ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΟ. Lowara Ecocirc ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΡΟΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΟΝΑ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΟ. Lowara Ecocirc ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΡΟΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΟΝΑ."

Transcript

1 ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ErP ready 2015 Η υψηλή απόδοση του μέλλοντος, διαθέσιμη σήμερα: οι νέοι κυκλοφορητές Ecocirc καλύπτουν πλήρως την οδηγία ErP η οποία θα ισχύει από το Lowara Ecocirc ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΡΟΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΟΝΑ

2 Προσιτή οικονομία! Περίπου το 10-15% της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος σε μια κατοικία προέρχεται από τους κυκλοφορητές της κεντρικής θέρμανσης οι περισσότεροι των οποίων είναι τριών ταχυτήτων - σταθερών στροφών. Η νέα οδηγία της ΕΕ ErP CE 641/2009, η οποία θα εφαρμοστεί από 1/1/2013 θα εισάγει έναν νέο οικολογικό σχεδιασμό, στοχεύοντας στην σημαντική μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας. Αυτές οι αυστηρές προδιαγραφές θα ενισχυθούν επιπλέον το Έως σήμερα υπήρχε μόνο η επιλογή μεταξύ ενός φθηνού κυκλοφορητή υψηλής κατανάλωσης ενέργειας και ενός ακριβού χαμηλής κατανάλωσης. Ο νέος κυκλοφορητής Lowara Ecocirc από τη Xylem, προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό των δύο αυτών επιλογών: ένας σύγχρονος κυκλοφορητής, υψηλής απόδοσης, ηλεκτρονικά ελεγχόμενος, χαμηλού κόστους, ο οποίος αποσβένει την αξία του πολύ σύντομα μετά την εγκατάσταση. Η τεχνολογία υψηλής απόδοσης επιτεύχθηκε με την καινοτομία του κινητήρα με σφαιρικό ρότορα. Χωρίς συμβιβασμούς στην υψηλή αποδοτικότητα και σε αυτό που πραγματικά πρέπει να προσφέρει ένας κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης: να ανακυκλοφορεί το νερό αποδοτικά! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. ErP ready 2015 Η υψηλή απόδοση του μέλλοντος, διαθέσιμη σήμερα: οι νέοι κυκλοφορητές Ecocirc καλύπτουν πλήρως την οδηγία ErP η οποία θα ισχύει από το Μια ξεκάθαρη προσέγγιση για την καλύτερη ισσοροπία μεταξύ κόστους και απόδοσης, χωρίς υπερβολές με επιπλέον ακριβά χαρακτηριστικά. Επικεντρωθήκαμε βασικά, στην αξιόπιστη υψηλή απόδοση και το μέγιστο κέρδος μέ ταχύτατη απόσβεση. Αυτά τα βασικά είναι και ο λόγος που ονομάσαμε αυτό το προϊόν Ecocirc. Ο κυκλοφορητής αυτός ήδη καλύπτει τις απαιτήσεις της οδηγίας ErP του Οι κυκλοφορητές υψηλής απόδοσης δεν είναι κάτι νέο για εμάς: από το 2009 είμαστε ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά εργοστάσια παραγωγής κυκλοφορητών υψηλής απόδοσης, όπου η υψηλή απόδοση θεωρείται δεδομένη.

3 Τα κρυφά κόστη της ενεργειακής κατανάλωσης μετατρέπονται σε ένα θαύμα εξοικονόμησης! Παλαιοί κυκλοφορητές τριών ταχυτήτων Ηλεκτρικός φούρνος kwh 445 kwh 100 έως 150 ευρώ κόστος ηλεκτρικής κατανάλωσης - κάθε χρόνο! 85 / έτος Καταψύκτης 415 kwh 79 / έτος Ψυγείο 330 kwh 63 / έτος Στεγνωτήριο ρούχων Πλυντήριο πιάτων Πλυντήριο ρούχων Νέος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης 325 kwh 245 kwh 200 kwh kwh 47 / έτος 38 / έτος 62 / έτος μόνο / έτος Εξοικονόμηση κατά μέσο όρο ανά κατοικία 70 έως 140 ευρώ εξοικονόμηση ετησίως!* Ένα ξεκάθαρο μήνυμα για όλους τους υδραυλικούς και εγκαταστάτες Τα τελευταία χρόνια, οι κυκλοφορητές κεντρικής θέρμανσης έχουν κάνει τεράστια τεχνολογικά άλματα. Η νέα σειρά κυκλοφορητών υψηλής απόδοσης Lowara Ecocirc απο τη Xylem, εξοικονομούν έως και 90% στο κόστος της ηλεκτρικής κατανάλωσης σε σχέση με τους συμβατικούς κυκλοφορητές. Ανάλογα με το κόστος υλικών και εγκατάστασης αποσβένονται εντός 2~3 ετών - καλά νέα για τους ιδιοκτήτες κατοικιών. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα για όλους τους υδραυλικούς και εγκαταστάτες: ακόμα και αν ένας παλαιός κυκλοφορητής λειτουργεί κανονικά, συμφέρει να αντικατασταθεί με έναν νέο υψηλής απόδοσης. Σε κάθε σπίτι, σε κάθε εγκατάσταση. Δυνατότητες νέων πωλήσεων για τους επαγγελματίες, μεγάλη και μακροχρόνια εξοικονόμηση για τους ιδιοκτήτες. Αυτό σημαίνει στοχεύουμε στα βασικά. Αυτό σημαίνει Lowara Ecocirc. *Κάθε κατοικία και κάθε εγκατάσταση θέρμανσης διαφέρει. Τα ανωτέρω δεδομένα αφορούν μια τυπική κατοικία τριών ατόμων στην Γερμανία, κόστος ηλεκτρικού ρεύματος 20λεπτά / kwh, σύμφωνα με μετρήσεις του ανεξάρτητου ινστιτούτου Stiftung Warentest δημ. 9/2007, σελίδα 76ff.

4 Πως μπορεί να βελτιωθεί η απόδοση; Η απάντηση είναι απλή: με τον μοναδικό σχεδιασμό κινητήρα σφαιρικού ρότορα! Οι καλύτερες ιδέες είναι πάντα οι πιο απλές. Εντυπωσιακά απλές όσο και ο σχεδιασμός του σφαιρικού ρότορα χωρίς άξονα. Χρησιμοποιώντας μόνο ένα αυτοευθυγραμμιζόμενο κουζινέτο, καταργεί την ανάγκη χρήσης άξονα. Ο σχεδιασμός αυτός μειώνει τα μέρη του κυκλοφορητή προσφέροντας ταυτόχρονα πολλά τεχνικά πλεονεκτήματα. Αλλά το σημαντικότερο είναι το εξής: ErP ready 2015 Η υψηλή απόδοση του μέλλοντος, διαθέσιμη σήμερα: οι νέοι κυκλοφορητές Ecocirc καλύπτουν πλήρως την οδηγία ErP η οποία θα ισχύει από το Συνδυάζοντας τον σφαιρικό ρότορα με τη συγχρονη τεχνολογία των κινητήρων υψηλής απόδοσης ECM (Κινητήρες Ηλεκτρονικής Μεταγωγής), ο χρόνος απόσβεσης είναι πολύ μικρός και κατα συνέπεια, η βελτίωση της απόδοσης είναι πλέον προσιτή. Βελτιωμένη σχεδίαση του υδραυλικού μέρους σημαίνει βελτιωμένη απόδοση. Τελευταίας τεχνολογίας προσωμειώσεις έχουν βελτιώσει επιπλέον το σώμα και το πτερύγιο του κυκλοφορητή. Η επένδυση του χυτοσιδηρού σώματος του κυκλοφορητή με επεξεργασία καταφόρησης εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στην οξείδωση. Επιπλέον, διατίθενται θερμομονωτικά κελύφη για όλα τα μοντέλα.

5 νέος Λειτουργία χωρίς κολλήματα κάτω από τις σκληρότερες συνθήκες: η επαναστατική και πατενταρισμένη τεχνολογία Anti-Block της Xylem! Ο σφαιρικός ρότορας. Το ζεύγος ρότορα και πτερυγίου, σε συνδυασμό με τεχνολογία κίνησης μέσω μόνιμων μαγνητών, είναι το μόνο κινούμενο μέρος του κυκλοφορητή. Οι κυκλοφορητές σφαιρικού ρότορα δεν έχουν άξονα και συνεπώς λειτουργούν αθόρυβα σε όλη την διάρκεια της ζωής τους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μπλοκάρισμα του ρότορα, το λογισμικό κινεί και δονεί τον ρότορα προσπαθώντας να επιτύχει την απεμπλοκή του. Η επαναστατική τεχνολογία Anti-Block είναι εύκολα ορατή. Στις παλαιότερες εκδόσεις το κεραμικό κουζινέτο ήταν εμφανές, τώρα είναι πλέον τοποθετημένο στο κέντρο του ρότορα. Ο νέος σχεδιασμός διαχωρίζει τον θάλαμο του μαγνήτη από την ροή των αλάτων και της λάσπης που υπάρχουν στο υγρό ανακυκλοφορίας και μπορεί να συσσωρευθούν στα τμήματα του μαγνήτη με αποτέλεσμα να τον μπλοκάρουν και να τον καταστρέψουν. Η νέα μας τεχνολογία Anti-Block διαχωρίζει πλήρως την ροή του υγρού από τα μέρη του μαγνήτη. Η πιθανότητα μπλοκαρίσματος σε παλαιά συστήματα, ακόμη και ανοιχτού κυκλώματος, είναι σχεδόν μηδενική με το σχεδιασμό του κυκλοφορητή μας. Η κύρια ροή του αντλούμενου υγρού (μπλέ) και με τα άλατα και ή / και λάσπη (κόκκινο) κυκλοφορούν εκτός της περιοχής επιρροής του μόνιμου μαγνήτη. Η ροή που απαιτείται για την λίπανση και την ψύξη του κουζινέτου, είναι διαχωρισμένη από την κύρια ροή που περιλαμβάνει άλατα και λάσπη. Αυτόματη εξαέρωση Ο κυκλοφορητής εκκινεί στην λειτουργία αυτόματης εξαέρωσης. Εύκολος στην χρήση: Επιλογή λειτουργίας 2 σε 1: - Χειροκίνητος, σταθερής ταχύτητας (λευκό LED) - Αυτόματος με διαφορική πίεση (μπλέ LED). Εύκολη πρόσβαση Ο δακτύλιος σύνδεσης του κινητήρα με το σώμα, επιτρέπει στον κινητήρα να περιστρέφεται 360ο. Με αυτόν τον τρόπο η θέση της ηλεκτρικής σύνδεσης αλλά και του επιλογέα ταχυτήτων προσαρμόζεται πολύ εύκολα. Εξαιρετικά εύκολη ηλεκτρική σύνδεση με προσυναρμολογημένο καλώδιο παροχής μήκους 2 μέτρων. Βελτιστοποιημένη λειτουργία κινητήρα Διπλή περιέληξη σε συνδυασμό με μικροεπεξεργαστή 32 Bit καθιστούν τον Ecocirc περισσότερο αποδοτικό. Η ενσωματωμένη προστασία υπερθέρμανσης μπορεί αυτόματα να μειώσει την ταχύτητα του κυκλοφορητή ή ακόμα και να τον σταματήσει, επανεκκινώντας τον αργότερα, ώστε να προστατεύσει τα ηλεκτρονικά και το κουζινέτο από λειτουργία εν ξηρώ.

6 Τύποι κυκλοφορητών Κυκλοφορητές Lowara Ecocirc, υψηλής απόδοσης για εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης με κινητήρες μόνιμων μαγνητών, τεχνολογίας ECM, με σφαιρικό ρότορα για εφαρμογές όπως θέρμανση με καλοριφέρ (μονοσωλήνιο ή δισωλήνιο), ενδοδαπέδια και επιδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία boiler, ηλιακοί σταθμοί και ανάλογες εφαρμογές. Σφαιρικός ρότορας χωρίς άξονα ο οποίος δεν απαιτεί συντήρηση. Τεχνολογία Anti-Block για αντοχή στα άλατα, επιλογή λειτουργίας (χειροκίνητα και αυτόματα), προστασία του σώματος μέσω καταφόρησης, LED λυχνία λειτουργίας, 2 μέτρα προσυναρμολογημένο καλώδιο ηλεκτρικής παροχής. Τύπος Κωδικός Έκδοση Απόσταση στομίων (mm) Στόμια Ρακόρ σύνδεσης EEI Επιλογές ελέγχου Αντοχή στα άλατα Σώμα κυκλοφορητή Ecocirc 25-4/ G 1 1/2'' 1'' 0, Ecocirc 32-4/ G 2'' 1 1/4'' 0,21 Ecocirc 15-4/ μέτρα G 1'' 1/2'' 0,22 Ecocirc 20-4/ G 1 1/4'' 3/4'' 0,21 Ecocirc 25-4/ G 1 1/2'' 1'' 0,21 - Χειροκίνητη ρύθμιση - Αυτόματη ρύθμιση διαφορικής πίεσης. Τεχνολογία Anti-Block Σώμα με επεξεργασία καταφόρησης Ecocirc 25-6/ G 1 1/2'' 1'' 0, Ecocirc 32-6/ G 2'' 1 1/4'' 0,23 Ecocirc 15-6/ μέτρα G 1'' 1/2'' 0,26* Ecocirc 20-6/ G 1 1/4'' 3/4'' 0,23 Ecocirc 25-6/ G 1 1/2'' 1'' 0,23 - Χειροκίνητη ρύθμιση - Αυτόματη ρύθμιση διαφορικής πίεσης. Τεχνολογία Anti-Block Σώμα με επεξεργασία καταφόρησης *ErP ready 2013 Τεχνικά στοιχεία Σφαιρικός Κινητήρας μόνιμων μαγνητών, τεχνολογίας ECM, με σφαιρικό ρότορα Μέγιστη πίεση λειτουργίας 10 bar Τάση τροφοδοσίας Volt, 50 / 60 Hertz κατανάλωση ρεύματος Τύπος Ecocirc xx-4: 4-23 Watt Τύπος Ecocirc xx-6: 4-42 Watt Αποδεκτά υγρά Νερό θέρμανσης κατά VDI 2035, διάλυμα νερού γλυκόλης* Τεχνολογία Anti-Block για αποφυγή εμπλοκών Θερμοκρασία από -10 C** to +110 C Προστασία κινητήρα IP 44 Κλάση μονώσεως F Ορισμός ονοματολογίας DN Μανομετρικό σε μέτρα Ecocirc 25-4 / 180 Τύπος Μήκος (σε mm) *οι αποδόσεις για διάλυμα γλυκόλης άνω του 20% είναι διαφορετικές. **αποφύγετε τις καταστάσεις συγκέντρωσης πάγου ή υγρασίας.

7 Καμπύλες λειτουργίας Q (m) 6 5 Ecocirc xx Ecocirc xx ,5 1 1,5 2 2,5 3,0 3,5 Χειροκίνητος, σταθερής ταχύτητας (λευκό LED) Αυτόματος με διαφορική πίεση (μπλέ LED) 0 0 0,5 1 1,5 2 2,5 3,0 3,5 H (m 3 ) Διαστάσεις B B C D E A Τύποι A σε mm B σε inch C σε mm D σε mm E σε mm 25-xx/ G 1 1/ xx/ G xx/ G xx/ G 1 1/ xx/ G 1 1/ Οδηγός αντικατάστασης Απόσταση στομίων Απόσταση στομίων Έκδοση 4m 6m 4m 6m Έκδοση 4m 6m 4m 6m Lowara Τύποι κατασκευής Grundfos Νέος τύπος Παλαιός τύπος υψηλής απόδοσης Απλός κινητήρας Κινητήρας Υψηλής Απόδοσης Ecocirc 25-4/180 EA, EA+, EV, or EV /180 UPS, UPE, Alpha or Alpha Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 32-4/180 EA, EA+, EV, or EV /180 UPS, UPE, Alpha or Alpha Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 25-6/180 EA, EA+, EV, or EV /180 UPS, UPE, Alpha or Alpha Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 32-6/180 EA, EA+, EV, or EV /180 UPS, UPE, Alpha or Alpha Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 15-4/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS, UPE, Alpha or Alpha /130 Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 25-4/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS, UPE, Alpha or Alpha /130 Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 20-4/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS 20-40/130 - Ecocirc 15-6/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS, UPE, Alpha or Alpha /130 Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L /130 Ecocirc 25-6/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS, UPE, Alpha or Alpha /130 Alpha pro, Alpha 2 or Alpha 2L Ecocirc 20-6/130 EA, EA+, EV, or EV /130 UPS 20-60/130 - Lowara Τύποι κατασκευής Wilo Νέος τύπος Παλαιός τύπος υψηλής απόδοσης Απλός κινητήρας Κινητήρας Υψηλής Απόδοσης Ecocirc 25-4/180 EA, EA+, EV, or EV /180 Star RS, Star E...25/4 Stratos Eco, Pico, Yonos...25/1-4 Ecocirc 32-4/180 EA, EA+, EV, or EV /180 Star RS, Star E...30/4 Stratos Eco, Pico, Yonos...30/1-4 Ecocirc 25-6/180 EA, EA+, EV, or EV /180 Star RS, Star E...25/6 Stratos Eco, Pico, Yonos...25/1-6 Ecocirc 32-6/180 EA, EA+, EV, or EV /180 Star RS, Star E...30/6 Stratos Eco, Pico, Yonos...30/1-6 Ecocirc 15-4/130 EA, EA+, EV, or EV /130 Star RS, Star E...15/4-130 Ecocirc 25-4/130 EA, EA+, EV, or EV /130 Star RS, Star E...25/4-130 Stratos Eco, Pico, Yonos...25/ Ecocirc 15-6/130 EA, EA+, EV, or EV /130 Star RS, Star E...15/6-130 Ecocirc 25-6/130 EA, EA+, EV, or EV /130 Star RS, Star E...25/6-130 Stratos Eco, Pico, Yonos...25/ Περισσότερα στον on-line οδηγό μας στο

8 Xylem zīləm 1) Ο ιστός των φυτών που μεταφέρει το νερό απο τις ρίζες προς τα φύλλα. 2) Διεθνής εταιρεία ηγετικού ρόλου στις τεχνολογίες νερού. Είμαστε 12,500 άνθρωποι ενωμένοι κάτω απο έναν κοινό σκοπό: τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για την κάλυψη των παγκόσμιων αναγκών σε σχέση με το νερό. Κύρια εργασία μας είναι η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που θα βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιούμε, θα διατηρούμε και θα επαναχρησιμοποιούμε το νερό στο μέλλον. Μεταφέρουμε, επεξεργαζόμαστε, αναλύουμε και επιστρέφουμε το νερό στο περιβάλλον. Βοηθούμε επίσης τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το νερό αποτελεσματικά σε σπίτια, κτίρια, βιομηχανίες και αγροκτήματα. Σε περισσότερες απο 150 χώρες, έχουμε ισχυρές και μακρόχρονες συνεργασίες με πελάτες που γνωρίζουν τον ισχυρό συνδυασμό προϊόντων, εμπειρίας και καινοτομίας που μπορούμε να προσφέρουμε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της Xylem, επισκεφθείτε το ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. Γλαύκου 83Α Πάτρα Lowara Unipersonale Srl Via Dott. Lombardi, Montecchio Maggiore (VI), Italy Phone: Fax: Web: Art. Nr G Version Στοιχεία επικοινωνίας για την περιοχή σας

Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος Wilo-Yonos PICO.

Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος Wilo-Yonos PICO. Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος. Έντυπο προϊόντος. APPLIES TO EUROPEAN DIRECTIVE FOR ENERGY RELATED PRODUCTS Το 2013 θα εφαρμοστεί η κοινοτική οδηγία ErP. Αυτή αποτελεί ήδη το νέο πρότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορητές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Υδρολίπαντοι κυκλοφορητές και αξεσουάρ. Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, νερό οικιακής χρήσης

Κυκλοφορητές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Υδρολίπαντοι κυκλοφορητές και αξεσουάρ. Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, νερό οικιακής χρήσης Κυκλοφορητές Υδρολίπαντοι κυκλοφορητές και αξεσουάρ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Θέρμανση, κλιματισμός, ηλιακά, νερό οικιακής χρήσης Η alm παράγει κυκλοφορητές θέρμανσης υψηλών αποδόσεων Η alm συνεισφέρει στη διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

8 Ερωτήματα για την Οδηγία ErP και πώς η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί από 8 απαντήσεις.

8 Ερωτήματα για την Οδηγία ErP και πώς η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί από 8 απαντήσεις. 8 8 Ερωτήματα για την Οδηγία ErP και πώς η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί από 8 απαντήσεις. Η Οδηγία ErP για επιχειρήσεις θέρμανσης/κλιματισμού, μελετητές κτιριακών συστημάτων και για εξειδικευμένους τεχνικούς

Διαβάστε περισσότερα

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ νεση όλα-σε-ένα για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Βιώσιμες ενεργειακές λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Καλωσορίσατε στη Bosch. Για πάνω από εκατό χρόνια το όνοµα της Bosch αντιπροσωπεύει την κορυφαία τεχνολογία και

Διαβάστε περισσότερα

επιχείρηση σας είναι ζήτημα δικό μας ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ VRV ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

επιχείρηση σας είναι ζήτημα δικό μας ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ VRV ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ επιχείρηση σας είναι δικό μας ζήτημα ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ VRV ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Οφέλη για τους ιδιοκτήτες κτιρίων Με την ειδική τεχνολογία inverter της Daikin και τη μεταβλητή θερμοκρασία ψυκτικού μέσου,

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή αυτόνομων συσκευών

Συλλογή αυτόνομων συσκευών Συλλογή αυτόνομων συσκευών Καλωσορίσατε στον κόσμο των αυτόνομων συσκευών Beko, όπου η λειτουργικότητα και η απόδοση συνδυάζονται σε πλήρη αρμονία. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην οποία μπορείτε να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Μ. ΕΠΕ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Μ. ΕΠΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Μ. ΕΠΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σελίδα 1-13 Σελιδες 2-6 Σελίδα 11 Σελίδα 12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΑΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΟΧΕΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση

Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση Είμαστε ικανοποιημένοι, μόν Νέος στόχος της Reflex είναι να υποστηρίζει τους πελάτες της με ολοκληρωμένες λύσεις. Ό,τι κι αν σκέφτεστε να κάνετε σε μία εγκατάσταση,

Διαβάστε περισσότερα

Τα κείµενα πάρθηκαν από το site της Greenpeace (www.greenpeace.org/greece) Φωτοβολταϊκά

Τα κείµενα πάρθηκαν από το site της Greenpeace (www.greenpeace.org/greece) Φωτοβολταϊκά Τα κείµενα πάρθηκαν από το site της Greenpeace (www.greenpeace.org/greece) και τα ενοποίησε σε pdf format Φωτοβολταϊκά Όταν τα φωτοβολταϊκά εκτεθούν στην ηλιακή ακτινοβολία µετατρέπουν ένα 5-17% της ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV!

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Intelligent Ιούνιος 2011 Energy Έξυπνες και αποδοτικές λύσεις διαχείρισης ενέργειας από την παραγωγή έως την τελική διανομή Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τρέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ από την ERGON Το APOLYTON, η νέα καινοτομία της ERGON, είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μπορεί και μειώνει τα έξοδα θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης στο απόλυτο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 Το γραφείο μας μελετά και κατασκευάζει εγκαταστάσεις θέρμανσης και κλιματισμού με ιδιαίτερη έμφαση σε ποιοτικές, αξιόπιστες, δοκιμασμένες και αξιόπιστες προτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ένας πρακτικός οδηγός

Ένας πρακτικός οδηγός Ένας πρακτικός οδηγός Σεπτέμβριος 2007 ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Γιατί να στραφώ στην ηλιακή ενέργεια; Για να καλύψετε δύο τουλάχιστον ανάγκες. Την ανάγκη σε ενέργεια και την ανάγκη να

Διαβάστε περισσότερα

Ένας πρακτικός τεχνικός οδηγός

Ένας πρακτικός τεχνικός οδηγός Ένας πρακτικός τεχνικός οδηγός Ιανουάριος 2011 Λ. Βουλιαγμένης 224 & Αγίου Δημητρίου, 173 43 Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210 9577470 info@helapco.gr, www.helapco.gr Βασικές τεχνικές πληροφορίες για τα φωτοβολταϊκά

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή & Επεξεργασία Πεπιεσμένου αέρα

Παραγωγή & Επεξεργασία Πεπιεσμένου αέρα ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS Παραγωγή & Επεξεργασία Πεπιεσμένου αέρα COMPRESSED AIR 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εμβολοφόροι Αεροσυμπιεστές Για Ερασιτεχνική Και Επαγγελματική Χρήση Μη Λιπαινόμενοι Εμβολοφόροι Αεροσυμπιεστές Βιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

MANUAL ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ BIOMAX

MANUAL ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ BIOMAX 1. Σηµαντικές Προειδοποιήσεις MANUAL ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ BIOMAX ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Μετά την αφαίρεση της συσκευασίας να γίνεται πάντα έλεγχος για την πληρότητα της παράδοσης, ενώ σε περίπτωση ελαττωµάτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 687 Πορσελάνη - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση χώρου Πολύ συχνά ο διαθέσιμος χώρος είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του προιόντος. Ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 15: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 15: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ 170 ΕΝΟΤΗΤΑ 15: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΧΟΙ: Με τη συμπλήρωση της ύλης της ενότητας αυτής ο μαθητής θα πρέπει να: 1. Κατανοεί και εξηγεί τη σημασία και τη σπουδαιότητα της επινόησης, της

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΥ 445 /681 Εισαγωγή στη Διεσπαρμένη Παραγωγή

ΗΜΥ 445 /681 Εισαγωγή στη Διεσπαρμένη Παραγωγή ΗΜΥ 445 /681 Εισαγωγή στη Διεσπαρμένη Παραγωγή 1 Ορισμός Διεσπαρμένης Παραγωγής Η διεσπαρμένη παραγωγή ορίζεται ως η παραγωγή ενέργειας μικρής κλίμακας, με τιμές που κατά κανόνα κυμαίνονται από 1kW μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Οικιακών Εφαρμογών

Κατάλογος Οικιακών Εφαρμογών Κατάλογος Οικιακών Εφαρμογών 14 www.daikin.gr Περιεχόμενα Η Ιστορία της Daikin Η Ιστορία της Daikin Τεχνολογία Streaer Τεχνολογία Inverter Ururu Sarara Online Controller Daikin & Περιβάλλον Eco Design

Διαβάστε περισσότερα

Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον

Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον Ενεργειακά αποδοτικές λύσεις φωτισμού 2 Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον Με τον νέο φωτισμό βοήθησα στη μείωση των εξόδων και στην προστασία του περιβάλλοντος. Τοποθετώντας

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία;

Τι είναι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία; ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Τι είναι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία; Ορισμοί και πηγές Τα ηλεκτρικά πεδία δημιουργούνται από διαφορές της τάσης: όσο μεγαλύτερη είναι η τάση, τόσο ισχυρότερο είναι το πεδίο που δημιουργείται.

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

Α.Τ.Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Τ.Ε.Ι ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝ ΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ. ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ: ΣΥΓΛΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΟΠΤΕΥΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργητικά ηλιακά συστήματα με την εμπειρία της ALTEREN Α.Ε. Οδηγός εφαρμογής ενεργητικών ηλιακών συστημάτων

Ενεργητικά ηλιακά συστήματα με την εμπειρία της ALTEREN Α.Ε. Οδηγός εφαρμογής ενεργητικών ηλιακών συστημάτων Ενεργητικά ηλιακά συστήματα με την εμπειρία της ALTEREN Α.Ε. Οδηγός εφαρμογής ενεργητικών ηλιακών συστημάτων 1 ΓΕΝΙΚΑ Η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Οι πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή // ΝΕO: Σύστημα DOBO και βοηθητικό σύστημα Docking από τη Hörmann Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή 2 Η τεχνογνωσία του ειδικού 4-5

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΔΡΟΨΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 61WG. 20-100 kw

ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΔΡΟΨΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 61WG. 20-100 kw ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΔΡΟΨΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ 61WG 20-100 kw ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CARRIER ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΗΣ CARRIER ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Βέλτιστη διαχείριση εναλλακτικών πηγών ενέργειας για την ενεργειακά αποδοτικότερη λειτουργία σταθμών βάσης

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Βέλτιστη διαχείριση εναλλακτικών πηγών ενέργειας για την ενεργειακά αποδοτικότερη λειτουργία σταθμών βάσης Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων. Πανεπιστήμιο Πειραιώς ΠMΣ Τεχνοοικονομική Διοίκηση Ψηφιακών Συστημάτων ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Επιβλέπων : Επίκουρος Καθηγητής Ρούσκας Άγγελος Βέλτιστη διαχείριση εναλλακτικών πηγών

Διαβάστε περισσότερα

ψυκτικά τα Θάλαμοι (ψυγεία καταψύκτες) Πάγκοι εργασίας (ψυγεία καταψύκτες)

ψυκτικά τα Θάλαμοι (ψυγεία καταψύκτες) Πάγκοι εργασίας (ψυγεία καταψύκτες) Ψυκτικά Συστήματα Το Σύστημα Ο χώρος της μαζικής εστίασης και του catering έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά χάρη στα συστήματα μηχανημάτων της ZANUSSI Professional. Κάθε ειδικός του χώρου γνωρίζει ότι αυτά

Διαβάστε περισσότερα