ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 335

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 335"

Transcript

1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 335

2 2 I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Υποτροφίες που θα προσφερθούν από το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου και χρηματοδοτούνται από την Κυπριακή ημοκρατία για μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία μέσω του Εθνικού Κέντρου Πανεπιστημιακής Ευημερίας (C.N.O.U.S.) για το ακαδημαϊκό έτος 2011/2012 Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου δέχεται αιτήσεις για διεκδίκηση τουλάχιστον 5 (πέντε) υποτροφιών για σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου που οδηγούν στην απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου Master στη Γαλλία που θα παραχωρηθούν από το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου μέσω του Εθνικού Κέντρου Πανεπιστημιακής Ευημερίας (C.N.O.U.S.) της Γαλλίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2011/ Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να διακρίνονται σε ήθος και να πληρούν τις πιο κάτω προϋποθέσεις για διεκδίκηση υποτροφίας: (α) να είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου πρώτου καταληκτικού Πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών με ελάχιστο βαθμό Λίαν Καλώς (π.χ. από Πανεπιστήμιa Κύπρου, Πανεπιστήμια Ελλάδας και άλλων χωρών) ή Upper Second Class Honours (Η.Β.), ή 3.00/4.00 ή 3.75/5.00 (Η.Π.Α.) ή 13/20 (Γαλλόφωνα Πανεπιστήμια), (β) να μην υπερβαίνουν την ηλικία των 40 ετών κατά την 31 η εκεμβρίου 2011, και (γ) να αρχίζουν μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011/2012.

3 3 3. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τη Γαλλική γλώσσα. Τα αποδεκτά τεκμήρια πολύ καλής γνώσης της Γαλλικής γλώσσας, είναι τ ακόλουθα: 1. DALF* C1 ή/και C2, ή TCF niveau 5, ή DALF ** (Β1, Β2 ή/και C1, C2) 2. DELF* Β2, ή TCF niveau 4, (en compétences sur 4), ή, DELF 2 nd degré** (Α5 και Α6) 3. - G.C.E A L French με βαθμό τουλάχιστο Β 4. Πτυχία Γαλλικών ή Γαλλόφωνων Πανεπιστημίων. * = ίπλωμα που αποκτήθηκε μετά το Σεπτέμβριο του 2005 ** = ίπλωμα που αποκτήθηκε πριν το Μάιο του Όσοι υποψήφιοι φοιτητές αναμένεται να πληρούν τις πιο πάνω προϋποθέσεις, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διεκδίκηση υποτροφίας πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2011, ανεξάρτητα αν δεν έχουν εξασφαλίσει θέση σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα/Πανεπιστήμια της Γαλλίας. 5. Η αίτηση πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από πιστοποιητικά κατάθεσης της αίτησης για εγγραφή στο Master 1 ή στο Master 2 σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα/Πανεπιστήμια της Γαλλίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011/ Για όσους έχουν εξασφαλίσει εγγραφή/θέση στο Master 1 κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2011/2012 θα τους καταβληθεί το ποσό της υποτροφίας για δύο χρόνια, ώστε να καλύπτει τόσο το πρώτο έτος σπουδών (Master 1) όσο και το δεύτερο έτος σπουδών (Master 2). 7. ιευκρινίζεται ότι, όσοι έχουν εξασφαλίσει εγγραφή/θέση στο Master 2 κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2011/2012, θα τους καταβληθεί το ποσό της υποτροφίας μόνο για το συγκεκριμένο έτος σπουδών.

4 4 8. Αντίγραφα του πτυχίου και άλλων ακαδημαϊκών προσόντων θα πρέπει να υποβληθούν αμέσως μετά την εξασφάλιση τους, και όχι αργότερα από τις 30 Σεπτεμβρίου 2011, ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Σημειώνεται ότι, δεν θα ληφθούν υπόψη αιτήσεις υποψηφίων που δεν θα πληρούν τις πιο πάνω απαιτούμενες προϋποθέσεις. 9. Αιτήσεις για διεκδίκηση υποτροφίας από απόφοιτους Ιδιωτικών Πανεπιστημίων ή Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Κύπρου, θα γίνονται δεκτές νοουμένου ότι, αυτές θα συνοδεύονται από πιστοποιητικό αναγνώρισης του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και από πιστοποιητικό αναγνώρισης ισοτιμίας (όχι κατ ανάγκη ισοτιμίας και αντιστοιχίας) του πρώτου καταληκτικού Πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.). 10. Στις περιπτώσεις Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του εξωτερικού που δεν συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο του Κυπριακού Συμβουλίου Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.), το ιοικητικό Συμβούλιο δύναται να ζητήσει από τον αιτητή να υποβάλει πιστοποιητικό αναγνώρισης του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και πιστοποιητικό αναγνώρισης ισοτιμίας (όχι κατ ανάγκη ισοτιμίας και αντιστοιχίας) του πρώτου καταληκτικού Πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.). 11. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει συμπληρωματικά πιστοποιητικά ή άλλα στοιχεία που κρίνει απαραίτητα για την εξέταση της αίτησης σχετικά με το κριτήριο της ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΗΣ ΕΠΙ ΟΣΗΣ. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: (α) Για σκοπούς ίσης συγκριτικής μεταχείρισης όλων των φοιτητών, πρέπει να υποβληθεί βεβαίωση που να περιέχει και τον τελικό βαθμό (αριθμητικά) του πτυχίου.

5 5 (β) (γ) Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η υποβολή τέτοιας βεβαίωσης, τότε θεωρείται ότι ο σχετικός τίτλος / πτυχίο φέρει τον κατώτατο βαθμό του αντίστοιχου βαθμολογικά χαρακτηρισμού (π.χ. Άριστα ή First Class Honours ή 3.80/4.00 ή 4.75/5.00 ή 18/20 ή Λίαν Καλώς ή Upper Second Class Honours ή 3.00/4.00 ή 3.75 / 5.00 ή 13/20 κτλ.). Κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων, θα λαμβάνεται υπόψη μόνο ο τελικός βαθμός του Πανεπιστημιακού ιπλώματος που έχει σχέση με το αντικείμενο των σπουδών για απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου επιπέδου Master, για όσους φοιτητές κατέχουν δύο ξεχωριστούς πρώτους καταληκτικούς Πανεπιστημιακούς τίτλους σπουδών επιπέδου Bachelor. 12. Με βάση τις πρόνοιες των περί του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου Νόμων του 2006 έως 2009 και τις διατάξεις των περί του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Γενικών) (Τροποποιητικών) Κανονισμών του 2007 έως 2009, δεν μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master, όσοι: (i) είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου επιπέδου MASTER / MAITRISE, (ii) παρακολουθούν σπουδές επιπέδου PhD ή έχουν εξασφαλίσει εγγραφή μεταπτυχιακών σπουδών επιπέδου PhD, (iii) παρακολουθούν σπουδές για απόκτηση επαγγελματικού τίτλου (π.χ. Chartered ή Certified Accountancy, Αρχιτεκτονική, Εξειδίκευση στην Ιατρική, Νομική, Ψυχολογία κτλ.), (iv) παρακολουθούν σπουδές εξ αποστάσεως ή σπουδές Ανοικτού Πανεπιστημίου ή προγράμματα μερικής φοίτησης ή / και διαμένουν στην Κύπρο, ενώ είναι εγγεγραμμένοι σε προγράμματα κανονικής και πλήρους φοίτησης σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Γαλλίας, (v) (vi) τυγχάνουν άλλης υποτροφίας ή οικονομικής βοήθειας για σκοπούς σπουδών ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από τις προσφερόμενες κρατικές υποτροφίες, δεν ικανοποιούν τις προϋποθέσεις και όρους που καθορίζονται στους περί του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου Νόμους του 2006 έως 2009 και στους περί του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Γενικούς) (Τροποποιητικούς) Κανονισμούς του 2007 έως 2009, καθώς και στη σχετική προκήρυξη υποτροφιών για διδακτορικές σπουδές. 13. Σύμφωνα με τις πρόνοιες των περί του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου Νόμων του 2006 έως 2009 και τις διατάξεις των περί του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Γενικών) (Τροποποιητικών) Κανονισμών του 2007 έως του 2009, τα κριτήρια, με βάση τα οποία θα αξιολογηθούν οι φοιτητές, όπως και η βαρύτητα του κάθε κριτηρίου, είναι τ ακόλουθα:

6 6 Ι. ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΗ ΕΠΙ ΟΣΗ Μέχρι 35 οι οποίες καθορίζονται ως ακολούθως: Βαθμολογία Πανεπιστημιακού ιπλώματος Μέχρι 35 (κατ αναλογία) (Βλ. Σημ. 1* πιο κάτω) ΙΙ. ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Μέχρι 5 τα οποία κατανέμονται ως ακολούθως: (i) ημοσιεύσεις (Publications) σε ιεθνή Επιστημονικά Περιοδικά εγνωσμένου κύρους με σύστημα κριτών (ii) Βεβαιώσεις από τον Πρόεδρο της ημοκρατίας και Υπουργούς που να επιβεβαιώνουν τις Εξαιρετικές Πράξεις Αλτρουισμού που έχουν αναγνωριστεί από την Κυβέρνηση Συμμετοχή ή ιακρίσεις σε Μεσογειακούς, Πανευρωπαϊκούς ή σε ιεθνείς Αθλητικούς Αγώνες, ή συμμετοχή σε διακριθείσα αθλητική Ομάδα Εθνικού Επιπέδου,(κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών) Συμμετοχή ή ιακρίσεις σε Παγκόσμιες Πανεπιστημιακές Ολυμπιάδες, ή Βραβεία που αποδίδονται σε προπτυχιακούς/ μεταπτυχιακούς φοιτητές από Κρατικά Ιδρύματα Προώθησης Έρευνας (π.χ. Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας Κύπρου, ESRC κτλ) (κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών) Μέχρι 5 (1,50 μονάδα ανά ημοσίευση) 0,50 της μονάδας 0,75 της μονάδας 0,75 της μονάδας Μέχρι 2 ΙΙI. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Μέχρι 60 οι οποίες καθορίζονται ως ακολούθως: (Α) Κοινωνική / Οικογενειακή Κατάσταση οι οποίες κατανέμονται ως ακολούθως: (i) Σε περίπτωση που ο φοιτητής είναι ορφανός από γονείς (ii) Σε περίπτωση που ο φοιτητής είναι ορφανός από ένα γονέα (Βλ. Σημ. 2* πιο κάτω) (iii) Σε περίπτωση που ο φοιτητής προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια (4 εξαρτώμενα τέκνα και άνω) Μέχρι 10

7 7 (Β) (iv) Σε περίπτωση που ο φοιτητής προέρχεται από οικογένεια με διαζευγμένους γονείς (Με ικαστική Απόφαση) (Βλ. Σημ. 3* πιο κάτω) Σε περίπτωση που ο φοιτητής προέρχεται από Μονογονεϊκή Οικογένεια (Γονείς σε διάσταση) (Βλ. Σημ. 4* πιο κάτω) Οικονομική Κατάσταση (Βλ. Σημ. 5(α) * και 5(β) * πιο κάτω) 6 Μέχρι 50 (κατ αναλογία) *1 *2 *3 *4 *5 Σε ότι αφορά στην αξιολόγηση της βαθμολογίας του Πανεπιστημιακού ιπλώματος καθορίζονται τ ακόλουθα: (i) (ii) (iii) Ο βαθμός πτυχίου «ΑΡΙΣΤΑ» που αντιστοιχεί στις 35 είναι το 10.0/10.0 ή 100.0/100.0 ή 4.0/4.0 ή 5.0/5.0 ή 20/20. Ο βαθμός πτυχίου «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» που αντιστοιχεί στο ελάχιστον 6.5/10.0 ή 60/100 ή 3.0/4.0 ή 3.75/5.0 ή 13/20 βαθμολογείται με 20. Κάθε βαθμός πτυχίου που βρίσκεται μεταξύ του ελάχιστον και μέγιστου βαθμού όπως καθορίζονται από τα (i) και (ii) πιο πάνω αντιστοιχεί αναλογικά μεταξύ 35 και 20 μονάδων. - Σε περίπτωση που ο φοιτητής είναι ορφανός αλλά ο γονέας είναι ξανά παντρεμένος δεν παίρνει τη μοριοδότηση για ορφάνια. - Σε περίπτωση που φοιτητής προέρχεται από διαζευγμένους γονείς, αλλά ο γονέας που διαμένει μαζί του ο αιτητής είναι ξανά παντρεμένος, δεν παίρνει τη μοριοδότηση. - Στις περιπτώσεις μονογονεϊκών οικογενειών, αλλά χωρίς πιστοποιητικό διάλυσης γάμου, ζητείται ένορκος δήλωση ή βεβαίωση από το Γραφείο Ευημερίας (π.χ. επίδομα μονογονιού) ή δικαστική απόφαση για διατροφή. *(α) Σε ότι αφορά στην αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης, το ποσό που αντιστοιχεί στις 50, είναι το ακαθάριστο κατά κεφαλή μηνιαίο εισόδημα των 600 κατά άτομο. ηλωθέν εισόδημα μεγαλύτερο αυτού, θα αντιστοιχεί αναλογικά σε μικρότερο αριθμό μονάδων. *(β) Πρόσθετα θα λαμβάνεται υπόψη κατά την αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης της οικογένειας και η σημερινή αξία (2011) της κινητής και ακίνητης περιουσίας.

8 8 14. Οι Υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Πανεπιστημιακής Ευημερίας (C.N.O.U.S.), οι οποίες θα διαχειρίζονται τα ποσά των υποτροφιών, καλύπτουν τ ακόλουθα: υποδοχή των υποτρόφων κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο (Παρίσι). Στην περίπτωση που οι φοιτητές θα μεταβούν σε πανεπιστήμιο της επαρχίας, το C.N.O.U.S. θα προβλέψει για τη διαμονή τους στο Παρίσι, αν η μετάβαση στην επαρχία δεν είναι δυνατή την ώρα της άφιξής τους και θα τους διαθέσει ένα εισιτήριο τραίνου S.N.C.F., διοργάνωση ενός προγράμματος γνωριμίας του Παρισιού κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Γαλλία, στα πλαίσια ενός προγράμματος του C.R.O.U.S. (Centres Regionaux et locaux des Oeuvres Universitaires et Scolaires), καταβολή της μηνιαίας χορηγίας στους υποτρόφους, από την πρώτη εργάσιμη μέρα κάθε μηνός, ανάληψη της υποχρέωσης για καταβολή του ποσού της ιατρικής κάλυψης σε διαπραγματεύσιμο ποσό επί εθνικού επιπέδου και εγγραφή του φοιτητή σε μια επιπρόσθετη μη κερδοσκοπική εγκεκριμένη φοιτητική ασφάλεια (Mutuelle Etudiante). Η εγγραφή σε μια «Φοιτητική Ασφάλεια» (επιπρόσθετη ιατροφαρμακευτική κάλυψη) είναι υποχρεωτική: Νοείται ότι, η οικογένεια του υποτρόφου, η οποία επιθυμεί να διαμένει στη Γαλλία, είναι κάτω από την ευθύνη του υποτρόφου και δεν μπορεί να καλύπτεται από τη «Φοιτητική Ασφάλεια» με την οποία συμβλήθηκε το C.N.O.U.S. για τον υπότροφο, προσφορά στους φοιτητές των ωφελημάτων σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις (είσοδος στα φοιτητικά εστιατόρια και συμμετοχή στις πολιτιστικές δραστηριότητες του C.R.O.U.S), διευκολύνσεις της διοικητικής διαδικασίας για την απόκτηση της άδειας διαμονής, παροχή βοήθειας στους φοιτητές για εξασφάλιση στέγης, κατά προτίμηση στην πανεπιστημιακή εστία ανάλογα με τις διαθέσιμες θέσεις ή αν δεν υπάρχουν τέτοιες διαθέσιμες θέσεις, σε ιδιωτικές εστίες, με την προϋπόθεση ότι ο πλήρης φάκελος του υποτρόφου θα φθάσει στο C.N.O.U.S. πριν από τις 21 Οκτωβρίου 2011, οι υπότροφοι πρέπει να δηλώσουν εκ των προτέρων, κατά πόσο επιθυμούν να εξασφαλίσουν διαμονή είτε σε πανεπιστημιακή εστία είτε σε ιδιωτική εστία, διαχείριση των φακέλων των φοιτητών εν ονόματι των Πανεπιστημίων. Είναι κατανοητό ότι η τελική απόφαση σε ότι αφορά στην εγγραφή ενός φοιτητή σε ένα πανεπιστήμιο, εξαρτάται από το ίδιο το πανεπιστήμιο, έλεγχος των επιδόσεων των φοιτητών και προσφορά υπηρεσιών/συμβουλών ιδιαίτερα από τα περιφερειακά κέντρα C.R.O.U.S (Centres Regionaux et locaux des Oeuvres University et Scolaires), που διαθέτει το C.N.O.U.S.

9 9 15. Κατά την άφιξη τους στη Γαλλία, οι υπότροφοι θα περάσουν από ιατρική εξέταση στο Γραφείο ιεθνούς Μετανάστευσης (Bureau des Migrations Internationales O.M.I.). 16. Η αξία της υποτροφίας ανέρχεται στα ευρώ ετησίως περίπου. Το ποσό αυτό καλύπτει χορηγία σε κάθε υπότροφο συνολικού ύψους ευρώ ετησίως, έξοδα διαχείρισης του C.N.O.U.S 500 ευρώ ετησίως, ιατροφαρμακευτική κάλυψη και επιπρόσθετη ιατρική φοιτητική ασφάλεια συνολικού ύψους 410 ευρώ ετησίως. 17. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι, το Γαλλικό κράτος παραχωρεί σε όλους τους φοιτητές (Γάλλους και ξένους) επιχορήγηση ενοικίου ανάλογα με το ενοίκιο που πληρώνουν. 18. Όσοι από τους υποψήφιους θα εξασφαλίσουν υποτροφία πρέπει απαραιτήτως να υποβάλουν στο Espace Campus France της Γαλλικής Πρεσβείας (Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου) τα ακόλουθα έγγραφα μέχρι τις 14/10/2011: (α) (β) Πιστοποιητικό γεννήσεως, Αντίγραφα των αποκτηθέντων διπλωμάτων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα πιο πάνω έγγραφα θα μεταφραστούν στη γαλλική γλώσσα από το Espace Campus France της Γαλλικής Πρεσβείας (Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου 3 Βασιλίσσης Αμαλίας, 1101 Λευκωσία). (γ) Έντυπο κατάλληλα συμπληρωμένο, το οποίο θα προμηθευτούν από το Espace Campus France της Γαλλικής Πρεσβείας (Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου 3 Βασιλίσσης Αμαλίας, 1101 Λευκωσία) και 2 φωτογραφίες. (δ) Πιστοποιητικό πολύ καλής γνώσης της γαλλικής γλώσσας, όπως αναφέρεται στην παράγραφο 3 πιο πάνω.

10 10 Ι - Γενικοί Οροι / Προϋποθέσεις Χορήγησης Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία 1.(α) Υποψήφιοι Φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει υποτροφία ή οικονομική βοήθεια για σκοπούς σπουδών από άλλες πηγές μικρότερης αξίας από τις προσφερόμενες κρατικές υποτροφίες δικαιούνται να διεκδικήσουν υποτροφία, η οποία θα είναι μειωμένη κατά ποσό ίσο με την αξία της υποτροφίας που έχει εξασφαλιστεί από άλλη πηγή. (β) Στις περιπτώσεις υποψήφιων φοιτητών που τυγχάνουν υποτροφίας από οποιαδήποτε άλλη πηγή και η υποτροφία τερματίζεται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για οποιοδήποτε λόγο, το Ι.Κ.Υ.Κ δε θα καταβάλλει οποιοδήποτε συμπληρωματικό ποσό. (γ) (δ) Επιπρόσθετα το Ι.Κ.Υ.Κ. δε θα καταβάλλει οποιοδήποτε πρόσθετο ποσό στις περιπτώσεις υποψηφίων που εξασφαλίζουν υποτροφία ή οικονομική βοήθεια για σκοπούς σπουδών από άλλες πηγές, η αξία της οποίας είναι ίση ή μεγαλύτερη της προσφερόμενης κρατικής υποτροφίας (π.χ. Ιδρυμα Λεβέντη, Ιδρυμα Τυρίμου κτλ.). Τυχόν αποποίηση υποτροφίας από άλλη πηγή, πριν / ή μετά την έναρξη των σπουδών, καταργεί το δικαίωμα χορήγησης πλήρους υποτροφίας από το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου. 2. Oι υποτροφίες που έχουν εξασφαλιστεί από άλλες πηγές περιλαμβάνουν υποτροφίες που έχουν χορηγηθεί από οποιοδήποτε Ίδρυμα ή Αρχή του εσωτερικού ή εξωτερικού και υποτροφίες που έχουν χορηγηθεί από ξένες Κυβερνήσεις ή Οργανισμούς αλλά δεν περιλαμβάνουν υποτροφίες ή οικονομική ενίσχυση που χορηγούνται λόγω ακαδημαϊκής διάκρισης από τα ίδια τα Πανεπιστήμια σε φοιτητές κατά ή μετά την έναρξη των σπουδών τους. 3. Oι άρρενες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις πριν από την έναρξη των σπουδών, ή να έχουν τύχει απαλλαγής για υπηρεσία στην Εθνική Φρουρά. Αποκλείονται ως υποψήφιοι όσοι έχουν τύχει αναστολής για υπηρεσία στην Εθνική Φρουρά για οποιοδήποτε λόγο, εξαιρουμένων υποψηφίων που έχουν τύχει αναστολής για σκοπούς σπουδών.

11 11 4. Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να κατέχουν την κυπριακή υπηκοότητα ή/και να είναι πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την προϋπόθεση ότι, κατά τη διάρκεια των τριών ετών πριν από την έναρξη των σπουδών τους διέμεναν στην Κύπρο για συνεχή περίοδο τουλάχιστον τριάντα (30) μηνών. 5. Δεν μπορούν να θεωρηθούν ως υποψήφιοι, πρόσωπα τα οποία κατά τη διάρκεια των τριών ετών πριν από την έναρξη των σπουδών τους δεν διέμεναν σε περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπου το Ίδρυμα μπορεί να διεξαγάγει αποτελεσματικό έλεγχο για τη συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων που απαιτούνται για τη διεκδίκηση υποτροφίας, για συνεχή περίοδο τουλάχιστον τριάντα (30) μηνών και δεν κατοικούν μόνιμα στις πιο πάνω περιοχές ή των οποίων οι γονείς δεν εργάζονται και δε διαμένουν σ αυτές τις περιοχές. 6. Μπορούν επίσης να διεκδικήσουν υποτροφία και φοιτητές που δεν είναι Κύπριοι πολίτες ή πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, νοουμένου ότι: (α) (β) ο ένας εκ των δύο γονιών τους είναι Κύπριος πολίτης ή πολίτης κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εργάζεται και διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, και κατοικούν μόνιμα στην Κύπρο και έχουν αποφοιτήσει από Σχολή Μέσης Εκπαίδευσης στην Κύπρο. 7. Αιτήσεις για υποτροφίες μπορούν επίσης να υποβάλουν και υποψήφιοι φοιτητές, που πληρούν τις προϋποθέσεις της απαιτούμενης βαθμολογίας του σχετικού Προγράμματος και που οι γονείς τους (ή ένας απ αυτούς) είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κύπρου αλλά διαμένουν στο εξωτερικό για υπηρεσιακούς ή επαγγελματικούς λόγους για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα πέντε (5) έτη. 8. εν δικαιούνται να υποβάλουν αιτήσεις, μέλη της ημόσιας Υπηρεσίας ( ημόσιοι Υπάλληλοι), της ημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, των Νομικών Προσώπων ημόσιου ικαίου, της Αστυνομικής ύναμης καθώς και των μόνιμων αξιωματικών και υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς που απασχολούνται σε μόνιμη ή έκτακτη βάση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις περιπτώσεις των παραγράφων 5, 6 και 7 πιο πάνω, απαιτείται η υποβολή πιστοποιητικού μόνιμης διαμονής στην Κύπρο. 9. Απόκρυψη από το φοιτητή ότι, τυγχάνει κρατικής υποτροφίας ή υποτροφίας/ οικονομικής βοήθειας από άλλη πηγή για σκοπούς σπουδών ή απόκρυψη οποιουδήποτε στοιχείου, σχετικά με την αίτηση, συνεπάγεται αυτόματο αποκλεισμό του από τη διεκδίκηση υποτροφίας ή διακοπή της υποτροφίας με υποχρέωση να επιστρέψει τα ποσά που του έχουν χορηγηθεί σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι αυτά έχουν εξασφαλιστεί με ψευδείς δηλώσεις.

12 Η υποτροφία τερματίζεται σε περίπτωση που ο υπότροφος προς τον οποίο παραχωρήθηκε υποτροφία για σπουδές στη Γαλλία, μετεγγραφεί σε Πανεπιστήμια άλλων χωρών ή της Κύπρου ή σε περίπτωση που οι γονείς του υποτρόφου δεν είναι πλέον μόνιμοι κάτοικοι της Κυπριακής ημοκρατίας. 11. Οι υπότροφοι αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μην αλλάξουν κλάδο σπουδών χωρίς την εκ των προτέρων έγκριση του ιοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου και νοουμένου ότι η διευθέτηση αυτή, δεν συνεπάγεται πρόσθετη δαπάνη από την αρχικά υπολογισθείσα. 12. Σε περίπτωση που η επίδοση του υποτρόφου κατά τη διάρκεια των σπουδών του δεν ικανοποιεί τους όρους του συμβολαίου του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, δύναται, κατά τη κρίση του, να μειώσει, αναστείλει, διακόψει ή τερματίσει την υποτροφία. 13. Σε περίπτωση που ο υπότροφος διακόψει τις σπουδές του κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, το ιοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, δύναται να ζητήσει την επιστροφή των καταβληθέντων ποσών της υποτροφίας. 14. Οι φοιτητές που θα επιλεγούν τελικά για υποτροφία θα κληθούν από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου να υπογράψουν συμβόλαιο με έναν εγγυητή. Σε περίπτωση που κατά το χρόνο έγκρισης, ο υπότροφος βρίσκεται στο εξωτερικό, η χορήγηση υποτροφίας θα μπορεί να συναφθεί και εκδοθεί εφόσον ο υπότροφος αποδέχεται να παραχωρήσει Ειδικό Πληρεξούσιο Έγγραφο, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ της αίτησης με αρ. Ι.Κ.Υ.Κ. 53, για το σκοπό αυτό, σε αντιπρόσωπο του στην Κύπρο. 15. ιευκρινίζεται ότι, η υποβολή αιτήσεων για διεκδίκηση υποτροφίας, δεν εξυπακούει κατ ανάγκη τη χορήγηση υποτροφίας, έστω και αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, λόγω του μεγάλου αριθμού αιτητών σε σχέση με τα ποσά που διατίθενται για το σκοπό αυτό.

13 13 ΙΙ - ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕ ΑΡ. ΙΚΥΚ Οι φοιτητές είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν τα ΜΕΡΗ 1,2 και 3 καθώς και τα Παραρτήματα Α, Β και Γ της αίτησης με αρ. Ι.Κ.Υ.Κ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, κατά την εξέταση των αιτήσεων, θα λάβει υπόψη την κοινωνικοοικονομική κατάσταση της οικογένειας του αιτητή, που συνίσταται από την κοινωνική-οικογενειακή κατάσταση και από τα κάθε μορφής ακαθάριστα ετήσια εισοδήματα. Λαμβάνεται επίσης υπόψη κατά την αξιολόγηση της αίτησης και η σημερινή αξία (2011) της κινητής ή ακίνητης περιουσίας. 3. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο, όπως στην αίτηση με αρ. Ι.Κ.Υ.Κ. 53 συμπληρωθεί και η "δήλωση της οικονομικής κατάστασης" (ΜΕΡΟΣ 3) της οικογένειας του αιτητή. 4. Η Δήλωση της Οικονομικής Κατάστασης (ΜΕΡΟΣ 3) της οικογένειας του αιτητή θα πρέπει υποχρεωτικά, μεταξύ άλλων, να συνοδεύεται από : (α) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ των γονέων για το έτος 2010 (ΕΝΤΥΠΟ Ε.ΠΡ.190Φ/2010) η οποία εκδίδεται από το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων (Γραφείο Φόρου Εισοδήματος Υπουργείο Οικονομικών). (β) Στις περιπτώσεις που οι γονείς είναι ΜΕΤΟΧΟΙ/ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, πρέπει να υποβάλουν ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Εταιρείας για το 2009 ή ( Εντυπο που υποβλήθηκε στο Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων για τα Φορολογικά Ετη 2009 ή 2010) (γ) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ γονέων για το 2010, η οποία εκδίδεται από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

14 14 5. Προτού συμπληρώσετε την Αίτηση, παρακαλείστε να μελετήσετε τις πιο κάτω Σημειώσεις: (i) Διευκρινίζεται ότι, θα πρέπει να προσκομίζουν και οι δύο γονείς Φορολογική Βεβαίωση για το (Προσοχή: ακόμα και εάν κάποιος δηλώσει ότι δεν εργάζεται ή το πιστοποιητικό ετήσιων ασφαλιστέων αποδοχών είναι μηδενικό, ή ακόμα και εάν παίρνει σύνταξη αναπηρίας/ανικανότητας/γήρατος, θα πρέπει και πάλι να προσκομίζει απαραίτητα και φορολογική βεβαίωση). (ii) Η προσκόμιση Φορολογικής Βεβαίωσης θεωρείται απαραίτητη, γιατί κάποιος μπορεί να μην έχει εισοδήματα από μισθωτή εργασία, αλλά να έχει εισοδήματα από άλλες πηγές (π.χ. ενοίκια, μερίσματα, καταθέσεις, επιχειρήσεις), τα οποία θα διαπιστωθούν μόνο από τη φορολογική βεβαίωση. (iii) Ακόμα και εάν κάποιος από τους δύο γονείς δηλώσει ότι δεν εργάζεται (π.χ. η μητέρα δηλώσει οικοκυρά), θα πρέπει οπωσδήποτε και αυτός/η να προσκομίσει βεβαίωση ετήσιων ασφαλιστέων αποδοχών από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων για σκοπούς ελέγχου: Νοείται ότι, εάν αυτό που δηλώνει ευσταθεί, το πιστοποιητικό αυτό θα δείχνει ότι οι ασφαλιστέες της/του αποδοχές είναι μηδενικές. (iv) Οι συντάξεις αναπηρίας/χηρείας/ανικανότητας/γήρατος/ επίδομα ορφάνιας δεν υπολογίζονται στα πιστοποιητικά ετήσιων ασφαλιστέων αποδοχών. Συνεπώς, όπου αυτό ισχύει, υπολογίζονται τα ποσά αυτά, πέραν των ετήσιων ασφαλιστέων αποδοχών (π.χ. κάποιος με σύνταξη ανικανότητας 75%, μπορεί να έχει και εισοδήματα από μερική εργασία):

15 15 Νοείται ότι όσοι λαμβάνουν τέτοιες συντάξεις/επιδόματα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίζουν πιστοποιητικά ασφαλιστέων αποδοχών και φορολογικές βεβαιώσεις για τους λόγους που αναφέρονται στα σημεία (i), (ii) και (iii), πιο πάνω. (v) Σε περίπτωση που κάποιος είναι λήπτης οποιουδήποτε δημόσιου βοηθήματος, πέραν της σχετικής βεβαίωσης, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίζει και απόκομμα ετήσιου ποσού δημόσιου βοηθήματος του 2010, έτσι ώστε να υπολογίζεται στο συνολικό ετήσιο εισόδημα: Νοείται ότι, όσοι λαμβάνουν τέτοια βοηθήματα, πρέπει απαραιτήτως να προσκομίζουν πιστοποιητικά ασφαλιστέων αποδοχών και φορολογικές βεβαιώσεις για τους λόγους που αναφέρονται στα σημεία (i), (ii) και (iii) πιο πάνω. Σημειώνεται ότι, το δημόσιο βοήθημα δεν υπολογίζεται στη φορολογική βεβαίωση και θα πρέπει να προστίθεται στο ετήσιο εισόδημα. 6. Στο συνολικό υπολογισμό του ακαθάριστου ετήσιου εισοδήματος μιας οικογένειας θα πρέπει να λαμβάνονται πάντα υπόψη οι δύο ακόλουθες αρχές: Α- Πάντα λαμβάνονται υπόψη τα επίσημα έγγραφα του προηγούμενου έτους (2010) έστω και αν παρατηρηθούν, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2011/2012), διαφοροποιήσεις στα ακαθάριστα ετήσια εισοδήματα (όπως π.χ. από απόλυση, πτώχευση, μείωση εισοδημάτων, κτλ.). Σημείωση: Εξαιρούνται μόνο οι περιπτώσεις θανάτου ενός ή/και των δύο γονέων όπου θα λαμβάνονται υπόψη τα ακαθάριστα ετήσια εισοδήματα του 2011 με την υποβολή των αναγκαίων δικαιολογητικών / πιστοποιητικών (βεβαιώσεις ασφαλιστέων αποδοχών από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κτλ). Β- Σε κάθε διαφορά στο εισόδημα μεταξύ των δύο εγγράφων (π.χ. εάν το πιστοποιητικό ασφαλιστέων αποδοχών κάποιου αναγράφει εισόδημα και η φορολογική βεβαίωση ) τότε λαμβάνεται υπόψη το υψηλότερο ποσό.

16 16 7. Για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και για όλα τα περιουσιακά στοιχεία (κινητή και ακίνητη περιουσία) είναι απαραίτητο να υποβληθεί στο Παράρτημα Α και Ενορκος Δήλωση, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί στα Γραφεία του Πρωτοκολλητή των Επαρχιακών Δικαστηρίων. Σημειώνεται ότι η αξία της κινητής ή ακίνητης περιουσίας θα λαμβάνεται υπόψη κατά την αξιολόγηση της αίτησης. 8. Επιπλέον πρέπει να συμπληρωθεί και το Παράρτημα Β της αίτησης με αρ. Ι.Κ.Υ.Κ. 53, σύμφωνα με τον περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμο του 2001, η «Ρητή συγκατάθεση και δήλωση αναγνώρισης ενημέρωσης από τον αιτητή σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα». 9. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει συμπληρωματικά πιστοποιητικά ή άλλα στοιχεία που κρίνει απαραίτητα για την εξέταση της αίτησης τόσο για την ακαδημαϊκή επίδοση, για τα πρόσθετα προσόντα, για την κοινωνικοοικονομική κατάσταση της οικογένειας του φοιτητή όσο και για την εξακρίβωση της εκτιμημένης αξίας της κινητής και ακίνητης περιουσίας. 10. Οι Αιτήσεις με αρ. Ι.Κ.Υ.Κ. 53 θα πρέπει να είναι ορθά συμπληρωμένες και να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά / δικαιολογητικά, όπως αυτά καθορίζονται στην ανακοίνωση. 11. Κάθε Πρόσωπο, το οποίο με σκοπό τη διεκδίκηση υποτροφίας, σε γνώση του κάνει ψευδή δήλωση ή παρουσιάζει ψευδή έγγραφα ή παρέχει πληροφορίες, οι οποίες γνωρίζει ότι είναι ψευδείς, είναι ένοχο αδικήματος και θα λαμβάνονται όλα τα νόμιμα μέτρα ή/και διώξεις εναντίον των υπευθύνων. 12. Απόκρυψη ή/και μη προσκόμιση από τον αιτητή οποιουδήποτε στοιχείου, σχετικά με την αίτηση, συνεπάγεται αυτόματο αποκλεισμό του ή διακοπή της υποτροφίας με υποχρέωση να επιστρέψει τα ποσά που του έχουν χορηγηθεί σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι αυτά έχουν εξασφαλιστεί με ψευδείς δηλώσεις. 13. Τονίζεται ότι, δε θα γίνονται δεκτά επιπρόσθετα στοιχεία / πιστοποιητικά / δικαιολογητικά μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων (30 Σεπτεμβρίου 2011) και μετά τη λήψη της τελικής απόφασης για χορήγηση υποτροφίας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου.

17 ΜΟΝΟ οι πλήρεις αιτήσεις θα ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30 Σεπτεμβρίου ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ. 15. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν την αίτηση με αρ. Ι.Κ.Υ.Κ 53 από τα Γραφεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, Λευκωσία ή από τα κατά τόπους Γραφεία των Επάρχων ή από τα κατά τόπους Γραφεία Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή και από την Ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου Εκπρόθεσμες αιτήσεις ή αιτήσεις που θα φτάσουν ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ μετά τις 30 Σεπτεμβρίου 2011, δεν θα γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου. Τονίζεται ότι δεν θα λαμβάνεται υπόψη η σφραγίδα του Ταχυδρομείου. 17. Οι αιτήσεις με όλα τα στοιχεία θα πρέπει να παραδοθούν στη Γραμματεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου μέχρι την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα στην ακόλουθη διεύθυνση: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου Οδός Φλωρίνης 7 Greg Tower, 3 ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου Τ.Θ , 1687 Λευκωσία 18. Για περισσότερες πληροφορίες / διευκρινίσεις, οι φοιτητές μπορούν να αποταθούν στο Τηλ: ,Fax: ή / και στο Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: ikyk@ikyk.org.cy. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διεκδίκηση των εν λόγω υποτροφιών καθώς και τα έντυπα αιτήσεων είναι καταχωρημένα στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου.

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367 Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές ή για Έρευνα που πιθανό να παραχωρηθούν από την Κυβέρνηση του Μεξικού για το έτος 2014 Γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 334

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 334 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 334 Ι Δ Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 334 Υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές που προσφέρονται από

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014/2015 Κοινοπολιτειακές Υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡ. 332 Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡ. 332 Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΡ. 332 ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2011/2012 I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Υποτροφίες που πιθανό να προσφερθούν

Διαβάστε περισσότερα

Η οικονομική ενίσχυση για δύο (2) και πλέον φοιτητές της ίδιας οικογένειας, θα ανέρχεται στο ποσό των 500 για κάθε φοιτητή.

Η οικονομική ενίσχυση για δύο (2) και πλέον φοιτητές της ίδιας οικογένειας, θα ανέρχεται στο ποσό των 500 για κάθε φοιτητή. ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 17ης ΜΑΙΌΥ2013 389 Αριθμός 314 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΚΥΚ. ΑΡ. 360 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012/2013, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές,

I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές, Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 345 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012/2013 I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Υποτροφίες που πιθανό να προσφερθούν από το Ίδρυμα Κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 352

Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 352 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 352 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ (PhD) ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2012 Ι Δ Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 358

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 358 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 358 Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας που πιθανό να παραχωρηθούν σε μέλη της Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας από

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 Γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, αιτήσεις από

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2013 Υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές που θα προσφερθούν από το Ίδρυμα Κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υποτροφίες που πιθανό να προσφερθούν κάτω από το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Κοινοπολιτείας για το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014 Γίνονται δεκτές αιτήσεις από πολίτες της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ με αρ. ΙΚΥΚ 97 (Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση του εντύπου της αίτησης καταγράφονται στην Ανακοίνωση με αρ. 428)

ΑΙΤΗΣΗ με αρ. ΙΚΥΚ 97 (Οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση του εντύπου της αίτησης καταγράφονται στην Ανακοίνωση με αρ. 428) ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 ΑΙΤΗΣΗ με αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥΥ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013/ 2014 Υποτροφίες που θα προσφερθούν από το Ίδρυμα Κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευµένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευµένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας. 1. ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Πακέτο Στοχευµένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας Γενικές Οδηγίες 1.1 Το Πανεπιστήµιο Frederick προκηρύσσει από

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. και ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. και ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Ακαδημαϊκό έτος 2011/2012 Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Η Ε Ν Ι Σ Χ Υ Σ Η ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥ ΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κατά κεφαλήν ετήσιο Ακαθάριστο Εισόδηµα ( ) Βαθµολογία 12.001 15.000 4 9.501 12.000 8 7.501-9.500 12 5.501-7.500 16 3.501 5.500 20 3.

Κατά κεφαλήν ετήσιο Ακαθάριστο Εισόδηµα ( ) Βαθµολογία 12.001 15.000 4 9.501 12.000 8 7.501-9.500 12 5.501-7.500 16 3.501 5.500 20 3. ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ TO ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Το Πανεπιστήµιο Frederick προκηρύσσει από τις Οκτωβρίου µέχρι 30 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Η φοιτητική χορηγία παραχωρείται βάσει των προνοιών που ορίζονται στον περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμο του 2015 (Ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας 1. EIΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας Περίοδος υποβολής αιτήσεων για την ακαδημαϊκή χρονιά 2011-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 2019 ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 1 Οκτωβρίου 2019 31 Οκτωβρίου 2019 ΕΝΟΤΗΤΑ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ Σχετικό έντυπο αίτησης: αρ. ΙΚΥΚ 88

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ Σχετικό έντυπο αίτησης: αρ. ΙΚΥΚ 88 ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ MASTER ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ CAMPUS FRANCE ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017/2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ «ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ «ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ «ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συμπληρώσετε την αίτηση, μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 7 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ε Σ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2012 Αρ. αίτησης φοιτητή (για επίσημη χρήση μόνο) 2 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Αίτηση για διεκδίκηση Υποτροφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΑΡ. Ι.Κ.Υ.Κ. 47 ΓΙΑ ΙΕΚ ΙΚΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΦΟΙΤΗΤΗ/ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ:.. ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Αίτηση για

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 7 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012/2013 Αρ. αίτησης φοιτητή (για επίσημη χρήση μόνο) 2 Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Αίτηση για διεκδίκηση υποτροφίας από το Ίδρυμα Κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 7 Ι ΡΥΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Ονοματεπώνυμο φοιτητή/φοιτήτριας: Αρ. αίτησης φοιτητή (για επίσημη χρήση μόνο) ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2010/2011 2 Αίτηση για διεκδίκηση υποτροφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΜΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑÏΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 1 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ/ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συµπληρώσετε την παρούσα Αίτηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ έντυπο αίτησης ΙΚΥΚ αρ. 76) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ έντυπο αίτησης ΙΚΥΚ αρ. 76) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (Σχετικό ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 392 έντυπο αίτησης ΙΚΥΚ αρ. 76) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ Σχετικό έντυπο αίτησης: αρ. ΙΚΥΚ 97

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ Σχετικό έντυπο αίτησης: αρ. ΙΚΥΚ 97 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2018-2019 Προσοχή: Η αίτηση βασίζεται στους Κανόνες Μοριοδότησης Κοινωνικοοικονομικής Κατάστασης, που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2018-2019 Προσοχή: Η αίτηση βασίζεται στους Κανόνες Μοριοδότησης Κοινωνικοοικονομικής Κατάστασης, που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 01 09 16-30 09 16 I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ανακοινώνει την έναρξη του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ 1. EIΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 Kριτήρια - Οδηγίες 1.1 Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ

Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 09 00 Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά τους κανονισμούς του Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Α. Κινητό Τηλέφωνο. Α. Μέση Εκπαίδευση. Β. Πιστοποιητικά επιτυχίας σε Ξένες Γλώσσες. Επίπεδο

ΜΕΡΟΣ Α. Κινητό Τηλέφωνο. Α. Μέση Εκπαίδευση. Β. Πιστοποιητικά επιτυχίας σε Ξένες Γλώσσες. Επίπεδο ΜΕΡΟΣ Α 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Ονοματεπώνυμο αιτητή Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης Διεύθυνση Κατοικίας: Ταχ. Κώδικας Πόλη/Χωριό Τηλ. Επικοινωνίας Κινητό Τηλέφωνο Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Το Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:7/11/ /11/ Επώνυμο: Όνομα:. 3. Αρ. πολιτικής ταυτότητας: Αρ. Φοιτ. Ταυτ. Πανεπιστημίου:...

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:7/11/ /11/ Επώνυμο: Όνομα:. 3. Αρ. πολιτικής ταυτότητας: Αρ. Φοιτ. Ταυτ. Πανεπιστημίου:... Για Επίσημη Χρήση Κοινωνοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2012 ΑΙΤΗΣΗ για ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση μοτοποδηλάτου Τα παρακάτω στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 - ΠΕΜΠΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 Σας πληροφορούμε ότι, το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Κοινοπολιτειακές Υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο που πιθανό να παραχωρηθούν από την Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΡΟΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΡΟΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΡΟΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συμπληρώσετε την αίτηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας 1. EIΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Πακέτο Στοχευμένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας Kριτήρια - Οδηγίες 1.1 Στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Συνολικά: Μόρια απόστασης Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2016 ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 373 (σελ. 1-7) ΑΙΤΗΣΗ ΑΡ. 69 (σελ. 8-26)

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 373 (σελ. 1-7) ΑΙΤΗΣΗ ΑΡ. 69 (σελ. 8-26) ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 373 (σελ. 1-7) ΑΙΤΗΣΗ ΑΡ. 69 (σελ. 8-26) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Προπτυχιακών Φοιτητών στο Εξωτερικό με Κοινωνικοοικονομικά κριτήρια ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.348 Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές που πιθανό να παραχωρηθούν από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014 Γίνονται δεκτές αιτήσεις από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΚΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΚΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΚΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 01 09 17-30 09 17 I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ) ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑ

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑ Ponis mu ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΜΟΝ ΕΤΟΣ 2014 2 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ/ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ 1. Παρακαλείστε όπως, προτού συμπληρώσετε την παρούσα Αίτηση, μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 466 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 22ας ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 Αριθμός 394 ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις από εκπαιδευτικούς λειτουργούς για την πλήρωση δύο (2) θέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία:

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία: ΜΕΡΟΣ Α 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Ονοματεπώνυμο αιτητή Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία: Διεύθυνση Κατοικίας: Τηλ. Επικοινωνίας Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (email)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Λύκειο/Τεχνική Σχολή/Εσπερινό Γυμνάσιο Από Μέχρι Γενικός Βαθμός Απολυτηρίου

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Λύκειο/Τεχνική Σχολή/Εσπερινό Γυμνάσιο Από Μέχρι Γενικός Βαθμός Απολυτηρίου 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Όνοματεπώνυμο αιτητή ΜΕΡΟΣ Α Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης Διεύθυνση Κατοικίας: Τηλ. Επικοινωνίας / Ταχ. Κώδικας Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο ( e

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευµένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ. Πακέτο Στοχευµένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας 1. EIΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Πακέτο Στοχευµένων Μέτρων Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας Kριτήρια - Οδηγίες 1.1 Στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013/2014

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2014 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 01 09 16-30 09 16 I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος παραχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 337 Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές που πιθανό να παραχωρηθούν από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2012/2013 Γίνονται δεκτές αιτήσεις από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 Σας πληροφορούμε ότι, το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Σας πληροφορούμε ότι, το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Φοιτητικό Πακέτο Στοχευμένα Μέτρα Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Φοιτητικό Πακέτο Στοχευμένα Μέτρα Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Φοιτητικό Πακέτο Στοχευμένα Μέτρα Κρατικής Φοιτητικής Πρόνοιας Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Οδός:... Αρ.:... Τ.Κ... Πόλη/Χωριό:... Επαρχία: Στοιχεία Επικοινωνίας αιτητή: Τηλέφωνο (σταθερό)... (κινητό)...

Οδός:... Αρ.:... Τ.Κ... Πόλη/Χωριό:... Επαρχία: Στοιχεία Επικοινωνίας αιτητή: Τηλέφωνο (σταθερό)... (κινητό)... Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: ΑΙΤΗΣΗ για Υποτροφίες Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Τα παρακάτω στοιχεία είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την προκήρυξη τριών (3) υποτροφιών με την ονομασία «Ακαδημαϊκή Υποτροφία Διάκρισης Ρόη Πογιατζή εις Μνήμη του Πολυαγαπημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ/ ΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ/ ΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριµνας Για Επίσηµη Χρήση ΣΥΝΟΛΙΚΗ. Γραφείο Στέγασης Σαριπόλου 16 Αχιλλέως ΙΙ Τ.Θ. 50329, 3603 Λεµεσός Τηλ. 25002414, 25002426 Fax. 25002684 Ηλ. ιεύθυνση: housing@cut.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α/Α Αίτησης: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Οι αιτήσεις για εξωτερική μετεγγραφή στην Ιατρική Σχολή πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ

ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την προκήρυξη τριών (3) υποτροφιών με την ονομασία «Ακαδημαϊκή Υποτροφία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ

ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ. ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΑΛΚΗ ΠΟΓΙΑΤΖΗ Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την προκήρυξη τριών (3) υποτροφιών με την ονομασία «Ακαδημαϊκή Υποτροφία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσηµη Χρήση Κοινωνοικονοµικά µόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσηµη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ηµερ. Παραλαβής: / /2010 ΑΙΤΗΣΗ για

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Φοίτησης (Πανεπιστήμιο, Σχολή) Πρόγραμμα Σπουδών Έτος σπουδών* 1 (π.χ 1 ο, 2 ο, 3 ο, ): Πόλη Σπουδών

Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Φοίτησης (Πανεπιστήμιο, Σχολή) Πρόγραμμα Σπουδών Έτος σπουδών* 1 (π.χ 1 ο, 2 ο, 3 ο, ): Πόλη Σπουδών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνικοοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2015 ΑΙΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΟΣ ΤΕΚΝΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2010

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΟΣ ΤΕΚΝΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2010 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙ ΟΜΑΤΟΣ ΤΕΚΝΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2002 ΕΩΣ 2010 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 167(Ι) του 2002 22(Ι) του 2003 57(Ι) του 2003 136(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ. 13.01.04 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ: ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ

Αρ. Φακ. 13.01.04 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ: ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ Αρ. Φακ. 13.01.04 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ: ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ Ή ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΠΑΚ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήµιο Κύπρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2014 ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία:

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α. Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία: ΜΕΡΟΣ Α 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Ονοματεπώνυμο αιτητή Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης : Ηλικία: Διεύθυνση Κατοικίας: Τηλ. Επικοινωνίας Ταχ. Κώδικας Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου 254, 2048

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΙΟΥ 2012 387 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΙΟΥ 2012 387 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΙΟΥ 2012 387 Αριθμός 341 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί της Διαδικασίας Πρόσληψης

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Πρόγραμμα Υποτροφιών για το Ακαδημαϊκό Έτος

Ανακοίνωση. Πρόγραμμα Υποτροφιών για το Ακαδημαϊκό Έτος Ανακοίνωση Πρόγραμμα Υποτροφιών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 Το Sylvia Ioannou Foundation ανακοινώνει το 5ο Πρόγραμμα Υποτροφιών για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στα γνωστικά πεδία των Ανθρωπιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ για πακέτο στοχευµένων µέτρων κρατικής φοιτητικής πρόνοιας

ΑΙΤΗΣΗ για πακέτο στοχευµένων µέτρων κρατικής φοιτητικής πρόνοιας ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσηµη Χρήση ΣΥΝΟΛΙΚΗ. Για Επίσηµη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ηµερ. Παραλαβής:.. Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΗΣΗ για πακέτο στοχευµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΡΙΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

Ακαθάριστο ετήσιο εισόδημα από εργασία. Συγγένεια με αιτητή. Ηλικία Επάγγελμα* 5 1. ΑΙΤΗΤΗΣ

Ακαθάριστο ετήσιο εισόδημα από εργασία. Συγγένεια με αιτητή. Ηλικία Επάγγελμα* 5 1. ΑΙΤΗΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Για Επίσημη Χρήση Κοινωνοικονομικά μόρια.. Μόρια απόστασης Συνολικά: Για Επίσημη Χρήση Αρ. Αίτησης:. Όν. Παρ.:. Ημερ. Παραλαβής: / /2013 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ Συνοπτικός Τίτλος. Ερµηνεία. 1. Ο παρών Νόµος θα αναφέρεται ως ο περί Παροχής Φοιτητικής Χορηγίας Νόµος του 2011. 2. Στον παρόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ Α/Α ΑΙΤΗΣΗΣ.. ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ... (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο διαβάστε τους Κανονισμούς του Ταμείου Υποτροφιών του Δήμου Κ. Πολεμιδιών) 1. Επώνυμο αιτητή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Σας πληροφορούµε ότι, το Σωµατείο Ευηµερίας Φοιτητών Πανεπιστηµίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ 1. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΟΙΚΩΝ: Για να συμπεριληφθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ. Ταμείο Υποτροφιών του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών

ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ. Ταμείο Υποτροφιών του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ 1. Ονομασία Χορηγού: Ταμείο Υποτροφιών του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών 2. Ονομασία Φορέα: Δήμος Κάτω Πολεμιδιών 3. Διεύθυνση Φορέα: 4. Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Κανόνες οικονομικής στήριξης φοιτητών με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Κανόνες οικονομικής στήριξης φοιτητών με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Κανόνες οικονομικής στήριξης φοιτητών με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια 1. ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Το Πανεπιστήμιο παρέχει οικονομική στήριξη σε φοιτητές του, στη βάση κοινωνικο-οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/2019

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/2019 ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 427 Σχετικό έντυπο αίτησης: αρ. ΙΚΥΚ 96 Καταληκτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ Η Ιατρική Σχολή (ΙΣ) του Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει κάθε χρόνο περιορισμένο αριθμό θέσεων για εξωτερικές μετεγγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ερευνητές Πεδίου (Μυστικοί επισκέπτες) σε Δήμους της Λευκωσίας και

ερευνητές Πεδίου (Μυστικοί επισκέπτες) σε Δήμους της Λευκωσίας και Το Γραφείο Σταδιοδρομίας δέχεται αιτήσεις από Πρωτοετείς και Δευτεροετείς φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου, για εργασία ως ερευνητές Πεδίου (Μυστικοί επισκέπτες) σε Δήμους της Λευκωσίας και Λεμεσού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016/2017 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. Η φοιτητική

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Υποτροφιών ΕΥΑΓΟΡΑΣ σε Υφιστάμενους Διδακτορικούς Φοιτητές

Πρόγραμμα Υποτροφιών ΕΥΑΓΟΡΑΣ σε Υφιστάμενους Διδακτορικούς Φοιτητές Πρόγραμμα Υποτροφιών ΕΥΑΓΟΡΑΣ σε Υφιστάμενους Διδακτορικούς Φοιτητές Συνήθεις Ερωτήσεις Από πού μπορώ να ενημερωθώ εάν υπάρχουν διαθέσιμες υποτροφίες για υφιστάμενους διδακτορικούς φοιτητές? Για να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ - 2012/2013 Α/Α (......) ΚΛΑΔΟΣ (... ) (... ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (...) (...) (Τα παραπάνω στοιχεία συμπληρώνονται από την Γραμματεία Υποτροφιών)

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΩΝΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 2012/2013 Α/Α (......) ΚΛΑΔΟΣ (... ) (... ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (...)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ. Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ Σχέδιο Αποκατάστασης Προπολεμικής Φερεγγυότητας Ιδιοκτητών Κατεχόμενης ή Απροσπέλαστης Ακίνητης Ιδιοκτησίας ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΒΑΡΩΝ Λεωφ. Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α/Α Αίτησης: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Οι αιτήσεις για απόκτηση δεύτερου πτυχίου πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 1. Ο παρών Νόµος θα αναφέρεται ως ο περί Παροχής Φοιτητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΗΣΗ ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ: ΟΝ. ΠΑΡ.: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΗΜΕΡ. ΠΑΡ.: ΑΡ. ΚΑΤ.: ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 344 Ν. 77(Ι)/96 Αρ. 3075,

Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 344 Ν. 77(Ι)/96 Αρ. 3075, Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 344 Ν. 77(Ι)/96 Αρ. 3075,19.7.96 Ο περί Παροχής Ειδικών Χορηγιών Νόμος του 1996 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Α/Α Αίτησης: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Οι αιτήσεις για απόκτηση δεύτερου πτυχίου πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής

Διαβάστε περισσότερα