Αντιδήμαρχος. Στούππας Σάββας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αντιδήμαρχος. Στούππας Σάββας"

Transcript

1

2

3

4 Στούππας Σάββας Αντιδήμαρχος Γεννήθηκε στην Λεμεσό το Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Εμπλεκόμενος εδώ και 30 χρόνια με τα κοινά, εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές του 2011, εκ των οποίων την τελευταία εξελέγη ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Λεμεσού. Μετά από 40χρονη ευδόκιμη υπηρεσία στον Όμιλο Λαικής, αφυπηρέτησε πρόσφατα. Με τους δημότες μας πρωταγωνιστές και μπροστάρηδες, με νέα δυναμική, νέες ιδέες και κουλτούρα αντάξια της ιστορίας της Λεμεσού, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε την πράσινη ανάπτυξη και την οικολογική περιβαλλοντική βελτίωση της ποϊότητας ζωής. Συνεπώς ο εκσυγχρονισμός της πόλης είναι μονόδρομος για όλους τους Λεμεσιανούς. Αντικειμενικός σκοπός όλων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι η Λεμεσός να καταστεί σημείο αναφοράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εδώ στο νοτιότατο άκρο της Γηραιάς Ηπείρου.

5 Αγαπίου Νίκος Γεννήθηκε στο χωριό Πάνω Αρόδες-Πάφου. Είναι παντρεμένος και έχει τρείς κόρες. Εργάστηκε για 41 χρόνια στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού. Είναι πρόεδρος του συλλόγου Σπαρτιάτης, με πλούσια δράση στα κοινά της περιοχής του Απ. Ανδρέα. Πέραν των όσων έγιναν στην χρυσή πενταετία ο Δήμος ευελπιστεί να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Να καταστεί οικονομικά ανεξάρτητος για να μπορεί να προσφέρει στον άνεργο, στον άστεγο και στον δυσπραγούντα. Αναστασίου Πάνος Γεννήθηκε στην Λεμεσό το Είναι ιδρυτής και Διευθυντής της ελεγκτικής εταιρείας PMA Chartered Accountants Ltd., η οποία έχει έδρα της την Λεμεσό. Είναι ενεργό μέλος τόσο της κοινωνίας, όσο και της Νεολαίας του Δημοκρατικού Κόμματος. Όραμα μου είναι να μεταφέρω τη φωνή του παραδοσιακού Λεμεσιανού μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αριστείδου Άριστος Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και το 1992 απέκτησε τίτλο MCIM. Συμμετέχει ενεργά στα κοινά, όντας μέλος διάφορων συνδέσμων και οργανισμών και κυρίως σε οργανώσεις σχετικές με την Παιδεία. Υπηρετεί για δεύτερη συνεχόμενη θητεία ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λεμεσού. Για τη Λεμεσό που έρχεται. Αξίζει να δούμε το μέλλον της πόλης μας με αισιόδοξη ματιά, να μοιραστούμε όλοι οι Λεμεσιανοί το όνειρο μιας πόλης με περισσότερη ανθρωπιά και ποιότητα ζωής, με ίσες ευκαιρίες για όλα της τα παιδιά, μιας πόλης φιλικής και προσπελάσιμης στα άτομα με αναπηρίες, μιας πόλης με ζωντάνια, δικαιοσύνη, γαλάζια θάλασσα και πράσινες γειτονιές. Αξίζει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια πόλη με τοπική ταυτότητα και διεθνή εμβέλεια. Η Λεμεσός που έρχεται στηρίζει την αισιοδοξία της στους ίδιους τους ανθρώπους της και στην αποφασιστικότητά μας να προχωρήσουμε ενωμένοι, χωρίς ξεπερασμένες διαχωριστικές γραμμές για το αύριο που αξίζουμε. Αριστείδου Μαριέλλα Γεννήθηκε στην Λεμεσό το Κατέχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας και πτυχίο Δημοσιογραφίας διετούς φοίτησης. Είναι δραστήριο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Σωματείου ΠΑΟ Προσφύγων Λεμεσού και της Επαρχιακής Εκτελεστικής Γραμματείας του ΔΗ.ΣΥ Κερύνειας. Όραμα μου είναι να καταστεί η Λεμεσός μια πόλη σύγχρονη, Ευρωπαϊκή και ανθρώπινη, φιλική στο περιβάλλον, με ιδανικές συνθήκες ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους της. Μια πόλη ζωντανή και καθαρή, με λάμψη και ομορφιά και ένα Λεμεσιανό περήφανο που ζει και εργάζεται σ αυτή την πόλη. Αρμεύτης Γιάννης Γεννήθηκε το Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Σπούδασε Αρχιτέκτονας Mηχανικός στο ΑΠΘ στην Θεσσαλονίκη και διατηρεί γραφείο από το 1995 στην Λεμεσό. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου. Όραμα μου η μετατροπή της Λεμεσού σε ένα σύγχρονο αστικό παραθαλάσσιο οικονομικό κέντρο το οποίο να διασφαλίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, να είναι ελκυστική στους επισκέπτες της, να προσφέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας, να προβάλλει και να αναδεικνύει τον πολιτισμό μας και να προστατεύει το περιβάλλον.

6 Για τη Λεμεσό του Πολιτισμού Μια Λεμεσό με πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων οι οποίες θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και των επισκεπτών της! Μια Λεμεσό της οποίας οι κάτοικοι θα είναι περήφανοι για κάθε γωνιά της πόλης τους. Γιάλλουρος Κώστας Έγγαμος, πατέρας τριών αγοριών. Σπούδασε Οικονομικά και τα τελευταία 22 χρόνια είναι Διευθυντικό Στέλεχος στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Δημοσίων Υπαλλήλων Λεμεσού ως Εσωτερικός Ελεγκτής και μέλος του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών. Η Λεμεσός πρέπει να μετατραπεί σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη που να διατηρεί την Ελληνική Ιστορία και παράδοση, που θα διασφαλίζει την ποιότητα ζωής των δημοτών της, να διασφαλίζει το δικαίωμα της καλύτερης διαχείρισης, να προσφέρει ανάπτυξη και ίσες ευκαιρίες σε όλους τους κατοίκους της, να προσφέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας και να προστατεύει το περιβάλλον. Ζεμενίδης Αυξέντης Κατέχει πτυχίο Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών και Μάρκετινγκ και μεταπτυχιακό Δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA). Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και του Chartered Association of Certified Accountants. Εργάζεται στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού. Να βοηθήσω στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της, είτε αυτοί διαμένουν στις συνοικίες είτε εργάζονται στο κέντρο της πόλης, και η πολη να γίνει πιο ανθρώπινη, με πιο πολύ πράσινο χωρίς κυκλοφοριακά προβλήματα, προσφέροντας την ευκαιρία τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους επισκέπτες να απολαύσουν το παραλιακό της μέτωπο αλλά και την μοναδική νυκτερινή της ζωή. Θωμά Γιαννάκης Έγγαμος, με δυο παιδιά και ένα εγγόνι. Ανάμεσα σε άλλους συνδέσμους είναι και μέλος του Ε.Τ.Ε.Κ. και του Συνδέσμου Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Κύπρου. Υπηρετεί ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λεμεσού για τρίτη συνεχόμενη θητεία. Το όραμα μου για τη Λεμεσό είναι πολύ απλό. Να δω την πόλη μας να αναπτύσσεται σε μια σύγχρονη πόλη, με συνειδητούς πολίτες που να προσφέρουν για το καλό της πόλης μας. Με γνώμονα το καλό της πόλης και με αίσθημα ευθύνης συνεργαζόμαστε με το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και εργαζόμαστε με συνέπεια για την ολοκλήρωση του οράματος για μια πόλη σύγχρονη, πιο καθαρή, πιο πράσινη και πιο όμορφη. Με τη συμμετοχή του Δημότη να συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων.

7 Λοΐζος Μαυρουδής Γεννήθηκε στην Λεμεσό. Είναι νυμφευμένος και έχει δύο παιδιά. Σε νεαρή ηλικία έγινε ποδοσφαιριστής και υπηρέτησε ως αρχηγός της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού (ΑΕΛ), στην οποία αργότερα διετέλεσε ως Προπονητής και Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Εργάζεται σήμερα ως τραπεζικός υπάλληλος. Θα ήθελα να μπορώ σαν Λεμεσιανός ν απολαμβάνω την πόλη μου, να την ζω, να την χαίρομαι και να με ξεκουράζει. Να την περπατώ και να με γεμίζει. Να μην ζηλέψω καμιά άλλη πόλη. Νεοφύτου Ανδρέας Διδάσκει Λογιστική και Πολιτική Οικονομία σε φροντιστήριο που ο ίδιος ίδρυσε. Είναι Πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης Καθηγητών Οικονομικών Μαθημάτων. Δραστηριοποιείται έντονα σε οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά θέματα. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ τίμια και συλλογικά για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής της πόλης μας. Μοναδική μου έγνοια είναι ο άνθρωπος και θα είμαι πάντα κοντά στο Δημότη της πόλης μας για μια καλύτερη Λεμεσό. Παντελίδου Νίκη Γεννήθηκε στην Λεμεσό. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Ασκεί το επάγγελμα του οδοντίατρου. Έχει ανάμειξη με συνδέσμους και οργανώσεις. Υπηρετεί για δεύτερη φορά ως Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού, όπου και συμμετέχει σε πολλές επιτροπές του. Οραματίζομαι μια Λεμεσό που θα θυμάται το χτες, θα σέβεται το τώρα και θα κτίσει το μέλλον. Παπαδόπουλος Μίλτος Γεννήθηκε στην Λεμεσό. Κατέχει πτυχίο Αρχιτεκτονικής. Εξασκεί το επάγγελμα με επιτυχία σε εταιρεία που ο ίδιος ίδρυσε. Είναι μέλος στην Π.Ο.Ε.Ε.Μ. καθώς και σε άλλες οργανώσεις και συνδέσμους. Όραμα μου είναι να οδηγηθεί η Λεμεσός στο μέλλον, διατηρώντας πάντοτε τον διαχρονικό της χαρακτήρα και την ιστορική της κληρονομιά ευχάριστο περιβάλλον, και λόγω της πείρας και του επαγγέλματος, με σωστές και γρήγορες διαδικασίες.

8 Σωκράτους Μιχάλης Γεννήθηκε στην Λεμεσό. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Είναι απόφοιτος της Εθνικής Αθλητικής Ακαδημίας Σόφιας και εργάζεται ως πολιτικό επαγγελματικό στέλεχος. Εμείς φροντίζουμε, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, να είναι η πόλη μας ένα πρότυπο ανάπτυξης, χωρίς βιασμό της φύσης και χωρίς τα λάθη του παρελθόντος. Με σεβασμό στην ιστορία μας και στις παραδόσεις μας, με αγάπη για τον επισκέπτη, με πρόνοια για ένα αειφόρο μέλλον, κρατάμε το Δήμο μας ζωντανό και παλλόμενο. Τρίκκης Χάρης Κατέχει πτυχίο Οικονομικών και μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές. Είναι διευθυντικό στέλεχος εταιρείας εισαγωγής και πώλησης γυαλιών αυτοκινήτων. Υπηρετεί ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λεμεσού για δεύτερη συνεχόμενη θητεία. Στην δύσκολη για την πόλη μας πορεία των επόμενων 5 χρόνων, πρέπει όλοι μαζί, δημοτική αρχή και δημότες να συνεργαστούμε για να πετύχουμε. Όραμα μου είναι ένας Δήμος νοικοκυρεμένος και μια πόλη καλύτερη όπου όλοι θα ζούμε και θα δημιουργούμε σε καλύτερες συνθήκες και θα απολαμβάνουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

9 Ττοππουζής Πρόδρομος Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Είναι μέλος σε Συνδέσμους Γονέων δύο σχολείων, όπου και είναι εκπρόσωπος των Συνδέσμων στην Παγκύπρια Ομοσπονδία Γονέων. Θέλω μια πράσινη Λεμεσό χωρίς καυσαέριο και κυκλοφοριακή συμφόρηση η οποία θα ανήκει στους κατοίκους της, που θα μπορούν να την απολαμβάνουν και να την χαίρονται. Ζητώ την εφαρμογή κριτηρίων που θα προστατεύουν τους δημότες μας από τους ψηφοθηρικούς διορισμούς και θα στηρίζονται στην αξιοπρέπεια και τη δικαιοσύνη. Θα ήθελα τη Λεμεσό να γίνει η πόλη με την πιο χαμηλή παραβατικότητα που οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα της μέρας και της νύχτας χωρίς τον φόβο να ελλοχεύει σε κάθε τους βήμα. Χαμπουλλάς Ευγένιος Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Σπούδασε Οικονομικά και Διεθνείς Σχέσεις. Υπηρετεί ως Δημοτικός Σύμβουλος για τρίτη συνεχόμενη θητεία. Είναι μέλος σε πολλές οργανώσεις. To όραμα μου είναι να γίνει η Λεμεσός μια πόλη που να ενθουσιάζει. Να είναι φιλική, καθαρή και παράλληλα δημιουργική. Θέλουμε τη Λεμεσό να είναι το κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας, με σεβασμό στον πολιτισμό και με έντονη τοπική ταυτότητα. Έχει σημασία να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η πόλη για να της δώσουμε άλλη διάσταση, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τις δυνατότητες της κάνοντας όλους τους κατοίκους της περήφανους. Χαραλαμπίδης Νεόφυτος Είναι δικηγόρος. Κατέχει τους Μεταπτυχιακούς τίτλους Barrister-at-Law και Master στη Νομική. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του 1ου Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λεμεσού και είναι Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λεμεσού. Στόχος μου να συνεισφέρω στον μέγιστο δυνατό βαθμό για να καταστεί η Λεμεσός αντάξια των προσδοκιών των κατοίκων της σε ότι αφορά το επίπεδο ποιότητας ζωής και ελκυστικός προορισμός για τους επισκέπτες της. Όραμα μου να αναδειχθεί η Λεμεσός ως το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της νοτιοανατολικής μεσογείου. Χωματάς Χρίστος Είναι οδοντίατρος, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Υπηρετεί ως Δημοτικός Σύμβουλος από το Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Λεμεσού. Με το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη ελπίζω να συμβάλω μέσα από την επιτροπή Υγείας και Περιβάλλοντος που προεδρεύω με στόχο την μείωση των ρύπων κατά 20 % μέχρι το Ταυτόχρονα επιδιώκω να καλλιεργηθεί η περιβαλλοντική συνείδηση. Ψαράς Απόστολος Γεννήθηκε στο Βερολίνο το Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε Χημεία. Ως φοιτητής εκπροσώπησε τους συμφοιτητές του στο Διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος Χημείας και υπήρξε Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Σπουδαστών Πάτρας Στην πόλη μας τα τελευταία 15 χρόνια έχουν γίνει πολλά βήματα για να γίνει η Λεμεσός μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Στόχος είναι να επιταχύνουμε την ανάπτυξη αυτή για τους Λεμεσιανούς και όχι μόνο. Με περισσότερη επιμονή και με διάθεση οι επόμενες γενιές συμπολιτών μας, να ζούν σε μια ανθρώπινη, χωρίς διακρίσεις πόλη που να σέβεται τον δημότη της.

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

Η ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 18 ΜΑΪΟΣ 2012 Διαβάστε Ακόμα πιο ανθρώπινος Δήμος Συνέντευξη του δημάρχου Ευάγγελου Ευαγγελίδη Εκδηλώσεις στο Δήμο Αποχετευτικό μετ εμποδίων Αρθρό του Δρα Ματθαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ PROGRAMMA.indd 1 Μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλου Η Αθήνα μπορεί να γίνει μια σύγχρονη, ζωντανή πόλη. Η υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

1994 20th year Reunion. 2004 10th year Reunion. Class of. Class of. Class of. Class of. Τρίτη 1. Ιουλίου. 2014 Ώρα 21:30 Albion Ομήρου 6, Νέο Ψυχικό

1994 20th year Reunion. 2004 10th year Reunion. Class of. Class of. Class of. Class of. Τρίτη 1. Ιουλίου. 2014 Ώρα 21:30 Albion Ομήρου 6, Νέο Ψυχικό Class of 1974 40th year Reunion Class of 1984 30th year Reunion Class of 1994 20th year Reunion Class of 2004 10th year Reunion Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 Ώρα 21:30 Albion Ομήρου 6, Νέο Ψυχικό Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

αρ.τεύχους 110 / Μάρτιος 2014

αρ.τεύχους 110 / Μάρτιος 2014 αρ.τεύχους 110 / Μάρτιος 2014 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ΑΗΚ Έχει λεχθεί σε πολλές περιπτώσεις ότι το προσωπικό αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ΑΗΚ. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Βανδώρος Στυλιανός: Γαλάνης Βασίλειος: Γέρουλας Αθανάσιος: Γκολφινόπουλος Γιάννης: Ευαγγελάτου Ευτέρπη:

Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Βανδώρος Στυλιανός: Γαλάνης Βασίλειος: Γέρουλας Αθανάσιος: Γκολφινόπουλος Γιάννης: Ευαγγελάτου Ευτέρπη: Αθανασάκη Ανεζούλα (Τζούλια): Μεγάλωσε και κατοικεί στους Αγ. Αναργύρους. Είναι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών των τµηµάτων Ζωγραφικής και Κεραµικής. Επίσης σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ αρχιτέκτων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Το πρόγραμμά μας για το μέλλον της πόλης με τα μάτια στραμμένα στον άνθρωπο H πρότασή μας για να κάνουμε την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MΕΡΤΥΡΗΣ. Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης ΑΝΘΟΥΣΑ _ΓΕΡΑΚΑΣ_ΠΑΛΛΗΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MΕΡΤΥΡΗΣ. Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης ΑΝΘΟΥΣΑ _ΓΕΡΑΚΑΣ_ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MΕΡΤΥΡΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣΠΑΛΛΗΝΗ 02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Εκλογικό Κέντρο Παλλήνης Εθν. Αντιστάσεως 13 & Φειδιππίδου Εκλογικό Κέντρο Γέρακα Θεσσαλονίκης 13, πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

Mήνυμα του Προέδρου 2. Mήνυμα του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή 4. Πρόεδρος και Μέλη 6. Διεύθυνση 8. Η Εταιρική Διακυβέρνηση στη Cyta 11

Mήνυμα του Προέδρου 2. Mήνυμα του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή 4. Πρόεδρος και Μέλη 6. Διεύθυνση 8. Η Εταιρική Διακυβέρνηση στη Cyta 11 ετήσια έκθεση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Mήνυμα του Προέδρου 2 Mήνυμα του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή 4 Πρόεδρος και Μέλη 6 Διεύθυνση 8 Η Εταιρική Διακυβέρνηση στη Cyta 11 Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στη Cyta 15

Διαβάστε περισσότερα

A. Tsokkos Hotels Public Ltd

A. Tsokkos Hotels Public Ltd Leaders in Tourism TM A. Tsokkos Hotels Public Ltd Ετήσια Έκθεση 2011 πρωταράς αγία νάπα πάφος sharm el sheikh Tsokkos Group renaissance wellness & spa SAKURA 桜 ristorante italiano Mykonos greek Tavern

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ETHΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ETHΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ETHΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2013 ISSN 1450 040 X Γενική εποπτεία: Εποπτεία: Επιμέλεια έκδοσης: Γλωσσική επιμέλεια: Ολυμπία Στυλιανού Γενική Διευθύντρια Υπουργείου Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 18 MAH 2014 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Γεννήθηκε στην Πτερούντα Μυτιλήνης το 1943 και ζει στη Ν. Σμύρνη από το 1945. Τελείωσε την Ευαγγελική και σπούδασε Χημεία στην Αθήνα. Ανήκει στη γενιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012. Α. TSOKKOS HOTELS PUBLIC LTD Leaders in Tourism

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012. Α. TSOKKOS HOTELS PUBLIC LTD Leaders in Tourism ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2012 Α. TSOKKOS HOTELS PUBLIC LTD Leaders in Tourism TM πρωταράς αγία νάπα πάφος sharm el sheikh Tsokkos Group renaissance wellness & spa Περιεχόμενα 4-5 6-7 8 9 11-20 21-23 24 Χαιρετισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Άνοιξη 2014 Διανέμεται Δωρεάν ISSN 1450-3174

Ενημερωτικό Δελτίο Άνοιξη 2014 Διανέμεται Δωρεάν ISSN 1450-3174 Ενημερωτικό Δελτίο Άνοιξη 2014 Διανέμεται Δωρεάν ISSN 1450-3174 Περιεχόμενα Χαιρετισμός Μήνυμα του Δημάρχου Ανδρέα Χρίστου Σελ. 3 Αναπτυξιακά έργα Σελ. 4-6 Γραμμικό Πάρκο Γαρύλλη Σελ. 4 Μαραθώνιος Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Αναγέννηση \ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΉ ΚΊΝΗΣΗ

Δημοτική Αναγέννηση \ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΉ ΚΊΝΗΣΗ ( / ^ γ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝ Χ., 3ΥΣ 5 ΝΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ - ΙΔΡΥΤΗΣ: ΠΑΝ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣΙ ΕΚΔΟΤΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ * ΕΔΡΑ: ΠΙΤΣΙΝΙΑΝΙΚΑ ΚΥΘΗΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Υποψήφια Περιφερειάρχης Φωτεινή-Νιόβη Παυλίδου Η Νιόβη Παυλίδου είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

DE LA SALLE ALUMNI ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

DE LA SALLE ALUMNI ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 DE LA SALLE ALUMNI ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 04 Ας έρθουμε πιο κοντά Editorial 05 Μου έδωσε τα πάντα Του Στέλιου Συμεωνίδη 06 Μαθητής, μοναδικός και ανεπανάληπτος

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Διεθνές Πανεπιστήμιο για το Βιο-Περιβάλλον Πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Μάθησης Σχόλια συμμετεχόντων για το μάθημα «Πράσινος Μισθός» Α Κύκλος 2012 Το μάθημα εκτός από πολύ ευχάριστο,

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι

Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι Δ η μ ο τ ι κ έ ς Ε κ λ ο γ έ ς 2 0 1 4 Αξίζουμε έναν καλύτερο δήμο! υ π ο ψ ή φ ι ο ς δ ή μ α ρ χ ο ς Π ε ν τ έ λ η ς Πολίτες των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες, Ανδρέας Χρίστου Πρόεδρος ΣΑΛΑ. Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες, Ανδρέας Χρίστου Πρόεδρος ΣΑΛΑ. Φίλες και Φίλοι, Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες, Η παρούσα έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού Αμαθούντας γίνεται μέσα στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας μας για διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο πόλης ο Στρόβολος

Πρότυπο πόλης ο Στρόβολος ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2011 - ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 24 - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Πρότυπο πόλης ο Στρόβολος Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στο δημότη Ευρωπαϊκή Δράση για τα Ναρκωτικά Δράσεις πρόληψης από το Δήμο Στροβόλου Ο Δήμος Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Σ Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Η

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Σ Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Σ Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Η Ιδρυτική Διακήρυξη Συνδημότισσες- Συνδημότες, Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, πραγματοποιούνται σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ερωτόκριτος (και άλλα έργα της Κυπριακής Γραμματείας) Η ανάπτυξη της πανεπιστημιούπολης. Το χθες, το σήμερα και το αύριο

Ο Ερωτόκριτος (και άλλα έργα της Κυπριακής Γραμματείας) Η ανάπτυξη της πανεπιστημιούπολης. Το χθες, το σήμερα και το αύριο Τ Ε Υ ΧΟ Σ 1, Φ Ε Β Ρ Ο ΥΑ Ρ Ι Ο Σ 2 0 0 8 Ο Ερωτόκριτος (και άλλα έργα της Κυπριακής Γραμματείας) Η ανάπτυξη της πανεπιστημιούπολης Το χθες, το σήμερα και το αύριο ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Με το νέο έτος

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογές ΕΤΕΚ 2014. Φωτορεπορτάζ από τις Εκλογές της 15ης Ιουνίου 2014

Εκλογές ΕΤΕΚ 2014. Φωτορεπορτάζ από τις Εκλογές της 15ης Ιουνίου 2014 * Ταχυδρομικό τέλος πληρωμένο * Ανοικτό αντικείμενο για Κύπρο /Αρ. Άδειας 98 * Κλειστό αντικείμενο για Κύπρο /Αρ. Άδειας 34 * Ανοικτό αντικείμενο για Εξωτερικό /Αρ. Άδειας 52 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Μήνυμα Δημάρχου. Διαβάστε ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

H ΑΘΗΕΝΟΥ. Μήνυμα Δημάρχου. Διαβάστε ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ H ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚEI ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔIΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΥΡΟΪ ΛΕΥΚΩΣΙΑ Μήνυμα Δημάρχου «Συνεχίζουμε με υπομονή και αισιοδοξία προσβλέποντας σε καλύτερες μέρες» Συνδημότισσες,

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 19 Φεβρουαρίου 2015

Αθήνα 19 Φεβρουαρίου 2015 Αθήνα 19 Φεβρουαρίου 2015 1. Ευρωπαϊκό έργο «High Heels»... 4 2. Πρόγραµµα Συνεδρίου «Tips4Skills»... 5 3. Οµιλητές Συνεδρίου «Tips4Skills»... 6 4. Τοποθετήσεις: Γυναίκες στον Κατασκευαστικό Κλάδο... 12

Διαβάστε περισσότερα

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Χρυσαφίδης Παντρεμένος και πατέρας 1 παιδιού. Γεννήθηκε στη Σύρο το 1959. Απ το 1973 εργαζόταν τα καλοκαίρια στο Νεώριο. Τελείωσε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Albert Einstein Κατεβάστε εκδόσεις του Πανεπιστήμιου στο κινητό σας Κατεβάστε την εφαρμογή του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο. Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο. Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ δελτίο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 73 ΙΟΥΛΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ISSN 1450-1295 (print), ISSN 1986-3829 (online) ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Δωρεάν διάθεση βιβλίου ΠΣΣΕ Όλα για το Παιδί στο Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός

Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός ΕΡΓΟ : «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Αλίμου» ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : Δήμος Αλίμου ΤΙΤΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ : Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός ΜΑΡΤΙΟΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Α - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: 1. Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα