ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π."

Transcript

1 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π. ΜΕΛΟΣ Τ.Ε.Ε ΤΗΛ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΝΙΚΗΤΑ 15 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τ.Κ ΕΙΣΗΓΗΣΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΓΡΟΝΟΜΟΥ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑ:ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΛΟΥ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΓΚΩΔΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ: ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ. ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΗ ΞΗΡΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ, ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2 ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΞΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΧΩΣΕΩΝ Η/ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ. Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΗ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ: 1.ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, 2.ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΩΝ Η ΑΛΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, 3.ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ 4.ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ, 5.ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ, ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ Η ΟΧΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ.

3 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΕΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΑΣ 1:5000, ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ - KAI ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ Η ΜΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ (1) ΜΗΝΟΣ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΤΙΚΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ. ΤΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1:1000 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΩΝ. Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 1:500. ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΑΚΤΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ (500) ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 50 ΜΕΤΡΩΝ. Η ΙΣΟΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΣΟΫΨΕΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ Η ΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΛΙΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

4 ΕΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΡΑΝΗ ((ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΙΣ) ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ «ΠΟΔΙΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΦΡΥΔΙΟΥ». Η ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ: 1. Η ΑΜΜΩΔΗΣ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ, 2. Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΗΣ, 3. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΗ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, 4. ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ, 5. ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ, 6. ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ..ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΗ ΤΗΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1. Η ΓΕΩΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ 1Α.ΕΑΝ Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ: ΒΡΑΧΩΔΗ ΠΡΑΝΗ, ΧΑΛΑΡΑ ΙΖΗΜΑΤΑ,ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ,ΕΚΒΟΛΕΣ ΠΟΤΑΜΩΝ, ΧΕΙΜΑΡΩΝ, ΡΥΑΚΩΝ ΚΛΠ 1Β.ΕΑΝ ΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΝΕΣ Η ΛΟΦΩΔΕΙΣ, ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΜΝΕΣ, ΠΟΤΑΜΙΑ, 1.Γ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΡΙΟ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ 2. Η ΥΠΑΡΞΗ Η ΟΧΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΥΠΟΨΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ 3. ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ. 4. ΕΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ 5. ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 6. ΤΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΥΘΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ.

5 7. ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ.8. ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΩΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ 9.ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΩΝ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ. 10..ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΓΕΙΤΝΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ 11.ΤΥΧΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 12. ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ Η ΜΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1.ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΜΜΩΔΕΣ, ΕΛΩΔΕΣ Η ΒΑΛΤΩΔΕΣ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ, 2. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ , ΧΑΡΤΕΣ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΤΩΝ, ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΥΡΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ.

6 ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΩΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ.

7 1.ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΛΑΔΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ.

8

9

10 ΦΕΚ 454Δ/

11 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΜΟΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

12

13

14 ΦΕΚ 414Δ/

15 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 2000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΥΔΡΑΣ

16

17 ΦΕΚ 648Δ/

18 ΦΕΚ 641Δ/

19 ΦΕΚ 473Δ/

20 .ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΠΕΤΣΩΝ

21

22

23

24 ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 1937 ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ-ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

25 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 1937

26 ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

27 ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΦΕΚ965Δ/

28

29

30

31 ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑΚΕ ΒΟ ΝΤΟ

32

33

34 ΦΕΚ 835Δ/

35

36

37

38

39 ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.

40

41

42 ΦΕΚ 843Δ/

43

44

45

46

47

48 ΣΤΟ ΚΑΤΣΟΥΛΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

49

50

51 ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΟΜΙΜΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: Α. Ο ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ ΟΙ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ. Β. Η ΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΙΓΙΑΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ - ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

52

53 Γ. ΟΤΑΝ ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΥΣΧΕΡΩΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ - ΟΠΟΥ ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΨΟΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ - ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΘΑΝΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ, ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟΣ. ΕΤΣΙ, ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟ ΦΡΥΔΙ ΤΟΥ ΠΡΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΟΤΑΝ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΗΝΕΜΙΑΣ - ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΝΟΥΣ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΜΙΚΡΟΥ ΠΛΑΤΟΥΣ ΖΩΝΗ ΞΗΡΑΣ, ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΝΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΚΥΜΑ ΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΝΟΥΣ. Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΞΕΩΣ ΟΜΩΣ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΟΘΕΝΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ.

54

55

56

57

58 Δ. ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

59 Ε. ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΠΟΥ Η ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΘΟΥΝ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ Η ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

60

61

62

63

64 ΣΤ. ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ, ΕΝ ΟΛΟ Η ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΩΣΤΕ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ «ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ» ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΦΟΥ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΙΤΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1914 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1937 Η 1945 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ.

65

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83

84 Ζ. ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (10) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΝΩΜΕΣ.

85

86

87

88

89

90

91

92

93

94

95

96 ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΥΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1.Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΡΘΟΦΩΤΟΧΑΡΤΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑΣ 1:1000 ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΗ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ 1:500 ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΑΣΤΙΚΕΣ. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΣΑΡΩΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ.

97 2.ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΦΩΤΟΧΑΡΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ: 2.1 ΟΙ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΓΙΑΛΩΝ-ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ.

98 2.2 ΟΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ. 2.3 ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΓΕΙΤΝΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ. 2.4 ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 2.5 ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΠΑΘΗ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. 2.6 ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ 1945 ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ Η ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (ΔΙΑΒΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΧΩΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ) ΣΤΙΣ ΥΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

99

100

101

102

103

104

105

106 3. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ (2971/2001) ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ- ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΕΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΦΩΤΟΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. 4.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ 2971/2001. ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ: 1.ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ- ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ

107 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. 2.ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. 3.Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. 4.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ. 5.ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ,Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΩΝ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ. 6.ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.

108 ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ,ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ, ΚΑΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΒΡΑΑΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σημείωση: Οι απόψεις και οι προτάσεις που αναπτύσσονται στην παρούσα εισήγηση αντικατοπτρίζουν προσωπικές σκέψεις και θέσεις του γράφοντος και δεν δεσμεύουν σε κανένα βαθμό την υπηρεσία στην οποία αυτός εργάζεται.

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΚTHΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΝΟΜΙΚΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ».

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΚTHΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΝΟΜΙΚΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ». Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΚTHΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΝΟΜΙΚΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ». ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΕ 18/5/2017 : ΕΝΤΑΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ο «αιγιαλός»,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 5931 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 573 13 Νοεμβρίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 132350/11127 Καθορισμός ορίων Αιγιαλού Παραλίας στην περιοχή Παραλίας Πλατάνου Δ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ. ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ν.2971/2001

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ. ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ν.2971/2001 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ν.2971/2001 Αιγιαλός: Η ζώνη ξηράς που βρέχεται από τη θάλασσα από τις µεγαλύτερες και συνήθεις αναβάσεις των κυµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1443 21 Ιουνίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 160 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 102880 Καθορισμός ορίων αιγιαλού, παραλίας στην Θέση «ΚΑΛΑΔΑ Δ.Κ. Καστού Δ. Λευκάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 6211 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 604 29 Νοεμβρίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 118079/10193 Καθορισμός ορίων Αιγιαλού Παραλίας στη θέση «Νε κροταφείο έως Καρνάγιο»

Διαβάστε περισσότερα

του για τον προσδιορισμό της προκαταρκτικής οριογραμμής αυτού.

του για τον προσδιορισμό της προκαταρκτικής οριογραμμής αυτού. Το χαρτογραφικό υπόβαθρο της ζώνης του αιγιαλού της χωράς και η χρησιμοποίηση του για τον προσδιορισμό της προκαταρκτικής οριογραμμής αυτού. Αργυρίου Αργύρης Προϊστάµενος Τµήµατος ιοικητικών Πράξεων Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

ΣτΕ 2057/2014 [Επανακαθορισμός των ορίων αιγιαλού και παράνομος επανακαθορισμός των ορίων παραλίας στον «Μονόλιθο» Σαντορίνης]

ΣτΕ 2057/2014 [Επανακαθορισμός των ορίων αιγιαλού και παράνομος επανακαθορισμός των ορίων παραλίας στον «Μονόλιθο» Σαντορίνης] ΣτΕ 2057/2014 [Επανακαθορισμός των ορίων αιγιαλού και παράνομος επανακαθορισμός των ορίων παραλίας στον «Μονόλιθο» Σαντορίνης] Περίληψη -Εφόσον ζητείται από ενδιαφερόμενο ο επανακαθορισμός αιγιαλού, παλαιού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 3173 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 310 21 Ιουνίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 30881/25635 Καθορισμός των οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας στη θέση «ΜΠΟΥΖΙ», του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1867 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 194 15 Απριλίου 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Καθορισμός των ορίων αιγιαλού και παραλίας στη θέση «Καρκάνι Μαλιμπάρδι», του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 2029 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 211 26 Απριλίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. οικ. 19858/1961 Επικύρωση έκθεσης καθορισμού των ορίων αιγιαλού, παραλίας και παλαιού

Διαβάστε περισσότερα

ΣτΕ 854/2016 [Νόμιμη απόρριψη αιτήματος για επανακαθορισμό αιγιαλού]

ΣτΕ 854/2016 [Νόμιμη απόρριψη αιτήματος για επανακαθορισμό αιγιαλού] ΣτΕ 854/2016 [Νόμιμη απόρριψη αιτήματος για επανακαθορισμό αιγιαλού] Περίληψη -Η προσβαλλόμενη απόφαση εκδόθηκε ύστερα από αυτοψία των μελών της επιτροπής και μελέτη των στοιχείων του φακέλου, στα οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΣτΕ 1811/2016 [Καθορισμός ορίων αιγιαλού, παραλίας και παλαιού αιγιαλού]

ΣτΕ 1811/2016 [Καθορισμός ορίων αιγιαλού, παραλίας και παλαιού αιγιαλού] ΣτΕ 1811/2016 [Καθορισμός ορίων αιγιαλού, παραλίας και παλαιού αιγιαλού] Περίληψη -Η ύπαρξη και λειτουργία φυσικού ιχθυοτροφείου αποτελεί παράκτιο φυσικό πόρο, ο οποίος επηρεάζει τον καθορισμό των ορίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4781 30 Δεκεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 432 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 17138/215218 Επανακαθορισμός των ορίων του αιγιαλού και της παραλίας στη θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 2545 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 265 19 Ιουνίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Καθορισμός ορίων αιγιαλού, παραλίας στη θέση «Άγιοι Ανάργυροι Μοναστήρι» νήσου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 581 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 66 7 Μαρτίου 2014 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 11416/974 Επικύρωση έκθεσης καθορισμού ορίων αιγιαλού και πα ραλίας στην περιοχή ΒΟΥΝΟΧΩΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2857 29 Αυγούστου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 220 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Επανακαθορισμός της οριογραμμής παραλίας στη θέση «ΠΑΛΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ» Ο.Τ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2309 15 Ιουνίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 162 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Καθορισμός των ορίων αιγιαλού και παραλίας στη θέση «Αγία Κυριακή» της Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4053 27 Σεπτεμβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 376 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 49679 Επικύρωση έκθεσης για τον καθορισμό ορίων αιγιαλού και παραλίας στην παραλιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4805 30 Δεκεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 435 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Επικύρωση έκθεσης καθορισμού ορίων Αιγιαλού - Παραλίας στην περιοχή «Ακρωτήρι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 287 10 Φεβρουαρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 28 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 3023 Επικύρωση έκθεσης καθορισμού ορίων Αιγιαλού - Παραλίας στην περιοχή «Από

Διαβάστε περισσότερα

1. «Αιγιαλός» είναι η ζώνη της ξηράς, που βρέχεται από τη θάλασσα από τις μεγαλύτερες και συνήθεις αναβάσεις των κυμάτων της.

1. «Αιγιαλός» είναι η ζώνη της ξηράς, που βρέχεται από τη θάλασσα από τις μεγαλύτερες και συνήθεις αναβάσεις των κυμάτων της. ΑΡΙΘ.: 2971/01 Βλέπετε το πλήρες κείμενο Είδος Εγγράφου: ΝΟΜΟΙ ΦΕΚ: 285Α Μέγεθος κειμένου: 467 KB Ν. 2971/19-12-01 (ΦΕΚ Α 285) : Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Περιουσίας και Κληροδοτημάτων Κ.Σερβίας Αθήνα

Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Περιουσίας και Κληροδοτημάτων Κ.Σερβίας Αθήνα Προς Υπουργό Οικονομικών Κύριο Γιάννη Στουρνάρα Κ. Σερβίας 10 10562, Αθήνα Αθήνα, 19 Μαίου 2014 Αριθ. Πρωτ. Φ. 1300.2/26357/2014 Πληροφορίες: Κωνσταντίνος Πεχλιβάνογλου (τηλ.:**********) Γενικό Γραμματέα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2597 13 Ιουλίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 191 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 68232/4770 Καθορισμός ορίων αιγιαλού - παραλίας στην θέση «ΡΟΔΙΝΗ» δημοτικής ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 973 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 85 29 Φεβρουαρίου 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Έγκριση καθορισμού οριοθέτησης τμήματος ποτα μού «Γλαύκου» του Δήμου Πατρέων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 4493 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 451 26 Αυγούστου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 55974/10629 Περί καθορισμού ορίων Αιγιαλού Παραλίας στη θέση «Από Γέφυρα Μονεμβασιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4809 8 Οκτωβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 407 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 56304 Επικύρωση έκθεσης για τον καθορισμό ορίων αιγιαλού και παραλίας στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

1 of 13 12/2/2008 11:17 πμ

1 of 13 12/2/2008 11:17 πμ 1 of 13 12/2/2008 1117 πμ Εκτύπωση Αποθήκευση ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΣ (intracom IT servises) Ν 2971/2001 Αρθρο 0 Κατ'Εξουσιοδότηση εκδοθείσα Νομοθεσία 6 ΦΕΚ Α` 285/19.12.2001 ΝΟΜΟΣ ΥΠ` ΑΡΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα

Η επιρροή του άρθρου 11 του ν. 4281/2014 στον διοικητικό καθορισμό του αιγιαλού: η θεσμοθέτηση «ακτολογίου»;

Η επιρροή του άρθρου 11 του ν. 4281/2014 στον διοικητικό καθορισμό του αιγιαλού: η θεσμοθέτηση «ακτολογίου»; Η επιρροή του άρθρου 11 του ν. 4281/2014 στον διοικητικό καθορισμό του αιγιαλού: η θεσμοθέτηση «ακτολογίου»; The influence of law no 4281/2014, art. 11 on the littoral administrative determination procedure:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 3897 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 385 31 Ιουλίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 35538/8481 Καθορισμός ορίων αιγιαλού, παραλίας στη θέση «Μώλος», Δ.Δ. Αρχιλόχου νήσου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4941 30 Δεκεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 441 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Επικύρωση έκθεσης επανακαθορισμού ορίων Αιγιαλού - Παραλίας στη θέση «Μεσάδα»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 211 7 Φεβρουαρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 24 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 28590/16 Καθορισμός οριογραμμών αιγιαλού - παραλίας στην θέση στην θέση -ΒΑΘΥ-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2889 7 Σεπτεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 223 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 53729 Καθορισμός των ορίων αιγιαλού και παραλίας στην περιοχή «Βοκαριά - Χελιδόνια»,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 65 1 Φεβρουαρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 9 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Κήρυξη, ως αναδασωτέας, εκχερσωμένης, δημόσιας, δασικού χαρακτήρα, έκτασης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1065 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 117 2 Μαρτίου 2012 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 8572/1687 Κ αθορισμός ορίων Αιγιαλού Παραλίας στη θέση «Ασπρούδια» του Δήμου Μονεμβασιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 203 7 Φεβρουαρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 23 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 108722/7526 Καθορισμός των οριογραμμών αιγιαλού - παραλίας στη θέση "ΚΑΜΑΡΕΣ" του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π. ΔΟΥΚΑ (Ιούλιος 2006) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π. ΔΟΥΚΑ (Ιούλιος 2006) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π. ΔΟΥΚΑ (Ιούλιος 2006) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Γ.Λ.Κ. Το Σχέδιο Νόμου που εκσυγχρονίζει, βάση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εκκρεμότητα αιτήματος επανακαθορισμού παλαιού αιγιαλού στην παραλία Δ.Δ. Σχίνων Δήμου Ζαχάρως.

Θέμα: Εκκρεμότητα αιτήματος επανακαθορισμού παλαιού αιγιαλού στην παραλία Δ.Δ. Σχίνων Δήμου Ζαχάρως. Α. Π. υπόθεσης: 22950/09.2 Πληροφορίες: ************* Τηλέφωνο: 210 ************* Ημερομηνία: 7/6/2010 Προς 1. Επιτροπή άρθρου 3 ν.2971/2001 Κτηματική Υπηρεσία Ν. Ηλείας Διοικητήριο Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2661 15 Ιουλίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 199 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Κήρυξη ως αναδασωτέας έκτασης εμβαδού 9,826 στρ., στη θέση «Κατεβασιά» Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1253 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 139 28 Μαΐου 2015 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 28661 Επικύρωση έκθεσης καθορισμού ορίων Αιγιαλού Παραλίας στην παραλιακή περιοχή «Αρδάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1551 22 Μαρτίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 130 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 25802 Καθορισμός ορίων Όχθης Παρόχθιας ζώνης και Παλαιάς Όχθης στη θέση Κάτω Μυρτιά

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Νόμου «Αιγιαλός και παραλία» ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ Ορισμοί και γενικές διατάξεις

Σχέδιο Νόμου «Αιγιαλός και παραλία» ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ Ορισμοί και γενικές διατάξεις Σχέδιο Νόμου «Αιγιαλός και παραλία» ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ Ορισμοί και γενικές διατάξεις Άρθρο 1 Ορισμοί 1. «Αιγιαλός» είναι η ζώνη της ξηράς, η οποία βρέχεται από τη θάλασσα από τις μεγαλύτερες πλην συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 2573 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 266 28 Μαΐου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 22271/5711 Επικύρωση έκθεσης καθορισμού ορίων Αιγιαλού και Πα ραλίας στην παραλιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1219 16 Μαΐου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 134 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 5232/61838 Επανακαθορισμός της οριογραμμής παραλίας στη θέση «Λουτράκι», του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 821 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 93 18 Μαρτίου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Τροποποίηση της υπ αριθμ. 21164/1264/21.6.2008 Από φασης του Γενικού Γραμματέα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑΪΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑΪΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1049 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Επικύρωση έκθεσης καθορισμού ορίων Αιγιαλού και Παραλίας στην περιοχή «Βρωμόλιθος», Δήμου Λέ ρου, Νήσου Λέρου, Νομού Δωδεκανήσου....

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1853 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 206 16 Μαρτίου 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κήρυξη ως αναδασωτέας έκτασης εμβαδού 1,395 στρεμ. στη θέση Άγιος Νικόλαος, περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 5351 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 611 17 Οκτωβρίου 2012 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 44739/5198 Επανακαθορισμός των ορίων αιγιαλού και παραλίας στη θέση Καραβόσταμο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ Εισαγωγή 14 Μαίου 2013 Το Άσυλον Ανιάτων προσκαλεί ενδιαφερομένους για την υποβολή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 3813 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 376 31 Ιουλίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 33933/8207 Επικύρωση έκθεσης καθορισμού ορίων Αιγιαλού στην παραλιακή περιοχή «Τεμένια»,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕ 1668/2018 [ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ]

ΣΤΕ 1668/2018 [ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ] ΣΤΕ 1668/2018 [ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ] Περίληψη -Η πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη της Επιτροπής είναι νόμιμη καίτοι δεν απευθύνεται ονομαστικώς και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 4257 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 403 23 Σεπτεμβρίου 2009 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 75636/3601/Φ.αιγ. παρ./β.5 Καθορισμός το πρώτον των ορίων αιγιαλού παραλί ας,

Διαβάστε περισσότερα

Το τοπογραφικό διάγραμμα

Το τοπογραφικό διάγραμμα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ HELLENIC ASSOCIATION OF RURAL & SURVEYING ENGINEERS ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κέρκυρα, 20.04.2013 ΗΜΕΡΙΔΑ Τ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Νόµος 2971/2001. Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις. (όπως τροποποιήθηκε από τον ν. 3201/2003)

Νόµος 2971/2001. Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις. (όπως τροποποιήθηκε από τον ν. 3201/2003) Νόµος 2971/2001 Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις (όπως τροποποιήθηκε από τον ν. 3201/2003) 1. 1. "Αιγιαλός" είναι η ζώνη της ξηράς, που βρέχεται από τη θάλασσα από τις µεγαλύτερες και συνήθεις αναβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1273 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 141 13 Μαρτίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κήρυξη ως αναδασωτέας έκτασης συνολικού εμβα δού 11,687 στρ. στη θέση «Πράρι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 6715 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 658 20 Δεκεμβρίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 143606/11929 Καθορισμός των ορίων αιγιαλού παραλίας στη θέση «ΚΑΚΟΠΕΤΡΙ» Τοπικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 1 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1. Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ι. Η αρχή της συνταγματικής προστασίας του περιβάλλοντος... 5 Α. Η νομική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ: 1 ο ΣΤΑΔΙΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ / ΓΗΠΕΔΟΥ Εκδίδεται από τα Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού (ΠΥΤ),

Διαβάστε περισσότερα

Διεπιστημονικότητα στις μελέτες του Εθνικού Κτηματολογίου

Διεπιστημονικότητα στις μελέτες του Εθνικού Κτηματολογίου Διεπιστημονικότητα στις μελέτες του Εθνικού Κτηματολογίου Κ-Β Ε. Κατσάμπαλος Κοσμήτορας Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ Καθηγητής Γεωδαισίας και Τοπογραφίας, ΤΑΤΜ-ΑΠΘ Μέλος ΔΣ «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογραφία»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1665 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 187 26 Ιουνίου 2015 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 8189/687 Επανακαθορισμός των ορίων αιγιαλού και παραλίας στη θέση «Κάβος ή Φάρος»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1575 22 Μαρτίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 132 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Επανακαθορισμός ορίων αιγιαλού-παραλίας στην περιοχή «ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ»του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4817 8 Οκτωβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 408 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Επανακήρυξη ως αναδασωτέας έκτασης εμβαδού 2,1051 στρ. στη θέση «Ποικίλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 3273 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 384 18 Νοεμβρίου 2015 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 29772 Επανακαθορισμός οριογραμμής αιγιαλού στην θέση Κα λαμίτσας της πόλεως Καβάλας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 6819 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 671 30 Δεκεμβρίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 78241/16078 Επικύρωση έκθεσης καθορισμού των ορίων Αιγιαλού στην παραλιακή περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος του Μηχανικού στο έργο του Εθνικού Κτηματολογίου και των Δασικών Χαρτών

Ο ρόλος του Μηχανικού στο έργο του Εθνικού Κτηματολογίου και των Δασικών Χαρτών Ο ρόλος του Μηχανικού στο έργο του Εθνικού Κτηματολογίου και των Δασικών Χαρτών Ημερίδα: «ΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» ΤΕΕ Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2351 12 Σεπτεμβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 255 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Καθορισμός ορίων αιγιαλού-παραλίας στη θέση «ΚΕΝΤΡΙ» Τ.Κ. ΠΟΡΟΥ, Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 3505 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 346 8 Ιουλίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 6833/67133 Καθορισμός οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας στη θέση «Μακρύγιαλος» τέως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 1 o ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Για εκτός σχεδίου γήπεδα και όταν οι χρήσεις γης δεν είναι καθορισμένες με ειδικό Προεδρικό Διάταγμα.

Διαβάστε περισσότερα

Οριοθέτηση αναοριοθέτηση αρχαιολογικού χώρου πόλεως Βέροιας

Οριοθέτηση αναοριοθέτηση αρχαιολογικού χώρου πόλεως Βέροιας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ - ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Βέροια, 15/7/2016 Αρ. Πρωτ. ΔΥ Διεύθυνση : Βικέλα 4 Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Τ.Κ. : 591 32 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 3265 21 Αυγούστου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 295 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 152343 Επανακαθορισμός ορίων αιγιαλού-παραλίας στη θέση «Βρωμοπήγαδο», του Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1657 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 173 4 Απριλίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Μερικός επανακαθορισμός ορίων παραλίας στη θέση «Κιόνι» Δήμου Ιθάκης του Ν. Κεφαλληνίας....

Διαβάστε περισσότερα

Νόµος 2971/2001 «Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α' 285/19.12.2001) Άρθρο 1. Άρθρο 2. Άρθρο 3

Νόµος 2971/2001 «Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α' 285/19.12.2001) Άρθρο 1. Άρθρο 2. Άρθρο 3 Νόµος 2971/2001 «Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ Α' 285/19.12.2001) Άρθρο 1 Ορισµοί 1. «Αιγιαλός» είναι η ζώνη της ξηράς, που βρέχεται από τη θάλασσα από τις µεγαλύτερες και συνήθεις αναβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ:Παρέχονται διευκρινίσεις επί του Ν. 2971/2001 (ΦΕΚ 285/ τ.α') "Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις".

ΘΕΜΑ:Παρέχονται διευκρινίσεις επί του Ν. 2971/2001 (ΦΕΚ 285/ τ.α') Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις. Αθήνα, 11 Μαρτίου 2002 Αρ. Πρωτ.: 1008244/857/Β0010 ΘΕΜΑ:Παρέχονται διευκρινίσεις επί του Ν. 2971/2001 (ΦΕΚ 285/19.12.2001 τ.α') "Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις". ΣΧΕΤ.: Το αριθ. 1001094/70/0010Β/9.1.2002

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 9887 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 1045 14 Δεκεμβρίου 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Καθορισμός ορίων αιγιαλού, παραλίας στη θέση «Κλειδός», Δήμου Δρυμαλίας,

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Νόµου «Αιγιαλός και παραλία» Άρθρο 1 Ορισµοί

Σχέδιο Νόµου «Αιγιαλός και παραλία» Άρθρο 1 Ορισµοί Σχέδιο Νόµου «Αιγιαλός και παραλία» ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ Ορισµοί και γενικές διατάξεις Άρθρο 1 Ορισµοί 1. «Αιγιαλός» είναι η ζώνη της ξηράς, η οποία βρέχεται από τη θάλασσα από τις µεγαλύτερες πλην συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 12871 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 1375 15 Δεκεμβρίου 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Καθορισμός των ορίων αιγιαλού και παραλίας στην θέση «Γκάνζα» Δ.Δ. Μαρτίνου,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ: 1 ο ΣΤΑΔΙΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ / ΓΗΠΕΔΟΥ Εκδίδεται από τα Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού (ΠΥΤ).

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Παρέχονται διευκρινίσεις επί του Ν. 2971/2001 (ΦΕΚ 285/ τ.α') "Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις".

ΘΕΜΑ: Παρέχονται διευκρινίσεις επί του Ν. 2971/2001 (ΦΕΚ 285/ τ.α') Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις. Αρ. Πρωτ.: 1008244/857/Β0010/11.3.2002 Παρέχονται διευκρινίσεις επί του Ν. 2971/2001 (ΦΕΚ 285/19.12.2001 τ.α') "Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις". Αθήνα, 11 Μαρτ ίου 2002 Αρ. Πρωτ.: 1008244/857/Β0010

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 3393 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 358 6 Αυγούστου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Καθορισμός των ορίων αιγιαλού παραλίας στη θέση «ΚΟΜΗΝΑ» Τοπικής κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος... VII ΜΕΡΟΣ Α ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΉ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Πρόλογος... VII ΜΕΡΟΣ Α ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΉ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος... VII ΜΕΡΟΣ Α ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΉ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1. Η ανάγκη ρυθμίσεων για τον αιγιαλό και την παραλία... 3 2. Επισκόπηση του ν. 2971/2001... 6 ΙΙ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α : ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 4325 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 494 6 Αυγούστου 2012 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 25767/4812 Επανακαθορισμός των ορίων αιγιαλού παραλίας στη θέση «Βραχυνάρι» Πλατύς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 953 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΑΝAΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Αρ. Φύλλου 93 6 Μαρτίου 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Επανακαθορισμός των ορίων της χερσαίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 5169 18 Οκτωβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 434 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Διαπιστωτική πράξη για την οριστικοποίηση της για τις περιοχές της Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 6519 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 728 18 Δεκεμβρίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κήρυξη ως αναδασωτέας έκτασης συνολικού εμβα δού 1.182τ.μ., σε τμήμα της ιδιωτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 5265 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 580 2 Νοεμβρίου 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Καθορισμός των οριογραμμών αιγιαλού και παραλί ας στη θέση «ΚΑΡΑΠΟΛΙΤΙ», περιοχής

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Τεχνικής έκθεσης φωτοερμηνείας χρησιμοποιώντας στερεοσκοπική παρατήρηση με έμφαση στη χωρική ακρίβεια

Ανάλυση Τεχνικής έκθεσης φωτοερμηνείας χρησιμοποιώντας στερεοσκοπική παρατήρηση με έμφαση στη χωρική ακρίβεια w w w. o l y z o n. g r Ανάλυση Τεχνικής έκθεσης φωτοερμηνείας χρησιμοποιώντας στερεοσκοπική παρατήρηση με έμφαση στη χωρική ακρίβεια Απόστολος Ντέρης Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός Αλίνα Κουτρουμπή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 6431 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 631 12 Δεκεμβρίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Καθορισμός ορίων αιγιαλού, παραλίας στη θέση «Μαγγανάρι», (βραχώδες τμήμα)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 5755 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 637 26 Νοεμβρίου 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Επικύρωση καθορισμού οριοθέτησης τμήματος του ρέματος «ΘΟΛΟΡΕΜΑ» στο Προάστειο

Διαβάστε περισσότερα

Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν

Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν T.Θ. 222 84100 Σύρος - τηλ. 6908 699550 6985 786604 / fax : 2281087046-2281082422 Email : symmhk@gmail.com http://www.architects-eng-cyclades.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 6419 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 718 17 Δεκεμβρίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Περί καθορισμού ορίων Αιγιαλού Παραλίας στη πε ριοχή «Λίγα Χαλίκια» Τ.Κ. Ορθονιών,

Διαβάστε περισσότερα

ΣτΕ 158/2017 [Απόρριψη αιτήματος για επανακαθορισμό οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας]

ΣτΕ 158/2017 [Απόρριψη αιτήματος για επανακαθορισμό οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας] ΣτΕ 158/2017 [Απόρριψη αιτήματος για επανακαθορισμό οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας] Περίληψη -Η Επιτροπή, με το προσβαλλόμενο Πρακτικό, αφού προέβη σε εξέταση των υποβληθέντων από τις αιτούσες στοιχείων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2995 29 Νοεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ A.A.Π. Αρ. Φύλλου 264 ΤΕΥΧΟΣ ΑΝAΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 17545 Καθορισμός Χερσαίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 3989 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 450 24 Μαΐου 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Καθορισμός των ορίων αιγιαλού και δημιουργία ζώνης παραλίας στη θέση «Γλυφό Δάφνης»,

Διαβάστε περισσότερα

ΣτΕ 1256/2018 [Παράνομος καθαρισμός παλαιού αιγιαλού]

ΣτΕ 1256/2018 [Παράνομος καθαρισμός παλαιού αιγιαλού] ΣτΕ 1256/2018 [Παράνομος καθαρισμός παλαιού αιγιαλού] Περίληψη -Ο επίδικος καθορισμός παλαιού αιγιαλού στην περιοχή όπου ευρίσκεται το ακίνητο των αιτούντων, πάσχει, διότι η Διοίκηση, κατά παράβαση των

Διαβάστε περισσότερα

EURIOMCODE : ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΡΑΚΗΣ. Δημήτρης Κ. Πετρίδης. Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός

EURIOMCODE : ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΡΑΚΗΣ. Δημήτρης Κ. Πετρίδης. Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός EURIOMCODE : ένα Ευρωπαϊκό, Διαπεριφερειακό, Μεσογειακό Παρατηρητήριο για την προστασία και την διαχείριση των παράκτιων ζωνών ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΡΑΚΗΣ «ΑπόΑπό τον Αιγιαλό

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες, 18 Ιουλίου 2018 ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 9977 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 6811 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 670 30 Δεκεμβρίου 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κήρυξη ως αναδασωτέας έκτασης εμβαδού 17,130817 στρ. στην θέση Γιάλα Ψάθας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 6651 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 654 19 Δεκεμβρίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 75217/15273 Καθορισμός ορίων αιγιαλού, παραλίας στη θέση «Πούντα Βαλμάς», νήσου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1829 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ Αρ. Φύλλου 203 15 Μαΐου 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κήρυξη ως αναδασωτέας έκτασης εμβαδού 0,500 στρεμμάτων στη θέση «Νταρδεζα» περιοχής

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Η ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ηλίας Χατζηστεφάνου Αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός, Μελετητής Δ.Ε Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. H διαδικασία οριοθέτησης

Διαβάστε περισσότερα