Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Ημερήσια Σελίδα: 10 Μέγεθος: 41 cm ² Επικοινωνία εντύπου: (210)

2 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Ημερήσια Σελίδα: 2,19 (1 από 2) Μέγεθος: 173 cm ² Επικοινωνία εντύπου: (210)

3 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Ημερήσια Σελίδα: 2,19 (2 από 2) Μέγεθος: 173 cm ² Επικοινωνία εντύπου: (210)

4 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Ημερήσια Σελίδα: 7 Μέγεθος: 180 cm ² Μέση κυκλοφορία: 310 Επικοινωνία εντύπου: (210)

5 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Πολιτική / Ημερήσια Σελίδα: 18 Μέγεθος: 84 cm ² Μέση κυκλοφορία: Επικοινωνία εντύπου:

6 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Θεσσαλονίκης / Ημερήσια Σελίδα: 21 Μέγεθος: 251 cm ² Μέση κυκλοφορία: 2630 Επικοινωνία εντύπου:

7 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Πολιτική / Ημερήσια Σελίδα: 18 Μέγεθος: 281 cm ² Μέση κυκλοφορία: 950 Επικοινωνία εντύπου: (210)

8 Είδος: Newsletter / Κύριο Σελίδα: 8 Μέγεθος: 99 cm ² Επικοινωνία εντύπου: Διπλάσιο το φετινό ενδιαφέρον EGG: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΥΚΛΟ Η περίοδος υποβολής επιχειρηματικών ιδεών για τον 3ο κύκλο του Προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg, μιας πρωτοβουλίας Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Eurobank, την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia, ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου. Ο συνολικός αριθμός προτάσεων, που καλύπτουν ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αναλυτικότερα, από τις ομάδες νέων, 18 έως 40 ετών, που υπέβαλαν υποψηφιότητα για το Πρόγραμμα, 320 ομάδες υπέβαλαν ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για ένταξη στο egg. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι διπλάσιο από τον περυσινό 2ο κύκλο, ενώ η αύξηση των ολοκληρωμένων σχεδίων με πρωτότυπες και καινοτόμους ιδέες ξεπέρασε το 80%. Σημειώνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης, που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του Μαΐου 2015, βάσει της οποίας θα επιλεγούν οι 25 καλύτερες ομάδες, που για ένα ολόκληρο χρόνο θα εγκατασταθούν σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτίριο και θα απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων, με σκοπό να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση.

9 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Δημοπρασιών-Αγγελιών / Ημερήσια Ημερομηνία: Πέμπτη, Σελίδα: 4 Μέγεθος: 124 cm ² Επικοινωνία εντύπου: (210) , , Eurobank: Ρεκόρ συμμετοχών στο «egg -

10 Είδος: Newsletter / Κύριο Σελίδα: 4 Μέγεθος: 143 cm ² Επικοινωνία εντύπου: OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρεκόρ υποβολής συμμετοχών στο πρόγραμμα egg της Eurobank Η περίοδος υποβολής επιχειρηματικών ιδεών για τον 3ο κύκλο του Προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg (enter grow go), μιας πρωτοβουλίας της Eurobank την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia, ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου και ο συνολικός αριθμός των προτάσεων, που καλύπτουν ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας, ανήλθε σε Από τις ομάδες νέων που υπέβαλαν υποψηφιότητα για το πρόγραμμα, 320 ομάδες υπέβαλαν ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για ένταξη στο egg. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι διπλάσιο από τον περυσινό, 2ο κύκλο, ενώ η αύξηση των ολοκληρωμένων σχεδίων με πρωτότυπες και καινοτόμους ιδέες ξεπέρασε το 80%. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης, που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαΐου, βάσει της οποίας θα επιλεγούν οι 25 καλύτερες ομάδες, που για έναν ολόκληρο χρόνο θα εγκατασταθούν σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτίριο και θα απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων, με σκοπό να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση. Το «egg - enter grow go» είναι μια πρωτοβουλία Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Eurobank, την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia, με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

11 Είδος: Newsletter / Κύριο Σελίδα: 2 Μέγεθος: 134 cm ² Επικοινωνία εντύπου: enter grow go αιτησεισ στον γ κυκλο Η περίοδος υποβολής ιδεών για τον 3ο κύκλο του Προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg, μιας πρωτοβουλίας Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Eurobank την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia, ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου. Ο συνολικός αριθμός προτάσεων που καλύπτουν ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Από τις ομάδες νέων, 18 έως 40 ετών, που υπέβαλαν υποψηφιότητα για το Πρόγραμμα, 320 ομάδες υπέβαλαν ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για ένταξη στο egg. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Πρόγραμμα είναι διπλάσιο από τον περυσινό κύκλο, ενώ η αύξηση των ολοκληρωμένων σχεδίων με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες ξεπέρασε το 80%. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης, που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαΐου 2015 βάσει της οποίας θα επιλεγούν οι 25 καλύτερες ομάδες, που για ένα ολόκληρο χρόνο θα εγκατασταθούν σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτήριο και θα απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων, με σκοπό να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση.

12 Είδος: Newsletter / Κύριο Σελίδα: 6 Μέγεθος: 108 cm ² Επικοινωνία εντύπου: Αύξηση υποβολής συμμετοχών στον 3ο κύκλο egg Πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας των Eurobank και Corallia Ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου η περίοδος υποβολής επιχειρηματικών ιδεών για τον 3ο κύκλο του Προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg, μιας πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank, την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia. Από τις ομάδες νέων, 18 έως 40 ετών, που υπέβαλαν υποψηφιότητα για το Πρόγραμμα, 320 ομάδες υπέβαλαν ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για ένταξη στο egg. Το φετινό ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι διπλάσιο από τον περσινό 2ο κύκλο, ενώ η αύξηση των ολοκληρωμένων σχεδίων με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες ξεπέρασε το 80%. Η διαδικασία αξιολόγησης θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαΐου, αναδεικνύοντας τις 25 καλύτερες ομάδες, που για ένα χρόνο θα εγκατασταθούν σε εξοπλισμένο κτήριο και θα απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων, με σκοπό να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση.

13 Είδος: Newsletter / Κύριο Ημερομηνία: Τρίτη, Σελίδα: 3 Μέγεθος: 91 cm ² Επικοινωνία εντύπου: Ρεκόρ υποβολής συμμετοχών στο πρόγραμμα egg της Eurobank Η περίοδος υποβολής επιχειρηματικών ιδεών για τον 3ο κύκλο του Προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg (enter grow go), μιας πρωτοβουλίας της Eurobank την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia, ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου και ο συνολικός αριθμός προτάσεων που καλύπτουν ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας, ανήλθαν στις Από τις ομάδες νέων, που υπέβαλαν υποψηφιότητα για το Πρόγραμμα, 320 ομάδες υπέβαλαν ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για ένταξη στο egg. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Πρόγραμμα είναι διπλάσιο από τον περυσινό, 2ο κύκλο, ενώ η αύξηση των ολοκληρωμένων σχεδίων με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες ξεπέρασε το 80%. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης, που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαΐου, βάσει της οποίας θα επιλεγούν οι 25 καλύτερες ομάδες, που για ένα ολόκληρο χρόνο θα εγκατασταθούν σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτήριο και θα απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων, με σκοπό να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση.

14 Είδος: Newsletter / Κύριο Σελίδα: 5 Μέγεθος: 79 cm ² Επικοινωνία εντύπου: EGG: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η υποβολή επιχειρηματικών ιδεών στον 3ο κύκλο του Προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg, που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου και α- ποτελεί μια πρωτοβουλία της Eurobank, την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia. Αναλυτικότερα, από τις ομάδες νέων, 18 έως 40 ετών, που υπέβαλαν υποψηφιότητα για το Πρόγραμμα, 320 ομάδες υπέβαλαν ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για ένταξη στο egg. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι διπλάσιο από τον περυσινό 2ο κύκλο, ενώ η αύξηση των ολοκληρωμένων σχεδίων με πρωτότυπες και καινοτόμους ιδέες ξεπέρασε το 80%. Σημειώνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης, που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του Μαΐου 2015, βάσει της οποίας θα επιλεγούν οι 25 καλύτερες ομάδες, που για ένα ολόκληρο χρόνο θα εγκατασταθούν σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κτίριο και θα απολαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες, ουσιαστική επιχειρηματική κατάρτιση και πρόσβαση σε ένα δίκτυο διακεκριμένων μεντόρων, με σκοπό να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση.

Ομιλία του καθ. Βασιλείου Μακιού Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 2 ου κύκλου του Προγράμματος egg - enter grow go Δευτέρα 17.02.

Ομιλία του καθ. Βασιλείου Μακιού Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 2 ου κύκλου του Προγράμματος egg - enter grow go Δευτέρα 17.02. Ομιλία του καθ. Βασιλείου Μακιού Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 2 ου κύκλου του Προγράμματος egg - enter grow go Δευτέρα 17.02.14 Κτήριο egg Ο καθ. Βασίλειος Μακιός είναι Γενικός Διευθυντής του

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 190, 17671Καλλιθέα Τηλ: 210 3249912 info@theegg.gr

Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 190, 17671Καλλιθέα Τηλ: 210 3249912 info@theegg.gr Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 190, 17671Καλλιθέα Τηλ: 210 3249912 info@theegg.gr «egg enter grow go» Πρόγραμμα στήριξης της Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας 3 Το Πρόγραμμα Το egg είναι μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «SOCIAL MEDIA ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «SOCIAL MEDIA ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «SOCIAL MEDIA ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, από την PRAKSIS «Business

Διαβάστε περισσότερα

Το επιχειρηματικό «αυγό» της Eurobank εκκολάπτει και επιβραβεύει τα καινοτόμα startup

Το επιχειρηματικό «αυγό» της Eurobank εκκολάπτει και επιβραβεύει τα καινοτόμα startup Το επιχειρηματικό «αυγό» της Eurobank εκκολάπτει και επιβραβεύει τα καινοτόμα startup Η βράβευση των 10 πλέον καινοτόμων και πολλά υποσχόμενων επιχειρηματικών ομάδων του egg, του προγράμματος υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη Τύπου Αθήνα 17 Φεβρουαρίου 2014

Συνέντευξη Τύπου Αθήνα 17 Φεβρουαρίου 2014 Πρόγραµµα egg - enter grow go Συνέντευξη Τύπου Αθήνα 17 Φεβρουαρίου 2014 1 Νέο περιβάλλον για την επιχειρηµατικότητα; «Μόχλευση» στην επιχειρηματικότητα Επενδυτικό Περιβάλλον Καινοτομία σε παραδοσιακούς&

Διαβάστε περισσότερα

Θεσμός Bravo 2017 Ετήσια Εκδήλωση. Επιχειρήσεις - Τοπική Αυτοδιοίκηση - Κοινωνία Πολιτών Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Θεσμός Bravo 2017 Ετήσια Εκδήλωση. Επιχειρήσεις - Τοπική Αυτοδιοίκηση - Κοινωνία Πολιτών Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ Θεσμός Bravo 2017 Ετήσια Εκδήλωση Επιχειρήσεις - Τοπική Αυτοδιοίκηση - Κοινωνία Πολιτών Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Το Πλαίσιο Η Ελλάδα μετά

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Ολοκληρωµένα Προγράµµατα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων Καινοτομίας Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Το έργο «Ολοκληρωµένα προγράµµατα, πρωτοβουλίες και δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων εξωστρέφειας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. 2o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΜΚΕ Παν.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. 2o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΜΚΕ Παν. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ 2o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΜΚΕ Παν.Αιγαίου ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ! σε συνεργασία με τα ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση του έργου Enterprise+ - Καινοτόμες δυνατότητες συναντούν την εμπειρία

Επισκόπηση του έργου Enterprise+ - Καινοτόμες δυνατότητες συναντούν την εμπειρία Επισκόπηση του έργου Enterprise+ - Καινοτόμες δυνατότητες συναντούν την εμπειρία Institute for Work Science Ruhr-University Bochum Dr. Martin Kröll Ηράκλειο, 6 Μαΐου 2015 Το έργο χρηματοδοτείται από την

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ»

«ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ» «ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΘΡΙΑΣΊΑ ΝΈΕΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΉΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗ» Συντονιστής φορέας

Διαβάστε περισσότερα

Η δυνατότητα εγγραφής και επικαιροποίησης του μητρώου θα είναι συνεχής.

Η δυνατότητα εγγραφής και επικαιροποίησης του μητρώου θα είναι συνεχής. Μητρώο δομών ενεργού στήριξης νεοφυούς επιχειρηματικότητας (Θερμοκοιτίδων Τεχνολογικών πάρκων Εκκολαπτηρίων Incubators, χώρων Coworking spaces, Προγραμμάτων Accelerators κ.λπ.) Το μητρώο δομών στήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ

ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ «Η νεανική επιχειρηματικότητα που βασίζεται στην καινοτομία και την τεχνολογία αιχμής αποτελεί σήμερα, σημαντικό συντελεστή για την αναζωογόνηση

Διαβάστε περισσότερα

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Περιφερειακή / Ημερήσια / Π. Θεσσαλίας Ημερομηνία: Παρασκευή,

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Περιφερειακή / Ημερήσια / Π. Θεσσαλίας Ημερομηνία: Παρασκευή, Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Ημερήσια Ημερομηνία: Δευτέρα, 10-10-2016 Σελίδα: 10 Μέγεθος: 149 cm ² Μέση κυκλοφορία: 590 Επικοινωνία εντύπου: (210) 3312.672 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του Α.Π.Θ.

Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του Α.Π.Θ. Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του Α.Π.Θ. Επιστημονικώς υπεύθυνη : ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟY Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών Καθηγήτρια Μάνατζμεντ, Τμήμα Οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Από την θεωρία στην πράξη. Διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα για υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών ΔΡ. ΑΝΤΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ RTD TALOS LTD

Από την θεωρία στην πράξη. Διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα για υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών ΔΡ. ΑΝΤΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ RTD TALOS LTD Από την θεωρία στην πράξη Διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα για υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών ΔΡ. ΑΝΤΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ RTD TALOS LTD Περιεχόμενα Σχέδια Χορηγιών ΥΕΕΒT CYBAN Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Analyzing audio impact. Θοδωρής Γιαννακόπουλος

Analyzing audio impact. Θοδωρής Γιαννακόπουλος Analyzing audio impact Θοδωρής Γιαννακόπουλος ramon: σκοπός κ ταυτότητα 2015 Ιούλιος enter-grow-go (eurobank / corallia) 2016 Νοέμβριος: ίδρυση ΙΚΕ πλατφόρμα ανάλυσης ήχου εξάγει σημαντική πληροφορία από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2014-15 Η Δυναμική του Επιχειρηματικού Συστήματος στην Ελλάδα της Κρίσης Τα ευρήματα για την Γυναικεία και Νεανική Επιχειρηματικότητα και η τάση τους τα τελευταία χρόνια: Νίκος Βέττας

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του Προγράμματος

Προκήρυξη του Προγράμματος Προκήρυξη του Προγράμματος Σύνοψη: Το παρόν αποτελεί το κείμενο της Προκήρυξης του 2 ου κύκλου του Προγράμματος «egg - enter grow go», καλύπτοντας το πλαίσιο, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Μια πρωτοβουλία της Οργάνωσης ΓΗ

Μια πρωτοβουλία της Οργάνωσης ΓΗ Μια πρωτοβουλία της Οργάνωσης ΓΗ Oι πιο πετυχημένες επιχειρήσεις του 21 ου αιώνα καλούνται να συνδυάσουν την επιχειρηματική καινοτομία με την τεχνολογία και λαμβάνουν σοβαρά υπόψη στο στρατηγικό τους σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATING FOR A BETTER FUTURE

INNOVATING FOR A BETTER FUTURE Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Δ.Π.Θ. Εργαστήριο Μηχανολογικού Σχεδιασμού - Medilab INNOVATING FOR A BETTER FUTURE ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ 2018 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ»

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ» ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ Η συμμετοχή του Οργανισμού σας ως μέλος της Πρωτοβουλίας SUSTAINABLE GREECE 2020 υποδηλώνει την ένταξη του σε ένα Δίκτυο Πρωτοπόρων Οργανισμών σε εθνικό & ευρωπαϊκό επίπεδο, που έχουν αναγνωρίσει

Διαβάστε περισσότερα

18/7/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/7/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πατησίων 76, 104 34 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203, 731, 210 8203 663 / Fax: 210 82 03 664 76, Patission Street, Athens 104 34 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 731, 210 8203 663 / Fax: (+30) 210 82 03 664 E-mail: yes@aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η συμβουλευτική δραστηριότητα της ΜοΚΕ. Δρ Ιωάννα Καστέλλη

Η συμβουλευτική δραστηριότητα της ΜοΚΕ. Δρ Ιωάννα Καστέλλη Η συμβουλευτική δραστηριότητα της ΜοΚΕ Δρ Ιωάννα Καστέλλη Οι άξονες της συμβουλευτικής υποστήριξης Εβδομάδες Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με την So Kwadraat: εντοπισμός ιδεών και ερευνητικών προσπαθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2014-2020 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΣΧΕΔΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2014-2020 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2014-2020 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Εισηγητής : Χρίστος Φωτιάδης Ανώτερος Λειτουργός Εμπορίου & Βιομηχανίας Υ.Ε.Ε.Β.&Τ. Σχέδια Χορηγιών Κυριότερος Στόχος

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΕΙΣΑΓΩΓΗ : ΣΥΝΟΨΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Β. ΕΙΣΑΓΩΓΗ : ΣΥΝΟΨΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Μέτρο 3.1: Ενθάρρυνση Επιχειρηματικής Δράσης (Ενέργεια 3.1.1) Β. ΕΙΣΑΓΩΓΗ : ΣΥΝΟΨΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ελληνική εκπαίδευση δεν έχει δώσει, μέχρι σήμερα την απαιτούμενη βαρύτητα στα θέματα απασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος B εξάμηνο (εαρινό)

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος B εξάμηνο (εαρινό) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 B εξάμηνο (εαρινό) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 2 η ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.thedigitalgate.gr

http://www.thedigitalgate.gr http://www.thedigitalgate.gr Ο Διοργανωτής Με την Επιστημονική Υποστήριξη: Στόχος του Διαγωνισμού Εξεύρεση και ανάδειξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων και καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που θα προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Ερωτήσεις & Απαντήσεις 1) Θα πρέπει να αναφερθεί το όνομα της εταιρείας στο πλαίσιο του προτεινόμενου επιχειρηματικού σχεδίου; Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής, στη αρχή της σελίδας της «Φόρμας Συμμετοχής»

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας. «Ενισχύοντας τις επιχειρηματικές προθέσεις των νέων»

Εργαστήριο Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας. «Ενισχύοντας τις επιχειρηματικές προθέσεις των νέων» Εργαστήριο Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας Κοδριγκτώνος 12, 210 8203573, 210 8203 803 http://este.dmst.aueb.gr/ «Ενισχύοντας τις επιχειρηματικές προθέσεις των νέων» ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η προώθηση της

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του Προγράμματος

Προκήρυξη του Προγράμματος Προκήρυξη του Προγράμματος Σύνοψη: Το παρόν αποτελεί το κείμενο της Προκήρυξης του 3 ου κύκλου του Προγράμματος «egg - enter grow go», καλύπτοντας το πλαίσιο, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΣΡΟΜΙΑΣ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του προγράμματος θα βρείτε

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΣΡΟΜΙΑΣ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του προγράμματος θα βρείτε Η ΜΟΚΕ διαθέτει ιστότοπο www.moke.teiath.gr ο οποίος σχεδιάστηκε, αναπτύσσεται και οργανώνεται δυναμικά. Τα περιεχόμενα του ιστότοπου είναι πλούσια και η περιήγηση του είναι φιλική προς τον χρήστη. O ιστότοπος

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα Νέων & Νέος Επενδυτικός Νόμος: Ένας συνοπτικός οδηγός

Επιχειρηματικότητα Νέων & Νέος Επενδυτικός Νόμος: Ένας συνοπτικός οδηγός Επιχειρηματικότητα Νέων & Νέος Επενδυτικός Νόμος: Ένας συνοπτικός οδηγός Νικόλαος Μυλωνίδης Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιούνιος 2012 1 Ο Νέος Επενδυτικός Νόμος

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη Οδηγού Υλοποίησης Προγράμματος Υποστήριξης «ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Περίληψη Οδηγού Υλοποίησης Προγράμματος Υποστήριξης «ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» Περίληψη Οδηγού Υλοποίησης Προγράμματος Υποστήριξης «ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Βασικός στόχος του Προγράμματος είναι να ενεργοποιήσει και να κινητοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του Προγράμματος

Προκήρυξη του Προγράμματος Προκήρυξη του Προγράμματος Σύνοψη: Το παρόν αποτελεί το κείμενο της Προκήρυξης του Προγράμματος «egg - enter grow go», καλύπτοντας το πλαίσιο, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμα Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - INNOVENTER

Καινοτόμα Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - INNOVENTER Project co-funded by the European Union and National Funds of the participating countries Καινοτόμα Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - INNOVENTER Project co-funded

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG. στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International

Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG. στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου στην Κύπρο Κύριοι Υπουργοί, Κύριοι Πρέσβεις,

Διαβάστε περισσότερα

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Πολιτική / Ημερήσια Ημερομηνία: Πέμπτη,

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Πολιτική / Ημερήσια Ημερομηνία: Πέμπτη, Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Πολιτική / Ημερήσια Σελίδα: 1,17,18,20 (1 από 4) Μέγεθος: 366 cm ² Μέση κυκλοφορία: 65218 Επικοινωνία εντύπου: (210) 4808000 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Πολιτική / Ημερήσια Σελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα IMPACT Οδηγός Υποψηφίων

Πρόγραμμα IMPACT Οδηγός Υποψηφίων Πρόγραμμα IMPACT 2016 Οδηγός Υποψηφίων Ενδυνάμωσε τον αντίκτυπο της κοινωνικής σου δράσης! Ashoka Greece http://www.ashoka-impact.gr/ http://greece.ashoka.org/ Email: ashokagreece@ashoka.org Οδηγός Υποψηφίων

Διαβάστε περισσότερα

Create, Network & Grow

Create, Network & Grow Create, Network & Grow Διοργανωτές Ερευνητική Μονάδα Οικονομικής Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Κύριο ερευνητικό αντικείμενο της Ερευνητικής Μονάδας Οικονομικής Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα: 19 Μέγεθος: 404 cm ² Μέση κυκλοφορία: 1070 Επικοινωνία εντύπου:

Σελίδα: 19 Μέγεθος: 404 cm ² Μέση κυκλοφορία: 1070 Επικοινωνία εντύπου: Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Εβδομαδιαία Σελίδα: 18 Μέγεθος: 174 cm ² Μέση κυκλοφορία: 1650 Επικοινωνία εντύπου: 2130097107-8 Σελίδα: 19 Μέγεθος: 404 cm ² Μέση κυκλοφορία: 1070 Επικοινωνία εντύπου:

Διαβάστε περισσότερα

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship)

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Οι αιτήσεις ξεκίνησαν (1ος κύκλος εγγραφών μέχρι 20 Ιουνίου 2015) Έναρξη μαθημάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2015 Επιστημονικές υπεύθυνες:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. Κυρίες και Κύριοι,

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. Κυρίες και Κύριοι, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κυρίες και Κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκοµαι σήµερα εδώ στα πρώτα γενέθλια ενός σηµαντικού ελληνικού επιτεύγµατος που µας φέρνει στην «καρδιά» των πιο

Διαβάστε περισσότερα

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Ημερήσια Σελίδα: 29 Μέγεθος: 27 cm ² Μέση κυκλοφορία: 590 Επικοινωνία εντύπου: (210)

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Ημερήσια Σελίδα: 29 Μέγεθος: 27 cm ² Μέση κυκλοφορία: 590 Επικοινωνία εντύπου: (210) Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Ημερήσια Σελίδα: 32 Μέγεθος: 48 cm ² Μέση κυκλοφορία: 350 Επικοινωνία εντύπου: (210) 6061.000 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Οικονομική / Ημερήσια Σελίδα: 29 Μέγεθος:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σας ενημερώνουμε ότι προδημοσιεύτηκε το πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος Ανταγωνιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ

Σκοπός της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΣΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΣΙΚΟΣΗΣΑ Α..ΠΑΙ.Σ.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕ: Γιώργος Μουστάκας email: moke1@aspete.gr ΣΗΛΕΦΩΝΟ: 210-28 96 884 blog: http://mokeaspete.blogspot.com/

Διαβάστε περισσότερα

Αποτίμηση προόδου και επόμενα βήματα ανάπτυξης. Δρ. Jorge-A. Sanchez-P., Δρ. Νίκος Βογιατζής

Αποτίμηση προόδου και επόμενα βήματα ανάπτυξης. Δρ. Jorge-A. Sanchez-P., Δρ. Νίκος Βογιατζής Αποτίμηση προόδου και επόμενα βήματα ανάπτυξης Δρ. Jorge-A. Sanchez-P., Δρ. Νίκος Βογιατζής Τα Clusters ως Καταλύτης Καινοτομίας Συνεργατικοί Σχηματισμοί / Συμπλέγματα Φορέων Καινοτομίας /Cl Clusters:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΝΕΑΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

της Τυποποίησης και των Προτύπων

της Τυποποίησης και των Προτύπων «Αξιοποίηση της Τυποποίησης και των Προτύπων από τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις» Αθήνα, 13 Μαρτίου 2013 Διονύσιος Τσαγκρής Προϊστάμενος Δ/νσης ΜΜΕ SME Envoy το πλαίσιο & τα εργαλεία υλοποίησης Small

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 10 Νοεµβρίου 2011 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 10 Νοεµβρίου 2011 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 10 Νοεµβρίου 2011 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ένας κόσµος νέων δυνατοτήτων για τους Έλληνες εξαγωγείς στο διαδίκτυο, µια ακόµη πρωτοβουλία ουσίας της Eurobank για ανάπτυξη µε αιχµή την εξωστρέφεια Ένας νέος «πλανήτης»

Διαβάστε περισσότερα

Η προστιθέμενη αξία της συμμετοχής

Η προστιθέμενη αξία της συμμετοχής Η προστιθέμενη αξία της συμμετοχής Η προστιθέμενη Αξία της συμμετοχής Έκθεση Διαχείρισης/ Μη Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Sustainable Company Δίκτυα Υπεύθυνων Προμηθευτών Ανταποκρίνεστε στην απαίτηση

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του Γενικού ιευθυντή ιονύση Νικολάου. στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσµου Βιοµηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος

Χαιρετισµός του Γενικού ιευθυντή ιονύση Νικολάου. στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσµου Βιοµηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος Σ Υ Ν Ε Σ Μ Ο Σ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ω Ν Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Ω Ν Χαιρετισµός του Γενικού ιευθυντή ιονύση Νικολάου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσµου Βιοµηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος 17

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του Προγράμματος

Προκήρυξη του Προγράμματος Προκήρυξη του Προγράμματος Σύνοψη: Το παρόν αποτελεί το κείμενο της Προκήρυξης του 5 ου κύκλου του Προγράμματος «egg - enter grow go», καλύπτοντας το πλαίσιο, τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχοµένων. Οδηγός Υποψηφίων- Πρόγραμμα Impact 2017 της Ashoka 1

Πίνακας Περιεχοµένων. Οδηγός Υποψηφίων- Πρόγραμμα Impact 2017 της Ashoka 1 Οδηγός Υποψηφίων Πρόγραµµα Impact 2017 Πίνακας Περιεχοµένων Εισαγωγή... 2 Το πρόγραµµα συνοπτικά... 3 Οι στόχοι του προγράµµατος... 3 Η διαδικασία και τα στάδια του προγράµµατος... 4 Ποιος µπορεί να συµµετάσχει

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ε Μ Ε Λ. 3 Ιουλίου 2015. Μ. Χλουβεράκης. Πρόεδρος ΚΕΜΕΛ (Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Johnson & Johnson Hellas SA

Κ Ε Μ Ε Λ. 3 Ιουλίου 2015. Μ. Χλουβεράκης. Πρόεδρος ΚΕΜΕΛ (Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Johnson & Johnson Hellas SA Κ Ε Μ Ε Λ Μ. Χλουβεράκης Πρόεδρος ΚΕΜΕΛ (Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Johnson & Johnson Hellas SA 3 Ιουλίου 2015 Bοηθούμε τους νέους να τολμήσουν το όραμά τους! Ποιοί είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμα Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - INNOVENTER

Καινοτόμα Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - INNOVENTER Project co-funded by the European Union and National Funds of the participating countries Καινοτόμα Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα - INNOVENTER Project co-funded

Διαβάστε περισσότερα

DΑΤΑCON Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ: ΕΦΕΣΟΥ 6 17121 Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ.- ΦΑΞ: 210-9313750-2 e-mail:info@datacon.gr www.datacon.gr

DΑΤΑCON Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ: ΕΦΕΣΟΥ 6 17121 Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ.- ΦΑΞ: 210-9313750-2 e-mail:info@datacon.gr www.datacon.gr DΑΤΑCON Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ: ΕΦΕΣΟΥ 6 17121 Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ.- ΦΑΞ: 210-9313750-2 e-mail:info@datacon.gr www.datacon.gr Πέντε δράσεις του Ταμείου Επιχειρηματικότητας του ΕΤΕΑΝ για δανειοδότηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000 2006 Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΟ 2.5 Ενίσχυση

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης Πολιτικές και Δέσμη Νομοθετικών Παρεμβάσεων Για μία Ελλάδα φιλική στις Επιχειρήσεις

Σχέδιο Δράσης Πολιτικές και Δέσμη Νομοθετικών Παρεμβάσεων Για μία Ελλάδα φιλική στις Επιχειρήσεις Σχέδιο Δράσης Πολιτικές και Δέσμη Νομοθετικών Παρεμβάσεων Για μία φιλική στις Επιχειρήσεις 1. Η Πρωτοβουλία για την Άρση των Εμποδίων στην Επιχειρηματική Δραστηριότητα Η αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Σερρών. REPORT: Διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης στο ΕΚΕΤΑ Θεσσαλονίκης από τη ΜοΚΕ

Τ.Ε.Ι. Σερρών. REPORT: Διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης στο ΕΚΕΤΑ Θεσσαλονίκης από τη ΜοΚΕ REPORT: Διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης στο ΕΚΕΤΑ Θεσσαλονίκης από τη ΜοΚΕ Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (Μο.Κ.Ε.) του ΤΕΙ Σερρών πραγματοποίησε στις 8/12/2011 εκπαιδευτική επίσκεψη στο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ179-ΩΗΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ179-ΩΗΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2006

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2006 Αθήνα, 1 η Αυγούστου 2006 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2006 Ισχυρή Αύξηση Καθαρών Κερδών κατά 41,6% σε 318εκ. Επέκταση Χορηγήσεων κατά 24,5% και Κεφαλαίων υπό ιαχείριση κατά 22,9% υναµική Αύξηση Εσόδων

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 12 Μαΐου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 12 Μαΐου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 12 Μαΐου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» με τους 20 προκριθέντες στη Β Φάση του 3ου Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας Πρωτοποριακές υποψηφιότητες από κορυφαία ερευνητικά κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε τις καινοτόμες ιδέες. Ενισχύουμε την παραγωγική σκέψη. Γ. Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ Γ. Δουκίδης, Καθηγητής ΟΠΑ

Στηρίζουμε τις καινοτόμες ιδέες. Ενισχύουμε την παραγωγική σκέψη. Γ. Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ Γ. Δουκίδης, Καθηγητής ΟΠΑ Στηρίζουμε τις καινοτόμες ιδέες Ενισχύουμε την παραγωγική σκέψη Γ. Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ Γ. Δουκίδης, Καθηγητής ΟΠΑ ΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Το Prototype by TEE αποτελεί πρωτοβουλία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ

Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Τεύχος 27 Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ - e-mail: info@aneser.gr Σε αυτό το τεύχος Προσέγγιση LEADER Προγράμματα για ιδιώτες Ενημερωτικό δελτίο Πηγή:www.manwithvannottingham.co.uk

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ. Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ. Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Περιφερειακή / Ημερήσια / Π. Θεσσαλίας Ημερομηνία: Σάββατο,

Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Περιφερειακή / Ημερήσια / Π. Θεσσαλίας Ημερομηνία: Σάββατο, Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Περιφερειακή / Ημερήσια / Π. Θεσσαλίας Σελίδα: 1,11 (1 από 2) Μέγεθος: 108 cm ² Επικοινωνία εντύπου: (2410) 564.000-001 Είδος: Εφημερίδα / Κύρια / Περιφερειακή / Ημερήσια / Π.

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακός Σχεδιασμός & Επιχειρηματικότητα

Επιχειρησιακός Σχεδιασμός & Επιχειρηματικότητα ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Επιχειρησιακός Σχεδιασμός & Επιχειρηματικότητα Ενότητα 4: Επιχειρηματική Ομάδα Νικόλαος Καρανάσιος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία)

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (Ανοιχτή Διαδικασία) κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΟΥ Βόλος 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 1 Αγαπητοί προσκεκλημένοι,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σ.Ε.Γ.Ε. ιδρύθηκε το 1997 στην Θεσσαλονίκη και απευθύνεται σε γυναίκες που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Ο Σ.Ε.Γ.Ε. ιδρύθηκε το 1997 στην Θεσσαλονίκη και απευθύνεται σε γυναίκες που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Ο Σ.Ε.Γ.Ε. ιδρύθηκε το 1997 στην Θεσσαλονίκη και απευθύνεται σε γυναίκες που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), με πανελλήνιο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΕΛΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ι ΡΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ FOUNDATION FOR ECONOMIC & INDUSTRIAL RESEARCH Τσάµη Καρατάση 11, 117 42 Αθήνα, Tηλ.: 210 92 11 200-10, Fax:210 92 33 977 11 Tsami Karatassi, 117 42 Athens, Greece,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ERASMUS + Πρόγραμμα της Ε.Ε. Erasmus + για τον τομέα Νεολαία Σεμινάριο κατάρτισης Βασική Δράση 2 Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ERASMUS + Πρόγραμμα της Ε.Ε. Erasmus + για τον τομέα Νεολαία Σεμινάριο κατάρτισης Βασική Δράση 2 Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ERASMUS + Πρόγραμμα της Ε.Ε. Erasmus + για τον τομέα Νεολαία Σεμινάριο κατάρτισης Βασική Δράση 2 Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2014 Αναστασία Φιλίνη Συντονίστρια Ε.Μ.Σ. Πρόγραμμα της Ε.Ε. Erasmus

Διαβάστε περισσότερα

Α.Σ. Δίκτυο Αλληλεγγύης Solidarity Network Κίνητρα και Εργαλεία για την Ενίσχυση των Κοιν.Σ.ΕΠ.

Α.Σ. Δίκτυο Αλληλεγγύης Solidarity Network Κίνητρα και Εργαλεία για την Ενίσχυση των Κοιν.Σ.ΕΠ. Α.Σ. Δίκτυο Αλληλεγγύης Solidarity Network Κίνητρα και Εργαλεία για την Ενίσχυση των Κοιν.Σ.ΕΠ. ΗΠράξη«ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΕΛΛΑΚΗΣ.

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΕΛΛΑΚΗΣ. ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΕΛΛΑΚΗΣ hstellakis@gmail.com (Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων: Θα ανακοινωθεί μέσω ανακοίνωσης στο eclass) Απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ)

Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) Νέα Προγραμματική Περίοδος 2014-2020 Νέο ΕΣΠΑ Τα Επιχειρησιακά Προγράμματα που υπεβλήθησαν είναι επτά τομεακά και δεκατρία περιφερειακά. Ο προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμα Προγράμματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Υποστηρικτές:

Καινοτόμα Προγράμματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Υποστηρικτές: Καινοτόμα Προγράμματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Υποστηρικτές: Solidarity Mission solidarity (= αλληλέγγυα) η αλληλεγγύη είναι η βασική αξία που χαρακτηρίζει τις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ)

Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Εκπαίδευση και Περιφερειακή Ανάπτυξη: Ευρωπαϊκές Πολιτικές και η Ελληνική Εμπειρία (ΠΤΔΕ) Γιάννης Ρουσσάκης 8/3/2013 Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S20/2019. Ο αθλητισμός ως μέσο για την ενσωμάτωση και την κοινωνική ένταξη των προσφύγων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S20/2019. Ο αθλητισμός ως μέσο για την ενσωμάτωση και την κοινωνική ένταξη των προσφύγων ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S20/2019 Ο αθλητισμός ως μέσο για την ενσωμάτωση και την κοινωνική ένταξη των προσφύγων Η παρούσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων έχει στόχο την υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το τεύχος. Τι είναι τα ΤΟΠΣΑ; Ποιους αφορούν; σελ. 02. Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» σελ. 03

Σε αυτό το τεύχος. Τι είναι τα ΤΟΠΣΑ; Ποιους αφορούν; σελ. 02. Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» σελ. 03 Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ Α. Σ. «Σ Υ Ν - Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ» Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Σ 2013- Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ 2013, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 1 Α.Σ. «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ»,

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελούν ένα αποτελεσματικό όχημα για την προώθηση της ανάπτυξης και της ευημερίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Αποτελούν ένα αποτελεσματικό όχημα για την προώθηση της ανάπτυξης και της ευημερίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -1980- ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΕ & ΕΒΕΑ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ProCredit Group event: Ιnternational B2B event ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 9.5.16. «Η επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ Ηπείρου Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης ΕΠΕΑΕΚ Επιχειρηματικότητα Έκδοση 30 Απριλίου 2007 Νέο Μάθημα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2007 Οι ανακοινώσεις για το Μάθημα δημοσιεύονται

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του Προγράμματος egg Πλατφόρμα «Start-Up»

Προκήρυξη του Προγράμματος egg Πλατφόρμα «Start-Up» Προκήρυξη του Προγράμματος egg Πλατφόρμα «Start-Up» Σύνοψη: Το παρόν αποτελεί το κείμενο της Προκήρυξης του 7 ου κύκλου του Προγράμματος «egg - enter grow go» για την Πλατφόρμα «Start-Up», καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις 2.0 & Η Νέα Επιχειρηματικότητα. Επιχειρηματικότητα. Εισηγητής: Βασίλης Δαγδιλέλης

Επιχειρήσεις 2.0 & Η Νέα Επιχειρηματικότητα. Επιχειρηματικότητα. Εισηγητής: Βασίλης Δαγδιλέλης Επιχειρήσεις 2.0 & Η Νέα Επιχειρηματικότητα Επιχειρηματικότητα Εισηγητής: Βασίλης Δαγδιλέλης Ποια είναι η «δημόσια εικόνα» της; Οπωσδήποτε δεν είναι πάντοτε μια έννοια «θετικά φορτισμένη» τουλάχιστον στη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Στόχος της ΜΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ θα είναι η επέκταση, ενίσχυση και ποιοτική αναβάθμιση των παρεμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική έρευνας. ΤΕΙ Κρήτης. (i) Βασικοί άξονες ανάπτυξης έρευνας

Στρατηγική έρευνας. ΤΕΙ Κρήτης. (i) Βασικοί άξονες ανάπτυξης έρευνας ΤΕΙ Κρήτης Στρατηγική έρευνας (i) Βασικοί άξονες ανάπτυξης έρευνας Η ερευνητική στρατηγική του ΤΕΙ Κρήτης, εκτός από την αναγνώριση της ανάγκης για να ενθαρρύνει την έρευνα που βασίζεται στην επιστημονική

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Καραμούζης Ομιλία σε Γ.Σ. Eurobank

Ν. Καραμούζης Ομιλία σε Γ.Σ. Eurobank Αγαπητοί Μέτοχοι, Αγαπητοί Συνάδελφοι, Κυρίες και Κύριοι, Το 2016 ανέδειξε την καθοριστική σημασία του σταθερού μακροoοικονομικού και πολιτικού περιβάλλοντος, καθώς και των ευνοϊκών προσδοκιών για τη χρηματοοικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY. O Χάρτης Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY. O Χάρτης Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ BRAVO SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY O Χάρτης Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας Οι επιχειρήσεις που αναπτύσσουν πρωτοβουλίες, προγράμματα, πολιτικές και διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάπτυξη στην πράξη» Οι πολιτικές µας

«Ανάπτυξη στην πράξη» Οι πολιτικές µας «Ανάπτυξη στην πράξη» Οι πολιτικές µας Ανάπτυξη: το εθνικό µας στοίχηµα Ανάσχεση της ύφεσης, τόνωση των επενδύσεων, ρευστότητα στην αγορά και στην πραγµατική οικονοµία για επανεκκίνηση στα τέλη του 2011

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Π. Κ.Π. «LEADER+» ( )

Ε.Π. Κ.Π. «LEADER+» ( ) Ε.Π. Κ.Π. «LEADER+» (2000-2006) Το τοπικό πρόγραμμα Leader+ της Αναπτυξιακής Κιλκίς δομήθηκε γύρω από την έννοια της υπεροχής συγκεράζοντας σε αυτή έννοιες όπως αυτή της ολικής ποιότητας, της αειφορείας,

Διαβάστε περισσότερα

CoopStarter. Μπρέχας Λουκάς Φεβρουαρίου 2016

CoopStarter. Μπρέχας Λουκάς Φεβρουαρίου 2016 CoopStarter Μπρέχας Λουκάς 25-27 Φεβρουαρίου 2016 Περιεχόμενα Το έργο CoopStarter Εκπαιδευτική Σύμπραξη Grundtvig Συμμετέχοντες Προφίλ συνεργαζόμενων χωρών και Μελέτες Περιπτώσεων Πρόγραμμα κατάρτισης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013) 2 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ 3 ΠΑΑ 2007-2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013) 2 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ 3 ΠΑΑ 2007-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013) 2 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών προσκαλεί

Διαβάστε περισσότερα

GENAG ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

GENAG ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ GENAG ΝΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ Ένα πρωτοποριακό πολυετές πρόγραμμα στην Ελλάδα για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα. Υποστηρίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

A Π Ο Φ Α Σ Η. Ο Υφυπουργός, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού

A Π Ο Φ Α Σ Η. Ο Υφυπουργός, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ειδική Γραμματεία ιαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ Ειδική Υπηρεσία ιαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για όλα αυτά που ακούστηκαν, καθώς και να ευχαριστήσω τον φίλο Νίκο Εμπέογλου, και το ALBA για την οργάνωση της σημερινής εκδήλωσης που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ʺΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ"ʺ «Στήήριξη και Ανάάδειξη Πολυνησιωτικώών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίίδευση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εθνικό Πρόγραμμα για την Επανεκκίνηση της Αθήνας, τη Δημιουργία Θέσεων Εργασίας και τη Στήριξη της Κοινωνικής Συνοχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εθνικό Πρόγραμμα για την Επανεκκίνηση της Αθήνας, τη Δημιουργία Θέσεων Εργασίας και τη Στήριξη της Κοινωνικής Συνοχής Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικό Πρόγραμμα για την Επανεκκίνηση της Αθήνας, τη Δημιουργία Θέσεων Εργασίας και τη Στήριξη της Κοινωνικής Συνοχής Υπογράφηκε σήμερα 09/04 από την Υπουργό Ανάπτυξης,

Διαβάστε περισσότερα

Με τις Επιχειρήσεις για την Ανάπτυξη: Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης από τη Eurobank. Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2012

Με τις Επιχειρήσεις για την Ανάπτυξη: Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης από τη Eurobank. Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2012 Με τις Επιχειρήσεις για την Ανάπτυξη: Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης από τη Eurobank Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2012 2009, οι πρωτοβουλίες της Τράπεζας για την στήριξη της Ελληνικής οικονομίας Η Eurobank, από τον

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές συμπράξεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας

Στρατηγικές συμπράξεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας KA2 Συνεργασία για Καινοτομία και Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών Αναμενόμενα αποτελέσματα Τα σχέδια που υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης αναμένονται να επιφέρουν τα παρακάτω αποτελέσματα: Καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

Mascil Πειραματικός προσδιορισμός του χρόνου αντίδρασης ενός ποδηλάτη

Mascil Πειραματικός προσδιορισμός του χρόνου αντίδρασης ενός ποδηλάτη Mascil 2014-2015 Πειραματικός προσδιορισμός του χρόνου αντίδρασης ενός ποδηλάτη ΦΥΣΙΚΗ: Κινήσεις : ευθύγραμμη ομαλή, ευθύγραμμα ομαλά επιταχυνόμενη ΒΙΟΛΟΓΙΑ Βιολογικός χρόνος αντίδρασης ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΧΩΡΟ

Διαβάστε περισσότερα