ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ"

Transcript

1 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

2 PROFILE Η εταιρία Matt Royal με μεγάλη εμπειρία στα προϊόντα για τον ύπνο, επενδύει τώρα, μετά από μακροχρόνια έρευνα αγοράς και εξειδικευμένες μελέτες στην άρτια κατασκευή του στρώματος, δημιουργώντας μια μεγάλη γκάμα από ποιοτικά, ανατομικά και ανθεκτικά στρώματα, κατασκευασμένα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στην ανατομικότητα και την υγιεινή. Με μια μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων και τιμών σε στρώματα και προϊόντα ύπνου, η Matt Royal εξασφαλίζει οτι θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τεχνικές στρωματοποιίας τελευταίας τεχνολογίας με οικολογικά υλικά και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον και δεσμεύεται ως προς την ποιότητα και την αντοχή οποιουδήποτε στρώματος κι αν επιλέξετε. TIPS & TRICKS Τι πρέπει να προσέξετε στην επιλογή του στρώματός σας: Οι έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δείχνουν οτι οι καταναλωτές έχουν αντιληφθεί πλέον την τεράστια σημασία που έχει η επιλογή ενός σωστού στρώματος προκειμένου να επιτευχθεί η καλή ποιότητα του ύπνου αλλα και η υγιεινή και αντοχή του στρώματος σε βάθος χρόνου. Ο ύπνος ειναι η κύρια πηγή ξεκούρασης για τον οργανισμό, ενώ ο μέσος όρος ύπνου για τον άνθρωπο κυμαίνεται μεταξύ 7-8 ωρών ημερησίως, δηλαδή περίπου το 1/3 της ζωής του. Γι αυτό είναι απαραίτητο να εξασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες και η βασικότερη όλων είναι το στρώμα. Η επιλογή του στρώματος είναι μια πραγματικά προσωπική υπόθεση αφού εξαρτάται από τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, σε σχέση με την αίσθηση ξεκούρασης και χαλάρωσης. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια βάσιμα σημεία που θα πρέπει να προσέξετε στην επιλογή του στρώματος: Ορθοσωμική και ανατομική στήριξη. Το στρώμα πρέπει να αγκαλιάζει σωστά το σώμα σε κάθε σημείο του, ανεξάρτητα απο την άνιση κατανομή του βάρους πάνω του. Υγιεινή. Το στρώμα πρέπει να συνδυάζει υλικά τα οποία αφενος να επιτρέπουν την καλή κυκλοφορία του αέρα στο εξωτερικό του, αφετέρου να αποτρέπουν την ανάπτυξη ακάρεων και βακτηριδίων, εξασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον στην διάρκεια του ύπνου. Αντοχή. Το στρώμα πρέπει να συνδυάζει την ποιότητα των υλικών αλλά και τον τρόπο κατασκευής ώστε να διατηρεί την συμπεριφορά και τις αρχικές του ιδιότητες για πολλά χρόνια. Αίσθηση. Το στρώμα που θα επιλέξετε θα σας συντροφεύει στον ύπνο και στην ξεκούραση για πολλά χρόνια. Δοκιμάστε την αίσθηση που σας αφήνει ξαπλώνοντας επάνω του στη συνηθισμένη στάση του ύπνου σας για να διαπιστώσετε προσωπικά την ικανότητα του στρώματος να σας προσφέρει άνεση, ξεκούραση και την ποιότητα ύπνου που απαιτείτε. web: H αγάπη και το μεράκι για ποιοτικά προϊόντα ύπνου, μας εμπνέει να ερευνούμε συνεχώς και να αναπτύσσουμε την τεχνογνωσία μας ώστε το αποτέλεσμα να το βλέπετε καθημερινά, απολαμβάνοντας όλα τα προτερήματα ενός ήρεμου και ξεκούραστου ύπνου και μια ποιότητα ζωής που δεν είχατε ποτέ φανταστεί.

3 Συλλογή Εμείς δημιουργήσαμε τα καλύτερα......εσείς επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει Stallion Ανεπανάληπτη αίσθηση σελ.8 Discovery H εξέλιξη της άνεσης σελ.17 Stallion Plus Η επιπλέον άνεση σελ.9 Pure Καθαρή αίσθηση αναζωογόνησης σελ.18 Stallion Medium Φυσική επιλογή σελ.10 i-foam To μυστικό της ευεξίας σελ.19 Coil in Coil Kορυφαία τεχνολογία σελ.11 Latex Σύγχρονη τεχνολογία σε φυσικό υλικό σελ.20 Senso Διπλή επιλογή... σελ.12 Genesis Προσιτή πολυτέλεια σελ.22 Senso 3D Επιλογή στην άνεση σελ.13 Genesis 2 season Ιδανική επιλογή σελ.23 Gaia Σας φτιάχνει τη διάθεση σελ.14 Comet Εναλλακτική πολυτέλεια σελ.24 Gaia 3D Για άνεση & ευεξία σελ.15 Balanance Η απόλυτη ισορροπία σελ.25 Vital Η επανάσταση στην χαλάρωση σελ.16

4 Άνεση Ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων ύπνου απ την Matt-Royal Ανώστρωμα με πούπουλο Ανώστρωμα με Latex Στρώμα GAIA 3D Κρεβάτι EMPONY 4.

5

6 Ελαστικοποιηµένη ΑΛΟΓΟΤΡΙΧΑ: Επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι η τρίχα του αλόγου δημιουργεί εξαιρετικό ξηρό μικροκλίμα, εξασφαλίζοντας άνεση σε ζεστές ή κρύες συνθήκες. Ρυθμίζει άριστα την υγρασία των στρωμάτων. Η αλογότριχα, προερχόμενη από τη χαίτη και την ουρά του αλόγου, αφού αποστειρωθεί, μορφοποιείται σε φύλλα. GAIA WATERLILLY: Το GAIA είναι το πιο καινοτόμο προϊόν στην κατασκευή στρωμάτων. Η δομή του βασίζεται στο νερό, σε πρώτες ύλες που παράγονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ειδικά φυτικά έλαια που εξάγονται από το χαμομήλι, το κυπαρίσσι, τη λεβάντα, το φασκόμηλο και άνθη πορτοκαλιού Ελαστικοποιηµένος ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ: το εύκαμπτο στρώμα κοκκοφοίνικα διατηρεί τις ιδιότητες αποβολής υγρασίας και αερισμού του στρώματος, ενώ η ελαστικότητα του επιτυγχάνει την τέλεια επαναφορά λόγω των ειδικών ινών που περιέχει. ΚΑΣΜΙΡ: Το κασμίρ είναι ένα εξαιρετικά μαλακό υλικό πολυτελείας. Αποτελεί μαλλί αρίστης ποιότητας που προέρχεται από τις λεπτότερες τρίχες της κατσίκας Κασμίρ. Είναι ένα φυσικό μονωτικό υλικό και προσδίδει εξαιρετική αίσθηση πολυτέλειας στο τελικό προϊόν. i-: Το εν λόγω αφρολέξ παράγεται με μικρο-σφαιρίδια που ονομάζονται PCM, Φάση μεταβολής υλικού, έχει θερμορυθμιστικές ιδιότητες στα σημεία επαφής με το σώμα & δημιουργεί ιδανικό μικροκλίμα για κάθε εποχή. Φυσικά υλικά Όταν επιλέγουμε τις πρώτες ύλες για την κατασκευή των στρωμάτων μας, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα φυσικά υλικά. COIL in COIL SPRINGS: Πάνω από 700 διπλά ανεξάρτητα ελατήρια ανα m2 σε όλη την επιφάνεια του στρώματος. Κάθε ελατήριο περιέχει εσωτερικά άλλο ένα με αποτέλεσμα την άψογη στήριξη του σώματος, ενώ η ελαστικότητα μοιράζεται σε δυο διαδοχικά επίπεδα, τα οποία αυξομοιώνουν την αίσθηση soft ή extra soft ανάλογα με την πίεση σε κάθε σημείο του στρώματος. SECTION 5 POCKET SPRINGS: Οι 5 ζώνες στήριξης που διαθέτει στηρίζουν ιδανικά το σώμα στα πιο βαριά του σημεία, ώμους και γοφούς, χαρίζοντας μια εξαιρετική αίσθηση χαλάρωσης και ξεκούρασης. DOUBLE SIDE POCKET SPRINGS: Δύο πλευρές από ανεξάρτητα ελατήρια για διαφορετική σκληρότητα στήριξης. Οι διαφορετικές πλευρές προσφέρουν απόλυτη ορθοπεδική στήριξη, ενώ μπορείτε να απολαύσετε μαλακή ή σκληρή αίσθηση ανάλογα με την προτίμησή σας. BONELL SPRINGS: Ελατήρια κατασκευασμένα από ειδικό ατσάλινο σύρμα σε σχήμα διπλού κώνου. Έτσι η αντίσταση στην πίεση που τους ασκείται είναι προοδευτική, στηρίζοντας την σπονδυλική στήλη. 6.

7 ΚΑΠΙΤΟΝΕ KNITTED: Επεξεργασία που συντελεί στην μεγαλύτερη προστασία και την τελική αίσθηση που δίνει το στρώμα. ΚΑΠΙΤΟΝΕ µε ύφασµα ZAKAR: Ύφασμα 100% βαμβακερό καπιτοναρισμένο, για άψογο φινίρισμα και αποτελεσματικότερη προστασία του στρώματος. ΚΑΠΙΤΟΝΕ ύφασµα ALOE VERA: To επεξεργασμένο knitted ύφασμα Aloe Vera έχει θεραπευτικά συστατικά του φυτού Aloe, τα οποία δρουν ευεργετικά κατά την διάρκεια του ύπνου. 3D MATERIAL: Επαναστατικό υλικό 3D σχεδιασμού που επιτρέπει την άνετη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του για να απολαμβάνετε μια αίσθηση δροσιάς. Αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και μικροοργανισμών στο εσωτερικό του. Eξασφαλίζει ελαστικότητα άψογη επαναφορά, υγιεινή, ανατομικότητα και άνεση. LATEX: Υλικό που προέρχεται απο το φυσικό καουτσούκ με αντιβακτηριακές ιδιότητες, μεγάλη ελαστικότητα και εξαιρετικό εξαερισμό χάρη στις κυψέλες που διαθέτει. : Υψηλής πυκνότητας αφρώδες υλικό, μελετημένο για να διατηρεί πάντα την ίδια απόσταση μεταξύ των υπολοίπων υλικών, ανεξαρτήτως βάρους σώματος. Παρέχει επιπλέον αερισμό, ελαστικότητα και έχει ανατομικές ιδιότητες. NOVA LATEX: Υλικό υψηλής ελαστικότητας, υποαλλεργικό με αντιβακτηριακές ιδιότητες. Οι αντιμικροβιακές και θερμορυθμιστικές του ιδιότητες εξασφαλίζουν την υγιεινή του στρώματος και μια ιδανική θερμοκρασία υπνου. περιµετρικά: Υψηλής ποιότητας αφρώδες υλικό επιλεγμένης πυκνότητας. ΚΑΠΙΤΟΝ. BAMBAKI: 100% ελληνικό, βελονιασμένο για την εξασφάλιση της φυσικής ελαστικότητας, το σωστό αερισμό του στρώματος και τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. ΚΑΠΙΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ: Ίνες που προσφέρουν προστασία από το κρύο. Είναι ελαστικές, απαλές, ευλύγιστες, δεν τσαλακώνουν εύκολα, έχουν καλές θερμομονωτικές ιδιότητες. ΒΙΟΜΑΣΑΖ: Αφρώδες υλικό που προσφέρει χαλάρωση, ευεξία και συνεισφέρει στην ανατομικότητα του στρώματος. ΚΑΣΜΙΡ / ΜΑΛΛΙ / ΜΕΤΑΞΙ: Επιφάνεια που συνδυάζει όλες τις φυσικές και ευεργετικές ιδιότητες και των τριών υλικών. ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ: Καπιτοναρισμένο σε όλο το μήκος και πλάτος του στρώματος για το άψογο φινίρισμα και την καλύτερη συγκράτηση των υλικών. ΛΕΥΚΟΣ ΚΕΤΣΕΣ: Τάπητας βελονιασμένης βάτας που υφίσταται ειδική επεξεργασία αποστείρωσης και σκλήρυνσης σε υψηλές θερμοκρασίες. Αποτέλεσμα αυτής της επεξεργασίας είναι ένα ανθεκτικό υλικό, που λειτουργεί ως προστατευτικό μεταξύ των ελατηρίων και των υπόλοιπων υλικών του στρώματος. ΜΑΛΛΙ: Αγνό παρθένο μαλλί προσφέρει προστασία από το κρύο. Απορροφά ως 40% υγρασία, χωρίς να δίνει την αίσθηση ότι είναι υγρό. ΒΑΜΒΑΚΙ: Βαμβάκι 100% αναπνέει πρώτα το σώμα χωρίς να ιδρώνει, αλλά και το στρώμα καθώς βοηθάει τον αέρα να περάσει μέσα στο στρώμα.

8 STALLION eco line ΑΛΟΓΟΤΡΙΧΑ o e o-line eco line SECTION 5 POCKET SPRINGS Ελαστικοποιηµένος ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ περιµετρικά Eco-Line Ένα στρώμα με 100% φυσικά υλικά, φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Ένας πρωτοποριακός συνδυασμός αλογότριχας και κοκκοφοίνικα χαρίζει μια φυσική μαλακή αίσθηση στην επιφάνεια ενώ παράλληλα το εύκαμπτο στρώμα κοκκοφοίνικα διατηρεί τις ιδιότητες αποβολής υγρασίας και αερισμού του στρώματος και επιτυγχάνει την τέλεια επαναφορά λόγω των ειδικών ινών που περιέχει. Οι απόλυτα φυσικές ιδιότητες Αλογότριχα απαλή και ελαστική, αποτελεί το κύριο υλικό κατασκευής των στρωμάτων της σειράς Stallion. Ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό για την άνεσή σας να κοιμάστε σε ένα στρώμα που εξαερίζεται πολύ καλά και δεν αιχμαλωτίζει την υγρασία στο εσωτερικό του, ιδιότητες που, σε μέγιστο βαθμό, μπορεί να προσφέρει μόνο η τρίχα αλόγου. 8.

9 STALLION PLUS eco line ΜΑΛΛΙ o e eco line ΚΑΣΜΙΡ LATEX ΑΛΟΓΟΤΡΙΧΑ o-line SECTION 5 POCKET SPRINGS περιµετρικά Eco-Line Μια σούπερ ενισχυμένη έκδοση του Stallion. Ο πρωτοποριακός συνδυασμός αλογότριχας, μαλλιού & κασμίρ χαρίζει μια φυσική μαλακή αίσθηση στην επιφάνεια και οι πέντε ζώνες στήριξης στο εσωτερικό του συνδυάζονται με μια επιφάνεια από Latex δίνοντας έναν επιπλέον βαθμό στήριξης και ελαστικότητας. Το καλύτερο υλικό για το στρώμα Το καλύτερο υλικό για το στρώμα ειναι αγνή φυσική τρίχα αλόγου. Πλυμένη, περασμένη από ατμό, επεξεργασμένη και καθαρισμένη, ώστε να μην περιέχει καμία αλλεργιογόνο ουσία. Επιπλέον η τρίχα αλόγου είναι το κλιματιστικό της φύσης. Κάθε τρίχα είναι ένας μικρός σωλήνας που απορροφά την υγρασία και φέρνει καθαρό αέρα.γι αυτό κι εμείς στην Mat Royal επιλέξαμε αυτό το υλικό για να κατασκευάσουμε ένα στρώμας υπεροχής, που θα σας χαρίσει τις τέλειες συνθήκες ύπνου, ώστε να επωφεληθείτε 100% από τις ιδιότητές του.

10 eco STALLION line MEDIUM e eco line Αλογότριχα: απαλή και ελαστική Αποτελεί το κύριο υλικό κατασκευής των στρωμάτων της σειράς Stallion. Κάθε ίνα του εξαιρετικού αυτού υλικού, λειτουργεί ως ένα μικροσκοπικό σύστημα εξαερισμού, που επιτρέπει την άνετη κυκλοφορία του αέρα και αιχμαλωτίζει την υγρασία, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες ύπνου. Η τριχα είναι αγνό και 100% φυσικό προϊόν και την χαρακτηρίζει ο συνδυασμός της ελαστικότητας και της αλογό- αντοχής. o-line Eco-Line ΜΑΛΛΙ ΑΛΟΓΟΤΡΙΧΑ ΚΑΣΜΙΡ SECTION 5 POCKET SPRINGS περιµετρικά Ένα στρώμα με 100% φυσικά υλικά, φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.ο πρωτοποριακός συνδυασμός αλογότριχας, μαλλιού & κασμίρ χαρίζει μια φυσική μαλακή αίσθηση στην επιφάνεια ενώ παράλληλα οι 5 ζώνες στήριξης που διαθέτει, στηρίζουν ιδανικά το σώμα στα πιο βαριά του σημεία, ώμους και γοφούς, χαρίζοντας μια εξαιρετική αίσθηση χαλάρωσης και ξεκούρασης

11 Coil in Coil COIL in COIL SPRINGS: Πάνω από 700 διπλά ανεξάρτητα ελατήρια ανα m 2 σε όλη την επιφάνεια του στρώματος. Κάθε ελατήριο περιέχει εσωτερικά άλλο ένα με αποτέλεσμα την άψογη στήριξη του σώματος, ενώ η ελαστικότητα μοιράζεται σε δυο διαδοχικά επίπεδα, τα οποία αυξομοιώνουν την αίσθηση soft ή extra soft ανάλογα με την πίεση σε κάθε σημείο του στρώματος. ΚΑΠΙΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ BAMBAKI ΚΑΠΙΤΟΝΕ ύφασµα KNITTED ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ ΒΙΟΜΑΣΑΖ NOVA LATEX COIL in COIL SPRINGS περιµετρικά Η κορυφαία τεχνολογία Coil in Coil (ελατήριο μέσα σε ελατήριο) σε ένα εξαιρετικής ποιότητας στρώμα. Πάνω από 700 διπλά ελατήρια ανα m 2 προσφέρουν άψογη στήριξη του σώματος, ορθοσωμική στάση και τέλεια επαναφορά, ενώ η ελαστικότητα προσαρμόζεται ανάλογα με το βάρος που εφαρμόζεται κάθε φορά. Ο καλός ύπνος είναι το κλειδί της δημιουργικότητας. Στην αναζήτηση για μια παραγωγικότερη ημέρα, η έρευνα έχει δείξει ότι ο παραγωγικότερος ύπνος τη νύχτα, μπορεί να είναι μια από τις υγιέστερες λύσεις. Η συγκέντρωση, η παρατήρηση ή ακόμη και η δημιουργικότητα, είναι όλες οι ιδιότητες που μπορούν να μας βοηθήσουν στο καθημερινό ταξίδι μας στην εργασία και τη ζωή. Το κλειδί είναι η χαλάρωση.

12 SENSO DOUBLE SIDE ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ ΚΑΠΙΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ BAMBAKI ΒΙΟΜΑΣΑΖ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ύφασµα KNITTED NOVA LATEX DOUBLE SIDE POCKET SPRINGS περιµετρικά Διπλή επιλογή για διαφορετικές ανάγκες Η τεχνολογία double side pocket springs δημιουργεί δύο πλευρές διαφορετικής ελαστικότητας ενώ παράλληλα ο συνδυασμός των άριστων υλικών προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της άνεσης και της ανατομικότητας. Διαθέτει 480 ελατήρια ανα m 2 Το μυστικό για ένα καλό ύπνο Το «κλειδί» για έναν καλό και ξεκούραστο ύπνο είναι το στρώμα σύμφωνα με τους επιστήμονες. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι ειδικοί συνιστούν στους καταναλωτές να μην παίρνουν βιαστικές αποφάσεις όταν πρόκειται να αγοράσουν ένα καινούργιο στρώμα. Πλέον οι καταναλωτές είναι ενημερωμένοι και ξέρουν πια τι πρέπει να ψάξουν. Ωστόσο, χρειάζεται έρευνα αγοράς για να βρουν το στρώμα το οποίο θα είναι ιδανικό για εκείνους

13 SENSO 3D DOUBLE SIDE 3D MATERIAL ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ ΒΙΟΜΑΣΑΖ ΚΑΠΙΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ BAMBAKI ΚΑΠΙΤΟΝΕ ύφασµα KNITTED NOVA LATEX DOUBLE SIDE POCKET SPRINGS περιµετρικά Επιλογή στην άνεση Οι διαφορετικές πλευρές προσφέρουν απόλυτη ορθοσωμική στήριξη και επιλογή για μαλακή ή σκληρή αίσθηση ανάλογα με τις ανάγκες. Παράλληλα η τεχνολογία 3D φροντίζει για τον καλό εξαερισμό, την άψογη επαναφορά, την ανατομικότητα και την άνεση προσθέτοντας όγκο και αντοχή στο στρώμα. Διαθέτει 480 ελατήρια ανα m 2 Ο ύπνος είναι ζωτική ανάγκη του οργανισμού μας. Δεν μπορεί κανείς να είναι σε καλή φυσική, ψυχική και σωματική κατάσταση όταν δεν κοιμάται καλά. Όταν κοι- μόμαστε οι μύες και μερικά τμήματα του εγκεφάλου μας αναπαύονται και αποθηκεύουν ενέργεια, ενώ παράλληλα άλλα όργανα του σώματος εργάζονται, όπως για παράδειγμα διάφορες ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επομένως ο οργανισμός μας για την ομαλή λειτουργία του χρειάζεται μια περίοδο τέλειας ξεκούρασης, χρειάζεται δηλαδή έναν καλό ύπνο.

14 GAIA GAIA Waterlilly ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ ΒΙΟΜΑΣΑΖ ΚΑΠΙΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ BAMBAKI ΚΑΠΙΤΟΝΕ ύφασµα KNITTED SECTION 5 POCKET SPRINGS περιµετρικά Ενα στρώμα που δημιουργήθηκε για να φτιάχνει την διάθεση! Η πρωτοποριακή σύνθεση του Gaia περιέχει σόγια και φυτικά έλαια χαρίζοντας ένα διακριτικό άρωμα ενώ διευκολύνει την αναπνοή και ευεργετεί το σώμα χαρίζοντας ένα ξεκούραστο και θεραπευτικό ύπνο. Συνδυάζει προσαρμοσμένη ελαστικότητα πέντε ζωνών. Διαθέτει 280 ελατήρια ανα m 2 Συμβουλές για ένα καλό ξύπνημα Όταν ξυπνάτε, σηκωθείτε απ το κρεβάτι. Αν ξανακοιμηθείτε, μπορεί να ξυπνήσετε απότομα στη μέση ενός κύκλου. Σηκωθείτε ήρεμα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα. Εκτεθείτε στο φως προοδευτικά, κατά προτίμηση στο φως της ημέρας, το οποίο βοηθά στη λειτουργία του βιολογικού σας ρολογιού. Χασμουρηθείτε όσο θέλετε για να εισπνεύσετε οξυγόνο. Κάντε ένα ντους, σας αναζωογονεί. Φάτε ένα καλό και ισορροπημένο πρωινό, που θα καλύψει το 25% των ημερησίων αναγκών σας σε θερμίδες

15 GAIA 3D GAIA Waterlilly SECTION 5 POCKET SPRINGS 3D MATERIAL ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ ΒΙΟΜΑΣΑΖ ΚΑΠΙΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ BAMBAKI ΚΑΠΙΤΟΝΕ ύφασµα KNITTED περιµετρικά Άνεση και ευεξία Η πρωτοποριακή σύνθεση του Gaia που περιέχει σόγια και φυτικά έλαια χαρίζοντας ένα διακριτικό άρωμα σε συνδυασμό με το επαναστατικό υλικό 3D σχεδιασμού που επιτρέπει την άνετη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του εξασφαλίζουν υγιεινή, ελαστικότητα, άψογη επαναφορά, ανατομικότητα και άνεση. Διαθέτει 280 ελατήρια ανα m 2 Εκτός από ένα καλό στρώμα... Η υποδομή του στρώματος, το πού δηλαδή ακουμπάει, είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητά του. Εάν ακουμπά πάνω σε σανίδες, θα πρέπει να προβλεφθεί να μη δημιουργούνται μεγάλα κενά ενδιάμεσα, αφού εκεί υποχωρεί το στρώμα και δημιουργούνται κυρτώσεις. Το υπόστρωμα ή τα μεταλλικά πλαίσια με τις ανατομικές σανίδες είναι ιδανικές λύσεις για την αποφυγή τέτοιων προβλημάτων.

16 e eco line VITAL eco line Eco-Line ΚΑΠΙΤΟΝΕ ύφασµα KNITTED BAMBAKI LATEX ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ ΜΑΛΛΙ SECTION 5 POCKET SPRINGS περιµετρικά Vital: Η επανάσταση στην χαλάρωση από την σειρά EcoLine Ενα φυσικό στρώμα της σειράς EcoLine με section 5 pocket ανεξάρτητα ελατήρια στο κέντρο του για στιβαρότητα και απόλυτη αίσθηση άνεσης, σε συνδυασμό με τις αντιβακτηριακές ιδιότητες, την ελαστικότητα και τον εξαιρετικό εξαερισμό του latex. Οι διαδοχικές επιφάνειες από µαλλί και βαµβάκι εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή απορρόφηση της υγρασίας προσφέροντας ενα στρώμα απόλυτα υγιεινό και άνετο

17 DISCOVERY i- 2cm ΚΑΠΙΤΟΝΕ ύφασµα KNITTED ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ περιµετρικά SECTION 5 POCKET SPRINGS i- 3cm Discovery: H εξέλιξη της άνεσης Το απόλυτο θερμορυθμιστικό υλικό i-foam χαρίζει μια εντελώς νέα αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης με την μοναδική του ιδιότητα να διατηρεί τη θερμοκρασία του σταθερή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και του χειμώνα. Επιπλέον το i-foam προσαρμόζει το σχήμα ανάλογα με τις πιέσεις που του ασκούνται απορροφώντας την ενέργεια και τις δονήσεις, ενώ οι 5 ζώνες στήριξης ελατηρίων που διαθέτει στο εσωτερικό του εξασφαλίζουν σταθερότητα, ανατομικότητα και απόλυτη αίσθηση εφαρμογής στο σώμα. Το εν λόγω αφρώδες υλικό παράγεται με μικρο-σφαιρίδια που ονομάζονται PCM, Φάση μεταβολής υλικού, έχει θερμορυθμιστικές ιδιότητες στα σημεία επαφής με το σώμα & δημιουργεί ιδανικό μικροκλίμα για κάθε εποχή.

18 e eco line PURE eco line Eco-Line ΚΑΠΙΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ BAMBAKI ΚΑΠΙΤΟΝΕ ύφασµα KNITTED ΚΑΣΜΙΡ / ΜΑΛΛΙ ΜΕΤΑΞΙ ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ Ελαστικοποιηµένος ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ LATEX Ελαστικοποιηµένος ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ ή Ελαστικοποιηµένη ΑΛΟΓΟΤΡΙΧΑ LATEX Ελαστικοποιηµένος ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΣΜΙΡ / ΜΑΛΛΙ ΜΕΤΑΞΙ PURE: Καθαρή αίσθηση αναζωογόνησης από την σειρά EcoLine Στρώμα απόλυτα φυσικό. Με διαδοχικές στρώσεις κοκοφοίνικα αλογότριχας & Latex. Η εξαιρετική ελαστικότητα του κοκοφοίνικα το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στο χρόνο & ο συνδυασμός αλογότριχας με Latex προσφέρει ιδανικό αερισμό δημιουργώντας ενα στρώμα υψηλών προδιαγραφών άνεσης και φυσικής αίσθησης

19 i- i-foam: To μυστικό της ευεξίας Το θερμορυθμιστικό υλικό i-foam έρχεται για να συνδυάσει την απίστευτη άνεση και εφαρμογή με την μοναδική του ιδιότητα να διατηρεί τη θερμοκρασία του σταθερή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και του χειμώνα, επίσης να προσαρμόζει το σχήμα του ανάλογα με τις πιέσεις που του ασκούνται απορροφώντας την ενέργεια και τις δονήσεις δημιουργώντας ένα δροσερό και άνετο περιβάλλον ξεκούρασης. Το εν λόγω αφρώδες υλικό παράγεται με μικρο-σφαιρίδια που ονομάζονται PCM, Φάση μεταβολής υλικού, έχει θερμορυθμιστικές ιδιότητες στα σημεία επαφής με το σώμα & δημιουργεί ιδανικό μικροκλίμα για κάθε εποχή.

20 LATEX eco line eco line -Line Eco-Line Η σύγχρονη τεχνολογία σε φυσικό υλικό Το Latex προέρχεται από ειδική επεξεργασία του εκχυλίσματος του καουτσουκόδεντρου με μοναδικές ιδιότητες που χαρίζουν ανάπαυση και υγιεινή στον ύπνο. Οι ειδικές κυψέλες αέρος που διαθέτει δημιουργούν άριστο εξαερισμό στο εσωτερικού του στρώματος, ενώ παράλληλα οι αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες το καθιστούν ένα από τα πιο υγιεινά στρώματα, διότι τα ακάρεα και οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να αναπτυχθούν έτσι ώστε να μην προκαλούν αλλεργίες.το κάλυμμα αφαιρείται και πλένεται εύκολα για 100% υγιεινή προστασία. Συμβουλές για ένα σωστό περιβάλλον ύπνου. Φροντίστε να κοιμάστε σε ένα ασφαλές, άνετο, ήρεμο και χαλαρωτικό μέρος. Απομακρυνθείτε από εξωτερικές ενοχλήσεις (θόρυβο και φως). Αερίστε και υγράνετε το υπνοδωμάτιο. Προσοχή να μην είναι πολύ ζεστό. Κρύψτε όλα τα ρολόγια.η συνειδητοποίηση του χαμένου χρόνου ξεκούρασης δημιουργεί άγχος. Διατηρήστε το κρεβάτι και το στρώμα σε καλή κατάσταση

21 Απολαύστε Ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων ύπνου απ την Matt-Royal Πάπλωμα με πούπουλο Ανώστρωμα με πούπουλο* Στρώμα SENSO 3D Διπλό υπόστρωμα με ελατήρια BONNEL Κεφαλάρια κρεβατιών Στη Matt-Royal θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κεφαλάρια που συνδυάζονται με όλα τα υποστρώματά μας. *Επιλέξτε μέσα από μεγάλη ποικιλία ανωστρωμάτων με πουπουλό, latex plate, latex sticcks, gaia & i-foam.

22 GENESIS ΚΑΠΙΤΟΝΕ µε ύφασµα ΖΑΚΑΡ ΚΑΠΙΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΒΑΜΒΑΚΙ περιµετρικά BONELL SPRINGS ΛΕΥΚΟΣ ΚΕΤΣΕΣ ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ...η Genesis πολυτέλεια σε οικονομική τιμή! Μια οικονομική πρόταση της Matt Royal για ορθοπεδικότητα, στιβαρότητα και αντοχή. Η βασική έκδοση Genesis συνδυάζει την απαράμιλλη ποιότητα με την εξαιρετική άνεση και στήριξη με σύστημα ελατηρίων Bonel. Τα στάδια του ύπνου Οι κύκλοι του ύπνου χωρίζονται μεταξύ τους με μικρά διαστήματα αφύπνισης. Ιδιαίτερα αναζωογονητικός είναι ο ύπνος κατά τους πρώτους κύκλους. Ο κάθε κύκλος περιλαμβάνει 3 διαφορετικά είδη ύπνου: Ελαφρύ ύπνο, με μειωμένη σωματική δραστηριότητα. Βαθύ ύπνο, όταν ο εγκέφαλος και το σώμα βρίσκονται σε πλήρη ανάπαυση. Ύπνο REM (Rapid Eye Movement= γρήγορες κινήσεις ματιών). Στη διάρκεια του ύπνου REM ο εγκέφαλος συμπεριφέρεται σχεδόν όπως όταν είμαστε ξύπνιοι. Τα όνειρα εμφανίζονται πάντα κατά τη διάρκεια του ύπνου REM

23 GENESIS 2 SEASON ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΠΙΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ: ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ BONELL SPRINGS ΛΕΥΚΟΣ ΚΕΤΣΕΣ περιµετρικά ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΠΙΤΟΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΒΑΜΒΑΚΙ Ζεστασιά και άνεση το χειμώνα To αγνό παρθένο μαλλί στην χειμερινή πλευρά του στρώματος, χαρίζει ζέστη και θαυμάσια αίσθηση θαλπωρής τις κρύες νύχτες του χειμώνα ενώ υπάρχει η δυνατότητα να διαφοροποιηθεί ο βαθμός ελαστικότητας ανάλογα με τις ανάγκες. Δροσιά και απόλαυση το καλοκαίρι Το 100% ελληνικό βαμβάκι στην καλοκαιρινή πλευρά του στρώματος, με όλες τις ιδιότητές του, βοηθά το σώμα να μην ιδρώνει και ανανεώνει τον αέρα μέσα στο στρώμα δημιουργώντας μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Τα οφέλη του καλού ύπνου Ο καλός ύπνος προσφέρει πολλά οφέλη: δίνει ενέργεια, ευνοεί τη μνήμη και την απόδοση, βελτιώνει τη διάθεση και, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, συνοδεύεται από καλύτερες διατροφικές συνήθειες, αφού τα άτομα τα οποία κοιμούνται επαρκώς έχουν σταθερότερα γεύματα και ελέγχουν καλύτερα την όρεξή τους.

24 COMET ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ BATA Λευκός ΚΕΤΣΕΣ BONELL SPRINGS περιµετρικά Εναλλακτική πολυτέλεια Ιδανική τιμή και απαράμιλλη ποιότητα με την εξαιρετική άνεση και στήριξη των ελατηρίων Bonel. Ενα στρώμα που θα σας ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα

25 BALANCE ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΣΤΕΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΛΜ BATA SECTION 5 POCKET SPRINGS περιµετρικά Η απόλυτη ισορροπία Μια εξαιρετική πρόταση που προσφέρει εναν ακαταμάχητο συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Οι 5 ζώνες στήριξης ελατηρίων που διαθέτει στηρίζουν ιδανικά το σώμα στα πιο βαριά του σημεία, ώμους και γοφούς, χαρίζοντας μια εξαιρετική αισθηση χαλαρωσης και ξεκούρασης.

26 Συλλογή μαξιλαριών & παπλωμάτων ΠΟΥΠΟΥΛΟ 90% WGD (χήνας): Πολύ μαλακό και εύκαμπτο μαξιλάρι από πούπουλο χήνας. Απόλυτα υγιεινό, άοσμο και υποαλλεργικό. Διατίθεται σε διάφορους τύπους γεμίσματος. ΜΑΞΙΛΑΡΙ ROLL: Μαξιλάρι φταγμένο από Rollo Fill, υλικό γεμίσματος υψηλής τεχνολογίας φτιαγμένο από ομοιόμορφες σφαίρες πολυεστερικής ίνας. Ένα υλικό που δίνει στο μαξιλάρι ελαστικότητα και γρήγορη επαναφορά, είναι απόλυτα υγιεινό, άοσμο & υποαλλεργικό. CASANOVA: Ανατομικό μαξιλάρι με αφρό μνήμης (viskoelastic), εκμηδενίζει τις πιέσεις που ασκούνται στο κεφάλι και στον αυχένα, ενώ χαλαρώνει τους μυς.είναι 100% υποαλλεργικό προϊόν. CASANOVA ANATOMIC: Ανατομικό μαξιλάρι με αφρό μνήμης (viskoelastic), εκμηδενίζει τις πιέσεις που ασκούνται στο κεφάλι και στον αυχένα, ενώ χαλαρώνει τους μυς. Επιπλέον, «αγκαλιάζει» τον αυχένα και το κεφάλι, προσφέροντας άνεση στον ύπνο. Είναι 100% υποαλλεργικό προϊόν. ΜΑΞΙΛΑΡΙ LATEX: Εύκαμπτα μαξιλάρι από λάτεξ, υλικό που προέρχεται απο το φυσικό καουτσούκ με αντιβακτηριακές ιδιότητες, με μεγάλη ελαστικότητα & εξαιρετικό εξαερισμό χάρη στις ομοιόμορφες ανοιχτές κυψέλες. ΜΑΞΙΛΑΡΙ LATEX sticcks: Μαξιλάρι με τρίμα από λάτεξ, και ραφή στη μέση για χαμηλότερο ύψος στήριξης του αυχένα. ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ & ΒΑΜΒΑΚΙ Μαξιλάρι με βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας για σωστή υποστήριξη στον λαιμό χάρη στα ανεξάρτητα ελατήρια που διαθέτει ΠΑΠΛΩΜΑ ΜΕ ΠΟΥΠΟΥΛΟ 90% WGD (χήνας) Πολύ μαλακό και ελαφρύ πάπλωμα απο πούπουλο χήνας με ύφασμα 100% βαμβακερό. Διατιθεται σε διάφορους τύπους γεμίσματος.

27 µαξιλάρια που σας συνοδεύουν στα όνειρά σας Επιλέξτε απ την συλλογή της Matt-Royal το μαξιλάρι που ανταποκρίνεται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. MEMORY GEL Μαξιλάρι με αφρό μνήμης (memory foam) & ενισχύσεις ειδικού GEL ανθεκτικού στην υγρασία και την θερμοκρασία. Ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που ιδρώνουν εύκολα κατά την διάρκεια του ύπνου.

28 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ: Αερογέφυρα Ν.Μαγνησίας Περιοχή Β ΚΤΕΟ Τ.Θ 1564, Τ.Κ , Ιωνία Θεσ/νίκη T: , F: ΥΠΟΚ/ΜΑ: Αδριανουπόλεως 16 & Αιγαίου γωνία Τ.Κ.55133, Θεσ/νίκη Τ: ΥΠΟΚ/ΜΑ: Capital Trade Center, Λαέρτου 22 (δίπλα απο Mediterranean Cosmos) T.K , Θεσ/νίκη Τ: ΥΠΟΚ/ΜΑ: Π.Συνδίκα 60Β Τ.Κ , Θεσ/νίκη Τ/F:

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Χειροποίητα στρώματα & προϊόντα ύπνου Σ ένα κρεβάτι Matt-Royal όλα ξεχνιούνται... Η Matt-Royal...με λίγα λόγια Η εταιρία Matt-Royal, με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος?

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? EUROMATTRESS Ένας ποιοτικός ύπνος χαρακτηρίζετε ως ένας ήρεμος και αδιάκοπος ύπνος! Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την παροχή του πιο άνετου

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και εμείς...

Τα στρώματα και εμείς... Τα στρώματα και εμείς... Από την κλασική περίοδο των περιφερόμενων στρωματάδων της Αθήνας, έως τη σημερινή σύγχρονη παραγωγή των στρωμάτων νέας γενιάς, το όνομα της Relaxstrom διατηρεί μια παράδοση χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ Η Νέα Ζωή Strom είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές βιοτεχνίες στρωμάτων, κατασκευάζει στρώματα από το 1976 και ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων ύπνου υψηλών προδιαγραφών. Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι Στρώμα Antistress pocket spring ανεξάρτητα σημεία 10 Υψος στρώματος 25cm 10 10 Antistress είναι ένας συνδυασμός ενός νέου συστήματος ελατηρίου, μια νέα μορφή της υψηλής ελαστικότητας αφρoλέξ που έχει αναβαθμιστεί

Διαβάστε περισσότερα

Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ

Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ Βιοτεχνία Στρωμάτων Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ είναι μία παραγωγική βιοτεχνία με ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα. Εδώ και 60 χρόνια ασχολούμαστε με την κατασκευή στρωμάτων προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé comfort Διάλεξα με προσοχή και το στρώμα για το κρεβάτι του. Ήταν τόσα πολλά! Τώρα, όταν το βλέπω να κοιμάται ήρεμα, είμαι όλο και πιο σίγουρη ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Για την ευεξία του και την ηρεμία

Διαβάστε περισσότερα

Βιοτεχνία - Έκθεση 10 ο χλμ. Καβάλας - Ελευθ/λης Τ : +30 2510 247 543 Φ : +30 2510 247 544 Κατάστημα Ιωακείμ Σγούρου 9, Καβάλα Τ : +30 2510 222 229 Φ : +30 2510 838 828 info@dreamco.gr ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ 06 Εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Ζήσε στο CMY 03/2019

Ζήσε στο CMY 03/2019 Ζήσε στο 03/2019 Ζήσε στο Ζήστε µια απολαυστική ζωή γεµάτη υγεία, χαρά και ευεξία. Ανακαλύψτε την κορυφαία συλλογή στρωµάτων OPTIU που βραβεύτηκε για την καινοτοµία της & διατίθεται σε 4 τύπους! Η µοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Everyone loves dream

Everyone loves dream Everyone loves dream Η ελληνική εταιρεία στρωμάτων ΟΝΑΡ δημιουργεί νέες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο και απολαυστικό ύπνο. Διαθέτει προϊόντα τα οποία με επιμέλεια επιλέγει, έτσι ώστε ο πελάτης να παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία.

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία. Οδηγός καλού ύπνου 2 Συμβουλές Είναι σημαντικό να κοιμάστε το βράδυ και να ξυπνάτε το πρωί περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα. Έτσι, το σώμα σας συντονίζεται με το ωράριο ύπνου και απολαμβάνετε έναν επαρκή

Διαβάστε περισσότερα

live elite! live elite και καλή σας ξεκούραση!

live elite! live elite και καλή σας ξεκούραση! live elite! Είναι το δικό μας όραμα για το πώς μπορείτε να ζείτε ώστε να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Είναι ο σίγουρος τρόπος να ξεκουράζετε και να ανανεώνετε το σώμα και το νου. Καλώς ήρθατε στον elite

Διαβάστε περισσότερα

πολλών αστέρων! NEW COLLECTION Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία hotel linea

πολλών αστέρων! NEW COLLECTION Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία hotel linea Ύπνος πολλών αστέρων! Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία linea hotel NEW COLLECTION 2 linea hotel Εμείς οι άνθρωποι της Linea Strom παρουσιάζουμε σε σας τους ξενοδόχους τη νέα σειρά μας «LINEA HOTEL». Εσείς

Διαβάστε περισσότερα

AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ. H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων

AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ. H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων ΠΕΡΙ ΕΧΟ ΜΕΝΑ 0 0 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΡΩΜΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΜΟRY GALAXY SPACE ERGONOMIC ΣΕΙΡΑ PS ΜILLENIUM FLEX

Διαβάστε περισσότερα

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση. neostrom.gr Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση. Copyright NEOSTROM 0-0 Designed by: Γιάννης

Διαβάστε περισσότερα

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς!

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Νέα εξελιγμένη γενιά στρωμάτων neoset για μία ξεχωριστή εμπειρία ύπνου! Ο ύπνος είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και πολύ σημαντικό μάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στη Linea Strom

Καλώς ήλθατε στη Linea Strom 1957 1960 1970 1980 1990 Η Linea Strom ξεκινά τη λειτουργία της και την πρώτη κατασκευή απλών βαμβακερών στρωμάτων. Ξεκινά την κατασκευή χειροποίητων στρωματέξ με ελατήριο και κουμπιά και βιομηχανοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

«Το γέλιο και ο ύπνος είναι τα καλύτερα φάρμακα του κόσμου»

«Το γέλιο και ο ύπνος είναι τα καλύτερα φάρμακα του κόσμου» «Το γέλιο και ο ύπνος είναι τα καλύτερα φάρμακα του κόσμου» σύμφωνα με μια Ιρλανδέζικη παροιμία. Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της Media Strom! 01 [ 50 χρόνια ποιότητα και καινοτομία ] Τρεις γενιές τώρα,

Διαβάστε περισσότερα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα H TERZOSTROM είναι γνωστή για την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων και των στρωμάτων της. Εδρεύει στο νομό Θεσσαλονίκης (Περιοχή αεροδρομίου) και αποτελεί μία από τις πρωτοπόρους Ελληνικές παραγωγικές

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Τραπέζι STANDARD από μασίφ ξύλο οξιάς σε 5 χρώματα, επεκτεινόμενο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

Καταστήματα Π Ο Θ Η Τ Α Κ Η Σ. Κατάλογος

Καταστήματα Π Ο Θ Η Τ Α Κ Η Σ. Κατάλογος Καταστήματα Π Ο Θ Η Τ Α Κ Η Σ Κατάλογος 2 0 1 9 Εξοπλισμός Airbnb, Booking καταλυμάτων διακοπών και ξενοδοχειακών μονάδων Πληροφορίες: Κ. 6981 996339, Σ. 22940 25033 ΡΑΦΗΝΑ www.pothitakis-stores.gr Πετσέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...10

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Γ.Δ. ΡΟΔΑΚΗΣ & Ζ.Μ. ΚΟΚΟΛΙΑΣ Ο.Ε., ΚΑΛΟΥΤΑ 29 ΧΙΟΣ, ΤΗΛ: 2271023854, email: matis@rodkok.gr Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΒΙ.ΠΑ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ. t: , f: e:

ΟΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΒΙ.ΠΑ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ. t: , f: e: ΟΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΒΙ.ΠΑ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, 190 03 ΑΤΤΙΚΗ t: 210 34 82 900, f: 210 34 82 899 e: info@mediastrom.gr www.mediastrom.com CorporateBrochure-22x22cm.indd c4-c1 23/9/16 4:30 μ.μ. «Το γέλιο

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου Κεντρική Έκθεση Εργοστάσιο 23o Χλμ Αθηνών- Λαυρίου, Κορωπί Fax: 210 6627062 Τηλ.: 210 6020381, 2, 3 info@xdesign.gr Αθήνα-Μέτς Κρυονέρι Αγ. Ιωάννης-Ρέντη Καλλιμάρμαρο 120 Εν. Εργοστάσια 120 Εν. Εργοστάσια

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Ακράτεια Ενηλίκων Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα της ABENA; Η ABENA δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ακράτειας για ενήλικες εξασφαλίζοντας ασφάλεια, άνεση

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα

ένας ύπνος χίλιες εικόνες...

ένας ύπνος χίλιες εικόνες... ένας ύπνος χίλιες εικόνες... 03 ένας ύπνος χίλιες εικόνες ENAΣ YΠNOΣ XIΛIEΣ EIKONEΣ... Η GRECO STROM σας ταξιδεύει, όπου και όπως εσείς επιθυμείτε! Το ταξίδι αρχίζει! Τα στρώματα της GRECO STROM προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Iδιαίτερος σχεδιασµός

Iδιαίτερος σχεδιασµός Iδιαίτερος σχεδιασµός Iδιαίτερος σχεδιασµός Kαλός ύπνος σηµαίνει σωστό στρώµα. Ο ύπνος είναι η 3η βασική µας ανάγκη µετά το οξυγόνο και το νερό. Ο ύπνος επηρεάζει την υγεία. Όταν δεν κοιµόµαστε καλά, ο

Διαβάστε περισσότερα

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse καλύτερα...σπίτι μας! οντερνα & οικονομικα KOBE KOBE SET Μοντέρνο σαλόνι: θέσιος & θέσιος. Οι καναπέδες διαθέτουν άνετο αποθηκευτικό χώρο και μετατρέπονται σε κρεβάτια με μία κίνηση. 65 stockhouse εκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού. Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού. Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ Ασφάλεια και άνεση για το μωρό σας Είναι υπέροχο να γίνεστε γονείς, αλλά μπορεί να σας γεμίζει και ανησυχίες. Γι αυτό τον λόγο, όλες οι κούνιες

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Βιοτεχνία ΕΥΑ 88 Ποιοι είμαστε Γνωρίστε μας 02 ΕΥΑ 88 Η Βιοτεχνία ΕΥΑ 88, είναι μία από τις μεγαλύτερες Βιοτεχνίες Κατασκευής Λευκών Ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Kορυφαία αίσθηση. Kορυφαία αίσθηση

Kορυφαία αίσθηση. Kορυφαία αίσθηση Kορυφαία αίσθηση Kορυφαία αίσθηση Kαλός ύπνος σηµαίνει σωστό στρώµα. Ο ύπνος είναι η 3η βασική µας ανάγκη µετά το οξυγόνο και το νερό. Ο ύπνος επηρεάζει την υγεία. Όταν δεν κοιµόµαστε καλά, ο οργανισµός

Διαβάστε περισσότερα

Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr

Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr περιεχόμενα GRECO STROM H εταιρεία... 03 Η Ιστορία μας... 04 Η Φιλοσοφία μας... 06 H Ουσία

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας

Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΝ ΕΛ Εδώ γράφεται η ιστορία της οικογένειάς μας Περιβάλλον Ύπνου Gevorest Ο χώρος που κοιμόμαστε πρέπει να είναι ελκυστικός και να τηρεί προϋποθέσεις που ηρεμούν το σώμα και το μυαλό σας. Ένας

Διαβάστε περισσότερα

Designed in the U.S.A SEALY PRODUCT GUIDE

Designed in the U.S.A SEALY PRODUCT GUIDE Designed in the U.S.A SEALY PRODUCT GUIDE Welcome to the new Sealy SLEEP ON IT. YOU LL SEE. Οι άνθρωποι δεν επιλέγουν τα Sealy απλώς και μόνο επειδή τους λέμε ωραία λόγια. Μας λένε «Αποδείξτε το» και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλα τα παιδικά προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί και υποβληθεί σε αναλύσεις για πιθανούς κινδύνους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι είναι σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς. Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς

Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς. Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς Ο ρόλος του στρώµατος Είναι γνωστό ότι ο ύπνος είναι η τρίτη βασικότερη ανάγκη µετά το οξυγόνο και το νερό, και έχει

Διαβάστε περισσότερα

Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!

Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό! 4 EDITION 2 ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό! ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ EDITION 2 5 6 EDITION 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4-5 Μπές...σε έναν κόσμο ονειρικό 8-9 Φιλοσοφία 10-11 Εταιρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

Φτιαγμένα στο χέρι από το 1846

Φτιαγμένα στο χέρι από το 1846 Φτιαγμένα στο χέρι από το 1846 Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό για τη Stearns & Foster. Ετσι γίνεται από το 1846. 4 STEARNS & FOSTER Περιεχόμενα Εμπνευσμένο από την αμερικανική μας κληρονομιά. Τιμώντας

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Σ Τ Ρ Ω Μ Α Τ Ω Ν. Κάνει τα όνειρα... πραγµατικότητα!

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Σ Τ Ρ Ω Μ Α Τ Ω Ν. Κάνει τα όνειρα... πραγµατικότητα! Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Σ Τ Ρ Ω Μ Α Τ Ω Ν Κάνει τα όνειρα... πραγµατικότητα! 4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 6ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 10ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 14ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 20ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ 24ΕΛΑΤΗΡΙΑ 28ΥΛΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Καλώς ήρθατε στη GRECO STROM! Η GRECO STROM μετουσιώνει την ιδέα της Ελληνικής Φιλοξενίας σε πράξη... Η GRECO STROM, μια αμιγώς ελληνική εταιρία συμπληρώνει

Διαβάστε περισσότερα

Ηρεμία, με τρόπο φυσικό. Η διαφορά μιας πιπίλας NUK

Ηρεμία, με τρόπο φυσικό. Η διαφορά μιας πιπίλας NUK Ηρεμία, με τρόπο φυσικό. Η διαφορά μιας πιπίλας NUK Πιπίλα NUK - για υγιή ανάπτυξη. Σε συνεργασία με ειδικούς όπως παιδιάτρους, μαίες, ορθοδοντικούς και διατροφολόγους, η NUK αναπτύσσει προϊόντα που βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell

Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell ΦΕΒ. 2012-1/14 - Περιεχόμενα Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell Θαλπωρή σαν να μας ζεσταίνει ο ήλιος. 4 Τεχνολογία και Λειτουργικότητα Η υψηλή Ελβετική τεχνολογία, πρωτοπορεί με προϊόντα μεγάλης εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

A running revolution.

A running revolution. A running revolution. boost endless energy H καινοτοµία της adidas που θα αλλάξει το τρέξιµο για πάντα Η τεχνολογία BOOST TM προσφέρει µεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισµένο αφρώδες

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom.

Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom. Ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε τον ύπνο σας στην elite strom. Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι ο σωστός ύπνος είναι απαραίτητη προϋπόθεση της καλής υγείας. Η σωματική και ψυχική ευεξία, εξαρτάται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα της ABENA; Η ABENA δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ακράτειας για ενήλικες εξασφαλίζοντας ασφάλεια, άνεση και ποιότητα ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων Ζώνες και τσάντες μεταφοράς Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

the Art of Sleeping Στρώματα Τελάρα Μαξιλάρια Παπλώματα

the Art of Sleeping Στρώματα Τελάρα Μαξιλάρια Παπλώματα the Art of Sleeping Στρώματα Τελάρα Μαξιλάρια Παπλώματα Πίνακας περιεχομένων Orizzonti Italia 3 Οδηγός αγοράς Το τέλειο στρώμα 7 Τα 5 βήματα για να επιλέξετε 7 Δείκτης Μάζας Σώματος 8 Η στήριξη του στρώματος

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

H LOTTO WORKS περήφανα παρουσιάζει την νέα σειρά SKATE: µε urban σχεδιασµό και έµπνευση από τον κόσµο των σπορ, είναι διαθέσιµη σε δύο προδιαγραφές :

H LOTTO WORKS περήφανα παρουσιάζει την νέα σειρά SKATE: µε urban σχεδιασµό και έµπνευση από τον κόσµο των σπορ, είναι διαθέσιµη σε δύο προδιαγραφές : ΣΥ ΛΛΟ ΓΗ 2018 H LOTTO WORKS περήφανα παρουσιάζει την νέα σειρά : µε urban σχεδιασµό και έµπνευση από τον κόσµο των σπορ, είναι διαθέσιµη σε δύο προδιαγραφές : S1P ή S3, και οι δύο µε αντιολισθητική σόλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ A050 ΣET 3 ΘEΣEΩN 151x51x83h 1891-490-00 2 ΘEΣEΩN 120x51x83h 1891-405-00 ΠOΛYΘPONA 60x51x83h 1891-230-00 ΣKAMΠΩ 61x54x41,5h 1891-175-00 98 LAVAL ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑZ 1588-155-00

Διαβάστε περισσότερα

sporting.gr Ατελείωτη χαλάρωση Πατενταρισμένη τεχνολογία «Forever Swing»

sporting.gr Ατελείωτη χαλάρωση Πατενταρισμένη τεχνολογία «Forever Swing» sporting.gr Ατελείωτη χαλάρωση Πατενταρισμένη τεχνολογία «Forever Swing» Χαλάρωση και ασφάλεια πάνω στην τέλεια αιώρα Υπάρχουν πολλοί τρόποι χαλάρωσης σε μια αιώρα: μια μεσημεριανή σιέστα το καλοκαίρι,

Διαβάστε περισσότερα

2. Γυψοταινείες ταχείας:

2. Γυψοταινείες ταχείας: ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ 1. Γυψοταινίες βραδείας: Να είναι κατασκευασμένες από βαμβακερό αραιό υφασμένο ύφασμα ομοιόμορφα με γύψο διαποτισμένο Να είναι σε μορφή ρολών, να διαθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό για την Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Εφαρμόζουμε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 για τον σχεδιασμό, την παραγωγή και εμπορία

Διαβάστε περισσότερα

S E A L Y P R O D U C T G U I D E

S E A L Y P R O D U C T G U I D E SEALY PRODUCT GUIDE Welcome to the new Sealy Sealy Response 0 Hybrid 7 Care, Components & Features Glossary SLEEP ON IT. YOU LL SEE. Οι άνθρωποι δεν επιλέγουν τα Sealy απλώς και μόνο επειδή τους λέμε ωραία

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Κρεβάτια Μια καλή ημέρα ξεκινάει πάντα μετά από μία καλή νύχτα Για να ξυπνήσετε αναζωογονημένοι και να έχετε ένα καλό ξεκίνημα της μέρας σας, θα πρέπει να έχετε το σωστό κρεβάτι. Σε αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

NEW BED COLLECTION BEDROOM COLLECTION

NEW BED COLLECTION BEDROOM COLLECTION NEW BED COLLECTION NEW BED COLLECTION Η Linea Strom, ντύνει τα πιο γλυκά σας όνειρα, τις πιο προσωπικές σας στιγμές, στον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού σας. Το υπνοδωμάτιο. Σας παρουσιάζει σχέδια απλά,

Διαβάστε περισσότερα

ασκήσεις για τη μέση

ασκήσεις για τη μέση ασκήσεις για τη μέση 1 η άσκηση ύπτια θέση (ανάσκελα) Λυγίζουμε τα δύο γόνατα και τα τραβάμε με τα χέρια δυνατά προς το στήθος. Μετράμε αργά μέχρι το 5 και επαναφέρουμε τα πόδια στην αρχική θέση. Χαλαρώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Vitalo ΔΏΡΟ. Κρεβάτι Santa! Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΤΡΏΜΑ.

Vitalo ΔΏΡΟ. Κρεβάτι Santa! Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΤΡΏΜΑ. ΚΡΕΒΆΤΙ ΔΏΡΟ ΣΤΡΏΜΑ Vitalo Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo Βαμβακερό, αντιβακτηριδιακό και υποαλλεργικό επίστρωμα τεχνολογίας Bioryth Αφαιρούμενο ανώστρωμα πάχους 10cm με τελευταίας τεχνολογίας viscogel

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι...

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι... Έχουν μείνει κάποιες απορίες; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Uponor; Χρειάζεστε μία συμβουλή ειδικού για τα συστήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ HOME HOTEL YOUR

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ HOME HOTEL YOUR ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 YOUR HOME HOTEL B N B www.kimerland.com YOUR HOME HOTEL B N B Είμαστε δίπλα σας, ζούμε μαζί σας, στον χώρο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας! www.kimerland.com ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ 10 ο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Προσφερόμενες Υπηρεσίες Προσφερόμενες Υπηρεσίες O Όμιλος Πορτοκαλίδη, αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της παγκόσμιας δύναμης στα στρώματα & έπιπλα Istikbal, προμηθεύει σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα στρώματα, υποστρώματα, έπιπλα τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης.

Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Θερμοδοχεία ROTEX Αριστη ποιότητα ζεστού νερού χρήσης. Τα boilers της Rotex σας εξασφαλίζουν υγιεινό νερό χρήσης, κορυφαία απόδοση και μέγιστη οικονομία! Γνωρίζατε ότι: Η γερμανική εταιρεία Rotex,ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Πως θα σας φαινόταν αν νιώθατε απόλυτα χαλαροί, σχεδόν σαν να αιωρείστε; Τα στρώματα TEMPUR προσαρμόζονται απόλυτα στο σχήμα του σώματος και το

Πως θα σας φαινόταν αν νιώθατε απόλυτα χαλαροί, σχεδόν σαν να αιωρείστε; Τα στρώματα TEMPUR προσαρμόζονται απόλυτα στο σχήμα του σώματος και το Πως θα σας φαινόταν αν νιώθατε απόλυτα χαλαροί, σχεδόν σαν να αιωρείστε; Τα στρώματα TEMPUR προσαρμόζονται απόλυτα στο σχήμα του σώματος και το στηρίζουν τόσο καλά που νιώθετε σαν να μην έχετε βάρος. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΡΑ ΜΕΛΙΡΑ_ κρεβάτι με κομοδίνα

ΣΑΡΑ ΜΕΛΙΡΑ_ κρεβάτι με κομοδίνα ΣΑΡΑ ΜΕΛΙΡΑ_ κρεβάτι με κομοδίνα 1/8 1/5 ΜΕΛΙΡΑ ΣΑΡΑ Το πιο προσωπικό μας έπιπλο δεν είχε ποτέ άλλοτε τέτοιες δυνατότητες. Με αποσπώμενο πανί Η Σάρα συνδυάζει την φρεσκάδα με την πολυτέλεια. στο κεφαλάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Πως θα σας φαινόταν αν νιώθατε απόλυτα χαλαροί, σχεδόν σαν να αιωρείστε; Τα στρώματα TEMPUR προσαρμόζονται απόλυτα στο σχήμα του σώματος και το

Πως θα σας φαινόταν αν νιώθατε απόλυτα χαλαροί, σχεδόν σαν να αιωρείστε; Τα στρώματα TEMPUR προσαρμόζονται απόλυτα στο σχήμα του σώματος και το 04 Πως θα σας φαινόταν αν νιώθατε απόλυτα χαλαροί, σχεδόν σαν να αιωρείστε; Τα στρώματα TEMPUR προσαρμόζονται απόλυτα στο σχήμα του σώματος και το στηρίζουν τόσο καλά που νιώθετε σαν να μην έχετε βάρος.

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ GRECO STROM ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΣΤΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ.ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

DECO Collection

DECO Collection DECO Collection -- 1 -- -- 1 -- Κάθε φορά που ένας επισκέπτης μπαίνει για πρώτη φορά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου αποκτά μια αίσθηση για τον χώρο, η διακόσμηση, οι υφές και η ποιότητα των λευκών ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Γενικά : Χαλάρωση είναι η ηρεμία και η ανάπαυση του σώματος και του μυαλού, δηλ. το αντίθετο του στρες. ΧΑΛΑΡΩΣΗ: επιστημονικά ορίζεται η κατάσταση κατά την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε

ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε www.lappasoe.gr info@lappasoe.gr - lappasoe@gmail.com - 6972 00 24 97-26510 03810 Βασικός Τιμοκατάλογος Ιματισμού Ξενοδοχείων Φεβρουάριος 2017 ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε www.lappasoe.gr info@lappasoe.gr - 6972

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής

Construction. Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής Construction Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής Τέλεια Ξύλινα Δάπεδα, μασίφ ή βιομηχανικά επεξεργασμένα Βιώστε την αίσθηση των Ξύλινων Δαπέδων Ιδιωτικές κατοικίες,

Διαβάστε περισσότερα

Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep

Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep Ο ύπνος είναι υγεία και απόλαυση. Οι μυημένοι στη φιλοσοφία της TAILORBED χαίρονται τον ύπνο τους. Το νιώθουν όταν ξυπνάνε. Το σώμα τους, το πνεύμα τους και η ψυχή

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

αλλαγή σκηνικού Οι κρεβατοκάμαρες των ονείρων σας στις πιο ονειρεμένες τιμές! Έπιπλα ιδανικά για όλους

αλλαγή σκηνικού Οι κρεβατοκάμαρες των ονείρων σας στις πιο ονειρεμένες τιμές! Έπιπλα ιδανικά για όλους αλλαγή σκηνικού Οι κρεβατοκάμαρες των ονείρων σας στις πιο ονειρεμένες τιμές! Έπιπλα ιδανικά για όλους αλλαγή σκηνικού ΝΕΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ Η είναι η μοναδική ελληνική εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα ακτινοβολίας

Συστήματα ακτινοβολίας Συστήματα ακτινοβολίας WELCOME HOME ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΣΜΌΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΑ by Tiemme ITALIAN WORLDWIDE INNOVATION EL Σχεδιάζοντας την άνεση Βασισμένο στην αρχή της ακτινοβολίας, το σύστημα θέρμανσης/ δροσισμού

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015 για επαγγελματίες 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Ερευνητική εργασία project. 2ο ΕΠΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: Α3 ΣΧ.ΕΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;» Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Υποθέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΑΝΤΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟ ΜΑΡΙΑ ΧΟΚΑΡ ΤΑΪΜΟΥΡ ΑΛΙ ΠΑΠΑ ΑΝΙΣΑ «Η ποδηλασία φέρνει μεγαλύτερη ισορροπία, οι ορμόνες που προκαλούν στρες μειώνονται και

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα