Πρότυπη Κλινική. προτυπη ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ. H πιο σύγχρονη τεχνολογία για την αντιμετώπιση των χειρουργικών οφθαλμολογικών περιστατικών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πρότυπη Κλινική. προτυπη ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ. H πιο σύγχρονη τεχνολογία για την αντιμετώπιση των χειρουργικών οφθαλμολογικών περιστατικών"

Transcript

1 προτυπη ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ κλινικη H πιο σύγχρονη τεχνολογία για την αντιμετώπιση των χειρουργικών οφθαλμολογικών περιστατικών Κλείστε ραντεβού στο Καθημερινά 8:00-15:00 Eθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ. Βενιζέλου 1, Νέο Φάληρο Πρότυπη Οφθαλμολογική Κλινική και ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

2 ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Η Οφθαλμολογική Κλινική του Metropolitan είναι εξοπλισμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την αντιμετώπιση των χειρουργικών οφθαλμολογικών περιστατικών. Το Metropolitan Hospital είναι το πρώτο μεγάλο νοσηλευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που διαθέτει σύστημα Femtosecond laser, την τελευταία λέξη στη Μικροχειρουργική του Καταρράκτη και τις Διαθλαστικές επεμβάσεις.

3 ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ Η Διαθλαστική Μικροχειρουργική Καταρράκτη απαιτεί υψηλή τεχνολογία για τη διάγνωση και θεραπεία, άριστη ποιότητα ενδοφακών και αναλωσιμων υλικών καθώς και χειρουργική δεξιοτεχνία. Τι είναι η Διαθλαστική Μικροχειρουργική Καταρράκτη; Ο καταρράκτης είναι η θόλωση του φυσικού φακού του ματιού μας και αποτελεί τη συχνότερη πάθηση που χρειάζεται χειρουργική αντιμετώπιση στην Οφθαλμολογία. Στην απλή επέμβαση καταρράκτη ο θολός φακός αφαιρείται και αντικαθίσταται από ένα τεχνητό ενδοφακό. Στη Διαθλαστική Μικροχειρουργική Καταρράκτη ο χειρουργός οφθαλμίατρος διορθώνει τα διαθλαστικά σφάλματα του ματιού (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία), ταυτόχρονα με την αφαίρεση του καταρράκτη σε μία επέμβαση, σε μια προσπάθεια μείωσης ή και εξάλειψης της εξάρτησης του ασθενή από τα γυαλιά η τους φακούς επαφής. Πώς εφαρμόζεται η Διαθλαστική Μικροχειρουργική Καταρράκτη; Η Μονάδα Προηγμένης Οφθαλμολογικής Χειρουργικής του Metropolitan διαθέτει το πρώτο Verion Image Guided System στην Ελλάδα για το σχεδιασμό και τη διενέργεια διαθλαστικής χειρουργικής σε άτομα με καταρράκτη. Τα δεδομένα που συλλέγονται από το Verion Image Guided System μεταφέρονται στο LenSx Femtosecond Laser, το πρώτο που λειτουργεί σε μεγάλο νοσηλευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, με το οποίο ο χειρουργός πραγματοποιεί τις πρώτες φάσεις της επέμβασης. Τα τελικά στάδια της επέμβασης γίνονται με τα πιο σύγχρονα συστήματα φακοθρυψίας στον κόσμο, το Alcon Centurion ή το Bausch & Lomb Stellaris PC που διαθέτει το θεραπευτήριό μας. Χρησιμοποιούνται επίσης οι καλύτερες εταιρείες premium ενδοφακών για τη διόρθωση των διαθλαστικών σφαλμάτων.

4 ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ LASER Τι είναι τα Διαθλαστικά Σφάλματα; Τα διαθλαστικά σφάλματα (διαθλαστικές ανωμαλίες) είναι καταστάσεις, κατά τις οποίες η οπτική οξύτητα ενός οφθαλμού δεν είναι φυσιολογική χωρίς τη χρήση βοηθημάτων όπως τα γυαλιά ή οι φακοί επαφής. Οι διαθλαστικές ανωμαλίες οφείλονται σε ατέλειες του οπτικού συστήματος του οφθαλμού και συχνά έχουν σχέση με το μέγεθος του. Οι διαθλαστικές ανωμαλίες είναι: η μυωπία, η υπερμετρωπία, ο αστιγματισμός και η πρεσβυωπία και διορθώνονται με γυαλιά, φακούς επαφής και διαθλαστικές επεμβάσεις με laser ή με ένθεση ειδικών ενδοφακών και ενθεμάτων. Πώς εφαρμόζεται η Διαθλαστική Χειρουργική; Η επιλογή της καταλληλότερης μεθόδου για την διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών εξαρτάται από τον τύπο και το μέγεθος του διαθλαστικού σφάλματος, το πάχος και την κατάσταση του κερατοειδούς χιτώνα, και από τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες του ατόμου. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η διόρθωση γίνεται στην επιφάνεια του ματιού με Excimer Laser. Σε περιπτώσεις, όπου απαιτείται, χρησιμοποιείται και το FemtoSecond Laser για τη δημιουργία κερατικών κρημνών. Το Metropolitan Hospital διαθέτει την υπερσύγχρονη μονάδα Alcon Wavelight Ex500 Excimer Laser, η οποία διορθώνει κάθε μία διοπτρία μυωπίας σε 1,4 δευτερόλεπτα! Εάν ένα μάτι δεν ενδείκνυται για επέμβαση με Laser, πχ. λόγω πολύ υψηλής μυωπίας, μπορεί να χειρουργηθεί με ένθεση διαθλαστικού ενδοφακού ή ενδοκερατικού ενθέματος. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες μελετώνται κατά τη διάρκεια του προεγχειρητικού ελέγχου.

5 Η διόρθωση της πρεσβυωπίας Η διόρθωση της πρεσβυωπίας αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της διαθλαστικής χειρουργικής. Η πρεσβυωπία είναι η αδυναμία του οφθαλμού στην κοντινή όραση, η οποία συνήθως εμφανίζεται στη μέση ηλικία. Ανάλογα με το βαθμό, την κατάσταση του ματιού και την ηλικία του ατόμου η πρεσβυωπία αντιμετωπίζεται με laser ή ένθεση ενδοφακών ή ενθεμάτων. Η αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού στη διαθλαστική χειρουργική είναι εντελώς εξατομικευμένη.

6 ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΟΥΣ Η Οφθαλμολογική Κλινική του Metropolitan είναι μια από τις πρώτες κλινικές της Ελλάδας που έχει λάβει άδεια Μεταμοσχευτικού Κέντρου από το Υπουργείο Υγείας και Τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Διενεργούνται μεταμοσχεύσεις όλων των τύπων, ολικές ή τμηματικές, κερατοειδούς, σκληρού και αμνιακής μεμβράνης. Τα μοσχεύματα προέρχονται από τις μεγαλύτερες τράπεζες οφθαλμών των Η.Π.Α. και της Ευρώπης χωρίς μεγάλα διαστήματα αναμονής.

7 ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΛΑΥΚΩΜΑΤΟΣ Το γλαύκωμα είναι μια σχετικά συχνή πάθηση του οφθαλμού, η οποία προκαλείται κυρίως από αυξημένη ενδοφθάλμια πίεση. Η υψηλή ενδοφθάλμια πίεση καταστρέφει προοδευτικά το οπτικό νεύρο. Σε ορισμένες περιπτώσεις εκτός από την αυξημένη ενδοφθάλμια πίεση, το γλαύκωμα σχετίζεται και με την κακή αιμάτωση του οπτικού νεύρου. Το γλαύκωμα, ή ορθότερα τα γλαυκώματα, διότι πρόκειται για πολλούς τύπους με διαφορετική αιτιολογία, αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, οδηγούν σε τύφλωση. Η συχνότητα του γλαυκώματος στο γενικό πληθυσμό, ανέρχεται στο 1-2%. Σε άτομα δε, ηλικίας άνω των σαράντα ετών, η πάθηση αυτή είναι συχνότερη και απαντάται σε ποσοστό 2-4%. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς δε γνωρίζουν το πρόβλημα τους, αν δεν έχουν επισκεφθεί οφθαλμίατρο. Πως αντιμετωπίζεται το γλαύκωμα ; Το γλαύκωμα αντιμετωπίζεται με αντιγλαυκωματικά κολλύρια, με laser και με χειρουργικές επεμβάσεις. Οι επεμβάσεις γλαυκώματος αποσκοπούν στη ρύθμιση της πιέσεως με τη διάνοιξη νέων οδών παροχέτευσης του υδατοειδούς υγρού. Οι επεμβάσεις αυτές μπορούν να συνδυαστούν με την αφαίρεση του καταρράκτη, αν ο ασθενής έχει και καταρράκτη. Στις σύγχρονες επεμβάσεις γλαυκώματος συγκαταλέγονται και οι ενθέσεις βαλβίδων και άλλων μικροσυσκευών, με τις οποίες ρυθμίζεται η πίεση στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Οι τεχνικές MIGS (Minimally Invasive Glaucoma Surgery) που εφαρμόζονται στο Metropolitan, αποτελούν την τελευταία εξέλιξη στις επεμβάσεις γλαυκώματος.

8 ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ Οι χειρουργοί οφθαλμίατροι της Μονάδας Προηγμένης Οφθαλμολογικής Μικροχειρουργικής έχουν μεγάλη εμπειρία στην περίθαλψη και αποκατάσταση προσθίου και οπισθίου ημιμορίου του οφθαλμού μετά από τραύμα ή σοβαρή φλεγμονή. Τον Δεκέμβριο του 2012 η χειρουργική ομάδα του Metropolitan πραγματοποίησε, για πρώτη φορά στον κόσμο, με επιτυχία μια πολύπλοκη τετραπλή επέμβαση αποκατάστασης οράσεως σε νεαρή γυναίκα η οποία είχε τυφλωθεί στον αριστερό οφθαλμό μετά από μόλυνση από ακανθαμοιβάδα και έρπητα ζωστήρα. Οι μολύνσεις αυτές της είχαν προκαλέσει θόλωση κερατοειδούς, γλαύκωμα, καταρράκτη και καταστροφή της ίριδας. Στην τετράωρη επέμβαση αποκατάστασης έγινε μεταμόσχευση κερατοειδούς, επέμβαση καταρράκτη, ένθεση ενδοφακού, τοποθέτηση αντιγλαυκωματικής βαλβίδας και ένθεση τεχνητής ίριδας. ΕΝΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ Η τεχνητή ίριδα αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα οφθαλμικά ένθετα και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου η φυσική ίριδα έχει τραυματιστεί η δεν έχει σχηματιστεί ποτέ (συγγενής ανιριδία). Έχει διπλό σημαντικό ρόλο: Αισθητική, αλλά και λειτουργική αποκατάσταση, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα οράσεως και αποκαθιστώντας την εμφάνιση του ματιού. Η Μονάδα Προηγμένης Οφθαλμολογικής Χειρουργικής του Metropolitan είναι από τις λίγες κλινικές της Κόσμου στις όποιες χρησιμοποιείται τεχνητή ίριδα. H ίριδα παρασκευάζεται στη Γερμανία και είναι πανομοιότυπη της ίριδας του άλλου ματιού.

9 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΥΑΛΟΕΙΔΟΥΣ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ Η Μονάδα Προηγμένης Οφθαλμολογικής Μικροχειρουργικής διαθέτει ένα από τα κορυφαία μηχανήματα υαλοειδεκτομής στον κόσμο, το Bausch & Lomb Stellaris PC για την αντιμετώπιση χειρουργικών περιστατικών του οπισθίου ημιμορίου του οφθαλμού, όπως η αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, η οπή ωχράς, η επιαμφιβληστροειδική μεμβράνη, η παραγωγική διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια κ.α. Η απεικόνιση του βυθού γίνεται με το νεότερο σύστημα ΒΙΟΜ. Η μονάδα διαθέτει επίσης το ενδοσκοπικό laser για φωτοπηξία κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

10 ΟΦΘΑΛΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΕΦΑΡΩΝ - ΚΟΓΧΟΥ Στο τμήμα Οφθαλμοπλαστικής Χειρουργικής και Αποκατάστασης Βλεφάρων-Κόγχου αντιμετωπίζονται τα περιστατικά που σχετίζονται με παθήσεις του κόγχου, των βλεφάρων και της δακρυϊκής συσκευής και αφορούν λειτουργικές και αισθητικές επανορθώσεις όπως τους όγκους βλεφάρων και κόγχου, φλεγμονές δακρυϊκής συσκευής, εξόφθαλμο, πτώση βλεφάρου, βλεφαρόσπασμο κ.α. ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ Στο τμήμα στραβισμού και παιδοοφθαλμολογίας εξετάζονται και αντιμετωπίζονται παιδιά με στραβισμό ή άλλα οφθαλμολογικά προβλήματα της παιδικής ηλικίας, όπως η αμβλυωπία. Η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της αμβλυωπίας σε μικρή ηλικία είναι σημαντική για τη φυσιολογική εξέλιξη της οράσεως στους μικρούς ασθενείς.

11 ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΞΌΠΛΙΣΜΟΣ Η Μονάδα Προηγμένης Οφθαλμολογικής Μικροχειρουργικής πλαισιώνεται από ένα πλήρες διαγνωστικό τμήμα που αφορά όλες τις υποειδικότητες της Οφθαλμολογίας. Ο εξοπλισμός αποτελείται από υπερσύγχρονα μηχανήματα διάγνωσης και απεικόνισης προσθίου και οπισθίου ημιμορίου. Μερικά από αυτά είναι: Οπτική Βιομετρία HS Lenstar900, OCT Optovue, Ενδοθηλιοσκόπιο Nidek, Ψηφιακή Αγγειογραφία Heidelberg Retina Angiography, Τοπογραφία κερατοειδούς Topolyzer II και Analyzer II, Αυτόματο περιμετρο Octopus, Υπερηχοι Quantel Medical, Τονόμετρο nidek κ.α. Διευθυντής: Παντελής Α. Παπαδόπουλος Χειρουργός Οφθαλμίατρος Επ. Καθηγητής Οφθαλμόλογίας SMU

12 Πρότυπη Οφθαλμολογική Κλινική Το Metropolitan Hospital έχει αναπτύξει μια πλήρως εξοπλισμένη οφθαλμολογική Κλινική, οργανωμένη με βάση τα πρότυπα οφθαλμολογικών κέντρων του εξωτερικού. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι χειρουργοί καθώς και το προσωπικό, βρίσκονται στη διάθεση των ασθενών για κάθε ιατρική υπηρεσία ακόμα και για ψυχολογική υποστήριξη. Η Κλινική διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υπερσύγχρονα μηχανήματα και συστήματα που εξασφαλίζουν τη σωστή διάγνωση και δίνουν τη δυνατότητα για την παροχή της καλύτερης και πιο αποτελεσματικής θεραπευτικής αγωγής. Τα χειρουργεία είναι πλήρως εξοπλισμένα για την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών προγραμματισμένης ή επείγουσας χειρουργικής επέμβασης από έμπειρους χειρουργούς και προσφέρουν άριστη τεχνική και νοσηλευτική υποστήριξη. Στην κλινική μας λειτουργεί τμήμα Οφθαλμολογικού Check-up, το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά ένα μεγάλο αριθμό ασθενών με προγραμματισμένα ραντεβού. Η κλινική εφημερεύει (On call) 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για επείγοντα περιστατικά V+NDesign βραβευμενο ως πρωτο στην Ελλάδα με EXCELLENCE IN MEDICAL TOURISM Ιατρικά Τμήματα Αγγειοχειρουργικό Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Αλλεργιολογικό Γαστρεντερολογικό Γενικής Xειρουργικής Γυναικολογικό Διαβήτη - Παχυσαρκίας - Μεταβολισμού Ενδοκρινολογικό Ηπατολογικό Θωρακοχειρουργικό Ιατρείο Πόνου Καρδιολογικό Kαρδιοχειρουργικό Κέντρο Μαστού Χειρουργικής Κεφαλής καιτραχήλου Κλινικής Μνήμης Νευρολογικό Νευροχειρουργικό Νευροψυχολογίας Ογκολογικό Ορθοπαιδικό Ουρολογικό Οφθαλμολογική Κλινική Διαθλαστική Χειρουργική Προηγμένη Μικροχειρουργική Οφθαλμών Παθολογικό Παιδιατρικό Περιοδοντολογίας και Εμφυτευμάτων Πνευμονολογικό Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Ιατρική Φυσική Φυσικοθεραπείας Ωτορινολαρυγγολογικό Διαγνωστικά και Επεμβατικά Τμήματα Ακτινολογικό Eπεμβατική Aκτινολογία PET/CT Αξονικός Τομογράφος Eπεμβατική Eνδοσκόπηση Eπεμβατική Nευροακτινολογία Kεντρικά Eργαστήρια Καρδιολογικό Εργαστήριο Mαγνητικός Tομογράφος Διαγνωστική Νευροακτινολογία Mαστογραφία Mονάδα Oστεοπόρωσης Ιατρείο Επεμβατικής Αντιμετώπισης Νόσου Πάρκινσον Πυρηνική Iατρική Ρομποτική Χειρουργική Ρομποτική Ορθοπαιδική Νευροφυσιολογίας Υπερβαρική Ιατρική Yπερηχογραφία - Ειδικές Μονάδες: ΜΕΘ ΜΑΦ Καρδιολογική ΜΕΘ Εξωτερικά Ιατρεία Επείγοντα

ΙΑΤΡΕΊΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΉΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ ΝΌΣΟΥ ΠΆΡΚΙΝΣΟΝ

ΙΑΤΡΕΊΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΉΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ ΝΌΣΟΥ ΠΆΡΚΙΝΣΟΝ ΙΑΤΡΕΊΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΉΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ ΝΌΣΟΥ ΠΆΡΚΙΝΣΟΝ Αντιμετωπίζουμε τη νόσο Πάρκινσον με την καταλληλότερη μέθοδο ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής σας Ζήκος Ι. Παναγιώτης Νευρολόγος με εξειδίκευση στην

Διαβάστε περισσότερα

Διαθλαστικές επεμβάσεις

Διαθλαστικές επεμβάσεις Διαθλαστικές επεμβάσεις www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Τι εννοούμε με τον όρο «διαθλαστική χειρουργική»; Τι πετυχαίνουν οι διαθλαστικές επεμβάσεις; Με τον όρο διαθλαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΛΑΥΚΩΜΑ. προληψη και θεραπεια. επειδή είναι σηµαντικό να διατηρήσετε για πάντα την όραση σας

ΓΛΑΥΚΩΜΑ. προληψη και θεραπεια. επειδή είναι σηµαντικό να διατηρήσετε για πάντα την όραση σας ΓΛΑΥΚΩΜΑ προληψη και θεραπεια επειδή είναι σηµαντικό να διατηρήσετε για πάντα την όραση σας Τι είναι το γλαύκωµα; Το γλαύκωμα αποτελεί μια ομάδα από παθήσεις των οφθαλμών, οι οποίες έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας

Μονάδα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Μονάδα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας H καλύτερη προσέγγιση και αντιμετώπιση των πιο σύνθετων ογκολογικών προβλημάτων Κλείστε ραντεβού στο 210 4807161 Καθημερινά 8:30-19:00 Eθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ. Βενιζέλου

Διαβάστε περισσότερα

Προς ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Προς ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Προς ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Αξιότιμοι Κύριοι, Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από 9 Απριλίου 2012 άρχισε την λειτουργία του στο νέο μας κτίριο επί της οδού Κατεχάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ µυωπία υπερµετρωπία αστιγµατισµός πρεσβυωπία ξεχάστε τα γυαλιά σας ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από τότε που εφαρμόστηκε το excimer laser για τη διόρθωση

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές 10 λόγοι για να επιλέξετε την Αθηναϊκή Mediclinic: 1. Είναι μία ποιοτική και οικονομική κλινική, προσιτή σε όλους 2. Συνεργάζεται με τον Δημόσιο

Διαβάστε περισσότερα

Γλαύκωμα. www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Γλαύκωμα. www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Γλαύκωμα www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Τι ακριβώς είναι το γλαύκωμα; Ο όρος γλαύκωμα ορίζει μια ομάδα παθήσεων που τις χαρακτηρίζει μια σταδιακή καταστροφή του οπτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή Αγαπητέ κύριε Ορφανουδάκη, Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας στέλνω αναλυτική παρουσίαση της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ σε συνημμένο αρχείο. Το κόστος της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ διαμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ H καλύτερη προσέγγιση και αντιμετώπιση των πιο σύνθετων ογκολογικών προβλημάτων Κλείστε ραντεβού στο 210 4807161 Καθημερινά 8:30-19:00 Eθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ. Βενιζέλου

Διαβάστε περισσότερα

Διαθλαστικές ανωμαλίες και επεμβάσεις αντιμετώπιση - Ο Δρόμος για την Θεραπεία Κυριακή, 14 Αύγουστος :31

Διαθλαστικές ανωμαλίες και επεμβάσεις αντιμετώπιση - Ο Δρόμος για την Θεραπεία Κυριακή, 14 Αύγουστος :31 Mας εξηγεί ο Νίκος Γ. Τσιούμας, MD χειρουργός οφθαλμίατρος, εξειδικευμένος στο γλαύκωμα, στη μικροχειρουργική του καταρράκτη και τη διαθλαστική χειρουργική με laser Η αλματώδης εξέλιξη στα laser και στην

Διαβάστε περισσότερα

Οπή Ωχράς Κηλίδας. Τι είναι οπή της ωχράς;

Οπή Ωχράς Κηλίδας. Τι είναι οπή της ωχράς; Οπή Ωχράς Κηλίδας Τι είναι οπή της ωχράς; Ο αμφιβληστροειδής χιτώνας είναι το φωτοευαίσθητο στρώμα ιστού που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ματιού. Μία ειδική περιοχή του αμφιβληστροειδούς, που ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Kαταρράκτης. www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Kαταρράκτης. www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Kαταρράκτης www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Τι είναι ο καταρράκτης; Ο καταρράκτης είναι η σταδιακή θόλωση του κρυσταλλοειδούς φυσικού φακού του ματιού που βρίσκεται πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΣΠΕΡΤ Τρίτη, 29 Δεκέμβριος :29 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 03 Μάρτιος :57

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΣΠΕΡΤ Τρίτη, 29 Δεκέμβριος :29 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 03 Μάρτιος :57 ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας 64, 115 28 Αθήνα www.eyecenter.gr Το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, το πρώτο στην Ελλάδα ιδιωτικό οφθαλμολογικό κέντρο, από το 1986 προσφέρει ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα για την

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως 86,

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως 86,

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση. Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικός Γραμματέας. Αναπλ. Γενικός Γραμματέας. Γενικός Διευθυντής ΤΥΠΕΤ

Γενική Συνέλευση. Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικός Γραμματέας. Αναπλ. Γενικός Γραμματέας. Γενικός Διευθυντής ΤΥΠΕΤ Οργανόγραμμα Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (Εγκρίθηκε από την Ολομ. Δ.Σ. αριθμ. 21/16,17.9.2010) Ειδικές Επιτροπές & Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Γραμματείας & Επικοινωνίας Δ.Σ. Αντιπρόεδρος Α Επιστημονική Επιτροπή Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

CORPORATE PROFILE 2010

CORPORATE PROFILE 2010 CORPORATE PROFILE 2010 Η λειτουργία του LaserVision.gr ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2001 και αποτελεί πλέον ένα πρωτοπόρο Οφθαλμολογικό Κέντρο με επιστημονική ακτινοβολία όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς.

Διαβάστε περισσότερα

Bιτρεκτομή. www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Bιτρεκτομή. www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Bιτρεκτομή www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Τι είναι η βιτρεκτομή (υαλοειδεκτομή); Βιτρεκτομή είναι ο τύπος της χειρουργικής επέμβασης κατά την οποία αφαιρείται το υαλοειδές

Διαβάστε περισσότερα

Tα Μάτια σας Aξίζουν την Kαλύτερη υνατή Φροντίδα

Tα Μάτια σας Aξίζουν την Kαλύτερη υνατή Φροντίδα Tα Μάτια σας Aξίζουν την Kαλύτερη υνατή Φροντίδα 1 Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.) Eye Day Clinic Η Μ.Η.Ν. Eye Day Clinic βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των εξελίξεων με: την παροχή

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) σας, οι δωρεάν και οι εκπτώσεις για τα περιστατικά που αναγράφονται στον πίνακα ισχύουν μετά την εξάντληση του ετήσιου ορίου της κάλυψής σας για διαγνωστικές Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΦΘΑΛΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ. χειρουργική. δείτε τον κόσµο µε άλλα µάτια

ΟΦΘΑΛΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ. χειρουργική. δείτε τον κόσµο µε άλλα µάτια ΟΦΘΑΛΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ χειρουργική δείτε τον κόσµο µε άλλα µάτια ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ Στα Οφθαλομολογικά Κέντρα ΟΡΑΣΙΣ θεραπεύουμε με σύγχρονες ασφαλείς ιατρικές μεθόδους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΚΚΟΡΟΥ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΚΚΟΡΟΥ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΚΚΟΡΟΥ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ Οι οφθαλμοί αποτελούν τον καθρέφτη της σωματικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου γεγονός που τους

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) στις εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το γλαύκωμα;

Τι είναι το γλαύκωμα; Τι είναι το γλαύκωμα; Το γλαύκωμα περιλαμβάνει μια ομάδα παθήσεων που βλάπτουν το οπτικό νεύρο, προκαλώντας διαταραχές όρασης, οι οποίες, αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, μπορούν να εξελιχθούν και να επιφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό.

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Στην Eurolife ERB Ασφαλιστική πιστεύουµε ότι η υγεία, το πιο πολύτιµο αγαθό, αξίζει την πιο ολοκληρωµένη

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Προτεινόμενων Πτυχιακών Εργασιών

Πίνακας Προτεινόμενων Πτυχιακών Εργασιών ΕΝ42.0-Α Έκδοση η / 6.04.208 ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΟΠΤΙΚΗΣ & ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ Ι Α/Α Τίτλος Θέματος Μέλος Ε.Π. Σύντομη Περιγραφή Προαπαιτούμενα γνωστικά πεδία Αριθμός Φοιτητών

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙ ΑΣ & ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙ ΟΥΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΒΗΤΙΚΗΣ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟEI ΟΠΑΘΕΙΑΣ. ιαβήτης & Οφθαλμός

ΤΜΗΜΑ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙ ΑΣ & ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙ ΟΥΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΒΗΤΙΚΗΣ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟEI ΟΠΑΘΕΙΑΣ. ιαβήτης & Οφθαλμός ΤΜΗΜΑ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙ ΑΣ & ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙ ΟΥΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΒΗΤΙΚΗΣ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟEI ΟΠΑΘΕΙΑΣ ιαβήτης & Οφθαλμός Σακχαρώδης ιαβήτης & Όραση Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μία από τις κύριες αιτίες τύφλωσης στις ανεπτυγμένες

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

Ο καταρράκτης και η σύγχρονη αντιμετώπιση του - Ο Δρόμος για την Θεραπεία Σάββατο, 08 Μάιος :18

Ο καταρράκτης και η σύγχρονη αντιμετώπιση του - Ο Δρόμος για την Θεραπεία Σάββατο, 08 Μάιος :18 Συνέντευξη με τον κ. Γιώργο Τερζή, Οφθαλμίατρος Με την πάροδο του χρόνου είναι αλήθεια ότι αυξάνονται οι πιθανότητες για αλλοίωση της όρασης μας. Μία από τις πιο συχνές παθήσεις των ματιών είναι ο καταρράκτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 4 _ 2018 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εξασθενημένη αντίληψη χρωμάτων. Ολα τα παραπάνω συμπτώματα μπορούν να επηρεάσουν τις καθημερινές δραστηριότητες όπως:

Εξασθενημένη αντίληψη χρωμάτων. Ολα τα παραπάνω συμπτώματα μπορούν να επηρεάσουν τις καθημερινές δραστηριότητες όπως: KATAΡΑΧΤΗΣ ΜΑΤΙΩΝ Ο καταρράκτης, είναι μια από τις πιο συχνές αιτίες θόλωσης της όρασής μας μετά από κάποια ηλικία. Ο καταρράκτης είναι μέρος του φαινομένου της γήρανσης του ματιού. Ολοι οι άνθρωποι μετά

Διαβάστε περισσότερα

Η Υγεία μου & Εγώ. Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας Γ.Ν.Α. Γ Γεννηματάς

Η Υγεία μου & Εγώ. Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας Γ.Ν.Α. Γ Γεννηματάς Η Υγεία μου & Εγώ Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας Γ.Ν.Α. Γ Γεννηματάς Η Υγεία Των Ματιών Μας Ο λαός μας χρησιμοποιεί πολλές εκφράσεις για να δηλώσει την ανεκτίμητη αξία της όρασης. Επειδή λοιπόν πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Σωτήρια η έγκαιρη θεραπεία στο γλαύκωµα

Σωτήρια η έγκαιρη θεραπεία στο γλαύκωµα Σωτήρια η έγκαιρη θεραπεία στο γλαύκωµα Το γλαύκωµα είναι µια οµάδα οφθαλµικών ασθενειών που προξενουν προοδευτική βλάβη στο οπτικό νεύρο, στο σηµείο όπου εκείνο αφήνει το µάτι για να µεταφέρει τις οπτικές

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

Bιοτεχνολογία κατά της εκφύλισης του κερατοειδούς (κερατόκωνος)

Bιοτεχνολογία κατά της εκφύλισης του κερατοειδούς (κερατόκωνος) 30 Οκτωβρίου 2014 Bιοτεχνολογία κατά της εκφύλισης του κερατοειδούς (κερατόκωνος) Επιστήμες / Ιατρική - Βιολογία Επιτυχής σε ποσοστό που ξεπερνά το 95% είναι η αντιμετώπιση του κερατόκωνου (εκφυλιστική

Διαβάστε περισσότερα

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα)

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα) ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι, εξασφαλίσαμε σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης H εταιρία New Health System N.H.S σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ομίλους Νοσηλευτικών ιδρυμάτων, Διαγνωστικών κέντρων, Πολυιατρείων και ιδιωτικών ιατρείων, δημιούργησε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Γλαύκωμα: H σιωπηλή ασθένεια τύφλωσης

Γλαύκωμα: H σιωπηλή ασθένεια τύφλωσης Γλαύκωμα: H σιωπηλή ασθένεια τύφλωσης Οι παράγοντες επικινδυνότητας για τη δημιουργία γλαυκώματος είναι: Το Γλαύκωμα είναι μια ομάδα οφθαλμικών παθήσεων που προξενεί προοδευτική βλάβη στο οπτικό νεύρο,

Διαβάστε περισσότερα

Επιστηµονική ηµερίδα: Από την πρόληψη στις ελάχιστα επεµβατικές θεραπείες

Επιστηµονική ηµερίδα: Από την πρόληψη στις ελάχιστα επεµβατικές θεραπείες Επιστηµονική ηµερίδα: Από την πρόληψη στις ελάχιστα επεµβατικές θεραπείες ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - 26 Νοεµβρίου 2011 Αγαπητοί συνάδελφοι, Εδώ και αιώνες γίνεται έντονη προσπάθεια και συζήτηση για να απαντήσουµε στο

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8) Δευτεροβάθμια Περίθαλψη (Νοσηλεία) ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αθανασιάδου 9, πάροδος Δ.Σούτσου, Αθήνα Τηλ. 10 17850 Μαρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 1 _ 2017 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΞΟΜΟΙΩΤΕΣ (Simulator)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΞΟΜΟΙΩΤΕΣ (Simulator) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΞΟΜΟΙΩΤΕΣ (Simulator) Το Athens Eye Hospital είναι ένα σύγχρονο Νοσοκομείο τόσο από πλευράς Αρχιτεκτονικής κατασκευής, όσο και από πλευράς εξοπλισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Allianz Ελλάδος www.allianz.gr Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Προσφορές ανά Νοσηλευτικό Ίδρυμα 23/06/2017 Αποκλειστικά για πελάτες Allianz Subject line Lorem Ipsum 3 Βιοκλινική

Διαβάστε περισσότερα

Συγγενές. Γλαύκωµα. Αγάθη Κουρή,FRCS Κλιν.

Συγγενές. Γλαύκωµα. Αγάθη Κουρή,FRCS Κλιν. Συγγενές Γλαύκωµα Αγάθη Κουρή,FRCS Επιµελ. Α,Οφθ/κής Κλιν. Νοσ. Παίδων «Π.. & Α. Κυριακού» ΣυγγενέςΓλαύκωµα Σπάνια ασθένεια, η οποία δυνητικά οδηγεί στην τύφλωση και χαρακτηρίζεται από αυξηµένη ΕΟΠ. Γλαύκωµα

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωδικός: 06178 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: 0 Άνδρας Health Keeper ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Η καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Β Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ. ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ IΙ (9-19) Εκδοχή 7/1.10.11

Β Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ. ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ IΙ (9-19) Εκδοχή 7/1.10.11 Β Οφθαλμολογική Κλινική Α.Π.Θ. ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ IΙ (9-19) Εκδοχή 7/1.10.11 11 Θεωρητικές Δεξιότητες Πόνος Διαταραχές οπτικής λειτουργίας 9. Επιφανειακός Πόνος 10. Ασθενωπία Διόφθαλμή

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Η Διοίκηση του Metropolitan Hospital από την ίδρυσή του, είχε ως όραμα να καταστεί το Metropolitan πρότυπο θεραπευτήριο με

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το γλαύκωμα;

Τι είναι το γλαύκωμα; Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμοδίου επαγγελματία υγείας. Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ιατρικές - Διαγνωστικές Υπηρεσίες

Ιατρικές - Διαγνωστικές Υπηρεσίες Ιατρικές - Διαγνωστικές Υπηρεσίες Metropolitan www.metropolitan-hospital.gr Τηλ.: 210 480 9000 Δωρεάν επισκέψεις όλο το 24ωρο σε εφημερεύοντες ιατρούς με τις εξής ειδικότητες: Παθολόγο, Χειρουργό, Ορθοπεδικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΥ 001 - Υγεία και Τεχνολογία. Φως και Ίνες ( ιόρθωση οφθαλµολογικών προβληµάτων µε λέιζερ)

ΗΜΥ 001 - Υγεία και Τεχνολογία. Φως και Ίνες ( ιόρθωση οφθαλµολογικών προβληµάτων µε λέιζερ) ΗΜΥ 001 - Υγεία και Τεχνολογία Φως και Ίνες ( ιόρθωση οφθαλµολογικών προβληµάτων µε λέιζερ) Και η ιστορία της Κ.Μ. συνεχίζεται Ακόµα ένα τροχοπέδη, όµως, στα σχέδια της είναι τα χοντρά γυαλιά που πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ Η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχει στους κατόχους συμβολαίων Ζωής και Υγείας τα προνόμια που ακολουθούν. Σε κάθε περίπτωση για καλύτερη εξυπηρέτησή σας κατά τη χρήση των προνομίων, τηλεφωνήστε στο

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 15, Αθήνα 10 696600 Φιλελλήνων 4, Πειραιάς 10 45800 Μητροπόλεως 86, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών)

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ο Κερατόκωνος?

Τι είναι ο Κερατόκωνος? Τι είναι ο Κερατόκωνος? Ο Κερατόκωνος είναι µια διαταραχή του κερατοειδούς - του διαφανούς προσθίου τµήµατος του οφθαλµού Ο κερατοειδής είναι εκείνος που εστιάζει το φως στο πίσω µέρος του µατιού. Έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/7) στις εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Το υαλοειδές αφαιρείται, επίσης, εάν έλκει τον αμφιβληστροειδή από τη φυσική του θέση (έλξη αμφιβληστροειδούς).

Το υαλοειδές αφαιρείται, επίσης, εάν έλκει τον αμφιβληστροειδή από τη φυσική του θέση (έλξη αμφιβληστροειδούς). Γράφει: Ευστράτιος Β. Γκοτζαρίδης, Χειρουργός Οφθαλμίατρος Το υαλοειδές είναι μία διαυγής, σαν ζελέ ουσία, που αποτελεί το περιεχόμενο του ματιού, δίνοντάς του δομή και σχήμα πριν από τη γέννηση. Ορισμένα

Διαβάστε περισσότερα

*Γράφει ο Φώτης Βελισσαράκος

*Γράφει ο Φώτης Βελισσαράκος *Γράφει ο Φώτης Βελισσαράκος Πότε ένα παιδί βλέπει σωστά; Ποιές είναι οι δεξιότητες εκείνες που καθορίζουν την καλή λειτουργία της όρασης του; Πώς μπορεί μια δυσλειτουργία της όρασης να επηρεάσει την απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ Κωδικός: 03332 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ 53 Γυναίκα Health Keeper ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Σε ποιούς απευθυνόμαστε Ποιοί είμαστε Εδώ και 4 χρόνια, το σύστημα υγείας ΠαρονClub, έχτισε ένα πανελλαδικό σύστημα υγείας, βασισμένο να καλύπτει τις πιο απαιτητικές και ραγδαίες αλλαγές αυτής της εύθραυστης εποχής. Σε μια εποχή

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (/7) επείγοντα στις εξετάσεις / επείγοντα Ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία (ειδικές τιμές) ₂ χρήση ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

4ο Ετήσιο Συνέδριο. της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κύπρου 2-3 Νοεμβρίου 2013. Ξενοδοχείο Le Méridien Limassol Spa & Resort

4ο Ετήσιο Συνέδριο. της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κύπρου 2-3 Νοεμβρίου 2013. Ξενοδοχείο Le Méridien Limassol Spa & Resort 4ο Ετήσιο Συνέδριο της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κύπρου 2-3 Νοεμβρίου 2013 Ξενοδοχείο Le Méridien Limassol Spa & Resort Υπό την αιγίδα του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου. Οφθαλμολογική Εταιρεία Κύπρου Πρόεδρος:

Διαβάστε περισσότερα

Διαθλαστικές ανωμαλίες του οφθαλμού. Α Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική ΑΧΕΠΑ

Διαθλαστικές ανωμαλίες του οφθαλμού. Α Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική ΑΧΕΠΑ Διαθλαστικές ανωμαλίες του οφθαλμού Α Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική ΑΧΕΠΑ Διαθλαστικά μέσα οφθαλμού Εμμετρωπία Παράλληλες ακτίνες φωτός ( θεωρητικά άπειρο, πρακτικά >6μ) εστιάζονται επί του αμφιβληστροειδή

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 15, Αθήνα 10 696600 Φιλελλήνων 4, Πειραιάς 10 45800 Μητροπόλεως 86, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Κερατόκωνος. www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Κερατόκωνος. www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Κερατόκωνος www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Τι είναι o κερατόκωνος; Ο κερατόκωνος είναι μια οφθαλμική απρόβλεπτη και ποικιλόμορφη κατάσταση στην οποία η φυσιολογική δομή

Διαβάστε περισσότερα

" ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ"

 ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ " ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ" Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων Όμιλος ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

[ Privilege Club ] Privilege Club

[ Privilege Club ] Privilege Club [ ] Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικά Γυαλιά για τη Θεραπεία της Αμβλυωπίας

Ηλεκτρονικά Γυαλιά για τη Θεραπεία της Αμβλυωπίας Ηλεκτρονικά Γυαλιά για τη Θεραπεία της Αμβλυωπίας Γυαλιά AMBLYZ Τα γυαλιά αµβλυωπίας AMBLYZ αποτελούν µια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στη θεραπεία της αµβλυωπίας, εύκολα στη χρήση, πρακτικά, αποτελεσµατικά

Διαβάστε περισσότερα

Eμπιστευθείτε την Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.) ΕYE DAY CLINIC για όλα τα προβλήματα όρασης

Eμπιστευθείτε την Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.) ΕYE DAY CLINIC για όλα τα προβλήματα όρασης 1 EDC-CV-toprint.indd 1 18/10/2016 2:38:42 μμ Eμπιστευθείτε την Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.) ΕYE DAY CLINIC για όλα τα προβλήματα όρασης Η Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/8)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/8) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/8) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ * (Όμιλος) * Οι παροχές επειγόντων δεν ισχύουν για την ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Πειραιά Μ. Γερουλάνου 5,

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Χειρουργός Οφθαλμίατρος/Παιδοφθαλμίατρος. Consultant Paediatric Ophthalmologist/St James University Hospital/Leeds/UK

Χειρουργός Οφθαλμίατρος/Παιδοφθαλμίατρος. Consultant Paediatric Ophthalmologist/St James University Hospital/Leeds/UK Ευάγγελος Δρίμτζιας MD PhD Χειρουργός Οφθαλμίατρος/Παιδοφθαλμίατρος Consultant Paediatric Ophthalmologist/St James University Hospital/Leeds/UK Πώς αναπτύσσεται η πάθηση Οι οφθαλμοί αναπτύσσονται στη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΠΑΘΕΙΑ

ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΠΑΘΕΙΑ Ένας ενημερωτικός οδηγός για την πραγματικότητα του σήμερα Δρ. Αναστάσιος Ιωάννης Κανελλόπουλος Καθηγητής Οφθαλμολογίας Παν/μιου Νέας Υόρκης Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Laser

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/7) χρήση ΥΓΕΙΑ Λεωφόρος Κηφισίας & Ερυθρού Σταυρού 4, Μαρούσι 0 6867000 Γυναικολόγος & για το επιπλέον ισχύει ο κρατικός σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α,

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α, Αξιότιμε /η κύριε/α, Οι κλινικές IΑΤΡΙΚΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, IΑΤΡΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που ανήκουν στο μεγαλύτερο Όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, προσφέρουν στους εργαζομένους της COSMOTE,

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Santé Principe 22 Πρόγραμμα Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης με τη συνεργασία του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ που παρέχει διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις στα συμβεβλημένα

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΛΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΛΑΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι σημερινές συνθήκες, λόγω κακής οικονομικής κατάστασης των Ταμείων Κοινωνικής Ασφάλισης και των Δημόσιων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, ευνοούν ιδιαίτερα την ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Φυσιολογικό και μυωπικό μάτι:

Φυσιολογικό και μυωπικό μάτι: ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΘΛΑΣΗ (ΘΕΩΡΙΑ) ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ: ΕΜΜΕΤΡΩΠΙΑ & ΑΜΕΤΡΟΠΙΑ. ΜΥΩΠΙΑ, ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΑ, ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ Τσίτσας Θωμάς Καλιακούδας Μάριος Καραγιαννίδης Αλέξανδρος Μιχόπουλος Σπυρίδων

Διαβάστε περισσότερα

μεταμόσχευση κερατοειδή

μεταμόσχευση κερατοειδή μεταμόσχευση κερατοειδή www.ophthalmica.gr IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Τι είναι ο κερατοειδής; Τι ακριβώς είναι η μεταμόσχευση κερατοειδή (κερατοπλαστική) και πότε πραγματοποιείται;

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΥΡΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΝΕΥΡΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΕΥΡΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Κατά τα διεθνή πρότυπα, το τμήμα μας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη Νευρολογική και Νευροχειρουργική Κλινική, όπως επίσης με τις Κλινικές Χειρουργικής, Παθολογίας Ογκολογίας

Διαβάστε περισσότερα

πάνω από όλα είναι η υγεία

πάνω από όλα είναι η υγεία πάνω από όλα είναι η υγεία Πλήρες Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Αποκλειστικά για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) ΟΜΙΛΟΣ AFFIDEA Ο μεγαλύτερος πάροχος στις υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

NN Orange Health. Επιπλέον προνόμια & παροχές

NN Orange Health. Επιπλέον προνόμια & παροχές NN Orange Health Επιπλέον προνόμια & παροχές NN-E199/09.2018 Απολαύστε αποκλειστικά προνόμια & παροχές Στην ΝΝ Hellas η διασφάλιση της υγείας συνδέεται με τον τρόπο ζωής: πρόληψη, καλή φυσική κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Συνήθη οφθαλμολογικά προβλήματα των παιδιών

Συνήθη οφθαλμολογικά προβλήματα των παιδιών Συνήθη οφθαλμολογικά προβλήματα των παιδιών Όταν το παιδί γεννιέται, το οπτικό σύστημα είναι ανώριμο αλλά τελειοποιείται και αναπτύσσεται με την χρήση του στην πάροδο του χρόνου. Μεγαλώνοντας, δηλαδή,

Διαβάστε περισσότερα

Be Sure Πρόγραµµα Πρωτοβάθµιας Περίθαλψης. Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις ΑΤΤΙΚΗ Α. ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ Ι ΡΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

Be Sure Πρόγραµµα Πρωτοβάθµιας Περίθαλψης. Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις ΑΤΤΙΚΗ Α. ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ Ι ΡΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ Be Sure Πρόγραµµα Πρωτοβάθµιας Περίθαλψης Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις Α. ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ Ι ΡΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ωρεάν για επείγοντα περιστατικά στις ειδικότητες:

Διαβάστε περισσότερα

Η ομαλή μέθοδος αποκατάστασης της όρασης με το femtosecond laser.

Η ομαλή μέθοδος αποκατάστασης της όρασης με το femtosecond laser. Η ομαλή μέθοδος αποκατάστασης της όρασης με το femtosecond laser. Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ Εάν ψάχνετε για μια ακριβή, ασφαλή και άνετη διαθλαστική επέμβαση με laser η Z-LASIK είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Τι είναι Το 360Care είναι το νέο, Συνδροµητικό Πρόγραµµα Υγείας από τον Όµιλο της Ευρωκλινικής. Με µόνο µια πληρωµή στην αρχή του

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ)

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Ειδικό πρόγραμμα υγείας Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Βραβεία & Διακρίσεις Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ Best International Hospital Award 2016 Best Workplace 2013

Διαβάστε περισσότερα

<< Προβλήματα που αφορούν την εστίαση>>

<< Προβλήματα που αφορούν την εστίαση>> > Όνομα : Ιωάννα Επώνυμο : Γ. Τάξη : Α1 Λυκείου Όραση ή οπτική αντίληψη ονομάζεται μία από τις πέντε αισθήσεις. Όργανο αντίληψης είναι τα μάτια, ενώ το αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Μαθητές και όραση PRESS 5 ΜΑΐΟΥ ΠΗΓΗ:

Μαθητές και όραση PRESS 5 ΜΑΐΟΥ ΠΗΓΗ: Μαθητές και όραση 5 ΜΑΐΟΥ 2010 Όπως και κάθε χρονιά στις αρχές Σεπτέμβρη και φέτος μια καινούρια στρατιά μαθητριών και μαθητών είναι στις επάλξεις για να ξεκινήσουν την μακρόχρονη μαθητική τους εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΘΕΡΑΠΕΪΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΥΑΛΟΕΙΔΟΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΙΚΗΣ ΕΛΞΗΣ (ΣΥΕ) Ν. Λυγερός - Π. Πέτρου

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΘΕΡΑΠΕΪΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΥΑΛΟΕΙΔΟΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΙΚΗΣ ΕΛΞΗΣ (ΣΥΕ) Ν. Λυγερός - Π. Πέτρου ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΘΕΡΑΠΕΪΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΥΑΛΟΕΙΔΟΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΙΚΗΣ ΕΛΞΗΣ (ΣΥΕ) Ν. Λυγερός - Π. Πέτρου Στα πλαίσια της φυσιολογικής διαδικασίας γήρανσης, το υαλώδες σώμα, το οποίο υπό φυσιολογικές

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος "Χρυσή Υγεία" δικαιούνται μετά

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος Χρυσή Υγεία δικαιούνται μετά Α) Μέσω του συνεργαζόμενου Συντονιστικού Κέντρου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, δυνατότητα να κλείνονται ραντεβού με τις κλινικές και να παρέχονται ιατρικές συμβουλές ή να λαμβάνονται γενικές

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΜΠΟΤΙΚΆ ΥΠΟΒΟΗΘΟΎΜΕΝΗ ΟΛΙΚΉ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉ ΙΣΧΊΟΥ ΜAKO TM

ΡΟΜΠΟΤΙΚΆ ΥΠΟΒΟΗΘΟΎΜΕΝΗ ΟΛΙΚΉ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉ ΙΣΧΊΟΥ ΜAKO TM Το Metropolitan Hospital διαθέτει μοναδική για την Ελλάδα τεχνολογία αιχμής. Εχει απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος Center of Excellence for Mako ΡΟΜΠΟΤΙΚΆ ΥΠΟΒΟΗΘΟΎΜΕΝΗ ΟΛΙΚΉ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉ ΙΣΧΊΟΥ ΜAKO TM

Διαβάστε περισσότερα

- Προνόμια Για Την Υγεία Σας

- Προνόμια Για Την Υγεία Σας ΚΑΡΤΑ - Προνόμια Για Την Υγεία Σας Συνοπτική Παρουσίαση Βασικού προιόντος: Η εταιρεία, με τον διακριτικό τίτλο Med4u δημιουργήθηκε από μια ομάδα καταξιωμένων ιατρών με σκοπό να προσφέρει ιατρικές προτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με εν ισχύ συμβόλαιο των Γενικών Κλάδων.

Διαβάστε περισσότερα