MANAGEMENT DIRECT. Το απόλυτο portal πληροφόρησης, γνώσης & ενημέρωσης στο χώρο του management.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MANAGEMENT DIRECT. Το απόλυτο portal πληροφόρησης, γνώσης & ενημέρωσης στο χώρο του management. www.mgtdirect-eede.gr"

Transcript

1 MANAGEMENT DIRECT Το απόλυτο portal πληροφόρησης, γνώσης & ενημέρωσης στο χώρο του management

2 [ο κόσμος του management με ένα κλικ] Το ManagementDirect, είναι μία πραγματικά ολοκληρωμένη, διαδικτυακή πηγή πληροφόρησης πάνω στο management, που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξοπλίζει τα στελέχη των επιχειρήσεων με γνώσεις, που τους βοηθούν να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις του management και της ηγεσίας. Το ManagementDirect παρέχει ασφαλή και άμεση πρόσβαση μέσω internet από κάθε υπολογιστή, προσφέροντας έγκαιρη υποστήριξη και διασφαλίζοντας την άντληση της γνώσης οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειαστεί με τη χρήση μόνο ενός κωδικού. Η πλοήγηση είναι απλή. Μπορείτε να διαλέξετε από διάφορες οδούς την πρόσβασή σας στο πλούσιο πληροφοριακό υλικό που προσφέρει το ManagementDirect, όπως αναζήτηση κατά τύπο, τίτλο ή κείμενο περιεχομένου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να γίνει η πλοήγηση βάσει του διαθέσιμου χρόνου σας, οπότε οι πηγές που προκύπτουν αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο αυτό διάστημα. Η θεματολογία που αναζητά ο χρήστης «ζωντανεύει» στην οθόνη μέσω video και podcasts, στα οποία ηγετικές φυσιογνωμίες από τον χώρο του management παρουσιάζουν real-life μαθήματα και σενάρια. Ο πιο σύγχρονος τρόπος σκέψης σχετικά με το management υποστηρίζεται από πρόσβαση σε ορισμούς διαφόρων εννοιών του, checklists, περιλήψεις ερευνών από αναγνωρισμένους management thinkers, άρθρα, περιλήψεις βιβλίων κ.λπ. Υπάρχει επίσης πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, ενότητες που αφορούν σε διαδραστικές δραστηριότητες εκμάθησης, εργαλεία αυτοαξιολόγησης, αλλά και σε πάνω από 700 συνδέσμους σε ιστοσελίδες που επικεντρώνονται στην εφαρμογή δεξιοτήτων γνώσης και αντίληψης.

3 [αυτό που θέλετε, στο χρόνο που το θέλετε] Νέα Λεκτική αναζήτηση κατά τύπο, τίτλο ή κείμενο περιεχομένου Ορισμοί Videos Ηγετών Αναζήτηση κατά τύπο περιεχομένου Αλφαβητική αναζήτηση θέματος Podcasts Προβολή των πηγών του περιεχομένου Αναζήτηση με βάση τη χρονική διάρκεια. 5-λεπτη, 20-λεπτη και εκτεταμένη ενημέρωση Καταγραφή των περιεχομένων που προβλήθηκαν πρόσφατα από εσάς και άλλους χρήστες Μοντέλα Υποδείγματα Εγγράφων Στοχαστές [γνώση & εκπαίδευση προσαρμοσμένη σε κάθε σας ανάγκη] Το ManagementDirect έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιήσει διαφορετικούς τύπους εκπαίδευσης και επίπεδα αναγκών. Υπάρχουν ποικίλες διαδρομές πρόσβασης στο σχετικό περιεχόμενο και ένα ευρύ φάσμα από κατηγορίες γνωστικών πόρων, συμπεριλαμβανομένων κειμένων και νέων μέσων.

4 [η πιο δυνατή διαδικτυακή πηγή υποστ [κατάλληλος συχρονισμός] Το ManagementDirect κάνει πραγματικότητα την κατάλληλη, από πλευράς χρόνου, ενημέρωση. Μια επιλογή μεταξύ 5-λεπτης, 20-λεπτης και εκτεταμένης ενημέρωσης σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο προϊόν όταν θέλετε και για όσο χρόνο διαθέτετε. Νέα Ορισμοί Videos Ηγετών Καινούριες και ενημερωμένες πηγές πληροφόρησης εμφανίζονται στο homepage του ManagementDirect Περιεκτικοί ορισμοί της βασικής ορολογίας του management 50 υψηλής ποιότητας videos, στα οποία ηγετικές φυσιογνωμίες της επιχειρηματικής κοινότητας εξιστορούν συγκλονιστικές εμπειρίες τους 5-λεπτη ενημέρωση Όταν ο χρόνος είναι πραγματικά περιορισμένος, η επιλογή της πεντάλεπτης ενημέρωσης σας παρέχει τις γνώσεις που μπορείτε να αφομοιώσετε σε χρονικό διάστημα λιγότερο από πέντε λεπτά. Εδώ εντάσσονται οι ορισμοί, μια επιλογή από βίντεο με συνεντεύξεις και ομιλίες ηγετικών στελεχών, πρότυπα εργασίας, υποδείγματα εγγράφων και περιλήψεις βιβλίων. 20-λεπτη ενημέρωση Εφόσον διαθέτετε λίγο περισσότερο χρόνο, θα εκτιμήσετε το μεγαλύτερο βάθος που παρέχει η εικοσάλεπτη ενημέρωση. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμβουλευτείτε πίνακες ελέγχου και δημοσιευμένα άρθρα. Podcasts Περιεκτικά podcasts για φλέγοντα θέματα και επίκαιρες εξελίξεις από το χώρο του management Εκτεταμένη ενημέρωση Εκείνα τα στελέχη που επιθυμούν να ερευνήσουν μια θεματική ενότητα ή ένα ζήτημα σε βάθος θα επιλέξουν την εκτεταμένη ενημέρωση, για παράδειγμα την πρόσβαση σε κεφάλαια βιβλίων, περιλήψεις ερευνών, και εργαλεία ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. Γενικά θα έχετε πρόσβαση στην περιεκτικότερη διαδικτυακή βάση δεδομένων που υπάρχει για θέματα management, μαζί με σχετικές συνδέσεις για περαιτέρω μελέτη. Μοντέλα Υποδείγματα Εγγράφων Στοχαστές Συνοπτική επισκόπηση των βασικών εννοιών του management Υποδείγματα για το περιεχόμενο και την ποιότητα μεγάλης γκάμας σημαντικών εγγράφων Επιτομή των σκέψεων πρωτοπόρων στοχαστών του management «Ο Tom Peters πιθανότατα έχει καταφέρει περισσότερο από κάθε άλλον να μεταφέρει τις συζητήσεις για θέματα management από το στενό πλαίσιο των αιθουσών συνεδρίασης, των ακαδημαϊκών και των συμβούλων, σε ένα ευρύτερο παγκόσμιο κοινό»

5 ήριξης και πληροφόρησης στελεχών] Χιλιάδες περιλήψεις από σημαντικά βιβλία management Πάνω από 200 πρακτικοί κατάλογοι για βασικά θέματα management Περιλήψεις Βιβλίων Checklists Αποσπάσματα Βιβλίων Επιλεγμένα αποσπάσματα βιβλίων από τις εκδόσεις CMI/Hodder. Τα αποσπάσματα Βάση δεδομένων που περιλαμβάνει άρθρα δημοσιευμένα στο περιοδικό Professional Manager Πάνω από 700 σύνδεσμοι σε σχετικής θεματολογίας ιστοσελίδες Άρθρα Σύνδεσμοι αυτά, προσφέρουν ουσιαστική πληροφόρηση και βοηθούν στη διεύρυνση των γνώσεων του ενδιαφερόμενου. Πλούσια βάση δεδομένων με χιλιάδες επιστημονικά περιοδικά, εκθέσεις σε εθνικό επίπεδο και απολογισμούς σε διάφορους τομείς διαστηριότητας μέσω της υπηρεσίας Business Source Corporate Service Επιλεγμένα αποσπάσματα βιβλίων από τις εκδόσεις CMI/Hodder Έρευνα σε περιοδικές εκδόσεις Αποσπάσματα Βιβλίων Περιλήψεις Ερευνών Σύντομη ανασκόπηση των ερευνών που έχουν διεξαχθεί από το Chartered Management Insitute (CMI) από το 2000 μέχρι σήμερα, πάνω στον τομέα της Σύντομη ανασκόπηση των ερευνών που έχουν διεξαχθεί από το CMI Εκπαιδευτικό υλικό και ασκήσεις για τα προγράμματα Certificate and Diploma in Management Ενότητες που αφορούν σε διαδραστικές δραστηριότητες εκμάθησης Περιλήψεις Ερευνών Εκπαιδευτικό Υλικό E-learning Περιλήψεις Βιβλίων Χιλιάδες περιλήψεις από σημαντικά βιβλία management. Μέσα από μία λίστα που περιέχει περισσότερες από 100 ενότητες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει τη θεματολογία που τον ενδιαφέρει. Διοίκησης. Εκπαιδευτικό Υλικό Εκπαιδευτικό υλικό και ασκήσεις για τα προγράμματα Certificate and Diploma in Management. Το υλικό και οι ασκήσεις είναι ανεπτυγμένα για εκπαιδευτικά ιδρύματα, εργαζόμενους και εκπαιδευτές. Checklists Πάνω από 200 πρακτικοί κατάλογοι για βασικά θέματα management όπως, «Human Resources», «Training and Development», «Managing Information E-learning Ενότητες που αφορούν σε διαδραστικές δραστηριότητες εκμάθησης, όπως «Managing Performance», «Developing Your Management Style», «Managing Financial and Non-Financial Resources», κ.ά. and Finance», κ.ά. Αυτοαξιολόγηση Δημοσιευμένα Άρθρα Βάση δεδομένων που περιλαμβάνει άρθρα δημοσιευμένα στο περιοδικό Professional Manager. Προσφέρει Διαδραστικά εργαλεία και δοκιμασίες αυτοαξιολόγησης που επιτρέπουν στον ενδιαφερόμενο να εντοπίσει τα σημεία που χρειάζεται βελτίωση, για να αντεπεξέλθει στον τομέα του management και της ηγεσίας. εξειδικευμένη γνώση σε έναν μεγάλο αριθμό τομέων του management. Weblinks - Σύνδεσμοι Πάνω από 700 ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι Διαδραστικά εργαλεία και δοκιμασίες αυτοαξιολόγησης Αυτοαξιολόγηση σε ιστοσελίδες σχετικές με θέματα που αφορούν το management. Έρευνα σε περιοδικές εκδόσεις Πλούσια βάση δεδομένων με χιλιάδες επιστημονικά περιοδικά που περιέχουν εκθέσεις σε εθνικό επίπεδο, καθώς και απολογισμούς.

6 Περιλήψεις Βιβλίων Checklists [πάντα επίκαιρο, πάντα ολοκληρωμένο] Άρθρα Σύνδεσμοι Έρευνα σε περιοδικές εκδόσεις Αποσπάσματα Βιβλίων Περιλήψεις Ερευνών Εκπαιδευτικό Υλικό E-learning Το ManagementDirect ενημερώνεται διαρκώς και ωφελείται από την έγκαιρη εισαγωγή περιεχομένου και τα προγράμματα βελτίωσης λειτουργίας, που εξασφαλίζουν ότι παραμένει επίκαιρο, ολοκληρωμένο και ανταποκρινόμενο στις πλέον πρόσφατες εξελίξεις. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Παρέχεται υποστήριξη, προκειμένου να ενισχυθεί η εταιρική γνώση και να δοθεί ώθηση στους χρήστες, ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόδοση της επένδυσης. Τέτοιου είδους υποστήριξη προσφέρεται είτε κατά την εγκατάσταση του προϊόντος μέσω των εσωτερικών πόρων μάρκετινγκ, είτε στη συνέχεια με την υποβολή έκθεσης (σχετικά με τη συχνότητα σύνδεσης και τα περισσότερο δημοφιλή στοιχεία του περιεχομένου) και τη δημιουργία εξατομικευμένων προϊόντων σύμφωνα με ειδικές ανάγκες. Επιπλέον, το προϊόν υποστηρίζεται από μια γραμμή βοήθειας που παρέχει υποστήριξη για τεχνικά, σχετικά με το περιεχόμενο αλλά και γενικά θέματα. ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ανάπτυξη του περιεχομένου διαμορφώνεται από τα στοιχεία που λαμβάνονται από τις πολλές αλληλεπιδράσεις του Chartered Management Insitute (CMI) με την επιχειρηματική κοινότητα, γεγονός που εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενο απεικονίζει τις πραγματικές και τρέχουσες ανάγκες των στελεχών και εξελίσσεται σύμφωνα με τις προτεραιότητες σχετικά με την εκπαίδευση και την εισαγωγή νέας συλλογιστικής και νομοθεσίας για τη διοίκηση επιχειρήσεων. Οι μελλοντικές εξελίξεις είναι πιθανό να συμπεριλάβουν περαιτέρω εξατομίκευση και προσαρμογή του προϊόντος. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Το προϊόν διαθέτει απλό σύστημα ελέγχου της πρόσβασης με ατομικώς ελεγχόμενα στοιχεία καταχώρησης σε πλαίσιο ειδικά προσαρμοσμένο για κάθε πελάτη γεγονός που το καθιστά πιο εύκολο και ελκυστικό για τους χρήστες. Αυτοαξιολόγηση

7 [ Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων ] Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ιδρύθηκε το Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που σκοπό έχει τη διάδοση, ανάπτυξη και προβολή των αρχών, των μεθόδων και της πρακτικής του σύγχρονου management. Σήμερα, στο πλαίσιο της ΕΕΔΕ λειτουργούν επτά Ινστιτούτα που δραστηριοποιούνται το καθένα σε εξειδικευμένες λειτουργίες του management. Επιπλέον, για την προώθηση του management στην Ελλάδα, η ΕΕΔΕ δραστηριοποιείται σε μία σειρά τομέων που αφορούν την Εκπαίδευση κι Επιμόρφωση, όπως Μεταπτυχιακά προγράμματα, Προγράμματα Επαγγελματικής Πιστοποίησης, Προπτυχιακή Εκπαίδευση, Προγράμματα Ανωτάτων Στελεχών, Ερευνών σχετικές με τις συνθήκες και τα προβλήματα του management στην Ελλάδα, Επιστημονικών και Περιοδικών Εκδόσεων, καθώς και Διεθνών Συνεργασιών. Η ΕΕΔΕ αριθμεί σήμερα μέλη, από τα οποία τα 400 περίπου είναι επιχειρήσεις και οργανισμοί, ενώ τα υπόλοιπα είναι φυσικά πρόσωπα, κυρίως ανώτατα και ανώτερα διευθυντικά στελέχη, επιχειρηματίες, καθηγητές Πανεπιστημίων κ.ά. [ Chartered Management Institute ] Το Chartered Management Institute είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος επαγγελματικός φορέας, που ασχολείται αποκλειστικά με το management και την ηγεσία. Εδώ και 50 χρόνια εξοπλίζει τόσο τα στελέχη, όσο και τις επιχειρήσεις με την πληροφόρηση και τη γνώση που χρειάζονται, προκειμένου να ανταπεξέλθουν τόσο στις αυξημένες ανάγκες της θέσης τους, όσο και στο σύγχρονο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Σκοπός του CMI είναι η ενίσχυση του management στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα από έρευνες, ειδικές εκδόσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και τράπεζες πληροφοριών αφιερωμένες σε αυτόν τον τομέα. Σήμερα αριθμεί φυσικά και 400 νομικά μέλη. [ η συνεργασία ] H Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για ουσιαστική ενημέρωση, πληροφόρηση και εκπαίδευση στον χώρο του management παρουσιάζει σε συνεργασία μ το Chartered Management Institute και αποκλειστικά για τα μέλη της, το ManagementDirect. Η ηλεκτρονική αυτή πύλη είναι ουσιαστικά ένα πολυεργαλείο για κάθε στέλεχος και επιχείρηση του χώρου, η οποία ενημερώνει, πληροφορεί, εκπαιδεύει και προωθεί την εφαρμογή των σύγχρονων αρχών, μεθόδων και τεχνικών του management. ε Κύριος σκοπός της συνεργασίας είναι η ενδυνάμωση του βασικού περιουσιακού στοιχείου κάθε επιχείρησης, που είναι οι Άνθρωποί της, αλλά και η διάδοση υψηλού επιπέδου πληροφόρησης.

8 Άνθρωποι του χώρου για το MANAGEMENT DIRECT Είναι πραγματική ευχαρίστηση να το χρησιμοποιείς. Έχει πολύ εύκολο και φιλικό περιβάλλον πλοήγησης. Ανεκτίμητο portal βοηθάει ουσιαστικά σε θέματα management και εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο. Ευτυχία Κασελάκη Διευθύντρια Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης Τράπεζας Πειραιώς Εξαιρετικό! Ξεκάθαρο, λειτουργικό, μου δίνει ουσιαστικές πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων του management. Σπύρος Δεσύλλας Πρόεδρος ΕΛΑΪΣ-UNILEVER, Manager of the Year 2008 Πάνω απ όλα, πρόκειται για ένα εργαλείο που κάθε manager, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, οποιαδήποτε στιγμή κι αν το χρειαστεί, θα το βρει χρήσιμο. Νίκος Μπιλίρης Διευθύνων Σύμβουλος Άργος Α.Ε. Πραγματικός θησαυρός γνώσεων. Απαραίτητο για κάθε επαγγελματία. Δίνει ολοκληρωμένες απαντήσεις σε οποιοδήποτε θέμα management, γρήγορα, εύκολα και απλά. Μάρκος Φραγκουλόπουλος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Ομίλου INTERAMERICAN A.E. Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθυνθείτε στα κα Μαριλένα Παππά κα Αγγελική Θεοδωρακοπούλου Λεωφόρος Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61 Κάτω Πατήσια, Αθήνα Τηλ.: (εσωτ. 731, 724) Fax:

Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία

Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Ανάπτυξη Ικανοτήτων και Ηγεσία Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

CMI Management Courses

CMI Management Courses CMI Management Courses CERTIFICATE & DIPLOMA IN MANAGEMENT & LEADERSHIP - LEVEL 5 Chartered Mangement Institute Authorised Cambridge Professional Academy Distributor ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στη ΣΤΗ 360U BETTER SKILLS

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. E - learning. Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. E - learning. Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E - Learning Μάρκετινγκ Και Επικοινωνία Σε Εκπαιδευτικές Μονάδες E - learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Επιχειρηματικό τητα

Κοινωνική Επιχειρηματικό τητα Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Κοινωνική Επιχειρηματικό τητα Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικό τητα Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων Επιχειρηματικά Μοντέλα

Επιχειρηματικό τητα Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων Επιχειρηματικά Μοντέλα Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Επιχειρηματικό τητα Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων Επιχειρηματικά Μοντέλα Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Σύντομος Οδηγός Εξαγωγών. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Σύντομος Οδηγός Εξαγωγών. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Σύντομος Οδηγός Εξαγωγών E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship)

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Οι αιτήσεις ξεκίνησαν (1ος κύκλος εγγραφών μέχρι 20 Ιουνίου 2015) Έναρξη μαθημάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2015 Επιστημονικές υπεύθυνες:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση & Διοίκηση της Εκπαιδευτικής Μονάδας & Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού

Οργάνωση & Διοίκηση της Εκπαιδευτικής Μονάδας & Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Πρόγραμμα E ξ A ποστάσεως E κπαίδευσης ( E learning ) Οργάνωση & Διοίκηση της Εκπαιδευτικής Μονάδας & Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Οδηγός Σπουδών Σο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ Για την εξυπηρέτηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών στην επιχειρηματικότητα, ιδρύθηκε και λειτουργεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονη Διοικητική των Επιχειρήσεων. E-learning Οδηγός Σπουδών

Σύγχρονη Διοικητική των Επιχειρήσεων. E-learning Οδηγός Σπουδών Σύγχρονη Διοικητική των Επιχειρήσεων E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει στο μάθημα

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ορισμός (1/2) Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί ένα από τα βασικότερα τμήματα μιας εταιρείας και στόχο έχει τις απαραίτητες ενέργειες για την εργασιακή και προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (TQM)

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (TQM) Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (TQM) Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

CIM Marketing Qualifications

CIM Marketing Qualifications CIM Marketing Qualifications CERTIFICATE IN PROFESSIONAL MARKETING - LEVEL 4 Authorised Cambridge Professional Academy Distributor ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στη ΣΤΗ 360U BETTER SKILLS BETTER BUSINESS πιστεύουµε ότι

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Διακυβέρνηση στην Υγεία

Εταιρική Διακυβέρνηση στην Υγεία Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Εταιρική Διακυβέρνηση στην Υγεία E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Επιχειρηματική Ανάπτυξη & Θαλάσσιος Τουρισμός. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Επιχειρηματική Ανάπτυξη & Θαλάσσιος Τουρισμός. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Επιχειρηματική Ανάπτυξη & Θαλάσσιος Τουρισμός E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Ευρωπαϊκής Πολιτικής για τη Σχολική Ηγεσία

Δίκτυο Ευρωπαϊκής Πολιτικής για τη Σχολική Ηγεσία Δίκτυο Ευρωπαϊκής Πολιτικής για τη Σχολική Ηγεσία www.schoolleadership.eu Το δίκτυο EPNoSL σε μια ματιά Το Δίκτυο Ευρωπαϊκής Πολιτικής για τη Σχολική Ηγεσία (EPNoSL) δημιουργήθηκε το 2011 ως απάντηση στην

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων ERB Ασφαλιστική Τμήμα ς B Εξάμηνο 2018 Εισαγωγικό Σημείωμα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & ς Αγαπητοί συνεργάτες, Ο Οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας θα προσπαθήσει να σας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Ανάπτυξη Επιχειρήσεων Θεωρία και Εφαρμογές. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Ανάπτυξη Επιχειρήσεων Θεωρία και Εφαρμογές. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Ανάπτυξη Επιχειρήσεων Θεωρία και Εφαρμογές E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Μάρκετινγκ Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και προώθηση εξαγωγών. E-learning.

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Μάρκετινγκ Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και προώθηση εξαγωγών. E-learning. Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Μάρκετινγκ Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και προώθηση εξαγωγών E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ. E-learning. Οδηγός Σπουδών

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ. E-learning. Οδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει

Διαβάστε περισσότερα

Diploma in Environmental Management

Diploma in Environmental Management Diploma in Environmental Management Ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για την εφαρμογή, υλοποίηση και επιθεώρηση συστημάτων διαχείρισης περιβάλλοντος Αποκτήστε εξειδίκευση στη Διοίκηση σύνθετων

Διαβάστε περισσότερα

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Διαπολιτισμική Εκπαίδευση E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερος Επαγγελματίας Οδηγός Επιβίωσης σε Περίοδο Κρίσης

Ελεύθερος Επαγγελματίας Οδηγός Επιβίωσης σε Περίοδο Κρίσης E-learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Οδηγός Σπουδών Ελεύθερος Επαγγελματίας Οδηγός Επιβίωσης σε Περίοδο Κρίσης E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακός Σχεδιασμός Business Plan

Επιχειρησιακός Σχεδιασμός Business Plan Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Επιχειρησιακός Σχεδιασμός Business Plan Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αλλαγής και Ηγεσία

Διαχείριση Αλλαγής και Ηγεσία Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Διαχείριση Αλλαγής και Ηγεσία E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

www.trikala-chamber.gr

www.trikala-chamber.gr ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ PORTAL ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ www.trikala-chamber.gr 1 Το νέο Portal βρίσκεται πλέον στη διάθεση του κοινού ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο. Ο νέος επιχειρηματικός

Διαβάστε περισσότερα

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων

Οικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Οικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανέλιξη στην Διοίκηση

Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανέλιξη στην Διοίκηση Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανέλιξη στην Διοίκηση Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας PAGE 1 OF 3 Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute of Leadership

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα για την επιχειρηματική δραστηριότητα των κυπριακών επιχειρήσεων με ένα κλικ!

Τα πάντα για την επιχειρηματική δραστηριότητα των κυπριακών επιχειρήσεων με ένα κλικ! Ένας Ενιαίος, Περιεκτικός Διαδικτυακός Χώρος για την Εξυπηρέτηση και Στήριξη των Κυπριακών Επιχειρήσεων Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ), στο πλαίσιο της προσφοράς του προς τον επιχειρηματικό κόσμο,

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ασθενών και Οργάνωση Πελατολογίου

Διαχείριση Ασθενών και Οργάνωση Πελατολογίου Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Διαχείριση Ασθενών και Οργάνωση Πελατολογίου E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του

Διαβάστε περισσότερα

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Διαπολιτισμική Εκπαίδευση E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοοικονο μικές Καταστάσεις Κατάρτιση, Ερμηνεία και Ανάλυση

Χρηματοοικονο μικές Καταστάσεις Κατάρτιση, Ερμηνεία και Ανάλυση Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Χρηματοοικονο μικές Καταστάσεις Κατάρτιση, Ερμηνεία και Ανάλυση Οδηγός Σπουδών Σο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. E - learning. Διαχείριση Επικοινωνίας. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. E - learning. Διαχείριση Επικοινωνίας. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E - Learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E - Learning Διαχείριση Επικοινωνίας E - learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων Hospitality & Tourism Management Επενδύοντας στη Γνώση, εξασφαλίζετε το Μέλλον "Μηδέν της τύχης αλλά πάντα της ευβουλίας και της προνοίας" Πλούταρχος

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών

Στρατηγικές Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών Πρόγραμμα E ξ A ποστάσεως E κπ αίδευσης ( E learning ) Στρατηγικές Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του

Διαβάστε περισσότερα

Οι προοπτικές του e-learning

Οι προοπτικές του e-learning Οι προοπτικές του e-learning Δημήτρης Κατσαρέλλος Σύμβουλος του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ the microstars Project Ας αναρωτηθούμε, ποιος είναι ο σκοπός ενός εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Νέες Επενδύσεις και Αναπτυξιακός Νόμος

Νέες Επενδύσεις και Αναπτυξιακός Νόμος E-learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Οδηγός Σπουδών Νέες Επενδύσεις και Αναπτυξιακός Νόμος E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιχειρήσεων για Βιωσιμότητα και Ανάπτυξη

Στρατηγική Επιχειρήσεων για Βιωσιμότητα και Ανάπτυξη Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Στρατηγική Επιχειρήσεων για Βιωσιμότητα και Ανάπτυξη E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

ISM Sales Qualifications

ISM Sales Qualifications ISM Sales Qualifications CERTIFICATE & DIPLOMA IN SALES & MARKETING MANAGEMENT - LEVEL 4 I N S T I T U T E O F S A L E S M A N A G E M E N T Authorised Cambridge Professional Academy Distributor R A I

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνείς Επιχειρήσεις και Αγορές

Διεθνείς Επιχειρήσεις και Αγορές E-learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning E-learning Διεθνείς Επιχειρήσεις και Αγορές E-learning Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση :Ειδικές Προσεγγίσεις και Θέματα στελεχών της Ε.Α.Ε.

Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση :Ειδικές Προσεγγίσεις και Θέματα στελεχών της Ε.Α.Ε. Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση :Ειδικές Προσεγγίσεις και Θέματα στελεχών της Ε.Α.Ε. Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του

Διαβάστε περισσότερα

Mini MBA σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη, 07 Απριλίου :00

Mini MBA σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη, 07 Απριλίου :00 Λίγα λόγια για το Mini MBA Στο ευμετάβλητο περιβάλλον του σήμερα, η ανάγκη για την εκπαίδευση και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ως εκ τούτου, καθίσταται ολοένα και πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ E-LEARNING

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ E-LEARNING ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ 2014 1 1. Τι είναι το e-learning; Το e-learning, η ηλεκτρονική μάθηση, είναι μια διαδικασία μάθησης και ταυτόχρονα μια μεθοδολογία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Ανθρωπολογία της Εργασίας

Ανθρωπολογία της Εργασίας Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Ανθρωπολογία της Εργασίας E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογία Επενδύσεων και Ανταγωνισμός

Φορολογία Επενδύσεων και Ανταγωνισμός Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Φορολογία Επενδύσεων και Ανταγωνισμός Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών

Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών Πρόγραμμα E ξ Α ποστάσεως Ε κπαίδευσης ( E learning ) Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών Οδηγός Σπουδών Σο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

E-learning. Οδηγός Σπουδών. Επαγγελματική Συμβουλευτική- Μεθοδολογία και πράξη της προσωπικής επαγγελματικής ανάπτυξης

E-learning. Οδηγός Σπουδών. Επαγγελματική Συμβουλευτική- Μεθοδολογία και πράξη της προσωπικής επαγγελματικής ανάπτυξης Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Επαγγελματική Συμβουλευτική- Μεθοδολογία και πράξη της προσωπικής επαγγελματικής ανάπτυξης E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Innovation Management

Innovation Management Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Innovation Management E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελεσματική Οργάνωση και Διοίκηση Σύγχρονων Επιχειρήσεων και Οργανισμών

Αποτελεσματική Οργάνωση και Διοίκηση Σύγχρονων Επιχειρήσεων και Οργανισμών Αποτελεσματική Οργάνωση και Διοίκηση Σύγχρονων Επιχειρήσεων και Οργανισμών Πρόγραμμα e-learning Επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σκοπός του προγράμματος είναι να καλύψει την επιτακτική ανάγκη που

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλειες στο Xώρο της Υγείας

Ασφάλειες στο Xώρο της Υγείας Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Ασφάλειες στο Xώρο της Υγείας E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

To project στην εκπαίδευση

To project στην εκπαίδευση Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) To project στην εκπαίδευση Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

E-learning. Σύγχρονες Προσεγγίσεις και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. Οδηγός Σπουδών

E-learning. Σύγχρονες Προσεγγίσεις και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Σύγχρονες Προσεγγίσεις και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 1 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Τµήµα Εφ.Πληροφορικής E εξάµηνο Πληροφοριακά Συστήµατα Marketing(Case Study) Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 2 Internet Marketing: Ορισµός Το Internet

Διαβάστε περισσότερα

Η ψυχολογία της επιχειρηματικότ ητας

Η ψυχολογία της επιχειρηματικότ ητας Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Η ψυχολογία της επιχειρηματικότ ητας Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων:

Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων: Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων: Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της επιχείρησης είναι αυτή των πωλήσεων, καθώς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Μηχανογραφημένη Λογιστική για Επιχειρήσεις που τηρούν Απλογραφικά Βιβλία (Β Κατηγορίας)

Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Μηχανογραφημένη Λογιστική για Επιχειρήσεις που τηρούν Απλογραφικά Βιβλία (Β Κατηγορίας) Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Μηχανογραφημένη Λογιστική για Επιχειρήσεις που τηρούν Απλογραφικά Βιβλία (Β Κατηγορίας) Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά του Περιβάλλοντος

Οικονομικά του Περιβάλλοντος Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Οικονομικά του Περιβάλλοντος Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Ε.Δημητριάδου ΕΕΔΙΠ

Εισηγήτρια: Ε.Δημητριάδου ΕΕΔΙΠ Εισηγήτρια: Ε.Δημητριάδου ΕΕΔΙΠ Αποτελεσματικό Δομημένο Περιεκτικό Σύντομο Φιλικό στον χρήστη Ελκυστικό Δεδομένα Πρωτογενή Έρευνα Δευτερογενή Έρευνα Περίληψη Τμήμα Marketing Τμήμα Επιχείρησης Ομάδα Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ 997803446 1 Ιστορικό Η (Hellenic Auditing Company HAC) που εν συντομία θα αποκαλείται «η Εταιρία», αποτελείται από ένα δίκτυο ορκωτών ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E.

Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E. Η SUN A.E. παρουσιάζει την νέα online υπηρεσία της, e-rma, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία επιστροφής προϊόντων προς την SUN A.E.: Την ηλεκτρονική καταχώρηση των προϊόντων και των λόγων επιστροφής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Οικονομικά της E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (

Διαβάστε περισσότερα

FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT

FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT O Σύνδεσμος Facility Management (HFMA), που εκπροσωπεί τις Ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων (Hellenic FACILITY MANAGEMENT

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευση. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευση. E-learning. Οδηγός Σπουδών Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευση E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΌΓΟΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΌΓΟΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΌΓΟΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Δεν έχει καταχωρηθεί κωδικός επαγγέλματος από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Οι πτυχιούχοι των τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων στην Υγεία

Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων στην Υγεία Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων στην Υγεία Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακές Επενδύσεις και Επιχειρήσεις

Περιφερειακές Επενδύσεις και Επιχειρήσεις Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Περιφερειακές Επενδύσεις και Επιχειρήσεις E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Committed to Excellence

Committed to Excellence Committed to Excellence Δέσµευση στην Επιχειρηµατική Αριστεία Προσέγγιση 2: EFQM Committed to Excellence Assessment 2 Star Διεθνής Πιστοποίηση Επιχειρήσεων Επίπεδα Επιχειρηµατικής Αριστείας EFQM COMMITTED

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθέρωση & Ρύθμιση Αγορών

Απελευθέρωση & Ρύθμιση Αγορών Πρόγραμμα Eξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E learning) Απελευθέρωση & Ρύθμιση Αγορών Οδηγός πουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει στο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. 1 η ΣΕΙΡΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΕΕ Ε- ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑ ΩΝ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. 1 η ΣΕΙΡΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΕΕ Ε- ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 1 η ΣΕΙΡΑ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΕΕ Ε- ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ελληνική Εταιρία ιοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕ Ε) Η Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

MANAGEMENT INFORMATION

MANAGEMENT INFORMATION MANAGEMENT INFORMATION Οδηγός Σπουδών E-Learning Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει στο μάθημα «MANAGEMENT

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνείς Ναυτιλιακές Σχέσεις. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Διεθνείς Ναυτιλιακές Σχέσεις. E-learning. Οδηγός Σπουδών Διεθνείς Ναυτιλιακές Σχέσεις E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει στο μάθημα «Διεθνείς

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Εργασίας

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Εργασίας Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Εργασίας Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Στις 15 Ιουνίου 1891, ιδρύεται η Εθνική Ασφαλιστική με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος & σε συνεργασία με τα 4 κορυφαία ιδρύματα της χώρας Αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Ρίσκου στις Επενδύσεις

Ανάλυση Ρίσκου στις Επενδύσεις Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Ανάλυση Ρίσκου στις Επενδύσεις Οδηγός πουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνεργασία με το. Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712

Σε συνεργασία με το. Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712 Σε συνεργασία με το Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712 Δυο Λόγια για το Εργαστήριο Μάρκετινγκ To Εργαστήριο Μάρκετινγκ (ALARM) ανήκει στο Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Εξειδικευμένη Κατάρτιση Εκπαιδευτικών και Διοικητικών στελεχών της Ειδικής Αγωγής

Εξειδικευμένη Κατάρτιση Εκπαιδευτικών και Διοικητικών στελεχών της Ειδικής Αγωγής Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E - Learning Εξειδικευμένη Κατάρτιση Εκπαιδευτικών και Διοικητικών στελεχών της Ειδικής Αγωγής E - learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς

Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά για Νομικούς

Οικονομικά για Νομικούς Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Οικονομικά για Νομικούς E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης,

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Αγνή Παγούνη Σύμβουλος του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ the microstars Project

Διαβάστε περισσότερα

15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 1. Διαμόρφωση Εξαγωγικής Στρατηγικής σε κλαδικό ή τοπικό επίπεδο Η GlobalGreece έχει την εμπειρία και αναλαμβάνει την διαμόρφωση μακροχρόνιων σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Help-File) Για το περιβάλλον ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην πιστοποίηση

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Help-File) Για το περιβάλλον ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην πιστοποίηση Πράξη: «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Βασικές Δεξιότητες των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.)στην Εκπαίδευση» Είναι ενταγμένη στο Μέτρο 2.1 και

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική Διαχείριση στην Πράξη

Περιβαλλοντική Διαχείριση στην Πράξη E-learning Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Οδηγός Σπουδών Περιβαλλοντική Διαχείριση στην Πράξη E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA) ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA) Γιατί στο Νεάπολις Επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο Νεάπολις γίνεσαι μέλος μιας ζωντανής κοινότητας που αποτελείται από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και από ακαδημαϊκό προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

Δεξιότητες Συμβουλευτικής για εκπαιδευτικούς επαγγελματίες και γονείς

Δεξιότητες Συμβουλευτικής για εκπαιδευτικούς επαγγελματίες και γονείς Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Δεξιότητες Συμβουλευτικής για εκπαιδευτικούς επαγγελματίες και γονείς Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης. E-learning. Οδηγός Σπουδών Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικής Ικανότητας Ανέλιξη στην Διοίκηση

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικής Ικανότητας Ανέλιξη στην Διοίκηση Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικής Ικανότητας Ανέλιξη στην Διοίκηση Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας PAGE 1 OF 5 Ανέλιξη στον τομέα της Διοίκησης Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις υποστήριξης καινοτομίας και συνεργασιών επιχειρήσεων

Δράσεις υποστήριξης καινοτομίας και συνεργασιών επιχειρήσεων Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας Δράσεις υποστήριξης καινοτομίας και συνεργασιών επιχειρήσεων Υποστηρίζουμε τη μικρή επιχείρηση, Ενισχύουμε την

Διαβάστε περισσότερα