ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΟ. Lowara Ecocirc ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΡΟΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΟΝΑ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΟ. Lowara Ecocirc ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΡΟΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΟΝΑ."

Transcript

1 ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ErP ready 2015 Η υψηλή απόδοση του μέλλοντος, διαθέσιμη σήμερα: οι νέοι κυκλοφορητές Ecocirc καλύπτουν πλήρως την οδηγία ErP η οποία θα ισχύει από το Lowara Ecocirc ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΡΟΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΟΝΑ

2 Προσιτή οικονομία! Περίπου το 10-15% της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος σε μια κατοικία προέρχεται από τους κυκλοφορητές της κεντρικής θέρμανσης οι περισσότεροι των οποίων είναι τριών ταχυτήτων - σταθερών στροφών. Η νέα οδηγία της ΕΕ ErP CE 641/2009, η οποία θα εφαρμοστεί από 1/1/2013 θα εισάγει έναν νέο οικολογικό σχεδιασμό, στοχεύοντας στην σημαντική μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας. Αυτές οι αυστηρές προδιαγραφές θα ενισχυθούν επιπλέον το Έως σήμερα υπήρχε μόνο η επιλογή μεταξύ ενός φθηνού κυκλοφορητή υψηλής κατανάλωσης ενέργειας και ενός ακριβού χαμηλής κατανάλωσης. Ο νέος κυκλοφορητής Lowara Ecocirc από τη Xylem, προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό των δύο αυτών επιλογών: ένας σύγχρονος κυκλοφορητής, υψηλής απόδοσης, ηλεκτρονικά ελεγχόμενος, χαμηλού κόστους, ο οποίος αποσβένει την αξία του πολύ σύντομα μετά την εγκατάσταση. Η τεχνολογία υψηλής απόδοσης επιτεύχθηκε με την καινοτομία του κινητήρα με σφαιρικό ρότορα. Χωρίς συμβιβασμούς στην υψηλή αποδοτικότητα και σε αυτό που πραγματικά πρέπει να προσφέρει ένας κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης: να ανακυκλοφορεί το νερό αποδοτικά! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. ErP ready 2015 Η υψηλή απόδοση του μέλλοντος, διαθέσιμη σήμερα: οι νέοι κυκλοφορητές Ecocirc καλύπτουν πλήρως την οδηγία ErP η οποία θα ισχύει από το Μια ξεκάθαρη προσέγγιση για την καλύτερη ισσοροπία μεταξύ κόστους και απόδοσης, χωρίς υπερβολές με επιπλέον ακριβά χαρακτηριστικά. Επικεντρωθήκαμε βασικά, στην αξιόπιστη υψηλή απόδοση και το μέγιστο κέρδος μέ ταχύτατη απόσβεση. Αυτά τα βασικά είναι και ο λόγος που ονομάσαμε αυτό το προϊόν Ecocirc. Ο κυκλοφορητής αυτός ήδη καλύπτει τις απαιτήσεις της οδηγίας ErP του Οι κυκλοφορητές υψηλής απόδοσης δεν είναι κάτι νέο για εμάς: από το 2009 είμαστε ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά εργοστάσια παραγωγής κυκλοφορητών υψηλής απόδοσης, όπου η υψηλή απόδοση θεωρείται δεδομένη.

3 Τα κρυφά κόστη της ενεργειακής κατανάλωσης μετατρέπονται σε ένα θαύμα εξοικονόμησης! Παλαιοί κυκλοφορητές τριών ταχυτήτων Ηλεκτρικός φούρνος kwh 445 kwh 100 έως 150 ευρώ κόστος ηλεκτρικής κατανάλωσης - κάθε χρόνο! 85 / έτος Καταψύκτης 415 kwh 79 / έτος Ψυγείο 330 kwh 63 / έτος Στεγνωτήριο ρούχων Πλυντήριο πιάτων Πλυντήριο ρούχων Νέος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης 325 kwh 245 kwh 200 kwh kwh 47 / έτος 38 / έτος 62 / έτος μόνο / έτος Εξοικονόμηση κατά μέσο όρο ανά κατοικία 70 έως 140 ευρώ εξοικονόμηση ετησίως!* Ένα ξεκάθαρο μήνυμα για όλους τους υδραυλικούς και εγκαταστάτες Τα τελευταία χρόνια, οι κυκλοφορητές κεντρικής θέρμανσης έχουν κάνει τεράστια τεχνολογικά άλματα. Η νέα σειρά κυκλοφορητών υψηλής απόδοσης Lowara Ecocirc απο τη Xylem, εξοικονομούν έως και 90% στο κόστος της ηλεκτρικής κατανάλωσης σε σχέση με τους συμβατικούς κυκλοφορητές. Ανάλογα με το κόστος υλικών και εγκατάστασης αποσβένονται εντός 2~3 ετών - καλά νέα για τους ιδιοκτήτες κατοικιών. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα για όλους τους υδραυλικούς και εγκαταστάτες: ακόμα και αν ένας παλαιός κυκλοφορητής λειτουργεί κανονικά, συμφέρει να αντικατασταθεί με έναν νέο υψηλής απόδοσης. Σε κάθε σπίτι, σε κάθε εγκατάσταση. Δυνατότητες νέων πωλήσεων για τους επαγγελματίες, μεγάλη και μακροχρόνια εξοικονόμηση για τους ιδιοκτήτες. Αυτό σημαίνει στοχεύουμε στα βασικά. Αυτό σημαίνει Lowara Ecocirc. *Κάθε κατοικία και κάθε εγκατάσταση θέρμανσης διαφέρει. Τα ανωτέρω δεδομένα αφορούν μια τυπική κατοικία τριών ατόμων στην Γερμανία, κόστος ηλεκτρικού ρεύματος 20λεπτά / kwh, σύμφωνα με μετρήσεις του ανεξάρτητου ινστιτούτου Stiftung Warentest δημ. 9/2007, σελίδα 76ff.

4 Πως μπορεί να βελτιωθεί η απόδοση; Η απάντηση είναι απλή: με τον μοναδικό σχεδιασμό κινητήρα σφαιρικού ρότορα! Οι καλύτερες ιδέες είναι πάντα οι πιο απλές. Εντυπωσιακά απλές όσο και ο σχεδιασμός του σφαιρικού ρότορα χωρίς άξονα. Χρησιμοποιώντας μόνο ένα αυτοευθυγραμμιζόμενο κουζινέτο, καταργεί την ανάγκη χρήσης άξονα. Ο σχεδιασμός αυτός μειώνει τα μέρη του κυκλοφορητή προσφέροντας ταυτόχρονα πολλά τεχνικά πλεονεκτήματα. Αλλά το σημαντικότερο είναι το εξής: ErP ready 2015 Η υψηλή απόδοση του μέλλοντος, διαθέσιμη σήμερα: οι νέοι κυκλοφορητές Ecocirc καλύπτουν πλήρως την οδηγία ErP η οποία θα ισχύει από το Συνδυάζοντας τον σφαιρικό ρότορα με τη συγχρονη τεχνολογία των κινητήρων υψηλής απόδοσης ECM (Κινητήρες Ηλεκτρονικής Μεταγωγής), ο χρόνος απόσβεσης είναι πολύ μικρός και κατα συνέπεια, η βελτίωση της απόδοσης είναι πλέον προσιτή. Βελτιωμένη σχεδίαση του υδραυλικού μέρους σημαίνει βελτιωμένη απόδοση. Τελευταίας τεχνολογίας προσωμειώσεις έχουν βελτιώσει επιπλέον το σώμα και το πτερύγιο του κυκλοφορητή. Η επένδυση του χυτοσιδηρού σώματος του κυκλοφορητή με επεξεργασία καταφόρησης εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση. Επιπλέον, διατίθενται θερμομονωτικά κελύφη για όλα τα μοντέλα.

5 νέος Λειτουργία χωρίς κολλήματα κάτω από τις σκληρότερες συνθήκες: η επαναστατική και πατενταρισμένη τεχνολογία Anti-Block της Xylem! Ο σφαιρικός ρότορας. Το ζεύγος ρότορα και πτερυγίου, σε συνδυασμό με τεχνολογία κίνησης μέσω μόνιμων μαγνητών, είναι το μόνο κινούμενο μέρος του κυκλοφορητή. Οι κυκλοφορητές σφαιρικού ρότορα δεν έχουν άξονα και συνεπώς λειτουργούν αθόρυβα σε όλη την διάρκεια της ζωής τους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μπλοκάρισμα του ρότορα, το λογισμικό κινεί και δονεί τον ρότορα προσπαθώντας να επιτύχει την απεμπλοκή του. Η επαναστατική τεχνολογία Anti-Block είναι εύκολα ορατή. Στις παλαιότερες εκδόσεις το κεραμικό κουζινέτο ήταν εμφανές, τώρα είναι πλέον τοποθετημένο στο κέντρο του ρότορα. Ο νέος σχεδιασμός διαχωρίζει τον θάλαμο του μαγνήτη από την ροή των αλάτων και της λάσπης που υπάρχουν στο υγρό ανακυκλοφορίας και μπορεί να συσσωρευθούν στα τμήματα του μαγνήτη με αποτέλεσμα να τον μπλοκάρουν και να τον καταστρέψουν. Η νέα μας τεχνολογία Anti-Block διαχωρίζει πλήρως την ροή του υγρού από τα μέρη του μαγνήτη. Η πιθανότητα μπλοκαρίσματος σε παλαιά συστήματα, ακόμη και ανοιχτού κυκλώματος, είναι σχεδόν μηδενική με το σχεδιασμό του κυκλοφορητή μας. Η κύρια ροή του αντλούμενου υγρού (μπλέ) και με τα άλατα και ή / και λάσπη (κόκκινο) κυκλοφορούν εκτός της περιοχής επιρροής του μόνιμου μαγνήτη. Η ροή που απαιτείται για την λίπανση και την ψύξη του κουζινέτου, είναι διαχωρισμένη από την κύρια ροή που περιλαμβάνει άλατα και λάσπη. Αυτόματη εξαέρωση Ο κυκλοφορητής εκκινεί στην λειτουργία αυτόματης εξαέρωσης. Εύκολος στην χρήση: Επιλογή λειτουργίας 2 σε 1: - Χειροκίνητος, σταθερής ταχύτητας (λευκό LED) - Αυτόματος με διαφορική πίεση (μπλέ LED). Εύκολη πρόσβαση Ο δακτύλιος σύνδεσης του κινητήρα με το σώμα, επιτρέπει στον κινητήρα να περιστρέφεται 360ο. Με αυτόν τον τρόπο η θέση της ηλεκτρικής σύνδεσης αλλά και του επιλογέα ταχυτήτων προσαρμόζεται πολύ εύκολα. Εξαιρετικά εύκολη ηλεκτρική σύνδεση με προσυναρμολογημένο καλώδιο παροχής μήκους 2 μέτρων. Βελτιστοποιημένη λειτουργία κινητήρα Διπλή περιέληξη σε συνδυασμό με μικροεπεξεργαστή 32 Bit καθιστούν τον Ecocirc περισσότερο αποδοτικό. Η ενσωματωμένη προστασία υπερθέρμανσης μπορεί αυτόματα να μειώσει την ταχύτητα του κυκλοφορητή ή ακόμα και να τον σταματήσει, επανεκκινώντας τον αργότερα, ώστε να προστατεύσει τα ηλεκτρονικά και το κουζινέτο από λειτουργία εν ξηρώ.

6 Τύποι κυκλοφορητών Κυκλοφορητές Lowara Ecocirc, υψηλής απόδοσης για εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης με κινητήρες μόνιμων μαγνητών, τεχνολογίας ECM, με σφαιρικό ρότορα για εφαρμογές όπως θέρμανση με καλοριφέρ (μονοσωλήνιο ή δισωλήνιο), ενδοδαπέδια και επιδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία boiler, ηλιακοί σταθμοί και ανάλογες εφαρμογές. Σφαιρικός ρότορας χωρίς άξονα ο οποίος δεν απαιτεί συντήρηση. Τεχνολογία Anti-Block για αντοχή στα άλατα, επιλογή λειτουργίας (χειροκίνητα και αυτόματα), προστασία του σώματος μέσω καταφόρησης, LED λυχνία λειτουργίας, 2 μέτρα προσυναρμολογημένο καλώδιο ηλεκτρικής παροχής. Τύπος Κωδικός Έκδοση Απόσταση στομίων (mm) Στόμια Ρακόρ σύνδεσης EEI Επιλογές ελέγχου Αντοχή στα άλατα Σώμα κυκλοφορητή Ecocirc 25-4/ G 1 1/2'' 1'' 0, Ecocirc 32-4/ G 2'' 1 1/4'' 0,21 Ecocirc 15-4/ μέτρα G 1'' 1/2'' 0,22 Ecocirc 20-4/ G 1 1/4'' 3/4'' 0,21 Ecocirc 25-4/ G 1 1/2'' 1'' 0,21 - Χειροκίνητη ρύθμιση - Αυτόματη ρύθμιση διαφορικής πίεσης. Τεχνολογία Anti-Block Σώμα με επεξεργασία καταφόρησης Ecocirc 25-6/ G 1 1/2'' 1'' 0, Ecocirc 32-6/ G 2'' 1 1/4'' 0,23 Ecocirc 15-6/ μέτρα G 1'' 1/2'' 0,26* Ecocirc 20-6/ G 1 1/4'' 3/4'' 0,23 Ecocirc 25-6/ G 1 1/2'' 1'' 0,23 - Χειροκίνητη ρύθμιση - Αυτόματη ρύθμιση διαφορικής πίεσης. Τεχνολογία Anti-Block Σώμα με επεξεργασία καταφόρησης *ErP ready 2013 Τεχνικά στοιχεία Σφαιρικός Κινητήρας μόνιμων μαγνητών, τεχνολογίας ECM, με σφαιρικό ρότορα Μέγιστη πίεση λειτουργίας 10 bar Τάση τροφοδοσίας Volt, 50 / 60 Hertz κατανάλωση ρεύματος Τύπος Ecocirc xx-4: 4-23 Watt Τύπος Ecocirc xx-6: 4-42 Watt Αποδεκτά υγρά Νερό θέρμανσης κατά VDI 2035, διάλυμα νερού γλυκόλης* Τεχνολογία Anti-Block για αποφυγή εμπλοκών Θερμοκρασία από -10 C** to +110 C Προστασία κινητήρα IP 44 Κλάση μονώσεως F Ορισμός ονοματολογίας DN Μανομετρικό σε μέτρα Ecocirc 25-4 / 180 Τύπος Μήκος (σε mm) *οι αποδόσεις για διάλυμα γλυκόλης άνω του 20% είναι διαφορετικές. **αποφύγετε τις καταστάσεις συγκέντρωσης πάγου ή υγρασίας.

7 Καμπύλες λειτουργίας Q (m) 6 5 Ecocirc xx Ecocirc xx ,5 1 1,5 2 2,5 3,0 3,5 Χειροκίνητος, σταθερής ταχύτητας (λευκό LED) Αυτόματος με διαφορική πίεση (μπλέ LED) 0 0 0,5 1 1,5 2 2,5 3,0 3,5 H (m 3 ) Διαστάσεις B B C D E A Τύποι A σε mm B σε inch C σε mm D σε mm E σε mm 25-xx/ G 1 1/ xx/ G xx/ G xx/ G 1 1/ xx/ G 1 1/ Οδηγός αντικατάστασης Απόσταση στομίων Απόσταση στομίων Έκδοση 4m 6m 4m 6m Έκδοση 4m 6m 4m 6m Lowara Τύποι κατασκευής Grundfos Νέος τύπος Παλαιός τύπος υψηλής απόδοσης Απλός κινητήρας Κινητήρας Υψηλής Απόδοσης Ecocirc 25-4/180 EA, EA+, EV, or EV /180 UPS, UPE, Alpha or Alpha Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 32-4/180 EA, EA+, EV, or EV /180 UPS, UPE, Alpha or Alpha Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 25-6/180 EA, EA+, EV, or EV /180 UPS, UPE, Alpha or Alpha Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 32-6/180 EA, EA+, EV, or EV /180 UPS, UPE, Alpha or Alpha Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 15-4/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS, UPE, Alpha or Alpha /130 Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 25-4/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS, UPE, Alpha or Alpha /130 Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 20-4/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS 20-40/130 - Ecocirc 15-6/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS, UPE, Alpha or Alpha /130 Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L /130 Ecocirc 25-6/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS, UPE, Alpha or Alpha /130 Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 20-6/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS 20-60/130 - Lowara Τύποι κατασκευής Wilo Νέος τύπος Παλαιός τύπος υψηλής απόδοσης Απλός κινητήρας Κινητήρας Υψηλής Απόδοσης Ecocirc 25-4/180 EA, EA+, EV, or EV /180 Star RS, Star E...25/4 Stratos Eco, Pico, Yonos...25/1-4 Ecocirc 32-4/180 EA, EA+, EV, or EV /180 Star RS, Star E...30/4 Stratos Eco, Pico, Yonos...30/1-4 Ecocirc 25-6/180 EA, EA+, EV, or EV /180 Star RS, Star E...25/6 Stratos Eco, Pico, Yonos...25/1-6 Ecocirc 32-6/180 EA, EA+, EV, or EV /180 Star RS, Star E...30/6 Stratos Eco, Pico, Yonos...30/1-6 Ecocirc 15-4/130 EA, EA+, EV, or EV /130 Star RS, Star E...15/4-130 Ecocirc 25-4/130 EA, EA+, EV, or EV /130 Star RS, Star E...25/4-130 Stratos Eco, Pico, Yonos...25/ Ecocirc 15-6/130 EA, EA+, EV, or EV /130 Star RS, Star E...15/6-130 Ecocirc 25-6/130 EA, EA+, EV, or EV /130 Star RS, Star E...25/6-130 Stratos Eco, Pico, Yonos...25/ Περισσότερα στον on-line οδηγό μας στο

8 Xylem zīləm 1) Ο ιστός των φυτών που μεταφέρει το νερό απο τις ρίζες προς τα φύλλα. 2) Διεθνής εταιρεία ηγετικού ρόλου στις τεχνολογίες νερού. Είμαστε 12,500 άνθρωποι ενωμένοι κάτω απο έναν κοινό σκοπό: τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για την κάλυψη των παγκόσμιων αναγκών σε σχέση με το νερό. Κύρια εργασία μας είναι η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που θα βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιούμε, θα διατηρούμε και θα επαναχρησιμοποιούμε το νερό στο μέλλον. Μεταφέρουμε, επεξεργαζόμαστε, αναλύουμε και επιστρέφουμε το νερό στο περιβάλλον. Βοηθούμε επίσης τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το νερό αποτελεσματικά σε σπίτια, κτίρια, βιομηχανίες και αγροκτήματα. Σε περισσότερες απο 150 χώρες, έχουμε ισχυρές και μακρόχρονες συνεργασίες με πελάτες που γνωρίζουν τον ισχυρό συνδυασμό προϊόντων, εμπειρίας και καινοτομίας που μπορούμε να προσφέρουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της Xylem, επισκεφθείτε το ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. Γλαύκου 83Α Πάτρα Lowara Unipersonale Srl Via Dott. Lombardi, Montecchio Maggiore (VI), Italy Phone: Fax: Web: Art. Nr G Version Στοιχεία επικοινωνίας για την περιοχή σας

Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος Wilo-Yonos PICO.

Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος Wilo-Yonos PICO. Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος. Έντυπο προϊόντος. APPLIES TO EUROPEAN DIRECTIVE FOR ENERGY RELATED PRODUCTS Το 2013 θα εφαρμοστεί η κοινοτική οδηγία ErP. Αυτή αποτελεί ήδη το νέο πρότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος Wilo-Yonos PICO.

Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος Wilo-Yonos PICO. Wilo Hellas ΑΒΕΕ Αγ. Αθανασίου 8 4569 Άνοιξη Αττικής Τ: 6483 F: 64836 wilo.info@wilo.gr www.wilo.gr Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος. Έντυπο προϊόντος. 938/4T/9/GR/CL YonosPICO_Flyer_GR.indd

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εγκαταστάτες. Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo-Yonos PICO, Wilo-Stratos PICO, Wilo-Stratos, Wilo-Yonos MAXO.

Πληροφορίες για εγκαταστάτες. Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo-Yonos PICO, Wilo-Stratos PICO, Wilo-Stratos, Wilo-Yonos MAXO. Pioneering for You Πληροφορίες για εγκαταστάτες. Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo-Yonos PICO, Wilo-Stratos PICO, Wilo-Stratos, Wilo-Yonos MAXO. 2 Οδηγία ErP 3 Η Οδηγία ErP για υδρολίπαντους

Διαβάστε περισσότερα

Ηγέτης στην ενεργειακή κλάση Α. * Ο νέος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης Wilo-Stratos PICO.

Ηγέτης στην ενεργειακή κλάση Α. * Ο νέος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης Wilo-Stratos PICO. Ηγέτης στην ενεργειακή κλάση Α. * Ο νέος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης Έντυπο προϊόντος. APPLIES TO EUROPEAN DIRECTIVE FOR ENERGY RELATED PRODUCTS * Όσον αφορά στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ο νέος

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo Yonos PICO, Wilo Stratos PICO, Wilo Stratos.

Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo Yonos PICO, Wilo Stratos PICO, Wilo Stratos. WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγ. Αθανασίου 80 14569 Άνοιξη Αττικής Τ: +30 210 6248300 F: +30 210 6248360 wilo.info@wilo.gr Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo Yonos PICO, Wilo Stratos PICO, Wilo Stratos.

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Wilo Info. Επέκταση σειράς κυκλοφορητών Υψηλής Απόδοσης Wilo-Yonos PICO. Η ενημέρωση σας από τη Wilo Νοέμβριος Σε αυτό το τεύχος:

Wilo Info. Επέκταση σειράς κυκλοφορητών Υψηλής Απόδοσης Wilo-Yonos PICO. Η ενημέρωση σας από τη Wilo Νοέμβριος Σε αυτό το τεύχος: Wilo Info Η ενημέρωση σας από τη Wilo Νοέμβριος 2012 Σε αυτό το τεύχος: Επέκταση σειράς κυκλοφορητών Υψηλής Απόδοσης Wilo-Yonos PICO Νέο: Wilo-Yonos PICO Αγαπητοί συνεργάτες, η στιγμή της κατάργησης των

Διαβάστε περισσότερα

Νέος κυκλοφορητής Υψηλής Απόδοσης Wilo-Yonos PICO

Νέος κυκλοφορητής Υψηλής Απόδοσης Wilo-Yonos PICO Wilo Info Η ενημέρωση η σας από τη Wilo Απρίλιος 2012 Σε αυτό το τεύχος: Νέος κυκλοφορητής Υψηλής Απόδοσης Wilo-Yonos PICO Νέο: Wilo-Yonos PICO Αγαπητοί συνεργάτες, η στιγμή της κατάργησης των συμβατικών

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6 Χαρακτηριστικές καμπύλες Δp-c (σταθερή) Κλάση ενεργειακής αποδοτικότητας Κατηγορία EEI A Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμένοι για επαγγελματίες. Οι κυκλοφορητές με την υψηλότερη απόδοση στον κόσμο: Wilo-Stratos PICO και Wilo-Stratos. Έντυπο προϊόντων.

Σχεδιασμένοι για επαγγελματίες. Οι κυκλοφορητές με την υψηλότερη απόδοση στον κόσμο: Wilo-Stratos PICO και Wilo-Stratos. Έντυπο προϊόντων. Σχεδιασμένοι για επαγγελματίες. Οι κυκλοφορητές με την υψηλότερη απόδοση στον κόσμο: Wilo-Stratos PICO και Wilo-Stratos. Έντυπο προϊόντων. Με την υψηλότερη απόδοση. Με πιστοποίηση TÜV. Κυκλοφορητές υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Yonos PICO 30/1-8

Φύλλο στοιχείων: Yonos PICO 30/1-8 Φύλλο στοιχείων: Yonos PICO 30/1-8 Καμπύλη Δp-c (σταθερή) Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης (σύμφ. VDI 2035) Μείγματα νερού/γλυκόλης (μέγ. αναλογία 1:1 από ποσοτική

Διαβάστε περισσότερα

newsletter02 Νοέμβριος 2012

newsletter02 Νοέμβριος 2012 newsletter02 Νοέμβριος 2012 inside this issue 01. Νέα ιστοσελίδα της Wilo Ευκολία στην πλοήγηση, ευκολία στην αναζήτηση, ευκολία στην επιλογή (Σελ. 2) 02. Οδηγία ErP Οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε για την

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos PICO 25/1-4

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Φύλλο στοιχείων: 5/- Χαρακτηριστικές καμπύλες Δp-c (σταθερή) Rp ½,,8, Rp [m/s],,,6,8, Rp ¼ 5/-, 5/-, /- ~ V - Rp ½, Rp, Rp ¼ Κλάση ενεργειακής αποδοτικότητας Κατηγορία EEI A Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 40/1-8 Σχέδιο σύνδεσης ακροδεκτών Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης (σύμφ. VDI 2035) L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo-Stratos GIGA, Wilo-Stratos και Wilo-Yonos MAXO.

Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo-Stratos GIGA, Wilo-Stratos και Wilo-Yonos MAXO. Pioneering for You Πληροφορίες για μελετητές ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κτιρίων Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo-Stratos GIGA, Wilo-Stratos και Wilo-Yonos MAXO. 02 Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Wilo Info. εκέμβριος 2012

Wilo Info. εκέμβριος 2012 Wilo Info εκέμβριος 2012 Σε αυτό το τεύχος: 1. Νέο λογότυπο 2. Απογραφή 2012 3. Ευρωπαϊκή Οδηγία ErP 4. Σειρά Wilo-Yonos PICO 5. Σειρά Wilo-Stratos PICO 6. Σειρά Wilo-Stratos 2 Wilo Info - εκέμβριος 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ Alpha2 Magna

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ Alpha2 Magna ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ Alpha2 Magna ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - Κεντρικά συστήματα θέρμανσης - Συστήματα Ζεστού Νερού Χρήσης - Ηλιακά συστήματα - Συστήματα Ψύξης Κλιματισμού ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ALPHA2 Ηλεκτρονικοί κυκλοφορητές

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή σειράς: Wilo-Stratos PICO-Z

Περιγραφή σειράς: Wilo-Stratos PICO-Z Περιγραφή σειράς: Wilo-Stratos PICO-Z Παρόμοιο με το σχήμα Σχεδιασμός Εξοπλισμός/Λειτουργία Υδρολίπαντος κυκλοφορητής με βιδωτή σύνδεση, κινητήρα EC ανθεκτικό σε ρεύμα εμπλοκής και ενσωματωμένο ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo Stratos GIGA και Wilo Stratos.

Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo Stratos GIGA και Wilo Stratos. WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγ. Αθανασίου 8 14569 Άνοιξη Αττικής T +3 21 62483 F +3 21 624836 wilo.info@wilo.gr Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo Stratos GIGA και Wilo Stratos. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε την ιδανική αντλία αντικάταστασης: Αντλίες Wilo για κάθε εφαρμογή

Επιλέξτε την ιδανική αντλία αντικάταστασης: Αντλίες Wilo για κάθε εφαρμογή Pioneering for You Προϊοντικές πληροφορίες για εγκαταστάτες Αντικαταστήστε τώρα τις αντλίες σας & εξοικονομήστε ενέργεια! Επιλέξτε την ιδανική αντλία αντικάταστασης: Αντλίες Wilo για κάθε εφαρμογή Αντικαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz. Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos ECO-Z 25/1-5

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz. Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos ECO-Z 25/1-5 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos ECO-Z 25/1-5 Καμπύλη Δp-v (μεταβλητή) H/m 5 v,2,4,6,8 1, 1,2 1,4 1,6m/s Wilo-Stratos ECO-Z 25/1-5 1~23 V - Rp 1 Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας)

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 100/0,5-12

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 100/0,5-12 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO /,5- Καμπύλη v,5,,5,,5,,5 DN m/s,5,,5, DN H/m Wilo-Yonos MAXO /,5- p/kpa Wilo-Yonos MAXO /,5- ~ V - DN / 5 P /W n= const 5 H/m Q/m³/h Q/l/s 5 Q/m³/h Wilo-Yonos MAXO /,5-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΩΝ VA ΕVΟSΤA ΜΙΚΡΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΡΑ DAB GRUNDFOS WILO ΝΕΟΣ EVOSTA -7/ ('') EVOSTA -7/ ('') EVOSTA -/ (DN 5) EVOSTA -/ (DN 5) EVOTRON / EVOSTA / EVOTRON / EVOSTA / EVOTRON

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 80/0,5-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 80/0,5-6 Φύλλο στοιχείων: 8/,- Καμπύλη v,,,,, m/s 8/,- ~ V - DN 8 Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης (σύμφ. VDI ) Μείγματα νερού/γλυκόλης (μέγ. αναλογία : από ποσοτική

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 50/0,5-9

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 50/0,5-9 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 5/,5-9 Καμπύλη,5 1, 1,5 v 2, 2,5 3, m/s Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) H/m 8 6 Wilo-Yonos MAXO 5/,5-9 1~23 V - DN 5 p/kpa 8 6 Νερό θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 30/1-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 30/1-6 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 3/1-6 Καμπύλη P 1/W n= const 8 7 34 1 /min - 1 V 6 3114 1 /min - 9 V 5 2829 1 /min - 8 V 4 2543 1 /min - 7 V 3 2257 1 /min - 6 V 1971 1 /min - 5 V 2 1686 1 /min - 4 V 14 1

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 30/0,5-7

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 30/0,5-7 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 3/,5-7 Καμπύλη v 1 2 3 4 Rp 1 m/s,5 1, 1,5 2, 2,5 Rp 1¼ H/m Wilo-Yonos MAXO p/kpa 7 25/,5-7, 3/,5-7 1~23 V - Rp 1, Rp 1¼ 7 6 5 4 3 2 1 P 1/W Δp-c 15 1 2 3 4 5 6 7 Q/m³/h

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε στην δημιουργικότητα.

Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Προϊοντικές πληροφορίες για μελετητές Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Αξιοποιήστε τώρα τα εργαλεία υποστήριξης της Wilo. Ξεκινήστε τη μελέτη σας τώρα. www.wilo-select.com Pioneering for You Pioneering for

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορητές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Υδρολίπαντοι κυκλοφορητές και αξεσουάρ. Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, νερό οικιακής χρήσης

Κυκλοφορητές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Υδρολίπαντοι κυκλοφορητές και αξεσουάρ. Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, νερό οικιακής χρήσης Κυκλοφορητές Υδρολίπαντοι κυκλοφορητές και αξεσουάρ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, νερό οικιακής χρήσης Η alm παράγει κυκλοφορητές θέρμανσης υψηλών αποδόσεων Η alm συνεισφέρει στη διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορητές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Υδρολίπαντοι κυκλοφορητές και αξεσουάρ. Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, νερό οικιακής χρήσης

Κυκλοφορητές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Υδρολίπαντοι κυκλοφορητές και αξεσουάρ. Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, νερό οικιακής χρήσης Κυκλοφορητές Υδρολίπαντοι κυκλοφορητές και αξεσουάρ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, νερό οικιακής χρήσης Η alm παράγει κυκλοφορητές θέρμανσης υψηλών αποδόσεων Η alm συνεισφέρει στη διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ GRUNDFOS 2012. Νοέμβριος 2012

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ GRUNDFOS 2012. Νοέμβριος 2012 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ GRUNDFOS 2012 Νοέμβριος 2012 1 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟI ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ALPHA 2 / ALPHA 2 L / comfort / upn / ups solar Καμπύλες & Πίνακες Επιλογής Προϊόντων Ô1 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟI KYΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορητές. Κυκλοφορητές Νερού & Αξεσουάρ. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, οικιακή ύδρευση

Κυκλοφορητές. Κυκλοφορητές Νερού & Αξεσουάρ. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, οικιακή ύδρευση Κυκλοφορητές Κυκλοφορητές Νερού & Αξεσουάρ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, οικιακή ύδρευση Η alm παράγει Κυκλοφορητές υψηλών επιδόσεων Η alm συνεισφέρει στη διαμόρφωση του μέλλοντος ως αξιόπιστος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ STRATOS Z

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ STRATOS Z ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ STRATOS Z Σχεδιασμός Αντλία κυκλοφορίας υγρού ρότορα με σύνδεση ρακόρ ή φλάντζας, κινητήρα EC και αυτόματη προσαρμογή απόδοσης Χρήση Συστήματα ανακυκλοφορίας πόσιμου νερού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ GRUNDFOS 2012 Ισχύει από 1ης Ιανουαρίου 2012

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ GRUNDFOS 2012 Ισχύει από 1ης Ιανουαρίου 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ GRUNDFOS 2012 Ισχύει από 1ης Ιανουαρίου 2012 B έκδοση 3 ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑLPHA2 / L / UPS ΣΕIΡΑ 100 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟI KYΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ALPHA 2 / ALPHA 2 L UPS ΣΕIΡΑ 100 11 UPS 25-120

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορητές. Κυκλοφορητές Νερού & Αξεσουάρ. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, οικιακή ύδρευση

Κυκλοφορητές. Κυκλοφορητές Νερού & Αξεσουάρ. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, οικιακή ύδρευση Κυκλοφορητές Κυκλοφορητές Νερού & Αξεσουάρ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, οικιακή ύδρευση Η alm παράγει Κυκλοφορητές υψηλών επιδόσεων Η alm δραστηριοποιείται με επιτυχία στο σχεδιασμό και την

Διαβάστε περισσότερα

Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE

Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE Βελτιστοποιημένοι για υψηλές αποδόσεις Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά συστήματα και Κουφώματα 2 Schüco Ηλιακοί

Διαβάστε περισσότερα

8 Ερωτήματα για την Οδηγία ErP και πώς η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί από 8 απαντήσεις.

8 Ερωτήματα για την Οδηγία ErP και πώς η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί από 8 απαντήσεις. 8 8 Ερωτήματα για την Οδηγία ErP και πώς η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί από 8 απαντήσεις. Η Οδηγία ErP για επιχειρήσεις θέρμανσης/κλιματισμού, μελετητές κτιριακών συστημάτων και για εξειδικευμένους τεχνικούς

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 40/7 (1~230 V, PN 6/10, Rg)

Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 40/7 (1~230 V, PN 6/10, Rg) Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 4/7 (1~23 V, PN 6/1, Rg) Καμπύλη Μονοφασικό ρεύμα H/m 6 5 4 v,5 1 1,5 2 2,5 3 Wilo-TOP-Z 4/7 1~23 V - DN 4 m/s Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας)

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 30/7 (1~230 V, PN 10, Rg)

Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 30/7 (1~230 V, PN 10, Rg) Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 30/7 (1~230 V, PN 10, Rg) Καμπύλη Μονοφασικό ρεύμα H/m 5 4 3 2 1 P1/W 175 150 125 100 75 v 0 0,5 1 1,5 2 2,5 m/s min. 0 0,5 1 1,5 2 min. Wilo-TOP-Z 30/7 1~230 V - Rp 1¼ 0 0

Διαβάστε περισσότερα

Pioneering for You. Πληροφορίες για διαχειριστές εµπορικών κτιρίων και εγκαταστάσεων Ενεργειακές Λύσεις Wilo

Pioneering for You. Πληροφορίες για διαχειριστές εµπορικών κτιρίων και εγκαταστάσεων Ενεργειακές Λύσεις Wilo Pioneering for You Πληροφορίες για διαχειριστές εµπορικών κτιρίων και εγκαταστάσεων 02 03 Μια αλλαγή με αντίκτυπο: για την τεχνολογία, τον ισολογισμό σας και το περιβάλλον. Μια πρωτοβουλία για ενισχυμένη

Διαβάστε περισσότερα

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz. Φύλλο στοιχείων: Wilo-Star-Z NOVA C.

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz. Φύλλο στοιχείων: Wilo-Star-Z NOVA C. Φύλλο στοιχείων: Wilo- Καμπύλη H/m,8,6 v,1,2,3,4,5 Wilo-Star Z NOVA 1~23 V - Rp ½ m/s Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης (σύμφ. VDI 235) Πόσιμο νερό και νερό για

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-TOP-S

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-TOP-S H[m] Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-TOP-S Wilo-TOP-S 16 1 14 12 6 3 6 1 4 8 6 8 6 6 8/ 1 1 4 8/ 4 7 / 7 /4 /4 2 Q[m³/h] 1 2 3 4 6 Εξοπλισμός/Λειτουργία Τρόποι λειτουργίας Διαβαθμισμένη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρες μιας νέας εποχής

Κινητήρες μιας νέας εποχής Κινητήρες μιας νέας εποχής H ABB παρουσιάζει μια νέα γενιά κινητήρων υψηλής απόδοσης βασισμένη στην τεχνολογία σύγχρονης μαγνητικής αντίστασης. Η ΑΒΒ στρέφεται στην τεχνολογία κινητήρων σύγχρονης μαγνητικής

Διαβάστε περισσότερα

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Εξοικονόμηση χρημάτων σε υφιστάμενα και νέα κτίρια Ένα υφιστάμενο κτίριο παλαιάς κατασκευής διαθέτει εξοπλισμό χαμηλής ενεργειακής απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

VITODENS 222-W. Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2010

VITODENS 222-W. Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2010 VITODENS 222-W Επίτοιχη μονάδα συμπυκνωμάτων φυσικού αερίου υγραερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης με ενσωματωμένο ανοξείδωτο boiler 50 lt έως 35 kw και βαθμού απόδοσης 109% Επίτοιχη μονάδα συμπυκνωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ Αξιόπιστη τεχνολογία που προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης ακριβώς στη θερμοκρασία και ποσότητα που επιθυμείτε 02 2017 Ταχυθερμαντήρες

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA ARGO ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ASTRA ARGO ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Αντλίες Αποστράγγισης & Λυμάτων ASTRA ARGO ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Οι σειρές ASTRA, ARGO αποτελούν μία ολοκληρωμένη επιλογή αντλιών με σκοπό την εύκολη σε χρήση και παράλληλα ποιοτική οικιακή εφαρμογή. Η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Λέβητας συμπύκνωσης CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Πρωτοποριακός σχεδιασμός Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Κορυφαία τεχνολογία καύσης Θερμική άνεση με μέγιστη οικονομία A A C συμπαγής κατασκευή 700 mm 400

Διαβάστε περισσότερα

Alféa Evolution. Αντλία θερμότητας τύπου split αέρος νερού με θερμαντική απόδοση από 4,7 έως 15,5 kw

Alféa Evolution. Αντλία θερμότητας τύπου split αέρος νερού με θερμαντική απόδοση από 4,7 έως 15,5 kw Alféa Evolution Αντλία θερμότητας τύπου split αέρος νερού με θερμαντική απόδοση από 4,7 έως 15,5 kw αέρος-νερού μόνο για θέρμανση. COP έως και 4,25. Εξωτερική μονάδα DC Inverter που προσαρμόζει την απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

L 180/4 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

L 180/4 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 180/4 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 12.7.2012 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 622/2012 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 11ης Ιουλίου 2012 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 641/2009 όσον αφορά τις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος Η ενημέρωση η σας από τη Wilo. Σε αυτό το τεύχος: 1. Νέα ιστοσελίδα της Wilo. 3. Νέος κύκλος

Οκτώβριος Η ενημέρωση η σας από τη Wilo. Σε αυτό το τεύχος: 1. Νέα ιστοσελίδα της Wilo. 3. Νέος κύκλος Η ενημέρωση η σας από τη Wilo Οκτώβριος 2012 Σε αυτό το τεύχος: 1. Νέα ιστοσελίδα της Wilo 2. Οδηγία ErP 3. Νέος κύκλος τεχνικών σεμιναρίων www.wilo.grwilo - Η νέα ιστοσε λίδα της Wilo είναι γεγονός!!

Διαβάστε περισσότερα

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia 2018-2019 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Atlantia II + Αέρος - νερού Αντλία θερμότητας - Μονομπλόκ R410a Η μονομπλόκ αντλία θερμότητας αέρος-νερού της fluo αποτελεί την ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

EURECO (2000 2002) (2004)

EURECO (2000 2002) (2004) Ηµερίδα ΚΑΠΕ & ήµου Κερατέας «Τρόποι ενσωµάτωσης Ανανεώσιµων Πηγών και Εξοικονόµησης Ενέργειας σε τοπικό επίπεδο» 30 Ιουνίου 2010 Εξοικονόµησης Ηλεκτρικής Ενέργειας στον Οικιακό Τοµέα Αργυρώ Γιακουµή Φυσικός,

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Σειρά HERO Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Με τεχνολογία all DC inverter οι αντλίες θερμότητας της σειράς αυτής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θέρμανση ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού, με υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Οδηγία ErP & Κόστος χρήσης κυκλοφορητών θέρμανσης. Ξενοφών Δαμιανός, BEng, M.Sc. Energy Engineering

Ευρωπαϊκή Οδηγία ErP & Κόστος χρήσης κυκλοφορητών θέρμανσης. Ξενοφών Δαμιανός, BEng, M.Sc. Energy Engineering Ευρωπαϊκή Οδηγία ErP & Κόστος χρήσης κυκλοφορητών θέρμανσης Ξενοφών Δαμιανός, BEng, M.Sc. Energy Engineering Ποια είναι η βασική αιτία για τη δημιουργία της οδηγίας ErP (Ecodesign); Κλιματική αλλαγή Αύξηση

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Δροσισμός Τι είναι το σύστημα TriAqua? Εξαρτήματα συστήματος TriAqua Τεχνικές προδιαγραφές Εύρος Λειτουργίας Λειτουργία Ζεστού Νερού Χρήσης Οφέλη του συστήματος TriAqua Αντλία

Διαβάστε περισσότερα

Wilo IP-Z.. GR Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας

Wilo IP-Z.. GR Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας Wilo IP-Z.. GR Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας 1 Περιεχόμενα 1 Γενικά 4 1.1 Σκοπός χρήσης 4 1.2 Τεχνικά στοιχεία 4 2 Aσφάλεια 4 2.1 Χαρακτηριστικά των υποδείξεων στις οδηγίες λειτουργίας 4 2.2 Εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή σειράς: Wilo-Star-Z

Περιγραφή σειράς: Wilo-Star-Z Περιγραφή σειράς: -Star-Z Παρόμοιο με το σχήμα Σχεδιασμός Κυκλοφορητής υγρού ρότορα με βιδωτή σύνδεση Application Συστήματα κυκλοφορίας πόσιμου σε βιομηχανικές και κτηριακές εγκαταστάσεις. Ο παρών κυκλοφορητής

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΕΝΟΥ Μοντέλα : SG-150, SG-180, SG-210, SG-260

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΕΝΟΥ Μοντέλα : SG-150, SG-180, SG-210, SG-260 ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΕΝΟΥ Μοντέλα : SG-150, SG-180, SG-210, SG-260 Μεγαλύτερη απόδοση. Μικρότερη επιφάνεια κάλυψης. Χωρίς συντήρηση, χωρίς αντιψυκτικά Αντοχή µέχρι µείον 40 C. Δεξαµενή 2,5mm επισµαλτωµένη

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-HiDrainlift 3-35

Φύλλο στοιχείων: Wilo-HiDrainlift 3-35 Φύλλο στοιχείων: Wilo-HiDrainlift 3-35 Καμπύλη H/m 8 7 6 Wilo-HiDrainlift 3 Στοιχεία κινητήρα Σύνδεση ηλεκτρικού δικτύου 1~230 V, 50 Hz Κατανάλωση ισχύος P 1 0,4 kw 5 4 Ονομαστικό ρεύμα I N 1,7 A 3 2 1

Διαβάστε περισσότερα

Το μέλλον της εξοικονόμησης ενέργειας: Wilo-Stratos GIGA. Ο πρώτος ελαιολίπαντος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης. Φυλλάδιο προϊόντος.

Το μέλλον της εξοικονόμησης ενέργειας: Wilo-Stratos GIGA. Ο πρώτος ελαιολίπαντος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης. Φυλλάδιο προϊόντος. Το μέλλον της εξοικονόμησης ενέργειας: Wilo-Stratos GIGA. Ο πρώτος ελαιολίπαντος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης. Φυλλάδιο προϊόντος. Η αρχή της υψηλής απόδοσης. Η ενέργεια είναι πολύ αποδοτική όταν δεν καταναλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

e-sv Series Αισθητήρας προστασίας κατά της κίνησης εν Ξηρώ

e-sv Series Αισθητήρας προστασίας κατά της κίνησης εν Ξηρώ e-sv Series Αισθητήρας προστασίας κατά της κίνησης εν Ξηρώ Αισθητήρας ανίχνευσης παρουσίας νερού βασιμένος στην οπτο-ηλεκτρονική αρχή, συνεπώς μη επεμβατικός και χωρίς κινούμενα μέρη. Ο αισθητήρας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

1/5/2011. Συστήματα βρόχινου νερού. Αντληση Αποβλήτων Θέρμανση Ψύξη Κλιματισμός. Υδρευση Αρδευση. πηγή: WILO

1/5/2011. Συστήματα βρόχινου νερού. Αντληση Αποβλήτων Θέρμανση Ψύξη Κλιματισμός. Υδρευση Αρδευση. πηγή: WILO Στις θερμικές εγκαταστάσεις ( κυκλοφορητές) Στις εγκαταστάσεις κλιματισμού ( κυκλοφορητές) Στην ανακυκλοφορία του ζεστού νερού χρήσης (κυκλοφορητές ανακυκλοφορίας) Σε υδραυλικές εγκαταστάσεις ( πιεστικά

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα μποϊλερ. BSP σελίδα 2. Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης. BSP-SL σελίδα 3. BSP-W για αντλία θερμότητας σελίδα 4

Συστήματα μποϊλερ. BSP σελίδα 2. Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης. BSP-SL σελίδα 3. BSP-W για αντλία θερμότητας σελίδα 4 Συστήματα μποϊλερ Μποϊλερ θερμικής στρωμάτωσης BSP σελίδα 2 BSP-SL σελίδα 3 BSP-W για αντλία θερμότητας σελίδα 4 BSP-W-SL για αντλία θερμότητας σελίδα 5 Εξαρτήματα σελίδα 6 Μποϊλερ αποθήκευσης BSH σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας αυτής θα μπορείτε:

ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ. Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας αυτής θα μπορείτε: Ενότητα 2.6 Κεφάλαιο 2 ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΧΟΙ Μετά την ολοκλήρωση της ενότητας αυτής θα μπορείτε: Να αιτιολογείτε την αναγκαιότητα χρησιμοποίησης κάθε είδους αυτοματισμού. Να διακρίνετε

Διαβάστε περισσότερα

www.amagelou.gr Σελίδα 0

www.amagelou.gr Σελίδα 0 www.amagelou.gr Σελίδα 0 Δίοδη BOSS ¾ BOSS 1 BOSS 1¼ Κινητήρας Κορμός ¾ Κορμός 1 Κορμός 1¼ Δοκιμαστικός σταθμός για όλες τις βάνες 2 χρόνια εγγύηση Πιστοποίηση CE Διπλό συγχρονισμένο μοτέρ. Μακρύ εξερχόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Προϊόντα Προσθήκη στον Τιμοκατάλογο Ν. 102

Νέα Προϊόντα Προσθήκη στον Τιμοκατάλογο Ν. 102 Νέα Προϊόντα Προσθήκη στον Τιμοκατάλογο Ν. 102 EL 01 ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΝΟΥΛΑ EOLO 2530X316 Κάνουλα EOLΟ με ανοξείδωτη λαβή AISI 316, πλαστικοποιημένη με υποδοχή λαστιχοσωλήνα 2511B Κάνουλα

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες Συμπυκνωμάτων Πετρελαίου - NHC-Β

Λέβητες Συμπυκνωμάτων Πετρελαίου - NHC-Β Λέβητες Συμπυκνωμάτων Πετρελαίου - NHC-Β ΝHC 003-01 KDB-NHC 25B 24 1987 003-02 KDB-NHC 30B 28 2255 003-03 KDB-NHC 41B 37 2492 ΣΕΤ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ- ΝHC Κωδικός Μοντέλο Τιμή 003-99 FUEL SET OIL ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ 67

Διαβάστε περισσότερα

Wilo Info. Ιανουάριος 2013

Wilo Info. Ιανουάριος 2013 Wilo Info Ιανουάριος 2013 Σε αυτό το τεύχος: 1. 40 χρόνια Wilo Hellas 2. Αντικατάσταση S 40/70 με κυκλοφορητή υψηλής απόδοσης 3. Αντικατάσταση αντλιών & πιεστικών συγκροτημάτων με αντλίες MVI(E) 16 6 με

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Σχεδιασμός Μονάδα άντλησης ακαθάρτων υδάτων (υπέργεια εγκατάσταση) Εφαρμογές Μονάδα άντλησης λυμάτων για την αυτόματη αποστράγγιση ντους, νιπτήρων,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγία ErP Συμμόρφωση με τις Κοινοτικές ιατάξεις. Τι πρέπει να προσέξουμε;

Οδηγία ErP Συμμόρφωση με τις Κοινοτικές ιατάξεις. Τι πρέπει να προσέξουμε; Οδηγία ErP Συμμόρφωση με τις Κοινοτικές ιατάξεις Τι πρέπει να προσέξουμε; Ποια είναι η Ευρωπαϊκή Οδηγία ErP; Η Οδηγία ErP (ΕΕ) 622/2012 που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορά όλα τα προϊόντα που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Τεύχη όρων & προδιαγραφών για την ΑΡΙΘΜΟΣ MΕΛΕΤΗΣ 68 / 16-03-2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Το αντικείμενο της προμήθειας είναι : ένα (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200 Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Περιγραφή... 2 3. Εγκατάσταση συστήματος COMPACT... 2 4. Υδραυλική σύνδεση του ηλιακού συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Flow Box Solar 8010 με όργανο της WATTS

Παρουσίαση Flow Box Solar 8010 με όργανο της WATTS Έρευνα Research και ανάπτυξη Σιγουριά Development Συνδυασμός Safety έμπνευσης και ομαδικότητας Combined strength Προστασία Team-spirit Επικοινωνία Protection Αλληλεπίδραση Communication Έλεγχος Interaction

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες pellet. Ninfa. Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1

Λέβητες pellet. Ninfa. Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1 Λέβητες pellet Ninfa Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1 Λέβητας pellet Ninfa Πεδία εφαρμογής: Ζεστό Νερό Χρήσης Θέρμανση Χρήσεις: Μοντέλα με

Διαβάστε περισσότερα

International Marketing Division. Αντλία θερμότητας Explorer για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

International Marketing Division. Αντλία θερμότητας Explorer για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης International Marketing Division Αντλία θερμότητας Explorer για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης Αντλία θερμότητας με boiler 200 ή 270 lt για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης Made in France Αντλία θερμότητας για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ iseries ΤΗΣ ARGO με ανάκτηση θερμότητας

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ iseries ΤΗΣ ARGO με ανάκτηση θερμότητας ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ iseries ΤΗΣ ARGO με ανάκτηση θερμότητας Το σύστημα iseries είναι ένα πλήρες συνδυαστικό inverter σύστημα, αποτελούμενο από 1 εξωτερική και 1 ή περισσότερες εσωτερικές μονάδες Παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

newsletter03 Φεβρουάριος 2013

newsletter03 Φεβρουάριος 2013 newsletter03 Φεβρουάριος 2013 inside this issue 01. Νέο λογότυπο. Ανανεωμένη εμφάνιση. Δυνατή υπόσχεση. (Σελ. 2) 02. 40 χρόνια Wilo Hellas Η Wilo Hellas έγινε 40 χρονών. (Σελ.3) 03. Ευρωπαϊκή Οδηγία ErP

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain MTS 40/31 (3~400 V)

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain MTS 40/31 (3~400 V) Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain MTS 40/31 (3~400 V) Καμπύλη Wilo-Drain MTS 40-50 Hz - 2900 1/min Συγκρότημα Μέγιστο ύψος άντλησης H max 31 m Μέγιστη ποσότητα άντλησης Q max 14 m 3 /h Βέλτιστο μανομετρικό ύψος

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα SIMPLEX Μάιος 2009. Σύνδεση Κωδικός Αξία ιακόπτης αρθρωτός µονοσωληνιου ½ 10026 21,00 ½ ¾

Προϊόντα SIMPLEX Μάιος 2009. Σύνδεση Κωδικός Αξία ιακόπτης αρθρωτός µονοσωληνιου ½ 10026 21,00 ½ ¾ ½ ¾ Προϊόντα SIMPLEX Σύνδεση Κωδικός Αξία ιακόπτης αρθρωτός µονοσωληνιου ½ 10026 21,00 ¾ 10027 23,62 ιακόπτης αρθρωτός δισωληνίου ½ 12001 16,19 ¾ 12002 18,43 ιακόπτης ίσιος µονοσωληνιου ½ 10001 18,47 ¾

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Yutaki S80 Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 o C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 o C. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Συνέδριο Ιδιοκτητών Ακινήτων στην Πάτρα

Συνέδριο Ιδιοκτητών Ακινήτων στην Πάτρα Συνέδριο Ιδιοκτητών Ακινήτων στην Πάτρα Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 Ξενοδοχείο Αστήρ, Πάτρα Τρόποι και μέθοδοι οικονομικής θέρμανσης κλιματισμού των κτιρίων Απόστολος Ευθυμιάδης Ενεργειακός Σύμβουλος ΠΟΜΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Λύκειο Ναυπάκτου Έτος: Τμήμα: Α 5 Ομάδα 3 : Σίνης Γιάννης, Τσιλιγιάννη Δήμητρα, Τύπα Ιωάννα, Χριστοφορίδη Αλεξάνδρα, Φράγκος Γιώργος

1 ο Λύκειο Ναυπάκτου Έτος: Τμήμα: Α 5 Ομάδα 3 : Σίνης Γιάννης, Τσιλιγιάννη Δήμητρα, Τύπα Ιωάννα, Χριστοφορίδη Αλεξάνδρα, Φράγκος Γιώργος 1 ο Λύκειο Ναυπάκτου Έτος: 2017-2018 Τμήμα: Α 5 Ομάδα 3 : Σίνης Γιάννης, Τσιλιγιάννη Δήμητρα, Τύπα Ιωάννα, Χριστοφορίδη Αλεξάνδρα, Φράγκος Γιώργος Θέμα : Εξοικονόμηση ενέργειας σε διάφορους τομείς της

Διαβάστε περισσότερα

Παθητικό Κτίριο. Passive House

Παθητικό Κτίριο. Passive House Παθητικό Κτίριο Passive House Το Παθητικό Κτίριο (Passiv Haus στα γερμανικά και Passive House στα αγγλικά) είναι ένα πρότυπο κτιρίου, ένα υπολογιστικό μοντέλο που βασίζεται αποκλειστικά στις αρχές βιοκλιματικού

Διαβάστε περισσότερα

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Νέα Μοντέλα Τοίχου! E2VI Eτοιμοπαράδοτα 10/04 Eτοιμοπαράδοτα Β2VΙ ++ Hμικεντρικές Μονάδες Ντουλάπες εμφανούς τύπου ON/OFF & Όλα τα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο οίκος Sime, αναλογιζόμενος τα ενεργειακά προβλήματα και τη ζήτηση χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προσφέρει στην αγορά και λέβητες βιομάζας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

VITOSET. Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2010. Δοχεία διαστολής και μειωτές πίεσης. Περιγραφή Κωδικός Τιμή

VITOSET. Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2010. Δοχεία διαστολής και μειωτές πίεσης. Περιγραφή Κωδικός Τιμή Δοχεία διαστολής και μειωτές πίεσης Περιγραφή Κωδικός Τιμή Δοχεία διαστολής για κλειστά συστήματα θέρμανσης και ψύξης με πίεση λειτουργίας 3 bar και χρώμα ασημί (VIESSMANN): - N 25 με χωρητικότητα 25 lt,

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-MultiCargo HMC

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-MultiCargo HMC Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-MultiCargo HMC Είδος κατασκευής Εγκατάσταση παροχής νερού με αυτοαναρρόφηση Χρήση Τροφοδοσία νερού Άρδευση με καταιονισμό Άρδευση κανονική και ελεγχόμενης διάχυσης

Διαβάστε περισσότερα

Υδραυλικές συνδέσεις VERA HE

Υδραυλικές συνδέσεις VERA HE Vera he αποδοση και ευελιξια Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η σειρά λεβήτων Vera HE είναι η νέα γκάμα επίτοιχων λεβήτων συμπυκνωμάτων με προανάμειξη, οι οποίοι ταιριάζουν για όλους τους τύπους εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεραιότητα στην Υψηλή Απόδοση!

Προτεραιότητα στην Υψηλή Απόδοση! Ecodesign Directive Magazine of Wilo 2011/2012 High Efficiency Προτεραιότητα στην Υψηλή Απόδοση! Εφαρμογή του πρώτου Κανονισμού της ΕΕ με απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης για αντλίες Ελαιολίπαντες αντλίες:

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Ένα σπίτι όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν ομαλά προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους ενοίκους του. Οι "παραδοσιακές" οικιακές συσκευές απαλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Visio ΣΟΜΠΑ PELLET. NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης.

Visio ΣΟΜΠΑ PELLET. NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης. Visio ΣΟΜΠΑ PELLET NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης www.caminodesign.gr Visio ΣΟΜΠΑ PELLET 24 kw ΣΟΜΠΑ - ΛΕΒΗΤΑΣ PELLETS ΓΙΑ ΣΥΝ ΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σόµπα εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

newsletter01 Απρίλιος 2012

newsletter01 Απρίλιος 2012 newsletter01 Απρίλιος 2012 inside this issue 01. editorial Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν τόσο γρήγορα, η υπεύθυνη και περιεκτική ενημέρωση είναι αναγκαία... (Σελ. 2) 02. Ο καθοριστικός παράγοντας είναι

Διαβάστε περισσότερα