ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 19 ης ΙΟΥΝΙΟΥ Α)Μετατίθενται οι παρακάτω Πρόεδροι Πρωτοδικών ως εξής:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 19 ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2013. Α)Μετατίθενται οι παρακάτω Πρόεδροι Πρωτοδικών ως εξής:"

Transcript

1 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 19 ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Α)Μετατίθενται οι παρακάτω Πρόεδροι Πρωτοδικών ως εξής: Στο Πρωτοδικείο Αθηνών 1)Πειραιώς, Καλλιόπη Χονδρού του Γεωργίου, 2)Χαλκίδας, Βασιλική Κατσούλα του Γεωργίου, 3)Ρόδου, Σκριβάνου Ελένη του Χαραλάμπους. Στο Πρωτοδικείο Αγρινίου Αθηνών, Μαρία-Λουΐζα Τσουμέτη του Κωνσταντίνου. Στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης 1)Αθηνών, Ελένη Τοπούζη του Δημητρίου, 2)Χανίων, Μαρία Παπαδοπούλου του Αντωνίου. Στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας Αγρινίου, Βασιλική Τζούδα του Ασημάκη. Στο Πρωτοδικείο Άρτας Αθηνών, Νικόλαος Ράπτης του Χρήστου. Στο Πρωτοδικείο Γρεβενών Αγρινίου, Μαρία Χατζηανδρέα του Αλεξάνδρου. Στο Πρωτοδικείο Δράμας Ρόδου, Καλλιόπη Λόλα του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου 1)Λασιθίου, Αγγελική Δέτση του Νικολάου, 2)Χανίων, Μαρία Μπαντουβά του Ιωάννη, 3)Χανίων, Ευγενία Τσιώρα του Ιωάννη.

2 σελ. 2 Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης 1)Καρδίτσας, Κωνσταντία Αγγελάκη του Βασιλείου, 2)Καβάλας, Αθηνά Μίξιου του Νικολάου, 3)Σερρών, Δημοσθένης Στίγγας του Νικολάου, 4)Αθηνών, Νικόλαος Βόκας του Αριστοτέλη, 5)Πειραιώς, Ελένη Τσίτσιου του Βασιλείου, 6)Ιωαννίνων, Μυρσίνη Κοντογιάννη του Παντελή, 7)Ηρακλείου, Αθηνά Κυτρίδου του Γεωργίου, 8)Αθηνών, Ολυμπία Κορέα του Κωνσταντίνου. Στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων Αθηνών, Κωνσταντία Συροπούλου του Δημητρίου. Στο Πρωτοδικείο Καβάλας Αθηνών, Χρυσούλα Πανά του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Κατερίνης Τρικάλων, Σταματία Τρικκαλίδη του Ιωάννη. Στο Πρωτοδικείο Κιλκίς Κατερίνης, Βήλη Χρηστίδου του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Κω Αθηνών, Πηγή Τονιόλου του Νικολάου. Στο Πρωτοδικείο Λαμίας Μυτιλήνης, Γεωργία Στεφανίδου του Χαραλάμπους. Στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης Αθηνών, Ευγενία Πασαλίδου του Αριστείδη. Στο Πρωτοδικείο Ξάνθης Αλεξανδρούπολης, Δομνίκη Λάσπα του Οδυσσέα.

3 σελ. 3 Στο Πρωτοδικείο Πειραιώς 1)Κω, Σοφία Καλούδη του Παναγιώτη, 2)Κορίνθου, Δημήτριος Κουλαξίζης του Κωνσταντίνου. Στο Πρωτοδικείο Ρόδου 1)Αθηνών, Ουρανία Ευαγγελίου του Χρήστου, 2)Αθηνών, Δέσποινα Βεζυρίδου του Χαραλάμπους. Στο Πρωτοδικείο Σερρών 1)Καβάλας, Κυριακούλα Σαραντούδα του Βασιλείου, 2)Ηρακλείου, Αικατερίνη Ντόκα του Αποστόλου. Στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής Θεσσαλονίκης, Ελένη Ρόκκου του Ροδόλφου. Στο Πρωτοδικείο Χανίων 1)Αθηνών, Χρυσή Φυντριλάκη του Νικολάου, 2)Αθηνών, Ιωάννα Ζάσκα του Δημητρίου Β)Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Πρόεδροι Πρωτοδικών ως εξής: 1)Αριάδνη Καρνάρου του Δημητρίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 2)Μαρία-Ελένη Βαργιά του Σωτηρίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 3)Ελένη Τσερούλη του Σωτηρίου, στο Πρωτοδικείο Αγρινίου, 4)Γεωργία Ασσυχίδου του Βασιλείου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 5)Αικατερίνη Λεμπιδάκη του Μιχαήλ, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 6)Ιωάννα Χατζάκη του Νικολάου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 7)Αλεξάνδρα Μητσοπούλου του Κωνσταντίνου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 8)Αγγελική Χατζηδάκη του Αντωνίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 9)Κωνσταντίνος Ρόκος του Αποστόλου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 10)Δημήτριος Τριανταφύλλου του Παναγιώτη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 11)Λουκία Λάμπρου του Γεωργίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 12)Θεοφάνης Ντάκουλας του Αναστασίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 13)Αρχοντία Λάμπου του Μάρκου, στο Πρωτοδικείο Πατρών, 14)Άννα Ρήγα του Θεοχάρη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 15)Ιωάννης Μαλλούχος του Επαμεινώνδα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών,

4 σελ. 4 16)Ευανθία-Ευαγγελία Δαρκούδη του Βασιλείου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 17)Παναγιώτα Ράπτη του Ευαγγέλου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 18)Ευδοξία Πιστιόλα του Λεωνίδα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 19)Κωνσταντίνα Λέκκου του Σπυρίδωνα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 20)Ελένη Οικονόμου του Αποστόλου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 21)Μαρία Παπαδοπούλου του Ιωάννη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 22)Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης του Αριστείδη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 23)Στυλιανή Καραμανλίδου του Ιωάννη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 24)Ιωάννα Κορίτου του Δημητρίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 25)Χριστίνα Αντωνοπούλου του Ιωάννη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 26)Αναστασία Παρούση του Ιωάννη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 27)Ευαγγελία Μπαρμπαρέσου του Αποστόλου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 28)Νίκη Αστερή του Βασιλείου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 29)Μαργίτσα Μιτζέλου του Γεωργίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 30)Αλέξανδρος Οικονόμου του Γεωργίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 31)Ιωάννα Πάλλα του Νικολάου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 32)Λάζαρος Βαλσαμής του Γεωργίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 33)Γεώργιος Δημητρόπουλος του Ιωάννη, στο Πρωτοδικείο Σύρου Γ)Μετατίθενται οι παρακάτω Πρωτοδίκες ως εξής: Στο Πρωτοδικείο Αθηνών 1)Λιβαδειάς, Λάζαρος Γιαπαλάκης του Λεωνίδα, 2)Κω, Ελένη Γκορέζη του Βασιλείου, 3)Ιωαννίνων, Γεώργιος Λαζαρίδης του Ελευθερίου, 4)Ιωαννίνων, Χρυσούλα Γκοτοβού του Χρυσοστόμου, 5)Κεφαλληνίας, Χρήστος Παπαδήμας του Λάμπρου, 6)Κορίνθου, Μαρία Μουζάκη του Δημητρίου, 7)Κορίνθου, Πάνος Μελανούρης του Μιχαήλ, 8)Πατρών, Ανθή Κίτσου του Ανδρέα, 9)Ναυπλίου, Αικατερίνη Πετροπούλου του Αθανασίου, 10)Σπάρτης, Παναγιώτης Παναγιώτου του Ιωάννη, 11) Λαμίας, Όλγα Νίκου του Βασιλείου, 12)Ηρακλείου, Αθανασία Ταμπάκη του Ιωάννη, 13)Ηλείας, Χριστίνα Σαλάππα του Ιωάννη,

5 σελ. 5 14)Κορίνθου, Γεωργία Παλιανιώτη του Αντωνίου, 15)Χαλκίδας, Παναγιώτης Τζιούβας του Δημητρίου, 16)Χαλκίδας, Αικατερίνη Διγώνη του Στεφάνου, 17)Τρίπολης, Νικόλαος Αντωνόπουλος του Ανδρέα, 18)Χαλκίδας, Ευγενία Τζωρτζάτου του Ανδρέα, 19)Χαλκίδας, Σπυριδούλα Καλογερογιάννη του Ιωάννη, 20)Ναυπλίου, Παναγιώτα Πετροπούλου του Αναστασίου 21)Χαλκίδας, Βασιλική Καρακώστα του Γεωργίου. 22)Ναυπλίου, Θεόδωρος Βουδικλάρης του Δρακούλη. 23)Ναυπλίου, Νικόλαος Παπουτσιδάκης του Δημητρίου. 24)Τρίπολης, Ανδρέας Μπότσαρης του Γρηγορίου, 25)Τρίπολης, Θεόδωρος Καζαζάκης του Ιωάννη, 26)Καλαβρύτων, Στυλιανή Αργύρη του Κωνσταντίνου, 27)Χαλκίδας, Ελένη Καραγιάννη του Γεωργίου, 28)Καλαμάτας, Όλγα Βεράκη του Ηλία. Στο Πρωτοδικείο Αιγίου 1)Πατρών, Γεώργιος Αντωνιάδης του Μάρκου, 2)Πατρών, Ελένη Ταπεινού του Αριστείδη. Στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης Αιγίου, Αικατερίνη Ματθιουδάκη του Δημητρίου. Στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδας Χίου, Κωνσταντίνα Υφαντή του Ανδρέα. Στο Πρωτοδικείο Άμφισσας 1)Αθηνών, Ελευθερία Κολοβού του Ιωάννη, 2)Σύρου, Ελένη Παπαδέα του Παναγιώτη. Στο Πρωτοδικείο Άρτας 1)Γρεβενών, Κωνσταντίνος Μάντζιος του Βασιλείου, 2)Λευκάδας, Γεώργιος Πινακούλας του Μενέλαου, 3)Μυτιλήνης, Βασίλειος Γόγαλης του Μιχαήλ.

6 σελ. 6 Στο Πρωτοδικείο Βέροιας 1)Κοζάνης, Βασιλική Γκουραμάνη του Γεωργίου, 2)Κατερίνης, Γαβριέλα Καραμήτσου του Κωνσταντίνου, 3)Καβάλας, Μαρία Καραπά του Ιωάννη, 4)Καβάλας, Πηνελόπη Κεχαγιόγλου του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών Κιλκίς, Στέλλα Νακοπούλου του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Ευρυτανίας Πειραιώς, Νικόλαος Νταής του Ευαγγέλου. Στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου 1)Λασιθίου, Κωνσταντίνος Πολύμερος του Δημητρίου, 2)Ρεθύμνου, Μαρία Σπυριδάκη του Κωνσταντίνου. Στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας Μυτιλήνης, Ελπινίκη Κορδέλα του Αθανασίου. Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης 1)Κατερίνης, Νικόλαος Χατζηαγγελίδης του Αποστόλου-Γεωργίου, 2)Κιλκίς, Χρήστος Παπαγεωργόπουλος του Ευθυμίου, 3)Βέροιας, Μαρία-Σύλβια Αναγνωστοπούλου του Ανδρέα, 4)Κιλκίς, Σπυρίδων Παπαζαχαρής του Γεωργίου, 5)Βέροιας, Μαρία Τσομπίκου του Σωτηρίου, 6)Βέροιας, Αθανασία Παναγιωτακοπούλου του Δημητρίου, 7)Βέροιας, Φαίδρα Καραγιάννη του Δημητρίου, 8)Χαλκιδικής, Αικατερίνη Καρτσιούνη του Μιλτιάδη, 9)Βόλου, Ειρήνη Χωριανοπούλου του Χρήστου. Στο Πρωτοδικείο Θηβών 1)Αθηνών, Λεωνίδας Μπόμπολης του Δημητρίου, 2)Αθηνών, Παναγιώτης Τελωνιάτης του Ηλία, 3)Πατρών, Αγγελική Κουζέλη του Λάμπρου.

7 σελ. 7 Στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων 1)Άρτας, Απόστολος Κολώνης του Ιωάννη, 2)Κεφαλληνίας, Αναστασία Μπούλδα του Παντελή, 3)Μυτιλήνης, Αγγέλικα Λάζου του Παύλου. Στο Πρωτοδικείο Καβάλας 1)Ρόδου, Αικατερίνη Καϊδόγλου του Αλέξανδρου, 2)Μυτιλήνης, Αγγελική Πολυμένη του Γεωργίου, 3)Άρτας, Θεόδωρος Τριανταφύλλου του Νικολάου, 4)Άρτας, Ευφροσύνη Πάκου του Σπυρίδωνα. Στο Πρωτοδικείο Καλαβρύτων Πατρών, Αικατερίνη Τσουρούτη του Λάμπρου. Στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας Ζακύνθου, Παναγιώτα Σπανού του Ευσταθίου. Στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας Αθηνών, Αγγελική Δαμασιώτου του Βασιλείου. Στο Πρωτοδικείο Κατερίνης 1)Καβάλας, Κασσιανή Μπουροδήμου του Αθανασίου, 2)Πατρών, Μαρία Τζέκη του Αγγέλου, 3)Φλώρινας, Απόστολος Χατζηπανταζής του Μαρίου-Φωτίου, 4)Καβάλας, Ιωάννης Μαμαδάς του Αθανασίου. Στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας Χίου, Μάρθα Τσαπράλη του Αναστασίου. Στο Πρωτοδικείο Κιλκίς 1)Κατερίνης, Παναγιώτα Συριοπούλου του Νικολάου, 2)Ξάνθης, Ιωσηφίνα Αρχοντοπούλου του Ηλία, 3)Αλεξανδρούπολης, Άρτεμις Τσολάκη του Σταύρου, 4)Φλώρινας, Στυλιανός Μπίος του Κωνσταντίνου.

8 σελ. 8 Στο Πρωτοδικείο Κοζάνης Θεσπρωτίας, Αθανάσιος Τερζούδης του Παναγιώτη. Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου 1)Χαλκίδας, Αρετή Δημητρακοπούλου του Διυνυσίου, 2)Καλαμάτας, Ζαχαρένια Καββαδά του Δημητρίου, 3)Πατρών, Άννα-Μαρία Γούναρη του Ζαχαρία, 4)Μεσολογγίου, Ιωάννης Γαλτσιώτης του Χρήστου, 5)Χαλκίδας, Ελισσάβετ Σπυροπούλου του Νικολάου, 6)Χανίων, Θεόδωρος Σταματόπουλος του Δημητρίου, 7)Ζακύνθου, Ουρανία Ζυγογιάννη του Ελευθερίου. Στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας Καλαμάτας, Κωνσταντίνα Τσέκου του Γεωργίου Στο Πρωτοδικείο Λαμίας 1)Θηβών, Σταύρος Κουκουγιάννης του Αργυρίου. 2)Αγρινίου, Βαρβάρα Αγγελίδου του Μηνά. Στο Πρωτοδικείο Λάρισας Τρικάλων, Σταυρούλα Κουταντέλια του Αποστόλου. Στο Πρωτοδικείο Λασιθίου Χανίων, Αμαλία Μανουσάκη του Ιωάννη. Στο Πρωτοδικείο Λευκάδας Κέρκυρας, Μαρία Μαζιώτη του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς 1)Χαλκίδας, Ουρανία Καραντζίκη του Ιωάννη, 2)Ευρυτανίας, Αικατερίνη Μάσσαλη του Σταματίου, 3)Θηβών, Αναστασία Καραπιπέρη του Ιωάννη. Στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου Κορίνθου, Δημήτριος Μπαγατέλας του Ιωάννη.

9 σελ. 9 Στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου 1)Αθηνών, Παρασκευή Μπουρέλου του Κωνσταντίνου, 2)Καλαμάτας, Μιχαήλ Τζεμπελίκος του Δημητρίου, 3)Χανίων, Βενετία-Μαρία Τσομπανίδου του Κωνσταντίνου, 4)Κεφαλληνίας, Ελένη Σφήκα του Αθανασίου, 5)Χίου, Νικόλαος Χατζημαρούλης του Κυριάκου. Στο Πρωτοδικείο Ξάνθης Ρόδου, Βασίλειος Καραναστάσης του Ιωάννη. Στο Πρωτοδικείο Πατρών 1)Ηρακλείου, Ευαγγελία Ψυχάρη του Χρήστου, 2)Αιγίου, Παρασκευή-Ειρήνη Δασούκη του Ανδρέα. 3)Ηρακλείου, Αθανάσιος Τζιούμης του Βασιλείου, 4)Αμαλιάδας, Ειρήνη Σιγούρου του Χαραλάμπους 5)Μεσολογγίου, Γεώργιος Τζάλλας του Αθανασίου, 6)Αγρινίου, Αρετή Κουκουτίμπα του Βασιλείου, 7)Λασιθίου, Βαρβάρα Παπαγιαννάκη του Εμμανουήλ. Στο Πρωτοδικείο Πειραιώς 1)Μυτιλήνης, Παναγιώτα Χριστοφίλη του Δημητρίου, 2)Ηρακλείου, Θεονύμφη Σουλαδάκη του Γεωργίου, 3)Χαλκίδας, Ζωή Κουρκάκη του Βασιλείου, 4)Ιωαννίνων, Μαρία Κακαβά του Γεωργίου, 5)Κορίνθου, Γεωργία Γκίντζου του Νικολάου, 6)Θηβών, Σοφία Φαρασοπούλου του Αντωνίου, 7)Φλώρινας, Μερόπη Παπασιδέρη του Κωνσταντίνου, 8)Ναυπλίου, Φωτεινή Μπέκου του Νικολάου. Στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου Χανίων, Μαρία Τσιάλτα του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Σύρου 1)Αθηνών, Ευαγγελία Τσαπαλιάρη του Ελευθερίου, 2)Χανίων, Ευαγγελία Φακίνου του Νικηφόρου.

10 σελ. 10 Στο Πρωτοδικείο Τρικάλων 1)Καστοριάς, Όλγα Γιουβρή του Γεωργίου, 2)Λαμίας, Ασημένια Παλιαρούτη του Δημητρίου, 3)Άμφισσας, Δημήτριος-Βάϊος Κωστίμπας του Δημητρίου. Στο Πρωτοδικείο Τρίπολης 1)Σύρου, Παναγιούλα Ζησοπούλου του Δημητρίου, 2)Ηλείας, Σπυρίδων Καποδίστριας του Νικολάου. Στο Πρωτοδικείο Φλώρινας 1)Λασιθίου, Ελένη Τσαγάνη του Αποστόλου, 2)Κέρκυρας, Ελένη-Μαριλένα Ιωσηφίδου του Λαζάρου. Στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας 1)Αγρινίου, Ελένη Κολοβού του Κωνσταντίνου, 2)Σπάρτης, Ειρήνη Φραγκιαδάκη του Μιχαήλ. Στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής Κατερίνης, Αντωνία Κορφιάτη του Νικολάου Δ)Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Πρωτοδίκες ως εξής: 1)Αικατερίνη Μωραΐτη του Γερασίμου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, 2)Μαρία Σκολαρίκη του Σταματίου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, 3)Ευαγγελία Γόγολου του Σπυρίδωνος στο Πρωτοδικείο Χανίων, 4)Μαρία Θεοδωρίδου του Κωνσταντίνου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, 5)Γεώργιος Κακαμανούδης του Μιχαήλ στο Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας, 6)Παναγιώτα Αποστόλου του Νικολάου στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, 7)Σταύρος Χαριτίδης του Ευθυμίου στο Πρωτοδικείο Ρόδου, 8)Μαγδαληνή Ηλιοπούλου του Παναγιώτη στο Πρωτοδικείο Ρόδου, 9)Ευτυχία Καραβασίλη του Δημητρίου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, 10)Αμαλία Μάρκου του Αντωνίου στο Πρωτοδικείο Ηλίας, 11)Αγορίτσα Μπαταβάνη του Παναγιώτη στο Πρωτοδικείο Ρόδου, 12)Κωνσταντίνος Παπαστεργίου του Δημητρίου στο Πρωτοδικείο Χίου, 13)Ευσταθία Πιερρουτσάκου του Δημητρίου στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου, 14)Αλεξάνδρα Παπαχρίστου του Δημητρίου στο Πρωτοδικείο Λασιθίου,

11 σελ )Ιωάννης Ιωαννίδης του Φιλίππου στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, 16)Ειρήνη Κουτρουμπή του Περικλή στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, 17) Αλεξάνδρα Τράκα του Σωτηρίου στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, 18)Πάρης Ζαρμποζάννης του Δημητρίου στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, 19)Μελπομένη Μαραγκουδάκη του Εμμανουήλ στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, 20)Απόστολος Ρίζος του Γεωργίου στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, 21)Μαρία Οικονομάκη του Κωνσταντίνου στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, 22)Ελένη Παπαδοπούλου του Ταξιάρχη στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, 23)Σμαράγδα Τασούλη του Αναστασίου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, 24)Άννα Καλαφάτη του Μιχαήλ στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, 25)Μαρίνα Μπαμπανάρα του Γεωργίου στο Πρωτοδικείο Χανίων, 26)Νεκταρία Ξελυσσακτή του Κωνσταντίνου στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, 27)Γαρυφαλλιά Τσιλούνη του Ιωάννη στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, 28)Βασιλική Παπαγιάννη του Αχιλλέα στο Πρωτοδικείο Αγρινίου, 29)Αικατερίνη Ζουμπουλάκη του Γεωργίου στο Πρωτοδικείο Ηλείας, 30)Ιωάννης Σιμιτσής του Αθανασίου στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, 31)Χρυσάνθη Τσιρώνη του Χρήστου στο Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας, 32)Σοφία Χατζημανωλάκη του Κωνσταντίνου στο Πρωτοδικείο Λασιθίου, 33)Χρυσούλα Ορφανού του Γεωργίου στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, 34)Μαρία-Ζωή Σαραντοπούλου του Γεωργίου στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, 35)Στυλιανός Κασωτάκης του Φιλίππου στο Πρωτοδικείο Σπάρτης, 36)Μαρία Βάσσιου του Παναγιώτου στο Πρωτοδικείο Σπάρτης, 37)Ιωάννα Σουφλιά του Χρήστου στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου, 38)Μαρία Αθανασιάδου του Γεωργίου στο Πρωτοδικείο Χίου, 39)Αικατερίνη Συμεωνίδου του Νικολάου στο Πρωτοδικείο Χανίων, 40)Αναστασία Παπαδοπούλου του Σπυρίδωνος στο Πρωτοδικείο Αγρινίου, 41)Αντιγόνη Χρήστου του Παναγιώτη στο Πρωτοδικείο Λασιθίου, 42)Καλλιρρόη Γωνιωτάκη του Σπυρίδωνος στο Πρωτοδικείο Χανίων, 43)Μαρία Τσακίρη του Λεωνίδα στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου, 44)Ανατολή Σαλπιγκτίδου του Κωνσταντίνου στο Πρωτοδικείο Αγρινίου, 45)Ελένη Σούρλα του Αριστείδη στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, 46)Πέτρος Ιακωβίδης του Νικολάου στο Πρωτοδικείο Χίου, 47)Λυδία Σταματοπούλου του Νικολάου στο Πρωτοδικείο Χανίων

12 σελ. 12 Ε)Μετατίθενται οι παρακάτω Εισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών 1)Ρεθύμνου, Μαρία Δημητριάδου του Ιωάννη, 2)Ευρυτανίας, Χρυσούλα Αρβανίτη του Ζαχαρία, 3)Χανίων, Μαρία Μπερέτη του Κωνσταντίνου, 4)Χαλκίδας, Αλεξάνδρα Κοσμά του Ανδρέα. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας Κω, Παναγιώτα Βαρσάμου του Νικολάου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γρεβενών Άρτας, Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου του Παρασκευά. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Έδεσσας Ξάνθης, Αικατερίνη Μάτση του Χριστόφορου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ευρυτανίας Πατρών, Ιωάννης Νικολιάς του Ελευθερίου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Γρεβενών, Αμαλία Μπακαλώνη του Γεωργίου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας Πειραιώς, Στέφανος Ζαρκαντζιάς του Γεωργίου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης Έδεσσας, Χρήστος Καραγιάννης του Θεοδώρου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λευκάδας Πατρών, Γεώργιος Πετειναρέλης του Νικολάου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης Θεσπρωτίας, Νικόλαος Καραμολέγκος του Σπυρίδωνα.

13 σελ. 13 Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς Κεφαλληνίας, Βικτωρία Μαρσιώνη του Εμμανουήλ. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρεθύμνου Χανίων, Ιωάννης Πενταγιώτης του Γεωργίου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής Καβάλας, Κυριακούλα Χατζηνώτα του Γεωργίου ΣΤ)Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Εισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής: 1)Ηρακλής Πασαλίδης του Βασιλείου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, 2)Αλέξανδρος Σπηλιώτης του Μιχαήλ, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, 3)Αθηνά Λαμπέα του Νέστωρα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, 4)Δημήτριος Προκοπίου του Κωνσταντίνου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, 5)Αλεξάνδρα Μουσούρη του Σταύρου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, 6)Κωνσταντίνα Μελισσάρη του Ευαγγέλου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, 7)Παναγιώτης-Δαυίδ Τριανταφύλλου του Κωνσταντίνου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, 8)Αλεξία Σταλίδου του Εμμανουήλ, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, 9)Νικόλαος Ορνεράκης του Δημητρίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, 10)Ηλίας Κωνσταντακόπουλος του Αποστόλου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, 11)Ευαγγελία Πούλιου του Παναγιώτη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων

14 σελ. 14 Ζ)Μετατίθενται οι παρακάτω Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών 1)Ιωαννίνων, Βάια Ακριβού του Γεωργίου, 2)Πειραιά, Χριστιάνα Φραγκιά του Μιχάλη, 3)Χαλκίδας, Συμέλα Σαπίδου του Δημητρίου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γρεβενών Λαμίας, Αικατερίνη Παπαϊωάννου του Αριστείδη. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων Γρεβενών, Ιωάννης Παΐσιος του Νικολάου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου Αθηνών, Ροζίνα Πολυχρονάκη του Βασιλείου, και Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας Θηβών, Κωνσταντίνα Θάνου του Αθανασίου Η)Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής: 1)Όλγα Ασλανίδου του Περικλή, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, 2)Θεοδώρα Μπιμπίκου του Νικολάου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας, 3)Γεωργία Τόλιου του Χρήστου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, 4)Βασίλειος Βασιλάκης-Παραγυιός του Κωνσταντίνου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, 5)Σοφία-Στυλιανή Στρογγύλη του Θεοδώρου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής, 6)Νικολέττα Καραντόλα του Αναστασίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, 7)Αγγελική Στεργίου του Ιωάννη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου, 8)Ευγενία-Μαρία Σιδέρη του Ιωάννη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαβρύτων

Δείτε πόσους σταυρούς πήραν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Δείτε πόσους σταυρούς πήραν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010. Δείτε πόσους σταυρούς πήραν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010. ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου ΔΡΑΜΑ ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ (ΧΑΡΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ) του ΙΩΣΗΦ ΨΑΡΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση: Ρεθύµνου 1 Ταχ. Κώδικας: 101 86, Αθήνα Τηλέφωνο: 210-8201761, 8201752 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ταχ. /νση: Ρεθύµνου 1 Ταχ. Κώδικας: 101 86, Αθήνα Τηλέφωνο: 210-8201761, 8201752 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Αριθ. πρωτ.:.υ. ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ Ταχ. /νση: Ρεθύµνου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΤΟΣ. Αβδουλάρ Νέον Περιβόλιον Λαρίσης 1927. Άγιοι Ανάργυροι Ζωοδόχος Πηγή Φαρσάλων 1949. Άγιος Γεώργιος Πηγαί Βόλου 1963

ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΤΟΣ. Αβδουλάρ Νέον Περιβόλιον Λαρίσης 1927. Άγιοι Ανάργυροι Ζωοδόχος Πηγή Φαρσάλων 1949. Άγιος Γεώργιος Πηγαί Βόλου 1963 Τις παλιές ονομασίες των Θεσσαλικών χωριών, οι περισσότερες των οποίων κρατούν από την εποχή της τουρκοκρατίας και ακόμα προφέρονται, κατέγραψε ο Δ. Λιθοξόου. Την καταγραφή φιλοξενεί η δραστήρια ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός 1957/2012 3412/2012 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας ---------------- Αποτελούμενο από τους Δικαστές Χαρίκλεια Σαραμαντή, Πρόεδρο Πρωτοδικών,

Διαβάστε περισσότερα

ευτέρα 14 Μαρτίου, ώρα 20.00 στο «Πνευματικό Κέντρο Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης», Μιχαήλ Βόδα 28, διάλεξαν να μαζευτούν οι φίλοι και συνεργάτες τού

ευτέρα 14 Μαρτίου, ώρα 20.00 στο «Πνευματικό Κέντρο Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης», Μιχαήλ Βόδα 28, διάλεξαν να μαζευτούν οι φίλοι και συνεργάτες τού Δ ευτέρα 14 Μαρτίου, ώρα 20.00 στο «Πνευματικό Κέντρο Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης», Μιχαήλ Βόδα 28, διάλεξαν να μαζευτούν οι φίλοι και συνεργάτες τού εκδότη και ποιητή Μάκη Αποστολάτου, για μια εκδήλωση μνήμης.

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά φυτά της Ελλάδας

Αρωματικά φυτά της Ελλάδας Αρωματικά φυτά της Ελλάδας 1. ΣΤΟΧΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Να ενημερωθούμε περί των αρωματικών φυτών της Ελλάδας. Να μάθουμε για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Να μάθουμε τις τοποθεσίες που βρίσκονται. Να μάθουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΙΟΥ ΜΥΟΣ

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΙΟΥ ΜΥΟΣ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΙΟΥ ΜΥΟΣ 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. ΚΑΜΨΕΙΣ ΑΓΚΩΝΑ ΜΕ ΑΛΤΗΡΑ ΚΑΜΨΕΙΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΚΩΝΑ ΜΕ ΑΛΤΗΡΑ ΚΑΜΨΕΙΣ ΑΓΚΩΝΑ ΜΕ ΑΛΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΒΡΑΧΙΟ ΣΕ ΗΜΙΠΡΗΝΙΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 13/2/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Ολοκληρώνεται η πρώτη θητεία της Αιρετής Περιφέρειας Αποτελεί έτος μετάβασης από την μια προγραμματική περίοδο στην επόμενη Δυσμενές κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Δρ.ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Δρ.ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ Δρ.ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ Σκοπος μαθηματος: -ορισμος υγιεινης -αρχες υγιεινης -σκοποι υγιεινης -αποτελεσματα υγιεινης. Ορισμος της Υγιεινης: Υγιεινη είναι η επιστημη που ερευνα και μελετα τα Υγειολογικα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΖΩΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ-ΣΟΦΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΣΑΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΖΩΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ-ΣΟΦΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΣΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΖΩΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ-ΣΟΦΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΣΑΡΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ Ιατρικές ιδιότητες Χρησιμοποιούσαν καθρέφτες για το μακιγιάζ και το χτένισμα Φύλαγαν τα εργαλεία τους σε κασετίνες ΜΑΤΙΑ : Χρησιμοποιούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΣΤΑ & ΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΟΣΤΑ & ΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΣΤΑ & ΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Τα οστά είναι μία στερεά μορφή του συνδετικού ιστού. Σχηματίζουν το μεγαλύτερο μέρος του σκελετού ( 205 οστά) και είναι ο κύριος στηρικτικός ιστός του σώματος. ΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Έρευνες Οικονομικής Συγκυρίας H Έρευνα καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (1) Μέρος του Εναρμονισμένου Προγράμματος Ερευνών της ΕΕ από το 1972 Συμπληρώνει την έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Προδημοσιεύτηκαν τα τέσσερις πρώτα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ που αφορούν

Προδημοσιεύτηκαν τα τέσσερις πρώτα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ που αφορούν Προδημοσιεύτηκαν τα τέσσερις πρώτα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ που αφορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελευθέρους επαγγελματίες. Τονίζεται ότι τα προγράμματα είναι σε προδημοσίευση. Με τη δημοσίευση της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 21 Φύλο Άντρες 1326 56 144 44 Ηλικία 2 615 26 21 86 34 41+ 949 Αξιοσημείωτη είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΤ 518 02.08.2014 Το Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει στην κοινωνία

ΔΤ 518 02.08.2014 Το Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει στην κοινωνία ΔΤ 518 02.08.2014 Το Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει στην κοινωνία των πολιτών-καταναλωτών της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα, την υποτελή ενδοτικότητα, την πολιτειακή μαλθακότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦ. 1 Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΕΦ. 1 Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ :) ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑ) ΚΕΦ. 1 Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 1.1 Εισαγωγή στη Λογιστική/Στ όχοι της επιχείρησης Να

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Ευεργετών. Ελπίζουμε πως η συλλογική προσπάθεια των φοιτητών θα βοηθήσει το έργο της Εταιρείας Μελέτης Ελληνικής Διασποράς (E.M.E.ΔΙΑ).

Πίνακας Ευεργετών. Ελπίζουμε πως η συλλογική προσπάθεια των φοιτητών θα βοηθήσει το έργο της Εταιρείας Μελέτης Ελληνικής Διασποράς (E.M.E.ΔΙΑ). Πίνακας Ευεργετών Επιμέλεια: Ευαγγέλου Αλέξανδρος Στα πλαίσια του μαθήματος Ευεργετισμός της Ελληνικής Διασποράς (εαρινό εξάμηνο 2015) οι φοιτητές του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και ιστορίας ανέλαβαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αγγελική Περιστέρη Α 2

ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αγγελική Περιστέρη Α 2 ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Αγγελική Περιστέρη Α 2 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ιρλανδία: Τη νύκτα της παραμονής των Χριστουγέννων όλα τα παράθυρα των σπιτιών που βλέπουν προς το δρόμο, φωτίζονται από ένα αναμμένο κερί, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Χημεία Β Γυμνασίου Τμήμα Β3. Γρηγόρης Μαγουλάς Φανή Μανούσου Κύρος Μαλλαμίδης Ελίνα Μάλλιαρη Μάγδα Μαντά

Χημεία Β Γυμνασίου Τμήμα Β3. Γρηγόρης Μαγουλάς Φανή Μανούσου Κύρος Μαλλαμίδης Ελίνα Μάλλιαρη Μάγδα Μαντά Χημεία Β Γυμνασίου Τμήμα Β3 Γρηγόρης Μαγουλάς Φανή Μανούσου Κύρος Μαλλαμίδης Ελίνα Μάλλιαρη Μάγδα Μαντά Τι είναι άμεση και έμμεση ρύπανση του νερού. Πώς προκαλείται η ρύπανση του νερού. Επιπτώσεις της

Διαβάστε περισσότερα

SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩ. Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2006

SAFS HOLDINGS PUBLIC LIMITED ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩ. Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2006 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩ Για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2006 Περιεχόμενα Σελίδα Ενοποιημένη κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων 2 Ενοποιημένος ισολογισμός 3 Ενοποιημένη κατάσταση αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

2 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ. Γεφύρι της Λαλακιάς, Γεφύρι φιλίας και Συνεργασίας

2 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ. Γεφύρι της Λαλακιάς, Γεφύρι φιλίας και Συνεργασίας 2 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Γεφύρι της Λαλακιάς, Γεφύρι φιλίας και Συνεργασίας 2 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΦΎΡΙ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΦΎΡΙ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΦΎΡΙ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΦΎΡΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ»

ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ» ΚΩ ΙΚΑΣ ΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Γενικά...3 2 Θέματα Απασχόλησης...3 3 Σύγκρουση συμφερόντων...4

Διαβάστε περισσότερα

Βιοκλιματική Αναβάθμιση Δημόσιων Ανοικτών Χώρων στoν αστικό ιστό της πόλης των Σερρών Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός:

Βιοκλιματική Αναβάθμιση Δημόσιων Ανοικτών Χώρων στoν αστικό ιστό της πόλης των Σερρών Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός: Βιοκλιματική Αναβάθμιση Δημόσιων Ανοικτών Χώρων στoν αστικό ιστό της πόλης των Σερρών Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός: Δημούδη Σοφία Αρχιτέκτων μηχ. ΑΠΘ Ταμιωλάκη Άννα Μαρία Αρχιτέκτων μηχ. ΑΠΘ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. Κώστα Κυριλή 2. Εμμανουέλα Μπουγά 3. Πόπη Δόγα. Η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη:

1. Κώστα Κυριλή 2. Εμμανουέλα Μπουγά 3. Πόπη Δόγα. Η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη: Στην Αθήνα σήμερα, 27 Ιουλίου 2012, συνήλθε η Επιτροπή Εξέτασης των Ενστάσεων που ορίστηκε με τη με αριθμ. Πρωτ. 492/25/18.07.2012 Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., αποτελούμενη από τους: 1.

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Δευτέρα, 9 Απριλίου ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Έκδοση από τη Eurostat του Δείκτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. των Τοπικών Προϊόντων. του Δήμου Σητείας. «Σητείας Γη»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. των Τοπικών Προϊόντων. του Δήμου Σητείας. «Σητείας Γη» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3 ο Φεστιβάλ Προώθησης και Ανάδειξης των Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Σητείας «Σητείας Γη» Ο δήμος Σητείας σε συνεργασία με το Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης και την Περιηγητική Λέσχη Σητείας, στα πλαίσια του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Το φαγητό είναι η δύναμη που ενώνει την κοινωνία και κανείς δεν είναι τόσο ικανός ώστε να κατανοήσει το πραγματικό νόημα της διατροφής του. «ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ''ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ'' ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΛΑΟΥΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΊΤΛΟΣ 4 ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΤΊΤΛΟΣ 4 ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΈΣΟΔΑ ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ Ονομασία 4 ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 154 783 464 141 824 893 151 844 215,77 5 ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ των συνδυασμών των υποψηφίων του Δήμου ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για τις Δημοτικές Εκλογές της 18 ης Μαΐου 2014, όπως ανακηρύχθηκαν με την με αρ. 446/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτικό Σχολείο Κορινού Α2 Β1 Τάξεις. Υπεύθυνες Προγράμματος: Κατσιγιάννη Κωνσταντία, Σιάσιου Αθηνά

Δημοτικό Σχολείο Κορινού Α2 Β1 Τάξεις. Υπεύθυνες Προγράμματος: Κατσιγιάννη Κωνσταντία, Σιάσιου Αθηνά Δημοτικό Σχολείο Κορινού Α2 Β1 Τάξεις 1 Υπεύθυνες Προγράμματος: Κατσιγιάννη Κωνσταντία, Σιάσιου Αθηνά 2 Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης και Αγωγής Υγείας ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σχολική χρονιά 2010

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Ιωάννινα, Ιούνιος 2014 1 Οι βασικές στοχεύσεις και προτεραιότητες

Διαβάστε περισσότερα

Αρµοδιότητες Αυτοτελούς Τµήµατος Δηµοτικής Αστυνοµίας

Αρµοδιότητες Αυτοτελούς Τµήµατος Δηµοτικής Αστυνοµίας Αρµοδιότητες Αυτοτελούς Τµήµατος Δηµοτικής Αστυνοµίας Το Αυτοτελές Τµήµα Δηµοτικής Αστυνοµίας είναι αρµόδιο για την αποτελεσµατική και αποδοτική άσκηση των αρµοδιοτήτων που έχουν θεσπισθεί µε το άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Σοφία Γιουρούκου, Ψυχολόγος Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια

Σοφία Γιουρούκου, Ψυχολόγος Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Γιουρούκου, Ψυχολόγος Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια Η αντίδραση στο άγχος είναι μία φυσιολογική, ζωτική αντίδραση στην απειλή. Το άγχος είναι ένα συναίσθημα δυσθυμίας που προέρχεται από την υποκειμενική

Διαβάστε περισσότερα

2014 www.akel.org.cy

2014 www.akel.org.cy 2014 www.akel.org.cy Στις Ευρωεκλογές στις 25 του Μάη Ψηφίζουµε ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες υνάµεις ύναµη Αντίστασης Αξιοπρέπειας Προοπτικής Στις 25 του Μάη στις Ευρωεκλογές η παρουσία όλων στις κάλπες επιβάλλεται.

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη. για τεχνικό πρόγραμμα 2010

Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη. για τεχνικό πρόγραμμα 2010 Τοποθέτηση Δημάρχου Γ. Πατούλη για τεχνικό πρόγραμμα 2010 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι Η διοίκηση του Δήμου φέρνει σήμερα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου για

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΟΣΚΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΟΣΚΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΟΣΚΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδοι διαχωρισμού των συστατικών ενός ετερογενούς μείγματος

Μέθοδοι διαχωρισμού των συστατικών ενός ετερογενούς μείγματος 1 Μέθοδοι διαχωρισμού των συστατικών ενός ετερογενούς μείγματος 1 ) Ετερογενές μείγμα δύο στερεών: * Με διαλογή με το χέρι π.χ μείγμα από φακές και φασόλια * Με διαλογή με μαγνήτη π.χ μείγμα από ρινίσματα

Διαβάστε περισσότερα

4 Περίοδοι µε 3ωρα ιαγωνίσµατα ΕΚΤΟΣ ωραρίου διδασκαλίας!!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013 2014

4 Περίοδοι µε 3ωρα ιαγωνίσµατα ΕΚΤΟΣ ωραρίου διδασκαλίας!!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013 2014 Έναρξη ιαγωνισµών 1 ης περιόδου (Θερινά Τµήµατα) Έναρξη µαθηµάτων για τα Θερινά Τµήµατα Συγκέντρωση µαθητών ενηµέρωση Έναρξη µαθηµάτων νέων τµηµάτων Αργία 28 ης Οκτωβρίου Έναρξη ιαγωνισµών 2 ης Περιόδου

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική Παρουσίαση. Ελλάδα

Συνοπτική Παρουσίαση. Ελλάδα Ελλάδα Συνοπτική Παρουσίαση Η θρησκευτική ελευθερία προστατεύεται από το Σύνταγμα και άλλους νόμους και πολιτικές, με κάποιους περιορισμούς. Γενικώς, η κυβέρνηση σεβάστηκε εμπράκτως τη θρησκευτική ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κεφάλαιο 1: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕ 1.1. Ύψος του φιλέ Κεφάλαιο 2: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ 2.1. Παίκτης µε τεχνητό πόδι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: 12234

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ: 12234 12234 Ένας δηµόσιος χώρος αποτελεί ένα κύτταρο στο δοµηµένο ιστό της πόλης. Δεν πρέπει µόνο να είναι ευδιάκριτος αλλά και να εντάσσεται πλήρως. Οφείλει να ανασυντάσσει την εικόνα της πόλης η οποία είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία-Στεφανία-Γιάννης 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. 2014-15

Μαρία-Στεφανία-Γιάννης 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. 2014-15 Μαρία-Στεφανία-Γιάννης 1 ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ε2 Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. 2014-15 Με ποιους τρόπους έτρωγαν τα ψάρια τους; Τα ψάρια τους τα έτρωγαν εκζεστά (βραστά), οφτά (ψητά) ή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σελ. 1 από 3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σελ. 1 από 3 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναφορικά με το Πρόγραμμα «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του ελέγχου των παραστατικών των φακέλων των Συμβούλων Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Καλές Πρακτικές Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ενδοσχολικής Βίας- Σχολική Διαμεσολάβηση

Καλές Πρακτικές Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ενδοσχολικής Βίας- Σχολική Διαμεσολάβηση Καλές Πρακτικές Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ενδοσχολικής Βίας- Σχολική Διαμεσολάβηση Χρηστίδου Χριστίνα Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχολόγος MSc Κοιν.Ψυχιατρικής-Παιδοψυχιατρικής Σήμερα στο σχολείο : Τα θύματα

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο με θέμα : Εθελοντισμός & Δικαιώματα Παιδιού

Σεμινάριο με θέμα : Εθελοντισμός & Δικαιώματα Παιδιού Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας Σεμινάριο με θέμα : Εθελοντισμός & Δικαιώματα Παιδιού «Καλές πρακτικές στην αποτελεσματική Διαχείριση του Εθελοντικού Δυναμικού» ΣΥΝήγορος Του Παιδιού 14-15 Ιουνίου 2012 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Βιοκαλλιέργεια φυτών μεγάλης καλλιέργειας E. Καμπουράκης, MSc, PhD

Βιοκαλλιέργεια φυτών μεγάλης καλλιέργειας E. Καμπουράκης, MSc, PhD Βιοκαλλιέργεια φυτών μεγάλης καλλιέργειας E. Καμπουράκης, MSc, PhD Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ) Ταχ. Θυρ. 2229, 71003 Ηράκλειο, Κρήτη Ελλάδα Τηλ. 281 0 245851, Fax. 281 0 245873 ekab@nagref-her.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση - παρέμβαση του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση - παρέμβαση του Υπουργού Δ.Μ.&Η.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 18 Ιουνίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ

ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ ΘΕΜΑ: ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΝΑΝΣΥ ΣΑΚΚΑ Ο σίδηρος παρά το γεγονός, ότι αποτελεί υλικό γνωστό ήδη από τους προϊστορικούς χρόνους, άρχισε να χρησιµοποιείται ευρέως και ουσιαστικά σε αρχιτεκτονικές

Διαβάστε περισσότερα

Το«Δέντρο της Ελευθερίας» μέσα από τη Χάρτα του Ρήγα Φεραίου και τα ιστορικά γεγονότα της εποχής του

Το«Δέντρο της Ελευθερίας» μέσα από τη Χάρτα του Ρήγα Φεραίου και τα ιστορικά γεγονότα της εποχής του Το«Δέντρο της Ελευθερίας» μέσα από τη Χάρτα του Ρήγα Φεραίου και τα ιστορικά γεγονότα της εποχής του ΟΡήγας,επονομαζόμενοςΦεραίοςήΒελεστινλής, υπήρξεπρόδρομοςτηςελληνικήςεπανάστασηςτου1821. Ένας από εκείνους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008-2013

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008-2013 ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008-2013 ΜΑΡΤΙΟΣ 2009 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσμικό Πλαίσιο Παιδαγωγικές Δράσεις. Υποστηρικτικό Περιβάλλον στα Προγράμματα Αγωγής Υγείας. Παραδείγματα και Προτάσεις Ορθών Πρακτικών

Θεσμικό Πλαίσιο Παιδαγωγικές Δράσεις. Υποστηρικτικό Περιβάλλον στα Προγράμματα Αγωγής Υγείας. Παραδείγματα και Προτάσεις Ορθών Πρακτικών Θεσμικό Πλαίσιο Παιδαγωγικές Δράσεις Υποστηρικτικό Περιβάλλον στα Προγράμματα Αγωγής Υγείας Παραδείγματα και Προτάσεις Ορθών Πρακτικών Θεσμικό Πλαίσιο Παιδαγωγικές Δράσεις Περιλαμβάνει: Παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ www.rsijournal.eu,www.ladias-chra.gr,www.panteion.gr/topa

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ www.rsijournal.eu,www.ladias-chra.gr,www.panteion.gr/topa 39. Επενδυτικές ενισχύσεις για την προώθηση της παράγωγης ενεργείας από ανανεώσιμες πηγές 40. Ενισχύσεις λειτουργιάς για την προώθηση της παράγωγης ηλεκτρικής ενεργείας από ανανεώσιμες πηγές 41. Επενδυτικές

Διαβάστε περισσότερα

ενημέρωση μελών σχετικά με την διεκδίκηση του οικ. κινήτρου.

ενημέρωση μελών σχετικά με την διεκδίκηση του οικ. κινήτρου. Σ.Ε.Υ.Π.ΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ τηλ: 2104134803 www.seypikapeiraia.gr e-mail : info@seypikapeiraia.gr 10-07 - 12 ενημέρωση μελών σχετικά με την διεκδίκηση του οικ. κινήτρου. Από το δικηγορικό γραφείο Κων/νος Ντζούφας

Διαβάστε περισσότερα

Ασυντήρητες και επικίνδυνες οικοδομές

Ασυντήρητες και επικίνδυνες οικοδομές Ασυντήρητες και επικίνδυνες οικοδομές Στα τελευταία πέντε χρόνια έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά πτώσης τμημάτων οικοδομών, κυρίως μπαλκονιών από πολυώροφες οικοδομές και είναι πραγματικά θαύμα το

Διαβάστε περισσότερα

Τροπολογία-Προσθήκη. Θέµα: «Παροχή δωρεάν ρεύµατος σε φτωχές και ευπαθείς οµάδες πληθυσµού». Αιτιολογική Έκθεση

Τροπολογία-Προσθήκη. Θέµα: «Παροχή δωρεάν ρεύµατος σε φτωχές και ευπαθείς οµάδες πληθυσµού». Αιτιολογική Έκθεση Τροπολογία-Προσθήκη Στο σ/ν αρµοδιότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας: «Ρύθµιση θεµάτων Εφοδιαστικής». Θέµα: «Παροχή δωρεάν ρεύµατος σε φτωχές και ευπαθείς οµάδες πληθυσµού». Αιτιολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΒΑΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πώς να πάρετε τα µέτρα µόνοι σας Σχετικά µε τη µέτρηση Θα χρειαστείτε ένα µέτρο(µεζούρα) που εύκολα θα προµηθευτείτε από ένα κατάστηµα µε υλικά ραπτών ή από ένα πολυκατάστηµα. Το µέτρο(µεζούρα)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ (ΚΑΤΑ ΑΥΞΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΝΑ ΔΗΜΟ)

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ (ΚΑΤΑ ΑΥΞΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΝΑ ΔΗΜΟ) 1897 62737 2132 1 30381 Γ - Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Η/Ο αιτούσα/αιτών εργάζεται σε φορέα του οποίου οι εργαζόμενοι δεν έχουν δικαίωμα συυμετοχής στο 02. Το συνολικό εισόδημα (27.832,88)

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59. Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Έκδοση από τη Eurostat του Δείκτη Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, για

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ 16 Τ.Κ. 105 63 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210.32.59.198 FAX: 210.32.59.229 ΘΕΜΑ: Έκδοση από τη Eurostat του Δείκτη Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, για το μήνα Οκτώβριο, στις χώρες της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση θα εφαρμοστεί με τα παρακάτω Εργαλεία

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση θα εφαρμοστεί με τα παρακάτω Εργαλεία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η κρίση υπερχρέωσης και οι πολιτικές δημοσιονομικής προσαρμογής ανέδειξαν τις διαρθρωτικές αδυναμίες της περιφερειακής οικονομίας και προκάλεσαν επιπτώσεις σε σχέση με την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Από το ξεκίνημά του ο ΤΙΤΑΝ εκφράζει

Από το ξεκίνημά του ο ΤΙΤΑΝ εκφράζει Ένας Τιτανικός θεσμός επιβράβευσης επιτυχιών νέων ανθρώπων Από το ξεκίνημά του ο ΤΙΤΑΝ εκφράζει έμπρακτα και πολύπλευρα το ενδιαφέρον του για τους νέους ανθρώπους, ιδιαίτερα δε για τα παιδιά, κάθε ηλικίας,

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορία του Αραβοϊσλαμικού Πολιτισμού

Ιστορία του Αραβοϊσλαμικού Πολιτισμού Ιστορία του Αραβοϊσλαμικού Πολιτισμού Ενότητα 12: Παλαιστινιακό Ζήτημα Δημήτριος Σταματόπουλος Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό,

Διαβάστε περισσότερα

Απομόνωση χλωροφύλλης

Απομόνωση χλωροφύλλης Απομόνωση χλωροφύλλης Φυτικά κύτταρα Χλωροπλάστης Α Γυμνασίου Κεφάλαιο 2 Ενότητα 2.1 Σελ. 39-40 Γ Γυμνασίου Κεφάλαιο 2 Ενότητα 2.2 Σελ. 43-44 1 Εισαγωγή Οι αυτότροφοι οργανισμοί όπως τα φυτά, παράγουν

Διαβάστε περισσότερα

Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου. Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία:

Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου. Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία: Συµπεράσµατα από την ανάλυση συχνοτήτων στη Γεωµετρία Α Λυκείου Για το 1 ο θέµα που αφορά τη θεωρία: Η µεγάλη πλειοψηφία των διδασκόντων (73,5) δεν επιλέγει ως ερώτηµα την διατύπωση ορισµών εκ µέρους των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ Κεφάλαιο 2 Η οικονοµική επιστήµη σου µαθαίνει....! Να σκέφτεσαι στη βάση εναλλακτικών επιλογών! Να αντιλαµβάνεσαι το κόστος των ατοµικών και συλλογικών επιλογών! Να αντιλαµβάνεσαι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Δεκεμβρίου

Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Δεκεμβρίου Πρόγραμμα Κοινωνικών Δεξιοτήτων Δεκεμβρίου www.asteria.edu.gr info@asteria.edu.gr www.facebook.com/omades.asteria Αγίου Δημητρίου 177 Άγιος Δημήτριος τηλ.: 6979651231-6986795031 Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό συνεδριάσεων 21/2012 του δημοτικό συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου. Θέμα: Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ-ΧΑΪΝΗΔΕΣ Οι Χαΐνηδες Ο Δημήτρης Αποστολάκης

ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ-ΧΑΪΝΗΔΕΣ Οι Χαΐνηδες Ο Δημήτρης Αποστολάκης ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ-ΧΑΪΝΗΔΕΣ 1. Έχω επιλέξει ένα τραγούδι τον που είναι μια δημιουργία των Χαΐνηδων. Οι Χαΐνηδες είναι ένα συγκρότημα από την Κρήτη που παίζουν έντεχνη και παραδοσιακή μουσική. Οι μουσική

Διαβάστε περισσότερα

1. Aνθρωπολογία της Μουσικής

1. Aνθρωπολογία της Μουσικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟN ΝΟΜΟ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι υποψήφιοι που κατατάσσονται

Διαβάστε περισσότερα

"ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ A

ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ A "ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ A Δρ Μιχάλης Σκαρβέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, υπεύθυνος Εργαστηρίου Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Συνταξιοδοτικός ΠΟΕΔΗΝ. Μετά την εφαρμογή των νόμων Ν.4336/2015, Ν.4337/2015. Πίνακες με τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης Δημόσιο.

Συνταξιοδοτικός ΠΟΕΔΗΝ. Μετά την εφαρμογή των νόμων Ν.4336/2015, Ν.4337/2015. Πίνακες με τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης Δημόσιο. Συνταξιοδοτικός οδηγός Μετά την εφαρμογή των νόμων Ν.4336/2015, Ν.4337/2015 Πίνακες με τα νέα όρια ηλικίας Δημόσιο ΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν

Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν Οι Πνευματικές Δυνάμεις στο Σύμπαν ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, μέχρι και στα δικά σας περίχωρα του Γαλαξία, υπάρχουν πολλές πνευματικές δυνάμεις που εργάζονται για τον Δημιουργό. Υπάρχουν εμπνευσμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/05/2001. Στοιχεία της Γενικής Γραµµατείας Ισότητας από τα Κέντρα Υποδοχής. Πρωταθλητές οι µορφωµένοι στις κακοποιήσεις γυναικών

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/05/2001. Στοιχεία της Γενικής Γραµµατείας Ισότητας από τα Κέντρα Υποδοχής. Πρωταθλητές οι µορφωµένοι στις κακοποιήσεις γυναικών ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/05/2001 Στοιχεία της Γενικής Γραµµατείας Ισότητας από τα Κέντρα Υποδοχής Πρωταθλητές οι µορφωµένοι στις κακοποιήσεις γυναικών Της ΜΑΙΡΗΣ ΠΙΝΗ Ξεκίνησαν τη ζωή τους γεµάτες όνειρα. Ήθελαν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Του Αλέκου Χαραλαμπόπουλου Η ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής και γενικότερα η ιδιοκτησία, η καταστρατήγηση των συνθηκών της αγοράς από τα ολιγοπώλια και τα ολιγοψώνια, η

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοσιακές Κυπριακές Συνταγές

Παραδοσιακές Κυπριακές Συνταγές Σιεφταλιά Οι σιεφταλιές, είναι ένα πολύ νόστιµο φαγητό ψηµένο στα κάρβουνα. Πρόκειται για κιµά σε σχήµα µικρού λουκάνικου, τυλιγµένο σε πάνα (µπόλια). Η πάνα είναι ένα λεπτό στρώµα λίπους, που µοιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσόρισμα επισήμων. Κυρίες και κύριοι,

Καλωσόρισμα επισήμων. Κυρίες και κύριοι, 1 Καλωσόρισμα επισήμων Κυρίες και κύριοι, Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού μας συμβουλίου, σας καλωσορίσω στο 17 ο Ετήσιο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας μας, μέσα από τις εργασίες του οποίου αισιοδοξούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ Α ΜΕΡΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ Α ΜΕΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ Α ΜΕΡΟΣ Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευή και Βριλησσίων Η Πράξη «Τοπικά Σχέδια για

Διαβάστε περισσότερα

Κοινόχρηστος κάδος απορριμμάτων για την Σαντορίνη. Φωτορεαλιστική απεικόνιση

Κοινόχρηστος κάδος απορριμμάτων για την Σαντορίνη. Φωτορεαλιστική απεικόνιση Κοινόχρηστος κάδος απορριμμάτων για την Σαντορίνη Φωτορεαλιστική απεικόνιση Φωτορεαλιστική απεικόνιση στο πλαίσιο χρήσης Περιγραφή του σχεδίου Η αισθητική του είναι εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α.Π.Ε)

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α.Π.Ε) ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α.Π.Ε) Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε) θεωρούνται ανεξάντλητες. Στην κατηγορία αυτή, ανήκουν ο ήλιος, ο άνεμος, τα ποτάμια, οι οργανικές ύλες όπως το ξύλο και τα απορρίμματα

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Α. ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Α. ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Με την υπαγωγή του τομέα και της πολιτικής για την Έρευνα και την Τεχνολογία στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (ΥΠΔΒΜΘ), το Υπουργείο ανέλαβε

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο Εργασίας 5 Σχεδιάζω σχήματα με το Scratch

Φύλλο Εργασίας 5 Σχεδιάζω σχήματα με το Scratch Φύλλο Εργασίας 5 Σχεδιάζω σχήματα με το Scratch Στο μάθημα αυτό θα μάθουμε: Να σχεδιάζουμε γραμμές και σχήματα με το Scratch. Να μεταβάλλουμε το χρώμα και το πάχος των γραμμών που σχεδιάζουμε. Να μετακινούμε

Διαβάστε περισσότερα

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποτελεί την άμεσα εκλεγμένη δημοκρατική έκφραση της πολιτικής βούλησης των λαών της Ευρώπης.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποτελεί την άμεσα εκλεγμένη δημοκρατική έκφραση της πολιτικής βούλησης των λαών της Ευρώπης. Ομιλία Ευρωβουλευτού Ελίζας Βόζεμπεργκ Βρυωνίδη Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην εξωτερική πολιτική και στην ανθρωπιστική βοήθεια της ΕΕ Κυρίες και Κύριοι, Λευκωσία, 16-10-2015 Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση σχετικά με τα επαγγέλματα που επηρεάζονται από την άρση των αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση:

Ανακοίνωση σχετικά με τα επαγγέλματα που επηρεάζονται από την άρση των αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΙΚΗΣ 5-7 10180 ΑΘΗΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.: 210-3332551/2 FAX: 210-3332559 e-mail : press@minfin.gr Αθήνα, 22 Μαΐου 2011 Ανακοίνωση σχετικά με τα επαγγέλματα που

Διαβάστε περισσότερα

Οι 21 όροι του Λένιν

Οι 21 όροι του Λένιν Οι 21 όροι του Λένιν 1. Όλη η προπαγάνδα και η αναταραχή, πρέπει να φέρουν έναν πραγματικά κομμουνιστικό χαρακτήρα και σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις αποφάσεις της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Όλα τα όργανα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 32 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Καλαμπάκα, 4 & 5 Μαΐου 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ 32 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Καλαμπάκα, 4 & 5 Μαΐου 2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 32 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Καλαμπάκα, 4 & 5 Μαΐου 2014 Το 32 ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Ε.Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. πραγματοποιείται σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από την κορύφωση της πολυδιάστατης

Διαβάστε περισσότερα

...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης

...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης ...ακολουθώντας τη ροή... ένα ημερολόγιο εμψύχωσης Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 Αγαπητό μου ημερολόγιο Δυσκολεύομαι να προσαρμοστώ, από χθες που έχουμε έρθει στη κατασκήνωση ασχολούμαστε με τη γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα Υποδείγματα των ψηφοδελτίων που ακολουθούν αναγράφηκαν προς διευκόλυνση των συνδυασμών. Οποιαδήποτε διαφοροποίηση δεν αποτελεί λόγο ακυρότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ X ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ X ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ X ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΈΣΟΔΑ ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ Τίτλος Ονομασία 4 ΦΟΡΟΙ, ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 38 495 000 37 094 000 37 430 263,51 5 ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δαλιάνη Δήμητρα Λίζας Δημήτρης Μπακομήτρου Ελευθερία Ντουφεξιάδης Βαγγέλης

Δαλιάνη Δήμητρα Λίζας Δημήτρης Μπακομήτρου Ελευθερία Ντουφεξιάδης Βαγγέλης Δαλιάνη Δήμητρα Λίζας Δημήτρης Μπακομήτρου Ελευθερία Ντουφεξιάδης Βαγγέλης Αισθηματικές ταινίες Bιογραφικές ταινίες Βωβές ταινίες Δραματικές ταινίες Επιστημονικής φαντασίας Μικρού μήκους Πολιτικές Πολεμικές

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Βασίλης Γιωργαλλάς Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Βασίλης Γιωργαλλάς Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Βασίλης Γιωργαλλάς Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Η τεχνολογία και η αυτοματοποίηση της εποχής καταδικάζουν τα άτομα σε ακινησία. Ενώ οι απαιτήσεις της εποχής μας σε φυσική σωματική εργασία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της χώρας. Ενημερωτικό σημείωμα

Πρόγραμμα Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της χώρας. Ενημερωτικό σημείωμα Πρόγραμμα Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της χώρας Ενημερωτικό σημείωμα Ένα πρόγραμμα ριζικών τομών και ανατροπών Το νέο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) της Ελλάδας είναι ο οδικός

Διαβάστε περισσότερα

Δασικά Οικοσυστήματα και Τεχνικά Έργα

Δασικά Οικοσυστήματα και Τεχνικά Έργα Τμήμα Δασολογίας & Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων Εργαστήριο Διευθέτησης Ορεινών Υδάτων και Διαχείρισης Κινδύνου Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Δασικά Οικοσυστήματα και Τεχνικά Έργα Κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΙ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΙ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ 8 ης ΙΑΛΕΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΙ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α Τις δύο τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα έγιναν σηµαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη του αγροτουρισµού, ως µοχλό για την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ D:\backup2\ETAP-MME\EgikliosETAPn4093.doc Διατηρητέο μέχρι 31-12-2022 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, - 11-2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αριθ.Πρ.Φ 10070/οικ. 27093 /1799 ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αντωνία Αθανασοπούλου

Αντωνία Αθανασοπούλου Πίνακας 1. Μέθοδοι αντιµετώπισης της διάβρωσης (ορύγµατα) Λοφίσκος στην κορυφή του ορύγµατος Ανάχωµα παροχέτευσης Αναβαθµοί Αγωγοί στράγγισης Σπορά / Κάλυψη µε άχυρα Χλοοτάπητας Προσωρινή κάλυψη Οδοντωτή

Διαβάστε περισσότερα

Η Ψυχοπαθολογία του Πολιτικού Του Φ.Μωρόγιαννη *

Η Ψυχοπαθολογία του Πολιτικού Του Φ.Μωρόγιαννη * Η Ψυχοπαθολογία του Πολιτικού Του Φ.Μωρόγιαννη * Ωριμάσαμε ως συντεταγμένη δημοκρατική κοινωνία με κοινοβουλευτικούς θεσμούς, περιφερειακή οργάνωση και τοπική αυτοδιοίκηση έως σήψης λίγο πριν την απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης

Έρευνα Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης Έρευνα Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης 1 ΤΥΠΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ97 ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 30/10/2012 4/1/2013 ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα