις. Άννα Ευλογημένου Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Διατροφικές συστάσεις για νεαρούς αθλητές. Μέγιστη απόδοση στις διαδοχικές προπονήσεις. Άννα Ευλογημένου Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Διατροφικές συστάσεις για νεαρούς αθλητές. Μέγιστη απόδοση στις διαδοχικές προπονήσεις. Άννα Ευλογημένου Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Πότε και τι να τρώμε πριν την προπόνηση 1. Ένα μεγάλο γεύμα

Διαβάστε περισσότερα

Άσε τους άλλους να μασάνε goji berry και βάλε τα ελληνικά super foods στη διατροφή σου

Άσε τους άλλους να μασάνε goji berry και βάλε τα ελληνικά super foods στη διατροφή σου Ημερομηνία 11/03/2015 Μέσο Συντάκτης Link ladylike.gr Άντρια Κωνσταντίνου http://www.ladylike.gr/articles/body-and-mind/diatrofi/ase-toys-alloys-namasane-godji-berry-kai-vale-ta-ellhnika-super-foods-sth-diatrofhsoy.3350840.html?utm_source=ladylike&utm_medium=takaluteramas_article&ut

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Περιποίησης Προσώπου Sonya. Πακέτα Συλλογής. Κωδ, Προϊόν

Σειρά Περιποίησης Προσώπου Sonya. Πακέτα Συλλογής. Κωδ, Προϊόν Σειρά Περιποίησης Προσώπου Sonya Κωδ, Προϊόν 282 Sonya Skin Care Collection Kit Συλλογή περιποίησης προσώπου με Aloe Vera και λευκό τσάι 277 Aloe Purifying Cleanser Γαλάκτωμα καθαρισμού 278 Aloe Deep-Cleansing

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD

Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD ΤΕΦΑΑ - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σήμερα θα μιλήσουμε για τα εξής θέματα: Τι κερδίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

premium dog Food Nutrican ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ

premium dog Food Nutrican ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ premium dog Food Nutrican ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΕΞΙΑ. ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΞΗΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & BRIDGE Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ο Υ Ε Υ Δ Ο Κ Ι Α, Μ Ρ Η

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & BRIDGE Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ο Υ Ε Υ Δ Ο Κ Ι Α, Μ Ρ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ & BRIDGE Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ο Υ Ε Υ Δ Ο Κ Ι Α, Μ Ρ Η ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 2000-2004 Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής 2004-2006 Ιατρική Σχολή TUFTS UNIVERSITY BOSTON Master

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc.

Γράφει: Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc. Γράφει: Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc. Οι ξηροί καρποί είναι ιδιαίτερα αγαπητοί από τους περισσότερους: αμύγδαλα, καρύδια, φιστίκια, φουντούκια, κάσιους, κτλ προτιμώνται

Διαβάστε περισσότερα

Τα αμινοξέα ωστόσω επιτελούν πολλαπλούς ρόλους πέρα της συμμετοχής τους στη διάπλαση του μιυκού συστήματος. Συγκεκριμένα τα αμινοξέα:

Τα αμινοξέα ωστόσω επιτελούν πολλαπλούς ρόλους πέρα της συμμετοχής τους στη διάπλαση του μιυκού συστήματος. Συγκεκριμένα τα αμινοξέα: Γράφει: Φανή Πρεβέντη, MSc, Κλινική διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ο όρος αμινοξέα χρησιμοποιείται ευρέως στους αθλητικούς κύκλους και όχι αδίκως. Τα αμινοξέα αποτελούν βασικό συστατικό των μυών, η διάπλαση

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

DIET SHAKE. Όνομα: DIET SHAKE. Περιγραφή Κατηγορίας: ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΤΟΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

DIET SHAKE. Όνομα: DIET SHAKE. Περιγραφή Κατηγορίας: ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΤΟΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ 0 DIET SHAKE Όνομα: DIET SHAKE Περιγραφή Κατηγορίας: ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΤΟΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Περιγραφή Προϊόντος: Νόστιμο σέϊκ διαχείρισης βάρους για χάσιμο λίπους και τόνωση ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ: Προωθεί το χάσιμο λίπους

Διαβάστε περισσότερα

Διατροφή και σχολική/αθλητική απόδοση. Από τους μαθητές: Γεωργία Βαρότση Ελένη Μαύρου Άρτεμις Αναγνώστου Κώστας Πακτίτης Χρύσανθος Λειβαδιώτης

Διατροφή και σχολική/αθλητική απόδοση. Από τους μαθητές: Γεωργία Βαρότση Ελένη Μαύρου Άρτεμις Αναγνώστου Κώστας Πακτίτης Χρύσανθος Λειβαδιώτης Διατροφή και σχολική/αθλητική απόδοση Από τους μαθητές: Γεωργία Βαρότση Ελένη Μαύρου Άρτεμις Αναγνώστου Κώστας Πακτίτης Χρύσανθος Λειβαδιώτης Σχολική Επίδοση Οι έφηβοι βρίσκονται σε μια ηλικία ταχύτατης

Διαβάστε περισσότερα

Η αποτοξίνωση είναι μια από τις δημοφιλέστερες λέξεις στο χώρο της διατροφής.

Η αποτοξίνωση είναι μια από τις δημοφιλέστερες λέξεις στο χώρο της διατροφής. Η αποτοξίνωση είναι μια από τις δημοφιλέστερες λέξεις στο χώρο της διατροφής Η ιδέα πίσω από αυτή είναι ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να «καθαρίζουμε τα τοξικά απόβλητα» από το σώμα μας, ώστε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΒΟΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Η ΕΥΕΞΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ H Vegas Vital έχει αναπτύξει ένα είδος συμπληρώματος διατροφής, το οποίο παρέχει στους πελάτες μας βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΑΝΑ. 16/11/2011 Νομικού Ζωή 1

ΜΠΑΝΑΝΑ. 16/11/2011 Νομικού Ζωή 1 ΜΠΑΝΑΝΑ 16/11/2011 Νομικού Ζωή 1 Ιστορία της μπανάνας Το όνομα της μπανάνας προέρχεται από την αραβική λέξη banan που σημαίνει δάκτυλο. Ευδοκιμεί κυρίως σε τροπικό κλίμα, ενώ η συλλογή της γίνεται ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική ευκαιρία

Επιχειρηματική ευκαιρία Επιχειρηματική ευκαιρία Πατενταρισμένο προϊόν υψηλής αποτελεσματικότητας με παγκόσμια ζήτηση Διαθέτοντας την αποκλειστικότατα στην παγκόσμια αγορά και αξιοποιώντας τώρα την ευκαιρία, ξεκινήστε την προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

Μια εύκολη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής για όλα τα στάδια της ζωής

Μια εύκολη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής για όλα τα στάδια της ζωής Μια εύκολη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής για όλα τα στάδια της ζωής Για την καθημερινή υγεία Το VitPlus+ είναι μια Βρετανική σειρά 11 προϊόντων που στοχεύει τις πιο συχνές μας ανάγκες σε κάθε στάδιο της

Διαβάστε περισσότερα

Tα ιδιαίτερα οφέλη το καλοκαίρι. Μεσογειακή διατροφή: Ο γευστικός θησαυρός του καλοκαιριού

Tα ιδιαίτερα οφέλη το καλοκαίρι. Μεσογειακή διατροφή: Ο γευστικός θησαυρός του καλοκαιριού Οι καλοκαιρινοί μήνες αποτελούν ιδανική περίοδο για την υιοθέτηση της αποκαλούμενης «μεσογειακής διατροφής». Η μεσογειακή διατροφή, η οποία πήρε το όνομά της από τον τρόπο διατροφής των λαών της Μεσογείου,

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Χει μώ νας e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Διανύουμε το χειμώνα και πρέπει να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΡΟΙ ωφέλιμοι για την ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΠΟΡΟΙ ωφέλιμοι για την ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΠΟΡΟΙ ωφέλιμοι για την ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΟΥΣΑΜΙ Το σουσάμι αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η τρυπτοφάνη,

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

[H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ

[H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ 2017 ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Οι Αλχημιστές [H ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ] ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ Πράσινο χρώμα Σπανάκι, μπρόκολο, αβοκάντο, αρακάς, φασολάκια, πιπεριές,

Διαβάστε περισσότερα

Αρχαία μυστικά για να Υγεία, ευτυχία και μακρά ζωή. Harmony, responsibility, prosperity

Αρχαία μυστικά για να Υγεία, ευτυχία και μακρά ζωή. Harmony, responsibility, prosperity Αρχαία μυστικά για να Υγεία, ευτυχία και μακρά ζωή Αναγέννηση Η συνήθης κατάσταση του ανθρώπινου σώματος είναι αυτή της συνεχούς ανάκτησης. Ορισμένα κύτταρα ανακτούν εντελώς (αίμα, συκώτι, δέρμα). Υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

LR WORLD 09I Αποκτήστε το. τώρα! Ανακαλύψτε τις ειδικές προσφορές στα Σετ!

LR WORLD 09I Αποκτήστε το. τώρα! Ανακαλύψτε τις ειδικές προσφορές στα Σετ! LR WORLD 09I 2019 Αποκτήστε το τώρα! Ανακαλύψτε τις ειδικές προσφορές στα Σετ! 33 % ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 2,3 Figu Active Mix Σετ τεμ. Επιλέξτε τα 3 τεμάχια που επιθυμείτε ανάμεσα σε όλες

Διαβάστε περισσότερα

Έχει χρησιμοποιηθεί επίσης σε καρδιαγγειακές ασθένειες, σε διαβήτη, σε οδοντικά προβλήματα, σε δυσλειτουργία στύσης, δερματικά προβλήματα από

Έχει χρησιμοποιηθεί επίσης σε καρδιαγγειακές ασθένειες, σε διαβήτη, σε οδοντικά προβλήματα, σε δυσλειτουργία στύσης, δερματικά προβλήματα από ΡΟΔΙ Το ρόδι ονομάζεται από πολλούς κόκκινος χρυσός, αφού μία πληθώρα ερευνητικών εργασιών αποδεικνύουν την υψηλή διατροφική του αξία. Το ρόδι είναι ένα φρούτο με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Πρόσφατες

Διαβάστε περισσότερα