ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Σάμος, 18/06/2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Σάμος, 18/06/2015"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Σάμος, 18/06/2015 Σας καταθέτουμε τις Τεχνικές Προδιαγραφές που αφορούν τον Διαγωνισμό για υλικά της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. 1.ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ Οθόνιο μόνωσης και κατακράτησης θερμότητας THERMADRAPE ολόσωμο. 2.ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ Διασωληνωμένων ασθενών με σύνδεση στην αναρρόφηση και ενσωματωμένη βαλβίδα ελέγχου, σφουγγαράκι στο άκρο, ενυδατική στόματος και χειλιών. 3.ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΚΕΚΛΙΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Εμπλουτισμένα με βιταμίνη για εξασφάλιση αποτελεσματικής και υγιεινής λύσης στον καθαρισμό κατακεκλιμένων ασθενών. 4.ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΛΟΥΣΙΜΑΤΟΣ Κατακεκλιμένων ασθενών, μίας χρήσεως, σε θερμαινόμενο πακέτο. 5.ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Μίας χρήσεως, με παράλληλο συνδετικό τύπου Υ. Τα κυκλώματα να διαθέτουν εύκαμπτους κρικοειδείς εξωτερικά σωλήνες. Ολοκληρωμένο κύκλωμα πακέτου που περιλαμβάνει:

2 Α. Δύο σωλήνες εισπνοής - εκπνοής μεταβλητού μήκους 0,50 έως 1,80 μέτρων ενωμένους με παράλληλο συνδετικό τύπου Υ. Β. Έναν ελεύθερο σωλήνα σταθερού μήκους 1,6 μέτρων περίπου. Γ. Αναπνευστικό ασκό 2lt. Να είναι κατασκευασμένα σε απόλυτα καθαρούς χώρους βάσει EN ISO :1999 ή αποστειρωμένο, σε ατομική συσκευασία. Να είναι κατασκευασμένα χωρίς latex και χωρίς PVC. 6.ΦΙΛΤΡΑ ΥΔΡΟΦΟΒΑ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΙΚΑ Να είναι κατασκευασμένα σε απόλυτα καθαρούς χώρους βάσει EN ISO :1999 ή αποστειρωμένα, σε ατομική συσκευασία, μίας χρήσεως, εφοδιασμένα με πολλαπλά στρώματα ειδικά επεξεργασμένης πτυχωτής μεμβράνης. Να παρέχουν αντιμικροβιακή και αντϊική προστασία μεγαλύτερη από 99,9999% και να λειτουργούν και ως εναλλάκτες ύγρανσης και θέρμανσης. Να είναι κατασκευασμένα χωρίς latex και χωρίς PVC. Να είναι υδρόφοβα με αντίσταση στην υγρασία τουλάχιστον 150 mbar. 7.ΕΝΔΟΤΡΑΧΕΙΑΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ CUFF Να είναι κεκκαμένοι για στοματική χρήση. Να διαθέτουν cuff υψηλού όγκου - χαμηλής πίεσης ώστε να εξασκείται ελάχιστη πίεση στα τοιχώματα της τραχείας. Το cuff να είναι από μαλακό και λεπτό υλικό για απαλή εφαρμογή. Ο σωλήνας να διαθέτει την κατάλληλη ελαστικότητα για την εισαγωγή του αλλά να είναι κατασκευασμένος από θερμοευαίσθητο υλικό ώστε να μαλακώνει σε θερμοκρασία σώματος και να παίρνει το κατάλληλο σχήμα αφού εισαχθεί στον ασθενή. Το άκρο του σωλήνα να είναι στρογγυλοποιημένο και να έχει μια ελαφριά κλίση προς τα μέσα για να είναι εντελώς ατραυματικό. (Νούμερα 5.0 έως 9.0). 8.ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Βρογχικών εκκρίσεων με ενσωματωμένη βαλβίδα ελεγχόμενης αναρρόφησης. (Νούμερο 14 Πράσινο χρώμα Νούμερο 16 Πορτοκαλί χρώμα).

3 9.ΓΩΝΙΩΔΗΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ Η οποία να φέρει πώμα με οπή για αναρρόφηση και βρογχοσκόπηση. Να έχει μήκος 20 cm περίπου με λεία εσωτερική επιφάνεια και να είναι αποστειρωμένη. Να είναι κατασκευασμένη χωρίς latex και χωρίς PVC. 10.ΣΩΛΗΝΑΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ Σωλήνες για αναρρόφηση διαμέτρου 8 mm x 13 mm x 2,5 mm 11. ΣΑΚΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 3LT ΓΙΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ. 12.ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΝΗΨΗΣ Μίας χρήσεως, με όγκο σακούλας κατά προσέγγιση 1800ml, όγκο παλμού με το ένα χέρι έως 600ml, αναπνευστική συχνότητα 0-20, νεκρό χώρο μικρότερο από 7ml και μάσκα περίπου 100ml. 13.ΣΕΤ ΘΩΡΑΚΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ SELDINGER Το οποίο περιέχει νυστέρι Νο11, βελόνα εισαγωγής 16g x 8mm, οδηγό σύρματος J και εισαγωγέα, μπλε διαστολέα 14F, υπεζωκοτικό καθετήρα 12F, στρόφιγγα και αρσενικό κωνικό συνδετικό τύπου Luer - lock. 14.ΤΡΟΚΑΡ ΘΩΡΑΚΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ Ο καθετήρας να είναι από PVC με ακριβή εφαρμογή τροκάρ από αλουμίνιο. Να είναι θερμοευαίσθητος, μη πυρογενής και αδρανής στην παρατεταμένη επαφή με τον ιστό. (Νούμερα 24 και 28). 15.ΕΞΑΣΚΗΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ TRI - BALL Διαθέτει σωλήνα εισπνοής με μορφή σπιράλ για ευκαμψία και αντοχή και έχει τρεις διαδοχικούς θαλάμους με αιωρούμενα σφαιρίδια ανά αύξοντα ρυθμό εισπνεόμενου όγκου ανά sec. Διαθέτει φίλτρο απορρόφησης τυχόν μικροσωματιδίων και ειδική θήκη για αποθήκευση του σωλήνα εισπνοής. 16.ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΑΦ. Για σύνδεση τραχειοστόματος σε οξυγόνο (T - PIECE).

4 17.ΦΑΚΑΡΟΛΑ 18.ΣΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΥΡΩΝ Μη πυρετογόνος, με συλλέκτη ωριαίας μέτρησης αποτελούμενο από σκληρό δοχείο 500cc με διαγράμμιση ανά 1-5cc, με φίλτρο οσμών, με ανεπίστροφη βαλβίδα στο σωλήνα εισαγωγής, κάνουλα εκκένωσης ασφαλείας με μπουτόν και σωλήνα προσαρμογής για επιπλέον ουροσυλλέκτη, τρία σημεία στήριξης και σύστημα υπερχείλισης προς τον σάκο. Σάκος από PVC με διαγράμμιση ανά cc, φίλτρο, βαλβίδα μη επιστροφής προς το δοχείο, σωλήνα εκκένωσης και κλιπ διακοπής ροής. Σωλήνας εισαγωγής με φίλτρο και κάψα δειγματοληψίας και ειδικό κλιπ στήριξης με ακροφύσιο και καπάκι που εξασφαλίζει την αποστείρωση της σύνδεσης. 19.ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΚΥΣΤΕΩΣ ΜΕ ΘΕΡΜΙΣΤΟΡΑ Folley σιλικόνης 100%. 2way, με θερμίστορα για καταγραφή μέσω υπαρχόντων monitor της θερμοκρασίας. Με προγεμισμένη σύριγγα γλυκερίνης. (Νούμερο 16 και 18). 20.ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΤΗΡΑ Το οποίο αποτελείται από cuff συγκράτησης χαμηλής πίεσης, ενδοαυλικό μπαλόνι, δακτύλιο ανθεκτικό στη συμπίεση, διασφιγκτηριακή ζώνη, συνδετικό διακοπής ροής, συνδετικό υποκλυσμού και φαρμάκων, συνδετικό cuff συγκράτησης, ιμάντες αγκίστρωσης, σωλήνα με επικάλυψη από παρυλένιο και θύρα έκλυσης και δειγματοληψίας. 21.ΣΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΟΠΡΑΝΩΝ 22.ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ 20G και μήκους 48mm από πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE) που διαθέτει διακόπτη ροής με ON-OFF και χρωματική σήμανση ενδεικτική της αρτηριακής γραμμής (κόκκινο). 23.ΣΕΤ MONITORING ΜΕ ΜΟΡΦΟΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Με συσκευή συνεχούς έκπλυσης και στεγανομετρικό θάλαμο, συμβατό με τα monitor της ΜΕΘ.

5 24.ΣΕΤ ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΘΗΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Θήκη πολυουρεθανίου 6F Intro-flex με αποσυνδεόμενη βαλβίδα αιμόστασης και με πλευρική υποδοχή, ένα διαστολέα αγγείων, ένα νήμα καθοδήγησης με ευθεία και J άκρα 0,89mm x 45cm και συσκευή εισαγωγής νήματος καθοδήγησης, μία 18G βελόνα λεπτών τοιχωμάτων και στρόφιγγα τεσσάρων γραμμών. 25.ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΦΛΕΒΙΚΗΣ ΡΟΗΣ 5F. 26.ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΠΙΘΕΜΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ Χωρίς latex, ημιδιαπερατότητα, υποαλλεργικό με διαστάσεις 10 x 15,5cm για κεντρικό φλεβικό καθετήρα Διαστάσεις 8,5 x 11,5cm για περιφερικές φλέβες. 27.ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΔΟΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Ροή 165ml/min, παραμονής και χρήσης 7 ημερών Luer - lock άκρου. 28.ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΤΡΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ Με τρεις βαλβίδες ασφαλείας microclave, 4 διακόπτες ροής, περιστρεφόμενο Luer - lock άκρο, πώμα με υδρόφοβο φίλτρο συνολικού μήκους 15cm και συνολικού όγκου 15ml. 29.ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΓΧΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ BAXTER 30.ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΑ BAXTER 31.ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΓΧΥΣΗΣ ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ BAXTER 32.ΠΟΥΑΡ Ασκός έγχυσης με πίεση έως 300mmHg με στρόφιγγα στοπ διαφυγής αέρα προς αποφυγή παλινδρόμησης για τη σύνδεση του σε αρτηριακή γραμμή αλλά και για χορήγηση αίματος.

6 33.ΟΔΗΓΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗΣ Στειλεός τραχειακής διασωλήνωσης 4 x 3,35mm. 34.ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Με χημική σύνθεση τεταρτοταγούς αμμωνίου, πολυμερών διγουανίδης και επιφανειοδραστικές ουσίες με προστασία μακράς διάρκειας και ευρεία αντιμικροβιακή δράση. 35.ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΡΟΟΜΕΤΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΡΟΟΜΕΤΡΑ 36.ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΝΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ COMPACT STANDARD PUMP SET 37.ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΛΕΒΙΚΟΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΑΥΛΩΝ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΊΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΛΕΒΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΆΝΩ ΚΟΙΛΗ ΦΛΕΒΑ (ScvO2) 8,5 Fr, 20 cm, ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 15, 18 ΚΑΙ 18Ga Ώστε να επιτυγχάνονται μεγάλες ροές. Ο καθετήρας θα πρέπει να διαθέτει αντιμικροβιακή και αντιθρομβωτική επικάλυψη και να δίνει την δυνατότητα ελέγχου της ποιότητας του σήματος (signal quality index) στο monitor με το οποίο συνδέεται. Η ΜΕΘ διαθέτει το μηχάνημα μέτρησης καρδιακής παροχής και οξυμετρίας VIGILEO της Edwards Lifesciences. 38.ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ 213cm ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ CO, SVR, SV, SVV ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ Να είναι συμβατός με όλα τα παρακλίνια monitors για τη συνεχή απεικόνιση της αρτηριακής πίεσης. Να είναι συμβατός με το monitor αιμοδυναμικών παραμέτρων του νοσοκομείου μας (VIGILEO της Edwards Lifesciences) ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης και να διατίθενται 4 τουλάχιστον κλινικές μελέτες σε ανθρώπους που να πιστοποιούν την αξιοπιστία των μετρήσεων.

7 39.ΣΤΟΜΑΤΟΦΑΡΥΓΓΙΚΟΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ Μίας χρήσεως αποστειρωμένοι (Μέγεθος 2 Πράσινο Μέγεθος 3 Πορτοκαλί Μέγεθος 4 Κόκκινος) 40.ΣΕΤ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΔΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ Με ευθεία άκρα μήκους εκ, καθετήρες υποκλειδίων, σφαγιτιδικοί, μηριαίοι, διπλού αυλού για αιμοκάθαρση (προσωρινοί), υλικό πολυουρεθάνη και σιλικόνη. Να είναι ομόκεντροι η παράλληλοι αυλοί με πλευρικές οπές και νέου τύπου με οπές στο άκρο του καθετήρα. Το μήκος τους να είναι εκ και η διάμετρος τους να είναι 11-14Fr. Το σετ να περιλαμβάνει τον καθετήρα, συρμάτινο οδηγό με κεκκαμένο άκρο, διαστολέα, βελόνα παρακέντησης, διακόπτες ροής αίματος, πώματα προστατευτικά. 41.ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ Αποστειρωμένο επίθεμα από διάφανο αυτοκόλλητο φιλμ πολυουρεθάνης διαπερατό στην αναπνοή του δέρματος, με υποαλλεργική ακρυλική κόλλα. Με χάρτινο περιθώριο (κορνίζα) καθ όλη την περίμετρο του φιλμ, χωρίς να κολλά στα γάντια, με εγκοπή και ετικέτα αναγραφής στοιχείων. Να κατατεθούν 2 δείγματα επί ποινή απόρριψης. Διαστάσεις 10 x 12cm. Τα προσφερόμενα επιθέματα θα πρέπει να διαθέτουν φραγμό προστασίας έναντι εξωγενών μολυσματικών παραγόντων σύμφωνα με ASTM F και ASTM F , να είναι αδιάβροχα σύμφωνα με ASTM-ES / ASTM F1670 και να είναι ακτινοδιαπερατά. Η κατασκευάστρια εταιρεία, για την απόδειξη των ανωτέρω, θα πρέπει να δηλώνει με επίσημο έγγραφο (τεχνικό φυλλάδιο) την συμμόρφωση με τα ανωτέρω. Προσφορά στην οποία δεν θα εμπεριέχονται τα ανωτέρω θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη. 42.ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ Να συνδέεται απευθείας στα ροόμετρα Ο2. Να φέρει ρυθμιστή περιεκτικότητας οξυγόνου. Να συνοδεύεται από συσκευασία αποστειρωμένου ύδατος περιεκτικότητας ml (τύπου Aqua pack)

8 43.ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ ΤΡΙΠΛΟΥ ΑΥΛΟΥ Σετ καθετήρων τριών αυλών 16, 18 και 18G, 7Fr με μήκος 20 cm, πολυουρεθάνης κεντρικής φλέβας, σχεδιασμένοι για καθετηριασμό με την τεχνική Seldinger για χορήγηση/ μετάγγιση και αιμοδυναμική παρακολούθηση. Οι καθετήρες να περιέχουν: 1)Καθετήρα πολυουρεθάνης, ακτινοσκιερό, 2) βελόνα εισαγωγέα, 3) καθετήρα εισαγωγέα με FlowSwitch,4)συρμάτινο οδηγό με άκρο J και ευθύ με ειδικό σύστημα προώθησης διευκολύνοντας την εισαγωγή του συρμάτινου οδηγού με το ένα χέρι και ειδικό stop που επιτρέπει την ακινητοποίησή του ανά πάσα στιγμή, 5)διαστολέα φλέβας, 6)ειδικό διακόπτη ροής αίματος, flowswitch on - off για κάθε αυλό, 7)επιπρόσθετα πτερύγια ως σύστημα προσαρμογής και σταθεροποίησης του καθετήρα, 8)αποστειρωμένο διπλό δίσκο συσκευασίας για αυξημένη ασφάλεια και 9)πώμα αρσενικό περιστρεφόμενο Luer - lock. 44.ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΒΛΕΝΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΚΚΡΙΜΜΑΤΟΣ Το σετ αναρρόφησης βρογχικών εκκρίσεων να έχει ενσωματωμένο καθετήρα αναρρόφησης 16Fr. Φιαλίδιο συλλογής των βρογχικών εκκρίσεων περίπου 40ml. Βιδωτό καπάκι και να είναι αποστειρωμένο. 45. ΣΕΤ ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗΣ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ GRIGGS, ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΟ SELDINGER, ΧΩΡΙΣ ΛΑΒΙΔΑ (latex free) A)Να φέρει σωλήνα τραχειοστομίας με κωνικό ή κυλινδρικό cuff χαμηλής πίεσης μεγάλου όγκου, από σιλικοναρισμένο, μη- τοξικό (latex free) PVC, υψηλής ποιότητας, με κλίση 95º - 105, για καλή εφαρμογή στην τραχεία και μόνιμη υποδοχή 15mm παροχής οξυγόνου. Το σχήμα του cuff να προσφέρει πλήρη στεγανοποίηση, με την ελάχιστη δυνατή επαφή μεταξύ των ευαίσθητων τοιχωμάτων της τραχείας και του cuff, ελαχιστοποιώντας την επιφάνεια πιθανού τραυματισμού. Το cuff να εμφανίζει ευαισθησία ώστε να παρακολουθεί την αλλαγή της πίεσης στην διάρκεια του αναπνευστικού κύκλου. Το cuff να είναι τοποθετημένο θερμοσυγκολλητικά ταυτόχρονα με τον σωλήνα ενώ όταν το φουσκώνουμε, να διατηρεί την κεντρική θέση του

9 σωλήνα, μακριά από τα τοιχώματα της τραχείας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ρήξης της. Όταν ξεφουσκώνει, το cuff να εφαρμόζει στενά γύρω από τον σωλήνα, διευκολύνοντας έτσι την διασωλήνωση και αποσωλήνωση, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον κίνδυνο τραυματισμού. Το cuff να ελέγχεται από πολύ ευαίσθητο οδηγό (PILOT) με άμεσο έλεγχο της πλήρωσής του και των διακυμάνσεων αυτής και ο δε σωληνίσκος που το φουσκώνει να είναι ενσωματωμένος στον σωλήνα. Επάνω στον οδηγό (PILOT) πλήρωσης του cuff να αναγράφεται το νούμερο του σωλήνα για ευκρινή έλεγχο και το νούμερο έκπτυσης του cuff. Β)Να φέρει ειδικό διαστολέα για την διάνοιξη των ιστών Γ)Να φέρει ειδικό ατραυματικό οδηγό, με οπή στο άκρο του για την πραγματοποίηση της μεθόδου Seldinger, για να εξασφαλίζει την γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση. Δ)Να φέρει βελόνα 14G, με ενσωματωμένο οδηγό. Ε)Να σύριγγα 10ml, ειδική για ανίχνευση του χώρου της τραχείας. ΣΤ)Να φέρει χειρουργικό νυστέρι για την τομή. Ζ)Να φέρει οδηγό σύρμα 50 cm. Η)Να φέρει υποαλλεργική φακαρόλα για συγκράτηση του σωλήνα τραχειοστομίας. Νούμερο 8 46.ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑΣ ΜΕ CUFF ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ Ο σωλήνας τραχειοστομίας θα πρέπει: Να είναι από θερμοευαίσθητο PVC μη τοξικό (latex free) υψηλής ποιότητας με δυνατότητα επιλογής διάφανου ή σιλικοναρισμένου PVC. Ο σωλήνας στους 37 βαθμούς να μαλακώνει και να αποκτά το απόλυτο ανατομικό σχήμα του ασθενούς. Ο σωλήνας να έχει κλίση 105 για την καλύτερη εφαρμογή του στην τραχεία. Να έχει μόνιμη υποδοχή 15mm, έτσι ώστε ο ασθενής να μπορεί να λαμβάνει οξυγόνο. Το Cuff να είναι χαμηλής πίεσης μεγάλου όγκου, για τον περιορισμό του τραυματισμού της τραχείας, ενώ όταν ξεφουσκώνει πρέπει να εφαρμόζει στον σωλήνα ώστε να διευκολύνει την εισαγωγή και την αφαίρεσή του.

10 Το cuff να είναι κατασκευασμένο από υλικό που του επιτρέπει να εμφανίζει ευαισθησία ώστε να παρακολουθεί την αλλαγή της πίεσης στη διάρκεια του αναπνευστικού κύκλου. Το cuff να έχει τοποθετηθεί θερμοσυγκολητικά ταυτόχρονα με τον σωλήνα ώστε όταν το φουσκώνουμε να έχει συμμετρική διάσταση και να διατηρεί τον σωλήνα, μακριά από τα τοιχώματα της τραχείας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ρήξης της. Επίσης, πρέπει να είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε κατά την εισπνοή και την εκπνοή να ασκείται πίεση σε διαφορετικά σημεία της τραχείας. Το cuff να ελέγχεται από πολύ ευαίσθητο οδηγό (PILOT) με αναγραφή του νούμερου του σωλήνα και την διάμετρο έκπτυσης του cuff για ευκρινή έλεγχο και ο δε σωληνίσκος που το φουσκώνει να είναι ενσωματωμένος στον σωλήνα. Να φέρει ειδικό οδηγό για εύκολη εισαγωγή και με ειδική οπή στο άκρο του για την γρήγορη και την εύκολη εισαγωγή του με την μέθοδο Seldinger. Να παρέχει τη δυνατότητα αναρρόφησης των εκκρίσεων και βλέννας που συσσωρεύονται πάνω από το cuff. Νούμερα 6-7-7,5-8-8, ΒΑΛΒΙΔΕΣ PEEP Νούμερα 5 και 7,5 48.ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΩΡΑΚΟΣ BILLAU 1.Η μονάδα θωρακικής παροχέτευσης δύο θαλάμων, να είναι από στέρεο, καθαρό, ανθεκτικό πλαστικό. 2.Να είναι χωρητικότητας περίπου 2600ml, ευανάγνωστα γραφικά, για μεγάλη παροχέτευση υπεζωκοτικής συλλογής (υγρού ή αίματος) του ασθενούς. 2. Ο σωλήνας σύνδεσης του ασθενούς χωρίς Latex. 3.Να διαθέτει ενσωματωμένα σταντ,λαβές και να είναι σε συσκευασία αποστειρωμένη. 4.Διαθέτουν σταθερή βάση, χερούλι ασθενή και άγκιστρα κλίνης.

11 49.BILLAU 1 ΘΑΛΑΜΟΥ 3lt 1.Η μονάδα να είναι ενιαία, ανθεκτική, από καθαρό πλαστικό 2.Να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βαρυτική παροχέτευση υπεζωκοτικής συλλογής (υγρού ή αίματος) του ασθενούς, ή με ελεγχόμενη αναρρόφηση 3.Ο σωλήνας σύνδεσης του ασθενούς χωρίς latex 4.Να διαθέτει ενσωματωμένο σταντ και να είναι σε συσκευασία αποστειρωμένη 5.Διαθέτουν σταθερή βάση, χερούλι ασθενή και άγκιστρα κλίνης. 50.ΒΕΛΟΝΕΣ ΡΑΧΙΑΙΑΣ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ Βελόνες οσφυονωτιαίας παρακέντησης με διάφανη λαβή και ειδική θάλαμο οπτικής σήμανσης για την παρατήρηση επιστροφής του ΕΝΥ. Μέγεθος 22G. 51.ΚΡΙΚΟΕΙΔΗΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑ Με εσωτερική διάμετρο περίπου 22mm, μίας χρήσεως. 52.ΛΑΡΥΓΓΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΑΠΛΕΣ Να φέρουν επιγλωττιδικές μπάρες για αποφυγή κατάσπασης της επιγλωττίδας. Πολλαπλών χρήσεων Νούμερα 3,4 και 5 53.ΠΡΟΣΩΠΙΔΕΣ CPAP Πολλαπλών χρήσεων από σιλικόνη Μεγέθη S, M, L και XL. 54.ΦΙΛΤΡΟ ΥΓΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΕΣ Με δυνατότητα εμπλουτισμού με οξυγόνο, υψηλής απόδοσης

12 ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ 1.Επίθεμα ελκών δέρματος ελαιώδες των 20ml. 2.Επίθεμα γάζας με τομή σε σχήμα Υ (για τραχειοστομία) με διαστάσεις 10 x 10 cm. 3.Αλγηνικό κορδόνι με ιοντικό άργυρο 30 έως 44 cm. 4.Αφρώδες επίθεμα πτέρνης με υποαλλεργικό περιμετρικό κολλητικό. Διαστάσεις 19cm x 20 cm ± 15%. 5.Αφρώδες επίθεμα κόκκυγος με υποαλλεργικό περιμετρικό κολλητικό. Διαστάσεις 23cm x 23 cm± 2cm ± 15%. 6.Υδρογέλη που περιέχει 90% νερό, νατριούχο καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη και αλγηνικό ασβέστιο.

13 ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ Το σύστημα να αποτελείται από: 1)Σετ δοχείου συλλογής εκκρίσεων τουλάχιστον 1000 ml με αποσπώμενο σάκο συλλογής εκκρίσεων από το κάνιστρο, 2)αντιβακτηριδιακό σετ επιδέσμων γάζας με πολυεστερικό πλέγμα επαφής λιπιδοκολλοειδούς τεχνολογίας, υδροκολλοειδές και βαζελίνη. Διαστάσεις S, M, L, XL και 3)αντιβακτηριδιακό σετ σπόγγου με πολυεστερικό πλέγμα επαφής λιπιδοκολλοειδούς τεχνολογίας, υδροκολλοειδές και βαζελίνη. Διαστάσεις σπόγγου S = 10 x 15 x 3 cm, M= 13 x 17 x 3 cm, L = 15 x 25 x 3 cm, XL = 2 τμχ. X 30 x 25 x 3 cm. Η αντλία παραχωρείται δωρεάν για τη χρήση των συμβατών αναλώσιμων σετ. Η ίδια αντλία πρέπει να είναι συμβατή με όλα τα υλικά. Η αντλία κενού έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Συνεχή και διαλειπόμενη λειτουργία αρνητικής πίεσης Δυνατότητα ρύθμισης της ευαισθησίας των συναγερμών Ένδειξη ελέγχου του εγκλεισμού Ψηφιακή οθόνη και εύκολο μενού Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά. Η ΜΕΘ διαθέτει την αντλία RENASYS*EZ της Smith&Nephew.

14 ΚΑΛΩΔΙΑ KAI ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘ: 1.ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ MONITOR Monitor Beneview T8 Mindray Monitor Datascope Spectrum 2.ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ PURITAN BENNET MOD PB840 3.ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ EV1000A ΤΗΣ EDWARDS LIFESCIENCES 1. Αισθητήρες δακτύλου για τη μέτρηση Co και πιέσεων 2. Καθετήρας για τη μέτρηση Co με την μέθοδο της πνευμονικής θερμοαραίωσης 3. Σετ κεντρικής φλέβας 4αυλών (Preset), με αντιμικροβιακή επικάλυψη. 4.ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΜΟΔΙΥΛΗΣΗ PRISMA 1.Υγρά HEMOS 2.Φίλτρο PRISMA SET 5.ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΕΡΙΩΝ CRITICAL CARE X PRESS (CCX) Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1. ΤΖΙΑΡΝΤΙΝΑ ΦΑΜΠΙΟ 2.ΜΗΤΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ 3.ΜΑΝΣΦΕΛΝΤ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Τα προϊόντα θα παραδίνονται τμηματικά ανάλογα με τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Τα προϊόντα θα παραδίνονται τμηματικά ανάλογα με τις ανάγκες του Νοσοκομείου. ΓΕΝΙΚΑ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν σήμανση CE και ISO και να είναι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Για όλα τα προϊόντα να αναγράφεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. Ενδεικτική τιμή. Κωδικός Τεχνικές προδιαγραφές ΜΜ 18531 ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ 6F

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. Ενδεικτική τιμή. Κωδικός Τεχνικές προδιαγραφές ΜΜ 18531 ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΚΑΘΕΤΗΡΕΣ 6F Κωδικός Είδους Περιγραφή Τεχνικές προδιαγραφές ΜΜ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Ενδεικτική τιμή Συνολική Αξία Χωρίς ΦΠΑ ΕΝΑ ΣΕΤ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:ΒΕΛΟΝΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ, ΟΔΗΓΟ ΣΥΡΜΑ, ΔΙΑΣΤΟΛΕΑ ΘΗΚΑΡΙ (ΜΕΘΟΔΟΣ SELDINGER),

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ/ΤΕΜ ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΑ ΜΕ ΦΠΑ

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ/ΤΕΜ ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΑ ΜΕ ΦΠΑ 1 Υγειονομικό υλικό (κοινό) Αεροθάλαμοι ταχείας χορήγησης υγρών, με μανομετρική ένδειξη επάνω στον αεροθάλαμο για μεγαλύτερη ακρίβεια, κατά προτίμηση σε λευκό χρώμα έτσι ώστε να είναι ορατά τα υπολείμματα,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΒΙΔΑ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΡΟΚΑΡ 10/12MM ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ 7 195930 ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ 20 ML ΥΓΡΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΜΕ 7,5% POLYVIHYL ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΒΑΛΒΙΔΑ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΡΟΚΑΡ 10/12MM ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ 7 195930 ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ 20 ML ΥΓΡΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΜΕ 7,5% POLYVIHYL ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ 1 160565 AMNIOQUICK (ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΜΝΙΑΚΟΥ ΥΓΡΟΥ) 2 52977 ΑΛΟΙΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟΥ ΗΕΓ (ΑΓΩΓΙΜΗ ΠΑΣΤΑ) 3 28127 ΑΝΑΒΟΛΕΙΣ ΔΙΠΛΗΣ ΒΑΣΕΩΣ 0,6MM X4,5 4 28128 ΑΝΑΒΟΛΕΙΣ ΔΙΠΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Αρ. πρωτ. 8844. Ταχ. Διεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας. Ταχ. Κωδ. : 73300

«ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Αρ. πρωτ. 8844. Ταχ. Διεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας. Ταχ. Κωδ. : 73300 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Χανιά, 12/5/2014 «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Αρ. πρωτ. 8844 Ταχ. Διεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας Ταχ. Κωδ. : 73300 Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΔΩΝ Ποσότητα ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΚΥΡΩ ΣΑΕ/ΕΡΓΟ ΑΞΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΞΙΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΔΩΝ Ποσότητα ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΚΥΡΩ ΣΑΕ/ΕΡΓΟ ΑΞΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΞΙΑ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΦΟΡΕΑΣ Μονάδα ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΔΩΝ Ποσότητα ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΚΥΡΩ ΣΑΕ/ΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Μέτρησης ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΗΣ ΚΑΕ 1 ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΡΙΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (ΡΙΝΟΦΑΡΥΓΓΙΚΟΙ) 50 2 ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ 1. ΣΚΟΥΦΙΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΠΕΛΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ: ΧΑΡΤΙΝΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΕΡΙΣΜΟ, ΜΕΓΑΛΑ.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ 1. ΣΚΟΥΦΙΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΠΕΛΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ: ΧΑΡΤΙΝΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΕΡΙΣΜΟ, ΜΕΓΑΛΑ. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ 1. ΣΚΟΥΦΙΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΠΕΛΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ: ΧΑΡΤΙΝΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΕΡΙΣΜΟ, ΜΕΓΑΛΑ. ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ (33140000-3) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 2.815.000,00

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ (33140000-3) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 2.815.000,00 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ (33140000-3) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 2.815.000,00 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ A/A ΕΙΔΗ ΕΤΗΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 1. ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 33141641-5».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 33141641-5». 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Χανιά, 28/1/2014 Ταχ. Διεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας Ταχ. Κωδ. : 73300 Αρ. πρωτ. 1755 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ουρητηρικές ενδοπροθέσεις διαδερμικής τοποθέτησης

Ουρητηρικές ενδοπροθέσεις διαδερμικής τοποθέτησης Αυτόματη συσκευή λήψεως ιστοτεμαχίου βιοψίας (ΠΙΣΤΟΛΙ) Σετ άμεσης διαδερμικής παροχέτευσης χωρίς σύστημα κλειδώματος Σετ διαδερμικού καθετηριασμού ουροδόχου κύστεως Ουρητηρικές ενδοπροθέσεις διαδερμικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΛΙΚΟ Α/Α ΑΡΙΘΜΟ Σ ΜΗΤΡΩ Ο ΡΗΤΗΡΙ Ο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΒΑΜΒΑΚΙ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣ ΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (ΤΡΕΧΟΣΑ ΤΙΜΗ Π.Τ. ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΧΕΙ)..7 ΒΑΜΒΑΚΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΔΩΝ

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΔΩΝ 1 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΔΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α :ΣΩΛΗΝΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 1. AEPAΓΩΓOΣ ΣTOMATOΦAPYΓΓIKOΣ 1.1 AEPAΓΩΓOΙ ΣTOMATOΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΝΟ 0 ΕΩΣ 4 2. ENΔOTPAX.ΣΩΛHNAΣ UNCUFFED MURPHY 2.1 ENΔOTPAX.ΣΩΛHNAΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣ ΗΣ ΠΟΣΟΤΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ ΤΕΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣ ΗΣ ΠΟΣΟΤΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ ΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣ ΗΣ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ ΠΟΣΟΤΗ ΤΕΣ ΣΥΝΟΛΟ 1 ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΡΙΝΟΦΑΡΥΓΓΙΚΟΙ (ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΑ ΑΚΡΑ), ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΜΠΤΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΣ : ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ CPV 33140000-3 (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ) CPV 33140000-3 ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ : 111.994,31 ΜΕ Φ.Π.Α.

ΕΙΔΟΣ : ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ CPV 33140000-3 (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ) CPV 33140000-3 ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ : 111.994,31 ΜΕ Φ.Π.Α. ΕΙΔΟΣ : ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ CPV 33140000-3 (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ) CPV 33140000-3 ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ : 111.994,31 ΜΕ Φ.Π.Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1.Η τεχνική προσφορά για κάθε είδος που προσφέρεται,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΝ. Έχοντας υπόψη:

ΤΟ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΝ. Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΉ 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΉΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΓΕΝΙΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΑΘΗΝΏΝ «ΙΠΠΟΚΡΆΤΕΙΟ ΠΠΟΚΡΆΤΕΙΟ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΥΠΟΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΤΜΉΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΏΝ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 29.09.2014

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματη συσκευή λήψεως ιστοτεμαχίου βιοψίας (ΠΙΣΤΟΛΙ)

Αυτόματη συσκευή λήψεως ιστοτεμαχίου βιοψίας (ΠΙΣΤΟΛΙ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ Αυτόματη συσκευή λήψεως ιστοτεμαχίου βιοψίας (ΠΙΣΤΟΛΙ) Σετ Εντερόκλισης Σετ άμεσης διαδερμικής παροχέτευσης TROCAR με σύστημα κλειδώματος Σετ άμεσης διαδερμικής παροχέτευσης TROCAR χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ Σελ. 1 ΜΕ "ΣΗΑΤ" Α. ΒΛΑΧΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ 2013-002-33 ΖΕ-001 ΚΟΝΙΧ GEL 67 0,75 13 % 6,53 50,25 56,78 1915076 ΖΕΛΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΗΧΟΑΓΩΓΙΜΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 250 H 500 ML Κατάλληλο για οποιοδήποτε είδος υπερηχογραφήματος

Διαβάστε περισσότερα

ελέγχου του ηλεκτροδίου από την γεννήτρια, συμβατό για χρήση σε 1 ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 3MM, ΜΗΚΟΥΣ 13CM (+0,50CM,-

ελέγχου του ηλεκτροδίου από την γεννήτρια, συμβατό για χρήση σε 1 ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 3MM, ΜΗΚΟΥΣ 13CM (+0,50CM,- 4η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ: 21-06 ΕΙΔΟΣ: 01500 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ:ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟ ΟΣ: 27-03-2015 2 η ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡ. ΠΕΙΡ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 7569 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟ ΟΥ «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ» Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ» ΠΠΥΥ 2012

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ» ΠΠΥΥ 2012 Α/Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟ» ΠΠΥΥ 2012 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΟΝΑΔΑΜΕΤ ΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ AΝΑ ΕΙΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Α: ΒΙΡΤ46907Τ-ΧΓΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Χανιά, 04-02-2014 Ταχ. ιεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας Ταχ. Κωδ. : 73300 Αρ. πρωτ. 2277 Πληροφορίες : ΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟ ΟΣ: 16 03-2015 2 η ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡ. ΠΕΙΡ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 6452 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟ ΟΥ «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ» Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ιαγωνισµός : 28_2015 ΙΑΠΡ. ΣΥΓΚΕΚΡ.ΕΙ.ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ιαγωνισµός : 28_2015 ΙΑΠΡ. ΣΥΓΚΕΚΡ.ΕΙ.ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ > ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Ηµ.Εκτύπωσης: Ώρα Εκτύπωσης: 22/05/15 7:43 ιαγωνισµός : 28_2015 ΙΑΠΡ. ΣΥΓΚΕΚΡ.ΕΙ.ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ταχ. Δ/νση: Καρδίτσης 56, 42100 Τρίκαλα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

33162100-4 33.162 Τεμάχιο 70 23% 4,00 280,00 5,6 ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ. 33162100-4 33.162 Τεμάχιο 3 23% 45,00 135,00 2,7 ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ

33162100-4 33.162 Τεμάχιο 70 23% 4,00 280,00 5,6 ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ. 33162100-4 33.162 Τεμάχιο 3 23% 45,00 135,00 2,7 ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ CPV ΟΜΑΔΑ CPV ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΠΑ 23% ή 13% ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ 1 25079001 2 71063001 3 71071007 4 71071008 5 71088022 6 71095008 7 71117003 8 71158017 ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών ΚΟΙΝ :

ΠΡΟΣ : Πίνακα Αποδεκτών ΚΟΙΝ : ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : Πίνακα Αποδεκτών ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 230-38080 Φ. 460.2 / 08 / 8658 Σ. 5473 Θεσσαλονίκη, 4 Νοε 204 Συν: Ένα () ΘΕΜΑ: ηµοσιεύσεις Ανακοινώσεις ( Ανοικτές ιαπραγµατεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ. Χανιά, 21/3/2014. Ταχ. Διεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας. Ταχ. Κωδ. : 73300 Αρ. πρωτ. 5633

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ. Χανιά, 21/3/2014. Ταχ. Διεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας. Ταχ. Κωδ. : 73300 Αρ. πρωτ. 5633 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Χανιά, 21/3/2014 Ταχ. Διεύθυνση : Μουρνιές Κυδωνίας Ταχ. Κωδ. : 73300 Αρ. πρωτ. 5633 Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

Πολύτιμα εφόδια μας για την επίτευξη των στόχων μας είναι η πολύχρονη εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και οι υποδομές μας.

Πολύτιμα εφόδια μας για την επίτευξη των στόχων μας είναι η πολύχρονη εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και οι υποδομές μας. 1 Η Εταιρεία μας Η νέο ιδρυθείσα εταιρία ΤΜΤ Ο.Ε. δημιουργήθηκε από έμπειρους ανθρώπους στον χώρο της υγείας με πολύ μεράκι και όρεξη για δουλειά. Στόχος μας είναι, να πάμε κόντρα στην εποχή χτίζοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΤΗΣ Ε ΡΑΣ ΡΟ ΟΣ «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ»

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΤΗΣ Ε ΡΑΣ ΡΟ ΟΣ «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟ ΟΣ: 02/03/2015 2 η ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡ. ΠΕΙΡ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 5247 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟ ΟΥ «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ» Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 16002059 ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΤ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΕ 2. 16002060 ΡΟΛΛΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΠΛΑΤΟΥΣ 10 cm ΑΠΛΑ ΤΕ 50

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 16002059 ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΤ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΕ 2. 16002060 ΡΟΛΛΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΠΛΑΤΟΥΣ 10 cm ΑΠΛΑ ΤΕ 50 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 16002059 ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΤ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΕ 2 16002060 ΡΟΛΛΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΠΛΑΤΟΥΣ 10 cm ΑΠΛΑ ΤΕ 50 16002061 ΡΟΛΛΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΠΛΑΤΟΥΣ 15 cm ΑΠΛΑ

Διαβάστε περισσότερα