AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ MHz 5W

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W"

Transcript

1 AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ MHz 5W Φόρτιση Μπαταρίας Συνδέστε τον αντάπτορα στην υποδοχή στο πίσω μέρος του φορτιστή. Συνδέστε τον φορτιστή στην πρίζα. Το κόκκινο Led θα αρχίσει να αναβοσβήνει. Βάλτε την μπαταρία σκέτη ή κουμπωμένη πάνω στην συσκευή, στον φορτιστή, με προσοχή ώστε οι υποδοχές της μπαταρίας να ταιριάζουν στις υποδοχές του φορτιστή. Το κόκκινο LED θα σταματήσει να αναβοσβήνει και θα παραμείνει σταθερά αναμμένο, οπότε ξεκινάει η φόρτιση του μηχανήματος. Όταν τελειώσει η φόρτιση, θα ανάψει το πράσινο LED και το κόκκινο θα σβήσει. Τότε θα πρέπει να αφαιρέσετε την μπαταρία ή την συσκευή και να βγάλετε τον φορτιστή από την πρίζα. Η μπαταρία χρειάζεται φόρτιση πριν την πρώτη χρήση της συσκευής. Χρειάζονται κάποιοι κύκλοι πλήρους φόρτισης, μέχρι η μπαταρία να φτάσει στο μέγιστο βαθμό της. Η μπαταρία δεν θα πρέπει να φορτιστεί αν είναι ήδη φορτισμένη. Διαφορετικά θα προκληθούν βλάβες ή θα χάσει την καλή λειτουργία της. Ο φορτιστής δεν σβήνει αυτόματα, για αυτό μετά την φόρτιση θα πρέπει να αφαιρέσετε την μπαταρία ή την συσκευή καθώς και την πρίζα από το ρεύμα του φορτιστή. Μην ξεπεράσετε πάνω από 8 ώρες την φόρτωση για να μην συμβούν δυσλειτουργίες στην μπαταρία.

2 Τοποθέτηση και αφαίρεση μπαταρίας Για να τοποθετήσετε και αντίστοιχα να αφαιρέσετε την μπαταρία από την συσκευή παρατηρήστε τις παρακάτω φωτογραφίες. Τοποθέτηση κεραίας Βιδώστε την κεραία στην υποδοχή για την κεραία στο πάνω της συσκευής, όπως φαίνεται στην φωτογραφία 1, μέχρι να βιδωθεί καλά. Προσοχή να μην ακουμπάτε την κεραία με τα χέρια και μην πλησιάσετε σε καλώδια μικροφώνου κατά την διάρκεια της εκπομπής γιατί θα υπάρξει πρόβλημα κατά την εκπομπή και λήψη του σήματος. Τοποθέτηση του κλιπ ζώνης και του εξωτερικού μικροφώνου. Παρακαλούμε να τοποθετήσετε το κλιπ ζώνης και το εξωτερικό μικρόφωνο όπως φαίνεται στις εικόνες 2 και 3 αντίστοιχα ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Κεραία λαστιχένια με κονέκτορα SMA 2. Ένδειξη LED RX/TX για πράσινο όταν είναι σε κατάσταση λήψης και κόκκινο όταν είναι σε κατάσταση εκπομπής 3. Διακόπτης ON-OFF και ρύθμιση έντασης ήχου 4. Οθόνη LCD με ενδείξεις και πληροφορίες για τον χρήστη 5. Κουμπί επιβεβαίωσης : επιβεβαιώνει τις επιλογές σας 6. Πληκτρολόγιο 7. Κουμπί FUN για γρήγορη είσοδο της συσκευής στις λειτουργίες της 8. Κουμπιά UP/DOWN για επιλογή καναλιών ή συχνότητας 9. Μικρόφωνο 10. Ηχείο ενσωματωμένο 11. Κουμπί PTT για να πατάτε και να κρατάτε πατημένο όταν μιλάτε και να αφήνετε όταν θέλετε να ακούσετε 12. Κουμπί LAMP για να το πατάτε όταν θέλετε να ανάψει το φως στην οθόνη. 13. Κουμπί MONITOR για να ανοίξετε το Squelch, οπότε ακούτε το χαρακτηριστικό θόρυβο και το αφήνετε για να το κλείσετε. 14. Εξωτερική υποδοχή για ακουστικά 15. Επαφές του φορτιστή

3 ΟΘΟΝΗ LCD Α. Ένδειξη ευαισθησίας του σήματος. Δεν υπάρχει σήμα όταν δεν εμφανίζεται αυτή η μπάρα. Β. Ένδειξη CT είναι όταν ενεργοποιείται το CTCSS C. Ένδειξη Τ δεν είναι διαθέσιμη στο μοντέλο αυτό D. Ένδειξη DCS όταν είναι ενεργοποιημένο το DCS. E. Ένδειξη + - Δεν είναι διαθέσιμη σε αυτό το μοντέλο F. Ένδειξη ανάβει όταν επιλέγεται το 12,5KHz channel spacing G. Ένδειξη R είναι αναμμένη όταν είναι ενεργή η λειτουργία REVERSE μεταξύ δύο συχνοτήτων H. Ένδειξη κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας I. Ένδειξη κωδικών CTCSS/DCS που τη ρύθμιση των κωδικών αυτών L. Ένδειξη για σταμάτημα σάρωσης που ανάβει όταν σταματά η σάρωση των καναλιών M. Ένδειξη που ανάβει όταν είναι ενεργή η λειτουργία ΜONITOR N. Ένδειξη που ανάβει όταν έχει ενεργοποιηθεί το κλείδωμα του πληκτρολογίου O. Ένδειξη VOX P. Ένδειξη για την συχνότητα KHz Q. Ένδειξη μπάρας για την ισχύ το RF στην έξοδο της εκπομπής R. Ένδειξη που παρέχει πληροφορίες για το κανάλι, τη συχνότητα και όλες τις δυνατές λειτουργίες. S. Q. Ένδειξη Η που είναι αναμμένη όταν έχει μπει η μέγιστη ισχύ εκπομπής T. Ένδειξη S που ανάβει όταν είναι σε λειτουργία το αυτόματο σκανάρισμα των καναλιών και της συχνότητας U. Ένδειξη F δεν είναι διαθέσιμη σε αυτό το μοντέλο ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Άνοιγμα Ανάβετε την συσκευή γυρίζοντας τον περιστρεφόμενο επιλογέα ON-OFF προς τη φορά του ρολογιού μέχρι να ακουστεί ένα κλικ, οπότε ο πομποδέκτης βρίσκεται τώρα σε κατάσταση αναμονής. Θα ανάψουν και οι ενδείξεις στην οθόνη. Ρύθμιση της έντασης Για να ρυθμίσετε την ένταση γυρίστε τον περιστρεφόμενο επιλογέα ON-OFF ενώ χρησιμοποιείτε το κουμπί Monitor για να μπορέσετε να ακούσετε τον θόρυβο στο βάθος των καναλιών. Επιλογή καναλιών/συχνότητας Στην λειτουργία Stand By για την επιλογή των καναλιών/συχνότητας, πατήστε τα κουμπιά UP/DOWN ή γυρίστε τον επιλογέα. Εκπομπή Για να κάνετε μία κλήση, πατήστε το κουμπί PTT και μιλήστε με μια ένταση φωνής σταθερή και κανονική, κρατώντας το μικρόφωνο σε απόσταση 4 cm από το στόμα. Η ένδειξη LED θα ανάψει κόκκινο. Αφήστε το κουμπί PTT για να τελειώσετε την επικοινωνία.

4 Λήψη Αφήνοντας το κουμπί PTT και ρυθμίζοντας ίσως την ένταση, θα είναι δυνατόν να ακούσετε το σήμα που φτάνει. Κατά την διάρκεια της λήψης της συνομιλίας, η ένδειξη LED θα ανάψει πράσινο. ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ MENU Στην κατάσταση Stand By, πατήστε το κουμπί FUN για να μπείτε στην κατάσταση του menu. Χρησιμοποιείστε τα κουμπιά UP/DOWN για να ανατρέξετε στις διάφορες λειτουργίες του menu. Αφού τελειώσετε με τις ρυθμίσεις, πατήστε το κουμπί FUN για να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού. Πατήστε πάλι το κουμπί FUN για να επιστρέψετε στην κατάσταση Stand By. 1. Κατάσταση Καναλιού/ Κατάσταση Συχνότητας ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Χρησιμοποιείστε τα κουμπιά UP/DOWN (10) για να επιλέξετε το επιθυμητό κανάλι. Η ακολουθία των λειτουργιών του menu είναι η ακόλουθη : SCAN - T->R FREQ KEYBO LED BEEP POW SQL TOT VOX STEP N/W ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ Χρησιμοποιείστε το πληκτρολόγιο για να βάλετε την επιθυμητή συχνότητα. Αν μπει μια συχνότητα που δεν υπάρχει στην εμβέλεια του μηχανήματος, τότε θα πάει στην αμέσως προηγούμενη που θα βρει ήχο. Η ακολουθία των λειτουργιών του menu είναι η ακόλουθη : SCAN CT/DCS CHANL KEYBO LED BEEP POW SQL TOT VOX STEP N/W 2. Λειτουργίες Κουμπιών FUN Πατήστε αυτό το κουμπί για να μπείτε κατευθείαν στις λειτουργίες του menu. ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ Επιλέγει και επιβεβαιώνει τις επιλογές του μενού UP/DOWN Αυτά τα κουμπιά πραγματοποιούν την επιλογή των λειτουργιών που επιθυμείτε. ΣΑΡΩΣΗ Στην κατάσταση Stand By, πατήστε μία φορά το κουμπί FUN και μετά πατήστε το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ για να ξεκινήσει η σάρωση. Αν υπάρχουν σήματα σε ένα κανάλι συχνότητα, τότε αυτό το κανάλι συχνότητα θα εμφανιστεί στην οθόνη. Μετά πατήστε το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ, το μηχάνημα θα σταματήσει τη σάρωση και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο κανάλι συχνότητα, διαφορετικά θα ξεκινήσει να σαρώνει για το επόμενο κανάλι συχνότητα μετά από 2 δεύτερα. Πατήστε το κουμπί FUN για να επιστρέψετε στην κατάσταση Stand By. T-R(REVERSE) Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείτε μόνο στην κατάσταση ΚΑΝΑΛΙΟΥ και όταν χρησιμοποιείται διπλή συχνότητα για να ξεκινήσει η λειτουργία αυτή, η συχνότητα λήψης και η συχνότητα εκπομπής θα εναλλάσσονται. Στην κατάσταση ΚΑΝΑΛΙΟΥ πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά UP/DOWN μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη T->R? Επιβεβαιώστε με το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ. CTCSS/DCS Σε κατάσταση Standby πατήστε το κουμπί FUN για να μπείτε στο μενού και μετά πατήστε τα κουμπιά UP/DOWN για επιβεβαίωση. Πατήστε το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ για να μπείτε και μετά τα κουμπιά UP/DOWN για να διαλέξετε CTCSS ή DCS. Πατήστε το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ για να μπείτε στην επιλογή σας. Πατήστε τα κουμπιά UP/DOWN για να βάλετε τον αντίστοιχο κωδικό. Όταν επιλέγεται το DCS πατήστε το κουμπί LAMP για να επιλέξετε κατεύθυνση προς τα μπροστά ή πίσω και μετά πατήστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

5 FREQ/CHANL Γρήγορη εναλλαγή μεταξύ κατάστασης καναλιών και συχνότητας Πατήστε το κουμπί FUN και μετά το νούμερο 3 από το πληκτρολόγιο για να περάσετε γρήγορα από την κατάσταση καναλιών στην κατάσταση συχνότητας και αντίθετα. Πατήστε το κουμπί function και μετά τα UP/DOWN και ότα η οθόνη θα δείχνει FREQ? ή CHANL? πατήστε το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ για να το αλλάξετε. KEYBO : Κλείδωμα πληκτρολογίου Για να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα του πληκτρολογίου, πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά UP/DOWN μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο KEYBO? στην οθόνη και επιβεβαιώστε με το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ. Θα δείτε 2 επιλογές διαθέσιμες : το AUTO (αυτόματο κλείδωμα) ή MANUAL (χειροκίνητο κλείδωμα). Όταν τελειώσετε με τις ρυθμίσεις, πατήστε το κουμπί FUN για να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού. Πατήστε ξανά το κουμπί FUN για να επιστρέψετε στην κατάσταση Stand By. LED : Φωτεινότητα της οθόνης LCD Πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά UP/DOWN μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο LED? στην οθόνη και επιβεβαιώστε με το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ. Θα δείτε 3 επιλογές διαθέσιμες : το AUTO (το φως θα ανάβει μόλις πατήσετε το κουμπί) ή MANUAL (θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε με το χέρι σας το κουμπί στο πλάι για να ανάψει το φως) ή ON (το φως θα είναι συνέχεια αναμμένο). Πατήστε το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ για να διαλέξετε την επιλογή που θέλετε. BEEP : Κλήση άμεσης ανάγκης Πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά UP/DOWN μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο BEEP? στην οθόνη και επιβεβαιώστε με το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ. Πατήστε τα κουμπιά UP/DOWN και θα δείτε να εμφανίζονται ένα ON και ένα OFF. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 2 πατώντας την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. POW : Ρύθμιση της ισχύς RF της συσκευής Πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά UP/DOWN μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο POW? στην οθόνη και επιβεβαιώστε με το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ. Πατήστε τα κουμπιά UP/DOWN και θα δείτε να εμφανίζονται ένα H (high) και ένα L (low). Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 2 πατώντας την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. SQL : ρύθμιση του Squelch Πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά UP/DOWN μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο SQL? να επιλέξετε το επίπεδο squelch που θέλετε και επιβεβαιώστε πατώντας την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. TOT : Time Out Timer Πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά UP/DOWN μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο ΤΟΤ? να επιλέξετε το χρόνο μετάδοσης που θέλετε σε δευτερόλεπτα και μετά επιβεβαιώστε πατώντας το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. VOX : Ρύθμιση επιπέδου VOX Πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά UP/DOWN μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο VOX? να επιλέξετε το το επίπεδο VOX που θέλετε και μετά επιβεβαιώστε πατώντας το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. STEP : Πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά UP/DOWN μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο STEP? να επιλέξετε την επιθυμητή σας απόσταση καναλιού και μετά επιβεβαιώστε πατώντας το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

6 N-W : Διακόπτης Narrow Wide band Πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά UP/DOWN μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο Ν-W? να επιλέξετε το αυτό που θέλετε και μετά επιβεβαιώστε πατώντας το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Πατήστε το κουμπί FUN και μετά τα κουμπιά του πληκτρολόγιου για να μπείτε στις ανάλογες επιλογές. Είναι πιο εύκολο στη χρήση. FUN +1 : Μπαίνετε στη σάρωση καναλιού/συχνότητας FUN +2 : Ενεργοποιεί την λειτουργία REVERSE και την κατάσταση standby FUN +3 : Εναλλαγή κατάστασης Καναλιών και Συχνότητας FUN +4 : Ενεργοποίηση του menu KEYBO με επιπλέον επιλογή AUTO ή MANUAL FUN +5 : Ενεργοποίηση του menu LED. FUN +6 : Ενεργοποίηση της άμεσης κλήσης FUN +7 : Ενεργοποίηση του menu POW με επιπλέον επιλογές Υψηλή (POW H) και Χαμηλή (POW L) FUN +8 :Ενεργοποίηση του menu SQL FUN +9 :Ενεργοποίηση του menu TOT FUN +0 : Ενεργοποίηση του menu VOX FUN +* : Ενεργοποίηση του κλειδώματος πληκτρολογίου FUN +# : Έλεγχος της συχνότητας λήψης/εκπομπής των καναλιών και της κατάστασης CTCSS. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Όταν ο πομποδέκτης αυτός μπαίνει στην κατάσταση προγραμματισμού από το πληκτρολόγιο, το μηχάνημα επιτρέπει τη ρύθμιση καναλιών : Οδηγίες Χρήσης : 1. Κρατήστε πατημένο το κουμπί FUN και ταυτόχρονα ανοίξτε τον πομποδέκτη. Όταν η οθόνη θα εμφανίζει τη λέξη SELF, το μηχάνημα μπαίνει στην κατάσταση προγραμματισμού από το πληκτρολόγιο. 2. Όταν ο πομποδέκτης μπει στην κατάσταση προγραμματισμού από το πληκτρολόγιο, δείτε τις παρακάτω παραγράφους όπου περιγράφονται τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Στην οθόνη βλέπετε να λέει CH Όταν κάνετε τις ανάλογες ρυθμίσεις, πατήστε το κουμπί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. (1) ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Πατήστε τα κουμπιά UP/DOWN για να επιλέξετε το κανάλι που θέλετε (1-80) Πατήστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. (2) ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΛΗΨΗΣ Πατήστε το πληκτρολόγιο για να εισάγετε την συχνότητα λήψης. Η γκάμα συχνοτήτων είναι MHz ( MHz). Η προκαθορισμένη συχνότητα είναι 5KHz. Πατήστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. (3) ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ CTCSS/DCS ΛΗΨΗΣ Πατήστε το κουμπί MONITOR για να επιλέξετε τον κωδικό CTCSS ή τον DCS. Πατήστε τα κουμπιά UP/DOWN για να επιλέξετε τον αντίστοιχο κωδικό. Αν η λειτουργία CTCSS είναι στο off πατήστε το κουμπί MONITOR για να μπορέσετε να κάνετε την επιλογή κωδικού χρησιμοποιώντας τα κουμπιά UP/DOWN. Πατήστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. (4) ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Πατήστε το πληκτρολόγιο για να εισάγετε την συχνότητα εκπομπής. Η γκάμα συχνοτήτων είναι MHz ( MHz). Η προκαθορισμένη συχνότητα είναι 5KHz. Πατήστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

7 (5) ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ CTCSS/DCS ΕΚΠΟΜΠΗΣ Πατήστε το κουμπί MONITOR για να επιλέξετε τον κωδικό CTCSS ή τον DCS. Πατήστε τα κουμπιά UP/DOWN για να επιλέξετε τον αντίστοιχο κωδικό. Αν η λειτουργία CTCSS είναι στο off πατήστε το κουμπί MONITOR για να μπορέσετε να κάνετε την επιλογή κωδικού χρησιμοποιώντας τα κουμπιά UP/DOWN. Πατήστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. (6) BCL (ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ) Χρησιμοποιείστε τα κουμπιά UP/DOWN για να επιλέξετε την επιθυμητή παράμετρο. Carrier wave CT Πατήστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. (7) ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΑΡΩΣΗΣ / ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΥΘΜΙΣΗ Χρησιμοποιείστε τα κουμπιά UP/DOWN για να επιλέξετε την επιθυμητή παράμετρο. DEL : ακύρωση σάρωσης ADD : πρόσθεση σάρωσης Πατήστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. (8) ΡΥΘΜΙΣΗ ΙΣΧΥΟΣ RF Χρησιμοποιείστε τα κουμπιά UP/DOWN για να επιλέξετε : Η (υψηλή ισχύς) L (χαμηλή ισχύς) Πατήστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ Για να επαναφέρεται όλες τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στον πομποδέκτη, κρατήστε πατημένο το κουμπί FUN και ταυτόχρονα ανοίξτε την συσκευή. Μετά πατήστε από το πληκτρολόγιο τα νούμερα : Τότε όλες οι παράμετροι θα γυρίσουν στις εργοστασιακές. ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΛΗΨΗΣ/ΕΚΠΟΜΠΗΣ Στις ρυθμίσεις των κωδικών CTCSS και DCS (σε λήψη και εκπομπή), χρησιμοποιήστε το κουμπί MONITOR για να επιλέξετε τα εξής: CTCSS OFF επιλογή CTCSS επιλογή DCS Κατά τη ρύθμιση του κωδικού DCS, πατήστε το κουμπί LAMP για να επιλέξετε normal κωδικό ή αντιστρέψιμο (inverted) κωδικό.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΝΤΕΚ ΚΤ 380 ΕΕ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΝΤΕΚ ΚΤ 380 ΕΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΝΤΕΚ ΚΤ 380 ΕΕ Φόρτιση Μπαταρίας Συνδέστε τον αντάπτορα στην υποδοχή στο πίσω μέρος του φορτιστή. Συνδέστε τον φορτιστή στην πρίζα. Το κόκκινο Led θα αρχίσει να αναβοσβήνει. Βάλτε την

Διαβάστε περισσότερα

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ)

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LED (λυχνία) Ρότορας ΟΝ/ΟFF Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης Οθόνη (display) Επιλογή συχνότητας α/β Πλήκτρο μπάντας πληκτρολόγιο Πάνω-Κατω Πλήκτρο κλειδώματος PTT ΜΟΝΙΤΟΡ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433)

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά ότι η συσκευασία περιέχει τα παρακάτω μέρη : 2 x Βασική Μονάδα (μηχάνημα με την κεραία)

Διαβάστε περισσότερα

Σύντοµο Εγχειρίδιο Χρήσης. για τον ποµποδέκτη DYNASCAN DB-93M

Σύντοµο Εγχειρίδιο Χρήσης. για τον ποµποδέκτη DYNASCAN DB-93M Σύντοµο Εγχειρίδιο Χρήσης για τον ποµποδέκτη DYNASCAN DB-93M Πανίσχυρος Ασύρµατος µε Αναµεταδότη VHF/UHF Dual Band, Full Duplex, Cross-band repeater, Κρυπτοφωνία(SCR), VOX, Radio FM κ.α. 1.1. - Εγκαταστήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MENU 1. Είστε σε κατάσταση αναμονής με ανοικτό τον πομποδέκτη και πατάτε το πλήκτρο ώστε να μπείτε σε κατάσταση MENU, όπου και θα εμφανιστεί στην οθόνη. 2.

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη MOTOROLA TLKR-T80 Extreme Εγχειρίδιο χρήστη Ενδείξεις Οθόνης 1. Δείκτης έντασης ήχου 2. Δείκτης εκπομπής 3. Δείκτης λήψης 4. Δείκτης dual watch 5. Δείκτης αυτόματης απενεργοποίησης λειτουργίας 6. Δείκτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433)

ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά ότι η συσκευασία περιέχει τα παρακάτω μέρη : 1 x Βασική Μονάδα (μηχάνημα με την κεραία) 5 x

Διαβάστε περισσότερα

Προσοχή! Αν χρησιμοποιείται μια εξωτερική συσκευή μικροφώνου, τότε η συσκευή δεν θα είναι αδιάβροχη.

Προσοχή! Αν χρησιμοποιείται μια εξωτερική συσκευή μικροφώνου, τότε η συσκευή δεν θα είναι αδιάβροχη. Συνδέστε τον αντάπτορα του φορτιστή 230VAC στον φορτιστή γραφείου και στην συνέχεια σε μια πρίζα 230VAC. Οι κόκκινο Led θα αναβοσβήνει για να επιβεβαιώσει ότι ο φορτιστής τροφοδοτείται. Τοποθετήστε την

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MT 800 2. Ενεργοποίηση Απενεργοποίηση του ΜΤ 800. Για να απενεργοποιήσετε το ΜΤ 800:

COBRA MT 800 2. Ενεργοποίηση Απενεργοποίηση του ΜΤ 800. Για να απενεργοποιήσετε το ΜΤ 800: 1. Κεραία 2. Υποδοχή φόρτισης Hands Free 3. Επιλογή τρόπου λειτουργίας 4. Κλείδωμα λειτουργιών 5. Αλλαγή καναλιών / επιλογή λειτουργίας 6. Μεγάφωνο-μικρόφωνο 7. Φωτισμός οθόνης 8. Ρύθμιση ηχητικής έντασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ WOUXUN KG-699E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ WWW.WIRELESSLAN.GR / WWW.RFDYNE.GR WIRELESSLAN-RFDYNE

ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ WOUXUN KG-699E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ WWW.WIRELESSLAN.GR / WWW.RFDYNE.GR WIRELESSLAN-RFDYNE ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ WOUXUN KG-699E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ WWW.WIRELESSLAN.GR / WWW.RFDYNE.GR 1 WOUXUN KG-699E ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

WALKIE-TALKIE TLKR T50

WALKIE-TALKIE TLKR T50 WALKIE-TALKIE TLKR T50 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (9) (8) (10) 1) Κεραία 2)Πλήκτρο Έντασης/Καναλιού 3)Πλήκτρο Ομιλίας 4)Πλήκτρο Μενού/Ενεργοποίησης 5)Πλήκτρο Κλήσης 6)Πλήκτρο Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΚΤΗ Πρόσοψη 1 POWER : Διακόπτης ενεργοποίησης απενεργοποίησης 2 VOLUME: Ρυθμιστικό έντασης 3 Οθόνη ενδείξεων 4 ACT: IR πομπός

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία του πομποδέκτη. Τοποθέτηση μπαταρίας ΦΟΡΤΙΣΗ Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ αρχική χρήση της μπαταρίας

Συσκευασία του πομποδέκτη. Τοποθέτηση μπαταρίας ΦΟΡΤΙΣΗ Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ αρχική χρήση της μπαταρίας Συσκευασία του πομποδέκτη. Αφαιρέστε προσεκτικά τον πομποδέκτη. Σας συνιστούμε να εντοπίσει τα στοιχεία που παρατίθενται στον παρακάτω πριν την απόρριψη της συσκευασίας υλικό. Εάν κάποια αντικείμενα λείπουν

Διαβάστε περισσότερα

MT645VP. Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου. Δήλωση συμμόρφωσης (DoC) ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MT645VP. Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου. Δήλωση συμμόρφωσης (DoC) ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 2 Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου 1. Κεραία 2. Υποδοχή εξωτερικού ηχείου/ μικροφώνου/φόρτισης 3. Κουμπί κατάστασης/ ς 4. Κουμπί σάρωσης 5. Κουμπιά προηγούμενου/ επόμενου καναλιού 6. Οθόνη LCD με

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

G18 PMR446 TRANSCEIVER ΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Coverage* PUT YOURSELF IN ACTION. * Depending on terrain

G18 PMR446 TRANSCEIVER ΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Coverage* PUT YOURSELF IN ACTION. * Depending on terrain G18 PMR446 TRANSCEIVER ΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Coverage* * Depending on terrain PUT YOURSELF IN ACTION περίληψη Λογισμικό Προγραμματισμού (προαιρετικό) 2 Περιεχόμενα Συσκευασίας 2 Κύρια Χαρακτηριστικά 2 Κάλυψη /

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Συσκευασίας 116. Περιγραφή της Συσκευής 118. Πομποδέκτης 121 Τοποθέτηση κεραίας/αξεσουάρ 122. Καταστάσεις Λειτουργίας 125

Περιεχόμενα Συσκευασίας 116. Περιγραφή της Συσκευής 118. Πομποδέκτης 121 Τοποθέτηση κεραίας/αξεσουάρ 122. Καταστάσεις Λειτουργίας 125 Περιεχόμενα Συσκευασίας 116 Συντήρηση 116 Περιγραφή της Συσκευής 118 Οθόνη LCD 118 Πομποδέκτης 121 Τοποθέτηση κεραίας/αξεσουάρ 122 Πακ μπαταριών 122 Κεραία 122 Τοποθέτηση του κλιπ ζώνης 123 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. Περιεχόµενα στην συσκευασία

Χαρακτηριστικά. Περιεχόµενα στην συσκευασία Χαρακτηριστικά 8 κανάλια PMR + 69 κανάλια LPD 38 υπότονοι Τόνος Roger Beep Τόνος πληκτρολογίου Κλείδωµα πληκτρολογίου Εµβέλεια πάνω από 3 5 χλµ. (Μόνο για το PMR) Αυτόµατο Squelch Αυτόµατο Monitor Κύκλωµα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

COBRA SM-660

COBRA SM-660 Μιλήστε πιο εύκολα και ασφαλέστερα, µείνετε σε επαφή µε την οικογένεια και τους φίλου σας χρησιµοποιώντας ένα Walkie Talkie τεχνολογίας Micro Talk της Cobra. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1.

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα συσκευασίας. Συντήρηση

Περιεχόµενα συσκευασίας. Συντήρηση Περιεχόµενα Συντήρηση...2 Χαρακτηριστικά...2 Κύριες ενδείξεις/πλήκτρα χειρισµού...3 LCD οθόνη...5 Βασικές λειτουργίες...6 Εξειδικευµένες Λειτουργίες...15 Λειτουργίες Μενού Λειτουργία αυτο-προγραµµατισµού...17

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας: Συντήρηση. Κύρια χαρακτηριστικά

Περιεχόμενα συσκευασίας: Συντήρηση. Κύρια χαρακτηριστικά Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 πομποδέκτης CT 790 1 κεραία υψηλής απολαβής 1 πακ μπαταριών λιθίου 1 επιτραπέζιο φορτιστή 1 κλιπ ζώνης λουράκι καρπού Συντήρηση Ο πομποδέκτης σας είναι ένα ηλεκτρονικό προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

XT 10. 4Km * PMR446 ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ. Οδηγίες χρήσης. up to. * Depending on terrain

XT 10. 4Km * PMR446 ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ. Οδηγίες χρήσης. up to. * Depending on terrain XT 10 PMR446 ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ Οδηγίες χρήσης * Depending on terrain up to 4Km * 2 Οδηγίες Χρήσης XT10 Κύρια χαρακτηριστικά Συχνότητα 446.00625+446.09375 Κανάλια: 16 κανάλια pmr446 (8+8 προ-προγραμματισμένα)

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος Μοντέλο MT 600 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ασύρματος Μοντέλο MT 600 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματος Μοντέλο MT 600 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 1 10 9 2 3 4 1. Κεραία 2. Εξωτερικό Ηχείο/Μικρόφωνο/ Υποδοχή Φόρτισης 3. Πλήκτρο Mode/Power λειτουργίας/ Ενεργοποίηση) 4. Πλήκτρο LOCK (Kλείδωµα) 5. Πλήκτρα Επιλογής Καναλιού

Διαβάστε περισσότερα

ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ALAN 48 PLUS MULTI ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 40 ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Το Alan 48 Plus Multi αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί ώς σταθμός αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

COBRA AM AM-845

COBRA AM AM-845 Μιλήστε πιο εύκολα και ασφαλέστερα, µείνετε σε επαφή µε την οικογένεια και τους φίλου σας χρησιµοποιώντας ένα Walkie Talkie τεχνολογίας Micro Talk της Cobra. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Θέση και λειτουργίες των πλήκτρων ελέγχου Σελ. 10 Εγκατάσταση Σελ. 13 Τροφοδοσία Σελ. 13 Εγκατάσταση κεραίας Σελ. 13 Πως να θέσετε σε λειτουργία τον πομποδέκτη Σελ. 13 Επιλογή μπάντας συχνοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

MT645VP. Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου. Δήλωση συμμόρφωσης (DoC) ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MT645VP. Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου. Δήλωση συμμόρφωσης (DoC) ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 10 9 8 11 2 Χειριστήρια και ενδείξεις ασυρμάτου 1. Κεραία 2. Υποδοχή εξωτερικού ηχείου/ μικροφώνου/φόρτισης 3. Κουμπί κατάστασης/ ς 4. Κουμπί σάρωσης 5. Κουμπιά προηγούμενου/ επόμενου καναλιού 6. Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενσωματωμένο με μία ασύρματη σειρήνα strobe και μία κεντρική μονάδα, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μία ασύρματη σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BTCLIPVISION ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Πλήκτρο Πολλαπλών Χρήσεων 2- LED φως 3- Πλήκτρο έντασης + / FF 4- Πλήκτρο έντασης -/ Rew 5- Micro USB θύρα φόρτισης 6- Οθόνη 7-Κλιπ 8-Μικρόφωνο 9-Υποδοχή εξόδου ήχου (3.5mm) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Midland G8 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Midland! Ο Midland G8 είναι ένας φορητός πομποδέκτης licence free σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, προτείνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Λειτουργίες τηλεόρασης Φωτάκι ένδειξης Dvb POWER Set Πληροφορίες V επιλογές Γρήγορη μεταφορά πίσω Mute (σίγαση) Στοπ ΜΕΝΟΥ Dvb συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

10376 MT975_EL.qxp:MT_975_UK 1/15/08 5:47 AM Page 1

10376 MT975_EL.qxp:MT_975_UK 1/15/08 5:47 AM Page 1 10376 MT975_EL.qxp:MT_975_UK 1/15/08 5:47 AM Page 1 Ασύρµατος Μοντέλο MT 975 ΕΛΛ ΗΝΙΚΑ 1 11 10 2 3 1. Κεραία 2. Εξωτερικό Ηχείο / Βύσμα μικροφώνου 3. Κουμπί έντασης ON/OFF 4. Κουμπί λειτουργίας 5. Πλήκτρα

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SKH-300 Βασικά χαρακτηριστικά 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση διάρκειας συνοµιλίας. 30 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας Φίλτρο 5 ψηφίων προθέµατος

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Σελίδα 1 από 21

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Σελίδα 1 από 21 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σελίδα 1 από 21 Σελίδα 2 από 21 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε τον Dual Band ποµποδέκτη µας. Αυτός ο µοντέρνου σχεδιασµού ποµποδέκτης είναι πολύ καλής κατασκευής και σταθερής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DBX-92

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DBX-92 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DBX-92 ΜΟΝΑΔΑ ΒΡΕΦΟΥΣ: ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Οθόνη κουμπιά ρύθμισης Έλεγχος ευαισθησίας (πίσω) διακόπτης ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης ενσωματωμένο μικρόφωνο κουμπί του μενού εξωτερική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΟΥΟΚΙ ΤΟΚΙ ΡΟΛOΓΙΑ (FREETALKER) 2 TEM. Εγχειρίδιο Συγχαρητήρια! Αυτός ο διπλός τρόπος επικοινωνίας αντιπροσωπεύει ό,τι πιο προηγµένο έχει να επιδείξει η νεότερη τεχνολογία. Είναι µια ελαφριά, συµπαγής

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε το δικό σας RS25/AHK05 RS25E). Απεικόνιση Simrad RS25Ε µε προαιρετικό ακουστικό AHK05Ε

Ελέγξτε το δικό σας RS25/AHK05 RS25E). Απεικόνιση Simrad RS25Ε µε προαιρετικό ακουστικό AHK05Ε Ελέγξτε το δικό σας RS25/AHK05 Υπάρχουν κάποιες µικρές αλλαγές στα κουµπιά µεταξύ των RS25U και RS25E, και κάποιες λειτουργίες δεν είναι διαθέσιµες και στα δύο µοντέλα. Ένα προαιρετικό χειριστήριο - συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

FIRMWARE 2.0 CT 890. Οδηγίες Χρήσης DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER

FIRMWARE 2.0 CT 890. Οδηγίες Χρήσης DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER FIRMWARE 2.0 CT 890 Οδηγίες Χρήσης DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Συντήρηση 1 Βασικές Λειτουργίες 2 Βασικά Μέρη και Χειρισμοί του Πομποδέκτη 3 Ενδείξεις LCD Οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ 3 ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 3 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ 4 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 5 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER. Οδηγίες Χρήσης SPECIAL FEATURES. DTMF Repeater 2600mAh

DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER. Οδηγίες Χρήσης SPECIAL FEATURES. DTMF Repeater 2600mAh DUAL BAND VHF/UHF TRANSCEIVER Οδηγίες Χρήσης SPECIAL FEATURES DTMF Repeater 2600mAh Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Συντήρηση 1 Βασικές Λειτουργίες 2 Βασικά Μέρη και Χειρισμοί του Πομποδέκτη 3 Ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο.

Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο. Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο. CQ - PP 100 QUAD Οδηγίες χρήσης Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ 2. ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ 3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΗΧΩΝ ΚΛΗΣΗΣ 5. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ 6. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΙΚΟΝΩΝ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ) 7. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

XT Km * DUAL BAND (PMR446-LPD) ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ. Οδηγίες χρήσης. up to. * Depending on terrain

XT Km * DUAL BAND (PMR446-LPD) ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ. Οδηγίες χρήσης. up to. * Depending on terrain XT 70 DUAL BAND (PMR446-LPD) ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ Οδηγίες χρήσης * Depending on terrain up to 12Km * Περιεχόμενα Συσκευασίας 2 πομποδέκτες με κλιπ ζώνης 1 διπλή επιτραπέζια βάση φόρτισης 1 USB αντάπτορας φόρτισης

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές λειτουργίες Άνοιγμα των Γενικών Ρυθμίσεων Ρύθμιση δόνησης Ρύθμιση του βομβητή

Γενικές λειτουργίες Άνοιγμα των Γενικών Ρυθμίσεων Ρύθμιση δόνησης Ρύθμιση του βομβητή Περιεχόμενα. Σύνθεση & Προδιαγραφές. Εγκατάσταση. Περιγραφή πληκτρολογίου. Λειτουργίες & αρχική ρύθμιση -. Γενικές λειτουργίες --. Άνοιγμα των Γενικών Ρυθμίσεων --. Ρύθμιση δόνησης --. Ρύθμιση του βομβητή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Ευχαριστούµε που προτιµήσατε ένα από τα προϊόντα µας. Βασικές λειτουργίες: Φωτιζόµενη οθόνη LCD µε Οπτική και ακουστική ένδειξη της κατάστασης της µηχανής στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. 1. Κεραία 2. Ακροδέκτες σύνδεσης εξωτερικού μικροφώνουακουστικού,

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. 1. Κεραία 2. Ακροδέκτες σύνδεσης εξωτερικού μικροφώνουακουστικού, COBRA AM-1035FLT Μιλήστε πιο εύκολα και ασφαλέστερα, μείνετε σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλου σας χρησιμοποιώντας ένα Walkie Talkie τεχνολογίας Micro Talk της Cobra. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ *Μπορεί να εκπαιδεύση έως 3 σκυλιά από ένα τηλεχειρηστήριο. *Είναι αδιάβροχο. *Εμβέλεια 1000 μέτρων. *Έχει 3 λειτουργίες:προειδοποιητικό ήχο, δόνηση και στατική διέγερση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. Μοντέλο: CDX-PH201-ET15. Σύστημα οπτικού χειρισμού-προγραμματισμού του τηλεφωνικού κέντρου

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. Μοντέλο: CDX-PH201-ET15. Σύστημα οπτικού χειρισμού-προγραμματισμού του τηλεφωνικού κέντρου ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Μοντέλο: CDX-PH201-ET15 Χαρακτηριστικά: Σύστημα οπτικού χειρισμού-προγραμματισμού του τηλεφωνικού κέντρου 12 προγραμματιζόμενα πλήκτρα DSS ( Έλεγχος εξωτερικών και εσωτερικών γραμμών) 13

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Οδηγίες Συμβατότητας: Τα μοντέλα UCROWN υιοθετούν RF (Radio Frequency) ασύρματα χειριστήρια. Η κλιματιστική μονάδα,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

Ποµποδέκτης Μοντέλο MT 550 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Αυτή This η equipment συσκευή προορίζεται is intended για χρήση for use στις in: παρακάτω χώρες:

Ποµποδέκτης Μοντέλο MT 550 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Αυτή This η equipment συσκευή προορίζεται is intended για χρήση for use στις in: παρακάτω χώρες: Ποµποδέκτης Μοντέλο MT 550 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κεραία Τζακ εξωτερικού µεγαφώνου/µικροφώνου Αυτή This η equipment συσκευή προορίζεται is intended για χρήση for use στις in: παρακάτω χώρες: AT CY FI IE LU PT BA CZ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DBX-93

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DBX-93 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ DBX-93 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το DBX-93 είναι μονάδα βρέφους που λειτουργεί με ήχο σύμφωνα με την αρχή PMR-446. Μόλις το DBX-93 ανιχνεύσει οποιοδήποτε ήχο, ο ήχος αυτός θα μεταδίδεται στη συχνότητα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστηµα Συναγερµού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια µε το πάτηµα ενός κουµπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία και

Διαβάστε περισσότερα

BABY MONITOR BMW-386 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BMW-386. www.tele.gr

BABY MONITOR BMW-386 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BMW-386. www.tele.gr BABY MONITOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΗΣ ΟΘΟΝΗ: LCD TFT 2.4 ΛΗΨΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ: 2.4-2.483GHz XΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ: PAL ΜΠΑΤΑΡΙΑ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ 3.7/800mAh Li ΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΓΕΣ ΑΠΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ WAVE MODE MOBILE. Cod. Art. A0138 / A0139

ΛΙΓΕΣ ΑΠΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ WAVE MODE MOBILE. Cod. Art. A0138 / A0139 WAVE MODE MOBILE ΛΙΓΕΣ ΑΠΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Cod. Art. A038 / A039 Habakis Co Υψηλάντου 4 456, Κηφισιά Τηλ.: 20807470 Fax: 208074662 Email: service@habakis.gr www.habakis.gr CISA SpA Via Oberdan, 42 4808 Faenza

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Κ3-3 ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Κ3-3 ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Κ3-3 ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 1.Εισαγωγή, χαρακτηριστικά και προδιαγραφές 1.1 Εισαγωγή Ο Κ3-3 είναι ένας αυτόνομος, αναγνώστης ή access control. Μπορεί να ελέγξει ηλεκτρονική κλειδαριά,

Διαβάστε περισσότερα

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] FIRST FA-1925-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Φορητό σύστημα ηχείων με ραδιόφωνο, Υποδοχή USB Θύρα & TF κάρτα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας. Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Το ηλεκτρονικό πάνελ της Ατμοκαμπίνας-Υδρομασάζ Perseo-Circe - Danae BF0-K Δέκτης του σήματος του τηλεκοντρόλ. Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών XD100 της Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει πληροφορίες λειτουργίας, τακτικής συντήρησης και ασφάλειας. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα