ΨΗΦΙΣΜΑ - ΑΠΟΦΑΣΗ 30 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΣΥΠ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΨΗΦΙΣΜΑ - ΑΠΟΦΑΣΗ 30 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΣΥΠ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"

Transcript

1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Π.Ο.Σ.Υ.Π. Ανδρέα Παπανδρέου 37, ΜΑΡΟΥΣΙ Τηλ.- FAX: Ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο ΠΟΣΥΠ Αθήνα 18,19 & 20 Μαρτίου 2015 ΠΡΟΣ: Υπουργό ΥΠΟΠΑΙΘ κο Μπαλτά Α. Αν. Υπουργό Παιδείας κο Κουράκη Τ. Γ. Γραμματέα ΥΠΟΠΑΙΘ κο Χασάπη Δ. Αν. Υπουργό Δ/κής Μετ/σης κο Κατρούγκαλο Γ ΑΔΕΔΥ Μέλη μας Πρωτοβάθμια Σωματεία ΨΗΦΙΣΜΑ - ΑΠΟΦΑΣΗ 30 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΣΥΠ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Μετά από χρόνια μνημονίων και μέτρων που έχουν σπείρει την κοινωνική καταστροφή, αποτελεί πολύ θετικό γεγονός ότι η αλλαγή της διακυβέρνησης δημιουργεί τουλάχιστον- προσδοκίες, αλλά και τροφοδοτεί απαιτήσεις από τους εργαζόμενους για μια άλλη πορεία πολιτικής, που να οδηγεί στην κατάργηση των μνημονίων και σε όσα αυτά έφεραν σε βάρος των εργαζομένων και του λαού. Όμως καμιά πολιτική που θα στοχεύει στην επαναφορά και στην διεύρυνση κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων, δεν θα γίνει πράξη αν δεν αγωνιστούμε για αυτό. Θα δούμε (σε κάποιες περιπτώσεις το είδαμε ήδη) να γίνεται επίκληση έλλειψης χρημάτων και περιορισμών που θέτουν οι «υποχρεώσεις» της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν θα πέσει σαν ώριμο φρούτο, ούτε τα αιτήματα μας θα ικανοποιηθούν, αν δεν συνεχίσουμε να τα απαιτούμε. Η χρονιά που πέρασε, εκτός από τις άσχημες στιγμές που μας άφησε από την προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του ΥΔΜΗΔ να εφαρμόσει την προσχηματική αξιολόγηση, άφησε και κάτι θετικό: έδειξε σε όλους τι μπορούμε να καταφέρουμε αν αγωνιζόμαστε μαζικά και οργανωμένα, καθώς η εφαρμογή της «αξιολόγησης» ανατράπηκε από τον αγώνα μας. Μέσα από τέτοιες συλλογικές προσπάθειες μπορούμε να διεκδικήσουμε την επαναφορά εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων που μας αφαιρέθηκαν, αλλά και την κατάκτηση νέων. Η δύναμή μας βρίσκεται στην ενότητα και στον διεκδικητικό αγώνα μέσα από μαζικές Γενικές Συνελεύσεις. Απαραίτητος και αναγκαίος ο αγωνιστικός συντονισμός των πρωτοβάθμιων συλλόγων, αλλά και με άλλες Ομοσπονδίες και την ΑΔΕΔΥ.

2 Έτσι, ως πλαίσιο διεκδικήσεων θέτουμε αρχικά- σειρά αιτημάτων που μπορούν να χαρακτηρισθούν ως άμεσης εφαρμογής, καθώς χαρακτηρίζονται από μηδενικό έως ελάχιστο κόστος. Αξιολόγηση Το 30 ο Συνέδριο της ΠΟΣΥΠ αποφάσισε και διεκδικεί: Κατάργηση του Ν. 4250/2014 για την «αξιολόγηση» και τον υποτιθέμενο επανέλεγχο των συμβάσεων που μοναδικό στόχο είχαν να οδηγήσουν χιλιάδες εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα και στην απόλυση. Αποτελεί συνταγματική υποχρέωση της διοίκησης και της πολιτείας να δημιουργεί συνθήκες αξιολόγησης, και επομένως θα πρέπει αποκλειστικά και κύρια να τηρηθούν τα στοιχεία που θα διασφαλίζουν την αντικειμενικότητα της αξιολόγησης. Να καθιερωθεί ένα σύγχρονο σύστημα αξιολόγησης των υπαλλήλων, με αξιόπιστο και αντικειμενικό τρόπο, με σωστή περιγραφή θέσεων εργασίας (job description) και διαδικασιών. Απόσυρση των εκθέσεων αξιολόγησης, από τους φακέλους των υπαλλήλων, που συντάχθηκαν με την διαδικασία της υποχρεωτικής ποσόστωσης του Ν.4250/2014. Επανίδρυση καταργημένων δομών και υπηρεσιών και ταυτόχρονη κατάργηση των αντίστοιχων μνημονιακών νόμων. Επανασύσταση κλάδων και θέσεων που καταργήθηκαν. Πειθαρχικό Δίκαιο Συνδικαλιστικές Ελευθερίες Κατάργηση των μνημονιακών νόμων που διαμόρφωσαν το αυταρχικό πλαίσιο για τους Δημοσίους Υπαλλήλους (Ν.4057/2012 και Ν.4093/12) και σε κάθε περίπτωση άμεση κατάργηση των διατάξεων που αφορούν την «αυτοδίκαιη αργία» και την «αναξιοπρεπή συμπεριφορά» (άρθρο 107). Αναστολή των αργιών και των ποινών που έχουν επιβληθεί, για τις ανωτέρω περιπτώσεις. Να διατυπωθεί σαφώς η αναστολή εκτέλεσης πειθαρχικής ποινής μέχρις ότου τελεσιδικήσει το ποινικό σκέλος. Να απαλειφθεί πλήρως το πειθαρχικό αδίκημα «της αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εντός και εκτός υπηρεσίας», που με την ασάφειά του έχει δημιουργήσει «βιομηχανία» πειθαρχικών διώξεων. Να απαλειφθεί το πειθαρχικό αδίκημα της «παραβίασης υποχρέωσης εχεμύθειας» το οποίο χρησιμοποιείται για να αποτρέψει καταγγελίες αυθαιρεσιών της διοίκησης. Να μην συμπεριληφθεί στα πειθαρχικά παραπτώματα η «αδικαιολόγητη μη εξυπηρέτηση πολιτών και μη έγκαιρη διεκπεραίωση των υποθέσεων τους σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις», λόγω της μεγάλης αποψίλωσης των υπηρεσιών του δημοσίου.

3 Κατάργηση των αντισυνδικαλιστικών νόμων, για πλήρη ελευθερία στην συνδικαλιστική δράση, την απεργία, τη διαδήλωση. Κατάργηση του θεσμού της πολιτικής επιστράτευσης. Βελτίωση, αναβάθμιση, και εκσυγχρονισμός του θεσμού των Υπηρεσιακών Συμβουλίων Η ουσιαστική συμμετοχή των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα θεσμικά όργανα, τα οποία λειτουργούν ως κέντρα λήψης των αποφάσεων που μας αφορούν άμεσα, αποκλείουν αδιαφανείς διαδικασίες, αυθαίρετες επιλογές, εξωϋπηρεσιακές παρεμβάσεις. Να υλοποιηθούν άμεσα: Ορισμός των εκπροσώπων της Διοίκησης στα Υ.Σ. με αντικειμενικά και αδιάβλητα κριτήρια. Τα διορισμένα μέλη να προέρχονται μετά από σχετική κλήρωση. Κατάργηση του απορρήτου των συνεδριάσεων και έκδοση κανονισμού λειτουργίας. Συμμετοχή εκπροσώπων εργαζομένων στα Πειθαρχικά Συμβούλια. Συμμετοχή εκπροσώπων εργαζομένων στο Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων Εργασιακά Άμεση επαναπρόσληψη όλων των εργαζόμενων που οδηγήθηκαν στην απόλυση και στη διαθεσιμότητα και εκτός των προσλήψεων του 2015, με αναπλήρωση των μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους. Άμεση κατάργηση όλων των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας. Να μπει τέλος στην ομηρία των συμβασιούχων. Κατάργηση των προγραμμάτων φτηνής και ελαστικής εργασίας. Δουλειά και όχι δουλεία, μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας, με ίση αμοιβή για ίση δουλειά, ενιαία μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Μέτρα για τους ανέργους. Διπλασιασμός του επιδόματος ανεργίας και επέκτασή του σε όλους. Δωρεάν περίθαλψη, υγεία, συγκοινωνίες, ρεύμα, νερό κ.α. Κατάργηση των αναχρονιστικών διατάξεων διαχωρισμού των υπαλλήλων σε ΙΔΑΧ και μονίμους, από τη στιγμή που έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα. (Υπηρεσιακά εξελίσσονται το ίδιο και διεκδικούν - καταλαμβάνουν τις ίδιες θέσεις ευθύνης μαζί με τους μόνιμους, ανήκουν στο ίδιο υπηρεσιακό συμβούλιο, αλλά εκπροσωπούνται από διαφορετικούς αιρετούς). Άμεση πρόσληψη διοικητικών υπαλλήλων στις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης, με παράλληλη κατάργηση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών. Προσλήψεις και για τις υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης των δημόσιων χώρων και όχι μέσω ιδιωτικών εταιρειών. Να επαναχορηγηθεί η μηχανογραφική άδεια των υπαλλήλων.

4 Να μην γίνεται καμία ενδοπεριφερειακή μετακίνηση υπαλλήλου από τη μία Υπηρεσία σε άλλη, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του. Αυτή να γίνεται μόνο μετά από αίτημα του ενδιαφερομένου υπαλλήλου και αφού τηρηθούν αξιοκρατικά κριτήρια σύμφωνα με τον Υ.Κ. Να επανέλθουν οι προϋποθέσεις χορήγησης αδειών (εκπαίδευσης, αναρρωτικών κλπ) που τροποποιήθηκαν με την εφαρμογή των μνημονιακών νόμων. Δημιουργία πλήρους Δημόσιας Τράπεζας Νομικών πληροφοριών για χρήση από τους υπαλλήλους, Να δοθεί και στους υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας η δυνατότητα φιλοξενίας των παιδιών τους σε παιδικές κατασκηνώσεις όπως ισχύει στην πλειονότητα των Δημοσίων Υπαλλήλων. Άμεση εφαρμογή των διατάξεων που αφορούν στην Υγιεινή και Ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Κάρτα εισόδου σε μουσεία και πολιτιστικούς χώρους. Υπεράσπιση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών και περιουσίας. Όχι στη διάλυση και ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών, στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών και αγαθών. Όχι στην εκποίηση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ. Δημόσια, δωρεάν και ποιοτική παιδεία, πολιτισμός και αθλητισμός. Περίθαλψη, υγεία και πρόνοια για όλους. Επαναλειτουργία των καταργημένων τομέων στην Επαγγελματική Εκπαίδευση. Ενιαία δημόσια δωρεάν δωδεκάχρονη γενική και επαγγελματική εκπαίδευση και δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή. Φραγμό στη φοροεπιδρομή και την φοροληστεία του εισοδήματος μισθωτών και συνταξιούχων. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και κάθε είδους χαρατσιού. Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Άμεση μείωση των τιμών στα βασικά είδη διατροφής, καθώς και των τιμών για τις στοιχειώδεις κοινωνικές υπηρεσίες (φως, νερό, τηλέφωνο) με δωρεάν παροχή ενός κατώτερου ορίου κατανάλωσης. Δραστική μείωση της έμμεσης φορολογίας (ΦΠΑ) και κατάργησή της για τα είδη πρώτης ανάγκης. Οικονομικά και ασφαλιστικά αιτήματα. Κατάργηση του βαθμολογίου μισθολογίου φτωχολογίου (Ν. 4024/11). Σταδιακή αποκατάσταση, μέσω πραγματικών αυξήσεων, των μεγάλων απωλειών στους μισθούς και στις συντάξεις. Επαναφορά του 13 ου -14 ου μισθού και σύνταξης. Προάσπιση των εργασιακών ασφαλιστικών μας κεκτημένων.

5 Να αναγνωρισθεί η προϋπηρεσία του ιδιωτικού τομέα στη μισθολογική και υπηρεσιακή εξέλιξη του υπαλλήλου. Προσμέτρηση του χρόνου υπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα στη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη του υπαλλήλου εφ όσον το αντικείμενο εργασίας του ήταν συναφές με την ειδικότητα διορισμού. Επανακατάταξη των Δημοσίων Υπαλλήλων σε μισθολογικά κλιμάκια και βαθμούς με βάση την πραγματική προϋπηρεσία. Κατάρτιση νέου και ενιαίου Μισθολογίου που θα οδηγήσει στην αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών που υπέστησαν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο τα τελευταία χρόνια. Ακώλυτη μισθολογική βαθμολογική εξέλιξη των Δημοσίων Υπαλλήλων με την άμεση κατάργηση της σχετικής μνημονιακής διάταξης και την κατάργηση της σύνδεσης βαθμού-μισθού με την αξιολόγηση. Υπεράσπιση του δημόσιου ασφαλιστικού συνταξιοδοτικού συστήματος και του συστήματος δημόσιας υγείας. Άμεση χρηματοδότηση όλων των ταμείων (ΜΤΠΥ, ΤΕΑΔΥ, ΤΠΔΥ) για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τους δικαιούχους και όχι πληρωμή επαχθών χρεών και δανείων μέσω αυτών. Όχι στη διάλυση της επικουρικής ασφάλισης και στη μείωση των εφάπαξ. Να ακυρωθούν-καταργηθούν όλες οι αντιδραστικές αλλαγές που έγιναν με τα αντιασφαλιστικά μέτρα και νόμους την τελευταία δεκαετία. Δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα, που να καλύπτει πλήρως και ποιοτικά τις ανάγκες των εργαζόμενων και των συνταξιούχων. Αναθεώρηση του συστήματος με το οποίο δίνονται τα βαρέα ένσημα και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Κάτω τα χέρια από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Θεωρούμε ότι η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόστηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και καταδικάστηκε από το εργατικό κίνημα, δεν πρέπει να συνεχιστεί και από τη σημερινή συγκυβέρνηση. Θεωρούμε ότι προτεραιότητα μιας φιλολαϊκής και αντιμνημονιακής πολιτικής είναι να καλυφθούν οι κοινωνικές δαπάνες για την παιδεία, την υγεία και την ασφάλιση, με την αναγκαία χρηματοδότηση των φορέων τους, αλλά και όλων των κοινωνικών φορέων. Επίσης προτεραιότητα είναι και η υπεράσπιση των αποθεματικών των ταμείων και όχι οι πληρωμές του ΔΝΤ και των διεθνών αρπακτικών των τραπεζών, με παράλληλη απαίτηση για διαγραφή του επαχθούς χρέους.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ http://paremvaseisdimosiou.blogspot.gr/ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! dimosio.paremvasis@gmail.com Η Κυβέρνηση συνεχίζει και βαθαίνει την

Διαβάστε περισσότερα

Το 16 ο Συνέδριο επικυρώνει το πλαίσιο αιτημάτων, όπως καταγράφηκε στις Γενικές Συνελεύσεις Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 23/2/2013 και 15/5/2013.

Το 16 ο Συνέδριο επικυρώνει το πλαίσιο αιτημάτων, όπως καταγράφηκε στις Γενικές Συνελεύσεις Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 23/2/2013 και 15/5/2013. Απόφαση του 16 ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ Έληξαν τα ξημερώματα της 3 ης /7/2013 οι εργασίες του 16 ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ. Στο συνέδριο συμμετείχαν 437 σύνεδροι που εκπροσώπησαν 87 ΕΛΜΕ από ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας. Προς. Θέμα: «Γενική Συνέλευση 24 Σεπτέμβρη, Απεργία 26 Σεπτέμβρη»

Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας. Προς. Θέμα: «Γενική Συνέλευση 24 Σεπτέμβρη, Απεργία 26 Σεπτέμβρη» Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας Αντωνοπούλου 66 Βόλος, T.K. 382 21 Τηλέφωνα: 24210)20483 (Κάθε Δευτέρα 19:00-21:00) 6936)584278 Fax: 24210)20483 e-mail: elme.mag@gmail.com Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γ. Κατρούγκαλο ΥΠΟΜΝΗΜΑ. Κύριε Υπουργέ,

Προς: Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γ. Κατρούγκαλο ΥΠΟΜΝΗΜΑ. Κύριε Υπουργέ, Αθήνα, 24.03.2015 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr Αριθµ. Πρωτ.:73 ΥΠΟΜΝΗΜΑ Προς: Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ..Ε.) ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ196-198 Αθήνα, 25/1/2018 114 71 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210-6440873 Αρ. Πρωτ. 13 FAX. 210-6454223 SITE: www.poseypexode.gr E-MAIL:

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αρ. Πρωτ.1454 Αθήνα 12/3/2015 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ Αθήνα 23/9/2014 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Αρ. Πρωτ Αθήνα 23/9/2014 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αρ. Πρωτ. 1045 Αθήνα 23/9/2014 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Εισήγηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προς τις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων Α. ΕΙΣΗΓΗΣΗ Η αδιέξοδη πολιτική που από το 2010, με πρόσχημα τη σωτηρία

Διαβάστε περισσότερα

48 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

48 ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Ο.Δ.Π.Τ.Ε.) Διεύθυνση: Πάντειο Πανεπιστήμιο Λεωφ. Συγγρού 136 Αθήνα Αθήνα 15 Οκτωβρίου 2011 Ταχ. Κωδ.: 17671 Αριθμ. πρωτ.: 181 Τηλέφωνα Προέδρου:6944191513

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ196-198 Αθήνα, 16/12/2016 114 71 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210-6440873 Αρ. Πρωτ. 415 FAX. 210-6454223 SITE: www.poseypexode.gr

Διαβάστε περισσότερα

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ Ημερομηνία Ανάρτησης: 18/09/2012 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Ο ΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ε ΝΩΣΕΩΝ Μ ΗΧΑΝΙΚΩΝ Δ Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015

Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015 Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015 Η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) καλεί όλες τις γυναίκες της λαϊκών στρωμάτων της πόλης μας να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα δράσης του Δ.Σ. της ΠΟΜΗΤΕΔΥ για την περίοδο

Πρόγραμμα δράσης του Δ.Σ. της ΠΟΜΗΤΕΔΥ για την περίοδο Πρόγραμμα δράσης του Δ.Σ. της ΠΟΜΗΤΕΔΥ για την περίοδο 2013-2016. Το 7 ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΜΗΤΕΔΥ μας βρίσκει αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Το νέο Δ.Σ. καλείται να υλοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Προωθεί τις αντιδραστικές "μεταρρυθμίσεις" στην υγεία και στην εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο, νέο Λύκειο, τεχνική εκπαίδευση, συγχωνεύσεις ΑΕΙ-ΑΤΕΙ,

Προωθεί τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις στην υγεία και στην εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο, νέο Λύκειο, τεχνική εκπαίδευση, συγχωνεύσεις ΑΕΙ-ΑΤΕΙ, Πρόταση αγώνα των Παρεμβάσεων στο ΓΣ της ΑΔΕΔΥ (24/11/17), στο δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα και τους εργαζόμενους Πρόταση αγώνα των Παρεμβάσεων - Κινήσεων - Συσπειρώσεων στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ στη

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση των εκπροσώπων των Παρεμβάσεων-Κινήσεων Συσπειρώσεων στο Δημόσιο για το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ στις 20-21/4/2015

Δήλωση των εκπροσώπων των Παρεμβάσεων-Κινήσεων Συσπειρώσεων στο Δημόσιο για το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ στις 20-21/4/2015 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ http://paremvaseisdimosiou.blogspot.gr/ dimosio.paremvasis@gmail.com Δήλωση των εκπροσώπων των Παρεμβάσεων-Κινήσεων Συσπειρώσεων στο Δημόσιο για το Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ-ΚΙΝΗΣΕΩΝ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Για το σχέδιο νόμου με τίτλο

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ-ΚΙΝΗΣΕΩΝ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Για το σχέδιο νόμου με τίτλο ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ-ΚΙΝΗΣΕΩΝ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Για το σχέδιο νόμου με τίτλο ««Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση -Αποκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 18 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 18 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 18 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ 1. Απόφαση για την Πληροφορική (σελ. 2) 2. Απόφαση για τις ξένες γλώσσες (σελ. 3) 3. Απόφαση για διορισμούς (σελ. 4) 4. Απόφαση για

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την 24ωρη απεργία του δημόσιου στην Αλεξανδρούπολη Με βασικό σύνθημα: Απαιτούμε, βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί: «πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης

Διαβάστε περισσότερα

Βόλος 5-3-2015. Προς τα µέλη του συλλόγου. Ενηµερωτικό Δελτίο

Βόλος 5-3-2015. Προς τα µέλη του συλλόγου. Ενηµερωτικό Δελτίο Βόλος 5-3-2015 Προς τα µέλη του συλλόγου Ενηµερωτικό Δελτίο ΘΕΜΑ 1 ο : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2/2/18.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ 2/2/18. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΣΥΠΕΡΤ ΣΤΙΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 1 ΚΑΙ 2/2/18. Στα τρία χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βιώσαμε όλοι οι εργαζόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Νέες επιπλέον δραστικές περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση σε δημόσια υγεία και παιδεία.

Νέες επιπλέον δραστικές περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση σε δημόσια υγεία και παιδεία. Το διεκδικητικό πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ 2015 Αρκετά πληρώσαμε αρκετά ματώσαμε. Οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες παίρνουμε την υπόθεση της υπεράσπισης

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015. Εισήγηση

Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015. Εισήγηση Συνεδρίαση Κεντρικής Διοίκησης Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015 Εισήγηση Είναι η πρώτη συνεδρίαση που κάνουμε μετά τις εκλογές της 25ης Γενάρη, εκλογές στις οποίες καταδικάστηκε η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος. ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/νση: Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος email: osyape@otenet.gr www.osyape.gr τηλ. προέδρου: 6932442294 τηλ. γραμματέα:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνοπτικό υπόμνημα για τα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Θέμα: Συνοπτικό υπόμνημα για τα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρ. Πρωτ.1384 Αθήνα 6/2/2015 Προς 1. τον Υπουργό Παιδείας κ. Αριστείδη Μπαλτά 2. τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας κ. Τάσο Κουράκη Κοιν: Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θέμα: Συνοπτικό υπόμνημα για τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

1) Να διερευνηθεί από το.σ της Οµοσπονδίας η δυνατότητα η µεγάλη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26/9/2012 µε απόφασή της να επεκταθεί είτε σε 48ωρη κλαδι

1) Να διερευνηθεί από το.σ της Οµοσπονδίας η δυνατότητα η µεγάλη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26/9/2012 µε απόφασή της να επεκταθεί είτε σε 48ωρη κλαδι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αθήνα, 24-09-2012 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Αρ.Πρωτ. 14 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ- Ε.Τ.Α.Α Μάρνη 22-Αθήνα ΠΡΟΣ Τηλ. 2105217301 (Πρόεδρος).Σ ΠΟΠΟΚΠ - 2103740409 (Γραµµατέας) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΤΟ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11 π.μ. ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΤΟ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11 π.μ. ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ωρη ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ο ΤΟ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11 π.μ. ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ωρη ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΤΟ 4 ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11π.μ. ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό

Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Απαίτησαν την απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό Με συνθήματα όπως «Τα ταμεία χτίστηκαν στου λαού τις πλάτες δεν τα παζαρεύουμε στους κεφαλαιοκράτες»,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΗΓΗ-Τ7Μ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 31/3/2014 Αριθ. Πρωτ.: 2/27432/0022

ΑΔΑ: ΒΙΗΓΗ-Τ7Μ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 31/3/2014 Αριθ. Πρωτ.: 2/27432/0022 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜ. ΔΗΜ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Α. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 22 η ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας!

Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας! Η αξιολόγησή τους δε θα γίνει και δική μας! Από το Γρηγόρη Καλομοίρη, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έστειλε επείγουσα (την τρίτη μέσα σε ένα μήνα) εγκύκλιο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ Ημερομηνία Ανάρτησης: 27/01/2012 Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με ασήκωτους φόρους και χαράτσια, που επιβάλλονται στους εργαζομένους και στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα, κλιμακώνεται

Διαβάστε περισσότερα

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 Ημερομηνία Ανάρτησης: 14/11/2005 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΙ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΙ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Την προηγουμένη συγκυβέρνηση της ΝΔ και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 5 η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 5 η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 5 η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Από 01/01/2018 έως 30/04/2018 ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ «ΑΠΟΤΑ ΚΑΤΩ» ΤΗΝ 1 η ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, Τα σωματεία που υπογράφουμε αυτό το κείμενο έχουμε ξεκινήσει ήδη από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη Αθήνα, 27.01.2017 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr Αριθμ. Πρωτ.: 49 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με την

Διαβάστε περισσότερα

Οι θυσίες μας για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων πρέπει να σταματήσουν!

Οι θυσίες μας για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων πρέπει να σταματήσουν! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ! Συναδέλφισσα, συνάδελφε, 14/1/2019 Η λεγόμενη «μεταμνημονιακή» περίοδος για την οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ δεν μπορεί να κρύψει ότι η συμφωνία

Διαβάστε περισσότερα

Αφού η διοίκηση της Alpha Bank κάνει το ΚΟΡΟΪΔΟ... Εμείς κάνουμε ΑΓΩΝΑ μέχρι την τελική Ν Ι Κ Η!!!

Αφού η διοίκηση της Alpha Bank κάνει το ΚΟΡΟΪΔΟ... Εμείς κάνουμε ΑΓΩΝΑ μέχρι την τελική Ν Ι Κ Η!!! Αφού η διοίκηση της Alpha Bank κάνει το ΚΟΡΟΪΔΟ Εμείς κάνουμε ΑΓΩΝΑ μέχρι την τελική Ν Ι Κ Η!!! ΑΦΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Ν Ι Κ Η!!! Ο σύλλογός

Διαβάστε περισσότερα

Σ αυτή την Απεργία πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. κανείς δεν την παλεύει μόνος!!!

Σ αυτή την Απεργία πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. κανείς δεν την παλεύει μόνος!!! Σ αυτή την Απεργία πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. κανείς δεν την παλεύει μόνος!!! Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Τετάρτη 6 Νοέμβρη και στο συλλαλητήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΣΥΑΠΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΟΣΥΑΠΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΣΥΑΠΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 1. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Να αντιμετωπιστεί η τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών των Περιφερειών (40% μείωση από το 2009) και να αρθεί η συνεχιζόμενη απαγόρευση των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Π.Ο.Σ.Ε. Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.) ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ196-198 Αθήνα, 11/12/2013 114 71 ΑΘΗΝΑ Αρ. Πρωτ. 237 ΤΗΛ. 210-6440873 FAX. 210-6454223 SITE: www.poseypexode.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητικό στην συνέντευξη του ΕΚΝΛ - 26/10/2015

Εισηγητικό στην συνέντευξη του ΕΚΝΛ - 26/10/2015 Εισηγητικό στην συνέντευξη του ΕΚΝΛ - 26/10/2015 Στις 12 Νοέμβρη, να σταματήσουν τα πάντα. Εκείνη τη μέρα κανένας εργάτης στη δουλειά, κανένας άνεργος και συνταξιούχος στο σπίτι. ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και συγκεντρωνόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Μ 7287

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Μ 7287 ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Μ 7287 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ 41 η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ 1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2015 και Προϋπολογισμός έτους 2016 2. Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής επί της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ. 1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ. Συναδέλφισσες, συνάδελφοι φυσικοθεραπευτές. Μισθωτοί στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενοι μικροεργαστηριούχοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΘΡΟ 1 Ο ΣΥΓΤΕ διατηρεί έντοκο λογαριασμό με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Σχέδιο Νόμου για την αξιολόγηση!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Σχέδιο Νόμου για την αξιολόγηση!!! Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2014 Αριθμ. Πρωτ.: 217 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Σχέδιο Νόμου για την αξιολόγηση!!! Η νέα μεθόδευση για χιλιάδες απολύσεις, την ομηρεία και τρομοκράτηση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και το Δημόσιο.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (4) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1996 Αθήνα, σήμερα στις , ημέρα Παρασκευή

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (4) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1996 Αθήνα, σήμερα στις , ημέρα Παρασκευή ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1996 01.02.07 1(4) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1996 Αθήνα, σήμερα στις 3-5-96, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00. στο κατάστημα της Γενικής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση του Ε.Κ.Ν.Λ για την Κοινωνική Ασφάλιση ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Αίθουσα συνελεύσεων ΕΚΝΛ

Εκδήλωση του Ε.Κ.Ν.Λ για την Κοινωνική Ασφάλιση ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Αίθουσα συνελεύσεων ΕΚΝΛ Εκδήλωση του Ε.Κ.Ν.Λ για την Κοινωνική Ασφάλιση ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Αίθουσα συνελεύσεων ΕΚΝΛ Εισήγηση του Προέδρου του ΕΚΝΛ, Τάσου Τσιαπλέ Το ΕΚΝΛ και γενικότερα το ταξικό σ.κ, αντιμετωπίζει την Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο: Δελτίο Τύπου σχετικά με το τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο: Δελτίο Τύπου σχετικά με το τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο: Δελτίο Τύπου σχετικά με το τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ Στις 21 Αυγούστου 2014 συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Στο Γενικό Συμβούλιο οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 10/2/15 Α.Π.

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 10/2/15 Α.Π. Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 FAX: 210 33 11 338 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 10/2/15 Α.Π.: 332 ΠΡΟΣ: τον Υπ. Παιδείας κ. Αριστ. Μπαλτά τον αναπλ. Υπ. Παιδείας κ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 13/02/2019

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 13/02/2019 Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 FAX: 210 32 27 382-33 11 338 www.olme.gr email: olme@otenet.gr Αθήνα, 13/02/2019 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΜΕ Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Προς τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Οι Ομοσπονδίες και

Διαβάστε περισσότερα

Η κρίση συνεχίζεται και βαθαίνει. Η χρηματοδότηση είναι μηδενική.

Η κρίση συνεχίζεται και βαθαίνει. Η χρηματοδότηση είναι μηδενική. Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια γίνονται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ υλοποιεί με υποδειγματικό τρόπο τις μνημονιακές δεσμεύσεις που ανέλαβε πριν από ένα χρόνο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 1 1. Έννοια και χαρακτηριστικά του Εργατικού Δικαίου... 1 1.1. Έννοια Εργατικού Δικαίου... 1 1.2. Χαρακτηριστικά του ΕργΔ... 1 1.3. Σύγχρονες τάσεις... 2 2. Ιστορικά... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο 43ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΝΑ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015 43ο Tακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.»

ΕΙΣΗΓΗΣΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» ΕΙΣΗΓΗΣΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» στην ΕΝΑΡΞΗ των ΕΡΓΑΣΙΩΝ του 2 ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΘΗΝΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοφανής στην ιστορία του τόπου η μη εκπροσώπηση των

Πρωτοφανής στην ιστορία του τόπου η μη εκπροσώπηση των Πρωτοφανής στην ιστορία του τόπου η μη εκπροσώπηση των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου ΕΦΚΑ. επιστολή της ΓΣΕΕ προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786 Fax 210 3802 864 E-mail : pame@pamehellas.gr http://www.pamehellas.

Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786 Fax 210 3802 864 E-mail : pame@pamehellas.gr http://www.pamehellas. Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786 Fax 210 3802 864 E-mail : pame@pamehellas.gr http://www.pamehellas.gr Ανακοίνωση Για τις άμεσες διεκδικήσεις της εργατικής τάξης Το

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ. Π.Ε.Ο. Α Π Ο Φ Α Σ Ε Ι Σ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ. Π.Ε.Ο. Α Π Ο Φ Α Σ Ε Ι Σ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, CYPRUS INDUSTRIAL, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, COMMERCIAL, PRESS-PRINTING ΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ AND GENERAL SERVICES ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ WORKERS TRADE UNION Σ.Ε.Β.Ε.Τ.Τ.Υ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Ημερομηνία Ανάρτησης: 28/01/2012 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 30 & 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει τις προτάσεις, που κατατέθηκαν κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκειται για το Νόμο 2084 του 1992 (Νόμος Σιούφα), το Νόμο 3029 του 2002 (Νόμος Ρέππα) κ.λ.π.

Πρόκειται για το Νόμο 2084 του 1992 (Νόμος Σιούφα), το Νόμο 3029 του 2002 (Νόμος Ρέππα) κ.λ.π. Πηγή: taxheaven Ημερμομηνία καταχώρησης: Feb 27 2008 at 05:37:27 PM Τι αλλάζει για τους ασφαλισμένους από 1η Ιανουαρίου 2008 Η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων για τους εργαζόμενους στο δημόσιο,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Καταρρέουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία Κινδυνεύουν οι συντάξεις.

Θέμα: Καταρρέουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία Κινδυνεύουν οι συντάξεις. 16/09/2013 ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον κ. Υπουργό: - Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Θέμα: Καταρρέουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία Κινδυνεύουν οι συντάξεις. 1 / 7 Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζουν τα σωματεία,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ- ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ- ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ- ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. Ιούνιος 2018 Η εκπαίδευση εδώ και οχτώ[8] χρόνια βρέθηκε και βρίσκεται και αυτή στη μέγγενη των μνημονίων, της επιτροπείας και στις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Α. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2009 Είναι η μοναδική διέξοδος για να επέλθει στην οικονομία και την αγορά ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOΓPAMMA ΔPAΣHΣ 43 O ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙO ΤΗΣ Π.O.Ε.-O.Τ.Α. ΑΘΗΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Αθήνα, 8 Ιουνίου 2015 Αριθμ. Πρωτ.: 686

ΠPOΓPAMMA ΔPAΣHΣ 43 O ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙO ΤΗΣ Π.O.Ε.-O.Τ.Α. ΑΘΗΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Αθήνα, 8 Ιουνίου 2015 Αριθμ. Πρωτ.: 686 Αθήνα, 8 Ιουνίου 2015 Αριθμ. Πρωτ.: 686 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Τ Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Προς: Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠPOΓPAMMA ΔPAΣHΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣΔΕΠ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣΔΕΠ Δικτυακός τόπος : http://www.ntua.gr/posdep Ηλεκτρονική Διεύθυνση : posdep@cs.ntua.gr ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ και ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ των Α.Ε.Ι. Ιπποκράτους 35, 6 ος όροφος, ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ

Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Παίρνουμε όλοι μέρος στις εκλογές του ΠΑΣΕ VODAFONE στις 14,15 και 16 Μαρτίου 2017 Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ Για ένα σωματείο που θα είναι οργανωτής στον αγώνα απέναντι σε εργοδοσία,

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωτικό Πλαίσιο για την ανάπτυξη αγωνιστικού απεργιακού προγράμματος δράσης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά τη διάρκεια του διμήνου Φεβρουαρίου Μαρτίου 2014

Οργανωτικό Πλαίσιο για την ανάπτυξη αγωνιστικού απεργιακού προγράμματος δράσης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά τη διάρκεια του διμήνου Φεβρουαρίου Μαρτίου 2014 Αθήνα 13.02.2014 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 82 Προς: Ομοσπονδίες-Μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και

Διαβάστε περισσότερα

Με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα-Καισαριανής-Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής,

Με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα-Καισαριανής-Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής, Με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα-Καισαριανής-Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής, σύσκεψη των σωματείων και μαζικών Φορέων των Ανατολικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 22/10/2018

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 22/10/2018 Απειλές της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας σε συναδέλφους Η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας, διαμαρτύρεται και καταγγέλλει την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την απαράδεκτη ενέργειά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη Αθήνα, 09.06.2017 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2 105 57 ΑΘΗΝΑ Τηλ 213.16.16.900 Fax 2103246165 Email: adedy@adedy.gr, adedy1@adedy.gr Αριθμ. Πρωτ.: 271 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση με την Υπουργό

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786 Fax 210 3802 864 E-mail : pame@pamehellas.gr http://www.pamehellas.

Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786 Fax 210 3802 864 E-mail : pame@pamehellas.gr http://www.pamehellas. Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786 Fax 210 3802 864 E-mail : pame@pamehellas.gr http://www.pamehellas.gr Πλαίσιο αιτημάτων Στις σημερινές συνθήκες κάθε επιμέρους μάχη

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ.1494 Αθήνα 23/3/2015 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Αριθ. Πρωτ.1494 Αθήνα 23/3/2015 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αριθ. Πρωτ.1494 Αθήνα 23/3/2015 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σύμφωνα με τα άρθρα 33, 34, 37, 38, 40 του Καταστατικού της Δ.Ο.Ε., καλούμε τους Αντιπροσώπους των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ:23 ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ 50 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ!

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ:23 ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ 50 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ:23 ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ 50 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ:23 ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ 50 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ! Το χάρτη όλων των δραματικών (23) περικοπών στις συντάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Αριστερό ενωτικό ψηφοδέλτιο

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Αριστερό ενωτικό ψηφοδέλτιο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Αριστερό ενωτικό ψηφοδέλτιο ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ 26,27ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Αριστερό ενωτικό ψηφοδέλτιο Ενάντια στην πασαρέλα (14) υποψηφίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 10-2- 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 14 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΛΜΕ. Με δεδομένα τα αιτήματα του 13 ου Συνεδρίου, συμπληρώνουμε τα παρακάτω:

ΑΠΟΦΑΣΗ 14 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΛΜΕ. Με δεδομένα τα αιτήματα του 13 ου Συνεδρίου, συμπληρώνουμε τα παρακάτω: ΑΠΟΦΑΣΗ 14 ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΛΜΕ Με δεδομένα τα αιτήματα του 13 ου Συνεδρίου, συμπληρώνουμε τα παρακάτω: 1. Να μην περάσουν οι αλλαγές στο εξεταστικό (περιφερειακές εξετάσεις κ.λπ.). 2. Όχι σε ξεχωριστό μισθολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Ως προς τις προβλεπόμενες διατάξεις του σχεδίου Νόμου επισημαίνουμε τα εξής:

Ως προς τις προβλεπόμενες διατάξεις του σχεδίου Νόμου επισημαίνουμε τα εξής: Αθήνα, 4 Μαΐου 2017 Αριθμ. Πρωτ.: 381 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Είναι η τρίτη φορά που ξεκινά η διαδικασία ψήφισης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ.751 Αθήνα 26/3/2014 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αριθ. Πρωτ.751 Αθήνα 26/3/2014 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αριθ. Πρωτ.751 Αθήνα 26/3/2014 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σύμφωνα με τα άρθρα 33, 34, 37, 38, 40 του Καταστατικού της Δ.Ο.Ε., καλούμε τους Αντιπροσώπους των Συλλόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, σας παραθέτουμε τα κύρια σημεία της έως τώρα πορείας μας, ως μέλη των οργάνων της διοίκησης του συλλόγου από 18/05/2015

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, σας παραθέτουμε τα κύρια σημεία της έως τώρα πορείας μας, ως μέλη των οργάνων της διοίκησης του συλλόγου από 18/05/2015 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, σας παραθέτουμε τα κύρια σημεία της έως τώρα πορείας μας, ως μέλη των οργάνων της διοίκησης του συλλόγου από 18/05/2015 Παραλάβαμε (18-05-2015) 15.747 ευρώ και σήμερα έχουμε περίπου το ίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΑΟΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ

ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΑΟΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1985 Μισθολόγιο 01.02.07 ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ 1985 Αθήνα σήμερα 13-5-1985 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00', στο Κατάστημα της Γενικής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ, οδός Απελλού 1,

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Χ. Καλούση μέλος Δ.Σ. ΕΚΛ, στο Συλλαλητήριο

Ομιλία Χ. Καλούση μέλος Δ.Σ. ΕΚΛ, στο Συλλαλητήριο Συναδέλφισσες και συνάδελφοι Είμαστε ξανά σήμερα εδώ στο δρόμο του αγώνα, για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της συγκυβέρνησης-συριζα- ΑΝΕΛ, ΕΕ και μεγάλου κεφαλαίου, συντονίζοντας τα βήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ)

Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) Η ΟΓΕ αγωνίζεται από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της για την αναγνώριση της κοινωνικής αξίας της μητρότητας. Η στήριξη του νέου ζευγαριού, και ιδιαίτερα της γυναίκας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Αριθμ. Φ.10050/οικ. 20496/4067 (1) Ρυθμίσεις για το προσωπικό της ΔΕΗ που είναι αποσπασμένο στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ/ΤΑΠ ΔΕΗ και ΤΑΥΤΕΚΩ στους αντίστοιχους τομείς ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΟΜΙΛΙΑ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΟΜΙΛΙΑ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην ΕΝΑΡΞΗ των ΕΡΓΑΣΙΩΝ της ΗΜΕΡΙΔΑΣ με θέμα: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Στην υπηρεσία των πολιτών για τη βελτίωση της

Διαβάστε περισσότερα

Μεταμόρφωση: 22/05/2015 Αριθμ. Πρωτ.: 8926

Μεταμόρφωση: 22/05/2015 Αριθμ. Πρωτ.: 8926 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Ι.Ράλλη & Δημαρχείου 44 52

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία Εκπαιδευτικής Αριστεράς

Συνεργασία Εκπαιδευτικής Αριστεράς Συνεργασία Εκπαιδευτικής Αριστεράς ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Τώρα όλοι γνωρίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Διοικητική Οργάνωση των Δήμων

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Διοικητική Οργάνωση των Δήμων ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Διοικητική Οργάνωση των Δήμων ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Αναπληρωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», ΔΟΕ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια ειναι η κατάσταση

1. Ποια ειναι η κατάσταση 1. Ποια ειναι η κατάσταση Οι 2300 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ που παραμένουν παρά τη χθεσινή εξέλιξη απλήρωτοι για 2 μήνες με το ύψος των απλήρωτων δεδουλευμένων να ξεπερνάει τα 6εκ. δικαίως βρίσκονται σε κινητοποιήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ Αρ. Πρωτ. 121 Αθήνα 6/9/2013 Προς Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2013-2014 Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς βρίσκει, εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και το σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΑΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΑΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΑΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ V PRC «Συνδικαλισμός, συνδικάτα και συνδικαλιστική συμμετοχή στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης», ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αντικείμενο της παρούσας έρευνας αποτέλεσε η διερεύνηση του βαθμού συνδικαλιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ!

Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ! Εργατική Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ! Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τα πλατιά λαϊκά στρώματα να συνεχίζουν να φτωχοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016

Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016 Εισηγητικό του Δ.Σ του ΕΚΝΛ στην συνέντευξη 16/6/2016 Θέλουμε να καλέσουμε τους εργαζόμενους να οργανωθούν στα σωματεία τους, στους τόπους δουλειάς και να ξεκινήσουμε νέους αγώνες, προκειμένου να αποκρούσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 10.10.2012 Βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πριν την εξαγγελία των νέων μέτρων μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματός μας και κατάργησης του ελάχιστου κράτους πρόνοιας που

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία στην Απεργιακή συγκέντρωση 23 Σεπτέμβρη

Ομιλία στην Απεργιακή συγκέντρωση 23 Σεπτέμβρη Ομιλία στην Απεργιακή συγκέντρωση 23 Σεπτέμβρη Συνάδελφοι συναδέλφισσες Ο πόλεμος που έχουν κηρύξει κυβέρνηση, αστικό κράτος, πλουτοκρατία, Ε.Ε στο σύνολο των εργαζόμενων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ: 3542

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ: 3542 ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Αθήνα, 9-2-2017 ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ: 3542 Πανεπιστημίου 67 105 64 Αθήνα Τηλ: 2103313732 2103314570 Fax: 2103314179 grammateia@popokp.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα