ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ"

Transcript

1 1 ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Υποδ/νση Τυποποίησης και Προδιαγραφών Τµήµα Προδιαγραφών Ν-1703 Ε ΕΚ ΟΣΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Η τεχνική αυτή προδιαγραφή (ΤΠ) καλύπτει τις απαιτήσεις του Πολεµικού Ναυτικού (ΠΝ) για την προµήθεια χρώµατος (αστάρι αντίδρασης-φωσφάτωσης) που προορίζεται για την προεργασία των µεταλλικών επιφανειών των πολεµικών πλοίων και των πλωτών µέσων του ΠΝ µε σκοπό τη βελτίωση της πρόσφυσης των τελικών στρωµάτων βαφής πάνω στις επιφάνειες αυτές. 2 ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Το προπαρασκευαστικό χρώµα ταξινοµείται σύµφωνα µε τον παρακάτω πίνακα: ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ Ναυτικός Αριθµός Ταξινόµησης (ΝΑΤ) Νέο NSN 8010-ΝΤ-ΒΒ Σηµείωση: Μέχρι σήµερα για την προµήθεια του αντίστοιχου προπαρασκευαστικού χρώµατος της προηγούµενης έκδοσης της παρούσης ΤΠ γινόταν χρήση στο εφοδιαστικό σύστηµα του ΠΝ, NSN ΗΠΑ, ως εξής: -Χρώµα προπαρασκευαστικό µεταλλικών επιφανειών (formula No. 117): NSN ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: 3.1 Νοµοθεσία: Η Οδηγία 96/98/ΕΚ «σχετικά µε τον εξοπλισµό πλοίων», όπως τροποποιήθηκε µε τις Οδηγίες 2002/75/ΕΚ και 2008/67/ΕΚ Η Οδηγία 2004/42/ΕΚ για τον περιορισµό των εκποµπών πτητικών οργανικών ενώσεων που οφείλονται στη χρήση οργανικών διαλυτών σε χρώµατα διακόσµησης και βερνίκια Κανονισµός αριθ. 1907/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) και του Συµβουλίου της 18ης εκεµβρίου 2006, για την καταχώρηση, την αξιολόγηση, την αδειοδότηση και τους περιορισµούς των χηµικών προϊόντων (REACH) καθώς και για την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Οργανισµού Χηµικών Προϊόντων καθώς και για την τροποποίηση της οδηγίας 1999/45/ΕΚ και για την κατάργηση του κανονισµού (ΕΟΚ) αριθ. 793/93 του Συµβουλίου και του κανονισµού (ΕΚ) αριθ. 1488/94 της Επιτροπής καθώς και της οδηγίας 76/769/ΕΟΚ του Συµβουλίου και των οδηγιών της Επιτροπής 91/155/ΕΟΚ, 93/67/ΕΟΚ, 93/105/ΕΚ και 2000/21/ΕΚ Οδηγία 76/769/ΕΟΚ του Συµβουλίου, της 27ης Ιουλίου 1976, περί προσεγγίσεως νοµοθετικών, κανονιστικών και διοικητικών διατάξεων των Κρατών µελών που αφορούν περιορισµούς κυκλοφορίας στην αγορά και χρήσεως µερικών επικίνδυνων ουσιών και παρασκευασµάτων, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Σηµείωση: Από την 1η Ιουνίου του 2009, κατά την οποία τίθεται σε ισχύ η κατάργηση της Οδηγίας 76/769/ΕΟΚ, το υλικό της παρούσας ΤΠ υπόκειται στους αντίστοιχους περιορισµούς του Κανονισµού 1907/2006.

2 Π 445 (ΦΕΚ 166/Α/ ), «Περιορισµοί θέσης σε κυκλοφορία και χρήσης µερικών επικίνδυνων ουσιών και παρασκευασµάτων σε συµµόρφωση µε τις οδηγίες του Συµβουλίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων 76/769/ΕΟΚ και 79/663/ΕΟΚ», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει ΥΑ 378/94 (ΦΕΚ 705/Β/ ), «Επικίνδυνες ουσίες, ταξινόµηση, συσκευασία και επισήµανση αυτών σε συµµόρφωση προς την οδηγία του Συµβουλίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων 67/548/ΕΟΚ» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει ΥΑ 265/2002 (ΦΕΚ 1214/Β/ ), «Ταξινόµηση, συσκευασία και επισήµανση επικίνδυνων παρασκευασµάτων σε εναρµόνιση προς την Οδηγία 1999/45/ΕΚ (ΕΕ L 200 της ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου και της Οδηγίας 2001/60/ΕΚ (ΕΕ L της ) της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κοινότητας», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. 3.2 Πρότυπα - εγχειρίδια: EN ISO 1716 (2002): Reaction to fire tests for buildings products Determination of the heat of combustion EN ISO (1999): Sampling procedures for inspection by attributes. Part-1: Sampling plans indexed by acceptable quality level (AQL) for lot-by-lot inspection NSTM NAVSEA, CHAPTER 631 (1996) Preservation of Ships in Service ASTM D609 (2006): Practice for Preparation of Cold-Rolled Steel Panels for Testing Paint, Varnish, Conversion Coatings, and Related Coating Products ASTM D3891 (2008): Practice for Preparation of Glass Panels for Testing Paint, Varnish, Lacquer, and Related Products ASTM D3891 (2008): Practice for Preparation of Glass Panels for Testing Paint, Varnish, Lacquer, and Related Products FED-STD-141D (2001): Paint, Varnish, Lacquer and Related Materials: Methods of Inspection, Sampling and Testing ΗΠΑ MIL-HDBK-1110/1 (1995): Handbook for Paints and Protective Coatings for Facilities. 3.3 Αποφάσεις και εγκύκλιοι IMO: IMO MSC.61(67): International Code for Application of Fire Test Procedures, Annex 1 (Part 1, 2 & 6), Annex IMO MSC.97(73): Adoption of the International Code of Safety for High-Speed Craft, (2000 HSC Code) IMO MSC.653(16): Recommendation on Improved Fire Test Procedures for Surface Flammability of Bulkhead, Ceiling and Deck Finish Materials, Annex 1 (Part 2 & 5), Annex IMO MSC/Circ 1120: Unified Interpretations of SOLAS Chapter II-2, the FSS Code, the FTP Code and Related Fire Test Procedures. 3.4 Τ. Προδιαγραφές: ΚΕΦΝ Ν-1703Ε (1991): Χρώµα προπαρασκευαστικό µεταλλικών επιφανειών, η οποία καταργείται µε την παρούσα ΗΠΑ DOD-P-15328D / : Primer (Wash), Pre-treatment (Formula No.117 for Metals) η οποία έχει καταργηθεί χωρίς αντικατάσταση. 4 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 4.1 Γενικά: Το χρώµα µετά την εφαρµογή του δε θα πρέπει: Να επηρεάζει-µεταβάλλει την πυρίµαχη προστασία των χώρων των πλοίων, σύµφωνα µε τις Οδηγίες 2002/75/ΕΚ και 2008/67/ΕΚ.

3 Να ευνοεί-προωθεί την ανάπτυξη πυρκαγιάς σύµφωνα µε τον Κανονισµό SOLAS 74 II-2/ Να αναδίδει πυκνό καπνό ή τοξικές αναθυµιάσεις σε υψηλές θερµοκρασίες σύµφωνα µε τις Οδηγίες 2002/75/ΕΚ και 2008/67/ΕΚ. 4.2 Χηµική σύσταση χρώµατος: Το χρώµα θα είναι αστάρι (φωσφάτωσης) δύο συστατικών συνδυαζόµενα έτσι ώστε το τελικό προϊόν να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις αυτής της ΤΠ. Το τελικό προϊόν µετά την ανάµιξη των δύο συστατικών και την παράλληλη προσθήκη διαλυτικού χρώµατος (όχι απαραίτητη) θα εφαρµόζεται σε µεταλλικές οµαλές επιφάνειες σύµφωνα µε την Η χηµική σύσταση του χρώµατος θα είναι τέτοια ώστε να περιέχονται τα ακόλουθα συστατικά: Συστατικό Α: Θα αποτελείται από ρητίνη (Polyvinil-butyral resin), χρωστικές µε αντιδιαβρωτικές ιδιότητες, χωρίς την παρουσία µολύβδου ή χρωµίου σε αυτές (π.χ φωσφορικός ψευδάργυρος), καθώς και από οργανικούς διαλύτες και νερό Συστατικό Β: Θα αποτελείται από φωσφορικό οξύ, οργανικούς διαλύτες και νερό. 4.3 Τοξικότητα: Το χρώµα δε θα έχει καµία επίδραση στην υγεία του προσωπικού κατά τη χρήση του. 4.4 Ποσοτικά χαρακτηριστικά χρώµατος: Τα χαρακτηριστικά κ.β. και κ.ο. θα είναι σύµφωνα µε τον παρακάτω Πίνακα: α/α 1) 2) ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Σύνολο στερεών (Α+Β), % κ.ο. χρώµατος Φωσφορικό οξύ (Α+Β), % κ.β. χρώµατος ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ min max Ειδικό βάρος, σε kg/l: min: 0.86 και max: Λεπτότητα κόκκων: min: Σηµείο ανάφλεξης: max: 20 o C Χρόνος επιφανειακής ξήρανσης: max: 30 λεπτά Πτητικά οργανικά συστατικά: max: 780 g/l. 4.5 Ποιοτικά χαρακτηριστικά χρώµατος: Οσµή: Θα είναι η επιτρεπόµενη των περιεχόµενων πτητικών συστατικών και δε θα είναι δυσάρεστη σε οποιαδήποτε στιγµή του χρόνου ξήρανσης Σταθερότητα συστατικού Α κατά την παραµονή του στο δοχείο: Το συστατικό Α δε θα παρουσιάζει µέσα στο δοχείο συσκευασίας συσσωµατώµατα, όγκους, υµένες, υδαρότητα ή πήξη. Κατά την ανάδευση, τα καθιζάνοντα στερεά, θα ενσωµατώνονται στην όλη µάζα του συστατικού, έτσι ώστε να αποκαθίσταται η οµοιογένειά του Σταθερότητα συστατικών κατά την αποθήκευση: Καινούρια δοχεία: Το συστατικό Α δε θα παρουσιάζει συσσωµατώµατα, όγκους, υµένες ή πισσώδη προϊόντα λόγω αντίδρασης των συστατικών του κατά την παραµονή του σε καινούρια δοχεία και µετά την πάροδο ενός έτους από την ηµεροµηνία παραγωγής του ενώ αντίστοιχα το συστατικό Β δε θα εξατµίζεται στις ίδιες συνθήκες και για την ίδια χρονική διάρκεια παραµονής στα δοχεία Χρόνος ζωής τελικού προϊόντος: Στην προσφορά θα δηλώνεται η δυνατότητα ή όχι της χρησιµοποίησης του εναποµείναντος τελικού προϊόντος (χρόνος αποθήκευσης και τυχόν προϋποθέσεις αποθήκευσης) όταν η ανάµιξη των δύο συστατικών στο δοχείο του συστατικού Α δεν έχει διαρκέσει περισσότερο από µισή ώρα.

4 Ελαστικότητα και εµφάνιση ξηρού στρώµατος χρώµατος: Στρώµα βαφής πάχους 7 13 µm που θα εναποτεθεί πάνω σε χαλύβδινο υπόστρωµα διαστάσεων (10 15 cm) x (10 15 cm) x ( mm) και θα προκύψει µετά από στέγνωµα µίας (1) ώρας σε ατµοσφαιρικές συνθήκες σε οριζόντια θέση, δε θα αποφλοιώνεται, ούτε θα παρουσιάζει ρωγµές όταν το δοκίµιο κάµπτεται Στρώµα βαφής που θα εναποτεθεί πάνω σε γυάλινο υπόστρωµα διαστάσεων (10 15 cm) x (10 15 cm) x ( 5 mm) και θα έχει στεγνώσει σύµφωνα µε την της DOD-P-15328D (1978) δε θα παρουσιάζει συσσωµατώµατα, όγκους ή υµένες Πρόσφυση: Θα είναι τέτοιου βαθµού έτσι ώστε στρώµα βαφής µε οξεία περιφέρεια, να αποκολλάται δύσκολα από το δοκίµιο µε τη βοήθεια µικρού µαχαιριού Συµβατότητα µε το αραιωτικό: Οποιοδήποτε από τα συστατικά του χρώµατος δε θα παρουσιάζει ασυµβατότητα µε το προς χρήση αραιωτικό (διαλυτικό) Εφαρµογή: Το χρώµα θα είναι κατάλληλο ώστε να δίνει στρώµα βαφής οµοιόµορφο, του ίδιου πάχους, χωρίς ελαττώµατα, µε χρωστήρα ή ψεκαστήρα. Μετά την ξήρανση, δε θα εµφανίζονται γραµµές στα ίχνη των ινών του χρωστήρα. Το χρώµα θα είναι κατάλληλο, έτσι ώστε όταν απαιτείται να ψεκάζεται εύκολα, να µη ρέει και να µην παρουσιάζει κακή επίστρωση. Μετά την ξήρανση, θα δίνει επιφάνεια οµαλή οµοιόµορφης στιλπνότητας. Θα είναι κατάλληλο για επίστρωση σε θερµοκρασία περιβάλλοντος (10 30 o C) και µε 85% µέγιστη σχετική υγρασία, έτσι ώστε η θερµοκρασία του υπoστρώµατος να είναι το λιγότερο 3 o C πάνω από το σηµείο δρόσου Το βάρος του υλικού ανά m 2 επιφανείας θα δηλωθεί στην προσφορά Απόχρωση: Θα είναι η χαρακτηριστική απόχρωση των χρωστικών που περιέχονται στο συστατικό Α. 5 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: Η συσκευασία (πρωτογενής και δευτερογενής) θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του άρθρου 9 της ΥΑ 265/2002 για τη συσκευασία παρασκευασµάτων, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει: 5.1 Πρωτογενής συσκευασία: Το χρώµα θα παραδίδεται σε καινούρια δοχεία καθαρού βάρους 5-30 kg ενώ στην προσφορά θα δηλώνεται τόσο το ακριβές µικτό όσο και το καθαρό βάρος των συσκευασιών. Η ανάρτηση των δοχείων θα είναι ισχυρή έτσι ώστε δοκιµαζόµενη µε φορτίο διπλάσιο του βάρους του περιεχοµένου να µην παρουσιάζει την παραµικρή ένδειξη αλλοίωσης οχεία συστατικού Α: Θα είναι κυλινδρικού σχήµατος, η πάνω βάση των οποίων θα φέρει καπάκι που θα εφαρµόζει αεροστεγώς. Θα είναι κατασκευασµένα από λευκοσίδηρο άριστης ποιότητας και οι ραφές ή συγκολλήσεις όπου απαιτούνται θα είναι τέλειες χωρίς το παραµικρό ελάττωµα. Εξωτερικά εκτός από την επικασσιτέρωση, τα δοχεία θα φέρουν επικάλυψη µε ανθεκτικό βερνικόχρωµα για καλύτερη προστασία έναντι των περιβαλλοντικών συνθηκών. Επισηµαίνεται επίσης, ότι η χωρητικότητα (σε l) του δοχείου του συστατικού Α θα είναι µεγαλύτερη από το άθροισµα των περιεχόµενων ποσοτήτων (σε l) των δύο συστατικών, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ανάµιξή τους στο δοχείο του συστατικού Α σύµφωνα µε τις οδηγίες του προµηθευτή οχεία συστατικού Β: Θα είναι κατασκευασµένα από PVC ή PE (πολυαιθυλένιο) και θα φέρουν βιδωτό στεγανό πώµα Σε κάθε δοχείο θα αναγράφονται οι παρακάτω επισηµάνσεις: Επωνυµία παραγωγού και προµηθευτή ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Ονοµασία υλικού Αριθµός ταξινόµησης Βάρος (καθαρό και µικτό) σε kg και χωρητικότητα σε l (λίτρα) Ηµεροµηνία παραγωγής και λήξης.

5 Οδηγίες χρήσης και ανάµιξης συστατικού Α µε το συστατικό Β. 5.2 ευτερογενής συσκευασία (Μεταφοράς): Τα δοχεία των χρωµάτων θα είναι συσκευασµένα κατά την παράδοση σε ανθεκτικά κιβώτια, στο εσωτερικό των οποίων δε θα υπάρχει κενός χώρος, ούτως ώστε να είναι δυνατή η καθ ύψος στοίβασή τους κατά την αποθήκευση µε ασφάλεια. Ο αριθµός των περιεχόµενων τεµαχίων θα δηλωθεί στην προσφορά Στο εξωτερικό µέρος και σε εµφανές σηµείο θα αναγράφονται οι παρακάτω επισηµάνσεις: Ονοµασία υλικού Αριθµός ταξινόµησης του υλικού Βάρος συσκευασµένου υλικού Μικτό βάρος και όγκος δευτερογενούς συσκευασίας Αριθµός περιεχόµενων τεµαχίων Εµπορικό σήµα ή η επωνυµία του κατασκευαστή ή του προµηθευτή Αριθµός και ηµεροµηνία κατακυρωτικής απόφασης ή αριθµός σύµβασης Σε κάθε συσκευασία µέσα σε διαφανή ζελατίνα, κολληµένη σε πλαϊνή επιφάνεια θα υπάρχει ελτίο εδοµένων Ασφαλείας, συντεταγµένο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (ΕΚ) 1907/2006, στην Ελληνική Γλώσσα. 5.3 Άλλες επισηµάνσεις: Εκτός των επισηµάνσεων των και 5.2.2, θα υπάρχουν και οι επισηµάνσεις επικίνδυνων παρασκευασµάτων, σύµφωνα µε τα άρθρα 10 και 11 της ΥΑ 265/2002 καθώς και οι πρόσθετες επισηµάνσεις, οι οποίες προβλέπονται στην Οδηγία 76/769/ΕΟΚ, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. 6 ΑΣΦΑΛΕΙΑ: 6.1 Θα πληρούται η νοµοθεσία της Η συµµόρφωση θα επιβεβαιώνεται στη ήλωση Πιστότητας (Declaration of conformity βλέπε Οδηγία 96/98/ΕΟΚ), στην οποία θα αναγράφονται και τα εναρµονισµένα ή άλλα πρότυπα που πληροί το υλικό. Η ήλωση θα υποβάλλεται µε την τεχνική προσφορά, αλλά και µε την κάθε τµηµατική παράδοση. 7 ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ: 7.1 ειγµατοληψία: Οι έλεγχοι θα γίνουν δειγµατοληπτικά σε κάθε παρτίδα του υλικού. Ως παρτίδα θα θεωρείται η συνολική ποσότητα του παραδιδόµενου υλικού που προσκοµίζεται από τον προµηθευτή σε συγκεκριµένη ηµεροµηνία. Η δειγµατοληψία θα γίνει από την Επιτροπή Παραλαβής (ΕΠ) σύµφωνα µε τον παρακάτω Πίνακα (όπως αναγράφεται στο πρότυπο ISO ): Μέγεθος παρτίδας (σε τεµ.) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΣΕ AQL=2.5% Μακροσκοπικός έλεγχος (Normal, level S-4) Εργαστηριακός έλεγχος (Reduced, level S-2) Μέγεθος Αριθµός Μέγεθος Αριθµός δείγµατος ελαττωµατικών δείγµατος ελαττωµατικών (σε τεµ.) (σε τεµ.) (σε τεµ.) (σε τεµ.) 2-5 Όλα Σηµείωση: Ως τεµάχια αναφέρεται η πρωτογενής συσκευασία ( 5.1).

6 6 7.2 Μακροσκοπικός έλεγχος: Από την ΕΠ και λαµβάνοντας υπόψη την παρούσα ΤΠ θα εξετάζονται τα δείγµατα για τα παρακάτω µακροσκοπικά χαρακτηριστικά: Επισηµάνσεις και συσκευασία σύµφωνα µε τις απαιτήσεις της Εµφάνιση και σταθερότητα του συστατικού Α σύµφωνα µε την Εργαστηριακός έλεγχος: Η πρωτογενής συσκευασία, το χρώµα καθώς και τα δοκίµια (τουλάχιστον δύο, τα οποία θα παρασκευάζονται σύµφωνα µε την 4.5.4) θα υφίσταται τους παρακάτω εργαστηριακούς ελέγχους: Έλεγχος µικτού βάρους πρωτογενούς συσκευασίας Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των 4.4, και θα ελεγχθούν µε βάση τις µεθόδους της FED-STD-141D (2001), για όσα από αυτά υπάρχει δυνατότητα να ελεγχθούν. Για τα υπόλοιπα θα εφαρµοστούν τα διεθνώς χρησιµοποιούµενα πρότυπα / µέθοδοι ελέγχου για χηµικές ουσίες και χρώµατα ανταποκρινόµενα στα εν λόγω υλικά Οι ανωτέρω έλεγχοι και η ολοκλήρωση των δοκιµίων (εφαρµογή των χρωµάτων πάνω στα υποστρώµατα τα οποία θα παρέχονται από τον προµηθευτή) θα πραγµατοποιούνται στο Χηµείο Ναυτικού (ΝΣ/ ΝΧ - τηλ ) ή σε περίπτωση αδυναµίας του, σε άλλα διαπιστευµένα εργαστήρια (κρατικά ή του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα) π.χ. Γενικό Χηµείο του Κράτους (τηλ ), Χηµείο Στρατού (τηλ ) κ.λ.π., µε έξοδα των προµηθευτών. Για τη διενέργεια των παραπάνω ελέγχων θα προηγείται επικοινωνία µεταξύ εργαστηρίου και ΕΠ, η οποία στη συνέχεια θα µεριµνά για την αποστολή των δειγµάτων και των υποστρωµάτων στο εργαστήριο. 7.4 Έλεγχος εγγράφων: Έλεγχος ήλωσης Πιστότητας: Θα ελεγχθεί η πληρότητα και η ορθότητα της ήλωσης ( 6.2), η οποία θα συνοδεύει κάθε παραδιδόµενη παρτίδα Έλεγχος νέου Πιστοποιητικού ISO 9001: Θα ελεγχθεί η πληρότητα του Πιστοποιητικού, το οποίο θα υποβληθεί κατά την παράδοση των υλικών στις παρακάτω περιπτώσεις: α. Εάν το υποβληθέν ως 8.4 Πιστοποιητικό έχει λήξει κατά την ηµεροµηνία παράδοσης των υλικών. β. Εάν το υποβληθέν ως 8.4 Πιστοποιητικό ήταν κατά ISO 9001 / 2000 και η ηµεροµηνία παράδοσης είναι µετά την (οπότε θα υποβληθεί νέο Πιστοποιητικό κατά ISO 9001 / 2008). 8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Στην τεχνική προσφορά θα συµπεριλαµβάνονται: 8.1 Συµπληρωµένο αναλυτικό φυλλάδιο µε τίτλο «Φύλλο Συµµόρφωσης (ΦΣ) προς την ΤΠ της Υπηρεσίας», υπόδειγµα του οποίου φαίνεται στην Προσθήκη «Ι». 8.2 Τεχνικά φυλλάδια (prospectus) µε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπό προµήθεια υλικού. 8.3 Η επωνυµία και η διεύθυνση: Του εργοστασίου παραγωγής του χρώµατος Του συσκευαστήριου. 8.4 Αντίγραφο ισχύοντος Πιστοποιητικού Συµµόρφωσης Συστήµατος ιαχείρισης της Ποιότητας κατά ISO 9001 / 2008 ή ISO 9001 / 2000, για το δηλωθέν ως εργοστάσιο παραγωγής των χρωµάτων, εκδοθέν από φορέα διαπιστευµένο από το ΕΣΥ ή από άλλο Φορέα ιαπίστευσης που µετέχει σε Συµφωνία Αµοιβαίας Ισότιµης Αναγνώρισης µε το ΕΣΥ σχετικά µε την πιστοποίηση συστηµάτων ιαχείρισης της

7 7 Ποιότητας. Σηµειώνεται ότι εάν η ηµεροµηνία προσφοράς είναι µετά την , Πιστοποιητικό κατά ISO 9001 / 2000 δε θα γίνεται δεκτό. 8.5 ελτίο εδοµένων Ασφαλείας, (Material Safety Data Sheet), όµοιο µε αυτό της Οι ηλώσεις των 4.2 και Λεπτοµερείς οδηγίες που θα ακολουθηθούν για την προετοιµασία της επιφάνειας, την εφαρµογή, τη συντήρηση, τους περιορισµούς καθώς και τη διάρκεια ζωής του χρώµατος. 8.8 Εγγύηση του παραγωγού ( 8.3.1) για την επί έναν τουλάχιστον χρόνο αναλλοίωτη παραµονή του συστατικού Α στις αποθήκες (βλ ), συσκευασµένου όπως αναφέρεται στην ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 9.1 Σε περίπτωση αντίφασης της ΤΠ µε µνηµονευµένα σε αυτήν πρότυπα ή άλλες ΤΠ, κατισχύει η παρούσα ΤΠ. 9.2 Λέξεις κλειδιά: Χρώµατα, αστάρι. 1540Α Οι Συντάξαντες Η εκπρόσωπος ΝΣ / Τ Ναύτης (Μηχ) Ι. Γιαννακόπουλος ρ., MSc. Χηµικός Μηχανικός ΜΠΥ Α Βαθµ. Θ. Κατσαρού ιπλ. Χηµικός Μηχανικός Ο Τµηµατάρχης (1540) Τµήµατος Προδιαγραφών Ο ιευθυντής (1502) Υποδιεύθυνσης Τυποποίησης & Προδιαγραφών ΜΠΥ Α Βαθµ. Π. Πλέσσας ιπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΜΠΥ Α Βαθµ. Θ. Χατζηθωµάς ιπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ο ιευθυντής (1500) ιεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης Ο Υποδιοικητής Αντιπλοίαρχος (Μ) Α. Ζήσιµος ΠΝ Πλοίαρχος (Ο) Α. Λαγκώνας ΠΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Υποναύαρχος (Ο). Καραλής ΠΝ ιοικητής ΚΕΦΝ Συνηµµένα: Προσθήκη «Ι»

8 8 ΠΡΟΣΘΗΚΗ Ι ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (υπόδειγµα) ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΠ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ (επιγραµµατικά) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 Αντικείµενο Συµφωνώ Μη µεταβολή πυρίµαχης Συµφωνώ. προστασίας κλπ (βλέπε Παρατ. 2) (βλέπε Παρατ. 2) (βλέπε Παρατ. 2) 9.1 Σε περίπτωση αντίφασης κλπ Συµφωνώ. Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ (σφραγίδα υπογραφή) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1 Το παραπάνω αναλυτικό «Φύλλο Συµµόρφωσης» (ΦΣ) θα αποτελεί το κύριο µέρος της τεχνικής προσφοράς. Στο ΦΣ θα γίνει συσχέτιση της προσφοράς προς όλες τις απαιτήσεις της ΤΠ, παράγραφο προς παράγραφο και θα αναφέρονται µε λεπτοµέρεια όλες οι συµφωνίες ή τυχόν διαφοροποιήσεις και θα συµπεριλαµβάνονται όλα τα στοιχεία ή διευκρινίσεις που ζητούνται στην ΤΠ (τιµές µεγεθών, απαντήσεις σε ερωτήµατα κλπ), µε παραποµπές σε υποβληθέντα τεχνικά φυλλάδια / prospectus του παραγωγού, όπου κρίνεται αναγκαίο. 2 Ανάµεσα στην παράγραφο και την παράγραφο 9.1 νοείται ότι θα αναγραφούν κατά σειρά όλες οι παράγραφοι / υποπαράγραφοι της παρούσης ΤΠ. 3 Οι παράγραφοι 2, 3 και 9.2 δε χρειάζονται συµπλήρωση. 4 Οι συµπληρωθείσες στο παρόν «απαντήσεις παρατηρήσεις προσφέροντος» είναι ενδεικτικές.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΡΑΙΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΡΑΙΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 1 ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Υποδ/νση Τυποποίησης και Προδιαγραφών Τµήµα Προδιαγραφών Ν-0438 ΣΤ ΕΚ ΟΣΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΡΑΙΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Η

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΩΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΩΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 1 ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Υποδ/νση Τυποποίησης και Προδιαγραφών Τµήµα Προδιαγραφών Ν-0896 Ε ΕΚ ΟΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΩΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΘΑΜΠΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΘΑΜΠΟ 1 ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Υποδ/νση Τυποποίησης και Προδιαγραφών Τµήµα Προδιαγραφών Ν-0422 ΣΤ ΕΚ ΟΣΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ ΑΛΚΥ ΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΣΤΙΛΠΝΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ ΑΛΚΥ ΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΣΤΙΛΠΝΟ 1 ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Υποδ/νση Τυποποίησης και Προδιαγραφών Τµήµα Προδιαγραφών Ν-0909 Ε ΕΚ ΟΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ ΑΛΚΥ ΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΣΤΙΛΠΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΚΥ ΙΚΑ ΣΤΙΛΠΝΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΚΥ ΙΚΑ ΣΤΙΛΠΝΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ 1 ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Υποδ/νση Τυποποίησης και Προδιαγραφών Τµήµα Προδιαγραφών Ν-0110 Ε ΕΚ ΟΣΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΚΥ ΙΚΑ ΣΤΙΛΠΝΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΑ ΜΗ ΑΝΑΦΛΕΞΙΜΑ, ΧΛΩΡΟΑΛΚΥ ΙΚΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ ΗΜΙΣΤΙΛΠΝΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΑ ΜΗ ΑΝΑΦΛΕΞΙΜΑ, ΧΛΩΡΟΑΛΚΥ ΙΚΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ ΗΜΙΣΤΙΛΠΝΑ 1 ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Υποδ/νση Τυποποίησης και Προδιαγραφών Τµήµα Προδιαγραφών Ν-0867 ΣΤ ΕΚ ΟΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΑ ΜΗ ΑΝΑΦΛΕΞΙΜΑ, ΧΛΩΡΟΑΛΚΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ Π.Ν

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ Π.Ν ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ Π.Ν ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 1 ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ν-0607 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Υποδ/νση Τυποποίησης και Προδιαγραφών ΙΟΥΛΙΟΣ 2008 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ν-0607 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Υποδ/νση Τυποποίησης και Προδιαγραφών ΙΟΥΛΙΟΣ 2008 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ 1 ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ν-0607 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ζ ΕΚΔΟΣΗ Υποδ/νση Τυποποίησης και Προδιαγραφών ΙΟΥΛΙΟΣ 2008 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ / ΣΚΟΠΟΣ: Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΔ-Α-00537 ΕΚΔΟΣΗ 1 η ΕΘΝΟΣΗΜΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΠΕΛΩΝ ΤΖΟΚΕΪ 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

2.3.3 ISO 2409 ( ε χρειάζεται συµπλήρωση) ISO 2812 ( ε χρειάζεται συµπλήρωση)

2.3.3 ISO 2409 ( ε χρειάζεται συµπλήρωση) ISO 2812 ( ε χρειάζεται συµπλήρωση) Ανήκει στο Φ. 600/89/Σ.89/17 της ιακήρυξης Νο "89/17" του ΚΠ/ΚΕΦΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ''ΣΤ'' ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΩ ΙΚΟΣ : -Α-00158 ΕΚ ΟΣΗ : 3η / 25 Μαΐου 2017 ΤΡΟΠΟΙΗΣΗ : ΤΙΤΛΟΣ : ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΥΦΑΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και. κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09 06 2015

«Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και. κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09 06 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «Προµήθεια υλικών για τη διαγράµµιση οδών και κόµβων», Κ.Α. 30 / 6662.009 Ευρώ 69.741,00 Ηράκλειο 09

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕ -Α-00007 ΕΚ ΟΣΗ 1η ΦΙΛΜ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 28 ΜΑΙΟΥ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙ Α 1. ΠΕ ΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 2 3. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Έκθεση. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο Πρ/νος της Δ/νσης Τ.Υ Δήμου Χίου. ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με βαθμό Β'

Τεχνική Έκθεση. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο Πρ/νος της Δ/νσης Τ.Υ Δήμου Χίου. ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με βαθμό Β' ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΥΧΡΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να γίνει η Προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος έτους 2017 που θα χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση φθαρμένου οδοστρώματος

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 94/17 Φ.600/94/Σ.94/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. ΕΝΑ (1) ΓΩΝΙΑΚΟ ΚΥΛΙΝ ΡΙΚΟ ΠΑΡΑΒΛΗΜΑ Προτεινόµενος Τύπος Παραβλήµατος

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και. κόμβων» Κ.Α. 30 /

«Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και. κόμβων» Κ.Α. 30 / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «Προμήθεια υλικών για τη διαγράμμιση οδών και κόμβων» Κ.Α. 30 / 6662.009 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γενικά:

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία & Εξαγωγές

Συσκευασία & Εξαγωγές Συσκευασία & Εξαγωγές Μανώλης Δανιήλ Διευθυντής ΟΠΕ 19/7/2013 1 19/7/2013 2 19/7/2013 3 19/7/2013 4 19/7/2013 5 19/7/2013 6 19/7/2013 7 19/7/2013 8 19/7/2013 9 19/7/2013 10 19/7/2013 11 Τι πρέπει να κάνει

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 & Α3 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 & Α3 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α3 & Α4 Α. ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή, αφορά στην προμήθεια φωτοαντιγραφικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. µελέτης : 21 / 2013 ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Προµήθεια πλαστικών σάκων ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 05/19. Υλικά Ελασματουργικών Εργασιών ΥΒ ΠΟΝΤΟΣ Α. ΕΛΑΣΜΑΤΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm) Β. ENIΣΧΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 05/19. Υλικά Ελασματουργικών Εργασιών ΥΒ ΠΟΝΤΟΣ Α. ΕΛΑΣΜΑΤΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm) Β. ENIΣΧΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 05/19 Υλικά Ελασματουργικών Εργασιών ΥΒ ΠΟΝΤΟΣ Α. ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 03-04-19

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΧΑΛΥΒΔΟΣΩΛΗΝΩΝ & ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 55.883,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΓΤΑ-1348/11-2009 8335-03-003-041209 ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 -2- ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Α ΜΗΕ Α.Ε. ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 1 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΞΗΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η προδιαγραφή αυτή ορίζει τις απαιτήσεις και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 06-06-18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18 ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ M/M ΠΟΣ. NSN ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Lawinit 2-K- Haftprimer

Lawinit 2-K- Haftprimer ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 233 Lawinit 2-K- Haftprimer Υδροδιαλυτό χαµηλη οσµη Ασφαλες. Ι. Το Προϊόν Το einza Lawinit 2-K-Haftprimer είναι υψηλής ποιότητας αντισκωριακο (2-συστατικών µε βάση εποξειδικη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΛΕΥΚΟ lt ,00 (ME Φ.Π.Α.) ΚΙΤΡΙΝΟ

ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΛΕΥΚΟ lt ,00 (ME Φ.Π.Α.) ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Πειραιάς: 12 Απρίλιος 2017 Συνημμένα: Τ.Π Σελίδες έξι (6) ΘΕΜΑ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ/ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ Περιγραφή Το είναι ένα αστάρι σουρφασέρ ενός συστατικού µε βάση το νερό, και είναι κατάλληλο για συστήµατα επαναβαφής αυτοκινήτων. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε εφαρµογές µε τρίψιµο ή υγρό σε υγρό σε συνδυασµό

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 201

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 201 CP GUARD 201 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 201 1 περιγραφή Αντισκωριακή εποξειδική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΔ-Α-00406 ΕΚΔΟΣΗ 1 η ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΕΥΚΑ (ΛΙΓΑΔΟΥΡΕΣ) ΝΑΥΤΟΔΙΟΠΩΝ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοτικός Έλεγχος Ενίσχυσης Κατασκευών µε Σύνθετα Υλικά

Ποιοτικός Έλεγχος Ενίσχυσης Κατασκευών µε Σύνθετα Υλικά Ποιοτικός Έλεγχος Ενίσχυσης Κατασκευών µε Σύνθετα Υλικά ρ. Κώστας Π. Αντωνόπουλος Πολιτικός Μηχανικός ReTech S.A. Ηµερίδα «Ενίσχυση κτιρίων µε σύνθετα υλικά» ΤΕΕ Τρίτη 6 Νοεµβρίου 2007 Ποιοτικός Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΔΙΚΥΚΛΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΔΙΚΥΚΛΩΝ 1. ΣΚΟΠΟΣ 1.1 Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή καθορίζει τις απαιτήσεις προμήθειας συσσωρευτών εκκίνησης Οξέος Μολύβδου, υγρού ηλεκτρολύτη (lead-acid starter batteries

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4 1 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η προδιαγραφή αυτή ορίζει

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 403

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 403 CP CRETE 403 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 403 1 περιγραφή Λεπτόρευστη εποξειδική σύνθεση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,12

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,12 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού, για την υλοποίηση έργων και εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Τεχνικό Φυλλάδιο MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Παστώδης, έτοιμος προς χρήση σοβάς, βάσεως υδρύαλου και σιλικόνης Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωμος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το SILICATE Fine είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ Ε.Ε.Λ. ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΒΑΦΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ. : Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ : 19.000,00 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ. : Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ : 19.000,00 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική Έκθεση Ενδεικτικός Προϋπολογισµός Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων -Τεχνικές Προδιαγραφές Σχέδιο ιακήρυξης Έντυπο Οικονοµικής Προσφοράς ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ ΕΡΓΑΣΙΩΝ /ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΑΡΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Lt Lt Lt Lt Lt Lt

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ ΕΡΓΑΣΙΩΝ /ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΑΡΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Lt Lt Lt Lt Lt Lt ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Πειραιάς: 17 Μάιος 2017 Συνημμένα: Τ.Π Σελίδες έξι (6) ΘΕΜΑ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ/ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 104

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 104 CP FLOOR 104 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP FLOOR 104 1 περιγραφή Εποξειδκή επίστρωση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Προδιαγραφή. ΕΚΔΟΣΗ: 1 /Μάρτιος 2016 Σελίδα 1 από 7

Τεχνική Προδιαγραφή. ΕΚΔΟΣΗ: 1 /Μάρτιος 2016 Σελίδα 1 από 7 Τεχνική Προδιαγραφή ΕΚΔΟΣΗ: 1 /Μάρτιος 2016 Σελίδα 1 από 7 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 ΣΚΟΠΟΣ 1.2 ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.2. ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3.1 ΥΠΟΔΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ

ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΙΔΟΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΔΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ 1. ΣΚΟΠΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ 1.1. Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή αφορά στον καθορισμό των απαιτήσεων για την προμήθεια αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 154 115 27 ΧΟΛΑΡΓΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ ΒΙΞΡ6-Ε0Η -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Αρ.Φακ. : 608.6/01/14

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 αθλητικών ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.980,79 Δράμα 29 06 2012 Ο Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών H Διευθύντρια

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Πρωτ.: ΕΛΚΕ-ΕΣ Υ: 1409 Ηµεροµηνία: 29/05/2012 ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Λ. Αλεξάνδρας 196, Αθήνα Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια εµφιαλωµένου νερού για το έτος 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 1177 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 19.12.2017 COM(2017) 795 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τη θέσπιση κανόνων και διαδικασιών σχετικά με τη συμμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια χρωμάτων ΠΕΡ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ Τ.Υ.Δ.Σ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η προμήθεια αυτή αφορά στην αγορά χρωμάτων και υλικών για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ 1. ΣΚΟΠΟΣ 1.1 Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή καθορίζει τις απαιτήσεις προμήθειας συσσωρευτών εκκίνησης Οξέος Μολύβδου, υγρού ηλεκτρολύτη

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 108

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 108 CP COAT 108 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 108 1 περιγραφή Εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών. Διατίθεται μόνο σε γκρί σκούρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Βόλος, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ Αρ. Πρωτ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Βόλος, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ Αρ. Πρωτ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Βόλος, 6-6-2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ Αρ. Πρωτ. 48839 ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ Η Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας, για να προβεί στη συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: 18/03 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.985,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Τ-2048-Γ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΝΘΕΜΙΟ (RACK) ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Η ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΥΠΟΥ 19 ΙΝΤΣΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ : 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 2. ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙ ΙΑ 3. ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιανουάριος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 208

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 208 CP GUARD 208 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 208 1 περιγραφή Εποξειδική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές 3 Το CP GUARD

Διαβάστε περισσότερα

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP COAT 103 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 103 1 περιγραφή Εποξειδκό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα λιθανθρακόπισσας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ Οι κάτωθι Ενιαίες Τεχνικές Προδιαγραφές εκπονήθηκαν από το Τμήμα Ελέγχου Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια Αγαθών της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Δειγματοληψία Τροφίμων

Δειγματοληψία Τροφίμων ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ Δειγματοληψία Τροφίμων Ελένη Μαλισιόβα Κτηνίατρος Α.Π.Θ. MSc Food Safety, Hygiene & Management, UK MSc

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 404

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 404 CP CRETE 404 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 404 1 περιγραφή Εποξειδικός στόκος δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP CRETE 404

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 105

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 105 CP FLOOR 105 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP FLOOR 105 1 περιγραφή Αυτοεπιπεδούμενο εποξειδικό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013-2014 /ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΙΚΤΥΩΝ ΤΜΗΜΑ Ο ΟΠΟΙΙΑΣ & Ο ΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ Αρ. Μελέτης: ΒΚ 36/06-09-2013 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης Α.Ε.

Εθνικό Σύστηµα ιαπίστευσης Α.Ε. ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ Ο ΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗ ΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΚΑΤΑ ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 ΕΣΥ ΚΟ- ΕΙΓΜ /01/02/10-5-2006 1/7 ΕΣΥ ΚΟ- ΕΙΓΜ Έκδοση: 01 Αναθεώρηση: 02 Ηµεροµηνία Έκδοσης:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM)

ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-AE-1367/12-2009 8335-03-004-041209 ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ 1 ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1.1 Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις προμήθειας Εθνικών Σημαιών από πλεκτό ύφασμα στημονιού

Διαβάστε περισσότερα

31/05/ /05/2012

31/05/ /05/2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. 7 ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ημερομηνία: 25/05/2012 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ν59 14-05-2012 Ν60 14-05-2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Γάζες εγκαυμάτων διαστάσεων 100Χ100mm Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ TH ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΖΜ «ΕΡΜΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ TH ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΖΜ «ΕΡΜΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝIΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜ- ΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜ- ΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΞ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών

Επιτροπή Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Αθήνα 23 Απριλίου 2019 ΠΡΟΣ: Γενική ιαχείριση ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ 4900 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΔΑ :7ΞΜ06-ΨΟΔ ΕΠ Φ. 604/263/135868 Σ.372//6-6-17 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών

Επιτροπή σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών ΘΕΜΑ «Προμήθεια τυριών με ανάθεση κατόπιν συλλογής προσφορών» Σας ενημερώνουμε ότι το ΤΖΑΝΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά θα προβεί στην προμήθεια των παρακάτω ειδών. α/α Κωδικός Είδος Ποσότητα 1 ΤΓ058 ΤΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 111

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 111 CP COAT 111 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 111 1 περιγραφή Πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών για εξωτερικούς χώρους. 2

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΔΟΥΣ

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΙΔΟΥΣ 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ - Φορέας-Υπηρεσία-ΚΑΕ : 43-120/1424 - Ονομασία φορέα :ΑΡΧ. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - Αρμόδιος :Μόρδος Μωυσής - Τηλέφωνο :2132157762

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Παρ. Ν. 100(Ι)/2004 Αρ. 3849, 30.4.2004 Ο περί Φαρµάκων Ανθρώπινης Χρήσης Ποιότητας, Προµήθειας και Τιµών) (Τροποποιητικός) (Αρ. 3) Νόµος του 2004 εκδίδεται µε δηµοσίευση στην Επίσηµη Εφηµερίδα της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό Τεχνικό Φυλλάδιο Ακρυλικό Αστάρι ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό ΧΡΗΣΗ Μέσα Μεταφοράς Μηχανήματα & Εξοπλισμός ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 115

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 115 CP COAT 115 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 115 1 περιγραφή Αγώγιμη εποξειδική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές 3 Το CP

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 112

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 112 CP COAT 112 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 112 1 περιγραφή Διαφανής πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Παράταση Διενέργειας Δ.4/16 προς Σύναψη Συμφωνίας Πλαισίου για την Προμήθεια Καύσιμου με Κωδικό ΝΑΤΟ F-54 για τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ)

ΑΠΟΦΑΣΗ. Παράταση Διενέργειας Δ.4/16 προς Σύναψη Συμφωνίας Πλαισίου για την Προμήθεια Καύσιμου με Κωδικό ΝΑΤΟ F-54 για τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝ. ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 210-7466212 Φ.800/117/131369 Σ. 1299 ΑΠΟΦΑΣΗ Παράταση Διενέργειας Δ.4/16 προς Σύναψη Συμφωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 60ΒΧ6-ΗΕΕ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/136 /18 Σ. : 285 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor S είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ: Υποχλωριώδους νατρίου14,5% σε ενεργό χλώριο α) για τη χλωρίωση του πόσιµου νερού, β) για τη χλωρίωση του επεξεργασµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/09-2002 ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2 ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002 -2- ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ===================== Πειραιάς: 7/4/17

Διαβάστε περισσότερα

Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός

Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός Τεχνικό Φυλλάδιο Fine Σιλικονούχος, παστώδης, έτοιµος προς χρήση σοβάς Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωµος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το Fine είναι ένας παστώδης, έτοιµος προς χρήση, λευκός ή έγχρωµος, σιλικονούχος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Να εξασφαλίζουν και να διατηρούν κατά την χρήση τους απόλυτη προστασία από αντίστοιχη επιμόλυνση και για τον ασθενή και για τον χρήστη των γαντιών. Να έχουν άριστη εφαρμογή και σωστή

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003345171 2015-11-20

15PROC003345171 2015-11-20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Θεσσαλονίκη: 20-11-2015 ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. : 13559 «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Αλ. Συµεωνίδη 2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Ε. 1 ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ρ. Γεώργιος Μπαµόπουλος, Χηµικός Μηχανικός, ιευθυντής Εργαστηρίων ΕΛΟΤ Ηµερίδα ΥΠΑΝ: «Ασφαλής ιάθεση Ηλεκτρικών Χριστουγεννιάτικων

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Sikalastic -570 Top Coat

ΦΥΛΛΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Sikalastic -570 Top Coat ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ-ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΔΩΜΑΤΩΝ SIKALASTIC ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Το είναι ενός συστατικού, εφαρμοζόμενη εν ψυχρώ, σταθερή σε υπεριώδη ακτινοβολία, υδατικής βάσης, υγρή,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ -ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΞΥΛΙΝΩΝ - ΣΙ ΗΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ. Ηράκλειο, 30 / 04 / 2015

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ -ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΞΥΛΙΝΩΝ - ΣΙ ΗΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ. Ηράκλειο, 30 / 04 / 2015 Ηράκλειο, 30 / 04 / 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προµήθεια Χρωµάτων» ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για το έργο αυτεπιστασίας: /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ «Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Α/θµιας & B/θµιας εκπαίδευσης»

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ===================== Πειραιάς: 3-12-18

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 04/18

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 04/18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 04/18 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 14-06-18 ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΕΣ 69/18// 07-06-18 / ΚΦ1270 Α/Α

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 3 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.)

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 3 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Στ 3 (ως συνέχεια του Παραρτήματος Στ της υπ αρ. 16/2016 Διακήρυξης / Α.Ε.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΜΜΙΚΤΟ (ΓΙΑ ΥΠΟΚΑΜΙΣΑ) ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΥΑΝΟΥ (όπως του επισήμου δείγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια εµφιαλωµένου νερού για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 905 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 206

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 206 CP GUARD 206 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 206 1 περιγραφή Eποξειδική επικάλυψη δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα