ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ."

Transcript

1 COCO-MAT Sleep

2

3 ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ H COCOMAT έχει θέσει ως ζήτημα αρχής τη χρήση αποκλειστικά και μόνον φυσικών πρώτων υ λών, για την κατασκευή αντιαλλεργικών και ορθοπεδικών - οικολογικών προϊόντων. Ολα τα προϊόντα COCOMAT είναι κατασκευασμένα από φυσικά μη τοξικά υλικά. Οι πηγές των πρώτων υλών παραγωγή φυσικού καουτσούκ, παραγωγή κοκοφοινικα, καλλιέργειες βαμβακιού και επεξεργασία μαλλιού ευρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο της COCOMAT. Οι πρώτες αυτές ύλες, δοκιμασμένες επί αιώνες, αποτελούν τη βάση των υλικών κατασκευής των προιό- ντων COCOMAT. Με την σωστή και εξειδι- κευμένη χρήση αυτών των φυσικών πρώτων υλών (αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εργασίας του τμήματος ερευνών της εταιρείας) μπορούμε πλέον να δηλώσουμε υπερηφάνεια, ότι η COCOMAT βρί σήμερα στην πρωτοπορία Iσκεται παραγωγής στρωμάτων στην Ευρώπη. Τα στρώματα COCOMAT προσφέρονται σε διάφορους βαθμούς σκληρότητας. Υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμών τμημάτων σε 24 διαφορετικές συνθέσεις, ώστε να ικανοποιούν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Τα καταξιωμένα στην Ευρώπη προϊόντα COCO MAT ανεξάρτητα με την διαμόρφωση της τιμής τους διατηρούν όλα τα κοινά τους χαρακτηριστικά: ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. Είναι γενικά γνωστό, ότι ένας υγιεινός και άνετος ύπνος ξεκουράζει και αναζωογονεί το σώμα καθημερινά. Ειδικά στην σημερινή εποχή του άγχους, της καθημερινής κόπωσης και της έντασης, ο ύ πνος, πάνω σ5 ένα από τα καλύτερα στρώματα του κόσμου, είναι μια καθημερινή «πολυτέλεια» που χρωστάμε στον εαυτό μας.

4 H COCOMAT είναι μια εταιρεία εξειδικευμένη στα προϊόντα που σχετίζονται με τον υγιεινό ύπνο. Διαθέτει μια μεγάλης παραγωγικής δυναμικότητας βιομηχανική μονάδα εγκατεστημένη στην ΒΙΠΕ Ξάνθης. Η αλματώδης ανάπτυξη της παραγωγής σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, είχε σαν αποτέλεσμα την παρουσία της εταιρείας στις αγορές όλων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ειδικός-τελευταίας τεχνολογίας -εξοπλισμός ίων εργοστασίων της εταιρείας, το προσωπικό, οι έμπειροι συνεργάτες, η μοντέρνα διαχείριση, η πλήρης α ξιοποίηση των ερευνών της ευρωπαϊκής αγοράς, και κυρίως η εξελικτική πορεία των εξαγωγών δημιουργούν το προφίλ μιάς σταθερής και δυναμικής εταιρείας με άριστες προοπτικές. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής των προϊόντων COCOMAT, βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ) Ξάνθης και καλύπτουν τετραγωνικά μέτρα στεγασμένου χώρου τα οποία εξασφαλίζουν την άνετη παραγωγή και αποθήκευση πρώτων υλών. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός mí το εξειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την αρτιότητα της παραγωγής και την μοναδική ποιότητα των προϊόντων της COCO-MAT. Η αμεσότητα της παράδοσης επιτυγχάνεται από το οργανωμένο δίκτυο διανομής και τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα της εταιρείας.

5 ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ Οι ίνες που περιβάλλουν την γνωστή μας τροπική καρύδα (coconut) αφού υποστούν την κατάλληλη επεξεργασία, δημιουργούν σε συνδυασμό με το φυσικό καουτσούκ τον ελαστικό κοκοφοίνικα, που εξασφαλίζει τον εξαερισμό, την θερμομόνωση, την εργονομία, και την ορθοπεδική συμπεριφορά των στρωμάτων. Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα του ελαστικού κοκοφοίνικα είναι η ασύγκριτη μακροζωία του. ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ Πρόκειται για τον χυμό του τροπικού δένδρου εβεά, ο οποίος με ειδική επεξεργασία, μετατρέπεται σε αφρώδες φύλλο φυσικού καουτσούκ. Υποστηρίζει με μοναδικό τρόπο το βάρος του σώματος σε όλα τα σημεία επαφής. ΜΑΛΛΙ Αγνό παρθένο μαλλί, επεξεργασμένο με οικολογικό τρόπο, έτσι ώστε να διατηρεί σε όλες τις εποχές την θερμοκρασία του σώματος. ΒΑΜΒΑΚΙ Υλικό γνωστό εδώ και οαώνες για την άριστη μονωτική του συμπεριφορά, καθώς και για την αντοχή του. ΕΛΑΤΗΡΙΑ Χρησιμοποιούνται εκεί που πρέπει να γίνει συνδυασμός υλικών, ώστε να δοθούν ειδικά χαρακτηριστικά σε μιά κατηγορία στρωμάτων.

6 0 0-M IT Sleep <m> ΑΦΡΟΔΙΤΗ Πετσέτα Frottee 100% βαμβακερή καπιτονέ με αγνό μαλλί πυκνότητας 400 gr/m2. Φυσικό καουτσούκ πάχους 14 cm περίπου, με οπές διαφορετικής διαμέτρου για την διαφοροποίηση της συμπεριφο ράς του στρώματος ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ιδιομορφίες του χάθε σώματος. Φερμουάρ περιμε τρικά του καλύμ ματος για να βγαί νει εύχολα χαι να πλένεται στο πλυντήριο. Τύπος στρώματος : Μαλακό. Πάχος στρώματος: 15 cm. Εγγύηση: 15 έτη.

7 ΑΤΛΑΣ Πετσέτα Frottee 100% βαμβακερή, χαπιτονέ με αγνό παρθένο μαλλί πυκνότητας 400gr/m2. Φύλλο φυσικού καουτσούκ, πάχους 6cm για τη δημιουργία της μαλακής πλευ ράς του στρώματος. Φύλλο φυσικού ελαστικού κοκοφοίνικα πάχους lcm και πυκνότητας 70kgr/m3. Φύλλο φυσικόν καου τσούκ, πάχους 6 cm. Φύλλο φυσικού ελαστικού κο κοφοίνικα, πάχους 2cm χαι πυκνότη τας 80kgr/m3. Φύλλο φυσικού καουτσούκ, πάχους 2.5cm, για τη δημιουργία της σκληρής πλευράς του στρώματος. Φερμουάρ περιμετρικά του καλύμματος για να βγαίνει εύχολα χαι να πλένεται στο πλυντήριο. Πάχος στρώματος 20cm. Εγγύηση: 15 έτη.

8 0 0-MAT S/eep cm ta/a/m^e ΔΙΑΣ Ύφασμα ζαχάρ 100% βαμβακερό, καπιτονέ με λευκή βαμβακερή βάτα 400gr/m2. Φύλλο φυσικού καουτσούκ, πάχους cm, για την απόδοση της τέλειας ορθοπεδικής θέσης του σώ ματος. Μαλακή πλευρά στρώματος. Φυσικός ελαστικός κοκοφοίνικας, πάχους 10cm και πυ κνότητας 80kgr/m3, για τέλειο εξαεριαμό. Σκληρή πλευρά στρώματος. Φερμουάρ στις τρεις πλευρές του καλύμματος για να βγαίνει εύ κολα και να καθαρίζεται με στεγνό καθάρισμα. 17 cm. Εγγύηση: 15 έτη.

9 ΝΕΦΕΛΗ Πετσέτα Frottee 100% βαμβακερή χαπιτονέ με αγνό παρθένο μαλλί πυκνότητας 400 gr/m2. Φύλλο φυσικού καουτσούκ, πάχους 6 cm, για τέ λεια υποστήριξη του σώματος. Φύλλο φυσικού ελαστικού κοκο φοίνικα, πάχους 2.5 cm και πυ κνότητας 70 kgr/m3, για τον εξαερισμό του στρώματος. Φερμουάρ περιμετρι κά του καλύμματος για να βγαίνει εύ κολα χαι να πλένεται στο πλυντήριο. Τύπος στρώματος: Μαλακό. Πάχος στρώματος: 16 cm. Εγγύηση: 15 έτη.

10 ΜΟΡΦΕΑΣ Ύφασμα ζαχάρ 100% βαμβακερό καπιτονέ με λευκή βαμβακερή βάτα 400gr/m2. Φύλλο φυσικού καουτσούκ, πάχους 2.5 cm, για την α πόδοση της τέλειας ορθοπεδικής θέσης του σώμα τος. Μαλακή πλευρά στρώματος. Φυσικός ελαστικός κοκοφοίνικας, πάχους 10 cm και πυκνότητας 80kgr/m3, για τέλειο εξαερισμό. Σκληρή πλευρά στρώματος. Φερμουάρ στις τρεις πλευρές του καλύμματος για να βγαίνει εύ κολα και να χαθαριζεαι με στεγνό καθάρισμα. άχος στρώματος: 15 cm. Εγγύηση: 15 έτη.

11 ΠΟΣΕΙΔΩΝ Πετσέτα Frottee 100% βαμβακερή, χαπιτονέ με αγνό παρθένο μαλλί πυκνότητας 400 gr/m2 Φύλλο φυσικού καουτσούκ πάχους 2.5 cm, για την ε ξασφάλιση της τέλειας ορθοπεδικής θέσης του σώματος. Φύλλο φυσικού ελαστικού κοκοφοίνίκα 1.5 cm χαι πυκνότητας 70 kgr/m3 για τέλειο εξαερισμό. Περιμετριχός κοκοφοίνικας πυκνότητας 90 kgr/m3 και πάχους 5 cm περίπου για την πλά για προστασία του πλαισίου των ελατηρίων χαι ι σχυροποίηση των άχρων του στρώμα τος. Ανεξάρτητα ελατήρια (Pocket Springs) για την άριστη υποστήριξη του σώμα τος αε οποιαδήποτε θέση κατά την διάρκεια του ύπνου. Τύπος στρώματος: Μαλακό Πάχος στρώματος: 21 cm. Εγγύηση: 15 έτη.

12 ΑΘΗΝΑ Ύφασμα ζαχάρ 100% βαμβακερό, χαπιτονέ με λευκή βαμβακερή βάτα 400gr/m2. Φύλλο φυσικού ελαστικού κοκοφοίνικα, πάχους 2cm mi πυκνότητας 70kgr/m3, για τέλειο εξαερισμό και δημιουργία μαλαχότητας στο στρώ μα. Φυσικός ελασηκός κοκοφοίνι κας, πάχους lcm και πυχνότητας 90kgr/m3, για μόνωση β χαι προστασία του στρώ ματος χαι των ελατηρίων. Περιμετρικός κοκο^ φοίνικας πυχνότη ^ τας 90kgr/m3 και πάχους ψ"'ψ 5cm για την πλάγια προστασία πλαισίου των ελατηρίων χαι ι σχυροποίηση των άκρων του στρώματος. Ελατήρια από χάλυβα Bonnel πάχους 2.3 mm. Αριθ μός ελατηρίων ανά τετραγωνικό μέτρο 104 τεμ. Φερμουάρ στις τρεις πλευρές του χαλύμματος για να βγαίνει εύχολα χαι να χαθαρίζεται με στεγνό χαθάρισμα. Τύπος στρώματος: Μέτριας οχληρότητας. Πάχος στρώματος: 18cm. Εγγύηση: 10 έτη.

13 ΑΙΟΛΟΣ Ύφασμα ζακάρ 100% βαμβακερό, χαπιτονέ με αγνό παρθένο μαλλί πυκνότητας 400gr/m2. Φύλλο φυσικού καουτσούκ, πάχους 2.5 cm, για την α πόδοση της τέλειας ορθοπεδικής θέσης του σώ ματος. Φύλλο φυσικού ελαστικού κοκο φοίνικα, πάχους 1,5 cm παι πυ κνότητας 70 kgr/m3, για την προστασία του στρώματος και των ελατηρίων. Περιμετρικός κοκο φοίνικας πυκνότη τας 90 kgr/m3 παι πάχους 5 cm, για την πλάγια προστασία του πλαισίου ίων ελατηρίων παι ισχυροποίηση των άκρων του στρώματος. λατήρια από χάλυβα Super Elastic. Αριθμός ελατηρίων ανά τετραγωνικό μέτρο 234 τεμ. Πάχος σύρματος 1,8 mm. Τύπος στρώματος: Μαλακό. Πάχος στρώματος: 21cm. Εγγύηση: 12 έτη.

14 ΑΡΤΕΜΙΣ Ύφασμα ζαχάρ, 100% βαμβακερό, καπιτονέ με αγνό παρθένο μαλλί 400 gr/m2 Φύλλο φυσικού ελαστικού κοκοφοίνικα, πάχους 1,5 cm χαι πυκνότητας 70 kgr/m3, για τέλειο εξαερισμό. Ελατήρια από χάλυβα Bonnel πάχους 2,3mm. Αριθμός ελατηρίων ανά τετραγωνικό μέτρο 104 τεμ. Περιμετρικός κο κοφοίνικας πυ κνότητας 90 kgr/m3 και πά χους 5cm πε ρίπου, για την πλάγια προστασία του πλαισίου των ελατη ρίων χαι ισχυροποίηση των άκρων του στρώματος. Ύφασμα ζαχάριοο% βαμβακερό χαπιτονέ με λευκή βαμβακερή βάτα λευκή βάρους 400gr/m2. Τύπος στρώματος: Μέτριας σκληρότητας. Πάχος στρώματος: 16 cm. Εγγύηση: 10 έτη.

15 ΕΡΜΗΣ Φύλλο φυσικού καουτσούκ πάχους 2.5 cm για την από δοση της τέλειας ορθοπεδικής θέσης του σώματος χαι τη δημιουργία μαλακής πλευράς. Ύφασμα ζαχάρ 100% βαμβακερό χαπιτονέ με λευκή βαμβακερή βάτα 400 gr/m2. Περιμετρικός κοκοφοίνικαζ πυκνότητας 90kgr/m3 και πά χους 5 cm για την πλά για προστασία του πλαισίου των ελατηρίων χαι ισχυροποίηση των ά κρων του στρώματος. Ελατήρια από χάλυβα Super Elastic. Αριθ μός ελατηρίων ανά τετραγωνικό μέτρο 234 τεμ. Πάχος σύρματος: 1.8 mm. Φυσικός ελαστικός κοκοφοίνικας πάχους 1 cm και πυκνότητας 90 kgr/m3, για την προστασία του στρώματος mí των ελατηρίων. Επιπλέον φύλλο φυσικού ελαστικού κοκοφοίνικα, πά χους 2 cm και πυκνότητας 70kgr/m3, για τέλειο εξαερισμό χαι δημιουργία σκληρής πλευράς. Φερμουάρ στις τρεις πλευρές του καλύμματος για να βγαίνει εύκολα και να καθαρίζεται με στεγνό καθάρι σμα. Πάχος στρώματος: 19 cm. Εγγύηση: 12 έτη.

16 ΑΠΟΛΛΩΝ Ύφασμα ζαπάρ 100% βαμβακερό, καπιτονέ με αγνό παρθένο μαλλί πυκνότητας 400 gr/m2 Φύλλο φυσικού ελαστικού κοκοφοίνικα, πάχους 3 cm χαι πυκνότητας 70 kgr/m3, για ένα μαλακό χαι καλά εξαεριζόμενο στρώμα. Ελατήρια από χάλυ βα L.F.K. Αριθμός ελατη ρίων ανά τετραγωνιχό μέ τρο 225 τεμ. Πάχος σύρμα τος 1,8 mm. Περι μετρικός κοκοφοίνικας πυκνότητας 90kgr/m3 και πάχους 5 cm περίπου, για την πλάγια προστασία του πλαισίου των ελα τηρίων και ισχυροποίηση των άκρων του στρώμα τος. Τύπος στρώματος: Μέτριο - Μαλακό. Πάχος στρώματος: 18 cm. Εγγύηση: 10 έτη.

17 Τα μωρά περισσότερο από τους ενήλικες έχουν ανάγκη ενός καλού χαι ορθοπεδικού στρώματος, αφού το σώμα τους βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση. Τα παιδικά στρώματα COCOMAT, χαθώς είναι χατασχευασμένα από φυ σικά υλικά, δηλαδή φυσικό καουτσούκ, φυσικό ελαστικό χοκοφοίνιχα, βαμβάκι και αγνό παρθένο μαλλί, δεν πρό κειται να ερεθίσουν ποτέ το ευαίσθητο παιδιχό δέρμα. Τι άλλο μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία οε ένα βρεφικό ή παιδιχό κρεβάτι, από ένα καθαρό, αβλαβές και φυσικό οικολογικό στρώμα; Panda Skippy Ύφασμα 100% βαμβακερό. Βαμβακερή βάτα λευκή 400gr/m2. Ελαστικός χοχοφοίνιπας χαι στις δύο πλευρές του στρώματος για τη δυνατότητα εξαεριαμού χαι την αποφυγή υγρασίας Ελατήρια από χάλυβαβοηηβι, πάχους 2,3mm. Φερμουάρ στις τρεις πλευρές στρώματος για να βγαίνει εύχαι να καθαρίζεται με στεγνό χαθά- - Ύφασμα 100% βαμβακερό χαπιτονέ. Βαμβακερή βάτα λευκή πυκνότητας 400kgr/m2. Φύλλο φυσικού καοντοονκ στη μια πλευρά για τη δυ νατότητα επιλογής μαλακής πλευράς. Κοχοφοίνιχας πάχους 8cm mi πυκνότητας 65kgr/m3 για τη δυεπιλογής σκληρής πλευράς, στις τρεις πλευρές του στρώματος για να βγαίνει εύκολα και να καθαρίζεται με στεγνό καθάρισμα 100% βαμβακερό καπιτονέ. Βαμβακερή βάτα λευκή πυκνότητα 400gr/m2. Κοχοφοίνικας πάχους 8cm χαι πυκνότητας 65kgr/m3. Φερμουάρ στις τρεις πλευρές του στρώματος για να βγαίνει εύχολα χαι να καθαρίζεται με στεκαθάρισμα.

18 ATHINA BED Το κρεβάτι χαι το στρώμα αποτελούν ένα ενιαίο σύνο λο με ξύλινη βάση χαι ενσωματωμένο το στρώμα ΑΘΗΝΑ. Το ΑΤΗΙΝΑ BED είναι ένα ορθοπεδικό κρεβατόστρωμα, το οποίο προ σφέρει έναν υγιεινό ύπνο χαι συνοδεύεται από εγγύηση 10 ετών. το κρεβατόστρωμα αυτό τηρούνται όοι διεθνείς κανόνες χατασχευής και α- Όλοι οι τύποι των στρωμάτων προσφέρονται σε κρεβάτι - στρώμα.

19 ERGO NATURE BED Επαναστατικός συνδυασμός κρεβατιού χαι στρώματος σε ένα ενιαίο σύνολο που με 5 διαφορετικές πυκνότη τες προσφέρει 24 διαφορετικές εναλλα κτικές λύσεις - στρώ ματα. Ανάλογα με το βά ρος, το ύψος και ιδιαί τερα τις προσωπικές α παιτήσεις χαι ιδιομορφίες του χάθε σώματος, το ERGO NATURE BED προσαρμόζεται και κα λύπτει τις πλέον δύσκολες και ασυνήθιστες περιπτώσεις. Αποτελείται από ξύλινη βάση, η οποία είναι χαταακευασμένη με πολύ εξειδιχευμένο τρόπο. Η βάση αυτή έχει 3 επίπεδα. Το μεσαίο, ενισχύει την ελαστικότητα (SPRING - EFFECT) στην περιοχή της λεκάνης. Οι 24 διαφορετικοί I συνδυασμοί, ο επιστη;μονιπός του σχεδιασμός, η μεγάλη του αντο ή,η τέλεια ορθοπεδική του συμπεριφορά και τα 100% υλικά του, κατατάσσουν διεïrgo NATURE BED στην πρώτη ση 15 έτη.

20 ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ MA彐ΛΑΡΙ Από φυσικό καουτσούκ Ορθοπεδικό μαξιλάρι, επιστημονικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για τέλεια υποστήριξη του αυχένα. Τα φυσικά οικολογικά υλικά του χαι οι τρεις διαφορετιχές του πυκνότητες, καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ατόμων για τη στήριξη του αυχένα χαι φροντίζουν για την τέλεια ξεκούραση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πετσέτα Frottee 100% βαμβακερή, καπιτονέ με αγνό παρθένο μαλλί 400gr/m2. Φυσικό καουτσούκ με δυνατότητα επιλογής από τρεις διαφορετικές πυκνότητες, για την κάλυψη κάθε ανά γκης. Φερμουάρ για να βγαίνει το κάλυμμα χαι να πλένεται στο πλυντήριο. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ Από μαλλί Πετσέτα βαμβακερή Frottee 100%, χαπιτονέ με αγνό παρθένο μαλλί 400gr/m2. Εσωτερικό από ειδικά επεξεργασμένο αγνό παρθένο μαλλί. Φερμουάρ για να βγαίνει το πάλυμμα χαι να πλένεται στο πλυντήριο.

21 Παντόφλες COCO-MAT Μοναδικές παντόφλες από ελαστικό χοχοφοίνιχα, μαλλί χαι πετσέτα Frottee 100% βαμβακερή. Εξασφα λίζουν πλήρη εξαεριαμό χαι ιδανικό περπάτημα. Παπλώματα COCO-MAT Τα παπλώματα COCO-MAT, φτιαγμένα από αγνό παρθένο μαλλί χαι 100% βαμβακερό ύφασμα, προσφέρονται αε πληθώρα σχεδίων. Είναι ελαφρά χαι διατηρούν ιδανιχή θερμοκρασία.

22 rww^f\ COCO-MAT A.B.E.E. Λ. ΙΩΝΙΑΣ 258,11144 ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ (Ηλεκτρ. Σταθμός Αγ. Ελευθερίου).. ΤΗΛ.: , , , FAX: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: ΒΙ.ΠΕ. ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΛ.: (0541) ' ' i FAX: (0541)

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. ΑΦΟΙ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΠΝΟΥ Η Νέα Ζωή Strom είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές βιοτεχνίες στρωμάτων, κατασκευάζει στρώματα από το 1976 και ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων ύπνου υψηλών προδιαγραφών. Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι Στρώμα Antistress pocket spring ανεξάρτητα σημεία 10 Υψος στρώματος 25cm 10 10 Antistress είναι ένας συνδυασμός ενός νέου συστήματος ελατηρίου, μια νέα μορφή της υψηλής ελαστικότητας αφρoλέξ που έχει αναβαθμιστεί

Διαβάστε περισσότερα

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος?

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? EUROMATTRESS Ένας ποιοτικός ύπνος χαρακτηρίζετε ως ένας ήρεμος και αδιάκοπος ύπνος! Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την παροχή του πιο άνετου

Διαβάστε περισσότερα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα H TERZOSTROM είναι γνωστή για την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων και των στρωμάτων της. Εδρεύει στο νομό Θεσσαλονίκης (Περιοχή αεροδρομίου) και αποτελεί μία από τις πρωτοπόρους Ελληνικές παραγωγικές

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και εμείς...

Τα στρώματα και εμείς... Τα στρώματα και εμείς... Από την κλασική περίοδο των περιφερόμενων στρωματάδων της Αθήνας, έως τη σημερινή σύγχρονη παραγωγή των στρωμάτων νέας γενιάς, το όνομα της Relaxstrom διατηρεί μια παράδοση χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ

Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ Βιοτεχνία Στρωμάτων Βιοτεχνία Στρωμάτων ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ Η ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ είναι μία παραγωγική βιοτεχνία με ορθοπεδικά και ανατομικά στρώματα. Εδώ και 60 χρόνια ασχολούμαστε με την κατασκευή στρωμάτων προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé comfort Διάλεξα με προσοχή και το στρώμα για το κρεβάτι του. Ήταν τόσα πολλά! Τώρα, όταν το βλέπω να κοιμάται ήρεμα, είμαι όλο και πιο σίγουρη ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Για την ευεξία του και την ηρεμία

Διαβάστε περισσότερα

Καταστήματα Π Ο Θ Η Τ Α Κ Η Σ. Κατάλογος

Καταστήματα Π Ο Θ Η Τ Α Κ Η Σ. Κατάλογος Καταστήματα Π Ο Θ Η Τ Α Κ Η Σ Κατάλογος 2 0 1 9 Εξοπλισμός Airbnb, Booking καταλυμάτων διακοπών και ξενοδοχειακών μονάδων Πληροφορίες: Κ. 6981 996339, Σ. 22940 25033 ΡΑΦΗΝΑ www.pothitakis-stores.gr Πετσέτες

Διαβάστε περισσότερα

Βιοτεχνία - Έκθεση 10 ο χλμ. Καβάλας - Ελευθ/λης Τ : +30 2510 247 543 Φ : +30 2510 247 544 Κατάστημα Ιωακείμ Σγούρου 9, Καβάλα Τ : +30 2510 222 229 Φ : +30 2510 838 828 info@dreamco.gr ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ 06 Εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Everyone loves dream

Everyone loves dream Everyone loves dream Η ελληνική εταιρεία στρωμάτων ΟΝΑΡ δημιουργεί νέες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο και απολαυστικό ύπνο. Διαθέτει προϊόντα τα οποία με επιμέλεια επιλέγει, έτσι ώστε ο πελάτης να παραμένει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

ένας ύπνος χίλιες εικόνες...

ένας ύπνος χίλιες εικόνες... ένας ύπνος χίλιες εικόνες... 03 ένας ύπνος χίλιες εικόνες ENAΣ YΠNOΣ XIΛIEΣ EIKONEΣ... Η GRECO STROM σας ταξιδεύει, όπου και όπως εσείς επιθυμείτε! Το ταξίδι αρχίζει! Τα στρώματα της GRECO STROM προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ. H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων

AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ. H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων ΠΕΡΙ ΕΧΟ ΜΕΝΑ 0 0 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΡΩΜΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΜΟRY GALAXY SPACE ERGONOMIC ΣΕΙΡΑ PS ΜILLENIUM FLEX

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ ΕΡΓΑΣΙΩΝ /ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΑΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 39 27/11/2014 1.ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ TEM 06 2.ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΠΛΟ ΚΟΜΠΛΕ

Διαβάστε περισσότερα

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση. neostrom.gr Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση. Copyright NEOSTROM 0-0 Designed by: Γιάννης

Διαβάστε περισσότερα

πολλών αστέρων! NEW COLLECTION Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία hotel linea

πολλών αστέρων! NEW COLLECTION Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία hotel linea Ύπνος πολλών αστέρων! Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία linea hotel NEW COLLECTION 2 linea hotel Εμείς οι άνθρωποι της Linea Strom παρουσιάζουμε σε σας τους ξενοδόχους τη νέα σειρά μας «LINEA HOTEL». Εσείς

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Α Α:ΒΕ Ξ46ΨΖΣΠ-51Σ Αθήνα, 28-02-2013 Αρ.Πρωτ.: 620/1/18155 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Έχοντας υπόψη: Το υπ αριθµ. 325.3/2/1410/07-01-2013 έγγραφο της.ε.π../ι.νε. Ι.ΒΙ.Μ. (Α

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου Κεντρική Έκθεση Εργοστάσιο 23o Χλμ Αθηνών- Λαυρίου, Κορωπί Fax: 210 6627062 Τηλ.: 210 6020381, 2, 3 info@xdesign.gr Αθήνα-Μέτς Κρυονέρι Αγ. Ιωάννης-Ρέντη Καλλιμάρμαρο 120 Εν. Εργοστάσια 120 Εν. Εργοστάσια

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Βιοτεχνία ΕΥΑ 88 Ποιοι είμαστε Γνωρίστε μας 02 ΕΥΑ 88 Η Βιοτεχνία ΕΥΑ 88, είναι μία από τις μεγαλύτερες Βιοτεχνίες Κατασκευής Λευκών Ειδών

Διαβάστε περισσότερα

αλλαγή σκηνικού Οι κρεβατοκάμαρες των ονείρων σας στις πιο ονειρεμένες τιμές! Έπιπλα ιδανικά για όλους

αλλαγή σκηνικού Οι κρεβατοκάμαρες των ονείρων σας στις πιο ονειρεμένες τιμές! Έπιπλα ιδανικά για όλους αλλαγή σκηνικού Οι κρεβατοκάμαρες των ονείρων σας στις πιο ονειρεμένες τιμές! Έπιπλα ιδανικά για όλους αλλαγή σκηνικού ΝΕΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ Η είναι η μοναδική ελληνική εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

αλλαγή σκηνικού Οι κρεβατοκάμαρες των ονείρων σας στις πιο ονειρεμένες τιμές! Έπιπλα ιδανικά για όλους

αλλαγή σκηνικού Οι κρεβατοκάμαρες των ονείρων σας στις πιο ονειρεμένες τιμές! Έπιπλα ιδανικά για όλους αλλαγή σκηνικού Οι κρεβατοκάμαρες των ονείρων σας στις πιο ονειρεμένες τιμές! Έπιπλα ιδανικά για όλους Η αλλαγή σκηνικού ΝΕΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ είναι η μοναδική ελληνική εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού. Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού. Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Υπνοδωμάτιο μωρού Κούνιες, στρώματα και αξεσουάρ Ασφάλεια και άνεση για το μωρό σας Είναι υπέροχο να γίνεστε γονείς, αλλά μπορεί να σας γεμίζει και ανησυχίες. Γι αυτό τον λόγο, όλες οι κούνιες

Διαβάστε περισσότερα

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse καλύτερα...σπίτι μας! οντερνα & οικονομικα KOBE KOBE SET Μοντέρνο σαλόνι: θέσιος & θέσιος. Οι καναπέδες διαθέτουν άνετο αποθηκευτικό χώρο και μετατρέπονται σε κρεβάτια με μία κίνηση. 65 stockhouse εκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...10

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT. Σύστημα καναπέ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT. Σύστημα καναπέ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz ΜΕΡΗ Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα Διπλό κάθισμα καναπές-κρεβάτι Γωνιακό κάθισμα Τμήμα σεζλόνγκ Ανοιχτό τμήμα καθίσματος με αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε

ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε www.lappasoe.gr info@lappasoe.gr - lappasoe@gmail.com - 6972 00 24 97-26510 03810 Βασικός Τιμοκατάλογος Ιματισμού Ξενοδοχείων Φεβρουάριος 2017 ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε www.lappasoe.gr info@lappasoe.gr - 6972

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ A050 ΣET 3 ΘEΣEΩN 151x51x83h 1891-490-00 2 ΘEΣEΩN 120x51x83h 1891-405-00 ΠOΛYΘPONA 60x51x83h 1891-230-00 ΣKAMΠΩ 61x54x41,5h 1891-175-00 98 LAVAL ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑZ 1588-155-00

Διαβάστε περισσότερα

Κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Κρεβάτια Μια καλή ημέρα ξεκινάει πάντα μετά από μία καλή νύχτα Για να ξυπνήσετε αναζωογονημένοι και να έχετε ένα καλό ξεκίνημα της μέρας σας, θα πρέπει να έχετε το σωστό κρεβάτι. Σε αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Χειροποίητα στρώματα & προϊόντα ύπνου Σ ένα κρεβάτι Matt-Royal όλα ξεχνιούνται... Η Matt-Royal...με λίγα λόγια Η εταιρία Matt-Royal, με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Vitalo ΔΏΡΟ. Κρεβάτι Santa! Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΤΡΏΜΑ.

Vitalo ΔΏΡΟ. Κρεβάτι Santa! Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΤΡΏΜΑ. ΚΡΕΒΆΤΙ ΔΏΡΟ ΣΤΡΏΜΑ Vitalo Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo Βαμβακερό, αντιβακτηριδιακό και υποαλλεργικό επίστρωμα τεχνολογίας Bioryth Αφαιρούμενο ανώστρωμα πάχους 10cm με τελευταίας τεχνολογίας viscogel

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!

Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό! 4 EDITION 2 ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό! ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ EDITION 2 5 6 EDITION 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4-5 Μπές...σε έναν κόσμο ονειρικό 8-9 Φιλοσοφία 10-11 Εταιρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικό υπνοδωμάτιο 3+ ετών

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικό υπνοδωμάτιο 3+ ετών ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικό υπνοδωμάτιο 3+ ετών Κρεβάτια, στρώματα και αξεσουάρ Μήπως ήρθε η ώρα για ένα κρεβάτι για «μεγάλα παιδιά»; Τα παιδιά κινούνται συνεχώς, μαθαίνουν καινούργια πράγματα, πειραματίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λάρισα 14 / 10 / 2015 Αρ. Πρωτ: 75753 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

med must Κ. Κρεβάτι Με ελατήρια Αποθ. χώρος Αντ. Ανάκλιντρο

med must Κ. Κρεβάτι Με ελατήρια Αποθ. χώρος Αντ. Ανάκλιντρο Κ. Κρεβάτι Με ελατήρια Αποθ. χώρος Αντ. Ανάκλιντρο 35 80 MED ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟΥ. Μ.35*Π.50*Υ.84 εκ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ. 03*90

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στη Linea Strom

Καλώς ήλθατε στη Linea Strom 1957 1960 1970 1980 1990 Η Linea Strom ξεκινά τη λειτουργία της και την πρώτη κατασκευή απλών βαμβακερών στρωμάτων. Ξεκινά την κατασκευή χειροποίητων στρωματέξ με ελατήριο και κουμπιά και βιομηχανοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

live elite! live elite και καλή σας ξεκούραση!

live elite! live elite και καλή σας ξεκούραση! live elite! Είναι το δικό μας όραμα για το πώς μπορείτε να ζείτε ώστε να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Είναι ο σίγουρος τρόπος να ξεκουράζετε και να ανανεώνετε το σώμα και το νου. Καλώς ήρθατε στον elite

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID. Σύστημα καναπέ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID. Σύστημα καναπέ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Francis Cayouette. ΜΕΡΗ Πολυθρόνα Μπράτσο Τμήμα σεζλόνγκ Γωνιακό κάθισμα Υποπόδιο Υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα

Διαβάστε περισσότερα

Κρεβάτια - προστατευτικά

Κρεβάτια - προστατευτικά Κρεβάτια - προστατευτικά 280-02130*ΠΡΟ* 280-02170*ΠΡΟ* Προστατευτικό μεταλλικό παραλληλόγραμμο 1.30m Προστατευτικό μεταλλικό παραλληλόγραμμο 1.70m 280-ΠΡΟΣΤ_02 Ανοδιωμένο τοξωτό προστατευτικό κραβατιού

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς. Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς

Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς. Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς Φροντίδα και ασφάλεια για µικρούς θησαυρούς Ο ρόλος του στρώµατος Είναι γνωστό ότι ο ύπνος είναι η τρίτη βασικότερη ανάγκη µετά το οξυγόνο και το νερό, και έχει

Διαβάστε περισσότερα

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς!

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Νέα εξελιγμένη γενιά στρωμάτων neoset για μία ξεχωριστή εμπειρία ύπνου! Ο ύπνος είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και πολύ σημαντικό μάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA. Σύστημα καναπέ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA. Σύστημα καναπέ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland ΜΕΡΗ Μονάδα καθίσματος Μονάδα καθίσματος με αποθηκευτικό χώρο Μονάδα καθίσματος με κρεβάτι Πλάτη

Διαβάστε περισσότερα

NEOFLEX-HELLAS. Εργοστάσιο Παραγωγής Και Επεξεργασίας Σφουγγαριών Και Εμπορίας Ειδών Οικιακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Καθαρισμού

NEOFLEX-HELLAS. Εργοστάσιο Παραγωγής Και Επεξεργασίας Σφουγγαριών Και Εμπορίας Ειδών Οικιακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Καθαρισμού NEOFLEX-HELLAS Εργοστάσιο Παραγωγής Και Επεξεργασίας Σφουγγαριών Και Εμπορίας Ειδών Οικιακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Καθαρισμού Τιμοκατάλογος 2018 www.neoflex-hellas.gr Εργοστάσιο: Λεωφόρος Τατοΐου

Διαβάστε περισσότερα

2. Γυψοταινείες ταχείας:

2. Γυψοταινείες ταχείας: ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ 1. Γυψοταινίες βραδείας: Να είναι κατασκευασμένες από βαμβακερό αραιό υφασμένο ύφασμα ομοιόμορφα με γύψο διαποτισμένο Να είναι σε μορφή ρολών, να διαθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ» Κερατέα 14.10.2016 ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 1523 Γραφείο: Προέδρου Ταχ. Δ/νση: Λ. Αθηνών Σουνίου 37 Τ.Κ.: 19001, Κερατέα Τηλέφωνο: 22993 20218 Fax: 22990 49414 e-mail : kefalos.lav@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλα τα παιδικά προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί και υποβληθεί σε αναλύσεις για πιθανούς κινδύνους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι είναι σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικό υπνοδωμάτιο 3+ ετών Κρεβάτια, στρώματα και αξεσουάρ Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ PROFILE Η εταιρία Matt Royal με μεγάλη εμπειρία στα προϊόντα για τον ύπνο, επενδύει τώρα, μετά από μακροχρόνια έρευνα αγοράς και εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

2016 Ρουχισμός Ψύχους Flexitog. Εργαλεία Καθαρισμού. Μέσα Ατομικής Προστασίας Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων ELCAWEAR ΑΕ.

2016 Ρουχισμός Ψύχους Flexitog. Εργαλεία Καθαρισμού. Μέσα Ατομικής Προστασίας Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων ELCAWEAR ΑΕ. Μέσα Ατομικής Προστασίας Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων Εργαλεία Καθαρισμού. 2016 Ρουχισμός Ψύχους Flexitog ELCAWEAR ΑΕ 2016 Μπλούζα Ισοθερμική X50LS Αναπνέον Πολυέστερ / Viscose, βουρτσισμένο για μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερη ιδιωτικότητα και καλύτερη προστασία από τα κουνούπια. Κλειστή εσωτερική σκηνή με δύο πόρτες, δύο παράθυρα.

Για περισσότερη ιδιωτικότητα και καλύτερη προστασία από τα κουνούπια. Κλειστή εσωτερική σκηνή με δύο πόρτες, δύο παράθυρα. καμπάνες Καμπάνα 500 Ultimate Η σκηνή έχει διάμετρο 5 m, ύψος 3 m και καλύπτει επιφάνεια 19,6 m². Διακριτικό γνώρισμά της είναι η εφαρμογή βαρέως τύπου φερμουάρ στο άνω μέρος του φύλλου εδάφους (10 cm

Διαβάστε περισσότερα

Designed in the U.S.A SEALY PRODUCT GUIDE

Designed in the U.S.A SEALY PRODUCT GUIDE Designed in the U.S.A SEALY PRODUCT GUIDE Welcome to the new Sealy SLEEP ON IT. YOU LL SEE. Οι άνθρωποι δεν επιλέγουν τα Sealy απλώς και μόνο επειδή τους λέμε ωραία λόγια. Μας λένε «Αποδείξτε το» και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

81-05-608914 ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΜΗΛΟΝ Φ100*Μ14

81-05-608914 ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΜΗΛΟΝ Φ100*Μ14 ΚΑΜΠΑΝΑ, ΚΑΤΣΑΡΟ ΣΥΡΜΑ (ΒΤ) Γερά κατασκευασμένες συρματόβουρτσες για βαρειά χρήση και καθαρισμό μεγάλων επιφανειών. Προσεκτικά ζυγοσταθμισμένες για ξεκούραστο κράτημα του γωνιακού τροχού. Πεδίο εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Τραπέζι STANDARD από μασίφ ξύλο οξιάς σε 5 χρώματα, επεκτεινόμενο,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Το 1989, τρεις φίλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εταιρεία στον κόσμο.

Το 1989, τρεις φίλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εταιρεία στον κόσμο. Το 1989, τρεις φίλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εταιρεία στον κόσμο. Έτσι, το 1989, στα Πατήσια, εμφανίζεται μια μικρή οικογενειακή εταιρεία και λανσάρει ένα νέο, πρωτοποριακό τύπο στρώματος,

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

NEOFLEX-HELLAS. Εργοστάσιο Παραγωγής Και Επεξεργασίας Σφουγγαριών Και Εμπορίας Αναλώσιμων Ειδών Οικιακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Καθαρισμού

NEOFLEX-HELLAS. Εργοστάσιο Παραγωγής Και Επεξεργασίας Σφουγγαριών Και Εμπορίας Αναλώσιμων Ειδών Οικιακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Καθαρισμού NEOFLEX-HELLAS Εργοστάσιο Παραγωγής Και Επεξεργασίας Σφουγγαριών Και Εμπορίας Αναλώσιμων Ειδών Οικιακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού Καθαρισμού Τιμοκατάλογος 2017 6942889713 www.neoflex-hellas.gr Τατοΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ... 0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ... 3 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ... 4... 6 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ΜΕ ΡΆΦΙΑ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΊΟΥ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ... 9 ΣΥΛΛΟΓΈΣ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΑ pillow κρεβάτι με κομοδίνα

ΗΛΕΚΤΡΑ pillow κρεβάτι με κομοδίνα κρεβάτι με κομοδίνα 1/8 ΗΛΕΚΤΡΑ PILLOW Τo ιδιαίτερο αυτό μοντέλο με τις καμπύλες λεπτομέρειες, συμπληρώνεται με διπλά μαξιλάρια στο κεφαλάρι. Τα υφάσματα είναι αφαιρούμενα για εύκολο καθάρισμα και υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός Τιμοκατάλογος Ιματισμού Ξενοδοχείων

Βασικός Τιμοκατάλογος Ιματισμού Ξενοδοχείων Βασικός Τιμοκατάλογος Ιματισμού Ξενοδοχείων Φεβρουάριος 2016 Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 2002 στην κατασκευή λευκών ειδών διατηρώντας για πολλά χρόνια την πρωτοπορία στην δυτική Ελλάδα. Με εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και Στρώματα Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και τα υψηλότερα πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΧΤΥΠΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

ΑΧΤΥΠΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΑΧΤΥΠΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! Σε έπιπλα & είδη σπιτιού...για όσους δεν πρόλαβαν τις εκπτώσεις! ΟΦΕΛΟΣ 1.000 Louis Σετ 2θέσιου (142x91x81cm) & 3θέσιου (198x91x81cm) καναπέ µε επένδυση από bonded pu. ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΤ 1.399

Διαβάστε περισσότερα

NEW BED COLLECTION BEDROOM COLLECTION

NEW BED COLLECTION BEDROOM COLLECTION NEW BED COLLECTION NEW BED COLLECTION Η Linea Strom, ντύνει τα πιο γλυκά σας όνειρα, τις πιο προσωπικές σας στιγμές, στον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού σας. Το υπνοδωμάτιο. Σας παρουσιάζει σχέδια απλά,

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά ενδοδαπέδιας θέρμανσης - δροσισμού - γεωθερμίας

Υλικά ενδοδαπέδιας θέρμανσης - δροσισμού - γεωθερμίας Υλικά ενδοδαπέδιας θέρμανσης - δροσισμού - γεωθερμίας ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ EΡΓΑ ΕΡΓΟΣΕ, Εμπορευματικό κέντρο, Θριάσιο πεδίο Ikos Olivia, Ξενοδοχείο, Χαλκιδική Sani Dunes, Sani Club, Ξενοδοχεία, Χαλκιδική Ιδιωτικές

Διαβάστε περισσότερα

White inspiration HOTEL. lier

White inspiration HOTEL. lier White inspiration HOTEL lier Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στα λευκά είδη σπιτιού, η PALAMAIKI σας καλωσορίζει στον ξενοδοχειακό ιματισμό.ακολουθώντας τη μαγιά που μας έκανε αγαπητούς σε εσάς,δημιουργήσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Έχοντας υπόψη την υπ αριθμό 3493/152/ Απόφαση Δ.Σ. του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Έχοντας υπόψη την υπ αριθμό 3493/152/ Απόφαση Δ.Σ. του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 & ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 213.1314567-75 e-mail: dpk@ein.gr ΦΑΞ: 213 1314576 www.inedivim.gr ΑΔΑ: 6ΕΤ146ΨΖΣΠ-1ΟΔ ΑΔΑΜ: 16PROC004032620

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Γ.Δ. ΡΟΔΑΚΗΣ & Ζ.Μ. ΚΟΚΟΛΙΑΣ Ο.Ε., ΚΑΛΟΥΤΑ 29 ΧΙΟΣ, ΤΗΛ: 2271023854, email: matis@rodkok.gr Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ...

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ...8 ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ...13 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ... ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ...10...13 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ...14 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΡΑΦΙΑ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ...15 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ...17 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ www.expert-tool.com 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Γ-1 Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από 22-07 -2016 Παράρτημα ΓΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ν-2122 Β ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2006 ΕΙΔΟΣ : ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΛΕΥΚΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Τα πουκάμισα θα είναι καινούργια. Θα δηλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr

Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr περιεχόμενα GRECO STROM H εταιρεία... 03 Η Ιστορία μας... 04 Η Φιλοσοφία μας... 06 H Ουσία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΝ - λευκά είδη που καλύπτουν κάθε ανάγκη στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό: από σετ σεντονιών μέχρι είδη υγιεινής κρεβατιού και πετσέτες μπάνιου. Εξοπλίστε σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΕΞΩΛΚΕΥΣΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΕΞΩΛΚΕΥΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΕΞΩΛΚΕΥΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 204 ΥΔΡΑΥΛΙΚΆ... 208 ΕΞΏΛΚΕΥΣΗ... 2 203 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΕΞΩΛΚΕΥΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΉ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ - Συλλογή ιδανική για μετακινούμενη συντήρηση. - 24 τεμ. - Ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE. Πολυμορφικός καναπές

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE. Πολυμορφικός καναπές ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE Πολυμορφικός καναπές ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΜΕΡΗ Μπράτσο Τμήμα σεζλόνγκ Γωνιακό κάθισμα Υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο Προσκέφαλο Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα Διπλό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΡΑ ΜΕΛΙΡΑ_ κρεβάτι με κομοδίνα

ΣΑΡΑ ΜΕΛΙΡΑ_ κρεβάτι με κομοδίνα ΣΑΡΑ ΜΕΛΙΡΑ_ κρεβάτι με κομοδίνα 1/8 1/5 ΜΕΛΙΡΑ ΣΑΡΑ Το πιο προσωπικό μας έπιπλο δεν είχε ποτέ άλλοτε τέτοιες δυνατότητες. Με αποσπώμενο πανί Η Σάρα συνδυάζει την φρεσκάδα με την πολυτέλεια. στο κεφαλάρι

Διαβάστε περισσότερα

Υ Π Ν Ο Δ Ω Μ Α Τ Ι Ο DELFI ΣΕΝΤΟΝΙ ΛΕΥΚΟ ΥΠ/ΠΛΟ

Υ Π Ν Ο Δ Ω Μ Α Τ Ι Ο DELFI ΣΕΝΤΟΝΙ ΛΕΥΚΟ ΥΠ/ΠΛΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ & ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛ. & FAX 28210 31205 ΚΙΝ. 6976482481 ΕΔΡΑ ΑΝΩ ΔΑΡΑΤΣΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΛΙΟΝΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ-ΛΙΟΝΤΑ ΦΑΝΗ www.fani-hotelia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος Η COMPACT ΠΙΣΙΝΑ ARDEA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οι compact πισίνες ARDEA κατασκευάζονται από τον οίκο ASIO s.r.o. (Τσεχία) και παραδίδονται εξ ολοκλήρου έτοιμες προς τοποθέτηση. Οι πισίνες προσφέρονται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΝΣΕΣ ... ΣΕΤ ΜΕ ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ... ΓΚΑΖΟΤΑΝΑΛΙΕΣ ... ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ... ΚΟΦΤΕΣ ... ΜΥΤΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ... ΤΣΙΜΠΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ...

ΠΕΝΣΕΣ ... ΣΕΤ ΜΕ ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ... ΓΚΑΖΟΤΑΝΑΛΙΕΣ ... ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ... ΚΟΦΤΕΣ ... ΜΥΤΟΤΣΙΜΠΙΔΑ ... ΤΣΙΜΠΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ... ... ΣΕΤ ΜΕ ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ 140... ΓΚΑΖΟΤΑΝΑΛΙΕΣ 139... ΠΕΝΣΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ 140... ΚΟΦΤΕΣ 140... ΜΥΤΟΤΣΙΜΠΙΔΑ 141... ΤΣΙΜΠΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ 143... ΠΕΝΣΕΣ-ΓΚΡΙΠ 144... ΤΑΝΑΛΙΕΣ 145 ΠΕΝΣΕΣ ΜΟΝΩΜΕΝΕΣ 1000 VOTS

Διαβάστε περισσότερα

Home Collection άνοιξη - καλοκαίρι

Home Collection άνοιξη - καλοκαίρι Home Collection άνοιξη - καλοκαίρι 2017 1 οι εγκαταστάσεις μας 2 3 κατηγορίες βαμβακοσατέν 4 φιλοσοφία 24 βαμβακερά Έχοντας ως σημείο αναφοράς μας την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, μάθαμε να ζούμε από

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Καλώς ήρθατε στη GRECO STROM! Η GRECO STROM μετουσιώνει την ιδέα της Ελληνικής Φιλοξενίας σε πράξη... Η GRECO STROM, μια αμιγώς ελληνική εταιρία συμπληρώνει

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Ακράτεια Ενηλίκων Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα της ABENA; Η ABENA δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ακράτειας για ενήλικες εξασφαλίζοντας ασφάλεια, άνεση

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Αναζητήστε τα είδη με κωδικό στο / Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Αναζητήστε τα είδη με κωδικό στο   / Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2018-2019 1 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Το Ιdeato, δημιουργήθηκε το 2005 και σήμερα διαθέτει καταστήματα, στα Ιωάννινα και τη Λάρισα καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα Ideato.gr.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Με τα στρώματα της Media Strom, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση! Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης Το στρώμα της Media Strom θα γίνει ο καλύτερος σύντροφός σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. Έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ

ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. Έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΩΡΟΥ Έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Σελίδα 2 ΣΕΙΡΑ SNIGLAR Σελίδα 3 ΣΕΙΡΑ SOLGUL Σελίδα 4 ΣΕΙΡΑ SUNDVIK Σελίδα 5 ΣΕΙΡΑ STUVA Σελίδα 7 ΣΕΙΡΑ GONATT Σελίδα 9 Μία από τις ωραιότερες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΝΤΟΝΙΑ. Super 60 s Βαμβακερό - Πολυέστερ Μονό 160x260 4,50 Διπλό 200x240 5,90 Υπέρδιπλο 240x270 7,00 Μαξιλαροθήκη 52x72 1,15

ΣΕΝΤΟΝΙΑ. Super 60 s Βαμβακερό - Πολυέστερ Μονό 160x260 4,50 Διπλό 200x240 5,90 Υπέρδιπλο 240x270 7,00 Μαξιλαροθήκη 52x72 1,15 ΣΕΝΤΟΝΙΑ Νο30 Βαμβάκι - Πολυέστερ Μονό 150x240 3,20 Μονό 160x250 3,60 Διπλό 200x240 4,80 Υπέρδιπλο 240x260 5,90 Extra Υπέρδιπλο 280x290 9,50 Μαξιλαροθήκη 45x65 1,00 Μαξιλαροθήκη 50x70 1,05 Super 60 s Βαμβακερό

Διαβάστε περισσότερα

1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. Α. Τ.

1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. Α. Τ. 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. Α. Τ. ΕΙΔΟΣ : ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΑΖΑ CPV : 33141114-2 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΗ: 1. ΓΑΖΑ ΑΠΛΗ ΛΕΥΚΗ 10Χ10 12ply 2. ΓΑΖΑ ΑΠΛΗ ΛΕΥΚΗ ΜΕΤΡΙΚΗ (ΕΠΙ ΜΕΤΡΟ) 3. ΓΑΖΑ ΑΚΤΙΝΟΣΚΙΕΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Προς: Κάθε Ενδιαφερόμενο ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Κοιν.: ΥΠ.Ε.Ε.Δ. ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Μονής Πετράκη 10-12, Τ.Κ. 115 21 Τηλ: 210 7288170-137 Αθήνα, 22 Ιουλ 2019

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια & αισθητική...

Ασφάλεια & αισθητική... Ασφάλεια & αισθητική... [ Κλειστού τύπου [ Ανοιχτού τύπου > Ρ ο λ ά > Γκαραζόπορτες > Βιομηχανικές Πόρτες > Α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί > ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ N-140 Προφίλ ρολού κοίλης διατομής από γαλβανισμένη/ανοξείδωτη

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνή καλύµατα καθισµάτων

ιεθνή καλύµατα καθισµάτων ιεθνή καλύµατα καθισµάτων Κατασκευασµένο από σκληρό ανθεκτικό νάιλον ύφασµα. εν απορροφά λάδι γράσο και νερό. Μπορεί να πλυθεί. ιαθέσιµο σε 7 διαφορετικά χρώµατα και 2 συνδιασµούς χρωµάτων Τα καλύµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ NUTS 3 GR241

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ NUTS 3 GR241 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ NUTS 3 GR241 Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ MΕΛΕΤΗΣ 172 / 11-11-2016 ΚΕΔΗΛ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 172 / 11-11-2016

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140

Πλυντήρια Σύνθεσης WTM140 Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, τέλεια αποτελέσματα, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α/Α ΕΙΔΟΣ CPV ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΑΠΑΝΗ 1 ΚΡΕΒΑΤΙΑ 39143110-0 ΤΕΜ 70 2 ΣΤΡΩΜΑΤΑ 39143110-0 ΤΕΜ 70 3 ΚΟΜΟΔΙΝΑ 39143000-6 ΤΕΜ 140 4 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Αναζητήστε τα είδη με κωδικό στο / Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Αναζητήστε τα είδη με κωδικό στο   / Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2018-2019 1 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Το Ιdeato, δημιουργήθηκε το 2005 και σήμερα διαθέτει καταστήματα, στα Ιωάννινα και τη Λάρισα καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα Ideato.gr.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΝ - λευκά είδη που καλύπτουν κάθε ανάγκη στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό: από σετ σεντονιών μέχρι είδη υγιεινής κρεβατιού και πετσέτες μπάνιου. Εξοπλίστε σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

«Όραμα της dimi socks είναι να αναγνωρίζεται ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ποιοτικών καλτσών»

«Όραμα της dimi socks είναι να αναγνωρίζεται ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ποιοτικών καλτσών» Η λέξη κάλτσα προήλθε από την αρχαία Ε ηνική λέξη συκκός εξού και το socks. 8 π.χ. 5 π.χ. 1000 μ.χ. 1938 1950 1958 1974 1995 2010 Οι αρχαίοι Έ ηνες τον 8ου π.χ. αιώνα ήταν εκείνοι που επινόησαν πρώτοι

Διαβάστε περισσότερα