γιατί Συστήματα BLK: Είναι καιρός να τα ανακαλύψετε! Αυτή είναι η δέσμευσή μας!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "γιατί Συστήματα BLK: Είναι καιρός να τα ανακαλύψετε! Αυτή είναι η δέσμευσή μας!"

Transcript

1 minimal design

2 «ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ» Antoine de Saint Exupery Λιτά - Καλαίσθητα - Μοντέρνα Αποτελεσματική Θερμομόνωση γιατί Λύσεις των ονείρων σας Ασφάλεια ; Ενα προφίλ, χιλιάδες λύσεις Εύκολη εγκατάσταση, ευκολότερη συντήρηση! Συστήματα BLK: Είναι καιρός να τα ανακαλύψετε! Με τα συστήματα BLK ένα απλό προφίλ, μπορεί να μετατραπεί σε έργο τέχνης! Αποτελούν το κλειδί για να σχεδιάσετε το χώρο των ονείρων σας! Τα συστήματα BLK προσφέρουν μεγάλη επιλογή κατασκευαστικών λύσεων. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να επιλέξετε τη λύση που σας ταιριάζει και εμείς θα την προσφέρουμε εγκαίρως, με αξιοπιστία και με την ποιότητα BLK! Αυτή είναι η δέσμευσή μας!

3 Λιτά- Καλαίσθητα- Μοντέρνα Τα συστήματα Αλουμινίου BLK φέρνουν τις καλές τέχνες στο σπίτι σας! Με τα συστήματα BLK μπορείτε να σχεδιάσετε τα όνειρά σας και να μετατρέψετε το σπίτι σας στον ήρεμο και αρμονικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν! Με minimal design γραμμή, εναρμονισμένη με τις πλέον σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, τα συστήματα αλουμινίου BLK καθιερώνουν νέα standards στον σχεδιασμό των κατασκευών και κάνουν το σπίτι ή το γραφείο των ονείρων σας πραγματικότητα: Λιτά-καλαίσθηταμοντέρνα. Αποτελεσματική Θερμομόνωση Tα συστήματα αλουμινίου BLK προστατεύουν αποτελεσματικά το σπίτι ή το γραφείο σας από τη ζέστη, το κρύο και το θόρυβο. Η σχεδίαση τους προσφέρει αποτελεσματική θερμική και ακουστική μόνωση και έτσι εξασφαλίζονται τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης. Η διπλή υάλωση, σε πόρτες και παράθυρα, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση εξοικονόμηση ενέργειας, έως και 30%, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Με τα συστήματα αλουμινίου BLK το σπίτι σας μετατρέπεται σε έναν άνετο χώρο υψηλής αισθητικής αντίληψης. Λύσεις για τα όνειρά σας! Τα συστήματα αλουμινίου BLK δεν έχουν μόνο μοντέρνα γραμμή. Προσφέρουν επίσης μια σειρά από λειτουργικές βελτιώσεις και κατασκευαστικές προτάσεις που τα καθιστούν ελκυστικά όχι μόνο για το σπίτι, αλλά και για το γραφείο σας. Οποιαδήποτε κατασκευή και να φανταστείτε, με τα συστήματα BLK μπορείτε να την μετατρέψετε σε μια λειτουργική πραγματικότητα!

4 Ασφάλεια Ειδικά κατασκευασμένα για να λειτουργούν με πολλαπλά σημεία κλειδώματος, τα συστήματα BLK, προσφέρουν την τέλεια αντικλεπτική ασπίδα. Ειδικά με το περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος multisafe, ακόμα και σε ανάκλιση, τα κουφώματα είναι ασφαλή. Τα συστήματα αλουμινίου BLK κάνουν το σπίτι σας ένα μέρος όπου μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς και προστατευμένοι. Ενα προφίλ, χιλιάδες λύσεις! Τα συστήματα αλουμινίου BLK πέραν του ότι προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, καλύπτουν επίσης όλες τις κατασκευαστικές σας ανάγκες. Από τα κλασικά ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα για πόρτες και παράθυρα, μέχρι τις ειδικές ανασυρόμενες (FW) και ανασηκώμενες (H/S) κατασκευές, με ή χωρίς θερμομόνωση, τα συστήματα BLK προσφέρουν λύσεις για όλες τις ανάγκες. Με τον τρόπο αυτό, τόσο το εσωτερικό, όσο και το εξωτερικό περιβάλλον του σπιτιού ή του γραφείου σας είναι ανοικτό στη δημιουργικότητά σας. Εύκολη εγκατάσταση, ευκολότερη συντήρηση Τα συστήματα αλουμινίου BLK δεν διακρίνονται μόνο για το minimal design. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η λειτουργική τους απλότητα. Τα συστήματα BLK είναι φιλικά προς τον χρήστη, εύκολα στην εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση.

5 Ανοίγουν νέους ορίζοντες.

6 Ανοιγόμενα Συστήματα ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ CLASSIC 136 Το design Νεωτεριστικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και φιλικές προς τον χρήστη τεχνικές προδιαγραφές, είναι τα κύρια στοιχεία αυτού του συστήματος. Το σχέδιο είναι λιτό, αλλά καλαίσθητο και ακολουθεί μία μοντέρνα γραμμή. Λειτουργικότητα Το σύστημα Classic 136 είναι ιδανικό για πόρτες και εσωτερικά χωρίσματα. Το σύστημα αυτό σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων όπως Ral, Mat, Μεταλλικό, Sable ή απομίμηση ξύλου. Τα ΕPDM λάστιχα και οι μηχανισμοί κλειδώματος εξασφαλίζουν την επιθυμητή αντοχή, άνεση και ασφάλεια. Απόδοση Ο εύκολος συνδυασμός των προφίλ του ανοιγόμενου συστήματος Classic 136 εξασφαλίζει ότι το τελικό προϊόν θα είναι εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση.

7 CLASSIC 142 Το design Το Classic 142 είναι ένα λιτό και έξυπνο σύστημα με ιδιαίτερη σχεδίαση. Αυτό το σύστημα είναι εύκολο στη χρήση του και συντελεί στη δημιουργία ενός άνετου και καλαίσθητου περιβάλλοντος χώρου. Λειτουργικότητα Το σύστημα Classic 142 προτείνεται για εσωτερικές πόρτες και παράθυρα. Απόδοση Το σύστημα αλουμινίου Classic 142, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δώσει απαντήσεις στις απαιτήσεις των κατασκευαστών, ενώ ικανοποιεί σχεδόν κάθε επιθυμία του πελάτη, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση, τη χρήση και τη συντήρηση. Το σύστημα Classic 142 σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων όπως Ral, Mat, Μεταλλικό, Sable ή απομίμηση ξύλου.. Τα ΕPDM λάστιχα και οι μηχανισμοί κλειδώματος εξασφαλίζουν την επιθυμητή αντοχή, άνεση και ασφάλεια. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ CLASSIC 142: Την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή για κατασκευές μικρού και μεσαίου μεγέθους. Ιδανική λύση για τον πελάτη που θέλει ένα σύστημα χαμηλού κόστους με άριστη αισθητική και λειτουργικότητα. Μεγάλη ποικιλία επιλογής σε προφίλ και εξαρτήματα. Τα προφίλ αλουμινίου πλάτους μέχρι 69mm και ύψους 50mm εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή. Επιλογή χρήσης τζαμιού πάχους από 4 έως 26mm. Αποτελεσματική μόνωση σε υδατοστεγανότητα και αεροπερατότητα.

8 REGAL 154 Το design Mε ξεχωριστό σχεδιασμό το σύστημα Regal 154, στηρίζεται σ ένα καλαίσθητο και σύγχρονο στύλ, που μπορεί να αλλάξει την αισθητική του χώρου σας. Ερχεται σε μοναδικές γραμμές και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενσωματώνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της σύγχρονης αρχιτεκτονικής αντίληψης. Τα προφίλ και τα εξαρτήματά του, προσφέρουν μεγάλο εύρος εφαρμογών που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ιδέες. Αντοχή Το σύστημα Regal 154 είναι ένα στιβαρό και ανθεκτικό σύστημα που αντέχει στο χρόνο και σ όλες τις καιρικές συνθήκες. Απόδοση Το σύστημα Regal 154 έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τς ανάγκες των κατασκευαστών. Είναι ένα σύστημα το οποίο δεν συμβιβάζεται σε θέματα ποιότητας, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για την, μεγάλης διάρκειας, απόδοσή του. Τα εξαρτήματα εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε προφίλ αλουμινίου και προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στον πελάτη-κατασκευαστή μειώνοντας το λειτουργικό του κόστος. Το σύστημα Regal 154 έρχεται σε μεγάλη ποικιλία προφίλ αλουμινίου και αναπτύσσεται συνεχώς. RANGE OF COLOR

9 Λειτουργικότητα Ο ειδικός σχεδιασμός του, η προσεκτική επιλογή προφίλ, τα εξαρτήματα που εφαρμόζονται εύκολα και η αποτελεσματική μόνωση, αναδεικνύουν το Regal 154 σε ένα σύστημα το οποίο ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια. Το σύστημα είναι ιδανικό για βιτρίνες καταστημάτων, πόρτες και παράθυρα καθώς επίσης και για σύνθετα εσωτερικά χωρίσματα. Το σύστημα Regal 154 σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων όπως Ral, Mat, Μεταλλικό, Sable ή απομίμηση ξύλου. Τα ΕPDM λάστιχα και οι μηχανισμοί κλειδώματος εξασφαλίζουν την επιθυμητή αντοχή, άνεση και ασφάλεια. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ REGAL 154: Ασφάλεια και αποτελεσματικές επιλογές για μεγάλα ανοίγματα. Κάσες ύψους μέχρι και 55 mm και πλάτος μέχρι και 180mm. Μεγάλες κάσες για τις πόρτες. υνατότητα κατασκευής πόρτας χωρίς τη χρήση ταμπλά. υνατότητα κατασκευής πόρτας με εσωτερικά παράθυρα. υνατότητα χρήσης αυτόματης κάρτας κλειδώματος για εσωτερικές πόρτες σε ξενοδοχεία, τράπεζες, γραφεία. υνατότητα χρήσης πρόσθετων γωνιών σύνδεσης στα μεγάλα ανοίγματα, για την επίτευξη απόλυτης σταθερότητας. Επιλογή χρήσης μονής ή διπλής υάλωσης πάχους από 4 έως 30 mm. Yψηλό επίπεδο μόνωσης σε υδατοστεγανότητα και αεροπερατότητα. Ειδικά προφίλ που δέχονται μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος.

10 Ανοιγόμενα Θερμομονωτικά Συστήματα ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕ Ο ΑΝΕΣΗΣ! CLASSIC 254 T HERMO Το design Το Σύστημα Classic 254 Thermo, είναι μια πειστική απάντηση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των αρχιτεκτόνων όσο και των κατασκευαστών. Το σύστημα αυτό έρχεται σε minimal, αλλά καλαίσθητο σχέδιο, με υψηλού επιπέδου μόνωση, πολλαπλές εφαρμογές και φιλικά προς το χρήστη τεχνικά χαρακτηριστικά. Λειτουργικότητα Το σύστημα Classic 254 Thermo είναι ιδανικό για εξωτερικές πόρτες και παράθυρα. Είναι ένα τριθάλαμο θερμομωνοτικό σύστημα που για τη θερμοδιακοπή χρησιμοποιεί πολυαμίδιο τύπου «Ω» 18mm. Οι κάσες έχουν πλάτος μέχρι 173mm, και προσφέρουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης είτε απλού είτε θερμομονωτικού τζαμιού πάχους από 4 έως 36mm Το σύστημα Classic 254 Thermo προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων όπως Ral, Mat, Μεταλλικό, Sable ή απομίμηση ξύλου. Τα ΕPDM λάστιχα και οι μηχανισμοί κλειδώματος εξασφαλίζουν την επιθυμητή αντοχή, άνεση και ασφάλεια. Ειδικά χαρακτηριστικά Το Classic 254 Thermo είναι ένα τριθάλαμο θερμομονωτικό σύστημα, με συντελεστή θερμομόνωσης Uf=2,91W/m 2 K. Aπόδοση Το Σύστημα Classic 254 Thermo είναι ένα ολοκληρωμένο και εκλεπτυσμένο θερμομονωτκό σύστημα κορυφαίας ποιότητας και εξαιρετικής απόδοσης.

11 REGAL 262 T HERMO Το design Το Σύστημα Regal 262 Thermo έρχεται με μοντέρνο σχεδιασμό και ισορροπημένο μέγεθος. Προσφέρει άνεση, καλαισθησία, αλλά κυρίως αίσθηση ασφάλειας. Λειτουργικότητα Το σύστημα Regal 262 Thermo είναι ιδανικό για εξωτερικές πόρτες και παράθυρα. Είναι ένα τριθάλαμο θερμομωνοτικό σύστημα που για τη θερμοδιακοπή χρησιμοποιεί πολυαμίδιο τύπου «Ω» 26mm. Οι κάσες έχουν πλάτος μέχρι 181mm και προσφέρουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης είτε απλού είτε θερμομονωτικού τζαμιού πάχους από 12 έως 42mm. Το σύστημα Regal 262 Thermo προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων όπως Ral, Mat, Μεταλλικό, Sable ή απομίμηση ξύλου. Τα ΕPDM λάστιχα και οι μηχανισμοί κλειδώματος εξασφαλίζουν την επιθυμητή αντοχή, άνεση και ασφάλεια. Ειδικά χαρακτηριστικά Ο εξαιρετικά υψηλός συντελεστής θερμομόνωσης Uf=2,30W/m 2 K με τη χρήση πολυαμιδίου τύπου «Ω» 26mm και το τριθάλαμο σύστημα μόνωσης εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου θερμομονωτική και ηχομονωτική προστασία. Απόδοση Το σύστημα Regal 262 Thermo ικανοποιεί τις πιο δύσκολες απαιτήσεις και ανάγκες και εξασφαλίζει ένα τελικό προϊόν το οποίο λειτουργεί τέλεια, διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ REGAL 262 THERMO: Κάσες ύψους έως και 70mm και πλάτους έως και 181mm. Mεγάλα φύλλα για τις πόρτες. Μεγάλη ποικιλία γωνιών συνδέσης. υνατότητα κατασκευής πόρτας χωρίς τη χρήση ταμπλά. υνατότητα κατασκευής μεγάλων υάλινων επιφανειών. υνατότητα χρήσης αυτόματης κάρτας κλειδώματος για εσωτερικές πόρτες σε ξενοδοχεία, τράπεζες, γραφεία. Επιλογή χρήσης τζαμιού πάχους από 12 έως 42 mm Συντελεστής θερμομόνωσης: K=2,30W/m 2 K Yψηλό επίπεδο μόνωσης σε υδατοστεγανότητα και αεροπερατότητα. Ειδικά προφίλ που δέχονται μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος.

12 Συρόμενα Συστήματα ΑΠΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ! CLASSIC 330 Το design Το Σύστημα Classic 330 έρχεται σε μικρό μέγεθος και μοντέρνα αρχιτεκτονική γραμμή. Συνιστάται ιδιαίτερα για εσωτερικά και εξωτερικά χωρίσματα. Η λιτή γραμμή και η καλαισθησία του σε αρμονία με τον εσωτερικό σχεδιασμό, δημιουργεί ένα άνετο χώρο τόσο στο σπίτι, όσο και στο γραφείο. Λειτουργικότητα Η λειτουργικότητα και η ευελιξία του συστήματος το καθιστούν αποτελεσματική λύση για όλες τις κατασκευές με χαμηλό κόστος. Το σύστημα Classic 330 προσφέρεται με μεγάλη επιλογή οδηγών, πλάτους μέχρι 118mm, δέχεται πολλαπλά φύλλα και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των πελατών. Παρέχεται η δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριών πολλαπλών κλειδωμάτων. Το σύστημα Classic 330 προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων όπως Ral, Mat, Μεταλλικό, Sable ή απομίμηση ξύλου. Απόδοση Με το σύστημα Classic 330 έχετε μεγάλη ποικιλία από προφίλ αλουμινίου και εξαρτημάτων, που κάνουν το τελικό προϊόν ασφαλές, ευκολόχρηστο και υψηλής αισθητικής αντίληψης. REGAL 443 THERMO Λειτουργικότητα Σωληνωτοί οδηγοί επιτρέπουν την κατασκευή πολύ μεγάλων ανοιγμάτων. έχεται κεντρικές γωνίες σύνδεσης. Πρόσθετος Ιnox οδηγός κύλισης προσφέρει καλαισθησία, ήσυχο και αθόρυβο σύρσιμο. υνατότητα τοποθέτησης κλειδαριών πολλαπλών κλειδωμάτων. Απόδοση Ο σχεδιασμός του συστήματος Regal 443 επιτρέπει σε όλα τα εξαρτήματα να εφαρμόζουν χωρίς να τραυματίζεται και να σπάει η θερμοδιακοπή, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη μόνωση.

13 REGAL 337 Το design Tο Σύστημα Regal 337 είναι ένα δυνατό και ανθεκτικό σύστημα, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με οποιαδήποτε εσωτερική αρχιτεκτονική σχεδίαση. Η γραμμή του είναι λιτή και καλαίσθητη Το σύστημα αυτό συνιστάται για μεγάλα ανοίγματα και συνδυάζει ασφάλεια και άνεση. Νεωτεριστικά στοιχεία, πολλαπλής χρησιμότητας, αρχιτεκτονικές επιλογές και τα υψηλά ποιοτικά standards ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Λειτουργικότητα Το Regal 337 είναι ένα σύστημα ιδανικό για σύνθετα οικιακά ή βιομηχανικά εσωτερικά χωρίσματα. Το σύστημα προσφέρεται με οδηγούς πλάτους έως και 146mm και έχει μέχρι και τρείς οδηγού κύλισης. To τζάμι έχει πάχος έως και 22mm. Το Regal 337 είναι σχεδιασμένο να σύρεται σε ένα πρόσθετο inox ή απο ανοδιωμένο αλουμίνιο, οδηγό κύλισης. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζονται τόσο η αισθητική βελτίωση του χώρου καθώς επίσης και το ήσυχο και αθόρυβο σύρσιμο. Τέλος, το σύστημα υποδέχεται κλειδαριές ασφαλείας πολλαπλών σημείων κλειδώματος. Απόδοση Το σύστημα Regal 337 είναι εύκολο στη χρήση του, εξασφαλίζει ασφάλεια και αντοχή και το τελικό προϊόν είναι φιλικό προς τον χρήστη, ενώ πρακτικά δεν χρειάζεται καμιά συντήρηση. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ REGAL 337: Οι περισσότεροι οδηγοί έχουν ύψος 34mm. Ενισχυμένοι οδηγοί για μεγάλα ανοίγματα. έχεται κεντρικές γωνίες συνδέσης. υνατότητα κατασκευής πόρτας χωρίς τη χρήση ταμπλά. υνατότητα επιλογής κουμπωτών ή βιδωτών αρμοκάλυπτρων. υνατότητα εύκολης επεξεργασίας με χρήση Γωνιάστρας.

14 Minsk Belarus Russia Federtion Armavir ΙΚΤΥΟ ΒΑΛΚΑΝ ΕΛΛΑ Α - ΒΑΛΚΑΝ Α.Ε.Β.Ε. Κεντρικά: Αθήνα 11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Μεταμόρφωση Tηλ.: , Fax: Ηράκλειο Κρήτης: Tηλ.: , Fax: Λάρισα: Tηλ.: , Fax: Θεσσαλονίκη: Tηλ.: , Fax: Θήβα: Tηλ.: , Fax: Εργοστάσιο 79ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Ύπατο Θηβών Tηλ.: , Fax: ROMANIA - BALKAN RO Head Office: Bucharest B-dul Iuliu Maniu 333, Sector 6 Tel.: , Fax: Alba Iulia: , Arad: Bacau: , Βrasov: Cluj-Napoca: , Constanta: Craiova: , Iasi: Τimisoara: DEALERS Galati: Alprovest, tel/fax: Pitesti: Conarg, tel/fax: Satu Mare: Neptun, tel/fax: Sibiu: Roa Design, tel/fax: Ploiesti: Rolir, tel/fax: UKRAINE - BALKAN UA Head Office: Kiev Moskovsky Av. 6 Tel./Fax: /7858 Κharkov: Odessa: , , BULGARIA - BLK BG Ηead Office: Sofia 8 Malashevska Str Tel.: /91, Fax: Czech Rebublic Ostrava Cluj Napoca Iasi Odessa Alba Iulia Sibiu Ploiesti Bacau Arad Romania Timisoara Brasov Pitesti Galati Bucharest Constanta Craiova Thessaloniki Larissa Bulgaria Sofia Greece Thiva Factory Athens Iraklio Kiev Kharkov Ukraine CZECH REPUBLIC ALUMONT BUILDING A.S. DEALER Hradni-Slazska 27/37, Ostrava Tel./Fax: RUSSIA MGM LTD DEALER Promzona 16 Str.-Armavir, Krasnodar Tel./Fax: BELARUS SOL-FARM DEALER Kalvariyskaya 60/2H, Minsk Tel./Fax: πιστοποίηση

Τεχνικό Εγχειρίδιο. Ανοιγόμενων -Συρόμενων Συστημάτων Αλουμινίου. Inspired with passion! www.balkan.gr

Τεχνικό Εγχειρίδιο. Ανοιγόμενων -Συρόμενων Συστημάτων Αλουμινίου. Inspired with passion! www.balkan.gr Τεχνικό Εγχειρίδιο Ανοιγόμενων -Συρόμενων Συστημάτων Αλουμινίου Inspired with passion! www.balkan.gr Περιεχόμενα 1.0 Κοπές προφίλ 2.1 Κατεργασίες απορροών κάσας-ταφ 2.2 Αριθμός απορροών 2.3 Κατεργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια Προστασία του περιβάλλοντος Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑ Α ΕΤΕΜ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΑ Α ΕΤΕΜ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Product portfolio ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΑ Α ΚΥΠΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ Έργα ΕΤΕΜ:... ΕΛΛΑ Α: 1. Athens Metro Mall 2. Βιοιατρική ιαγνωστικό Κέντρο 3. Εµπορική Τράπεζα 4.

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου. Κορυφαίας Τεχνολογίας

Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου. Κορυφαίας Τεχνολογίας Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Κορυφαίας Τεχνολογίας 2 Schüco Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Πόρτες - Παράθυρα Αλουμινίου Schüco 3 Θερμοπλαστική Περιεχόμενα Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1972. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL. 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial. 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 9. Με έμφαση στο χρώμα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL. 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial. 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 9. Με έμφαση στο χρώμα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4. Εταιρικό προφίλ ELVIAL 6. Σήμανση CΕ στα προϊόντα Elvial 8. Με έμφαση στο περιβάλλον και τον άνθρωπο 9. Με έμφαση στο χρώμα 10. Ανοιγόμενα 14. Συρόμενα - Ανασυρόμενα 18. Ειδικές κατασκευές

Διαβάστε περισσότερα

Η απόλυτη λύση για μπαλκόνια κατοικιών, εξοχικών, αίθρια, ταράτσες, καταστήματα...

Η απόλυτη λύση για μπαλκόνια κατοικιών, εξοχικών, αίθρια, ταράτσες, καταστήματα... Cover Glass- ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑ Η απόλυτη λύση για μπαλκόνια κατοικιών, εξοχικών, αίθρια, ταράτσες, καταστήματα... 01 Παρουσίαση εταιρίας Η PRISMA Α.Ε. μέλος του ομίλου εταιριών ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ είναι ο αποκλειστικός

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και άνεση. Roto Patio. για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων

Ασφάλεια και άνεση. Roto Patio. για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων Ασφάλεια και άνεση για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα Roto Patio Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων Roto Patio Σύγχρονη τεχνολογία μηχανισμών για υψηλές απαιτήσεις Τεχνογνωσία της Roto Το

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ προηγμένη τεχνολογία, υψηλή αισθητική, σε πλήρη αρμονία Η ΣΙΜΑΚΟΜ στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 36 Ο κορυφαίος κατασκευαστής παραθύρων 3 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

µε θέα την ποιότητα πόρτες - παράθυρα www.alkat-damanakis.gr

µε θέα την ποιότητα πόρτες - παράθυρα www.alkat-damanakis.gr ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΗΜΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ), 19300, Τ.Θ. 66, ΤΗΛ.: 210 2411029, 210 2411453, 210 2411521, 210 5597867, FAX: 210 2411817, 210 5598339 KENTΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 29 ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΑΚΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1. Σπαστές γκαραζόπορτες. Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα

Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1. Σπαστές γκαραζόπορτες. Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα Έλεγχος και πιστοποίηση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο 13241-1 Σπαστές γκαραζόπορτες Μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κάθε μέρα 2 Χαρακτηριστικά ποιότητας Hörmann 4 Πλεονεκτήματα σχεδίασης 6 Σπαστές γκαραζόπορτες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic venus vision bus 2k Τεχνολογία και αισθητική με τη πρώτη ματιά Έγχρωμη οθόνη αφής 2 καλωδίων ανοιχτής ακρόασης (hands free). Ο Έλεγχος Εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη www.goldendoor.gr Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Συλλέγουμε ό,τι πιο πολύτιμο από τη φύση για να προσφέρουμε αυτό που είναι πολύτιμο για σας: το αίσθημα της ασφάλειας. ΑΠOΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜOΣ ΑΣΦAΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ενεργειακά παράθυρα & προσόψεις

ενεργειακά παράθυρα & προσόψεις 801 100 5678 (αστική χρέωση) Βασ. Κωνσταντίνου 303 Κορωπί Τ: 210 3450611 F: 210 3450537 Ε: info@greenwindows.gr www.greenwindows.gr ενεργειακά παράθυρα & προσόψεις Οι κατασκευές αποτελούν βασικό στοιχείο

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

PROJECTS WWW.BALKAN.GR. ...Inspired with passion!

PROJECTS WWW.BALKAN.GR. ...Inspired with passion! PROJECTS WWW.BALKAN.GR BALKAN, one of the leading Companies in Construction Industry in S.Europe created an album of certain indicative projects for the celebration of 20 years of operation and successful

Διαβάστε περισσότερα

Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN

Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γνωριμία με την εταιρία TSIGAS A.E. 3 Oι εγκαταστάσεις μας 4 2 Υαλοστάσια Παντζούρια Εξωτερικές πόρτες Εσωτερικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΙΚΙΑΣ Στην εποχή μας η ενέργεια είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά, που εάν την παρομοιάσουμε με το νερό δεν θα θέλαμε να χάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. www.fakro.gr

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. www.fakro.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ www.fakro.gr 1 2 www.fakro.gr ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ένα καλύτερο και πιο τέλειο μέλλον, μέσα από την εμπειρία μας. Κατά το σχεδιασμό των προϊόντων μας,λαμβάνουμε υπόψη τις αξίες που διαμορφώνουν

Διαβάστε περισσότερα

BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ BECK+HEUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BECK+HEUN Από την ίδρυσή της το 1962, η εταιρεία μας έχει αφοσιωθεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Eεντούτοις τα πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων είναι:

Eεντούτοις τα πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων είναι: Το τεχνικό εγχειρίδιο που έχετε στα χέρια σας είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας των στελεχών της SIMPLY WOOD. Σκοπό έχει να παρουσιάσει όλα τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά των κουφωμάτων SIMPLY WOOD

Διαβάστε περισσότερα

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία

Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία XΤ Logistics Α.Ε. Αποθηκεύσεις Διανομές - Εμπορία Μηχανισμοί Εξαρτήματα για προφίλ Ξύλου Deventer Περιεχόμενα Μηχανισμοί για ανοιγόμενα ανακλινόμενα Κύλινδροι απλοί ασφαλείας Maco Multi 3,4 Vorne 5,6 AGB

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ από την ERGON Το APOLYTON, η νέα καινοτομία της ERGON, είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μπορεί και μειώνει τα έξοδα θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης στο απόλυτο

Διαβάστε περισσότερα

LED για βιώσιμες πόλεις

LED για βιώσιμες πόλεις LED για βιώσιμες πόλεις Ζωντανεύουμε την πόλη με τη δύναμη του φωτός Φωτισμός LED της Philips, ο φίλος της πόλης σας Κάθε πόλη επιδιώκει να δημιουργήσει τη δική της ταυτότητα, να δημιουργήσει μια εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

Στην Ελλάδα λαμβάνονται ήδη θεσμικά μέτρα. Η συμβολή των κουφωμάτων αλουμινίου στην εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια

Στην Ελλάδα λαμβάνονται ήδη θεσμικά μέτρα. Η συμβολή των κουφωμάτων αλουμινίου στην εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια Η Οδηγία 2002/9/ ΕΚ για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων έχει ενσωματωθεί στην ελληνική νομοθεσία. Με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης των Κτιρίων (ΦΕΚ Β 407/200) διαμορφώνεται το πλαίσιο αρχών και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44 Περιεχόμενα 2 Επεξήγηση εικονιδίων 4 I Εταιρεία, Ιστορία, Περιβάλλον 5 1. Εισαγωγή 6 2. Καινοτομία, Στόχος και Όραμα της 3i 9 3. Βασικά στοιχεία της μόνωσης 10 4. Περιβαλλοντική ευαισθησία 12 II Προϊόντα,

Διαβάστε περισσότερα

Μια επιλογή για εσάς. Μια ανάσα για το περιβάλλον. Ένα ονειρεμένο σπίτι.

Μια επιλογή για εσάς. Μια ανάσα για το περιβάλλον. Ένα ονειρεμένο σπίτι. Η νέα αντίληψη στην κατασκευή κατοικίας Μια επιλογή για εσάς. Μια ανάσα για το περιβάλλον. Ένα ονειρεμένο σπίτι. 2ο χλμ. Καλό Νερό- Καλαμάτα 245 00 Τηλ. & Fax: 27610 72512 κιν.: 6946.681221 www.metallika-spitia.gr

Διαβάστε περισσότερα