Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7"

Transcript

1 Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth Windows 7 Ισχύει για προϊόντα από το 2012 και μετά CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται για την ενημέρωση του λογισμικού Bluetooth Κεντρικών Μονάδων. Διαβάστε όλες τις προειδοποιήσεις και τα βήματα προσεκτικά πριν από την εκτέλεση της ενημέρωσης.

2 Απαιτήσεις Ένα υπολογιστή με Windows 7 με συνδεσιμότητα Bluetooth. Αυτό περιλαμβάνει ενσωματωμένο Bluetooth ή εξωτερικoύς USB Bluetooth αντάπτορες. Ο αντάπτορας Bluetooth πρέπει να υποστηρίζει File Transfer Profile (FTP). Το λογισμικό Bluetooth (αρχείο ενημέρωσης) το οποίο παρέχεται από την Alpine. Σύνδεση με το Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αντιστοίχισης (αυτόματη λήψη του οδηγού). Προσοχή ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ενημερώνετε το λογισμικό Bluetooth κατά την οδήγηση Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης, μην κλείνετε την ΜΙΖΑ,μην απενεργοποιείτε την παροχή ρεύματος, μην βγάζετε το usb stick από την θύρα, διότι ενδέχεται να καταστραφεί η συσκευή. Πρέπει να διατηρείται σταθερή τάση. Σημείωση Η ενημέρωση έχει ως αποτελέσματα, όλες τις πληροφορίες των χρηστών να διαγράφονται: ρυθμίσεις του χρήστη, συνδεδεμένα τηλέφωνα, καθώς και τις επαφές του τηλεφωνικού καταλόγου.. Παρακαλώ καλέστε στην τεχνική υποστήριξη της Alpine για περαιτέρω βοήθεια και πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία ενημέρωσης. Οδηγίες Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth H διαδικασία ενημέρωσης του λογισμικού χρησιμοποιεί μια δυνατότητα που είναι γνωστή ως File Transfer Profile (FTP) για να μεταφέρει ασύρματα το αρχείο ενημέρωσης από τον υπολογιστή στην κεντρική μονάδα. Το εγχειρίδιο αυτό περιγράφει τη διαδικασία ενημέρωσης όπου πραγματοποιείται με τη χρήση των Windows 7 (Broadcom Bluetooth Stack και Microsoft Απογραφέας Bluetooth). Λήψη του αρχείου ενημέρωσης λογισμικού του Bluetooth Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της Alpine της χώρας σας, ώστε να πραγματοποιήσετε την λήψη του αρχείου ενημέρωσης λογισμικού του Bluetooth.Alpine website at

3 Ρύθμιση Κεντρικής Μονάδος για την Αναβάθμιση Η εικόνα δείχνει τα πλήκτρα που πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενημέρωσης. Αυτή η απεικόνιση αυτή βασίζεται στο μοντέλο CDE-133BT. Οι θέσεις κουμπί θα είναι διαφορετική σε ορισμένα μοντέλα. Παρακαλούμε ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη για το συγκεκριμένο μοντέλο σας. 1. Προετοιμασία σύνδεσης Bluetooth ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ενημερώνετε το λογισμικό Bluetooth κατά την οδήγηση Ανάψτε την κεντρική μονάδα γυρνώντας την μίζα του αυτοκινήτου στην σκάλα ACC. Επιβεβαιώστε ότι οι συνδέσεις των Bluetooth Hands-free and Audio Streaming είναι ενεργοποιημένες. α) Ενεργοποιήστε το Hands-free πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί AUDIO/SETUP για τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα, και μετά ελευθερώστε το. β) Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε BLUETOOTH > ENTER > "BT IN" > ENTER > "HFP" > ENTER > "ON" > ENTER (Εικ. 1). Η κεντρική μονάδα θα επιστρέψει στο "HFP" οθόνη(εικ. 2). (Εικ. 1). (Εικ. 2) γ) Ενεργοποιήστε το Audio Streaming, χρησιμοποιώντας το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε "AUDIO" > ENTER > "ON" > ENTER (Εικ.3). Η κεντρική μονάδα θα επιστρέψει στην "Audio" οθόνη(εικ. 4). (Εικ. 3) (Εικ. 4) δ) Πατήστε το κουμπί για να επιστρέψετε στο μενού ρύθμισης στην οποία που εμφανίζεται "BT IN (Εικ. 5) (Εικ. 5)

4 Επιβεβαιώστε ότι το Bluetooth της κεντρικής μονάδας είναι ON. α) Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε "VISIBLE M" > ENTER > "VISI M ON" > ENTER (Εικ. 6). Η κεντρική μονάδα θα επιστρέψει στην «VISIBLE M» οθόνη (Εικ. 7). (Εικ. 6) (Εικ. 7) Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν συσκευές συνδεδεμένες με την κεντρική μονάδα α) Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε "PAIRED DEV" > ENTER (Εικ.8) (Εικ. 8) β) Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε την υπό σύνδεση συσκευή και μετά πατήστε ENTER > "CLEAR" > ENTER (Εικ. 9). Στο παράδειγμα το όνομα της συσκευής για σύνδεση είναι ALPINE. "NO DEV" θα εμφανιστεί όταν διαγραφεί η συσκευή (Fig 10). (Εικ. 9) γ) Επαναλάβετε το βήμα 4 ώστε να καθαρίσετε και άλλες επιπλέον συσκευές. Ανάψτε και Σβήστε την κεντρική μονάδα γυρνώντας την μίζα στο OFF (LOCK) και μετά στην θέση Accessory (ACC). Ενεργοποιήστε το PC σας. (Εικ. 10) Επιβεβαιώστε ότι ο αντάπτορας Bluetooth είναι ανοιχτός ή συνδέστε το στον computer computer. To εικονίδιο του Bluetooth Icon θα εμφανιστεί στο task bar (Εικ. 11). (Εικ. 11)

5 2. Δημιουργία Σύζευξης Bluetooth μεταξύ του υπολογιστή και της κεντρικής μονάδας From the Windows 7 task bar select "Start" Printers" (Εικ. 12). > "Control Panel" > "Devices and (Εικ. 12) Select "Add a Device" (Εικ. 13). (Εικ. 13) The "Add a device" window will open and Windows will start to search for devices (Εικ. 14). Select the device "Alpine CD Receiver" in the "Add a device" window (Εικ. 14). (Εικ. 14) Select "Next" on the "Add a new device" window to start the pairing (Εικ. 14).

6 Η Κεντρική Μονάδα Unit θα εμφανίσει άμεσα "PAIRING" ακολουθώντας"pair NO" (Εικ. 15). (Εικ. 15) Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε "PAIR YES" then press ENTER (Εικ. 16). "CONNECTING" θα αρχίσει να αναβοσβήνει στην Κεντρική Μονάδα(Εικ. 17). (Εικ. 16) (Εικ. 17) Περιμένετε λίγο μέχρι να εμφανιστεί "CONNECTED" στην Κεντρική Μονάδα(Εικ. 18). Αυτό δείχνει ότι έγινε επιτυχής σύζευξη με την σύνδεσηbluetooth. (Εικ. 18) Select Close on the "Add a device" window (Εικ. 19). Επιστρέψτε στο "Devices and Printers" παράθυρο. (Εικ. 19)

7 Δεξί κλικ στο όνομα της συεκευής που ονομάζετε "Alpine CD Receiver" κατόπιν επιλέξτε "Properties"(Εικ. 20) (Εικ. 20) If the window was closed select Start > Control Panel > Devices and Printers. The Alpine CD Receiver Properties window will open (Εικ. 21). Select the "Services" tab (Εικ. 21). (Εικ. 21) Επιβεβαιώστε ότι το «Service Headset" ΔΕΝ είναι επιλεγμένο ενώ όλες οι άλλες υπηρεσίες είναι, όπως φαίνεται πιο κάτω (Εικ. 22). (Εικ. 22) Select "OK" to accept the changes and close Properties window (Εικ. 22).

8 2. Ενημερώνοντας το λογισμικό Bluetooth ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ενημερώνετε το λογισμικό Bluetooth κατά την οδήγηση Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης, μην κλείνετε την ΜΙΖΑ,μην απενεργοποιείτε την παροχή ρεύματος, μην βγάζετε το usb stick από την θύρα, διότι ενδέχεται να καταστραφεί η συσκευή. Πρέπει να διατηρείται σταθερή τάση. Double click "Alpine CD Receiver" in the "Devices and Printers" window to open the Bluetooth Device Control menu (Εικ. 23). (Εικ. 23) Click on Alpine CD Receiver headset icon in the Bluetooth Device Control window (Εικ. 24). (Εικ. 24) Ένα Παράθυρο θα ανοίξει που θα περιέχει 2 φακέλους με την ονομασία "recorder" and "update" (Εικ. 25). (Εικ. 25) Διπλό κλικ στον φάκελο "update ώστε να ανοίξει. Στην Κεντρική Μονάδα πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί AUDIO/SETUP για τουλάχιστον 2 seconds ώστε να ανοίξει το μενού setup.

9 Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε"bluetooth" > ENTER > "FW UPDATE > ENTER (Fig 26). "UPDATE NO" will be displayed on the Κεντρική Μονάδα(Εικ. 27) (Εικ. 26) (Εικ. 27) Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε "UPDATE YES" then press ENTER (Εικ. 28). "WAITING" will appear on the display (Εικ. 29). (Εικ. 28) (Εικ. 29) Στον υπολογιστή ανοίξτε τον φάκελο που περιέχει το αρχείο της ενημέρωσης του λογισμικού (named: FC6000S_ plf). Σύρεται και Τοποθετήστε την ενημέρωση του λογισμικού file (named: FC6000S_ plf) μέσα στον φάκελο "update (το οποίο ανοίξατε στο βήμα 3) (Εικ. 30). (Εικ. 30) Ο φάκελος ενημέρωσης θα αντιγραφεί στην Κεντρική Μονάδα. Σημείωση: Η διαδικασία αντιγραφής θα διαρκέσει περίπου 30 δευτερόλεπτα. (Εικ. 31) Βεβαιωθείτε ότι το αρχείο έχει αντιγραφεί πλήρως από την προβολή της μπάρας προόδου στον υπολογιστή. (Εικ. 31) Εάν το αρχείο ενημέρωσης δεν αντιγράφηκε με επιτυχία, ανατρέξτε στη σελίδα 10 του παρόντος εγχειριδίου στην ενότητα με τίτλο "4. Σε περίπτωση προβλημάτων...».

10 Η Κεντρική Οθόνη θα εμφανίσει το μήνυμα "FIRMWARE UPDATE DON T TOUCH ANY BUTTON" κατά την διάρκεια της ενημέρωσης. Ακόμη και αν η γραμμή προόδου ολοκληρωθεί μετά από 30 δευτερόλεπτα, η ενημέρωση μπορεί να διαρκέσει έως και 5 λεπτά. Παρακαλώ να μην διακοπεί η διαδικασία ενημέρωσης Κατόπιν της ολοκλήρωσης της ενημέρωσης, στην Κεντρική Μονάδα θα εμφανιστεί "FIRMWARE UPDATED PLEASE PRESS ANY BUTTON". Πατήστε το στην Κεντρική Μονάδαto και εξέλθετε από την διαδικασία ενημέρωσης. Κλείστε το μενού Bluetooth Device Control στο computer. Ανοίξτε και Κλείστε την Κεντρική Μονάδα από την μίζα του αυτοκινήτου. Αυτό θα ολοκληρώσει τη διαδικασία ενημέρωσης. 3. Επιβεβαιώνοντας την ενημέρωση Στην Κεντρική Μονάδα πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί AUDIO/SETUP για τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε "BLUETOOTH" > ENTER > "FW VERSION" > ENTER (Εικ. 32). (Εικ. 32) Επιβεβαιώστε ότι η έκδοση που εμφανίζεται είναι η " " (Εικ. 32). 4. Σε περίπτωση προβλημάτων... Αυτή η εναλλακτική μέθοδος ενημέρωσης μπορεί να είναι απαραίτητη αν η διαδικασία που περιγράφηκε προηγουμένως δεν λειτουργεί. Μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι σχετικές, ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα / συνδυασμός Hardware: Το αρχείο ενημέρωσης δεν μπορούν να αντιγραφούν πλήρως Το αρχείο ενημέρωσης έχει αντιγραφεί πάρα πολύ γρήγορα (συνήθως 2-5 δευτερόλεπτα) FIRMWARE UPDATE DON T TOUCH ANY BUTTON never disappears Αφού εχει ολοκληρωθεί η ενημέρωση, η έκδοση BT παραμένει η πάλια. Ζεύστε και Συνδέστε την Κεντρική Μονάδα και το Computer, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες, μέχρι και στη σελίδα 7,? Βήμα 13

11 4. Σε περίπτωση προβλημάτων... Διπλό Κλικ στο "Alpine CD Receiver" μέσα στο παράθυρο "Devices and Printers" ώστε να ανοίξει το μενού Bluetooth Device Control(Εικ. 33). (Εικ. 33) Click once on Alpine CD Receiver headset icon in the Bluetooth Device Control window (Εικ. 34). (Εικ. 34) A Window will open containing 2 folders named "recorder" and "update" (Εικ. 35). (Εικ. 35) Open the "update" folder.

12 4. Σε περίπτωση προβλημάτων... Επιλέξτε Disconnect στο μενούbluetooth Device Control (Εικ. 36). (Εικ. 36) "(Disconnected)" θα εμφανιστεί από κάτω από το Alpine CD Receiver (Εικ. 37). (Εικ. 37) Στην Κεντρική Μονάδα πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί AUDIO/SETUP για τουλάχιστον 2 δευτερόλεπτα ώστε να ανοίξει το μενού. Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε "BLUETOOTH" > ENTER > "FW UPDATE" > ENTER (Εικ. 38). "UPDATE NO" θα εμφανιστεί στην Κεντρική Μονάδα(Εικ. 39) (Εικ. 38) (Εικ. 39) Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο κουμπί για να επιλέξετε"update YES then pressenter (Εικ. 40). "WAITING" will appear on the display (Εικ. 41). (Εικ. 40) (Εικ. 41) Στο computer επιλέξτε "Connect" στο μενού Bluetooth Device Control(Εικ. 44). Τώρα ακολουθήστε τις οδηγίες ενημέρωσης, σύμφωνα με αυτό το εγχειρίδιο,σελ.9 το βήμα 8.

PWR Αναμμένο Υποδηλώνει ότι το μόντεμ είναι ενεργοποιημένο. 1-4 Αναμμένο Υποδηλώνει ότι ένας υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στην αντίστοιχη θύρα.

PWR Αναμμένο Υποδηλώνει ότι το μόντεμ είναι ενεργοποιημένο. 1-4 Αναμμένο Υποδηλώνει ότι ένας υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στην αντίστοιχη θύρα. MO201 / MO201UK Sweex ADSL 2/2+ Modem/Router Annex A Εισαγωγή Μην εκθέτετε το Sweex ADSL 2/2+ Modem/Router Annex A σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου

Διαβάστε περισσότερα

Εύρεση πληροφοριών στον υπολογιστή σας Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα.

Εύρεση πληροφοριών στον υπολογιστή σας Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα. Σημαντικό Φροντίστε να δημιουργήσετε δίσκους ανάκτησης όταν ο υπολογιστής σας είναι έτοιμος για χρήση, επειδή δεν παρέχονται δίσκοι ανάκτησης μαζί με τον υπολογιστή. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

WD ShareSpace. Σύστημα αποθήκευσης δικτύου Εγχειρίδιο χρήσης

WD ShareSpace. Σύστημα αποθήκευσης δικτύου Εγχειρίδιο χρήσης WD ShareSpace Σύστημα αποθήκευσης δικτύου Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια 1. Ακολουθήστε όλες τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που υπάρχουν στο προϊόν. 2. Βγάλτε αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

FreeAgent GoFlex Home Οδηγός χρήσης

FreeAgent GoFlex Home Οδηγός χρήσης FreeAgent GoFlex Home Οδηγός χρήσης Οδηγός χρήσης του FreeAgent GoFlex Home 2011 Seagate Technology LLC. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Οι ονομασίες Seagate, Seagate Technology, το λογότυπο Wave

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης δρομολογητή ασύρματου δικτύου N300 WNR2200

Εγχειρίδιο εγκατάστασης δρομολογητή ασύρματου δικτύου N300 WNR2200 Εγχειρίδιο εγκατάστασης δρομολογητή ασύρματου δικτύου N300 WNR2200 NETGEAR, Inc. 350 E. Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA Ιούλιος 2010 208-10651-01 v1.0 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR και το λογότυπο NETGEAR

Διαβάστε περισσότερα

BT 100 USB Bluetooth Dongle

BT 100 USB Bluetooth Dongle BT 100 USB Bluetooth Dongle Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο χ ρ ή σ τ η Version 3.2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 1 Περιεχόμενα Συσκευασίας 2 2 Το BT 100 USB Bluetooth Dongle 2 2.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2 3 Απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήστε εγγραφή για αναγνωριστικό Acer ID και απολαύστε εξαιρετικά πλεονεκτήματα

Πραγματοποιήστε εγγραφή για αναγνωριστικό Acer ID και απολαύστε εξαιρετικά πλεονεκτήματα Εγχειρίδιο χρήσης 2-2014. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Aspire V 17 Nitro Καλύπτει: Aspire VN7-791 Αυτή η αναθεώρηση: 07/2014 Πραγματοποιήστε εγγραφή για αναγνωριστικό Acer ID και απολαύστε

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης Έκδοση 1.1 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης σελίδα 1 / 52 Πίνακας Περιεχομένων 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ H.264 NETWORK DIGITAL VIDEO SURVEILLANCE RECORDER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ H.264 NETWORK DIGITAL VIDEO SURVEILLANCE RECORDER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ H.264 NETWORK DIGITAL VIDEO SURVEILLANCE RECORDER 2 INSTRUCTION MANUAL 2 3 INSTRUCTION MANUAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 1.1ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 1.2 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ... 4 1.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ Dual Band Gigabit N600 DGND3700v2

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ Dual Band Gigabit N600 DGND3700v2 Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε το σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε το

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

H.264 NETWORK Embedded DVR

H.264 NETWORK Embedded DVR H.264 H.264 NETWORK Embedded DVR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...4 1.1 ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ......4 1.2 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ......4 1.2.1 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ...4 1.2.2 ΒΑΣΙΚEΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήστη

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήστη User s Manual Εγχειρίδιο Χρήστη Αναθεώρηση: R00 (Ιανουάριος 2006) Εμπορικά Σήματα Όλες οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών

Διαβάστε περισσότερα

RT-N56U. Οδηγός Χρήστη. Εκπληκτική απόδοση και στιλ. Ασύρματος δρομολογητής διπλής ζώνης τύπου-n Gigabit

RT-N56U. Οδηγός Χρήστη. Εκπληκτική απόδοση και στιλ. Ασύρματος δρομολογητής διπλής ζώνης τύπου-n Gigabit Οδηγός Χρήστη RT-N56U Εκπληκτική απόδοση και στιλ Ασύρματος δρομολογητής διπλής ζώνης τύπου-n Gigabit Το πολύ λεπτό και στυλάτο μοντέλο RT-N56U διαθέτει διπλή ζώνη 2.4GHz και 5GHz για αξεπέραστη ασύρματη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης σε δίκτυο NPD5040-01 EL

Οδηγός χρήσης σε δίκτυο NPD5040-01 EL NPD5040-01 EL Περιεχόμενα Περιεχόμενα Εισαγωγή Σημειώσεις... 3 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο... 3 Ενδείξεις "Προσοχή", "Σημαντικό" και "Σημείωση"... 3 Εκδόσεις λειτουργικού συστήματος... 3 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική φορητή μονάδα. My Passport. Φορητή μονάδα σκληρού δίσκου. Εγχειρίδιο χρήστη. Εγχειρίδιο χρήστη μονάδας My Passport

Εξωτερική φορητή μονάδα. My Passport. Φορητή μονάδα σκληρού δίσκου. Εγχειρίδιο χρήστη. Εγχειρίδιο χρήστη μονάδας My Passport My Passport Φορητή μονάδα σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο χρήστη μονάδας My Passport Εξωτερική φορητή μονάδα Εξυπηρέτηση και υποστήριξη από τη WD Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης PCI μόντεμ

Εγχειρίδιο χρήσης PCI μόντεμ Εγχειρίδιο χρήσης PCI μόντεμ Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΉ... 3 ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΦΑΞ-ΜΌΝΤΕΜ... 3 ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ PCI ΦΑΞ-ΜΌΝΤΕΜ... 4 WINDOWS 95/98/ME/2000... 4 WINDOWS NT 4.0... 4 ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

LW053 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps

LW053 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps Ελληνική Έκδ ση LW053 Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless LAN USB 2.0 Adapter 54 Mbps. Αυτός ο Ασύρματος Προσαρμογέας LAN

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ NETWORK DRIVE PRO EXTERNAL NETWORK HARD DRIVE / 3.5" / GIGABIT LAN. Rev. 722

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ NETWORK DRIVE PRO EXTERNAL NETWORK HARD DRIVE / 3.5 / GIGABIT LAN. Rev. 722 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ NETWORK DRIVE PRO EXTERNAL NETWORK HARD DRIVE / 3.5" / GIGABIT LAN Win & MAC Rev. 722 Network Drive Pro Συγχαρητήρια Συγχαρητήρια για την αγορά του Freecom Network Drive Pro. Το Network

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Nokia PC Suite 6.8 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 1.1 Εφαρμογές Nokia PC Suite...1 1.2 Τι πρέπει να διαθέτετε...2 1.3 Περισσότερες πληροφορίες...4 2. Εγκατάσταση του Nokia PC Suite...5

Διαβάστε περισσότερα

ASUS Transformer Book. Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο

ASUS Transformer Book. Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο ASUS Transformer Book Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο GK7636 Σεπτέμβριος 2012 Σημείωση περί Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας Απαγορεύεται η αναπαραγωγή οποιουδήποτε τμήματος του παρόντος εγχειριδίου συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Εγκατάσταση Windows XP, Vista και 7. LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Εγκατάσταση Windows XP, Vista και 7. LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB LW313 Sweex Wireless 300N Adapter USB Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Sweex Wireless 300N Adapter USB σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήστη NPD4043-00 EL

Οδηγίες χρήστη NPD4043-00 EL NPD4043-00 EL Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάδοση, σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, (ηλεκτρονικά, μηχανικά, ως

Διαβάστε περισσότερα

My Passport Essential και Essential SE Υπερφορητές μονάδες σκληρού δίσκου

My Passport Essential και Essential SE Υπερφορητές μονάδες σκληρού δίσκου My Passport Essential και Essential SE Υπερφορητές μονάδες σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήστη My Passport Essential και Essential SE, Εγχειρίδιο χρήστη Εξωτερική φορητή μονάδα σκληρού δίσκου Εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. Gigaset M34 USB

Περιεχόµενα. Gigaset M34 USB Gigaset M34 USB Περιεχόµενα Για την ασφάλειά σας......................................... 2 Σηµειώσεις σχετικά µε τις οδηγίες χρήσης........................ 2 Προφυλάξεις ασφαλείας......................................

Διαβάστε περισσότερα

Dell Precision M6400 Οδηγός εγκατάστασης και γρήγορης αναφοράς

Dell Precision M6400 Οδηγός εγκατάστασης και γρήγορης αναφοράς Dell Precision M6400 Οδηγός εγκατάστασης και γρήγορης αναφοράς Ο παρών οδηγός παρέχει µια επισκόπηση δυνατοτήτων, προδιαγραφές, γρήγορη ρύθµιση καθώς και πληροφορίες λογισµικού για τον υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Πίνακας Περιεχομένων

Ελληνική Έκδ ση. Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Τεχνικές προδιαγραφές 167 Ο διαιρέτης 168 Σύνδεση του Μόντεμ Sweex ADSL 2 169 Διάρθρωση του υπολογιστή για σύνδεση στο μόντεμ 169 Ρυθμίσεις πλοηγού Διαδικτύου για Windows 98SE, 2000

Διαβάστε περισσότερα