E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv"

Transcript

1 E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv

2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Λειτουργίες τηλεόρασης Φωτάκι ένδειξης Dvb POWER Set Πληροφορίες V επιλογές Γρήγορη μεταφορά πίσω Mute (σίγαση) Στοπ ΜΕΝΟΥ Dvb συσκευής Τηλεόραση / ραδιόφωνο Γρήγορη μεταφορά μπροστά Play Παύση Εγγραφή Οδηγός προγράμματος Λειτουργίες του Μενού ΕΧΙΤ Ένταση ήχου + Ένταση ήχου - Επιστροφή Σελίδα+ Κανάλια + Σελίδα Κανάλια - Πληκτρολόγιο Λίστα Κόκκινο Πράσινο TEXT πληροφορίες Μπλε Κίτρινο

3 Μέθοδος εκμάθησης της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Μέθοδος εκμάθησης αντιγραφής και μεταφοράς λειτουργιών του τηλεχειριστηρίου της Τηλεόρασης 1. Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα SET και TV POWER του Ε212 μέχρι να ανάψει σταθερά το κόκκινο φωτάκι και αφήστε τα. 2. Εισάγετε τον κωδικό Μετά το πάτημα του τέταρτου αριθμού περιμένετε μέχρι το κόκκινο φωτάκι αρχίσει να αναβοσβήνει. Πατήστε τότε το πράσινο κουμπί του Ε212 και το τηλεχειριστήριο μπαίνει στη λειτουργία εκμάθησης. 3. Βάλτε αντικριστά από την μπροστινή πλευρά τα δύο τηλεχειριστήρια (το Ε212 και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας) σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 5 εκατοστών. 4. Πατήστε το πλήκτρο που θέλετε να αντιγράψετε από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας και αφήστε το όταν το κόκκινο φωτάκι μείνει σταθερά αναμμένο. 5. Πατήστε το αντίστοιχο πλήκτρο στη περιοχή του πλαισίου από το τηλεχειριστήριο Ε212 και παρατηρήστε ότι το κόκκινο φωτάκι του αναβοσβήνει ξανά. Αυτό σημαίνει ότι μεταφέρονται πλέον τα δεδομένα και σε αυτό το τηλεχειριστήριο. 6. Μπορείτε να επαναλάβετε τα βήματα 4 & 5 για να μεταφέρετε δεδομένα πλήκτρων από το ένα τηλεχειριστήριο στο άλλο ανάλογα με τις επιθυμίες σας. 7. Στο τέλος, πατήστε το πλήκτρο SET του Ε212 για να αποθηκευτεί η διαδικασία και να βγείτε από την λειτουργία εκμάθησης. Εάν θέλετε να ακυρώσετε τα δεδομένα που αντιγράψατε παραπάνω αρκεί να πατήσετε τα πλήκτρα SET και TV POWER. Αφού το κόκκινο φωτάκι ανάψει τότε βάλτε τον κωδικό 9981 και οι πληροφορίες δεδομένων που είχατε περάσει έχουν πλέον σβήσει. Α. Χειροκίνητη εισαγωγή του αντίστοιχου κωδικού. 1. Αναζητήστε τον κωδικό από την λίστα τηλεοράσεων για την τηλεόραση που έχετε. Παραδείγματος χάρη πως είναι η τηλεόραση AWA και ο κωδικός Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα <<SET>> & TV <<POWER>> 3. Όταν ανάψει το φωτάκι ένδειξης του τηλεχειριστηρίου αφήστε ταυτόχρονα τα δυο παραπάνω πλήκτρα. 4. Εν συνεχεία πατήστε τα τέσσερα ψηφία του κωδικού που βρήκατε προηγουμένως. Παρατηρήστε πως το φωτάκι ένδειξης ανάβοσβήνει κάθε φορά που πατάτε τα ψηφία του κωδικού.

4 5. Το φωτάκι ένδειξης θα σβήσει μόλις μπει και το τελευταίο ψηφίο του κωδικού. 6. Ελέγξτε αν τα πλήκτρα της τηλεόρασης λειτουργούν κανονικά. Η διαδικασία έχει γίνει σωστά και με επιτυχία. Σε περίπτωση που κάποιο από τα πλήκτρα δεν χρησιμοποιείτε σωστά επαναλάβετε την διαδικασία από το βήμα 2-5. Β. Αυτόματη ανίχνευση του κωδικού 1. Ανοίξτε την τηλεόραση σας και βάλτε το τηλεχειριστήριο μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασης. 2. Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα <<SET>> & TV <<POWER>> 3. Όταν το φωτάκι ένδειξης του τηλεχειριστηρίου ανάψει αφήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα. 4. Πατήστε στιγμιαία το πλήκτρο <<SET>>.Το φωτάκι ένδειξης θα ξεκινήσει να αναβοσβήνει. 5. Πατήστε συνεχώς επαναλαμβανόμενα το πλήκτρο dvb <<POWER>> μέχρι να σβήσει η τηλεόραση σας και μετά πατήστε το πλήκτρο <<dvb>> για να βγείτε από την διαδικασία. 6. Ανοίξτε πάλι την τηλεόραση σας, ελέγξτε οποιοδήποτε πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου με τις λειτουργίες της τηλεόρασης αν δουλεύουν σωστά. Αν όλα είναι σωστά σημαίνει πως η εκμάθηση έγινε με επιτυχία. Εάν κάποιο πλήκτρο δεν δουλεύει σωστά τότε επαναλάβετε την διαδικασία από τα βήματα 2-5 μέχρι να επιτύχετε την εκμάθηση με αυτόματη ανίχνευση του κωδικού για την τηλεόραση σας. Μέθοδος εκμάθησης του Δέκτη DVB Μέθοδος εκμάθησης αντιγραφής και μεταφοράς λειτουργιών του τηλεχειριστηρίου του Δέκτη 1..Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα SET και DVB του Ε212 μέχρι να ανάψει σταθερά το κόκκινο φωτάκι και αφήστε τα. Εισάγετε τον κωδικό Μετά το πάτημα του τέταρτου αριθμού το κόκκινο φωτάκι αρχίζει να αναβοσβήνει. 2. Βάλτε αντικριστά από την μπροστινή πλευρά τα δύο τηλεχειριστήρια (το Ε212 και το τηλεχειριστήριο του αποκωδικοποιητή σας) σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 5 εκατοστών. 3. Πατήστε το πλήκτρο που θέλετε να αντιγράψετε από το τηλεχειριστήριο του αποκωδικοποιητή σας και αφήστε το όταν το κόκκινο φωτάκι μείνει σταθερά αναμμένο.

5 4. Πατήστε το αντίστοιχο πλήκτρο από το τηλεχειριστήριο Ε212 και παρατηρήστε ότι το κόκκινο φωτάκι του αναβοσβήνει ξανά. Αυτό σημαίνει ότι μεταφέρονται πλέον τα δεδομένα και σε αυτό το τηλεχειριστήριο. 5. Μπορείτε να επαναλάβετε τα βήματα 4 & 5 για να μεταφέρετε δεδομένα πλήκτρων από το ένα τηλεχειριστήριο στο άλλο ανάλογα με τις επιθυμίες σας. 6. Στο τέλος, πατήστε το πλήκτρο SET του Ε212 για να αποθηκευτεί η διαδικασία και να βγείτε από την λειτουργία εκμάθησης. Εάν θέλετε να ακυρώσετε τα δεδομένα που αντιγράψατε παραπάνω αρκεί να πατήσετε τα πλήκτρα SET και DVB. Αφού το κόκκινο φωτάκι ανάψει τότε βάλτε τον κωδικό 9981 και οι πληροφορίες δεδομένων που είχατε περάσει έχουν πλέον σβήσει. Α. Χειροκίνητη εισαγωγή του αντίστοιχου κωδικού. 1. Αναζητήστε τον κωδικό από την λίστα τηλεοράσεων για την τηλεόραση που έχετε. Παραδείγματος χάρη πως είναι ο δέκτης Axis Premium S και ο κωδικός Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα <<SET>> και <<dvb>> 3. Όταν το ενδεικτικό φωτάκι του τηλεχειριστηρίου ανάψει, ελευθερώστε ταυτόχρονα και τα δύο αυτά πλήκτρα. 4. Βάλτε με την σειρά τους αριθμούς του κωδικούς που είχατε βρει νωρίτερα. Θυμηθείτε ότι σε κάθε πάτημα θα ανάβει μια φορά το ενδεικτικό φωτάκι. 5. Το ενδεικτικό φωτάκι του τηλεχειριστηρίου θα σβήσει μόλις μπει όλος ο κωδικός. 6. Ελέγξτε οποιοδήποτε πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου με τις λειτουργίες του δέκτη σας dvb αν δουλεύουν σωστά. Αν όλα είναι σωστά σημαίνει πως η εκμάθηση έγινε με επιτυχία. Εάν κάποιο πλήκτρο δεν δουλεύει σωστά τότε επαναλάβετε την διαδικασία από τα βήματα 2-5. Β. Αυτόματη ανίχνευση του κωδικού 1. Ανοίξτε τον δέκτη σας dvb και βάλτε το τηλεχειριστήριο σας μπροστά στο παράθυρο εφαρμογών του δέκτη. 2. Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα << SET>> και <<dvb>> 3. Όταν το ενδεικτικό φωτάκι του τηλεχειριστηρίου ανάψει, ελευθερώστε ταυτόχρονα και τα δύο αυτά πλήκτρα. 4. Πατήστε το πλήκτρο <<SET>> ξανά και ελευθερώστε το. Το ενδεικτικό φωτάκι θα αρχίσει να αναβοσβήνει.

6 5. Πατήστε το πλήκτρο dvb <<POWER>> επαναλαμβανόμενα μέχρι να κλείσει ο δέκτης σας και μετά πατήστε το πλήκτρο << dvb>> για να εξέλθετε από την λειτουργία εκμάθησης. 6. Ανοίξτε πάλι τον δέκτη σας, ελέγξτε οποιοδήποτε πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου με τις λειτουργίες του δέκτη αν δουλεύουν σωστά. Αν όλα είναι σωστά σημαίνει πως η εκμάθηση έγινε με επιτυχία. Εάν κάποιο πλήκτρο δεν δουλεύει σωστά τότε επαναλάβετε την διαδικασία από τα βήματα 2-5 μέχρι να επιτύχετε την εκμάθηση με αυτόματη ανίχνευση του κωδικού για τον δέκτη σας. Γ. Πλήρες αυτόματη εκμάθηση ανίχνευσης κωδικού 1. Ανοίξτε τον δέκτη σας dvb και βάλτε το τηλεχειριστήριο σας μπροστά στο παράθυρο εφαρμογών του δέκτη. 2. Πατήστε το πλήκτρο <<dvb>> και το ενδεικτικό φωτάκι θα ανάψει μια φορά. 3. Πατήστε ταυτόχρονα τα πλήκτρα <<SET>> και dvb <<POWER>> και ελευθερώστε τα μόλις α ναψει το ενδεικτικό φωτάκι. 4. Το ενδεικτικό φωτάκι τότε θα αρχίσει να αναβοσβήνει και αυτό σημαίνει πως μπαίνει στην διαδικασία εκμάθησης. 5. Όταν η αυτόματη ανίχνευση του τηλεχειριστηρίου βρει τον κατάλληλο κωδικό, η ανίχνευση θα σταματήσει και εκείνη ακριβώς την στιγμή πατήστε ένα οποιοδήποτε πλήκτρο από το τηλεχειριστήριο για να κλειδώσετε τον κωδικό και να βγείτε από την διαδικασία εκμάθησης. 6. Ανοίξτε πάλι τον δέκτη σας, ελέγξτε οποιοδήποτε πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου με τις λειτουργίες του δέκτη αν δουλεύουν σωστά. Αν όλα είναι σωστά σημαίνει πως η εκμάθηση έγινε με επιτυχία. Εάν κάποιο πλήκτρο δεν δουλεύει σωστά τότε επαναλάβετε την διαδικασία από τα βήματα 3-5. Σημείωση : 1.Το τηλεχειριστήριο αποτελείται από 47 πλήκτρα που μπορούν όλα να χρησιμοποιηθούν για την αντιγραφή και την χρήση του. Στη συνέχεια, κάθε φορά που θα θέλετε να προσαρμόσετε το τηλεχειριστήριο σε κάποια άλλη συσκευή θα μπορείτε ή με τον κώδικα αναζήτησης ή την λειτουργία εκμάθησης να μεταφέρετε την νέα ρύθμιση και να αποθηκεύετε με επιτυχία. 2.Αν θέλετε να καθαρίσετε ότι αντιγραφές έχετε δώσει στο DVB, πατήστε το πλήκτρο <<SET>> και ταυτόχρονα πατήστε το πλήκτρο <<dvb>>, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό 9981, όταν το ενδεικτικό λαμπάκι ανάψει οι πληροφορίες έχουν ξεγραφτεί.

7 Ερευνητική λειτουργία κωδικού Μετά την χειροκίνητη αυτόματη αναζήτηση του κώδικα, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να πάρετε τον κωδικό που ελέγχει την συσκευή σας. 1. Πρώτα πατήστε το <<πλήκτρο επιλογής της συσκευής>> από την συσκευή σπιτιού της οποίας αναζητάτε τον κωδικό και το ενδεικτικό φωτάκι θα αναβοσβήσει μια φορά. Στο μεταξύ διάστημα. 2. Πατήστε το πλήκτρο <<SET>> και χωρίς να το ελευθερώσετε πατήστε το πλήκτρο <<4>> του τηλεχειριστηρίου και δώστε προσοχή πόσες φορές θα ανάψει το ενδεικτικό φωτάκι. Ο αριθμός των αναβοσβημάτων αντιστοιχεί στον πρώτον αριθμό του τετραψήφιου κωδικού που αναζητάτε. 3. Πατήστε το πλήκτρο <<SET>> και χωρίς να το ελευθερώσετε πατήστε το πλήκτρο <<3>> του τηλεχειριστηρίου και δώστε προσοχή πόσες φορές θα ανάψει το ενδεικτικό φωτάκι. Ο αριθμός των αναβοσβημάτων αντιστοιχεί στον δεύτερο αριθμό του τετραψήφιου κωδικού που αναζητάτε. 4. Πατήστε το πλήκτρο <<SET>> και χωρίς να το ελευθερώσετε πατήστε το πλήκτρο <<2>> του τηλεχειριστηρίου και δώστε προσοχή πόσες φορές θα ανάψει το ενδεικτικό φωτάκι. Ο αριθμός των αναβοσβημάτων αντιστοιχεί στον τρίτο αριθμό του τετραψήφιου κωδικού που αναζητάτε. 5. Πατήστε το πλήκτρο <<SET>> και χωρίς να το ελευθερώσετε πατήστε το πλήκτρο <<1>> του τηλεχειριστηρίου και δώστε προσοχή πόσες φορές θα ανάψει το ενδεικτικό φωτάκι. Ο αριθμός των αναβοσβημάτων αντιστοιχεί στον τέταρτο αριθμό του τετραψήφιου κωδικού που αναζητάτε. Σημείωση: Στην έρευνα του κωδικού, αν δεν αναβοσβήνει το ενδεικτικό φωτάκι σημαίνει πως ο αριθμός είναι το μηδέν. Κωδικός κλειδώματος Πρώτα πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο <<SET>>, και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο <<dvb>>, το ενδεικτικό λαμπάκι θα ανάψει και τώρα μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό 9911 και θα κλειδωθεί αμέσως το τηλεχειριστήριο σας : δεν θα μπορούν να γραφούν νέα δεδομένα μέσω οποιασδήποτε λειτουργίας. Κωδικός Ξεκλειδώματος Πρώτα πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο <<SET>>, και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο <<dvb>>, και το ενδεικτικό λαμπάκι θα ανάψει. Τώρα παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό 9912 και θα ξεκλειδωθεί αμέσως.ο χρήστης μπορεί να βάλει εκ νέου έναν κωδικό κανονικά. Σημείωση: Όταν ο κωδικός είναι κλειδωμένος ο χρήστης δεν μπορεί να βάλει κανέναν κωδικό στο τηλεχειριστήριο μέχρι να το ξεκλειδώσει πάλι. Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο <<SET>>, και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί <<dvb>> τώρα το ενδεικτικό λαμπάκι είναι αναμμένο. Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό 9990, και το τηλεχειριστήριο θα επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Σε περίπτωση κακής λειτουργίας του τηλεχειριστηρίου παρακαλούμε να βγάλετε τις μπαταρίες του και να τις ξανά τοποθετήσετε μετά από είκοσι λεπτά. Τότε το τηλεχειριστήριο θα επανέλθει στα φυσιολογικά του.

8 ΛΙΣΤΕΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΙΑ120 - SWEEX UNIVERSAL REMOTE CONTROL 6IN1 TOUCHSCREEN. Φωτάκι LED

ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΙΑ120 - SWEEX UNIVERSAL REMOTE CONTROL 6IN1 TOUCHSCREEN. Φωτάκι LED Φωτάκι LED ΙΑ120 - SWEEX UNIVERSAL REMOTE CONTROL 6IN1 TOUCHSCREEN ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 1) Όταν κάποιο πλήκτρο είναι πατημένο και αναβοσβήνει το φωτάκι LED αυτό σημαίνει ότι γίνεται μετάδοση δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το RCU5201R είναι τελευταίας τεχνολογίας τύπος πολυλειτουργικού τηλεκοντρόλ Με απλή ρύθµιση του τηλεκοντρόλ ελέγχετε τις περισσότερες οικιακές ηλεκτρονικές συσκευές

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενσωματωμένο με μία ασύρματη σειρήνα strobe και μία κεντρική μονάδα, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μία ασύρματη σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

POWER ( /OFF) A. B. 5. 5. TEMP A. MODE -L001 (COOL

POWER ( /OFF) A. B. 5. 5. TEMP A. MODE -L001 (COOL Τηλεχειριστήριο µε δυνατότητα αντιγραφής εντολών από άλλο τηλεχειριστήριο για κλιµατιστικά KT L001 Οδηγίες Χρήσης Γενικά Το KT L001 µπορεί να αντιγράψει το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο που συνοδεύει µια συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

FPU EJ. Κατάλογος περιεχομένων

FPU EJ. Κατάλογος περιεχομένων FPU EJ Κατάλογος περιεχομένων FPU EJ...1 1. Μενού...2 2. Master Reset...3 3. Ώρα / Ημερομηνία...4 4. Τμήματα...6 5. Μηδενισμός Ζ & Μεταφορά στοιχείων...9 6. FORMAT προσωρινής μνήμης...10 7. Αλλαγή ταχύτητας...10

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΥΛΙΩΜΕΝΩΝ* & ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. * Ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΥΛΙΩΜΕΝΩΝ* & ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. * Ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΥΛΙΩΜΕΝΩΝ* & ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. * Ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας Τυπική διαδικασία αντιγραφής 1.Στο τηλεχειριστήριο αντιγραφής κρατήστε πατημένο

Διαβάστε περισσότερα

2. Περιγραφή Προιόντος 2.1. Εγκατάσταση της συσκευής προγραμματισμού 2.2. Εγκατάσταση του λογισμικού 2.3. Εισαγωγή μπαταριών

2. Περιγραφή Προιόντος 2.1. Εγκατάσταση της συσκευής προγραμματισμού 2.2. Εγκατάσταση του λογισμικού 2.3. Εισαγωγή μπαταριών 1. Περιεχόμενα 1. Περιεχόμενα 2. Περιγραφή Προιόντος 2.1. Εγκατάσταση της συσκευής προγραμματισμού 2.2. Εγκατάσταση του λογισμικού 2.3. Εισαγωγή μπαταριών 3. Πως να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό καταλόγου

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΥΛΙΩΜΕΝΩΝ* & ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. JH-TX278 V.7.0. * Ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΥΛΙΩΜΕΝΩΝ* & ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. JH-TX278 V.7.0. * Ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΥΛΙΩΜΕΝΩΝ* & ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. V.7.0 * Ανατρέξτε στη λίστα συμβατότητας Τυπική διαδικασία αντιγραφής αναβοσβήνει γρήγορα-σε πράσινο χρώμα-

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011

ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011 ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011 1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και 7 κλειδιά. Το πληκτρολόγιο FD-060-011 είναι σχεδιασμένο για να ελέγχει αλλά και για να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστηµα Συναγερµού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια µε το πάτηµα ενός κουµπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία και

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 MAX T105 HD ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 Περιεχόµενα συσκευασίας: - Συσκευή ψηφιακού δέκτη...χ 1τεµ. - Χειριστήριο... Χ 1 τεµ. - ΑΑΑ µπαταρία για το χειριστήριο...χ 1 τεµ. - Οδηγίες χρήσεως...χ 1τεµ.

Διαβάστε περισσότερα

TP-LINK WA860 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

TP-LINK WA860 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ TP-LINK WA860 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ (LED) Σήμα Ethernet Power Σβηστό Αναβοσβήνει πράσινο Σταθερά πράσινο Αναβοσβήνει πορτοκαλί Σταθερά πορτοκαλί Σβηστό Πράσινο Σβηστό Πορτοκάλι Πράσινο Μη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3014. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3014. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP3014 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Μηδενισμού (Reset) του Μετρητή για το Photoconductor σε εκτυπωτές Lexmark 1. E260 Series Printers

Διαδικασία Μηδενισμού (Reset) του Μετρητή για το Photoconductor σε εκτυπωτές Lexmark 1. E260 Series Printers ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Μηδενισμού (Reset) του Μετρητή για το Photoconductor σε εκτυπωτές Lexmark. E260 Series Printers Αφού τοποθετήσετε την νέα μονάδα, ανοίξτε το μπροστινό καπάκι, αφήνοντας τον εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

TP-LINK WA850 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

TP-LINK WA850 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ TP-LINK WA850 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ (LED) RE Wireless Power Ethernet Σήμα Σβηστό Αναβοσβήνει Σταθερά αναμένο Σβηστό Σταθερά αναμένο Σβηστό Σταθερά αναμένο Σβηστό Σταθερά αναμένο Σβηστό Σταθερά

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

3. Σύνδεση ατμοποιητή: Συνδέστε έναν ατμοποιητή (εξοπλισμένο με τιτάνιο Grade 1).

3. Σύνδεση ατμοποιητή: Συνδέστε έναν ατμοποιητή (εξοπλισμένο με τιτάνιο Grade 1). Ο Πρωτεύς είναι στα χέρια σας: 1. Εγκατάσταση μπαταρίας: Ξεβιδώστε το καπάκι εξαερισμού της μπαταρίας και τοποθετήστε μια 14500 IMR μπαταρία με την θετική πλευρά προς το ηλεκτρονικό και υπό γωνία για την

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματου Πληκτρολογίου JP-08

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματου Πληκτρολογίου JP-08 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματου Πληκτρολογίου JP-08 Επιλογή Πάνω Πλήκτρο όπλισης Επιλογή αριστερά Επιλογή κάτω Έξοδος από ρύθμιση (ESC) Πλήκτρο βραδινής όπλισης Επιλογή Δεξιά Πλήκτρο αφόπλισης Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP2018. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP2018. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP2018 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Ο H Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Τ Η SP-5500

Ο H Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Τ Η SP-5500 ALKO Security ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΩΦ. ΒΑΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 10 ΤΗΛ. 2109655805 ΚΙΝ. 6944662835-6974719687 E-mail: alko_security@pathfinder.gr Ο H Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Τ Η SP-5500 ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ Όσα πρέπει να γνωρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

B. Ρύθμιση μέσω Αυτόματης Αναζήτησης

B. Ρύθμιση μέσω Αυτόματης Αναζήτησης Εγκατάσταση Απαιτούνται μπαταρίες που δεν παρέχονται. Χρησιμοποιήστε καινούριες μπαταρίες και να τις τοποθετήσετε σύμφωνα με την ενδεικνυόμενη πολικότητα. Πάντα να αντικαθιστάτε και τις δύο μπαταρίες μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP3011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PK1555 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS 1 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ AFC 300 Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά στον χειρισμό και προγραμματισμό. LCD οθόνη. 32 ασύρματες ζώνες. 8 ενσύρματες ζώνες. Δέχεται μέχρι 8 τηλεχειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ. WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 1 Η

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ. WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 1 Η ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 1 Η 1 Δυνατότητες του WiFi V-Timer To WiFi V-Timer είναι ένα V-Timer με διπλή λειτουργικότητα 1. Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Ίντερνετ μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001

Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001 Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001 Χρήσιμες συμβουλές Σημεία προσοχής - Συμβουλές ασφαλείας Α: Πλήκτρο "On" Β: Πλήκτρο "Enter" C: H διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία Τα δεδομένα αποθηκεύτηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΚΤΗ Πρόσοψη 1 POWER : Διακόπτης ενεργοποίησης απενεργοποίησης 2 VOLUME: Ρυθμιστικό έντασης 3 Οθόνη ενδείξεων 4 ACT: IR πομπός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2.

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2. Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2 www.otebusiness.gr Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών...

Διαβάστε περισσότερα

SAW 4800 με κωδικοποιητή

SAW 4800 με κωδικοποιητή ΕΝΔΕΙΞΗ ΖΩΝΗΣ (ΚΙΤΡΙΝΟ) Εμφανίζει την κατάσταση των ζωνών. ΚΟΥΜΠΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙ Χρησιμοποιείται για να προγραμματίσει παρακαμφθείσες ζώνες και ζώνες παραμονής (stay). ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΦΩΤΙΑΣ ZONE 1 ZONE 2 ZONE 3

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433)

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά ότι η συσκευασία περιέχει τα παρακάτω μέρη : 2 x Βασική Μονάδα (μηχάνημα με την κεραία)

Διαβάστε περισσότερα

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας.

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. Efergy Aircontrol Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας έχει σύνδεθει στο ίδιο WiFi δίκτυο, που είναι τοποθετημένη η συσκευή AirControl. Κάντε λήψη της

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12 Εγχειρίδιο Χρήσης 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος αρχείων ήχου ΜΡ3 Μνήμη (κάρτα) SD Μέγεθος Μνήμης εώς 8GB Ώρες εγγραφής (1GB=37 ώρες εγγραφής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ 3 ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 3 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ 4 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 5 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους

Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους Συσκευή Πεδίου Για Την Μέτρηση Ηλεκτρικής Αγωγιμότητας, Υγρασίας και ph Εδάφους Εγχειρίδιο χρήσης Η παρούσα συσκευή πεδίου είναι ένα σύστημα μέτρησης χαρακτηριστικών εδάφους, όπως η Ηλεκτρική αγωγιμότητα,

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP5016. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP5016. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP5016 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 Εισαγωγή... 3 Φόρτιση της συσκευής... 4 Αλλαγή προστατευτικού... 5 Ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση ακουστικού... 6 Σύνδεση ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GR.10.2018.Rv1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα electro έχει IP44 και μπορεί να εγκατασταθεί σε χώρους με υγρασία, όπως είναι το λουτρό, στις ζώνες όγκου

Διαβάστε περισσότερα

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W Φόρτιση Μπαταρίας Συνδέστε τον αντάπτορα στην υποδοχή στο πίσω μέρος του φορτιστή. Συνδέστε τον φορτιστή στην πρίζα. Το κόκκινο Led θα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μπλε Πράσινο Βομβητής Κανονική λειτουργία On Κατάσταση προγραμματισμού είσοδος Κατάσταση On προγραμματισμού Ανάγνωση κάρτας On Παρατεταμένος ήχος Ανάγνωση καταχωρημένης On

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

1 Γενικές Πληροφορίες Ο δορυφορικός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από δορυφόρο για να προβάλετε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες καλύπτο

1 Γενικές Πληροφορίες Ο δορυφορικός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από δορυφόρο για να προβάλετε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες καλύπτο Οδηγίες χρήσεως BigSat BS67 CR Ψηφιιακός ορυφοριικός έκτης Μνήµη για 4.000 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια Εύκολη λειτουργία Γρήγορη απόκριση των καναλιών Ενσωµατωµένος αναγνώστης καρτών 2010 Ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

IR-100 Προγραμματιζόμενο Τηλεχειριστήριο Οδηγίες Χρήσης

IR-100 Προγραμματιζόμενο Τηλεχειριστήριο Οδηγίες Χρήσης IR-100 Προγραμματιζόμενο Τηλεχειριστήριο Οδηγίες Χρήσης 1. Περιεχόμενα 1.Περιεχόμενα 2.Δομή των οδηγιών χρήσης 3.Αρχική εγκατάσταση του προϊόντος 3.1.Περιγραφή του συστήματος 3.2.Εγκατάσταση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εγχειρίδιο χρήσης

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εγχειρίδιο χρήσης ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ Εγχειρίδιο χρήσης EGG-ΒOX LEARN&GO Όλες οι οδηγίες, πληροφορίες, δραστηριότητες, διδακτικό και φωτογραφικό υλικό που σχετίζονται με τη χρήση και τη λειτουργία του Egg-Box

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

SCHOOLtimer AR500. Σχολικός Προγραμματιστής Διαλειμμάτων ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Arapis Research. Δήμητρα Γιαννοπούλου-Αράπη. Κινητό

SCHOOLtimer AR500. Σχολικός Προγραμματιστής Διαλειμμάτων ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Arapis Research. Δήμητρα Γιαννοπούλου-Αράπη. Κινητό SCHOOLtimer AR500 Σχολικός Προγραμματιστής Διαλειμμάτων ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Arapis Research Δήμητρα Γιαννοπούλου-Αράπη Κινητό 6945766940 www.arapi.gr email: mail@arapi.gr ΕΓΓΥΗΣΗ Η ARAPIS RESEARCH εγγυάται

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ACCESS CONTROL ACR-15

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ACCESS CONTROL ACR-15 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ACCESS CONTROL ACR-15 Προσοχή: Το access control δεν είναι σχεδιασμένο για να ελέγχει τάσεις µεγαλύτερες από 35V ούτε και για να ελέγχει συσκευές που τροφοδοτούνται άμεσα

Διαβάστε περισσότερα

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες.

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Model: ED-CS5000 Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Ο πίνακας είναι συμβατός με χειριστήρια σταθερού (11 32bit) η κυλιόμενου κωδικού στην συχνότητα των 433,92Mhz

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Οδηγίες Λειτουργίας Σας ευχαριστούµε που χρησιµοποιείτε το έξυπνο σύστηµα συναγερµού της εταιρίας µας. Τα προϊόντα µας είναι ιδανικά για οικογένειες, τράπεζας, µικρές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 1.Τοποθετήστε την κάρτα sim στο πίσω μέρος της συσκευής ξεβιδώνοντας την υποδοχή χρησιμοποιώντας το κατσαβίδι που υπάρχει στην συσκευασία. 2. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματος αισθητήρας πόρτας GSC-D026

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματος αισθητήρας πόρτας GSC-D026 Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματος αισθητήρας πόρτας GSC-D026 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο GSC-D026 είναι ο νέος, ασύρματος αισθητήρας - ανιχνευτής πόρτας. Έχει άμεση ανίχνευση ON/OFF παραθύρων με νέο σχεδιασμό και εμφάνιση, και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.W Δέκτης 2+2 καναλιών 12/24V 433 MHz

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.W Δέκτης 2+2 καναλιών 12/24V 433 MHz Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης ECRU.W Δέκτης + καναλιών /4V 4 MHz Περιεχόμενα:...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος... Τροφοδοσία... Σύνδεση κεραίας... Επέκταση του αριθμού των εξόδων... Διαμόρφωση των

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Info. Σχετικά με τα χειριστήρια τιμονιού. Χειροκίνητη ρύθμιση των λειτουργιών χειριστηρίου τιμονιού ΣHMANTINO

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Info. Σχετικά με τα χειριστήρια τιμονιού. Χειροκίνητη ρύθμιση των λειτουργιών χειριστηρίου τιμονιού ΣHMANTINO Σε οχήματα που διαθέτουν χειριστήρια επάνω στο τιμόνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χειριστήρια εύκολ πρόσβασ για την εκτέλεση των βασικών λειτουργιών ήχου και άλλων λειτουργιών. Για λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

1 Γενικές Πληροφορίες Ο επίγειος ψηφιακός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από επίγεια κεραία για να δείτε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες

1 Γενικές Πληροφορίες Ο επίγειος ψηφιακός δέκτης µπορεί να λάβει σήµα από επίγεια κεραία για να δείτε ή να ακούσετε κάποιο πρόγραµµα. Αυτές οι οδηγίες Οδηγίες χρήσεως Manhattan Pllaza HDT-400 USB PVR Επίίγειιος Ψηφιιακός έκτης Υψηλής Ανάλυσης Υποστήριξη κωδικοποιήσεων MPEG-2, MPEG-4 / H.264 Μνήµη για 1.000 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια Εύκολη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Τελών Ακινήτων

Εφαρμογή Τελών Ακινήτων Εφαρμογή Τελών Ακινήτων Εγχειρίδιο χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άνοιγμα Εφαρμογής σελ 2 Διαδικασία ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ για αποστολή στο ΔΕΔΔΗΕ σελ 4 Αναζήτηση στην οθόνη Μαζική εισαγωγή αιτημάτων ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP. Data Communication A.E.

Ειδικά Θέματα Παραμετροποίησης. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP. Data Communication A.E. Ασφάλεια Εφαρμογής Εναρμόνιση με τον κανονισμό GDRP Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Η συμμόρφωση της εφαρμογής Premium HRM Μισθοδοσία της Data Communication με το GDPR Στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB

Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου. Άναμμα/Σβήσιμο. Διακόπτης Κλειδώματος. Σύνδεση USB Επαναφόρτιση Μπαταρίας Λιθίου 1. Συνδέστε τη μια άκρη του καλωδίου USB στο MEGA PLAYER 521, την άλλη άκρη στον προαιρετικό προσαρμογέα (adapter) και συνδέστε το με πρίζα Εναλλασσόμενου Ρεύματος. (ή συνδέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ML 300K ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ML 300K ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.shopalarm.net ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ML 300K ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ML-300K... 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ LED PK και RFK ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα