επαρχία ΛΑΡΝΑΚΑΣ Οι Άνθρωποι σας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "επαρχία ΛΑΡΝΑΚΑΣ Οι Άνθρωποι σας"

Transcript

1 επαρχία ΛΑΡΝΑΚΑΣ Οι Άνθρωποι σας

2 BOYΛΕΥΤΙΚΕΣ 2011 Φίλη και φίλε ψηφοφόρε της Λάρνακας, Στις 22 του Μάη θα καθορίσεις με την ψήφο σου τη σύνθεση της νέας Βουλής. Όλα αυτά τα χρόνια το ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις τήρησε μια συνεπή και αποφασιστική στάση, για το καλό της πόλης και της επαρχίας της Λάρνακας. Διαχρονικά αγωνιστήκαμε μαζί σου για να επιλύσουμε τα προβλήματα της επαρχίας μας. Ως αποτέλεσμα της αλλαγής στη διακυβέρνηση του τόπου και με τη δυναμική διεκδίκηση μας, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν προς το καλύτερο. σταθμού, που ανοίγει το δρόμο για την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων των πετρελαιοδεξαμενών από την παραλία της Λάρνακας. Ψηφοφόρε της Λάρνακας, Στηριζόμενοι στη συνέπεια, την πολύχρονη δράση μας και το ισχυρό και διευρυμένο μας ψηφοδέλτιο, ως ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις ζητούμε να μας τιμήσεις με την ψήφο σου. Τώρα υπάρχει όραμα. Τώρα υπάρχει προοπτική. Για δεκαετίες το θέμα για το λιμάνι-μαρίνα ήταν το κυριότερο πρόβλημα. Με την αποφασιστικότητα αυτής τη κυβέρνησης, μέσα στα πλαίσια της ευρύτερης αναπτυξιακής της πολιτικής, αναμένεται να υπογραφεί σύντομα η συμφωνία για αυτό το έργο που θα φέρει αναζωογόνηση στην πόλη και την επαρχία της Λάρνακας. Με την ολοκλήρωση του έργου των τριών πλατειών που ταλάνιζε για χρόνια την πόλη της Λάρνακας, τροχοδρομήθηκαν και αναμένεται να προσφοροδοτηθούν τα έργα για βελτίωση των λεωφόρων Πιαλέ Πασιά και Γεώργιου Χριστοδουλίδη. Η κυβέρνηση υλοποιεί άμεσα τον σχεδιασμό και την εκτέλεση της Γ και Δ Φάσης του παραλιακού δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας. Μετά από χρόνια στασιμότητας λήφθηκε η πολιτική απόφαση γα τη δημιουργία τερματικού σταθμού αποθήκευσης πετρελαιοειδών στο Βασιλικό. Απαλλοτριώθηκε η αναγκαία γη και ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των προσφορών για τη δημιουργία του τερματικού

3 ΛΑΡΝΑΚΑ Τώρα είναι η ώρα να ανοίξεις με την ψήφο σου την πόρτα της ανάπτυξης και της προόδου και να δώσεις σάρκα και οστά στα όνειρά σου. Στη Λάρνακα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΕΛ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, δίνεις στους ανθρώπους που γνοιάζονται για σένα περισσότερη δύναμη να αγωνισθούν μέσα στη Βουλή για το καλό της πόλης και της επαρχίας Λάρνακας. Με την ψήφο σου καθορίζεις το μέλλον της Λάρνακας, τη Λάρνακα του μέλλοντος.

4 BOYΛΕΥΤΙΚΕΣ 2011 ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1963 και κατάγεται από την Αφάνεια. Από το 1987 διαμένει στο Μαζωτό. Είναι νυμφευμένος με την Καλομοίρα και έχουν τρία παιδιά. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια επιμόρφωσης στην Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εργάζεται ως φιλόλογος, Βοηθός Διευθυντής, στη Μέση Εκπαίδευση. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ από το 1987 και γραμματέας της κομματικής ομάδας ΑΚΕΛ Μαζωτού. Είναι μέλος της Επιτροπής Υπαίθρου και Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λάρνακας. Είναι μέλος του Μορφωτικού Γραφείου της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, υπεύθυνος του Επαρχιακού Μορφωτικού Γραφείου ΑΚΕΛ και μέλος του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας. Είναι Μέλος του Δ.Σ. Ρ.Ι.Κ, μέλος του Επαρχιακού και Κεντρικού Συμβουλίου της Προοδευτικής Κίνησης Καθηγητών και ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Ομίλου «Μαζωτός». Διετέλεσε στέλεχος του φοιτητικού κινήματος Προοδευτικής στην Αθήνα και μέλος του Κ.Σ. της ΕΔΟΝ. Ασχολείται ενεργά με τα ζητήματα του πολιτισμού, στο χώρο της εκπαίδευσης και του λαϊκού κινήματος.

5 ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΥΛΕΡΜΟΥ ΝΙΚΗ Η Νίκη Κουλέρμου γεννήθηκε σε αγροτική πολυμελή οικογένεια στη Μοσφιλωτή το Είναι νυμφευμένη με τον Πέτρο Κουλέρμο και έχουν τρεις γιους. Αποφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο το 1977 και σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο «Β.Ι. Λένιν» στο Κισιηνιόφ, πρωτεύουσα της Μολδαβίας. Διετέλεσε καθόλα τα χρόνια των σπουδών της μέλος της ΕΚΦΣΕ. Αποφοίτησε το 1983 με άριστα λαμβάνοντας τον τίτλο Μάστερ των Επιστημών. Επιστρέφοντας στην Κύπρο επαναδραστηριοποιήθηκε στο λαϊκό κίνημα στον τοπικό μορφωτικό-πολιτιστικό-αθλητικό σύλλογο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μοσφιλωτής, στην ΕΔΟΝ και την ΠΟΓΟ Λάρνακας. Από τον Ιούνιο του 1984 μέχρι το 1990 εργοδοτήθηκε ως ανταποκρίτρια της εφημερίδας «Χαραυγή» στη Λάρνακα και, στη συνέχεια, μετατέθηκε στη Λευκωσία όπου και συνέχισε στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ. Το 1983 έγινε μέλος του ΑΚΕΛ, μέλος της Επιτροπής Υπαίθρου και της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λάρνακας. Το 2005 εξελέγη για πρώτη φορά μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ και επανεξελέγη το Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας του Συμβουλίου Κοινοτικής Ευημερίας Μοσφιλωτής και του Πολιτιστικού Ομίλου Μοσφιλωτής. Διετέλεσε μέλος της Χωριτικής Αρχής Μοσφιλωτής από το 1989 μέχρι το Είναι μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μοσφιλωτής από το Τα τελευταία 7 χρόνια είναι πρόεδρος του Ταμείου Προνοίας της Ένωσης Συντακτών Κύπρου.

6 BOYΛΕΥΤΙΚΕΣ 2011 ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΜΠΗΣ Ο Πάμπης Κυρίτσης γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1958 και κατοικεί στη Βορόκλινη της επαρχίας Λάρνακας. Έχει δύο κόρες. Είναι νυμφευμένος με τη Νάτια. Είναι γενικός γραμματέας της ΠΕΟ. Αποφοίτησε από την Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης (σημερινό Οικονομικό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και έλαβε πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από τα νεανικά του χρόνια συμμετείχε ενεργά στην ΠΕΟΜ και στην ΕΔΟΝ. Διετέλεσε πρόεδρος της Δημοκρατικής Κίνησης Κυπρίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων (ΕΦΕΚ). Αργότερα ανέλαβε υπεύθυνος της πολιτικής και συνδικαλιστικής δραστηριότητας των φίλων και οπαδών του ΑΚΕΛ στην Ελλάδα. Το 1990 εξελέγη γενικός γραμματέας της ΕΔΟΝ. Διετέλεσε υπεύθυνος του Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Γραφείου Περιβάλλοντος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ από το Το 2000 εκλέχτηκε μέλος του Πολιτικού Γραφείου και από το 2003 είναι μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Το 1995 εξελέγη στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΕΟ και ανέλαβε τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα. Συμμετέχει στο Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα και άλλα τριμερή σώματα της Κύπρου. Από το 2000 εκλέγεται ως ένας από τους αντιπροέδρους της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας. Στις βουλευτικές εκλογές του 2006 εξελέγη Βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Λάρνακας με το συνδυασμό του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις. Είναι πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και μέλος στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών.

7 ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΣ ΣΙΜΟΣ Ο Σίμος Κωμοδρόμος γεννήθηκε στην Αγγλία το 1976, διαμένει στα Λεύκαρα και εργάζεται ως δικηγόρος στη Λάρνακα. Το 1995 φοίτησε στο Hertfordshire University σπουδάζοντας νομική (LLB). Φοίτησε επίσης στο London Guildhall University για μεταπτυχιακό (LLM) με τίτλο στο διεθνές και συγκριτικό επιχειρηματικό δίκαιο. Το διάστημα εργάστηκε σε δικηγορικό γραφείο ως νομικός βοηθός. Το 2001 διορίστηκε στο τελωνείο (Customs & Excise) στο τμήμα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας με στοχευόμενο έλεγχο επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Παράλληλα το 2002 συνέχισε τις σπουδές του στο London Metropolitan University για μεταπτυχιακό δίπλωμα σε νομική πρακτική (LPC). Επέστρεψε στην Κύπρο ως ασκούμενος δικηγόρος (2004) σε γραφείο στη Λάρνακα για ένα χρόνο. Είναι μέλος και γραμματέας της τοπικής αθλητικής ομάδας ΑΠΕΛ και μέλος του Πολιτιστικού Ομίλου Λευκάρων. Επίσης είναι πρόεδρος του Ομίλου Πνευματικού Αθλητισμού Λευκάρων.

8 BOYΛΕΥΤΙΚΕΣ 2011 ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ Ο Πανίκος Σταυριανός γεννήθηκε στο Στρουμπί το 1964 και σήμερα διαμένει στην Αραδίππου. Είναι νυμφευμένος με την κτηνίατρο Παρασκευή Μπλέτσα και έχουν δυο παιδιά. Αποφοίτησε από το λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας το Το 1990 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κραϊόβας στη Ρουμανία. Το 1996 πήρε τον τίτλο του ειδικού ιατροδικαστή από το τμήμα της Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σήμερα εργάζεται ως ιατροδικαστής στην Κύπρο. Εξελέγη βουλευτής στη Λάρνακα με το ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις το Διετέλεσε μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εγκληματικότητας και την Καταπολέμησης των Ναρκωτικών και Εξαρτησιογόνων Ουσιών, Περιβάλλοντος, Θεσμών και Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας. Είναι μέλος του γραφείου Υγείας και του Γραφείου Περιβάλλοντος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Διετέλεσε πρόεδρος των Κυπρίων Φοιτητών Κραϊόβας Ρουμανίας, του Συνδέσμου Γονέων του Δ Δημοτικού Αραδίππου, της Σχολικής Εφορίας Αραδίππου. Είναι μέλος του Παγκύπριου Συμβουλίου Ειρήνης καθώς και μέλος Επιστημονικών Εταιρειών στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου. Τιμήθηκε από το Κέντρο Ενημέρωσης για τα Ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (Κ.Ε.Ν.Θ.Ε.Α.) για την εθελοντική του προσφορά κατά των ναρκωτικών. Έχει δημοσιεύσει άρθρα ιατρικού, κοινωνικού και πολιτικού περιεχομένου.

9 ΛΑΡΝΑΚΑ ΦΩΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΑΚΗΣ) Ο Άκης Φωκάς γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1966, μεγάλωσε στο χωριό Ξυλοτύμπου και διαμένει στην Αραδίππου. Έχει δυο παιδιά. Ολοκλήρωσε με άριστα τη λυκειακή του εκπαίδευση και σπούδασε Γεωγραφία στο Kings College - University of London. Ακολούθως προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αειφόρο Ανάπτυξη, στο Imperial College - University of London. Σήμερα εργάζεται στο Τμήμα Αναδασμού. Από μικρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στην ΠΕΟΜ και στην ΕΔΟΝ ενώ το 1985 έγινε μέλος του ΑΚΕΛ. Από το 1985 μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Επαρχιακού και Κεντρικού Γραφείου Περιβάλλοντος του ΑΚΕΛ και μέλος της Γραμματείας του Γραφείου. Από το 2005 μέχρι σήμερα, είναι μέλος της Επιτροπής Υπαίθρου ΑΚΕΛ Λάρνακας και μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής. Υπήρξε εκ των ιδρυτών της Παγκύπριας Επιτροπής Εκτάκτων Δημοσίων Υπαλλήλων το Την περίοδο διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΑΛΚΗΣ και Εκπρόσωπος Τύπου. Το 2008 ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου του Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας, θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα. Είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας των Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου, της οποίας διετέλεσε γραμματέας και αντιπρόεδρος. Είναι μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Περιβαλλοντικού Γραφείου (EEB) με έδρα τις Βρυξέλλες. Είναι επίσης μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Αγρο-οικονομολόγων (EAAE).

10 BOYΛΕΥΤΙΚΕΣ 2011

11 ΛΑΡΝΑΚΑ

12

επαρχία ΠΑΦΟΥ Οι Άνθρωποι σας

επαρχία ΠΑΦΟΥ  Οι Άνθρωποι σας επαρχία ΠΑΦΟΥ www.akel.org.cy Οι Άνθρωποι σας BOYΛΕΥΤΙΚΕΣ 2011 Φίλη και φίλε ψηφοφόρε της Πάφου, Στις 22 του Μάη θα καθορίσεις με την ψήφο σου τη σύνθεση της νέας Βουλής αλλά και την πορεία της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

επαρχία ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ Οι Άνθρωποι σας

επαρχία ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ  Οι Άνθρωποι σας επαρχία ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ www.akel.org.cy Οι Άνθρωποι σας BOYΛΕΥΤΙΚΕΣ 2011 Φίλε Κερυνειώτη, Φίλη Κερυνειώτισσα, Έχουν περάσει 37 ολόκληρα χρόνια από τον μαύρο Ιούλη του 1974 και δυστυχώς η πατρίδα μας παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Αγίου Αθανασίου

Δήμος Αγίου Αθανασίου Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγίου Αθανασίου...Πρώτα ο Άγιος Αθανάσιος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1. Αλεξάνδρου Χρήστος O Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Λάρνακας...Πρώτα η Λάρνακα Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 1. Ανδρέου Γιώργος Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1978. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Λατσιών...Πρώτα τα Λατσιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 1. Ανδρέου Ανδρέας Γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1983. Κατάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: Θανάσης ΠΕΤΡΑΚΟΣ Tο 1972 εγγράφηκε στο Mαθηματικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Μέσα Γειτονιάς...Πρώτα η Μέσα Γειτονιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 1. Γρηγορίου Ευστάθιος Γεννήθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατή φωνή ξεκάθαρες θέσεις Νίκος Τορναρίτης

Δυνατή φωνή ξεκάθαρες θέσεις Νίκος Τορναρίτης Δυνατή φωνή ξεκάθαρες θέσεις Νίκος Τορναρίτης Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ο Νίκος Τορναρίτης είναι η δυνατή φωνή που χρειάζεται η Κύπρος στην Ευρώπη. Μια σταθερή φωνή με ξεκάθαρες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά φωτογραφίες των υποψη φίων μας Βιογραφικό σημείωμα Χρήσ Παπαδόπουλου Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1956Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 1 / 7 Εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα.

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Το επισημοποίησαν με την ακόλουθη ανακοίνωση: Ανακοινώνουμε στους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Γερμασόγειας...Πρώτα η Γερμασόγεια Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι & Σχολικοί Έφοροι - ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ 1. Αθανασίου Αγγελική

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω

ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω ΧΡHΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Α Αθηνών Αξίζω ένα καλύτερο µέλλον Δικαιούµαι µία παιδεία, εφόδιο ζωής Ψάχνω για δουλειά µε βάση το βιογραφικό µου και όχι τις γνωριµίες Επιθυµώ ευκαιρίες, στήριξη και υγιή ανταγωνισµό

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Κάτω Πολεμιδιών...Πρώτα τα Κάτω Πολεμίδια Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ 1. Αλεξάνδρου Γεώργιος - Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήταν τιμή μου να με βοηθήσεις στην προσπάθειά μου για την Αθήνα.

Θα ήταν τιμή μου να με βοηθήσεις στην προσπάθειά μου για την Αθήνα. Η Αθήνα είναι το πολιτικό, οικονομικό, πνευματικό αλλά και συναισθηματικό κέντρο βάρους της νεότερης Ελλάδας. Η πόλη στην οποία ήρθαν Έλληνες από κάθε γωνιά της χώρας αλλά και του κόσμου για να χτίσουν

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενες Καταστατικές Τροποποιήσεις Παγκύπριο Συνέδριο 04/07/2018 Α/Α ΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΟ ΝΕΑ ΠΡΟΝΟΙΑ

Προτεινόμενες Καταστατικές Τροποποιήσεις Παγκύπριο Συνέδριο 04/07/2018 Α/Α ΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΟ ΝΕΑ ΠΡΟΝΟΙΑ 1 ΘΗΤΕΙΕΣ (ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ) 3.15 Υιοθέτηση του θεσμού των θητειών με άμεση εφαρμογή σε όλα τα πολιτειακά αξιώματα (ευρωβουλευτες, βουλευτές, δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, κοινοτάρχες, κοινοτικούς

Διαβάστε περισσότερα

2018, στις 4.00 μ.μ., έχει ως ακολούθως:

2018, στις 4.00 μ.μ., έχει ως ακολούθως: ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 30 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της έκτακτης συνεδρίας

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»

«Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» «Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» Εισηγητής: Εμμανουήλ Μορφιαδάκης Αντιδήμαρχος στο Δήμο Μάλμοε Α. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Σουηδία Ιστορικό Η Ελλάδα και η Σουηδία έχουν περίπου

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Γεροσκήπου...Πρώτα η Γεροσκήπου Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ 1. Αγγελή Χαράλαμπος - Εργολάβος Σιδεροκατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

ικηγόροι & Νοµικοί Σύµβουλοι

ικηγόροι & Νοµικοί Σύµβουλοι ικηγόροι & Νοµικοί Σύµβουλοι Είµαστε στην ιδιαίτερη ευχάριστη θέση να καλωσορίσουµε δώδεκα νέους νοµικούς στην οµάδα µας. Οι νέοι µας συνάδελφοι είναι δικηγόροι µε πείρα µερικών ετών όπως επίσης και νέοι

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών Υποψήφιοι Βορείου Τομέα 2 Βορείου Τομέα Πτυχιούχος τμήματος sportwissenschaft (αθλητική επιστήμη), πανεπιστήμιο BOCHUM (Γερμανία) με ειδίκευση στίβος- κολύμβηση Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδίκευση ενόργανη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Πάφου...Πρώτα η Πάφος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ 1. Αντωνίου Γιαννάκης - Τεχνικός Τμήματος Οδικών Μεταφορών Γεννήθηκα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:30πμ - 12:00μμ Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Λευκωσίας...Πρώτα η Λευκωσία Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1. Αντώνη Αντώνης Γεννήθηκε στο Ψευδά το 1963 και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΡΟΔΟΥΛΑ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΣΤ ΓΝΩΣΕΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΣΤ ΓΝΩΣΕΩΝ ΝΕΟΡΑΜΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΣΤ ΓΝΩΣΕΩΝ 1. Υπογραμμίστε τα λάθη: ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: -Διατήρηση του νόμου, της τάξης και της ειρήνης εν καιρό πολέμου -Πρόληψη και εξιχνίαση εγκλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς αναφορικά με το Μποϊκοτάζ της 14 ης και 15 ης Μαρτίου 2015. για την

Ανάλυση αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς αναφορικά με το Μποϊκοτάζ της 14 ης και 15 ης Μαρτίου 2015. για την Ανάλυση αποτελεσμάτων Έρευνας Αγοράς αναφορικά με το Μποϊκοτάζ της 14 ης και 15 ης Μαρτίου 2015 για την Μάρτιος 2015 Μέλος Του ομίλου εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Cypronetwork Του ΣΕΔΕΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις 11.00 το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β: (Νομοθετική εργασία). 11.00 π.μ. 1. Ο περί Μεταβιβάσεως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΣ ΕΚΠΟΙΖΩ Αλευρίτου Ελένη Γιατρός, από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Έχει στην ευθύνη της θέματα υγείας, διατροφής, ασφάλειας τροφίμων και προϊόντων, τυποποίησης προϊόντων-υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΑΘΟΚΛΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΑΘΟΚΛΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΑΘΟΚΛΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ Γεννήθηκε το 1959 στο Στρόβολο.Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Δημοκρατικής Κίνησης Φοιτητών Ιωαννίνων (ΔΗ. Κ. ΚΦΙ) με έντονη δράση στο φοιτητικό

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2013 στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Σκαρίνου.

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Αιτωλοακαρνανίας

Βιογραφικά Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Αιτωλοακαρνανίας Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 Βιογραφικά Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Αιτωλοακαρνανίας Σάββας Αυγέρης Ο Σάββας Αυγέρης σπούδασε Δασοπονία και εργάζεται στη Δασική Υπηρεσία ως προϊστάμενος στο Δασονομείο

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Επιστημών της Αγωγής

Τμήμα Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Επιστημών της Αγωγής Πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης Πτυχίο Προδημοτικής Εκπαίδευσης Πτυχίο Δια Βίου Εκπαίδευσης και Διαχείρισης Υπηρεσιών (υπό διαμόρφωση) Ημερίδα για Σύμβουλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3679, 31/1/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3679, 31/1/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟ Συνοπτικός τίτλος. 108(Ι) του 1997 103(Ι) του 1999 114(Ι) του 2001 145(Ι) του 2001. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο περί Σχολικών Εφορειών (Τροποποιητικός)

Διαβάστε περισσότερα

Βουλευτικές εκλογές 2016

Βουλευτικές εκλογές 2016 Βουλευτικές εκλογές 2016 23η Παγκύπρια Έρευνα Πολιτικής Κουλτούρας & Εκλογικής Συμπεριφοράς Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου Λευκωσία Απρίλιος 2016 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014

Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014 Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014 Α. Επιτροπές 1. Δημόσιου Τομέα Αποτελεί ένα σχήμα για όλους τους επαγγελματίες λογιστές μέλη του ΣΕΛΚ που εργάζονται στο δημόσιο και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ OΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Ο.Ν.Ε.) ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Εσωτερικού Κανονισμοί Λειτουργίας ΟΝΕ: 1. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 1.1. Το Πολιτικό γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy

E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy Αρ. Φακ.: 7.19.16/6 Αρ. Τηλ.: 22800642 Αρ. Φαξ: 22800638 E-mail : chrychrysanthou@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 10 Σεπτεµβρίου 2013 ιευθυντές/ ιευθύντριες Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ( )

ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ ( ) ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ (1922-2000) Tò Διοικητικό Συμβούλιο καί οί συνεργάτες του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών μέ μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκαν στις 4 Αύγούστου 2000 τήν άπώλεια του Αριστόβουλου

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Η AIESEC σε συνεργασία με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) ανοίγει συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ,

O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, O Λάιον ΦΩΤΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ στην οδό ΠΑΡΑΣΙΟΥ στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ένεκα της μεταφοράς της επιχείρησης του πατρός του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση.

TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. 0083/00007704/el Γενική Συνέλευση TOP Attachments: 1. TOP_AGM_20-6-14 2. TOP_Art_135 Non Regulated Publication Date: 12/06/2014 Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 29 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ FREDERICK ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ FREDERICK ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 / Αριθμός Φύλλου 169 ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΜΑΚΙ σημαντικά ενισχυμένη Ο λοκληρώθηκε χθες η διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Αντιδήμαρχος. Στούππας Σάββας

Αντιδήμαρχος. Στούππας Σάββας Στούππας Σάββας Αντιδήμαρχος Γεννήθηκε στην Λεμεσό το 1951. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Εμπλεκόμενος εδώ και 30 χρόνια με τα κοινά, εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1963. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δούμου και έχουν δύο κόρες.

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο Σημερινό Καταστατικό Προτεινόμενες Αλλαγές Τοπική Αυτοδιοίκηση

Άρθρο Σημερινό Καταστατικό Προτεινόμενες Αλλαγές Τοπική Αυτοδιοίκηση Καταστατικές εισηγήσεις ανά άρθρο για το Καταστατικό Συνέδριο της 6 ης Μαΐου 2018 Άρθρο Σημερινό Καταστατικό Προτεινόμενες Αλλαγές 5 10. Τοπική Αυτοδιοίκηση 6.1 Η Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση Η Παγκύπρια

Διαβάστε περισσότερα

Βουλευτικές εκλογές 2011

Βουλευτικές εκλογές 2011 Βουλευτικές εκλογές 2011 15η Παγκύπρια Έρευνα Πολιτικής Κουλτούρας & Εκλογικής Συμπεριφοράς Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου Λευκωσία Μάρτιος 2011 Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι. ΔΑΡΔΑΒΕΣΗΣ Ιατρός Υγιεινολόγος Βιοπαθολόγος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ο Θεόδωρος I. Δαρδαβέσης γεννήθηκε στη Φλώρινα, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη

Διαβάστε περισσότερα

2000-2006 ( 2) 4, 4.1, 4.1.1, 4.1.1.

2000-2006 ( 2) 4, 4.1, 4.1.1, 4.1.1. 2000-2006 ( 2) 4, 4.1, 4.1.1, 4.1.1. : - :. : : ( /,, ) :...., -, -.,,... 1.,, 2,,,....,,,...,, 2008 1. 2. - : On Demand 1. 9 2. 9 2.1 9 2.2 11 2.3 14 3. 16 3.1 16 3.1.1 16 3.1.1. 16 3.1.1. 25 3.1.2 26

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών α. Σεμινάριο Μουσικής: Η σχολική μπάντα. Αξιολόγηση. Λεμεσός Λανίτειο

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία (Μαρούλα) Παυλίδου Βασιλειάδου

Μαρία (Μαρούλα) Παυλίδου Βασιλειάδου Μαρία (Μαρούλα) Παυλίδου Βασιλειάδου Ονομάζομαι ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΟΥΛΑ) ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ, ή όπως με αποκαλούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, η «Μαρία της Έδεσσας». Γεννήθηκα από γονείς Πόντιους πρόσφυγες. Ζω στην

Διαβάστε περισσότερα

28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου»

28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου» 28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου» Η εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και εθελοντών του για το 2014 ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ χρόνια ζωής κλείνει φέτος το Σωματείο δρομέων «Περικλής Δημητρίου». Μια πολύχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Βουλευτικές εκλογές 1996

Βουλευτικές εκλογές 1996 Βουλευτικές εκλογές 1996 Στην ενεργό πολιτική μπήκε την Άνοιξη του 1996. Ήταν τότε που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού, ως κατ επιλογήν ( αριστίνδην ) υποψήφιος. Οι εκλογές εκείνες,

Διαβάστε περισσότερα

Στις 4 Οκτώβρη ψηφίζουµε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ γιατί στη Βουλή πρέπει να υπάρχει µια ισχυρή ριζοσπαστική και παρεµβατική αντιπολίτευση πρέπει να ακούγεται µια εναλλακτική αριστερή πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Στροβόλου...Πρώτα ο Στρόβολος 1. Αγαθοκλέους Σάββας Ο Σάββας Αγαθοκλέους είναι απόφοιτος πανεπιστημίου στον κλάδο των Κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδάζω με Υποτροφία

Σπουδάζω με Υποτροφία Σπουδάζω με Υποτροφία Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society, στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, υλοποιεί σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τσολάκη Άρτεμις. Ημερομηνία γεννήσεως: Τόπος γεννήσεως: Κομοτηνή

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Τσολάκη Άρτεμις. Ημερομηνία γεννήσεως: Τόπος γεννήσεως: Κομοτηνή Τσολάκη Άρτεμις Ημερομηνία γεννήσεως: 22-04-1978 Τόπος γεννήσεως: Κομοτηνή Υπηκοότητα: Ελληνική Οικογενειακή κατάσταση:έγγαμη Διεύθυνση: Θάσου 40 Τηλέφωνο: 6972264965 Ηλεκτρονική Διεύθυνση : tsolaki.artemis@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Εμείς τα παιδιά θέλουμε να γνωρίζουμε την τέχνη και τον πολιτισμό του τόπου μας και όλου του κόσμου.

Εμείς τα παιδιά θέλουμε να γνωρίζουμε την τέχνη και τον πολιτισμό του τόπου μας και όλου του κόσμου. Εισαγωγή Το Παγκύπριο Κίνημα ΕΔΟΝόπουλων δημιουργήθηκε το 1960. Πρωταρχικός του στόχος είναι η προσφορά και η στήριξη του παιδιού στην Κυπριακή κοινωνία. Το Κίνημα ΕΔΟΝόπουλων, μέσα από τις εβδομαδιαίες

Διαβάστε περισσότερα

Κρουσμάτων). Σε αναμονή ειδικότητας για πλαστική χειρουργική

Κρουσμάτων). Σε αναμονή ειδικότητας για πλαστική χειρουργική Βιογραφικό σημείωμα Προσωπικές πληροφορίες Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση Μιχαήλ Άγγελος Άλμπαν MD Αμυγδαλέας 13 Άνοιξη Τηλέφωνο 6947292937, 2108143446 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο albanmihalis@hotmail.com Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορική αναδρομή του Εθελοντκψου στην Κύπρο

Ιστορική αναδρομή του Εθελοντκψου στην Κύπρο Author: Λενια Καρατζια, από σελίδα 26 Ιστορική αναδρομή του Εθελοντκψου στην Κύπρο Στο μικρό νησί των αγίων και μέσα σε πολλές αντίξοες συνθήκες, αναπτύχθηκε πριν από πολλές δεκαετίες ο εθελοντισμός. Η

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ IMR / ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣIΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 22

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 5 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 5 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 5 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα των πιο πάνω εντύπων θα πρέπει να φυλαχθούν στο αρχείο του νηπιαγωγείου σας.

Αντίγραφα των πιο πάνω εντύπων θα πρέπει να φυλαχθούν στο αρχείο του νηπιαγωγείου σας. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.10.29/5 Αρ. Τηλ.: 22800706 Αρ. Φαξ. 22800869 E-mail: dde@moec.gov.cy Διευθύντριες/Διευθύνουσες Κοινοτικών Νηπιαγωγείων ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

10.00 π.μ., έχει ως ακολούθως:

10.00 π.μ., έχει ως ακολούθως: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 29 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Μαρί-Κωνστάνς Κων/νου

Μαρί-Κωνστάνς Κων/νου ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η συγκεκριμένη έκδοση γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να καταγραφούν και να προβληθούν, έστω συνοπτικά, τα κυρίως θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά, ενώ παράλληλα καταδεικνύει πως η επαφή, η επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας,

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ. Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Αγαπητοί Συνάδελφοι, ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ Α ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ Α ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας για την συγκέντρωση πληροφοριακού υλικού και καταγραφή απόψεων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα Διαλόγου. Συντονιστές: Βαγγέλης Ανάγνου, Δανάη-Μερόπη Βαϊκούση & Δημήτρης Βεργίδης

Θέμα Διαλόγου. Συντονιστές: Βαγγέλης Ανάγνου, Δανάη-Μερόπη Βαϊκούση & Δημήτρης Βεργίδης Θέμα Διαλόγου «ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΔΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» Συντονιστές: Βαγγέλης Ανάγνου, Δανάη-Μερόπη Βαϊκούση & Δημήτρης Βεργίδης Θέματα για συζήτηση: [Μπορείτε να συμμετάσχετε, στέλνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας

Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας Γραφεία: Κτήριο Αποστολίδη, Καλλιπόλεως και Ερεσού 1 T.K. 20537, 1678 Λευκωσία, Τηλ.: + 357 22893850, Τηλομ.: + 357 22 894491 Παρουσίαση 26 Ιανουαρίου 2014 2. ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 290/93 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2842 της 10ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1993 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 290 Οι περί Παγκυπριου Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Βουλευτικές εκλογές 2011

Βουλευτικές εκλογές 2011 Βουλευτικές εκλογές 2011 16η Παγκύπρια Έρευνα Πολιτικής Κουλτούρας & Εκλογικής Συμπεριφοράς Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου Λευκωσία Απρίλιος 2011 Διάγραμμα 1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

www.kalymnikifilia.gr

www.kalymnikifilia.gr Η επιρροή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας στη διαμόρφωση του ρωσικού εκπαιδευτικού συστήματος (το παράδειγμα των Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Μόσχας) ΒΑΝΤΙΜ ΓΙΑΡΟΒΟÏ Kαθηγητής μουσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 5 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 5 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 5 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, στις 10.30 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης

Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης Στους δύσκολους καιρούς Ισχυρή Εκπροσώπηση Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης Υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης 1.600 νέοι εγκατέλειψαν τη Ροδόπη Ροδόπη: Ο πιο περιφρονημένος Νομός της φτωχότερης Περιφέρειας στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της έρευνας

Ταυτότητα της έρευνας Ιούνιος 2017 Ταυτότητα της έρευνας 2017 Τύπος έρευνας Περιοχή έρευνας Μέθοδος δειγματοληψίας Ποσοτική τηλεφωνική έρευνα με τη χρήση δομημένου ερωτηματολογίου και την υποστήριξη Η/Υ Περιφέρειες Κεντρικής

Διαβάστε περισσότερα

2018, στις π.μ., έχει ως ακολούθως:

2018, στις π.μ., έχει ως ακολούθως: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 32 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Δ Η Λ Ω Σ Η Ε Κ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο Υ Τ Ο Υ Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Υ Γ Ο Ν Ε Ω Ν

Δ Η Λ Ω Σ Η Ε Κ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο Υ Τ Ο Υ Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Υ Γ Ο Ν Ε Ω Ν Δ Η Λ Ω Σ Η Ε Κ Π Ρ Ο Σ Ω Π Ο Υ Τ Ο Υ Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Υ Γ Ο Ν Ε Ω Ν ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ Σύνδεσμος Γονέων: Στοιχεία εκπροσώπου: Ονοματεπώνυμο: Θέση στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Γονέων: Τηλέφωνο επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. O περί Δημόσιας Υπηρεσίας (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του (Αρ. Φακ ).

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. O περί Δημόσιας Υπηρεσίας (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του (Αρ. Φακ ). 5 η συνεδρίαση ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Αναφορά του Προέδρου της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΕΕΤΑΑ) ΑΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 Ομάδα εργασίας Μαρίνος Σκολαρίκος (Επεξεργασία δεδομένων, συγγραφή κειμένου)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09-05-2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και τις Νέες Τεχνολογίες διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 21 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 21 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 21 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης).

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης). H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 στις 11.00 το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Ανακοίνωση Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Έχει ολοκληρωθεί στις 1μ.μ. η υποβολή ενδιαφέροντος από μέλη του Κόμματος για τα ψηφοδέλτια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β44ΘΝ-ΕΑΘ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΔΑ: Β44ΘΝ-ΕΑΘ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠ ΚΠΣ 2000-06 ΕΣΠΑ&ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ Ταχ. Δ/νση : ΚΟΡΑΗ 4 ΑΘΗΝΑ Ταχ.Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Προσφορά Υποτροφιών σε τελειόφοιτους μαθητές/τριες από Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια στην Κύπρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ 25/09/2012 ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ Είναι ένα ΟΡΓΑΝΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ, που ιδρύεται σε κάθε σχολική μονάδα, εκφράζει τους γονείς μέσα στο σχολείο και που η παρουσία του είναι νομικά κατοχυρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 23 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 23 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 23 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 12/01/2017 ΑΡΙΘ. 01/2017 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Κος Κυριάκος Χατζηβασίλης Αντιδήμαρχος Κος Βαλεντίνος Φακοντής Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΟΣ - ΞΕΚΙΝΑ ΠΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΕΤΟΣ. Συντάχθηκε απο τον/την el.pi. Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος :57 - Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ

ΚΥΠΡΟΣ - ΞΕΚΙΝΑ ΠΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΕΤΟΣ. Συντάχθηκε απο τον/την el.pi. Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος :57 - Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Λιγότεροι εκπαιδευτικοί και μαθητές στις σχολικές μονάδες Την ελπίδα ότι το Yπουργείο Παιδείας θα ζητήσει ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2012 να καλύψει όλους τους εκπαιδευτικούς που τελείωσαν

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: Π.Ι ΠΙ Αρ. Τηλ.: / Αρ. Φαξ:

Αρ. Φακ.: Π.Ι ΠΙ Αρ. Τηλ.: / Αρ. Φαξ: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: Π.Ι. 7.7.09.16 ΠΙ 7.7.09.16.5 Αρ. Τηλ.: 22402328/ 22402387 Αρ. Φαξ: 22480505 e-mail: prosxoliki@cyearn.pi.ac.cy ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η κυβερνητική πολιτική στοχεύει στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς κλάδους σπουδών σε όσο

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητικό Κέντρο Ισότητας Φύλου Cyprus Gender Research Centre

Ερευνητικό Κέντρο Ισότητας Φύλου Cyprus Gender Research Centre 3. Ψήφος σε γυναίκα υποψήφια: Το µισό σχεδόν δείγµα των ερωτηθέντων (46,) ψήφισε γυναίκα, κυρίως γιατί τις θεωρεί αξιόλογες υποψήφιες (89,7), γιατί ήθελαν να στηρίξουν και γυναίκες (83,8) και γιατί θεωρούν

Διαβάστε περισσότερα

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια, ορκίζεται ξανά νέος Πρόεδρος και νέα. Μέλη στην Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας. Με τη σημερινή

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια, ορκίζεται ξανά νέος Πρόεδρος και νέα. Μέλη στην Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας. Με τη σημερινή Σεβασμιώτατε, Κυρία Βουλευτής, ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ κ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΗΣ» ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λεωφόρος Δημητρίου Βικέλα 52 152 33 Χαλάνδρι Τηλ: 210 6878952, Fax: 210 6878840 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη 22 100 ΤΡΙΠΟΛΗ Τηλ : 2710-230000,Fax:

Διαβάστε περισσότερα