Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!"

Transcript

1

2 4 EDITION 2 ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!

3 ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ EDITION 2 5

4 6 EDITION 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4-5 Μπές...σε έναν κόσμο ονειρικό 8-9 Φιλοσοφία Εταιρικό προφίλ Σύγχρονος Μηχανολογικός Εξοπλισμός To μυστικό της Dimstel Πρώτες ύλες

5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ EDITION Είπαν για εμάς Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Κατηγορίες προϊόντων Αξεσουάρ ύπνου Σεβασμός στο περιβάλλον Όροι εγγύησης

6 8 EDITION 2 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Φιλοσοφία

7 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ EDITION 2 9 Κάθε στρώμα προορίζεται για κάποιον δικό μας άνθρωπο! Πολλά χρόνια νωρίτερα, ονειρευτήκαμε μια οικογενειακή, ελληνική εταιρεία στρωμάτων, που θα καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτηση, κάθε αισθητική και κάθε προϋπολογισμό, έχοντας ως βασική αρχή την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Ονειρευτήκαμε μια εταιρεία, που θα έχει αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει, και που θα εξελίσσεται έτσι, ώστε να βρίσκεται πάντα μπροστά από την αγορά και παράλληλα στο πλευρό σας. Φιλοσοφία μας είναι, πως κάθε μας στρώμα προορίζεται για κάποιον δικό μας άνθρωπο, πως κάθε στρώμα προορίζεται για το δικό μας σπίτι. Αυτό από μόνο του, μας οδήγησε να ονειρευτούμε μια επιχείρηση που θα μας κάνει περήφανους που είμαστε Έλληνες! Εμείς, κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα και δημιουργήσαμε την DIMSTEL. Τώρα, με τη σειρά της, η DIM- STEL θα κάνει πραγματικότητα και τον δικό σας «καλό» ύπνο, θα κάνει πραγματικότητα την ποιοτική ξεκούραση που τόσο χρειάζεστε... θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρά σας.

8 10 EDITION 2 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Εταιρικό Προφίλ

9 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ EDITION 2 11 Στρώματα υπερήφανα φτιαγμένα από ελληνικά χέρια στα Ιωάννινα. Στις αρχές του 2011, μια ελληνική επιχειρηματική οικογένεια από την Ήπειρο, ανέλαβε ένα φιλόδοξο εγχείρημα, την ίδρυση της DIMSTEL, μιας ελληνικής εταιρείας παραγωγής στρωμάτων και προϊόντων ύπνου. Αυτό όμως που ουσιαστικά έκανε και κάνει τη διαφορά, είναι τα δεδομένα και οι υψηλοί στόχοι που τέθηκαν, η επίτευξη των οποίων αποτέλεσε μονόδρομο. Το αποτέλεσμα ήταν ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο με έδρα τα Ιωάννινα, επιφάνειας τ.μ., στο οποίο τηρούμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ελέγχου ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, φροντίζοντας τα προϊόντα να παραμένουν καθαρά, μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Την ίδια στιγμή, διαθέτουμε τον πιο προηγμένο τεχνολογικά μηχανολογικό εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, που αφορά σε όλα τα προϊόντα, στη μελέτη, στον τρόπο κατασκευή τους και στην επιλογή των υλικών, ανάλογα με την κάθε κατηγορία και τις ανάγκες που πρέπει να καλύψουν. Βεβαίως, αυτό που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηριστική αξία, για την οποία αγωνιζόμαστε καθημερινά, είναι η διαφάνεια και η ειλικρίνεια προς εσάς και τους συνεργάτες μας, καθώς και ο σεβασμός τόσο προς τον καταναλωτή όσο και προς τα προϊόντα που σας προσφέρουμε.

10 12 EDITION 2 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Σύγχρονος Μηχ. Εξοπλισμός

11 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ EDITION 2 13 Το πάθος και η σκληρή δουλειά από μόνα τους δε φτάνουν. Χρειάζονται επίσης, η προηγμένη τεχνολογία και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων DIMSTEL είναι μία κάθετη μονάδα παραγωγής στρωμάτων, με τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο μηχανολογικό εξοπλισμό σε όλα τα στάδια παραγωγής. Ξεκινώντας αυτήν την προσπάθεια και με βασικό στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην αγορά των στρωμάτων, επενδύσαμε στον εξοπλισμό μας, μελετήσαμε και σχεδιάσαμε νέα προϊόντα και με όχημα την υψηλή τεχνογνωσία καινοτομούμε, απαντώντας ουσιαστικά στις ανάγκες σας. Το σύνολο των ελατηρίων των προϊόντων μας κατασκευάζονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις μας, καθώς διαθέτουμε ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής ελατηρίων. Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε στο ακέραιο και για τον έλεγχο ποιότητάς τους, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Βασικό μέλημά μας είναι η διασφάλιση των υψηλότερων επιπέδων υγιεινής, ποιότητας, άνεσης και αναπαυτικότητας, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν μία τόσο μοναδική και συγχρόνως προσωπική εμπειρία ύπνου.

12 14 EDITION 2 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ

13 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ EDITION 2 15 Η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει ελατήρια bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης. Το συγκεκριμένο τμήμα θεωρείται κορυφαίο στο είδος του, αποτελώντας ίσως ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής ελατηρίων σε παγκόσμια κλίμακα. Εδώ, λοιπόν, κατασκευάζουμε όλους τους τύπους ελατηρίων, που χρησιμοποιούμε στη συλλογή μας καθώς και είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει ελατήρια Bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερο ύπνο από οποιαδήποτε άλλα στρώματα αυτής της κατηγορίας. Πρώτη μας ύλη είναι το σύρμα, σε διαφορετικά πάχη, υψηλές αντοχές και συγκεκριμένες προδιαγραφές ποιότητας. Περισσότερα από 268 διαφορετικά ελατήρια έχουν τη δυνατότητα να σχεδιαστούν, να αναπτυχθούν και να παραχθούν στις εγκαταστάσεις μας. Θερμαίνοντας όλα μας τα ελατήρια στους 300 o C, εξασφαλίζουμε την υψηλή ελαστικότητα και τη μέγιστη αντοχή τους, δυο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για υψηλά επίπεδα άνεσης, άμεσης ανταπόκρισης και στήριξης του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα ανεξάρτητα ελατήρια παραγωγής μας, προπιέζονται στα κανάλια μεταφοράς τους, πριν ντυθούν με ειδικό ύφασμα και οδηγηθούν στο τελικό στάδιο παραγωγής, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη ελαστικότητα και άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κίνηση.

14 16 EDITION 2 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ

15 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ EDITION 2 17 Ο σχεδιασμός και η άνεση για εμάς είναι σημαντικά. Το τμήμα παραγωγής καπιτονέ, αποτελείται από υπερσύγχρονες πολυβέλονες μηχανές αμερικανικής προέλευσης και τεχνολογίας, οι οποίες επεξεργάζονται υλικά όπως μαλλί, βαμβάκι, celliant ύφασμα κ.α., με στόχο τη σχεδίαση, την αντοχή στο χρόνο και τα υψηλότερα επίπεδα αναπαυτικότητας όταν ξαπλώνετε στο στρώμα. Ο εξοπλισμός σχεδιασμού τελευταίας τεχνολογίας, δίνει τη δυνατότητα στο σχεδιαστικό μας τμήμα να ανακαλύπτει καθημερινά νέες δυνατότητες και προοπτικές για το στρώμα σας. Η εταιρεία μας, όντας και η μοναδική στην Ελλάδα που διαθέτει την πολυβέλονη μηχανή AXIOM, είναι περήφανη που έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί τα υλικά με οριζόντια κατεύθυνση της βελόνας, προστατεύοντας έτσι σημαντικά τις πρώτες ύλες που συμβάλλουν στην αναπαυτικότητα και την άνεση του στρώματός σας.

16 18 EDITION 2 ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΤΑΘΜΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΛΛΑΣ

17 ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΤΑΘΜΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΛΛΑΣ EDITION 2 19 Μοναδικό σύστημα συναρμολόγησης από την DIMSTEL. Το συγκεκριμένο τμήμα χαρακτηρίζεται από το μοναδικό σύστημα ψεκασμού ζεστής οικολογικής κόλλας, που εξασφαλίζει στο στρώμα άριστη συμπεριφορά και διάρκεια στο χρόνο. Οι «ευφυείς» σταθμοί ψεκασμού, που αντικαθιστούν την συναρμολόγηση του στρώματος με χειροκίνητα πιστόλια κόλλας, έχουν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί να ψεκάζουν τόσο την κατάλληλη ποσότητα κόλλας, όσο και στα κατάλληλα σημεία διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα σε κάθε παραγόμενο προϊόν. Μοναδικές πρέσες, ειδικά κατασκευασμένες για τον κλάδο της στρωματοποιίας, προπιέζουν τα στρώματα για ορισμένη χρονική διάρκεια, ανοίγοντας έτσι όλες τις «κυψέλες» των υλικών και δίνοντας ένα μοναδικό πλεονέκτημα καλύτερου αερισμού στα στρώματα της Dimstel. Το σύστημα ψεκασμού της DIMSTEL εξασφαλίζει σε εσάς ένα στρώμα υψηλών προδιαγραφών, μεγάλης αντοχής αλλά και άριστης απόδοσης κατά τη διάρκεια του ύπνου, αφού όλα τα υλικά είναι στην κατάλληλη θέση για να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε σας κίνηση.

18 20 EDITION 2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

19 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ EDITION 2 21 Κάθε στρώμα προορίζεται για το δικό μας σπίτι. Βασική αρχή της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η υγιεινή και η παροχή διαφοροποιημένων και σύγχρονων προϊόντων στην αγορά. Αυτό δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τον ποιοτικό έλεγχο κάθε προϊόντος ξεχωριστά, πριν το τελικό στάδιο της συσκευασίας. Με φροντίδα και αγάπη για το προϊόν μας, ελέγχουμε κάθε σπιθαμή του στρώματος, καθώς επιδιώκουμε να φτάσει στον καταναλωτή χωρίς κανένα ψεγάδι. Είναι το στάδιο λοιπόν, έπειτα από την αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής που καταλήγει στη συσκευασία του έτοιμου προϊόντος, σε ειδική ανακυκλώσιμη σακούλα, αεροστεγώς κλεισμένη για τη διατήρηση της υγιεινής του κάθε στρώματος, μέχρι την παράδοσή του στον τελικό του προορισμό. Κάθε στρώμα που παράγεται στη DIMSTEL προορίζεται για το «δικό μας» σπίτι.

20 22 EDITION 2 TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ DIMSTEL

21 TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ DIMSTEL EDITION 2 23 Το μυστικό είναι στις ζώνες στήριξης. Τελικά τι στρώμα πρέπει να αγοράσω, μαλακό ή σκληρό; Η απάντηση βρίσκεται στη DIMSTEL. Η εταιρία από τα Ιωάννινα έχει μία ξεχωριστή προσέγγιση στο ποιο είναι το καλύτερο στρώμα και σας προτείνει, ανεξάρτητα ποια κατηγορία καλύπτει τις ανάγκες σας, να επιλέξετε στρώμα με διαφορετικές ζώνες στήριξης στο τελάρο ελατηρίων. Η DIM- STEL είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει στρώμα με ελατήρια bonnell και διαφορετικές ζώνες στήριξης στα ελατήρια (και όχι στο καπιτονέ). Η στήριξη του σώματος για να είναι αποτελεσματική πρέπει να προέρχεται από τον πυρήνα του στρώματος που δεν είναι άλλο από τα ελατήρια. Οι ζώνες στήριξης στα στρώματα της DIMSTEL προσφέρονται σε όλους τους τύπους ελατηρίων είτε πρόκειται για τα συνδεδεμένα ελατήρια bonnell είτε για τα ανεξάρτητα ελατήρια pocket.

22 24 EDITION 2 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ Πρώτες Ύλες

23 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ EDITION 2 25 Τα συστατικά για ένα πετυχημένο στρώμα είναι η τεχνολογία, η τεχνογνωσία, το μεράκι και φυσικά οι κορυφαίες πρώτες ύλες! Η DIMSTEL χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά για τα στρώματά της δίνοντας σε εσάς όλα τα πλεονεκτήματα της φύσης και της τεχνολογίας. Υλικά όπως το μαλλί που χαρακτηρίζεται για την ιδιότητά του να συγκρατεί την υγρασία έως και 40% του βάρους του, ενώ ως προς την αίσθηση είναι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, το βαμβάκι που χαρακτηρίζεται κυρίως για την απαλότητα και τη δυνατότητα αερισμού του. Οι μακρύτερες ίνες του, το καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην απορρόφηση της υγρασίας, καθώς διευκολύνει τον αέρα να διαπερνά το στρώμα. Υλικά όπως ο κοκοφοίνικας, η αλογότριχα, το λάτεξ από φυσικό καουτσούκ, το πρωτοποριακό υλικό celliant κ.α. χρησιμοποιούνται στα στρώματα της DIΜSTEL διαφοροποιώντας τα από την αγορά και δίνοντας σε εσάς την μοναδική εμπειρία ύπνου που μπορείτε να αποκτήσετε σε ένα από αυτά.

24 26 EDITION 2 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

25 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ EDITION 2 27

26 28 EDITION 2 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

27 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ EDITION 2 29 Η DIMSTEL προοδεύει και απασχολεί τα μέσα. Η DIMSTEL έκλεισε τρία χρόνια στην αγορά και το γιορτάζει. Έχει πολλούς λόγους να είναι χαρούμενη αφού αυτό το διάστημα συνοδεύτηκε από επιτυχίες, ευχαριστημένους πελάτες, δυναμική αναπτυξιακή τροχιά στην αγορά των στρωμάτων αλλά και όνειρα για ένα λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον. Αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας της DIMSTEL η εταιρία μας δεν πέρασε απαρατήρητη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης. Είναι η επένδυση από ελληνική οικογένεια στην περιφέρεια της χώρας μας στην καρδιά της κρίσης; Είναι η συγκέντρωση των κορυφαίων μηχανημάτων παραγωγής στρωμάτων σε μία εταιρία; Είναι οι άνθρωποί της που την οδήγησαν μέσα σε μόλις τρία χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής στρωμάτων της χώρας που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης; Όπου και να βρίσκεται η απάντηση, εμείς αισθανόμαστε περήφανοι για το ενδιαφέρον προς το εγχείρημά μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να «απασχολούμε» ευχάριστα στο μέλλον με τα νέα μας προϊόντα αλλά και την αναπτυξιακή και πετυχημένη πορεία της εταιρίας μας.

28 30 EDITION 2 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

29 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ EDITION 2 31

30 32 EDITION 2 ΕTAIΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΕΚΕ)

31 ΕTAIΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΕΚΕ) EDITION 2 33 «100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα» από την DIMSTEL και στηρίζουν έγκριτους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η DIMSTEL δημιούργησε το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης «100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα». Από το 2013 και κάθε χρόνο, η εταιρία θα συνεργάζεται με έγκριτες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, για την προσφορά στρωμάτων ύπνου σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ουσιαστική στήριξη παιδιών και ευπαθών ομάδων στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Η ενέργεια 100 Στρώματα Ταξιδεύουν στην Ελλάδα εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με κεντρικό άξονα την προσφορά και με σκοπό να γίνει ετήσιος θεσμός. Ονειρευτήκαμε μια εταιρία που θα έχει αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει. Φιλοσοφία μας είναι πως κάθε μας στρώμα προορίζεται για κάποιον δικό μας άνθρωπο, πως κάθε στρώμα προορίζεται για το δικό μας σπίτι. Έτσι, κάθε ένα από τα 100 στρώματα που θα ταξιδεύουν θα δημιουργηθούν με ακόμη μεγαλύτερη στοργή, γιατί προορίζονται για κάποιο δικό μας παιδί. Η πρώτη ενέργεια του προγράμματος ολοκληρώθηκε με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπου με μεγάλη χαρά τα 309 παιδιά που μεγαλώνουν στα 13 Σπίτια του Oργανισμού καλωσόρισαν τους ανθρώπους της ελληνικής βιομηχανίας στρωμάτων στην οικογένεια του Oργανισμού.

32 34 EDITION 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

33 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ EDITION 2 35

34 36 EDITION 2 EXCLUSIVE

35 EXCLUSIVE EDITION 2 37 Στρώματα διεθνών προδιαγραφών από την DIMSTEL Η σειρά Εxclusive είναι η κορυφαία σειρά στρωμάτων της DIMSTEL. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα μοναδικά ελατήρια «πατέντες», που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στη χώρα μας, και στην εταιρεία μας έχουμε τη δυνατότητα να τα κατασκευάζουμε οι ίδιοι, στις εγκαταστάσεις μας. Πρόκειται για τους τύπους ελατηρίων SoftTouch και Hourglass. Με τα στρώματα Extravagant και Majestic καθώς και με τις εκτενείς εκδόσεις τους με pillow top θα νιώσετε το συναίσθημα της πολυτέλειας και της άνεσης κάθε βράδυ σπίτι σας.

36 38 EDITION 2 EXCLUSIVE EXTRAVAGANT pillow top Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

37 EXCLUSIVE EDITION 2 39 Μοναδική αίσθηση αμερικάνικης πολυτέλειας από τα Ιωάννινα. Ο ιδανικός συνδυασμός ανεξάρτητων ελατηρίων τελευταίας τεχνολογίας Hourglass, με επτά ζώνες στήριξης και αμερικανικού τύπου ενσωματωμένο ανώστρωμα pillow top. Τα ανεξάρτητα ελατήρια Hourglass αντιστοιχούν σε ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο διατίθεται στην αγορά διεθνώς, καθώς πρόκειται για τρία ελατήρια σε ένα ικανά να προσαρμόζονται σε διαφορετικά βάρη αυτόματα, και η DIMSTEL αποτελεί τη μοναδική εξουσιοδοτημένη εταιρεία στη χώρα μας, για την κατασκευή τους. Με ειδική μελέτη, χαρίζουν στο στρώμα μια αναπαυτική πρώτη αίσθηση, η οποία συνοδεύεται από άμεση υποστήριξη στα σημεία του σώματος που την απαιτούν. Τα αναπαυτικά μαλακά υλικά μαζί με το μαλλί στο καπιτονέ του pillow top, το λάτεξ και την αλογότριχα, δίνουν την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας που κάθε ένας από εμάς θα ζήλευε μόλις ξάπλωνε σε αυτό. Την ίδια στιγμή, το Extravagant Pillow top χαρακτηρίζεται για τον μοναδικό του σχεδιασμό, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστικού τμήματος της DIMSTEL.

38 40 EDITION 2 EXCLUSIVE EXTRAVAGANT Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

39 EXCLUSIVE EDITION 2 41 Cashmere.. όπως λέμε.. τέλεια απαλότητα! Το Εxtravagant καλύπτει απόλυτα εσάς, που επιθυμείτε το στρώμα σας να μην είναι ούτε πολύ μαλακό, αλλά ούτε και πολύ σκληρό. Χαρακτηρίζεται για την αναπαυτικότητα και για τον μοναδικό συνδυασμό υλικών υψηλής τεχνολογίας και φύσης, που οδηγούν σε μια «κορυφαία» εμπειρία ύπνου. Η χρήση της ψεκασμένης με latex αλογότριχας εξασφαλίζει την άριστη ρύθμιση της υγρασίας του στρώματος, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ξηρού και άνετου περιβάλλοντος, ιδανικού για έναν ξεκούραστο ύπνο. Τα ανεξάρτητα ελατήρια Hourglass στηρίζουν ιδανικά κάθε τύπο σώματος ενώ παράλληλα, τα αφρώδη υλικά υψηλής ποιότητας ενισχύουν την ελαστικότητα και αντοχή του στρώματος. Την ίδια στιγμή, το Extravagant χαρακτηρίζεται για τον μοναδικό του σχεδιασμό, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστικού τμήματος της DIMSTEL, καθώς το σχέδιο στο καπιτονέ του θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης.

40 42 EDITION 2 EXCLUSIVE MAJESTIC pillow top Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

41 EXCLUSIVE EDITION 2 43 Το μπλε... που ερωτεύεσαι. Το στρώμα με τα προηγμένης τεχνολογίας ελατήρια SoftTouch και επτά διαφορετικές ζώνες στήριξης. Τα SoftTouch αποτελούν παγκόσμια καινοτομία και η DIMSTEL αποτελεί τη μοναδική εξουσιοδοτημένη εταιρεία στη χώρα μας, για την κατασκευή τους. Το αμερικανικού τύπου Majestic pillow top σε συνδυασμό με το διάτρητο blue navy ύφασμα και τα κορυφαία υλικά, εξασφαλίζουν κατάλληλες συνθήκες για να νιώσετε ότι το κρεβάτι σας είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου. Εάν κάποιος αναζητά ένα απίθανα μαλακό και συγχρόνως με σωστή υποστήριξη στρώμα, το Majestic pillow top αποτελεί την ιδανική επιλογή!

42 44 EDITION 2 EXCLUSIVE MAJESTIC Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

43 EXCLUSIVE EDITION 2 45 Η μαγεία της πολυτέλειας! O μοναδικός σχεδιασμός των ανεξάρτητων ελατηρίων SoftTouch προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση πολυτέλειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη σωστή υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης. Η γεωμετρική τους σχεδίαση και η χρήση διαφορετικών τύπων σκληρότητας επιτρέπουν στο Majestic να υποστηρίζει ιδανικά και άμεσα κάθε σημείο του σώματός σας. Ο μοναδικός σχεδιασμός στο καπιτονέ του, το μαλλί, τα αφρώδη υλικά υψηλής ποιότητας σας χαρίζουν την απαραίτητη ελαστικότητα και άνεση, ενώ το LatexGel συμβάλλει φυσικά στη ρύθμιση της ιδανικής θερμοκρασίας με ειδικές κυψέλες Gel μέσα στο Latex. Την ίδια στιγμή, η φάσα Blue Navy που καλύπτει το Majestic περιμετρικά, αποτελείται από ύφασμα 3-D, γεγονός που επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος και την αποβολή της υγρασίας, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον. Το αποτέλεσμα; Το πιο αναπαυτικό στρώμα που ονειρευτήκατε ποτέ.

44 46 EDITION 2 SPORTS

45 SPORTS EDITION 2 47 Όλη η τεχνολογία σε ένα... κορυφαίο στρώμα! Όλοι μπορούμε και αξίζουμε να ζήσουμε την εμπειρία μιας πρωτόγνωρης κατηγορίας στρωμάτων για τα ελληνικά δεδομένα. Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά από τη DIMSTEL. Αποτελείται από δύο τύπους στρωμάτων με ανεξάρτητα ελατήρια, κορυφαία υλικά υψηλής τεχνολογίας κατάλληλα για γρηγορότερη ανάκαμψη του οργανισμού, αλλά και sport εμφάνιση! Εσείς, που αγαπάτε τον αθλητισμό και θεωρείτε κάθε λεπτό ξεκούρασης πολύτιμο, θα τα λατρέψετε!

46 48 EDITION 2 SPORTS ENERGY Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

47 SPORTS EDITION 2 49 Πρωταθλητής κόσμου! Η DIMSTEL είναι από τις πρώτες εταιρίες στον κόσμο που χρησιμοποίησε το καινοτόμο υλικό celliant σε στρώμα. Το Energy διακρίνεται για τα υλικά υψηλής τεχνολογίας που βοηθούν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της «αθλητικής» σειράς στρωμάτων της DIMSTEL. Την ίδια στιγμή, το υλικό celliant, βάση ερευνών της εταιρίας Hologenix στην California των ΗΠΑ, αυξάνει τα επίπεδα του οξυγόνου στους ιστούς και το δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλει σημαντικά στον ξεκούραστο ύπνο και βοηθά στην ισορροπία της θερμοκρασίας του σώματος. (περισσότερα στο Ταυτόχρονα, το ύφασμα Thermocool βοηθάει στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας χειμώνα καλοκαίρι ενώ η φάσα που καλύπτει το Energy περιμετρικά, αποτελείται εξ ολοκλήρου από διάτρητο ύφασμα 3-D, γεγονός που επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος και την αποβολή της υγρασίας, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον. Τέλος την απόλυτη στήριξη του σώματος εξασφαλίζουν τα ελατήρια Hourglass που η DIMSTEL περήφανα μπορεί και παράγει.

48 50 EDITION 2 SPORTS POWER Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

49 SPORTS EDITION 2 51 Για όσους είναι ή αισθάνονται αθλητές! Μία ακόμα καινοτομία της DIMSTEL για τους λάτρεις του αθλητισμού και όχι μόνο. Με τελάρο ανεξάρτητων ελατηρίων, που παρέχουν πέντε διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, το Power συμβάλλει στο να διατηρεί η σπονδυλική σας στήλη τη φυσική της καμπύλη, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, που συνεπάγεται και την ταχύτερη ανάκαμψη του σώματος. Η χρήση του celliant, του πιο διαδεδομένου και τεχνολογικά προηγμένου υλικού παγκοσμίως, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση αλληλεπίδραση με το ανθρώπινο σώμα, και μάλιστα όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά και καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο υλικό συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων του οξυγόνου στους ιστούς και το δέρμα, ενώ παράλληλα βοηθά και στην ισορροπία της θερμοκρασίας του σώματος. Ταυτόχρονα, η φάσα που καλύπτει το Power περιμετρικά, αποτελείται εξ ολοκλήρου από διάτρητο ύφασμα 3-D, γεγονός που επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος και την αποβολή της υγρασίας, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον. Με τέτοιο συνδυασμό υλικών, το στρώμα Power βελτιώνει τόσο τη φυσική σας κατάσταση όσο και την αίσθηση ευεξίας του οργανισμού, προετοιμάζοντάς σας, ώστε να πετύχετε τις καλύτερες επιδόσεις.

50 52 EDITION 2 WELLNESS

51 WELLNESS EDITION 2 53 Ευεξία.. από το στρώμα σας. Η κατηγορία Wellness αποτελεί νέα κατηγορία της DIMSTEL και ως στόχο έχει τη δική σας χαλάρωση. Η επεξεργασία του υφάσματος με εκχυλίσματα ευκαλύπτου σας προσφέρουν απόλυτη αίσθηση χαλαρότητας, αναζωογόνησης και ξεκούρασης. Το Tencel C αυξάνει την υγρασία του δέρματος διατηρώντας το έτσι πιο ελαστικό και «ζωηρό». Υλικά όπως φυσικό Latex αλλά και Memory Foam (ελαστική βισκόζη) βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κατ επέκταση σε έναν πιο ξεκούραστο ύπνο. Επιλέξτε στρώμα από τη νέα σειρά Wellness και αφήστε το στρώμα σας να σας ξεκουράσει.

52 54 EDITION 2 WELLNESS FRESH Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

53 WELLNESS EDITION 2 55 Η DIMSTEL συνδυάζει Memory Foam, Latex & ελατήρια σε ένα στρώμα! Μία μοναδική αίσθηση θα ανακαλύψετε στο στρώμα Fresh της DIMSTEL. Είναι ο μοναδικός συνδυασμός Pocket Springs, Memory Foam & Latex που εξασφαλίζει το τέλειο αποτέλεσμα. Έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε memory foam πάχους 4 cm στο καπιτονέ εξασφαλίζουμε την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος καθώς με τα ανεξάρτητα ελατήρια βοηθούμε στη σωστή και άμεση ανταπόκριση σε κάθε κίνηση του σώματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

54 56 EDITION 2 WELLNESS LATEX Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

55 WELLNESS EDITION 2 57 Ένα στρώμα βγαλμένο από τη φύση! Το Latex είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομά του. Ένα στρώμα χωρίς ελατήρια, από 100% latex, με επτά ζώνες στήριξης, για την απόλυτη υποστήριξη της σπονδυλικής σας στήλης. Προερχόμενο από τον χυμό του τροπικού καουτσουκόδεντρου, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, προσδίδοντας στο στρώμα σας ελαστικότητα και αντοχή. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται για τον αντιμυκητιακό και αντιβακτηριδιακό του χαρακτήρα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον καλύτερο αερισμό του στρώματος. Επιπλέον, το στρώμα Latex καλύπτεται από ύφασμα, ειδικά επεξεργασμένο με Tencel C, διαδικασία από την οποία ο ευκάλυπτος εγγυάται έναν ακόμα πιο φυσικό και ευχάριστο ύπνο. Ο καλός ύπνος είναι στη φύση του!

56 58 EDITION 2 POCKET

57 POCKET EDITION 2 59 Είναι ωραίο όταν όλα μπαίνουν στη θέση τους... Στη συγκεκριμένη κατηγορία στρωμάτων, είναι ωραίο όταν όλα τα ελατήρια μπαίνουν και μένουν στη θέση τους, κάθε ένα στο δικό του pocket! Η σειρά Pocket χαρακτηρίζεται τόσο από την υψηλή της ποιότητα όσο και από τα ανεξάρτητα ελατήρια, που κατασκευάζονται στο σύνολό τους από τη DIMSTEL. Πρόκειται για ελατήρια μέγιστης αντοχής και απόδοσης, κατασκευασμένα από ευρωπαϊκό ατσάλι, σε σχήμα βαρελιού, θερμαινόμενα στους 300 ο C, με στόχο να προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και αναπαυτικότητας. Η κατηγορία pocket αποτελείται από τέσσερις τύπους κορυφαίων στρωμάτων για κάθε ανάγκη και οικονομικό προϋπολογισμό. Κάθε στρώμα αυτής της κατηγορίας, διακρίνεται για τη σωστή στήριξη του σώματος, για άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κίνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά και για τα φυσικά υλικά όπως μαλλί, βαμβάκι, κοκοφοίνικας και λάτεξ που χρησιμοποιούνται. Μεγιστοποιήστε την απόδοση της υγιεινής του ύπνου σας επιλέγοντας ένα στρώμα με διάτρητο ύφασμα περιμετρικά (3-D) για πλήρη αερισμό και μείωση της ανάπτυξης των μικροβίων και ακάρεων.

58 60 EDITION 2 POCKET CLOUD Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

59 POCKET EDITION 2 61 Η φινέτσα και ο σχεδιασμός, έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο! Για τους ανθρώπους τους σχεδιαστικού τμήματος της DIMSTEL το να φτιάξεις ένα στρώμα δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται πάθος, μεράκι και αγάπη για να έχεις επιτυχημένο αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το στρώμα Cloud το οποίο προσφέρει μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και αναπαυτικότητας με τις καμπύλες του. Ταυτόχρονα, οι πέντε ζώνες στήριξης, οι στρώσεις του κοκοφοίνικα και του λάτεξ αλλά και ο περιμετρικός αερισμός που βοηθά στην αποβολή της υγρασίας, κάνουν το στρώμα Cloud μοναδικό στην κατηγορία του. Η DIMSTEL καινοτομεί για ακόμη μία φορά στην ελληνική αγορά «τολμώντας» να δώσει χρώμα στα στρώματά της.

60 62 EDITION 2 POCKET HUG Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

61 POCKET EDITION 2 63 Όταν η ποιότητα συναντά τις επιθυμίες σας! Το στρώμα Hug αποτελείται από τελάρο ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket, με τρεις ζώνες στήριξης. Η εξελιγμένη ποιότητα των ελατηρίων, σε συνδυασμό με τη συγκεκριμένη διάταξη των υλικών, σας εξασφαλίζουν έναν ήρεμο ύπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου το σώμα σας έχει άρτια στήριξη. Ταυτόχρονα, οι στρώσεις του βαμβακερού τάπητα αλλά και του μαλακού αφρώδες υλικού, προσδίδουν στο στρώμα την απαραίτητη ελαστικότητα. Το διάτρητο ύφασμα περιμετρικά προσδίδει καλύτερη δυνατότητα αερισμού, καθώς και αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία, αφού όσο περισσότερο φως και αέρα δίνουμε στο στρώμα τόσο πιο δύσκολη γίνεται η ανάπτυξη αυτών. Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και τεχνογνωσίας κάνει το Hug το πιο «επιθυμητό» στρώμα, για έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο.

62 64 EDITION 2 POCKET REST Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

63 POCKET EDITION 2 65 Σταθερή αξία, με εκσυγχρονισμένη τεχνολογία! Με ανεξάρτητα ελατήρια που τοποθετούνται σε ανεξάρτητη θήκη, από ύφασμα άριστης ποιότητας και τρεις ζώνες στήριξης, το στρώμα Rest σας εξασφαλίζει ανενόχλητο ύπνο και άριστη προσαρμοσμένη στήριξη του σώματος, από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Αμέσως μόλις ξαπλώσετε, θα διαπιστώσετε το πλεονέκτημα στη διατήρηση της σωστής και ευθυγραμμισμένης θέσης της σπονδυλικής σας στήλης. Συνδυαστικά, η χρήση του ελαστικοποιημένου κοκοφοίνικα, ψεκασμένου με latex, εγγυάται τη φυσική προσαρμογή του ανθρώπινου σώματος, αποτελώντας ταυτόχρονα άριστη μόνωση για τη θερμοκρασία. Η πραγματική, όμως, διαφορά του Rest, που αποτελεί και το συγκριτικό του πλεονέκτημα, είναι η χρήση δυο διαφορετικών υλικών. Το μαλλί στη μία πλευρά για τους χειμερινούς μήνες και το βαμβάκι στην άλλη, ώστε να εναλλάσσεται κατά τις πιο υψηλές θερμοκρασίες. Την τέλεια ισορροπία ήρθε να δώσει το διάτρητο ύφασμα περιμετρικά του στρώματος με το σύστημα Advanced Air- Flow της DIMSTEL. Μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι το Rest αποτελεί το ιδανικό στρώμα για όλο το χρόνο!

64 66 EDITION 2 POCKET JOY Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

65 POCKET EDITION 2 67 Τεχνολογία και φύση συνδυάζονται! Ένα στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια για να έχετε άμεση ανταπόκριση στις κινήσεις του σώματός σας. Το ειδικό διάτρητο 3-D ύφασμα επάνω και κάτω από τα ελατήρια επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος για μεγαλύτερη υγιεινή. Το στρώμα Joy σας προσφέρει φυσική απόλαυση με μαλλί από την μία και βαμβάκι από την άλλη πλευρά. Τα μαλακά αφρώδη υλικά επιτρέπουν στο στρώμα να διατηρεί την αναπαυτικότητα που αναζητάτε και να είναι αντάξιο των προσδοκιών και των πιο απαιτητικών πελατών. Μαλλί, βαμβάκι, ανεξάρτητα ελατήρια, διάτρητο ύφασμα 3-D και είστε έτοιμοι για ξεκούραστες, μοναδικές νύχτες.

66 68 EDITION 2 PREMIUM BONNELL

67 PREMIUM BONNELL EDITION 2 69 Τα μοναδικά στρώματα στην αγορά με ελατήρια Bonnell και διαφορετικές ζώνες στήριξης! Η DIMSTEL είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει ελατήρια Bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η εταιρία μας μπορεί και σας προσφέρει καλύτερο ύπνο ακόμη και σε στρώματα με ελατήρια bonnell. Είναι ευρέως γνωστό πως τα στρώματα με ελατήρια bonnell έχουν ομαδοποιημένη συμπεριφορά με αποτέλεσμα όταν το στρώμα είναι σκληρό να μας πιέζει τους ώμους και τα πόδια, ενώ όταν το στρώμα είναι μαλακό να αισθανόμαστε άβολα την περιοχή της λεκάνης. H DIMSTEL επενδύοντας σε ελβετική τεχνολογία από την κορυφαία εταιρία παραγωγής μηχανημάτων Spühl δίνει τη λύση, παράγοντας στρώματα bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης, στηρίζοντάς σας καλύτερα την περιοχή της λεκάνης και επιτρέποντας στους ώμους και τα πόδια σας να έχουν μία πιο χαλαρή αίσθηση εξασφαλίζοντάς σας καλύτερο και πιο αναπαυτικό ύπνο.

Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep

Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep Ο ύπνος είναι υγεία και απόλαυση. Οι μυημένοι στη φιλοσοφία της TAILORBED χαίρονται τον ύπνο τους. Το νιώθουν όταν ξυπνάνε. Το σώμα τους, το πνεύμα τους και η ψυχή

Διαβάστε περισσότερα

LED για βιώσιμες πόλεις

LED για βιώσιμες πόλεις LED για βιώσιμες πόλεις Ζωντανεύουμε την πόλη με τη δύναμη του φωτός Φωτισμός LED της Philips, ο φίλος της πόλης σας Κάθε πόλη επιδιώκει να δημιουργήσει τη δική της ταυτότητα, να δημιουργήσει μια εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ : ΜΑΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς!

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Νέα εξελιγμένη γενιά στρωμάτων neoset για μία ξεχωριστή εμπειρία ύπνου! Ο ύπνος είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και πολύ σημαντικό μάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: Enterprise Resource Planning.....3 Εισαγωγή.3 1.1 Τι είναι ERP; Ποια είναι η πλήρης ονομασία του (Enterprise Resource Planning)...4 1.1.2. Οι αντικρουόμενες απόψεις

Διαβάστε περισσότερα

3. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος..μην τα παρατάς ποτέ!

3. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος..μην τα παρατάς ποτέ! www.fmgroup.gr 1. Ποτέ μη λες «όχι» σε μια ευκαιρία Αυτός είναι ο λόγος που δεν διστάσαμε ούτε λεπτό στην ιδέα της ίδρυσης της FM GROUP GREECE. Ήταν η ευκαιρία μας να ζήσουμε τη ζωή μας όπως τη θέλαμε.

Διαβάστε περισσότερα

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44

iii. Heavy Duty - Περιγραφή, οφέλη και πλεονεκτήματα 44 Περιεχόμενα 2 Επεξήγηση εικονιδίων 4 I Εταιρεία, Ιστορία, Περιβάλλον 5 1. Εισαγωγή 6 2. Καινοτομία, Στόχος και Όραμα της 3i 9 3. Βασικά στοιχεία της μόνωσης 10 4. Περιβαλλοντική ευαισθησία 12 II Προϊόντα,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ INTERNET»

ΘΕΜΑ : «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ INTERNET» Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ &ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ T.E.I. OF EPIRUS SCHOOL OF MANAGEMENT AND ECONOMICS DEPARTMENT OF COMMUNICATION, INFORMATICS AND MANAGEMENT ΘΕΜΑ :

Διαβάστε περισσότερα

Στην πραγματοποίηση σημαντικών

Στην πραγματοποίηση σημαντικών Hotel Restaurant Cafeteria Προτάσεις, ιδέες και λύσεις από την αγορά προμηθευτών Στην πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων προχωρούν οι ξενοδοχειακές μονάδες εκσυγχρονίζοντας, εμπλουτίζοντας ή επεκτείνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ MRP / MRPII DRP ERP ΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΕΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ MRP / MRPII DRP ERP ΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΕΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Το ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις καθώς και η ανάγκη για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προς τους καταναλωτές προϊόντων και υπηρεσιών οδήγησε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Η εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας με βάση το πρότυπο EN ISO 9001:2000 στις Ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Πτυχιακή εργασία Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ τμήμα ηλεκτρολογίας ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εισηγητής: Εμμανουήλ Βενιέρης ΡΕΘΥΜΝΟ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Κεφάλαιο 1: Παραδοσιακοί τρόποι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α Γυμνασίου

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α Γυμνασίου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α Γυμνασίου ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α Γυμνασίου Συγγραφή και συνεργασία: Γιώργος Κουτσίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΕΦ, ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΕΦ, ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΕΦ, ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΚΟΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

2.Μία νέα εποχή στην ηλεκτρική μετακίνηση: Η φιλοσοφία. 3.Παράθυρο στο μέλλον: Καινοτόμος σχεδίαση και βιώσιμα υλικά.

2.Μία νέα εποχή στην ηλεκτρική μετακίνηση: Η φιλοσοφία. 3.Παράθυρο στο μέλλον: Καινοτόμος σχεδίαση και βιώσιμα υλικά. Page 1 BMW i3. Παρουσίαση. 1.BMW i3. Με μια ματιά. 2.Μία νέα εποχή στην ηλεκτρική μετακίνηση: Η φιλοσοφία 3.Παράθυρο στο μέλλον: Καινοτόμος σχεδίαση και βιώσιμα υλικά. 4.Οδηγική απόλαυση με μηδενικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING Το franchising δημιουργεί κερδοφόρους ορίζοντες στις οικογενειακές επιχειρήσεις 78 FrancHise Success τευχοσ 45 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING Το franchising

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Εισαγωγή... 2. 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4. 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7

1.1. Εισαγωγή... 2. 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4. 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7 Κεφάλαιο 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Εισαγωγικές Έννοιες Περιεχόμενα 1.1. Εισαγωγή... 2 1.2. Παραγωγικά Συστήματα Βασικές Έννοιες και Ορισμοί... 4 1.3. Παραγωγικά Συστήματα Διακρίσεις... 7 1.3.1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 687 Πορσελάνη - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση χώρου Πολύ συχνά ο διαθέσιμος χώρος είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του προιόντος. Ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

Και το σπίτι μας μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια!!!

Και το σπίτι μας μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια!!! Και το σπίτι μας μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια!!! Η σπατάλη ενέργειας γίνεται με τις διάφορες δραστηριότητες που ασχολούμαστε καθημερινά στο σπίτι. Οι ξεχασμένες μπρίζες σε κατάσταση ON, οι περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1. ΠΡΟΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

Κεφάλαιο 1. ΠΡΟΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ Κεφάλαιο 1. ΠΡΟΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ Στο κεφάλαιο αυτό, θα δοθούν οι ερμηνείες βασικών ορισμών γύρω από την προτυποποίηση και θα παρουσιαστεί η διαδικασία της προτυποποίησης. Εν συνεχεία θα αναφερθεί ο ρόλος που

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή αυτόνομων συσκευών

Συλλογή αυτόνομων συσκευών Συλλογή αυτόνομων συσκευών Καλωσορίσατε στον κόσμο των αυτόνομων συσκευών Beko, όπου η λειτουργικότητα και η απόδοση συνδυάζονται σε πλήρη αρμονία. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην οποία μπορείτε να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2014-2015 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β Βιομηχανία Χυμών ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γενικός Διευθυντής : ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Δ/ντής Προσωπικού : ΛΥΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CRM - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CRM - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CRM - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Ελένη Ρεμόντη ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες λύσεις κλιματισμού και υδραυλικών συστημάτων εσωτερικών χώρων και παγκόσμια εμπειρία για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων

Προηγμένες λύσεις κλιματισμού και υδραυλικών συστημάτων εσωτερικών χώρων και παγκόσμια εμπειρία για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Προηγμένες λύσεις κλιματισμού και υδραυλικών συστημάτων εσωτερικών χώρων και παγκόσμια εμπειρία για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων Mercedes World, Βερολίνο, Γερμανία. Εξοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

κάθισμα Με στόχο την ασφάλεια απόλυτη ασφάλεια

κάθισμα Με στόχο την ασφάλεια απόλυτη ασφάλεια Collection Με στόχο την ασφάλεια O όμιλος επιχειρήσεων Καφούνη ξεκίνησε από μία μικρή προσωπική επιχείρηση την δεκαετία του 50, με αρχικό αντικείμενο στο χώρο της μοτοσυκλέτας, και εξελίχθηκε περνώντας

Διαβάστε περισσότερα

4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης και οδηγική εμπειρία... 14

4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης και οδηγική εμπειρία... 14 Page 1 BMW i8. Περιεχόμενα. 1. BMW i8. Με μια ματιά.... 2 2. Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος: Φιλοσοφία... 5 3. Ένα όραμα γίνεται πραγματικότητα: Σχεδίαση.... 10 4. Τα καλύτερα δύο κόσμων: Σύστημα κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ (MBA-TQM) Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ξέρεις τους 23 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι; Ποιες κατασκευές ή κτιριακές εγκαταστάσεις βοηθούν το περιβάλλον;

Ξέρεις τους 23 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι; Ποιες κατασκευές ή κτιριακές εγκαταστάσεις βοηθούν το περιβάλλον; Ξέρεις τους 23 τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι; Ποιες κατασκευές ή κτιριακές εγκαταστάσεις βοηθούν το περιβάλλον; Ομάδα Εργασίας: Γ. Αλέξανδρος, Δ. Λαμπρινή, Κ. Χαραλαμπία, Κ. Θεόδωρος, Κ. Ειρήνη,

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hilux. No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο.

Toyota Hilux. No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο. Toyota Hilux No1 στην Ελλάδα, Νο1 στον κόσμο. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Γι αυτό ακριβώς και εμείς στην Toyota αναζητούμε συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι κι αν κάνουμε. Και αυτό δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα