Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!"

Transcript

1

2 4 EDITION 2 ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!

3 ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ EDITION 2 5

4 6 EDITION 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4-5 Μπές...σε έναν κόσμο ονειρικό 8-9 Φιλοσοφία Εταιρικό προφίλ Σύγχρονος Μηχανολογικός Εξοπλισμός To μυστικό της Dimstel Πρώτες ύλες

5 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ EDITION Είπαν για εμάς Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Κατηγορίες προϊόντων Αξεσουάρ ύπνου Σεβασμός στο περιβάλλον Όροι εγγύησης

6 8 EDITION 2 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Φιλοσοφία

7 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ EDITION 2 9 Κάθε στρώμα προορίζεται για κάποιον δικό μας άνθρωπο! Πολλά χρόνια νωρίτερα, ονειρευτήκαμε μια οικογενειακή, ελληνική εταιρεία στρωμάτων, που θα καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτηση, κάθε αισθητική και κάθε προϋπολογισμό, έχοντας ως βασική αρχή την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Ονειρευτήκαμε μια εταιρεία, που θα έχει αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει, και που θα εξελίσσεται έτσι, ώστε να βρίσκεται πάντα μπροστά από την αγορά και παράλληλα στο πλευρό σας. Φιλοσοφία μας είναι, πως κάθε μας στρώμα προορίζεται για κάποιον δικό μας άνθρωπο, πως κάθε στρώμα προορίζεται για το δικό μας σπίτι. Αυτό από μόνο του, μας οδήγησε να ονειρευτούμε μια επιχείρηση που θα μας κάνει περήφανους που είμαστε Έλληνες! Εμείς, κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα και δημιουργήσαμε την DIMSTEL. Τώρα, με τη σειρά της, η DIM- STEL θα κάνει πραγματικότητα και τον δικό σας «καλό» ύπνο, θα κάνει πραγματικότητα την ποιοτική ξεκούραση που τόσο χρειάζεστε... θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρά σας.

8 10 EDITION 2 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Εταιρικό Προφίλ

9 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ EDITION 2 11 Στρώματα υπερήφανα φτιαγμένα από ελληνικά χέρια στα Ιωάννινα. Στις αρχές του 2011, μια ελληνική επιχειρηματική οικογένεια από την Ήπειρο, ανέλαβε ένα φιλόδοξο εγχείρημα, την ίδρυση της DIMSTEL, μιας ελληνικής εταιρείας παραγωγής στρωμάτων και προϊόντων ύπνου. Αυτό όμως που ουσιαστικά έκανε και κάνει τη διαφορά, είναι τα δεδομένα και οι υψηλοί στόχοι που τέθηκαν, η επίτευξη των οποίων αποτέλεσε μονόδρομο. Το αποτέλεσμα ήταν ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο με έδρα τα Ιωάννινα, επιφάνειας τ.μ., στο οποίο τηρούμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ελέγχου ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, φροντίζοντας τα προϊόντα να παραμένουν καθαρά, μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Την ίδια στιγμή, διαθέτουμε τον πιο προηγμένο τεχνολογικά μηχανολογικό εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, που αφορά σε όλα τα προϊόντα, στη μελέτη, στον τρόπο κατασκευή τους και στην επιλογή των υλικών, ανάλογα με την κάθε κατηγορία και τις ανάγκες που πρέπει να καλύψουν. Βεβαίως, αυτό που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη και χαρακτηριστική αξία, για την οποία αγωνιζόμαστε καθημερινά, είναι η διαφάνεια και η ειλικρίνεια προς εσάς και τους συνεργάτες μας, καθώς και ο σεβασμός τόσο προς τον καταναλωτή όσο και προς τα προϊόντα που σας προσφέρουμε.

10 12 EDITION 2 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Σύγχρονος Μηχ. Εξοπλισμός

11 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ EDITION 2 13 Το πάθος και η σκληρή δουλειά από μόνα τους δε φτάνουν. Χρειάζονται επίσης, η προηγμένη τεχνολογία και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Η ελληνική βιομηχανία στρωμάτων DIMSTEL είναι μία κάθετη μονάδα παραγωγής στρωμάτων, με τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο μηχανολογικό εξοπλισμό σε όλα τα στάδια παραγωγής. Ξεκινώντας αυτήν την προσπάθεια και με βασικό στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην αγορά των στρωμάτων, επενδύσαμε στον εξοπλισμό μας, μελετήσαμε και σχεδιάσαμε νέα προϊόντα και με όχημα την υψηλή τεχνογνωσία καινοτομούμε, απαντώντας ουσιαστικά στις ανάγκες σας. Το σύνολο των ελατηρίων των προϊόντων μας κατασκευάζονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις μας, καθώς διαθέτουμε ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής ελατηρίων. Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε στο ακέραιο και για τον έλεγχο ποιότητάς τους, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Βασικό μέλημά μας είναι η διασφάλιση των υψηλότερων επιπέδων υγιεινής, ποιότητας, άνεσης και αναπαυτικότητας, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν μία τόσο μοναδική και συγχρόνως προσωπική εμπειρία ύπνου.

12 14 EDITION 2 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ

13 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ EDITION 2 15 Η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει ελατήρια bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης. Το συγκεκριμένο τμήμα θεωρείται κορυφαίο στο είδος του, αποτελώντας ίσως ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής ελατηρίων σε παγκόσμια κλίμακα. Εδώ, λοιπόν, κατασκευάζουμε όλους τους τύπους ελατηρίων, που χρησιμοποιούμε στη συλλογή μας καθώς και είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει ελατήρια Bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερο ύπνο από οποιαδήποτε άλλα στρώματα αυτής της κατηγορίας. Πρώτη μας ύλη είναι το σύρμα, σε διαφορετικά πάχη, υψηλές αντοχές και συγκεκριμένες προδιαγραφές ποιότητας. Περισσότερα από 268 διαφορετικά ελατήρια έχουν τη δυνατότητα να σχεδιαστούν, να αναπτυχθούν και να παραχθούν στις εγκαταστάσεις μας. Θερμαίνοντας όλα μας τα ελατήρια στους 300 o C, εξασφαλίζουμε την υψηλή ελαστικότητα και τη μέγιστη αντοχή τους, δυο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για υψηλά επίπεδα άνεσης, άμεσης ανταπόκρισης και στήριξης του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα ανεξάρτητα ελατήρια παραγωγής μας, προπιέζονται στα κανάλια μεταφοράς τους, πριν ντυθούν με ειδικό ύφασμα και οδηγηθούν στο τελικό στάδιο παραγωγής, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη ελαστικότητα και άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κίνηση.

14 16 EDITION 2 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ

15 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ EDITION 2 17 Ο σχεδιασμός και η άνεση για εμάς είναι σημαντικά. Το τμήμα παραγωγής καπιτονέ, αποτελείται από υπερσύγχρονες πολυβέλονες μηχανές αμερικανικής προέλευσης και τεχνολογίας, οι οποίες επεξεργάζονται υλικά όπως μαλλί, βαμβάκι, celliant ύφασμα κ.α., με στόχο τη σχεδίαση, την αντοχή στο χρόνο και τα υψηλότερα επίπεδα αναπαυτικότητας όταν ξαπλώνετε στο στρώμα. Ο εξοπλισμός σχεδιασμού τελευταίας τεχνολογίας, δίνει τη δυνατότητα στο σχεδιαστικό μας τμήμα να ανακαλύπτει καθημερινά νέες δυνατότητες και προοπτικές για το στρώμα σας. Η εταιρεία μας, όντας και η μοναδική στην Ελλάδα που διαθέτει την πολυβέλονη μηχανή AXIOM, είναι περήφανη που έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί τα υλικά με οριζόντια κατεύθυνση της βελόνας, προστατεύοντας έτσι σημαντικά τις πρώτες ύλες που συμβάλλουν στην αναπαυτικότητα και την άνεση του στρώματός σας.

16 18 EDITION 2 ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΤΑΘΜΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΛΛΑΣ

17 ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΤΑΘΜΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΛΛΑΣ EDITION 2 19 Μοναδικό σύστημα συναρμολόγησης από την DIMSTEL. Το συγκεκριμένο τμήμα χαρακτηρίζεται από το μοναδικό σύστημα ψεκασμού ζεστής οικολογικής κόλλας, που εξασφαλίζει στο στρώμα άριστη συμπεριφορά και διάρκεια στο χρόνο. Οι «ευφυείς» σταθμοί ψεκασμού, που αντικαθιστούν την συναρμολόγηση του στρώματος με χειροκίνητα πιστόλια κόλλας, έχουν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί να ψεκάζουν τόσο την κατάλληλη ποσότητα κόλλας, όσο και στα κατάλληλα σημεία διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα σε κάθε παραγόμενο προϊόν. Μοναδικές πρέσες, ειδικά κατασκευασμένες για τον κλάδο της στρωματοποιίας, προπιέζουν τα στρώματα για ορισμένη χρονική διάρκεια, ανοίγοντας έτσι όλες τις «κυψέλες» των υλικών και δίνοντας ένα μοναδικό πλεονέκτημα καλύτερου αερισμού στα στρώματα της Dimstel. Το σύστημα ψεκασμού της DIMSTEL εξασφαλίζει σε εσάς ένα στρώμα υψηλών προδιαγραφών, μεγάλης αντοχής αλλά και άριστης απόδοσης κατά τη διάρκεια του ύπνου, αφού όλα τα υλικά είναι στην κατάλληλη θέση για να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε σας κίνηση.

18 20 EDITION 2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

19 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ EDITION 2 21 Κάθε στρώμα προορίζεται για το δικό μας σπίτι. Βασική αρχή της εταιρείας μας είναι η ποιότητα, η υγιεινή και η παροχή διαφοροποιημένων και σύγχρονων προϊόντων στην αγορά. Αυτό δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τον ποιοτικό έλεγχο κάθε προϊόντος ξεχωριστά, πριν το τελικό στάδιο της συσκευασίας. Με φροντίδα και αγάπη για το προϊόν μας, ελέγχουμε κάθε σπιθαμή του στρώματος, καθώς επιδιώκουμε να φτάσει στον καταναλωτή χωρίς κανένα ψεγάδι. Είναι το στάδιο λοιπόν, έπειτα από την αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής που καταλήγει στη συσκευασία του έτοιμου προϊόντος, σε ειδική ανακυκλώσιμη σακούλα, αεροστεγώς κλεισμένη για τη διατήρηση της υγιεινής του κάθε στρώματος, μέχρι την παράδοσή του στον τελικό του προορισμό. Κάθε στρώμα που παράγεται στη DIMSTEL προορίζεται για το «δικό μας» σπίτι.

20 22 EDITION 2 TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ DIMSTEL

21 TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ DIMSTEL EDITION 2 23 Το μυστικό είναι στις ζώνες στήριξης. Τελικά τι στρώμα πρέπει να αγοράσω, μαλακό ή σκληρό; Η απάντηση βρίσκεται στη DIMSTEL. Η εταιρία από τα Ιωάννινα έχει μία ξεχωριστή προσέγγιση στο ποιο είναι το καλύτερο στρώμα και σας προτείνει, ανεξάρτητα ποια κατηγορία καλύπτει τις ανάγκες σας, να επιλέξετε στρώμα με διαφορετικές ζώνες στήριξης στο τελάρο ελατηρίων. Η DIM- STEL είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει στρώμα με ελατήρια bonnell και διαφορετικές ζώνες στήριξης στα ελατήρια (και όχι στο καπιτονέ). Η στήριξη του σώματος για να είναι αποτελεσματική πρέπει να προέρχεται από τον πυρήνα του στρώματος που δεν είναι άλλο από τα ελατήρια. Οι ζώνες στήριξης στα στρώματα της DIMSTEL προσφέρονται σε όλους τους τύπους ελατηρίων είτε πρόκειται για τα συνδεδεμένα ελατήρια bonnell είτε για τα ανεξάρτητα ελατήρια pocket.

22 24 EDITION 2 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ Πρώτες Ύλες

23 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ EDITION 2 25 Τα συστατικά για ένα πετυχημένο στρώμα είναι η τεχνολογία, η τεχνογνωσία, το μεράκι και φυσικά οι κορυφαίες πρώτες ύλες! Η DIMSTEL χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά για τα στρώματά της δίνοντας σε εσάς όλα τα πλεονεκτήματα της φύσης και της τεχνολογίας. Υλικά όπως το μαλλί που χαρακτηρίζεται για την ιδιότητά του να συγκρατεί την υγρασία έως και 40% του βάρους του, ενώ ως προς την αίσθηση είναι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, το βαμβάκι που χαρακτηρίζεται κυρίως για την απαλότητα και τη δυνατότητα αερισμού του. Οι μακρύτερες ίνες του, το καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην απορρόφηση της υγρασίας, καθώς διευκολύνει τον αέρα να διαπερνά το στρώμα. Υλικά όπως ο κοκοφοίνικας, η αλογότριχα, το λάτεξ από φυσικό καουτσούκ, το πρωτοποριακό υλικό celliant κ.α. χρησιμοποιούνται στα στρώματα της DIΜSTEL διαφοροποιώντας τα από την αγορά και δίνοντας σε εσάς την μοναδική εμπειρία ύπνου που μπορείτε να αποκτήσετε σε ένα από αυτά.

24 26 EDITION 2 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

25 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ EDITION 2 27

26 28 EDITION 2 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

27 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ EDITION 2 29 Η DIMSTEL προοδεύει και απασχολεί τα μέσα. Η DIMSTEL έκλεισε τρία χρόνια στην αγορά και το γιορτάζει. Έχει πολλούς λόγους να είναι χαρούμενη αφού αυτό το διάστημα συνοδεύτηκε από επιτυχίες, ευχαριστημένους πελάτες, δυναμική αναπτυξιακή τροχιά στην αγορά των στρωμάτων αλλά και όνειρα για ένα λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον. Αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας της DIMSTEL η εταιρία μας δεν πέρασε απαρατήρητη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης. Είναι η επένδυση από ελληνική οικογένεια στην περιφέρεια της χώρας μας στην καρδιά της κρίσης; Είναι η συγκέντρωση των κορυφαίων μηχανημάτων παραγωγής στρωμάτων σε μία εταιρία; Είναι οι άνθρωποί της που την οδήγησαν μέσα σε μόλις τρία χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής στρωμάτων της χώρας που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης; Όπου και να βρίσκεται η απάντηση, εμείς αισθανόμαστε περήφανοι για το ενδιαφέρον προς το εγχείρημά μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να «απασχολούμε» ευχάριστα στο μέλλον με τα νέα μας προϊόντα αλλά και την αναπτυξιακή και πετυχημένη πορεία της εταιρίας μας.

28 30 EDITION 2 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

29 EIΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ EDITION 2 31

30 32 EDITION 2 ΕTAIΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΕΚΕ)

31 ΕTAIΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΕΚΕ) EDITION 2 33 «100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα» από την DIMSTEL και στηρίζουν έγκριτους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η DIMSTEL δημιούργησε το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης «100 στρώματα ταξιδεύουν στην Ελλάδα». Από το 2013 και κάθε χρόνο, η εταιρία θα συνεργάζεται με έγκριτες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, για την προσφορά στρωμάτων ύπνου σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ουσιαστική στήριξη παιδιών και ευπαθών ομάδων στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Η ενέργεια 100 Στρώματα Ταξιδεύουν στην Ελλάδα εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με κεντρικό άξονα την προσφορά και με σκοπό να γίνει ετήσιος θεσμός. Ονειρευτήκαμε μια εταιρία που θα έχει αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει. Φιλοσοφία μας είναι πως κάθε μας στρώμα προορίζεται για κάποιον δικό μας άνθρωπο, πως κάθε στρώμα προορίζεται για το δικό μας σπίτι. Έτσι, κάθε ένα από τα 100 στρώματα που θα ταξιδεύουν θα δημιουργηθούν με ακόμη μεγαλύτερη στοργή, γιατί προορίζονται για κάποιο δικό μας παιδί. Η πρώτη ενέργεια του προγράμματος ολοκληρώθηκε με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπου με μεγάλη χαρά τα 309 παιδιά που μεγαλώνουν στα 13 Σπίτια του Oργανισμού καλωσόρισαν τους ανθρώπους της ελληνικής βιομηχανίας στρωμάτων στην οικογένεια του Oργανισμού.

32 34 EDITION 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

33 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ EDITION 2 35

34 36 EDITION 2 EXCLUSIVE

35 EXCLUSIVE EDITION 2 37 Στρώματα διεθνών προδιαγραφών από την DIMSTEL Η σειρά Εxclusive είναι η κορυφαία σειρά στρωμάτων της DIMSTEL. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι τα μοναδικά ελατήρια «πατέντες», που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στη χώρα μας, και στην εταιρεία μας έχουμε τη δυνατότητα να τα κατασκευάζουμε οι ίδιοι, στις εγκαταστάσεις μας. Πρόκειται για τους τύπους ελατηρίων SoftTouch και Hourglass. Με τα στρώματα Extravagant και Majestic καθώς και με τις εκτενείς εκδόσεις τους με pillow top θα νιώσετε το συναίσθημα της πολυτέλειας και της άνεσης κάθε βράδυ σπίτι σας.

36 38 EDITION 2 EXCLUSIVE EXTRAVAGANT pillow top Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

37 EXCLUSIVE EDITION 2 39 Μοναδική αίσθηση αμερικάνικης πολυτέλειας από τα Ιωάννινα. Ο ιδανικός συνδυασμός ανεξάρτητων ελατηρίων τελευταίας τεχνολογίας Hourglass, με επτά ζώνες στήριξης και αμερικανικού τύπου ενσωματωμένο ανώστρωμα pillow top. Τα ανεξάρτητα ελατήρια Hourglass αντιστοιχούν σε ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο διατίθεται στην αγορά διεθνώς, καθώς πρόκειται για τρία ελατήρια σε ένα ικανά να προσαρμόζονται σε διαφορετικά βάρη αυτόματα, και η DIMSTEL αποτελεί τη μοναδική εξουσιοδοτημένη εταιρεία στη χώρα μας, για την κατασκευή τους. Με ειδική μελέτη, χαρίζουν στο στρώμα μια αναπαυτική πρώτη αίσθηση, η οποία συνοδεύεται από άμεση υποστήριξη στα σημεία του σώματος που την απαιτούν. Τα αναπαυτικά μαλακά υλικά μαζί με το μαλλί στο καπιτονέ του pillow top, το λάτεξ και την αλογότριχα, δίνουν την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας που κάθε ένας από εμάς θα ζήλευε μόλις ξάπλωνε σε αυτό. Την ίδια στιγμή, το Extravagant Pillow top χαρακτηρίζεται για τον μοναδικό του σχεδιασμό, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστικού τμήματος της DIMSTEL.

38 40 EDITION 2 EXCLUSIVE EXTRAVAGANT Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

39 EXCLUSIVE EDITION 2 41 Cashmere.. όπως λέμε.. τέλεια απαλότητα! Το Εxtravagant καλύπτει απόλυτα εσάς, που επιθυμείτε το στρώμα σας να μην είναι ούτε πολύ μαλακό, αλλά ούτε και πολύ σκληρό. Χαρακτηρίζεται για την αναπαυτικότητα και για τον μοναδικό συνδυασμό υλικών υψηλής τεχνολογίας και φύσης, που οδηγούν σε μια «κορυφαία» εμπειρία ύπνου. Η χρήση της ψεκασμένης με latex αλογότριχας εξασφαλίζει την άριστη ρύθμιση της υγρασίας του στρώματος, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ξηρού και άνετου περιβάλλοντος, ιδανικού για έναν ξεκούραστο ύπνο. Τα ανεξάρτητα ελατήρια Hourglass στηρίζουν ιδανικά κάθε τύπο σώματος ενώ παράλληλα, τα αφρώδη υλικά υψηλής ποιότητας ενισχύουν την ελαστικότητα και αντοχή του στρώματος. Την ίδια στιγμή, το Extravagant χαρακτηρίζεται για τον μοναδικό του σχεδιασμό, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστικού τμήματος της DIMSTEL, καθώς το σχέδιο στο καπιτονέ του θα ζήλευαν και οι μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης.

40 42 EDITION 2 EXCLUSIVE MAJESTIC pillow top Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

41 EXCLUSIVE EDITION 2 43 Το μπλε... που ερωτεύεσαι. Το στρώμα με τα προηγμένης τεχνολογίας ελατήρια SoftTouch και επτά διαφορετικές ζώνες στήριξης. Τα SoftTouch αποτελούν παγκόσμια καινοτομία και η DIMSTEL αποτελεί τη μοναδική εξουσιοδοτημένη εταιρεία στη χώρα μας, για την κατασκευή τους. Το αμερικανικού τύπου Majestic pillow top σε συνδυασμό με το διάτρητο blue navy ύφασμα και τα κορυφαία υλικά, εξασφαλίζουν κατάλληλες συνθήκες για να νιώσετε ότι το κρεβάτι σας είναι το καλύτερο μέρος του κόσμου. Εάν κάποιος αναζητά ένα απίθανα μαλακό και συγχρόνως με σωστή υποστήριξη στρώμα, το Majestic pillow top αποτελεί την ιδανική επιλογή!

42 44 EDITION 2 EXCLUSIVE MAJESTIC Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

43 EXCLUSIVE EDITION 2 45 Η μαγεία της πολυτέλειας! O μοναδικός σχεδιασμός των ανεξάρτητων ελατηρίων SoftTouch προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση πολυτέλειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη σωστή υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης. Η γεωμετρική τους σχεδίαση και η χρήση διαφορετικών τύπων σκληρότητας επιτρέπουν στο Majestic να υποστηρίζει ιδανικά και άμεσα κάθε σημείο του σώματός σας. Ο μοναδικός σχεδιασμός στο καπιτονέ του, το μαλλί, τα αφρώδη υλικά υψηλής ποιότητας σας χαρίζουν την απαραίτητη ελαστικότητα και άνεση, ενώ το LatexGel συμβάλλει φυσικά στη ρύθμιση της ιδανικής θερμοκρασίας με ειδικές κυψέλες Gel μέσα στο Latex. Την ίδια στιγμή, η φάσα Blue Navy που καλύπτει το Majestic περιμετρικά, αποτελείται από ύφασμα 3-D, γεγονός που επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος και την αποβολή της υγρασίας, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον. Το αποτέλεσμα; Το πιο αναπαυτικό στρώμα που ονειρευτήκατε ποτέ.

44 46 EDITION 2 SPORTS

45 SPORTS EDITION 2 47 Όλη η τεχνολογία σε ένα... κορυφαίο στρώμα! Όλοι μπορούμε και αξίζουμε να ζήσουμε την εμπειρία μιας πρωτόγνωρης κατηγορίας στρωμάτων για τα ελληνικά δεδομένα. Η συγκεκριμένη σειρά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά από τη DIMSTEL. Αποτελείται από δύο τύπους στρωμάτων με ανεξάρτητα ελατήρια, κορυφαία υλικά υψηλής τεχνολογίας κατάλληλα για γρηγορότερη ανάκαμψη του οργανισμού, αλλά και sport εμφάνιση! Εσείς, που αγαπάτε τον αθλητισμό και θεωρείτε κάθε λεπτό ξεκούρασης πολύτιμο, θα τα λατρέψετε!

46 48 EDITION 2 SPORTS ENERGY Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

47 SPORTS EDITION 2 49 Πρωταθλητής κόσμου! Η DIMSTEL είναι από τις πρώτες εταιρίες στον κόσμο που χρησιμοποίησε το καινοτόμο υλικό celliant σε στρώμα. Το Energy διακρίνεται για τα υλικά υψηλής τεχνολογίας που βοηθούν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της «αθλητικής» σειράς στρωμάτων της DIMSTEL. Την ίδια στιγμή, το υλικό celliant, βάση ερευνών της εταιρίας Hologenix στην California των ΗΠΑ, αυξάνει τα επίπεδα του οξυγόνου στους ιστούς και το δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλει σημαντικά στον ξεκούραστο ύπνο και βοηθά στην ισορροπία της θερμοκρασίας του σώματος. (περισσότερα στο Ταυτόχρονα, το ύφασμα Thermocool βοηθάει στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας χειμώνα καλοκαίρι ενώ η φάσα που καλύπτει το Energy περιμετρικά, αποτελείται εξ ολοκλήρου από διάτρητο ύφασμα 3-D, γεγονός που επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος και την αποβολή της υγρασίας, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον. Τέλος την απόλυτη στήριξη του σώματος εξασφαλίζουν τα ελατήρια Hourglass που η DIMSTEL περήφανα μπορεί και παράγει.

48 50 EDITION 2 SPORTS POWER Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

49 SPORTS EDITION 2 51 Για όσους είναι ή αισθάνονται αθλητές! Μία ακόμα καινοτομία της DIMSTEL για τους λάτρεις του αθλητισμού και όχι μόνο. Με τελάρο ανεξάρτητων ελατηρίων, που παρέχουν πέντε διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, το Power συμβάλλει στο να διατηρεί η σπονδυλική σας στήλη τη φυσική της καμπύλη, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, που συνεπάγεται και την ταχύτερη ανάκαμψη του σώματος. Η χρήση του celliant, του πιο διαδεδομένου και τεχνολογικά προηγμένου υλικού παγκοσμίως, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση αλληλεπίδραση με το ανθρώπινο σώμα, και μάλιστα όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά και καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο υλικό συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων του οξυγόνου στους ιστούς και το δέρμα, ενώ παράλληλα βοηθά και στην ισορροπία της θερμοκρασίας του σώματος. Ταυτόχρονα, η φάσα που καλύπτει το Power περιμετρικά, αποτελείται εξ ολοκλήρου από διάτρητο ύφασμα 3-D, γεγονός που επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος και την αποβολή της υγρασίας, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον. Με τέτοιο συνδυασμό υλικών, το στρώμα Power βελτιώνει τόσο τη φυσική σας κατάσταση όσο και την αίσθηση ευεξίας του οργανισμού, προετοιμάζοντάς σας, ώστε να πετύχετε τις καλύτερες επιδόσεις.

50 52 EDITION 2 WELLNESS

51 WELLNESS EDITION 2 53 Ευεξία.. από το στρώμα σας. Η κατηγορία Wellness αποτελεί νέα κατηγορία της DIMSTEL και ως στόχο έχει τη δική σας χαλάρωση. Η επεξεργασία του υφάσματος με εκχυλίσματα ευκαλύπτου σας προσφέρουν απόλυτη αίσθηση χαλαρότητας, αναζωογόνησης και ξεκούρασης. Το Tencel C αυξάνει την υγρασία του δέρματος διατηρώντας το έτσι πιο ελαστικό και «ζωηρό». Υλικά όπως φυσικό Latex αλλά και Memory Foam (ελαστική βισκόζη) βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κατ επέκταση σε έναν πιο ξεκούραστο ύπνο. Επιλέξτε στρώμα από τη νέα σειρά Wellness και αφήστε το στρώμα σας να σας ξεκουράσει.

52 54 EDITION 2 WELLNESS FRESH Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

53 WELLNESS EDITION 2 55 Η DIMSTEL συνδυάζει Memory Foam, Latex & ελατήρια σε ένα στρώμα! Μία μοναδική αίσθηση θα ανακαλύψετε στο στρώμα Fresh της DIMSTEL. Είναι ο μοναδικός συνδυασμός Pocket Springs, Memory Foam & Latex που εξασφαλίζει το τέλειο αποτέλεσμα. Έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε memory foam πάχους 4 cm στο καπιτονέ εξασφαλίζουμε την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος καθώς με τα ανεξάρτητα ελατήρια βοηθούμε στη σωστή και άμεση ανταπόκριση σε κάθε κίνηση του σώματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

54 56 EDITION 2 WELLNESS LATEX Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

55 WELLNESS EDITION 2 57 Ένα στρώμα βγαλμένο από τη φύση! Το Latex είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομά του. Ένα στρώμα χωρίς ελατήρια, από 100% latex, με επτά ζώνες στήριξης, για την απόλυτη υποστήριξη της σπονδυλικής σας στήλης. Προερχόμενο από τον χυμό του τροπικού καουτσουκόδεντρου, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, προσδίδοντας στο στρώμα σας ελαστικότητα και αντοχή. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται για τον αντιμυκητιακό και αντιβακτηριδιακό του χαρακτήρα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον καλύτερο αερισμό του στρώματος. Επιπλέον, το στρώμα Latex καλύπτεται από ύφασμα, ειδικά επεξεργασμένο με Tencel C, διαδικασία από την οποία ο ευκάλυπτος εγγυάται έναν ακόμα πιο φυσικό και ευχάριστο ύπνο. Ο καλός ύπνος είναι στη φύση του!

56 58 EDITION 2 POCKET

57 POCKET EDITION 2 59 Είναι ωραίο όταν όλα μπαίνουν στη θέση τους... Στη συγκεκριμένη κατηγορία στρωμάτων, είναι ωραίο όταν όλα τα ελατήρια μπαίνουν και μένουν στη θέση τους, κάθε ένα στο δικό του pocket! Η σειρά Pocket χαρακτηρίζεται τόσο από την υψηλή της ποιότητα όσο και από τα ανεξάρτητα ελατήρια, που κατασκευάζονται στο σύνολό τους από τη DIMSTEL. Πρόκειται για ελατήρια μέγιστης αντοχής και απόδοσης, κατασκευασμένα από ευρωπαϊκό ατσάλι, σε σχήμα βαρελιού, θερμαινόμενα στους 300 ο C, με στόχο να προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και αναπαυτικότητας. Η κατηγορία pocket αποτελείται από τέσσερις τύπους κορυφαίων στρωμάτων για κάθε ανάγκη και οικονομικό προϋπολογισμό. Κάθε στρώμα αυτής της κατηγορίας, διακρίνεται για τη σωστή στήριξη του σώματος, για άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κίνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά και για τα φυσικά υλικά όπως μαλλί, βαμβάκι, κοκοφοίνικας και λάτεξ που χρησιμοποιούνται. Μεγιστοποιήστε την απόδοση της υγιεινής του ύπνου σας επιλέγοντας ένα στρώμα με διάτρητο ύφασμα περιμετρικά (3-D) για πλήρη αερισμό και μείωση της ανάπτυξης των μικροβίων και ακάρεων.

58 60 EDITION 2 POCKET CLOUD Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

59 POCKET EDITION 2 61 Η φινέτσα και ο σχεδιασμός, έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο! Για τους ανθρώπους τους σχεδιαστικού τμήματος της DIMSTEL το να φτιάξεις ένα στρώμα δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται πάθος, μεράκι και αγάπη για να έχεις επιτυχημένο αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το στρώμα Cloud το οποίο προσφέρει μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και αναπαυτικότητας με τις καμπύλες του. Ταυτόχρονα, οι πέντε ζώνες στήριξης, οι στρώσεις του κοκοφοίνικα και του λάτεξ αλλά και ο περιμετρικός αερισμός που βοηθά στην αποβολή της υγρασίας, κάνουν το στρώμα Cloud μοναδικό στην κατηγορία του. Η DIMSTEL καινοτομεί για ακόμη μία φορά στην ελληνική αγορά «τολμώντας» να δώσει χρώμα στα στρώματά της.

60 62 EDITION 2 POCKET HUG Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

61 POCKET EDITION 2 63 Όταν η ποιότητα συναντά τις επιθυμίες σας! Το στρώμα Hug αποτελείται από τελάρο ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket, με τρεις ζώνες στήριξης. Η εξελιγμένη ποιότητα των ελατηρίων, σε συνδυασμό με τη συγκεκριμένη διάταξη των υλικών, σας εξασφαλίζουν έναν ήρεμο ύπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου το σώμα σας έχει άρτια στήριξη. Ταυτόχρονα, οι στρώσεις του βαμβακερού τάπητα αλλά και του μαλακού αφρώδες υλικού, προσδίδουν στο στρώμα την απαραίτητη ελαστικότητα. Το διάτρητο ύφασμα περιμετρικά προσδίδει καλύτερη δυνατότητα αερισμού, καθώς και αντιμυκητιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία, αφού όσο περισσότερο φως και αέρα δίνουμε στο στρώμα τόσο πιο δύσκολη γίνεται η ανάπτυξη αυτών. Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και τεχνογνωσίας κάνει το Hug το πιο «επιθυμητό» στρώμα, για έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο.

62 64 EDITION 2 POCKET REST Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

63 POCKET EDITION 2 65 Σταθερή αξία, με εκσυγχρονισμένη τεχνολογία! Με ανεξάρτητα ελατήρια που τοποθετούνται σε ανεξάρτητη θήκη, από ύφασμα άριστης ποιότητας και τρεις ζώνες στήριξης, το στρώμα Rest σας εξασφαλίζει ανενόχλητο ύπνο και άριστη προσαρμοσμένη στήριξη του σώματος, από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Αμέσως μόλις ξαπλώσετε, θα διαπιστώσετε το πλεονέκτημα στη διατήρηση της σωστής και ευθυγραμμισμένης θέσης της σπονδυλικής σας στήλης. Συνδυαστικά, η χρήση του ελαστικοποιημένου κοκοφοίνικα, ψεκασμένου με latex, εγγυάται τη φυσική προσαρμογή του ανθρώπινου σώματος, αποτελώντας ταυτόχρονα άριστη μόνωση για τη θερμοκρασία. Η πραγματική, όμως, διαφορά του Rest, που αποτελεί και το συγκριτικό του πλεονέκτημα, είναι η χρήση δυο διαφορετικών υλικών. Το μαλλί στη μία πλευρά για τους χειμερινούς μήνες και το βαμβάκι στην άλλη, ώστε να εναλλάσσεται κατά τις πιο υψηλές θερμοκρασίες. Την τέλεια ισορροπία ήρθε να δώσει το διάτρητο ύφασμα περιμετρικά του στρώματος με το σύστημα Advanced Air- Flow της DIMSTEL. Μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι το Rest αποτελεί το ιδανικό στρώμα για όλο το χρόνο!

64 66 EDITION 2 POCKET JOY Oi διαστάσεις του στρώματος (πλάτος, μήκος, ύψος) ενδέχεται να παρουσιάζουν απόκλιση +/-1εκ. λόγω της φύσης των υλικών, γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του στρώματος. Το στρώμα διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με αφρώδες υλικό, φερμουάρ και 5 χρόνια εγγύηση.

65 POCKET EDITION 2 67 Τεχνολογία και φύση συνδυάζονται! Ένα στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια για να έχετε άμεση ανταπόκριση στις κινήσεις του σώματός σας. Το ειδικό διάτρητο 3-D ύφασμα επάνω και κάτω από τα ελατήρια επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του στρώματος για μεγαλύτερη υγιεινή. Το στρώμα Joy σας προσφέρει φυσική απόλαυση με μαλλί από την μία και βαμβάκι από την άλλη πλευρά. Τα μαλακά αφρώδη υλικά επιτρέπουν στο στρώμα να διατηρεί την αναπαυτικότητα που αναζητάτε και να είναι αντάξιο των προσδοκιών και των πιο απαιτητικών πελατών. Μαλλί, βαμβάκι, ανεξάρτητα ελατήρια, διάτρητο ύφασμα 3-D και είστε έτοιμοι για ξεκούραστες, μοναδικές νύχτες.

66 68 EDITION 2 PREMIUM BONNELL

67 PREMIUM BONNELL EDITION 2 69 Τα μοναδικά στρώματα στην αγορά με ελατήρια Bonnell και διαφορετικές ζώνες στήριξης! Η DIMSTEL είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που μπορεί και παράγει ελατήρια Bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η εταιρία μας μπορεί και σας προσφέρει καλύτερο ύπνο ακόμη και σε στρώματα με ελατήρια bonnell. Είναι ευρέως γνωστό πως τα στρώματα με ελατήρια bonnell έχουν ομαδοποιημένη συμπεριφορά με αποτέλεσμα όταν το στρώμα είναι σκληρό να μας πιέζει τους ώμους και τα πόδια, ενώ όταν το στρώμα είναι μαλακό να αισθανόμαστε άβολα την περιοχή της λεκάνης. H DIMSTEL επενδύοντας σε ελβετική τεχνολογία από την κορυφαία εταιρία παραγωγής μηχανημάτων Spühl δίνει τη λύση, παράγοντας στρώματα bonnell με διαφορετικές ζώνες στήριξης, στηρίζοντάς σας καλύτερα την περιοχή της λεκάνης και επιτρέποντας στους ώμους και τα πόδια σας να έχουν μία πιο χαλαρή αίσθηση εξασφαλίζοντάς σας καλύτερο και πιο αναπαυτικό ύπνο.

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι Στρώμα Antistress pocket spring ανεξάρτητα σημεία 10 Υψος στρώματος 25cm 10 10 Antistress είναι ένας συνδυασμός ενός νέου συστήματος ελατηρίου, μια νέα μορφή της υψηλής ελαστικότητας αφρoλέξ που έχει αναβαθμιστεί

Διαβάστε περισσότερα

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé comfort Διάλεξα με προσοχή και το στρώμα για το κρεβάτι του. Ήταν τόσα πολλά! Τώρα, όταν το βλέπω να κοιμάται ήρεμα, είμαι όλο και πιο σίγουρη ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Για την ευεξία του και την ηρεμία

Διαβάστε περισσότερα

πολλών αστέρων! NEW COLLECTION Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία hotel linea

πολλών αστέρων! NEW COLLECTION Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία hotel linea Ύπνος πολλών αστέρων! Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία linea hotel NEW COLLECTION 2 linea hotel Εμείς οι άνθρωποι της Linea Strom παρουσιάζουμε σε σας τους ξενοδόχους τη νέα σειρά μας «LINEA HOTEL». Εσείς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου Κεντρική Έκθεση Εργοστάσιο 23o Χλμ Αθηνών- Λαυρίου, Κορωπί Fax: 210 6627062 Τηλ.: 210 6020381, 2, 3 info@xdesign.gr Αθήνα-Μέτς Κρυονέρι Αγ. Ιωάννης-Ρέντη Καλλιμάρμαρο 120 Εν. Εργοστάσια 120 Εν. Εργοστάσια

Διαβάστε περισσότερα

AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ. H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων

AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ. H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων ΠΕΡΙ ΕΧΟ ΜΕΝΑ 0 0 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΡΩΜΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΜΟRY GALAXY SPACE ERGONOMIC ΣΕΙΡΑ PS ΜILLENIUM FLEX

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Ακράτεια Ενηλίκων Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα της ABENA; Η ABENA δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ακράτειας για ενήλικες εξασφαλίζοντας ασφάλεια, άνεση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία.

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία. Οδηγός καλού ύπνου 2 Συμβουλές Είναι σημαντικό να κοιμάστε το βράδυ και να ξυπνάτε το πρωί περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα. Έτσι, το σώμα σας συντονίζεται με το ωράριο ύπνου και απολαμβάνετε έναν επαρκή

Διαβάστε περισσότερα

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς!

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Νέα εξελιγμένη γενιά στρωμάτων neoset για μία ξεχωριστή εμπειρία ύπνου! Ο ύπνος είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και πολύ σημαντικό μάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Χειροποίητα στρώματα & προϊόντα ύπνου Σ ένα κρεβάτι Matt-Royal όλα ξεχνιούνται... Η Matt-Royal...με λίγα λόγια Η εταιρία Matt-Royal, με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Βιοτεχνία ΕΥΑ 88 Ποιοι είμαστε Γνωρίστε μας 02 ΕΥΑ 88 Η Βιοτεχνία ΕΥΑ 88, είναι μία από τις μεγαλύτερες Βιοτεχνίες Κατασκευής Λευκών Ειδών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion

Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion Νέας Γενιάς Διαχείριση Πίεσης με Θεραπεία I-mmersion ClinActiv r ClinActiv r MCM Το ClinActiv r προστατεύει το δέρμα του ασθενή παρέχοντας θεραπεία I-mmersion Η σωστή επιλογή της επιφάνειας θεραπείας είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ PROFILE Η εταιρία Matt Royal με μεγάλη εμπειρία στα προϊόντα για τον ύπνο, επενδύει τώρα, μετά από μακροχρόνια έρευνα αγοράς και εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse καλύτερα...σπίτι μας! οντερνα & οικονομικα KOBE KOBE SET Μοντέρνο σαλόνι: θέσιος & θέσιος. Οι καναπέδες διαθέτουν άνετο αποθηκευτικό χώρο και μετατρέπονται σε κρεβάτια με μία κίνηση. 65 stockhouse εκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλα τα παιδικά προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί και υποβληθεί σε αναλύσεις για πιθανούς κινδύνους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι είναι σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

A running revolution.

A running revolution. A running revolution. boost endless energy H καινοτοµία της adidas που θα αλλάξει το τρέξιµο για πάντα Η τεχνολογία BOOST TM προσφέρει µεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισµένο αφρώδες

Διαβάστε περισσότερα

Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr

Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr περιεχόμενα GRECO STROM H εταιρεία... 03 Η Ιστορία μας... 04 Η Φιλοσοφία μας... 06 H Ουσία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Καλώς ήρθατε στη GRECO STROM! Η GRECO STROM μετουσιώνει την ιδέα της Ελληνικής Φιλοξενίας σε πράξη... Η GRECO STROM, μια αμιγώς ελληνική εταιρία συμπληρώνει

Διαβάστε περισσότερα

ένας ύπνος χίλιες εικόνες...

ένας ύπνος χίλιες εικόνες... ένας ύπνος χίλιες εικόνες... 03 ένας ύπνος χίλιες εικόνες ENAΣ YΠNOΣ XIΛIEΣ EIKONEΣ... Η GRECO STROM σας ταξιδεύει, όπου και όπως εσείς επιθυμείτε! Το ταξίδι αρχίζει! Τα στρώματα της GRECO STROM προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Καθίσματα Αμφιθεάτρου ARENA AUC10 & 40

Καθίσματα Αμφιθεάτρου ARENA AUC10 & 40 Καθίσματα Αμφιθεάτρου ARENA AUC10 & 40 Οι αίθουσες που προορίζονται ως αμφιθέατρα, χώροι συνεδριάσεων ή και συναυλιών χαρακτηρίζονται από την αναβαθμισμένη λειτουργικότητά τους και τις ιδιαίτερες κατασκευαστικές

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς. Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς

Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς. Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς Ο ρόλος του στρώµατος Είναι γνωστό ότι ο ύπνος είναι η τρίτη βασικότερη ανάγκη µετά το οξυγόνο και το νερό, και έχει

Διαβάστε περισσότερα

HomeProf. Πλένει 2 kg ελαφρώς λερωμένων υφασμάτων σε μόνο 15 min - ολοκληρωμένο πρόγραμμα με κυρίως πλύση, ξέβγαλμα και στύψιμο.

HomeProf. Πλένει 2 kg ελαφρώς λερωμένων υφασμάτων σε μόνο 15 min - ολοκληρωμένο πρόγραμμα με κυρίως πλύση, ξέβγαλμα και στύψιμο. Πλυντήρια ρούχων 3 HomeProf Το αυτόματο σύστημα καθαρισμού λεκέδων απομακρύνει στοχευμένα τους 16 συχνότερους και πιο δύσκολους λεκέδες. Το πλυντήριο προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία, τη περιστροφή

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep

Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep Ο ύπνος είναι υγεία και απόλαυση. Οι μυημένοι στη φιλοσοφία της TAILORBED χαίρονται τον ύπνο τους. Το νιώθουν όταν ξυπνάνε. Το σώμα τους, το πνεύμα τους και η ψυχή

Διαβάστε περισσότερα

*Στοιχεία Επικοινωνίας. Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr. 58 insurance w * rld

*Στοιχεία Επικοινωνίας. Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr. 58 insurance w * rld *Στοιχεία Επικοινωνίας Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr 58 insurance w * rld Frontco Με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στην ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα n Διαπνέουσα θερμομόνωση n Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα n Εξοικονόμηση ενέργειας Ευχάριστο κλίμα για μιά ζωή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Υγιεινή ζωή κάθε μέρα! Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά προτού να λειτουργήσετε το μηχάνημα και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση. Σημείωση: διατηρούμε το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης.

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Τα boilers της Rotex σας εξασφαλίζουν υγιεινό νερό χρήσης, κορυφαία απόδοση και μέγιστη οικονομία! Γνωρίζατε ότι: Η γερμανική εταιρεία Rotex,ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-hellas.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣE 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες μας περνάνε από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και δοκιμάζονται σε ρεαλιστικές συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος

Βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος Βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος 1. Θέρμανση και δροσισμός: το σύστημα επαναπροσδιορίζεται διαρκώς, επιτυγχάνοντας έτσι τις καλύτερες συνθήκες σε όλες τις εποχές του χρόνου. 2. Καλύτερη θερμική άνεση:

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η πληροφορία έχει τα δικά της στάδια εξέλιξης 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η διαχείριση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

[ Stealth Force 8.0 SZ ] πολύ ελαφρύ με φερμουάρ

[ Stealth Force 8.0 SZ ] πολύ ελαφρύ με φερμουάρ [ Stealth Force 8.0 SZ ] πολύ ελαφρύ με φερμουάρ Από ύφασμα 1680 Denier και δέρμα full grain. Με φερμουάρ ΥΚΚ στο πλάϊ για να μπαίνει και να βγαίνει γρήγορα στο πόδι. Με agion αντιβακτηριακή επεξεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι Σημαντική η Ποιότητα του Νερού στα Ξενοδοχεία??

Είναι Σημαντική η Ποιότητα του Νερού στα Ξενοδοχεία?? Είναι Σημαντική η Ποιότητα του Νερού στα Ξενοδοχεία?? Αφορμή για τον παρόν κείμενο αποτέλεσε η προ ημερών επικοινωνία μας με κορυφαίο παράγοντα της Ελληνικής Τουριστικής αγοράς στην χώρα μας και πελάτη

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw.

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw. ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ - ΣΑΟΥΝΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε τον κήπο σας ή οποιονδήποτε κλειστό χώρο σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και θεραπείας. Αποκτώντας ένα υδρομασάζ έχετε το προνόμιο μέσα σε ένα ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχή εξέλιξη των προϊόντων & Καινοτομίες

Συνεχή εξέλιξη των προϊόντων & Καινοτομίες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ από τη HARTMANN Τα προϊόντα της HARTMANN τα διακρίνει: Νέες ανταγωνιστικές τιμές Άριστη ποιότητα Συνεχή εξέλιξη των προϊόντων & Καινοτομίες Επωνυμία Πλήρη γκάμα Αποκλειστικότητα στο

Διαβάστε περισσότερα

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς H Ενδοδαπέδια Θέρμανση είναι σε όλους γνωστή ως η πιο Aποτελεσματική, Ποιοτική Υγιεινή μέθοδος θέρμανσης Η θέρμανση μεταφέρεται αποτελεσματικά με τον πιο φυσικό τρόπο από

Διαβάστε περισσότερα

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης

Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης Fit System, σύστημα αυτοεξυπηρέτησης electrolux fit system 3 Νέο Fit System: Μια προσαρμόσιμη και λειτουργική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις Καφετέριες και εστιατόρια: Ιδανικό για μικρούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Jupiter 550 κάθετο Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Ένθετα τζάκια Jupiter 550 κάθετο 2 Jupiter 550 XXL 7 Jupiter 550 XL 8 Jupiter 500-850 9 Jupiter 550 με καμπυλωτή πόρτα 10 Jupiter 550

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ Ολοσωμες φορμες Μπλουζες Ποδιες Κομη Προστατευτικο πηγουνιου Masques Μανσετες Καλυμματα υποδηματων Κιτ επισκεπτη 130 σελ. 132 σελ. 136 σελ. 136 σελ. 137 σελ.

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ A050 ΣET 3 ΘEΣEΩN 151x51x83h 1891-490-00 2 ΘEΣEΩN 120x51x83h 1891-405-00 ΠOΛYΘPONA 60x51x83h 1891-230-00 ΣKAMΠΩ 61x54x41,5h 1891-175-00 98 LAVAL ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑZ 1588-155-00

Διαβάστε περισσότερα

>> Έλεγχος της ενέργειας

>> Έλεγχος της ενέργειας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α ΝΤΛ ΙΕΣ Θ ΕΡΜ Ο Τ ΗΤ ΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ GTU C 120 Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Σ Υ Μ Π Υ Κ Ν Ω Σ Η Σ Π Ε Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ο Υ ADVANCE Τεχνολογία συμπύκνωσης και... στο πετρέλαιο >>

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Iδιαίτερος σχεδιασµός

Iδιαίτερος σχεδιασµός Iδιαίτερος σχεδιασµός Iδιαίτερος σχεδιασµός Kαλός ύπνος σηµαίνει σωστό στρώµα. Ο ύπνος είναι η 3η βασική µας ανάγκη µετά το οξυγόνο και το νερό. Ο ύπνος επηρεάζει την υγεία. Όταν δεν κοιµόµαστε καλά, ο

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι...

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι... Έχουν μείνει κάποιες απορίες; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Uponor; Χρειάζεστε μία συμβουλή ειδικού για τα συστήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση Πλήρως σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελβετία, στη Watch

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΎΜΑΤΑ ΣΎΝΤΟΜΗΣ ΧΡΉΣΗΣ

ΕΝΔΎΜΑΤΑ ΣΎΝΤΟΜΗΣ ΧΡΉΣΗΣ TWORK 158 ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ 160 Ολοσωμες φορμες χημικής προστασίας 166 Ολόσωμες φόρμες- Μπλούζες- Ποδιές- Κόμη 168 Μάσκες- Μανσέτες- Καλύμματα υποδημάτων 157 ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ PREMIUM EVOLUTION

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ E-LEARNING

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ E-LEARNING ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ 2014 1 1. Τι είναι το e-learning; Το e-learning, η ηλεκτρονική μάθηση, είναι μια διαδικασία μάθησης και ταυτόχρονα μια μεθοδολογία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

LICESAFE ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

LICESAFE ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ Η οικολογική τσάντα αποθήκευσης ρούχων LiceSafe είναι η νέα πρόταση για την πρόληψη της ψείρας της κεφαλής και προσφέρει μοναδική αποτελεσματικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr

ST331L. Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr ST331L Πλήρως εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων 60 εκ Ενεργειακή κλάση A++Α Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173418 14 σερβίτσια 10 Προγράμματα πλύσης: Μούλιασμα, Κρυστάλλινα, ECO,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2014-2015. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

Τιμοκατάλογος 2014-2015. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. Τιμοκατάλογος 2014-2015 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com Εγγυηση, ασφαλεια & ποιοτητα Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA

Διαβάστε περισσότερα

more than fire Οικολογικές εστίες χωρίς καμινάδα Τα λόγια κάθε πελάτη μας είναι σημαντικά:

more than fire Οικολογικές εστίες χωρίς καμινάδα Τα λόγια κάθε πελάτη μας είναι σημαντικά: more than fire Τα λόγια κάθε πελάτη μας είναι σημαντικά: «Αισθάνομαι πραγματικά την ίδια θαλπωρή, ο χώρος είναι πολύ ζεστός και απολαμβάνω με ικανοποίηση την ομορφιά της φλόγας!» Οικολογικές εστίες χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡΜΕΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΓΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP)

COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) COMMUNICATION ON PROGRESS (COP) Ιανουάριος 2012 Περιεχόμενα 1. H Εταιρία 2. Δήλωση Δέσμευσης Διοίκησης 3. Δέσμευση προς την Αγορά 4. Ανθρώπινα Δικαιώματα- Συνθήκες Εργασίας 5. Περιβάλλον 6. Καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως:

Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως: Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως: 1. Οικονομία Σημαντική μείωση των εξόδων της οικογένειας ή της επιχείρηση σας για τη θέρμανση του χώρου σας. Οι συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών CAR MAT CLEANER: Μηχανή καθαρισμού για πατάκια αυτοκινήτων Το CAR MAT CLEANER καθαρίζει γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY. www.solarworld-global.com

Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY. www.solarworld-global.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-global.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις υπερσύγχρονες,

Διαβάστε περισσότερα

Το 1989, τρεις φίλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εταιρεία στον κόσμο.

Το 1989, τρεις φίλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εταιρεία στον κόσμο. Το 1989, τρεις φίλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εταιρεία στον κόσμο. Έτσι, το 1989, στα Πατήσια, εμφανίζεται μια μικρή οικογενειακή εταιρεία και λανσάρει ένα νέο, πρωτοποριακό τύπο στρώματος,

Διαβάστε περισσότερα

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο.

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. Μασάζ για λαιμό και ώμο Οδηγίες χρήσης Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. -Δυναμικό drum-massage

Διαβάστε περισσότερα

Next. Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες. Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152

Next. Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες. Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152 Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152 Next - Πάνελ για ξύλινες πόρτες εισόδου Next Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες Γιατί επιλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.

LBB14RO. 50's style retro. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco. Πλυντήριο ρούχων 60εκ '50 style Ροζ. A+B Κλάση, 7 kg, VolumePlus Στύψιμο 1400 rpm Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709151515 Ελεύθερο πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης 2 ράφια στο

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων. Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση

Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων. Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση Ο κορυφαίος καθαρισμός πρέπει να συνοδεύεται από κορυφαία διαχείριση απορριμμάτων Υπερηφανεύεστε ότι προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Εξοικονόμηση Ενέργειας Ενεργειακή Απόδοση Εξοικονόμηση ενέργειας Τα θερμικά ηλιακά συστήματα της ΤΙΕΜΜΕ, καλύπτουν πάνω από το 90% των αναγκών για ΖΝΧ* και μέχρι το 40% των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Anι. Vision-Knowledge-Support

Anι. Vision-Knowledge-Support Anι Vision-Knowledge-Support ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η ANITEC είναι μία σχετικά νέα, αλλά δυναμικά ανερχόμενη επιχείρηση που άρχισε τις δραστηριότητές της το 2009 με έδρα την Νέα Αρτάκη Ευβοίας. Ιδρύθηκε από την

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Junior Principle Στέρεες βάσεις για ένα δυνατό ξεκίνημα! H Generali, με το πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50

Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50 Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50 Αυτό που προτείνουμε είναι η ενεργειακή θωράκιση του χώρου μας, προκειμένου να πετύχουμε μείωση έως 50% στα έξοδα θέρμανσης. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΟΡΟΦΗΣ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΟΡΟΦΗΣ WWW.ERGON.COM.GR ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΟΡΟΦΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ κρύβεται;

Διαβάστε περισσότερα

www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας

www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας 00 00 Νιπτήρας Playa cm. Λεκάνη χαμηλής πίεσης με καζανάκι και κάθισμα. Μπαταρίες Active. Playa χαλάρωση και αναζωογόνηση H απλότητα της σειράς Playa σας

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΧΟΩΝ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΧΟΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΧΟΩΝ ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα