Από το 1996 η ESPARA GmbH, προσφέρει πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα σε Προσιτή Τιμή.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Από το 1996 η ESPARA GmbH, προσφέρει πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα σε Προσιτή Τιμή."

Transcript

1 Αλεξ. Κουμπούρη Π Α Ζ Λ Από το 1996 η ESPARA GmbH, προσφέρει πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα σε Προσιτή Τιμή.

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Acerola-Aloe/organic...9 Bamboo-Pomegranate...14 Brain Power...4 Ginkgo Fluid...5 Glucosamine...6 Grapefruit-Seed...7 Maca/organic...15 NADH...8 Phytoroyal...10 Planta Vida herbal-based Elixir...11 Tibetan Herbs...12 Yam root...13

3 3 ESPARA Για πάνω από 10 χρόνια η ESPARA έχει αφιερωθεί στη διανομή πρώτης ποιότητας διατροφικών συμπληρωμάτων και εργάζεται διαρκώς για την ανάπτυξη προϊόντων σύμφωνα με τα τελευταία πορίσματα της διατροφικής έρευνας. Με αυτό κατά νου, επεκτείνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, σε συνεργασία με ειδικούς της διατροφής. Τα προιόντα της ESPARA παρασκευάζονται στην Αυστρία και αρκετά από αυτά ειναι Βιολογικά.

4 4 Brain Power 60 κάψουλες Χρήσεις: Μνήμη Συγκέντρωση Ικανότητα μάθησης. Η φωσφατιδυλσερίνη και η φωσφατιδυλοχολίνη ονομάζονται φωσφολιπίδια και είναι υπεύθυνα για σημαντικές λειτουργίες στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Προάγουν την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών και συνεπώς, τη διαβίβαση, την αποθήκευση και τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών. Η φωσφατιδυλσερίνη επηρεάζει την παροχή ενέργειας στον εγκέφαλο. Η L-Γλουταμίνη υποστηρίζει τις διαδικασίες αυτές. Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα - λαμβά νεται με υγρά. Ισοδύναμη ημερήσια δόση: 100mg φωσφατιδυλσερίνης, 100mg L-Γλουταμίνης, 50mg φωσφατιδυλοχολίνης. Συνδυάζεται καλά με: Ginkgo Fluid

5 5 Ginkgo Fluid 30ml Χρήσεις: Αντιοξειδωτικό Προστασία των κυττάρων Παλιά προβλήματα ηλικίας. Το Ginkgo είναι ένα ιαπωνικό δέντρο που φυτεύεται για αιώνες από τους μοναχούς. Οι καταπληκτικές ιδιότητές του σε καμία περίπτωση δεν περιορίζονται στην χρήση στην κινεζική ιατρική. Οι γνωστές ιδιότητες του ginkgo αναπτύσσονται κατά την αλκοολική προετοιμασία του. Συνιστώμενη δοσολογία: 15 σταγόνες x 2 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Περιεχόμενα: απόσταγμα Ginkgo. (τουλάχιστον 16% alc./vol.) Συνδυάζεται καλά με: κάψουλες Carnosine

6 6 Glucosamine 50 κάψουλες Χρήσεις: Αρθρίτιδα Παραγωγή χόνδρων Συνδετικός ιστός Η γλυκοζαμίνη (Glucosamine) και η (Χονδροϊτίνη) είναι σημαντικά συστατικά του χόνδρου, συνεπώς απαιτούνται για την παραγωγή του χόνδρου και των υγρών των αρθρώσεων. Έχουν θετική επίδραση στην ελαστικότητα των χόνδρων, ενισχύουν τις ίνες κολλαγόνου και βοηθούν για να προστατεύουν από τα αποτελέσματα των ενζύμων που καταστρέφουν το χόνδρο. Το MSM μειώνει την μόλυνση και τη φλεγμονή και ανακουφίζει από τον πόνο. Όπως και το μαγγάνιο, είναι σημαντικό για την παραγωγή του συνδετικού ιστού και των χόνδρων. Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα - να λαμβάνεται με υγρά. Ισοδύναμη ημερήσια δόση: 400mg υδροχλωρική γλυκοζαμίνη, 150mg Chondroitinsulfate, 100mg MSM (Methylsulfonylmethane), 1,5mg μαγγανίου.

7 7 Grapefruit-Seed 60 κάψουλες Χρήσεις: Κρυολογήματα Μυκητιασικές λοιμώξεις Στομαχικές και εντερικές λοιμώξεις Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ είναι εξίσου αποτελεσματικό με τα αντιβιοτικά σε βακτήρια, μύκητες και ιούς, ενώ τα φιλικά βακτήρια του σώματος παραμένουν περισσότερο ή λιγότερο ανεπηρέαστα. Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ και το έλαιο των σπόρων του μαύρου κύμινου (black caraway) θεωρούνται και τα δύο φυσικές θεραπείες για το κρυολόγημα, τις μυκητιασικές λοιμώξεις, τις λοιμώξεις στομάχου και εντέρου, τα έλκη (Helicobacter pylori), την ακμή, κλπ. γιατί έχουν θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα - να λαμβάνεται με υγρά. Ισοδύναμη ημερήσια δόση: 100mg εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ (περιέχει 45mg βιοφλαβονοειδή), 40mg έλαιο σπόρων μαύρου κύμινου. Συνδυάζεται καλά με: Aloe vera Fluid

8 8 NADH 50 κάψουλες Χρήσεις: Βελτιώνει την απόδοση Σε έλειψη ενέργειας Σε σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (CFS). Το NADH (Nicotinamide adenine dinucleotide) διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας. Όργανα που απαιτούν ιδιαίτερα υψηλή κατανάλωση ενέργειας χρειάζονται επίσης τεράστιες ποσότητες NADH, ιδίως ο εγκέφαλος, η καρδιά και οι μύες. Το NADH βοηθά στην πρόληψη της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης και μπορεί να διεγείρει την ψυχική και σωματική ευεξία. Το NADH βελτιώνει την μνήμη, αυξάνει τα επίπεδα σωματικής απόδοσης και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Το NADH είναι το καύσιμο που μετατρέπεται σε περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα - για όλους εκείνους οι οποίοι συχνά αισθάνονται κουρασμένοι και εξαντλημένοι. Συμβάλλει στην καταπολέμηση του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης (CFS). Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα κάθε πρωϊ να λαμβάνεται με υγρά. Ισοδύναμη ημερήσια δόση: 5mg NADH Συνδυάζεται καλά με: αμπούλες Phytoroyal

9 9 Acerola-Aloe/organic 80 κάψουλες Χρήσεις: Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα Σε εντερική εξυγίανση και καθαρισμό Σε αποτοξίνωση. Η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και το συνδετικό ιστό, υποστηρίζει την ανάπτυξη των κυττάρων, την παραγωγή του αίματος, την κατασκευή των οστών και την πρόσληψη σιδήρου, την αποτοξίνωση και είναι αντιοξειδωτική. Η Αλόη βοηθά τη δράση της βιταμίνης C. Η Aloe vera ενισχύει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά να καθαρίσει το έντερο, αποτοξινώνει και είναι αναγεννητική, καταπολεμά τη φλεγμονή και καταπραΰνει τον πόνο. Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα να λαμβάνεται με υγρά. Ισοδύναμη ημερήσια δόση: 300mg Acerola σκόνη με 51mg φυσική βιταμίνη C, 450mg Aloe vera σε σκόνη (που ισοδυναμεί με 90ml χυμό Aloe vera ). Συνδυάζεται καλά με: Aloe vera Fluid (υγρή)

10 10 Phytoroyal 20 κάψουλες Χρήσεις: Ενδυναμώνει και αναζωογονεί Βελτιώνει την απόδοση Σε προβλήματα Γηριατρικής Το Ginseng είναι ένα φυσικό φυτικό φάρμακο που προάγει την σωματική και πνευματική απόδοση, αυξάνει το αίσθημα ευεξίας, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ανακουφίζει τα προβλήματα γηριατρικής. Η συγκέντρωση και η προσοχή βελτιώνονται και τα σημάδια κούρασης ελαττώνονται. Ο βασιλικός πολτός βελτιώνει την γενική διάθεση και το αίσθημα ευεξίας, ενώ επίσης υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Συνιστώμενη δοσολογία: 1 αμπούλα την ημέρα - να λαμβάνεται με νερό. Ισοδύναμη ημερήσια δόση: 7,2g Ginseng fluid extract (υγρό εκχύλισμα), που γίνεται από 760mg ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer), 500mg βασιλικός πολτός. Συνδυάζεται καλά με: Goji - Jiaogulan capsules.

11 11 Planta Vida herbal-based Elixir Περιέχει βότανα, βιταμίνες, χυμούς λαχανικών, αμινοξέα και προβιοτικά βακτήρια γαλακτικού οξέος. Παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά! Συνιστώμενη Χρήση: 1 x 25ml (25g) να καταναλώνεται σκέτο ή σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό. Ανακινήστε πριν τη χρήση. Ισχύς/δόση: Aronia χυμός 19,8g, 2,5g συμπυκνωμένο cranberry, συμπυκνωμένος χυμός ροδιού 1.25g, 400mg φυτικού εκχυλίσματος, 400mg μίγματος αμινοξέων, 100mg OPC εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, 80mg φυσικής βιταμίνης C (100% RDA), 14,1mg βιταμίνη Ε (117,5% RDA), 5mg ρεσβερατρόλης, 200 μικρογραμμάρια φυλλικού οξέος (100% RDA), 50 μικρογραμμάρια βιοτίνης (100% RDA), 16mg νιασίνης (100% RDA), 6mg παντοθενικό οξύ (100% RDA ), 1,4mg βιταμίνης Β2 (100% RDA), 1,1mg βιταμίνης Β1 (100% RDA), 1,4mg βιταμίνης Β6 (100% RDA), 2,5mcg βιταμίνης Β12 (100% RDA), 8 εκατ. προβιοτικά βακτήρια. Άλλα συστατικά: στο φυτικό εκχύλισμα συμπεριλαμβάνονται: νερό, μελάσα, φρουκτόζη, γλυκόζη.

12 12 Tibetan Herbs 60 κάψουλες Χρήσεις: Προβλήματα τρίτης ηλικίας Προβλήματα κυκλοφορίας του αίματος Ανοσοποιητικό σύστημα Τα θεραπευτικά φυτά απο το Θιβέτ και τα Ασιατικά μανιτάρια Cordyceps sinensis και Reishi (Ganoderma Lucidum) έχουν βρεθεί να είναι πολύ αποτελεσματικά για την καταπολέμηση προβλημάτων κυκλοφορίας του αίματος και τυπικών προβλημάτων της τρίτης ηλικίας, καθώς ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προάγουν την αυτορρύθμιση μέσα στο σώμα μέσω πολυάριθμων μικρών ερεθισμάτων (stimuli). Το γεγονός αυτό ενισχύει τόσο την αντικειμενική όσο και υποκειμενική ευεξία του σώματος. Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα - να λαμβάνονται με υγρά. Ισοδύναμη ημερήσια δόση: 650mg παραδοσιακά Tibetan herbs (βότανα του Θιβέτ), 50mg Cordyceps sinensis, 50mg Reishi (Ling-Zhi). Συνδυάζεται καλά με: Ginseng Fluid.

13 13 Yam root 30 κάψουλες Χρήσεις: Προβλήματα εμμηνόπαυσης/pms Προβλήματα τρίτης ηλικίας Βελτιώνει την απόδοση. Αυτές οι κάψουλες περιέχουν εκχύλισμα διοσκορέας (dioscorea), ένα φυτό πιο γνωστό ως γλυκοπατάτα (yam) και το οποίο αναπτύσσεται στο Μεξικό. Το περιεχόμενο σε διοσγενίνη (diosgenin) αυτών των φυτών είναι δομικά πολύ παρόμοιο με τις στεροειδείς ορμόνες DHEA και την προγεστερόνη. Η DHEA (δεϋδροεπιανδροστερόνη) είναι μια ορμόνη που παράγεται από το σώμα. Η παραγόμενη ποσότητα μειώνεται με την ηλικία. Δεδομένου ότι η DHEA μειώνει τη συχνότητα και τη σοβαρότητα των προβλημάτων της τρίτης ηλικίας και συμβάλλει στη σωματική και ψυχική υγεία, συχνά αναφέρεται ως πηγή νεότητας. Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα να λαμβάνεται με υγρά. Ισοδύναμη ημερήσια δόση: 300mg εκχύλισμα ρίζας Yam (ισοδύναμο με 6g ρίζας Yam) τυποποιημένo έως 60mg diosgenin. Συνδυάζεται καλά με: κάψουλες Carnosine.

14 14 Bamboo-Pomegranate 60 κάψουλες Χρήσεις: Δέρμα Μαλλιά Νύχια Το μπαμπού είναι πλούσιο σε πυρίτιο, ένα σημαντικό στοιχείο για την παραγωγή του συνδετικού ιστού, διασφαλίζοντας ότι είναι τόσο σταθερός όσο και ελαστικός. Το ρόδι περιέχει ελλαγικό οξύ (ellagic) το οποίο είναι πολύ αντιοξειδωτικό και βοηθά στην καθυστέρηση της γήρανσης του δέρματος. Η βιταμίνη Ε, ο ψευδάργυρος, η βιοτίνη, η βιταμίνη Β2 και το παντοθενικό οξύ είναι επίσης σημαντικά για τo υγιές, χωρίς ρυτίδες δέρμα, για δυνατά μαλλιά και νύχια. Συνιστώμενη δοσολογία: 2 κάψουλες 2 φορές την ημέρα να λαμβάνονται με υγρά. Ισοδύναμη ημερήσια δόση: 100mg εκχύλισμα μπαμπού (ισοδυναμεί με 75mg πυριτίου), 50mg εκχύλισμα από ρόδι (ισοδυναμεί με 20mg ελλαγικό οξύ), 50mg Silicious earth (ισοδυναμεί με 21mg πυρίτιο), 12mg ψευδαργύρου, 10mg φυσική βιταμίνη Ε, 5mg Παντοθενικό οξύ, 1,5mg βιταμίνη Β2, 150μg Βιταμίνη Η (βιοτίνη). Συνδυάζεται καλά με: κάψουλες Asparagus (Σπαράγγια)

15 15 Maca/organic 80 κάψουλες Χρήσεις: Αναζωογόνηση Βελτιώνει την απόδοση Αφροδισιακό Η ρίζα Μaca είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα και προσφέρει μια σειρά από οφέλη. Χρησιμοποιείται ως γενικό φάρμακο για αναζωογόνηση, δύναμη και ως ενισχυτικό της σωματικής απόδοσης. Η Μaca βοηθάει στην αντιμετώπιση του ψυχολογικού στρες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προάγει ένα γενικό αίσθημα ευεξίας. Η ρίζα Maca έχει προσελκύσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αναφέρεται ως «φυτικό Viagra», ενισχύοντας το σθένος και τη λίμπιντο. Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα να λαμβάνεται με υγρό. Ισοδύναμη ημερήσια δόση: 520mg Maca σε σκόνη Όλες οι πληροφορίες παρέχονται για ενημέρωση φαρμακοποιών, ιατρών και θεραπευτών.

ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ SUPERFOODS

ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ SUPERFOODS ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ 1 2 ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ 3 Στην appetite for health ειδικευόμαστε στην εισαγωγή, τυποποίηση και διανομή φυσικών προϊόντων, βιολογικών και συμβατικών. Σημαντικό κομμάτι των προϊόντων μας είναι οι υπερτροφές,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ SUPER FOODS ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Εκλεκτοί οίνοι επιλεγμένα μπαχαρικά και βότανα

ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ SUPER FOODS ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Εκλεκτοί οίνοι επιλεγμένα μπαχαρικά και βότανα ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ SUPER FOODS ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Εκλεκτοί οίνοι επιλεγμένα μπαχαρικά και βότανα Γεωργίου Ζωγράφου 58 210/7488012 what s up 6982341903 Delivery κάθε μέρα από της 18:00 έως τις 23:00 Και

Διαβάστε περισσότερα

magazine ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ 1 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ SUPERFOODS ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ! «επιστροφή στη φύση»

magazine ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ 1 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ SUPERFOODS ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ! «επιστροφή στη φύση» Το περιοδικό των κορυφαίων συμπληρωμάτων διατροφής! ΤΕΥΧΟΣ 07 magazine TO 2008 2014 / 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ SUPERFOODS ΚΑΝΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Εύα Ζιώζιου, Διατροφολόγος - Διαιτολόγος - Επιστήμων Τροφίμων ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Γράφει: Εύα Ζιώζιου, Διατροφολόγος - Διαιτολόγος - Επιστήμων Τροφίμων ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Εδώ και χρόνια υπάρχει ένας βομβαρδισμός από πληροφορίες οτι το αυγό, που είναι πλούσιο σε χοληστερόλη, μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, τον κίνδυνο δημιουργίας αρτηριοσκλήρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Βάλτε τις SUPER ΤΡΟΦΕΣ στην ζωή σας και στην διατροφή σας και εξασφαλίστε τα οφέλη τους για την υγεία και την ευεξία σας.

Βάλτε τις SUPER ΤΡΟΦΕΣ στην ζωή σας και στην διατροφή σας και εξασφαλίστε τα οφέλη τους για την υγεία και την ευεξία σας. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Οι SUPER ΤΡΟΦΕΣ είναι μια ειδική κατηγορία τροφίμων που βρίσκονται στη φύση, τα παίρνουμε από αυτήν και με ελάχιστη ή και καθόλου επεξεργασία τα καταναλώνουμε σαν τροφές. Οι SUPER ΤΡΟΦΕΣ δεν

Διαβάστε περισσότερα

Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής

Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής για όλη την οικογένεια Προϊοντικός Κατάλογος 2014 Περιεχόμενα KARABINIS MEDICAL company profile...3 ESI S.p.A company profile...4 Ασπίδα για το κρυολόγημα & τη γρίπη...5 Σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Η σειρά προϊόντων Smile είναι μια δυναμική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που συνδυάζει την Ελληνική επιστημονική γνώση με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Η σειρά προϊόντων Smile είναι μια δυναμική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που συνδυάζει την Ελληνική επιστημονική γνώση με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές Η σειρά προϊόντων Smile είναι μια δυναμική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που συνδυάζει την Ελληνική επιστημονική γνώση με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την κατασκευή τους. Τα σκευάσματα υποστηρίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Η φιλοσοφία μας είναι απλή

Η φιλοσοφία μας είναι απλή Περιεχόμενα Διατροφολογία 7 Διατροφικές Συμβουλές 8 Ποιος είσαι; 11 Διάλεξε το σωστό προϊόν 13 Διατροφικά προϊόντα 14 Αύξηση απόδοσης 18 Έλεγχος βάρους 22 Βιταμίνες και μέταλλα 24 Ειδικά προϊόντα 30 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ζελέ Ματιών. 25μλ με 70% Αλόη ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗ. 250μλ με 60% Αλόη 1 Λ ΠΟΙΟΤΗΤΑ IASC. Πράσινο Τσάι με Αλόη ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΟΝΙ ΧΥΜΟΣ ΚΡΑΝΜΠΕΡΥ 100%

Ζελέ Ματιών. 25μλ με 70% Αλόη ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗ. 250μλ με 60% Αλόη 1 Λ ΠΟΙΟΤΗΤΑ IASC. Πράσινο Τσάι με Αλόη ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΟΝΙ ΧΥΜΟΣ ΚΡΑΝΜΠΕΡΥ 100% Σαμπουάν Αλόη ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ Σήμερα η Αλόη η γνήσια χρησιμοποιείται και εξωτερικά και εσωτερικά! Το ζελέ που βρίσκετε στα φύλλα, χρησιμοποιείτε για την ανακούφιση σε μιρκής σπουδαιότητας εγκαύματα,

Διαβάστε περισσότερα

Σε ισορροπία με τον άνθρωπο και τη φύση. 1 καταλογοσ προϊοντων vita MELIA

Σε ισορροπία με τον άνθρωπο και τη φύση. 1 καταλογοσ προϊοντων vita MELIA Σε ισορροπία με τον άνθρωπο και τη φύση 1 καταλογοσ προϊοντων vita MELIA 2 καταλογοσ προϊοντων vita MELIA Καλωσορίσατε στο φυσικό κόσμο της Vita Melia μάθε, νοιώσε, ζήσε, δράσε... Η Vita Melia δημιουργήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Hippophae Rhamnoides. Ιπποφαές Eυβοίας

Hippophae Rhamnoides. Ιπποφαές Eυβοίας Ιπποφαές Eυβοίας Hippophae Rhamnoides Στον κατάλογο των φυτών με γνωστές στην σύγχρονη επιστήμη φαρμακευτικές ιδιότητες το Ιπποφαές κατέχει μια από τις πιο διακεκριμένες θέσεις.το ιπποφαές είναι από τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Εκλεκτοί οίνοι επιλεγµένα µπαχαρικά και βότανα. Γεωργίου Ζωγράφου 58 210/7488012 what s up 6982341903

ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Εκλεκτοί οίνοι επιλεγµένα µπαχαρικά και βότανα. Γεωργίου Ζωγράφου 58 210/7488012 what s up 6982341903 ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Εκλεκτοί οίνοι επιλεγµένα µπαχαρικά και βότανα Γεωργίου Ζωγράφου 58 210/7488012 what s up 6982341903 Delivery κάθε µέρα από τις 18:00 έως της 23:00 Και στο site www. oinologio.net

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΛΛΑ - ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΜΕΤΑΛΛΑ - ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ 04 Φυσική τόνωση του Ανοσοποιητικού IMMUNE PROTECT with PARACTIN 05 Εχινάκεια για ενίσχυση του Ανοσοποιητικού ECHINACEA EXTRACT ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ 06 Αντιοξειδωτική δράση και Αρτηριακή υγεία

Διαβάστε περισσότερα

1993 Eισάγει τα Vegicaps. 1975 Παρουσιάζει την VM75 την 1η πολυβιταμίνη με χηλικά μέταλλα. 1982 Η πρώτη πλήρης σειρά αμινοξέων ελεύθερης μορφής (L)

1993 Eισάγει τα Vegicaps. 1975 Παρουσιάζει την VM75 την 1η πολυβιταμίνη με χηλικά μέταλλα. 1982 Η πρώτη πλήρης σειρά αμινοξέων ελεύθερης μορφής (L) H SOLGAR ιδρύθηκε το 1947 όταν δύο φαρμακοποιοί και ένας ολιστικός ιατρός μοιράστηκαν το ίδιο όραμα: να καταφέρουν να προλαμβάνουν τις ασθένειες χρησιμοποιώντας βιταμίνες και μέταλλα, αντί να τις θεραπεύουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ FITNESS. Health. Performance

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ FITNESS. Health. Performance 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ FITNESS Health Performance 2 Γενικές πληροφορίες Η EUROSUP s.r.l. είναι παγκοσμίως μια εκ των άκρως εξειδικευμένων βιομηχανιών στην ειδική φυσική διατροφή και στα συμπληρώματα διατροφής,

Διαβάστε περισσότερα

Gano Excel Greece. Προϊόντα Συστατικά και Χρήση τους.

Gano Excel Greece. Προϊόντα Συστατικά και Χρήση τους. Gano Excel Greece Προϊόντα Συστατικά και Χρήση τους. GANODERMA Πρόκειται για το κορυφαίο μας προϊόν όπου είναι και η βάση για κάθε πρόγραμμα. Είναι σε μορφή ταμπλέτας, αποτελείται και από τα 6 μανιτάρια

Διαβάστε περισσότερα

...γιατί η φύση ξέρει!

...γιατί η φύση ξέρει! ...γιατί η φύση ξέρει! απαγορευεται η ανατυπωση μερουσ η ολου του καταλογου χωρισ την εγγραφη αδεια τησ εταιρειασ. τα διατροφικα σκευασματα τησ ελληνικησ οικολογικησ εταιρειασ διατιθενται μονον σαν τροφη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Στηρίζουμε το έργο των συλλόγων Χαράλαμπος Δημ. Αμπατζόγλου «60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ»

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Στηρίζουμε το έργο των συλλόγων Χαράλαμπος Δημ. Αμπατζόγλου «60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ» ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Στηρίζουμε το έργο των συλλόγων Χαράλαμπος Δημ. Αμπατζόγλου «60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ» Ελληνική σειρά φυσικών προϊόντων υγείας & οµορφιάς Υγεία & Ευεξία Υγεία & Ευεξία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D Γιατί είναι πολύτιμη;

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D Γιατί είναι πολύτιμη; T. 12 - ΣΕΠ. - ΟΚΤ. 2013...για να ζω καλύτερα! ΜΑΛΛΙΑ Μυστικά για λάμψη και ζωντάνια ΚΩΝ/ΝΟΣ ΞΕΝΟΣ Βήματα Yγείας & Eυεξίας ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Kαι τίποτα δεν σε σταματά... ΒΙΤΑΜΙΝΗ D Γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera!

Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera! 2 Περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν βοηθηθεί από τα ειδικά προϊόντα Περιποίησης Aloe Vera! Περισσότερα από 30.000.000 λίτρα Aloe Vera Drinking Gel έχουν πουληθεί σε δέκα χρόνια! Η LR είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

αλόη, η έμπνευσή μας

αλόη, η έμπνευσή μας αλόη, η έμπνευσή μας αλόη, η έμπνευσή μας περιεχόμενα + ισορροπία 08 + φυσική κατάσταση & έλεγχος βάρους 24 + ομορφιά & ευεξία 36 + ζώα & σπίτι 56 + flawless by Sonya 60 αλόη, η έμπνευσή μας Ο ιδρυτής,

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να ξέρετε για τις βιταμίνες ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΗΓΕΣ ΤΟΞΙΚΟΤ ΗΤΑ

Τι πρέπει να ξέρετε για τις βιταμίνες ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΗΓΕΣ ΤΟΞΙΚΟΤ ΗΤΑ Τι πρέπει να ξέρετε για τις βιταμίνες ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΗΓΕΣ ΤΟΞΙΚΟΤ ΗΤΑ Α (Ρετινόλη Καροτενοειδή ) D (Καλεκαλσιφε ρόλη) E (Τοκοφερόλη) B1 (Θειαμίνη) B2 (Ριθοφλαβίνη ) B3 (Νιασίνη, Νιασιμανίδη Νικοτινιακό

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκλειδώνουν τη νοηµοσύνη του οργανισµού

Ξεκλειδώνουν τη νοηµοσύνη του οργανισµού 100% ΦΥΣΙΚΑ ΣYMΠΛHPΩMATA IATPOΦHΣ Ξεκλειδώνουν τη νοηµοσύνη του οργανισµού Eισάγονται από τον Kαναδά www.medmelon.gr www.florahealth.com Η MedMelon, ως αποκλειστικός διανομέας της Flora, επιλέγει προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take one ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.

ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take one ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ 2 ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! Take one ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. editorial Αγαπητές φίλες και φίλοι, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Χυμοί Aloe Vera. αγνής και αυθεντικής Aloe Vera της αγοράς. 1 Λίτρο Τιμή: 27,76

Χυμοί Aloe Vera. αγνής και αυθεντικής Aloe Vera της αγοράς. 1 Λίτρο Τιμή: 27,76 Η Εταιρεία H Forever Living Products κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην καλλιέργεια, την παραγωγή και διανομή Αλόης και προϊόντων υγείας και ομορφιάς με βάση την Αλόη, καθώς και προϊόντων μέλισσας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Φοιτήτρια:

Διαβάστε περισσότερα

Aloe Vera το θαύμα της φύσης Aloe Vera το δώρο της φύσης για την υγεία μας.

Aloe Vera το θαύμα της φύσης Aloe Vera το δώρο της φύσης για την υγεία μας. Aloe Vera το θαύμα της φύσης Aloe Vera το δώρο της φύσης για την υγεία μας. "Τέσσερα είναι τα βασικά συστατικά για την υγεία του ανθρώπου, τα δημητριακά, το σταφύλι, η ελιά και η αλόη. Το πρώτο τρέφει,

Διαβάστε περισσότερα

H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ

H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΑΡΟΥΖΙΑΖΕΙ ΈΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ AURILE ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Ο καφές είναι αγροτικό, εισαγόμενο και χρηματιστηριακό προϊόν. Αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Αλεξ. Κουµπούρη Π Α Ζ Λ

Αλεξ. Κουµπούρη Π Α Ζ Λ Αλεξ. Κουµπούρη Π Α Ζ Λ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ (Μανιτάρια Ασπίδα Ζωής )... 7-10 LifeShield Breathe TM... 16 LifeShield Cordyceps TM... 11 LifeShield Immunity TM... 14 LifeShield

Διαβάστε περισσότερα

No. 1 σε Aloe Vera. Υγεία & Ομορφιά 2012

No. 1 σε Aloe Vera. Υγεία & Ομορφιά 2012 No. 1 σε Aloe Vera Υγεία & Ομορφιά 2012 Η Εταιρεία H Forever Living Products κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην καλλιέργεια, την παραγωγή και διανομή Αλόης και προϊόντων υγείας και ομορφιάς με βάση

Διαβάστε περισσότερα