Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εξαρτήματα εκσκαφέων. Σειρά προϊόντων"

Transcript

1 Εξαρτήματα εκσκαφέων Σειρά προϊόντων

2 2 Η προσαρμοστικότητα στα χέρια σας Τα συστήματα ταχείας προσάρτησης Bobcat αυξάνουν την προσαρμοστικότητα του εκσκαφέα σας σας επιτρέπουν να αλλάζετε εξαρτήματα εργασίας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, ώστε να φέρνετε εις πέρας με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία. Κατασκευές 4-5 Κατεδαφίσεις 6-7 ιαμόρφωση εξωτερικών χώρων 8-12 Περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης Τα συστήματα ταχείας προσάρτησης μετατρέπουν τους εκσκαφείς σε φορείς εργαλείων. Μπορείτε να αλλάζετε κάδους και εξαρτήματα μέσα σε λεπτά. Έτσι, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε το σωστό εργαλείο για τη σωστή εργασία, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, έχουμε το σύστημα ταχείας προσάρτησης που είναι κατάλληλο για εσάς.

3 3 n Σύστημα σύνδεσης με πείρους À Το σύστημα σύνδεσης με πείρους είναι το βασικό σύστημα προσάρτησης κάδων ή άλλων εξαρτημάτων εργασίας, με χειροκίνητη στερέωση με δύο πείρους. Είναι το πιο απλό και οικονομικό σύστημα για τη σύνδεση και αλλαγή εξαρτημάτων. À n Σύστημα Klac Á Τα συστήματα ταχείας σύνδεσης Klac είναι ειδικά σχεδιασμένα για συμπαγούς μεγέθους εκσκαφείς Bobcat και προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Σχεδίαση ώστε να διατηρούν τη δύναμη εκσκαφής Αυτόματη αυτασφάλιση για μέγιστη ασφάλεια Εύκολη προσάρτηση κάδου με αυτόματο κεντράρισμα Σύστημα αντιστάθμισης φθοράς για τη μεγιστοποίηση του χρόνου ωφέλιμης ζωής Συμβατότητα με υδραυλικούς σφιγκτήρες. Επίσης σάς προσφέρουμε τη μέγιστη ελευθερία επιλογής με τα συστήματα ταχείας προσάρτησης Bobcat Lehnhoff και X-Change. Á  n Σύστημα Lehnhoff  Ασφαλίζει μηχανικά με αυτόματη προσαρμογή για αξιόπιστη σύνδεση Μεγάλη διάρκεια λειτουργίας με ελάχιστη συντήρηση, χάρη στο σφραγισμένο σύστημα ασφάλισης. Ολοκληρωμένη γκάμα συνδέσμων και προσαρμογέων για όλους τους τύπους εξαρτημάτων. n Σύστημα X-Change à Ασφαλίζει το εξάρτημα στη θέση του με διαμπερή πείρο Η μονοκόμματη χύτευση μεγιστοποιεί τον ωφέλιμο χρόνο ζωής και απλοποιεί την τοποθέτηση και την αφαίρεση Ολοκληρωμένη γκάμα συνδέσμων, κάδων και προσαρμογέων για τρυπάνια και σφύρες. Ã

4 4 Κατασκευές Ζήστε την απόλυτη εμπειρία εκσκαφής με συμπαγούς μεγέθους εκσκαφείς Bobcat σε εργοτάξια κατασκευών! Σας προσφέρουμε μεγάλη γκάμα κάδων διάφορων τύπων και διαστάσεων. Κάδους εκσκαφής ή τσάπα αργίλου για διάνοιξη τάφρων και κάδους κλίσης ή διαμόρφωσης για καθαρισμό, διαμόρφωση ή ισοπέδωση. Kάδους τύπου αχιβάδας για εκσκαφή τετράγωνων ορυγμάτων, το δόντι εκσκαφής για αναμόχλευση σκληρού εδάφους και τους σφιγκτήρες ή τις αρπάγες πολλών χρήσεων για τη συλλογή και τοποθέτηση αντικειμένων ή το χειρισμό ογκωδών υλικών. ΚΑ ΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑ ΟΣ, ΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑ ΟΣ, ΤΣΑΠΑ ΑΡΓΙΛΟΥ ΟΝΤΙ ΕΚΣΚΑΦΗΣ Φέρτε εις πέρας και τις πιο Αυξήστε την οικονομική Ιδανικοί για εκσκαφή ακριβείας Το δόντι εκσκαφής είναι ιδανικό δύσκολες εργασίες εκσκαφής αποδοτικότητα με γρήγορη κατά την εγκατάσταση ή επισκευή για διείσδυση και ανασκαφή σε και χειρισμού υλικών με τους και εύκολη απομάκρυνση των σωληνώσεων. Με εύκολη παγωμένο ή σκληρό έδαφος. ανθεκτικούς κάδους μας προσχώσεων τάφρων. Με τους τοποθέτηση και χρήση, οι κάδοι για εκσκαφή και φόρτωση. δικούς μας κάδους διαμόρφωσης, τσάπας αργίλου διατίθενται Προσφέρουν εξαίρετη δύναμη ο καθαρισμός των τάφρων και σε τρεις εκδόσεις για χρήση με εκσκαφής για σκάψιμο και εύκολο η επίχωση τελειώνουν πολύ συστήματα σύνδεσης με πείρους, γέμισμα κάδου. ιατίθενται με γρήγορα. Klac και Lehnhoff. μεγάλο εύρος δυνατοτήτων, με ή χωρίς δόντια.

5 5 ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ Ε ΑΦΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΙΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑΦΡΩΝ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΑΡΠΑΓΗ, 3 ΟΝΤΙΩΝ Μόλις γίνει η διάνοιξη της τάφρου Χρησιμοποιήστε αυτό το Χρησιμοποιήστε ένα υδραυλικό ιαχειριστείτε γρήγορα και και τοποθετηθεί η γραμμή ευπροσάρμοστο εργαλείο για σφιγκτήρα μαζί με κάδο εκσκαφής εύκολα χαμόκλαδα, κορμούς καλωδίων ή νερού, ο συμπιεστής διάνοιξη τάφρων, με μικρή έως ή αρπάγη 3 δοντιών. δέντρων, βράχους διαμόρφωσης εδάφους με πλάκα της Bobcat μεγάλη παραγωγή. Αυτό το Στερεώστε τον στο βραχίονα και εξωτερικών χώρων και άλλα ολοκληρώνει την εργασία. εξάρτημα διάνοιξης τάφρων είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. ογκώδη υλικά με αυτή τη στιβαρή Είναι πολύ χρήσιμος για τάφρους που προσαρτάται σε εκσκαφέα, Όταν δεν χρειάζεται ο σφιγκτήρας, αρπάγη με τρία δόντια. ηλεκτρολογικών γραμμών ή προσφέρει βάθος εκσκαφής μπορείτε να τον ανασύρετε γραμμών νερού σε κήπους και 60 εκατοστών και στάνταρ πλάτος εντελώς στην εσωτερική πλευρά γήπεδα γκολφ, πάρκα και άλλα διάνοιξης 10 εκατοστών. του βραχίονα και δεν θα εμποδίζει έργα. στις κανονικές δραστηριότητες εκσκαφής.

6 6 Κατεδαφίσεις Με τους συμπαγούς μεγέθους εκσκαφείς Bobcat και μια μεγάλη επιλογή εξαρτημάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδανική ομάδα κατεδάφισής σας. Ανεξάρτητα αν η δουλειά σας είναι η ανακαίνιση ή η πλήρης κατεδάφιση κτιρίων ή άλλων κατασκευών, η ομάδα Bobcat θα ολοκληρώσει την εργασία! Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων κατεδάφισης που ταιριάζουν καλύτερα με τις ανάγκες σας.

7 7 Υ ΡΑΥΛΙΚΗ ΣΦΥΡΑ ΑΡΠΑΓΗ, ΚΑΤΕ ΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΛΟΓΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΚΤΡΙΒΕΑΣ ΚΟΠΤΗΡΑΣ-ΣΠΑΣΤΗΡΑΣ Οι σφύρες Bobcat προσφέρουν υψηλή απόδοση, μικρή απαίτηση συντήρησης και ευκολία χρήσης. Όλες οι σφύρες διαθέτουν κυλινδρικό σκελετό, παρέχοντας βελτιωμένη πρόσβαση σε εργασίες σε περιορισμένες περιοχές. Όλες οι σφύρες περιλαμβάνουν περίβλημα με σιγαστήρα στο βασικό εξοπλισμό. Αυτή η αρπάγη είναι ένα αποδοτικό εργαλείο για κατεδάφιση και διαλογή μέτριας δυσκολίας. Ο περίκλειστος σχεδιασμός, ο οποίος βασίζεται στο σύστημα HPXdrive, προστατεύει όλα τα συστατικά μέρη από τις ζημιές. Η συμπαγών διαστάσεων κεφαλή περιστροφής απορροφά εξαιρετικά υψηλές πλευρικές δυνάμεις και αντέχει στις απαιτητικές συνθήκες των εργοταξίων κατεδάφισης. Τα διάτρητα κελύφη διαχωρίζουν Ο περιστροφικός εκτριβέας Bobcat είναι ιδανικό εργαλείο εκτριβής και κατεδάφισης ακριβείας για διάνοιξη τάφρων σε άσφαλτο ή βράχο και την εκτριβή τσιμεντένιων τοίχων. Επιτρέπει μερική ή ολική κατεδάφιση ακριβείας σε κατασκευές, τοίχους ή δάπεδα. Οι περιστροφικοί εκτριβείς είναι φιλικοί στο περιβάλλον, αθόρυβοι και παράγουν λίγους κραδασμούς. Τα προϊόντα εκτριβής μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Οι ισχυρές σιαγόνες και οι δυνατές λεπίδες συνθλίβουν το σκυρόδεμα και κόβουν ατσάλι, ράβδους οπλισμού, συρμάτινα πλέγματα, σιδηρογωνιές και πλακοδοκούς. Οι ελάχιστες δονήσεις και ο χαμηλός θόρυβος επιτρέπουν την εκτέλεση εργασιών με αυτό το εργαλείο, όταν η χρήση άλλων εργαλείων δεν επιτρέπεται. τέλεια τα μπάζα. Υ ΡΑΥΛΙΚΟΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΑΡΠΑΓΗ, 3 ΟΝΤΙΩΝ Χρησιμοποιήστε ένα υδραυλικό ιαχειριστείτε γρήγορα και σφιγκτήρα μαζί με κάδο εκσκαφής εύκολα χαμόκλαδα, κορμούς ή αρπάγη 3 δοντιών. δέντρων, βράχους διαμόρφωσης Τοποθετήστε τον στο βραχίονα εξωτερικών χώρων και άλλα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. ογκώδη υλικά με αυτή τη στιβαρή Όταν δεν χρειάζεται ο σφιγκτήρας, αρπάγη με τρία δόντια. μπορείτε να τον ανασύρετε εντελώς στην εσωτερική πλευρά του βραχίονα και δεν θα εμποδίζει τις κανονικές δραστηριότητες εκσκαφής.

8 8 ιαμόρφωση εξωτερικών χώρων Οι συμπαγούς μεγέθους εκσκαφείς Bobcat λειτουργούν άψογα σε οποιαδήποτε έργα διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων. Με τη χαμηλή πίεση που ασκούν στο έδαφος, τις συμπαγείς διαστάσεις και τα ισχυρά υδραυλικά, αποτελούν την καλύτερη επιλογή σας. Επιλέξτε από διάφορα εξαρτήματα διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων, ανεξάρτητα αν έχετε να χειριστείτε εκσκαφή, διαμόρφωση γαιών, ισοπέδωση ή τοποθέτηση φραχτών ή βράχων. Σας προσφέρουμε τα ειδικά εξαρτήματα για κάθε εργασία.

9 9 ΚΑ ΟΣ, ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΚΑ ΟΣ, ΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑ ΟΣ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗΣ ΚΑ ΟΣ, ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑΤΟΣ Φέρτε εις πέρας τις πιο δύσκολες Αυξήστε την οικονομική Ο κάδος με δυνατότητα κλίσης Επιτρέπει την απομάκρυνση εργασίες εκσκαφής και χειρισμού αποδοτικότητα με γρήγορη είναι ένας κάδος διαμόρφωσης άμμου, λεπτόκοκκου χώματος υλικών με τους ανθεκτικούς και εύκολη απομάκρυνση των με ενσωματωμένο υδραυλικό και νερού όταν συλλέγονται κάδους μας για εκσκαφή και προσχώσεων τάφρων. Με τους κύλινδρο ο οποίος επιτρέπει κλίση στερεά, ογκώδη υλικά, όπως φόρτωση. Προσφέρουν εξαίρετη δικούς μας κάδους διαμόρφωσης, του κάδου προς τη μία ή την άλλη βράχοι, πέτρες, ρίζες και μπάζα. δύναμη εκσκαφής για σκάψιμο ο καθαρισμός των τάφρων και πλευρά. Εξοικονομεί χρόνο και Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής και εύκολο γέμισμα του κάδου. η επίχωση τελειώνουν πολύ βελτιώνει την παραγωγικότητα συστημάτων σύνδεσης με πείρους, ιατίθενται με μεγάλο εύρος τιμών γρήγορα. σε αμέτρητες εργασίες, απλά Klac και Lehnhoff, ενώ διαθέτει χωρητικότητας, με ή χωρίς δόντια. με κλίση του κάδου αντί για βιδωτά δόντια. επανατοποθέτηση ολόκληρου του μηχανήματος.

10 10

11 11 ΑΡΠΑΓΗ, ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΑΣ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΚΑ ΟΣ ΑΧΙΒΑ Α ΑΡΠΑΓΗ, 3 ΟΝΤΙΩΝ Ένα αποδοτικό εργαλείο για ακριβή τοποθέτηση πετρών, χειρισμό επιχωμάτων και για εργασίες φόρτωσης, διαλογής και εκσκαφής, χάρη στο κελυφώδη σχεδιασμό του. Η συμπαγών διαστάσεων κεφαλή περιστροφής απορροφά τις μεγάλες πλευρικές δυνάμεις, κατά τη συλλογή και τοποθέτηση βράχων. Το σύστημα HPXdrive δεν απαιτεί συντήρηση, ενώ με τον περίκλειστο σχεδιασμό του προστατεύει τα συστατικά μέρη από τις ζημιές. Ο περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης Bobcat, με τις ταυτόχρονα και αναλογικά ελεγχόμενες λειτουργίες περιστροφής και κλίσης, μπορεί να φέρει εις πέρας μεγάλο αριθμό εργασιών, εξοικονομώντας χρόνο, καύσιμα και χειρωνακτική εργασία. Οι κάδοι τύπου αχιβάδας παρέχονται με το επαναστατικό σύστημα HPXdrive και συνεπώς δεν διαθέτουν εκτεθειμένους υδραυλικούς κυλίνδρους, κουζινέτα ή πείρους. Το ισχυρό σύστημα κίνησης παράγει μια συνεχή δύναμη κλεισίματος. Η ατέρμονη περιστροφή παρέχεται ως στάνταρ επιλογή. Η υδραυλική σύνδεση του στροφέα και του συστήματος HPXdrive είναι άμεση και δεν απαιτεί κανέναν εύκαμπτο σωλήνα. Οι κάδοι τύπου αχιβάδας με HPXdrive δεν απαιτούν καθόλου συντήρηση. ιαχειριστείτε γρήγορα και εύκολα χαμόκλαδα, κορμούς δέντρων, βράχους διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και άλλα ογκώδη υλικά με αυτή τη στιβαρή αρπάγη με τρία δόντια. ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΟΝΤΙ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΙΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑΦΡΩΝ Υ ΡΑΥΛΙΚΟΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ Σκάβει τρύπες γρήγορα και με Το δόντι εκσκαφής είναι ιδανικό Χρησιμοποιήστε αυτό το Χρησιμοποιήστε ένα υδραυλικό ακρίβεια. Το υδραυλικό τρυπάνι για διείσδυση και ανασκαφή σε ευπροσάρμοστο εργαλείο για σφιγκτήρα μαζί με κάδο εκσκαφής παρέχει υψηλή ροπή για εύκολη παγωμένο ή σκληρό έδαφος. διάνοιξη τάφρων, με μικρή έως ή αρπάγη 3 δοντιών. διείσδυση σε οποιοδήποτε μεγάλη παραγωγή. Αυτό το Στερεώστε τον στο βραχίονα τύπο εδάφους. Και ο μοναδικός εξάρτημα διάνοιξης τάφρων και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. σχεδιασμός αρθρωτών συνδέσεων που προσαρτάται σε εκσκαφέα, Όταν δεν χρειάζεται, μπορείτε να εξασφαλίζει ότι κρέμεται σε ευθεία προσφέρει βάθος εκσκαφής ανασύρετε εντελώς το σφιγκτήρα ακόμη και σε ανομοιόμορφο 60 εκατοστών και στάνταρ πλάτος στην εσωτερική πλευρά του έδαφος. Χρησιμοποιήστε το για διάνοιξης 10 εκατοστών. βραχίονα και δεν θα εμποδίζει τη διάτρηση οπών για στύλους, στις κανονικές δραστηριότητες βάσεις, κολόνες και δέντρα. εκσκαφής. ιατίθενται μονάδες κίνησης και τρυπάνια κανονικής και βαριάς χρήσης.

12 12 Υ ΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΛΙΣΗΣ Το υδραυλικό σύστημα με δυνατότητα κλίσης είναι μια αρθρωτή ένωση που επιτρέπει μετακίνηση του κάδου προς τη μία ή την άλλη πλευρά. Σας επιτρέπει να σκάβετε γύρω και κάτω από αντικείμενα όπως υπόγειους οχετούς, σωλήνες αποχέτευσης, ρίζες δέντρων και θεμέλια, για να διαμορφώνετε ορύγματα ή τάφρους. ΤΡΟΧΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ Ε ΑΦΟΥΣ Ο τροχός συμπίεσης εδάφους προσθέτει προσαρμοστικότητα σε ένα μηχάνημα με τη μείωση της ανάγκης για συμβατικό εξοπλισμό συμπίεσης, ενώ συχνά καταργείται η ανάγκη για ένα άτομο να εργάζεται μέσα στην τάφρο. Παρέχεται σε πλάτος 28 εκατοστών και δεν απαιτούνται βοηθητικά υδραυλικά. ΕΚΤΗΣ ΛΕΪΖΕΡ CR600 Ο δέκτης λέιζερ είναι ιδανικός για εργολάβους που αναλαμβάνουν την προετοιμασία της τοποθεσίας και τη γενική κατασκευή. Ο δέκτης μπορεί να προσαρτηθεί σε οποιοδήποτε μηχάνημα χρησιμοποιώντας τη μαγνητική βάση. Ο δέκτης είναι σχεδιασμένος για σκληρές συνθήκες εργοταξίων κατασκευών. Είναι ανθεκτικός και το ελαφρύ περίβλημά του από μαγνήσιο μπορεί να αντέξει πτώση από 3 μέτρα επάνω σε τσιμέντο. Οι πολύ φωτεινές έγχρωμες λυχνίες LED ένδειξης ύψους παρουσιάζουν στο χειριστή πληροφορίες ύψους, ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού ή σε έντονο ηλιακό φως. Οι μακρύτερες, υπερυψωμένες κυψέλες δέκτη καθιστούν την εκσκαφή με τον εκσκαφέα ευκολότερη από ποτέ. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ BOBCAT Η Bobcat επίσης προσφέρει μια γκάμα ανταλλακτικών ερπυστριών με διαφορετικά πέλματα ώστε να ταιριάζουν με την εφαρμογή σας. Αυτές οι ερπύστριες είναι ειδικά δοκιμασμένες και εγκεκριμένες για εκσκαφείς Bobcat.

13 13 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ E08 E10 E14 E16 E26 E32 E35 E45 E50 E55 E60 E80 E55W Γεωτρύπανο Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 11 Κατασκευές Κατεδαφίσεις ιαμόρφωση εξωτερικών χώρων Κάδος, εκσκαφής Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 4 σελ. 9 Κάδος, εκσκαφής, βαρέως τύπου Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,X Σ,K,X Σ,K,X Σ,K,X Σ,K,L σελ. 4 σελ. 9 Κάδος, διαμόρφωσης Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 4 σελ. 9 Κάδος, τσάπας αργίλου Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ, K, L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 4 Κάδος, κοσκινίσματος Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 9 Κάδος αχιβάδα Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 11 Κοπτήρας-σπαστήρας X X X X σελ. 7 Σ: Σύνδεση με πείρους K: Klac L: Lehnhoff X: X-Change Αρπάγη, κατεδάφισης και διαλογής Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 7 Αρπάγη, πολλών χρήσεων Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 4 σελ. 11 Αρπάγη, 3 δοντιών X X X X σελ. 5 σελ. 7 σελ. 11 Υδραυλικό σύστημα με δυνατότητα κλίσης X X X X σελ. 12 Υδραυλική σφύρα Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 7 Υδραυλικός σφιγκτήρας Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L,X Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 5 σελ. 7 σελ. 11 έκτης λέιζερ Μαγνητικά στερεωμένος στο βραχίονα του εκσκαφέα Τροχός συμπίεσης εδάφους X X X X σελ. 12 Συμπιεστής εδάφους με πλάκα X X X X σελ. 5 Σύστημα ισχύος με δυνατότητα κλίσης X X X X όντι εκσκαφής X X X X σελ. 4 σελ. 11 Περιστροφικός εκτριβέας Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 7 Κάδος με δυνατότητα κλίσης Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L Σ,K,L σελ. 9 Περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης * Σ Σ Σ Σ σελ. 11 Εξάρτημα διάνοιξης τάφρων X X X X σελ. 5 σελ. 11 * Ο περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης συνδέεται με πείρους και είναι εξοπλισμένος με τον ταχυσύνδεσμο S40 ως στάνταρ εξοπλισμό. ιατίθεται μια γκάμα εξαρτημάτων του περιστροφέα με δυνατότητα κλίσης (αρπάγες, κάδοι, δόντι εκσκαφής, κοπτήρας κλπ.) για το χειρισμό ποικίλων εργασιών. Ομαλός χειρισμός σε συνδυασμό με δύναμη n Ομαλός χειρισμός εν αρκεί πλέον μόνο η δύναμη Χρειάζεστε ένα μηχάνημα που να μπορεί να λειτουργεί με ακρίβεια. Οι εκσκαφείς Bobcat παρέχουν ομαλό χειρισμό των εξαρτημάτων εργασίας, συνδυασμένο με όλη την υδραυλική απόδοση που χρειάζεστε.

14 14 Περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης και εξαρτήματα n Προσαρμοστικότητα υψηλής τεχνολογίας στη διάθεσή σας Ο περιστροφέας με δυνατότητα κλίσης περιγράφεται καλύτερα ως ένας αρθρωτός μηχανισμός που βρίσκεται στερεωμένος στο άκρο του βραχίονα. ίνει κλίση και περιστρέφει υδραυλικά το επιλεγμένο εξάρτημα. Επίσης προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων για τον περιστροφέα με δυνατότητα κλίσης. Χαρακτηριστικά Πλήρως ενσωματωμένο σύστημα άμεσης λειτουργίας, με εύκολη εγκατάσταση Ταυτόχρονος και αναλογικός έλεγχος Βοηθητικά υδραυλικά και υδραυλικοί ταχυσύνδεσμοι, ως στάνταρ εξοπλισμός Σφιγκτήρας πετρών εξοπλισμένος με συσσωρευτή πίεσης που διατηρεί την πίεση κατά τη μη λειτουργία αρακτηριστικό: Βοηθητικά υδραυλικά ως Χβασικός εξπλισμός. λεονέκτημα: Τα αμφίδρομα βοηθητικά Πυδραυλικά και ταχυσύνδεσμοι, συμβατοί με συνδέσμους φορτωτή, αποδέχονται μια μεγάλη ποικιλία υδραυλικών εξαρτημάτων και προσφέρουν πλήρη έλεγχο των υδραυλικών κινήσεων. αρακτηριστικό: Ομαλή εκτόνωση Χυδραυλικής πίεσης με ταχυσύνδεσμους επίπεδου μετώπου/χωρίς στάξιμο. λεονέκτημα: Με το μοναδικό μας σύστημα Πεκτόνωσης πίεσης, μπορείτε εύκολα να εκτονώνετε την παγιδευμένη πίεση. Η αλλαγή των εξαρτημάτων γίνεται εύκολα και αβίαστα. Χ αρακτηριστικό: Φώτα εργασίας. λεονέκτημα: Καλή Πγενική ορατότητα και ορατότητα του εξαρτήματος, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Χ αρακτηριστικό: Αναλογικός βοηθητικός έλεγχος στο βασικό εξοπλισμό. λεονέκτημα: Εσείς έχετε Πτον πλήρη έλεγχο του εξαρτήματος ανά πάσα στιγμή, είτε θέλετε ταχύτητα είτε ακρίβεια. Χ αρακτηριστικό: Προαιρετικός έλεγχος ACD. ΠΕπιτρέπει λεονέκτημα: ταυτόχρονο και αναλογικό έλεγχο όλων των λειτουργιών του περιστροφέα με δυνατότητα κλίσης. Περιλαμβάνει 2 νέους μοχλούς - joystick.

15 15

16 Οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες του προϊόντος Bobcat μπορεί να απεικονίζουν και μη βασικό εξοπλισμό BOBCAT B EL (02-13) DI CE - Drève Richelle B-1410 Waterloo, Belgium

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους Σειρά προϊόντων Σκάψτε πιο βαθιά και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Bobcat! n Κορυφαίες λύσεις συμπαγούς μεγέθους Αντιμετωπίστε με ευκολία εργασίες οικοδομής, κατεδάφισης ή

Διαβάστε περισσότερα

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων

Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές. Σειρά προϊόντων Συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόροι φορτωτές Σειρά προϊόντων Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, λιγότερος κόπος n Αυξήστε την ημερήσια παραγωγικότητά σας Το πλαίσιο κύλισης των συμπαγούς μεγέθους ερπυστριοφόρων

Διαβάστε περισσότερα

Φορτωτές πλάγιας ολίσθησης. Σειρά προϊόντων

Φορτωτές πλάγιας ολίσθησης. Σειρά προϊόντων Φορτωτές πλάγιας ολίσθησης Σειρά προϊόντων Η συμπτυγμένη προσέγγιση στην ελευθερία στο χώρο εργασίας n Πρόσβαση σε στενές γωνίες Νιώθετε ότι οι κινήσεις σας είναι περιορισμένες; Στενοί χώροι, περάσματα,

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Υδραυλικό Ελκυστήρας FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων. Καθώς πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου Διδάσκων: Γιάννης Χουλιάρας Μηχανές ανυψώσεως και μεταφοράς δομικών υλικών. Χρησιμοποιούμενες μηχανές και μεθοδολογία χρήσης σε διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανοκίνητο Υδραυλικό Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG. work. don t play. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG. work. don t play. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ 5 10 KG ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. work. don t play. Η τριετής εγγύηση της Metabo Καταχώρηση: www.metabo.com/xxl ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΟΥΡΑΣΗ. Στις πιο σκληρές δουλειές τα καταφέρνουν μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Υδραυλικό σύστημα 2018 Αναρτώμενο FSI power-tech ApS Η εταιρεία FSI Power-tech ApS ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής πρέμνων.

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων.

Ανατομία ενός μύθου. Διαβαθμίσεις στην κινητή σιαγώνα που βοηθούν στην κατά προσέγγιση ρύθμιση του μεγέθους ανοίγματος για διάφορα μεγέθη σωλήνων. Οι σωληνοκάβουρες RIDGID είναι παγκοσμίως γνωστοί για την απαράμιλλη αντοχή τους και το λειτουργικό σχεδιασμό τους. Ο αυθεντικός σωληνοκάβουρας βαρέος τύπου, που απεικονίζεται παρακάτω, έχει κερδίσει την

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα κοπής πρέμνων

Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανήματα κοπής πρέμνων Μηχανοκίνητα Υδραυλικά 2019 Προσαρτώμενα FSI power-tech aps Η εταιρεία FSI power-tech aps ιδρύθηκε από τον Henning Schmidt το 2002 και σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα κοπής

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα Φορτωτή. Σειρά προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Σειρά προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Σειρά προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

CompactLine. Έξυπνη & Ισχυρή! Η κατηγορία compact.

CompactLine. Έξυπνη & Ισχυρή! Η κατηγορία compact. CompactLine Έξυπνη & Ισχυρή! Η κατηγορία compact. Υπάρχουν μικρά πράγματα στη ζωή που μας κινητοποιούν. Home of Quality. Πρόσθετη αξία. Για μικρά τρακτέρ. Περιορισμένοι χώροι, μικρές επιφάνειες και στενοί

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Γκάμα Προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γενική περιγραφή Υπεραυτόµατος ξεµονταριστής µε εξελιγμένο βραχίονα εργαλείων (πιάτο νύχι) ο οποίος καταργεί εντελώς την χρήση του λεβίε, ιδανικός για ελαστικά φορτηγών, λεωφορείων, χωματουργικών

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

Ανατομία ενός μύθου ΚΛΕΙΔΙΑ

Ανατομία ενός μύθου ΚΛΕΙΔΙΑ Τα κλειδιά RIDGID είναι παγκοσμίως γνωστά για την απαράμιλλη αντοχή τους και τον λειτουργικό σχεδιασμό τους. Το αυθεντικό κλειδί βαρέος τύπου που εικονίζεται παρακάτω έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των

Διαβάστε περισσότερα

E08 Εκσκαφέας. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/excavators/loadxml.html?xmlname=excava... Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm

E08 Εκσκαφέας. ιαστάσεις. http://www.bobcatnet-esa.com/xdoc/xspecs/excavators/loadxml.html?xmlname=excava... Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm Σελίδα 1 από 9 Copyright 2000-2008 Bobcat Europe E08 Εκσκαφέας A4BP 11001 A4BP 99999 28/01/2008 ιαστάσεις Όλες οι διαστάσεις είναι σε mm (A) Ύψος λεπίδας 220 mm (B) Απόσταση, υπερκατασκευή από γραµµή εδάφους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Είναι το βασικό εκσκαπτικό µηχάνηµα της κατηγορίας των χερσαίων εκσκαφέων,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ 3 Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ! ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ! ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΑΚΤΕΡ Μικροί χώροι, μικρές επιφάνειες και στενοί δρόμοι. Εδώ τα μικρά τρακτέρ αισθάνονται καλά. Διότι παρέχεται η δυνατότητα ελιγμών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ VII ΠΡΙΟΝΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ Περιεχόμενα 116 1.1. Ελαφρού τύπου πριόνια ταινίας 117 1.2. Ημιαυτόματα πριόνια με υδραυλικό φρένο 118 1.3. Ημιαυτόματα, υδραυλικά πριόνια 120 2. Εξοπλισμός για πριόνια

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων

Προσαρτήματα Φορτωτή. Γκάμα Προϊόντων Προσαρτήματα Φορτωτή Γκάμα Προϊόντων 2 Φορτωτής Bobcat + Bob-Tach : ο συνδυασμός που κερδίζει Οικοδομικές εργασίες 3-7 Κατεδαφίσεις 8-9 Χωματουργικές εργασίες 10-13 Γεωργία 14-15 Εκχιονισμός 16-17 Δασοκομία

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH Ιανουάριος 2013

SALES FLASH Ιανουάριος 2013 SALES FLASH Ιανουάριος 2013 Νέα γενιά φορτωτών Bobcat σειρά 500 Η νέα σειρά 500 φορτωτών της Bobcat συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των compact ελαστικοφόρων φορτωτών με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά οχήματα συλλέκτη

Ειδικά οχήματα συλλέκτη Ειδικά οχήματα συλλέκτη ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM00XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ.

ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ. ΟΠΊΣΘΙΟΣ ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΈΚΔΟΣΗ VTL ΠΛΕΥΡΙΚΌ www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Έκδοση VTL

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων

Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή. Γκάμα Προϊόντων Προσαρτήματα τηλεσκοπικού χειριστή Γκάμα Προϊόντων 2 Προσαρμοστικότητα που φθάνει μακριά Ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο εργάζεστε οικοδομικές εργασίες, γεωργία, βιομηχανία, εκχιονισμός ή χωματουργικές

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός αυλάκωσης

Εξοπλισμός αυλάκωσης Εξοπλισμός αυλάκωσης Εργαλεία σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για συστήματα πυρόσβεσης και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ευρεία επιλογή μηχανικών και υδραυλικών μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Προϋπολογισμού: ,00 σε ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η. προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Προϋπολογισμού: ,00 σε ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΤΙΤΛΟΣ: προμήθεια μικρου ερπυστριοφόρου φορτωτή για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Λ Ι Σ Τ Α ΕΛΕΓΧΟΥ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ

Λ Ι Σ Τ Α ΕΛΕΓΧΟΥ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ GRIECHISCH Λ Ι Σ Τ Α ΕΛΕΓΧΟΥ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ Αντλίες σκυροδέματος στο εργοτάξιο Αντλίες σκυροδέματος στο εργοτάξιο ΕΛΕΓΧΟΣ 1 ΠΡΟΣΒΑΣΗ Αποστάσεις ασφαλείας ΕΛΕΓΧΟΣ 2 ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Φέρουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρολογικά εργαλεία

Ηλεκτρολογικά εργαλεία Ηλεκτρολογικά εργαλεία Τα ηλεκτρολογικά εργαλεία RIDGID συνδυάζουν την καινοτομία με την αποτελεσματικότητα, ώστε οι εργασίες συρματοκοπής, σύσφιξης ακροδεκτών και διάτρησης ελασμάτων να πραγματοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Μίσθωση μηχανημάτων έργου ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μεταφορικών μέσων» ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Αρ. μελέτης: 35/19-05-2017 ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ για επαγγελματίες 2017 International Technologies 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Η νέα κουρευτική μηχανή της Panasonic διαθέτει μοναδικά σχηματισμένες λεπίδες παρέχοντας εξαιρετική απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΡΕΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μ. Ε. Π. Ε.

ΡΕΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μ. Ε. Π. Ε. Το εργοστάσιο SPINNER έχει έδρα την Γερµανία είναι το µεγαλύτερο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών µε εµπειρία από το 1950 σε κατασκευή αυτόµατων (CNC) τόρνων δυο αξόνων, τριών αξόνων, τύπου revolver µε επικλινές

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. για επαγγελματίες International Technologies ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ για επαγγελματίες 2016 International Technologies 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper πιάνουν

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 200C-60 - Κλαδευτήρι δύο χεριών - Μήκος 60 cm - ΙΣΙΑ κεφαλή κοπής

FELCO 200C-60 - Κλαδευτήρι δύο χεριών - Μήκος 60 cm - ΙΣΙΑ κεφαλή κοπής FELCO 200C-60 - Κλαδευτήρι δύο χεριών - Μήκος 60 cm - ΙΣΙΑ κεφαλή κοπής Made in Switzerland by FELCO, PATENTED CARBON-ALUMINIUM LINK (US: PATENT NO US 7,654,005 B2, other countries: PENDING) 7 8 3 9 2

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 820 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ισχυρό μοντέλο πολλαπλών χρήσεων

FELCO 820 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ισχυρό μοντέλο πολλαπλών χρήσεων FELCO 820 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ισχυρό μοντέλο πολλαπλών χρήσεων Made in Switzerland 7 8 3 9 2 9 1 0 0 9 0 6 Ισχυρό, ταχύ, φιλικό στο χρήστη, αποδοτικό και αξιόπιστο, το μοντέλο αυτό είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent Edition Home

K 4 Silent Edition Home Το Κ4 Silent Home με την καινοτόμο αθόρυβη λειτουργία είναι αθόρυβο αφού λειτουργεί με κατά 50% χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Το πλυστικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με υδρόψυκτο κινητήρα και είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

πάντοτε το σωστό εργαλείο.

πάντοτε το σωστό εργαλείο. Θέλετε ακόμα περισσότερες ιδέες; Επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση www.bosch.gr και πάρτε ιδέες γύρω από τη διακόσμηση και το σχεδιασμό του σπιτιού σας. Εδώ δε θα βρείτε μόνο συμβουλές και τεχνάσματα για

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Έτος Ιδρύσεως : Έδρα : 18 ο km Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου. Εγκαταστάσεις : τ.μ στον. Ασπρόπυργο Αττικής. Τμήμα πωλήσεων-ενοικιάσεων

Έτος Ιδρύσεως : Έδρα : 18 ο km Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου. Εγκαταστάσεις : τ.μ στον. Ασπρόπυργο Αττικής. Τμήμα πωλήσεων-ενοικιάσεων ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Έτος Ιδρύσεως : 1970 Έδρα : 18 ο km Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου Εγκαταστάσεις : 3.000 τ.μ στον Ασπρόπυργο Αττικής Τμήμα πωλήσεων-ενοικιάσεων Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ

ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ KEIMENO ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΜΟΝΤΕΛΑ Υπάρχουν στην αγορά πολλά διαφορετικά γεωτρύπανα ανάλογα µε τη λειτουργία για την οποία προορίζονται.μερικά

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ... 0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ... 3 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ... 4... 6 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ΜΕ ΡΆΦΙΑ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΊΟΥ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ... 9 ΣΥΛΛΟΓΈΣ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Λ Ι Σ Τ Α ΕΛΕΓΧΟΥ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ

Λ Ι Σ Τ Α ΕΛΕΓΧΟΥ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ GRIECHISCH Λ Ι Σ Τ Α ΕΛΕΓΧΟΥ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ Αντλίες σκυροδέματος στο εργοτάξιο Αντλίες σκυροδέματος στο εργοτάξιο ΕΛΕΓΧΟΣ 1 ΠΡΟΣΒΑΣΗ Αποστάσεις ασφαλείας ΕΛΕΓΧΟΣ 2 ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Φέρουσα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Προϊόντων. ThyssenKrupp Bauservice. Νέα, καινοτόμα προϊόντα.

Σειρά Προϊόντων. ThyssenKrupp Bauservice. Νέα, καινοτόμα προϊόντα. TK Νέα, καινοτόμα προϊόντα. Σειρά Προϊόντων Συστήματα αντιστήριξης τάφρων Συστήματα οριζόντιας διάτρησης Σύστημα προκατασκευασμένων δρόμων εργοταξίου για ασταθή εδάφη Συμπληρωματικά προϊόντα A company

Διαβάστε περισσότερα

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες

HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ. General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015. για επαγγελματίες HAIR CLIPPER ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ General Catalogue ΜΗΧΑΝΕΣ 2014-2015 για επαγγελματίες 02 Τεχνολογία Λεπτής Λεπίδας Λεπίδες X-taper οι οποίες κόβουν τις πολύ μικρές τρίχες Οι ειδικά σχεδιασμένες λεπίδες X-taper

Διαβάστε περισσότερα

Solid. Η κατάλληλη συσκευή. Για κάθε περίπτωση.

Solid. Η κατάλληλη συσκευή. Για κάθε περίπτωση. Solid Η κατάλληλη συσκευή. Για κάθε περίπτωση. Ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα - Φορτωτής SOLID. Ακριβής. Πρακτικός. Καλαίσθητος. Αυτός είναι ο SOLID μας. Αυτός ο φορτωτής συνδυάζει δυναμική σχεδίαση με βέλτιστη

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός CPV. 45 Κατασκευές Το τμήμα αυτό περιλαμβάνει:

Κωδικός CPV. 45 Κατασκευές Το τμήμα αυτό περιλαμβάνει: ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ Β ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι ΕΩΣ XX ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΙ (Οδηγία 2014/25/ΕΕ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ α) ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ 6 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ II ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δεν θα πιστεύετε στα µάτια σας

Δεν θα πιστεύετε στα µάτια σας Δεν θα πιστεύετε στα µάτια σας Δείτε καθαρά µε λυχνίες LED. Πιεζοηλεκτρικό ξέστρο µε 5 λυχνίες LED Pyon 2: Το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο διαθέτει πέντε φωτοδιόδους LED µε δυνατότητα αποστείρωσης στη χειρολαβή.

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 200A-60 - Κλαδευτήρι δύο χεριών - Μήκος 60 cm - ΙΣΙΑ κεφαλή κοπής

FELCO 200A-60 - Κλαδευτήρι δύο χεριών - Μήκος 60 cm - ΙΣΙΑ κεφαλή κοπής FELCO 200A-60 - Κλαδευτήρι δύο χεριών - Μήκος 60 cm - ΙΣΙΑ κεφαλή κοπής Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 5 1 7 > Αξιοπιστία: ελαφριές χειρολαβές από αλουμίνιο / λεπίδα και βιδωτό τσεκούρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΕΔΑΦΙΟ (1)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΕΔΑΦΙΟ (1) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΕΔΑΦΙΟ (1) NACE Αναθ. 1 (1) 45 Κατασκευές Το τμήμα αυτό περιλαμβάνει: 45000000 νέες κατασκευές, αποκατάσταση και συνήθεις επισκευές 45.1 Προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

KM 85/50 W Bp Pack Adv

KM 85/50 W Bp Pack Adv Σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίας έκτασης επιφάνειες, από 900-6000 τμ, με μεγάλη επιφάνεια φίλτρου και κάδο απορριμμάτων. 1 2 3 4 1 2 Αποδοτικό σύστημα φίλτρου Επιφάνεια φίλτρου 2,1 m². Χειροκίνητο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Centromat. Hermann Rosorius. Ingenieurbüro GmbH. ειδικά εργαλεία για τοποθέτηση σωληνώσεων, εγκαταστάσεων και δοχείων. centromat.

Centromat. Hermann Rosorius. Ingenieurbüro GmbH. ειδικά εργαλεία για τοποθέτηση σωληνώσεων, εγκαταστάσεων και δοχείων. centromat. Centromat Hermann Rosorius Ingenieurüro GmH ειδικά εργαλεία για τοποθέτηση σωληνώσεων, εγκαταστάσεων και δοχείων www.centromat.de Τύπος 1a ιάταξη εξωτερικού κεντραρίσματος Με την πρώτη, γρήγορο, ασφαλές

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η NT 27/1 Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα

ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα ΑΡΟΤΡΑ Μηχανικά & Υδραυλικά άροτρα Reliable & quality ploughs ΑΡΟΤΡΑ Η στιβαρή κατασκευή και ο μοντέρνος σχεδιασμός στα άροτρα Kariotakis είναι αυτό που τα διακρίνει έτσι ώστε να είναι εύκολη η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ελαφρύ μοντέλο γρήγορης κοπής

FELCO 801 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ελαφρύ μοντέλο γρήγορης κοπής FELCO 801 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ελαφρύ μοντέλο γρήγορης κοπής Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 9 7 5 Αυτά τα ελαφριά, εύκολα στο χειρισμό και με γρήγορη κοπή ψαλίδια κλαδέματος προτείνονται

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Στόχος Να γνωρίσουμε τα σημαντικότερα μηχανήματα κατασκευής τεχνικών έργων, με την έννοια της κατανόησης της δομής, της λειτουργίας και της παραγωγικότητας τους. Βασικές έννοιες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM1XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 www.agromelca.com ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ Σε συνεργασία με την OLITER Η NanoDomi σας προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά αυτόνομου φωτισμού για δρόμο ή κήπο. Ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας για φωτισμό δεν είναι συνδεδεμένο

Διαβάστε περισσότερα

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS

Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS Οπίσθιος Συλλέκτης ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA 80 PLUS VT00-XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ DGA 80 PLUS ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός CPV. Τμήμα Ομάδα Τάξη Ονομασία υπηρεσιών. Σημειώσεις

Κωδικός CPV. Τμήμα Ομάδα Τάξη Ονομασία υπηρεσιών. Σημειώσεις ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2(1) Σε περίπτωση διισταμένων ερμηνειών μεταξύ CPV και NACE, εφαρμόζεται η ονοματολογία του CPV. NACE αναθ. 1 (1) ΤΙΤΛΟΣ ΣΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

KM 85/50 W Bp. Άνετο σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίου μεγέθους επιφάνειες των τμ, με μεγάλη επιφάνεια φίλτρου και μεγάλο κάδο απορριμμάτων.

KM 85/50 W Bp. Άνετο σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίου μεγέθους επιφάνειες των τμ, με μεγάλη επιφάνεια φίλτρου και μεγάλο κάδο απορριμμάτων. Άνετο σάρωθρο πεζού χειριστή για μεσαίου μεγέθους επιφάνειες των 500-2800 τμ, με μεγάλη επιφάνεια φίλτρου και μεγάλο κάδο απορριμμάτων. 1 2 3 4 1 2 Αποδοτικό σύστημα φίλτρου Επιφάνεια φίλτρου 2,1 m². Χειροκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Άρθρο 3 ο : Αντιστηρίξεις παρειών χάνδακος με μεταλλικά πετάσματα Από πίνακα 1 63,87 m² Στρογγύλευση 0,13 Σύνολο: 64,00 m²

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Άρθρο 3 ο : Αντιστηρίξεις παρειών χάνδακος με μεταλλικά πετάσματα Από πίνακα 1 63,87 m² Στρογγύλευση 0,13 Σύνολο: 64,00 m² Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, 81100 Λέσβος Τηλ:. 22510 24444 Fax: 22510 40121 E-mail:deyam2@otenet.gr Κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού αποχέτευσης και παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕΙΡΑΣ XR ΝΕΑ ΥΨΗΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σχεδιασμένες για να αποθηκεύουν περισσότερη ενέργεια - παρέχοντας στα XR εργαλεία μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ArenaVision MVF404 εξαιρετική οπτική απόδοση

ArenaVision MVF404 εξαιρετική οπτική απόδοση Lighting εξαιρετική οπτική απόδοση Ο προβολέας σχεδιασμένος για ανοιχτά στάδια αυξάνει δραματικά τη θεατρική και συναισθηματική συνιστώσα των αθλητικών γεγονότων για τους θεατές και τηλεθεατές και ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

Eνσιροδιανομέας. Άνεση και φροντίδα ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ

Eνσιροδιανομέας. Άνεση και φροντίδα ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ Eνσιροδιανομέας Άνεση και φροντίδα ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΌΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ MP Feed Mixer O ενσιροδιανομέας MP Feed Mixer της Milkplan είναι μια αξιόπιστη λύση ανάμιξης, μεταφοράς και διανομής τροφής για τη σίτιση αγελάδων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσθετα εξαρτήματα και προαιρετικός εξοπλισμός για τους θρυμματιστές ξύλου TP. designed. manufac tur ed. denmar k.

Πρόσθετα εξαρτήματα και προαιρετικός εξοπλισμός για τους θρυμματιστές ξύλου TP. designed. manufac tur ed. denmar k. Πρόσθετα εξαρτήματα και προαιρετικός εξοπλισμός για τους θρυμματιστές ξύλου TP designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping " Προσαρμόστε τον θρυμματιστή ξύλου TP σε κάθε εργασία σας" Σε εμάς στη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ! ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΗ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΕΡΗ! Επαναφορτιζόμενη ακτινική πρέσα με αυτόματη ακολουθία και έλεγχο της πίεσης πρεσαρίσματος

ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ! ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΗ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΕΡΗ! Επαναφορτιζόμενη ακτινική πρέσα με αυτόματη ακολουθία και έλεγχο της πίεσης πρεσαρίσματος Επαναφορτιζόμενη ακτινική πρέσα με αυτόματη ακολουθία και έλεγχο της πίεσης πρεσαρίσματος REMS Akku-Press 22 V ACC ΝEΟ ΜΙΚΡΌΤΕΡΗ! ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΗ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΕΡΗ! for Professionals Ακόμη πιο αποτελεσματική:

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1 Advanced. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1 Advanced. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η NT 27/1 Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

KM 100/100 R LPG. Εύκολη συντήρηση. Προφυλακτήρας. Το φίλτρο και η κυλινδρική βούρτσα αφαιρούνται εύκολα χωρίς εργαλεία για ευέλικτη συντήρηση.

KM 100/100 R LPG. Εύκολη συντήρηση. Προφυλακτήρας. Το φίλτρο και η κυλινδρική βούρτσα αφαιρούνται εύκολα χωρίς εργαλεία για ευέλικτη συντήρηση. Άνετο, μοντέρνο εποχούμενο σάρωθρο και επαγγελματική χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ιδανικό για δάπεδα από 8.000-10.400m2/h 1 2 3 4 1 2 Προφυλακτήρας Προστατεύει τη σκούπα και τα εμπόδια

Διαβάστε περισσότερα

Η εύκολη λύση καθαρισμού για το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο

Η εύκολη λύση καθαρισμού για το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο Χρόνος δράσης Χρόνος διασκέδασης Η εύκολη λύση καθαρισμού για το σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο Make it your home. Τακτοποιήστε το σπίτι σας με τη σειρά πλυντικών υψηλής πίεσης AQT. Αντιμετωπίστε ένα μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΜΙΑ SDS-MAX SDS-PLUS ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΕΜΙΑ SDS-MAX SDS-PLUS ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΕΜΙΑ SDS-MAX SDS-PLUS ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ σμίλευσης www..gr Διάτρηση Μπετού Και Καλεμίσματος, Έχετε αγοράσει το καλύτερο εργαλείο, τώρα αγοράστε το καλύτερο αξεσουάρ για την εργασία. ΖΗΤΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ. ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ.   ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ ΣΥΛΛΈΚΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ VM1XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PNA/PNH 80 VM2XT10 ΚΛΑΣΣΙΚΗ PGA 100 www.agromelca.com 3 ΜΕΡΑ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία υδραυλικών. Σωληνοκάβουρες Σωληνοκόφτες Επιτραπέζια σωληνομέγγενη. υδραυλικού. Εργονομικό σχήμα

Εργαλεία υδραυλικών. Σωληνοκάβουρες Σωληνοκόφτες Επιτραπέζια σωληνομέγγενη. υδραυλικού. Εργονομικό σχήμα Εργονομία UNIOR προστατέψτε τα χέρια σας Εργαλεία υδραυλικών Σωληνοκάβουρες Σωληνοκόφτες Επιτραπέζια σωληνομέγγενη Τρίποδα Άλλά εργαλεία υδραυλικού Συλλογή από σωληνοκάβουρες Πολυάριθμα επιπρόσθετα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

8 η ΕΝΟΤΗΤΑ Ανυψωτικά μηχανήματα

8 η ΕΝΟΤΗΤΑ Ανυψωτικά μηχανήματα ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ ΔΟΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ 8 η ΕΝΟΤΗΤΑ Ανυψωτικά μηχανήματα Διδάσκων: Σ. Λαμπρόπουλος Άδεια Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες Χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα.

Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα. Η νέα γκάμα ελαστικών OMNITRAC. Επιδόσεις στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, με την προστασία της τεχνολογίας DuraShield. Εγγυημένα. MADE TO FEEL GOOD. Σίγουρα & Εγγυημένα. Με τα ελαστικά Goodyear OMNITRAC,

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ

Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία & Αξεσουάρ ΝΕΟ 2012 ΕΝΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ. ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ. Ο κινητήρας και η ισχύς πωλούνται ξεχωριστά. Εγγεγραμμένος Σχεδιασμός. Εν Αναμονή Ευρεσιτεχνίας 1101605.2. 6,5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265..

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Οδηγίες χρήσης Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Περιγραφή συσκευής Η έγχρωμη κάμερα ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και εξυπηρετεί στην επέκταση της εντοιχιζόμενης μπουτονιέρας.

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών

Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών made in Italy αυτοκινούμενο μικρό αυτοκινούμενο μεσαίο ρυμουλκούμενο μικρό ρυμουλκούμενο μεσαίο ρυμουλκούμενο μεγάλο αυτοκινούμενο μικρό Ιδανικό για περιοχές που απαιτούν βαθύ

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα