Czech Water Alliance (CWA)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Czech Water Alliance (CWA)"

Transcript

1 Kadaňská 3546/ Chomutov Τηλ.: (00420) Φαξ: (00420) Ε-mail: Web: κος Ing. Ivan Nikl, leader CWA αγγλικά, ρωσικά Czech Water Alliance (CWA) Πρόκειται για σύμπραξη τσεχικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα διαχείρισης υδάτων με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ξεκινώντας από την παρουσίασή τους και την εκπόνηση σχετικών μελετών έως την προμήθεια και την εγκατάσταση του απαραίτητου τεχνικού εξοπλισμού. Η CWA ειδικεύεται σε επενδύσεις, σχέδια και έργα στους τομείς: ύδρευσης, παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας, αποχέτευσης, ανακύκλωσης υδάτινων πόρων, ανάλυσης και καθαρισμού υδάτων όλων των ειδών, κατασκευής και ανακαίνισης τοπικών δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, γεωλογίας και υδρογεωλογίας, καθαρών τεχνολογιών χωρίς απόβλητα, καθώς και λογισμικού σχετικού με το περιβάλλον. Ίδρυση: 2004 Κύκλος εργ.: στη CWA συμμετέχουν 19 εταιρείες και στα πλαίσιά της πραγματοποιούνται έργα αξίας εκατομμυρίων EUR. Η CWA είναι μια από τις πρώτες εταιρικές συμμαχίες που ιδρύθηκαν Τσεχική Δημοκρατία. Λειτουργεί υπό την αιγίδα του οργανισμού προώθησης εξαγωγών CzechTrade και ο επικεφαλής της είναι ο κος Ing. Ivan Nikl από την εταιρεία MAEP, s.r.o. Η CWA συμμετείχε σε έργα: - στις χώρες της Ε.Ε. - στη Γεωργία και σε εκθέσεις: - Μόσχα (WasteTech, Ecwatech) Σαγκάι(EPTEE, WSDWTF, CIEPEC) Παλέρμο (παρουσίαση) Νοέμβριος Πράγα (Διεθνές Συνέδριο «Water Management») Ιούνιος 2008 Η CWA μέχρι στιγμής δεν έχει επίσημη εκπροσώπηση ούτε συνεργασία με ελληνικά φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Η Τσέχικη Συμμαχία για τα Ύδατα ιδρύθηκε το 2004 με πρωτοβουλία του Τσέχικου Οργανισμού Εμπορίου. Στόχοι της είναι η προώθηση των μελών της στο εξωτερικό, η βελτίωση της θέσης της Τσεχικής Δημοκρατίας στον κλάδο των τεχνολογιών διαχείρισης υδάτων και η αποτελεσματική εκμετάλλευση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων. Βασικά πλεονεκτήματα των Τσέχων εταίρων είναι το υψηλό μορφωτικό επίπεδο, η εξειδίκευση των εργαζόμενων, η συμμετοχή της χώρας Ευρωπαϊκή Ένωση, η γεωγραφική τοποθεσία της Τσεχίας στο κέντρο της Ευρώπης καθώς και οι έρευνες από τις εταιρίες που διεξάγονται Τσεχία όσο και στο εξωτερικό. Εξαιρετικής σημασίας είναι το γεγονός ότι η CWA παρέχει υπηρεσίες στους ξένους συνεργάτες και ενδιαφερόμενες εταιρίες σε συνεργασία με Τσέχους συμβούλους και με πάνω από 30 γραφεία του Τσέχικου Οργανισμού Εμπορίου παγκοσμίως καθώς και πληροφορίες για τα μέλη ης. Επιπρόσθετα, μέσω της CWA μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προμηθευτή για εσάς, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διοργάνωσης επιχειρηματικών ταξιδιών και συναντήσεων με τις Τσέχικες εταιρίες διαχείρισης υδάτων καθώς και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους ξένους επενδυτές.

2 Tuřanka Brno Πιστοποιητικά-ικανότητες-έργα κος Marek Šmerda, Προϊστάμενος Εξαγωγών αγγλικά, ρωσικά ASIO, spol. s r.o. Τηλ.: (00420) Κιν.: (00420) Φαξ: (00420) Ε-mail: Web: Τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα έρευνας, σχεδιασμού και κατασκευής τεχνολογικών συστημάτων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων. Μονάδες καθαρισμού υγρών αποβλήτων, μονάδες συγκέντρωσης λιπαντικών, διαχωριστήρες πετρελαϊκών ουσιών, αντλίες, πλαστικές δεξαμενές, καθώς και εκπόνηση σχετικών μελετών. Ίδρυση: 1993 Κύκλος εργ.: 11 εκ. Προσωπικό: 40 Εταιρεία διαθέτει ISO 9001, CE για τις μονάδες συγκέντρωσης λιπαντικών, τους διαχωριστήρες πετρελαϊκών ουσιών και τις μονάδες καθαρισμού υγρών αποβλήτων κατάλληλων για έως και 50 κατοίκους. ENYA Engineering Θεσσαλονίκη, Γεωργικής Σχολής 45, τηλ.: (0030) , Medwaste Ελλάς Αθήνα, Παλλήνη, Τ.Θ , tel.: (+30) , Η ASIO ασχολείται με το σχεδιασμό, διεύθυνση έργου και προμήθεια τεχνολογιών διαχείρισης αποβλήτων. Για την παροχή υψηλών υπηρεσιών η εταιρία συνεργάζεται με ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Με γραμμή παραγωγής στη Kobyli na Morave, στο Nivnice και στο Zarosice, αντιπροσώπους και υποκαταστήματα σ όλη την Ευρώπη και την πιστοποίηση ISO9001:2000, τα συστήματά της καλύπτουν όλη τη διαδικασία διαχείρισης βιολογικών και χημικών αποβλήτων. AS-VARIOcomp λειτουργία συστήματος διαχείρισης βιολογικών αποβλήτων με αεριοποίηση φυσαλίδων AS-VARIOcomp ULTRA - λειτουργία συστήματος διαχείρισης βιολογικών αποβλήτων με μικροφιλτράρισμα τεχνολογία μεμβρανών ASIO-BIOfilter διαχείριση τρίτης τάξεως AS-TOP διαχωρισμός ελαίων AS-FAKU αποταμιευτές λίπους AS-PUMP πλαστικός σωλήνας με αντλίες, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και πίνακα ελέγχου AS-SOK πλαστικός θάλαμος υπερχείλισης AS-TANK πλαστικές κυλινδρικές και τετράγωνες δεξαμενές AS-FLOT μονάδα επίπλευσης και διαχωρισμού για το πρώτο στάδιο μηχανικής και χημικής διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων AS-ASLI διαχείριση αποβλήτων υδατοδιαλυτών χρωμάτων, χρωστικών ουσιών και κόλλες Ηλεκτρική στερεοποίηση απομάκρυνση φωσφόρου από τα απόβλητα Φίλτρο SFT πρώτο στάδιο διαχείρισης, προστασία της περιοχής Ελικοειδής αφυγραντής πύκνωση και ξήρανση της λυματολάσπης ASEKO σύστημα αεριοποίησης με φυσαλίδες ATS αερόβια θερμοφιλική σταθεροποίηση λυματολάσπης AS-NIDAPLAST κατακράτηση και απορρόφηση βρόχινου νερού AS-KRECHT - κατακράτηση και απορρόφηση βρόχινου νερού AS-REWA εκμετάλλευση του βρόχινου νερού AS-NERO καλύμματα από ατσάλι Η ASIO έχει υλοποιήσει έργα όχι μόνο Τσεχία αλλά και στο εξωτερικό: Υεμένη Socotra, Ουγγαρία Lucfalva, Βουλγαρία Eleschnica, Κροατία Ogulin, Αλγερία Teguentour, Βουλγαρία Nanjuk, Ρουμανία Aboliv, Λιθουανία Ligatne και Αυστρία Habruck.

3 Pavlíkova Brno κος Ing. Zbyněk Husárek, Εμπορικός Διευθυντής αγγλικά, ρωσικά ECOFLUID GROUP, s.r.o. Τηλ.: (00420) Φαξ: (00420) Ε-mail: Web: Ανάπτυξη, σχεδιασμός και κατασκευή πρωτότυπων τεχνολογιών επεξεργασίας νερού και καθαρισμού υγρών αποβλήτων. Προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού ή παράδοση ολοκληρωμένων μονάδων με τη μέθοδο «κλειδί στο χέρι». Τεχνολογικώς εξοπλισμός μονάδων καθαρισμού υγρών αποβλήτων κατάλληλων για 5-10, , 500 και περισσότερους κατοίκους. Ίδρυση: 1993 Κύκλος εργ.: 3 εκ. Προσωπικό: 25 Διαθέτει μεγάλη πείρα από την εγχώρια αγορά, καθώς και από το εξωτερικό (π.χ. Σλοβακία, Καναδάς, Ιρλανδία, Λιθουανία, Λετονία, Ολλανδία, Ιορδανία). Μέχρι στιγμής δε διαθέτει αντιπρόσωπο. Η ECOFLUID Group ltd. ιδρύθηκε το 1992 και το κύριο αντικείμενό της ήταν σχεδιασμός και υλοποίηση μηχανολογικών έργων εφαρμόζοντας την νέα τεχνολογία USBF που αναπτύχθηκε από Τσέχους επιστήμονες. Εκείνη η μοναδική τεχνολογία άρχισε να χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο χημική επεξεργασία των επίγειων και υπόγειων υδάτων για αστική και βιομηχανική χρήση καθώς και για την βιολογική επεξεργασία των αντίστοιχων λυμάτων. Η εταιρεία παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες: συμβουλευτικές υπηρεσίες έρευνα αγοράς, εκτίμηση έργου, μελέτες σκοπιμότητας και μηχανολογικά σχέδια, παραδόσεις, εγκατάσταση/επίβλεψη και ανάθεση για μεμονωμένα μηχανήματα, εξοπλισμό και ολοκληρωμένη μελέτη και εκτέλεση έργων επεξεργασίας υδάτων και λυμάτων, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό υπάρχουσων μονάδων επεξεργασίας υδάτων και λυμάτων. συνεργασία και παροχή βοήθειας διαχείριση έργων, εκπαίδευση του προσωπικού του πελάτη, οργάνωση μεταφορά της τεχνολογίας και εισαγωγή σε νέες τεχνολογίες, βοήθεια διαμόρφωση και οργάνωση οικονομικών πακέτων και/ή μονάδων για μεμονωμένα έργα επεξεργασίας υδάτων και λυμάτων. Η τεχνολογία USBF είναι αποτέλεσμα έρευνας πενήντα ετών, ανάπτυξης, εξετάσεων και πρακτικών εφαρμογών και προστατεύεται με πατέντα παγκοσμίως. Πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας είναι η καθολικότητά της, μια και καλύπτει την χημική επεξεργασία επίγειων και υπόγειων υδάτων καθώς και βιολογική επεξεργασία των λυμάτων. Επιπρόσθετα, σημαντικά στοιχεία είναι η υψηλή ποιότητα των υδάτων μετά την επεξεργασία, το χαμηλό κόστος επένδυσης, το χαμηλό κόστος λειτουργίας, η ευέλικτη κατασκευή καθώς και η αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος.

4 Šmahova Brno κος Mgr. Aristid Franc, Επιστημονικός Συνεργάτης ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, λατινικά GEOtest Brno, a.s. Τηλ.: (00420) Κιν.: (00420) Φαξ: (00420) Ε-mail: Web: Γεωλογία, υδρογεωλογία, υδροοικολογία, ανάπλαση υπόγειων υδάτων, αντιμετώπιση οικολογικών καταστροφών, τεχνική γεωλογία a γεωτεχνολογία. Υδρογεωλογική και υδροοικολογική χαρτογράφηση, ανάπλαση υδάτινου και ορυκτού περιβάλλοντος, χαρτογράφηση παλαιών οικολογικών ρυπάνσεων και η απομάκρυνσή τους, ανάλυση υδάτων και αποβλήτων, γεωτεχνικές αναλύσεις, EIA, EMAS, Due dilligence, Feasibility studies, σχεδιασμός καθαρότερων παραγωγικών διαδικασιών κ.ά. Ίδρυση: 1992 (με άλλη επωνυμία ήδη από το 1958) Κύκλος εργ.: 12 εκ. Προσωπικό: 165 Αναλυτικά ιστοσελίδα Πείρα από την εγχώρια αγορά, καθώς και από το εξωτερικό (π.χ. Κύπρος, Σερβία, Σλοβακία, Αλβανία, Ισπανία, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Εγγύς Ανατολή, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μογγολία). Πιστοποιητικά: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS Συνεργασίες με την : Ελληνο-Τσεχικό Επιμελητήριο Σ.Π.Ο.Α.Κ. (Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου) «Ο ΑΡΙΩΝ» ENVIROPLAN A.E. (κοινή συνεργασία Κύπρο) Επαφές (χωρίς συγκεκριμένα αποτελέσματα) με τις εταιρείες Αφοί Κηρομύτη και LobbeTzilalis Ενδιαφέρεται για επαφές με φορείς δημόσιας διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης, με οργανώσεις δήμων και κοινοτήτων, καθώς και με εταιρείες που μ.α. διαθέτουν εμπειρία από τα Κοινοτικά Προγράμματα, με στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας στους τομείς προστασίας και ανάκτησης των υπόγειων υδάτων. Η τσεχική υδρογεωλογική εταιρία GEOtest Brno, S.A. ασχολείται με τη χαρτογράφηση των ανεξέλεγκτων χωματερών, των λεγόμενων ΧΑΔΑ, ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και εκτός από την Τσεχική Δημοκρατία έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της και σε διάφορες άλλες χώρες, όπως π.χ. η Βοσνία-Ερζεγοβίνη και η Κύπρος. Ο κύριος σκοπός της χαρτογράφησης είναι η καταγραφή της τοποθεσίας και της έκτασης της χωματερής σε χάρτη, η περιγραφή της σύνθεσης των απορριμμάτων, των βασικών γεωλογικών, υδρολογικών και υδρογεωλογικών στοιχείων, καθώς και η γενική εκτίμηση των επιπτώσεων και κινδύνων που παρουσιάζει η χωματερή για το περιβάλλον της. Βάση αυτών των δεδομένων μπορεί να ληφθεί μια πρώτη γενική απόφαση σχετικά με το μέλλον της χωματερής δηλ. κατά πόσο είναι κατάλληλη για απομάκρυνση ή εάν είναι εφικτή η αποκατάστασή της. Η χαρτογράφηση των Χ.Α.Δ.Α. θεωρείται και ένα πολύ αποδοτικό μέτρο πρόληψης κατά των πυρκαγιών. Σύμφωνα με διαθέσιμες πληροφορίες, σε πολλές περιπτώσεις οι ανεξέλεγκτες χωματερές αποτέλεσαν εστίες φωτιάς μεγάλης έκτασης λόγω της παραγωγής μεθανίου και της υψηλής περιεκτικότητα σε άλλα εύφλεκτα υλικά (π.χ. το λίθιο από τις μπαταρίες των κινητών τηλεφώνων). Άλλη μια πρόταση αποτελεί η περιβαλλοντική χαρτογράφηση δήμων και κοινοτήτων που στοχεύει εντόπιση των εστιών μόλυνσης στο υπέδαφος ή τα υπόγεια ύδατά τους, την ανάλυση και περιγραφή των ευρημάτων, καθώς και το σχεδιασμό των απαραίτητων μέτρων της μελλοντικής αντιμετώπισής τους. Τέτοιου είδους ειδική χαρτογράφηση πραγματοποιήθηκε στη δεκαετία του 90 στη συμπρωτεύουσα της Τσεχίας, στο Μπρνο, προς μεγάλη ικανοποίηση των τοπικών αρχών και προς όφελος του περιβάλλοντός του. Όλα τα έργα της χαρτογράφησης έχουν μακρόχρονο χαρακτήρα και ως τέτοια δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα χρόνο. Είναι απαραίτητος ο σωστός προγραμματισμός τους σε βάθος χρόνου, η διαίρεση σε φάσεις με παράλληλη ενημέρωση των αρμοδίων σχετικά με την πρόοδο και τα αποτελέσματά τους. Το κόστος του έργου εξαρτάται πάντα από την πολυμορφία του εδάφους που χαρτογραφείται, από την κλίμακα του διαθέσιμου χάρτη και μεταξύ άλλων και από τις πληροφορίες που διαθέτουν και μπορούν να παραχωρήσουν οι αναθέτουσες αρχές.

5 U Sadu Praha 6 Σύντομη παρουσίαση κος Petr Hurych, Διαχειριστής αγγλικά Hydrosoft Veleslavín s.r.o. Τηλ.: (00420) Φαξ: (00420) Ε-mail: Web: Ολοκληρωμένες προμήθειες πληροφοριακών συστημάτων στον τομέα διαχείρισης υδάτων που παρέχουν ροή πληροφοριών ξεκινώντας από τη συγκέντρωση, την επεξεργασία και τη διαχείρισή τους έως την ανάλυση των αποτελεσμάτων, τη σύνδεση με GIS και την αυτόματη δημιουργία εξόδων. Διαδικτυακό λογισμικό. Λογισμικό που προσφέρει η Hydrosoft Veleslavín στον τομέα της διαχείρισης υδάτων: 1) Ψηφιακό αντιπλημμυρικό σχέδιο της Τσεχικής Δημοκρατίας και αντιπλημμυρικά σχέδια των περιφερειών. 2) Σύστημα αντιπλημμυρικής προστασίας και πρόβλεψης της Τσεχικής Υδρομετεωρολογικής Υπηρεσίας. 3) Παρακολούθηση της ποιότητας των υδάτων. Ίδρυση: 1996 Κύκλος εργ.: 1 εκ. Προσωπικό: 10 Η Hydrosoft Veleslavín συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Περιβάλλοντος της Τσεχικής Δημοκρατίας, με την Τσεχική Υδρομετεωρολογική Υπηρεσία και με τις περιφερειακές υπηρεσίες. Στον τομέα της ανάπτυξης και της προμήθειας του λογισμικού έχει μακροχρόνια συνεργασία με τη Γερμανία, πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία και με την Ισπανία και την Ιταλία. Διαθέτει το Πιστοποιητικό ISO 9001:2000. Δεν έχει επαφές, μπορεί, όμως, να προσφέρει (κυρίως σε φορείς του δημοσίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης) τις γνώσεις και τις εμπειρίες της στους τομείς αντιπλημμυρικής προστασίας και παρακολούθησης της ποσότητας και της ποιότητας επίγειων και υπόγειων υδάτων. Η παρουσίαση αναφέρεται στο σύστημα παρακολούθησης των χημικών ουσιών στα επίγεια και υπόγεια ύδατα της χώρας καθώς και στο HEIS CHMI (Πληροφοριακό Σύστημα Υδροοικολογίας), όπου παρέχει πληροφορίες για την ποιότητα του νερού σε περιβάλλον WWW με αναλυτική παρουσίαση όλων των αποτελεσμάτων της παρακολούθησης των υδάτων. Το Ινστιτούτο Υδρομετεωρολογίας της Τσεχικής Δημοκρατίας είναι υπεύθυνο για την παρακολούθηση της ποιότητας των υδάτων μέσω των εθνικών δικτύων πληροφοριών. Το CHMI είναι ένα εθνικό κέντρο αναφοράς που αποτελεί υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Τσεχίας. Το σύστημα αποθηκεύει, επεξεργάζεται και ανακοινώνει αποτελέσματα των προγραμμάτων παρακολούθησης όσον αφορά χημική και οικολογική κατάσταση των υδάτων βάσει της Οδηγίας No.2000/60/EC (Οδηγία Πλαισίου Υδάτων). Το HEIS CHMI είναι το πληροφοριακό σύστημα για το τμήμα της Υδρολογίας του CHMI. Το HEIS εξυπηρετεί για την αποθήκευση, διαχείριση, ανάλυση, εκτίμηση και παρουσίαση των στοιχείων για την ποσότητα και ποιότητα των επίγειων και υπόγειων υδάτων.

6 Vápenice 2974/ Prostějov κος Ing. Štefan Gyűrösi, Τεχνικός Διευθυντής Γλώσσες επικοινωνίας: σλοβάκικα, ουγγρικά NEPTUN PRESSKAN spol. s r.o. Τηλ.: (00420) Φαξ: (00420) Ε-mail: Web: Ανάπτυξη, σχεδιασμός, κατασκευή και λειτουργία της αποχέτευσης υπό πίεση προστατευμένης επωνυμίας. Προμήθεια εξαρτημάτων για την κατασκευή αποχέτευσης υπό πίεση PRESSKAN, παροχή τεχνικής υποστήριξης κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού, της προμήθειας και της λειτουργίας του έργου. Ίδρυση: 1995 Κύκλος εργ.: 4,3 εκ. Προσωπικό: 35 Σλοβακία, Ουγγαρία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρωσία Δεν έχει επαφές ελληνική αγορά. Ενδιαφέρεται για συνεργασία με τεχνικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες και μέσω αυτών στοχεύει ανεύρεση επενδυτών, δήμων και κοινοτήτων που ενδιαφέρονται για εγκατάσταση της αποχέτευσης υπό πίεση στις περιοχές τους. Το σύστημα αποχέτευσης χαμηλής πίεσης είναι μία λύση απομάκρυνσης των λυμάτων, κατάλληλο για περιοχές με υψηλό επίπεδο υδάτων, για εδάφη κάτω από το ύψος του δρόμου, για αγροτικές περιοχές κάτω από το υψόμετρο της δημοτικής αποχέτευσης, ζώνες προστασίας, για περιοχές με πυκνό δίκτυο υπηρεσιών κοινής ωφελείας. Το σύστημα αποχέτευσης χαμηλής πίεσης είναι ένα σύστημα απομάκρυνσης αποβλήτων χωρίς εργασίες συντήρησης που χρησιμοποιεί μικρούς σωλήνες και αντλίες. Η 15ετή εμπειρία μας κατασκευή αυτών των συστημάτων μας επέτρεψε να προβούμε σε κάποιες καινοτομίες όπως η αντικατάσταση των αντλιών, της βαλβίδας, της βαλβίδας ασφαλείας και αισθητήρες για το ύψος των λυμάτων.

7 Poděbradská 56/ Praha 9 Hloubětín Σύντομη παρουσίαση κος Dušan Slivka, Υπεύθυνος Πωλήσεων TESLA HOLDING s.r.o. Water Treatment Technologies Τηλ.: (00420) Φαξ: (00420) Ε-mail: Web: γερμανικά, αγγλικά, ρωσικά, ισπανικά Ανάπτυξη και κατασκευή μονάδων επεξεργασίας νερού (κινητών και σταθερών, αξιοποιήσιμων και στο στρατό), μονάδων βιολογικού καθαρισμού υγρών αποβλήτων, καθώς και εμφιαλωτών πλαστικών φιαλών PET (κινητών και σταθερών). Μονάδες επεξεργασίας νερού, μονάδες βιολογικού καθαρισμού υγρών αποβλήτων, εμφιαλωτές πλαστικών φιαλών PET. Ίδρυση: 1924 Προσωπικό: 380 Συνεργασία με Ρωσία, Ρουμανία, Ινδονησία κ.ά. Η εταιρεία δε διαθέτει αντιπρόσωπο. Ενδιαφέρεται ανεύρεση αντιπροσώπου όσο για την προώθηση των προϊόντων της ελληνική αγορά, τόσο για την προώθησή τους στους φορείς του ελληνικού δημοσίου (στρατός, τοπική αυτοδιοίκηση, κλπ.). Η TESLA είναι ο διάδοχος μίας από τις πρώτες ηλεκτρομηχανολογικές εταιρίες της πρώην Τσεχοσλοβακίας, της ELEKTRA με έτος ιδρύσεως το Μετονομάστηκε σε TESLA το 1946 και είναι κάτοχος του σήμα κατατεθέν της σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως. Το Τμήμα της TESLA για παροχή λύσεων σε θέματα διαχείρισης υδάτων λειτουργεί με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια κατασκευή σχετικών έργων με εξειδίκευση σε εργοστάσια επεξεργασίας υδάτων και λυμάτων και γραμμών εμφιαλώσεως. Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις από την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή και λειτουργία της μονάδας. Γραμμή παραγωγής VIWA: Κινητές μονάδες επεξεργασίας υδάτων Κινητές γραμμές εμφιαλώσεως Σταθερές μονάδες επεξεργασίας υδάτων Σταθερές γραμμές εμφιαλώσεως Εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων Ευρύ φάσμα εφαρμογών των προϊόντων της TESLA Ανθρωπιστική βοήθεια Διεθνής Αναπτυξιακή Συνεργασία Δήμοι και Κοινότητες Στρατός Πολιτική Προστασία Βιομηχανικοί κλάδοι Πόσιμο νερό για χωριά, εκδηλώσεις, Συνεργασία με τους παρακάτω οργανισμούς των Ηνωμένων Εθνών - UNITED NATIONAS GLOBAL MARKET PLACE - IAPSO - UNHCR - UNOPS - UNICEF - UNDP

8 Διεύθυνση: Za Olšávkou Uherské Hradiště HOBAS CZ spol. s r.o. κα.karla Cihackova, Διευθύντρια Διεθνών Έργων Αγγλικά Προσωπικό: 40 Τηλ.:(00420) Φαξ: (00420) Ε-mail: Web: Σωληνώσεις για αποχετεύσεις, άρδευση, πόσιμο νερό, αποστράγγιση γεφυρών, εγκαταστάσεις υδροηλεκτρικής ενέργειας, συστήματα ψύξης/θέρμανσης, βιομηχανίες, διαχείριση αποβλήτων, υποβρύχιες εγκαταστάσεις κ.α. Ενισχυμένα πλαστικά προϊόντα (GRP) με υαλοβάμβακα, σωλήνες, αγωγοί, ελαστικοί σωλήνες Εξαγωγές σε Σλοβακία, Αυστρία, Ελβετία. Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σουηδία, Ταϊλάνδη, Ουγγαρία, Ισπανία και Βουλγαρία 5K ENTERPRISES S.A. κα Ειρήνη Μουρίκη Λ. Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό Αθήνα Τ: , Φ: , Ε-mail: Η HOBAS CZ λειτουργεί Τσεχική Δημοκρατία από το Το βασικό προϊόν της εταιρίας είναι τα Συστήματα Πλαστικών Σωληνώσεων CC-GRP, που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις για δίκτυα πόσιμου νερού και αποχετεύσεων. Τα βασικά υλικά κατασκευής είναι ρητίνη ακόρεστου πολυεστέρα, νήματα υαλοβάμβακα για ενίσχυση και φίλτρα μίγματος αδρανών υλικών. Η ΗΟΒΑS CZ Group αποτελεί μέλος του διεθνούς οργανισμού HOBAS Group, ομίλου με 40 χρόνια εμπειρίας ανάπτυξη, κατασκευή και προσφορά υψηλής ποιότητας σωληνώσεων που κατασκευάζονται με το υλικό CC-GRP (Centrifugally Cast Glass-fibre Reinforced Polyester). Τα στοιχεία των προϊόντων είναι: διάμετρος DN mm - μήκος 6 περίπου μέτρα - ονομαστική πίεση ΡΝ 1,4,6,10,16,20,25 bar και ονομαστική αντοχή SN 2500, 5000, Ν/m 2. Για ειδικές περιπτώσεις, υπάρχει δυνατότητα κατασκευής σωλήνων με μεγαλύτερη αντοχή ή ονομαστική πίεση. Η εμπειρία στη χρήση των εν λόγω υλικών για εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας και η 40ετής ιστορία αξιοποίηση αυτών των προϊόντων για την κατασκευή σωληνώσεων έχουν αποδείξει ότι τα Συστήματα Σωληνώσεων HOBAS CC-GRP έχουν διάρκεια ζωής πάνω από 50 χρονιά με συνεχή χρήση. Τα προϊόντα είναι ιδανικά για χρήση σε αποχετεύσεις, άρδευση, πόσιμο νερό, αποστράγγιση γεφυρών, εγκαταστάσεις υδροηλεκτρικής ενέργειας, συστήματα ψύξης/θέρμανσης, βιομηχανίες, διαχείριση αποβλήτων, υποβρύχιες εγκαταστάσεις κ.α.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ Περί Απολογισμού 04 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 06 1. Εταιρικό Προφίλ 08 1.1 Προφίλ του Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ 08 1.2 Παραγωγική και Εμπορική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Σε αυτό το τμήμα μπορείτε να βρείτε τις περιγραφές των θέσεων εργασίας των κύριων επαγγελμάτων στην αγορά εργασίας των ΑΠΕ. Η πλειοψηφία των θέσεων εργασίας μπορεί να βρεθεί

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα εξοικονόμησης Υδάτινων Πόρων και Εξυπηρέτησης των Πολιτών του Δήμου Παξών σε θέματα ύδρευσης» Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Παξών Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

EuroConstructionCompany S.A.

EuroConstructionCompany S.A. Design Construction Installation Servicing Of Technical Projects Related To: WASTE WATER WATER SOLID WASTE AIR TREATMENT RECYCLING & ENERGY PRODUCTION ΠΡΟΦΙΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΑΣ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ Η μητρική εταιρία,

Διαβάστε περισσότερα

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 ΕΞΩΦΥΛΛΟ Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 1. Προφίλ 06 1.1 Παρουσίαση Εταιρίας 10 1.2 Σημαντικοί Σταθμοί Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΧΑΛΚΟΡ 12

Διαβάστε περισσότερα

Κοινές Πράσινες Δημόσιες Προμήθειες

Κοινές Πράσινες Δημόσιες Προμήθειες Κοινές Πράσινες Δημόσιες Προμήθειες Εγχειρίδιο Οδηγός για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2010 pro EE Οι Δημόσιες Προμήθειες ενισχύουν την Ενεργειακή Αποδοτικότητα Το pro EE στοχεύει στη βελτίωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο για συμβούλους απασχόλησης και επαγγελματικού προσανατολισμού

Εγχειρίδιο για συμβούλους απασχόλησης και επαγγελματικού προσανατολισμού Save the EARTH: Counsellors and Advisors on Renewable Energy sources Απασχόληση στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) - Επισκόπηση και Παραδείγματα Περιγραφών Επαγγελμάτων - Εγχειρίδιο για συμβούλους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ α Ιουνίου 2013 ΤΕΥΧΟΣ 222

ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ α Ιουνίου 2013 ΤΕΥΧΟΣ 222 ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ α Ιουνίου 2013 ΤΕΥΧΟΣ 222 1. Ψηφίσθηκαν οι αλλαγές στον Επενδυτικό Νόμο 3908/2011 & στον Αναπτυξιακό 3299/2004 από τη Βουλή των Ελλήνων,

Διαβάστε περισσότερα

A EUROPEAN OBSERVATORY ON THE USE OF ICT-SUPPORTED LIFE LONG LEARNING BY SMES, MICRO-ENTERPRISES AND THE SELF-EMPLOYED IN RURAL AREAS

A EUROPEAN OBSERVATORY ON THE USE OF ICT-SUPPORTED LIFE LONG LEARNING BY SMES, MICRO-ENTERPRISES AND THE SELF-EMPLOYED IN RURAL AREAS Leonardo da Vinci Leonardo Project: A EUROPEAN OBSERVATORY ON THE USE OF ICT-SUPPORTED LIFE LONG LEARNING BY SMES, MICRO-ENTERPRISES AND THE SELF-EMPLOYED IN RURAL AREAS ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΝ. Έργο: Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό Επίπεδο (ΕΝΕΡΓΕΙΝ)

ΕΝΕΡΓΕΙΝ. Έργο: Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό Επίπεδο (ΕΝΕΡΓΕΙΝ) Έργο: Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό Επίπεδο (ΕΝΕΡΓΕΙΝ) Π.Ε. 3 Περιφερειακά και Μακρο Περιφερειακό / Διασυνοριακό Σχέδιο Δράσης για Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, Α.Π.Θ Π. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, Α.Π.Θ Π. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΔΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, Α.Π.Θ Π. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΜΕΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Σεπτέμβριος 2009

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περί Απολογισμού 4 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 6 1. Προφίλ Εταιρίας 8 1.1 Προφίλ Ομίλου ΕΛΒΑΛ 8 1.2 Η ΕΛΒΑΛ Ελληνική Βιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Οµάδα Εργασίας µε θέµα : «Νέες Ειδικότητες Μηχανικών Καταγραφή Προγράµµατα Σπουδών» Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Περί Απολογισμού 2. Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 4

Περί Απολογισμού 2. Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 4 Περιεχόμενα Περί Απολογισμού 2 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 4 1. Προφίλ Εταιρίας 6 1.1 Συνοπτική Παρουσίαση Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ 6 1.2 Συνοπτική Παρουσίαση της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. 8 1.3

Διαβάστε περισσότερα

εταιρεια υδρευσης και αποχετευσης πρωτευουσας α.ε.

εταιρεια υδρευσης και αποχετευσης πρωτευουσας α.ε. εταιρεια υδρευσης και αποχετευσης πρωτευουσας α.ε. εισαγωγiko σημειωma 02 εισαγωγiko σημειωma αναξιοπαθούντων. [A] Εταιρική μορφή & έργο Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας) είναι

Διαβάστε περισσότερα

Προς Χρηµατιστήριο Αθηνών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Προς Χρηµατιστήριο Αθηνών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Προς Χρηµατιστήριο Αθηνών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Η Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. δηµιουργήθηκε για αναπτυσσόµενες ή µικρές επιχειρήσεις. Οι µετοχές των εταιρειών της Εναλλακτικής Αγοράς δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ O ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ KEIMENO ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Μήνυμα Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ Νέες, διατηρήσιμες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1. Εισαγωγή Μήνυμα Γενικού Διευθυντή Γενικές Πληροφορίες Η εταιρεία ΕΚΕ Στρατηγική Εταιρείας Εταιρική Διακυβέρνηση Οικονομικά Στοιχεία

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1. Εισαγωγή Μήνυμα Γενικού Διευθυντή Γενικές Πληροφορίες Η εταιρεία ΕΚΕ Στρατηγική Εταιρείας Εταιρική Διακυβέρνηση Οικονομικά Στοιχεία Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή Μήνυμα Γενικού Διευθυντή Γενικές Πληροφορίες Η εταιρεία ΕΚΕ Στρατηγική Εταιρείας Εταιρική Διακυβέρνηση Οικονομικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Δεκέμβριος 2009 ΤΕΥΧΟΣ 01 Ηλεκτρονική έκδοση του ΠΣΧΜ www.psxm.org.gr ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 1 Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Πρωτοβουλίες

Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Πρωτοβουλίες Ελληνική ΥΥΠΟ ΥΥΡΡΓΓΕΕΙ ΙΟ ΕΕΣΣΩΤΤ ΕΕΡΡΙ ΙΚΚΩΝΝ ΔΔ// ΝΝ ΣΣΗΗ ΑΑΝΝ ΑΑΠΠΤΤΥΥΞΞΙ ΙΙΑΑΚΚΩΩΝΝ ΠΠΡΡΟΟΓΓΡΡΑΑΜΜΜΜΑΑΤΤΩΩΝΝ && ΔΔΙ ΙΙΕΕΘΘΝΝ ΩΩΝΝ ΟΟΡΡΓΓΑΑΝΝ ΙΙΣΣΜΜΩΩΝΝ Ι Σε αυτό το τεύχος Ευρωπαϊκά Προγράμματα και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Αργυρώ ΔΗΜΟΥΔΗ, MSc, PhD, Λέκτορας Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πολυτεχνική Σχολή, Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος, Εργαστήριο Περιβαλλοντικού και Ανθρωπογνωστικού Σχεδιασμού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΔΚ Ν. Ροδόπης Σχεδιασμός Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.)

ΤΕΔΚ Ν. Ροδόπης Σχεδιασμός Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΕΔΚ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ (Α.Ε.Κ.Κ.) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Η σημαντική ενίσχυση του μεριδίου της βιομηχανικής παραγωγής στο ΑΕΠ της Ευρώπης έχει αναδειχθεί σε στρατηγικό άξονα πολιτικής. Στη χώρα μας

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη τοπικών σχεδίων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής μέχρι το 2020 LIFE07 ENV/GR/000282 LAYMAN S REPORT

Ανάπτυξη τοπικών σχεδίων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής μέχρι το 2020 LIFE07 ENV/GR/000282 LAYMAN S REPORT Ανάπτυξη τοπικών σχεδίων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής μέχρι το 2020 LIFE07 ENV/GR/000282 LAYMAN S REPORT ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Αντικείμενο και στόχοι του έργου Περιοχή εφαρμογής Μεθοδολογία Αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ Παρουσιάστηκε από: Bulgaria Economic Forum (BEF) Επωνυμία επιχείρησης Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ολική Ποιότητα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ολική Ποιότητα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ολική Ποιότητα ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙΝΟΥ Διπλωματική Εργασία

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 03

Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 03 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περί Απολογισμού 01 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 03 1. Εταιρικό Προφίλ 04 1.1 Σημαντικοί Ιστορικοί Σταθμοί της ΧΑΛΚΟΡ 09 1.2 Στοιχεία της Εταιρίας 09 1.3 Συμμετοχές σε Δίκτυα 10 1.4

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ: Γ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΚΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ: ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ: ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ: Γ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΚΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ: ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ:ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα της Διοίκησης 2. Παρουσίαση Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ 4

Μήνυμα της Διοίκησης 2. Παρουσίαση Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ 4 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2013 1 Μήνυμα της Διοίκησης 2 Παρουσίαση Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ 4 1. Παρουσίαση Εταιρίας ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. 8 1.1 Οικονομική Επίδοση Συμβολή στην Οικονομία 10 1.2

Διαβάστε περισσότερα