2 ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ 1.Αναθεωρήθηκε την 1 η Μαρτίου Αναθεωρήθηκε την 1 η Σεπτεµβρίου 2013 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ: Γιώργος Περισυνάκης Νίκο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2 ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ 1.Αναθεωρήθηκε την 1 η Μαρτίου Αναθεωρήθηκε την 1 η Σεπτεµβρίου 2013 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ: Γιώργος Περισυνάκης Νίκο"

Transcript

1 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΕΦΤ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

2 2 ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ 1.Αναθεωρήθηκε την 1 η Μαρτίου Αναθεωρήθηκε την 1 η Σεπτεµβρίου 2013 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ: Γιώργος Περισυνάκης Νίκος Δηµητριάδης Αργύρης Κανιµάς Το παρόν εγχειρίδιο είναι ιδιοκτησία της ΠΕΦΤ. Δεν επιτρέπεται η µερική ή ολική αντιγραφή και αναδηµοσίευση του χωρίς την έγκριση της. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: peftinfo@gmail.com.

3 3 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ 1 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ σελ Κλειστό Πρωτάθληµα Ελλάδας σελ Ανοικτά Τουρνουά σελ.4 2 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ) σελ Πρόγραµµα/Καταληκτικές Ηµεροµηνίες σελ Επικοινωνία σελ Χρηµατικά Έπαθλα (Ρrize money) σελ Άλλα Έπαθλα και Δώρα σελ Όροι Συµµετοχών σελ Πακέτα Διαµονής σελ Συνεργαζόµενα Ξενοδοχεία σελ Μεταφορά Αθλητών σελ Δικαίωµα Συµµετοχής (entry fee) σελ Τοποθετήσεις(seeding) και Πρόγραµµα Αγώνων(draw) σελ Διαιτητές σελ Σύστηµα Σκοραρίσµατος(Scoring) σελ Μπάλες Διοργάνωσης σελ Γραφείο Γραµµατείας Διοργάνωσης σελ Έλεγχος Αντιντόπινγκ (Doping test) σελ Ασφάλεια και Ευθύνη των Αθλητών σελ Ένδυση και Διαφηµίσεις σελ Γήπεδα σελ.6 3 ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ σελ.8 4 ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ σελ.9 5 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝ σελ.10 6 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ σελ.12 ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ 7 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (RANKING) σελ Βαθµολογία Αθλητών σελ Κατάταξη Αθλητών σελ.16 8 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΙΝΕΣ - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ σελ.16 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ 1 Πρότυπη Αίτηση Διοργάνωσης/Υπόδειγµα 1 σελ.18 2 Πρότυπη Προκήρυξη Αγώνων/Υπόδειγµα 2 σελ.19 3 Πρότυπη Δήλωση Συµµετοχής Αγωνιζοµένου/Υπόδειγµα 3 σελ.21 4 Πίνακας Αντικατάστασης Αποχωρησάντων σελ.22 5 Πρότυπο Πρόγραµµα αγώνων/υπόδειγµα 4 σελ.24 6 Πρότυπο Φύλλο Αγώνα/Υπόδειγµα 5 σελ.25 7 Πρότυπη Έκθεση Επιδιαιτητή/Υπόδειγµα 6 σελ.26 8 Πρότυποι Πίνακες Αποτελεσµάτων Διοργάνωσης/Υπόδειγµα 7 σελ.27

4 4 1. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Καθορίζονται ως επίσηµες διοργανώσεις (επίσηµα τουρνουά), οι ακόλουθες διοργανώσεις: α) Κλειστό Πρωτάθληµα Ελλάδας (Πανελλήνιο) της Ελληνικής Οµοσπονδίας Τοιχοσφαίρισης/ΕΦΟΑ β) Ανοικτά Τουρνουά (open) Ιδιωτικών club, Συλλόγων Τοιχοσφαίρισης, Οµίλων και ανεξαρτήτων διοργανωτών. 1.1 Κλειστό Πρωτάθληµα Ελλάδας: Καθορίζεται σύµφωνα µε προκήρυξη της Ελληνικής Οµοσπονδίας Τοιχοσφαίρισης - ΕΦΟΑ (Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης της ΕΦΟΑ). 1.2 Ανοικτά Τουρνουά: Καθορίζονται σύµφωνα µε προκηρύξεις της ΠΕΦΤ και παίρνουν το όνοµα που επιθυµεί ο εκάστοτε διοργανωτής αυτών. Οι ανεπίσηµες διοργανώσεις δεν συµπεριλαµβάνονται στο Ελληνικό Σύστηµα Κατάταξης. 2. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Κάθε Επίσηµη Διοργάνωση, υπό την αιγίδα της ΠΕΦΤ, καταρτίζει συγκεκριµένη Προκήρυξη (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2), όπου αναγράφονται οι κανονισµοί της διοργάνωσης, όπως αναλύονται παρακάτω: 2.1 Πρόγραµµα/Καταληκτικές Ηµεροµηνίες: Για κάθε διοργάνωση αναφέρονται: α)η Ηµεροµηνία έναρξης των on line εγγραφών β) Η Ηµεροµηνία λήξης των on line εγγραφών γ) Η Ηµεροµηνία λήξης των on line αποσύρσεων (withdrawals) δ) Η Ηµεροµηνία έναρξης των αγώνων ε) Η Ηµεροµηνία διεξαγωγής των τελικών 2.2 Επικοινωνία: Για κάθε διοργάνωση αναφέρονται τα Ονοµατεπώνυµα και τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Διοργανωτή ή/και της Οργανωτικής Επιτροπής. 2.3 Χρηµατικά Έπαθλα (Ρrize money): Για κάθε διοργάνωση αναφέρονται τα χρηµατικά έπαθλα (Ρrize money) που δίδονται στους τρεις πρώτους αθλητές-αθλήτριες των Κατηγοριών ΑΝΔΡΩΝ Α και ΓΥΝΑΙΚΩΝ µε την παρακάτω πάντα ποσόστωση: 1 ος ΑΝΔΡΩΝ Α 48% 2 ος ΑΝΔΡΩΝ Α 32% 3 ος ΑΝΔΡΩΝ Α 20% 1 η ΓΥΝΑΙΚΩΝ 48% 2 η ΓΥΝΑΙΚΩΝ 32% 3 η ΓΥΝΑΙΚΩΝ 20% Τα χρηµατικά έπαθλα πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά στην προκήρυξη των αγώνων.

5 2.4 Άλλα Έπαθλα και Δώρα Στους τρεις πρώτους αθλητές των Κατηγοριών ΑΝΔΡΩΝ Β και ΑΝΔΡΩΝ Γ δίδονται κύπελλα και µετάλλια, αντίστοιχα και στην κατηγορία PLATE κύπελλα ή µετάλλια ή Δώρα Όροι Συµµετοχών: Για κάθε διοργάνωση αναφέρονται αναλυτικά πως και µέχρι πότε µπορεί κάποιος να δηλώσει on-line συµµετοχή, πως και µέχρι πότε να δηλώσει αποχώρηση (χωρίς ποινή) και πως και µέχρι πότε να καταβάλει το δικαίωµα συµµετοχής (entry fee). 2.6 Πακέτα Διαµονής: Για κάθε διοργάνωση αναφέρονται τυχόν προκαθορισµένα πακέτα διαµονής/διατροφής για τους αθλητές - συνοδούς αυτών. 2.7 Συνεργαζόµενα Ξενοδοχεία: Για κάθε διοργάνωση αναφέρονται τυχόν ξενοδοχεία που προσφέρουν ειδικές τιµές διαµονής για τους αθλητές - συνοδούς αυτών. 2.8 Μεταφορά Αθλητών: Για κάθε διοργάνωση αναφέρονται τυχόν διευκολύνσεις στην µετακίνηση των αθλητών κατά την άφιξη και αποχώρηση τους από και προς αεροδρόµια, λιµάνια κτλ. 2.9 Δικαίωµα Συµµετοχής (entry fee): Για κάθε διοργάνωση δικαίωµα συµµετοχής έχουν τόσο ντόπιοι όσο και ξένοι αθλητές, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια της ΠΕΦΤ, όπως αναλύονται στις επόµενες παραγράφους. Σε κάθε προκήρυξη αναφέρεται το ποσό του δικαιώµατος συµµετοχής, κάθε αθλητή στη διοργάνωση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αθλητές κάτω των 19 ετών ΔΕΝ πληρώνουν συµµετοχή Τοποθετήσεις(seeding) και Πρόγραµµα Αγώνων(draw): Για κάθε διοργάνωση αναφέρονται οι κατηγορίες στις οποίες θα διεξαχθούν οι αγώνες. Οι κατηγορίες αυτές είναι ανάλογες της ιεράρχησης των διοργανώσεων, όπως αναλύονται στο Κεφάλαιο 3, του παρόντος εγχειριδίου και αναφέρονται στην προκήρυξη της διοργάνωσης. O Διοργανωτής επιλέγει το σύστηµα της διεξαγωγής των αγώνων σε κάθε κατηγορία, µεταξύ των συστηµάτων: MONRAD, ELIMINATION και ROUND ROBIN και αναλόγως του αριθµού των συµµετεχόντων: MONRAD είναι το σύστηµα στο οποίο παίζονται όλες οι θέσεις. Σε αυτό δεν υπάρχει PLATE. ELIMINATION είναι το σύστηµα στο οποίο οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και είναι δυνατόν να υπάρξει PLATE. ROUND ROBIN είναι το σύστηµα αγώνων σε οµίλους, που στη συνέχεια διασταυρώνονται µεταξύ τους µε χιαστί αγώνες νοκ-άουτ. Δεν υπάρχει PLATE. Οι τοποθετήσεις (Seeding) για τη δηµιουργία των προγραµµάτων των αγώνων (draws), γίνονται σύµφωνα µε την Πανελλήνια Κατάταξη που εκδίδει η ΠΕΦΤ, στην αρχή έκαστου µηνός. Οι τοποθετήσεις, οι αντιστοιχίσεις (assimilations) µη Ελλήνων παικτών και η wild card γίνονται µε ευθύνη του Διοργανωτή και τη συνδροµή του Επιδιαιτητή, όπως αναλύονται στο Κεφάλαιο 5, του παρόντος εγχειριδίου.

6 2.11 Διαιτητές: Για κάθε διοργάνωση αναφέρονται οι πιστοποιηµένοι διαιτητές που θα διαιτητεύουν τους αγώνες, ή ελλείψει αυτών, ο τρόπος επιλογής αυτών από τους αθλητές Σύστηµα Σκοραρίσµατος(Scoring): Για κάθε διοργάνωση το σύστηµα σκοραρίσµατος είναι το PAR (point at rally) στους 11 πόντους και σε best of five games. Στην κατηγορία PLATE επιτρέπονται οι αγώνες σε best of three games Μπάλες Διοργάνωσης: Για κάθε διοργάνωση αναφέρονται οι µπάλες που θα χρησιµοποιηθούν στους αγώνες Γραφείο Γραµµατείας Διοργάνωσης: Για κάθε διοργάνωση αναφέρεται η τοποθεσία και οι ώρες λειτουργίας της Γραµµατείας της διοργάνωσης Έλεγχος Αντιντόπινγκ (Doping test): Η ΠΕΦΤ και ο εκάστοτε διοργανωτής έχουν το δικαίωµα να διενεργήσουν, οποτεδήποτε, έλεγχο αντιντόπινγκ, σε οποιονδήποτε αθλητή, της διοργάνωσης και σύµφωνα µε τους κανονισµούς που έχει θεσπίσει η WSF (World Squash Federation) Ασφάλεια και Ευθύνη των Αθλητών: Για κάθε διοργάνωση, όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωµένοι να υπογράφουν έντυπο (disclaimer) που θα απαλλάσσει τους διοργανωτές, Οργανωτική Eπιτροπή, ΠΕΦΤ και χορηγούς από οποιαδήποτε ευθύνη τυχόν προκύψει, κατά τη συµµετοχή τους στους αγώνες, σχετικά µε τραυµατισµό ή/και επιδείνωση της υγείας τους. Η εφαρµογή γυαλιών προστασίας είναι µε την ευθύνη των αθλητών Ένδυση και Διαφηµίσεις: Για κάθε διοργάνωση, όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωµένοι να ακολουθούν τους κανόνες ένδυσης και συµπεριφοράς που έχει θεσπίσει η WSF (World Squash Federation). Σε περίπτωση προβλήµατος την τελική λύση δίνει ο Επιδιαιτητής της διοργάνωσης Γήπεδα (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) Όλα τα γήπεδα διεξαγωγής των επίσηµων διοργανώσεων πρέπει να είναι σύµφωνα µε τις προδιαγραφές που έχει θεσπίσει η WSF (World Squash Federation):

7 Δικαίωµα συµµετοχής έχουν τόσο Έλληνες όσο και ξένοι αθλητές, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια της ΠΕΦΤ, όπως αναλύονται στις επόµενες παραγράφους. 7 Οι εγγραφές (entries), οι τοποθετήσεις (seeding), οι κληρώσεις, το πρόγραµµα των αγώνων (draw) και το ωρολόγιο πρόγραµµα των αγώνων γίνονται και εµφανίζονται ηλεκτρονικά και στην ιστοσελίδα: Η διαδικασία της κλήρωσης για την κατάρτιση των ταµπλό των διοργανώσεων είναι υποχρεωτική, έτσι όπως προδιαγράφεται από τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Οµοσπονδίας και διεξάγεται µέσω του λογισµικού tournament software.

8 8 3. ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Όλες οι επίσηµες διοργανώσεις, ιεραρχούνται και οµαδοποιούνται αναλόγως µε τη σπουδαιότητα και βαθµό δυσκολίας τους ως εξής: Πέντε αστέρων (5*): Κλειστό Πρωτάθληµα Ελλάδας(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) Τεσσάρων αστέρων (4*): Ανοικτό Τουρνουά µε 3 κατηγορίες Ανδρών ή/και κατηγορία γυναικών και prize money ευρώ1000+ Τριών αστέρων (3*): Ανοικτό Τουρνουά µε 2 κατηγορίες Ανδρών ή/και κατηγορία γυναικών και prize money ευρώ600+ Δύο αστέρων (2*): Ανοικτό Τουρνουά µε 1 κατηγορία Ανδρών ή/και κατηγορία γυναικών και prize money ευρώ300+ Ενός αστέρα (1*): Ανοικτό Τουρνουά µε 1 κατηγορία Ανδρών ή/και κατηγορία γυναικών. Κάθε διοργάνωση χρησιµοποιεί το λογισµικό και για τα δικαιώµατα χρήσης, την έναρξη των αγώνων και την παρακολούθηση τους µέσω αυτού, καταβάλει στην ΠΕΦΤ, το ανάλογο ποσό συµµετοχής της διοργάνωσης (tournament fee). Συγκεκριµένα καταβάλλονται: για τουρνουά 4* (τεσσάρων αστέρων) 160ευρώ, για τουρνουά 3* (τριών αστέρων) 120ευρώ, για τουρνουά 2* (δυο αστέρων) 80ευρώ, για τουρνουά 1* (ενός αστεριού) 40ευρώ. Οι κατηγορίες στις οποίες οι αθλητές θα διαγωνίζονται είναι οι Ανδρών Α, Ανδρών Β, Ανδρών Γ, Γυναικών και PLATE των παραπάνω κατηγοριών. Κατηγορίες µε συµµετοχές λιγότερες από 4 συµµετέχοντες ΔΕΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ. Δίνεται η δυνατότητα σε γυναίκες να αγωνίζονται σε κατηγορία ανδρών χωρίς όµως να λαµβάνουν βαθµούς, αναλόγως των αποτελεσµάτων τους.

9 9 4. ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Όλες οι επίσηµες αγωνιστικές υποχρεώσεις συµπεριλαµβάνονται στον Ελληνικό Αγωνιστικό Προγραµµατισµό , που καθορίζεται και συντονίζεται από την Πανελλήνια Επιτροπή Φίλων Τοιχοσφαίρισης (ΠΕΦΤ), όπως φαίνεται στον παρακάτω Πίνακα: ΜΗΝΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 ΜΑΪΟΣ 2014 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ /10/2013 2nd EMELLISSE OPEN 14-17/11/ th AQUAFORUM- KARAKAL OPEN 11-15/12/2013 Πανελλήνιο Πρωτάθληµα 2013 ΤΒΑ Πανελλήνιο Οµαδικό Πρωτάθληµα 3*** Φισκάρδο Κεφαλλονιάς 4**** Θεσσαλονίκη 5***** ΌµιλοςΑντισφαίρισης Αθηνών (ΟΑΑ) Αθήνα Θεσσαλονίκη _ ΤΒΑ TBA 4**** Αθήνα ΤΒΑ TBA 4**** Θεσσαλονίκη ΤΒΑ TBA 4**** Κρήτη ΤΒΑ TBA 4**** Πάτρα ΤΒΑ TBA 4**** Αθήνα ΤΒΑ TBA 4**** Ρόδος ΤΒΑ TBA 3*** Κέρκυρα ΤΒΑ ΤΒΑ ΤΒΑ ΤΒΑ 3*** 3*** Κως Κοµοτηνή ΤΒΑ: To Be Announced (Θα Ανακοινωθεί Αργότερα)

10 10 5. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝ Καθορίζονται τα παρακάτω Όργανα µε συγκεκριµένους ρόλους και αρµοδιότητες όπως: Πανελλήνια Ένωση Φίλων Τοιχοσφαίρισης (ΠΕΦΤ) Η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Τοιχοσφαίρισης (ΠΕΦΤ) είναι Σωµατείο αναγνωρισµένο από την Ελληνική Πολιτεία και είναι αρµόδια: α) Για τον συντονισµό των ανοικτών διοργανώσεων/τουρνουά που διεξάγονται στην Ελληνική επικράτεια, βάση συγκεκριµένων κανονισµών που η ίδια θεσπίζει. Για τον σκοπό αυτό χρησιµοποιεί το λογισµικό tournamentsoftware όπου αναρτώνται οι προκηρύξεις των διοργανώσεων και γίνονται ηλεκτρονικά οι εγγραφές (entries), οι τοποθετήσεις (seeding) και οι κληρώσεις των διοργανώσεων. Επίσης στην ιστοσελίδα αναρτούνται το πρόγραµµα των αγώνων (draw), το ωρολόγιο πρόγραµµα των αγώνων (draw timetable) και τα αποτελέσµατα των αγώνων. β) Για την κατάρτιση της Πανελλήνιας Κατάταξης των αθλητών τοιχοσφαίρισης, βάση συστήµατος βαθµολογίας που καθορίζεται από την ΠΕΦΤ. Πειθαρχική Επιτροπή ΠΕΦΤ (ΠΕ) Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΠΕΦΤ, είναι τριµελής και είναι αρµόδια για την εκδίκαση και επίλυση όλων των ενστάσεων που προκύπτουν και για την επιβολή ποινών, σύµφωνα µε τους κανονισµούς του παρόντος εγχειριδίου. Σώµα Διαιτητών ΠΕΦΤ Το Σώµα Διαιτητών της ΠΕΦΤ καθορίζεται έπειτα από προγραµµατισµένες επιµορφώσεις/ σεµινάρια που πραγµατοποιούνται υπό την αιγίδα της και που πιστοποιούν τους διαιτητές αγώνων της ΠΕΦΤ. Διοργανωτής (Υπεύθυνος διοργάνωσης) - Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕ) Ο Διοργανωτής ή η Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕ) της εκάστοτε διοργάνωσης είναι υπεύθυνοι για την οργάνωση και την οµαλή διεξαγωγή των αγώνων, σύµφωνα µε τους κανονισµούς και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν εγχειρίδιο. Πιο συγκεκριµένα, ο Διοργανωτής ή η Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕ): α) Καταρτίζουν το Χρονοδιάγραµµα της διοργάνωσης ως εξής: Αποστολή στον Γενικό Γραµµατέα της ΠΕΦΤ της Αίτησης της Διοργάνωσης, τουλάχιστον τρεις µήνες (90 ηµέρες) πριν την έναρξη των αγώνων. Αποστολή στον ειδικό λογαριασµό της ΠΕΦΤ του αναλογούντος ποσού συµµετοχής της διοργάνωσης (tournament fee), δυο µήνες (60 ηµέρες) πριν την ηµεροµηνία έναρξης των αγώνων. Αποστολή στον Γενικό Γραµµατέα της ΠΕΦΤ της Προκήρυξης των Αγώνων δυο µήνες (60 ηµέρες) πριν την ηµεροµηνία έναρξης των αγώνων.

11 11 β) Προγραµµατίζουν και συντονίζουν την διεξαγωγή των αγώνων ως εξής: Τοποθετούν τυχόν ξένους παίκτες (µη Έλληνες) µε αντιστοίχηση (assimilation) της δυναµικότητας τους, έπειτα από συνεννόηση µε τον Επιδιαιτητή της διοργάνωσης. Διατηρούν το δικαίωµα να χρησιµοποιήσουν µια wild card και για όλες τις κατηγορίες, για να τοποθετήσουν έναν παίκτη, που είναι στην Κατάταξη (Ranking) της ΠΕΦΤ, στην τελευταία θέση της κατηγορίας που επιθυµούν. Αναµορφώνουν το Πρόγραµµα των Αγώνων σε περίπτωση αποχώρησης παίκτη ή/και παικτών µετά τη λήξη των εγγραφών, πριν την έναρξη των αγώνων ή µετά την έναρξη των αγώνων, όπως φαίνεται στους Πίνακες του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 4(σελ.22). Καταρτίζουν και συντονίζουν το ωρολόγιο πρόγραµµα διεξαγωγής των αγώνων. Αναρτούν στην ιστοσελίδα τα αποτελέσµατα των αγώνων, µε τη λήξη καθενός εξ αυτών. γ) Εισπράττουν τη συµµετοχή των παικτών(entry fee) εκδίδοντας απόδειξη είσπραξης. Αθλητές κάτω των 19 ετών ΔΕΝ πληρώνουν entry fee. δ) Παρέχουν διευκολύνσεις στους αγωνιζόµενους και στους διαιτητές, όπως νερό, µπάλες και φύλλα αγώνων, πρώτες βοήθειες για µικροτραυµατισµούς κλπ ε) Είναι υπεύθυνοι για την τελετή απονοµής (χρηµατικά έπαθλα, Κύπελλα, Μετάλλια κλπ) και την δηµοσιοποίηση/διαφήµιση της διοργάνωσης σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Επιδιαιτητής Διοργάνωσης Ο Επιδιαιτητής της Διοργάνωσης είναι το Όργανο που εκπροσωπεί την ΠΕΦΤ σε κάθε διοργάνωση. Ο Επιδιαιτητής ΔΕΝ είναι διαιτητής αγώνων και είναι υπεύθυνος για τα εξής: Τον έλεγχο συµµετοχής όλων των εγγεγραµµένων αθλητών. Την τήρηση του αγωνιστικού και ωρολογίου προγράµµατος Τον προγραµµατισµό και την εποπτεία των διαιτητών των αγώνων, την συλλογή των φύλλων αγώνων και την έγγραφη αναφορά τυχόν ενστάσεων, παραπόνων και διαµαρτυριών, από την πλευρά των παικτών. Τον έλεγχο των αγωνιστικών χώρων. (Tα γήπεδα πρέπει να είναι σύµφωνα µε τις προδιαγραφές που έχει θεσπίσει η WSF -World Squash Federation) Τον έλεγχο των αθλητών ως προς τους κανόνες ένδυσης και συµπεριφοράς που έχει θεσπίσει η WSF (World Squash Federation). Τον έλεγχο για τις διευκολύνσεις που παρέχονται στους αθλητές (αποδυτήρια, πρόσβαση σε πόσιµο νερό κλπ). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε µια διοργάνωση δεν επιτρέπεται η συµµετοχή του ιδίου προσώπου, ταυτόχρονα, στα εξής Όργανα: στην Πειθαρχική Επιτροπή, στην Οργανωτική Επιτροπή και ως Επιδιαιτητής.

12 6. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ 12 Καθορίζονται πρότυπες διαδικασίες για κάθε επίσηµη διοργάνωση/τουρνουά οι οποίες θα χρησιµοποιούνται ανεξαρτήτως από όλους τους διοργανωτές, συµπληρώνοντας τα παρατιθέµενα Υποδείγµατα. Σε αυτές καθορίζονται οι υποχρεώσεις τόσο των διοργανωτών και των άλλων Οργάνων απέναντι στην ΠΕΦΤ και τους συµµετέχοντες αθλητές, όσο και αντιστρόφως. Οι διαδικασίες αυτές είναι οι εξής: 6.1 Πρότυπη Αίτηση Διοργάνωσης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1/ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Πρότυπη Προκήρυξη Αγώνων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2/ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Πρότυπη Δήλωση Συµµετοχής Αγωνιζοµένου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3/ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Πίνακας Αντικατάστασης Αποχωρησάντων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Πρότυπο Πρόγραµµα αγώνων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5/ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Πρότυπο Φύλλο Αγώνα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6/ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Πρότυπη Έκθεση Επιδιαιτητή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7/ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Πρότυποι Πίνακες Αποτελεσµάτων Διοργάνωσης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8/ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η υλοποίηση των παραπάνω διαδικασιών βοηθά στην οµαλή και εύρυθµη λειτουργία της κάθε διοργάνωσης, ενώ η έλλειψη των παραπάνω διαδικασιών ή/και ορισµένων από αυτές προσβάλει το κύρος και την αξιοπιστία της και προκαλεί ενστάσεις.

13 13 7. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (RANKING) ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗΣ. Αναλόγως µε την ιεράρχηση των επίσηµων διοργανώσεων εφαρµόζονται οι αναλυτικοί πίνακες κατανοµής βαθµών για τους συµµετέχοντες και αναλόγως των αποτελεσµάτων τους. Η συγκέντρωση βαθµών καθορίζει και την επίσηµη κατάταξη των αθλητών, σύµφωνα µε τον παρακάτω Πίνακα: 7.1 Βαθµολογία Αθλητών Με βάση την κατηγορία του τουρνουά οι συµµετέχοντες λαµβάνουν βαθµούς ανά διοργάνωση και αναλόγως της θέσης που κατακτούν ως εξής: ΠΙΝΑΚΑΣ 1:ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑ ΤΥΠΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κατηγορία 1 ος 2 ος 3 ος /4 ος 5 ος /8 ος 9 ος /16 ος 17 ος /32 ος 33 ος /64 ος 65 ος /128 ος 1 ος plate 2 ος plate 5 STAR /450 (ΜΟ=505) * * 4 STAR /340 (ΜΟ=380) 3 STAR /220 (ΜΟ=250) 340/305/ 270/235 (ΜΟ=287,5) 255/235/ 215/195 (ΜΟ=225) 170/150/ 140/130 (ΜΟ=147,5) 200/190/180/ /140/130/120 (ΜΟ=160) 150/140/130/120/ 110/100/90/80 (ΜΟ=115) * * * * 2 STAR / (ΜΟ=125) 1 STAR * Η βαθµολογία του PLATE για διοργανώσεις 3***, 4**** και 5***** παρατίθεται στον ΠΙΝΑΚΑ 2 µε την Αναλυτική βαθµολογία ανά διοργάνωση Σηµείωσεις: 1. Εφόσον δεν γίνονται αγώνες κατάταξης όλοι οι αγωνιζόµενοι παίρνουν τον Μέσο Όρο (ΜΟ) των βαθµών του γύρου στον οποίο τερµάτισαν (3-4 ή 5-8 ή 9-16) και που φαίνεται σε παρένθεση στον παραπάνω Πίνακα. 2. Εφόσον υπάρχουν προκριµατικοί γύροι, οι αθλητές που τερµατίζουν σε ενδιάµεσες θέσεις λαµβάνουν το Μέσο Όρο (των βαθµών των πρώτων) του προηγούµενου και του επόµενου γύρου (π.χ. για 3* τουρνουά, θέσεις βαθµοί:50, θέσεις βαθµοί:40, κλπ)

14 14 ΠΙΝΑΚΑΣ 2: ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑ ΤΥΠΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 1* 2** 3*** 8/32 3*** 16/32 4**** 8/32/64 4**** 16/32/32 ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 2 β ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 2 β ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 2 β ΚΑΤ 3 β ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 2 β ΚΑΤ 3 β PL1 25 PL1 50 PL1 50 PL1 50 PL PL1 60 PL1 35 PL2 15 PL2 35 PL2 35 PL2 35 PL PL2 45 PL PL1 35 PL2 25

15 15 ΚΑΤ 1 β 5***** 32/32/64 ΚΑΤ 2 β ΚΑΤ 3 β PL PL PL 1 50 PL 2 30

16 Κατάταξη Αθλητών Η κατάταξη των αθλητών ορίζεται µε την συνολική βαθµολογία που εκείνοι συγκεντρώνουν σε 12µηνη βάση διαιρεµένη µε διαιρέτη και ανάλογα των τουρνουά που θα συµµετάσχει κατά την διάρκεια του έτους, συµπεριλαµβανοµένου και του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος. Συγκεκριµένα: Έως 6 τουρνουά = συγκεντρωµένοι βαθµοί δια του 5 Έως 8 τουρνουά = συγκεντρωµένοι βαθµοί δια του 6 Έως 10 τουρνουά = συγκεντρωµένοι βαθµοί δια του 7 Έως 12 τουρνουά = συγκεντρωµένοι βαθµοί δια του 8 Έως 14 τουρνουά = συγκεντρωµένοι βαθµοί δια του 9 Έως 16 τουρνουά = συγκεντρωµένοι βαθµοί δια του 10 Η κατάταξη ανακοινώνεται την πρώτη εβδοµάδα κάθε µήνα. Οι αθλητές έχουν δικαίωµα ένστασης, για τη βαθµολογία της κατάταξης, εντός πέντε(5) ηµερών από την ανακοίνωση, τεκµηριώνοντας τους λόγους ένστασης, στον Γενικό Γραµµατέα της ΠΕΦΤ. Τα αποτελέσµατα εκάστου τουρνουά, για σκοπούς κατάταξης έχουν δωδεκάµηνη ισχύ. 8. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΙΝΕΣ - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ 8.1 Εκπρόθεσµη αποχώρηση είναι η αποχώρηση που γίνεται µετά την έναρξη του πρώτου αγώνα της διοργάνωσης. 8.2 Ποινές βαθµών θα επιβάλλονται σε περιπτώσεις εκπρόθεσµων αποχωρήσεων, µη παρουσίασης στους αγώνες ή µη ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, για οποιαδήποτε άλλη αιτία, εκτός αποδεδειγµένων/εµπράγµατων λόγων υγείας. 8.3 Αν κάποιος αθλητής πραγµατοποιήσει εκπρόθεσµη αποχώρηση από αγωνιστική διοργάνωση είναι δυνατόν να του ζητηθεί να προσκοµίσει ιατρικό πιστοποιητικό/δικαιολογητικό για να αποφύγει τις όποιες ποινές. Στο ιατρικό πιστοποιητικό/δικαιολογητικό θα πρέπει να δηλώνεται καθαρά το ονοµατεπώνυµο του/της αθλητή/τριας, την ηµεροµηνία γέννησης του/της και τη διάγνωση του τραυµατισµού/ασθένειας που προκάλεσε την εκπρόθεσµη αποχώρηση. Το ιατρικό πιστοποιητικό/δικαιολογητικό θα πρέπει να καλύπτει χρονικά τη διοργάνωση και να υποβληθεί εντός 3 ηµερών µετά τη λήξη των τελικών αγώνων στον Γενικό Γραµµατέα της ΠΕΦΤ. Όποιος αθλητής πραγµατοποιήσει εκπρόθεσµη αποχώρηση από αγωνιστική διοργάνωση και αποτύχει να προσκοµίσει ιατρικό πιστοποιητικό/δικαιολογητικό έτσι όπως αναλύεται πιο πάνω θα λαµβάνει µηδέν (0) βαθµούς για την εν λόγω διοργάνωση και θα υπολογίζεται ως µια συµµετοχή για τον υπολογισµό της κατάταξη του/της για τη τρέχουσα 12µηνη περίοδο. Η ποινή θα εφαρµόζεται άµεσα.

17 Σε περίπτωση που αθλητής επαναλαµβάνει το ίδιο παράπτωµα στην 12µηνη αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί τότε θα αποκλείεται από τις επίσηµες διοργανώσεις της ΠΕΦΤ για περίοδο 12 µηνών Αν κάποιος αθλητής δηλώσει συµµετοχή σε αγωνιστική διοργάνωση και δεν παρουσιαστεί τότε θα λαµβάνει µηδέν (0) βαθµούς για την εν λόγω διοργάνωση και θα υπολογίζεται ως µια συµµετοχή για τον υπολογισµό της κατάταξη του/της για τη τρέχουσα 12µηνη περίοδο. Η ποινή θα εφαρµόζεται άµεσα. Σε περίπτωση που αθλητής επαναλαµβάνει το ίδιο παράπτωµα στην 12µηνη αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί τότε θα αποκλείεται από τις επίσηµες διοργανώσεις της ΠΕΦΤ για περίοδο 12 µηνών Αν κάποιος αθλητής αποχωρήσει µετά την έναρξη των αγώνων και αποτύχει να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για οποιονδήποτε λόγο, συµπεριλαµβανοµένης της αποβολής αυτού/αυτής και πέραν από ασθένεια ή τραυµατισµό θα λαµβάνει µηδέν (0) βαθµούς για την εν λόγω διοργάνωση. Η ασθένεια ή τραυµατισµός θα πρέπει να πιστοποιηθεί µε ιατρικό πιστοποιητικό/δικαιολογητικό έτσι όπως περιγράφεται στη παραπάνω παράγραφο 8.3. Αν µηδέν (0) βαθµοί δοθούν τότε θα υπολογίζεται ως µια συµµετοχή για τον υπολογισµό της κατάταξη του/της για τη τρέχουσα 12µηνη περίοδο. Η ποινή θα εφαρµόζεται άµεσα. Σε περίπτωση που αθλητής επαναλαµβάνει το ίδιο παράπτωµα στην 12µηνη αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί τότε θα αποκλείεται από τις επίσηµες διοργανώσεις της ΠΕΦΤ για περίοδο 12 µηνών Οι αθλητές έχουν δικαίωµα ένστασης κατά των αποτελεσµάτων εντός τριών(3) ηµερών από την ανακοίνωση, τεκµηριώνοντας τους λόγους ένστασης, στον Γενικό Γραµµατέα της ΠΕΦΤ Οι εκπρόθεσµες αποχωρήσεις, οι αποβολές και γενικά όλα τα πειθαρχικά παραπτώµατα συζητούνται και επιβάλλονται οι ανάλογες ποινές, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΠΕΦΤ.

18 18 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ/ΤΟΥΡΝΟΥΑ *Ονοµασία Τουρνουά: *Επιθυµητή κατηγορία αστεριών: *Υπεύθυνος ιοργάνωσης (Ονοµ/νυµο, τηλέφωνο): *Επιδιαιτητής (Ονοµ/νυµο, τηλέφωνο): *Ηµεροµηνίες ιεξαγωγής Αγώνων: *Τοποθεσία ( ιεύθυνση): *Κατηγορίες αγώνων: *Χρηµατικά Έπαθλα: ΑΝ ΡΩΝ 1ος: ΑΝ ΡΩΝ 2ος: ΑΝ ΡΩΝ 3ος: ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1η: ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2η: ΓΥΝΑΙΚΩΝ 3η: *Άλλα έπαθλα (Κύπελα, δώρα, κλπ): * ιαµονή αθλητών (πακέτα διαµονής διατροφής/αν υπάρχουν): *Κόστος συµµετοχής: *Προβολή τουρνουά (εφηµερίδες, τηλεοπτική κάλυψη, internet, κλπ): *Ηµεροµηνία:.. *Υπογραφή: Για την έγκριση: Ηµεροµηνία: Ο Πρόεδρος ΠΕΦΤ Ο Γραµµατέας ΠΕΦΤ (*)ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συµπλήρωση όλων των πεδίων είναι υποχρεωτική, ακόµα και µε την αρνητική δήλωση: ΟΧΙ

19 19 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ 2 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ (ονοµασία τουρνουά) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:.. αστέρων ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Διεύθυνση: Τηλέφωνο:. Website: ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ:..τηλ.. σε συνεργασία µε την Πανελλήνια Επιτροπή Φίλων Τοιχοσφαίρισης (ΠΕΦΤ). ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: τηλ.. τηλ.. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: τηλ.. ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: τηλ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ: 1 ος ΑΝΔΡΩΝ Α 2 ος ΑΝΔΡΩΝ Α 3 ος ΑΝΔΡΩΝ Α 1 η ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2 η ΓΥΝΑΙΚΩΝ 3 η ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ:. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συµµετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: µέχρι την και αποσύρσεις (withdrawals) µέχρι την Οι καθυστερηµένες δηλώσεις συµµετοχής πέραν της ηµεροµηνίας λήξης δεν θα γίνονται δεκτές ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συµµετοχής καθορίζεται στα ευρώ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: ΚΑΤΑΤΑΞΗ (Rankings): Η τοποθέτηση των αθλητών (seeding) και η κλήρωση των αγώνων θα γίνει σύµφωνα µε το Ελληνικό Σύστηµα Κατάταξης της ΠΕΦΤ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ (Scoring) ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύµφωνα µε τους Κανονισµούς που έχουν θεσπιστεί από την Παγκόσµια Οµοσπονδία Τοιχοσφαίρισης

20 20 (WSF), µε το σκορ των 11 πόντων (PAR system), σε best of five games. ΔΙΑΤΗΣΙΑ:.. ΜΠΑΛΕΣ: ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ/ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ:. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΟΙΝΓΚ (Doping test): Η ΠΕΦΤ και ο εκάστοτε διοργανωτής έχουν το δικαίωµα να διενεργήσουν, οποτεδήποτε, έλεγχο αντιντόπινγκ, σε οποιονδήποτε αθλητή, της διοργάνωσης και σύµφωνα µε τους κανονισµούς που έχει θεσπίσει η WSF (World Squash Federation). ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωµένοι να υπογράψουν έντυπο (disclaimer) που θα απαλλάσσει τους διοργανωτές, Οργανωτική Eπιτροπή, ΠΕΦΤ και χορηγούς από οποιαδήποτε ευθύνη τυχόν προκύψει, κατά τη συµµετοχή τους στους αγώνες, σχετικά µε τραυµατισµό ή/και επιδείνωση της υγείας τους. Η εφαρµογή γυαλιών προστασίας είναι µε την ευθύνη των αθλητών. ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ: Για κάθε διοργάνωση, όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωµένοι να ακολουθούν τους κανόνες ένδυσης και συµπεριφοράς που έχει θεσπίσει η WSF (World Squash Federation). Σε περίπτωση προβλήµατος την τελική λύση δίνει ο Επιδιαιτητής της διοργάνωσης.

21 21 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ 3 ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ Δήλωση Συµµετοχής Αγωνιζοµένου στο Τουρνουά:. ΕΠΙΘΕΤΟ / SURNAME : ΟΝΟΜΑ / NAME: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ / DATE OF BIRTH: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (Οδός) / ADDRESS: ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΙΝΗΤΟ / MOBILE PHONE NUMBER: ΦΥΛΟ (Α/Γ) / GENDER (M/F):.. Υπεύθυνη Δήλωση Με την συµµετοχή µου στον αγώνα, δηλώνω υπεύθυνα ότι αποδέχοµαι τους κανονισµούς της προκήρυξης και ότι είµαι απολύτως υγιής και έτοιµος (σωµατικά και ψυχικά) για την συµµετοχή µου στον συγκεκριµένο αγώνα, αντιλαµβανόµενος όλους τους πιθανούς κινδύνους που απορρέουν από την συµµετοχή µου σε αυτόν. Κατ επέκταση, συµµετέχω αποκλειστικά και µόνο µε δική µου ευθύνη και παράλληλα αναγνωρίζω ότι οι διοργανωτές, όπως και κάθε πρόσωπο που εργάζεται και εµπλέκεται µε οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση του συγκεκριµένου αγώνα, δεν φέρουν καµία απολύτως ευθύνη απέναντί µου για τυχόν τραυµατισµό µου, καταστροφή ή απώλεια προσωπικού εξοπλισµού ή αντικειµένων, πριν κατά την διάρκεια ή και µετά τον αγώνα. Δεν απαιτώ καµία αποζηµίωση για φωτογραφίες, βίντεο, στιγµιότυπα, αποτελέσµατα µε προσωπικά µου στοιχεία ή συνεντεύξεις µου κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, που τυχόν θα χρησιµοποιηθούν από τον διοργανωτή ή τους χορηγούς για ενηµερωτικούς ή διαφηµιστικούς σκοπούς. Με την υπογραφή του παρόντος αποδέχοµαι τους παραπάνω όρους και δηλώνω την πραγµατικότητα των προσωπικών µου στοιχείων, τα οποία θα καταχωρηθούν και διαφυλαχτούν σύµφωνα µε τις αρχές των προσωπικών δεδοµένων. SolemnDeclaration B y m y p a r t i c i p a t i o n i n t h e r a c e, I s o l e m n l y d e c l a r e t h a t I a c c e p t t h e r u l e s o f t h e c o n t r a c t a n d t h a t I a m c o m p l e t e l y h e a l t h y a n d r e a d y ( p h y s i c a l l y a n d m e n t a l l y ) f o r m y p a r t i c i p a t i o n i n t h i s e v e n t, I r e a l i z e a l l t h e p o t e n t i a l r i s k s a r i s i n g f r o m m y p a r t i c i p a t i o n i n i t. T h u s p a r t i c i p a t e s o l e l y o n m y o w n r e s p o n s i b i l i t y, w h i l e a c k n o w l e d g i n g t h a t t h e o r g a n i z e r s, a n d a n y o n e w h o w o r k s o r i s i n v o l v e d i n a n y w a y w i t h t h e o r g a n i z a t i o n o f t h i s e v e n t, d o n o t b e a r a n y r e s p o n s i b i l i t y t o m e f o r a n y i n j u r i e s, l o s s o r e q u i p m e n t o r l o s s o f p e r s o n a l p r o p e r t y b e f o r e, d u r i n g o r a f t e r t h e m a t c h. I d o n o t c l a i m a n y c o m p e n s a t i o n f o r p h o t o s, v i d e o s, s n a p s h o t s, r e s u l t s w i t h m y p e r s o n a l i n f o r m a t i o n o r i n t e r v i e w s m e d u r i n g t h e e v e n t, w h i c h m a y b e u s e d b y t h e o r g a n i z e r a n d s p o n s o r s f o r i n f o r m a t i o n a l o r a d v e r t i s i n g p u r p o s e s. B y s i g n i n g t h i s f o r m I a c c e p t t h e a b o v e t e r m s a n d d e c l a r e t h e r e a l i t y o f m y p e r s o n a l d a t a, w h i c h w i l l b e r e g i s t e r e d a n d p r o t e c t e d a c c o r d i n g t o t h e p r i n c i p l e s o f p e r s o n a l d a t a. Ηµεροµηνία / Date Υπογραφή/Signature...

22 22 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4 ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΩΝ DRAW 16 Seeds 1/2 Seeds 3/4 Seeds 5/8 Seeds 9/16 Αποχωρήσεις µετά την λήξη των δηλώσεων συµµετοχής Ο 3 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 5 ος τον 3 ο και Ο 9 ος τον 5 ο. Ο 5 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα και Ο 9 ος τον 5 ο. Ο 9 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα. Αποχωρήσεις πριν την έναρξη Ο 3 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 5 ος τον 3 ο και Ο 9 ος τον 5 ο. Ο 5 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα και Ο 9 ος τον 5 ο. Ο 9 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα. Αποχωρήσεις µετά την έναρξη Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover. Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover. Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover. DRAW 32 Seeds 1/2 Seeds 3/4 Seeds 5/8 Seeds 9/16 Seeds 17/32 Αποχωρήσεις µετά την λήξη των δηλώσεων συµµετοχής Ο 3 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 5 ος τον 3 ο, Ο 9 ος τον 5 ο και Ο 17 ος τον 9 ο. Ο 5 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 9 ος τον 5 ο και Ο 17 ος τον 9 ο. Ο 9 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα και Ο 17 ος τον 9 ο. Ο 17 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα. Αποχωρήσεις πριν την έναρξη Ο 3 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 5 ος τον 3 ο, Ο 9 ος τον 5 ο και Ο 17 ος τον 9 ο. Ο 5 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 9 ος τον 5 ο και Ο 17 ος τον 9 ο. Ο 9 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα και Ο 17 ος τον 9 ο. Ο 17 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα. Αποχωρήσεις µετά την έναρξη Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover. Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover. Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover. Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover.

23 23 DRAW 64 Seeds 1/2 Seeds 3/4 Seeds 5/8 Seeds 9/16 Αποχωρήσεις µετά την λήξη των δηλώσεων συµµετοχής Ο 3 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 5 ος τον 3 ο, Ο 9 ος τον 5 ο, Ο 17 ος τον 9 ο και Ο 33 ος τον 17 ο. Ο 5 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 9 ος τον 5 ο, Ο 17 ος τον 9 ο και Ο 33 ος τον 17 ο. Ο 9 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 17 ος τον 9 ο και Ο 33 ος τον 17 ο. Ο 17 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα και Ο 33 ος τον 17 ο. Seeds 17/32 Ο 33ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα. Seeds 33/64 Αποχωρήσεις πριν την έναρξη Ο 3 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 5 ος τον 3 ο, Ο 9 ος τον 5 ο, Ο 17 ος τον 9 ο και Ο 33 ος τον 17 ο. Ο 5 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 9 ος τον 5 ο, Ο 17 ος τον 9 ο και Ο 33 ος τον 17 ο. Ο 9 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα, Ο 17 ος τον 9 ο και Ο 33 ος τον 17 ο. Ο 17 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα και Ο 33 ος τον 17 ο. Ο 33 ος seed αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα. Αποχωρήσεις µετά την έναρξη Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover. Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover. Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover. Δεν υπάρχουν αντικαταστάσεις, οι παίκτες περνούν walkover.

24 24 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΩΡΕΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ (DRAW-32) Α ΓΥΡΟΣ Β ΓΥΡΟΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΣ s1 ΑΑ1 ΑΑ2 ΑΑ3 ΑΑ4 ΑΑ5 ΑΑ6 ΑΑ7 s9-16 ΠΑΡ16:20 s5-8 ΠΑΡ16:00 s9-16 ΠΕΜ20:00 s3-4 ΠΕΜ17:30 s9-16 ΠΕΜ18:00 s5-8 ΠΑΡ17:00 s9-16 ΠΕΜ19:30 ΒΑ1 ΠΑΡ19:30 ΒΑ2 ΠΑΡ20:00 ΒΑ3 ΠΑΡ15:30 ΒΑ4 ΠΑΡ20:30 ΠΑ1 ΣΑΒ13:00 ΠΑ2 ΣΑΒ13:30 ΗΑ1 ΣΑΒ19:00 ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΕΜ18:30 ΑΑ8 s9-16 ΠΑΡ19:00 ΑΑ9 s5-8 ΠΑΡ17:20 ΑΑ10 s9-16 ΠΕΜ19:00 ΑΑ11 s3-4 ΠΑΡ17:40 ΑΑ12 s9-16 ΠΑΡ18:00 ΑΑ13 s5-8 ΠΑΡ18:20 ΑΑ14 s9-16 ΒΑ5 ΠΑΡ21:00 ΒΑ6 ΠΑΡ21:30 ΒΑ7 ΠΑΡ22:00 ΒΑ8 ΠΑΡ22:30 ΠΑ3 ΣΑΒ14:00 ΠΑ4 ΣΑΒ14:30 ΗΑ2 ΣΑΒ19:30 ΚΥΡ18:30 s2

25 25 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ 5 ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ (Ονοµασία Τουρνουά) Ώρα Έναρξης/Λήξης 1 ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γύρος Γήπεδο Ώρα 2 ΙΑΙΤΗΤΗΣ A ΠΑΙΚΤΗΣ B ΠΑΙΚΤΗΣ 4 Marker A B A B A B A B A B 3 5 Game Game Game Game Game Νικητής Νικητής Νικητής Νικητής Νικητής Player Level of Penalty Conduct Penalties Νικητής ιάρκεια Αγώνα (λεπτά/minutes) Reason Game Score ΥΠΟΓΡΑΦΗ

26 26 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 Ονοµασία Τουρνουά: ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ 6 ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΙΑΙΤΗΤΗ Επιθυµητή κατηγορία αστεριών: Υπεύθυνος ιοργάνωσης (Ονοµ/νυµο, τηλέφωνο): Επιδιαιτητής (Ονοµ/νυµο, τηλέφωνο): Ηµεροµηνίες ιεξαγωγής Αγώνων: Εγγεγραµµένοι Αθλητές: Συµµετέχοντες: Αποχωρήσεις µετά τη λήξη των δηλώσεων συµµετοχής: Αποχωρήσεις πριν την έναρξη των αγώνων: Αποχωρήσεις µετά την έναρξη των αγώνων: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

27 27 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 8 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ 7 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝ ΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-PLATE ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο 1* 2** ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 1 β PLATE 1 20 PLATE 1 40 PLATE 2 10 PLATE 2 30

28 28 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ο ΓΥΝΑΙΚΩΝ ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ο ΓΥΝΑΙΚΩΝ ο 3*** 8/32 3*** 16/32 ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 2 β ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 2 β PL1 50 PL1 50 PL2 35 PL2 35

29 29 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ο ΓΥΝΑΙΚΩΝ ο 4**** 8/32/64 ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 2 β ΚΑΤ 3 β PL PL2 25 PL PL

30 30 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ο ΓΥΝΑΙΚΩΝ ο 4**** 16/32/32 ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 2 β ΚΑΤ 3 β PL1 60 PL1 35 PL2 45 PL2 25

31 31 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ο ΓΥΝΑΙΚΩΝ ο 5***** 32/32/64 ΚΑΤ 1 β ΚΑΤ 2 β ΚΑΤ 3 β PL PL2 30 PL PL

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) 2015 Το παρόν εγχειρίδιο είναι ιδιοκτησία της ΠΕΦΤ. Δεν επιτρέπεται η μερική ή ολική αντιγραφή και αναδημοσίευση του χωρίς την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΕΦΤ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΕΦΤ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΕΦΤ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) 2015 2 Το παρόν εγχειρίδιο είναι ιδιοκτησία της ΠΕΦΤ. Δεν επιτρέπεται η μερική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ)

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) 2015 Το παρόν εγχειρίδιο είναι ιδιοκτησία της ΠΕΦΤ. Δεν επιτρέπεται η μερική ή ολική αντιγραφή και αναδημοσίευση του χωρίς την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης 2012-2013 02 Αυγούστου 2012 2 Σ ε λ ί δ α 1. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΚΟΥΟΣ (ΚΟΣ) ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ.

Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ. Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ. Περισυνάκης, Δ. Σκαράκης Σύνταξη: Α.Λαδάκη Επιμέλεια: Δ.Σ Στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

2 nd Greek Padel Academy League

2 nd Greek Padel Academy League 2 nd Greek Padel Academy League Φεβρουάριος 2017 Η Greek Padel Academy προκηρύσσει το 2 nd Greek Padel Academy League, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Φεβρουαρίου 2017 έως τις 7 Μαΐου 2017. Οι δηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ MTC OPEN 2017 Το Maroussi Tennis Club σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το πρώτο βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 26 Αυγούστου έως

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες Αριθµ. Πρωτ. 507 Ελευσίνα, 31.07.2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες Εφήβων Νεανίδων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ SUMMER OPEN 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ SUMMER OPEN 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ SUMMER OPEN 2015 O Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργυρούπολης σε συνεργασία με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΟΡΑ GAMES( Χρυσός Χορηγός ) προκηρύσσει πρωτάθλημα OPEN με prize money 2000

Διαβάστε περισσότερα

SALONICA TENNIS CLUB - INTERSPORT TENNIS OPEN 24 Σεπτεµβρίου 2 Οκτωβρίου 2011

SALONICA TENNIS CLUB - INTERSPORT TENNIS OPEN 24 Σεπτεµβρίου 2 Οκτωβρίου 2011 SALONICA TENNIS CLUB - INTERSPORT TENNIS OPEN 24 Σεπτεµβρίου 2 Οκτωβρίου 2011 Ηµεροµηνίες αγώνων Μονά Έναρξη: Σάββατο 24 Σεπτεµβρίου Λήξη: Κυριακή 2 Οκτωβρίου (ηµερ. παράτασης: ευτέρα 3 Οκτωβρίου) ιπλά

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» που θα διαρκέσει από Νοέμβριο 2014 έως και Νοέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙ ΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Serve It Smash It Win It Love It

Serve It Smash It Win It Love It ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 ο TENNIS4U Junir Tennis Open 2015 Το TENNIS4U.gr προκηρύσσει το 2 ο Tennis 4u Junir Tennis Open Απρίλιος 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018 FILOTHEI TENNIS OPEN 2018 14 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου Λήξη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014.

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014. Τοπική Επιτροπή υτικής Ελλάδας Παµπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 17 Οκτωβρίου 2014 Αρ. Πρωτ. 157 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήµο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN 2016 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Χώρος και οργάνωση Έδρα Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Clubs Beach Volley 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17 To FORTY LOVE TENNIS CLUB σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Β.Α.Ε.) προκηρύσσει το πρωτάθλημα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ GRADE 1 σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

TENNIS LEAGUE 2017 BY

TENNIS LEAGUE 2017 BY TENNIS LEAGUE 2017 BY Ερασιτεχνικό Τουρνουά Τένις Μονών και Διπλών με βαθμολογία. Έδρα Σύλλογος Αντισφαίρισης Ραφήνας (5 γήπεδα Green Set) Ημερομηνίες αγώνων Έναρξη Πέμπτη 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Λήξη: Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

4ο Open TENNIS4U Junior 2015

4ο Open TENNIS4U Junior 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 4ο Open TENNIS4U Junir 2015 Η το...προκηρύσσουν το 4ο Open Tennis 4u Junir 2015. Έναρξη Αγώνων Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Πέμπτη 18 Ιουνίου έως Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. Η τελετή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΙΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΟΣΗ Α) Α ΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕ ΩΝ. Β) Α ΕΙΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 27/2/15 15/3/15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται στη σειρά OPEN και περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ I.T.F. MARATHON SENIORS 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ I.T.F. MARATHON SENIORS 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ I.T.F. MARATHON SENIORS 2016 Η MVS TENNIS SYSTEMS σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος (Σ.Β.Α.Ε.) προκηρύσσει το I.T.F. MARATHON SENIORS 2016. Το τουρνουά είναι

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 8 24 / 5 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Γ τουρνουά Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE». Το

Διαβάστε περισσότερα

Α. JUNIORS

Α. JUNIORS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Κανόνες & Κανονισμοί 2014-2016 Α. JUNIORS 13-15-17-19 Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες Α/Κ 13-15-17-19, το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

«2o OPEN SERIES» Α ΤΟΥΡΝΟΥΑ KAVOURI TENNIS CLUB-VOLVO Φεβρουάριος 2016 (ΑΝ ΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 19/2/16 6/3/16

«2o OPEN SERIES» Α ΤΟΥΡΝΟΥΑ KAVOURI TENNIS CLUB-VOLVO Φεβρουάριος 2016 (ΑΝ ΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 19/2/16 6/3/16 «2o OPEN SERIES» Α ΤΟΥΡΝΟΥΑ KAVOURI TENNIS CLUB-VOLVO Φεβρουάριος 2016 (ΑΝ ΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 19/2/16 6/3/16 Το Kavouri Tennis Club, προκηρύσσει το Α τουρνουά KAVOURI TENNIS CLUB-VOLVO Ανδρών/Γυναικών, το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011» 9 25Σεπτεµβρίου 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011» 9 25Σεπτεµβρίου 2011 Χώρος και οργάνωση ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «FILOTHEI TENNIS ΟΡΕΝ 2011» 9 25Σεπτεµβρίου 2011 Έδρα Αττικός Όµιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726, 210 6890070 (τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2017 που διοργανώνει η Κυπριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Τηλ: +357 22 449864, Φαξ:+357 22 449865 Ηλεκτρονική. Διεύθυνση: cusf@cytanet.com.cy Ιστοσελίδα: www.cusf.org.cy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

INTERSPORT TENNIS OPEN Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Οκτωβρίου 2016

INTERSPORT TENNIS OPEN Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Οκτωβρίου 2016 INTERSPORT TENNIS OPEN Ο.Α.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13 23 Οκτωβρίου 2016 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου Λήξη Κυριακή 23 Οκτωβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 24 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Πέμπτη 13

Διαβάστε περισσότερα

NSA Team Championship

NSA Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα Σκουός θα διεξαχθεί στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του «Πανεπιστηµίου Κύπρου» από τις 7 έως τις 29 Ιουνίου, 2011 µεταξύ των ωρών 6:00 µ.µ. και

Διαβάστε περισσότερα

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 37, ΦΙΛΟΘΕΗ 152 37, ΤΗΛ.: 210 6853850 & KAVOURI TENNIS CLUB ΑΚΤΗΣ & ΛΗΤΟΥΣ, ΚΑΒΟΥΡΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,16671, ΤΗΛ.: 210 9670686 Web site: www.kavouritennisclub.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ROCK N' BOWL BOWLING CLUB OPEN 2013 5 ος Σταθμός του Cyprus Bowling Tour 2013 Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (Κ.Ο.ΜΠΟ.) ΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2017, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach Volley

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984)

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984) Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Κυριακή 11 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 12 Μαΐου) Διπλά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Σάββατο 10 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Κυριακή 11 Μαΐου) Λόγω

Διαβάστε περισσότερα

Α. JUNIORS

Α. JUNIORS ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Κανόνες & Κανονισμοί 2017-2018 Α. JUNIORS 13-15-17-19 Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες Α/Κ 13-15-17-19, το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY 2014 Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης OAKA Ανοιχτό Κολυμβητήριο Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι 210.68.01.992

Διαβάστε περισσότερα

CLUB PLAYERS TENNIS TOURNAMENT

CLUB PLAYERS TENNIS TOURNAMENT ! CLUB PLAYERS TENNIS TOURNAMENT BY Ερασιτεχνικό Τουρνουά Τένις Μονού, Διπλών & Διπλών Μικτών µε βαθµολογία. Η βαθµολογία του προστίθεται στο πρωτάθληµα Singles & Doubles Only Έδρα PAROS TENNIS CLUB (4

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013

Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013 Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013 1 Γ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ 2013 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο αγωνιστικός σχεδιασµός

Διαβάστε περισσότερα

INTERSPORT TENNIS OPEN - O.A.Γ. 08 Σεπτεμβρίου 25 Σεπτεμβρίου 2016

INTERSPORT TENNIS OPEN - O.A.Γ. 08 Σεπτεμβρίου 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ημερομηνίες αγώνων Έναρξη: Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου Λήξη: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου INTERSPORT TENNIS OPEN - O.A.Γ. 08 Σεπτεμβρίου 25 Σεπτεμβρίου 2016 (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου) Έναρξη: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY 2018 Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης OAKA Ανοιχτό Κολυμβητήριο Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι 210.68.01.992

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 7 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2014 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf.gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 17 Μαίου 2004

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 17 Μαίου 2004 Πέµπτη, 22 Απριλίου 2004 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός BRITISH AIRWAYS για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2016-2017-2018 Εισαγωγή Τα τελευταία χρόνια, μετά την ουσιαστική αλλαγή του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας με την καθιέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Οι παρόντες Ειδικοί Κανονισμοί, που περιέχουν Είκοσι (20) Κανονισμούς, διαβιβάστηκαν και ψηφίστηκαν στο σύνολό τους κατά την Έκτακτη

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2017 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15, 16 & 17 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών Κ1: Ανδρών Γυναικών Full Contact: Ανδρών Γυναικών Light

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007 Τρίτη, 22 Μαΐου 2007 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος ενδιαφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 11 ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 17-19/3/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 11 ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 17-19/3/2017 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 6 Αθήνα 7/3/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ TOURNAMENT INFORMATION TOURNAMENT DELIMITATIONS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΕΓΚΡΙΣΗ TOURNAMENT INFORMATION TOURNAMENT DELIMITATIONS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ COSMIC BOWLING CLUB OPEN 2013 1 ST STOP OF CYPRUS BOWLING TOUR 2013 Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (Κ.Ο.ΜΠΟ.) ΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ATLANTIS Winter OPEN 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ATLANTIS Winter OPEN 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ATLANTIS Winter OPEN 2013 Ημερομηνίες Αγώνων: Beach Tennis * Men 29/6-30/6 Prize Money 100 * Mixed 29/6-30/6 Τennis ΑΡΧΑΡΙΟΙ * Men 29/6-30/6 * Women 29/6-30/6 Θα διεξαχθεί mini πρωτάθλημα αρχαρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Μονά Κατηγορία Ανδρών Πρώην και Νυν Αθλητών δικαίωμα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Μονά Κατηγορία Ανδρών Πρώην και Νυν Αθλητών δικαίωμα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ο αναγνωρισμένος από την ΕΦΟΑ σύλλογος ICBS 2009 που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Red Clay Indoor Tennis Club διοργανώνει το Nespo Winter Indoor Open 2016. Κατηγορίες Μονά Κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τη ευτέρα, 8 Σεπτεµβρίου 2014 και ώρα 18:30, όσοι αθλητές & αθλήτριες επιθυµούν, θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια σύνολο κορινών. Οι επτά πρώτοι/ες θα αποτελέσουν την οµάδα που θα λάβει µέρος στο ιασυλλογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2016 CYPRUS BEACH VOLLEY 2016 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2016, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach

Διαβάστε περισσότερα

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF 49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF Krasnoyarsk, Ρωσία, 15 Νοεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10 13 Οκτωβρίου 2013 Τόπος Διεξαγωγής Αγώνων Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ TOURNAMENT INFORMATION TOURNAMENT DELIMITATIONS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. stefani@galactica.com.cy www.lba.com.

ΕΓΚΡΙΣΗ TOURNAMENT INFORMATION TOURNAMENT DELIMITATIONS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. stefani@galactica.com.cy www.lba.com. LIMASSOL BOWLING CLUB OPEN 2013 2nd STOP OF CYPRUS BOWLING TOUR 2013 Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ (Κ.Ο.ΜΠΟ.) ΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΤΑΥΛΑ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2013» ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΤΑΤΑΥΛΑ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2013» ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2013» Ο AO ΤΑΤΑΥΛΑ, σε συνεργασία µε τον Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, προκηρύσσει το 2 ο ανοικτό πρωτάθληµα «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2013», για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY 2019 Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης OAKA Ανοιχτό Κολυμβητήριο Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι 210.68.01.992

Διαβάστε περισσότερα

U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament

U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament U.A.B.C 2 nd Play & Fly Tournament H U.A.B.C. προκηρύσσει αθλοπαιδιά με 4 προκριματικούς αγώνες και τελικά Petersen σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στις 15/9/2017. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.ΠΕ.Σ.Θ)

ΕΝΩΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.ΠΕ.Σ.Θ) ΕΝΩΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.ΠΕ.Σ.Θ) Θεσσαλονίκη 16.7.2013 Αρ. Πρωτ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIORS REGIONAL BEACH VOLLEY 2013 ΠΑΙ ΩΝ ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ (Κ16) & ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙ ΩΝ (Κ19) Το

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 CHAMPIONS TENNIS LEAGUE - DROSIA TENNIS CLUB 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΔΟΜΗ ΤΟΥ CHAMPIONS TENNIS LEAGUE 4 GROUPS ΤΩΝ 4 ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 16 ΟΜΑΔΕΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ MINIMUM 64 ΠΑΙΚΤΕΣ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32 Αθήνα, 13.03.2019 Αριθμ. πρωτ.: Α 102/14.03.2019 ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2019 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2019, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 37ου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

DROSIA TENNIS OPEN DROSIA TENNIS CLUB 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

DROSIA TENNIS OPEN DROSIA TENNIS CLUB 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 11 DROSIA TENNIS OPEN DROSIA TENNIS CLUB 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Έναρξη: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ Λήξη: ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ημερ. παράτασης: Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου) Έναρξη:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com - 1 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού 267 - Παγκράτι - Τηλ. :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 Δικαίωμα συμμετοxής στο πρωτάθλημα LADDER έχουν όλα τα μέλη της Ακαδημίας του Ομίλου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΟΤΟΕ TENNIS OPEN 2014» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 2 31 ΜΑΪΟΥ 2014 Απρίλιος 2014 Χώρος και οργάνωση Έδρα ΔΗΜ. ΑΘΛ. ΕΓΚ. ΑΥΛΑΚΙΟΥ (ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ), Τ.Κ. 19003 Τηλέφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Προκήρυξη 5 ου εαρινού τουρνουά basket ball Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές, Ο σύλλογος μας ανακοινώνει το 5 ο τουρνουά basket ball υποδομών και σας καλεί να το πλαισιώσετε με την παρουσία σας όπως το κάνατε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY 2018 Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης OAKA Ανοιχτό Κολυμβητήριο Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι 210.68.01.992

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

Squash Team Championship

Squash Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήµατος µας. 2. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα θα διεξαχθεί µόνο στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» τις καθηµερινές από

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004)

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) Τηλ. 210 9946964 / 2130056624 Φαξ. 2130056625 e-mail : teamsporteam@gmail.com www.sportteam.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Αθήνα, 17 Απριλίου 2015 Α.Π. 1579 Σο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volleyball 2015, διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 Αρ.Πρωτ.: Ημερομηνία: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ 2011 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρωτάθλημα ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ Ημερομηνίες πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 9-11/6/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε3 23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12, 14 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ 9-11/6/2017 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 12 Αθήνα 16/5/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ου ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Ο.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ COSMIC BOWLERS CLUB ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΤΡΑΔΩΝ 2012 2013 Το Cosmic Bowlers Club διοργανώνει πρωτάθλημα & κύπελλο τετράδων για την περίοδο 2012-13. Ημέρα & Ώρα Διεξαγωγής Κάθε Τετάρτη, 19.30 Έναρξη 26

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. 169 Κοµοτηνή, 08/07/2019 Ε Ι Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ

Αριθ. Πρωτ. 169 Κοµοτηνή, 08/07/2019 Ε Ι Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.) ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 44 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΛ. 2531035766 FAX 2531027466 Site: http://www.ekasamath.gr http://www.εκασαµαθ.gr e-mail: info@ekasamath.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

9.1.Α.3.1. Ο κάθε παίκτης διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την αναβολή του αγώνα.

9.1.Α.3.1. Ο κάθε παίκτης διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την αναβολή του αγώνα. 9.1.Α. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 9.1.Α.1. Το πρωτάθλημα του ΟΣΛ θα διεξάγεται στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» από Δευτέρα έως Παρασκευή (19:00 21:00) και Σάββατο (09:00 13:00). 9.1.Α.2. Η κάθε κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΤΟΕ «TENNIS ΟΤΟΕ CUP 2018» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΤΟΕ «TENNIS ΟΤΟΕ CUP 2018» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΟΤΟΕ Αθήνα, 12 Μαρτίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΤΟΕ «TENNIS ΟΤΟΕ CUP 2018» ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ TENNIS CLUB 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ε ΡΑ ΗΜ. ΑΘΛ. ΕΓΚ. ΑΥΛΑΚΙΟΥ (ΠΟΡΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

e-tennis Winter Indoor Open 2013 Red Clay Indoor Tennis Club 11 Ιανουαρίου 27 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

e-tennis Winter Indoor Open 2013 Red Clay Indoor Tennis Club 11 Ιανουαρίου 27 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ e-tennis Winter Indoor Open 2013 Red Clay Indoor Tennis Club 11 Ιανουαρίου 27 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Κατηγορίες Μονά Κατηγορία Ανδρών Πρώην και Νυν Αθλητών Κατηγορία Ανδρών Αρχαρίων (τενιστική

Διαβάστε περισσότερα