ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ"

Transcript

1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ PAN HELLENIC FEDERATION OF EMPLOYEES IN PETROLEUM PRODUCTS - REFINERIES & CHEMICAL INDUSTRY Αριθμός Απόφασης 4893/1999 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών INTERNET : Μέλος της ΓΣΕΕ και των ICEM, EMCEF, RETUN SEE E mail : ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 16o ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Π.Ο.Ε.Π.Δ.Χ.Β. ΚΑΒΑΛΑ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012

2 Συναδέλφισες, Συνάδελφοι, Το κείμενο του Προγράμματος δράσης του 38 ου ξεκινούσε ως εξής : Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου 2 «Το 38 ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας πραγματοποιείται εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών, τεχνολογικών σε ολόκληρο τον κόσμο, στην Ευρώπη και στη Χώρα μας, διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερα αρνητικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους. Οι νεοφιλελεύθερες επιλογές σε παγκόσμιο επίπεδο, αναδιαμορφώνουν τις οικονομικές και αναπτυξιακές πολιτικές προς όφελος του κεφαλαίου και του χρηματοπιστωτικού συστήματος, προωθώντας σκληρά μοντέλα σε βάρος του κόσμου της μισθωτής εργασίας». Τα ψηφίσματα του 14 ου - 15 ου Γενικού Συμβουλίου μαζί με τα ψηφίσματα και τις θέσεις του 38 ου Εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου που εγκρίθηκαν σχεδόν ομόφωνα, αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος δράσης μας για την τριετία Με βάση λοιπόν αυτές τις αποφάσεις και τις εξελίξεις, οριοθετήσαμε τη δράση μας για τα επόμενα 3 χρόνια. Χωρίς να αγνοούμε και δεν πρέπει να αγνοούμε όλα όσα έχουν συμβεί σε αυτόν τον χρόνο που πέρασε, η Διοίκηση της Ομοσπονδίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις στον κλάδο μας και ταυτόχρονα να παρέμβει με ότι δυνάμεις διαθέτει σε καθημερινά προβλήματα των Σωματείων μελών μας. Τα θέματα όμως που επικεντρωθήκαμε περισσότερο, ήταν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας οι οποίες ήταν ήδη σε εξέλιξη, η λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών επαγγελμάτων, καθώς επίσης και το επικουρικό Ταμείο Ασφάλισης των εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή (ΤΕΑΠΕΠ), ουσιαστικής σημασίας για τον κλάδο μας. Όσον αφορά τις Επιχειρησιακές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που τις διαχειρίζονταν κυρίως τα Πρωτοβάθμια σωματεία, συμμετείχαμε ως Δευτεροβάθμιο όργανο όπου και όποτε χρειαζόταν για τις ανάγκες των σωματείων μελών μας, με συναντήσεις αλλά και με προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων. Θεωρούμε ότι τα αποτελέσματα των ΣΣΕ κρίνονται σε πρώτο βαθμό και κυρίως από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, που δεν είναι άλλοι από τα φυσικά μέλη των Πρωτοβάθμιων σωματείων μας και από τα συλλογικά όργανα των εργαζομένων που εγκρίνουν ή απορρίπτουν αυτά τα αποτελέσματα. Όσον αφορά την Κλαδική ΣΣΕ, παρόλο που φαινόταν ότι με τους εργοδότες στον αντίστοιχο χώρο (Εταιρείες Εμπορίας Πετρελαιοειδών) είχαμε βρει μια κοινή συνισταμένη, φάνηκε στην πορεία ότι αυτό δυστυχώς δεν ήταν αρκετό προκειμένου να αποφύγουμε φαινόμενα καταστρατήγησης της.

3 3 Παρόλο που στις αρχές του 2 ου εξαμήνου συμφωνήθηκε και υπογράφηκε το ποσοστό αύξησης της κλαδικής ΣΣΕ, μετά από τον νόμο έκτρωμα 4024/2011 της κυβέρνησης, άρχισαν να διαφαίνονται οι προθέσεις των εταιρειών για το ξήλωμα της, με την δημιουργία ενώσεων προσώπων, με απώτερο σκοπό την υπογραφή ατομικών συμβάσεων, καθιστώντας έτσι ανενεργή την κλαδική ΣΣΕ με ότι αυτό συνεπάγεται. Μέσα από πολλές και συνεχείς συσκέψεις με τα σωματεία του κλάδου τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα, η Ομοσπονδία προσπάθησε να αναλύσει και να παρουσιάσει, σε συνεργασία με τον Νομικό Σύμβουλο ότι ο τρόπος δομής που έχουμε σήμερα δεν ανταποκρίνεται πλήρως πια στις δύσκολες συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι μας στους χώρους εργασίας. Γι αυτό το λόγο πρέπει να παραμείνει σημαντικός στόχος και για το 2012, η συμπλήρωση της δομής σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. Όσον αφορά τα ΒΑΕ μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές των επιτροπών κρίσης κατέληξαν σε μια, στη γνωστή επιτροπή Κωνσταντινίδη. Η Ομοσπονδία προσπάθησε με πολλές παρεμβάσεις να επιδιώξει το απόλυτο, αυτό δηλαδή που θα θέλαμε όλοι μας, να χαρακτηριστεί ολόκληρος ο κλάδος μας, ανεξαρτήτου ειδικότητας, κλάδος ειδικών συνθηκών. Αυτό που μέχρι στιγμής καταφέραμε είναι να μην εξαιρεθούν όπως προβλεπόταν από τις 2 προηγούμενες επιτροπές κρίσης ΒΑΕ - οι εργαζόμενοι των διοικητικών οικονομικών υπηρεσιών εντός των διυλιστηρίων, καθώς και οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις Υγραερίων. Επίσης να ενταχθεί η ΝΤΙΑΞΟΝ που χρόνια πάλευε, δυστυχώς όμως όχι στο σύνολο του προσωπικού της. Πρέπει να συνεχίσουμε τον δύσκολο αυτό αγώνα και αυτό το χρόνο, ελπίζοντας πως κάθε εργαζόμενος στον κλάδο μας, ανεξαρτήτου ειδικότητας, θα θεωρείται εργαζόμενος στα ΒΑΕ. Ένα από τα σοβαρότερα θέματα, επίσης, που διαχειριζόμαστε και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει περισσότερο και το 2012, είναι η επικουρική ασφάλιση, συγκεκριμένα το ΤΕΑΠΕΠ. Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας μας και μετά από αρκετές καταγγελίες προς κάθε κατεύθυνση, όλες οι ομοσπονδίες του ΤΕΑΙΤ συναντηθήκαμε προκειμένου να σχεδιάσουμε την αντίδρασή μας απέναντι στην απόφαση του Υπουργείου να ενοποιήσει, αλλά στην ουσία να καταργήσει τα επικουρικά ταμεία. Έτσι μετά από αρκετές συσκέψεις, σχηματοποιήσαμε τη δράση μας και μετά από δύο συναντήσεις με τον αρμόδιο υπουργό, καταλήξαμε ότι ο μόνος δρόμος είναι ο κοινός αγώνας συνταξιούχων και εργαζομένων, αν θέλουμε να σώσουμε την επικουρική ασφάλιση στον κλάδο μας, το ΤΕΑΠΕΠ. Η Ομοσπονδία τις επόμενες ημέρες, πέρα από συσκέψεις και συναντήσεις που έχει ήδη κάνει μέχρι στιγμής με τα σωματεία του κλάδου εμπορίας αλλά και τα σωματεία συνταξιούχων, πριν πάρει οριστική απόφαση που θα της ζητηθεί από το Υπουργείο, θα πραγματοποιήσει μια πανολομέλεια, αν είναι δυνατόν όλων των σωματείων του κλάδου εμπορίας και όλων των σωματείων συνταξιούχων, έτσι ώστε μετά από πλήρη ενημέρωση όλων μας, να παρθούν οι σωστές αποφάσεις που θα περιφρουρούν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα.

4 4 Λόγω της σοβαρότητας που έχουν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου μας σε όλη την Ελλάδα με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες, όπως έγινε και την προηγούμενη περίοδο. Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Η ομοσπονδία θα συνεχίσει να δίνει καθημερινά τον αγώνα σε όλα τα επίπεδα και θα στέκεται δίπλα στα σωματεία μέλη της γιατί ο αποφασιστικός ρόλος των πρωτοβάθμιων σωματείων με τον σωστό συντονισμό του δευτεροβάθμιου οργάνου είναι ο μόνος τρόπος να έχουμε συλλογικό και δυναμικό αποτέλεσμα στη δράση μας. Όλα όσα συζητήσαμε, συμφωνήσαμε και ψηφίσαμε στο 38 ο Συνέδριο, είναι υποχρεώσεις όλων μας, είναι ο μπούσουλας μας για ολόκληρη την τριετία. Καθημερινά πρέπει να εξειδικεύουμε και να προγραμματίζουμε δράσεις αντιμετώπισης αυτής της δύσκολης κατάστασης χωρίς να αγνοούμε ότι όλο και νέα μέτρα επιβάλλονται από τη διορισμένη κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ Ν.Δ. ΛΑΟΣ) και τους ευρωπαίους και ντόπιους «νταβατζήδες» που έχουν ξεπεράσει πλέον τα όρια της διαστροφής και έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, προκειμένου να διασώσουν τους τοκογλύφους δανειστές, τους τραπεζίτες και το μεγάλο κεφάλαιο. Όλοι αυτοί βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό με την απειλή της χρεοκοπίας, ενώ έχουν οδηγήσει ήδη σε χρεοκοπία όλα τα νοικοκυριά, τους Έλληνες εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Απειλούν όσους υπερασπίζονται όχι μόνο τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα τους, αλλά και όσους προσπαθούν να υπερασπιστούν στοιχειωδώς την αξιοπρέπεια τους. Οι δραματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, τα ισοπεδωτικά φοροεισπρακτικά μέτρα, αλλά και τα ατελείωτα χαράτσια, σε συνδυασμό με τις χιλιάδες απολύσεις δεν είναι αρκετά, όπως φαίνεται, για να καθησυχάσουν τις «αγορές». Η διορισμένη Κυβέρνηση λοιπόν, υποταγμένη στους ντόπιους και ξένους «πάτρωνές» της, επιχειρεί να μας δώσει την χαριστική βολή. Θέλει να μας μετατρέψει σε δούλους και πλήρως υποταγμένους στα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών και των μεγάλων αφεντικών. Χωρίς ίχνος ντροπής καταργούν το Σύνταγμα, καταλύουν τη δημοκρατία αφαιρώντας κάθε δικαίωμα από τους εργαζόμενους να διαπραγματεύονται και να υπογράφουν συλλογικές συμβάσεις. Στην ουσία και η διορισμένη Κυβέρνηση στόχο έχει να καταργήσει τα Συνδικάτα. Η φωτιά που είχε πάρει το σπίτι του διπλανού μας - και μερικοί από εμάς έκαναν πως δεν την έβλεπαν - έφτασε στην πόρτα μας και θα συνεχίσει το καταστροφικό της έργο παρακάτω, αν δεν την σταματήσουμε. Όσοι νομίζουν ότι υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα κάνουν μεγάλο λάθος. Γιατί ο κανόνας είναι ένας : πλήρης υποταγή των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των νέων και γενικά της ελληνικής κοινωνίας στους δανειστές και στις αγορές.

5 5 Το αποικιοκρατικό σύστημα που η Κυβέρνηση σχεδιάζει και υλοποιεί χρειάζεται και δούλους. Εάν λοιπόν αυτοί με τη δουλοπρέπεια που δείχνουν χρόνια τώρα και την υποταγή που έχουν στα αφεντικά τους θέλουν να την περάσουν και σε μας, τους λέμε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Η Ομοσπονδία και τα σωματεία του Κλάδου πρέπει να συνεχίσουν πιο δυναμικά σε έναν ανένδοτο αγώνα. Είναι ο μόνος δρόμος αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Τα σχέδια που μας παραχωρούν σαν να είμαστε αντικείμενα στα αφεντικά της Κυβέρνησης, πρέπει να ανατραπούν. Ο εργαζόμενος έχει φωνή, έχει δύναμη αλλά και τόλμη και αποφασιστικότητα και πρέπει να τους πει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Το πρόσφατο παρελθόν απέδειξε ότι η συσπείρωση, η αγωνιστικότητα και η δυναμική κινητοποίηση έχει αποτέλεσμα. Τώρα, έχουμε ακόμη περισσότερους λόγους να το πράξουμε. Παραλάβαμε κατακτήσεις από τις προηγούμενες γενιές που με αγώνες χρόνων είχαν θεμελιώσει. Οφείλουμε να τις προστατέψουμε, το οφείλουμε στους συνταξιούχους. Με τους αγώνες μας μεγαλώσαμε αυτές τις κατακτήσεις, Οφείλουμε να τις προστατέψουμε, το οφείλουμε στους εαυτούς μας. Πρέπει να παραδώσουμε αυτή την «προίκα» στις επόμενες γενιές. Το οφείλουμε στους νέους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, το οφείλουμε στα παιδιά μας. Κάθε σωματείο στον Κλάδο μας, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τις ιδιαιτερότητες που έχει ένας τέτοιος αγώνας, οφείλει να ενεργοποιήσει τη κάθε εργαζόμενη και τον κάθε εργαζόμενο στο χώρο του έτσι ώστε όλοι οι μαζί δημιουργώντας ένα δυναμικό μπλοκ, να τρομοκρατήσουμε αυτούς που μας τρομοκρατούν. Κάθε συναδέλφισσα και κάθε συνάδελφος θα πρέπει να συσπειρωθεί αυτή τη στιγμή γύρω από το Σωματείο του. Να μη τους δώσουμε το δικαίωμα και την εντύπωση ότι μπορούν να υπολογίζουν σε κάποιους!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΣ : ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Γραφεία Αθηνών: ΣΩΝΙΕΡΟΥ 18 & Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ- ΑΘΗΝΑ Τηλ , , FAX Παράρτημα Θεσσαλονίκης : ΕΛΕΝΗΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 3, Τ.Κ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλ. /Φαξ ,

38 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. (Φεβρουάριος 2011 Φεβρουάριο 2014)

38 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. (Φεβρουάριος 2011 Φεβρουάριο 2014) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ PAN HELLENIC FEDERATION OF EMPLOYEES IN PETROLEUM PRODUCTS - REFINERIES & CHEMICAL INDUSTRY Αριθμός Απόφασης 4893/1999

Διαβάστε περισσότερα

ÂÕÑÙÍÁ. Τα Νέα του ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ «ΒΥΡΩΝΑ»

ÂÕÑÙÍÁ. Τα Νέα του ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ «ΒΥΡΩΝΑ» Ç ÐËÇÑÙÌÅÍÏ ÔÅËÏÓ Ôá. Ãñáöåßï ÊÅÌÐÁ Áñéèìüò Áäåßáò 3776 Á Ê ÄÉ Ï É Ñ Å ÅÊÄÏÔÙÍ Ð ( + 7) Ó Å Ä Å Ö Ì Å Ñ É ÂÕÑÙÍÁ Τα Νέα του ΚΩΔ.: 4670 Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48 Β, Τ.Κ. 10433 Τηλ./Fax: 210.82.18.982 3μηνη έκδοση

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος 2012 Αριθμός φύλλου 646

Φεβρουάριος 2012 Αριθμός φύλλου 646 Φεβρουάριος 2012 Αριθμός φύλλου 646 ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ. ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 245 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2011

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ. ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 245 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2011 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 245 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2011 Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων Αφιέρωμα στη 31 η Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 81ης Γ.Σ. ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 81ης Γ.Σ. ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ P O S T P R E S S ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ Ταχ. Γραφείο KEMΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ Αριθµός Αδείας X+7 P O S T P R E S S ENTYΠO KΛEIΣTO AP. A EIAΣ 1117/1996 KEMΠA Ξενοφώντος 15A 105 57 Aθήνα, Tηλ. 210-32.21.316 Κωδικός 01-2753

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ EΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ EΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ EΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Δραγατσανίου 8, 6 ος ΟΡΟΦΟΣ Τηλ.: 210 32.32.462 Fax: 210 32.39.658 ssete@otenet.gr ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2012 1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Kρίση-Ανεργία Διάλυση των εργασιακών σχέσεων σε Ελλάδα και Ε.Ε.

Kρίση-Ανεργία Διάλυση των εργασιακών σχέσεων σε Ελλάδα και Ε.Ε. Kρίση-Ανεργία Διάλυση των εργασιακών σχέσεων σε Ελλάδα και Ε.Ε. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

O αγώνας για τον ΑΔΜΗΕ συνεχίζεται... TPIMHNIAIA EKΔOΣH TOY ΣYΛΛOΓOY ΠTYXIOYXΩN MHXANIKΩN ΟΜΙΛΟΥ ΔEH Περίοδος B

O αγώνας για τον ΑΔΜΗΕ συνεχίζεται... TPIMHNIAIA EKΔOΣH TOY ΣYΛΛOΓOY ΠTYXIOYXΩN MHXANIKΩN ΟΜΙΛΟΥ ΔEH Περίοδος B ΚΩΔ. ΕΝΤΥΠΟΥ: 01-2123 P R E S S P O S T KEMΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ P R E S S X+7 P O S T Στουρνάρη 73-75 Aθήνα 104 32 Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2013 Nο 63 TPIMHNIAIA EKΔOΣH TOY ΣYΛΛOΓOY ΠTYXIOYXΩN MHXANIKΩN

Διαβάστε περισσότερα

Μάρτιος 2013 Αριθμός φύλλου 650 ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Μάρτιος 2013 Αριθμός φύλλου 650 ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Μάρτιος 2013 Αριθμός φύλλου 650 ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4523 ΕΝΤΥΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ 1971/05 ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 256 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Eδώ και μήνες παρακολουθούμε ένα απίστευτο θέατρο παραλόγου

Eδώ και μήνες παρακολουθούμε ένα απίστευτο θέατρο παραλόγου ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕ - ΟΤΕ ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 82 Περί project, transfer company και άλλων δαιμονίων Eδώ και μήνες παρακολουθούμε ένα απίστευτο θέατρο παραλόγου Η διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Βασικά Στοιχεία και Έννοιες για τη Συνδικαλιστική Παρέμβαση

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Βασικά Στοιχεία και Έννοιες για τη Συνδικαλιστική Παρέμβαση 978-960-9571-23-4 ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΓΣΕΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Θεματική Ενότητα: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Βασικά Στοιχεία και Έννοιες για τη Συνδικαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικός Απολογισμός Απολογισμός Δράσεων 2010-2013

Διοικητικός Απολογισμός Απολογισμός Δράσεων 2010-2013 Διοικητικός Απολογισμός Απολογισμός Δράσεων 2010-2013 Αλεξανδρούπολη, 21-24 Μαρτίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ...4-7 ΔΡΑΣΕΙΣ - ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΡΙΕΤΙΑΣ 2010-2013 ΕΤΟΣ 2010... 8-71 ΕΤΟΣ 2011...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4523 ΕΝΤΥΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ 1971/05 ΚΕΜΠ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 258 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ -

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 1 ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, 14 και 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 - Έναρξη Τακτικού Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΔΥΔΑΣ / Κεντρικής Μακεδονίας 16 Οκτωβρίου 2012 ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΔΥΔΑΣ / Κεντρικής Μακεδονίας 16 Οκτωβρίου 2012 ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΔΥΔΑΣ / Κεντρικής Μακεδονίας 16 Οκτωβρίου 2012 ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Γ.Σ.Ε.Ε.

ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Γ.Σ.Ε.Ε. ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Γ.Σ.Ε.Ε. ΣΤΟ 35 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ Συναδέλφισσες οι Αγαπητοί προσκεκλημένοι, Σας καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου στο 35 ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, της μαζικότερης συνδικαλιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα βρισκόμαστε στη δίνη μιας

Σήμερα βρισκόμαστε στη δίνη μιας ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 www.facebook.com/dhsye www.twitter.com/dhsyeete ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Η ΔΗ.ΣΥ.Ε. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΥΝΑΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

& ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

& ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕ - ΟΤΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 84 ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ Γιατί η διοίκηση του ΟΤΕ αρνείται να παραχωρήσει αναλυτικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα δημόσια αγαθά

Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα δημόσια αγαθά ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: τα οικονομικά της, η εκχώρηση αρμοδιοτήτων της και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα δημόσια αγαθά ΑΘΗΝΑ, ΜΑΙΟΣ 2014 Έκδοση του Κοινωνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕ - ΟΤΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 80 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ και ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ; Μία σημαντική παράμετρος για την ανάπτυξη και επιτυχή πορεία μιας επιχείρησης αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 3/5/2012-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 3/5/2012-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Σ.Σ.Ε.Τ.Ε. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 3/5/2012-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ 1 «Ο Λογ/σμός Επικούρησης» και οι προθέσεις της Διοίκησης της ΕΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Άρωµα Γαλλίας µύρισε η ατµόσφαιρα του

Άρωµα Γαλλίας µύρισε η ατµόσφαιρα του Εκδίδεται από την Οργάνωση Κοµουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος (τµήµα της 4 ης Διεθνούς) Φύλλο Νο1 Ιούνιος 2006 0,5 ευρώ Το 11 ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Πλατεία Πρωτοµαγιάς στις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕ - ΟΤΕ ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 83 ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Στις Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιεί η ένωσή μας σε όλη την

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας

Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας Τεύχος 3 Ιούλιος 2014 Γενική Συνέλευση ΣΥΜΗΔΥΠΑΣ Παρουσίαση: Ένωση Καταναλωτών Βόλου Αρχαιρεσίες Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας Η σύνθεση του Δ.Σ. της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. Πρόεδρος Λιόντης Στέφανος 6937457910

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 34 ΑΘΗΝΑ 104 32 Τηλ: 210 5241576-9 Αρ. φύλλου 247 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΤ-ΟΤΕ ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι και Πολιτικές Απασχόλησης Η απεργία και το πείραμα αυτοδιαχείρισης στην ΕΡΤ Η Εμπορική Εταιρική Σχέση (ΤΤΙΡ) ΗΠΑ Ε.Ε.

Νέοι και Πολιτικές Απασχόλησης Η απεργία και το πείραμα αυτοδιαχείρισης στην ΕΡΤ Η Εμπορική Εταιρική Σχέση (ΤΤΙΡ) ΗΠΑ Ε.Ε. ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Τεύχος 217, Ioύνιος 2014 Νέοι και Πολιτικές Απασχόλησης Η απεργία και το πείραμα αυτοδιαχείρισης στην ΕΡΤ Η Εμπορική Εταιρική Σχέση (ΤΤΙΡ) ΗΠΑ Ε.Ε. και η Ελλάδα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι,

ΠΡΟΛΟΓΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι, ΠΡΟΛΟΓΟΣ Αγαπητοί συνάδελφοι, Η Ευρωπαϊκή Επιχείρηση καθώς και οι πολυεθνικές εταιρείες είναι ήδη ή θα αποτελέσουν στο προσεχές µέλλον µια πραγµατικότητα την οποία το εργατικό κίνηµα των εργαζοµένων θα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ για τη συνδικαλιστική χρονιά 2002-2003

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ για τη συνδικαλιστική χρονιά 2002-2003 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ για τη συνδικαλιστική χρονιά 2002-2003 Συνάδελφοι -ισσες, Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας (άρθρο 14) το Δ.Σ. υποβάλει στην Τακτική Γενική Συνέλευση την έκθεση πεπραγμένων

Διαβάστε περισσότερα

Συνεταιριστική Ασφαλιστική & ο θεσμός της

Συνεταιριστική Ασφαλιστική & ο θεσμός της τεύχος Ν ο4 η Συνεταιριστική Ασφαλιστική & ο θεσμός της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα. ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΕΓΕΣ Συνεντεύξεις >> ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΥΡΤΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΤΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα