Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum!"

Transcript

1 Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Ganozhi E Series

2 Τι θέλουμε? Την πηγή της νεότητας Να αισθανόμαστε και να φαινόμαστε νέοι

3 Η σειρά DXN Ganozhi E είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και άλλα ισχυρά εκχυλίσματα βοτάνων για να λειτουργούν συνδυαστικά προσφέροντας πρόληψη, θεραπεία και προστασία στο δέρμα από προβλήματα που προκύπτουν από ένα πολυάσχολο τρόπο ζωής και τη μόλυνση του περιβάλλοντος, διατηρώντας την φυσική ομορφιά του δέρματος

4 DXN Ganozhi E Deep Cleansing Cream Κρέμα βαθύ καθαρισμού Πλούσια κρέμα καθαρισμού χωρίς σαπούνι που αφαιρεί απαλά τις ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα σας. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα φρούτων που διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων αφήνοντας στο δέρμα σας μια αίσθηση αναζωογόνησης και υγείας.

5 DXN Ganozhi E Hydrasoft Toner Απαλή ενυδατική λοσιόν Λοσιόν με απαλή υφή που καθαρίζει και κλείνει τους πόρους, εισχωρεί και τονώνει το δέρμα σας στα βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας. Περιέχει πολύ δραστικά εκχυλίσματα φρούτων όπως μύρτιλλο, λεμόνι, πορτοκάλι, ζάχαρη ζαχαροκάλαμου και ζάχαρη σφενδάμου για πιο απαλή και νεανική όψη που προωθούν την ανανέωση των κυττάρων. Επίσης είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες που αφήνουν την επιδερμίδα βελούδινη και με μια απίστευτη αίσθηση απαλότητας.

6 DXN Ganozhi E Defense Day Cream Κρέμα ημέρας Πλούσια και κρεμώδη κρέμα ημέρας που ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα σας ενώ το προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB αφήνοντας το λείο με μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας. Η κρέμα είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη E και ένα μείγμα από εκχυλίσματα βοτάνων που προστατεύουν το δέρμα από τις ζημιές που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες και το ενισχύει για να προστατευτεί από τους βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες.

7 DXN Ganozhi E Nourishing Night Cream Θρεπτική Κρέμα Νυκτός Πλούσια και κρεμώδη κρέμα ενυδατική που θρέφει εντατικά το δέρμα την ώρα που ανανεώνεται φυσικά στη διάρκεια της νύκτας. Το επόμενο πρωί η αίσθηση του δέρματος θα είναι πιο απαλή και λεία. Περιέχει επίσης εκχυλίσματα βοτάνων που βελτιώνουν τη σφριγηλότατα του δέρματος ενισχύοντας ταυτόχρονα τη δομή του. Η τακτική χρήση χαρίζει ζωτικότητα και βοηθάει στη μείωση των λεπτών γραμμών.

8 Συστατικά κλειδιά Κύριες λειτουργίες Πρόληψη Θερα πεία Προστασία

9 Αμινοξύ Βασικό συστατικό της σειράς φροντίδας του δέρματος DXN Ganozhi E Κύρια λειτουργία του είναι η ενυδάτωση.

10 Εκχύλισμα Bilberry Μύρτιλλο Αφθονεί στη Βόρεια Ευρώπη. Περιέχει anthocyanosides: χρωστικές ουσίες με εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που συμβάλλουν στην πρόληψη αλλά και στη διόρθωση ζημιών από τις ελεύθερες ρίζες. Βασικό συστατικό στη DXN Ganozhi E Κρέμας Βαθύ Καθαρισμού, και DXN Ganozhi Ε Ενυδατική λοσιόν. Κύρια λειτουργία είναι η κυτταρική ανανέωση, η σύσφιξη και η καταπράυνση.

11 Εκχύλισμα από Epilobium angustifolium Φυτό του Βορείου ημισφαιρίου που ιδιαίτερα αφθονεί στον Καναδά. Βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται στα DXN Ganozhi E Κρέμα Ημέρας και στην DXN Ganozhi E Θρεπτική Κρέμα Νύχτας. Κύριες λειτουργίες του είναι η καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, επίσης είναι αντιφλεγμονώδες, αντιερεθιστικό, δρα κατά της ακμής και καταπραϋνει.

12 Εκχύλισμα Commiphora myrrha Κομμιφόρος η μύρρα Δέντρο της Αραβικής χερσονήσου και της Αφρικής από το οποίο παράγεται η σμύρνα, μία ρητίνη, γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται στη DXN Ganozhi E Κρέμα Ημέρας και στη DXN Ganozhi Ε Θρεπτική Κρέμα Νύχτας. Κύριες λειτουργίες είναι η καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, επίσης είναι αντιφλεγμονώδες, αντιερεθιστικό, δρα κατά της ακμής και καταπραϋνει.

13 Εκχυλίσματα Fagus sylvatica είδος οξυάς Ευδοκιμεί στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται στη DXN Ganozhi E Κρέμα Ημέρας και στη DXN Ganozhi Ε Θρεπτική Κρέμα Νύχτας. Κύριες λειτουργίες είναι η λείανση, η ενυδάτωση, η αντιοξειδωτική και η αντιρυτιδική δράση.

14 Εκχύλισμα Ganoderma lucidum Καλλιεργείται στο αγρόκτημα της DXN. Βασικά συστατικό που χρησιμοποιείται στη DXN Ganozhi Ε Κρέμα Καθαρισμού, DXN Ganozhi E Ενυδατική Λοσιόν, DXN Ganozhi E Κρέμα Ημέρας και στη DXN Ganozhi E Θρεπτική Κρέμα Νύχτας. Κύριες λειτουργίες του Ganoderma lucidum είναι αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις

15 Εκχύλισμα Equisetum ιππουρίδα ή αλογοουρά Η ιππουρίδα ήταν γνωστή ως φυτικό φάρμακο στην αρχαία ρωμαϊκή και ελληνική ιατρική. Βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται στη DXN Ganozhi E Κρέμα Ημέρας και στη DXN Ganozhi Ε Θρεπτική Κρέμα Νύχτας. Κύριες λειτουργίες της ιππουρίδας είναι η αντιοξείδωση, η ανάπλαση, η σύσφιξη, η αναπλήρωση των μετάλλων.

16 Εκχύλισμα citrus limon λεμόνι Το λεμόνι χρησιμοποιείται στα προϊόντα φροντίδας του δέρματος για τις αντιμικροβιακές ιδιότητές του και το χαμηλό του Ph. Βασικά συστατικά του λεμονιού χρησιμοποιούνται στη DXN Ganozhi Ε Κρέμα Βαθύ Καθαρισμού και στη DXN Ganozhi E Ενυδατική Λοσιόν. Κύριες λειτουργίες του είναι η κυτταρική ανανέωση, η σύσφιξη και η καταπράυνση.

17 Εκχύλισμα πορτοκαλιού Τα θρεπτικά συστατικά και η βιταμίνη C του πορτοκαλιού έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η βιταμίνη C είναι το πρωταρχικό υδατοδιαλυτό αντιοξειδωτικό στο σώμα, καταπολεμά τις ελευθέρες ρίζες και λειτουργεί προληπτικά κατά των ζημιών στο υδατικό περιβάλλον τόσο μέσα αλλά και έξω από τα κύτταρα. Βασικό συστατικό στη DXN Ganozhi E Κρέμα Βαθύ Καθαρισμού και στη DXN Ganozhi Ε Ενυδατική Λοσιόν. Κύριες λειτουργίες του είναι η κυτταρική ανανέωση, η σύσφιξη και η καταπράυνση.

18 Shea Butter βούτυρο karité Το βούτυρο Shea είναι ένα ελαφρώς κιτρινωπό φυσικό λίπος που προέρχεται από τα φρούτα του δέντρου shea που ευδοκιμεί στην Αφρική. Χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά και στη φροντίδα του δέρματος ως ένα ενυδατικό και μαλακτικό συστατικό. Βασικό συστατικό στη DXN Ganozhi Ε Θρεπτική Κρέμα Νύχτας. Κύριες λειτουργίες του: Θρέφει το δέρμα, μαλακώνει και προστατεύει από την αφυδάτωση.

19 Εκχύλισμα Sugar Cane ζάχαρη ζαχαροκάλαμου Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο έχει εξαιρετικές απολεπιστικές και ενυδατικές ιδιότητες. Είναι πλούσια σε μέταλλα και βιταμίνες C, E που τρέφουν και προστατεύουν τον ευαίσθητο μανδύα του δέρματος. Προστατεύει την ισορροπία της φυσικής υγρασίας του δέρματος. Βασικό συστατικό στη DXN Ganozhi E Κρέμα Βαθύ Καθαρισμού και στη DXN Ganozhi E Ενυδατική Λοσιόν. Κύριες λειτουργίες της : η κυτταρική ανανέωση, η σύσφιξη και η καταπράυνση.

20 Εκχύλισμα Acer saccharum (Sugar Maple) ζάχαρη σφενδάμου Είναι ένα είδος σφενδάμου από τα δάση σκληρού ξύλου της Βορειανατολικής Αμερικής. Είναι η κύρια πηγή χυμού δέντρου για την παρασκευή σιροπιού σφενδάμου. Βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται στη DXN Ganozhi E Κρέμα Βαθύ Καθαρισμού και στη DXN Ganozhi E Ενυδατική Λοσιόν. Κύριες λειτουργίες της ζάχαρης σφενδάμου : η κυτταρική ανανέωση, η σύσφιξη και η καταπράυνση.

21 Εκχύλισμα Helianthus annuus Sunflower Seed - σπόροι ηλίανθου Οι ηλιόσποροι συνήθως τρώγονται ως υγιεινό σνακ. Οι ηλιόσποροι είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών, ινών, πρωτεϊνών, βιταμίνης Ε, βιταμίνης Β και μετάλλων όπως κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρος, φώσφορος, σελήνιο, ασβέστιο και ψευδάργυρος. Βασικό συστατικό στη DXN Ganozhi E Κρέμα Ημέρας και DXN Ganozhi Ε Θρεπτική Κρέμα Νύχτας. Κύριες λειτουργίες του εκχυλίσματος από σπόρους ηλίανθου είναι: η καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και η ανάπλαση του δέρματος.

22 Helianthus annuus Sunflower Seed Oil Λάδι ηλίανθου Το λάδι ηλίανθου χρησιμοποιείται συνήθως σε καλλυντικά και σκευάσματα φροντίδας του δέρματος ως μαλακτικός παράγοντας. Βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται στη DXN Ganozhi E Κρέμα Ημέρας και στη DXN Ganozhi Ε Θρεπτική Κρέμα Νύχτας. Κύριες λειτουργίες είναι: η αναδιάρθρωση, η αναγέννηση και η ενυδάτωση.

23 Εκχύλισμα Triticum vulgare (Wheat) Germ φύτρο σιταριού Το φύτρο σιταριού είναι μια καλή πηγή των σημαντικών βιταμινών του συμπλέγματος Β όπως φολικό οξύ, θειαμίνη, βιταμίνη, Β6 και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το μαγγάνιο και ο ψευδάργυρος. Σπόρος σιταριού Βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται στη DXN Ganozhi E Κρέμα Ημέρας και στη DXN Ganozhi E Θρεπτική κρέμα Νύχτας. Φύτρο Κύριες λειτουργίες του φύτρου σιταριού: η θρέψη, η αναζωογόνηση του ξηρού, ώριμου και αφυδατωμένου δέρματος, η αντιοξειδωτική και αντίφλεγμονώδης δράση.

24 Vitamin E Η βιταμίνη Ε είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η σειρά DXN Ganozhi E είναι εμπλουτισμένη με φυσικής πηγής βιταμίνης Ε, η οποία προέρχεται από φυτική βάση. Βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου DXN Ganozhi E Series. Κύριες λειτουργίες της βιταμίνης Ε ως αντιοξειδωτικός παράγοντας: η καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.

25 Water-Soluble Licorice Γλυκόριζα Η Γλυκόριζα είναι το ρίζωμα του φυτού Glycyrrhiza Glabra. Είναι ένα εύγευστο βότανο που χρησιμοποιείται στα τρόφιμα και τις θεραπείες για χιλιάδες χρόνια στη Νότια Ευρώπη και στην Ασία. Βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται στη DXN Ganozhi E Κρέμα Ημέρας. Κύριες λειτουργίες της γλυκόριζας: είναι αντιφλεγμονώδες, προλαμβάνει τους ερεθισμούς και καταπραΰνει.

26 Yeast Extract Εκχύλισμα μαγιάς Η μαγιά είναι ένας ευκαρυωτικός μικροοργανισμός που κατατάσσεται στους μύκητες. Είναι επίσης γνωστή ως ψευδοκολλαγόνο για την ενυδατική της δράση και την ενίσχυση της αντικατάστασης κολλαγόνου στο δέρμα και τα μαλλιά. Βασικό συστατικό που χρησιμοποιείται στη DXN Ganozhi E Κρέμα Ημέρας και στη DXN Ganozhi Ε Θρεπτική Κρέμα Νύχτας. Κύριες λειτουργίες της μαγιάς είναι: ενίσχυση και ενυδάτωση.

27

Γλωρίζηε ηώρα ηελ επαλάζηαζε ζηελ αλαγέλλεζε ηοσ δέρκαηος ποσ ζας ταρίδοσλ ηα θαιισληηθά DXN κε ηο ζασκαηοσργό καληηάρη Ganoderma Lucidum!

Γλωρίζηε ηώρα ηελ επαλάζηαζε ζηελ αλαγέλλεζε ηοσ δέρκαηος ποσ ζας ταρίδοσλ ηα θαιισληηθά DXN κε ηο ζασκαηοσργό καληηάρη Ganoderma Lucidum! Γλωρίζηε ηώρα ηελ επαλάζηαζε ζηελ αλαγέλλεζε ηοσ δέρκαηος ποσ ζας ταρίδοσλ ηα θαιισληηθά DXN κε ηο ζασκαηοσργό καληηάρη Ganoderma Lucidum! Ganozhi E Series Τζ εέθμοιε? Τδκ πδβή ηδξ κεόηδηαξ Να αζζεακόιαζηε

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Aloe Cleanser - 13,62 ευρώ/118ml - Το aloe cleanser, παρασκευάζεται από υποαλλεργικά συστατικά, για τη δημιουργία μιας ελαφρότερης, μη λιπαρής, απαλής λοσιόν με

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε.

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 1 felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 2 Οι νέες φυσικές κρέµες περιποίησης προσώπου felis q Οι πρώτες Ελληνικές κρέμες που περιέχουν δύο καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα Mε καταπραϋντική και απαλή δράση ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα Καθαρισμός To απαραίτητο βήµα στη ρουτίνα περιποίησης του δέρµατος Η ΣΩΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

cosmetics without limits

cosmetics without limits cosmetics without limits Το Avant-Garde φυσικό καλλυντικό προηγμένο τεχνολογικά» Το Ερευνητικό τμήμα της CASMARA δημιούργησε την AgeDefense, μια αποκλειστική επαγγελματική εξατομικευμένη θεραπεία σε φάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς?

Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Ποιο είναι το δικό σας Μυστικό ομορφιάς? Όλοι έχουμε ζήσει αυτή τη στιγμή «Όταν παρατηρήσατε την πρώτη μικρή ρυτίδα και την επίμονη χαλάρωση κάτω από τα μάτια που πλέον δεν υποχωρούσε με λίγες επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI 24ώρου με δαμάσκηνο Η κρέμα 24ωρου με βασικά συστατικά το Μέλι την Aloe Vera και το έλαιο Δαμάσκηνου, τρέφουν και προστατεύουν το δέρμα, προσφέρουν ενυδάτωση, σύσφιξη και τόνωση

Διαβάστε περισσότερα

Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά

Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά A L O E C R E TA N V E R A B E A U T Y Η Olive'secret είναι μια Ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 2002 µε συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης παράγει και διαθέτει καλλυντικά προϊόντα από το λάδι

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833 NEW C15 2015-2016 ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Μεγιστοποιήστε τις λειτουργίες ανόρθωσης της επιδερμίδας σας με τη Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας Oriflame και το Σετ Περιποίησης NovAge Ultimate Lift. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

ANTI AGING. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ANTI AGING Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ANTI AGING 2016 1 Γνωρίστε τα προϊόντα! ANTI AGING STEP 1 ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία ανανέωσης της τρίχας και να βοηθήσει πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!!

12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!! 12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!! Μελέτες έχουν αποδείξει ότι όσο πιο αλκαλικό είναι το PH τόσο περισσότερη είναι η ενέργεια, η ζωτικότητα και τα οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα!

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! DR. HANA DECEAN, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Mg Se Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! Zn Fe πρωτότυπη φόρμουλα 100% φυσικός άργιλος Πιστοποιημένο εκχύλισμα Goji Berry ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΓΙΛΟΥ + GOJY BERRY Mn K Ca ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΘΕΜΑ: 1. ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 3. ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ 4.ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 5.ΚΡΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα ανόρθωσης GINSENG & ACAI για ώριμες, ξηρές επιδερμίδες. Το βιολογικό ginseng βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου.

Διαβάστε περισσότερα

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας Aloe Vera Sun Care Ο ήλιος είναι απαραίτητος για την υγεία και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του ανθρώπου. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι η διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σε σχέση με τους σκοτεινούς

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων.

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. NEUROSENS Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. Η NEUROSENS είναι μια καινοτόμος σειρά με καταπραϋντική, αναπλαστική και προστατευτική δράση, η οποία συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE ΧΡΩΜΑ LOVE ME COLOR LOVE ME CARE BLONDE EVERYWHERE 2 3 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ 4 100 ml 3.38 fl.oz. 150 ml 5.07 fl.oz. Βαφή Μαλλιών Coloring cream Χωρίς Αλλεργιογόνα Χωρίς Paraben 10000 * 100ml 12306 100ml

Διαβάστε περισσότερα

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Μπάρα Chia Μπανάνα Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Οι σπόροι Chia περιέχουν τα ωφέλιμα για την υγεία Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα. Χάρη στις φυτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMY LINE COSMETICS

THE ECONOMY LINE COSMETICS THE ECONOMY LINE COSMETICS THE ECONOMY LINE COSMETICS Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς και έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη για ποιοτικές αλλά και πιο οικονομικές λύσεις η ΒΙΟFRESH

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΤΌ:: Γλυστρίδα Είναι ένα φυτό με πολλές βιταμίνες, θεωρείται μια πολύ καλή πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, καθώς και βιταμίνης C, D, E και σιδήρου.

ΦΥΤΌ:: Γλυστρίδα Είναι ένα φυτό με πολλές βιταμίνες, θεωρείται μια πολύ καλή πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, καθώς και βιταμίνης C, D, E και σιδήρου. Τα βότανα της φύσης ΦΥΤΌ:: Πικραλίδα ή Αγριοράδικο ή Ταραξάκο Είναι αγριόχορτο πλούσιο σε κάλιο καθώς επίσης και ένα αποτελεσματικό τονωτικό του συκωτιού και του πεπτικού συστήματος. ΦΥΤΌ:: Βήχιο ή Χαμολεύκη

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Η εταιρία lavera (από το λατινικό la vera που σημαίνει η αλήθεια ) είναι πρωτοπόρος στα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά για περισσότερα από 25 χρόνια. Χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας SERUM FACE SERUM 30 ml MOISTURISING FACE CREAM 30 ml SEMI-RICH FACE CREAM 30 ml RICH FACE CREAM 30 ml Τι είναι η Ενεργή β-γλυκάνη Τα

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Gerovital H3 Evolution δημιουργήθηκε ειδικά για να επιβραδύνει τους μηχανισμούς της γήρανσης μετά την ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη

H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη OUR PHILOSOPHY H NATURA DANZA είναι αποκλειστικά ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Ιδρύθηκε στις αρχές του 2015 από τη Νατάσα Δεσύπρη, η οποία αποφάσισε τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, να αξιoποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Aslavital προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα φροντίδας για ευαίσθητες επιδερμίδες, που συστήνεται για νέες και

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr ROSE OIL LINE BY REGINA FLORIS Ομορφιά μέσα από την υγεία, την καθαρότητα και την αρμονία με τη φύση Εμπνευσμένοι από αυτή την επιστημονική & παράλληλα φυσική προσέγγιση, έχουμε αναπτύξει μια νέα σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Το φυτό Αλόη Βέρα Η αλόη είναι φυτό & μοιάζει με κάκτο & μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα. Κατά πάσα πιθανότητα κατάγεται στη Β. Αφρική

Το φυτό Αλόη Βέρα Η αλόη είναι φυτό & μοιάζει με κάκτο & μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα. Κατά πάσα πιθανότητα κατάγεται στη Β. Αφρική ALOE VERA Το φυτό Αλόη Βέρα Η αλόη είναι φυτό & μοιάζει με κάκτο & μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα. Κατά πάσα πιθανότητα κατάγεται στη Β. Αφρική, τις Κανάριους Νήσους και το Πράσινο Ακρωτήρι. Πάνω από 300

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΕΙΚΟΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ JOHN NOA LTD John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KAI ΤΟΝΩΣΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ. ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΧΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ 09/11/2015

ΕΚΔΟΧΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ ΝΑΝΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 5 ο ΕΚΔΟΧΑ ΕΚΔΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

KΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΗ VERSION Vitα K (Eye Repair Solution) ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΟΥΜ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜ. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», ΑΘΗΝΑ

KΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΗ VERSION Vitα K (Eye Repair Solution) ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΟΥΜ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜ. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», ΑΘΗΝΑ KΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΗ VERSION Vitα K (Eye Repair Solution) ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΟΥΜ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜ. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Σε αυτήν την εργασία, χορηγήθηκε τοπικά η κρέμα VERSION Vitα K (Eye

Διαβάστε περισσότερα

GR organic 100% olive oil

GR organic 100% olive oil GR organic 100% olive oil ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ / ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ σαπούνι καθαρισμού προσώπου με βάση την ελιά & πρωτεΐνες σιταριού Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα & απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα Καταπραΰνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΛΚΑΤΩΑΧΑΪΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 Η ΟΜΑ Α ΜΑΣ ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΧΕΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc.

Γράφει: Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc. Γράφει: Αθηνά Μωραΐτη Χατζηθάνου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc. Οι ξηροί καρποί είναι ιδιαίτερα αγαπητοί από τους περισσότερους: αμύγδαλα, καρύδια, φιστίκια, φουντούκια, κάσιους, κτλ προτιμώνται

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή APHRODITE COSMETICS ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 36 18233 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ Τηλ. 2104905814 Fax 2101619951 E-mail: aphrodite-cosmetics@europe.com Site : www.aphrodite-cosmetics.com APHRODITE

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΟ: 2 ο Λύκειο Κομοτηνής ΜΑΘΗΜΑ: Ερευνητική Εργασία ΤΑΞΗ: Α2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ:

ΣΧΟΛΕΙΟ: 2 ο Λύκειο Κομοτηνής ΜΑΘΗΜΑ: Ερευνητική Εργασία ΤΑΞΗ: Α2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΟ: 2 ο Λύκειο Κομοτηνής ΜΑΘΗΜΑ: Ερευνητική Εργασία ΤΑΞΗ: Α2 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2011-2012 a. Υδατάνθρακες : i. μονοσακχαρίτες (π.χ. γλυκόζη, φρουκτόζη κ.α.) ii. iii. δισακχαρίτες ( π.χ. λακτόζη (γάλα),

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΡΟΙ ωφέλιμοι για την ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΠΟΡΟΙ ωφέλιμοι για την ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΠΟΡΟΙ ωφέλιμοι για την ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΟΥΣΑΜΙ Το σουσάμι αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η τρυπτοφάνη,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος. Ντάριο Παουτάσο

Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος. Ντάριο Παουτάσο Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος Ντάριο Παουτάσο natural therapy είναι μια επαγγελματική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά, βασισμένη στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Χει μώ νας e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Διανύουμε το χειμώνα και πρέπει να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχος για όλη την οικογένεια!

Σύμμαχος για όλη την οικογένεια! Σύμμαχος για όλη την οικογένεια! Βιταμίνη Α Θειαμίνη (Β1) Ριβοφλαβίνη (Β2) Παντοθενικό Οξύ (B5) 800 mcg 1,1 mg 6,0 mg 13 βιταμίνες 11 μεταλλικά στοιχεία Ανά ημερήσια δόση (1 δισκίo) Βιταμίνη Ε Βιταμίνη

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τα νηστίσιμα - Ο Δρόμος για την Θεραπεία Τρίτη, 14 Φεβρουάριος :44

Γνωρίστε τα νηστίσιμα - Ο Δρόμος για την Θεραπεία Τρίτη, 14 Φεβρουάριος :44 Γράφει: Κωνσταντίνου Κρήνη, Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Τα λαχανικά, τα όσπρια, οι πατάτες, τα δημητριακά, τα ζυμαρικά, οι ξηροί καρποί, οι ελιές, τα φρούτα, τα θαλασσινά, ο ταραμάς, τα τουρσί ανήκουν

Διαβάστε περισσότερα

NEW COLLECTION Φυσικά προϊόντα

NEW COLLECTION Φυσικά προϊόντα NEW COLLECTION Φυσικά προϊόντα Από τα βυζαντινά ακόμη χρόνια οι Μοναχοί ασχολούνταν με τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Έντονη είναι η αίσθηση ότι τα βότανα του Αγίου Όρους κρύβουν θεραπευτικές

Διαβάστε περισσότερα

NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM

NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM NOURISH YOUR DREAMS NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM 3 ΗΜαγεία τηςνύχτας ΣΑΣ Π ΑΡ ΟΥ Σ Ι Α Ζ Ο Υ Μ Ε ΤΟ 8H M AG I C N I G H T S E R U M, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΝΥΧ ΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ Ξ ΗΡΑ Μ ΑΛ Λ Ι Α. Το 2019,

Διαβάστε περισσότερα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση & Αντιγήρανση Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση Με οδηγό: τις ανάγκες της ηλικίας 20+, 30+ και 45+ τον βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος όπως αυτός συνδέεται με την ηλικία και τον τρόπο ζωής

Διαβάστε περισσότερα

- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις

- Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις - Ενίσχυση της δράσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δράσεις - Ενίσχυση και εμπλουτισμός της σύνθεσης κάθε κρέμας καθημερινής φροντίδας με επιπλέον δραστικά συστατικά - Ενίσχυση του κυτταρικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ. Υπεύθυνος Καθηγητής: Παπαμιχάλης Αναστάσιος

ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ. Υπεύθυνος Καθηγητής: Παπαμιχάλης Αναστάσιος ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ Υπεύθυνος Καθηγητής: Παπαμιχάλης Αναστάσιος ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ Υδατάνθρακες Λίπη Πρωτεΐνες Νερό Ανόργανα συστατικά Βιταμίνες Υπευθ. Καθηγητής: Παπαμιχάλης Αναστάσιος ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Οι

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΤΕΟ MLM ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας Αντηλιακά Η εφαρμογή αντηλιακών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο είναι απαραίτητη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνουμε σε

Διαβάστε περισσότερα

Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση

Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση Μια πηγή νερού για το ξηρό & αφυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια βαθιά & μακράς διαρκείας ενυδατική δράση Περιέχει την ίδια δραστική ουσία που επιτρέπει την επιβίωση των βακτηρίων στις πιο άνυδρες ερήμους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΤΕΟ MLM ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος Περιποίηση προσώπου Το δέρμα, εκτός από προστατευτικός μανδύας που καλύπτει το σώμα μας, είναι ένα όργανο που λειτουργεί και ρυθμιστικά βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Mεταδίδει τις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα