ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ. Διαδραστικός πίνακας SMART Board V280 Οδηγός χρήστη και εγκατάστασης

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ. Διαδραστικός πίνακας SMART Board V280 Οδηγός χρήστη και εγκατάστασης"

Transcript

1 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ Διαδραστικός πίνακας SMART Board V280 Οδηγός χρήστη και εγκατάστασης

2 Εγγραφή προϊόντος Αν εγγράψετε το προϊόν SMART που έχετε αγοράσει, θα σας ειδοποιήσουμε για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις λογισμικού. Εγγραφείτε online στο Πρέπει να έχετε διαθέσιμες τις ακόλουθες πληροφορίες σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με την Τεχνική υποστήριξη SMART. Σειριακός Αριθμός: Ημερομηνία αγοράς: Προειδοποίηση FCC Ο εξοπλισμός αυτός έχει ελεγχθεί και βρέθηκε ότι συμμορφώνεται με τα όρια για τις ψηφιακές συσκευές Κλάσης Α, σύμφωνα με το Μέρος 15 των Κανονισμών FCC. Τα όρια αυτά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εύλογη προστασία έναντι επιζήμιων παρεμβολών στις περιπτώσεις που ο εξοπλισμός λειτουργεί σε επιχειρησιακό περιβάλλον. Αυτός ο εξοπλισμός παράγει, χρησιμοποιεί, και μπορεί να εκπέμψει ενέργεια ραδιοσυχνότητας και, αν δεν εγκατασταθεί και χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, μπορεί να προκαλέσει βλαβερή παρεμβολή σε ραδιοεπικοινωνίες. Η λειτουργία αυτού του εξοπλισμού σε οικιακή περιοχή είναι πιθανόν να προκαλέσει επιβλαβή παρεμβολή, στην οποία περίπτωση ο χρήστης θα πρέπει να διορθώσει την παρεμβολή με δικά του έξοδα. Σημείωση για το εμπορικό σήμα Το SMART Board, DViT, AirLiner, SMART Bridgit, smarttech και το λογότυπο της SMART είναι εμπορικά σήματα της SMART Technologies ULC στις ΗΠΑ και/ή σε άλλες χώρες. Το Windows, Microsoft, Excel, PowerPoint, Windows Media, Visio και OneNote είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Το Kensington είναι εμπορικό σήμα της Kensington Computer Products Group (KTG). Τα Adobe, Acrobat και Flash είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Adobe Systems Incorporated στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/ και σε άλλες χώρες. Το Phillips είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Phillips Screw Company. Το Sanford και Expo είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της SANFORD ή συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. Όλα τα άλλα εταιρικά ονόματα και ονόματα προϊόντων τρίτων μπορεί να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατόχων. Σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων SMART Technologies ULC. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μεταγραφή, η αποθήκευση σε ένα σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση σε καμία γλώσσα υπό καμία μορφή και από κανένα μέσο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συναίνεση της SMART Technologies ULC. Οι πληροφορίες σε αυτό το εγχειρίδιο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προειδοποίηση και δεν αποτελούν καμία δέσμευση εκ μέρους της SMART. Τα πνευματικά δικαιώματα για τμήματα του λογισμικού που αποστέλλεται με αυτό το προϊόν ανήκουν στην Intel Corporation. Τα πνευματικά δικαιώματα τμημάτων του λογισμικού που αποστέλλεται με αυτό το προϊόν ανήκουν στην ParaGraph, επιχειρησιακή μονάδα της Vadem. Αρ. ευρεσιτεχνιών US , US , US , US , US , US , US , US , US , US , US , US , US , US , US , US , US , US , CA , CA , EP , DE , CN , ES και ZL Άλλα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εκκρεμούν. 02/2010

3 Σημαντικές Πληροφορίες Πριν από την εγκατάσταση και χρήση του διαδραστικού πίνακα SMART Board V280, διαβάστε και κατανοήστε τις προειδοποιήσεις ασφαλείας και τις προφυλάξεις που περιέχονται στον οδηγό χρήστη και στο έγγραφο προειδοποιήσεων που εσωκλείεται. Αυτές οι προειδοποιήσεις ασφαλείας και οι προφυλάξεις περιγράφουν την ασφαλή και σωστή λειτουργία του διαδραστικού πίνακα SMART Board και των εξαρτημάτων του, βοηθώντας να προληφθούν τραυματισμοί και ζημίες στον εξοπλισμό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Στο παρόν έγγραφο, ο όρος διαδραστικός πίνακας αναφέρεται στον διαδραστικό σας πίνακα και τα εξαρτήματα και τα προαιρετικά του μέρη. Προειδοποιήσεις ασφαλείας και σημεία προσοχής ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Εάν δεν τηρηθούν οι οδηγίες εγκατάστασης που συνοδεύουν τον διαδραστικό πίνακα, ή περιέχονται στον παρόντα οδηγό, ενδέχεται να προκληθεί τραυματισμός ή ζημία στο προϊόν. Διαβάστε τις προειδοποιήσεις ασφαλείας, τις προφυλάξεις και άλλες σημαντικές πληροφορίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή του προβολέα σας. Μην κοιτάτε απευθείας (ή μην επιτρέπετε σε παιδιά να κοιτούν απευθείας) στη δέσμη φωτός του προβολέα σας. Μην ακουμπάτε (ή μην επιτρέπετε σε παιδιά να ακουμπούν) τον προβολέα σας διότι μπορεί να αναπτυχθούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες κατά τη φυσιολογική λειτουργία. Απαιτούνται δύο άτομα για την ασφαλή τοποθέτηση του διαδραστικού σας πίνακα στον τοίχο ή σε επιδαπέδια βάση διότι είναι πολύ μεγάλος για ασφαλή χειρισμό από ένα μόνο άτομο. Όταν ανυψώνετε τον διαδραστικό σας πίνακα, εσείς και ο βοηθός σας πρέπει να στέκεστε στις πλευρές της οθόνες, στηρίζοντας το βάρος της από τις κάτω γωνίες με το ένα χέρι ενώ ισορροπείτε το πάνω μέρος με το άλλο χέρι σας.

4 ii ΣΗΜΑΝΤΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ Μην αφήνετε καλώδιο στο δάπεδο διότι μπορεί να σκοντάψετε. Αν χρειάζεται να περάσετε ένα καλώδιο πάνω από το δάπεδο, δρομολογήστε το σε επίπεδη, ευθεία γραμμή και ασφαλίστε το στο δάπεδο με αυτοκόλλητη ταινία ή ταινία διαχείρισης καλωδίων σε έντονο χρώμα. Να χειρίζεστε τα καλώδια με προσοχή και να αποφεύγετε τα υπερβολικά λυγίσματα. Μην τοποθετείτε τον διαδραστικό πίνακα SMART Board V280 σε επιδαπέδια βάση FS670 ή FS570. Αυτές οι επιδαπέδιες βάσεις δεν παρέχουν σωστούς μηχανισμούς κλειδώματος ώστε να ασφαλιστεί δεόντως ο διαδραστικός σας πίνακας. Αν χρησιμοποιήσετε αυτές τις βάσεις μπορεί να προκληθεί τραυματισμός ή ζημία στο προϊόν. Μετακινήστε τον διαδραστικό σας πίνακα SMART Board που έχει τοποθετηθεί σε επιδαπέδια βάση με προσοχή. Απότομες στάσεις, υπερβολική δύναμη και ανώμαλες επιφάνειες μπορεί να προκαλέσουν ανατροπή του προϊόντος σας. Μη ανεβαίνετε (ή μην επιτρέπετε σε παιδιά να ανεβαίνουν) σε καρέκλα για να ακουμπήσετε την επιφάνεια του προϊόντος SMART. Αντ αυτού, επανατοποθετήστε το προϊόν σας στο κατάλληλο ύψος, ή χρησιμοποιήστε επιδαπέδια βάση ρυθμιζόμενου ύψους FSV280. Μη σκαρφαλώνετε (ή μην επιτρέπετε σε παιδιά να σκαρφαλώνουν) στον επιτοίχο ή επιδαπέδιο διαδραστικό σας πίνακα SMART Board. Το σκαρφάλωμα στον διαδραστικό σας πίνακα ή στον βραχίονα του προβολέα μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό ή ζημία στο προϊόν. ΠΡΟΣΟΧΗ Αποφύγετε την έκθεση του προϊόντος SMART σε ακραίες τιμές θερμοκρασίας. Οι διαδραστικοί πίνακες SMART Board V280 μπορούν να λειτουργήσουν σε εύρος θερμοκρασίας 41 F έως 95 F (5 C έως 35 C) με έως και 80% υγρασία (μη συμπυκνούμενη). Το εύρος θερμοκρασίας αποστολής και αποθήκευσης είναι -40 F έως 120 F (-40 C έως 50 C). Μην ακουμπάτε τον διαδραστικό πίνακα πλαγιαστά πάνω σε τοίχο. Το πλαίσιο του διαδραστικού σας πίνακα και οι βραχίονες του δίσκου πενών δεν είναι σχεδιασμένα για συνεχή στήριξη του βάρους του προϊόντος. Αντ αυτού, βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε την οθόνη προσεκτικά με την εμπρόσθια όψη προς τα κάτω, επάνω σε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια. Για μία ασφαλή εγκατάσταση και για να προστατεύσετε τον διαδραστικό σας πίνακα από ακούσια πτώση από τον τοίχο, βεβαιωθείτε ότι τον στερεώνετε στον τοίχο με τα παρεχόμενα αγκύρια και βίδες. Χρησιμοποιείτε μόνο τις βίδες που συνοδεύουν τον διαδραστικό πίνακα SMART Board V280. Αν χρησιμοποιήσετε άλλες βίδες μπορεί να προκληθεί βλάβη στο προϊόν σας.

5 iii ΣΗΜΑΝΤΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ Μην αφήνετε το πάνω μέρος της διαδραστικής οθόνης να ακουμπά στον τοίχο διότι μπορεί να φθαρούν τα καπάκια που καλύπτουν τις κάμερες DViT (Digital Vision Touch) του διαδραστικού πίνακα. Μην προσθέτετε επιπλέον βάρος ή υπερβολική πίεση στον επιτοίχιο διαδραστικό σας πίνακα ή στον δίσκο πενών του. Η SMART έχει σχεδιάσει τον βραχίονα επιτοίχιας στήριξης για να στηρίζει μόνο το βάρος του διαδραστικού σας πίνακα κατά τη διάρκεια φυσιολογικής χρήσης. Για λειτουργική ασφάλεια και αποφυγή βλάβης στον διαδραστικό πίνακα SMART Board, χρησιμοποιείτε μόνο το παρεχόμενο καλώδιο υψηλής ταχύτητας USB 2.0 που συνόδευε τον διαδραστικό σας πίνακα για να τον συνδέσετε με υπολογιστή που έχει θύρα συμβατή με καλώδιο υψηλής ταχύτητας USB 2.0 και φέρει το λογότυπο USB. Επιπλέον, ο υπολογιστής πηγή του USB πρέπει να συμμορφώνεται με το CSA/UL/EN και να φέρει το σήμα CE και τα σήματα CSA και/ή UL για CAS/UL Ο υπολογιστής σας απαιτεί ισχύ επεξεργασίας που καθορίζεται στις προδιαγραφές διαδραστικού πίνακα SMART Board V280 (έγγραφφο στο όταν χρησιμοποιείτε τον διαδραστικό πίνακα SMART Board V280 με τυπικό προβολέα. Αν προσθέσετε προαιρετικά στοιχεία στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένης αλλά όχι αποκλειστικά ασύρματης πινακίδας AirLiner, διαδραστικό σύστημα απόκρισης SMART Response ή κάμερα SMART Document Camera, πρέπει να αυξήσετε σημαντικά την ισχύ επεξεργασίας του υπολογιστή σας. Η SMART δεν θα φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκαλείται από ανεπαρκή ισχύ επεξεργασίας. Ο διαδραστικός σας πίνακας SMART Board V280 δεν είναι προϊόν ξηρού σβησίματος. Μη χρησιμοποιείτε μαρκαρδόρους ξηρού σβησίματος ή μόνιμης γραφής στην επιφάνειά του. Μη χρησιμοποιείτε λειαντικά ή σκληρά χημικά καθαριστικά στον διαδραστικό σας πίνακα. Άλλες προφυλάξεις Αν έχετε προϊόν SMART διαφορετικό από τον διαδραστικό πίνακα SMART Board V280, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο εγκατάστασης για το προϊόν σας για σχετικές προειδοποιήσεις και οδηγίες συντήρησης. Για να διασφαλιστεί η λειτουργική ασφάλεια και να αποφευχθεί η πρόκληση βλάβης στο προϊόν, τηρήστε τις παρακάτω προφυλάξεις. Μη ρυθμίζετε και χρησιμοποιείτε τον διαδραστικό σας πίνακα σε περιοχή με υπερβολικά επίπεδα σκόνης, υγρασίας ή καπνού.

6 iv ΣΗΜΑΝΤΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ Πριν από την εγκατάσταση του διαδραστικού πίνακα SMART Board V280, βεβαιωθείτε ότι οι συνδέσεις του καλωδίου USB είναι ασφαλείς. Οι φορητοί υπολογιστές που λειτουργούν σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας ενδέχεται να μην παρέχουν επαρκή ισχύ για την αξιόπιστη εκτέλεση του διαδραστικού πίνακα. Συνδέστε τον φορητό υπολογιστή σας σε υποδοχή ισχύος AC για να εκτελέσετε τον διαδραστικό σας πίνακα. Να γνωρίζετε ότι η σύνδεση κάμερας web στον υπολογιστή σας ενδέχεται να εμποδίζει την αξιόπιστη λειτουργία του διαδραστικού πίνακα SMART Board V280. Συνδέστε μία εξωτερική πηγή τροφοδοσίας (δεν παρέχεται) στον διαδραστικό σας πίνακα SMART Board V280 όταν χρησιμοποιείτε κέντρο τροφοδοσίας από δίαυλο, όπως το καλώδιο επέκτασης SMART Active USB Extension Cable, με το προϊόν σας. Η εξωτερική τροφοδοσία (όταν απαιτείται) πρέπει να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις Πηγής περιορισμένης ισχύος (LPS) του CSA/UL/IEC/EN Πριν να καθαρίσετε τον διαδραστικό σας πίνακα, κλείστε τον ή αποσυνδέστε τον συνδεδεμένο υπολογιστή. Αν ο διαδραστικός σας πίνακα SMART Board απαιτεί ανταλλακτικά, βεβαιωθείτε ότι ο τεχνικός σέρβις χρησιμοποιεί ανταλλακτικά που καθορίζονται από τη SMART Technologies. Να έχετε υπόψη ότι οι κλειδαριές Kensington δεν έχουν σχεδιαστεί ως απόλυτο μέτρο προστασίας διότι η κλειδαριά μπορεί να ξηλωθεί. Ωστόσο, οι υποψήφιοι κλέφτες μπορεί να αποθαρρύνονται απ το να πουλήσουν ένα προϊόν με οπή από σπασμένη κλειδαριά Kensington, που μπορεί εύκολα να αναγνωριστεί ως κλεμμένο αντικείμενο.

7 Περιεχόμενα Σημαντικές Πληροφορίες...i Προειδοποιήσεις ασφαλείας και σημεία προσοχής...i Άλλες προφυλάξεις...iii Εισαγωγή του διαδραστικού σας πίνακα SMART Board V Εισαγωγή... 2 Λειτουργίες... 2 Πώς λειτουργεί ο διαδραστικός σας πίνακας SMART Board... 3 Ελάχιστες απαιτήσεις υπολογιστή... 4 Περιεχόμενα του πακέτου αποστολής διαδραστικού σας πίνακα SMART Board... 4 Πρότυπα ανταλλακτικά... 7 Άλλα εξαρτήματα... 7 Εγκατάσταση και ασφάλιση του διαδραστικού πίνακα SMART Board V Περιβαλλοντικές απαιτήσεις Εγκατάσταση του διαδραστικού σας πίνακα SMART Board V Ασφάλιση του διαδραστικού σας πίνακα με λουκέτο τύπου Kensington Σύνδεση του διαδραστικού σας πίνακα σε υπολογιστή Επισκόπηση Σύνδεση του καλωδίου USB Διαμόρφωση των ρυθμίσεων του υπολογιστή σας Εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης προϊόντος SMART Προσανατολισμός του διαδραστικού σας πίνακα Χρήση της πένας του διαδραστικού σας πίνακα ως ποντικιού... 28

8 vi ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ Έναρξη του λογισμικού SMART Notebook Εγκατάσταση του λογισμικού SMART Notebook Ενέργειες κλικ, γραφής, διαγραφής και άλλα με την αιωρούμενη γραμμή εργαλείων Καταγραφή των σημειώσεών σας και δημιουργία παρουσιάσεων με το SMART Notebook Εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο, Κοινή χρήση εφαρμογών και βελτίωση των παρουσιάσεών σας Γραφή και σχεδιασμός απευθείας σε εφαρμογές λογισμικού Πού θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες Αντιμετώπιση προβλημάτων και συντήρηση Συμβουλές για απόδοση χωρίς προβλήματα Καθαρισμός του διαδραστικού σας πίνακα Αντιμετώπιση γενικών προβλημάτων Μεταφορά του διαδραστικού σας πίνακα Επικοινωνία με τεχνική υποστήριξη SMART Σχεδιαγράμματα προδιαγραφών Επιτοίχια κομμένη προβολή Επιτοίχια πλευρική προβολή Επιτοίχια πρόσοψη Επέκταση του καλωδίου σας USB Στήριξη του διαδραστικού σας πίνακα σε επιδαπέδια βάση Περιβαλλοντική συμμόρφωση υλικού Κανονισμοί αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Οδηγία WEEE) Περιορισμός Συγκεκριμένων Επικίνδυνων Ουσιων (Οδηγία RoHS) Μπαταρίες Συσκευασία... 74

9 vii ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ Καλυμμένες ηλεκτρονικές συσκευές Κανονισμοί ηλεκτρονικών προϊόντων πληροφορικής Κίνας ΗΠΑ Νόμος περί Βελτίωσης της Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων Υπηρεσία Πόρων Αέρα Καλιφόρνιας Μέτρο ελέγχου τοξικής μόλυνσης αέρα Εξυπηρέτηση πελατών Online υποστήριξη και ενημέρωση Εκπαίδευση Τεχνική υποστήριξη Αποστολή και κατάσταση επισκευών Γενικές ερωτήσεις Εγγύηση Δήλωση Ευρετήριο... 79

10 viii ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ

11 Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή του διαδραστικού σας πίνακα SMART Board V280 Σ αυτό το κεφάλαιο Ανατρέξτε σ αυτά τα θέματα για να μάθετε περισσότερα για τον διαδραστικό σας πίνακα SMART Board V280 και τα μέρη και εξαρτήματά του. Εισαγωγή... 2 Λειτουργίες... 2 Πώς λειτουργεί ο διαδραστικός σας πίνακας SMART Board;... 3 Ελάχιστες απαιτήσεις υπολογιστή... 4 Περιεχόμενα του πακέτου αποστολής διαδραστικού σας πίνακα SMART Board... 4 Πρότυπα ανταλλακτικά... 7 Άλλα εξαρτήματα... 7

12 2 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ SMART BOARD V280 Εισαγωγή Το προϊόν σας SMART είναι επιτοίχιος διαδραστικός πίνακας εμπρόσθιας προβολής μόνο με πένα. Σας επιτρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε να κάνετε και στον υπολογιστή σας άνοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών, κύλιση μέσω αρχείων, διάσκεψη με άλλους, δημιουργία νέων εγγράφων ή επεξεργασία υπαρχόντων, επίσκεψη ιστοχώρων, αναπαραγωγή βίντεο κλιπ και άλλα ακουμπώντας την οθόνη με την παρεχόμενη πένα. Όταν συνδέετε τον διαδραστικό σας πίνακα σε υπολογιστή και προβολέα, η εικόνα του υπολογιστή σας προβάλλεται στην οθόνη. Μπορείτε να γράψετε πάνω σε οποιαδήποτε εφαρμογή με ψηφιακή μελάνη, και έπειτα να αποθηκεύσετε αυτές τις σημειώσεις σε αρχείο SMART Notebook για μελλοντική αναφορά και διανομή. Ο διαδραστικός σας πίνακας SMART Board V280 είναι συσκευή που τροφοδοτείται από δίαυλο USB 2.0 υψηλής ταχύτητας, χωρίς εξωτερική τροφοδοσία. Εφόσον το USB είναι η πρωτεύουσα λειτουργία συνδεσιμότητας, ο διαδραστικός σας πίνακας λαμβάνει ισχύ από τον υπολογιστή μέσω του παρεχόμενου καλωδίου 16 (5 m) USB 2.0 υψηλής ταχύτητας. Δεν υπάρχει διακόπτης ισχύος στον διαδραστικό σας πίνακα. Λειτουργεί πάντα όταν ο υπολογιστής σας ενεργοποιείται. Λειτουργίες Ο διαδραστικός σας πίνακας SMART Board V280 είναι ανθεκτικός και αξιόπιστος. Διαθέτει μία ανθεκτική, ενισχυμένης σκληρότητας επιφάνειας γραφής, πένα ανθεκτική στη φθορά και τεχνολογία της DViT (Digital Vision Touch) της SMART. Ο διαδραστικός σας πίνακας είναι 77" διαγωνίως και έχει αναλογία θέασης 4:3. Ένας δίσκος πένας εκτείνεται σε όλο το πλάτος του προϊόντος. Βασικές λειτουργίες Τεχνολογία DViT Δύο ψηφιακές κάμερες που βρίσκονται σε κάθε γωνία του άνω πλαισίου ανιχνεύουν τη θέση του ανακλαστικού άκρου της πένας καθώς κινείται στην επιφάνεια της οθόνης. Πένες Κάθε πένα του διαδραστικού πίνακα διαθέτει μία ευφυή διεπαφή διακόπτη άκρου για διαχείριση ισχύος. Αυτές οι πένες μπαταρίας λειτουργούν το ίδιο καλά για ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών και σχεδιάζονται να αντέχουν τη σκληρή καθημερινή χρήση. Ανθεκτική επιφάνεια Η επιφάνεια με σκληρά ελάσματα είναι ανθεκτική σε τρυπήματα και έχει βελτιστοποιηθεί για προβολή. Λουκέτο τύπου Kensington Αυτή η ασφάλεια σάς επιτρέπει να κλειδώσετε τον διαδραστικό σας πίνακα με ένα καλώδιο ασφαλείας που το προστατεύει από την κλοπή.

13 3 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ SMART BOARD V280 Πώς λειτουργεί ο διαδραστικός σας πίνακας SMART Board Ο διαδραστικός σας πίνακας SMART Board και η πένα λειτουργούν ως συσκευές εισαγωγής για τον υπολογιστή σας, όπως ένα ποντίκι, επιτρέποντάς σας να δουλεύετε σε οποιαδήποτε διαθέσιμη εφαρμογή στον συνδεδεμένο υπολογιστή σας από την οθόνη του διαδραστικού πίνακα. Όταν συνδέετε τον διαδραστικό σας πίνακα σε υπολογιστή εκτελώντας τα προγράματα οδήγησης προϊόντος SMART, οι ακόλουθες ενέργειες πραγματοποιούνται: Ο υπολογιστής εκτελεί μια εφαρμογή και έπειτα αποστέλλει την εικόνα στον προβολέα σας. Ο προβολέας σας μεταδίδει την εικόνα στον διαδραστικό σας πίνακα. Ο διαδραστικός πίνακας λειτουργεί και ως οθόνη του υπολογιστή σας και ως συσκευή εισαγωγής, δηλαδή ποντίκι και πληκτρολόγιο επιτρέποντάς σας να ελέγχετε οποιαδήποτε εφαρμογή ακουμπώντας την οθόνη με την πένα σας. Όταν εγκαθιστάτε το λογισμικό SMART Notebook στον υπολογιστή σας, μία αιωρούμενη γραμμή εργαλείων αιωρείται πάνω από την επιφάνεια εργασίας σας και οποιαδήποτε ανοιχτή εφαρμογή. Ως προεπιλογή, το SMART Notebook ερμηνεύει τις πιέσεις της πένας σας ως αριστερά κλικ ποντικιού. Όταν επιλέγετε ένα κουμπί πένας στην αιωρούμενη γραμμή εργαλείων, το SMART Notebook αλληλεπιδρά με το πρόγραμμα οδήγησης του ποντικιού του υπολογιστή σας για να αλλάξει τον δείκτη σε χρωματιστή πένα, που σας επιτρέπει να γράψετε πάνω στην επιφάνεια εργασίας ή σε οποιοαδήποτε ανοιχτή εφαρμογή με ψηφιακή μελάνη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις πένας, συμπεριλαμβανομένης της διαφάνειας, του χρώματος ή του πλάτους της μελάνης. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις σημειώσεις σας σε αρχείο SMART Notebook, ή απευθείας σε οποιαδήποτε εφαρμογή Ink Aware. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και να προσαρμόσετε άλλα εργαλεία, όπως το πλάτος του εργαλείου γόμας που χρησιμοποιείτε για το σβήσιμο των σημειώσεών σας.

14 4 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ SMART BOARD V280 Ελάχιστες απαιτήσεις υπολογιστή Για να τροφοδοτήσετε επιτυχώς τον διαδραστικό σας πίνακα και να εκτελέσετε τα προγράματα οδήγησης προϊόντος SMART, ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί συγκεκριμένες ελάχιστες προδιαγραφές λειτουργίας. Για τις απαιτήσεις συστήματος του διαδραστικού πίνακα, ανατρέξτε στις προδιαγραφές διαδραστικού πίνακα SMART Board V280 (έγγραφο στο ΠΡΟΣΟΧΗ Ο υπολογιστής σας απαιτεί την ισχύ επεξεργασίας που καθορίζεται στο έγγραφο στο όταν χρησιμοποιείτε τον διαδραστικό πίνακα SMART Board V280 με πρότυπο προβολέα. Αν προσθέσετε εξαρτήματα στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένης αλλά όχι αποκλειστικά ασύρματης πινακίδας AirLiner, διαδραστικό σύστημα απόκρισης SMART Response ή κάμερα SMART Document Camera, πρέπει να αυξήσετε σημαντικά την ισχύ επεξεργασίας του υπολογιστή σας. Η SMART δεν θα φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκαλείται από ανεπαρκή ισχύ επεξεργασίας. Περιεχόμενα του πακέτου αποστολής διαδραστικού σας πίνακα SMART Board Θα βρείτε τα παρακάτω στοιχεια στο κουτί αποστολής του διαδραστικού σας πίνακα: έναν διαδραστικό πίνακα SMART Board V280 ένα πλαίσιο διαδραστικού πίνακα

15 5 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ SMART BOARD V280 τρεις καρτέλες σχήματος L3 έναν επιτοίχιο βραχίονα 32" (81,3 cm) οκτώ αυτοδιάτρητα αγκύρια τοίχου οκτώ αυτοδιάτρητες βίδες μεγάλου μήκους τρεις μικρές βίδες για δημιουργία σπειρώματος ένα καλώδιο 16 (5 m) USB 2.0 υψηλής ταχύτητας δύο πένες με μπαταρία δύο αλκαλικές μπαταρίες AA δύο CD λογισμικού

16 6 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ SMART BOARD V280 τέσσερις ανταλλακτικές μύτες για τις πένες τέσσερα ανταλλακτικά άκρα για τις πένες έγγραφο περιορισμένης εγγύησης κάρτα εγγραφής προϊόντος οδηγίες εγκατάστασης χωρίς κείμενο

17 7 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ SMART BOARD V280 Πρότυπα ανταλλακτικά Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή SMART για αγορά οποιουδήποτε από τα παρακάτω. Καλώδιο USB 2.0 SMART υψηλής ταχύτητας Παρέχεται καλώδιο 16 (5 m) USB 2.0 υψηλής ταχύτητας που τροφοδοτεί με ρεύμα τον διαδραστικό πίνακα SMART Board από τον υπολογιστή σας Windows. Πένες Δύο ενδεικτικές λυχνίες LEDs εμφυτευμένες στο άκρο κάθε πένας μπαταρίας επιτρέπουν στις κάμερες του διαδραστικού πίνακα να ανιχνεύουν το άκρο της πένας καθώς κινείται στην επιφάνεια της οθόνης. Κιτ επιτοίχιας στήριξης διαδραστικού πίνακα SMART Board Ένας βραχίονας ανάρτησης 32" (81,3 cm) που συνοδεύεται από πέντε βίδες και αγκύρια γυψοσανίδας, σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε τον διαδραστικό σας πίνακα στον τοίχο με απλό και ασφαλή τρόπο. Μύτες και άκρα πενών Κάθε διαδραστικός πίνακας συνοδεύεται από τέσσερις μύτες και άκρα πενών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε το αφαιρούμενο πλαίσιο και τον διανομέα USB. Επιπλέον, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις κάμερες του διαδραστικού σας πίνακα χωρίς ειδικά εργαλεία. Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή SMART για παραγγελία αυτών των μονάδων που αντικαθίστανται επί τόπου. Άλλα εξαρτήματα Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή SMART για παραγγελία οποιωνδήποτε από τα παρακάτω εξαρτήματα. Βάση δαπέδου Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τον διαδραστικό σας πίνακα SMART Board V280 σε βάση δαπέδου ρυθμιζόμενου ύψους. Για να μάθετε περισσότερα για τη βάση δαπέδου FSV280, ανατρέξτε στο Παράρτημα C στη σελίδα 67. Καλώδια επέκτασης USB Αν επιθυμείτε να επεκτείνετε το μήκος του συνοδευτικού καλωδίου 16 (5 m) USB μεταξύ του διαδραστικού σας πίνακα και του υπολογιστή σας, το καλώδιο επέκτασης SMART Active USB μπορεί να αυξήσει την απόσταση κατά επιπλέον 16 (5 m) έως μέγιστο 32 (10 m). Ανατρέξτε στο Παράρτημα B στη σελίδα 65 για περισσότερες πληροφορίες.

18 8 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ SMART BOARD V280

19 Κεφάλαιο 2 Εγκατάσταση και ασφάλιση του διαδραστικού πίνακα SMART Board V280 Σ αυτό το κεφάλαιο Ανατρέξτε σ αυτά θέματα για ενημέρωση σχετικά με την επιτοίχια στήριξη του διαδραστικού πίνακα SMART Board V280. Περιβαλλοντικές απαιτήσεις Εγκατάσταση του διαδραστικού σας πίνακα SMART Board V Πριν από την εγκατάσταση του διαδραστικού σας πίνακα Συνιστώμενα ύψη για επιτοίχια στήριξη Απαιτούμενα εργαλεία Επιτοίχια στήριξη του διαδραστικού σας πίνακα Ευθυγράμμιση του διαδραστικού σας πίνακα με τον προβολέα σας (προαιρετικό) Ολοκλήρωση της εγκατάστασής σας Προετοιμασία των πενών Ασφάλιση του διαδραστικού σας πίνακα με λουκέτο Kensington... 19

20 10 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ SMART BOARD V280 Περιβαλλοντικές απαιτήσεις Πριν από την εγκατάσταση του διαδραστικού πίνακα SMART Board V280, εξετάστε τις παρακάτω περιβαλλοντικές απαιτήσεις. Περιβαλλοντική απαίτηση Θερμοκρασία λειτουργίας Θερμοκρασία αποθήκευσης Υγρασία Αντοχή νερού και υγρών Σκόνη Ηλεκτροστατική εκκένωση (ESD) Εκπομπές αγωγιμότητας και ακτινοβολίας Ονομαστική τιμή ευφλεκτότητας Συναρμολόγηση ποιότητας Παράμετρος 41 F έως 95 F (5 C έως 35 C) -40 F έως 120 F (-40 C έως 50 C) 5 80% σχετική υγρασία, χωρίς συμπύκνωση Προορίζεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους Μη χύνετε ή ψεκάζετε υγρά απευθείας πάνω στα ηλεκτρονικά στοιχεία Μέτρια σκόνη Σχεδιάστηκε για βαθμό μόλυνσης 1 (P1) κατά EN , που ορίζεται ως Καθόλου μόλυνση ή μόνο ξηρή μη αγώγιμη μόλυνση. Ανατρέξτε στη σελίδα 45 για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον περιοδικό καθαρισμό του διαδραστικού πίνακα. Σχεδιασμένος για αντοχή σε ηλεκτροστατικό σοκ Επίπεδο δριμύτητας 4 κατά EN για άμεση και έμμεση ESD Καμία δυσλειτουργία ή βλάβη έως και 15kV (και οι δύο πολικότητες) με δοκιμαστικό 330 ohm, 150 pf (εκτόξευση αέρα) Αδιάζευκτοι σύνδεσμοι δεν υφίστανται δυσλειτουργία ή βλάβη έως και 8kV για άμεση εκκένωση (επαφή) EN55022/CISPR 22, Κατηγορία B Ηλεκτρονικά και σύνδεσμοι: UL 94-V0 Περίβλημα USB (πλαστικά διανομέα): UL94-HB Καλώδιο USB 2.0: UL VW-1/CSA FT4 Καλώδιο USB: IPC/WHMA-A-620 κατηγορία 2 πρότυπα ανθρώπινης εργασίας για Απαιτήσεις & αποδοχή καλωδίου και ιμάντα σύρματος Ψηφιακές κάμερες: πρότυπα IPC-A-610 για αποδοχή ηλεκτρονικών διατάξεων, σε προδιαγραφές για κατηγορία 2 (Αποκλειστικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα σέρβις)

21 11 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ SMART BOARD V280 Εγκατάσταση του διαδραστικού σας πίνακα SMART Board V280 Πριν από την εγκατάσταση του διαδραστικού σας πίνακα Πριν από την εγκατάσταση του διαδραστικού πίνακα SMART Board V280, επιλέξτε μία που είναι προστατευμένη από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Οι έντονες φωτεινές πηγές, όπως ένα παράθυρο με άμεση έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να μειώσει την αντίθεση της προβαλλόμενης εικόνας και ενδέχεται να επηρεάσει την απόδοση της υπέρυθρης ακτινοβολίας του διαδραστικού σας πίνακα. Επίσης σκεφτείτε την τοποθεσία που εγκαταστήσατε ή σκοπεύετε να εγκαταστήσετε ή να τοποθετήσετε τον προβολέα σας. Τοποθετήστε τον προβολέα σας και τον διαδραστικό πίνακα στο σωστό ύψος και απόσταση μεταξύ τους έτσι ώστε η προβαλλόμενη εικόνα να ευθυγραμμίζεται με την οθόνη προβολής. Να θυμάστε ότι πρέπει να αφήσετε αρκετό χώρο και από τις δύο πλευρές του διαδραστικού πίνακα για να μπορείτε να σταθείτε δίπλα του. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τον διαδραστικό σας πίνακα SMART Board V280 σε βάση δαπέδου. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Παράρτημα C στο σελίδα 67. Συνιστώμενα ύψη για επιτοίχια στήριξη Σκεφτείτε το γενικό ύψος της κοινότητας χρηστών όταν επιλέγετε ένα ύψος για τον επιτοίχιο διαδραστικό σας πίνακα. Αν ο διαδραστικός πίνακας είναι πολύ χαμηλά, μπορεί να αναγκάσει κάποια άτομα να σκύβουν σε άβολη θέση. Αν είναι πολύ ψηλά, άλλα άτομα ενδέχεται να μη φτάνουν. Για ενήλικες μέσου ύψους, τοποθετήστε τον βραχίονα ανάρτησης του διαδραστικού σας πίνακα 78 5/8" (2 m) πάνω από το δάπεδο. Η απόσταση στο πάνω μέρος του διαδραστικού σας πίνακα θα είναι 84" (213,4 cm). Για παιδιά, ενήλικες μικρότερου ύψους και ενήλικες σε αναπηρικά αμαξίδια, τοποθετήστε τον βραχίονα ανάρτησης του διαδραστικού σας πίνακα 60 3/4" (154,3 cm) πάνω από το δάπεδο. Η απόσταση στο πάνω μέρος του διαδραστικού σας πίνακα θα είναι 66" (167,7 cm). ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Απαιτούνται δύο άτομα για την ασφαλή τοποθέτηση του διαδραστικού σας πίνακα SMART Board V280 στον τοίχο ή σε επιδαπέδια βάση διότι είναι πολύ μεγάλος για ασφαλή χειρισμό από ένα μόνο άτομο. Όταν ανυψώνετε τον διαδραστικό σας πίνακα, εσείς και ο βοηθός σας πρέπει να στέκεστε στις πλευρές της οθόνες, στηρίζοντας το βάρος της από τις κάτω γωνίες με το ένα χέρι ενώ ισορροπείτε το πάνω μέρος με το άλλο χέρι σας.

22 12 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ SMART BOARD V280 ΣΗΜΕΙΩΣΗ Όταν τοποθετείτε τον διαδραστικό σας πίνακα στον τοίχο, κρατήστε τον αρκετά ψηλά έτσι ώστε έπιπλα και άλλα αντικείμενα να μην εμποδίζουν την προβαλλόμενη εικόνα. Απαιτούμενα εργαλεία Για να αναρτήσετε τον διαδραστικό σας πίνακα στον τοίχο θα χρειαστείτε τα παρακάτω εργαλεία, που δεν παρέχονται με τον εξοπλισμό: ένα κατσαβίδι Phillips No. 2 ΣΗΜΕΙΩΣΗ Όλοι οι κοχλίες πρέπει να βιδώνονται με το χέρι. έναν κανόνα ή ένα μέτρο ένα αλφάδι ξυλουργού ένα μολύβι ή άλλο μέσο επισήμανσης μία σκάλα Επιτοίχια στήριξη του διαδραστικού σας πίνακα Ακολουθήστε αυτή τη διαδικασία για να τοποθετήσετε τον διαδραστικό σας πίνακα SMART Board V280 σε πλαισιωμένο τοίχο με γυψοσανίδα. Παρέχονται ορισμένες σημειώσεις για εγκαταστάσεις σε τοίχους σκυροδέματος. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Η μη τήρηση αυτών των οδηγιών μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό και ζημία στο προϊόν. ΠΡΟΣΟΧΗ Μην ακουμπάτε τον διαδραστικό πίνακα πλαγιαστά πάνω σε τοίχο. Το πλαίσιο του διαδραστικού σας πίνακα και οι βραχίονες του δίσκου πενών δεν είναι σχεδιασμένα για συνεχή στήριξη του βάρους του προϊόντος. Αντ αυτού, βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε την οθόνη προσεκτικά με την εμπρόσθια όψη προς τα κάτω, επάνω σε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια. Χρησιμοποιείτε μόνο τις βίδες που συνοδεύουν τον διαδραστικό πίνακα SMART Board V280. Αν χρησιμοποιήσετε άλλες βίδες μπορεί να προκληθεί βλάβη στο προϊόν σας. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Αφού ακουμπήσετε τον διαδραστικό σας πίνακα πάνω σε καθαρή, επίπεδη επιφάνεια διασφαλίστε ότι ότι οι συνδέσεις του καλωδίου USB της κάμερας είναι ασφαλείς. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Για να αξιοποιήσετε στον μέγιστο βαθμό όλα τα διαδραστικά χαρακτηριστικά του προϊόντος SMART, πρέπει να συνδέσετε έναν ψηφιακό προβολέα (δεν περιλαμβάνεται).

23 13 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ SMART BOARD V280 Για να τοποθετήσετε τον διαδραστικό πίνακα 1. Τοποθετήστε τον διαδραστικό σας πίνακα με την πρόσοψη προς τα κάτω πάνω σε μία καθαρή, επίπεδη επιφάνεια και έπειτα ολισθήστε τη γωνία σχήματος L που παρέχεται μέσα στην υποδοχή κάθε ενός από τους τρεις βραχίονες του δίσκου πενών. 3x 2. Βεβαιωθείτε ότι τα δύο καλώδια USB που εκτείνονται από κάθε κάμερα στον διανομέα USB είναι ασφαλώς συνδεδεμένα και ότι το κλιπ του καλωδίου είναι στερεωμένο, όπως φαίνεται παρακάτω. 2x 3. Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι, το αλφάδι και ένα μέτρο ή έναν χάρακα, σχεδιάστε μια οριζόντια γραμμή στον τοίχο, κεντραρισμένο στο μέσο της μελλοντικής θέσης του διαδραστικού σας πίνακα. Αν ο προβολέας είναι ήδη τοποθετημένος στην οροφή, αυτό είναι χονδρικά το κέντρο της προβαλλόμενης εικόνας. 78 5/8" (2 m) ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η εικόνα στα δεξιά παρουσιάζει ένα κοινό ύψος για ενήλικες χρήστες των διαδραστικών σας πινάκων SMART Board V280. Ανατρέξτε στη σελίδα 11 για το συνιστώμενο ύψος ανάρτησης για άλλους χρήστες.

24 14 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ SMART BOARD V Χρησιμοποιήστε τον βραχίονα ανάρτησης ως πρότυπο, σημειώστε τη θέση των πέντε οπών ανάρτησης στον. τοίχο. 5x 5. Χρησιμοποιήστε το κατσαβίδι Phillips No. 2 για να ασφαλίσετε ένα παρεχόμενο αυτοδιάτρητο αγκύριο τοίχου σε κάθε σημάδι. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μη χρησιμοποιείτε σφυρί για να χτυπήσετε τα αγκύρια στον τοίχο. Αν σας είναι αδύνατο να βιδώσετε ένα αγκύριο έτσι ώστε να μην προεξέχει από τον τοίχο, μπορεί να έχετε συναντήσει δοκάρι. Στην περίπτωση αυτή, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αγκύριο στη θέση αυτή. Το δοκάρι θα εξασφαλίσει επαρκή στήριξη για τη βίδα που θα ασφαλίσει τον βραχίονα στον τοίχο. 5x ΣΗΜΕΙΩΣΗ Για τοίχο σκυροδέματος, ανοίξτε οπές στα σημάδια, και τοποθετήστε αγκύρια σκυροδέματος (δεν περιλαμβάνονται) στις οπές. Αν χρειάζεται, σταθείτε σε σκάλα ώστε να μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα αγκύρια τοίχου είναι επίπεδα με τον τοίχο. 6. Χρησιμοποιώντας το κατσαβίδι, ασφαλίστε τον βραχίονα επιτοίχιας ανάρτησης στα αυτοδιάτρητα αγκύρια τοίχου με πέντε από τις αυτοδιάτρητες βίδες μεγάλου μήκους. 7. Με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου, αναρτήστε τον διαδραστικό σας πίνακα στο κέντρο του βραχίονα επιτοίχιας ανάρτησης. 6. x2 7. 5x

Διαδραστικός πίνακας SMART Board 480 Οδηγός Χρήστη

Διαδραστικός πίνακας SMART Board 480 Οδηγός Χρήστη Διαδραστικός πίνακας SMART Board 480 Οδηγός Χρήστη Δήλωση προϊόντος Αν δηλώσετε το προϊόν SMART, θα σας ειδοποιήσουμε για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις λογισμικού. Δηλώστε το προϊόν online στη διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η SMART Ink Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X Οδηγός χρήστ η Σημείωση για το εμπορικό σήμα SMART Board, SMART Ink, SMART Notebook, smarttech, το λογότυπο της SMART και όλα τα σλόγκαν της SMART

Διαβάστε περισσότερα

Διαδραστικός πίνακα σειράς SMART Board 600 και D600 Οδηγός εγκατάστασης και χρήσης

Διαδραστικός πίνακα σειράς SMART Board 600 και D600 Οδηγός εγκατάστασης και χρήσης Διαδραστικός πίνακα σειράς SMART Board 600 και D600 Οδηγός εγκατάστασης και χρήσης Δήλωση προϊόντος Αν δηλώσετε το προϊόν SMART, θα σας ειδοποιήσουμε για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις λογισμικού.

Διαβάστε περισσότερα

SMART Ink. Λειτ ουργικά συστ ήματ α Windows. Οδηγός χρήστ η

SMART Ink. Λειτ ουργικά συστ ήματ α Windows. Οδηγός χρήστ η SMART Ink Λειτ ουργικά συστ ήματ α Windows Οδηγός χρήστ η Σημείωση για το εμπορικό σήμα Τα SMART Ink, SMART Notebook, SMART Meetin Pro, Bridit, smarttech, το λογότυπο της SMART loo και όλα τα σλόγκαν της

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης

PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης PointWrite - Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Περιεχόμενα συσκευασίας... 3 Προετοιμασία για εγκατάσταση... 4 Συνθήκες περιβάλλοντος... 4 Οδηγίες για την επιφάνεια... 5 Εγκατάσταση κάμερας στο βιντεοπροβολέα...

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά SMART Board M600

Σειρά SMART Board M600 Σειρά SMART Board M600 Διαδραστικός πίνακας Οδηγός χρήστη Για μοντέλα M680, M685, M680V και M685V Δήλωση προϊόντος Αν δηλώσετε το προϊόν SMART, θα σας ειδοποιήσουμε για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία 3D για λογισμικό SMART Notebook 11.1. Οδηγός χρήστη

Εργαλεία 3D για λογισμικό SMART Notebook 11.1. Οδηγός χρήστη Εργαλεία 3D για λογισμικό SMART Notebook 11.1 Οδηγός χρήστη Δήλωση προϊόντος Αν δηλώσετε το προϊόν SMART, θα σας ειδοποιήσουμε για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις λογισμικού. Κάντε τη δήλωση online

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Dell XC720xd Οδηγός «Τα πρώτα βήματα»

Dell XC720xd Οδηγός «Τα πρώτα βήματα» Dell XC720xd Οδηγός «Τα πρώτα βήματα» Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: E14S Series Τύπος σύμφωνα με τους κανονισμούς: E14S001 Σημειώσεις, ειδοποιήσεις και προσοχές ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5622 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5622 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. Σημείωση: Οι προσαρμογείς διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Ο προσαρμογέας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία SMART Notebook 3D. Οδηγός χρήστ η

Εργαλεία SMART Notebook 3D. Οδηγός χρήστ η Εργαλεία SMART Notebook 3D Οδηγός χρήστ η Δήλωση προϊόντος Αν δηλώσετε το προϊόν SMART, θα σας ειδοποιήσουμε για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις λογισμικού. Κάντε τη δήλωση online στη διεύθυνση smarttech.com/reistration.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP. Οδηγός χρήσης

Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP. Οδηγός χρήσης Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν ή εμπορικό σήμα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Κινητή βάση δαπέδου ρυθμιζόμενου ύψους SMART

Κινητή βάση δαπέδου ρυθμιζόμενου ύψους SMART ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΏΣΕΤΕ Προδιαγραφές Κινητή βάση δαπέδου ρυθμιζόμενου ύψους SMART Μοντέλο FS-UX Φυσικές προδιαγραφές Μέγεθος SMART Board 110 cm Π 147 cm Υ 17,7 cm Β (43 1/2" 58" 7") 175 cm Π 157 cm

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων

Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων Συνιστούμε να δημιουργείτε μέσα ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση. Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Σχετικά με την ανάκτηση...

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U

Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Οδηγός εγκατάστασης Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac Rack τοποθέτηση 1U Σημαντικά μηνύματα ασφάλειας Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά για να εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό πριν επιχειρήσετε να τον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΏΣΕΤΕ. Διαδραστικός πίνακας σειράς SMART Board X800 Οδηγός χρήσης

ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΏΣΕΤΕ. Διαδραστικός πίνακας σειράς SMART Board X800 Οδηγός χρήσης ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΏΣΕΤΕ Διαδραστικός πίνακας σειράς SMART Board X800 Οδηγός χρήσης Δήλωση προϊόντος Αν δηλώσετε το προϊόν SMART, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις λογισμικού.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης AE6000. Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band

Οδηγός χρήσης AE6000. Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band Οδηγός χρήσης AE6000 Ασύρματος προσαρμογέας Mini USB AC580 Dual Band a Περιεχόμενα Επισκόπηση προϊόντος Χαρακτηριστικά 1 Εγκατάσταση Εγκατάσταση 2 Ρύθμιση παραμέτρων ασύρματου δικτύου Wi-Fi Protected Setup

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Reflecta Σαρωτής Super 8

Reflecta Σαρωτής Super 8 Reflecta Σαρωτής Super 8 Εγχειρίδιο χρήσης 1 ΔΗΛΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION) Ο παρών εξοπλισμός έχει ελεγχθεί και διαπιστώθηκε ότι συμμορφώνεται με τα όρια

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 4 Α Π Α Ι Τ Ή Σ Ε Ι Σ Σ Υ Σ Τ Ή Μ Α Τ Ο Σ 4 Ε Γ Κ Α Τ Ά Σ Τ Α Σ Η Ε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Γρήγορη Εκκίνηση 1 Γρήγορη Εκκίνηση Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα αντικείμενα που παρουσιάζονται στην Εικόνα 1. (Οι ετικέτες που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία μπορεί να ποικίλουν.)

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες στα Windows 1. Από το μενού Αρχείο της εφαρμογής λογισμικού, κάντε κλικ στο κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Επιτοίχια ανάρτηση του υπολογιστή HP TouchSmart. Οδηγός χρήσης

Επιτοίχια ανάρτηση του υπολογιστή HP TouchSmart. Οδηγός χρήσης Επιτοίχια ανάρτηση του υπολογιστή HP TouchSmart Οδηγός χρήσης Οι μόνες εγγυήσεις που ισχύουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Hewlett- Packard διατυπώνονται στις ρητές δηλώσεις που συνοδεύουν αυτά

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών Εισαγωγή Μην εκθέσετε την κάρτα PU013 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε στοιχεία θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

Επιοίχια βάση ρυθμιζόμενου ύψους SMART

Επιοίχια βάση ρυθμιζόμενου ύψους SMART ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΥΠΏΣΕΤΕ Προδιαγραφές Επιοίχια βάση ρυθμιζόμενου ύψους SMART Μοντέλο HAWM-UX/UF Φυσικές προδιαγραφές Μέγεθος Συνιστώμενο ύψος ανάρτησης για οροφή 2,4 m (8') 109 cm Π 145 cm Υ 14 cm

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ. Από τον κατάλογο που εμφανίζεται επιλέγω: Αποστολή προς Δισκέτα (3,5) ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΣΚΕΤΑ Τοποθετώ μια δισκέτα στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή. Τοποθετώ τη δισκέτα που έχει το αρχείο μου στον οδηγό τη δισκέτας του υπολογιστή.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 91 Windows Vista... 9 92 Επιφάνεια εργασίας... 18 93 Γραμμή εργασιών... 31 94 Χειρισμός παραθύρων... 53 95 Το παράθυρο Υπολογιστής... 77 96 Το μενού Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. LC202 Sweex - Προσαρμογέας Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. LC202 Sweex - Προσαρμογέας Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps LC202 Sweex - Προσαρμογέας Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps Εισαγωγή Μην εκθέτετε τον Προσαρμογέα Ethernet γραμμής ρεύματος 200 Mbps της Sweex σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε το προϊόν σε άμεση

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

TRUST AMI MOUSE 250S MINI OPTICAL WIRELESS. Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Σύνδεση Εγκατάσταση στα Windows 3.2

TRUST AMI MOUSE 250S MINI OPTICAL WIRELESS. Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Σύνδεση Εγκατάσταση στα Windows 3.2 Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Σύνδεση 3.1 2. Εγκατάσταση στα Windows 3.2! 3. οκιµή 3.3 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης προορίζεται για τους χρήστες της συσκευής Trust AMI MOUSE 250S MINI

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης

Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης Γενικός αναμεταδότης WiFi - Έκδοση Powerline (XAVNB2001) Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602

Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 Οδηγός εγκατάστασης του Powerline 500 Nano PassThru (διπλή συσκευασία) XAVB5602 2012 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης

Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης EL Σταθμός φόρτισης DUALSHOCK 3 Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZDC1E Προφυλάξεις Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. Επίσης, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα