ΝΕΟ VOLVO XC90. Premium sound by Bowers & Wilkins

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΝΕΟ VOLVO XC90. Premium sound by Bowers & Wilkins"

Transcript

1 ΝΕΟ VOLVO XC90 Premium sound by Bowers & Wilkins

2

3 Ακούγεται θαυμάσια. Και έφτασε επιτέλους η ώρα να το απολαύσετε μέσα στο Volvo σας. Από τότε που κατασκευάστηκε το πρώτο Volvo, το 1927, σχεδιάζουμε πάντα τα αυτοκίνητά μας γύρω από τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν. Στοχεύουμε ξεκάθαρα στο να σας προσφέρουμε την πιο άνετη και γοητευτική εμπειρία μέσα στο αυτοκίνητο η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και την προσωπική απόλαυση της μουσικής. Και σήμερα, μετά από οκτώ ολόκληρες δεκαετίες, μπορούμε με υπερηφάνεια να παρουσιάσουμε το πρώτο high-end ηχοσύστημα αυτοκινήτου από τη Bowers & Wilkins αποκλειστικά για σας και το νέο σας Volvo XC90. Η Bowers & Wilkins είναι ένας βρετανικός οίκος φημισμένος στον κόσμο του ήχου υψηλής πιστότητας (Hi-Fi), με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην κορυφαία ποιότητα ήχου. Πρωτοπόρος σε καινοτομίες, έχει πρακτικά αλλάξει τον τρόπο που κατασκευάζονται τα ηχεία υψηλής ποιότητας. Τα ηχεία της Bowers & Wilkins τα συναντά κανείς στα σπίτια των πιο φανατικών φίλων του ήχου υψηλής πιστότητας, καθώς επίσης και σε κορυφαία δισκογραφικά studio, μεταξύ των οποίων και το Abbey Road Studios του Λονδίνου. Θεωρείται από τους κορυφαίους οίκους στον κόσμο του ήχου, χάρη στην απόλυτη αφοσίωσή της στην πιστή αναπαραγωγή του ήχου και την πιστή απόδοση της ερμηνείας ενός καλλιτέχνη, με επιμονή στη λεπτομέρεια, διερευνώντας τα απόλυτα όρια μιας κορυφαίας συναρπαστικής ακουστικής εμπειρίας. Κάτι που δεν είναι πουθενά πιο εμφανές από ό,τι στο περίφημο ηχείο Nautilus της Bowers & Wilkins το οποίο επαναπροσδιορίζει την ποιότητα του ήχου, σχεδιασμένο να προσεγγίζει την τελειότητα όσο το δυνατόν περισσότερο. Και εμείς στη Volvo Cars ασπαζόμαστε την ίδια πίστη στην τελειότητα. Η συνεργασία με τη Bowers & Wilkins για τη δημιουργία αυτού του κορυφαίου ηχοσυστήματος για το νέο μας πολυτελές SUV ήταν κάτι απόλυτα φυσικό. Αφιερώσαμε ατελείωτες ώρες ακρόασης και λεπτών ρυθμίσεων για να μπορείτε τώρα να απολαύσετε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας μέσα στο νέο σας Volvo XC90.

4 Το καλύτερο ηχείο δεν είναι αυτό με τη μεγαλύτερη ενίσχυση, αλλά αυτό με τις μικρότερες απώλειες. John Bowers Ιδρυτής της Bowers & Wilkins

5

6 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΧΟ ΤΗΣ BOWERS & WILKINS. Ο στόχος μας ήταν σαφής: να δημιουργήσουμε την καλύτερη ακουστική εμπειρία σε τέσσερις τροχούς. Αυτός είναι ο λόγος που αρχίσαμε να ενσωματώνουμε το ηχοσύστημα στο εσωτερικό του XC90 ήδη από το στάδιο της σχεδίασης. Βελτιστοποιήσαμε τη θέση των ηχείων έτσι ώστε να αναδείξουμε το βάθος και το εύρος του ήχου, και κάθε άνθρωπος μέσα στο αυτοκίνητο να απολαμβάνει την ίδια ποιότητα στη μουσική σε όποια θέση και αν κάθεται. Και αυτό μπορέσαμε να το πετύχουμε χάρη στη φιλοσοφία μας να σχεδιάζουμε τα συστήματα γύρω από τον άνθρωπο. Τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά: W από 19 ηχεία midrange, tweeter και woofer στο ταμπλό, στις πόρτες εμπρός και πίσω, ακόμα και στο πίσω μέρος της οροφής. Στην προσπάθεια δημιουργίας του καλύτερου ηχοσυστήματος στην ιστορία της Volvo, πετύχαμε επίσης μια παγκόσμια πρωτοπορία. Για να εμπλουτίσουμε τον ήχο με πιο χαμηλά μπάσα, το subwoofer είναι ενσωματωμένο στη δομή του αμαξώματος και χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία φυσικού αερισμού που του επιτρέπει μεγαλύτερο εκτόπισμα αέρα. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά όπου και αν κάθεστε μέσα στο XC90. Η όλη εμπειρία αναδεικνύει την ποιότητα

7 Ένας άλλος κόσμος, με εκπληκτικά ακούσματα. Όμορφα ενσωματωμένο στην αρχιτεκτονική της καμπίνας και το εσωτερικό design του νέου XC90, κάθε ένα από τα 19 ηχεία έχει τοποθετηθεί στην ιδανική θέση για μεγάλο ακουστικό βάθος και πλούσιο ήχο. κατασκευής του ηχοσυστήματος, των ηχείων και του τρόπου που έχουν ενσωματωθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι αριθμοί, όμως, είναι δευτερεύουσας σημασίας μπροστά στην κορυφαία ακουστική εμπειρία. Μια εμπειρία απαράμιλλη, που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη μουσική σε όλο το βάθος και όλες τις πτυχές της. Δεν πρόκειται για ένα απλό άκουσμα, αλλά για μια πλήρη αίσθηση. Το πιο σημαντικό εργαλείο στη σχεδίαση του ηχοσυστήματος από τη Bowers & Wilkins ήταν το ανθρώπινο αυτί. Εκτεταμένες ακροάσεις και μια πρωτοποριακή προσέγγιση απέφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα, που η ισχύς και μόνο δεν μπορεί να αποδώσει. Η απόλυτη ακουστική εμπειρία για όλους τους επιβαίνοντες και κάθε έναν ξεχωριστά βασίζεται σε πολλούς παράγοντες. Το ταμπλό φιλοξενεί ένα ηχείο Tweeter-On-Top και ένα ηχείο midrange με κώνο Kevlar, κάτω από ένα κάλυμμα από ανοξείδωτο χάλυβα, μέσα από το πλέγμα του οποίου ξεχωρίζει το κίτρινο χρώμα του Kevlar, όπως σε ένα κομψό κόσμημα. Κορυφαία αισθητική και θαυμάσιος ήχος κανένας συμβιβασμός για μια κορυφαία ακουστική εμπειρία.

8 Το Kevlar βελτιστοποιεί την απόδοση. Το ηχοσύστημα του νέου Volvo XC90 περιλαμβάνει ηχεία midrange της Bowers & Wilkins, με κώνο 100 mm από κίτρινο Kevlar κάτω από ένα κάλυμμα με πλέγμα, σχεδιασμένα για απόλυτα καθαρό ήχο. Το Kevlar είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκαμπτο συνθετικό υλικό, το οποίο περιορίζει την παραμόρφωση στις μεσαίες συχνότητες και βελτιώνει την εκτός άξονα απόδοση κάτι ιδιαίτερα σημαντικό μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ήχος υψηλής ανάλυσης με τεχνολογία Tweeter-On-Top. Tweeter-On-Top είναι μια τεχνολογία που διαθέτουν τα πιο προηγμένα ηχεία Hi-Fi της Bowers & Wilkins. Το κεντρικό ηχείο ελαχιστοποιεί την ακουστική ανάκλαση από το παρμπρίζ, με αποτέλεσμα έναν ήχο με εξαιρετική λεπτομέρεια και απόλυτο ρεαλισμό. Στο νέο Volvo XC90, η Bowers & Wilkins χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή για πρώτη φορά σε ηχοσύστημα αυτοκινήτου. Ενσωματωμένο subwoofer. Το subwoofer έχει σχεδιαστεί για υπέροχη απόδοση στην αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων. Ένα άνοιγμα στο πίσω φτερό τροφοδοτεί με αέρα τον κώνο 250 mm από ανθρακονήματα, επιτρέποντάς του να πάλλει απεριόριστες ποσότητες αέρα για εξαιρετικά βαθειά μπάσα (έως 20 Hz) χωρίς παραμόρφωση. Για τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου, το subwoofer είναι λεπτό και ενσωματωμένο στο εσωτερικό, ώστε να μην περιορίζει την ευρυχωρία του εσωτερικού. Η τεχνολογία Nautilus περιορίζει την αντήχηση. Τα tweeter του νέου Volvo XC90 χρησιμοποιούν μια τεχνολογία βασισμένη στα κορυφαία ηχεία Nautilus της Bowers & Wilkins, η οποία χρησιμοποιεί κανάλια σπειροειδούς διάχυσης στο πίσω μέρος των ηχείων για την απορρόφηση της παραμόρφωσης, περιορίζοντάς την στο ελάχιστο.

9 Η σημασία στη λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Και το παραμικρό εξάρτημα του ηχοσυστήματος Bowers & Wilkins έχει σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί ακουστικά για το νέο Volvo XC90. Χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στον κόσμο σε ηχοσύστημα αυτοκινήτου τεχνολογία Tweeter-On-Top, το σύστημα έχει σχεδιαστεί να αναδεικνύει τη μουσική σε όλη της τη λεπτομέρεια προσομοιώνοντας τη ζωντανή εμπειρία σχεδόν με απόλυτη ακρίβεια. Tweeter αλουμινίου για πραγματικά πρίμα. Το ιδανικό tweeter είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ και δύσκαμπτο για πιο γλυκά πρίμα. Τα tweeter αλουμινίου της Bowers & Wilkins εξωθούν το σημείο διάσπασης του ήχου (break-up point) πέρα από τα όρια του ακουστικού φάσματος. Αυτό με τη σειρά του επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια του ήχου με μικρότερη παραμόρφωση.

10 Δημιουργήστε την προσωπική σας ακουστική εμπειρία. Το ηχοσύστημα Premium Sound by Bowers & Wilkins δεν παρέχει μόνο εκπληκτικό ήχο, αλλά είναι και εύκολο και απλό στη χρήση του, για να μπορείτε να το απολαύσετε σε όλες του τις δυνατότητες, σύμφωνα με τις δικές σας επιλογές, ανάλογα με τις διαθέσεις σας. Έχουμε εξελίξει μια τεχνολογία διαμόρφωσης του ακουστικού χώρου, η οποία σας επιτρέπει να ανασυνθέσετε στο εσωτερικό του νέου σας Volvo XC90 την ακουστική ενός συγκεκριμένου χώρου. Υπάρχουν τρεις λειτουργίες που μπορείτε να επιλέξετε: Studio, Stage και Concert καθεμιά με τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα. Studio Στη λειτουργία Studio, το ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins αναπαράγει με πιστότητα την άμεση ακουστική εμπειρία που θα περίμενε κανείς σε ένα studio ηχογράφησης. Μια εμπειρία σαν αυτή που βιώνουν οι καλλιτέχνες που βρίσκονται εκεί για να ηχογραφήσουν τη μουσική τους. Stage Η λειτουργία αυτή αναπαράγει την αισθησιακή εμπειρία που θα μπορούσατε να απολαύσετε μόνο μπροστά στη σκηνή, παρακολουθώντας μια εκτέλεση αποκλειστικά για σας. Concert Η εκπληκτική αυτή λειτουργία αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία της Volvo και αναπαράγει τη μοναδική ακουστική εμπειρία που θα είχατε αν ακούγατε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες στο διεθνούς φήμης Gothenburg Concert Hall της Σουηδίας. Χρησιμοποιώντας μια ριζοσπαστική νέα προσέγγιση που λέγεται ακουστική ολογραφία, οι ακουστικοί σχεδιαστές μας πήραν πάνω από 800 ανεξάρτητες μετρήσεις στο εσωτερικό της αίθουσας, προκειμένου να ανασυνθέσουν την ακουστική της στο εσωτερικό του νέου σας Volvo XC90. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Το ηχοσύστημα high-end της Bowers & Wilkins στο νέο Volvo XC90 διαθέτει: Συνδυασμό ενεργού και παθητικού ηχητικού συστήματος: - Παθητικό: Φίλτρα διαχωρισμού (crossover) μεταξύ midrange και tweeter στις πόρτες, ηχείων στο κεντρικό ταμπλό, και ηχείων surround. - Ενεργό: Τα woofer στις πόρτες και το subwoofer οδηγούνται από ανεξάρτητα κανάλια του ενισχυτή. 19 ηχεία 12-κάναλο ενισχυτή Class-D Συνολική ισχύ ενισχυτή W Ηχεία: 1 tweeter 25 mm Nautilus τεχνολογίας Tweeter-On-Top (κεντρικό ταμπλό) 1 midrange 100mm με κώνο Kevlar (κεντρικό ταμπλό) 4 tweeter 25 mm Nautilus (στις εμπρός και τις πίσω πόρτες) 2 midrange 100 mm με κώνο Kevlar (στις εμπρός πόρτες) 2 midrange 80 mm με κώνο Kevlar (στις πίσω πόρτες) 4 woofer 170 mm μεγάλης διαδρομής (στις εμπρός και τις πίσω πόρτες) 2 tweetersurround 25 mm Nautilus (στην οροφή πίσω) 2 midrange 80 mm με κώνο Kevlar (στην οροφή πίσω) 1 subwoofer 250 mm φυσικού αερισμού με κώνο από ανθρακονήματα (στον χώρο αποσκευών) Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ NAUTILUS ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ B&W GROUP LTD. Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ KEVLAR ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ DUPONT.

11

12 VOLVOCARS.GR Greek. Printed in Sweden Παρακαλούμε σημειώστε: Κάποιες από τις πληροφορίες μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα λόγω αλλαγών που μπορεί να έχουν γίνει στις προδιαγραφές του προϊόντος από τη δημοσίευσή τους. Κάποια στοιχεία του εξοπλισμού που περιγράφεται ή εμφανίζεται μπορεί να είναι πλέον διαθέσιμα μόνο με πρόσθετο κόστος. Παρακαλούμε να απευθύνεστε στους Επίσημους Διανομείς της Volvo Cars για περισσότερες πληροφορίες. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές σε τιμές, χρώματα, υλικά, προδιαγραφές και μοντέλα, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon

Volvo Premium Sound. by Harman Kardon Volvo Premium Sound by Harman Kardon Απολαύστε ήχο σχεδιασμένο γύρω από σας Το πάθος μας για τη μουσική ζωντανεύει σε μια άψογα συντονισμένη ακουστική εμπειρία. Όταν σχεδιάζουμε ένα νέο Volvo, πάντα αναρωτιόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Η FORD MOTOR COMPANY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

Η FORD MOTOR COMPANY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η FORD MOTOR COMPANY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Vignale. 1948 Ο Alfredo Vignale, ένας φημισμένος τεχνικός αυτοκινήτων, ανοίγει τη δική του εταιρεία αμαξοποιΐας στο Τορίνο της Ιταλίας. Η ιδιαίτερη δεξιοτεχνία του αναγνωρίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας 2 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Απόλυτη άνεση στην ψηφιακή κατανομή γλωσσών Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα

X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα Όλα όσα θα θέλατε σε ένα ακουστικό βοήθημα. Και πολλά περισσότερα. Αυτή είναι η X Series, η τελευταία και πιο προηγμένη σειρά της Starkey Αμερικής στα ψηφιακά ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Μελέτες Home Theater Για τους λάτρεις του κινηματογράφου Η Acoustic Design, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Dedicated Home Theater.

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

IMAX. Η πιο Μεγαλειώδης Κινηματογραφική Εμπειρία στον Πλανήτη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φτάνει και στη Χώρα μας.

IMAX. Η πιο Μεγαλειώδης Κινηματογραφική Εμπειρία στον Πλανήτη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φτάνει και στη Χώρα μας. Σου είπαμε ότι η ζωή σου θα αλλάξει για πάντα, κι αναρωτιόσουν τι εννοούμε. Σου είπαμε ότι ο Κινηματογράφος στην Ελλάδα αλλάζει για πάντα, κι αναρωτιόσουν αν σοβαρολογούμε. Η ζωή σου θα αλλάξει για πάντα.

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

sur so ro un un d d 5.1

sur so ro un un d d 5.1 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ Γ ΤΠ 61 2012 ? ?surround ?Ο πολυκάναλος (surround) ήχος και πίσω από τη θέση ακρόασης. κάνοντας χρήση διάφορων τεχνικών, εμπλουτίζει την ηχητική εμπειρία του ακροατή, χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Οι φωτογραφικές μηχανές συστήματος Nikon 1 σάς χαρίζουν έναν υπέροχο τρόπο να αποτυπώνετε την ταχύτητα της ζωής. Με απόδοση εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο 2 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άμεση τοποθέτηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Ι Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Ρ Ε Θ Υ Μ Ν Ο Υ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013

Τ Ε Ι Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Ρ Ε Θ Υ Μ Ν Ο Υ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Τ Ε Ι Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Ρ Ε Θ Υ Μ Ν Ο Υ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΗΧΟΛΗΨΙΑ Ι ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 1 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 ΗΧΟΛΗΨΙΑ 1.1.1 ΓΕΝΙΚΑ 1. Προϋπόθεση πραγματοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

1 EMMA Sound Pressure League (ESPL)

1 EMMA Sound Pressure League (ESPL) 1 EMMA Sound Pressure League (ESPL) Το ESPL δηµιουργήθηκε για τους διαγωνιζόµενους που ενδιαφέρονται για τη µέγιστη ένταση στο αυτοκίνητό τους χωρίς να ξεχνούν την ασφάλεια και την σωστή εµφάνιση. Για

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας.

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Top Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Με τα ενδοωτιαία ακουστικά των εργαστηρίων μας, μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση.

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. Ανακαλύψτε την ολοκαίνουρια SUHD TV της SAMSUNG. Η SUHD TV της Samsung έχει σχεδιαστεί για να σαγηνέψει όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου

Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας Ιόνιο Πανεπιστήμιο Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου Εργαστηριακή Άσκηση 2 «Αποτύπωση παραμορφώσεων της αλυσίδας ηχητικής αναπαραγωγής» Διδάσκων: Φλώρος Ανδρέας Δρ. Ηλ/γος Μηχ/κός &

Διαβάστε περισσότερα

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση.

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. Ανακαλύψτε την ολοκαίνουρια SUHD TV της SAMSUNG. Η SUHD TV της Samsung έχει σχεδιαστεί για να σαγηνέψει όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

LBC 310x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου

LBC 310x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου Συστήματα επικοινωνίας LBC 31x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου LBC 31x/1x Μεγάφωνα ερμαρίου www.boschsecrity.gr Αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας υψηλής ποιότητας Εκτεταμένο εύρος συχνοτήτων Ευρεία ανοίγματος Απλή

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

HALO. Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone

HALO. Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone HALO Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone ΠΑΡΑMEINETE ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ Ακούστε τη ζωή στο έπακρο Με τα επαναστατικά ακουστικά βαρηκοΐας Starkey Halo που έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι

η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι ενασ κοσμοσ φυσικων ηχων Τα καινούρια ακουστικά βαρηκοΐας CLEAR330 της Widex είναι τελείως ασύρματα. Όπως τα αυτιά, έτσι κι αυτά μπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

LBC 341x/01 Μεγάφωνα ερμαρίου

LBC 341x/01 Μεγάφωνα ερμαρίου Συστήματα επικοινωνίας LBC 1x/1 Μεγάφωνα ερμαρίου LBC 1x/1 Μεγάφωνα ερμαρίου www.boschsecrity.gr Υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή μουσικής και ομιλίας Εκτεταμένο εύρος συχνοτήτων Επιλέξιμες είσοδοι 8 ohm

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03 Volvo V60 D4 04/Ιαν/2019 16:03 Δυστυχ ώς στην χώρα μας η κατηγορία των wagon δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Οι Έλληνες προτιμούν τα sedan, με αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer.

Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer. M2280DF 22" LED Monitor TV Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer. Η σειρά οθονών M80, είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου Εναλλαγή πηγής ήχου Εναλλαγή της πηγής ήχου Διακοπή της λειτουργίας ήχου 1 Πατήστε. 1 Πατήστε. 2 Επιλέξτε τη λειτουργία ήχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Αγγίξτε το Audio Off και

Διαβάστε περισσότερα

Powerful rides, for power people!

Powerful rides, for power people! Powerful rides, for power people! Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη Η Vazeos Car Rental ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 1998. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, το ήθος,

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων. Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση

Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων. Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση Καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση απορριμμάτων Πρωτοποριακή σχεδίαση, ποιότητα και απόδοση Ο κορυφαίος καθαρισμός πρέπει να συνοδεύεται από κορυφαία διαχείριση απορριμμάτων Υπερηφανεύεστε ότι προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Η πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών inkjet SurePress L-6034 καθιστά πιο

Διαβάστε περισσότερα

ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες

ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες Η νέα μας σειρά εμπνέεται από τον Bernard de Palissy, τον διάσημο γάλλο κεραμίστας του 16ου αιώνα, ο οποίος αδιάκοπα αναζητούσε τα μυστικά των πολύ λεπτών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΞΥΠΝΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ.

«ΕΞΥΠΝΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ. «ΕΞΥΠΝΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ. Μια νέα τεχνολογική αντίληψη στις κεραίες Επίγειου Ψηφιακού σήματος, η οποία εξαλείφει κάθε

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Z SERIES BROCHURE GREEK PG1a.pdf 1 13/03/ :37:20 Z SERIES ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ CMY

Z SERIES BROCHURE GREEK PG1a.pdf 1 13/03/ :37:20 Z SERIES ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ CMY Z SERIES BROCHURE GREEK PG1a.pdf 1 13/03/2015 12:37:20 Z SERIES ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ C M Y CM MY CY CMY K Z SERIES BROCHURE GREEK PG2aa.pdf 1 13/03/2015 12:44:15 Καλωσορίσατε στην επόμενη γενιά

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου

Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας Ιόνιο Πανεπιστήμιο Μάθημα: Τεχνολογία Ήχου Εργαστηριακή Άσκηση 2 «Αποτύπωση παραμορφώσεων της αλυσίδας ηχητικής αναπαραγωγής» Διδάσκων: Φλώρος Ανδρέας Δρ. Ηλ/γος Μηχ/κός &

Διαβάστε περισσότερα

SubCentra 1.1. Έπιπλο τηλεόρασης με ενσωματωμένο κεντρικό ηχείο & υπογούφερ. Εγχειρίδιο Οδηγιών

SubCentra 1.1. Έπιπλο τηλεόρασης με ενσωματωμένο κεντρικό ηχείο & υπογούφερ. Εγχειρίδιο Οδηγιών SubCentra 1.1 Έπιπλο τηλεόρασης με ενσωματωμένο κεντρικό ηχείο & υπογούφερ Εγχειρίδιο Οδηγιών 2 // Eγχειρίδιο Οδηγιών // SubCentra 1.1 CRYSTALAUDIO //Περιεχόμενα: 1 Προφυλάξεις Σ. 2 2 Εισαγωγή Σ. 3 2.1

Διαβάστε περισσότερα

Θάλαμοι Metron, Telco

Θάλαμοι Metron, Telco Θάλαμοι & Πόρτες Θάλαμοι Metron, Telco ΘΆΛΑΜΟΙ Πανοραμικοί Θάλαμοι Kleemann Η μετακίνηση μεταξύ ορόφων αποτελεί μια εξαιρετική εμπειρία και αίσθηση για τους επιβάτες. Με ένα ευέλικτο σύστημα σχεδίασης

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα χαρακτηριστικά των μικροφώνων

Εισαγωγή στα χαρακτηριστικά των μικροφώνων ΕΙΔΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ Επιμέλεια: Νίκος Σκιαδάς ΠΕ 17.13 Μουσικής Τεχνολογίας Το μικρόφωνο πήρε την ονομασία του από τον Ντέιβιντ Χιουζ, ο οποίος επινόησε μια διάταξη μεταφοράς ήχου που ήταν τόσο ευαίσθητη, που

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN 470 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης SVEN MS-302 470 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τα ψηφιακά συστήματα TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ NEXA ALUMINIUM ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ Καλώς ήρθατε σε μια νέα αντίληψη της μπουτονιέρας. Τα πλευρικά προφίλ, από ανοδιωμένο αλουμίνιο

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί!

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί! Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας. Αλλαγή Κουφωμάτων:

Διαβάστε περισσότερα

Ακουστική κλειστών χώρων

Ακουστική κλειστών χώρων Ακουστική κλειστών χώρων ακουστικά χαρακτηριστικά μιας αίθουσας Πρέπει να ληφθούν υπόψη: Ήσυχο περιβάλλον Επαρκής ένταση ήχου σε κάθε σημείο της αίθουσας Σωστή κατανομή των ήχων Κατάλληλη μίξη-διαχωρισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ N ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Οι εξερευνητές της πόλης μπορούν να σχεδιάσουν τους δικούς τους χάρτες. Το νέο Jeep Compass, με τους μοναδικούς για την κατηγορία του, κινητήρες, τα συστήματα ασφαλείας, και

Διαβάστε περισσότερα

1ο Φύλλο Εργασίας. της παλέτας Ήχος. Πώς μπορούμε να εισάγουμε και να αναπαράγουμε έναν ήχο;

1ο Φύλλο Εργασίας. της παλέτας Ήχος. Πώς μπορούμε να εισάγουμε και να αναπαράγουμε έναν ήχο; 1ο Φύλλο Εργασίας της παλέτας Ήχος Πώς μπορούμε να εισάγουμε και να αναπαράγουμε έναν ήχο; Για να εισάγουμε ένα ή περισσότερα μουσικά κλιπ σε ένα αντικείμενο, επιλέγουμε από το μεσαίο παράθυρο του Scratch

Διαβάστε περισσότερα

Ζάντες ελαφρού κράματος Ford. Feel the difference

Ζάντες ελαφρού κράματος Ford. Feel the difference Ζάντες ελαφρού κράματος Ford Feel the difference Ζάντες ελαφρού κράματος Ford Πηγαίνοντας πιο μακριά Ειδικά κατασκευασμένες για το Ford σας Οι ζάντες ελαφρού κράματος Ford είναι σχεδιασμένες να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι

η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι η φυση μας εχει δωσει δυο αυτια σχεδιασμενα να δουλευουν μαζι ενασ κοσμοσ φυσικων ηχων Τα καινούρια ακουστικά βαρηκοΐας CLEAR 220 της Widex είναι τελείως ασύρματα. Όπως τα αυτιά, έτσι κι αυτά μπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.)

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Τα crossover στην κατηγορία B συνεχώς αυξάνονται, κερδίζοντας έδαφος, στην πίτα των πωλήσεων. Η εξήγηση απλή. Ο κόσμος θέλει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με compact

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH. kitsound.co.uk. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο

CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH. kitsound.co.uk. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο kitsound.co.uk CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH JB. 3079/Κατασκευάζεται στην Κίνα. KitSound 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 1 Είμαστε τεχνίτες. Είμαστε μουσικοί. Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΛΎ ΣΥΧΝΆ Η ΖΩΉ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΆΖΕΙ Εμείς στην Stamper για περισσότερα από 45 χρόνια είμαστε στο πλευρό σας για όλες αυτές τις εκπλήξεις. Ο στόχος μας πάντοτε ίδιος. Να στηρίξουμε,

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΟ CROSSOVER 3 ΔΡΟΜΩΝ

ΕΝΕΡΓΟ CROSSOVER 3 ΔΡΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΟ CROSSOVER 3 ΔΡΟΜΩΝ Μια απ' τις πρώτες ερωτήσεις που πρέπει ν' απαντήσει κανείς όταν αρχίσει ν' ασχολείται μ' ένα νέο σύστημα ηχείων είναι το είδος των φίλτρων κατανομής συχνοτήτων (crossover) που

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Δύο αυτιά καλύτερα από ένα. Ακοή, όπως έχει προβλέψει η φύση

Δύο αυτιά καλύτερα από ένα. Ακοή, όπως έχει προβλέψει η φύση Δύο αυτιά καλύτερα από ένα Ακοή, όπως έχει προβλέψει η φύση Είναι καιρός να ακούσετε Η Phonak είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ακουστικών βοηθημάτων στον κόσμο. Με έδρα την Stäfa, στην Ελβετία, η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με στυλογράφους.

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με στυλογράφους. Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με στυλογράφους. Η Parker δημιούργησε την επανάσταση που ακούει στο όνομα 5 TH Technology. Ένα νέο πρωτοποριακό τύπο γραφής που προσφέρει ικανοποίηση και απόλαυση στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΤ ΚΑΙ ΦΠΑ (ΑΠΛΟ ΧΡΩΜΑ)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΤ ΚΑΙ ΦΠΑ (ΑΠΛΟ ΧΡΩΜΑ) i10 ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΤ, ΦΠΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ H29501 i10 1.0B 65hp ACTIVE 10,890 800 10,090 420 H29504 i10 1.0B 65hp STYLE 11,690 800 10,890 420 H29503 i10 1.0B 65hp STYLE NAVI 11,690 800 10,890 420 H29508

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

911 λόγοι για να ζεις

911 λόγοι για να ζεις 911 λόγοι για να ζεις Η αγάπη μας και οι εκτίμησή μας για τα μοντέλα της Porsche είναι τεράστια. Είχαμε την τύχη μέχρι σήμερα να οδηγήσουμε πολλά μοντέλα της εταιρίας και πάντα αφήναμε τη θέση οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο Φορητά ηχεία Συνοπτικό εγχειρίδιο 1 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του φορητού συστήματος ηχείων Turbo-X. Αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για τον υπολογιστή σας, το ipod/ iphone, το MP3 player

Διαβάστε περισσότερα

Εύχρηστο σύστημα οικιακού κινηματογράφου DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής/βίντεο μέσω σύνδεσης USB

Εύχρηστο σύστημα οικιακού κινηματογράφου DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής/βίντεο μέσω σύνδεσης USB Εύχρηστο σύστημα οικιακού κινηματογράφου DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής/βίντεο μέσω σύνδεσης USB www.sony-europe.com 1 Χαρακτηριστικά Αφεθείτε στη μαγεία του ήχου surround 5,1 καναλιών που σας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία*Ήχου* 9/10/13. Βασική*αρχή*εγγραφής*σε*μαγνητική*ταινία* Αναλογικά*συστήματα*ηχογράφησης*

Τεχνολογία*Ήχου* 9/10/13. Βασική*αρχή*εγγραφής*σε*μαγνητική*ταινία* Αναλογικά*συστήματα*ηχογράφησης* Τεχνολογία*Ήχου* Αναλογικά*συστήματα*ηχογράφησης* Διάλεξη(5:(«Αναλογικά(Συστήματα(Ήχου((Μέρος( Α )»( ( ( Φλώρος(Ανδρέας( Επίκ.(Καθηγητής( Βασική*αρχή*εγγραφής*σε*μαγνητική*ταινία* Η*συμπαγής*κασέτα* Compact(CasseUe(

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΛΗΨΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΧΟΥ Ήχος Είναι το αίτιο διέγερσης του αισθητηρίου της ακοής, λόγω μεταβολή της πίεσης ή ταχύτητας των σωματιδίων ενός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΛΥΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 Μάθημα: ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ (358) Ημερομηνία: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 Ώρα εξέτασης: 11.00

Διαβάστε περισσότερα

Με Opel Insignia 2,0 CDTI στην Βόρεια Ελλάδα

Με Opel Insignia 2,0 CDTI στην Βόρεια Ελλάδα Με Opel Insignia 2,0 CDTI στην Βόρεια Ελλάδα Ήρθεη στιγμή που το Insignia θα δεχόταν μια ανανέωση ώστε να συνεχίσει τη λαμπρή του εμπορική πορεία. Εμείς είχαμε στα χέρια μας την έκδοση με τον δίλιτρο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

ew Graze QLX Powercore Γραμμικό φωτιστικό LED εξωτερικών χώρων για φωτισμό ανάδειξης με συμπαγές λευκό φως

ew Graze QLX Powercore Γραμμικό φωτιστικό LED εξωτερικών χώρων για φωτισμό ανάδειξης με συμπαγές λευκό φως Lighting ew Graze QLX Powercore Γραμμικό φωτιστικό LED εξωτερικών χώρων για φωτισμό ανάδειξης με συμπαγές λευκό φως ew Graze QLX Powercore Το ew Graze QLX Powercore είναι ιδανικό για εφαρμογές που χρειάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη και εικονική διαμόρφωση ακουστικής σε αίθουσα διδασκαλίας

Μελέτη και εικονική διαμόρφωση ακουστικής σε αίθουσα διδασκαλίας Μελέτη και εικονική διαμόρφωση ακουστικής σε αίθουσα διδασκαλίας Ιωάννης Γ. Μαλαφής, Π.Δ. 407/82 Εργαστήριο Μουσικής Ακουστικής Τεχνολογίας, Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παναγιώτης Ε. Χατζημανολάκης

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Ευαισθησία (dβ) VS Απόδοση (ακουστική ευαισθησία) (%)

Ευαισθησία (dβ) VS Απόδοση (ακουστική ευαισθησία) (%) Ευαισθησία (dβ) S Απόδοση (ακουστική ευαισθησία) (%) Στις παρακάτω γραμμές θα προσπαθήσομε να αναλύσομε τη σχέση μεταξύ ευαισθησίας και βαθμού απόδοσης ενός ηχείου. Η ευαισθησία και ο βαθμός απόδοσης είναι

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Η Ford Συνεργάζεται με Εταιρίες Καταναλωτικών Τεχνολογικών Προϊόντων και Μεταμορφώνει την Εμπειρία μέσα στο Αυτοκίνητο

Η Ford Συνεργάζεται με Εταιρίες Καταναλωτικών Τεχνολογικών Προϊόντων και Μεταμορφώνει την Εμπειρία μέσα στο Αυτοκίνητο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ford Συνεργάζεται με Εταιρίες Καταναλωτικών Τεχνολογικών Προϊόντων και Μεταμορφώνει την Εμπειρία μέσα στο Αυτοκίνητο Η Ford συνεργάζεται με τις εταιρίες Gracenote, Microsoft, NAVTEQ, Nuance

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό- Ακουστικό πρόγραμμα

Εκπαιδευτικό- Ακουστικό πρόγραμμα Εκπαιδευτικό- Ακουστικό πρόγραμμα Βαρβία Χριστίνα MSc, Mag.Χαροκόπου Ζωή Tomatis Developpement SA By Tomatis Développement S.A Η έννοια της ακρόασης Ακρόαση είναι η ικανότητα του ατόμου να χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση.

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση. Promatrix 8000 Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας Σταθερή εγκατάσταση Deutsch Pr o m a t r i x 8000 Το Promatrix 8000 παράγει εκπληκτική

Διαβάστε περισσότερα

Ακουστική Κλειστών Χώρων

Ακουστική Κλειστών Χώρων Ακουστική Κλειστών Χώρων Παναγιώτης Χατζηαντωνίου Καθηγητής Δ.Ε. Πληροφορικός PhD Ψηφιακής Τεχνολογίας Ήχου Τοπικό Θεµατικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας «Ακουστική και Ιστορική Ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Design είναι ASS 70 HI

Design είναι ASS 70 HI Design είναι Αυτό που ενώνει υλικό, μορφή, χρώμα και τεχνολογία, αυτό που εξακολουθεί να σου αρέσει ακόμη και μετά από 20 χρόνια, διακριτή μοναδικότητα, Ο συνδυασμός χρηστικότητας και διαχρονικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass GR THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass Η ενεργειακή απόδοση και η υψηλή αισθητική πρέπει να συνυπάρχουν. Με τη σειρά υαλοπινάκων THERMOBELT Ultra μπορούμε να

Διαβάστε περισσότερα