ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ"

Transcript

1 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (Ε.Ι.Ο.) ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ 86.1(a) ΤΩΝ RRS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 2011 Οι παρούσες διατάξεις ισχύουν μέχρι την 1/3/2012 για όλους τις διοργανώσεις ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης στην Ελλάδα που διοργανώνονται από Ομίλους μέλη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και περιλαμβάνονται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων της ΕΑΘ/ΕΙΟ έτους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Στις διοργανώσεις ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης, ισχύουν οι ακόλουθοι κανονισμοί όπως αυτοί ισχύουν την περίοδο διεξαγωγής της διοργάνωσης: 1.1 Οι κανόνες, όπως αυτοί ορίζονται από τους Διεθνείς Κανονισμούς Ιστιοδρομιών της ISAF (RRS). 1.2 Ο Ειδικός Κανονισμός Ασφάλειας για αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας (ISAF Offshore Special Regulations) Από τη δύση έως την ανατολή του ηλίου, ο Διεθνής Κανονισμός Αποφυγής Συγκρούσεων στη Θάλασσα αντικαθιστά το Μέρος 2 των RRS. 1.4 Τα έγγραφα της διοργάνωσης δεν μπορούν να τροποποιήσουν τον παρόντα κανονισμό. Τροποποιήσεις είναι δυνατόν να γίνουν σε ειδικές περιπτώσεις, αφού ο διοργανωτής λάβει σχετική άδεια από την ΕΙΟ/ΕΑΘ. Μια τέτοια άδεια θα πρέπει να δημοσιευθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της διοργάνωσης. 2. ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ 2.1 Οποιοδήποτε σκάφος φέρει εξαιτίας χορηγίας διαφήμιση, σύμφωνα με τον κώδικα διαφήμισης της ISAF, θα πρέπει να καταβάλει παράβολο σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. 2.2 Κατάλογος των εν ισχύι χορηγιών δημοσιεύεται στις ιστοσελίδες της ΕΙΟ/ΕΑΘ. 2.3 Όταν μια διαφήμιση δεν είναι δυνατόν να αφαιρεθεί πρέπει να διαγράφεται. 3. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΦΩΝ 3.1 Τα αγωνιζόμενα σκάφη πρέπει να διαθέτουν την ελάχιστη προβλεπόμενη από τον νόμο Ν 2743/99 ασφαλιστική κάλυψη έναντι τρίτων. Αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του σκάφους πρέπει να συνοδεύει τη δήλωση συμμετοχής του σκάφους στην διοργάνωση. 3.2 Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να καλύπτει ρητά την αστική ευθύνη έναντι τρίτων κατά την συμμετοχή του σκάφους σε αγώνες ιστιοπλοΐας ή η αστική ευθύνη να καλύπτεται σύμφωνα με το Institute Yacht Clauses Cl 11.

2 4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Οι ιστιοδρόμίες πρέπει να διεξάγονται στις ημερομηνίες που αναφέρονται στο ετήσιο πρόγραμμα αγώνων που εκδίδει η ΕΑΘ/ΕΙΟ. Για τη διεξαγωγή ιστιοδρομίας σε διαφορετική ημερομηνία ο διοργανωτής πρέπει να ζητήσει σχετική άδεια από την ΕΑΘ/ΕΙΟ. 5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 5.1 Δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας, έχουν όσα σκάφη ανήκουν σε μια κλάση ή έχουν έγκυρο πιστοποιητικό καταμέτρησης κατά ORC International ή ORC Club ή IRC. 5.2 Κάθε σκάφος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο σε μία κατηγορία καταμέτρησης (ORC International, ORC Club, IRC) σε κάθε διοργάνωση. Δεν επιτρέπεται η έκδοση παραλλήλων αποτελεσμάτων (το ίδιο σκάφος να βαθμολογείται σε περισσότερες από μία κατηγορίες καταμέτρησης), εκτός εάν σε μία κατηγορία καταμέτρησης δεν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών προκειμένου η ιστιοδρομία να είναι έγκυρη Στην περίπτωση αυτή ο διοργανωτής πρέπει να ανακοινώσει την έκδοση παραλλήλων αποτελεσμάτων μέχρι τις 21:00 της προηγούμενης ημέρας της ημερομηνίας εκκίνησης. Στην ανακοίνωση αυτή μπορεί να αναφερθεί η επιλογή του διοργανωτή ομίλου για την κατηγορία καταμέτρησης της οποίας τα αποτελέσματα θα ληφθούν υπόψη για τον υπολογισμό της ετήσιας κατάταξης Εάν ο διοργανωτής δεν επιλέξει κατηγορία καταμέτρησης, τότε αυτοδικαίως θα ληφθούν υπόψη για τον υπολογισμό της ετήσιας κατάταξης τα αποτελέσματα της κατηγορίας καταμέτρησης με τις περισσότερες συμμετοχές. Εάν αυτές είναι ισάριθμες τότε λαμβάνεται υπόψη η κατηγορία με τα περισσότερα εκκινήσαντα σκάφη. Εάν και αυτές είναι ισάριθμες τότε λαμβάνεται υπόψη η κατηγορία με τα περισσότερα τερματίσαντα σκάφη. 5.3 Σε κάθε σκάφος πρέπει να επιβαίνουν τουλάχιστον δυο ιστιοπλόοι κάτοχοι αθλητικών ταυτοτήτων εκ των οποίων ο ένας πρέπει να είναι ο κυβερνήτης ή ο εντεταλμένος εκπρόσωπός του. 6. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 6.1 Δικαίωμα έκδοσης πιστοποιητικού ORC International και IRC έχουν όλα τα σκάφη. 6.2 Δικαίωμα έκδοσης πιστοποιητικού ORC Club έχουν: Όλα τα σκάφη με GPH >= Τα σκάφη με GPH < 700 που διαθέτουν μεγίστη και πλωριά πανιά μόνο από πολυεστερικό υλικό και δεν περιέχουν υλικά όπως Kevlar, Carbon κλπ. 6.3 Για πιστοποιητικά ORC η κατηγορία που έχει επιλεχθεί με την έκδοση του πιστοποιητικού 2011 (International ή Club) ακολουθείται η ίδια για όλο το αθλητικό έτος μέχρι τη λήξη του πιστοποιητικού.

3 6.4 Για την έκδοση πιστοποιητικών για το έτος 2011 είναι απαραίτητη και η βεβαίωση του οικείου Ομίλου ότι το σκάφος ανήκει στην δύναμή του. Εναλλακτικά ο Όμιλος μπορεί να αποστέλλει συγκεντρωτικά την κατάσταση των σκαφών που ανήκουν στη δύναμή του. 6.5 Μπορεί να εκδοθεί προσωρινό πιστοποιητικό με περιορισμένο διάστημα ισχύος για τοπικές διοργανώσεις ή λόγω ειδικών συνθηκών. 7. ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ 7.1 Σε όλες τις διοργανώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αγώνων της ΕΑΘ/ΕΙΟ πρέπει να ελέγχεται τουλάχιστον το 10% των συμμετεχόντων σκαφών. 7.2 Κάθε φύλλο ελέγχου που πραγματοποιήθηκε θα πρέπει να υποβάλλεται στην ΕΑΘ/ΕΙΟ. 8. ΑΡΙΘΜΟΙ ΙΣΤΙΩΝ O διακριτικός αριθμός του σκάφους χορηγείται από την ΕΑΘ/ΕΙΟ. 9. ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΩΝΩΝ Η Προκήρυξη και οι Οδηγίες Πλου συνιστάται να συντάσσονται σύμφωνα με τα πρότυπα Κ και L των Διεθνών Κανόνων Ιστιοδρομιών ή με βάση τα πρότυπα που είναι δημοσιευμένα στο site της ΕΙΟ 10. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ 10.1 Η σύνθεση της Επιτροπής Ενστάσεων και της Επιτροπής Αγώνων πρέπει να αναφέρεται στις Οδηγίες Πλου ή να δημοσιεύεται στον επίσημο πίνακα ανακοινώσεων της διοργάνωσης πριν την εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας Η ΕΑΘ/ΕΙΟ συνιστά στους Διοργανωτές Ομίλους Διεθνών αγώνων ανοικτής θαλάσσης, που επιθυμούν οι αποφάσεις της Επιτροπής Ενστάσεων να είναι τελεσίδικες, να συστήνουν μία Διεθνή Επιτροπή Ενστάσεων. 11. ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΑΣΕΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 11.1 Για να θεωρηθεί έγκυρη μία ιστιοδρομία πρέπει δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον πέντε και να εκκινήσουν τουλάχιστον τρία σκάφη O διοργανωτής έχει δικαίωμα να διαχωρίσει τις κλάσεις σκαφών, ανάλογα με τη συμμετοχή Σε κάθε κλάση θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον πέντε σκάφη Διαχωρισμός στόλου καταμετρημένων σκαφών ORC International Ο διοργανωτής μπορεί να διαχωρίσει τα καταμετρημένα κατά ORC International σκάφη ως εξής: Σε κλάσεις ανάλογες με το βαθμό ικανότητας τους GPH.

4 Κατηγορία ORC-Ι A & Κατηγορία ORC-Ι N, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο 01/06 της ΕΑΘ/ΕΙΟ Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θεωρήσει κατάλληλο με βάση τις ORC Club IRC ιδιαιτερότητες των συμμετοχών. Ο διοργανωτής μπορεί να διαχωρίσει τα καταμετρημένα κατά ORC Club σκάφη σε κλάσεις ανάλογες με το βαθμό ικανότητας τους GPH ή με όποιο τρόπο θεωρήσει κατάλληλο με βάση τις ιδιαιτερότητες των συμμετοχών. Ο διοργανωτής μπορεί να διαχωρίσει τα καταμετρημένα κατά IRC σκάφη σε κλάσεις ανάλογα με το βαθμό ικανότητας τους TCC, ανάλογα με το συντελεστή Hull Factor, ανάλογα με το συντελεστή DLR, με συνδυασμό των παραπάνω ή με όποιο τρόπο θεωρήσει κατάλληλο με βάση τις ιδιαιτερότητες των συμμετοχών Συνιστάται τα όρια διαχωρισμού των κλάσεων να ορίζονται με τρόπο ώστε όμοια σκάφη με την ίδια κατηγορία καταμέτρησης (π.χ. για σκάφη Χ35, Platu 25, J/24) να συμμετέχουν στην ίδια κλάση Όταν λόγω μικρής συμμετοχής δεν συμπληρώνονται κατηγορίες σκαφών ORC International & ORC Club, ο διοργανωτής πρέπει να συγχωνεύσει τις δυο κατηγορίες χωρίς επιβολή ποινής σε κάποια κατηγορία Η Κατάσταση των Συμμετεχόντων Σκαφών, που περιλαμβάνει τους βαθμούς ικανότητας των σκαφών και την τυχόν υποδιαίρεσή τους σε κλάσεις, πρέπει να ανακοινώνεται με τις Οδηγίες Πλου ή τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη της πρώτης ιστιοδρομίας της διοργάνωσης. 12. ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ 12.1 Το χρονικό όριο τερματισμού της ιστιοδρομίας συνιστάται να υπολογίζεται για κάθε σκάφος ως εξής: ORC International και ORC Club: Το διπλάσιο του συντελεστή GPH επί το μήκος της διαδρομής της ιστιοδρομίας σε ναυτικά μίλια IRC: Το διπλάσιο του συντελεστή BSF επί το μήκος της διαδρομής της ιστιοδρομίας σε ναυτικά μίλια Οι διοργανωτές πρέπει να αναγράφουν το τύπο που υπολογίζουν το χρονικό όριο τερματισμού κάθε ιστιοδρομίας στις οδηγίες πλου Τα χρονικά όρια των συμμετεχόντων σκαφών πρέπει να ανακοινώνονται τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση της ιστιοδρομίας που αφορούν. 13. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ORC 13.1 Η διόρθωση χρόνου πρέπει να γίνεται με έναν από τους τρόπους που προβλέπει ο ORC Το σύστημα διόρθωσης χρόνου πρέπει να αναφέρεται στην Προκήρυξη των Αγώνων.

5 13.3 Στην περίπτωση επιλογής του συστήματος Επιλογή Πλεύσεων Διαδρομής - Constructed Course ο διοργανωτής πρέπει να ορίσει ένα εναλλακτικό σύστημα διόρθωσης χρόνου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που επικρατεί εκτεταμένη άπνοια ή δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία κατά την κρίση της επιτροπής αγώνων, για τη χρήση του συστήματος Επιλογή Πλεύσεων Διαδρομής - Constructed Course Ο διοργανωτής μπορεί να ζητήσει από τα σκάφη να καταθέσουν έντυπο πλεύσεων διαδρομής. Η χρήση των εντύπων που θα κατατεθούν είναι στην κρίση της επιτροπής αγώνων και δεν αποτελεί αιτία για αίτηση επανόρθωσης από τους αγωνιζόμενους Η επιτροπή αγώνων πρέπει να ανακοινώσει μαζί με τα αποτελέσματα, τα στοιχεία τα οποία χρησιμοποίησε για τον υπολογισμό της διόρθωσης χρόνου (πλεύσεις, ένταση ανέμου, απόσταση κλπ). Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να αποστέλλονται μαζί με τα αποτελέσματα και στην ΕΑΘ/ΕΙΟ. 14. ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Ο διοργανωτής πρέπει να ορίσει στην Προκήρυξη του Αγώνα το σύστημα βαθμολογίας, καθώς και το εάν η κατάταξη των κλάσεων θα προκύπτει από τη γενική κατάταξη ή εάν θα υπολογίζεται ανεξάρτητα. Στη γενική κατάταξη και στην κατάταξη των κλάσεων πρέπει να εφαρμόζεται υποχρεωτικά το ίδιο σύστημα βαθμολογίας. 15. ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 15.1 Για παραβάσεις που χαρακτηρίζονται μικρές ή ασήμαντες κατά την κρίση των επιτροπών ενστάσεων και σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκάστοτε κλάσης, μπορεί να μην επιβληθεί ποινή Για παραβάσεις που δεν χαρακτηρίζονται μικρές ή ασήμαντες, κατά την κρίση των επιτροπών ενστάσεων και σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκάστοτε κλάσηςμπορεί να επιβληθεί ποινή από 50% επί της θέσης μέχρι και ακύρωση του σκάφους από την ιστιοδρομία. 16. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΓΩΝΑ 16.1 Κάθε σκάφος που εγκαταλείπει μία ιστιοδρομία για οποιοδήποτε λόγο, πρέπει να ειδοποιήσει την επιτροπή αγώνα το συντομώτερο δυνατόν Σκάφος που εγκαταλείπει μία ιστιοδρομία οφείλει να υψώσει την Εθνική του σημαία. 17. ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 17.1 Εντός 20 ημερών από την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, ο διοργανωτής πρέπει να καταθέσει στην ΕΑΘ/ΕΙΟ αντίγραφα των παρακάτω σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή: 1. Προκήρυξη, Οδηγίες Πλου και τυχόν τροποποιήσεις τους. 2. Φύλλα Έναρξης Ιστιοδρομιών (Κατάσταση Συμμετεχόντων Σκαφών, Χρονικά Όρια Τερματισμού για κάθε ιστιοδρομία). 3. Αποτελέσματα Γενικής κατάταξης για κάθε κατηγορία καταμέτρησης και για κάθε ιστιοδρομία. Θα πρέπει να αναγράφεται το είδος της διαδρομής (ελεγχόμενος

6 στίβος ή ελεύθερη πλέυση) κάθε ιστιοδρομίας, σύμφωνα με τους κανονισμούς ετήσιας κατάταξης της ΕΑΘ. 4. Φύλλα Επιθεώρησης των σκαφών στα οποία έγινε έλεγχος ή έκθεση ελέγχου του διενεργήσαντος την επιθεώρηση για κάθε σκάφος. 5. Αντίγραφα τυχόν ενστάσεων με τις σχετικές αποφάσεις της Επιτροπής Ενστάσεων. 6. Κατάσταση πληρωμάτων συμμετεχόντων σκαφών με συμπληρωμένο των αριθμό δελτίου αθλητή και τον όμιλο στον οποίο ανήκει Ο διοργανωτής όμιλος πρέπει να καταθέσει στην ΕΑΘ/ΕΙΟ τα πρωτότυπα έγγραφα των αποτελεσμάτων των ιστιοδρομιών και των καταστάσεων συμμετεχόντων σκαφών και πληρωμάτων σε εύθετο χρόνο Μη τήρηση του άρθρου 17.1 συνεπάγεται απόδοση μειωμένου συντελεστή βαρύτητας των ιστιοδρομιών του διοργανωτή ομίλου στην ετήσια κατάταξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Για κάθε παράβαση του άρθρου 17.1 ο συντελεστής βαρύτητας του ομίλου μειώνεται κατά ένα δέκατο της μονάδας. Ιστιοδρομίες οι οποίες ενσωματώνονται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων εκπρόθεσμα έχουν συντελεστή βαρύτητας 0, Αποτελέσματα ιστιοδρομιών που περιλαμβάνουν το ίδιο σκάφος σε περισσότερες από μία κατηγορίες καταμέτρησης θα καταχωρίζονται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της παραγράφου 5.2 του παρόντος κανονισμού Συντελεστές βαρύτητας ιστιοδρομιών για το 2011: Από την 1 η Ιανουαρίου μέχρι και την 30 η Ιουνίου 2011 θα ισχύουν οι συντελεστές βαρύτητας που έχει ήδη αποφασίσει η ΕΑΘ. Οι συντελεστές θα επαναξιολογηθούν βάση της συμμόρφωσης των Ομίλων με τα ανωτέρω άρθρα για διοργανώσεις μέχρι τις 30/6/ Από την 1 η Ιουλίου μέχρι και την 31 η Δεκεμβρίου 2011 θα ισχύσουν οι νέοι συντελεστές βαρύτητας που θα προκύψουν από την επαναξιολόγηση.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (Ε.Ι.Ο.) ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ 86.1(a) ΤΩΝ RRS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 2012 Οι παρούσες διατάξεις ισχύουν μέχρι την 1/3/2013 για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (EIO/EAΘ) ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ 86.1(a) ΤΩΝ RRS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 2013 Οι παρούσες διατάξεις ισχύουν μέχρι την 1/3/2014 για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Α.Θ. ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 2017 Οι παρούσες διατάξεις ισχύουν μέχρι την 1/3/2018 για όλους τους αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης στην Ελλάδα που διοργανώνονται από Ομίλους μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Α.Θ. ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 2018 Οι παρούσες διατάξεις ισχύουν μέχρι την 1/3/2019 για όλους τους αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης στην Ελλάδα που διοργανώνονται από Ομίλους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Α.Θ. ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 2019 Οι παρούσες διατάξεις ισχύουν μέχρι την 1/3/2020 για όλους τους αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης στην Ελλάδα που διοργανώνονται από Ομίλους-μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ προκηρύσσει τον αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης «ΚΕΚΡΟΠΙΑ» την Κυριακή 06/10/2013

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. Ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ προκηρύσσει τον αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης «ΚΕΚΡΟΠΙΑ» την Κυριακή 06/10/2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφεία: Ι. Σταΐκου & Γρίβα 2, 301 00 Αγρίνιο Εγκαταστάσεις: Λίμνη Τριχωνίδα. Πύργος Καινούργιου Αγρινίου Τηλ.: 26410 44433 Fax: 26410 39938 e-mail: iodesailing@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Γ ΟΛ Ε Μ Η Σ» Κυριακή 02 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Γ ΟΛ Ε Μ Η Σ» Κυριακή 02 Ιουλίου 2017 ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Γ ΟΛ Ε Μ Η Σ» Κυριακή 02 Ιουλίου 2017 1 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας προκηρύσσει τον αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας «ΓΟΛΕΜΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Κ Ε Κ Ρ Ο Π Ι Α» Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Κ Ε Κ Ρ Ο Π Ι Α» Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφεία: Ι. Σταΐκου & Γρίβα 2, 301 00 Αγρίνιο Εγκαταστάσεις: Λίμνη Τριχωνίδα. Πύργος Καινούργιου Αγρινίου Τηλ.: 26410 44433 Fax: 26410 39938 e-mail: iodesailing@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Χανιά 01-03/05/2015 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρεθύμνου, με την υποστήριξη της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ»

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΓΟΛ Ε Μ Η Σ» Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΓΟΛ Ε Μ Η Σ» Κυριακή 21 Απριλίου 2019 Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας Μαρίνα Λευκάδας, 31100 Τηλ./Φαξ: 26450-25660 Email: nolefkada@gmail.com, website: www.nole.gr Μέλος της Ε.Ι.Ο., Σωματείο Αναγνωρισμένο από την Γεν. Γραμ. Αθλητισμού ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500 Τηλ/Fax : 22920 69500 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ Καλλιθέα 22/5/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ O Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής του Πρωταθλήματος είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής του Πρωταθλήματος είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΟΝΙΟΥ 2014 ORC Int & ORC Club Κέρκυρα 24 26 Οκτωβρίου 2014 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο, 19500 Τηλ/Fax: 22920 69500 info@naol.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2014 11 13 Απριλίου 2014 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2014 για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΪ ΝΙΚΟΛΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΪ ΝΙΚΟΛΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΪ ΝΙΚΟΛΑ» ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης ΑΪ ΝΙΚΟΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη αγώνα Περίπλους Nησίδων 2015

Προκήρυξη αγώνα Περίπλους Nησίδων 2015 Προκήρυξη αγώνα Περίπλους Nησίδων 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου προκηρύσσει τον αγώνα που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των νήσων Αιγαίου της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας (ΕΙΟ) ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 -

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ 08* ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ 13-14 Οκτωβρίου 2012-2 - 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνα Aegean Regatta 2012, Αυγούστου 2012

Προκήρυξη Αγώνα Aegean Regatta 2012, Αυγούστου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Προκήρυξη Αγώνα «Aegean Regatta 2012» 18 24 Αυγούστου 2012 H Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

«ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 14-15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όµιλος Πειραιώς προκηρύσσει αγώνα µε πλήρωµα δύο (2) ατόµων «Ανδρέα Ζιρώ» για σκάφη ORC International,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 Ρόδος, Μάρτιος 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 18 Μαρτίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 18 Μαρτίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 18 Μαρτίου 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ O Ναυταθλητικός Όμιλος Δελφινάριο διοργανώνει ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης στις 18 Μαρτίου 2012 στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 5 AΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 5 AΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις μνήμη Ιωάννη Καραπέτη» 5 AΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ O Ναυταθλητικός Όμιλος Δελφινάριο διοργανώνει ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης στις 5 Απριλίου 2015 στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2012»

«ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2012» Iστιοπλοϊκός Aγώνας Aνοιχτής Θάλασσας για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORC i, ORC club, IRC «ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2012» Σάββατο 5 Μαΐου 2012 Aγώνας ελεγχόμενου θαλάσσιου στίβου Tρίγωνο ευθυγραμμισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 2. ΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 2. ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ναυταθλητικός Όµιλος ελφινάριο διοργανώνει αγώνα για σκάφη ισοζυγισµένα κατά ORC International, IRC, ORC Club στις 20 & 21 Σεπτεµβρίου 2014, εις µνήµη Ηλία Μαντούβαλου. 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 Το πρωτάθληµα συνδιοργανώνεται από τον Ναυτικό Αθλητικό Όµιλο Καλαµαριάς Θεσσαλονίκης, τον Ναυτικό Όµιλο Ανοιχτής Θάλασσας και τον Ναυτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 Ρόδος, Απρίλιος 2014 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ CRETAN UNION CUP 2015 23 29 Mαϊου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ»

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΙ» 25-27 Μαρτίου, 2011 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ (3/3/2011) Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων (ΝΟΧ) και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρεθύμνου (ΙΟΡ) διοργανώνουν και προκηρύσσουν από κοινού

Διαβάστε περισσότερα

Iστιοπλοϊκός Aγώνας Aνοιχτής Θάλασσας για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORCclub, IRC ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2013»

Iστιοπλοϊκός Aγώνας Aνοιχτής Θάλασσας για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORCclub, IRC ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2013» Αττικός Ναυτικός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Α.Ν.Ο.Ι.Α.Θ.) Iστιοπλοϊκός Aγώνας Aνοιχτής Θάλασσας για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORCclub, IRC ΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2013» Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ εις μνήμη Νίκου Σαρικαβάζη Από το 2013 ο Όμιλος μας καθιερώνει την απονομή ΚΥΠΕΛΛΩΝ εις μνήμη Νίκου Σαρικαβάζη, για την συνολική κατάταξη των συμμετεχόντων σκαφών,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ ORC Int & ORC Club 25/4/2018 & 2/5/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ ORC Int & ORC Club 25/4/2018 & 2/5/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ 2018 ORC Int & ORC Club 25/4/2018 & 2/5/2018 Κέρκυρα 20 Μαρτίου 2018 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών προκηρύσσει τους Αγώνες Όρτσα-Πρύμα για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

PIERO PIERRONI 2015. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ PIERO PIERRONI Λαύριο Κακιά Θάλασσα Λαύριο Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

PIERO PIERRONI 2015. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ PIERO PIERRONI Λαύριο Κακιά Θάλασσα Λαύριο Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 PIERO PIERRONI 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ PIERO PIERRONI Λαύριο Κακιά Θάλασσα Λαύριο Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής προκηρύσσει τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC. 13-14-15 Ιουνίου 2014. Επίδαυρος 2014.

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC. 13-14-15 Ιουνίου 2014. Επίδαυρος 2014. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC 13-14-15 Ιουνίου 2014 Επίδαυρος 2014 Διοργανωτής Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας Φάληρο Αίγινα Νέα Επίδαυρος

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής Τηλ/Fax : 22920 69500 E-Mail naol@otenet.gr Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2019 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis.gr ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ Σάββατο 12/9/2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι του Νότιου Ευβοικού : Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας (Ι.Ο.Α.Θ.Α), Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 30 Ιουνίου 8 Ιουλίου 2012 Βουλιαγμένη Πάρος Ίος Σίφνος Πάτροκλος 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

3. ΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3.1 ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλα τα καταµετρηµένα κατά ORCi, ORC Club ή IRC ιστιοφόρα σκάφη ανοιχτής θάλασσας. 3.2 Τ

3. ΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3.1 ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλα τα καταµετρηµένα κατά ORCi, ORC Club ή IRC ιστιοφόρα σκάφη ανοιχτής θάλασσας. 3.2 Τ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ναυταθλητικός Όµιλος ελφινάριο διοργανώνει αγώνα για σκάφη ισοζυγισµένα κατά ORC International, IRC, ORC Club στις 21 & 22 Σεπτεµβρίου 2013, εις µνήµη Ηλία Μαντούβαλου. 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 -

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ 06* ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ 16-17 Οκτωβρίου 2010-2 - 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2012 6 8 Απριλίου 2012 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2012 για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2012 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Όµιλος Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ.) και ο ήµος Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

*ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ*

*ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ* Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ* 22-23 Οκτωβρίου 2016 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος (ΝΑΟΠ) προκηρύσσει τον αγώνα «ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2012 15-16 Σεπτεμβρίου 2012 διοργανωτές Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2017 9 11 Ιουνίου 2017 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας προκηρύσσει τον αγώνα «Επίδαυρος 2017» για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας-Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας-Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης Ναυτικός Όμιλος Καβάλας-Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Regatta Θρακικού Πελάγους» 3-4-5 Ιουνίου 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Οι ΝΟΚ-ΝΟΑ-ΟΦΘΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή Θάλασσα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΟΝΙΟΥ 2017

Ανοικτή Θάλασσα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΟΝΙΟΥ 2017 Ανοικτή Θάλασσα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΟΝΙΟΥ 2017 12/10/2017 ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΟΝΙΟΥ 2017» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΜΙΛΟΙ 1.1. Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων, ο Ιστιοπλοϊκός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ. GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 2014 ORCi, ORC Club, ORC Non Spinnaker, IRC

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ. GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 2014 ORCi, ORC Club, ORC Non Spinnaker, IRC ΝΑΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΛΚΥΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 2014 ORCi, ORC Club, ORC Non Spinnaker,

Διαβάστε περισσότερα

23η Δ.Ι.Ε.ΙΟΝΙΟΥ 2011

23η Δ.Ι.Ε.ΙΟΝΙΟΥ 2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 23η Δ.Ι.Ε.ΙΟΝΙΟΥ 2011 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ι.Ο. Πατρών, ο Ι.Ο. Κέρκυρας, ο Π.Ο.Ι.Α.Θ. παράρτημα Κέρκυρας, ο ΝΑ.Ο. Κεφαλονιάς-Ιθάκης, ο Α.Ο. Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και ο Α.Ν.Ο. Ζακύνθου προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΑΡΣΙΔΑΣ 2018 ΛΑΥΡΙΟ Ν. ΑΡΣΙΔΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΑΡΣΙΔΑΣ 2018 ΛΑΥΡΙΟ Ν. ΑΡΣΙΔΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 1 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500. Τηλ/Fax : 2292069500 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ν.ΑΡΣΙΔΑΣ 2018 ΛΑΥΡΙΟ Ν. ΑΡΣΙΔΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΕΩΡΙΟ ΜΟΡΟ ΟΔΟΣ ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ TΗΛ-ΦΑΞ 2821040265 HANIA SAILING CLUB NEORIO MORO AKTI ENOSEOS STREET VENETIAN HARBOR XANIA TEL-FAX 2821040265 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» Σεπτεμβρίου 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500 Τηλ/Fax: 22920 69500 ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» 12-14 Σεπτεμβρίου 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500. Τηλ/Fax : 2292069500 1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ 2017» ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ Ν. ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ 8 /10/2017 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝA ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝA ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝA ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗΣ 2018 9 10 Ιουνίου 2018 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1.1. Ο Ι.Ο. Κέρκυρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Δρόμοι

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016 Περιλαμβάνει τις τροποποιήσεις της 23 Αυγούστου 2016 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1.1. Ο Ι.Ο. Κέρκυρας προκηρύσσει Ιστιοπλοϊκούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC Φάληρο Αίγινα Νέα Επίδαυρος Φάληρο 12-14 Ιουνίου 2015 Διοργανωτής Όμιλος ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας με την ονομασία ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2010

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας με την ονομασία ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ êτιμιου ΣΤΑΥΡΟΥ 2010í 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2014 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Όµιλος Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ.). 2. ΓΡΑΦΕΙΑ Ν.Ο.Θ., Θεµ.Σοφούλη 112, 551 31 Θεσσαλονίκη - 2310-414.521,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2019 Με τις τροποποιήσεις της 17ης Μαΐου 2019 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1.1. Ο Ι.Ο. Κέρκυρας προκηρύσσει Ιστιοπλοϊκούς

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2019 29 Mαρτίου 31 Mαρτίου 2019 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2019 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2018 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1.1. Ο Ι.Ο. Κέρκυρας προκηρύσσει Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας για το έτος 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13 ης ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13 ης ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13 ης ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας ΑΙΟΛΟΣ και ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Πύλου ΝΕΣΤΩΡ σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» ΜΑΪΟΥ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» ΜΑΪΟΥ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΡΟΣ» 04-05 ΜΑΪΟΥ 2019 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας/ΕΑΘ προκηρύσσει τον αγώνα με την ονομασία «Φάρος»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & Ιουλίου 2014 Χίος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & Ιουλίου 2014 Χίος ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου 2014 11-12-13 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015. Φάληρο Κασίδι Φάληρο

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015. Φάληρο Κασίδι Φάληρο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015 Φάληρο Κασίδι Φάληρο 14 Νοεμβρίου 2015 Για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, IRC και ORC Club 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6974011087 e-mail: nonartakis@gmail.com ΚΥΖΙΚΟΣ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Νέας Αρτάκης προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2015» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 10 & 11 Οκτωβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2015» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 10 & 11 Οκτωβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, ORC Club & IRC 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης - Φιλίας (ΝΟΕΦ) προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θαλάσσης. Οι διαδρομές του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «19ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2013 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2013 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 25 Μαΐου 2 Ιουνίου 2013

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «19ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2013 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2013 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 25 Μαΐου 2 Ιουνίου 2013 Κ.Καραμανλή 12 Βούλα Τηλ: 210 8991189 Fax:210 8991193 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «19ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2013 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2013 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 25 Μαΐου 2 Ιουνίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

«ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ» ΣΑΒΒΑΤΟ 10 & ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

«ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ» ΣΑΒΒΑΤΟ 10 & ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ» ΣΑΒΒΑΤΟ 10 & ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Προκηρύσσει αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης

Διαβάστε περισσότερα

3. ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3.1 Στον αγώνα γίνονται δεκτά σκάφη καταµετρηµένα κατά ORC International, ORC Club και IRC (endorsed) µε έγκυρο Πιστοποιητικό Κα

3. ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3.1 Στον αγώνα γίνονται δεκτά σκάφη καταµετρηµένα κατά ORC International, ORC Club και IRC (endorsed) µε έγκυρο Πιστοποιητικό Κα ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «εις µνήµη Ιωάννη Καραπέτη» 10 AΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύµφωνα µε τους παρακάτω Κανονισµούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ηµεροµηνίεςδιεξαγωγής του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ North Aegean Crossing 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΜΕΡΟΣ 1 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τον αγώνα «North Aegean Crossing 2015». 2 Κανονισμοί 2.1 Οι αγώνες διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Φθινοπωρινό Κύπελλο Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Φθινοπωρινό Κύπελλο Ν.Ο.Κ. 2015. 2. ΤΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ Ο Σύλλογος Ιστιοπλόων Προσωπικού Ο.Τ.Ε, προκηρύσσει τον ετήσιο αγώνα ανοικτής θαλάσσης «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ*

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ* Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ* 08 Νοεµβρίου 2014 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Περάµατος (ΝΑΟΠ) προκηρύσσει τον αγώνα «ΠΕΡΑΜΑ» για σκάφη καταµετρηµένα κατά

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνων 2018

Προκήρυξη Αγώνων 2018 Προκήρυξη Αγώνων 2018 1 Οργανωτική Αρχή Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θαλάσσης Ρόδου με την έγκριση της Επιτροπής Ανοικτής Θάλασσας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, διοργανώνει σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κύπελλο Άνοιξης Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Κύπελλο Άνοιξης ΝΟΚ 2015. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Ιωάννη Καραπέτη Χαµόγελο του Παιδιού» 2 AΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα, ο Όµιλος προτίθεται να συγκεντρώσει τυποποιηµένα είδη στα γραφεία του,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1. Κατάρτιση προγράμματος αγώνων ανοικτής θαλάσσης 2014.

Θέμα 1. Κατάρτιση προγράμματος αγώνων ανοικτής θαλάσσης 2014. Αρ πρωτ.: 130920001 Hμερομηνία 20/9/2013 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 0413 ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. A ΘΕΜΑ 1: ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 2014 ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «ΛΙΜΝΗ 2014 - ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας (Ι.Ο.Χ.) προκηρύσσει τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015

GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015 GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX Νοτίου Ευβοϊκού 2015 Σάββατο 03/10/2015 Κυριακή 04/10/2015 Σάββατο 10/10/2015

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 8 έως 13 Αυγούστου 2015 Porto Carras Resort Χαλκιδική 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 υπό την αιγίδα της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» SHORT OFFSHORE ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» SHORT OFFSHORE ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» SHORT OFFSHORE ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω Κανονισμούς,

Διαβάστε περισσότερα

6 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

6 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 15 Μαΐου, 2011 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 1 της προκήρυξης του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ετήσιο Πρωτάθλημα Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Ετήσιο Πρωτάθλημα ΝΟΚ 2015 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Προκηρύσσουν τον αγώνα ιστιοπλοΐας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 15ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν. Βουλιαγμένη - Φοίνικας - Αιγιάλη - Καμάρες - Βουλιαγμένη

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 15ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν. Βουλιαγμένη - Φοίνικας - Αιγιάλη - Καμάρες - Βουλιαγμένη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 2009 ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 15ος Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν 27 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2009 Βουλιαγμένη - Φοίνικας - Αιγιάλη - Καμάρες - Βουλιαγμένη 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

North Sails Greece 3 Iosifidou str, 16777, Elliniko - Greece T , E. W.

North Sails Greece 3 Iosifidou str, 16777, Elliniko - Greece T , E. W. North Sails Greece 3 Iosifidou str, 16777, Elliniko - Greece T. +30 210 9910722, E. sailsgr@northsails.com W. www.northsails.com Πανελλήνιο Ανοικτής Θαλάσσης ORC Προκήρυξη Αγώνων Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΕΩΡΙΟ ΜΟΡΟ Ο ΟΣ ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ TΗΛ-ΦΑΞ 2821040265 ΤΗΛ- ΦΑΧ 2821041174

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΕΩΡΙΟ ΜΟΡΟ Ο ΟΣ ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ TΗΛ-ΦΑΞ 2821040265 ΤΗΛ- ΦΑΧ 2821041174 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΕΩΡΙΟ ΜΟΡΟ Ο ΟΣ ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ TΗΛ-ΦΑΞ 2821040265 ΤΗΛ- ΦΑΧ 2821041174 HANIA SAILING CLUB NEORIO MORO AKTI ENOSEOS STREET VENETIAN HARBOR XANIA TEL-FAX 2821040265

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 27-28 Σεπτεμβρίου 2014 Φάληρο Σαλαμίνα Φάληρο ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORC i, ORC club, IRC 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Ο αγώνας θα διέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Οι ιεθνείς Κανονισµοί Ιστιοδροµιών της ISAF (RRS) 2009-2012. 1.2 Ο Ειδικός Κανονισµός Ασφάλειας για αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. 7 Ιουλίου ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. 7 Ιουλίου ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ 7 Ιουλίου 2013 Ο Ναυταθλητικος Όµιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ΙΑΣ τo Κυριακή 7 Ιουλίου 2013. 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, προκηρύσσει αγώνα για σκάφη ORCi, ORC Club, IRC και

Διαβάστε περισσότερα

6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ

6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ 6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ Ι.Ν.Ο.ΑΙΓΙΟΥ Ν.Ο.ΑΣΣΟΥ Ν.Ο.ΚΙΑΤΟΥ Ν.Ο.ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & Club 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΜΙΛΟΙ Οι Ναυτικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΣΣΑΣ Υ Α ΙΟΝΙΩΝ ΝΑΥΜΑΧΩΝ

ΘΑΛΑΣΣΑΣ Υ Α ΙΟΝΙΩΝ ΝΑΥΜΑΧΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Äâ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου το 1571 όπου συμμετείχαν και γαλέρες από το Ιόνιο, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΗΡΙΚΟΣ - ΚΕΚΡΟΠΙΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΗΡΙΚΟΣ - ΚΕΚΡΟΠΙΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΗΡΙΚΟΣ - ΚΕΚΡΟΠΙΑ» ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Προκηρύσσουν τον

Διαβάστε περισσότερα