ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Ε.Ν. ΠΑΣΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΈΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΤΟΣ 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Ε.Ν. ΠΑΣΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΈΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΤΟΣ 2012"

Transcript

1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Ε.Ν. ΠΑΣΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΈΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΤΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙ Προέκταση κρηπιδώματος τουλάχιστον 50 μ. και διαπλάτυνση στα 50 μ. για την πρυμνοδέτηση ή πλαγιοδέτηση των πλοίων. Εκβάθυνση κατά μήκος του προβλήτα-αίθουσα αναμονής-χώροι υγιεινής -τοποθέτηση προσκρουστήρων. 2. ΑΙΓΙΝΑ Κατασκευή λιμενοβραχίονα για προστασία από Δ-ΝΔ ανέμους. Εκβάθυνση λιμενολεκάνης-καθαρισμός εισόδου από υπάρχοντες υφάλους ή σήμανση αυτών. Απαιτείται νέα χαρτογράφηση γιατί τα βυθίσματα δεν ανταποκρίνονται σε αρκετά σημεία της λιμενολεκάνης. Λείπουν δέστρες (μπίντες) και οι προσκρουστήρες που υπάρχουν είναι ελαστικά αυτοκινήτων. Δεν υπάρχει αίθουσα αναμονής επιβατών και w.c. Να ενισχυθεί η φωτοβολία του φανού του προβλήτα (χάνεται στα φώτα της πόλης). 3.ΜΕΘΑΝΑ Δεν προστατεύεται από Α-ΒΑ ανέμους. Λείπουν χώροι υγιεινής και αίθουσα αναμονής. Ενίσχυση φωτοβολίας. Να τοποθετηθεί μια ακόμη δέστρα στο κεφάλι του προβλήτα. Τοποθέτηση προσκρουστήρων. 4.ΠΟΡΟΣ Απαιτείται εκβάθυνση του διαύλου. Λείπουν w.c. και αίθουσα αναμονής. Απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αγκυρών ΑΒΕΡΩΦ από το νέο λιμάνι. Συνεχής μπερδέματα των αγκυρών των επιβατηγών πλοίων. 5. ΥΔΡΑ Προέκταση κρηπιδώματος προς το εξωτερικό φανάρι για εξυπηρέτηση 2 πλοίων συγχρόνως. Λείπουν χώροι υγιεινής και αίθουσα αναμονής επιβατών. Τοποθέτηση προσκρουστήρων. 6. ΣΠΕΤΣΕΣ Κατασκευή κυματοθραύστη για προστασία από ΒΔ έως ΒΑ ανέμους. Εκβάθυνση κατά μήκος του προβλήτα. Τοποθέτηση προσκρουστήρωνκατασκευή χώρων υγιεινής και αίθουσα αναμονής.

2 7. ΝΕΑΠΟΛΗ Απαιτείται άμεση εκβάθυνση λιμενολεκάνης και επέκταση προβλήτα. Δεν υπάρχουν μπαλόνια (προσκρουστήρες) στέγαστρα επιβατών. 8. ΚΥΘΗΡΑ (ΔΙΑΚΟΦΤΗΣ) Εκβάθυνση-προσκρουστήρες. Προβληματική η αγκυροβολία λόγω της ποιότητας του βυθού (πετρώδης). Να δημιουργηθεί θέση πρυμνοπλαγιοδέτησης (L)για ασφαλή παραμονή των πλοίων. Κατασκευή χώρων υγιεινής και αίθουσα αναμονής. 9. ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ Από τα πλέον δύσκολα/ προβληματικά λιμάνια λόγω μικρού εύρους λιμενολεκάνης και μη προστασίας από ΒΑ ανέμους. Χρειάζεται φωτοσήμανση εισόδου και φωτισμό στον προβλήτα. Εκβάθυνση λιμενολεκάνης, κατασκευή μεγαλύτερου προβλήτα με καλύτερο προσανατολισμό (καθετότητα προς Β). Να γίνει χαρτογράφηση έξωθεν του λιμένος. 10. ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ Απαιτείται εκβάθυνση λιμενολεκάνης. Ανύψωση των κρηπιδωμάτων τουλάχιστον για 50 c m. 11. ΓΥΘΕΙΟ Απαιτείται εκβάθυνση. Διαπλάτυνση επέκταση προβλήτα και να δημιουργηθεί θέση L. Καλύτερος φωτισμός στον προβλήτα. Λείπουν προσκρουστήρες (μπαλόνια) στέγαστρα επιβατών και χώροι υγιεινής. 12. ΚΥΘΝΟΣ Φωτοσήμανση βραχονησίδας ΜΕΡΙΧΑΣ. Προστασία του νέου προβλήτα από λιμενοβραχίονα (Δ-ΝΔ άνεμοι). Προσκρουστήρες αίθουσα αναμονής w.c. Εκβάθυνση εσωτερικού λιμένα. 13. ΣΕΡΙΦΟΣ Φωτοσήμανση εισόδου προσκρουστήρες - αίθουσα αναμονής - προέκταση προβλήτα προς Α και διαπλάτυνση προς Ν. Κατασκευή λιμενοβραχίονα για προστασία από Ν ανέμους. 14. ΣΙΦΝΟΣ Επέκταση προβλήτα. Δημιουργία ικανού χερσαίου χώρου για την εξυπηρέτηση των αυτοκινήτων. Κατασκευή λιμενοβραχίονα για προστασία από Δ-ΝΔ ανέμους. Προσκρουστήρες Αίθουσα αναμονής επιβατών Χώροι υγιεινής.

3 15. ΜΗΛΟΣ Επέκταση προβλήτα για την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση τουλάχιστον 3 πλοίων. Δημιουργία θέσεως (L) πρυμνοπλαγιοδέτησης. Τοποθέτηση προσκρουστήρων, εκβάθυνση, βελτίωση σταθμού επιβατών χώρων υγιεινής. Να γίνει καλύτερος ο φωτισμός του προβλήτα. 16. ΚΙΜΩΛΟΣ Απαραίτητη η φωτοσήμανση βραχονησίδων ΡΕΥΜΑΤΟΝΗΣΙΑ. Επέκταση προβλήτα από Δ προς Α. Κατασκευή λιμενοβραχίονα για προστασία από Ν-ΝΑ ανέμους. Σκιάδες, w.c., προσκρουστήρες. 17. ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Ίσως το πιο επικίνδυνο λιμάνι της χώρας. Απαραίτητη η φωτοσήμανση των βραχονησίδων ΠΟΛΥΟ-ΞΕΡΕΣ-ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ και του Ακ.ΛΑΤΙΝΗ καθιστά επικίνδυνη είσοδο και έξοδο των πλοίων. Επέκταση προβλήτα προς Α. Προσκρουστήρες, σκιάδες, w.c. Εκβάθυνση. 18. ΣΙΚΙΝΟΣ Εκβάθυνση λιμενολεκάνης. Επέκταση προβλήτα. Φωτισμός προβλήτα, στέγαστρα επιβατών. Απροστάτευτο στους ΝΔ ανέμους. 19. ΙΟΣ Επέκταση προβλήτα προς Β. Εκβάθυνση λιμενολεκάνης. Κρίνεται αναγκαίο κατά τους θερινούς μήνες να τοποθετηθούν διαχωριστικά και σημαντήρες ώστε να οριοθετηθεί η περιοχή των λουομένων για την αποφυγή ατυχήματος. 20. ΘΗΡΑΣΙΑ Επικίνδυνη η προσέγγιση μεγάλων πλοίων λόγω αδυναμίας αγκυροβολίας εξαιτίας του μεγάλου βάθους. Επέκταση προβλήτα προς Β. 21. ΘΗΡΑ ( ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ) Επειδή ο συγκεκριμένος χώρος (ΑΘΗΝΙΟΣ) είναι αδύνατον να γίνει λιμάνι λόγω του μεγάλου βάθους, είναι επιβεβλημένη η μεταφορά του λιμανιού σε άλλη περιοχή. Τα έργα που έγιναν στον ΑΘΗΝΙΟ οπωσδήποτε βελτίωσαν την κατάσταση, δεν έλυσαν όμως το βασικό πρόβλημα του λιμανιού που είναι η ασφαλής προσέγγιση και παραμονή των πλοίων. Αυξήθηκε ο χερσαίος χώρος και θεωρητικά οι θέσεις πρυμνοδέτησης, όμως στην πράξη δεν μπορούν ταυτόχρονα να εξυπηρετηθούν περισσότερα από δυο πλοία λόγω του συγκλίνοντα προσανατολισμού των προβλητών. Δημιουργία θέσεως (L) πρυμνοπλαγιοδέτησης. Συχνές απώλειες αγκυρών λόγω μεγάλου βάθους και εντελώς απροστάτευτο ελλείψει λιμενοβραχίονα από ΝΔ-Δ ανέμους.

4 22. ΑΝΑΦΗ Η κατασκευή του νέου προβλήτα έχει βελτιώσει την κατάσταση. Εξακολουθεί να είναι απροστάτευτο από τους ΝΔ ανέμους. Να τοποθετηθούν προσκρουστήρες. Λείπουν χώροι υγιεινής και αίθουσα επιβατών. 23. ΝΑΞΟΣ Εκβάθυνση λιμενολεκάνης εώς την είσοδο της μαρίνας. Αύξηση φωτοβολίας λιμενοβραχίονα. Σήμανση φωτοσήμανση υφάλου ΦΡΟΥΡΟΣ έξωθεν του λιμένος. Αύξηση της εμβέλειας του φανού ΑΜΑΡΙΔΕΣ και τοποθέτηση ανακλαστήρα ραντάρ. Προσκρουστήρες. 24. ΠΑΡΟΣ Ενίσχυση φωτοβολίας φανού ΑΓΙΟΣ ΦΩΚΑΣ (χάνεται στα φώτα της πόλης). Απαιτείται επανασχεδιασμός στις κλίσεις των ραμπών ώστε να εξυπηρετούνται όλα τα πλοία. Προσκρουστήρες και δημιουργία περισσότερου χερσαίου χώρου για τη στάθμευση των αυτοκινήτων που πρόκειται να φορτωθούν στα πλοία. Εκβάθυνση πλησίον των θέσεων 6,7,8. Δημιουργία τουλάχιστον μιας θέσεως (L) πρυμνοπλαγιοδέτησης για παραμονή πλοίου με δυσμενείς καιρικές συνθήκες. 25. ΣΥΡΟΣ Σε πολλά σημεία της λιμενολεκάνης το βάθος έχει ελαττωθεί με αποτέλεσμα να δυσχεραίνονται οι χειρισμοί των πλοίων με μεγάλο βύθισμα. Δεν διατίθεται θέση πρυμνοπλαγιοδέτησης για ασφαλή παραμονή πλοίου όταν επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες. Κατά πληροφορίες μας έχει γίνει σχεδιασμός για νέο λιμάνι, νέας παγίδας, χωρίς να ζητηθούν οι απόψεις μας Ενίσχυση φωτοβολίας φανών εισόδου. 26. ΚΕΑ Επέκταση προβλήτα προς Β και προς Ν. Εκβάθυνση λιμενολεκάνης. Φωτοσήμανση λιμενοβραχίονα. Να τοποθετηθούν προσκρουστήρες. Επέκταση λιμενοβραχίονα κατά 30 μ.το λιγότερο. 27. ΑΝΔΡΟΣ (ΓΑΥΡΙΟΝ) Σε όλη τη λιμενολεκάνη απαιτείται εκβάθυνση. Λόγω του περιορισμένου βυθίσματος και του λασπώδους βυθού, δημιουργούνται προβλήματα στις αναρροφήσεις των πλοίων κατά την διάρκεια χειρισμών. Να γίνει φωτοσήμανση του ύφαλου «Βουβή» και της βραχονησίδας «Τουρλίτης». Να ενισχυθεί η φωτοβολία του πράσινου φανού του λιμενοβραχίονα. Να μετατραπεί σε προβλήτα ο βραχώδης λιμενοβραχίονας.

5 28. ΤΗΝΟΣ Έχουν γραφεί τόσα πολλά και έχουν ειπωθεί άλλα τόσα από ειδικούς και μη για το συγκεκριμένο λιμάνι. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είχαμε προβλέψει από τότε που ξεκίνησε να σχεδιάζεται το νέο έργο, ότι δηλαδή η υλοποίηση του (κατασκευή προστατευτικού λιμενοβραχίονα-νησίδα) θα δημιουργήσει πολύ περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσει. Η αποπεράτωση του έργου θα στερήσει από κάποιες κατηγορίες πλοίων την δυνατότητα προσέγγισης αφού η λιμενολεκάνη που δημιουργείται θα είναι παγίδα όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές. Κρίνεται επιβεβλημένο να υλοποιηθεί σύντομα το νέο έργο που εκτελείται στην εξωτερική πλευρά του λιμανιού ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται από τα πλοία σαν εναλλακτική λύση όταν οι καιρικές συνθήκες βέβαια το επιτρέπουν. Απαραίτητη η εκβάθυνση της εσωτερικής λιμενολεκάνης. Έχει μειωθεί σημαντικά το βάθος λόγω των προσχώσεων. 29. ΜΥΚΟΝΟΣ α)παλαιό λιμάνι Εκβάθυνση λιμενολεκάνης. Τοποθέτηση προσκρουστήρων. β)νέο Λιμάνι Δεν προστατεύεται από τους ΝΔ-ΒΔ ανέμους. Χρειάζεται αίθουσα αναμονής επιβατών και καλύτερες σκιάδες. Να φωτοσημανθεί η βραχονησίδα ΚΑΒΟΥΡΑΣ. Να αντικατασταθούν οι κατεστραμμένοι προσκρουστήρες. 30. ΑΜΟΡΓΟΣ (ΚΑΤΑΠΟΛΑ) Επέκταση προβλήτα προς Α ή προς Δ. Φωτοσήμανση εισόδου. Προσκρουστήρες. Σκιάδες, w.c. Να γίνει αποξήλωση της κεκλιμένης ράμπας. 31. ΑΜΟΡΓΟΣ (ΑΙΓΙΑΛΗ) Διαπλάτυνση προβλήτα προσκρουστήρες φωτισμός 32. ΔΟΝΟΥΣΑ Εκβάθυνση λιμενολεκάνης. Προέκταση προβλήτα. Κατασκευή λιμενοβραχίονα για προστασία από ΝΔ ανέμους. 33. ΡΑΦΗΝΑ Είναι η πρώτη φορά που δεν θα αναφέρουμε στερεότυπα τα ίδια προβλήματα όμως και τώρα δε μπορούμε να πούμε ότι έγινε λιμάνι παρά τα έργα βελτίωσης που έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται, γιατί λείπει το βασικό έργο που είναι η κατασκευή του προστατευτικού λιμενοβραχίονα.

6 Επιβεβλημένη η εκβάθυνση της λιμενολεκάνης αλλά και η δημιουργία ολοκληρωμένων θέσεων πρυμνοπλαγιοδέτησης (L). ΆΜΕΣΑ πρέπει να γίνει η εκβάθυνση των θέσεων 3,4. Να τοποθετηθούν προσκρουστήρες όπου δεν υπάρχουν. 34. ΛΗΜΝΟΣ Ένα μεγάλο έργο σε κόστος ολοκληρώθηκε με αμφίβολα όμως αποτελέσματα. Η κατασκευή του νέου λιμενοβραχίονα έγινε για να προστατευθεί το λιμάνι από τους Δ ανέμους, δεν πιστεύουμε όμως ότι ο στόχος επετεύχθη. Με την καθιέρωση πλέον σαν επιβατηγό λιμάνι την περιοχή του Αγίου Νικόλαου απαιτείται άμεσα κατασκευή αίθουσας αναμονής, σκιάδων και χώρων υγιεινής. Να τοποθετηθούν προσκρουστήρες. 35. ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Επέκταση προβλήτα. Εκβάθυνση λιμενολεκάνης. Φωτισμός προβλήτα. Προσκρουστήρες. 36. ΜΥΤΙΛΗΝΗ Ενίσχυση φωτοβολίας ερυθρού φανού εισόδου. Προσκρουστήρες, σκιάδες επιβατών, φωτισμός προβλήτα ελλειπής. Η κατασκευή του νέου λιμενοβραχίονα έχει ως αποτέλεσμα την δυσχερή είσοδο και έξοδο των πλοίων όταν δέχονται πλευρικό άνεμο. Χρήζει κυκλοφοριακή ρύθμιση χερσαίου χώρου. Αίθουσα επιβατών και χώροι υγιεινής. 37. ΧΙΟΣ Εκβάθυνση της λιμενολεκάνης στα 10 μ. Προσκρουστήρες-ενίσχυση φωτοβολίας ερυθρού φανού. Το ΜΠΟΥΡΤΖΙ να φωταγωγηθεί. Δίπλα στις δέστρες σταθμεύουν αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να γίνονται συχνά ζημιές. Να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση τουλάχιστον δύο πλοίων. 38. ΣΑΜΟΣ (ΒΑΘΥ) Εκβάθυνση λιμενολεκάνης κυρίως κοντά στον προβλήτα. Ο χερσαίος χώρος είναι περιορισμένος. Προσκρουστήρες. Η διάταξη των δεστρών δεν εξυπηρετεί. 39. ΣΑΜΟΣ (ΜΑΛΑΓΑΡΙ-νέο λιμάνι-έργο 2012) Χαρτογράφηση λιμένα. Χερσαία υποδομή ανύπαρκτη (σταθμοί επιβατών, χώροι υγιεινής, πρακτορείο).δημιουργία θέσεως πρυμνοπλαγιοδέτησης γιατί θα υπάρχει πρόβλημα με τις υπάρχουσες πλευρικές καιρικές συνθήκες χρησιμοποιείται και για εμπορικό λιμάνι με όλα τα επακόλουθα.

7 40. ΣΑΜΟΣ (ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ) Εκβάθυνση (συνεχείς προσχώσεις). Ενίσχυση φωτοβολίας φανών εισόδου. Προσκρουστήρες-στέγαστρα επιβατών (υποτυπώδη). Λόγω οριακών βυθισμάτων λιμενολεκάνης, δυσκολία χειρισμών (μειωμένη ικανότητα ελιγμών). Δημιουργία θέσεως L για πρυμνοπλαγιοδέτηση πλοίων νέας τεχνολογίας. 41.ΙΚΑΡΙΑ (ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ) Προβληματικό από ΒΑ-ΝΑ ανέμους, πλευρικοί, επικίνδυνο. Επέκταση ΒΔ προβλήτα προστασία από τους Α-ΝΑ ανέμους με κατασκευή λιμενοβραχίονα. Στέγαστρα επιβατών, χώροι υγιεινής. Ενίσχυση φωτοβολίας φανού εισόδου. Ο χερσαίος χώρος δεν εξυπηρετεί. Εκβάθυνση. 42. ΙΚΑΡΙΑ (ΕΥΔΗΛΟΣ) Προστασία από τους ΒΑ ανέμους με κατασκευή λιμενοβραχίονα. Εκβάθυνση λιμενολεκάνης. Αύξηση φωτοβολίας πράσινου φανού, προσκρουστήρες. Το υπό κατασκευή νέο λιμάνι δεν παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια και υποδομή. 43. ΦΟΥΡΝΟΙ Διαπλάτυνση εξωτερικού προβλήτα για την ασφαλή πρόσδεση των πλοίων. Κατασκευή λιμενοβραχίονα για προστασία από Β-ΒΔ ανέμους, προσκρουστήρες, φωτισμός προβλήτα, στέγαστρα επιβατών, w.c. Εκβάθυνση. 44. AΣΤΥΠΑΛΑΙΑ Ο προβλήτας που υπάρχει στη θέση «Άγιος Ανδρέας» πρέπει να επιμηκυνθεί, να διαπλατυνθεί και να γίνει εκβάθυνση της λιμενολεκάνης. 45.ΡΟΔΟΣ Κρίνεται επιβεβλημένο να γίνει εκβάθυνση περιοχής ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΣΚΑΛΑΣ. Υπάρχει προβλήτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εναλλακτική λύση όταν το λιμάνι Ρόδου δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί λόγω καιρικών συνθηκών (Α-ΝΑ άνεμοι) 46.ΚΩΣ Εκβάθυνση κατά μήκους του προβλήτα και σε απόσταση τουλάχιστον μ.

8 47. ΛΕΡΟΣ Εκβάθυνση στη μετώπη της προβλήτας. Προσκρουστήρες-στέγαστρα επιβατών. Το λιμάνι γίνεται δυσπρόσιτο με ΝΔ ανέμους. Χαρτογράφηση κόλπου Αγίας Μαρίνας και διαπλάτυνση προβλήτας. Χρησιμοποιείται σαν εναλλακτική λύση με ΝΔ ανέμους. Στον χάρτη λιμένα Λακκίου δεν υπάρχει η σήμανση της νέας μαρίνας καθώς και ο λιμενοβραχίονας αυτής που έχει φτιαχτεί εδώ και δύο χρόνια. 48. ΚΑΛΥΜΝΟΣ Εκβάθυνση σε όλη τη λιμενολεκάνη. Προσκρουστήρες-φωτισμός προβλήτας. Η προέκταση του λιμενοβραχίονα παρ όλες τις επισημάνσεις μας είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσει η είσοδος του λιμένος και τα πλοία που εισέρχονται ή εξέρχονται να κινδυνεύουν να πέσουν στα βράχια αφού η ταχύτητα είναι αναγκαστικά περιορισμένη. Ουσιαστικά είναι αλιευτικό καταφύγιο και όχι λιμάνι για πλοία μέτρα. Να γίνει η εξωτερική προβλήτα με ανάλογα βυθίσματα για την προσέγγιση μεγάλων πλοίων και ανάλογη διαμόρφωση του χερσαίου χώρου. 49. ΣΟΥΔΑ (ΧΑΝΙΑ) Εκβάθυνση-προσκρουστήρες. Η περιοχή του εμπορικού λιμένα χρειάζεται περισσότερο φωτισμό. Δεν υπάρχουν σκιάδες. Δεν υπάρχει τάξη κατά την φορτοεκφόρτωση των οχημάτων ώστε να διευκολύνονται επιβάτες και οδηγοί. Κατασκευή κεκλιμένης ράμπας. 50.ΗΡΑΚΛΕΙΟ Εκβάθυνση των αβαθών περιοχής ΓΚΟΥΛΕ ή να γίνει σήμανση (σημαντήρας). Προσκρουστήρες αντικατάσταση δέστρας στο κεφάλι της Νο.1 προβλήτας. Να γίνει εκκαθάριση (πυρομαχικά) της εσωτερικής (παλαιάς) εισόδου. 51. ΠΑΤΜΟΣ Προσκρουστήρες. Διαμόρφωση χερσαίου χώρου όσο είναι δυνατόν για αναμονή Ι.Χ. αυτοκινήτων, επιβατών. Χώροι υγιεινής. 52. ΡΕΘΥΜΝΟ Εκβάθυνση λιμενολεκάνης λόγω των συνεχών προσχώσεων. Ενίσχυση φωτοβολίας πράσινου φανού (χάνεται στα φώτα της πόλης). Δεν υπάρχουν στέγαστρα και w.c. για τους επιβάτες. Με Β ΒΑ ανέμους δημιουργείται μεγάλη αποθαλασσιά (ενίσχυση επέκταση λιμενοβραχίονα).

9 53. ΝΙΣΥΡΟΣ Εκβάθυνση-φωτοσήμανση-φωτισμός προβλήτας. Δεν υπάρχει προστατευτικός λιμενοβραχίονας. Ανατολική προβλήτα επικίνδυνη λόγω υποχώρησης του κρηπιδώματος. Προσκρουστήρες. 54. ΣΥΜΗ Προσκρουστήρες-στέγαστρα. Μικρή λιμενολεκάνη, δυσκολία χειρισμών για μεγάλα πλοία. Ανάγκη δημιουργίας από την εξωτερική πλευρά νέου προβλήτα στη θέση ρολόϊ. 55. ΤΗΛΟΣ Εκβάθυνση. Δημιουργία χερσαίου χώρου. Προσκρουστήρες. 56. ΛΕΙΨΟΙ Εκβάθυνση. Φωτοσήμανση των αβαθών. 57.ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ Δημιουργία νέου προβλήτα εξωτερικά της λιμενολεκάνης. 58. ΧΙΟΣ (ΜΕΣΤΑ) Στέγαστρα και χώροι υγιεινής. 59. ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Εκβάθυνση λιμενολεκάνης, προσκρουστήρες, στέγαστρα, w.c.επικίνδυνο λιμάνι για τις προσεγγίσεις μεγάλων πλοίων. Είναι ταυτόχρονα επιβατικό λιμάνι, εμπορικό λιμάνι, αλιευτικό καταφύγιο και μαρίνα. 60. ΨΑΡΑ Φωτοσήμανση υφάλου ΤΡΙΦΥΛΛΙ και δεν υπάρχει πράσινος φανός. Προσκρουστήρες, στέγαστρα. Επικίνδυνο λιμάνι λόγω μικρού εύρους λιμενολεκάνης. Δεν προστατεύεται από τους Ν ανέμους. 61. ΒΟΛΟΣ Στέγαστρα επιβατών, προσκρουστήρες. Να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις πρυμνοδέτησης και πρυμνοπλαγιοδέτησης (L).

10 62. ΣΚΙΑΘΟΣ Η επέκταση του προβλήτα προς τη νησίδα Δασκαλειό με δυνατότητα πρυμνοδέτησης είτε βόρεια είτε νότια θα λύσει το πρόβλημα προσέγγισης των πλοίων ασφαλώς με όλους τους καιρούς. Ταυτόχρονα θα γίνει αύξηση του χερσαίου χώρου διευκολύνοντας τα οχήματα που πρόκειται να φορτωθούν στα πλοία. 63. ΣΚΟΠΕΛΟΣ Επικίνδυνη είσοδος-έξοδος προσκρουστήρες, στέγαστρα επιβατών. Εκβάθυνση. Πρέπει να δημιουργηθεί προβλήτα στον κόκκινο φανό εισόδου με πλάτος 25 μ. Να μετατραπεί σε προβλήτα ο βραχώδης λιμενοβραχίωνας. Εκβάθυνση λιμενολεκάνης-προσκρουστήρες-φωτισμός. 64.ΣΚΟΠΕΛΟΣ (ΑΓΝΩΝΤΑΣ) Να γίνει επισκευή του προβλήτα. 65.ΣΚΟΠΕΛΟΣ (ΓΛΩΣΣΑ) Εκβάθυνση-προσκρουστήρες-φωτισμός προβλήτας. Να δημιουργηθεί προβλήτα στην εξωτερική πλευρά του βραχώδη λιμενοβραχίονα. 66. ΑΛΟΝΗΣΟΣ Επικίνδυνη πρυμνοδέτηση στον εξωτερικό προβλήτα λόγω γειτνίασης με τα βράχια του λιμενοβραχίονα. Ανεπαρκής ο φωτισμός. Εκβάθυνση εσωτερικής λιμενολεκάνης. 67.ΠΑΤΡΑ Το παλαιό λιμάνι της Πάτρας είναι πλέον μικρό απ όλες τις απόψεις για τον αριθμό και το μέγεθος των πλοίων που δραστηριοποιούνται στη γραμμή της Αδριατικής. Εκβάθυνση της νότιας εισόδου. Ως εκ τούτου είναι επιβεβλημένη η ολοκλήρωση των έργων του νέου λιμανιού για να αυξηθεί η ασφάλεια και να διευκολυνθούν όλοι με την δημιουργία του επιπλέον χερσαίου χώρου. Να γίνει κατασκευή στεγάστρων. Να δημιουργηθεί πύλη εισόδου μόνο για ΙΧ ώστε να μην περιμένουν στον ήλιο οι επιβάτες τον έλεγχο των φορτηγών. Για άλλη μια φορά κάνουμε έκκληση για λύση του μεγάλου προβλήματος του λιμανιού που είναι οι λαθρομετανάστες. 68. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Απαιτείται η διάνοιξη και εκβάθυνση του διαύλου για ασφαλέστερη διέλευση πλοίων. Κατασκευή στεγάστρων Και σε αυτό το λιμάνι, κάνουμε έκκληση για την λύση του μεγάλου προβλήματος των λαθρομεταναστών.

11 69. ΠΕΙΡΑΙΑΣ Εκβάθυνση, καθαρισμός λιμενολεκάνης κυρίως στους προβλήτες περιοχής ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ. 70. ΚΑΣΟΣ Κατασκευή λιμενοβραχίονα για προστασία από ΒΑ ανέμους. Στέγαστρα επιβατών w.c. προσκρουστήρες. 71. ΚΑΡΠΑΘΟΣ Ενίσχυση φωτοβολίας φανών εισόδου. Φωτισμός προβλήτα, δημιουργία περισσότερου χερσαίου χώρου, σκιάδες, w.c., προσκρουστήρες. Να τοποθετηθεί μια δέστρα (μπίντα) στην ΑΡ πλευρά του προβλήτα της εξωτερικής θέσης πρυμνοδέτησης. 72. ΔΙΑΦΑΝΙ Εκβάθυνση λιμενολεκάνης. Δεν προστατεύεται από ΒΑ έως ΝΑ ανέμους. 73. ΧΑΛΚΗ Απομάκρυνση πλωτής προβλήτας τουριστικών σκαφών. 74. ΣΗΤΕΙΑ Ενίσχυση φωτοβολίας φανών εισόδου. Αποκατάσταση ζημιών προβλήτα, προσκρουστήρες. 75. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Εκβάθυνση λιμενολεκάνης και κυρίως στην είσοδο του λιμένος, προσκρουστήρες. 76.ΛΑΥΡΙΟ Ενίσχυση φωτοβολίας φανών εισόδου. 77. ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ Επισκευή στην προέκταση της προβλήτας με τον χερσαίο χώρο.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 11 2 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 223 68 49 586 Κλίνες 147 365 453 121 92 1.178 Μονάδες 3 2 19 29 10 63 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 28 10 62 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Δωμάτια

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜ. 3323.1 / 01 / 05 /26-05 - 2005 Κ.Υ.Α. ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜ. 3323.1 / 01 / 05 /26-05 - 2005 Κ.Υ.Α. ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ - ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 1 ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ ΑΡΚΟΙ --- --- --- 11,601 4,062 12,761 4,468 ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ 7,920 9,504 15,841 --- --- --- --- ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 8,090 9,708 16,180 23,588 8,120 25,946 8,932

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις // ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑKH ENOTHTA ***** **** *** ** * Γενικό Άθροισμα ΔΡΑΜΑΣ ΕΒΡΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ. Πηγή: Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΜΠΙΝΓΚ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΜΠΙΝΓΚ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΜΠΙΝΓΚ στις // ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑKH ENOTHTA ***** **** *** ** * Γενικό Άθροισμα ΔΡΑΜΑΣ ΕΒΡΟΥ 8 ΘΑΣΟΥ 8 8 8. ΚΑΒΑΛΑΣ 8. ΞΑΝΘΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ 8 8...8... Πηγή: Ξενοδοχειακό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ 2019 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α

ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ 2019 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΕΩΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΩΣ ΜΥΚΟΝΟΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΡΟΔΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΧΩΡΟΙ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝOYMENΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΕΤΟΥΣ 2016

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝOYMENΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΕΤΟΥΣ 2016 Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Α Αξιωματικοί ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) 358 114 455 Ε.Β./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (EΛΕΥΣΙΝΑ) --- 1 15 Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Α Αξιωματικοί (εκ ΣΔΥΛΣ-Σχολή Λ/Φ) - Λ/Φ) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση; Η αίτηση υποβάλλεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής φόρμας που είναι διαθέσιμη εδώ. 2. Ποιος δικαιούται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΙΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΙΚΙΝΟΣ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ-ΜΗΛΟΣ

ΣΥΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΙΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΙΚΙΝΟΣ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ-ΜΗΛΟΣ ΣΥΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΙΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΙΚΙΝΟΣ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ-ΜΗΛΟΣ Από ΣΥΡΟ προς: ΝΑΞΟ ΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΙΚΙΝΟ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ ΚΙΜΩΛΟ ΜΗΛΟ DTS Οικονομική Θέση 9 15 18 12 12 12 12 DK1 Δίκυκλα έως 250 κ.ε. 6 11 11 12 12

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2005 ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΔΕΣ 14 33 43 102 64 256 ΔΩΜΑΤΙΑ 3.948 3.989 3.232 3.914 1.396 16.479 ΚΛΙΝΕΣ 7.408 7.304 5.894 7.182 2.648 30.436 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 8 22 9 39 ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 2019 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 2019 Λ/Χ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 30/04/19 ΜΑΪΟΣ 15/05/19 ΙΟΥΝΙΟΣ 19/06/19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 18/09/19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 16/10/19 Λ/Χ ΑΙΓΙΝΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 03/04/19 10:00 ΜΑΪΟΣ 01/05/19

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Θέμα: «Ανάγκες για πλήρη κάλυψη πληθυσμού με Οικογενειακό Ιατρό»

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Θέμα: «Ανάγκες για πλήρη κάλυψη πληθυσμού με Οικογενειακό Ιατρό» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Διεύθυνση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πολιτικών Παροχής Υπηρεσιών Υγείας Ταχ. Δ/νση: Θηβών 46-48 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α. Για τη Χρονική περίοδο από την έκδοσή του μέχρι και Φεβρουάριο 2019

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α. Για τη Χρονική περίοδο από την έκδοσή του μέχρι και Φεβρουάριο 2019 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ 1. ΑΘΗΝΑ Παπαρηγοπούλου 2 (Πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ 1. ΑΘΗΝΑ Παπαρηγοπούλου 2 (Πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 46529 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3069 20 Νοεμβρίου 2012 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 3331.1/04/12 Καθορισμός ενδεικτικού γενικού δικτύου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ / /

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ / / ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Περιοχή Διεύθυνση: Τηλέφωνο :.. Θεωρήθηκε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Διευθυντής Περιοχής ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ / / ΦΩΤΟ- ΓΡΑΦΙΑ Ο εικονιζόμενος (Επώνυμο, Όνομα) του (Πατρώνυμο) και της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. Τηλέφωνο : FAX: :

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ. Τηλέφωνο : FAX: : ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 26-02-209 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 322.5/4825/209 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΙΜΕΝΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ- ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΕΥ ΗΛΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ και ΑΛΕΞ/ΛΗ-ΛΗΜΝΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΧΙΟΣ-ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΚΩΣ-ΡΟ ΟΣ και 678 54,57 85 93,90 δροµολόγιο/εβδοµάδα. ιαγωνισµοί /3/09, 8/7/09, και 0//09

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ 1. ΑΘΗΝΑ Παπαρηγοπούλου 2 (Πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ 1. ΑΘΗΝΑ Παπαρηγοπούλου 2 (Πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ COSMOTE «ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS»

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ COSMOTE «ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS» ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ COSMOTE «ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS» Η Εταιρεία «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στο Δήμο Πειραιώς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A' ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A' ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A' ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ/ ΕΔΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ / ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ/ΛΑΡΙΣΑ ΙΟΝΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ COSMOTE «ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS»

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ COSMOTE «ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS» ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ COSMOTE «ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS» Η Εταιρεία «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στο Δήμο Πειραιώς (οδ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Πανεπιστημίου 69 & Αιόλου, 105 64 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 703/2008 Τροποποίηση της απόφασης 96/2007 της ΡΑΕ ως προς προσδιορισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Σ.Α.Σ ΑΡΙΘ. 02 / 25 04 2014 Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Σ.Α.Σ ΑΡΙΘ. 02 / 25 04 2014 Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Σ.Α.Σ ΑΡΙΘ. 02 / 25 04 2014 Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΜΑ 1 Α) ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ Ε/ Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Υ.ΝΑ.Ν.Π.)

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Υ.ΝΑ.Ν.Π.) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 27-04-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αριθ.Πρωτ.: 2253.2-8/30425/17 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Υ.ΝΑ.Ν.Π.)

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Υ.ΝΑ.Ν.Π.) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 27-04-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αριθ.Πρωτ.: 2253.2-8/30425/17 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A ' ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΝΟΜΟΣ / ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΗΣΟΣ Α/Α ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A ' ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΝΟΜΟΣ / ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΗΣΟΣ Α/Α ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A ' ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΔΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ / ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ / Θ ΕΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΟΜΟΣ / ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ι.Χ.

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ι.Χ. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ι.Χ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Καλύπτει το ατύχημα που θα υποστεί ο οδηγός εφόσον το ατύχημα συμβεί αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

Ανθυπασπιστές-Υ/Ξ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Α Αξιωματικοί Λ/Φ (+εξ) (εκ ΣΔΥΛΣ) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)

Ανθυπασπιστές-Υ/Ξ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Α Αξιωματικοί Λ/Φ (+εξ) (εκ ΣΔΥΛΣ) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Α Αξιωματικοί Λ/Φ (+εξ) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) 54 102 131 Ε.Β./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (EΛΕΥΣΙΝΑ) _ 3 16 Ε.Β./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) _ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Α Αξιωματικοί (εκ ΣΔΥΛΣ-Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Κεντρικά Λιμεναρχεία Μ. Μπότσαρη 2, Αλεξανδρούπολη, 68100 Βόλου Κ. Προβλήτα Βόλος, 38001 2421028888. Ηγουμενίτσας Ηγουμενίτσα, 46100 26650 99460

Κεντρικά Λιμεναρχεία Μ. Μπότσαρη 2, Αλεξανδρούπολη, 68100 Βόλου Κ. Προβλήτα Βόλος, 38001 2421028888. Ηγουμενίτσας Ηγουμενίτσα, 46100 26650 99460 Αλεξανδρούπολης Κεντρικά Λιμεναρχεία Μ. Μπότσαρη 2, Αλεξανδρούπολη, 68100 Βόλου Κ. Προβλήτα Βόλος, 38001 2421028888 Ελευσίνας Κανελλοπούλου 10, Ελευσίνα, 19200 Ηγουμενίτσας Ηγουμενίτσα, 46100 26650 99460

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 655 1772 (+30)

Διαβάστε περισσότερα

Παράταση του χρόνου υποβολής των αιτήσεων. για 728 θέσεις του Υπουργείου Πολιτισμού

Παράταση του χρόνου υποβολής των αιτήσεων. για 728 θέσεις του Υπουργείου Πολιτισμού ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 27-04-2016 Παράταση του χρόνου υποβολής των αιτήσεων για 728 θέσεις του Υπουργείου Πολιτισμού Η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘ. 09/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘ. 09/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘ. 09/15-12-2017 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α/Α ΘΕΜΑΤΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Α) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Δ/Ρ ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Υ.ΝΑ.Ν.Π.)

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Υ.ΝΑ.Ν.Π.) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 24 Απριλίου-2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - Αριθ. Πρωτ.: 2253.2-8/ 30629 /19 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΟΦΥΛΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ Σ.Α.Σ. ΑΡΙΘ. 01 /12-05-2015

ΘΕΜΑΤΑ Σ.Α.Σ. ΑΡΙΘ. 01 /12-05-2015 ΘΕΜΑΤΑ Σ.Α.Σ. ΑΡΙΘ. 01 /12-05-2015 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α/Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ 1 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΛΟΙΩΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ IONIAN FERRIES Α)ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Διάταξη Λιμενικών Έργων

Γενική Διάταξη Λιμενικών Έργων Γενική Διάταξη Λιμενικών Έργων Η διάταξη των έργων σε ένα λιμένα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να εξασφαλίζει τον ελλιμενισμό των πλοίων με ευκολία και την φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων και αποεπιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. 09/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.)

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. 09/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. 09/15-12-2017 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α/Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ 01 Α) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Δ/Ρ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2014 Η καταχώρηση των αιτήσεων μπορεί να γίνει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας YdrogiosOnLine από τον Συνεργάτη, ή από τα Κεντρικά γραφεία της Εταιρίας. Έκδοση μέσω της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2016

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2016 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 2016 Η καταχώρηση των αιτήσεων μπορεί να γίνει : - Από τον Συνεργάτη, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα YdrogiosOnLine μέσω της εφαρμογής ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ UNDERWRITING. - Από τα Κεντρικά

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 6551772 (+30) 210

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΡΙΘ. 07/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α. ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ( )

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΡΙΘ. 07/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α. ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ( ) ΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΡΙΘ. 07/ 10-12 -2018 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) Α. ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (2018-2019) Α/Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Μιχάλη Σακέλλη

Ομιλία κ. Μιχάλη Σακέλλη Ομιλία κ. Μιχάλη Σακέλλη στην Ημερίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Ν.Π. & της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με θέμα: «Η Ακτοπλοΐα ως πυλώνας ανάπτυξης της οικονομίας των νησιών των Κυκλάδων Συμβάσεις Ανάθεσης Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

Περιοχή αρμοδιότητας Ο.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Α.Ε.: - Ολοκλήρωση εκβάθυνσης λιμενολεκάνης και εκσκαφή διαύλου λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Περιοχή αρμοδιότητας Ο.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Α.Ε.: - Ολοκλήρωση εκβάθυνσης λιμενολεκάνης και εκσκαφή διαύλου λιμένα Αλεξανδρούπολης. Α. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ Α.Ε. Περιοχή αρμοδιότητας Ο.Λ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.: - Επέκταση επιβατικού λιμένα Πειραιά Νότια Πλευρά Α Φάση. - Ανέγερση κτιρίου: «Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Υγειονομείο» την περιοχή πρώην

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων

Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων Ρόλος και Προοπτικές Ιάσων Αγγελόπουλος, PhD Πρόεδρος Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων Σεπτέμβριος 2017 Περιεχόμενα Τι είναι η ΡΑΛ; Αποστολή Γιατί δημιουργήθηκε; Ελληνικό Λιμενικό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΡΙΘ. 06 / 11 12 2014 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΕΜΑ 1 ΘΕΜΑ 2 Τροποποίηση ημερομηνιών έναρξης λήξης ακινησίας Ε/Γ ΔΡ στις γραμμές

Διαβάστε περισσότερα

10. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

10. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ 10. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΡΟΣ «Προμήθεια ειδών εξοπλισμού Χ.Ζ. ευθύνης Δ.Λ.Τ.Σ. Κόστος προμήθειας 39.868,04 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Περαίωση προμήθειας 30/09/2015

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 8/8/2013 η Εταιρεία αναπροσαρμόζει το τιμολόγιο των ενοικιαζομένων οχημάτων όπως αυτό περιγράφεται στο συνημμένο αρχείο.

Σας ενημερώνουμε ότι από 8/8/2013 η Εταιρεία αναπροσαρμόζει το τιμολόγιο των ενοικιαζομένων οχημάτων όπως αυτό περιγράφεται στο συνημμένο αρχείο. ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ & ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ Λεωφ. Συγγρού 254-258, 176 72 Καλλιθέα, Αθήνα Τ: (+30) 210 9477200, F: (+30) 210 9590078 E: ydrogios@ydrogios.gr, www.ydrogios.gr Καλλιθέα, 07.08.2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Ε Θ Ν Ι Κ Ε Τ Σ Β Ι Π Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Σ Χ Λ Η Π Λ Ι Τ Ι Κ Ω Ν Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Γ Α Σ Τ Η Ρ Ι Λ Ι Ε Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Γ Ω Ν ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΙΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Κ.Ι. ουτζούρης Καθηγητής Ε..Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Α56 ΚΑΙ Β11 ΘΕΜΑΤΑ Σ.Α.Σ. ΑΡΙΘ. 04 / Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Α56 ΚΑΙ Β11 ΘΕΜΑΤΑ Σ.Α.Σ. ΑΡΙΘ. 04 / Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Α56 ΚΑΙ Β11 ΘΕΜΑΤΑ Σ.Α.Σ. ΑΡΙΘ. 04 / 16 09 2016 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α/Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ 01 ΘΕΜΑ 02 ΘΕΜΑ 03 ΘΕΜΑ 04 ΘΕΜΑ 05

Διαβάστε περισσότερα

Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου

Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου Την Κυριακή 7 Νοεµβρίου ψηφίζουµε για την ανάδειξη των ηµοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου 200 204. Ο εκλογέας όταν προσέλθει στο εκλογικό του τµήµα ψηφίζει πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 655 1772 (+30)

Διαβάστε περισσότερα

2. Το Π.Δ. 89/2014 (ΦΕΚ Α 134/10.06.2014) "Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών".

2. Το Π.Δ. 89/2014 (ΦΕΚ Α 134/10.06.2014) Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ KAI ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

( ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΝΑΔΟΧΟΥ )

( ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ) ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΑΥΤΟΤΤΑΣ ΔΕΔΔΕ Α.Ε. / Περιοχή Διεύθυνση Τηλέφωνο :.. Διευθυντής Περιοχής ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ / / Ο εικονιζόμενος (Επώνυμο, Όνομα) του (Πατρώνυμο) και της (Μητρώνυμο), κάτοχος του υπ αριθμ... Δελτίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ 1. ΑΘΗΝΑ Παπαρηγοπούλου 2 (Πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

c/s Salamis Filoxenia Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2015 Α/Α Ημερομηνίες Ημέρες Διάρκεια Προορισμοί

c/s Salamis Filoxenia Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2015 Α/Α Ημερομηνίες Ημέρες Διάρκεια Προορισμοί Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2015 Α/Α Ημερομηνίες Ημέρες Διάρκεια Προορισμοί ΙΟΥΝΙΟΣ 1 12-14/06/15 Παρασκευή με Κυριακή 2-ήμερη (2 νύκτες / 3 μέρες) Λίβανος 2 14-19/06/15 Κυριακή με Παρασκευή 5-ήμερη

Διαβάστε περισσότερα

ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ

ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΕΛΣΤΑΤ ΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤ ε ι δ ι κ η ε ν η μ ε ρ ω τ ι κ η ε κ δ ο σ η ΣTATIΣTIKEΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ [ εμπορικός στόλος - ναυτεργατικό δυναμικό - ναυτιλιακή κίνηση ] ΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠEIPAIAΣ 2011 EΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θετικές Εξελίξεις για την κρουαζιέρα το 2015.

Θετικές Εξελίξεις για την κρουαζιέρα το 2015. Θετικές Εξελίξεις για την κρουαζιέρα το 2015. Πλησιάζουµε στο τέλος της τουριστικής περιόδου της κρουαζιέρας και πρέπει να κάνουµε τον απολογισµό µας για το τι έχουµε πετύχει, αλλά και τι χρειάζεται ακόµη

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ασφάλιση Ενοικιαζομένων Οχημάτων

Θέμα: Ασφάλιση Ενοικιαζομένων Οχημάτων ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ & ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ Λεωφ.Συγγρού 254-258, 176 72 Καλλιθέα, Αθήνα Τ: (+30) 210 9477200, F: (+30) 210 9590078 E: ydrogios@ydrogios.gr, www.ydrogios.gr Καλλιθέα, 24.03.2015

Διαβάστε περισσότερα

Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΡΙΘ. 05 / 21 10 2014 Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Τροποποίηση δρομολογίων για το χρονικό διάστημα

Διαβάστε περισσότερα

(*) Η καταγραφή των θαλασσίων διαδρομών έγινε λεξικογραφικά.τηρείται αλφαβητική σειρά στην αφετηρία και τον προορισμό της θαλάσσιας διαδρομής.

(*) Η καταγραφή των θαλασσίων διαδρομών έγινε λεξικογραφικά.τηρείται αλφαβητική σειρά στην αφετηρία και τον προορισμό της θαλάσσιας διαδρομής. ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΙΑΡΟΜΩΝ ΙΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΗΟΡΙΑΣ Α, Β,, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΗΙΑΣ 2009/45/EK, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ METHN ΟΗΙΑ 2010/36/ΕΚ, ΙΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΒΑΤΗΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (*)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ αριθμ.09/2018. ΘΕΜΑ: «Κυκλοφορία -αγκυροβολία προσέγγιση σκαφών σε παραλίες χώρους λήψης θαλάσσιου

ΑΠΟΦΑΣΗ αριθμ.09/2018. ΘΕΜΑ: «Κυκλοφορία -αγκυροβολία προσέγγιση σκαφών σε παραλίες χώρους λήψης θαλάσσιου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ.-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗ: ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΚΙΑΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Σκιάθος 29/5/2018 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Α/Α

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΙΑΡΟΜΩΝ ΙΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΗΟΡΙΑΣ Α, Β,, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΗΙΑΣ 2009/45/EK, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ METHN ΟΗΙΑ 2010/36/ΕΚ, ΙΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΒΑΤΗΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (*)

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 2013 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 2013 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΗΣΙ 5***** 4**** 3*** 2** 1* Μονάδες 5 10 1 16 AΣTYΠAΛAIA Δωμάτια 109 109 17 235 Κλίνες 221 209 29 459 Μονάδες 1 5 31 37 ΚΑΛΥΜΝΟΣ Δωμάτια 10 187 622 819 Κλίνες 20 351 1.176 1.547 Μονάδες 2

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Πρωτοβουλία για την απεµπλοκή έργων και επενδύσεων από την Αποκεντρωµένη ιοίκηση Αιγαίου

Θέµα: Πρωτοβουλία για την απεµπλοκή έργων και επενδύσεων από την Αποκεντρωµένη ιοίκηση Αιγαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ταχ. /νση : Ακτή Μιαούλη 83 & Μπότσαρη 2-8 Ταχ. Κώδικας : 18538, Πειραιάς Τηλέφωνο : 2104291074 Fax : 210-4291073 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2012

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2012 ΔΕΗ Α.Ε. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2012 Συνολική Παραγωγή GWh 1 1% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Συνολική Παραγωγή GWh 15% 4% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ 81% Φεβρουάριος 2013 Α. Παραγωγή ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

21,3 21,3 23,9 23,9 23,9 24,8 24,8 Minibuses, τροχόσπιτα, campers από 6,01μ. μήκος και άνω/μέτρο. 29,6 29,6 40,8 40,8 40,8 34,2 50,6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ / μέτρο

21,3 21,3 23,9 23,9 23,9 24,8 24,8 Minibuses, τροχόσπιτα, campers από 6,01μ. μήκος και άνω/μέτρο. 29,6 29,6 40,8 40,8 40,8 34,2 50,6 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ / μέτρο ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΑΝΑΦΗ-ΚΑΣΟΣ-ΠΗΓΑΔΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΙ-ΧΑΛΚΗ-ΡΟΔΟΣ ΑΠO/ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ/ΑΠO ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΝΑΦΗ ΚΑΣΟ ΚΑΡΠΑΘΟ ΔΙΑΦΑΝΙ ΧΑΛΚΗ ΡΟΔΟ LUX Λούξ, 2 κρεβάτια 80 80 91 93 93 101 101 A2 2κλινη εξωτερική 75 75

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Πειραιάς, Αριθ. Φακ.: /05/14 Αριθ.Σχεδ.: 23914

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Πειραιάς, Αριθ. Φακ.: /05/14 Αριθ.Σχεδ.: 23914 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ- ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 2237/2010

ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 2237/2010 Πειραιώς 132 118 54 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 2237/2010 Αξιοποίηση περιθωρίων ανάπτυξης µικρών ανεµογεννητριών στα Μη ιασυνδεδεµένα

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 6551772 (+30) 210

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝ. ΕΤΟΥΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝ. ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σελίδα : 1 από 29 00-. ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 00-6. ΕΞΟΔΑ ΧΡΗΣΗΣ 00-60. ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Σύνολο του ΚΑ: 00-60 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 00-605. ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Πειραιώς 132 118 54 Αθήνα Τηλ.: 210-3727400 Fax: 210-3255460 E-mail: info@rae.gr Web: www.rae.gr ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΕ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 1251/2010 Αξιοποίηση των περιθωρίων ισχύος για φωτοβολταϊκούς σταθμούς στα Μη Διασυνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Συνολική Παραγωγή GWh 1 2% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ 8 Δεκέμβριος 2013 Α. Παραγωγή ΑΠΕ Γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Συνολική Παραγωγή GWh 15% 6% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ 79% Απρίλιος 2013 Α. Παραγωγή ΑΠΕ Γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Συνολική Παραγωγή GWh 11% 5% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ 84% ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ Ιούλιος 2014 Α. Παραγωγή ΑΠΕ Γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

Άμεση Βοήθεια Δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί! Οδική Βοήθεια Άμεση Ιατρική Βοήθεια Ταξιδιωτική Βοήθεια

Άμεση Βοήθεια Δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί! Οδική Βοήθεια Άμεση Ιατρική Βοήθεια Ταξιδιωτική Βοήθεια www.interamerican.gr Άμεση Βοήθεια Δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί! Οδική Βοήθεια Άμεση Ιατρική Βοήθεια Ταξιδιωτική Βοήθεια Η INTERAMERICAN είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία βοηθείας στη χώρα μας. Κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Συνολική Παραγωγή GWh 10% 5% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ 85% Μάιος 2013 Α. Παραγωγή ΑΠΕ Γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Συνολική Παραγωγή GWh 11% 5% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ 84% ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ Ιούνιος 2014 Α. Παραγωγή ΑΠΕ Γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Συνολική Παραγωγή GWh 15% 5% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ 80% Νοέμβριος 2013 Α. Παραγωγή ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΤΗ Σ.Α.Σ ΑΡΙΘ. 07/ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ( )

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΤΗ Σ.Α.Σ ΑΡΙΘ. 07/ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ( ) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΤΗ Σ.Α.Σ ΑΡΙΘ. 07/10-12-2018 Α. ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (2018-2019) Α/Α ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 01 02 03 ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 01/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α. Για τη Χρονική περίοδο από την έκδοσή του μέχρι και Μάρτιο 2019

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α. Για τη Χρονική περίοδο από την έκδοσή του μέχρι και Μάρτιο 2019 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 655 1772 (+30)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ. στην. Εθνική Στρατηγική Λιμένων 2013-2018

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ. στην. Εθνική Στρατηγική Λιμένων 2013-2018 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ στην Εθνική Στρατηγική Λιμένων 2013-2018 -1- ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ Η μεθοδολογία που περιγράφηκε στην Παρ. 4.3.2 και η εφαρμογή της κατέληξε στα εξής: Α Επικαιροποίηση ανάλυσης και

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Συνολική Παραγωγή GWh 12% 6% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ 82% ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ Μάιος 2014 Α. Παραγωγή ΑΠΕ Γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

27650 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

27650 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 27650 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ α/α -1- ΝΟΜΟΣ/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ -2- ΤΕΛΩΝΕΙΑ -3- (ΤΑΞΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ/ ΚΥΡΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ Η ΜΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ) -4- ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝ- ΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ Α ΤΑΞΗΣ -5- ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ Α ΤΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Συνολική Παραγωγή GWh 18% 4% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ 78% ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ Μάρτιος 2014 Α. Παραγωγή ΑΠΕ Γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2014 Συνολική Παραγωγή GWh 11% 4% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ 85% Φεβρουάριος 2014 Α. Παραγωγή ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Σύσταση Π.Ο.Δ.Π. Νοτίου Αιγαίου» Σχετ.: «Την υπ αριθμ.: 4077/28-04-2014 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ».

Θέμα: «Σύσταση Π.Ο.Δ.Π. Νοτίου Αιγαίου» Σχετ.: «Την υπ αριθμ.: 4077/28-04-2014 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ 14-5-2014 Ερμούπολη, 02-05-2014 Αρ. Πρωτ.: 3399 Ταχ. Δ/νση: Ομήρου

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 6551772 (+30) 210

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘ. 05/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.)

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘ. 05/ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘ. 05/01-08-2017 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σ.Α.Σ.) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ 27 (Α) Α ΘΕΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Α/Α ΘΕΜΑΤΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

c/s Salamis Filoxenia Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2017

c/s Salamis Filoxenia Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2017 Ιούνιος c/s Salamis Filoxenia Πρόγραμμα κρουαζιέρων Καλοκαίρι 2017 Ημερομηνίες Ημέρες Διάρκεια Προορισμοί 1 15-18/06/17 Πέμπ τη με Κυριακή 3-ήμερη (3 νύκτες / 4 μέρες) Αγίοι Τόπ οι - Ισραήλ με διανυκτέρευση

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2013 Συνολική Παραγωγή GWh 15% 2% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ 83% Ιανουάριος 2013 Α. Παραγωγή ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2012

Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2012 Πληροφοριακό Δελτίο Παραγωγής στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά για το έτος 2012 Συνολική Παραγωγή GWh 13% 2% ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΒ ΣΤΑΘΜΩΝ 85% Δεκέμβριος 2012 Α. Παραγωγή ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 11 Σεπτεμβρίου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Αριθ. Πρωτ.: 2252.1.1/66805/18 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ, MΑΡΙΝΕΣ ΑΘΗΝΑ, 12-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ (επί 6 παρισταμένων μελών επί συνόλου 9)

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ (επί 6 παρισταμένων μελών επί συνόλου 9) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ Λ. Δημοκρατίας 18010 ΑΙΓΙΝΑ Τηλ.: 22970-22272 FAX: 22970-26320 Α π ό σ π α σ μ α από το υπ αρ. 14/2018 πρακτικό συνεδρίασης του Δ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2015 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2015 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ Aπόσπασμα από τα πρακτικά της τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση: «Η Ηλεκτρική Ενέργεια στα. Νησιά. Αυτονομία ή Διασύνδεση;»

Εισήγηση: «Η Ηλεκτρική Ενέργεια στα. Νησιά. Αυτονομία ή Διασύνδεση;» 6ο Συνέδριο Περιφερειακών Τμημάτων ΤΕΕ Χαλκίδα 5-6-7 Ιούνη 2008 Εισήγηση: «Η Ηλεκτρική Ενέργεια στα Νησιά. Αυτονομία ή Διασύνδεση;» Εισηνη^: Ε. Σπίθας ΑΤΜ Ηλεκτρικό Σύστημα Ελλάδος * Εθνικό Σύστημα Διασύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 6551772 (+30) 210

Διαβάστε περισσότερα

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α. Για τη Χρονική περίοδο από την έκδοσή του μέχρι και Οκτώβριο 2018

Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ Γ Ι Α. Για τη Χρονική περίοδο από την έκδοσή του μέχρι και Οκτώβριο 2018 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (Γραφεία Πώλησης Εκδόσεων) Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Διεύθυνση Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας ΤΓΝ 1040, ΑΘΗΝΑ Τηλ: (+30) 210 655 1772 (+30)

Διαβάστε περισσότερα