ΟΡΛΑΝΤΟ Τ Ο Ο Ρ Λ Α Ν Τ Ο Μ Ε Κ Α Ν Ε Ι Ν Α Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ω!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΡΛΑΝΤΟ Τ Ο Ο Ρ Λ Α Ν Τ Ο Μ Ε Κ Α Ν Ε Ι Ν Α Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ω!"

Transcript

1 ΟΡΛΑΝΤΟ Τ Ο Ο Ρ Λ Α Ν Τ Ο Μ Ε Κ Α Ν Ε Ι Ν Α Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Ω! Disneyland Universal Orlando Resort SeaWorld Legoland Florida Orlando Eye Kennedy Space Center Wildlife Park Safari VIP Orlando city tour WonderWorks TRAVEL & TOURS

2 DISNEYLAND Προγραμματίστε την Disneyland στο πρόγραμμά σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την μαγεία των πυροτεχνημάτων αργά το βράδυ. Ζήστε μαζί με τις πριγκίπισσες και όλους τους άλλους χαρακτήρες της Disney μαγικές στιγμές και χαρείτε μια ολόκληρη μέρα χαράς. Η Walt Disney World Resort είναι το μέρος όπου η διασκέδαση βασιλεύει υπέρτατη και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα κάθε μέρα. Με τέσσερα θεματικά πάρκα, δύο πάρκα νερού συν Disney Springs όπου μπορεί να φανταστεί κανείς μπορεί να βρεθεί το πιο εκπληκτικό για ψώνια, φαγητό και διασκέδαση. Ανακαλύψτε έναν ολόκληρο κόσμο της μαγείας με ένα Ultimate εισιτήριο της Disney. Τα εισιτήρια Disney Ultimate έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, προσφέροντας απόλυτη ευελιξία σε μια καταπληκτική τιμή και είναι διαθέσιμη μόνο για αγορά εκ των προτέρων. Το εισιτήριο Ultimate είναι διαθέσιμο για 7, 14 ή 21 ημερών από την πρόσβαση σε ένα ή περισσότερα από τα πάρκα για κάθε ημέρα του εισιτηρίου. Η Walt Disney World Resort λειτουργεί ένα σύστημα εισιτηρίων voucherless, το οποίο απαιτεί από τους πελάτες να παρουσιάσουν μια επίσημη βεβαίωσης των εισιτηρίων, προκειμένου να συλλέξει την προ κράτηση εισιτηρίων. Είναι διαθέσιμα από ειδική ιστοσελίδα 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία υπηρεσία της κράτησης. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για συλλογή κατά την άφιξή σας στο Walt Disney World Resort, παρουσιάζοντας τον αριθμό επιβεβαίωσης του εισιτήριου μαζί με μια έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία σε μία από τις ακόλουθες θέσεις πώλησης εισιτηρίων: Epcot, της Disney Hollywood Studios, ζωικό βασίλειο της Disney θεματικό πάρκο ή το εισιτήριο και Μεταφορών Κέντρο στο Magic Kingdom Park.

3 UNIVERSAL ORLANDO RESORT Είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood που ακόμα λειτουργεί. Αρχικά δημιουργήθηκε για να προσφέρει περιηγήσεις των πραγματικών συνόλων της Universal Studios και είναι το πρώτο από τα πολλά πλήρεις Θεματικά Πάρκα της Universal Studios που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

4 Ο Κόσμος αγαπάει το καλύτερο θαλάσσιο πάρκο! Busch Gardens Tampa ένα θεματικό πάρκο με άγρια πλευρά! Απίστευτες βόλτες με συγκίνηση και με βάση το νερό διασκεδάστε μια ευχάριστη στιγμή σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη. Ο καλύτερος τρόπος για να δείτε όλα αυτά τα αξιοθέατα είναι με ένα πολύ εισιτήριο. SEAWORLD PLUTON TRAVEL & TOURS T:

5 Φτιάξτε τη δική σας περιπέτεια στο Legoland Florida και να απολαύσετε την απίστευτη αξιοθέατα μόλις 45 λεπτά από το Ορλάντο. Ανακαλύψτε το καλύτερο πάρκο Legoland στον κόσμο. Το Legoland Φλόριντα θα σας μεταφέρει πίσω στην παιδική ηλικία σας και θα εκτιμήσουν τα παιχνίδια που χρησιμοποιήσατε για να παίξετε όπως ποτέ πριν. Γίνε ο βασιλιάς του κάστρου στα Lego βασίλεια, πάμε για μια βουτιά στο πάρκο Legoland Νερό ή να φέρει έξω την άγρια πλευρά σας σε Duplo Splash Safari. Υπάρχει μια άπειρη ποσότητα των πραγμάτων για να δείτε και να κάνετε στη Legoland Φλόριντα. LEGOLAND FLORIDA Συνάντηση / σημείο pick up: Δωρεάν μεταφορά ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σε 8350 Οικουμενική Boulevard Ώρα έναρξης / ανοίγματος: δέκα (υπόκειται σε αλλαγές) Τέλος / κλείσιμο του χρόνου: 17:00 (υπόκειται σε αλλαγές)

6 Το Ορλάντο Eye, είναι η μικρή αδελφή του London Eye και παρέχει εκπληκτική θέα στη Κεντρική Φλόριντα προς όλες τις κατευθύνσεις μέσα σε μια πλήρως κλειστή, κάψουλα από γυαλί. (κλιματιζόμενα) ORLANDO EYE Συνάντηση / pick up σημείο: Τα κουπόνια μπορούν να ανταλλαχθούν σε γραφείο στο Ορλάντο Eye, το μουσείο Madame Tussauds, ή Sea Life Aquarium Ορλάντο. Διάρκεια: Για τα εισιτήρια για 2 ή 3 αξιοθέατα, επισκέψεις σε άλλα αξιοθέατα πρέπει να χρησιμοποιείται εντός 30 ημερών από την πρώτη χρήση. Ξεκινήστε / ώρα έναρξης: Το Ορλάντο Eye: 10:00 έως τις 22:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 έως τις 12 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή. Παρακαλώ σημειώσετε ότι οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν. Ορλάντο Eye: Είναι επιτακτική ανάγκη να προσδιορίσει εάν ο πελάτης χρησιμοποιεί αναπηρική καρέκλα. Εάν ένας πελάτης χρησιμοποιεί μια αναπηρική καρέκλα, τότε απαιτείται να κλείσετε ένα εισιτήριο για αναπηρικό καρότσι και όχι ένα εισιτήριο άτομα με ειδικές ανάγκες. Όχι περισσότερα από 1 αναπηρική καρέκλα ανά κάψουλα πρώτη προτεραιότητα εξυπηρέτησης βάση του προηγηθέντος. Κάθε πληρωμή επισκεπτών με αναπηρικό καροτσάκι εισιτήριο μπορεί να φέρει ένα άτομο/φροντιστή δωρεάν μαζί του.

7 KENNEDY SPACE CENTER Θα θέλατε να δείτε τις εγκαταστάσεις της NASA, περιπέτεια μέσα στο χώρο σε 3D ταινίες ή να γευματίσει με έναν αστροναύτη; Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ετοιμαστείτε για απογείωση με το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι. Επιλέξτε είτε Γενική είσοδος, Space πέρασμα Plus ή να δειπνήσετε με αστροναύτης. Απολαύστε ένα μεσημεριανό μπουφέ με έναν αστροναύτη και ρωτήστε τον οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε και πάρτε αυτόγραφο. Επισκεφθείτε επίσης, την Shuttle Landing Facility όπου μπορείτε να δείτε το ρολόι αντίστροφης μέτρησης, ένα κινητό εκτοξευτή που χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση πυραύλων στο φεγγάρι και διαστημικά λεωφορεία, και το κτίριο Διαδικασιών και Ελέγχου, το σημείο εκκίνησης για τους αστροναύτες που ταξιδεύουν στην εξέδρα εκτόξευσης κατά την ημέρα της αποστολής τους.

8 Πηγαίνετε στο μοναδικό πάρκο άγριας ζωής του Ορλάντο! Πάρτε τα χέρια επάνω με μητρική Gator της Φλόριντα και να δείτε το πολύχρωμο φάσμα των ζώων στο πάρκο. Πάρτε μέρος στη διασκέδαση στο μοναδικό πάρκο άγριας ζωής του Ορλάντο! Επιλέξτε ανάμεσα σε γενικές συσκευασίες εισαγωγής ή VIP είσοδο και τρελαθείτε με την άγρια ζωή της Φλώριδας. WILDLIFE PARK SAFARI VIP Να ένας εξερευνητής για την ημέρα και να ανακαλύψουν μητρική της Φλόριντα, καθώς και εξωτικά ζώα και πουλιά από όλο τον κόσμο. Πηγαίνετε ζάλη με τα χρώματα στο τροπικό κλουβί πουλιών και εξερευνήσετε το εκπληκτικό πάρκο γεμάτο ζέβρες, γαλοπούλες, Watusi, zedonk, ελάφια, βουβάλια, αγριογούρουνα, zebu, αλιγάτορες και πολύ περισσότερα. Το κεφάλι μαζί με τη χελώνα έκθεμα για να δείτε αυτές τις ευγενείς γίγαντες και επιχείρηση για την απίστευτη Πεζόδρομο Hawk Βάλτο μέσα από μια παρθένα Φλόριντα από κυπαρίσσια, βάλτο και οικοσυστήματα. Έχουμε ακόμα μια αποβάθρα αξιοθέατα 500 πόδια πάνω από το τέλμα, έτσι ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε πέρα από το φυσικό Φλόριντα. Επιλέξτε ανάμεσα σε γενική είσοδος και VIP είσοδο. Με VIP μπορείτε να απολαύσετε ένα hands on Gator και των ζώων δείχνουν, δωρεάν 4X6 Gator φωτογραφία, βόλτα με πόνυ, ξενάγηση στο πάρκο, κιτ επιβίωσης πάρκο: τσάντα τροφίμων της gator, εμφιαλωμένο νερό, κυνήγι οδοκαθαριστών, και στυλό gator για σουβενίρ. Με γενική είσοδος πάρετε ένα hands on Gator και των ζώων δείχνουν, δωρεάν 4X6 Gator φωτογραφία χειρισμό και βόλτα με πόνυ. Ώρα έναρξης: 09:00 Ώρα λήξης: 18:00 Γλώσσες: Αγγλικά

9 ORLANDO CITY TOUR Η ιστορία του Ορλάντο είναι η ιστορία του νερού. Χτισμένο γύρω από δεκάδες λίμνες, η πόλη είναι γνωστή για την όμορφη ακτογραμμή της με περιπάτους. Αυτή η ξενάγηση στο κέντρο της πόλης θα σας μεταφέρει στη πιο εμβληματική λίμνη απ' όλες, την Eola, στο γραφικό προάστιο του Winter Park και στην εμπορική περιοχή της Park Avenue. Η λίμνη Eola είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα στη μέση των ουρανοξυστών στο κέντρο της πόλης και είναι μια περιοχή που θα θέλετε να επιστρέψετε ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Ορλάντο. Τη νύχτα, όταν τα φώτα της πόλης τρεμοπαίζουν στα νερά της, είναι ένα θέαμα. Στη συνέχεια υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα για ψώνια στα αποκλειστικά καταστήματα και εστιατόρια της περιοχής Avenue Park. Η τελική στάση είναι η πόλη των Celebration, η οποία αναπτύχθηκε από την Disney με βάση το όραμά για την «τέλεια κοινότητα». Η πόλη είναι η πραγματοποίηση του αμερικανικού ονείρου: μεγάλα 4 τετραγωνικά σπίτια και πύργους και εμπορικά κτίρια χτισμένα γύρω από μια γραφική λίμνη.

10 Αψηφήστε τη βαρύτητα, ταξιδέψτε με ταχύτητα φωτός, και κινηθείτε με τα αντικείμενα και το μυαλό σας στο Wonderworks στο Ορλάντο. Το μόνο ανάποδο αξιοθέατο της Κεντρικής Φλόριντα προσφέρει, οικογενειακή διασκέδαση και την εμπειρία του έξω από τον κόσμο αισθήσεις μέσω περισσότερων από 100 διαδραστικά εκθέματα και δραστηριότητες. WONDER WORKS Στην κορυφή της γενικής αποδοχής, υπάρχουν τέσσερις συναρπαστικές επιλογές για να διαλέξετε: το Outta Control Dinner Show, το οποίο περιλαμβάνει μόνο σόου με δείπνο, η Lazer Combo, η οποία περιλαμβάνει γενική είσοδο συν παιχνίδι με ένα λέιζερ, και το Ultimate Combo, το οποίο περιλαμβάνει γενική είσοδο, σόου με δείπνο και παιχνίδι με το λέιζερ. Φτάνοντας στο Wonderworks, γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα είναι μακριά, πολύ μακριά. Ένα γιγαντιαίο εργαστήριο προσγειώθηκε ανάποδα σε μια αποθήκη τούβλο. Περάστε στο εργαστήριο του καθηγητή Wonder, όπου τα πάντα είναι ενεργοποιημένα στο κεφάλι του. Χορέψτε Rock 'n' roll με τα πόδια σας καθώς παίζετε ένα τραγούδι σε ένα γιγαντιαίο πιάνο που εξαπλώνετε σε ένα πάτωμα. Ξαπλώστε σε ένα κρεβάτι από καρφιά και ζήστε πολλές άλλες εμπειρίες με αμέτρητες δραστηριότητες. Τέλος, απολαύσετε μια δονούμενη εμπειρία στο XD θέατρο 4D.

ΟΡΛΑΝΤΟ ΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ

ΟΡΛΑΝΤΟ ΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΟΡΛΑΝΤΟ ΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ DISNEY ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ LEGO ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΝΕΝΤΥ ΠΑΡΚΟ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΡΛΑΝΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ELLIS ISLAND TOP OF THE ROCKS EMPIRE STATE BUILDING BROOKLYN TOUR BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS 09 Νοεμβρίου 2009 01 Απριλίου 2010 DISNEYLAND 4 3 2 1 4 3 2 1 4 3 2 1 CHD ΠΑΚΕΤΟ 2N/3Μ 350 419 558 973 392 475 641 1140 491 607 840 1538 117 ΠΑΚΕΤΟ 3N/4Μ 464 562 760 1353

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 20% Για αφίξεις από 03 Απριλίου 2014 εως και 24 Αυγούστου 2014 &

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 20% Για αφίξεις από 03 Απριλίου 2014 εως και 24 Αυγούστου 2014 & ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS 03 Απριλίου 2014-12 Νοεμβρίου 2014 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 20% Για αφίξεις από 03 Απριλίου 2014 εως και 24 Αυγούστου 2014 & Από 29 Αυγούστου 2014 εως και 12 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. CTA May 20%+ KF7

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. CTA May 20%+ KF7 ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS Για αφίξεις από 6 Μαίου 2015-31 Οκτωβρίου 2015 / Εξαιρούνται οι ημερομηνίες 14 & 15 & 26-28 Μαίου & 04 Ιουνίου & -27 Αυγούστου 2015 CTA May 20%+ KF7 Περιορισμοί Προσφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : CTA March KF. Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : CTA March KF. Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015 ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : CTA March -15 + KF Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015 Περιορισμοί Προσφοράς : Οι κρατήσεις σας θα πρέπει να γίνουν από 06 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : BTL September 1N/1D Free. Αφίξεις από 23 Οκτωβρίου 2015 έως και 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : BTL September 1N/1D Free. Αφίξεις από 23 Οκτωβρίου 2015 έως και 31 Οκτωβρίου 2015 Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS SELECTED HOTELS

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS SELECTED HOTELS ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS 13 Νοεμβρίου 2014-31 Μαρτίου 2015 SELECTED HOTELS 4 3 2 1 ΠΑΚΕΤΟ 1N/2Μ 190 204 232 317 197 213 247 346 206 225 264 381 126 ΠΑΚΕΤΟ 2N/3Μ 263 291 348 518 278 311 377 576 295

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 & 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 14

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 & 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 14 ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS 08 Νοεμβρίου 2013-02 Απριλίου 2014 ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 & 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 & 04 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 2 Nights / 2 Days free. Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 2 Nights / 2 Days free. Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015 ΤΙΜΕΣ DISNEYLAND RESORT PARIS ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Early Booker 2 Nights / 2 Days free Αφίξεις από 01 Απριλίου 2015 εως και 31 Οκτωβρίου 2015 Αφίξεις από 01 Νοεμβρίου 2015 εώς και 18 Δεκεμβρίου 2015 & Αφίξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΟΑΛΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Παραμυθοσάββατα Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-4 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές

Διαβάστε περισσότερα

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M35 M-O/7 M35/7 MIDDELKERKE - ΟΣΤΑΝΔΗ 27-30 Μαΐου 2016 Sirene Cup II Διοργάνωση: K.V. Oostende - Eurosportring Περιοχή: Οστάνδη ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Τ Α Ξ Ι Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Φ Ρ Α Ν Σ Ι Σ Κ Ο

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Τ Α Ξ Ι Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Φ Ρ Α Ν Σ Ι Σ Κ Ο ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Τ Α Ξ Ι Δ Ε Μ Ε Ν Ο Σ Α Ν Φ Ρ Α Ν Σ Ι Σ Κ Ο Περιήγηση με ελικόπτερο San Francisco Freestyle Κρουαζιέρα από Γέφυρα σε Γέφυρα Downtown and Chinatown GoCar Tour Aquarium of the Bay The San Francisco

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ε Ν Α Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α Περιήγηση στην Πόλη Ferrari World & Yas Island Σαφάρι 4x4 στην έρημο Ψώνια στα εμπορικά κέντρα TRAVEL & TOURS Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ Τ Η Ν Π Ο Λ Η Μ Ε Λ

Διαβάστε περισσότερα

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E!

ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E! ΜΑΪΑΜΙ M I A M I V I C E! City Tour City Tour and Biscayne Bay Cruise Everglades Airboat Adventure Tour Key West Day Trip Jungle Island Seaquarium Seaquarium Dolphin Encounter Interaction Zoo Miami TRAVEL

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΗIGHLIGHTS. 14ημ. ΟΡΛΑΝΤΟ - ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ - ΜΑΪΑΜΙ. 5 διαν/σεις σε ξενοδοχεία 4* Επίσκεψη στη NASA και στο Kennedy Space Center Δυνατότητα επίσκεψης

ΗIGHLIGHTS. 14ημ. ΟΡΛΑΝΤΟ - ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ - ΜΑΪΑΜΙ. 5 διαν/σεις σε ξενοδοχεία 4* Επίσκεψη στη NASA και στο Kennedy Space Center Δυνατότητα επίσκεψης 14ημ. ΟΡΛΑΝΤΟ - ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ - ΜΑΪΑΜΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ: ΟΡΛΑΝΤΟ ( DISNEY/UNIVERSAL STUDIOS/EPCOT CENTER/SEA WORLD ) ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ - Κρουαζιέρα Ανατολικής Καραϊβικής - ΜΑΙΑΜΙ ΑΜΑΛΙ)-ΣΕΝΤ ΜΑΡΤΕΝ(ΦΙΛΙΠΣΜΠΟΥΡΓΚ)-

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (αναχώρηση με πλοίο και επιστροφή με αεροπλάνο) TOURIST GUIDES OF CRETE ΜΗ.Τ.Ε. 1039 Ε 6061 01849 01 Ανδρεαδάκη, 13-15 Ηράκλειο Κρήτη Τ.Κ. 71201 e-mail: touristguidesofcrete@gmail.com web site: www.travelcrete.gr Tel: +30 2810 342222 Fax: +30 2810 342212

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/3-15/3 ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης. Έλεγχος ταυτοτήτων και

Διαβάστε περισσότερα

Τελικό τεστ Ενότητας 5

Τελικό τεστ Ενότητας 5 Ενότητα 6 - Σελίδα 1 Τελικό τεστ Ενότητας 5 Συμπληρώστε τα κενά χρησιμοποιώντας λεξιλόγιο από κάθε έναν από τους διαλόγους: Διάλογος 1: Οργάνωση μίας τοπικής επίσκεψης κουραστικό, έκθεση, ημερήσια, βαρετές,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Επικοινωνία ΣυνΚίνησις 2155304973, 6973933877 info@sinkinisis.com www.sinkinisis.com ΣΥΝ ΚΙΝΗΣΙΣ- ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Επίσκεψη στο μαντείο της Δωδώνης Πώς έβλεπαν το μέλλον οι αρχαίοι; Πώς λειτουργούσε το πιο αρχαίο μαντείο της Ελλάδας; Τι μορφή, σύμβολα και ρόλο είχε ο κύριος θεός του, ο Δίας; Τι σημασία είχαν εκεί οι

Διαβάστε περισσότερα

Μιλώντας με τα αρχαία

Μιλώντας με τα αρχαία Μιλώντας με τα αρχαία Μέσα στο μουσείο θα συναντήσετε παράξενα αντικείμενα άλλων εποχών. Μπορείτε να τα κάνετε να μιλήσουν για πανάρχαιους ανθρώπους και πολιτισμούς; Πάρτε φακούς, μέτρα, μολύβι και χαρτί

Διαβάστε περισσότερα

LOS ANGELES Η Π Ο Λ Η Τ Ω Ν Α Γ Γ Ε Λ Ω Ν. Disneyland Ζωολογικός κήπος San Diego Hollywood and Movie Stars' Homes Tour SeaWorld TRAVEL & TOURS

LOS ANGELES Η Π Ο Λ Η Τ Ω Ν Α Γ Γ Ε Λ Ω Ν. Disneyland Ζωολογικός κήπος San Diego Hollywood and Movie Stars' Homes Tour SeaWorld TRAVEL & TOURS LOS ANGELES Η Π Ο Λ Η Τ Ω Ν Α Γ Γ Ε Λ Ω Ν Disneyland Ζωολογικός κήπος San Diego Hollywood and Movie Stars' Homes Tour SeaWorld TRAVEL & TOURS Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε στο Disneyland Resort! Ελάτε σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

10 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΔείτετονΤιμοκατάλογο

10 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΔείτετονΤιμοκατάλογο ΦΛΟΡΙΝΤΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΜΑΪΑΜΙ -KEY WEST ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΚΑΝΑΒΕΡΑΛ ΟΡΛΑΝΤΟ DISNEY/UNIVERSAL STUDIOS/EPCOT CENTER/SEA WORLD ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΔείτετονΤιμοκατάλογο 1η μέρα: Αθήνα- Μαϊάμι Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

E l e g a n t B o x ELEGANT BOX

E l e g a n t B o x ELEGANT BOX E l e g a n t B o x ELEGANT BOX ατόφια πολυτέλεια 2 3 ατόφια πολυτέλεια Είναι η ατόφια πολυτέλεια υποκειμενική; Για μας στο Elegant Box, η ατόφια πολυτέλεια είναι το να έχεις χρόνο να χαλαρώνεις, χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

BANSKO. ζωής. Snowboard, Ski, Party & Relax. Εκδροµές 28ης Οκτωβρίου. Autumn is a second spring! Θεσσαλονίκη:

BANSKO. ζωής. Snowboard, Ski, Party & Relax. Εκδροµές 28ης Οκτωβρίου. Autumn is a second spring!   Θεσσαλονίκη: www.dieseltravel.gr Θεσσαλονίκη: Βενιζέλου 2, Τηλ.: 2310 288 488 & 2310 256 205-6 Fax: 2310 256 207, e-mail: info@dieseltravel.gr Autumn is a second spring! AUTUMN 2018 BANSKO Εκδροµές 28ης Οκτωβρίου Snowboard,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ. Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα. 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΝΖΑΝΙΑ ΣΑΦΑΡΙ Αρούσα Νγκόρονγκόρο, Πάρκο Σερεγκέτι, Λίμνη Μανυάρα 7 ΗΜΕΡΕΣ / 5 ΝΥΧΤΕΣ από 2450 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στην αρχική σελίδα Πληκτρολογώντας ο χρήστης τη διεύθυνση στο περιηγητή διαδικτύου μεταφέρεται αυτόματα στη παρακάτω σελίδα.

Πρόσβαση στην αρχική σελίδα Πληκτρολογώντας ο χρήστης τη διεύθυνση  στο περιηγητή διαδικτύου μεταφέρεται αυτόματα στη παρακάτω σελίδα. Περιεχόμενα Πρόσβαση στην αρχική σελίδα... 2 Αρχική... 3 Το Μουσείο... 3 Συλλογές... 4 Σύνθετη αναζήτηση... 5 Βιβλιοθήκη... 6 Πολυμεσικές εφαρμογές... 7 Ψηφιακές υπηρεσίες... 8 Ενοικίαση αιθουσών... 8

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό.

Το μαγικό βιβλίο. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Το μαγικό βιβλίο Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια νεράιδα που πετώ στον ουρανό. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και είμαι μια γοργόνα μέσα στα καταγάλανα νερά. Σαν διαβάζω ένα βιβλίο λες και γίνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Ι ΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Ενότητα: Ελεύθερος χρόνος διασκέδαση (2 Φύλλα εργασίας) Επίπεδο: Α1, Α2 Κοινό: αλλόγλωσσοι ενήλικες ιάρκεια: 4 ώρες (2 δίωρα) Υλικοτεχνική υποδομή:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα σε μεταφορικά μέσα στο Βόλο

Έρευνα σε μεταφορικά μέσα στο Βόλο Έρευνα σε Έρευνα σε μεταφορικά μέσα στο Βόλο Το Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πραγματοποιεί έρευνα σε μεταφορικά μέσα στη Θεσσαλία.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ 1 η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συγκέντρωση ώρα 19.30 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

<< ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ >> 8 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜH ΑΠΟ 27/12/16 ΕΩΣ 03/01/17 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ. 1η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 27/12/2016, ΚΕΡΚΥΡΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

<< ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ >> 8 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜH ΑΠΟ 27/12/16 ΕΩΣ 03/01/17 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ. 1η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 27/12/2016, ΚΕΡΚΥΡΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΝΙΚΟΥ ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗ 1 / ΣΑΡΟΚΟ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581/ΚΙΝΗΤΟ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu E- MAIL : Kalami.Corfu@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στο Alma Luxury Resort Hotel. Η διεύθυνση και το προσωπικό είναι πάντα στην διάθεσή σας για να έχετε μια ευχάριστη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές.

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές. Ζάκυνθος Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Αυστρία (Βιέννη / Σάλτσμπουργκ) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Βιέννη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Βιέννη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΘΗΝΑ- ΔΕΛΦΟΙ 6/3-10/3

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΘΗΝΑ- ΔΕΛΦΟΙ 6/3-10/3 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΑΘΗΝΑ- ΔΕΛΦΟΙ 6/3-10/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα: Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου ώρα 20.00 επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!!

Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Μαγική Πρωτοχρονιά στο χωριό του Άγιου Βασίλη!!! Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη Λαπωνία και Φινλανδία, στους πιο γιορτινούς προορισμούς, στη Χώρα του Αη Βασίλη, στη χώρα που

Διαβάστε περισσότερα

12 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΜΑΪΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ - ΟΡΛΑΝΤΟ DISNEY/UNIVERSAL STUDIOS/ EPCOT CENTER/SEA WORLD

12 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΜΑΪΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ - ΟΡΛΑΝΤΟ DISNEY/UNIVERSAL STUDIOS/ EPCOT CENTER/SEA WORLD ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΜΑΪΑΜΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ - ΟΡΛΑΝΤΟ DISNEY/UNIVERSAL STUDIOS/ EPCOT CENTER/SEA WORLD ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Δείτε τον Τιμοκατάλογο 1η µέρα: Αθήνα-Νέα Υόρκη

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Αγαπητέ φίλαθλε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/)

European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/) European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/) Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη έλαβε μέρος στον 29ο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για Νεαρούς Επιστήμονες (29th European Union Contest for Young Scientists-

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 ( Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ & 25 Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018) ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ TEΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΧ. ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 14122 Ηράκλειο Αττικής. Τηλ. 2102816222, 2102810630. Fax 2102830780 Internet

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/3-2/4/015 ΜΕ ΤΟ Ι ΙΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Αν ακόµα και τώρα που ξεφυλλίζετε τον κόσµο λιµάνι-λιµάνι βασανίζεστε για µια απάντηση, αναλογιστείτε

Αν ακόµα και τώρα που ξεφυλλίζετε τον κόσµο λιµάνι-λιµάνι βασανίζεστε για µια απάντηση, αναλογιστείτε Καλοκαίρι 2012 Γιατί να επιλέξω µια κρουαζιέρα; Αν ακόµα και τώρα που ξεφυλλίζετε τον κόσµο λιµάνι-λιµάνι βασανίζεστε για µια απάντηση, αναλογιστείτε πως µια κρουαζιέρα µπορεί να σας οδηγήσει σε µέρη που

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού

Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού Στις 17 Φεβρουαρίου 2014, οι τετάρτες τάξεις του Θ Δημοτικού Σχολείου Πάφου πήγαν εκδρομή στο Εθνικό δασικό πάρκο Πέτρας του Ρωμιού. Ο σκοπός τους ήταν να περπατήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Φίλε Σύμμαχε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios

Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios Ημέρες Ταξιδιού 4 4 μέρες αυθεντικό Τηνιακό τοπίο, γαστρονομία, ιστορία και πολύ ξεκούραση. Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙ Ι ΣΤΟ ΛΟΝ ΙΝΟ

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙ Ι ΣΤΟ ΛΟΝ ΙΝΟ ΛΟΝ ΙΝΟ Ευρωπαϊκή µεγαλούπολη, ιδανική για ολιγοήµερες διακοπές στο εξωτερικό. Απολαύστε τις κυριότερες γωνιές του Λονδίνου και ανακαλύψτε τες από κοντά. ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙ Ι ΣΤΟ ΛΟΝ ΙΝΟ Η εταιρία που έχουµε

Διαβάστε περισσότερα

Κρατάω τα εξής. Spielwarenmesse 2019

Κρατάω τα εξής. Spielwarenmesse 2019 Forever young Spielwarenmesse 2019 Κρατάω τα εξής Παγκόσμια συνάντηση του κλάδου σε έκταση 170.000 m 2 2.900 εκθέτες από 68 χώρες Τα παιχνίδια είναι μια επιχείρηση με δέσμευση. Πουθενά στον κόσμο δεν έρχονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA Το 18 ο Εθνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2017 Που θα γίνει το συνέδριό µας Η Στέγη Ποντιακού Πολιτισµού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΓΓΛΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΓΓΛΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΓΛΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Αγγλία (Λονδίνο) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Λονδίνο) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στο Λονδίνο και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Check

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Android για Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο Λεμεσού

Εφαρμογή Android για Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο Λεμεσού Εφαρμογή Android για Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο Λεμεσού Δωμάτιο: Χρυσή Εποχή της Λεμεσού Όνομα: Αθηνά Χριστοδούλου Το project, αφορά τη δημιουργία μιας εκπαιδευτικής εφαρμογής για το δωμάτιο της Χρυσής

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Β1 1 Επίπεδο Β1 (25 μονάδες) Διάρκεια: 40 λεπτά Ερώτημα 1 (6 μονάδες) Διαβάζετε σ ένα περιοδικό οδηγίες για να μάθουν σωστά τα παιδιά σας σκι. Το περιοδικό όμως είναι παλιό κι έτσι βλέπετε καθαρά μόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 1η ΗΜΕΡΑ 26/04/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑΞΟΣ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:30. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 08:40 για την

Διαβάστε περισσότερα

Ακτή Παπάγου 20 & Σίφνου, Ερμούπολη /Τηλ. :22810 86611-22810 86610-22810 86644 / Κιν. : 6932 480911 /Φαξ. : 22810 88755

Ακτή Παπάγου 20 & Σίφνου, Ερμούπολη /Τηλ. :22810 86611-22810 86610-22810 86644 / Κιν. : 6932 480911 /Φαξ. : 22810 88755 1η ηµέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟULU Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να πετάξουµε για OULU. Άφιξη στο αεροδρόµιο µεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 2η ηµέρα: OULU (Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ 2014 - ΛΟΝ ΙΝΟ

Προσφορά ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ 2014 - ΛΟΝ ΙΝΟ 1η Ηµέρα Λονδίνο- Προσφορά ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗ ΕΚ ΡΟΜΗ 2014 - ΛΟΝ ΙΝΟ Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Ηρακλείου και αναχώρηση για Λονδίνο. Άφιξη στο Λονδίνο, µεταφορά στο ξενοδοχείο.μια πρώτη γνωριµία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Γ Ρ Α Π Τ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 2 5 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Θ

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ Α Ξ Ι Ο Θ Α Υ Μ Α Σ Τ Η Μ Π Α Ν Γ Κ Ο Κ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ Α Ξ Ι Ο Θ Α Υ Μ Α Σ Τ Η Μ Π Α Ν Γ Κ Ο Κ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Α Ξ Ι Ο Θ Α Υ Μ Α Σ Τ Η Μ Π Α Ν Γ Κ Ο Κ Ναοί της Μπανγκόκ Μεγάλο Παλάτι Εθνικό Πάρκο Μπανγκόκ Πλωτή Αγορά Dream World Art in Paradise Ολοήμερη Περιήγηση στην Πλωτή Αγορά και το Ποταμό SAMPRAN

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Το Royal Apollonia βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού. Αν δεν έχεις μείνει εκεί -και έχεις πάει Λεμεσό- σίγουρα θα έχεις περάσει από μπροστά. Τότε σίγουρα σε μάγεψε

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

LAS VEGAS W H A T H A P P E N S I N V E G A S S T A Y S I N V E G A S!

LAS VEGAS W H A T H A P P E N S I N V E G A S S T A Y S I N V E G A S! LAS VEGAS W H A T H A P P E N S I N V E G A S S T A Y S I N V E G A S! Grand Canyon with Sky Walk High Roller Night Tour Red Rocks Canyon with Jeep Mystère by Cirque du Soleil O by Cirque du Soleil Michael

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

Σωστό ή λάθος; Αν η πρόταση είναι σωστή βάλε ένα Χ κάτω από το ΣΩΣΤΟ ή κάτω από το ΛΑΘΟΣ, αν η πρόταση είναι λάθος!

Σωστό ή λάθος; Αν η πρόταση είναι σωστή βάλε ένα Χ κάτω από το ΣΩΣΤΟ ή κάτω από το ΛΑΘΟΣ, αν η πρόταση είναι λάθος! Συγγραφέας: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ: A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Είμαι ο Στέφανος! Γεια σας φίλοι και φίλες μου! Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το ΠΟΚΕΜΟΝ.

Διαβάστε περισσότερα