update UTS CAD all digital all options Digital Denture Εξατομικευμένες ψηφιακές λύσεις για κάθε εργαστήριο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "update UTS CAD all digital all options Digital Denture Εξατομικευμένες ψηφιακές λύσεις για κάθε εργαστήριο"

Transcript

1 Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent update 01/2015 all digital all options Εξατομικευμένες ψηφιακές λύσεις για κάθε εργαστήριο Digital Denture Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας CAD/CAM και της αξιόπιστης διαδικασίας παραγωγής, είναι πλέον δυνατό να κατασκευαστούν ψηφιακά ολικές οδοντοστοιχίες. Τα οδοντοτεχνικά εργαστήρια έχουν μια ευρεία σειρά από πλήρως εναρμονισμένα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των σαρωτών, των υλικών και του εξοπλισμού. Το σύστημα συμπληρώνεται από ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα οδοντοτεχνικά εργαστήρια να ωφελούνται από τη βελτιστοποιημένη ροή εργασίας και τη μέγιστη παραγωγικότητα και ευελιξία. UTS CAD Προετοιμασία Το τόξο UTS CAD βοηθά στον υπολογισμό της γωνίας του μασητικού επιπέδου με το επίπεδο του Camper και την διακορική γραμμή. Οι μετρήσεις της γωνίας μεταφέρονται στη συνέχεια στη μονάδα λογισμικού Digital Denture Professional add-on, έτσι ώστε το σωστό εικονικό μασητικό επίπεδο να μπορεί να αναπαραχθεί στον σχεδιασμό της οδοντοστοιχίας. Εύκολος καθορισμός του συγκλεισιακού επιπέδου. Μεταφορά των δεδομένων στη μονάδα λογισμικού Digital Denture Professional add-on. Βέλτιστη σύγκλειση της τελικής αποκατάστασης.

2 Digital Denture Gnathometer CAD Προετοιμασία Το Gnathometer CAD χρησιμοποιεί το ίχνος της βελόνας για τον καθορισμό της σχέσης άνω και κάτω γνάθου σε νωδούς ασθενείς. Οι πλάκες καταγραφής Gnathometer CAD διαθέτουν ειδικές συνδέσεις «κλικ», οι οποίες επιτρέπουν σε πλάκες και τόξα να έρχονται σε επαφή και να μετακινούνται πολύ εύκολα, προκειμένου να εκτελούνται τα διαφορετικά στάδια θεραπείας. Εύκολος καθορισμός της σχέσης άνωκάτω γνάθου και μεταφορά στη μονάδα λογισμικού Digital Denture Professional add-on. Ανάρτηση για σάρωση. Σύνδεσμοι «κλικ» για γρήγορη σύνδεση των τόξων με τις πλάκες καταγραφής. Πολλαπλή χρήση και δυνατότητα αποστείρωσης. Λογισμικό Add-on Digital Denture Professional Σαρωτής και λογισμικό Η μονάδα λογισμικού Digital Denture Professional add-on βασίζεται στο υπάρχον Full Denture add-on από τη 3Shape και παρέχεται αποκλειστικά στους χρήστες μας. Μεταφέρει τα ατομικά δεδομένα του ασθενούς, τα οποία λαμβάνονται με τη βοήθεια του UTS CAD και του Gnathometer CAD στο λογισμικό σχεδιασμού, για την εικονική απόδοση της αισθητικής και της λειτουργίας της οδοντοστοιχίας. Μια επιλογή δοντιών οδοντοστοιχίας από την Ivoclar Vivadent και την Candulor είναι αποθηκευμένα στη βιβλιοθήκη, έτοιμα για μελλοντική χρήση. Η λειτουργία της αποκατάστασης δοκιμάζεται με τη βοήθεια μιας ολοκληρωμένης οδοντοστοιχίας ενός τεμαχίου (μονομπλόκ). Μπορεί να δημιουργηθεί μια μήτρα τοποθέτησης, με την οποία θα καθοριστεί η τελική θέση των δοντιών στη βάση της οδοντοστοιχίας. Εξατομικευμένη σχεδίαση δισκαρίου με ενσωματωμένες καταγραφές δήξης για να φιλοξενήσει τις καταγραφικές συσκευές (Gnathometer CAD). Προσδιορισμός του μασητικού επιπέδου σε σχέση με το επίπεδο του Camper και τη διακορική γραμμή μέσω του ψηφιακού UTS CAD. Αποκλειστικά δείγματα σύνταξης δοντιών από Ivoclar Vivadent και Candulor, στη βιβλιοθήκη. Μήτρα τοποθέτησης για την έδραση των δοντιών στη βάση της οδοντοστοιχίας.

3 ProArt Wax Disc for Zenotec Pink Επιλογή Υλικών Αυτοί οι δίσκοι από κερί, οι οποίοι μπορούν να δεχθούν επεξεργασία με βρασμό, είναι κατάλληλοι για τη λήψη καταγραφών και τη δοκιμή κατασκευών που δημιουργήθηκαν με τεχνικές CAD/CAM. Εξαιρετικές ιδιότητες φρεζαρίσματος. Το κερί μπορεί να απομακρυνθεί με βρασμό. Ελαφριά γεύση μέντας για άνετη δοκιμή. Απόχρωση: ροζ. Tray Disc for Zenotec Οι ανθεκτικοί αυτοί δίσκοι από PMMA είναι κατάλληλοι για φρεζαριστές μήτρες καταγραφών και για δοκιμαστικές λειτουργικές, μονοχρωματικές, μονομπλοκ οδοντοστοιχίες. Επιπλέον, οι δίσκοι αυτοί χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βοηθημάτων τοποθέτησης, τα οποία διευκολύνουν τη σύνταξη των δοντιών στις φρεζαριστές βάσεις οδοντοστοιχιών. Ευρύ φάσμα ενδείξεων. Ομοιογενείς δίσκοι από PMMA με άριστες μηχανικές ιδιότητες. Εξαιρετική αντοχή των φρεζαρισμένων στοιχείων. Απόχρωση καθολικής χρήσης (λευκό γαλακτερό). IvoBase CAD for Zenotec Τα IvoBase CAD for Zenotec είναι δίσκοι από PMMA που εμφανίζουν υψηλή αντοχή στην κρούση. Έχουν σχεδιαστεί για την κατασκευή βάσεων οδοντοστοιχιών, με τεχνική CAD/CAM. Οι βιομηχανικές μέθοδοι παραγωγής εξασφαλίζουν διαρκή ομοιογενή ποιότητα των δίσκων. Ομοιογενείς δίσκοι από PMMA με άριστες μηχανικές ιδιότητες. Υψηλή αντοχή στη θραύση και επομένως παρατεταμένος χρόνος φθοράς της οδοντοστοιχίας. Διαθέσιμα σε τέσσερις αποχρώσεις για εξατομικευμένα αισθητικά αποτελέσματα (Pink, Pink-V, Preference και 34-V). Υψηλή βιοσυμβατότητα λόγω του χαμηλού ποσοστού υπολειπόμενου μονομερούς.

4 Digital Denture Zenotec select ion Φρεζάρισμα Το Zenotec select ion είναι η τελευταία προσθήκη στην επιλεγμένη σειρά προϊόντων Zenotec. Αυτό το προηγμένο σύστημα παραγωγής PMMA, το οποίο δίνει αποκαταστάσεις ανώτερης ποιότητας, εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα λόγω του συστήματος εναλλαγής 8 δίσκων υλικών. Ο καινοτόμος ιονιστής εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό που συσσωρεύεται κατά την επεξεργασία ακρυλικών υλικών. Τα ακρυλικά σωματίδια απομακρύνονται εύκολα, κατευθύνοντας τον ιονισμένο, πεπιεσμένο αέρα πάνω στα εργαλεία και τα υλικά μέσω στοχευμένων ακροφυσίων, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φρεζαρίσματος. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει σε ακρυλικά υλικά και υλικά που μοιάζουν με τα ακρυλικά να μορφοποιούνται αποτελεσματικά και γρήγορα. Βελτιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής, ως αποτέλεσμα ενός καινοτόμου συστήματος ιονισμού. Οικονομικός αυτοματισμός λόγω του συστήματος εναλλαγής 8 δίσκων υλικών και του συστήματος εναλλαγής 16 εργαλείων. Αξιόπιστη διαδικασία, ως αποτέλεσμα των συντονισμένων και σταθμισμένων διαδικασιών. Ιδανικό για την κατασκευή ψηφιακών οδοντοστοιχιών, δισκαρίων, ναρθήκων τρυπανισμού, κέρινων ομοιωμάτων και προσωρινών. IvoBase CAD Bond Ολοκλήρωση Το αυτοπολυμεριζόμενο συγκολλητικό σύστημα δύο συστατικών συνδέει αξιόπιστα τα τεχνητά δόντια με τις βάσεις των οδοντοστοιχιών που κατασκευάζονται με τεχνική CAM. Προδοσολογημένο, μέσο συγκόλλησης, δύο συστατικών ΡΜΜΑ που δημιουργεί έναν σταθερό δεσμό μεταξύ των τεχνητών δοντιών και της βάσης της οδοντοστοιχίας. Καθολική απόχρωση (ροζ), που συνδυάζεται με τη βάση της οδοντοστοιχίας Εύκολο στον χειρισμό, πολυμερίζεται αξιόπιστα σε συσκευή πίεσης λόγω των ιδιοτήτων αυτοπολυμερισμού

5 Ψηφιακό πρεσσάρισμα Η μονάδα λογισμικού Digital Press Design add-on από την Wieland Dental εξασφαλίζει βέλτιστη κατασκευή αποκαταστάσεων από IPS e.max Press. Το καινοτόμο λογισμικό CAD καθορίζει τη θέση των αγωγών πρεσσαρίσματος αυτοματοποιημένα, όταν χρησιμοποιείται IPS e.max Press Multi. Ακολούθως, τα κέρινα ομοιώματα φρεζάρονται από έναν κέρινο δίσκο που έχει βελτιστοποιηθεί για την τεχνική πρεσσαρίσματος. Λογισμικό Add-on Digital Press Design Σαρωτής και λογισμικό Ο Σχεδιασμός Ψηφιακού Πρεσσαρίσματος (Digital Press Design) είναι μια αποκλειστική προσθήκη που βασίζεται στο κλασικό λογισμικό Dental Designer 2015 από τη 3Shape. Το λογισμικό αυτό βελτιώνει την απόδοση και προσθέτει αξία στην CAD/CAM κατασκευή των αποκαταστάσεων από IPS e.max Press. Η θέση των κάθετων και οριζόντιων αγωγών πρεσσαρίσματος καθορίζεται με πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία. Επιπλέον, η εξέλιξη του χρώματος στις πολυχρωματικές αποκαταστάσεις IPS e.max Press Multi ελέγχεται εξατομικευμένα. Ακολούθως, τα κέρινα ομοιώματα φρεζάρονται από τους κίτρινους δίσκους ProArt Wax για Zenotec, οι οποίοι σχεδιάστηκαν ειδικά για IPS e.max Press. Κατάλληλο για το κεραμικό πρεσσαρίσματος IPS e.max Press Multi. Αυτόματη τοποθέτηση των αγωγών πρεσσαρίσματος σύμφωνα με τις Οδηγίες Χρήσης του IPS e.max Press Multi. Απεικόνιση της εξέλιξης του χρώματος για την παρακολούθηση της απόδοσης του χρώματος στις αποκαταστάσεις από IPS e.max Press Multi. ProArt Wax Disc for Zenotec Yellow Επιλογή υλικού Οι κίτρινοι δίσκοι ProArt Wax for Zenotec αναπτύχθηκαν ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες της τεχνολογίας πρεσσαρίσματος. Το υλικό έχει εξαιρετικές ιδιότητες κατεργασίας και καίγεται χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Οι φρεζαριστές αποκαταστάσεις χαρακτηρίζονται από υψηλή ακρίβεια εφαρμογής και λείες επιφάνειες με φυσικές λεπτομέρειες, οι οποίες πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις της διαδικασίας κατασκευής του IPS e.max Press. Βελτιωμένο για την επεξεργασία πρεσσαριστών κεραμικών εγκεκριμένο για τη διαδικασία πρεσσαρίσματος της Ivoclar Vivadent. Εξαιρετικές ιδιότητες φρεζαρίσματος. Υψηλή ακρίβεια εφαρμογής, λεία επιφάνεια με φυσικές λεπτομέρειες. Οπτικές ιδιότητες αντίστοιχες εκείνων του κεριού χυτών με εξαιρετική αντίθεση και απόδοση λεπτομερειών. Άριστος δεσμός με το κερί χτισίματος και αυχένα. Απόχρωση: κίτρινη.

6 Zenotec CAD/CAM Zenotec select hybrid και IPS e.max CAD for Zenotec Φρεζάρισμα Το Zenotec select hybrid προσφέρει αποδεδειγμένα υψηλής ακρίβειας υγρό φρεζάρισμα για υαλοκεραμικά. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί ώστε να πληροί τις προδιαγραφές ποιότητας και παραγωγικότητας του IPS e.max CAD για Zenotec. Έως έξι μπλοκ διαφορετικών χρωμάτων και μεγεθών μπορούν να κατανεμηθούν ξεχωριστά στον ειδικά διαμορφωμένο IPS e.matrix Multiholder και στη συνέχεια να φρεζαριστούν σε ένα στάδιο. Το Zenotec select hybrid μπορεί εκτός από τις στεφάνες και τις γέφυρες να χρησιμοποιηθεί τώρα και για την κατεργασία ενθέτων, επενθέτων και όψεων. Αποκλειστική κατεργασία του IPS e.max CAD για Zenotec. Αποκαταστάσεις υψηλής ακρίβειας με εξαιρετική ποιότητα επιφάνειας. Επέκταση των ενδείξεων ώστε να περιλαμβάνονται ένθετα, επένθετα και όψεις. Είναι διαθέσιμα ελκυστικά πακέτα που περιέχουν 12 μπλοκ σε όλες τις αποχρώσεις LT και HT.

7 3Shape Χαρτοφυλάκιο Σάρωσης 3Shape D750 Σαρωτής και λογισμικό Ο νέος σαρωτής D750 από την 3Shape βασίζεται στην τεχνολογία σάρωσης των σαρωτών D900/ D900L. Η τεχνολογία blue light LED αυξάνει την ταχύτητα σάρωσης και βελτιώνει τη λεπτομέρεια σάρωσης σε δύσκολες περιοχές π.χ. μεσοδόντια διαστήματα. Ο σαρωτής αυτός είναι κατάλληλος για εργαστήρια μεσαίου μεγέθους ή ως επέκταση υπάρχοντος συστήματος σάρωσης της 3Shape. 2 x 1.3 megapixels, τεχνολογία blue light LED. Ακρίβεια σάρωσης: 10 μm (ISO). Χρόνος σάρωσης για ολόκληρη τη γνάθο: 55 δευτερόλεπτα. Σάρωση πολλαπλών κολοβωμάτων. 3Shape D850 Ο σαρωτής D850 είναι εξοπλισμένος με δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης και βασίζεται στην τεχνολογία blue light LED. Σημάνσεις στην υφή της επιφάνειας που έγιναν με μολύβι στο εκμαγείο μπορούν να σαρωθούν με τη συγκεκριμένη συσκευή. Η επιφάνεια σάρωσης ενσωματώνεται στο λογισμικό Dental Designer 2015, γεγονός που κάνει τη σάρωση ευκολότερη. Με αυτόν τον τρόπο, τα διαφορετικά στάδια σάρωσης μπορούν να πραγματοποιηθούν με οποιαδήποτε σειρά. Ο εξαιρετικός αυτός σαρωτής είναι κατάλληλος για εργαστήρια μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους, τα οποία παράγουν τις περισσότερες από τις κατασκευές τους με χρήση ψηφιακής τεχνολογίας. 2 x 5.0 megapixels, blue light LED. Ακρίβεια σάρωσης: 7 μm (ISO). Χρόνος σάρωσης για ολόκληρη τη γνάθο: 55 δευτερόλεπτα. Σάρωση πολλαπλών κολοβωμάτων. Υφή σάρωσης: μαυρόασπρη.

8 3Shape D1000 Ο έγχρωμος σαρωτής είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία multi-line blue light LED. Οι γραμμές LED προβάλλονται επάνω στην επιφάνεια σάρωσης και υπολογίζονται με αλγόριθμους για να αναπαραχθεί η επιφάνεια του εκμαγείου. Η τεχνολογία multi-line blue light LED επιτρέπει την άμεση σάρωση των κολοβωμάτων επάνω στο εκμαγείο. Ως εκ τούτου, περιορίζεται η ανάγκη για ξεχωριστή σάρωση κολοβωμάτων και μειώνεται σημαντικά ο χρόνος σάρωσης. Ο εξαιρετικά αποδοτικός αυτός σαρωτής είναι κατάλληλος για εργαστήρια που χρησιμοποιούν μόνο ψηφιακές μεθόδους για την επίτευξη του συνόλου των εργασιών τους. 4 x 5.0 megapixels, τεχνολογία multiline blue light LED. Ακρίβεια σάρωσης: 5 μm (ISO). Χρόνος σάρωσης για ολόκληρη τη γνάθο: 25 δευτερόλεπτα. Σάρωση κολοβώματος στο εκμαγείο. Υφή σάρωσης: έγχρωμη. 3Shape D2000 Ο σαρωτής υψηλής απόδοσης D2000 μπορεί να σαρώσει την άνω και κάτω γνάθο ταυτόχρονα. Με την ενσωματωμένη λειτουργία σάρωσης των κολοβωμάτων επάνω στο εκμαγείο (τα κολοβώματα παραμένουν επάνω στο εκμαγείο), απαιτείται μόνο μία διαδικασία σάρωσης για το σύνολο της αποκατάστασης. Η προστομιακή σάρωση καθίσταται περιττή, λόγω των εργαλείων διαμόρφωσης των μασητικών που φέρνουν αυτόματα την άνω και κάτω γνάθο σε σύγκλειση. Ο χρόνος σάρωσης μειώνεται στο ελάχιστο. Ο εξαιρετικός αυτός σαρωτής υψηλής απόδοσης είναι κατάλληλος για πλήρως ψηφιοποιημένα και πλήρως αυτοματοποιημένα εργαστήρια, που έχουν ως στόχο την επίτευξη μέγιστης παραγωγικότητας. 4 x 5.0 megapixels, τεχνολογία multiline blue light LED. Ακρίβεια σάρωσης: 5 μm (ISO). Χρόνος σάρωσης για ολόκληρη τη γνάθο: 25 δευτερόλεπτα. Σάρωση κολοβώματος στο εκμαγείο. Υφή σάρωσης: έγχρωμη. Όλα με έναν σαρωτή για την άνω και κάτω γνάθου.

9 Εργαλεία για τρόχισμα και φρεζάρισμα Τα εργαλεία φρεζαρίσματος και τροχίσματος που κατασκευάστηκαν για το Zenotec χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και ευελιξία. Εκτός από τα κλασσικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για επεξεργασία οξειδίου του ζιρκονίου και κεριού, είναι διαθέσιμα και άλλα ειδικά εργαλεία που αναπτύχθηκαν π.χ. για το IPS e.max CAD. Νέα εργαλεία, όπως τα υψηλής ποιότητας μονά εργαλεία για βελτιστοποιημένο φρεζάρισμα ρητίνης, τα κοπτικά υψηλής ποιότητας με διάρκεια ζωής 150 ωρών και η νέα κατηγοριοποίηση για εύκολη επιλογή αυξάνουν και βελτιώνουν τα διαθέσιμα προϊόντα. Φρεζάρισμα Ειδικά σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται μαζί με τα υλικά και τις τεχνικές φρεζαρίσματος Zenotec και Zenostar. Μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω του υψηλού επιπέδου κατασκευής. Νέα οργάνωση και εμπλουτισμός τής συλλογής. Νέα έκδοση λογισμικού CAM Το ενημερωμένο λογισμικό για Zenotec CAM, έκδοση 3.4, περιλαμβάνει πολλά νέα και σημαντικά χαρακτηριστικά. Το λογισμικό καθοδηγεί τον χρήστη μέσω της γνωστής διαδικασίας εργασίας. Πατενταρισμένη ροή εργασίας για φρεζάρισμα ολικών οδοντοστοιχιών, για δοκιμή οδοντοστοιχιών και για νάρθηκες τοποθέτησης. Εναρμονισμένα πρότυπα φρεζαρίσματος για αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας ενθέτων, επενθέτων και όψεων IPS e.max CAD. Επέκταση των υφιστάμενων στρατηγικών φρεζαρίσματος, ώστε να συμπεριληφθούν τα νέα εργαλεία Zenotec

10 all digital all options Εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εργαστήριο H Ivoclar Vivadent προσφέρει ένα εκτεταμένο σύστημα CAD/CAM για ακίνητες και κινητές προσθετικές αποκαταστάσεις, που περιλαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες για το σύνολο της αλυσίδας τής ψηφιακής επεξεργασίας. Τα οδοντοτεχνικά εργαστήρια έχουν μια ευρεία σειρά από πλήρως εναρμονισμένα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων σαρωτών, υλικών και εξοπλισμού. Το σύστημα συμπληρώνεται από ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα οδοντοτεχνικά εργαστήρια να ωφελούνται από τη βελτιστοποιημένη ροή εργασίας και τη μέγιστη παραγωγικότητα και ευελιξία. ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ: alldigitalalloptions.com Manufacturer: Wieland Dental+Technik GmbH & Co. KG Lindenstr. 2, Pforzheim, Germany Tel Distribution: Επικοινωνήστε μαζί μας Εκδότης: Ivoclar Vivadent AG /el/ Επίσημοι διανομείς: Ελλάδας: SADENT AEΒΕ - 1 χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου / Παιανία τηλ: / - Τετραπόλεως 4 / Γουδή τηλ: / - Ν. Τέλογλου 7 / Θεσσαλονίκη τηλ: / Κύπρου: Dentalcon Trading Λευκωσία τηλ:

Συστήνεται για Η ΣΩΣΤΗ ΚΟΝΙΑ. για κάθε περιστατικό. Δοκιμάστε το τώρα! cementation.ivoclarvivadent.com

Συστήνεται για Η ΣΩΣΤΗ ΚΟΝΙΑ. για κάθε περιστατικό. Δοκιμάστε το τώρα! cementation.ivoclarvivadent.com Συστήνεται για Η ΣΩΣΤΗ ΚΟΝΙΑ για κάθε περιστατικό Δοκιμάστε το τώρα! cementation.ivoclarvivadent.com Variolink Η αισθητική ρητινώδης κονία Esthetic Η Variolink Esthetic είναι μια αισθητική, φωτοπολυμεριζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent. update

Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent. update Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent update 02 2014 Zenotec select hybrid Ευελιξία συνδυασμένη με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία κατασκευής Tο σύστημα φρεζαρίσματος CNC Zenotec select

Διαβάστε περισσότερα

Evetric Νανοϋβριδική, σύνθετη ρητίνη προηγμένης τεχνολογίας, καθολικής χρήσης. Ανακαλύψτε το μυστικό των αόρατων εμφράξεων

Evetric Νανοϋβριδική, σύνθετη ρητίνη προηγμένης τεχνολογίας, καθολικής χρήσης. Ανακαλύψτε το μυστικό των αόρατων εμφράξεων Νανοϋβριδική, σύνθετη ρητίνη προηγμένης τεχνολογίας, καθολικής χρήσης Ανακαλύψτε το μυστικό των αόρατων εμφράξεων Νανοϋβριδική σύνθετη ρητίνη υψηλής τεχνολογίας, για καθολική χρήση Νανοϋβριδική σύνθετη

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητικά και αρµονικά Τεχνητά δόντια ίνοντας ρυθµό στην προσθετική. Executive

Αισθητικά και αρµονικά Τεχνητά δόντια ίνοντας ρυθµό στην προσθετική. Executive Αισθητικά και αρµονικά Τεχνητά δόντια ίνοντας ρυθµό στην προσθετική Executive ίνοντας ρυθµό στην προσθετική Για την επίτευξη του φιλόδοξου αυτού ρόλου έχουµε ενεργοποιήσει όλες µας τις πηγές: εντατική

Διαβάστε περισσότερα

IPS e.max Smile Award

IPS e.max Smile Award IPS e.max Smile Award Δείγμα περίπτωσης μελέτης Dr Urs Brodbeck (οδοντίατρος) / Jürgen Seger (οδοντοτεχνίτης) Υλικά που χρησιμοποιήθηκαν Τα ακόλουθα προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν*: IPS e.max Press IPS e.max

Διαβάστε περισσότερα

Ο αρθρωτήρας Hanau στην κατασκευή ολικών οδοντοστοιχιών

Ο αρθρωτήρας Hanau στην κατασκευή ολικών οδοντοστοιχιών OΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΚΙΝΗΤΉΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΉΣ Ο αρθρωτήρας Hanau στην κατασκευή ολικών οδοντοστοιχιών Επιμέλεια: Καραβασίλης Δημήτριος Μπούρα Ελένη Οδοντίατροι Συνεργάτες

Διαβάστε περισσότερα

update SR Vivodent S PE / SR Orthotyp S PE Εμπνευσμένα από τη φύση ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΎΧΟΣ S PE Εμπνευσμένα από τη φύση SR Orthotyp

update SR Vivodent S PE / SR Orthotyp S PE Εμπνευσμένα από τη φύση ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΎΧΟΣ S PE Εμπνευσμένα από τη φύση SR Orthotyp Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent update 02 2015 SR Vivodent S PE / SR Orthotyp S PE Εμπνευσμένα από τη φύση Η φύση δημιουργεί τα πιο όμορφα σχήματα και χρώματα. Αυτά μας καθοδηγούσαν

Διαβάστε περισσότερα

VITA Easyshade V Ακριβής προσδιορισμός χρώματος, μέγιστη ασφάλεια

VITA Easyshade V Ακριβής προσδιορισμός χρώματος, μέγιστη ασφάλεια VITA Easyshade V Ακριβής προσδιορισμός χρώματος, μέγιστη ασφάλεια Χρωματοληψία VITA Σχετική με το χρώμα επικοινωνία VITA Παραγωγή χρωμάτων VITA Έλεγχος χρωμάτων VITA Τελευταία ενημέρωση 05.19 «Ο αποτελεσματικός

Διαβάστε περισσότερα

φοράς ένθεσης μετά την κατασκευή του τελικού εκμαγείου. Τα κέρινα ομοιώματα των πρωτευουσών στεφανών χυτεύονται από κράμα χρωμίου κοβαλτίου 6, 7, 8

φοράς ένθεσης μετά την κατασκευή του τελικού εκμαγείου. Τα κέρινα ομοιώματα των πρωτευουσών στεφανών χυτεύονται από κράμα χρωμίου κοβαλτίου 6, 7, 8 17. Κατασκευή συνδυασμένης τηλεσκοπικής μ.ο. με πρωτεύουσες από κράμα χρωμίου-κοβαλτίου και δευτερεύουσες και σκελετό μ.ο. σε ένα τεμάχιο από το ίδιο κράμα Σύνοψη Εδώ γίνεται αναφορά στα εργαστηριακά στάδια

Διαβάστε περισσότερα

7. Κρημνός για την αφαίρεση οστού.

7. Κρημνός για την αφαίρεση οστού. 1 2 1. Ασθενής ετών 30, προσήλθε με την επιθυμία να αλλάξει και να βελτιώσει το χαμόγελό της. Μετά από κλινική και ακτινογραφική εξέταση βρέθηκε ότι οι 2 μεταλλοκεραμικές στεφάνες στα #11, 21 ήταν μη αποδεκτές

Διαβάστε περισσότερα

Integrated Ceramics. Ένα σύστημα που προσαρμόζεται εντυπωσιακά.

Integrated Ceramics. Ένα σύστημα που προσαρμόζεται εντυπωσιακά. Integrated Ceramics Ένα σύστημα που προσαρμόζεται εντυπωσιακά. Integrated Ceramics Ποια υλικά για κεραμικές επικαλύψεις έχετε στο εργαστήριό σας; Υαλοκεραμικό υλικό Πολύτιμα κράματα Υλικά για σκελετούς

Διαβάστε περισσότερα

Συμβόλαιο Οδοντιατρικής Φροντίδας και Υποστήριξης Dental Care. Πίνακας Οδοντιατρικών Πράξεων

Συμβόλαιο Οδοντιατρικής Φροντίδας και Υποστήριξης Dental Care. Πίνακας Οδοντιατρικών Πράξεων Συμβόλαιο Οδοντιατρικής Φροντίδας και Υποστήριξης Dental Care Πίνακας Οδοντιατρικών Πράξεων Κόστος συμμετοχής Ασφαλισμένου (Ποσό σε ) 1. ΓΕΝΙΚΑ Οδοντιατρική εξέταση 6 Καθαρισμός οδόντων μέχρι δύο (2) φορές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΙ. CBCT (Cone beam computed tomography) ή CBVT (Cone Beam Volumetric Tomography) SCANNER= Οδοντιατρικός υπολογιστικός τομογράφος κωνικής δέσμης

ΟΡΙΣΜΟΙ. CBCT (Cone beam computed tomography) ή CBVT (Cone Beam Volumetric Tomography) SCANNER= Οδοντιατρικός υπολογιστικός τομογράφος κωνικής δέσμης ΟΡΙΣΜΟΙ CBCT (Cone beam computed tomography) ή CBVT (Cone Beam Volumetric Tomography) SCANNER= Οδοντιατρικός υπολογιστικός τομογράφος κωνικής δέσμης CT SCAN= Τομογραφία (δημιουργείται από το CBCT ή CBVT

Διαβάστε περισσότερα

Composite Resin Teeth

Composite Resin Teeth Προϊόντα Yamahachi BIODENTICA Γιαλόγλου Νικόλαος Αισχύλου,3,Θεσσαλονίκη,54634 τ: 2310 219051 φ: 2310 209215 κ: 6949443906 email: info@biodentica.gr www.biodentica.gr Composite Resin Teeth Τα σύνθετα δόντια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΆΡΤΙΟΣ / ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ Exceed expectations All ceramic, all you need. The service company

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΆΡΤΙΟΣ / ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ Exceed expectations All ceramic, all you need. The service company ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΆΡΤΙΟΣ / ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ 2019 Exceed expectations All ceramic, all you need. The service company Οι αισθητικές και ανθεκτικές οδοντικές αποκαταστάσεις είναι αυτό που επιθυμούν οι

Διαβάστε περισσότερα

Clever Dental 65+ και Clever Dental 65+ Basic ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ

Clever Dental 65+ και Clever Dental 65+ Basic ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ Clever Dental 65+ και Clever Dental 65+ Basic ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΕΤΗΣΙΑ ΜΙΚΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ( ) CLEVER Ασφαλιζόμενοι DENTAL 65+ CLEVER DENTAL 65+ Basic Κυρίως Ασφαλιζόμενος 192,00 118,00 2ος Ασφαλιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΕΚΜΑΓΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΕΚΜΑΓΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΕΚΜΑΓΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ Έγινε λήψη αρχικών αποτυπωμάτων; Επιλέχθηκε το σωστό σε μέγεθος δισκάριο; Το αποτύπωμα τοποθετήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

DENTOMEDICA A.E CS 8100 Ψηφιακό Πανοραµικό CS 8100 από την Carestream. Με έξυπνο σχεδιασµό, µικρό όγκο και τέλεια εικόνα, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για το ιατρείο σας. Είναι σχεδιασµένο εργονοµικά,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ 1η ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΟΛΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ 1η ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 1η ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΛΗΨΗ ΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ Έγινε σωστή εκλογή μεγέθους μεταλλικού δισκαρίου; 5. 6. Έγινε σωστή διαμόρφωση του δισκαρίου; Έγινε σωστά η προετοιμασία και τοποθέτηση του θερμοπλαστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΝΈΟ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΟ DENTAL SYSTEM 2014

ΤΙ ΝΈΟ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΟ DENTAL SYSTEM 2014 Διαβάστε για την τελευταία διορθωτική έκδοση Πολλοί το αποκαλούν "την πιο ισχυρή λύση CAD/CAM του κόσμου". Άλλοι προτιμούν να μιλούν για τις αποδοτικές ροές εργασιών του, το πλήθος των εργαλείων του, την

Διαβάστε περισσότερα

Τι ΝΈΟ υπάρχει στο 3Shape Dental System 2017

Τι ΝΈΟ υπάρχει στο 3Shape Dental System 2017 Τι ΝΈΟ υπάρχει στο 3Shape Dental System 2017 Το σύστημα CAD/CAM μόλις βελτιώθηκε! Με το Dental System 2017, ενισχύθηκε η αξιοπιστία και η απόδοση, εισήχθηκαν βελτιώσεις στα βασικά εργαλεία σχεδιασμού,

Διαβάστε περισσότερα

Τοπική εφαρμογή φθορίου 50 15

Τοπική εφαρμογή φθορίου 50 15 ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ Στη χειρουργική και στη συντηρητική αποκατάσταση ατυχήματος δεν υπάρχει περίοδος αναμονής. Οδοντιατρική εξέταση 30 15 Καθαρισμός οδόντων μέχρι δύο φορές το χρόνο 50 15 Ενδοστοματικές λήψεις

Διαβάστε περισσότερα

Press Multi. Φυσική αισθητική αποτελεσματικό πρεσσάρισμα

Press Multi. Φυσική αισθητική αποτελεσματικό πρεσσάρισμα Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent update 03 2014 Σε αυτό το τεύχος: Σε αυτό το τεύχος του Update θα σας παρουσιάσουμε νέα προϊόντα και συστήματα προϊόντων, που θα σας υποστηρίξουν κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ 1 Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

ΟΛΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ 1 Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 1 Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΛΗΨΗ ΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ ΝΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ 1. Έγινε σωστή εκλογή μεγέθους μεταλλικού δισκαρίου; 2. Έγινε σωστή διαμόρφωση του δισκαρίου; 3. Έγινε σωστά η προετοιμασία και τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

update Programat Τα νέα μοντέλα φούρνων Programat Tetric EvoCeram Bulk Fill Προοπτική μακροχρόνιας απόδοσης

update Programat Τα νέα μοντέλα φούρνων Programat Tetric EvoCeram Bulk Fill Προοπτική μακροχρόνιας απόδοσης Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent update 03 2013 Σε αυτό το τεύχος: Programat Τα νέα μοντέλα φούρνων Οι νέοι Programat P310, P510 και CS2 έρχονται με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά Programat

Διαβάστε περισσότερα

Από: Οδοντιατρικό Κέντρο "Dental Center"

Από: Οδοντιατρικό Κέντρο Dental Center Από: Οδοντιατρικό Κέντρο "Dental Center" Η ζιρκονία ή Y-TZP (Yttria τετραγωνικοί πολυκρύσταλλοι σταθεροποιημένης ζιρκονίας), είναι στιλπνή, χρώματος λευκού, που μοιάζει με τιτάνιο, είναι στερεό υλικό σε

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος Συνεδρίας (Πίνακας Α) Οδοντιατρική εξέταση 1 1. Καθαρισμός οδόντων μέχρι 2 φορές τον χρόνο 1 1. Ενδοστοματικές λήψεις με κάμερα φωτογραφίες 1 1

Τύπος Συνεδρίας (Πίνακας Α) Οδοντιατρική εξέταση 1 1. Καθαρισμός οδόντων μέχρι 2 φορές τον χρόνο 1 1. Ενδοστοματικές λήψεις με κάμερα φωτογραφίες 1 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ: ΠΙΝΑΚΑΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ Τύπος Συνεδρίας (Πίνακας Α) Περίοδος Αναμονής (σε μήνες) για Καλυπτόμενα Μέλη μέχρι 18 ετών Περίοδος Αναμονής (σε μήνες) για Ασφαλισμένους και Καλυπτόμενα Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΜΆΡΤΙΟΣ / ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ Εύκολη και αξιόπιστη αισθητική. The service company

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΜΆΡΤΙΟΣ / ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ Εύκολη και αξιόπιστη αισθητική. The service company ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΜΆΡΤΙΟΣ / ΑΎΓΟΥΣΤΟΣ 2019 Εύκολη και αξιόπιστη αισθητική The service company Το θρυλικό μπλε μπλοκ Aγοράστε 2 x Telio CS C&B, 78g 628245 A1-628246 A2-6282457 A3-628248 A3.5-628249

Διαβάστε περισσότερα

VistaScan Mini Σαρωτής φύλλων απεικόνισης Συμπαγής και πανίσχυρος. Φροντίδα δοντιών

VistaScan Mini Σαρωτής φύλλων απεικόνισης Συμπαγής και πανίσχυρος. Φροντίδα δοντιών VistaScan Mini Σαρωτής φύλλων απεικόνισης Συμπαγής και πανίσχυρος Αεροσυμπιεστές Αναρροφήσεις Ψηφιακή Απεικόνιση Φροντίδα δοντιών Υγιεινή Η νέα διάσταση της ακτινοδιάγνωσης Δίπλα στη έδρα Ο σαρωτής φύλλων

Διαβάστε περισσότερα

Τι νέο υπάρχει. στο 3Shape Dental System

Τι νέο υπάρχει. στο 3Shape Dental System Τι νέο υπάρχει στο 3Shape Dental System 2017.2.0 Το σύστημα CAD/CAM μόλις βελτιώθηκε! Με το Dental System 2017, ενισχύθηκε η αξιοπιστία και η απόδοση, εισήχθησαν βελτιώσεις στα βασικά εργαλεία σχεδιασμού,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων θεσσαλονίκης

Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων θεσσαλονίκης Protofill Το Protofill είναι φώτο-πολυμεριζόμενη μίκρο-υβριδική σύνθετη ρητίνη γενικής χρήσης για αποκαταστάσεις στην πρόσθια και την οπίσθια περιοχή του φραγμού. Η εύπλαστη σύσταση του υλικού και η μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Κεραμικά στην οδοντική χειρουργική

Κεραμικά στην οδοντική χειρουργική Κεραμικά στην οδοντική χειρουργική Στρατής Παπάζογλου Επίκ. Καθηγητής Προσθετολόγος, MS, PhD Τι είναι κεραμικά υλικά; Είναι υλικά που αποτελούνται από ενώσεις μετάλλων με μη μεταλλικά στοιχεία Μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Dental Expert. Ο Εξειδικευµένος Συνεργάτης του Οδοντιατρείου σας

Dental Expert. Ο Εξειδικευµένος Συνεργάτης του Οδοντιατρείου σας Dental Expert Ο Εξειδικευµένος Συνεργάτης του Οδοντιατρείου σας Αεροαποτριβή Άννα Ελµάογλου Ε.Π.Ε. - Φειδιππίδου 30, 11527, Aθήνα Tηλ 210 7770739, 210 7770757 Φαξ 210 7770716 email: info@dental-expert.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δεν θα πιστεύετε στα µάτια σας

Δεν θα πιστεύετε στα µάτια σας Δεν θα πιστεύετε στα µάτια σας Δείτε καθαρά µε λυχνίες LED. Πιεζοηλεκτρικό ξέστρο µε 5 λυχνίες LED Pyon 2: Το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο διαθέτει πέντε φωτοδιόδους LED µε δυνατότητα αποστείρωσης στη χειρολαβή.

Διαβάστε περισσότερα

Νο 20. Eργαστηριακά scanner. Mοναδικές προσφορές, απόσυρση παλιών scanner, άτοκος διακανονισμό, εκπαίδευση και υποστήριξη από ομάδα ειδικών.

Νο 20. Eργαστηριακά scanner. Mοναδικές προσφορές, απόσυρση παλιών scanner, άτοκος διακανονισμό, εκπαίδευση και υποστήριξη από ομάδα ειδικών. Νο 20 info lab Eργαστηριακά scanner Οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Tα εργαστηριακά scanner με τις υψηλότερες επιδόσεις!

Διαβάστε περισσότερα

VITA Easyshade V Ακριβής προσδιορισμός χρώματος, μέγιστη ασφάλεια

VITA Easyshade V Ακριβής προσδιορισμός χρώματος, μέγιστη ασφάλεια VITA Easyshade V Ακριβής προσδιορισμός χρώματος, μέγιστη ασφάλεια Χρωματοληψία VITA Σχετική με το χρώμα επικοινωνία VITA Παραγωγή χρωμάτων VITA Έλεγχος χρωμάτων VITA Τελευταία ενημέρωση 01.18 «Ο αποτελεσματικός

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Μετάφραση των αυθεντικών οδηγιών χρήσης. Ερμηνεία συμβόλων Γενικές υποδείξεις ασφαλείας Κατάλληλο προσωπικό Ιδιότητες...

Μετάφραση των αυθεντικών οδηγιών χρήσης. Ερμηνεία συμβόλων Γενικές υποδείξεις ασφαλείας Κατάλληλο προσωπικό Ιδιότητες... Οδηγιές χειρισμου ΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ Μετάφραση των αυθεντικών οδηγιών χρήσης weiß nichtel Πίνακας περιεχομένων Ερμηνεία συμβόλων................................... 4 Γενικές υποδείξεις ασφαλείας..........................

Διαβάστε περισσότερα

ξεχάστε αυτά που ξέρατε παλιά για τα δόντια. οδοντιατρείο αισθητικής αποκατάστασης dental art institute

ξεχάστε αυτά που ξέρατε παλιά για τα δόντια. οδοντιατρείο αισθητικής αποκατάστασης dental art institute Project1 25/1/11 13:55 Page 1 ξεχάστε αυτά που ξέρατε παλιά για τα δόντια. οδοντιατρείο αισθητικής αποκατάστασης dental art institute Project1 25/1/11 13:55 Page 2 Project1 25/1/11 13:55 Page 3 τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

_ Οδηγίες για πολυμελείς βιδωτές κατασκευές

_ Οδηγίες για πολυμελείς βιδωτές κατασκευές FRAMEWORK MANAGEMENT _ Οδηγίες για πολυμελείς βιδωτές κατασκευές ΕΦΙΚΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ CERAMILL MOTION 2 Ή ΣΤΟ M-CENTER ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ _ Η εργασία με βάσεις τιτανίου SR * είναι εφικτή μόνο με ενεργοποιημένο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: τηλ 210 77.55.900, 2310 253.800 fax 210 77.55.009, 2310 253.802. Περιγραφή: ΜΕΧΡΙ 31.08.15

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: τηλ 210 77.55.900, 2310 253.800 fax 210 77.55.009, 2310 253.802. Περιγραφή: ΜΕΧΡΙ 31.08.15 Δόντια IvoclarVivadent 50+ TECHNICAL SR Nexco Φωτοπολυμεριζόμενη σύνθετη ρητίνη Αγοράζοντας 4 υλικά SR Nexco ίδιας αξιακής κατηγορίας παίρνετε άλλο ένα επιπλέον δώρο* 25 Η προσφορά ισχύει για τις αντίστοιχες

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1. Εισαγωγή στα συστήματα σχεδιομελέτης και παραγωγής με χρήση υπολογιστή computer aided design and manufacture (cad/cam)

Κεφάλαιο 1. Εισαγωγή στα συστήματα σχεδιομελέτης και παραγωγής με χρήση υπολογιστή computer aided design and manufacture (cad/cam) Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στα συστήματα σχεδιομελέτης και παραγωγής με χρήση υπολογιστή computer aided design and manufacture (cad/cam) 1.1 Ορισμός σχεδιομελέτης και παραγωγής με χρήση υπολογιστή CAD (Computer

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ZETALABOR 5 kg + 2 INDURENT GEL 60 ml Εργαστηριακή σιλικόνη τύπου C, κατάλληλη για κλειδιά, ντουμπλάρισμα οδοντοστοιχιών, κλειδιά για προσωρινές, κλπ ELITE ROCK FAST 3 kg bag ακριβείας. Ταχεία πήξη για

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ Dental Tribune Greek Edition 55 Τα 90 χρόνια της Kuraray, μια ματιά στην ιστορία της απαίσιες συνθήκες εργασίας, όπου οι εργαζόμενοι συνήθως εργάζονταν και ζούσαν εκείνη την εποχή, ήταν απαράδεκτες, αυτός

Διαβάστε περισσότερα

Ολικές Οδοντοστοιχίες

Ολικές Οδοντοστοιχίες ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ενότητα 9: Γενικοί κανόνες αισθητικής του προσώπου και του στόματος σε σχέση με την ολική νωδότητα Αργύρης Πισιώτης Καθηγητής Άδειες Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα.

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. SLC SF: Βασικά χαρακτηριστικά Τομείς εφαρμογής: Στρώματα, Ακουστική, Αυτοκινητοβιομηχανία,

Διαβάστε περισσότερα

update Ivocerin Νέος φωτοεκκινητής στο Tetric EvoCeram Bulk Fill Ivocerin Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φωτοεκκινητής

update Ivocerin Νέος φωτοεκκινητής στο Tetric EvoCeram Bulk Fill Ivocerin Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φωτοεκκινητής Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent update 01 2014 Ivocerin Νέος φωτοεκκινητής στο Tetric EvoCeram Bulk Fill Είναι δύσκολο να συνυπάρχουν ποσότητες των 4 χιλ, φυσική αισθητική και μικροί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Ivoclar Vivadent 4 Σεπτεμβρίου 2015 30 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Ivoclar Vivadent 4 Σεπτεμβρίου 2015 30 Νοεμβρίου 2015 Φούρνοι * Αγοράζοντας τον φούρνο όπτησης & press Programat EP3010 με το Vacuum pump VP5 συνολικής αξίας 8.979,10, παίρνετε δώρο το IPS e.max Press Multi Intro Kit A-D αξίας 406,25 Αγοράζοντας τον φούρνο

Διαβάστε περισσότερα

VITA Easyshade V Ακριβής προσδιορισμός χρώματος, μέγιστη ασφάλεια

VITA Easyshade V Ακριβής προσδιορισμός χρώματος, μέγιστη ασφάλεια VITA Easyshade V Ακριβής προσδιορισμός χρώματος, μέγιστη ασφάλεια Χρωματοληψία VITA Σχετική με το χρώμα επικοινωνία VITA Παραγωγή χρωμάτων VITA Έλεγχος χρωμάτων VITA Τελευταία ενημέρωση 09.16 VITA shade,

Διαβάστε περισσότερα

* Αισθητικές άμεσες και έμμεσες εμφράξεις (λευκά σφραγίσματα): Η χρήση υλικών, όπως

* Αισθητικές άμεσες και έμμεσες εμφράξεις (λευκά σφραγίσματα): Η χρήση υλικών, όπως ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ: Η Διαφορά της ΓΕΝΙΚΗΣ απο την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ οδοντιατρικής,είναι: Γενικη οδοντιατρκή: Αφορά την υγεία του στόματος,καθώς και την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Οι εργαστηριακές όψεις

Οι εργαστηριακές όψεις 52 Dental Tribune Greek Edition Καλύτερη αισθητική με πιο συντηρητική επανορθωτική θεραπεία Όψεις εξαιρετικά λεπτές και με άριστο χρώμα, κατασκευασμένες στο εργαστήριο χωρίς οδοντικές παρασκευές, για τη

Διαβάστε περισσότερα

άνεση στο χέρι. Η σύσταση του Tetric EvoFlow έχει παραμείνει ίδια.

άνεση στο χέρι. Η σύσταση του Tetric EvoFlow έχει παραμείνει ίδια. Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent update 03 2012 Tetric EvoFlow Εφαρμογές ακριβείας χάρη στον νέο σχεδιασμό Η λεπτόρρευστη ρητίνη με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη η Tetric EvoFlow

Διαβάστε περισσότερα

Τι νέο υπάρχει στο Dental System 2013 ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ DENTAL SYSTEM 2013

Τι νέο υπάρχει στο Dental System 2013 ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ DENTAL SYSTEM 2013 Διαβάστε για την τελευταία διορθωτική έκδοση ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ DENTAL SYSTEM 2013 Το 3Shape Dental System 2013 φέρει τη μακροχρόνια φήμη της 3Shape ως δημιουργού του πιο καινοτόμου εργαστηριακού συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλειομηχανές CNC. Εισαγωγή στις κατεργασίες

Εργαλειομηχανές CNC. Εισαγωγή στις κατεργασίες Εισαγωγή Εισαγωγή στις κατεργασίες Κατεργασία H διαδικασία κατά την οποία εφαρμόζονται φορτίσεις μέσω συσκευών, μηχανών και εργαλείων, ώστε μία αρχική άμορφη μάζα υλικού να παραμορφωθεί πλαστικά και να

Διαβάστε περισσότερα

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular

RAM BF με απορροφητικό πάγκο τύπου Μodular RAM BF Σύστημα οριζόντιας αυτόματης κοπής με παλινδρομική λεπίδα - απορροφητικού πάγκου τύπου modular διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις (Normal,SuperFast,Εvolution). ΥΛΙΚΑ: πλάκες πολυουρεθάνης μέσης και χαμηλής

Διαβάστε περισσότερα

Θεματική Ενότητα: Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου. Διδάσκων: Ντιντάκης Ιωάννης, Καθηγητής Εφαρμογών

Θεματική Ενότητα: Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου. Διδάσκων: Ντιντάκης Ιωάννης, Καθηγητής Εφαρμογών Θεματική Ενότητα: Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Διδάσκων: Ντιντάκης Ιωάννης, Καθηγητής Εφαρμογών ΚΑΡΔΙΤΣΑ 4/6/2015 Σχεδιασμός με Η/Υ Συστήματα CAD (Computer Aided Design) Σχεδιασμός με τη βοήθεια Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

13. Σύνδεσμοι ημιακριβείας (με θηλυκό από Teflon)

13. Σύνδεσμοι ημιακριβείας (με θηλυκό από Teflon) 13. Σύνδεσμοι ημιακριβείας (με θηλυκό από Teflon) Σύνοψη Σ αυτό το κεφάλαιο γίνεται παρουσίαση μίας ειδικής ομάδας συνδέσμων ακριβείας γνωστών με το όνομα σύνδεσμοι ημιακριβείας. Ο όρος οφείλεται στη μέθοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ. The service company

ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ. The service company ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 201 8 The service company ΑΘΗΝΑ: Μάγερ 13, ΤΚ: 10438, Τηλ.: 2107755900 ΘEΣΣAΛONIKH: Τσιμισκή 34, ΤΚ: 54623 Τηλ.: 2310253800 ΠΑΙΑΝΙΑ: 1 χλμ Λεώφ.Μαρκοπούλου, ΤΚ:

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTIFIL Flow Plus ΕΝΕΣΙΜΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΙΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ ΔΟΝΤΙΑ

BEAUTIFIL Flow Plus ΕΝΕΣΙΜΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΙΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΝΕΣΙΜΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΙΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συστήματος αποκατάστασης είναι οι ιδιότητες διάχυσης του φωτός που αντιστοιχούν

Διαβάστε περισσότερα

VITAPAN PLUS Πληροφορίες προϊόντος/μεγεθολόγιο

VITAPAN PLUS Πληροφορίες προϊόντος/μεγεθολόγιο Πληροφορίες προϊόντος/μεγεθολόγιο Χρωματοληψία VITA Σχετική με το χρώμα επικοινωνία VITA Παραγωγή χρωμάτων VITA Έλεγχος χρωμάτων VITA Κατάσταση ενημέρωσης 07.14 VITA shade, VITA made. Διατίθεται σε χρώματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΖΙΡΚΟΝΙΑ

ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΖΙΡΚΟΝΙΑ 54 κλινικό περιστατικό ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΖΙΡΚΟΝΙΑ MDT Bjorn Borten, DTS tein Aenerud- Art in Dent, Trondheim, Νορβηγία Τα ελλείποντα δόντια μπορεί να προκαλούν άγχος

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ Τµήµα Στοµατικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

Ο ΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ Τµήµα Στοµατικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Ο ΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ Τµήµα Στοµατικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Ενηµερωτικό Έντυπο Ένα µόνο χαµόγελο είναι αρκετό για να οµορφύνει κάθε πρόσωπο. Απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό, είναι η υγιής οδοντοστοιχία,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων www.textar.com ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Mελετημένοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια Θερμογέφυρα Κατευθύνει τη μεταφορά θερμότητας στο θάλαμο αερισμού του δίσκου, αυξάνει

Διαβάστε περισσότερα

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Η πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών inkjet SurePress L-6034 καθιστά πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΔΟΝΤOTEXNΙΚΩΝ EIΔΩΝ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΔΟΝΤOTEXNΙΚΩΝ EIΔΩΝ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΣ ΟΔΟΝOTEXNΙΚΩΝ EIΔΩΝ ΝΟΙΞΗ - ΚΛΟΚΙΡΙ 2018 The service company ΘΗΝ: Μάγερ 13,.Κ.: 10438, ηλ.: 2107755900 ΘEΣΣAΛONIKH: σιµισκ 34,.Κ.: 54623, ηλ.: 2310253800 e-mail: dental@oralvision.gr ΠΙΝΙ: 1 χλµ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ VII ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ Περιεχόμενα 116 1.1. Ελαφρού τύπου πριόνια ταινίας 117 1.2. Ημιαυτόματα πριόνια με υδραυλικό φρένο 118 1.3. Ημιαυτόματα, υδραυλικά πριόνια 120 2. Εξοπλισμός για πριόνια

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ...

Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ... Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ... Τι αλλάζει στην Ανατ. Θεσσαλονίκη; Μια Νέα συνεργασία έρχεται στο από την Océ Crystal Point TM technology Océ Varia Dot TM imaging technology Océ Colour Image Logic

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε.

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. A-dec 200 Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. Σχεδιασμένο για τη δική σας ευκολία. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζεις τι χρειάζονται οι οδοντίατροι από ένα οδοντιατρικό μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ένα σύστημα αποχρωματισμού που ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στις

Διαβάστε περισσότερα

update IPS Style IPS Style Ισορροπημένη κρυσταλλική δομή για την αδιαφάνεια και τα υλικά διαστρωμάτωσης. ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΎΧΟΣ

update IPS Style IPS Style Ισορροπημένη κρυσταλλική δομή για την αδιαφάνεια και τα υλικά διαστρωμάτωσης. ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΎΧΟΣ Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent update 02 2016 IPS Style IPS Style Ισορροπημένη κρυσταλλική δομή για την αδιαφάνεια και τα υλικά διαστρωμάτωσης. Το IPS Style ένα νέο μεταλλοκεραμικό

Διαβάστε περισσότερα

Μετάφραση των αυθεντικών οδηγιών χρήσης. Ερμηνεία συμβόλων Γενικές υποδείξεις ασφαλείας Κατάλληλο προσωπικό Ιδιότητες...

Μετάφραση των αυθεντικών οδηγιών χρήσης. Ερμηνεία συμβόλων Γενικές υποδείξεις ασφαλείας Κατάλληλο προσωπικό Ιδιότητες... Οδηγιές χειρισμου ΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ Μετάφραση των αυθεντικών οδηγιών χρήσης weiß nichtel Πίνακας περιεχομένων Ερμηνεία συμβόλων................................... 4 Γενικές υποδείξεις ασφαλείας..........................

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ MACHINING WORKSHOP-MACHINERY AGENCIES

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ MACHINING WORKSHOP-MACHINERY AGENCIES ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ MACHINING WORKSHOP-MACHINERY AGENCIES Προμηθευτές του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών METALLO Group ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ 5 Spilias St., 144 52 Metamorfosis

Διαβάστε περισσότερα

PERFECT MARGIN VENEERS

PERFECT MARGIN VENEERS PERFECT MARGIN VENEERS Εγχειρίδιο χρήσης Εγχειρίδιο χρήσης Κιτ PMV J08106 V2 (13) 03/2014 NT15EL010B ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ I - ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 II ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ... 3 2. 1 Ενδείξεις χρήσης... 3 2. 2 Πληθυσμός

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστηριακά στοιχεία Άλλα στοιχεία 2. Πρόσθια υπερώια λωρίδα Ενδείξεις

Εργαστηριακά στοιχεία Άλλα στοιχεία 2. Πρόσθια υπερώια λωρίδα Ενδείξεις Πρόλογος Α. Εισαγωγικά Ι. Απαραίτητες Λειτουργικές Προϋποθέσεις Οδοντοστοιχιών III. Στάδια Κατασκευής Κινητών Μερικών Οδοντοστοιχιών Β. Γενικά Ι. Επιμέρους Τμήματα Κινητών Μερικών Οδοντοστοιχιών 1. Κύριος

Διαβάστε περισσότερα

16. Τα στάδια κατασκευής συνδυασμένης τηλεσκοπικής μερικής οδοντοστοιχίας σε δύο συγκολλημένα τεμάχια (πρωτόκολλο κατασκευής)

16. Τα στάδια κατασκευής συνδυασμένης τηλεσκοπικής μερικής οδοντοστοιχίας σε δύο συγκολλημένα τεμάχια (πρωτόκολλο κατασκευής) 16. Τα στάδια κατασκευής συνδυασμένης τηλεσκοπικής μερικής οδοντοστοιχίας σε δύο συγκολλημένα τεμάχια (πρωτόκολλο κατασκευής) Σύνοψη Εδώ αναλύονται οι τεχνικές και μέθοδοι κατασκευής μίας συνδυασμένης

Διαβάστε περισσότερα

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS Ένα ελκυστικό χαμόγελο χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλά όμορφα δόντια. Naturelize φυσική θεραπεία των ρυτίδων Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο για εσάς να εκπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

www.endomak.com.mk www.endomak.mk

www.endomak.com.mk www.endomak.mk www.endomak.com.mk Τι είναι η Endomak Η ENDOMAK είναι ιδιωτική οδοντιατρική κλινική με πολυετή επιτυχημένη πορεία και έχει εξαιρετική εμπειρία στη Γενική Οδοντιατρική, στην Ενδοδοντική, στην Κοσμητική

Διαβάστε περισσότερα

Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό. Σύστημα ηλιοθερμίας allstor

Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό. Σύστημα ηλιοθερμίας allstor Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό Σύστημα ηλιοθερμίας allstor Ο ταμιευτήρας για κάθε εγκατάσταση θέρμανσης και για κάθε πηγή θερμότητας Πραγματικά πολύπλευρα πλεονεκτήματα κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΦΡΑΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ ΜΕ LASER

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΦΡΑΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ ΜΕ LASER 1 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΦΡΑΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ ΜΕ LASER 2 ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΕΣ αποπεράτωση με χάραξη

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ H σειρά της KLEEMANN Modernisation Solutions σας προσφέρει εξατομικευμένες, αξιόπιστες και συμβατές λύσεις. Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

day Σάββατο 17 Μαΐου 2014

day Σάββατο 17 Μαΐου 2014 Η είσοδος είναι ελεύθερη 09.25-10.15 day Εκπαιδευτικό κέντρο SADENT Παιανία,1 χλμ. Λεωφ. Παιανίας-Μαρκοπούλου Τηλ. 2107777608, 6937274232, email: info@sadent.com κ. Peter Brehm Οδοντοτεχνίτης και ιδρυτής

Διαβάστε περισσότερα

VITA AKZENT Plus. Πληροφορίες προϊόντος

VITA AKZENT Plus. Πληροφορίες προϊόντος VITA AKZENT Plus Πληροφορίες προϊόντος Χρωματοληψία VITA Σχετική με το χρώμα επικοινωνία VITA Παραγωγή χρωμάτων VITA Έλεγχος χρωμάτων VITA Κατάσταση ενημέρωσης 03.13 Βελτιστοποίηση. Απλή εφαρμογή. Τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ www.rehau.gr ΠΡΟΪΟΝ: RAUPIANO PLUS Ενισχυμένη ηχοπροστασία για μεγάλα κτίρια RAUPIANO PLUS είναι το σύστημα αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

Ρευστή ρητίνη μονής τοποθέτησης που συμπληρώνει τη ρητίνη Tetric EvoCeram Bulk Fill

Ρευστή ρητίνη μονής τοποθέτησης που συμπληρώνει τη ρητίνη Tetric EvoCeram Bulk Fill Νέα τού οδοντιατρικού κόσμου από την Ivoclar Vivadent update 01 2015 Tetric EvoFlow Bulk Fill Tetric EvoFlow Bulk Fill Ρευστή ρητίνη μονής τοποθέτησης που συμπληρώνει τη ρητίνη Tetric EvoCeram Bulk Fill

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά -20% 375 300. Ακρυλικού προσωρινών αποκαταστάσεων Anaxdent. Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2012. New Outline αρχικό σετ S

Προσφορά -20% 375 300. Ακρυλικού προσωρινών αποκαταστάσεων Anaxdent. Σεπτέμβριος-Νοέμβριος 2012. New Outline αρχικό σετ S ΤΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟ ΟΡΘΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Aριθµός Πιστοποιητικού: ΤΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟ Περιοδική Έκδοση Προσφορών Οδοντοτεχνικών Προϊόντων Μεσογείων 348, 153 41 Αγ. Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση δοντιών με εκτεταμένη απώλεια ιστών

Αντιμετώπιση δοντιών με εκτεταμένη απώλεια ιστών Στρατής Παπάζογλου Προσθετολόγος, MS, PhD Επικ. Καθηγητής Οδοντικής Χειρουργικής Αντιμετώπιση δοντιών με εκτεταμένη απώλεια ιστών Εκτεταμένη απώλεια ιστών Κοιλότητες μεγαλύτερες από τυπικές, συχνά αποκαθυστούν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΚΟΝΙΩΣΗΣ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΚΟΝΙΩΣΗΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΠΟΚΟΝΙΩΣΗΣ Αποδοτικότερη Τεχνολογία Αποκονίωσης. Το νέο φίλτρο αποκονίωσης PowerCore της Donaldson, παρουσιάζει εξαιρετικά καλύτερες αποδόσεις από ένα συμβατικό σακκόφιλτρο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΛΗΨΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ- ΣΥΝΘΗΚΕΣ) ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ Σκοπός Εργασίας Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη της εξέλιξης της έρευνας πάνω στη λείανση μέχρι σήμερα, προτείνοντας λύσεις για χρήση μοναδικού

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διαδικασία τοποθέτησης των εμφυτευμάτων και της προσθετικής αποκατάστασης ;

Ποια είναι η διαδικασία τοποθέτησης των εμφυτευμάτων και της προσθετικής αποκατάστασης ; Τι είναι τα εμφυτεύματα; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις τοποθέτησης των εμφυτευμάτων; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την υγεία; Ποια είναι η διαδικασία τοποθέτησης των εμφυτευμάτων και της προσθετικής αποκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Anaxdent. New Outline by Michel Magne. Οι οδηγίες που ακολουθούν αφορούν το εγχειρίδιο του υλικού και θα πρέπει να συνδυάζονται µε αυτό.

Anaxdent. New Outline by Michel Magne. Οι οδηγίες που ακολουθούν αφορούν το εγχειρίδιο του υλικού και θα πρέπει να συνδυάζονται µε αυτό. Anaxdent New Outline by Michel Magne Οι οδηγίες που ακολουθούν αφορούν το εγχειρίδιο του υλικού και θα πρέπει να συνδυάζονται µε αυτό. Σελίδα 4 Πολυµέθυλο-µεθακρυλικό στο χρώµα των δοντιών. Το new outline

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ MACHINING WORKSHOP-MACHINERY AGENCIES

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ MACHINING WORKSHOP-MACHINERY AGENCIES ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ MACHINING WORKSHOP-MACHINERY AGENCIES Προμηθευτές του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών METALLO Group ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ 5 Spilias St., 144 52 Metamorfosis

Διαβάστε περισσότερα