Ellines in Emirates. Exclusive Greek Products

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ellines in Emirates. Exclusive Greek Products"

Transcript

1 Ellines in Emirates Exclusive Greek Products

2 To Ellines in Emirates είναι ένα πολυδιάστατο μέσο επικοινωνίας, το οποίο αποτελεί γέφυρα διασύνδεσης καθώς και επιχειρηματική πύλη ανάμεσα στα Εμιράτα και την Ελλάδα. Αφορά δύο αγορές που αλληλεπιδρούν δυναμικά μέσω των Ελλήνων και την εξωστρεφή δράση τους, αλλά και του τουριστικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος από ένα στοχευμένο και αναμφισβήτητα υψηλής οικονομικής δυναμικής κοινό που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον κίνησης από τα Εμιράτα προς την Ελλάδα.

3 Το περιοδικό Ellines in Emirates Πρόκειται για ένα προσωποκεντρικό περιοδικό με Έλληνες που διαπρέπουν ως στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, μέλη κοινωνικής δράσης, που αναφέρονται στην προσωπική τους ελληνική ιστορία και διαδρομή αποδεικνύοντας έμπρακτα τι σημαίνει the Greek side of life! Στην παρούσα έκδοση θα υπάρχει και ένα ένθετο τεύχος με αφιέρωμα στον Ελληνικό τουρισμό, με κεντρικό αφιέρωμα στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, προτάσεις για την Ορεινή Ελλάδα όπως επίσης και αφιέρωμα στο μουσείο της Ακρόπολης και την ελληνική φιλοξενία Το προσωποκεντρικό περιοδικό, το ένθετο περιοδικό για τον Τουρισμό και το έξτρα τεύχος για τα Ελληνικά προϊόντα, θα έχουν παράλληλη παρουσίαση στο ηλεκτρονικό περιοδικό ellinesinemirates.com.

4

5 Το περιοδικό Exclusive Greek Products Στην προσπάθεια προβολής της Ελλάδας και των Ελληνικών επιχειρήσεων που θέλουν να ενισχύσουν την εξωστρεφή δράση τους στα Εμιράτα, θα εκδοθεί ένα έξτρα περιοδικό όπου εκεί θα παρουσιάζουμε μοναδικά Ελληνικά προϊόντα και Έλληνες που επιχειρούν και καινοτομούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και διαφημιστικές καταχωρήσεις Ελληνικών προϊόντων και επιχειρήσεων. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και σκοπός του είναι να λειτουργήσει σαν εργαλείο επικοινωνίας, να δικτυώσει, να στηρίξει και να διασυνδέσει τις ελληνικές επιχειρήσεις με τα Εμιράτα σε μια σειρά απο forums, workshops και δράσεις που θα ακολουθήσουν και θα κορυφωθούν το Φθινόπωρο του 2017 με αρχή το 1st Exclusive Greek Products By Ellines in Emirates Helliniko που θα διοργανωθεί στο Hotel Pallas Downtown Dubai στις 30 Απριλίου 2017.

6 Helliniko 1st Exclusive Greek Products Forum By Ellines in Emirates 30 April 2017 Hotel Pallas Downtown Dubai

7 Πληροφορίες για το Forum To 1st Exclusive Greek Products Forum by Ellines in Emirates Helliniko θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου στο Hotel Pallas Downtown Dubai. Το ημερήσιο πρόγραμμα θα είναι : 10:00-12:00 Ομιλίες φορέων και παρουσίαση των επιχειρήσεων που συμμετέχουν. 12:00-15:00 Προκαθορισμένα Προσωπικά Β2Β ραντεβού με παρευρισκόμενους αγοραστές, υπό την καθοδήγηση των συνεργατών μας. 15:00-17:00 Γεύμα με έμφαση στις Ελληνικές γεύσεις. Κατά τη διάρκεια του Forum θα γίνονται διάφορα δρώμενα για την προβολής της Ελλάδας μέσα από τη μουσική, την εικόνα, τις γεύσεις και τους τουριστικούς προορισμούς, με τη συμμετοχή του Foodosophy club. Το Forum θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Khalifa fund.

8 Παροχές της συμμετοχής στο Forum Χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος με γραφεία όπου εκεί θα μπορεί θα τοποθετηθεί το έντυπο πληροφοριακό υλικό, ο υπολογιστής και τα προϊόντα για την πραγματοποίηση των επιχειρηματικών συναντήσεων. Δυνατότητα παρουσίασης της εταιρείας η των προϊόντων στο κεντρικό πάνελ με συγκεκριμένο χρόνο. Δυνατότητα πώλησης των προϊόντων. Επαναληπτική εξέταση από τους συνεργάτες μας στις πιθανές συνεργασίες που θα προκύψουν. Θα παρέχεται δωρεάν συμμετοχή 2 ατόμων στο δείπνο όπως επίσης καφές και σνακ κατά της διάρκεια της ημέρας. Η κάθε εταιρεία που θα συμμετέχει θα παραλάβει ένα πακέτο επικοινωνίας με φωτογραφίες και βίντεο από το forum. Προβολή στο ηλεκτρονικό περιοδικό ellinesinemirates.com. και στα social media και συμμετοχή στο επόμενο έντυπο περιοδικό με ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό από το forum Μέσω του ηλεκτρονικού περιοδικού και των social media θα προσκαλεστούν οι και πλέον Έλληνες που ζουν και εργάζονται στα Εμιράτα όπως επίσης και σε ένα ευρύ κοινό που θα θέλει να γνωρίσει και να αγοράσει τα Ελληνικά προϊόντα.

9 Οι κατηγορίες των στοχευμένων αγοραστών Έμποροι χονδρικής Τροφίμων και Ποτών Supermarket, Cash & Carry, Hypermarket, Discount market Delicatessen, Καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων Ξενοδοχεία - Εστιατόρια Εταιρείες Catering Σεφ F&B Managers Yπεύθυνοι τροφοδοσίας πλοίων Χιλιάδες απλοί καταναλωτές που αναζητούν το καλύτερο προϊόν για το τραπέζι τους

10 HOTEL PALLAS DOWNTOWN DUBAI

11

12 Success Stories Ελλήνων Επιχειρηματιών Σημαντικά Event με την παρουσία του Ellines in Emirates

13 Το χρυσό λάδι στη χώρα του μαύρου χρυσού ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΔΙ Στις 27/02/16 στο Ντουμπάι παρουσιάστηκε ένα διαφορετικό προϊόν ελιάς. Πρόκειται για ένα «χρυσό λάδι» που τόσο η σύνθεσή του, το χρώμα, η υφή και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει, όσο και η πολυτελής συσκευασία του δεν άφησαν ασυγκίνητη τη χώρα του μαύρου χρυσού. Ο κ. Ιωάννης Καμπούρης, εκπρόσωπος της εταιρείας "OLIVELAWON" κατά την παραμονή του στα Εμιράτα υπέγραψε συμφωνία και για τα υπόλοιπα προϊόντα ποιότητας της E-LA-WON με την εταιρεία G & D Natural Products DWC LLC που αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα αποκλειστικής εμπορικής αντιπροσώπευσης περίπου 120 προιόντων μέχρι στιγμής από Ελλάδα για τα Η.Α.Ε.

14 ΘΕΟΝΗ Το νερό από την Καρδίτσα Νερό ΘΕΟΝΗ Ο κύριος Τσέλιος συνοδεύονταν από τα στελέχη της εταιρίας του αλλά και τον Δήμαρχο Μουζακίου Καρδίτσας, ο οποίος θέλησε να υποστηρίξει με την παρουσία του την εταιρία που δίνει εργασία σε δεκάδες συμπολίτες του αυτήν την δύσκολη εποχή. Στα πλαίσια της έκθεσης συμμετείχε η εταιρία για δεύτερη χρόνια με σκοπό να κλείσει η συμφωνία με μεγάλο εισαγωγέα των Εμιράτων για την διάθεση του νερού στην περιοχή εφόσον είχαν προηγηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για πιστοποιήσεις ετικέτες κλπ. Η συμφωνία επετεύχθη και το νερό ΘΕΟΝΗ βρίσκεται πια στα Εμιράτα!

15 Συνάντηση Ελλήνων επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο του Άμπου Ντάμπι Άραβες επιχειρηματίες συναντήθηκαν με στελέχη του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της επιχειρηματικής αποστολής του Άραβο-Ελληνικού επιμελητηρίου στα Εμιράτα. Για πρώτη φορά, η επίσκεψη κάλυψε 4 (τέσσερα) Εμπορικά Επιμελητήρια σε 4 (τέσσερις) πόλεις των Εμιράτων: Ras Al-Khaimah, Ajman, Sharjah, και Abu Dhabi Στα εν λόγω Επιμελητήρια πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις Β2Β σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς μεταξύ των Ελλήνων συμμετεχόντων και των Αράβων ομολόγων τους.

16 Ελληνική παρουσία στο επίσημο δείπνο του GLOBAL TEACHER PRIZE Στο επίσημο δείπνο που ακολούθησε την τελετή απονομής βραβείων για το «Global Teacher Prize» του Varkey Foundation, ο πρόεδρος κ. Sunny Varkey με τον αντιπρόεδρο Vickas Pota κάλεσαν τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γιώργο Παπανδρέου να φυτέψουν από κοινού το ιερό δέντρο της ελιάς που συμβολίζει την ειρήνη και την αέναη ευφορία την γνώση και την φιλία. Από την πλευρά του περιοδικού Ellines In Emirates, προσφέρθηκε σαν συμβολικό δώρο από τον εκδότη του περιοδικού Γιώργο Γιαννάκη στους οικοδεσπότες της βραδιάς και διοργανωτές της εκδήλωσης το ιδανικότερο για την περίσταση δώρο... Λάδι ελιάς με βρώσιμο χρυσό, το ακριβότερο ελαιόλαδο που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή και παράγεται κατά σύμπτωση από τον Έλληνα (δάσκαλο) επιχειρηματία και παραγωγό, Γιάννη Καμπούρη και την εταιρία E-LA-WON.

17 Το Ελληνικό ακτινίδιο μπαίνει δυναμικά σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Τέσσερις παραγωγοί της Χρυσούπολης Καβάλας προώθησαν το Ελληνικό ακτινίδιο σε ειδικά σχεδιασμένη δεξίωση στο Ντουμπάι. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο γνωστό ξενοδοχείο The Palace Downtown Dubai όπου οι τέσσερις φορείς είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πλήθος επιχειρηματικών συναντήσεων με εταιρείες εισαγωγών. Πραγματοποίησαν δεκάδες B2B συναντήσεις και ήδη προχωρούν σε εμπορικές συμφωνίες εξαγωγής.

18 To Little Greece στο Dubai Η μεγάλη καρδιά της μικρής Ελλάδας άνοιξε ακόμη περισσότερο την αγκαλιά της χθες στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Little Greece στο Dubai. Μεγάλη η χαρά όλων όσων παραβρέθηκαν στο opening δοκιμάζοντας εκλεκτά ελληνικά προϊόντα με ελληνική μουσική και ελληνική πατροπαράδοτη φιλοξενία από τις οικοδέσποινες Άννα Δουρβετάκη και Ζωή Σαμαντζή. Πολλές οι ευχές για ένα δυνατό και προσοδοφόρο μέλλον που θα προσφέρει παράλληλα στους Έλληνες τη δυνατότητα να αγοράζουν αυθεντικά ελληνικά προϊόντα αλλά και ένα στέκι όπου μπορούμε να αναβιώνουμε τη γεύση Ελλάδας!

19 Οι Συνεργάτες μας Travel Orientation

20 Η εταιρία G & D Natural Products DWC LLC παρέχει, αξιολόγηση οργάνωση και υποστήριξη, εξαγωγικές υπηρεσίες προς τις ελληνικές εταιρίες και ολοκληρωμένη καταχώρηση και προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην περιοχή των ΗΑΕ. Είναι μια καινοτόμος και διαφοροποιημένη βάση, τηρώντας όλα τα εμπορικά ζητούμενα της αγοράς των ΗΑΕ έτσι ώστε τα ελληνικά προϊόντα να έχουν μια πλήρη κατοχύρωση αραβικών προδιαγραφών. Η συνεργασία με την εταιρία Goldair Cargo S.A- Greece International Forwarding & Logistics, υποστηρίζει την προετοιμασία όλων των Ελλήνων παραγωγών στο τεχνικό μέρος της εξαγωγικής τους δραστηριότητας από την Ελλάδα για την Μέση Ανατολή.

21 Τα πλεονεκτήματα από την υποστήριξη του κρατικού φορέα Khalifa Fund είναι πολλαπλά. Η εταιρία G & D στα προϊόντα που προετοιμάζει και αντιπροσωπεύει, κέρδισε ευνοϊκούς όρους για την τοποθέτηση τους σε πολύ πλεονεκτικές θέσεις, να προηγούνται οι τοποθετήσεις τους σε μεγάλες αλυσίδες μέλη του φορέα αυτού, να έχουν μια εξασφαλισμένη και μια συνεχόμενη ροή παραγγελιών, καθώς και πολύ πιο ευνοϊκούς όρους πληρωμής τους σε σχέση με το ισχίων εμπορικό καθεστώς της αραβικής περιοχής. Επίσης πολύ σημαντικό όφελος είναι ότι η θέση τοποθέτησης τους στα μέλη μάρκετ του φορέα που θα είναι πλεονεκτική ώστε να μην έρχονται σε αντιπαράθεση με την τεράστια διεθνή γκάμα προϊόντων, αλλά να αναγνωρίζονται από το branding τοποθέτησης τους, ως ελληνικό σύνολο Greek corner. Επίσης στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται και η πολύ δυνατή προώθηση των αντιπροσωπευόμενων προϊόντων από τα ΜΜΕ, Local events, εκθέσεων και promotion οι οποίες θα διενεργούνται σε συνεργασία G and D και υπό την αιγίδα Khalifa Fund.

22 Το Foodosophy club αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο της εταιρίας G & D για την αραβική αγορά της Μέσης Ανατολής. Είναι ένα καινοτόμο project προώθησης των ελληνικών προϊόντων, της ελληνικής διατροφής και της ελληνικής πολιτισμικής κουλτούρας και γαστρονομίας σε μια χώρα όπου το ελληνικό στοιχείο δεν έχει γίνει έως και σήμερα ευρέως γνωστό. To Foodosophy club, αξιολογήθηκε απο τον κρατικό φορέα Khalifa Fund, ως το πιο σημαντικό και καινοτόμο μέσο προώθησης της ελληνικής διατροφής και των ελληνικών διατροφικών προϊόντων στα ΗΑΕ, επ αυτής της αξιολόγησης, η εταιρεία G & D κέρδισε την επίσημη υποστήριξη του project για τα ΗΑΕ αλλά και την προώθηση του με ανταποδοτικό όφελος στην ίδια την χώρα, στην Ελλάδα, με δράσεις και work shops ανα γεωγραφική περιοχή και καθ όλη την διάρκεια τους έτους.

23 Travel Orientation Dubai based tourism marketing company with a proven track of achievements. Αctivities: Provide tourism marketing services for Cyprus, Greece, Armenia, Georgia & other countries in the United Arab Emirates and in the wider Gulf region, MENA & Asia. Plan and implement tourism marketing programs and projects at local (United Arab Emirates), sub-regional (Gulf), regional (Middle East) & continental (Asia & Africa) levels. Create tourism development opportunities firmly grounded in the realities of the marketplace. Increase special interest tourism flow to hotels & destinations.

24 Workshops Exhibitions Networking Meetings Holiday Shows

25 ARTH FZE is a young, energetic company specialising in the food sector in the UAE. Arth is a the perfect bridge and partner based in Dubai to assist you in reaching out to relevant importers, distributors, retailers and supermarkets in the region. ARTHE FZE offers a complete package of services to producers and companies in helping them expand their exports into the Middle East market through multiple avenues. Our services include organising business events where you can meet relevant buyers and importers and conduct B2B meetings, present and sample your products.

26 Kozani Saffron and Kourellas Cheese B2B eventburj Al Arab, Dubai Greek Cheese B2B event Fairmont, Dubai

27 Greek Fresh Fruits B2B event - Emirates Palace, Abu Dhabi

28 Στοιχεία εξαγωγών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Αύξηση κατά 28,4% παρουσιάζουν οι συνολικές εξαγωγές της χώρας μας προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατά το πρώτο τρίμηνο 2016, σε σχέση με αντίστοιχη περίοδο το 2015, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό έγγραφο του γραφείου Οικονομικών και εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στο Ντουμπάϊ. Σημειώνεται ότι, οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε 51,561 εκατ. ευρώ, έναντι 40,1 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, φράουλες, σμέουρα σημείωσαν αύξηση +335%, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες +176%, συσκευές φωτισμού +163%, αλουμίνια +85%, γιαούρτια +67%, προϊόντα ομορφιάς +49%, φύλλα και λεπτές ταινίες από αργίλιο +25%, ιχθυηρά +20,7%, ελαιόλαδο +13,6%, φάρμακα 12,8%, μάρμαρα +2,8%, πετρελαιοειδή προϊόντα +605%. Σημαντική μείωση κατέγραψαν τα γουνοδέρματα -48,3%, καρποί και φρούτα -20% Υπενθυμίζεται ότι οι εξαγωγές το 2015 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς πετρελαιοειδή προϊόντα και γουνοδέρματα, σημείωσαν αύξηση κατά 25,8%, (από 128 εκατ. ευρώ σε 161 εκατ. ευρώ).

29 Γενικές Πληροφορίες για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Βασικά στοιχεία της Αγοράς 85% των τροφίμων και αναψυκτικών που καταναλώνονται εισάγονται από άλλες χώρες. Υγιής αγορά με υπέρογκη ζήτηση και αυξανόμενα μεγάλο εύρος προϊόντων. Έλλειψη Ελληνικών Προϊόντων και αυξανόμενη ζήτηση. Business Friendly Environment, απαιτείται μηδαμινή γραφειοκρατία για εξαγωγές, την οποία αναλαμβάνουν συνεργάτες μας αν επιθυμείτε. Πολύ καλές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βασισμένες στο σεβασμό προς τον πολιτισμό μας και τα παραδοσιακά μας προϊόντα.

30 Στατιστικά στοιχεία

31

32

33 Δημογραφικά Στοιχεία Πληθυσμός: 9,346,000 (12% Εμιρατινοί, 88% Εκπατρισμένοι Πρόβλεψη Πληθυσμού το 2018: 10,200,000 Ετήσιος αριθμός Τουριστών: 16,470,000 2η Μεγαλύτερη Αραβική Οικονομία: παρά τον τόσο μικρό πληθυσμό και έκταση, συγκριτικά με τα υπόλοιπα αραβικά κράτη Α.Ε.Π.: 253,55 Δις. USD (2009) - 370,29 Δις. USD (2015), αύξηση 46%

34

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Πρεσβεία της Ελλάδος στα Η.Α.Ε. Γραφείο Ο.Ε.Υ. Ντουμπάι Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ - Τον 19ο και στις αρχές του 20ού αιώνα στην περιοχή άνθησε η βιομηχανία αλιείας των μαργαριταριών. - Στις

Διαβάστε περισσότερα

Η 17 η χρονιά της μοναδικής έκθεσης στη Μέση Ανατολή για Φυσικά & Βιολογικά προϊόντα

Η 17 η χρονιά της μοναδικής έκθεσης στη Μέση Ανατολή για Φυσικά & Βιολογικά προϊόντα Η 17 η χρονιά της μοναδικής έκθεσης στη Μέση Ανατολή για Φυσικά & Βιολογικά προϊόντα ORGANIC & NATURAL PRODUCTS EXPO 2019 Ημερομηνία 3-5 Δεκεμβρίου 2019 Ώρες 10:00 18.00 Χώρος Χρόνος Πρόσβαση Dubai Convention

Διαβάστε περισσότερα

Trade Fair at a glance!

Trade Fair at a glance! Πρόσκληση συμμετοχής στη 16η Διεθνή Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai- Η μοναδική έκθεση στη Μέση Ανατολή η οποία εστιάζει το ενδιαφέρον της σε προιόντα ανώτερης ποιότητας. Trade

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

1ST INTERNATIONAL HELLENIC GASTRONOMY CONFERENCE 2018

1ST INTERNATIONAL HELLENIC GASTRONOMY CONFERENCE 2018 Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην υπερπολυτελή αίθουσα Banquet χωρητικότητας 650 ατόμων και

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

The Culinary Engagement. Ελλάδα-Μάλτα

The Culinary Engagement. Ελλάδα-Μάλτα The Culinary Engagement Ελλάδα-Μάλτα Η έκθεση τροφίμων είναι μια παρουσίαση της ελληνικής γαστρονομίας καθώς και ένα άνοιγμα προς την αγορά τροφίμων της Μάλτας. Η εξοικείωση των πελατών καθώς και των εμπόρων

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 ΠΡΟΣ: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραίως Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013 1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

το Μέλλον είναι εδώ...

το Μέλλον είναι εδώ... το Μέλλον είναι εδώ... Southgate Office Village, Block D, Ground Floor 286 Chase Road, London N14 6HF Αποκτήστε μόνιμο γραφείο προώθησης εξαγωγών στο Λονδίνο Ενδυναμώστε την εταιρική σας εικόνα Παρουσιάστε

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ. [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Τετάρτη 6 Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ [ DUBAI και RAS AL KHAIMAH ] Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 Διοργάνωση σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 1 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 17/06/2015

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 17/06/2015 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 17/06/2015 WORLD COMMERCE VALLEY CHINA YANJIAO LOGISTICS CITY "YOUR SAFE GATE TO CHINA" ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Έλληνες Επιχειρηματίες, Η εταιρεία μας GREAT Trade

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ Η εταιρεία GREAT Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 2 η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo

Διαβάστε περισσότερα

Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012. Διεθνείς εκθέσεις

Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012. Διεθνείς εκθέσεις Συμ Δράσεις του ΟΠΕ για το 2012 Διεθνείς εκθέσεις Το 2012, ο ΟΠΕ υλοποίησε 47 διεθνείς εκθέσεις για 13 κλάδους του εξαγωγικού εμπορίου σε 23 αγορές - στόχους. Συγκεκριμένα: 18 για τρόφιμα και ποτά (PRODEXPO,

Διαβάστε περισσότερα

Food Hospitality World (Το Ιταλικό δίκτυο για Προϊόντα διατροφής και φιλοξενίας)

Food Hospitality World (Το Ιταλικό δίκτυο για Προϊόντα διατροφής και φιλοξενίας) Food Hospitality World (Το Ιταλικό δίκτυο για Προϊόντα διατροφής και φιλοξενίας) Food Hospitality World Η Food Hospitality World είναι η διεθνής εμπορική έκθεση τροφίμων και φιλοξενίας που γεννήθηκε μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β2Β ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β2Β ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β2Β ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Αγαπητά μέλη, Η πρώτη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα πραγματοποιηθεί από 9-13

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROFRESH FRUITS Η καμπάνια προώθησης φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα αποτελεί μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ Η.Α.Ε.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ Η.Α.Ε. ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ Η.Α.Ε. Η περίπτωση της αγοράς ελαιολάδου και ορισμένων άλλων προϊόντων. (Συμπλήρωμα της Έρευνας Αγοράς Τροφίμων και Ποτών Γραφείου ΟΕΥ Ντουμπάϊ) Τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 Η 3 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην καρδιά της Σκανδιναβίας. GREKLAND PANORAMA 2015: 10.890 επισκέπτες! 165 εκθέτες! 35+ προορισμοί!

Διαβάστε περισσότερα

Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής. Black Sea Tourism Forum & Workshop

Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής. Black Sea Tourism Forum & Workshop Event Organiser: Πρόγραμμα Χορηγιών Διαφημιστικής Προβολής Black Sea Tourism Forum & Workshop Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 Black Sea Tourism Forum & Workshop Το Γραφείο Συνεδρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 7/1/2016

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 7/1/2016 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 7/1/2016 "YOUR SAFE GATE TO CHINA" FOR EXPORTS OF GOODS & SERVICES ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Επιχειρηματίες, Κυρίες & Κύριοι, Η εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία

Πρόγραμμα προώθησης Ελληνικού ελαιολάδου στην Πολωνία 2-3 Δεκεμβρίου 2017 Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας - Εκθεσιακό Κέντρο PGE National Stadium Η Πολωνική αγορά ελαιολάδου Η Πολωνία Σύμφωνα με το μέγεθος του πληθυσμού της (38,2 εκ. κατοίκους), είναι η 6η μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

«Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στα Η.Α.Ε: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah»

«Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στα Η.Α.Ε: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah» «Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στα Η.Α.Ε: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah» Magdi El Halawani, PhD Ηead of Public Relations, Greece Consolidated Contractors Company A Αντιπρόεδρος Αραβο-ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail

Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail MEDIA KIT 2015 Η νέα κλαδική ενημέρωση στο χώρο του retail Το περιοδικό MARKET TODAY ξεκινά την εκδοτική του πορεία, με στόχο να φέρει πιο κοντά τον κλάδο της μικρής και της οργανωμένης λιανικής, με τη

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από 20 έως 27 Νοεμβρίου 2015. Δρομολόγια: Ημερομηνία Από Προς Gulf Air Αναχώρηση Άφιξη

Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από 20 έως 27 Νοεμβρίου 2015. Δρομολόγια: Ημερομηνία Από Προς Gulf Air Αναχώρηση Άφιξη Ελληνική Επιχειρηματική Αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από 20 έως 27 Νοεμβρίου 2015 Αγαπητοί επιχειρηματίες, Κυρίες & Κύριοι, Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αριθ. Πρωτ: 295/ΓΓ/ΒΦ/βφ Το Άραβο-Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ PANAGIOTIS MIHALOS SECRETARY GENERAL FOR INTERNATIONAL ECONOMIC RELATIONS, MINISTRY OF FOREING AFFAIRS, GREECE TO THE SECOND GREEK EU PRESIDENCY CONFERENCE «Europe and the

Διαβάστε περισσότερα

«Grow Greek Tourism Online»: εκπαιδευτικό σεµινάριο ψηφιακού µάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε το επιτυχηµένο σεµινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Β1 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, 23.11.2013 Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β 1 Συνολική παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Τίτλος: 35 years of Excellence in Partnership. Διάρκεια: Δύο ημέρες, Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Τίτλος: 35 years of Excellence in Partnership. Διάρκεια: Δύο ημέρες, Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 1 4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ 4 th ARAB-HELLENIC ECONOMIC FORUM Athens, 03-04 June, 2015 Υπό την αιγίδα: Εταίρος και Κύριος Χορηγός: Jordan Chamber of Commerce Τίτλος: 35 years of Excellence in

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Κρήτη κρίση: VS Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Εικόνα της Κρήτης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα O Χαμηλότερα υπότιτλος ποσοστά ανεργίας στο νησί με της 2,5 μονάδες σελίδας κάτω από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Στην Πρωτεύουσα της Σκανδιναβίας την Στοκχόλμη Η 4 η GREKLAND PANORAMA στην 1 η MEDITERRANEAN PANORAMA Ημέρες Κοινού: Εκθεσιακό Κέντρο Stockholmsmässan: 18-19

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! Δημιουργούμε τον 1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! 10 Απριλίου 2019 Capsule T όπου Τ, τουρισμός, τεχνολογία, ταξίδι! q O πρώτος επιταχυντής στην Ελλάδα με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις.

H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις. H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις. 1 Το MICE παρουσιάζει σχετικά μικρό βαθµό εποχικότητας % 2010 Ιαν 2 Φεβ Μαρ 5

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Προγράµµατος Προώθησης των προϊόντων της Περιφέρειας Κρήτης στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες Καν (ΕΚ) 03/2008 & Καν (ΕΚ) 501/2008

Σχέδιο Προγράµµατος Προώθησης των προϊόντων της Περιφέρειας Κρήτης στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες Καν (ΕΚ) 03/2008 & Καν (ΕΚ) 501/2008 Σχέδιο Προγράµµατος Προώθησης των προϊόντων της στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες Καν (ΕΚ) 03/2008 & Καν (ΕΚ) 501/2008 Κατάθεση 30/09/2012 Αγροδιατροφική Σύµπραξη - Κρητικό Διατροφικό Πρότυπο Αγροδιατροφική

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas Συμμετοχή Δύο Νέων Εταιρειών Απρίλιος 2015: Στην Μετοχική σύνθεση της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ προστίθενται άλλες δύο εταιρείες: ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΑΕ με εκπρόσωπο της τον κο Καλαιτζιδάκη Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

21-23 ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ. 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

21-23 ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ. 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 21-23 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΕΥΘYΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕIΣ ΕΞΑΓΩΓΕIΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος του Interiors from Greece!

Γίνε μέλος του Interiors from Greece! 2018 1 Το σημαντικότερο market place εταιριών και προϊόντων επίπλου, αρχιτεκτονικής και διακόσμησης To INTERIORS FROM GREECE, είναι μια διεθνής σύγχρονη επικοινωνιακή πλατφόρμα, η οποία προωθεί παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

Προς: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΥΠΟΨΗ Προέδρου Κ. Χριστόδουλο Τοψίδη. Αθήνα, 16/5/2017. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Προς: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΥΠΟΨΗ Προέδρου Κ. Χριστόδουλο Τοψίδη. Αθήνα, 16/5/2017. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, Προς: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ ΥΠΟΨΗ Προέδρου Κ. Χριστόδουλο Τοψίδη Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, Αθήνα, 16/5/2017 Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και εξειδικευμένους συνεργάτες στο εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 με την υποστήριξη Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ [TAIPEΙ] Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Συμμετέχοντες Φορείς Taipei, 20-23

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους.

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. Προβάλλει ελληνικές επιχειρήσεις, ανά κλάδο και κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

Marketing manager. Web:

Marketing manager. Web: From: Greek Weekend Ivan Ostojić [mailto:ivan.greekweekend@gmail.com] Sent: Wednesday, April 05, 2017 3:12 PM To: evep@pcci.gr Subject: Greek Weekend / Ελληνικό Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι 2017 Καλησπέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ενίσχυση Αυθεντικού και Ποιοτικού Τουριστικού Προϊόντος Περιφέρειας Θεσσαλίας Σύµπραξη Τουρισµού για την Θεσσαλία

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ενίσχυση Αυθεντικού και Ποιοτικού Τουριστικού Προϊόντος Περιφέρειας Θεσσαλίας Σύµπραξη Τουρισµού για την Θεσσαλία ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ενίσχυση Αυθεντικού και Ποιοτικού Τουριστικού Προϊόντος Περιφέρειας Θεσσαλίας Σύµπραξη Τουρισµού για την Θεσσαλία Κεντρική Ιδέα Ο σχεδιασµός, η ανάπτυξη και περαιτέρω αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Γενικά Ο επαγγελματικός τουρισμός αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου συνόλου, αυτού των εναλλακτικών μορφών τουρισμού Οι εναλλακτικές μορφές, υιοθετήθηκαν για να δημιουργηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα. Διεθνής Τουριστικός Προορισμός

Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα. Διεθνής Τουριστικός Προορισμός Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα Διεθνής Τουριστικός Προορισμός Σκοπός του project Να προσδιορίσει το ρόλο των DMO, στην προώθηση

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας E-shop Ελληνικών Γυναικείων Συνεταιρισμών START UP ΙΠΠΟΛΥΤΗ

Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας  E-shop Ελληνικών Γυναικείων Συνεταιρισμών START UP ΙΠΠΟΛΥΤΗ Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας www.mamasflavours.gr E-shop Ελληνικών Γυναικείων Συνεταιρισμών START UP ΙΠΠΟΛΥΤΗ Μοναστηριώτη Μαρία Υπεύθυνη Ομάδας Start Up ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 3o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Gr-eco

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 3o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Gr-eco ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 3o Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας Gr-eco Ομάδα Εργασίας: Αλεξία Μελλίδη: Φοιτήτρια Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Λήμνου Μίζερος Νικόλαος: Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς

12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Συνέδριο Ελαιοκομίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της ελαιοκομίας 12-13-14 Μαρτίου 2010 Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ Πειραιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ. 5o ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΑΜΙΑ 24 ΜΑΪΟΥ 2018 Αξιότιμοι συμμετέχοντες, Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ Αγαπητοί συνεργάτες, WINTER FANCY FOOD SHOW 2019 Η εταιρεία μετά την απόλυτη επιτυχία της έκθεσης το 2018 με χαρά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018 Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη 64 η Δ.Ε. SUMMER FANCY FOOD SHOW, από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2018 στον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SWOT ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Hospitality Management Company

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SWOT ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Hospitality Management Company ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SWOT ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 2017 Hospitality Management Company H ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ Η SWOT ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάιο του 2013, μέσα από την ανάγκη που διακρίναμε για επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

IntActPlan Project: <Α1-1.1-50>

IntActPlan Project: <Α1-1.1-50> IntActPlan Project: «Ολοκληρωµένες ράσεις για την ενίσχυση της Εξωστρέφειας των ΜΜΕ της ιασυνοριακής Περιοχής και την δηµιουργία Ευκαιριών ιείσδυσης σε Νέες Αγορές», IPA ιασυνοριακό πρόγραµµα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 25/11/2015

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 25/11/2015 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 25/11/2015 WORLD COMMERCE VALLEY YANJIAO INTERNATIONAL TRADE CITY "YOUR SAFE GATE TO CHINA" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Επιχειρηματίες, Κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Κομοτηνή, 30 Απριλίου 2015 Αρ. Πρωτ.: οικ. 2669 «1 η Θρακο-Mακεδονική SYNERGEIA Ενδοπεριφερειακής Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του διατροφικού τομέα της

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Πως ξεκινήσαμε Η Pelopac σήμερα Προϊόντα Ελιές Πιπεριές Μεζέδες / Antipasti Tapenades/Dips

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ με την υποστήριξη [TAIPEΙ] Δευτέρα 19 Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Συγχρηματοδότηση από το Πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συμμετέχοντες Φορείς Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά "Αll Pack Hellas"

Γενικά Αll Pack Hellas Γενικά "Αll Pack Hellas" Είναι το όνομα του περιοδικού συσκευασίας το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2004. Το All Pack Hellas είναι το δικό σας περιοδικό, το οποίο αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωσης και

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 1. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 3. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΙΚΤΥΩΝ ΙΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑ ΧΩΡΑ 4. Ο ΗΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 5. ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Wine & Gourmet 2017 Japan

Wine & Gourmet 2017 Japan ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ Wine & Gourmet 2017 Japan ΤΟΚΥΟ ΒΙG SIGHT/12-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Η εταιρεία OECON GROUP σε συνέχεια των διεθνών δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ο μηχανισμός TradeUSA & Η αγορά F&B των ΗΠΑ

Ο μηχανισμός TradeUSA & Η αγορά F&B των ΗΠΑ All rights reserved by the American-Hellenic Chamber of Commerce - 2017 Ο μηχανισμός TradeUSA & Η αγορά F&B των ΗΠΑ Γιάννης Μωύσογλου Υπεύθυνος Εξαγωγών (TradeUSA Lead) Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST JIANZHONG LU ΟΜΙΛΙΑ FOUNDING CHAIRMAN, SILK ROAD CHAMBER OF INTERNATIONAL COMMERCE (SRCIC), PRESIDENT, TANG WEST MARKET GROUP

THE ECONOMIST JIANZHONG LU ΟΜΙΛΙΑ FOUNDING CHAIRMAN, SILK ROAD CHAMBER OF INTERNATIONAL COMMERCE (SRCIC), PRESIDENT, TANG WEST MARKET GROUP THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ JIANZHONG LU FOUNDING CHAIRMAN, SILK ROAD CHAMBER OF INTERNATIONAL COMMERCE (SRCIC), PRESIDENT, TANG WEST MARKET GROUP THE EU-EURASIA-CHINA BUSINESS SUMMIT Building bridges from east

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οι Στρατηγικοί Εταίροι

Οι Στρατηγικοί Εταίροι Εταιρική Παρουσίαση ΗΕπιχείρηση Η «Αμφιτρίτη ΚΟΙΝΣΕΠ» είναι υπό σύσταση Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης (σύμφωνα με το Ν. 4019/11) και έχει ως σκοπό την ένταξη στην οικονομική και κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ EΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Box 55565, 102 04 Stockholm, Sweden Tηλ. (+46-8) 545 660 16, 17, Tέλεφαξ (+46-8) 667 32 93 Email: sweden.oey@greekembassy.se

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Καρδίτσας είναι υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και ακολουθούν τα πιο σύγχρονα μοντέλα επιχειρηματικότητας στο Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες

Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες Τοπικά Χαρακτηριστικά & Νέες Τεχνολογίες Καινοτομία Επιχειρηματικότητα Νέες Ευκαιρίες Γιώργος Καραμανώλης, Partner CTO Crowdpolicy Σύμβουλος Πληροφορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Project management

Διαβάστε περισσότερα

Terna delivers the "Al Rayyan" to UAE's royal family.

Terna delivers the Al Rayyan to UAE's royal family. Terna delivers the "Al Rayyan" to UAE's royal family. 31 October 17 - RE+D Magazine Terna, a member of GEK Terna Group, completed construction of the Al Rayyan building complex in Sharjah, UAE, for the

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Επιχειρηματικότητα Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΟΡΙΣΜΟΣ Επιχειρηματικότητα είναι η ιδιότητα ενός ατόμου

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά!

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Τι είναι η ΜΙΤΕ; Η MITE διοργανώνεται στην Αθήνα και επιδιώκει να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συνάντηση ανθρώπων από την τουριστική βιομηχανία της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.Η

Διαβάστε περισσότερα

7 th Greek Exports Forum

7 th Greek Exports Forum 7 th Greek Exports Forum 09 Μαίου 2019 Athenaeum InterContinental Το Greek Exports Forum, το συνέδριο θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, διοργανώνεται φέτος για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Στην Έκθεση Strade Golose συμμετέχουν Ιταλικές & Ελληνικές Περιφέρειες & επιχειρήσεις.

Στην Έκθεση Strade Golose συμμετέχουν Ιταλικές & Ελληνικές Περιφέρειες & επιχειρήσεις. Η Έκθεση Strade Golose πραγματοποιείται από την Ένωση Εστιατόρων της περιοχής του Salento σε εξωτερικό χώρο στην επαρχία Λέτσε της Ιταλίας, στην Καλλίπολη της Απουλίας (Gallipoli, Apulia) με στόχο την

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

* * - Σε αυτό το τεύχος, ένθετο - Επιστημονικό marketing: Η ιχνηλασιμότητα ως Εργαλείο Marketing για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά

* * - Σε αυτό το τεύχος, ένθετο - Επιστημονικό marketing: Η ιχνηλασιμότητα ως Εργαλείο Marketing για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά Ηλεκτρονικό περιοδικό www.foodstandard.gr Τεύχος 14 -Απρίλιος 2011 by * Χορηγία της foodstandard σε φιλανθρωπική εκδήλωση * Σπατάλη τροφίμων = Σπατάλη νερού * * * Δημιουργία Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΠΟΤΡΟΦ EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Μια νέα σε

Διαβάστε περισσότερα

Το μήνα Νοέμβριο πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία μια σειρά από εκπαιδευτικά εργαστήρια

Το μήνα Νοέμβριο πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία μια σειρά από εκπαιδευτικά εργαστήρια Δεκέμβριος 2014 Συνεχίζουμε αυτό το μήνα με το ενημερωτικό μας δελτίο με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση του κοινού όλων συμβαλλόμενων φορέων τις δράσεις που εντάσσονται μέσα στα πλαίσια του Πιλοτικού Τοπικού

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το citybeez.gr;

Τι είναι το citybeez.gr; Τι είναι το citybeez.gr; Το citybeez.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής και αποστολής στοχευμένων προσφορών. Ποιος είναι ο στόχος; Να έρθει κοντά ο τοπικός

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο Βελιγράδι, ΜΑΙΟΥ 2017

2 ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο Βελιγράδι, ΜΑΙΟΥ 2017 2 ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο Βελιγράδι, 20-21 ΜΑΙΟΥ 2017 1 ο Ελληνικό Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι 14-15 Mαϊου 2016 υλοποίηση της αρχικής ιδέας σε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. πλήρης και ολοκληρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

THE HOTEL DESIGN WORKSHOP

THE HOTEL DESIGN WORKSHOP ΑΘHΝΑ ΣΑΝΤΟΡIΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗ ΡOΔΟΣ ΗΡAΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙA THE HOTEL DESIGN WORKSHOP ΜYΚΟΝΟΣ Πώς να προδιαγράψετε ένα επιτυχηµένο ξενοδοχείο από τον σχεδιασµό µέχρι την πώληση! BY ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100% HOTEL WORKSHOPS;

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια : Αναστασία Καραγιαννοπούλου - Msc, Μελετήτρια Πανεπιστημίου Πατρών

Εισηγήτρια : Αναστασία Καραγιαννοπούλου - Msc, Μελετήτρια Πανεπιστημίου Πατρών ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Έρευνα Αγοράς και Εκπόνηση Σχεδίου Μάρκετινγκ για την Ανάπτυξη και Εμπορία των βιολογικών προϊόντων στο νομό Αχαΐας Εισηγήτρια : Αναστασία Καραγιαννοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΕΙ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ Τι είναι η Η Expogroup είναι μία μεγάλη διεθνής εταιρεία διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 1. Διαμόρφωση Εξαγωγικής Στρατηγικής σε κλαδικό ή τοπικό επίπεδο Η GlobalGreece έχει την εμπειρία και αναλαμβάνει την διαμόρφωση μακροχρόνιων σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ 24 η ιεθνής Έκθεση Τουρισμού 30 Οκτωβρίου 2 Νοεμβρίου 2008 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΣ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Τετάρτη 29/10 Αίθουσα CORONA 19:00 21:00 είπνο εργασίας για Νομάρχες και Γενικούς Γραμματείς

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα