Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!"

Transcript

1

2 4 EDITION 2 ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!

3 ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ EDITION 2 5

4 6 EDITION 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4-5 Μπές...σε έναν κόσμο ονειρικό 8-9 Φιλοσοφία Εταιρικό προφίλ Σύγχρονος Μηχανολογικός Εξοπλισμός To μυστικό της Dimstel Πρώτες ύλες

5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ EDITION Είπαν για εμάς Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Κατηγορίες προϊόντων Αξεσουάρ ύπνου Σεβασμός στο περιβάλλον Όροι εγγύησης

6 8 EDITION 2 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Φιλοσοφία

7 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ EDITION 2 9 Κάθε στρώμα προορίζεται για κάποιον δικό μας άνθρωπο! Πολλά χρόνια νωρίτερα, ονειρευτήκαμε μια οικογενειακή, ελληνική εταιρεία στρωμάτων, που θα καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτηση, κάθε αισθητική και κάθε προϋπολογισμό, έχοντας ως βασική αρχή την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Ονειρευτήκαμε μια εταιρεία, που θα έχει αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει, και που θα εξελίσσεται έτσι, ώστε να βρίσκεται πάντα μπροστά από την αγορά και παράλληλα στο πλευρό σας. Φιλοσοφία μας είναι, πως κάθε μας στρώμα προορίζεται για κάποιον δικό μας άνθρωπο, πως κάθε στρώμα προορίζεται για το δικό μας σπίτι. Αυτό από μόνο του, μας οδήγησε να ονειρευτούμε μια επιχείρηση που θα μας κάνει περήφανους που είμαστε Έλληνες! Εμείς, κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα και δημιουργήσαμε την DIMSTEL. Τώρα, με τη σειρά της, η DIM- STEL θα κάνει πραγματικότητα και τον δικό σας «καλό» ύπνο, θα κάνει πραγματικότητα την ποιοτική ξεκούραση που τόσο χρειάζεστε... θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρά σας.

8 10 EDITION 2 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Εταιρικό Προφίλ

9 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ EDITION 2 11 Στρώματα υπερήφανα φτιαγμένα από ελληνικά χέρια στα Ιωάννινα. Στις αρχές του 2011, μια ελληνική επιχειρηματική οικογένεια από την Ήπειρο, ανέλαβε ένα φιλόδοξο εγχείρημα, την ίδρυση της DIMSTEL, μιας ελληνικής εταιρείας παραγωγής στρωμάτων και προϊόντων ύπνου. Αυτό όμως που ουσιαστικά έκανε και κάνει τη διαφορά, είναι τα δεδομένα και οι υψηλοί στόχοι που τέθηκαν, η επίτευξη των οποίων αποτέλεσε μονόδρομο. Το αποτέλεσμα ήταν ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο με έδρα τα Ιωάννινα, επιφάνειας τ.μ., στο οποίο τηρούμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ελέγχου ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, φροντίζοντας τα προϊόντα να παραμένουν καθαρά, μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Την ίδια στιγμή, διαθέτουμε τον πιο προηγμένο τεχνολογικά μηχανολογικό εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, που αφορά σε όλα τα προϊόντα, στη μελέτη, στον τρόπο κατασκευή τους και στην επιλογή των υλικών, ανάλογα με την κάθε κατηγορία και τις ανάγκες που πρέπει να καλύψουν. Βεβαίως, αυτό που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηριστική αξία, για την οποία αγωνιζόμαστε καθημερινά, είναι η διαφάνεια και η ειλικρίνεια προς εσάς και τους συνεργάτες μας, καθώς και ο σεβασμός τόσο προς τον καταναλωτή όσο και προς τα προϊόντα που σας προσφέρουμε.

10 12 EDITION 2 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Σύγχρονος Μηχ. Εξοπλισμός

11 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ EDITION 2 13 Το πάθος και η σκληρή δουλειά από μόνα τους δε φτάνουν. Χρειάζονται επίσης, η προηγμένη τεχνολογία και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων DIMSTEL είναι μία κάθετη μονάδα παραγωγής στρωμάτων, με τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο μηχανολογικό εξοπλισμό σε όλα τα στάδια παραγωγής. Ξεκινώντας αυτήν την προσπάθεια και με βασικό στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην αγορά των στρωμάτων, επενδύσαμε στον εξοπλισμό μας, μελετήσαμε και σχεδιάσαμε νέα προϊόντα και με όχημα την υψηλή τεχνογνωσία καινοτομούμε, απαντώντας ουσιαστικά στις ανάγκες σας. Το σύνολο των ελατηρίων των προϊόντων μας κατασκευάζονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις μας, καθώς διαθέτουμε ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής ελατηρίων. Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε στο ακέραιο και για τον έλεγχο ποιότητάς τους, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Βασικό μέλημά μας είναι η διασφάλιση των υψηλότερων επιπέδων υγιεινής, ποιότητας, άνεσης και αναπαυτικότητας, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν μία τόσο μοναδική και συγχρόνως προσωπική εμπειρία ύπνου.

12 14 EDITION 2 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ

13 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ EDITION 2 15 Η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει ελατήρια bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης. Το συγκεκριμένο τμήμα θεωρείται κορυφαίο στο είδος του, αποτελώντας ίσως ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής ελατηρίων σε παγκόσμια κλίμακα. Εδώ, λοιπόν, κατασκευάζουμε όλους τους τύπους ελατηρίων, που χρησιμοποιούμε στη συλλογή μας καθώς και είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει ελατήρια Bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερο ύπνο από οποιαδήποτε άλλα στρώματα αυτής της κατηγορίας. Πρώτη μας ύλη είναι το σύρμα, σε διαφορετικά πάχη, υψηλές αντοχές και συγκεκριμένες προδιαγραφές ποιότητας. Περισσότερα από 268 διαφορετικά ελατήρια έχουν τη δυνατότητα να σχεδιαστούν, να αναπτυχθούν και να παραχθούν στις εγκαταστάσεις μας. Θερμαίνοντας όλα μας τα ελατήρια στους 300 o C, εξασφαλίζουμε την υψηλή ελαστικότητα και τη μέγιστη αντοχή τους, δυο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για υψηλά επίπεδα άνεσης, άμεσης ανταπόκρισης και στήριξης του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα ανεξάρτητα ελατήρια παραγωγής μας, προπιέζονται στα κανάλια μεταφοράς τους, πριν ντυθούν με ειδικό ύφασμα και οδηγηθούν στο τελικό στάδιο παραγωγής, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη ελαστικότητα και άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κίνηση.

14 16 EDITION 2 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ

15 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ EDITION 2 17 Ο σχεδιασμός και η άνεση για εμάς είναι σημαντικά. Το τμήμα παραγωγής καπιτονέ, αποτελείται από υπερσύγχρονες πολυβέλονες μηχανές αμερικανικής προέλευσης και τεχνολογίας, οι οποίες επεξεργάζονται υλικά όπως μαλλί, βαμβάκι, celliant ύφασμα κ.α., με στόχο τη σχεδίαση, την αντοχή στο χρόνο και τα υψηλότερα επίπεδα αναπαυτικότητας όταν ξαπλώνετε στο στρώμα. Ο εξοπλισμός σχεδιασμού τελευταίας τεχνολογίας, δίνει τη δυνατότητα στο σχεδιαστικό μας τμήμα να ανακαλύπτει καθημερινά νέες δυνατότητες και προοπτικές για το στρώμα σας. Η εταιρεία μας, όντας και η μοναδική στην Ελλάδα που διαθέτει την πολυβέλονη μηχανή AXIOM, είναι περήφανη που έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί τα υλικά με οριζόντια κατεύθυνση της βελόνας, προστατεύοντας έτσι σημαντικά τις πρώτες ύλες που συμβάλλουν στην αναπαυτικότητα και την άνεση του στρώματός σας.

16 18 EDITION 2 ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΤΑΘΜΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΛΛΑΣ

17 ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΤΑΘΜΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΛΛΑΣ EDITION 2 19 Μοναδικό σύστημα συναρμολόγησης από την DIMSTEL. Το συγκεκριμένο τμήμα χαρακτηρίζεται από το μοναδικό σύστημα ψεκασμού ζεστής οικολογικής κόλλας, που εξασφαλίζει στο στρώμα άριστη συμπεριφορά και διάρκεια στο χρόνο. Οι «ευφυείς» σταθμοί ψεκασμού, που αντικαθιστούν την συναρμολόγηση του στρώματος με χειροκίνητα πιστόλια κόλλας, έχουν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί να ψεκάζουν τόσο την κατάλληλη ποσότητα κόλλας, όσο και στα κατάλληλα σημεία διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα σε κάθε παραγόμενο προϊόν. Μοναδικές πρέσες, ειδικά κατασκευασμένες για τον κλάδο της στρωματοποιίας, προπιέζουν τα στρώματα για ορισμένη χρονική διάρκεια, ανοίγοντας έτσι όλες τις «κυψέλες» των υλικών και δίνοντας ένα μοναδικό πλεονέκτημα καλύτερου αερισμού στα στρώματα της Dimstel. Το σύστημα ψεκασμού της DIMSTEL εξασφαλίζει σε εσάς ένα στρώμα υψηλών προδιαγραφών, μεγάλης αντοχής αλλά και άριστης απόδοσης κατά τη διάρκεια του ύπνου, αφού όλα τα υλικά είναι στην κατάλληλη θέση για να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε σας κίνηση.

18 20 EDITION 2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

19 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ EDITION 2 21 Κάθε στρώμα προορίζεται για το δικό μας σπίτι. Βασική αρχή της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η υγιεινή και η παροχή διαφοροποιημένων και σύγχρονων προϊόντων στην αγορά. Αυτό δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τον ποιοτικό έλεγχο κάθε προϊόντος ξεχωριστά, πριν το τελικό στάδιο της συσκευασίας. Με φροντίδα και αγάπη για το προϊόν μας, ελέγχουμε κάθε σπιθαμή του στρώματος, καθώς επιδιώκουμε να φτάσει στον καταναλωτή χωρίς κανένα ψεγάδι. Είναι το στάδιο λοιπόν, έπειτα από την αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής που καταλήγει στη συσκευασία του έτοιμου προϊόντος, σε ειδική ανακυκλώσιμη σακούλα, αεροστεγώς κλεισμένη για τη διατήρηση της υγιεινής του κάθε στρώματος, μέχρι την παράδοσή του στον τελικό του προορισμό. Κάθε στρώμα που παράγεται στη DIMSTEL προορίζεται για το «δικό μας» σπίτι.

20 22 EDITION 2 TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ DIMSTEL

21 TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ DIMSTEL EDITION 2 23 Το μυστικό είναι στις ζώνες στήριξης. Τελικά τι στρώμα πρέπει να αγοράσω, μαλακό ή σκληρό; Η απάντηση βρίσκεται στη DIMSTEL. Η εταιρία από τα Ιωάννινα έχει μία ξεχωριστή προσέγγιση στο ποιο είναι το καλύτερο στρώμα και σας προτείνει, ανεξάρτητα ποια κατηγορία καλύπτει τις ανάγκες σας, να επιλέξετε στρώμα με διαφορετικές ζώνες στήριξης στο τελάρο ελατηρίων. Η DIM- STEL είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει στρώμα με ελατήρια bonnell και διαφορετικές ζώνες στήριξης στα ελατήρια (και όχι στο καπιτονέ). Η στήριξη του σώματος για να είναι αποτελεσματική πρέπει να προέρχεται από τον πυρήνα του στρώματος που δεν είναι άλλο από τα ελατήρια. Οι ζώνες στήριξης στα στρώματα της DIMSTEL προσφέρονται σε όλους τους τύπους ελατηρίων είτε πρόκειται για τα συνδεδεμένα ελατήρια bonnell είτε για τα ανεξάρτητα ελατήρια pocket.

22 24 EDITION 2 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ Πρώτες Ύλες

23 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ EDITION 2 25 Τα συστατικά για ένα πετυχημένο στρώμα είναι η τεχνολογία, η τεχνογνωσία, το μεράκι και φυσικά οι κορυφαίες πρώτες ύλες! Η DIMSTEL χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά για τα στρώματά της δίνοντας σε εσάς όλα τα πλεονεκτήματα της φύσης και της τεχνολογίας. Υλικά όπως το μαλλί που χαρακτηρίζεται για την ιδιότητά του να συγκρατεί την υγρασία έως και 40% του βάρους του, ενώ ως προς την αίσθηση είναι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, το βαμβάκι που χαρακτηρίζεται κυρίως για την απαλότητα και τη δυνατότητα αερισμού του. Οι μακρύτερες ίνες του, το καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην απορρόφηση της υγρασίας, καθώς διευκολύνει τον αέρα να διαπερνά το στρώμα. Υλικά όπως ο κοκοφοίνικας, η αλογότριχα, το λάτεξ από φυσικό καουτσούκ, το πρωτοποριακό υλικό celliant κ.α. χρησιμοποιούνται στα στρώματα της DIΜSTEL διαφοροποιώντας τα από την αγορά και δίνοντας σε εσάς την μοναδική εμπειρία ύπνου που μπορείτε να αποκτήσετε σε ένα από αυτά.

24 26 EDITION 2 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

25 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ EDITION 2 27

26 28 EDITION 2 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

27 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ EDITION 2 29 Η DIMSTEL προοδεύει και απασχολεί τα μέσα. Η DIMSTEL έκλεισε τρία χρόνια στην αγορά και το γιορτάζει. Έχει πολλούς λόγους να είναι χαρούμενη αφού αυτό το διάστημα συνοδεύτηκε από επιτυχίες, ευχαριστημένους πελάτες, δυναμική αναπτυξιακή τροχιά στην αγορά των στρωμάτων αλλά και όνειρα για ένα λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον. Αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας της DIMSTEL η εταιρία μας δεν πέρασε απαρατήρητη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης. Είναι η επένδυση από ελληνική οικογένεια στην περιφέρεια της χώρας μας στην καρδιά της κρίσης; Είναι η συγκέντρωση των κορυφαίων μηχανημάτων παραγωγής στρωμάτων σε μία εταιρία; Είναι οι άνθρωποί της που την οδήγησαν μέσα σε μόλις τρία χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής στρωμάτων της χώρας που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης; Όπου και να βρίσκεται η απάντηση, εμείς αισθανόμαστε περήφανοι για το ενδιαφέρον προς το εγχείρημά μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να «απασχολούμε» ευχάριστα στο μέλλον με τα νέα μας προϊόντα αλλά και την αναπτυξιακή και πετυχημένη πορεία της εταιρίας μας.

28 30 EDITION 2 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

29 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ EDITION 2 31

30 32 EDITION 2 ΕTAIΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΕΚΕ)

31 ΕTAIΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΕΚΕ) EDITION 2 33 «100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα» από την DIMSTEL και στηρίζουν έγκριτους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η DIMSTEL δημιούργησε το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης «100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα». Από το 2013 και κάθε χρόνο, η εταιρία θα συνεργάζεται με έγκριτες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, για την προσφορά στρωμάτων ύπνου σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ουσιαστική στήριξη παιδιών και ευπαθών ομάδων στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Η ενέργεια 100 Στρώματα Ταξιδεύουν στην Ελλάδα εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με κεντρικό άξονα την προσφορά και με σκοπό να γίνει ετήσιος θεσμός. Ονειρευτήκαμε μια εταιρία που θα έχει αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει. Φιλοσοφία μας είναι πως κάθε μας στρώμα προορίζεται για κάποιον δικό μας άνθρωπο, πως κάθε στρώμα προορίζεται για το δικό μας σπίτι. Έτσι, κάθε ένα από τα 100 στρώματα που θα ταξιδεύουν θα δημιουργηθούν με ακόμη μεγαλύτερη στοργή, γιατί προορίζονται για κάποιο δικό μας παιδί. Η πρώτη ενέργεια του προγράμματος ολοκληρώθηκε με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπου με μεγάλη χαρά τα 309 παιδιά που μεγαλώνουν στα 13 Σπίτια του Oργανισμού καλωσόρισαν τους ανθρώπους της ελληνικής βιομηχανίας στρωμάτων στην οικογένεια του Oργανισμού.

32 34 EDITION 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

33 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ EDITION 2 35

34 36 EDITION 2 EXCLUSIVE

35 EXCLUSIVE EDITION 2 37 Στρώματα διεθνών προδιαγραφών από την DIMSTEL Η σειρά Εxclusive είναι η κορυφαία σειρά στρωμάτων της DIMSTEL. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα μοναδικά ελατήρια «πατέντες», που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στη χώρα μας, και στην εταιρεία μας έχουμε τη δυνατότητα να τα κατασκευάζουμε οι ίδιοι, στις εγκαταστάσεις μας. Πρόκειται για τους τύπους ελατηρίων SoftTouch και Hourglass. Με τα στρώματα Extravagant και Majestic καθώς και με τις εκτενείς εκδόσεις τους με pillow top θα νιώσετε το συναίσθημα της πολυτέλειας και της άνεσης κάθε βράδυ σπίτι σας.

36 38 EDITION 2 EXCLUSIVE EXTRAVAGANT pillow top Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

37 EXCLUSIVE EDITION 2 39 Μοναδική αίσθηση αμερικάνικης πολυτέλειας από τα Ιωάννινα. Ο ιδανικός συνδυασμός ανεξάρτητων ελατηρίων τελευταίας τεχνολογίας Hourglass, με επτά ζώνες στήριξης και αμερικανικού τύπου ενσωματωμένο ανώστρωμα pillow top. Τα ανεξάρτητα ελατήρια Hourglass αντιστοιχούν σε ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο διατίθεται στην αγορά διεθνώς, καθώς πρόκειται για τρία ελατήρια σε ένα ικανά να προσαρμόζονται σε διαφορετικά βάρη αυτόματα, και η DIMSTEL αποτελεί τη μοναδική εξουσιοδοτημένη εταιρεία στη χώρα μας, για την κατασκευή τους. Με ειδική μελέτη, χαρίζουν στο στρώμα μια αναπαυτική πρώτη αίσθηση, η οποία συνοδεύεται από άμεση υποστήριξη στα σημεία του σώματος που την απαιτούν. Τα αναπαυτικά μαλακά υλικά μαζί με το μαλλί στο καπιτονέ του pillow top, το λάτεξ και την αλογότριχα, δίνουν την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας που κάθε ένας από εμάς θα ζήλευε μόλις ξάπλωνε σε αυτό. Την ίδια στιγμή, το Extravagant Pillow top χαρακτηρίζεται για τον μοναδικό του σχεδιασμό, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστικού τμήματος της DIMSTEL.

38 40 EDITION 2 EXCLUSIVE EXTRAVAGANT Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

39 EXCLUSIVE EDITION 2 41 Cashmere.. όπως λέμε.. τέλεια απαλότητα! Το Εxtravagant καλύπτει απόλυτα εσάς, που επιθυμείτε το στρώμα σας να μην είναι ούτε πολύ μαλακό, αλλά ούτε και πολύ σκληρό. Χαρακτηρίζεται για την αναπαυτικότητα και για τον μοναδικό συνδυασμό υλικών υψηλής τεχνολογίας και φύσης, που οδηγούν σε μια «κορυφαία» εμπειρία ύπνου. Η χρήση της ψεκασμένης με latex αλογότριχας εξασφαλίζει την άριστη ρύθμιση της υγρασίας του στρώματος, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ξηρού και άνετου περιβάλλοντος, ιδανικού για έναν ξεκούραστο ύπνο. Τα ανεξάρτητα ελατήρια Hourglass στηρίζουν ιδανικά κάθε τύπο σώματος ενώ παράλληλα, τα αφρώδη υλικά υψηλής ποιότητας ενισχύουν την ελαστικότητα και αντοχή του στρώματος. Την ίδια στιγμή, το Extravagant χαρακτηρίζεται για τον μοναδικό του σχεδιασμό, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστικού τμήματος της DIMSTEL, καθώς το σχέδιο στο καπιτονέ του θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης.

40 42 EDITION 2 EXCLUSIVE MAJESTIC pillow top Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

41 EXCLUSIVE EDITION 2 43 Το μπλε... που ερωτεύεσαι. Το στρώμα με τα προηγμένης τεχνολογίας ελατήρια SoftTouch και επτά διαφορετικές ζώνες στήριξης. Τα SoftTouch αποτελούν παγκόσμια καινοτομία και η DIMSTEL αποτελεί τη μοναδική εξουσιοδοτημένη εταιρεία στη χώρα μας, για την κατασκευή τους. Το αμερικανικού τύπου Majestic pillow top σε συνδυασμό με το διάτρητο blue navy ύφασμα και τα κορυφαία υλικά, εξασφαλίζουν κατάλληλες συνθήκες για να νιώσετε ότι το κρεβάτι σας είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου. Εάν κάποιος αναζητά ένα απίθανα μαλακό και συγχρόνως με σωστή υποστήριξη στρώμα, το Majestic pillow top αποτελεί την ιδανική επιλογή!

42 44 EDITION 2 EXCLUSIVE MAJESTIC Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

43 EXCLUSIVE EDITION 2 45 Η μαγεία της πολυτέλειας! O μοναδικός σχεδιασμός των ανεξάρτητων ελατηρίων SoftTouch προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση πολυτέλειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη σωστή υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης. Η γεωμετρική τους σχεδίαση και η χρήση διαφορετικών τύπων σκληρότητας επιτρέπουν στο Majestic να υποστηρίζει ιδανικά και άμεσα κάθε σημείο του σώματός σας. Ο μοναδικός σχεδιασμός στο καπιτονέ του, το μαλλί, τα αφρώδη υλικά υψηλής ποιότητας σας χαρίζουν την απαραίτητη ελαστικότητα και άνεση, ενώ το LatexGel συμβάλλει φυσικά στη ρύθμιση της ιδανικής θερμοκρασίας με ειδικές κυψέλες Gel μέσα στο Latex. Την ίδια στιγμή, η φάσα Blue Navy που καλύπτει το Majestic περιμετρικά, αποτελείται από ύφασμα 3-D, γεγονός που επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος και την αποβολή της υγρασίας, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον. Το αποτέλεσμα; Το πιο αναπαυτικό στρώμα που ονειρευτήκατε ποτέ.

44 46 EDITION 2 SPORTS

45 SPORTS EDITION 2 47 Όλη η τεχνολογία σε ένα... κορυφαίο στρώμα! Όλοι μπορούμε και αξίζουμε να ζήσουμε την εμπειρία μιας πρωτόγνωρης κατηγορίας στρωμάτων για τα ελληνικά δεδομένα. Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά από τη DIMSTEL. Αποτελείται από δύο τύπους στρωμάτων με ανεξάρτητα ελατήρια, κορυφαία υλικά υψηλής τεχνολογίας κατάλληλα για γρηγορότερη ανάκαμψη του οργανισμού, αλλά και sport εμφάνιση! Εσείς, που αγαπάτε τον αθλητισμό και θεωρείτε κάθε λεπτό ξεκούρασης πολύτιμο, θα τα λατρέψετε!

46 48 EDITION 2 SPORTS ENERGY Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

47 SPORTS EDITION 2 49 Πρωταθλητής κόσμου! Η DIMSTEL είναι από τις πρώτες εταιρίες στον κόσμο που χρησιμοποίησε το καινοτόμο υλικό celliant σε στρώμα. Το Energy διακρίνεται για τα υλικά υψηλής τεχνολογίας που βοηθούν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της «αθλητικής» σειράς στρωμάτων της DIMSTEL. Την ίδια στιγμή, το υλικό celliant, βάση ερευνών της εταιρίας Hologenix στην California των ΗΠΑ, αυξάνει τα επίπεδα του οξυγόνου στους ιστούς και το δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλει σημαντικά στον ξεκούραστο ύπνο και βοηθά στην ισορροπία της θερμοκρασίας του σώματος. (περισσότερα στο Ταυτόχρονα, το ύφασμα Thermocool βοηθάει στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας χειμώνα καλοκαίρι ενώ η φάσα που καλύπτει το Energy περιμετρικά, αποτελείται εξ ολοκλήρου από διάτρητο ύφασμα 3-D, γεγονός που επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος και την αποβολή της υγρασίας, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον. Τέλος την απόλυτη στήριξη του σώματος εξασφαλίζουν τα ελατήρια Hourglass που η DIMSTEL περήφανα μπορεί και παράγει.

48 50 EDITION 2 SPORTS POWER Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

49 SPORTS EDITION 2 51 Για όσους είναι ή αισθάνονται αθλητές! Μία ακόμα καινοτομία της DIMSTEL για τους λάτρεις του αθλητισμού και όχι μόνο. Με τελάρο ανεξάρτητων ελατηρίων, που παρέχουν πέντε διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, το Power συμβάλλει στο να διατηρεί η σπονδυλική σας στήλη τη φυσική της καμπύλη, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, που συνεπάγεται και την ταχύτερη ανάκαμψη του σώματος. Η χρήση του celliant, του πιο διαδεδομένου και τεχνολογικά προηγμένου υλικού παγκοσμίως, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση αλληλεπίδραση με το ανθρώπινο σώμα, και μάλιστα όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά και καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο υλικό συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων του οξυγόνου στους ιστούς και το δέρμα, ενώ παράλληλα βοηθά και στην ισορροπία της θερμοκρασίας του σώματος. Ταυτόχρονα, η φάσα που καλύπτει το Power περιμετρικά, αποτελείται εξ ολοκλήρου από διάτρητο ύφασμα 3-D, γεγονός που επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος και την αποβολή της υγρασίας, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον. Με τέτοιο συνδυασμό υλικών, το στρώμα Power βελτιώνει τόσο τη φυσική σας κατάσταση όσο και την αίσθηση ευεξίας του οργανισμού, προετοιμάζοντάς σας, ώστε να πετύχετε τις καλύτερες επιδόσεις.

50 52 EDITION 2 WELLNESS

51 WELLNESS EDITION 2 53 Ευεξία.. από το στρώμα σας. Η κατηγορία Wellness αποτελεί νέα κατηγορία της DIMSTEL και ως στόχο έχει τη δική σας χαλάρωση. Η επεξεργασία του υφάσματος με εκχυλίσματα ευκαλύπτου σας προσφέρουν απόλυτη αίσθηση χαλαρότητας, αναζωογόνησης και ξεκούρασης. Το Tencel C αυξάνει την υγρασία του δέρματος διατηρώντας το έτσι πιο ελαστικό και «ζωηρό». Υλικά όπως φυσικό Latex αλλά και Memory Foam (ελαστική βισκόζη) βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κατ επέκταση σε έναν πιο ξεκούραστο ύπνο. Επιλέξτε στρώμα από τη νέα σειρά Wellness και αφήστε το στρώμα σας να σας ξεκουράσει.

52 54 EDITION 2 WELLNESS FRESH Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

53 WELLNESS EDITION 2 55 Η DIMSTEL συνδυάζει Memory Foam, Latex & ελατήρια σε ένα στρώμα! Μία μοναδική αίσθηση θα ανακαλύψετε στο στρώμα Fresh της DIMSTEL. Είναι ο μοναδικός συνδυασμός Pocket Springs, Memory Foam & Latex που εξασφαλίζει το τέλειο αποτέλεσμα. Έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε memory foam πάχους 4 cm στο καπιτονέ εξασφαλίζουμε την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος καθώς με τα ανεξάρτητα ελατήρια βοηθούμε στη σωστή και άμεση ανταπόκριση σε κάθε κίνηση του σώματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

54 56 EDITION 2 WELLNESS LATEX Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

55 WELLNESS EDITION 2 57 Ένα στρώμα βγαλμένο από τη φύση! Το Latex είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομά του. Ένα στρώμα χωρίς ελατήρια, από 100% latex, με επτά ζώνες στήριξης, για την απόλυτη υποστήριξη της σπονδυλικής σας στήλης. Προερχόμενο από τον χυμό του τροπικού καουτσουκόδεντρου, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, προσδίδοντας στο στρώμα σας ελαστικότητα και αντοχή. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται για τον αντιμυκητιακό και αντιβακτηριδιακό του χαρακτήρα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον καλύτερο αερισμό του στρώματος. Επιπλέον, το στρώμα Latex καλύπτεται από ύφασμα, ειδικά επεξεργασμένο με Tencel C, διαδικασία από την οποία ο ευκάλυπτος εγγυάται έναν ακόμα πιο φυσικό και ευχάριστο ύπνο. Ο καλός ύπνος είναι στη φύση του!

56 58 EDITION 2 POCKET

57 POCKET EDITION 2 59 Είναι ωραίο όταν όλα μπαίνουν στη θέση τους... Στη συγκεκριμένη κατηγορία στρωμάτων, είναι ωραίο όταν όλα τα ελατήρια μπαίνουν και μένουν στη θέση τους, κάθε ένα στο δικό του pocket! Η σειρά Pocket χαρακτηρίζεται τόσο από την υψηλή της ποιότητα όσο και από τα ανεξάρτητα ελατήρια, που κατασκευάζονται στο σύνολό τους από τη DIMSTEL. Πρόκειται για ελατήρια μέγιστης αντοχής και απόδοσης, κατασκευασμένα από ευρωπαϊκό ατσάλι, σε σχήμα βαρελιού, θερμαινόμενα στους 300 ο C, με στόχο να προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και αναπαυτικότητας. Η κατηγορία pocket αποτελείται από τέσσερις τύπους κορυφαίων στρωμάτων για κάθε ανάγκη και οικονομικό προϋπολογισμό. Κάθε στρώμα αυτής της κατηγορίας, διακρίνεται για τη σωστή στήριξη του σώματος, για άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κίνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά και για τα φυσικά υλικά όπως μαλλί, βαμβάκι, κοκοφοίνικας και λάτεξ που χρησιμοποιούνται. Μεγιστοποιήστε την απόδοση της υγιεινής του ύπνου σας επιλέγοντας ένα στρώμα με διάτρητο ύφασμα περιμετρικά (3-D) για πλήρη αερισμό και μείωση της ανάπτυξης των μικροβίων και ακάρεων.

58 60 EDITION 2 POCKET CLOUD Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

59 POCKET EDITION 2 61 Η φινέτσα και ο σχεδιασμός, έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο! Για τους ανθρώπους τους σχεδιαστικού τμήματος της DIMSTEL το να φτιάξεις ένα στρώμα δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται πάθος, μεράκι και αγάπη για να έχεις επιτυχημένο αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το στρώμα Cloud το οποίο προσφέρει μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και αναπαυτικότητας με τις καμπύλες του. Ταυτόχρονα, οι πέντε ζώνες στήριξης, οι στρώσεις του κοκοφοίνικα και του λάτεξ αλλά και ο περιμετρικός αερισμός που βοηθά στην αποβολή της υγρασίας, κάνουν το στρώμα Cloud μοναδικό στην κατηγορία του. Η DIMSTEL καινοτομεί για ακόμη μία φορά στην ελληνική αγορά «τολμώντας» να δώσει χρώμα στα στρώματά της.

60 62 EDITION 2 POCKET HUG Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

61 POCKET EDITION 2 63 Όταν η ποιότητα συναντά τις επιθυμίες σας! Το στρώμα Hug αποτελείται από τελάρο ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket, με τρεις ζώνες στήριξης. Η εξελιγμένη ποιότητα των ελατηρίων, σε συνδυασμό με τη συγκεκριμένη διάταξη των υλικών, σας εξασφαλίζουν έναν ήρεμο ύπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου το σώμα σας έχει άρτια στήριξη. Ταυτόχρονα, οι στρώσεις του βαμβακερού τάπητα αλλά και του μαλακού αφρώδες υλικού, προσδίδουν στο στρώμα την απαραίτητη ελαστικότητα. Το διάτρητο ύφασμα περιμετρικά προσδίδει καλύτερη δυνατότητα αερισμού, καθώς και αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία, αφού όσο περισσότερο φως και αέρα δίνουμε στο στρώμα τόσο πιο δύσκολη γίνεται η ανάπτυξη αυτών. Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και τεχνογνωσίας κάνει το Hug το πιο «επιθυμητό» στρώμα, για έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο.

62 64 EDITION 2 POCKET REST Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

63 POCKET EDITION 2 65 Σταθερή αξία, με εκσυγχρονισμένη τεχνολογία! Με ανεξάρτητα ελατήρια που τοποθετούνται σε ανεξάρτητη θήκη, από ύφασμα άριστης ποιότητας και τρεις ζώνες στήριξης, το στρώμα Rest σας εξασφαλίζει ανενόχλητο ύπνο και άριστη προσαρμοσμένη στήριξη του σώματος, από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Αμέσως μόλις ξαπλώσετε, θα διαπιστώσετε το πλεονέκτημα στη διατήρηση της σωστής και ευθυγραμμισμένης θέσης της σπονδυλικής σας στήλης. Συνδυαστικά, η χρήση του ελαστικοποιημένου κοκοφοίνικα, ψεκασμένου με latex, εγγυάται τη φυσική προσαρμογή του ανθρώπινου σώματος, αποτελώντας ταυτόχρονα άριστη μόνωση για τη θερμοκρασία. Η πραγματική, όμως, διαφορά του Rest, που αποτελεί και το συγκριτικό του πλεονέκτημα, είναι η χρήση δυο διαφορετικών υλικών. Το μαλλί στη μία πλευρά για τους χειμερινούς μήνες και το βαμβάκι στην άλλη, ώστε να εναλλάσσεται κατά τις πιο υψηλές θερμοκρασίες. Την τέλεια ισορροπία ήρθε να δώσει το διάτρητο ύφασμα περιμετρικά του στρώματος με το σύστημα Advanced Air- Flow της DIMSTEL. Μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι το Rest αποτελεί το ιδανικό στρώμα για όλο το χρόνο!

64 66 EDITION 2 POCKET JOY Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

65 POCKET EDITION 2 67 Τεχνολογία και φύση συνδυάζονται! Ένα στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια για να έχετε άμεση ανταπόκριση στις κινήσεις του σώματός σας. Το ειδικό διάτρητο 3-D ύφασμα επάνω και κάτω από τα ελατήρια επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος για μεγαλύτερη υγιεινή. Το στρώμα Joy σας προσφέρει φυσική απόλαυση με μαλλί από την μία και βαμβάκι από την άλλη πλευρά. Τα μαλακά αφρώδη υλικά επιτρέπουν στο στρώμα να διατηρεί την αναπαυτικότητα που αναζητάτε και να είναι αντάξιο των προσδοκιών και των πιο απαιτητικών πελατών. Μαλλί, βαμβάκι, ανεξάρτητα ελατήρια, διάτρητο ύφασμα 3-D και είστε έτοιμοι για ξεκούραστες, μοναδικές νύχτες.

66 68 EDITION 2 PREMIUM BONNELL

67 PREMIUM BONNELL EDITION 2 69 Τα μοναδικά στρώματα στην αγορά με ελατήρια Bonnell και διαφορετικές ζώνες στήριξης! Η DIMSTEL είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει ελατήρια Bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η εταιρία μας μπορεί και σας προσφέρει καλύτερο ύπνο ακόμη και σε στρώματα με ελατήρια bonnell. Είναι ευρέως γνωστό πως τα στρώματα με ελατήρια bonnell έχουν ομαδοποιημένη συμπεριφορά με αποτέλεσμα όταν το στρώμα είναι σκληρό να μας πιέζει τους ώμους και τα πόδια, ενώ όταν το στρώμα είναι μαλακό να αισθανόμαστε άβολα την περιοχή της λεκάνης. H DIMSTEL επενδύοντας σε ελβετική τεχνολογία από την κορυφαία εταιρία παραγωγής μηχανημάτων Spühl δίνει τη λύση, παράγοντας στρώματα bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης, στηρίζοντάς σας καλύτερα την περιοχή της λεκάνης και επιτρέποντας στους ώμους και τα πόδια σας να έχουν μία πιο χαλαρή αίσθηση εξασφαλίζοντάς σας καλύτερο και πιο αναπαυτικό ύπνο.

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος?

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? EUROMATTRESS Ένας ποιοτικός ύπνος χαρακτηρίζετε ως ένας ήρεμος και αδιάκοπος ύπνος! Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την παροχή του πιο άνετου

Διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ Η Νέα Ζωή Strom είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές βιοτεχνίες στρωμάτων, κατασκευάζει στρώματα από το 1976 και ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων ύπνου υψηλών προδιαγραφών. Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και εμείς...

Τα στρώματα και εμείς... Τα στρώματα και εμείς... Από την κλασική περίοδο των περιφερόμενων στρωματάδων της Αθήνας, έως τη σημερινή σύγχρονη παραγωγή των στρωμάτων νέας γενιάς, το όνομα της Relaxstrom διατηρεί μια παράδοση χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι Στρώμα Antistress pocket spring ανεξάρτητα σημεία 10 Υψος στρώματος 25cm 10 10 Antistress είναι ένας συνδυασμός ενός νέου συστήματος ελατηρίου, μια νέα μορφή της υψηλής ελαστικότητας αφρoλέξ που έχει αναβαθμιστεί

Διαβάστε περισσότερα

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé comfort Διάλεξα με προσοχή και το στρώμα για το κρεβάτι του. Ήταν τόσα πολλά! Τώρα, όταν το βλέπω να κοιμάται ήρεμα, είμαι όλο και πιο σίγουρη ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Για την ευεξία του και την ηρεμία

Διαβάστε περισσότερα

Βιοτεχνία - Έκθεση 10 ο χλμ. Καβάλας - Ελευθ/λης Τ : +30 2510 247 543 Φ : +30 2510 247 544 Κατάστημα Ιωακείμ Σγούρου 9, Καβάλα Τ : +30 2510 222 229 Φ : +30 2510 838 828 info@dreamco.gr ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ 06 Εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

Everyone loves dream

Everyone loves dream Everyone loves dream Η ελληνική εταιρεία στρωμάτων ΟΝΑΡ δημιουργεί νέες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο και απολαυστικό ύπνο. Διαθέτει προϊόντα τα οποία με επιμέλεια επιλέγει, έτσι ώστε ο πελάτης να παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Σ Τ Ρ Ω Μ Α Τ Ω Ν. Κάνει τα όνειρα... πραγµατικότητα!

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Σ Τ Ρ Ω Μ Α Τ Ω Ν. Κάνει τα όνειρα... πραγµατικότητα! Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Σ Τ Ρ Ω Μ Α Τ Ω Ν Κάνει τα όνειρα... πραγµατικότητα! 4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 6ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 10ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 14ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 20ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ 24ΕΛΑΤΗΡΙΑ 28ΥΛΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ

Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ Βιοτεχνία Στρωμάτων Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ είναι μία παραγωγική βιοτεχνία με ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα. Εδώ και 60 χρόνια ασχολούμαστε με την κατασκευή στρωμάτων προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου Κεντρική Έκθεση Εργοστάσιο 23o Χλμ Αθηνών- Λαυρίου, Κορωπί Fax: 210 6627062 Τηλ.: 210 6020381, 2, 3 info@xdesign.gr Αθήνα-Μέτς Κρυονέρι Αγ. Ιωάννης-Ρέντη Καλλιμάρμαρο 120 Εν. Εργοστάσια 120 Εν. Εργοστάσια

Διαβάστε περισσότερα

πολλών αστέρων! NEW COLLECTION Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία hotel linea

πολλών αστέρων! NEW COLLECTION Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία hotel linea Ύπνος πολλών αστέρων! Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία linea hotel NEW COLLECTION 2 linea hotel Εμείς οι άνθρωποι της Linea Strom παρουσιάζουμε σε σας τους ξενοδόχους τη νέα σειρά μας «LINEA HOTEL». Εσείς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

Ζήσε στο CMY 03/2019

Ζήσε στο CMY 03/2019 Ζήσε στο 03/2019 Ζήσε στο Ζήστε µια απολαυστική ζωή γεµάτη υγεία, χαρά και ευεξία. Ανακαλύψτε την κορυφαία συλλογή στρωµάτων OPTIU που βραβεύτηκε για την καινοτοµία της & διατίθεται σε 4 τύπους! Η µοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα H TERZOSTROM είναι γνωστή για την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων και των στρωμάτων της. Εδρεύει στο νομό Θεσσαλονίκης (Περιοχή αεροδρομίου) και αποτελεί μία από τις πρωτοπόρους Ελληνικές παραγωγικές

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και Στρώματα Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και τα υψηλότερα πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Ακράτεια Ενηλίκων Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα της ABENA; Η ABENA δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ακράτειας για ενήλικες εξασφαλίζοντας ασφάλεια, άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT. Σύστημα καναπέ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT. Σύστημα καναπέ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz ΜΕΡΗ Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα Διπλό κάθισμα καναπές-κρεβάτι Γωνιακό κάθισμα Τμήμα σεζλόνγκ Ανοιχτό τμήμα καθίσματος με αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom.

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom. Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom. Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι ο σωστός ύπνος είναι απαραίτητη προϋπόθεση της καλής υγείας. Η σωματική και ψυχική ευεξία, εξαρτάται

Διαβάστε περισσότερα

Designed in the U.S.A SEALY PRODUCT GUIDE

Designed in the U.S.A SEALY PRODUCT GUIDE Designed in the U.S.A SEALY PRODUCT GUIDE Welcome to the new Sealy SLEEP ON IT. YOU LL SEE. Οι άνθρωποι δεν επιλέγουν τα Sealy απλώς και μόνο επειδή τους λέμε ωραία λόγια. Μας λένε «Αποδείξτε το» και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη : 5X9 m, 5X7 m, 5X5 m, 4X4 m, 2,5X3 m.

Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη : 5X9 m, 5X7 m, 5X5 m, 4X4 m, 2,5X3 m. ΣΚΗΝΕΣ ΣΑΦΑΡΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΑΦΑΡΙ Οι σκηνές σαφάρι είναι μοναδικές, καθώς συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με την πολυτέλεια. Διαθέτουν δομή από υψηλής ποιότητας αειφόρο ξύλο και συνδετήρες γαλβανισμένου χάλυβα,

Διαβάστε περισσότερα

live elite! live elite και καλή σας ξεκούραση!

live elite! live elite και καλή σας ξεκούραση! live elite! Είναι το δικό μας όραμα για το πώς μπορείτε να ζείτε ώστε να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Είναι ο σίγουρος τρόπος να ξεκουράζετε και να ανανεώνετε το σώμα και το νου. Καλώς ήρθατε στον elite

Διαβάστε περισσότερα

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς!

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Νέα εξελιγμένη γενιά στρωμάτων neoset για μία ξεχωριστή εμπειρία ύπνου! Ο ύπνος είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και πολύ σημαντικό μάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ. H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων

AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ. H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων ΠΕΡΙ ΕΧΟ ΜΕΝΑ 0 0 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΡΩΜΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΜΟRY GALAXY SPACE ERGONOMIC ΣΕΙΡΑ PS ΜILLENIUM FLEX

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού. Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού. Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ Ασφάλεια και άνεση για το μωρό σας Είναι υπέροχο να γίνεστε γονείς, αλλά μπορεί να σας γεμίζει και ανησυχίες. Γι αυτό τον λόγο, όλες οι κούνιες

Διαβάστε περισσότερα

Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion

Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion ClinActiv r ClinActiv r MCM Το ClinActiv r προστατεύει το δέρμα του ασθενή παρέχοντας θεραπεία I-mmersion Η σωστή επιλογή της επιφάνειας θεραπείας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση. neostrom.gr Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση. Copyright NEOSTROM 0-0 Designed by: Γιάννης

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ακτινοβολίας

Συστήματα ακτινοβολίας Συστήματα ακτινοβολίας WELCOME HOME ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΌΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΑ by Tiemme ITALIAN WORLDWIDE INNOVATION EL Σχεδιάζοντας την άνεση Βασισμένο στην αρχή της ακτινοβολίας, το σύστημα θέρμανσης/ δροσισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα της ABENA; Η ABENA δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ακράτειας για ενήλικες εξασφαλίζοντας ασφάλεια, άνεση και ποιότητα ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA. Σύστημα καναπέ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA. Σύστημα καναπέ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland ΜΕΡΗ Μονάδα καθίσματος Μονάδα καθίσματος με αποθηκευτικό χώρο Μονάδα καθίσματος με κρεβάτι Πλάτη

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Γ.Δ. ΡΟΔΑΚΗΣ & Ζ.Μ. ΚΟΚΟΛΙΑΣ Ο.Ε., ΚΑΛΟΥΤΑ 29 ΧΙΟΣ, ΤΗΛ: 2271023854, email: matis@rodkok.gr Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Τραπέζι STANDARD από μασίφ ξύλο οξιάς σε 5 χρώματα, επεκτεινόμενο,

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων Ζώνες και τσάντες μεταφοράς Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία.

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία. Οδηγός καλού ύπνου 2 Συμβουλές Είναι σημαντικό να κοιμάστε το βράδυ και να ξυπνάτε το πρωί περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα. Έτσι, το σώμα σας συντονίζεται με το ωράριο ύπνου και απολαμβάνετε έναν επαρκή

Διαβάστε περισσότερα

Καταστήματα Π Ο Θ Η Τ Α Κ Η Σ. Κατάλογος

Καταστήματα Π Ο Θ Η Τ Α Κ Η Σ. Κατάλογος Καταστήματα Π Ο Θ Η Τ Α Κ Η Σ Κατάλογος 2 0 1 9 Εξοπλισμός Airbnb, Booking καταλυμάτων διακοπών και ξενοδοχειακών μονάδων Πληροφορίες: Κ. 6981 996339, Σ. 22940 25033 ΡΑΦΗΝΑ www.pothitakis-stores.gr Πετσέτες

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Βιοτεχνία ΕΥΑ 88 Ποιοι είμαστε Γνωρίστε μας 02 ΕΥΑ 88 Η Βιοτεχνία ΕΥΑ 88, είναι μία από τις μεγαλύτερες Βιοτεχνίες Κατασκευής Λευκών Ειδών

Διαβάστε περισσότερα

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse καλύτερα...σπίτι μας! οντερνα & οικονομικα KOBE KOBE SET Μοντέρνο σαλόνι: θέσιος & θέσιος. Οι καναπέδες διαθέτουν άνετο αποθηκευτικό χώρο και μετατρέπονται σε κρεβάτια με μία κίνηση. 65 stockhouse εκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Κρεβάτια - προστατευτικά

Κρεβάτια - προστατευτικά Κρεβάτια - προστατευτικά 280-02130*ΠΡΟ* 280-02170*ΠΡΟ* Προστατευτικό μεταλλικό παραλληλόγραμμο 1.30m Προστατευτικό μεταλλικό παραλληλόγραμμο 1.70m 280-ΠΡΟΣΤ_02 Ανοδιωμένο τοξωτό προστατευτικό κραβατιού

Διαβάστε περισσότερα

A running revolution.

A running revolution. A running revolution. boost endless energy H καινοτοµία της adidas που θα αλλάξει το τρέξιµο για πάντα Η τεχνολογία BOOST TM προσφέρει µεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισµένο αφρώδες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Χειροποίητα στρώματα & προϊόντα ύπνου Σ ένα κρεβάτι Matt-Royal όλα ξεχνιούνται... Η Matt-Royal...με λίγα λόγια Η εταιρία Matt-Royal, με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό για την Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Εφαρμόζουμε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 για τον σχεδιασμό, την παραγωγή και εμπορία

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

sporting.gr Ατελείωτη χαλάρωση Πατενταρισμένη τεχνολογία «Forever Swing»

sporting.gr Ατελείωτη χαλάρωση Πατενταρισμένη τεχνολογία «Forever Swing» sporting.gr Ατελείωτη χαλάρωση Πατενταρισμένη τεχνολογία «Forever Swing» Χαλάρωση και ασφάλεια πάνω στην τέλεια αιώρα Υπάρχουν πολλοί τρόποι χαλάρωσης σε μια αιώρα: μια μεσημεριανή σιέστα το καλοκαίρι,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η πληροφορία έχει τα δικά της στάδια εξέλιξης 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η διαχείριση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη κατά την τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 Σεβαστές μου πρυτανικές αρχές, Κυρίες και κύριοι. Είναι χαρά και

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID. Σύστημα καναπέ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID. Σύστημα καναπέ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Francis Cayouette. ΜΕΡΗ Πολυθρόνα Μπράτσο Τμήμα σεζλόνγκ Γωνιακό κάθισμα Υποπόδιο Υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE. Πολυμορφικός καναπές

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE. Πολυμορφικός καναπές ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE Πολυμορφικός καναπές ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΜΕΡΗ Μπράτσο Τμήμα σεζλόνγκ Γωνιακό κάθισμα Υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο Προσκέφαλο Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα Διπλό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ PROFILE Η εταιρία Matt Royal με μεγάλη εμπειρία στα προϊόντα για τον ύπνο, επενδύει τώρα, μετά από μακροχρόνια έρευνα αγοράς και εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

S E A L Y P R O D U C T G U I D E

S E A L Y P R O D U C T G U I D E SEALY PRODUCT GUIDE Welcome to the new Sealy Sealy Response 0 Hybrid 7 Care, Components & Features Glossary SLEEP ON IT. YOU LL SEE. Οι άνθρωποι δεν επιλέγουν τα Sealy απλώς και μόνο επειδή τους λέμε ωραία

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Καθίσματα Αμφιθεάτρου ARENA AUC10 & 40

Καθίσματα Αμφιθεάτρου ARENA AUC10 & 40 Καθίσματα Αμφιθεάτρου ARENA AUC10 & 40 Οι αίθουσες που προορίζονται ως αμφιθέατρα, χώροι συνεδριάσεων ή και συναυλιών χαρακτηρίζονται από την αναβαθμισμένη λειτουργικότητά τους και τις ιδιαίτερες κατασκευαστικές

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλα τα παιδικά προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί και υποβληθεί σε αναλύσεις για πιθανούς κινδύνους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι είναι σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

Ηρεμία, με τρόπο φυσικό. Η διαφορά μιας πιπίλας NUK

Ηρεμία, με τρόπο φυσικό. Η διαφορά μιας πιπίλας NUK Ηρεμία, με τρόπο φυσικό. Η διαφορά μιας πιπίλας NUK Πιπίλα NUK - για υγιή ανάπτυξη. Σε συνεργασία με ειδικούς όπως παιδιάτρους, μαίες, ορθοδοντικούς και διατροφολόγους, η NUK αναπτύσσει προϊόντα που βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

«Όραμα της dimi socks είναι να αναγνωρίζεται ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ποιοτικών καλτσών»

«Όραμα της dimi socks είναι να αναγνωρίζεται ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ποιοτικών καλτσών» Η λέξη κάλτσα προήλθε από την αρχαία Ε ηνική λέξη συκκός εξού και το socks. 8 π.χ. 5 π.χ. 1000 μ.χ. 1938 1950 1958 1974 1995 2010 Οι αρχαίοι Έ ηνες τον 8ου π.χ. αιώνα ήταν εκείνοι που επινόησαν πρώτοι

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 7,5 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell

Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell ΦΕΒ. 2012-1/14 - Περιεχόμενα Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell Θαλπωρή σαν να μας ζεσταίνει ο ήλιος. 4 Τεχνολογία και Λειτουργικότητα Η υψηλή Ελβετική τεχνολογία, πρωτοπορεί με προϊόντα μεγάλης εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Γ-1 Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από 22-07 -2016 Παράρτημα ΓΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ν-2122 Β ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2006 ΕΙΔΟΣ : ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΛΕΥΚΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Τα πουκάμισα θα είναι καινούργια. Θα δηλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα n Διαπνέουσα θερμομόνωση n Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα n Εξοικονόμηση ενέργειας Ευχάριστο κλίμα για μιά ζωή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 6,5 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

«Το γέλιο και ο ύπνος είναι τα καλύτερα φάρμακα του κόσμου»

«Το γέλιο και ο ύπνος είναι τα καλύτερα φάρμακα του κόσμου» «Το γέλιο και ο ύπνος είναι τα καλύτερα φάρμακα του κόσμου» σύμφωνα με μια Ιρλανδέζικη παροιμία. Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της Media Strom! 01 [ 50 χρόνια ποιότητα και καινοτομία ] Τρεις γενιές τώρα,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στη Linea Strom

Καλώς ήλθατε στη Linea Strom 1957 1960 1970 1980 1990 Η Linea Strom ξεκινά τη λειτουργία της και την πρώτη κατασκευή απλών βαμβακερών στρωμάτων. Ξεκινά την κατασκευή χειροποίητων στρωματέξ με ελατήριο και κουμπιά και βιομηχανοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...10

Διαβάστε περισσότερα

NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ NUOS PLUS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ARISTON ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ 2 NUOS PLUS: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ SOLAR MORE TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Υαλοπίνακες solar more 6 Υαλοπίνακες triplex 10 Ειδικό γυαλί 14 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα