Ο συνεργάτης σας λύσεις επί παραγγελία Odosorb Αποβάλλει ακόµη και τις χειρότερες µυρωδιές. ιαρκείας.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο συνεργάτης σας λύσεις επί παραγγελία Odosorb Αποβάλλει ακόµη και τις χειρότερες µυρωδιές. ιαρκείας."

Transcript

1 Ο συνεργάτης σας λύσεις επί παραγγελία Odosorb Αποβάλλει ακόµη και τις χειρότερες µυρωδιές. ιαρκείας.

2 - Παγίδα οσµών Ένα σύστηµα λύσης από την Seitz Ο τοµέας της αγοράς, γνωστός ιστορικά ως στεγνός καθαρισµός έχει αλλάξει µέσα σε µερικά έτη. Σήµερα µια µονάδα υφαντικής περιποίησης πρέπει να εφαρµόσει ολόκληρη την σειρά από την παραδοσιακή πλύση και τον στεγνό καθαρισµό έως τον υγρό καθαρισµό. Η εταιρία Seitz έχει εστιάσει στην ανάπτυξη, την κατασκευή και την διανοµή της υψηλής ποιότητας υφαντικών προϊόντων περιποίησης για πάνω από 100 έτη. Τα κύρια εργαστήρια της εταιρίας στην Γερµανία λειτουργούν σε µια κατάσταση προόδου αναλύουν και αναπτύσσουν ειδικά προϊόντα για την διαµόρφωση µεµονωµένων προβληµάτων καθώς επίσης και ολοκληρωµένα συστήµατα λύσεις για µια ευρεία ποικιλία και διαφορετικών εφαρµογών. Απορροφά την προέλευση των οσµών Κανένας συµβιβασµός στην κάλυψη Τα δύσοσµα ενδύµατα ανήκουν τώρα στο παρελθόν Οι άσχηµες και δυσάρεστες µυρωδιές µπορούν να προέρχονται από µια µεγάλη ποικιλία διαδικασίας βακτηριακής αποσύνθεσης σε πολλά διαφορετικά είδη λεκέδων/ακαθαρσιών καθώς επίσης σε συνέχεια καταστροφικών γεγονότων [όπως πυρκαγιές ή την πληµµύρα. Το odosorb απορροφά την πηγή της οσµής βαθιά µέσα στην ίνα αντιδρώντας χηµικά µε την πηγή και αφαιρώντας την τελείως. Τα προϊόντα της Seitz είναι πάντα κορυφαία γιατί χρησιµοποιούνται µόνο τα καλύτερα συστατικά. Επιπλέον κάθε ολοκληρωµένο προϊόν που αποστέλλεται στους πελάτες παγκοσµίως έχει εξεταστεί λεπτοµερώς προτού να σταλεί από τις εγκαταστάσεις µας, ώστε να εξασφαλιστεί (ότι θα έχει ζωή µέχρι τα καθορισµένα πρότυπα και στάνταρ της επιχείρησης). Οι πελάτες της εταιρίας Seitz µπορούν να είναι σίγουροι πως µπορούν να στηριχθούν στην ποιότητα των προιόντων και τον χρόνο παράδοσης. Η συνεχής βελτίωση των προιόντων εγγυάται τα τέλεια αποτελέσµατα. Το πλήρως εφαρµοσµένο συνολικό σύστηµα ποιοτικής διαχείρισης περιλαµβάνει κάθε επίπεδο επιχείρησης (DIN EN ISO 9001:2000). H Seitz είναι µέλος της παγκόσµιας πρωτοβουλίας υπεύθυνη φροντίδα απο το Αυτή η οργάνωση είναι η σφαιρική εθελοντική πρωτοβουλία της χηµικής βιοµηχανίας κάτω από την οποία οι επιχειρήσεις, µέσω των εθνικών ενώσεων εργάζονται µαζί για να βελτιώσουν συνεχώς την υγεία, την ασφάλεια και την περιβαλλοντική απόδοση.

3 Σηµαντικό για την αποκατάσταση των ενδυµάτων και την περιποίηση τους. Το Odosorb έχει αναπτυχθεί ειδικά για τη χρήση ενάντια στις µυρωδιές µε βάση το άζωτο και το θείο. Είναι οι λόγοι για τις πιο κοινές µυρωδιές πχ. ιαπνοή ή καπνός τσιγάρου, µυρωδιές φαγητού ή µυρωδιές που προέρχονται από υγειονοµικής προέλευσης αντικειµενα. Εντούτοις, το odosorb ακόµη αποβάλλει οσµές που προκαλούνται από ατυχήµατα όπως πυρκαγιές. ιαφορετικά είδη καπνού παράγουν διαφορετικές µυρωδιές πχ. Όπως η υγρή µυρωδιά του καπνού ή η πικάντικη µυρωδιά του καπνού, καθώς επίσης και από διάφορες άλλες πηγές που συνοδεύονται από ανεπιθύµητες οσµές υπολειµµάτων από τις εξαφανισµένες χηµικές ουσίες της φωτιάς. Η πληµµύρα τείνει να προκαλέσει την αύξηση της φόρµας µε την µυρωδιά της συνήθως έρχεται µαζί µε την δυσάρεστη µυρωδιά της λάσπης. Χρησιµοποιήστε το και αφήστε τους πελάτες σας να µυρίσουν Την διαφορά! Αποβάλλει την πηγή από οπουδήποτε και αν προέρχεται!!! Χρησιµοποιώντας τα προιόντα Seitz, οι ακόλουθες οµάδες πελατών µπορούν να µειώσουν σηµαντικά τα έξοδα και µε αυτόν τον τρόπο να αυξήσουν την αποδοτικότητας τους : Ευκαιρίες αποκατάστασης υφασµάτων Βιοµηχανίες κρουαζιεροπλοίων ιαδικασίες πάρκων θεµατικών και διασκέδασης Εγκαταστάσεις πλυντηρίων ξενοδοχείων και καζίνο Εγκαταστάσεις βοηθητικής διαβίωσης και ιδιαίτερης περιποίησης Εµπορικές επιχειρήσεις πλυντηρίων Καθώς επίσης µεγάλες και µικρές επαγγελµατικές επιχειρήσεις περιποίησης υφασµάτων. Ο αυξανόµενος αριθµός των λεπτών µικτών υφασµάτων και των ευαίσθητων ινών στα ενδύµατα που χρησιµοποιούνται σε καθηµερινή βάση απαιτούν εξειδικευµένη προσοχή ιδιαίτερα το τµήµα του υγρού καθαρισµού έχει σηµαντική αύξηση. Ο επαγγελµατικός ιµατισµός, τα σκηνικά κοστούµια, φόρµες, διακοσµηµένα υφάσµατα, γαµήλια φορέµατα και νυχτερινά φορέµατα δεν αποτελούν πλέον πρόβληµα. Με τα προιόντα της Seitz όλα γίνονται λεπτοµερώς καθαρά και φρέσκα. Για να εξασφαλίσουµε καλύτερα αποτελέσµατα για όλους τους πελάτες δεδοµένου πως υπάρχουν πολλοί τοµείς διαφοροποιηµένοι αναµεταξύ τους, οι προσηλωµένοι ειδικοί αντιπρόσωποι της Seitz είναι προσιτοί στο να αναλύσουν, να ρυθµίσουν και να βελτιστοποιήσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες περιποίησης των υφασµάτων. Θα βοηθήσουν στο να καθορίσουν τη σωστή δοσολογία λαµβάνοντας υπ όψιν την ποιότητα νερού που υπάρχει τοπικά, τα επίπεδα ph, παρέχει συµβουλή στο φιλτράρισµα ανακύκλωση και επίσης µπορούνε να υπολογίσουν την εκάστοτε ROI.

4 Ελευθερία από τις οσµές Καθαριότητα και φρεσκάδα Σαν να είναι καινούργιο ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ!! Ένα ισχυρό συστατικό για επαγγελµατική περιποίηση υφασµάτων Τα συστατικά του odosorb, έχουν χρησιµοποιηθεί επιτυχώς για πάνω από 30 έτη. Πρόσφατα έγινε εφικτό από την ερευνητική οµάδα της Seitz να τα µετατρέψει σε σταθερά προιόντα που αποδίδουν µε εφαρµογές στεγνού καθαρισµού καθώς επίσης και στα πλυντήρια ρούχων. Τα ευκολότερα στην διάθεση προιόντα αναζωογόνησης απλά διατηρούν την µάσκα του αρώµατος προσωρινά. Αντ αυτού το odosorb ενεργά εντοπίζει την πηγή και την παγιδεύει έτσι ώστε να µπορεί να ξεπλυθεί χωρίς να αφήσει ίχνος. Για καλύτερα αποτελέσµατα, συνδυάστε τα προιόντα odosorb µε άλλα εξαιρετικά απορρυπαντικά της Seitz. ΣΤΕΓΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Freshclean P - Ένα υψηλά συµπυκνωµένο προιόν για εξαιρετική φρεσκάδα και φόρµουλα αντί ίνας (perc). Frankotex fresh DF Απορρυπαντικό µε σύστηµα φρεσκάδας καινοτοµία και ιδιότητες αντιστατικές (hydrocarbon). Novaclin super fresh Κλασσικό απορρυπαντικό στεγνού καθαρισµού γνωστό για την εξαιρετική ύναµη καθαριότητας του (perc). ΠΛΥΣΗ Viva uni Ελαφρώς αλκαλικό «πλήρες» απορρυπαντικό, ιδιότητες δυνατής αφαίρεσης λεκέδων. Viva oxy Αποδοτικό λευκαντικό µε βάση το οξυγόνο για όλους τους τύπους διαδικασιών πλυντηρίων. Viva pris Υγρό απορρυπαντικό και ενισχυτής για πρόπλυση και κυρίως των κύκλων πλύσης. ΥΓΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Τα προιόντα της Seitz Λαµβάνουν µε συνέπεια την Υψηλότερη βαθµολογία για την Πολύ ανώτερη και εξαιρετική Ποιότητα στην αγορά σήµερα. Η Seitz συστήνει το εξαιρετικά φιλικό σύστηµα υγρού καθαρισµού geniox για υπερβολικά ευαίσθητα ενδύµατα. Ακόµη επιτρέπει την περιποίηση υψηλά ευαίσθητων υφασµάτων όπως µαλλί, µετάξι και κασµίρ για να γίνουν εξαιρετικά καθαρά και φρέσκα. Το geniox µπορεί επίσης να χρησιµοποιηθεί για να περιποιηθούµε κουρτίνες, µάλλινα κασκόλ. Παπλώµατα, πολυστρωµατικά ενδύµατα και εορταστικές βραδυνές τουαλέτες. Wetset care Απαλό υγρό περιποίησης για ευαίσθητα υφάσµατα, φιλικά στην ίνα αξία ph εξαιρετική προστασία χρωµάτων. Wetset top size Συµπυκνωµένο υγρό αναδόµησης υφασµάτων κατάλληλο για όλα τα υφάσµατα τέλεια αποκατάσταση υφής υφασµάτων. Viva geniox Ανακαινιστικό πολύ αποτελεσµατικό παρ όλα αυτά απαλό υγρό λευκαντικό µε βάση το οξυγόνο προστατεύει τα χρώµατα και τα υφάσµατα.

5 ΠΡΟ - ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ..Εφ όσον µπορεί να απόµακρυνθεί!!!! Polyspot Odosorb Ένας παράγοντας προ- βουρτσίσµατος αποτελεσµατικός όπου όχι µόνο απορροφά ανεπιθύµητες οσµές στα υφάσµατα αλλά επίσης αφαιρεί λιπαρούς και χρωστικούς λεκέδες. ΠΡΟ ΠΛΥΣΗ Preclin Odosorb Τοποθετηµένο κατά την διάρκεια της φάσης πρό-πλυσης σε µηχανή στεγνού καθαρισµού αφαιρεί τις οσµές και εξαφανίζει την ανάγκη για προ-βούρτσισµα για χρήση στο perchloroethylene και διαλύµατα υδρογονάνθρακα. Με την σειρά προιόντων Odosorb είστε προετοιµασµένοι να ΣΤΕΓΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Ultraclin Odosorb Όλα σε ένα παγκόσµιο απορρυπαντικό στεγνού καθαρισµού µε δύναµη και υψηλή ενεργή απορρόφηση οσµών. Αποτελεσµατικό και µόνιµα αφαιρεί όλους τους κοινούς τύπους οσµών κατά την διάρκεια της διαδικασίας του υγρού καθαρισµού. αφαιρέσετε και εξαφανίσετε τις άσχηµες µυρωδιές εύκολα όπως τους λιπαρούς και χρωστικούς λεκέδες. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ Viva Odosorb Συµπύκνωµα εξουδετέρωσης οσµών για τις εµπορικές εγκαταστάσεις πλυντηρίων προστιθέµενο στο τελευταίο ξέβγαλµα, αποµονώνει και αφαιρεί όλες τις ουσίες που προκαλούν τις δυσάρεστες οσµές. Απλά ξεπλένονται-µόνιµα. Ισχυρό στον επαγγελµατικό ιµατισµό που είναι αντικείµενα βαριάς ακαθαρσίας δηλαδή το κρέας και τα ψάρια βιοµηχανίες επεξεργασίας ή σε εγκαταστάσεις / ιδρύµατα παροχής βοήθειας και στα νοσοκοµεία. Συνδυασµένο µε άλλα αποδεδειγµένα προιόντα της Seitz το odosorb εγγυάται την εξαφάνιση των δυσάρεστων οσµών, παρέχοντας υγειονοµικό καθαρό καθαρισµό στο πλυντήριο ακόµη και σε χαµηλή κλίµακα θερµοκρασίας. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Odosorb Spray ιαθέσιµο σε µπουκάλι ψεκασµού του λίτρου ως ευπροσάρµοστο υγρό σπρέι εξουδετέρωσης οσµών. Εύκολα ξεβγάζει µε νερό και διάλυµα. Σε ειδικές περιπτώσεις µπορεί να παραµείνει στο ύφασµα χωρίς ξέβγαλµα. Για πρόσθετη δύναµη, χρησιµοποιήστε έναν συνδυασµό από τα αποδεδειγµένα προιόντα υψηλού καθαρισµού Odosorb.

6 ΚΟΣΜΙ ΗΣ ΑΕΒΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘ/ΡΙΩΝ Καπ. Άγρα 5 ΤΚ: Θες/νίκη ΤΗΛ: FAX: Odosorb - Αποβάλλει ακόµη και τις χειρότερες µυρωδιές ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ : Προφυλάξεις : Κρατήστε το µακριά από παιδιά. Κατά την χρήση µην το πιείτε ή το φάτε, αποφύγετε Επαφή µε το δέρµα και τα µάτια. Όταν χρησιµοποιείται τα προιόντα της Seitz, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να λαµβάνεται και είναι απαραίτητο να διαβάζεται τις οδηγίες και το φυλλάδιο ενηµέρωσης Που παρέχεται µε κάθε προιόν της Seitz. Το τεχνικό προσωπικό µας είναι στην διάθεση σας για Πρώτες βοήθειες : Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια, κάθε συµβουλή και βοήθεια µέσω του τηλεφώνου και Ξεβγάλτε αµέσως µε άφθονο νερό και αναζητήστε ανοιχτό στις παρατηρήσεις σας. Ιατρική βοήθεια. Μετά από επαφή µε το δέρµα, αφαιρέστε Αµέσως όλα τα ενδύµατα που ήρθαν σε επαφή και πλύντε Είµαστε επίσης στην διάθεση σας για ολοκληρωµένη Τα αµέσως µε άφθονο νερό. Σε περίπτωση ατυχήµατος ή παρουσίαση και εκπαίδευση σας, ρυθµισµένες µε Αν δεν νιώσετε καλά, αναζητήστε ιατρική συµβουλή αµέσως βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας. (δείχνοντας την ταµπέλα του προιόντος εάν αυτό είναι εφικτό) Εάν γίνει κατάποση, αναζητήστε γιατρό αµέσως και δείξτε το Προιόν ή την ταµπέλα. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ

7

Ο συνεργάτης σας λύσεις επί παραγγελία Το έξυπνο σύστηµα υγρού καθαρισµού ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Για περισσότερα από 100 έτη, η εταιρία Seitz έχει στρέψει την προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα και υπηρεσίες καθαρισµού και συντήρησης:

Προϊόντα και υπηρεσίες καθαρισµού και συντήρησης: Προϊόντα και υπηρεσίες καθαρισµού και συντήρησης: Βασικά Κριτήρια Procura + - Αναλυτική έκδοση 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 1 2 ΒΑΣΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ PROCURA + ΆΜΕΣΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ... 4 3 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ Ι ΕΕΣ... 7

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΙΔΕΡΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΟΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΕΣΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΣΙΔΕΡΩΤΗΡΙΩΝ ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΛΥΣΗ ΓΡΑΦΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Η εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας με βάση το πρότυπο EN ISO 9001:2000 στις Ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ. TARAX ΝΙΚ. ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ www.tarax.gr

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ. TARAX ΝΙΚ. ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ www.tarax.gr ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ TARAX ΝΙΚ. ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ www.tarax.gr Έκθεση - Λ. Λαυρίου 102, Παιανία, Αθήνα, τηλ.: 210 6640.850, fax: 210 6643.580 e-mail: info@tarax.gr, κιν.: 6977709610

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά απορρυπαντικά. Καθαρισμός με σύστημα. Αξιόπιστα. Οικονομικά. Φιλικά προς το περιβάλλον.

Επαγγελματικά απορρυπαντικά. Καθαρισμός με σύστημα. Αξιόπιστα. Οικονομικά. Φιλικά προς το περιβάλλον. Επαγγελματικά απορρυπαντικά Καθαρισμός με σύστημα. Αξιόπιστα. Οικονομικά. Φιλικά προς το περιβάλλον. Μία συσκευή. Ένα απορρυπαντικό. Ένας κατασκευαστής: Kärcher. Ως επαγγελματίας στον τομέα της καθαριότητας

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal Τα μοναδικά προϊόντα μας καθαρισμού, είναι ιδανικά για γενικό καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών,

Διαβάστε περισσότερα

Hospitality. Ο οδηγός σας στις Λύσεις Καθαρισμού & Υγιεινής

Hospitality. Ο οδηγός σας στις Λύσεις Καθαρισμού & Υγιεινής Hospitality Ο οδηγός σας στις Λύσεις Καθαρισμού & Υγιεινής Ποιες είναι οι ανησυχίες σας? οι λύσεις μας περιεχόμενα οι λύσεις μας πλάνα καθαρισμού παρουσίαση προϊόντων 2 3 11 Η Diversey είναι η καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΧΑΗΛ M. ΤΣΟΝΤΟΣ Α.Ε

ΜΙΧΑΗΛ M. ΤΣΟΝΤΟΣ Α.Ε ΜΙΧΑΗΛ M. ΤΣΟΝΤΟΣ Α.Ε 1. Μ. ΤΣΟΝΤΟΣ Α.Ε. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΟΥ Οι εφαρμογές ξηρού πάγου ξεκίνησαν ώς αυτόνομη Εταιρεία το 2006, με την επωνυμία "Dry Ice Technology D.I. Tech ΕΠΕ", υπό τη σκέπη της μητρικής ΜΙΧΑΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΧΡΩΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΥΔΑΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΡΟΦΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Τα φαινόμενα που αναλύονται είναι δύο: η λεγόμενη γαλβανική διάβρωση και ο σχηματισμός κρούστας ανθρακικού ασβεστίου.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Τα φαινόμενα που αναλύονται είναι δύο: η λεγόμενη γαλβανική διάβρωση και ο σχηματισμός κρούστας ανθρακικού ασβεστίου. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το παρόν εγχειρίδιο, προσπαθεί να αναλύσει τα προβλήματα που προκύπτουν σε καινούργιες και παλιές εγκαταστάσεις θερμού και ψυχρού νερού να απαντήσει σε ερωτήσεις και να προτείνει λύσεις πρόληψης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! Ο Οδηγός Κατανάλωσης. Περιβάλλον

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! Ο Οδηγός Κατανάλωσης. Περιβάλλον ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! Ο Οδηγός Κατανάλωσης Περιβάλλον 2 Περιεχόμενα Η εκστρατεία 3 Αποδοτικότητα των πόρων. 4 Τί είναι; 4 Γιατί τη χρειαζόμαστε; 4 Μετατροπή των αποβλήτων σε πόρο 5 Νερό: ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η αθόρυβη επανάσταση Μηχανήματα και προϊόντα νέας γενιάς «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά», ενώ στη «γλώσσα» του επαγγελματία ξενοδόχου η ρήση αυτή μεταφράζεται ως η καθαριότητα είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ISO 9001:2000 ΚΑΙ ΕΛΟΤ 1416 (HACCP) ΣΤΟ ISO 22000:2005

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ISO 9001:2000 ΚΑΙ ΕΛΟΤ 1416 (HACCP) ΣΤΟ ISO 22000:2005 ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ISO 9001:2000 ΚΑΙ ΕΛΟΤ 1416 (HACCP) ΣΤΟ ISO 22000:2005 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΣΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗΣ 7 7 7 7ΣΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 2 ΝΕΤΚΟ PROFI CENTER : Φιλοσοφία Επαγγελματική κουζίνα : Συνταγή επιτυχίας 3 4 5 6 7 8 Μελέτη και σχεδιασμός χώρων μαζικής εστίασης Cook

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Για τη χρήση του παρακάτω υλικού: Σκοπός του έργου PORTAL είναι η επιτάχυνση της απορρόφησης των ερευνητικών αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

1. Χηµικές ουσίες 1.1 Γενικά 1.2 Χηµικές ουσίες στο εργασιακό περιβάλλον

1. Χηµικές ουσίες 1.1 Γενικά 1.2 Χηµικές ουσίες στο εργασιακό περιβάλλον 1. Χηµικές ουσίες 1.1 Γενικά Καθετί στο φυσικό κόσµο που µας περιβάλλει αποτελείται από χηµικές ουσίες. Η γη που κατοικούµε, ο αέρας που αναπνέουµε, οι τροφές που τρώµε, τα αυτοκίνητα που οδηγούµε, τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΨΙΜΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2 swissvax

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ A.T.E.I ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Huskeeping: Παροχή Ποιοτικών Υπηρεσιών στον Άνθρωπο,

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή αυτόνομων συσκευών

Συλλογή αυτόνομων συσκευών Συλλογή αυτόνομων συσκευών Καλωσορίσατε στον κόσμο των αυτόνομων συσκευών Beko, όπου η λειτουργικότητα και η απόδοση συνδυάζονται σε πλήρη αρμονία. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην οποία μπορείτε να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Η ΕΠΙ ΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟ ΜΑΚΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Η ΕΠΙ ΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟ ΜΑΚΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Η ΕΠΙ ΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟ ΜΑΚΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΓΑΛΑΝΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Στεγνωτήριο ρούχων T 8687 C. el - GR

Οδηγίες χρήσης Στεγνωτήριο ρούχων T 8687 C. el - GR Οδηγίες χρήσης Στεγνωτήριο ρούχων T 8687 C ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν από την τοποθέτηση - σύνδεση - αρχική λειτουργία. Έτσι προστατεύετε τον εαυτό σας και αποφεύγετε πιθανές βλάβες στη

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις - Όλες οι απαντήσεις µε

Συχνές ερωτήσεις - Όλες οι απαντήσεις µε Συχνές ερωτήσεις - Όλες οι απαντήσεις µε µια µατιά Επιλέξτε το θέµα που σας ενδιαφέρει Έχετε ερωτήσεις σχετικά µε τη δοσολογία, τους λεκέδες και τα ευαίσθητα υφάσµατα; Εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ : ΜΑΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - BAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ www.glasscleaning.gr

Διαβάστε περισσότερα

υγεία - περιβάλλον - ποιότητα ζωής οικολογικά προϊόντα καθαρισμού

υγεία - περιβάλλον - ποιότητα ζωής οικολογικά προϊόντα καθαρισμού υγεία - περιβάλλον - ποιότητα ζωής οικολογικά προϊόντα καθαρισμού 2 3 Εσείς, πόση ώρα μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας με χημικά Με το ENJO όλοι μας αναπνέουμε ελεύθερα! Το ξεκίνημα Μια πετρελαιοκηλίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ FIBRAN Α.Ε.

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ FIBRAN Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ FIBRAN Α.Ε. Φεβρουάριος 2005 ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 4. Επιχειρηµατικότητα και Περιβάλλον

Κεφάλαιο 4. Επιχειρηµατικότητα και Περιβάλλον Κεφάλαιο 4. Επιχειρηµατικότητα και Περιβάλλον 4.1 Η σηµερινή κατάσταση του Φυσικού Περιβάλλοντος Κάθε µεγάλη οικολογική καταστροφή που πλήττει διάφορες περιοχές του πλανήτη, όπως για παράδειγµα το ναυάγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ EMC. Ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον σημαίνει επιχείρηση: Μείωση κόστους, αύξηση ευελιξίας

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ EMC. Ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον σημαίνει επιχείρηση: Μείωση κόστους, αύξηση ευελιξίας ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ EMC Ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον σημαίνει επιχείρηση: Μείωση κόστους, αύξηση ευελιξίας Τι είναι το ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον (private cloud); Το ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ 2 Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ 3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Νο 1: ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα