Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων"

Transcript

1 Εξαρτήματα εκσκαφέων Σειρά προϊόντων

2 2 Η προσαρμοστικότητα στα χέρια σας Τα συστήματα ταχείας προσάρτησης Bobcat αυξάνουν την προσαρμοστικότητα του εκσκαφέα σας σας επιτρέπουν να αλλάζετε εξαρτήματα εργασίας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, ώστε να φέρνετε εις πέρας με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία. Κατασκευές 4-5 Κατεδαφίσεις 6-7 ιαμόρφωση εξωτερικών χώρων 8-12 Περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης Τα συστήματα ταχείας προσάρτησης μετατρέπουν τους εκσκαφείς σε φορείς εργαλείων. Μπορείτε να αλλάζετε κάδους και εξαρτήματα μέσα σε λεπτά. Έτσι, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε το σωστό εργαλείο για τη σωστή εργασία, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, έχουμε το σύστημα ταχείας προσάρτησης που είναι κατάλληλο για εσάς.

3 3 n Σύστημα σύνδεσης με πείρους À Το σύστημα σύνδεσης με πείρους είναι το βασικό σύστημα προσάρτησης κάδων ή άλλων εξαρτημάτων εργασίας, με χειροκίνητη στερέωση με δύο πείρους. Είναι το πιο απλό και οικονομικό σύστημα για τη σύνδεση και αλλαγή εξαρτημάτων. À n Σύστημα Klac Á Τα συστήματα ταχείας σύνδεσης Klac είναι ειδικά σχεδιασμένα για συμπαγούς μεγέθους εκσκαφείς Bobcat και προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Σχεδίαση ώστε να διατηρούν τη δύναμη εκσκαφής Αυτόματη αυτασφάλιση για μέγιστη ασφάλεια Εύκολη προσάρτηση κάδου με αυτόματο κεντράρισμα Σύστημα αντιστάθμισης φθοράς για τη μεγιστοποίηση του χρόνου ωφέλιμης ζωής Συμβατότητα με υδραυλικούς σφιγκτήρες. Επίσης σάς προσφέρουμε τη μέγιστη ελευθερία επιλογής με τα συστήματα ταχείας προσάρτησης Bobcat Lehnhoff και X-Change. Á  n Σύστημα Lehnhoff  Ασφαλίζει μηχανικά με αυτόματη προσαρμογή για αξιόπιστη σύνδεση Μεγάλη διάρκεια λειτουργίας με ελάχιστη συντήρηση, χάρη στο σφραγισμένο σύστημα ασφάλισης. Ολοκληρωμένη γκάμα συνδέσμων και προσαρμογέων για όλους τους τύπους εξαρτημάτων. n Σύστημα X-Change à Ασφαλίζει το εξάρτημα στη θέση του με διαμπερή πείρο Η μονοκόμματη χύτευση μεγιστοποιεί τον ωφέλιμο χρόνο ζωής και απλοποιεί την τοποθέτηση και την αφαίρεση Ολοκληρωμένη γκάμα συνδέσμων, κάδων και προσαρμογέων για τρυπάνια και σφύρες. Ã

4 4 Κατασκευές Ζήστε την απόλυτη εμπειρία εκσκαφής με συμπαγούς μεγέθους εκσκαφείς Bobcat σε εργοτάξια κατασκευών! Σας προσφέρουμε μεγάλη γκάμα κάδων διάφορων τύπων και διαστάσεων. Κάδους εκσκαφής ή τσάπα αργίλου για διάνοιξη τάφρων και κάδους κλίσης ή διαμόρφωσης για καθαρισμό, διαμόρφωση ή ισοπέδωση. Kάδους τύπου αχιβάδας για εκσκαφή τετράγωνων ορυγμάτων, το δόντι εκσκαφής για αναμόχλευση σκληρού εδάφους και τους σφιγκτήρες ή τις αρπάγες πολλών χρήσεων για τη συλλογή και τοποθέτηση αντικειμένων ή το χειρισμό ογκωδών υλικών. ΚΑ ΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑ ΟΣ, ΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑ ΟΣ, ΤΣΑΠΑ ΑΡΓΙΛΟΥ ΟΝΤΙ ΕΚΣΚΑΦΗΣ Φέρτε εις πέρας και τις πιο Αυξήστε την οικονομική Ιδανικοί για εκσκαφή ακριβείας Το δόντι εκσκαφής είναι ιδανικό δύσκολες εργασίες εκσκαφής αποδοτικότητα με γρήγορη κατά την εγκατάσταση ή επισκευή για διείσδυση και ανασκαφή σε και χειρισμού υλικών με τους και εύκολη απομάκρυνση των σωληνώσεων. Με εύκολη παγωμένο ή σκληρό έδαφος. ανθεκτικούς κάδους μας προσχώσεων τάφρων. Με τους τοποθέτηση και χρήση, οι κάδοι για εκσκαφή και φόρτωση. δικούς μας κάδους διαμόρφωσης, τσάπας αργίλου διατίθενται Προσφέρουν εξαίρετη δύναμη ο καθαρισμός των τάφρων και σε τρεις εκδόσεις για χρήση με εκσκαφής για σκάψιμο και εύκολο η επίχωση τελειώνουν πολύ συστήματα σύνδεσης με πείρους, γέμισμα κάδου. ιατίθενται με γρήγορα. Klac και Lehnhoff. μεγάλο εύρος δυνατοτήτων, με ή χωρίς δόντια.

5 5 ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ Ε ΑΦΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΙΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑΦΡΩΝ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΑΡΠΑΓΗ, 3 ΟΝΤΙΩΝ Μόλις γίνει η διάνοιξη της τάφρου Χρησιμοποιήστε αυτό το Χρησιμοποιήστε ένα υδραυλικό ιαχειριστείτε γρήγορα και και τοποθετηθεί η γραμμή ευπροσάρμοστο εργαλείο για σφιγκτήρα μαζί με κάδο εκσκαφής εύκολα χαμόκλαδα, κορμούς καλωδίων ή νερού, ο συμπιεστής διάνοιξη τάφρων, με μικρή έως ή αρπάγη 3 δοντιών. δέντρων, βράχους διαμόρφωσης εδάφους με πλάκα της Bobcat μεγάλη παραγωγή. Αυτό το Στερεώστε τον στο βραχίονα και εξωτερικών χώρων και άλλα ολοκληρώνει την εργασία. εξάρτημα διάνοιξης τάφρων είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. ογκώδη υλικά με αυτή τη στιβαρή Είναι πολύ χρήσιμος για τάφρους που προσαρτάται σε εκσκαφέα, Όταν δεν χρειάζεται ο σφιγκτήρας, αρπάγη με τρία δόντια. ηλεκτρολογικών γραμμών ή προσφέρει βάθος εκσκαφής μπορείτε να τον ανασύρετε γραμμών νερού σε κήπους και 60 εκατοστών και στάνταρ πλάτος εντελώς στην εσωτερική πλευρά γήπεδα γκολφ, πάρκα και άλλα διάνοιξης 10 εκατοστών. του βραχίονα και δεν θα εμποδίζει έργα. στις κανονικές δραστηριότητες εκσκαφής.

6 6 Κατεδαφίσεις Με τους συμπαγούς μεγέθους εκσκαφείς Bobcat και μια μεγάλη επιλογή εξαρτημάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδανική ομάδα κατεδάφισής σας. Ανεξάρτητα αν η δουλειά σας είναι η ανακαίνιση ή η πλήρης κατεδάφιση κτιρίων ή άλλων κατασκευών, η ομάδα Bobcat θα ολοκληρώσει την εργασία! Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων κατεδάφισης που ταιριάζουν καλύτερα με τις ανάγκες σας.

7 7 Υ ΡΑΥΛΙΚΗ ΣΦΥΡΑ ΑΡΠΑΓΗ, ΚΑΤΕ ΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΛΟΓΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΚΤΡΙΒΕΑΣ ΚΟΠΤΗΡΑΣ-ΣΠΑΣΤΗΡΑΣ Οι σφύρες Bobcat προσφέρουν υψηλή απόδοση, μικρή απαίτηση συντήρησης και ευκολία χρήσης. Όλες οι σφύρες διαθέτουν κυλινδρικό σκελετό, παρέχοντας βελτιωμένη πρόσβαση σε εργασίες σε περιορισμένες περιοχές. Όλες οι σφύρες περιλαμβάνουν περίβλημα με σιγαστήρα στο βασικό εξοπλισμό. Αυτή η αρπάγη είναι ένα αποδοτικό εργαλείο για κατεδάφιση και διαλογή μέτριας δυσκολίας. Ο περίκλειστος σχεδιασμός, ο οποίος βασίζεται στο σύστημα HPXdrive, προστατεύει όλα τα συστατικά μέρη από τις ζημιές. Η συμπαγών διαστάσεων κεφαλή περιστροφής απορροφά εξαιρετικά υψηλές πλευρικές δυνάμεις και αντέχει στις απαιτητικές συνθήκες των εργοταξίων κατεδάφισης. Τα διάτρητα κελύφη διαχωρίζουν Ο περιστροφικός εκτριβέας Bobcat είναι ιδανικό εργαλείο εκτριβής και κατεδάφισης ακριβείας για διάνοιξη τάφρων σε άσφαλτο ή βράχο και την εκτριβή τσιμεντένιων τοίχων. Επιτρέπει μερική ή ολική κατεδάφιση ακριβείας σε κατασκευές, τοίχους ή δάπεδα. Οι περιστροφικοί εκτριβείς είναι φιλικοί στο περιβάλλον, αθόρυβοι και παράγουν λίγους κραδασμούς. Τα προϊόντα εκτριβής μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Οι ισχυρές σιαγόνες και οι δυνατές λεπίδες συνθλίβουν το σκυρόδεμα και κόβουν ατσάλι, ράβδους οπλισμού, συρμάτινα πλέγματα, σιδηρογωνιές και πλακοδοκούς. Οι ελάχιστες δονήσεις και ο χαμηλός θόρυβος επιτρέπουν την εκτέλεση εργασιών με αυτό το εργαλείο, όταν η χρήση άλλων εργαλείων δεν επιτρέπεται. τέλεια τα μπάζα. Υ ΡΑΥΛΙΚΟΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΑΡΠΑΓΗ, 3 ΟΝΤΙΩΝ Χρησιμοποιήστε ένα υδραυλικό ιαχειριστείτε γρήγορα και σφιγκτήρα μαζί με κάδο εκσκαφής εύκολα χαμόκλαδα, κορμούς ή αρπάγη 3 δοντιών. δέντρων, βράχους διαμόρφωσης Τοποθετήστε τον στο βραχίονα εξωτερικών χώρων και άλλα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. ογκώδη υλικά με αυτή τη στιβαρή Όταν δεν χρειάζεται ο σφιγκτήρας, αρπάγη με τρία δόντια. μπορείτε να τον ανασύρετε εντελώς στην εσωτερική πλευρά του βραχίονα και δεν θα εμποδίζει τις κανονικές δραστηριότητες εκσκαφής.

8 8 ιαμόρφωση εξωτερικών χώρων Οι συμπαγούς μεγέθους εκσκαφείς Bobcat λειτουργούν άψογα σε οποιαδήποτε έργα διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων. Με τη χαμηλή πίεση που ασκούν στο έδαφος, τις συμπαγείς διαστάσεις και τα ισχυρά υδραυλικά, αποτελούν την καλύτερη επιλογή σας. Επιλέξτε από διάφορα εξαρτήματα διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων, ανεξάρτητα αν έχετε να χειριστείτε εκσκαφή, διαμόρφωση γαιών, ισοπέδωση ή τοποθέτηση φραχτών ή βράχων. Σας προσφέρουμε τα ειδικά εξαρτήματα για κάθε εργασία.

9 9 ΚΑ ΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑ ΟΣ, ΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑ ΟΣ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗΣ ΚΑ ΟΣ, ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑΤΟΣ Φέρτε εις πέρας τις πιο δύσκολες Αυξήστε την οικονομική Ο κάδος με δυνατότητα κλίσης Επιτρέπει την απομάκρυνση εργασίες εκσκαφής και χειρισμού αποδοτικότητα με γρήγορη είναι ένας κάδος διαμόρφωσης άμμου, λεπτόκοκκου χώματος υλικών με τους ανθεκτικούς και εύκολη απομάκρυνση των με ενσωματωμένο υδραυλικό και νερού όταν συλλέγονται κάδους μας για εκσκαφή και προσχώσεων τάφρων. Με τους κύλινδρο ο οποίος επιτρέπει κλίση στερεά, ογκώδη υλικά, όπως φόρτωση. Προσφέρουν εξαίρετη δικούς μας κάδους διαμόρφωσης, του κάδου προς τη μία ή την άλλη βράχοι, πέτρες, ρίζες και μπάζα. δύναμη εκσκαφής για σκάψιμο ο καθαρισμός των τάφρων και πλευρά. Εξοικονομεί χρόνο και Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής και εύκολο γέμισμα του κάδου. η επίχωση τελειώνουν πολύ βελτιώνει την παραγωγικότητα συστημάτων σύνδεσης με πείρους, ιατίθενται με μεγάλο εύρος τιμών γρήγορα. σε αμέτρητες εργασίες, απλά Klac και Lehnhoff, ενώ διαθέτει χωρητικότητας, με ή χωρίς δόντια. με κλίση του κάδου αντί για βιδωτά δόντια. επανατοποθέτηση ολόκληρου του μηχανήματος.

10 10

11 11 ΑΡΠΑΓΗ, ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΚΑ ΟΣ ΑΧΙΒΑ Α ΑΡΠΑΓΗ, 3 ΟΝΤΙΩΝ Ένα αποδοτικό εργαλείο για ακριβή τοποθέτηση πετρών, χειρισμό επιχωμάτων και για εργασίες φόρτωσης, διαλογής και εκσκαφής, χάρη στο κελυφώδη σχεδιασμό του. Η συμπαγών διαστάσεων κεφαλή περιστροφής απορροφά τις μεγάλες πλευρικές δυνάμεις, κατά τη συλλογή και τοποθέτηση βράχων. Το σύστημα HPXdrive δεν απαιτεί συντήρηση, ενώ με τον περίκλειστο σχεδιασμό του προστατεύει τα συστατικά μέρη από τις ζημιές. Ο περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης Bobcat, με τις ταυτόχρονα και αναλογικά ελεγχόμενες λειτουργίες περιστροφής και κλίσης, μπορεί να φέρει εις πέρας μεγάλο αριθμό εργασιών, εξοικονομώντας χρόνο, καύσιμα και χειρωνακτική εργασία. Οι κάδοι τύπου αχιβάδας παρέχονται με το επαναστατικό σύστημα HPXdrive και συνεπώς δεν διαθέτουν εκτεθειμένους υδραυλικούς κυλίνδρους, κουζινέτα ή πείρους. Το ισχυρό σύστημα κίνησης παράγει μια συνεχή δύναμη κλεισίματος. Η ατέρμονη περιστροφή παρέχεται ως στάνταρ επιλογή. Η υδραυλική σύνδεση του στροφέα και του συστήματος HPXdrive είναι άμεση και δεν απαιτεί κανέναν εύκαμπτο σωλήνα. Οι κάδοι τύπου αχιβάδας με HPXdrive δεν απαιτούν καθόλου συντήρηση. ιαχειριστείτε γρήγορα και εύκολα χαμόκλαδα, κορμούς δέντρων, βράχους διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και άλλα ογκώδη υλικά με αυτή τη στιβαρή αρπάγη με τρία δόντια. ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΟΝΤΙ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΙΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑΦΡΩΝ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ Σκάβει τρύπες γρήγορα και με Το δόντι εκσκαφής είναι ιδανικό Χρησιμοποιήστε αυτό το Χρησιμοποιήστε ένα υδραυλικό ακρίβεια. Το υδραυλικό τρυπάνι για διείσδυση και ανασκαφή σε ευπροσάρμοστο εργαλείο για σφιγκτήρα μαζί με κάδο εκσκαφής παρέχει υψηλή ροπή για εύκολη παγωμένο ή σκληρό έδαφος. διάνοιξη τάφρων, με μικρή έως ή αρπάγη 3 δοντιών. διείσδυση σε οποιοδήποτε μεγάλη παραγωγή. Αυτό το Στερεώστε τον στο βραχίονα τύπο εδάφους. Και ο μοναδικός εξάρτημα διάνοιξης τάφρων και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. σχεδιασμός αρθρωτών συνδέσεων που προσαρτάται σε εκσκαφέα, Όταν δεν χρειάζεται, μπορείτε να εξασφαλίζει ότι κρέμεται σε ευθεία προσφέρει βάθος εκσκαφής ανασύρετε εντελώς το σφιγκτήρα ακόμη και σε ανομοιόμορφο 60 εκατοστών και στάνταρ πλάτος στην εσωτερική πλευρά του έδαφος. Χρησιμοποιήστε το για διάνοιξης 10 εκατοστών. βραχίονα και δεν θα εμποδίζει τη διάτρηση οπών για στύλους, στις κανονικές δραστηριότητες βάσεις, κολόνες και δέντρα. εκσκαφής. ιατίθενται μονάδες κίνησης και τρυπάνια κανονικής και βαριάς χρήσης.

12 12 Υ ΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗΣ Το υδραυλικό σύστημα με δυνατότητα κλίσης είναι μια αρθρωτή ένωση που επιτρέπει μετακίνηση του κάδου προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Σας επιτρέπει να σκάβετε γύρω και κάτω από αντικείμενα όπως υπόγειους οχετούς, σωλήνες αποχέτευσης, ρίζες δέντρων και θεμέλια, για να διαμορφώνετε ορύγματα ή τάφρους. ΤΡΟΧΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ Ε ΑΦΟΥΣ Ο τροχός συμπίεσης εδάφους προσθέτει προσαρμοστικότητα σε ένα μηχάνημα με τη μείωση της ανάγκης για συμβατικό εξοπλισμό συμπίεσης, ενώ συχνά καταργείται η ανάγκη για ένα άτομο να εργάζεται μέσα στην τάφρο. Παρέχεται σε πλάτος 28 εκατοστών και δεν απαιτούνται βοηθητικά υδραυλικά. ΕΚΤΗΣ ΛΕΪΖΕΡ CR600 Ο δέκτης λέιζερ είναι ιδανικός για εργολάβους που αναλαμβάνουν την προετοιμασία της τοποθεσίας και τη γενική κατασκευή. Ο δέκτης μπορεί να προσαρτηθεί σε οποιοδήποτε μηχάνημα χρησιμοποιώντας τη μαγνητική βάση. Ο δέκτης είναι σχεδιασμένος για σκληρές συνθήκες εργοταξίων κατασκευών. Είναι ανθεκτικός και το ελαφρύ περίβλημά του από μαγνήσιο μπορεί να αντέξει πτώση από 3 μέτρα επάνω σε τσιμέντο. Οι πολύ φωτεινές έγχρωμες λυχνίες LED ένδειξης ύψους παρουσιάζουν στο χειριστή πληροφορίες ύψους, ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού ή σε έντονο ηλιακό φως. Οι μακρύτερες, υπερυψωμένες κυψέλες δέκτη καθιστούν την εκσκαφή με τον εκσκαφέα ευκολότερη από ποτέ. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ BOBCAT Η Bobcat επίσης προσφέρει μια γκάμα ανταλλακτικών ερπυστριών με διαφορετικά πέλματα ώστε να ταιριάζουν με την εφαρμογή σας. Αυτές οι ερπύστριες είναι ειδικά δοκιμασμένες και εγκεκριμένες για εκσκαφείς Bobcat.

13 13 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ E08 E10 E14 E16 E26 E32 E35 E45 E50 E55 E60 E80 E55W Γεωτρύπανο Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 11 Κατασκευές Κατεδαφίσεις ιαμόρφωση εξωτερικών χώρων Κάδος, εκσκαφής Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 4 σελ. 9 Κάδος, εκσκαφής, βαρέως τύπου Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,X Σ,K,X Σ,K,X Σ,K,X Σ,K,L σελ. 4 σελ. 9 Κάδος, διαμόρφωσης Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 4 σελ. 9 Κάδος, τσάπας αργίλου Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ, K, L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 4 Κάδος, κοσκινίσματος Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 9 Κάδος αχιβάδα Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 11 Κοπτήρας-σπαστήρας X X X X σελ. 7 Σ: Σύνδεση με πείρους K: Klac L: Lehnhoff X: X-Change Αρπάγη, κατεδάφισης και διαλογής Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 7 Αρπάγη, πολλών χρήσεων Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 4 σελ. 11 Αρπάγη, 3 δοντιών X X X X σελ. 5 σελ. 7 σελ. 11 Υδραυλικό σύστημα με δυνατότητα κλίσης X X X X σελ. 12 Υδραυλική σφύρα Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 7 Υδραυλικός σφιγκτήρας Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 5 σελ. 7 σελ. 11 έκτης λέιζερ Μαγνητικά στερεωμένος στο βραχίονα του εκσκαφέα Τροχός συμπίεσης εδάφους X X X X σελ. 12 Συμπιεστής εδάφους με πλάκα X X X X σελ. 5 Σύστημα ισχύος με δυνατότητα κλίσης X X X X όντι εκσκαφής X X X X σελ. 4 σελ. 11 Περιστροφικός εκτριβέας Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 7 Κάδος με δυνατότητα κλίσης Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 9 Περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης * Σ Σ Σ Σ σελ. 11 Εξάρτημα διάνοιξης τάφρων X X X X σελ. 5 σελ. 11 * Ο περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης συνδέεται με πείρους και είναι εξοπλισμένος με τον ταχυσύνδεσμο S40 ως στάνταρ εξοπλισμό. ιατίθεται μια γκάμα εξαρτημάτων του περιστροφέα με δυνατότητα κλίσης (αρπάγες, κάδοι, δόντι εκσκαφής, κοπτήρας κλπ.) για το χειρισμό ποικίλων εργασιών. Ομαλός χειρισμός σε συνδυασμό με δύναμη n Ομαλός χειρισμός εν αρκεί πλέον μόνο η δύναμη Χρειάζεστε ένα μηχάνημα που να μπορεί να λειτουργεί με ακρίβεια. Οι εκσκαφείς Bobcat παρέχουν ομαλό χειρισμό των εξαρτημάτων εργασίας, συνδυασμένο με όλη την υδραυλική απόδοση που χρειάζεστε.

14 14 Περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης και εξαρτήματα n Προσαρμοστικότητα υψηλής τεχνολογίας στη διάθεσή σας Ο περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης περιγράφεται καλύτερα ως ένας αρθρωτός μηχανισμός που βρίσκεται στερεωμένος στο άκρο του βραχίονα. ίνει κλίση και περιστρέφει υδραυλικά το επιλεγμένο εξάρτημα. Επίσης προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων για τον περιστροφέα με δυνατότητα κλίσης. Χαρακτηριστικά Πλήρως ενσωματωμένο σύστημα άμεσης λειτουργίας, με εύκολη εγκατάσταση Ταυτόχρονος και αναλογικός έλεγχος Βοηθητικά υδραυλικά και υδραυλικοί ταχυσύνδεσμοι, ως στάνταρ εξοπλισμός Σφιγκτήρας πετρών εξοπλισμένος με συσσωρευτή πίεσης που διατηρεί την πίεση κατά τη μη λειτουργία αρακτηριστικό: Βοηθητικά υδραυλικά ως Χβασικός εξπλισμός. λεονέκτημα: Τα αμφίδρομα βοηθητικά Πυδραυλικά και ταχυσύνδεσμοι, συμβατοί με συνδέσμους φορτωτή, αποδέχονται μια μεγάλη ποικιλία υδραυλικών εξαρτημάτων και προσφέρουν πλήρη έλεγχο των υδραυλικών κινήσεων. αρακτηριστικό: Ομαλή εκτόνωση Χυδραυλικής πίεσης με ταχυσύνδεσμους επίπεδου μετώπου/χωρίς στάξιμο. λεονέκτημα: Με το μοναδικό μας σύστημα Πεκτόνωσης πίεσης, μπορείτε εύκολα να εκτονώνετε την παγιδευμένη πίεση. Η αλλαγή των εξαρτημάτων γίνεται εύκολα και αβίαστα. Χ αρακτηριστικό: Φώτα εργασίας. λεονέκτημα: Καλή Πγενική ορατότητα και ορατότητα του εξαρτήματος, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Χ αρακτηριστικό: Αναλογικός βοηθητικός έλεγχος στο βασικό εξοπλισμό. λεονέκτημα: Εσείς έχετε Πτον πλήρη έλεγχο του εξαρτήματος ανά πάσα στιγμή, είτε θέλετε ταχύτητα είτε ακρίβεια. Χ αρακτηριστικό: Προαιρετικός έλεγχος ACD. ΠΕπιτρέπει λεονέκτημα: ταυτόχρονο και αναλογικό έλεγχο όλων των λειτουργιών του περιστροφέα με δυνατότητα κλίσης. Περιλαμβάνει 2 νέους μοχλούς - joystick.

15 15

16 Οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες του προϊόντος Bobcat μπορεί να απεικονίζουν και μη βασικό εξοπλισμό BOBCAT B EL (02-13) DI CE - Drève Richelle B-1410 Waterloo, Belgium

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές Σειρά προϊόντων Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, λιγότερος κόπος n Αυξήστε την ημερήσια παραγωγικότητά σας Το πλαίσιο κύλισης των συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόρων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου Διδάσκων: Γιάννης Χουλιάρας Μηχανές ανυψώσεως και μεταφοράς δομικών υλικών. Χρησιμοποιούμενες μηχανές και μεθοδολογία χρήσης σε διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG. work. don t play. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG. work. don t play. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. work. don t play. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΟΥΡΑΣΗ. Στις πιο σκληρές δουλειές τα καταφέρνουν μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα Φορτωτή. Σειρά προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Σειρά προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Σειρά προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων.

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων. Οι σωληνοκάβουρες RIDGID είναι παγκοσμίως γνωστοί για την απαράμιλλη αντοχή τους και το λειτουργικό σχεδιασμό τους. Ο αυθεντικός σωληνοκάβουρας βαρέος τύπου, που απεικονίζεται παρακάτω, έχει κερδίσει την

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Γκάμα Προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

E08 Εκσκαφέας. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/excavators/loadxml.html?xmlname=excava... Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm

E08 Εκσκαφέας. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/excavators/loadxml.html?xmlname=excava... Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm Σελίδα 1 από 9 Copyright 2000-2008 Bobcat Europe E08 Εκσκαφέας A4BP 11001 A4BP 99999 28/01/2008 ιαστάσεις Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm (A) Ύψος λεπίδας 220 mm (B) Απόσταση, υπερκατασκευή από γραµµή εδάφους

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Είναι το βασικό εκσκαπτικό µηχάνηµα της κατηγορίας των χερσαίων εκσκαφέων,

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων

Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή Γκάμα Προϊόντων 2 Προσαρμοστικότητα που φθάνει μακριά Ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο εργάζεστε οικοδομικές εργασίες, γεωργία, βιομηχανία, εκχιονισμός ή χωματουργικές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γενική περιγραφή Υπεραυτόµατος ξεµονταριστής µε εξελιγμένο βραχίονα εργαλείων (πιάτο νύχι) ο οποίος καταργεί εντελώς την χρήση του λεβίε, ιδανικός για ελαστικά φορτηγών, λεωφορείων, χωματουργικών

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ VII ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ Περιεχόμενα 116 1.1. Ελαφρού τύπου πριόνια ταινίας 117 1.2. Ημιαυτόματα πριόνια με υδραυλικό φρένο 118 1.3. Ημιαυτόματα, υδραυλικά πριόνια 120 2. Εξοπλισμός για πριόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ! ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ! ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΑΚΤΕΡ Μικροί χώροι, μικρές επιφάνειες και στενοί δρόμοι. Εδώ τα μικρά τρακτέρ αισθάνονται καλά. Διότι παρέχεται η δυνατότητα ελιγμών

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent Edition Home

K 4 Silent Edition Home Το Κ4 Silent Home με την καινοτόμο αθόρυβη λειτουργία είναι αθόρυβο αφού λειτουργεί με κατά 50% χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Το πλυστικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με υδρόψυκτο κινητήρα και είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

ΡΕΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μ. Ε. Π. Ε.

ΡΕΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μ. Ε. Π. Ε. Το εργοστάσιο SPINNER έχει έδρα την Γερµανία είναι το µεγαλύτερο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών µε εµπειρία από το 1950 σε κατασκευή αυτόµατων (CNC) τόρνων δυο αξόνων, τριών αξόνων, τύπου revolver µε επικλινές

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Προϊόντων. ThyssenKrupp Bauservice. Νέα, καινοτόμα προϊόντα.

Σειρά Προϊόντων. ThyssenKrupp Bauservice. Νέα, καινοτόμα προϊόντα. TK Νέα, καινοτόμα προϊόντα. Σειρά Προϊόντων Συστήματα αντιστήριξης τάφρων Συστήματα οριζόντιας διάτρησης Σύστημα προκατασκευασμένων δρόμων εργοταξίου για ασταθή εδάφη Συμπληρωματικά προϊόντα A company

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ για επαγγελματίες 2016 International Technologies 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper πιάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

πάντοτε το σωστό εργαλείο.

πάντοτε το σωστό εργαλείο. Θέλετε ακόμα περισσότερες ιδέες; Επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση www.bosch.gr και πάρτε ιδέες γύρω από τη διακόσμηση και το σχεδιασμό του σπιτιού σας. Εδώ δε θα βρείτε μόνο συμβουλές και τεχνάσματα για

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός αυλάκωσης

Εξοπλισμός αυλάκωσης Εξοπλισμός αυλάκωσης Εργαλεία σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για συστήματα πυρόσβεσης και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ευρεία επιλογή μηχανικών και υδραυλικών μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ

ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ KEIMENO ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά γεωτρύπανα ανάλογα µε τη λειτουργία για την οποία προορίζονται.μερικά

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 820 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ισχυρό μοντέλο πολλαπλών χρήσεων

FELCO 820 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ισχυρό μοντέλο πολλαπλών χρήσεων FELCO 820 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ισχυρό μοντέλο πολλαπλών χρήσεων Made in Switzerland 7 8 3 9 2 9 1 0 0 9 0 6 Ισχυρό, ταχύ, φιλικό στο χρήστη, αποδοτικό και αξιόπιστο, το μοντέλο αυτό είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015 για επαγγελματίες 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper

Διαβάστε περισσότερα

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕΙΡΑΣ XR ΝΕΑ ΥΨΗΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σχεδιασμένες για να αποθηκεύουν περισσότερη ενέργεια - παρέχοντας στα XR εργαλεία μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ 79. Λειτουργικές περιγραφές Είδη και χρήσεις των εκσκαφέων

ΔΟΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ 79. Λειτουργικές περιγραφές Είδη και χρήσεις των εκσκαφέων ΔΟΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ 79 Εκσκαφείς Λειτουργικές περιγραφές Είδη και χρήσεις των εκσκαφέων Εισαγωγή Η εκσκαφή του εδάφους είναι μια χωματουργική εργασία που απαιτείται στην συντριπτική πλειοψηφία των χωματουργικών

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent. K 4 Silent, 1.637-350.0, 2015-05-30

K 4 Silent. K 4 Silent, 1.637-350.0, 2015-05-30 Τέλος πια στα μπερδεμένα λάστιχα και στους κόμπους! Το K4 Silent προσφέρει το λάστιχο PremiumFlex με σύστημα που αποτρέπει το σχηματισμό κόμπων και γυρισμάτων του λάστιχου. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ

Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ ΝΕΟ 2012 ΕΝΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ. ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. Ο κινητήρας και η ισχύς πωλούνται ξεχωριστά. Εγγεγραμμένος Σχεδιασμός. Εν Αναμονή Ευρεσιτεχνίας 1101605.2. 6,5

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσθετα εξαρτήματα και προαιρετικός εξοπλισμός για τους θρυμματιστές ξύλου TP. designed. manufac tur ed. denmar k.

Πρόσθετα εξαρτήματα και προαιρετικός εξοπλισμός για τους θρυμματιστές ξύλου TP. designed. manufac tur ed. denmar k. Πρόσθετα εξαρτήματα και προαιρετικός εξοπλισμός για τους θρυμματιστές ξύλου TP designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping " Προσαρμόστε τον θρυμματιστή ξύλου TP σε κάθε εργασία σας" Σε εμάς στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Άρθρο 3 ο : Αντιστηρίξεις παρειών χάνδακος με μεταλλικά πετάσματα Από πίνακα 1 63,87 m² Στρογγύλευση 0,13 Σύνολο: 64,00 m²

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Άρθρο 3 ο : Αντιστηρίξεις παρειών χάνδακος με μεταλλικά πετάσματα Από πίνακα 1 63,87 m² Στρογγύλευση 0,13 Σύνολο: 64,00 m² Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, 81100 Λέσβος Τηλ:. 22510 24444 Fax: 22510 40121 E-mail:deyam2@otenet.gr Κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού αποχέτευσης και παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ ΟΣ ALLU Ενα εξάρτηµα για φορτωτές και εκσκαφείς φορτώνει & κοσκινίζει & σπάζει & ανακατεύει

ΚΑ ΟΣ ALLU Ενα εξάρτηµα για φορτωτές και εκσκαφείς φορτώνει & κοσκινίζει & σπάζει & ανακατεύει ΚΑ ΟΣ ALLU Ενα εξάρτηµα για φορτωτές και εκσκαφείς φορτώνει & κοσκινίζει & σπάζει & ανακατεύει ALLU ΚΑ ΟΣ ΣΠΑΣΤΗΡΑΣ ΚΟΣΚΙΝΟ Μια µοναδική λύση για γρήγορη και αποδοτική αξιοποίηση διαφορετικών υλικών Η

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

Δεν θα πιστεύετε στα µάτια σας

Δεν θα πιστεύετε στα µάτια σας Δεν θα πιστεύετε στα µάτια σας Δείτε καθαρά µε λυχνίες LED. Πιεζοηλεκτρικό ξέστρο µε 5 λυχνίες LED Pyon 2: Το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο διαθέτει πέντε φωτοδιόδους LED µε δυνατότητα αποστείρωσης στη χειρολαβή.

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο)

Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ελληνική Δημοκρατία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Γεωργικά Μηχανήματα (Εργαστήριο) Ενότητα 8 : Γεωργικός Ελκυστήρας Σύστημα Διεύθυνσης - Σύστημα Πέδησης Δρ. Δημήτριος Κατέρης Εργαστήριο 8 ο ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Τe Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Για ξενοδοχεία & µονάδες εστίασης. Υγιεινή-Ασφάλεια-Καθαριότητα-Οικονοµία. Nilfisk, για κάθε χρήση. www.nilfisk.

ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Για ξενοδοχεία & µονάδες εστίασης. Υγιεινή-Ασφάλεια-Καθαριότητα-Οικονοµία. Nilfisk, για κάθε χρήση. www.nilfisk. ΕΙ ΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Για ξενοδοχεία & µονάδες εστίασης Ισχύς προσφοράς Μάρτιος - Ιούνιος 2015 Για να εξασφαλίσετε απόλυτη Υγιεινή-Ασφάλεια-Καθαριότητα-Οικονοµία εκµεταλευτείτε τις προσφορές µας, και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών

Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών made in Italy αυτοκινούμενο μικρό αυτοκινούμενο μεσαίο ρυμουλκούμενο μικρό ρυμουλκούμενο μεσαίο ρυμουλκούμενο μεγάλο αυτοκινούμενο μικρό Ιδανικό για περιοχές που απαιτούν βαθύ

Διαβάστε περισσότερα

Αποσπώμενα τμήματα στράντζας 150 mm / 75 mm / 50 mm / 25mm Σιαγόνες από χάλυβα υψηλής ποιότητας

Αποσπώμενα τμήματα στράντζας 150 mm / 75 mm / 50 mm / 25mm Σιαγόνες από χάλυβα υψηλής ποιότητας quantum FP 30/quantum BM 3 Στράντζα quantum FP 30 - γενικής χρήσης Ιδανική για στραντζάρισμα και κουρμπάρισμα λαμαρίνων Αποσπώμενοι σιαγόνες Άνετο στραντζάρισμα μέσω του μεγάλου μοχλού Συνιστάται η χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΤΙΜΉ.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΤΙΜΉ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΤΙΜΉ. ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΑ ΜΟΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΩΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ HELLA VALUEFIT Αποδεδειγμένη ποιότητα σε καλή τιμή. Η HELLA προσφέρει με τη σειρά HELLA VALUEFIT

Διαβάστε περισσότερα

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 39 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 39 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 39 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥ BRUSHLESS ΠΙΣΤΟΛΕΤΟΥ SDS-PLUS 18V ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΛΑΞΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ελαφρύ μοντέλο γρήγορης κοπής

FELCO 801 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ελαφρύ μοντέλο γρήγορης κοπής FELCO 801 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ελαφρύ μοντέλο γρήγορης κοπής Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 9 7 5 Αυτά τα ελαφριά, εύκολα στο χειρισμό και με γρήγορη κοπή ψαλίδια κλαδέματος προτείνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΜΙΑ SDS-MAX SDS-PLUS ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΕΜΙΑ SDS-MAX SDS-PLUS ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΕΜΙΑ SDS-MAX SDS-PLUS ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ σμίλευσης www..gr Διάτρηση Μπετού Και Καλεμίσματος, Έχετε αγοράσει το καλύτερο εργαλείο, τώρα αγοράστε το καλύτερο αξεσουάρ για την εργασία. ΖΗΤΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

S185H Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname...

S185H Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname... Σελίδα 1 από 9 S185H Μίνι φορτωτής Copyright 2000-2008 Bobcat Europe 5304 11001 5304 99999 ιαστάσεις (A) Ύψος λειτουργίας 3862 mm (B) Ύψος µε καµπίνα χειριστή 1938 mm (C) Γωνία Αναχώρησης 23 (D) Ελάχιστο

Διαβάστε περισσότερα

AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ. Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας

AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ. Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας AΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖOΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕIΟ ΦIΛΤΡΑΝΣΗΣ Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας Αυτοκαθαριζόμενη εσχάρα τύπου μεταφορικής ταινίας CE Θωρακίσεις ασφαλείας από ατύχημα Η εσχάρα VANGUARD V2 διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Η εύκολη λύση καθαρισμού για το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο

Η εύκολη λύση καθαρισμού για το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο Χρόνος δράσης Χρόνος διασκέδασης Η εύκολη λύση καθαρισμού για το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο Make it your home. Τακτοποιήστε το σπίτι σας με τη σειρά πλυντικών υψηλής πίεσης AQT. Αντιμετωπίστε ένα μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ Σε συνεργασία με την OLITER Η NanoDomi σας προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά αυτόνομου φωτισμού για δρόμο ή κήπο. Ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας για φωτισμό δεν είναι συνδεδεμένο

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής χάρη στον αποτελεσματικό καθαρισμό του επίπεδου

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία υδραυλικών. Σωληνοκάβουρες Σωληνοκόφτες Επιτραπέζια σωληνομέγγενη. υδραυλικού. Εργονομικό σχήμα

Εργαλεία υδραυλικών. Σωληνοκάβουρες Σωληνοκόφτες Επιτραπέζια σωληνομέγγενη. υδραυλικού. Εργονομικό σχήμα Εργονομία UNIOR προστατέψτε τα χέρια σας Εργαλεία υδραυλικών Σωληνοκάβουρες Σωληνοκόφτες Επιτραπέζια σωληνομέγγενη Τρίποδα Άλλά εργαλεία υδραυλικού Συλλογή από σωληνοκάβουρες Πολυάριθμα επιπρόσθετα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή

SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή SELFAC Απορριμματοδέκτης Κλειστός με Συμπιεστή Το SELFAC της KAOUSSIS είναι η κλασική εκδοχή του κλειστού απορριμματοδέκτη με συμπιεστή, του κοινώς λεγόμενου press container, που εξασφαλίζει τη συμπίεση

Διαβάστε περισσότερα

Leica Roteo Περιστρεφόμενα αλφάδια laser

Leica Roteo Περιστρεφόμενα αλφάδια laser Leica Roteo Περιστρεφόμενα αλφάδια laser All-round perfection Δυνατές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα Τα περιστρεφόμενα laser Leica Roteo είναι αποδοτικά σε οποιαδήποτε εργασία αλφαδιάσματος. Τοποθετημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟ : «Κατασκευή Χώρου Υγειονοµικής Ταφής Απορριµµάτων (Χ.Y.T.A.) ήµου Νάξου (Ν1100a)» 9.512.000 ευρώ εκέµβριος 2012 K:\N1100a\cons\tefhi\MAPS.doc N1100a/5176

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265..

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Οδηγίες χρήσης Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Περιγραφή συσκευής Η έγχρωμη κάμερα ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και εξυπηρετεί στην επέκταση της εντοιχιζόμενης μπουτονιέρας.

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόνομα Ηλιακά Φωτιστικά Δρόμου - Κήπου Σειρά LED. ΝΑΝΟΔΟΜΗ, Ασκληπιού 109, 11472 Αθήνα, Τηλ. 2103629581 email: info@nanodomi.com

Αυτόνομα Ηλιακά Φωτιστικά Δρόμου - Κήπου Σειρά LED. ΝΑΝΟΔΟΜΗ, Ασκληπιού 109, 11472 Αθήνα, Τηλ. 2103629581 email: info@nanodomi.com Αυτόνομα Ηλιακά Φωτιστικά Δρόμου - Κήπου Σειρά LED ΝΑΝΟΔΟΜΗ, Ασκληπιού 109, 11472 Αθήνα, Τηλ. 2103629581 email: info@nanodomi.com Διαμόρφωση ηλιακού φωτιστικού δρόμου Ένα αυτόνομο ηλιακό φωτιστικό αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΩΤΟΙ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ

ΠΛΩΤΟΙ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΠΛΩΤΟΙ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Οι πλωτοί αναρροφητικοί εκσκαφείς αποτελούν ειδικές δοµικές µηχανές οι οποίες χρησιµοποιούνται αποκλειστικά σε

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια φορτωτή - εκσκαφέα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Προμήθεια φορτωτή - εκσκαφέα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Δημοκρατίας 2, 82100 Χίος Αρ. μελέτης: 10/2016 Προμήθεια φορτωτή - εκσκαφέα ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΑ Με την παρούσα περιγράφονται οι

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 200A-60 - Κλαδευτήρι δύο χεριών - Μήκος 60 cm - ΙΣΙΑ κεφαλή κοπής

FELCO 200A-60 - Κλαδευτήρι δύο χεριών - Μήκος 60 cm - ΙΣΙΑ κεφαλή κοπής FELCO 200A-60 - Κλαδευτήρι δύο χεριών - Μήκος 60 cm - ΙΣΙΑ κεφαλή κοπής Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 5 1 7 > Αξιοπιστία: ελαφριές χειρολαβές από αλουμίνιο / λεπίδα και βιδωτό τσεκούρι

Διαβάστε περισσότερα

ΦΆΚΕΛΟΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΊΑΣ

ΦΆΚΕΛΟΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΊΑΣ ΦΆΚΕΛΟΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΊΑΣ (Φ.Α.Υ.) Σελ.1/8 ΤΜΗΜΑ Α Γενικά Για τη σύνταξη και τήρηση του Φακέλου Ασφάλειας και Υγείας (ΦΑΥ) ισχύουν τα οριζόμενα στις διατάξεις των Άρθρων 37, 73, 75 και 182 του Ν. 3669/08.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Πίνακας Προμέτρησης 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Συγγραφή Υποχρεώσεων 5. Τιμολόγιο Μελέτης 6. Ενδεικτικός

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Δροσισμός Τι είναι το σύστημα TriAqua? Εξαρτήματα συστήματος TriAqua Τεχνικές προδιαγραφές Εύρος Λειτουργίας Λειτουργία Ζεστού Νερού Χρήσης Οφέλη του συστήματος TriAqua Αντλία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ. Κεφάλαιο 4. Εδαφομηχανική - Μαραγκός Ν. (2009) σελ. 4.2

ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ. Κεφάλαιο 4. Εδαφομηχανική - Μαραγκός Ν. (2009) σελ. 4.2 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Κεφάλαιο 4 Προσδιορισμός συνθηκών υπεδάφους Επιτόπου δοκιμές Είδη θεμελίωσης Εδαφομηχανική - Μαραγκός Ν. (2009) σελ. 4.1 Προσδιορισμός των συνθηκών υπεδάφους Με δειγματοληπτικές γεωτρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Η Sedna Aire είναι προσφέρει με υπερηφάνεια το σύστημα κλιματισμού SolarCool. Είναι ο συνδυασμός ενός πατενταρισμένου ηλιακού συλλέκτη κενού με ένα διβάθμιο μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή

Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή Σκεφτείτε και κινηθείτε ασύρµατα µε το Endo Κινηθείτε ελεύθερα χωρίς καλώδια Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα σε ένα: απόλυτη ελευθερία κινήσεων χωρίς ενοχλητικά καλώδια, ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ταχείας αναφοράς για το ZE500

Οδηγός ταχείας αναφοράς για το ZE500 Οδηγός ταχείας αναφοράς για το ZE500 Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να χειρίζεστε τη μηχανή εκτύπωσης σας σε καθημερινή βάση. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήστη. Προσανατολισμός

Διαβάστε περισσότερα

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό)

Πλανητικά μίξερ BE5 300 W. (από 15 έως 220 ανά λεπτό) Πλανητικά Μίξερ 2 dito electrolux πλανητικά μίξερ Πλανητικά μίξερ Πανίσχυρα, κατασκευασμένα για να αντέχουν σε φορτία. Η Dito Electrolux προσφέρει πλούσια γκάμα πλανητικών μίξερ από 5 έως 80 λίτρων, για

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: Εργασίες επισκευής και αποκατάστασης επιστρώσεων σε περιοχές της βάσης του 6ου Προβλήτα

Διαβάστε περισσότερα

Διογκούμενος κάλυκας 15,0

Διογκούμενος κάλυκας 15,0 08/2011 Οδηγίες κατασκευής 999415009 el Διογκούμενος κάλυκας 15,0 Κωδικός 581120000 Περιγραφή προϊόντος Ο διογκούμενος κάλυκας 15,0 χρησιμεύει για την μονόπλευρη αγκύρωση ξυλότυπων στο μπετόν. ασικά απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

S100 Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname...

S100 Μίνι φορτωτής. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/skid_steer_loaders/loadxml.html?xmlname... Σελίδα 1 από 9 Copyright 2000-2008 Bobcat Europe S100 Μίνι φορτωτής A8ET 11001 A8ET 99999 08/05/2007 ιαστάσεις (C) Μέγιστη γωνία εκκίνησης 25 Θέση µεταφοράς υλικών 234 mm (L) Γωνία εκφόρτωσης σε µέγιστο

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε.

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. Πλεονεκτήματα Περιβάλλον Έχουμε βελτιώσει όλα τα μέρη των μηχανημάτων μας προκειμένου να μειώσουμε στο μέγιστο βαθμό ενδεχόμενη ρύπανση. Δημιουργήσαμε συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚEΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το σκυρόδεµα αποτελείται από τσιµέντο, αµµοχάλικα, νερό, και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ...

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ... ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10...13 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ...17 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ www.expert-tool.com 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

VIII ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Βοηθητικός εξοπλισμός. Περιεχόμενα. 1. Συσκευές φίλτρων-εξαερισμού 124 2. Μετρητές συγκόλλησης 127

VIII ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Βοηθητικός εξοπλισμός. Περιεχόμενα. 1. Συσκευές φίλτρων-εξαερισμού 124 2. Μετρητές συγκόλλησης 127 VIII ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Περιεχόμενα 1. Συσκευές φίλτρων-εξαερισμού 124 2. Μετρητές συγκόλλησης 127 123 1. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΦΙΛΤΡΩΝ-ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ Ώμοι αναρρόφησης MOSTAIR n Όι ωμοι αναρρόφησης MOST χαρακτηρίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Το κρεβάτι τοκετού της εταιρείας μας αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό ασφάλειας και ευκολίας στην χρήση

Το κρεβάτι τοκετού της εταιρείας μας αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό ασφάλειας και ευκολίας στην χρήση Το κρεβάτι τοκετού της εταιρείας μας αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό ασφάλειας και ευκολίας στην χρήση Με μια ματιά: Κατά τις ωδίνες και τον τοκετό κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Θα πρέπει η αντίδραση να είναι

Διαβάστε περισσότερα

η ακρίβεια και η εμπειρία κάνουν τη διαφορά

η ακρίβεια και η εμπειρία κάνουν τη διαφορά η ακρίβεια και η εμπειρία κάνουν τη διαφορά Προσθετική και αποκαταστάσεις 530, 812, 790, 1.283, Synea TA-98 C LED RQ-24 690, 1.219, 3 650, 911, 550, 832, 5 3 Synea WA-99 LT Γωνιακή χειρολαβή 1:5 με φώς

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Πλυστικά μηχανήματα Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το μηχάνημα υψηλής πίεσης Karcher K2 είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση και αφαίρεση κοινών ρύπων. Για παράδειγμα καθαρισμός ποδηλάτων, εργαλείων ή επίπλων

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνή καλύµατα καθισµάτων

ιεθνή καλύµατα καθισµάτων ιεθνή καλύµατα καθισµάτων Κατασκευασµένο από σκληρό ανθεκτικό νάιλον ύφασµα. εν απορροφά λάδι γράσο και νερό. Μπορεί να πλυθεί. ιαθέσιµο σε 7 διαφορετικά χρώµατα και 2 συνδιασµούς χρωµάτων Τα καλύµατα

Διαβάστε περισσότερα

HDC Standard. Η τέλεια λύση για τακτικό ή συχνό καθαρισμό υψηλών επιδόσεων σε διάφορα σημεία τις επιχείρησης. Για ταυτόχρονη χρήση από 2 έως 8 σημεία.

HDC Standard. Η τέλεια λύση για τακτικό ή συχνό καθαρισμό υψηλών επιδόσεων σε διάφορα σημεία τις επιχείρησης. Για ταυτόχρονη χρήση από 2 έως 8 σημεία. Η τέλεια λύση για τακτικό ή συχνό καθαρισμό υψηλών επιδόσεων σε διάφορα σημεία τις επιχείρησης. Για ταυτόχρονη χρήση από 2 έως 8 σημεία. 1 2 1 2 Αρθρωτός σχεδιασμός Τα συστήματα HDC μπορούν να εξοπλιστούν

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΟ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΩΔ: 20.7325.32 ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 26/2014 ANAKATAΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ 2014-2015 Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Α.Τ. Μ.Μ. ΑΡΘΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Εργοταξίου. Διδάσκων: Γιάννης Χουλιάρας ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

Διοίκηση Εργοταξίου. Διδάσκων: Γιάννης Χουλιάρας ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου Διδάσκων: Γιάννης Χουλιάρας Στοιχεία περιστροφικής κίνησης (άξονες, άτρακτοι, έδρανα) Άξονες και άτρακτοι Οι άξονες είναι κυλινδρικά κατά

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα Η NT 35/1 Tact Te είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact, για αυτόματο καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

ARV WISENT. New technology from Flensburg

ARV WISENT. New technology from Flensburg New technology from Flensburg ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ARV WISENT... 4-5 Θάλαμος διακυβέρνησης Τεχνικά δεδομένα Διαστάσεων Τεχνικά δεδομένα Βαρών... 6 Τεχνικά δεδομένα Απόδοσης Τεχνικά δεδομένα Συστήματος τροφοδότησης...

Διαβάστε περισσότερα

Φρένα, Συστήματα. Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου. Φρένα, Συστήματα Διεύθυνσης & Ανάρτησης

Φρένα, Συστήματα. Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου. Φρένα, Συστήματα Διεύθυνσης & Ανάρτησης 04 Συμβουλευτικός Οδηγός Τεχνικού Συμβούλου Φρένα, Συστήματα Διεύθυνσης & Ανάρτησης - Σφαιρικός(-οί) Σύνδεσμος(-οι) 4.1 - Δαγκάνες Φρένων 4.2 - Σωληνώσεις Φρένων, Ελαστικοί Σωλήνες & Συνδέσεις 4.3 - Τακάκια

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

SikaSwell Υδροδιογκούμενες προδιαμορφωμένες διατομές και σφραγιστικά συστήματα κατασκευαστικών αρμών. Innovation & Consistency.

SikaSwell Υδροδιογκούμενες προδιαμορφωμένες διατομές και σφραγιστικά συστήματα κατασκευαστικών αρμών. Innovation & Consistency. SikaSwell Υδροδιογκούμενες προδιαμορφωμένες διατομές και σφραγιστικά συστήματα κατασκευαστικών αρμών Innovation & Consistency since 1910 SikaSwell Ενεργά Συστήματα Στεγανοποίησης Για Κατασκευαστικούς Αρμούς,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΑΔΙΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΕΡΑΝΤΛΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΝΕΜΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΛΑΔΙΟΥ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΟΓΚΟΥ-ΧΩΝΙΑ ΑΝΤΛΙΕΣ -Οι αεροκίνητες αντλίες

Διαβάστε περισσότερα