ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΠΟΘΗΚΗΣ Διεύθυνση: Καπλάνη 7 Πληροφορίες: Σεβαστή Κοσμά Τηλ ΦΑΞ skosma@ioannina.gr ΙΩΑΝΝΙΝΑ Ιωάννινα 4/09/206 Α.Π. : 6023/9509 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια εντύπων υλικών μηχανογράφησης - προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού - προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων προμήθεια αναλωσίμων για τα φωτοτυπικά μηχανήματα - προμήθεια αναλωσίμων για τα φαξ» Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Έχοντας υπόψη:. Τις διατάξεις, όπως αυτές ισχύουν: i. Του Ν. 3852/200 (ΦΕΚ Α 87/ ) «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης Πρόγραμμα Καλλικράτης» ii. Του Ν. 3463/2006, περί «Κύρωσης του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ 4/ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ)». iii. Τον Ν. 407/202 (ΦΕΚ Α/85/ ) «Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση Ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/50/ΕΚ» και ιδιαίτερα την παρ. 4 του άρθρου 6. iv. Το N. 2362/95 περί «Δημοσίου Λογιστικού, ελέγχου των δαπανών του Κράτους και άλλες διατάξεις». v. Τον Ν 387 /200 όπως ισχύει σήμερα. vi. Τον Ν. 4070/204 Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας Ενσωμάτωση Οδηγίας 20/85/ΕΕ» Δημόσια λογιστική και άλλες διατάξεις όπως ισχύει σήμερα. vii. Το Π.Δ 3/200. όπως ισχύει σήμερα. viii. Τις διατάξεις του Ν. 442/206. ix. Το Ν. 344/2005 (ΦΕΚ 279/Α/2005) περί «Τροποποίησης /του Ν. 330/2005 περί «Μέτρων για τη διασφάλιση της διαφάνειας και την αποτροπή καταστρατηγήσεων κατά τη διαδικασία σύναψης δημοσίων συμβάσεων». (ΦΕΚ 30/Α/ ). x. Τις διατάξεις του ν. 386/200 (ΦΕΚ 2/Α / ) «Ενίσχυση διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια». Και 2. Την αριθμ /5444/ απόφαση Δημάρχου για ορισμό Αντιδημάρχου Οικονομικών και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων & την αριθμ /2089/ απόφαση τροποποίηση απόφασης ορισμού Αντιδημάρχων.

2 3. Την ύπαρξη πίστωσης για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΞ»., στον τακτικό προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 206 και συγκεκριμένα στους Κ.Α. 4. Α) ΟΜΑΔΑ Για την προμήθεια εντύπων υλικών μηχανογράφησης στους Κ.Α. : , , , , , , , , , Β) ΟΜΑΔΑ 2 για την προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού στους ΚΑ , , , , , , , , Γ) ΟΜΑΔΑ 3 για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων στους ΚΑ , , , , , , , , Δ) ΟΜΑΔΑ 4 Για την προμήθεια αναλωσίμων για τα φωτοτυπικά μηχανήματα στους ΚΑ , , , , , Ε) ΟΜΑΔΑ 5 Για την προμήθεια αναλωσίμων για τα φαξ στους ΚΑ , , , Τις 23 και 24/206 αποφάσεις του Δημοτικού μας συμβουλίου με τις οποίες εγκρίθηκε η διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΞ». 5. Τις Μελέτες συνολικού ποσού ,5 με ΦΠΑ του Τμήματος Τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών της Δ/νσης Προγραμματισμού Οργάνωσης Πληροφορικής και του τμήματος προμηθειών διαχείρισης υλικού αποθήκης της Δ/νσης οικονομικών υπηρεσιών με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΞ 6. Τα με αριθμ. / 34675/484/2-6-6 πρωτογενές αίτημα συνοδευόμενο από την σχετική μελέτη για την προμήθεια εντύπων υλικών μηχανογράφησης συνολικού προϋπολογισμού 24.0,88 με ΦΠΑ της Δ/νσης προγραμματισμού οργάνωσης πληροφορικής Τμήμα Τεχνολογιών πληροφορικής και Επικοινωνιών, 2/ 34348/5390/-6-6 πρωτογενές αίτημα συνοδευόμενο από την σχετική μελέτη για την προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού συνολικού προϋπολογισμού 5.96,4 με ΦΠΑ της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών διαχείρισης υλικού αποθήκης 3/ 3439/5396/ πρωτογενές αίτημα συνοδευόμενο από την σχετική μελέτη για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου συνολικού προϋπολογισμού 4.977,96 με τον ΦΠΑ της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών διαχείρισης υλικού αποθήκης 4/ 34409/5399/ πρωτογενές αίτημα συνοδευόμενο από την σχετική μελέτη για την προμήθεια αναλωσίμων για τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα συνολικού προϋπολογισμού 4.727,36 με ΦΠΑ της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών διαχείρισης υλικού αποθήκης. 5/ 34444/5406/ πρωτογενές αίτημα συνοδευόμενο από την σχετική μελέτη για την προμήθεια αναλωσίμων για τα φαξ συνολικού προϋπολογισμού 4.675,8 με ΦΠΑ της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών διαχείρισης υλικού αποθήκης.

3 7. Την με αριθμό 554/206 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, περί διάθεση πίστωσης έγκρισης τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμού των όρων της διακήρυξης. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ «Διενέργεια συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: εντύπων υλικών μηχανογράφησης - προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων προμήθεια αναλωσίμων για τα φωτοτυπικά μηχανήματα προμήθεια αναλωσίμων για τα φαξ, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών συνολικού προϋπολογισμού ,5 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες οι οποίες και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας. Τα προσφερόμενα υλικά πρέπει να πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές που περιγράφονται στις μελέτες.. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα την ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί στην σχετική περίληψη διακήρυξης ενώπιον της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού. 2. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και κοινοπραξίες φυσικών και νομικών προσώπων που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου. 3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για τη συνολική προκηρυχθείσα ποσότητα ομάδας, όπως περιγράφεται ανωτέρω. 4. Ο προμηθευτής στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση της προμήθειας υποχρεούται να καταθέσει προ η κατά την υπογραφή της σύμβασης εγγύηση καλής εκτέλεσης, για το ποσό 5% της συνολικής συμβατικής αξίας, χωρίς το Φ.Π.Α Οι εγγυήσεις ανεξάρτητα από το όργανο που τις εκδίδει και τον τύπο που περιβάλλονται, πρέπει απαραίτητα να αναφέρουν και τα ακόλουθα:. Την ημερομηνία έκδοσης 2. Τον εκδότη. 3. Τον οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης προς τον οποίο απευθύνεται. 4. Τον αριθμό της εγγύησης. 5. Τον αριθμό της σχετικής σύμβασης. 6. Το ποσό που καλύπτει η εγγύηση. 7). Την πλήρη επωνυμία και την διεύθυνση του προμηθευτή υπέρ του οποίου εκδίδεται η εγγύηση. 5. Με ποινή να μη γίνει αποδεκτή, οι διαγωνιζόμενοι μαζί με την προσφορά τους πρέπει να υποβάλλουν στην Επιτροπή του Διαγωνισμού 5.. Υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής, με την οποία θα δηλώνεται ότι: Α. Έλαβαν γνώση των όρων της διακήρυξης και της τεχνικής περιγραφής και αποδέχεται αυτούς πλήρως και ανεπιφύλακτα. Β. Δεν έχουν καταδικαστεί για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Γ. Δεν τελούν υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συμβιβασμό ή άλλη ανάλογη κατάσταση. Δ. Δεν τελούν υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση, έκδοσης αναγκαστικής εκκαθάρισης, αναγκαστικής διαχείρισης, πτωχευτικού συμβιβασμού ή υπό άλλη ανάλογη διαδικασία.

4 5.2. Πιστοποιητικό του οικείου επιμελητηρίου που θα έχει εκδοθεί έξι (6) το πολύ μήνες πριν από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας 5.4. Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας 5.5. Πιστοποιητικό δημοτικής ενημερότητας από το Δήμο Ιωαννιτών και το Δήμο της έδρας του συμμετέχοντος στο διαγωνισμό. 5.6 Κάθε προσφορά συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το 2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς Φ.Π.Α. ΟΜΑΔΑ ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΠΟΣΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ Προμήθεια εντύπων και υλικών ,00 62,90 μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων ΟΜΑΔΑ 2 Προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού 5.644,00 32,88 ΟΜΑΔΑ 3 Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών 8.548,00 370,96 γραφείου ΟΜΑΔΑ 4 Προμήθεια αναλωσίμων για τα φωτοτυπικά 6.,00 322,22 μηχανήματα ΟΜΑΔΑ 5 Προμήθεια αναλωσίμων για τα φαξ 4.838,04 96,76 Η μη προσκόμιση κάποιου εκ των ανωτέρω δικαιολογητικών αποτελεί λόγω αποκλεισμού του συμμετέχοντος. 6. Υποβολή και σύνταξη προσφορών 6.. Οι προσφορές κατατίθενται ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού στον τόπο και κατά την ημέρα και ώρα που ορίζονται στο άρθρο της διακήρυξης. Οι προσφορές μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά( ή με courier) με συστημένο σφραγισμένο φάκελο προς το Πρωτόκολλο του Δήμου Ιωαννιτών στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ιωαννιτών, Καπλάνη 9, ΤΚ Η προθεσμία για τη παραλαβή από την υπηρεσία των προσφορών που αποστέλλονται ταχυδρομικά λήγει την προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού Προσφορές που κατατέθηκαν εκπρόθεσμα δεν γίνονται δεκτές Με ποινή να μη γίνουν αποδεκτές, οι προσφορές υποβάλλονται μέσα σε φάκελο, καλά σφραγισμένο, σε δύο αντίγραφα.(αντίγραφα δικαιολογητικών, αντίγραφα οικονομικής και τεχνικής προσφοράς σε αντίστοιχους ξεχωριστούς φακέλους) 6.4. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εκατόν είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες, προσμετρούμενες από την επόμενη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του παραπάνω αναφερόμενου απορρίπτεται ως απαράδεκτη Στο φάκελο κάθε προσφοράς πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς: - Η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα. - Ο πλήρης τίτλος της αρμόδιας Υπηρεσίας που διενεργεί την προμήθεια. - Ο αριθμός της διακήρυξης.

5 - Το αντικείμενο της προμήθειας. - Η ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού. - Τα στοιχεία του αποστολέα Μέσα στον κυρίως φάκελο της προσφοράς τοποθετούνται όλα τα σχετικά με την προσφορά στοιχεία και ειδικότερα: Όλα τα ζητούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής και δηλώσεις στο διαγωνισμό, (και τα αντίγραφα) - Υπεύθυνη Δήλωση για τον χρόνο και τόπο παράδοσης. - Υπεύθυνη Δήλωση για τον χρόνο ισχύος της προσφοράς Μέσα σε ιδιαίτερα σφραγισμένο φάκελο που θα φέρει με κεφαλαία γράμματα την ένδειξη "ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ", καθώς και όλα τα στοιχεία του εξωτερικού φακέλου, τα τεχνικά στοιχεία της προσφοράς. - Τεχνική προσφορά. - Τεχνικές προδιαγραφές στην Ελληνική Μέσα σε ιδιαίτερο σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" καθώς και τα λοιπά στοιχεία του εξωτερικού φακέλου θα έχουν τοποθετηθεί σε δύο αντίγραφα τα οικονομικά στοιχεία της προσφοράς 6.7. Οι φάκελοι τεχνικής και οικονομικής προσφοράς θα φέρουν και τις ενδείξεις του κυρίως φακέλου Οι προσφορές δεν πρέπει να έχουν ξάσματα, σβησίματα προσθήκες, διορθώσεις Όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την διενέργεια και συμμετοχή στον διαγωνισμό καθώς και οι προσφορές πρέπει να είναι στην Ελληνική γλώσσα ή σε επίσημη μετάφραση Προσφορές ασαφείς που δεν μπορούν να ερμηνευθούν ή που υπάρχουν διορθώσεις που τις καθιστούν ασαφής απορρίπτονται. 6.. Οι προσφορές υπογράφονται από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους η τους νόμιμους εκπροσώπους τους 6.2. Η προσφορά της ένωσης προμηθευτών υπογράφεται υποχρεωτικά είτε από όλα τα μέλη της ένωσης είτε από εκπρόσωπο διορισμένο με συμβολαιογραφικό έγγραφο Μετά την κατάθεση της προσφοράς δεν γίνεται δεκτή και απορρίπτεται ως απαράδεκτη κάθε διευκρίνηση τροποποίηση ή και απόκρουση όρων της διακήρυξης. Διευκρινήσεις δίνονται μόνο όταν ζητούνται από την Επιτροπή του Διαγωνισμού. Από τις διευκρινήσεις που δίδονται λαμβάνονται υπόψη μόνο εκείνες που αναφέρονται στα σημεία που ζητήθηκαν. Εναλλακτικές προσφορές από τον ίδιο τον διαγωνιζόμενο δεν γίνονται δεκτές Οι προσφορές υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα μέσα σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο τοποθετούνται και όλα τα ζητούμενα δικαιολογητικά καθώς και η εγγύηση συμμετοχής.

6 6.6. Η προσφερόμενη τιμή θα εκφράζεται σε και θα περιλαμβάνει τις υπέρ τρίτων κρατήσεις και κάθε άλλη επιβάρυνση για τη παράδοση των καυσίμων στα σχολεία που θα υποδειχτούν από την ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών. Επισημαίνεται ότι Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Η τιμή θα αναγράφεται αριθμητικώς και ολογράφως Η κατακύρωση της προμήθειας θα γίνει στη συμφερότερη από οικονομικής άποψης με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή εφόσον κριθεί από την επιτροπή αξιολόγησης ότι η προσφορά του πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές του συνημμένου υποδείγματος της παρούσας Η σύμβαση ισχύει από την ημερομηνία της υπογραφής της και μέχρι εξάντλησης των ποσοτήτων και του ποσού του διαγωνισμού Τα υπό προμήθεια είδη θα παραδίδονται καθ όλη την διάρκεια του έτους, ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών, από την υπογραφή της σύμβασης σε σημεία που θα υποδειχτούν από τα αρμόδια όργανα των Νομικών προσώπων που αναφέρονται στο διαγωνισμό Η οριστική παραλαβή θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή ύστερα από μακροσκοπικό έλεγχο, μέσα σε χρόνο (30) τριάντα ημερών από τη παράδοση του υλικού 6.2. Η πληρωμή του προμηθευτή θα γίνει στο 00% της αξίας μετά την οριστική ποσοτική και ποιοτική παραλαβή Πληροφόρηση ενδιαφερομένων 6.23 Για Δημόσιες συμβάσεις με εκτιμώμενη αξία κάτω των (60.000,00) εξήντα χιλιάδων ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) σε περίπτωση ένστασης κατά πράξης της αναθέτουσας η προθεσμία άσκησής της είναι (5) πέντε ημέρες από την κοινοποίηση της προσβαλλόμενης πράξης στον ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα(άρθρο 27 ν. 442/206) Για το παραδεκτό της άσκησης ένστασης απαιτείται, με την κατάθεση της ένστασης η καταβολή παραβόλου υπέρ του Δήμου Ιωαννιτών ποσού ίσου με το ένα τοις εκατό (%) επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης. Εφόσον, από τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές, ζητηθούν έγκαιρα τα σχετικά με τον προκηρυσσόμενο διαγωνισμό έγγραφα, αυτά παραδίδονται ή αποστέλλονται σ αυτούς, μέσα σε έξι (6) εργάσιμες ημέρες από τη λήψη της σχετικής αίτησης. Εφόσον ζητηθούν έγκαιρα συμπληρωματικές πληροφορίες, σχετικές με τα έγγραφα του διαγωνισμού, αυτές πρέπει να παρέχονται το αργότερο έξι (6) ημέρες, πριν από την ημερομηνία που έχει ορισθεί για την υποβολή των προσφορών. Τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους της Διακήρυξης παρέχονται από την υπηρεσία. Πληροφορίες ή έγγραφα σχετικά με τον διαγωνισμό μπορούν να ζητηθούν από τον Δήμο Ιωαννιτών, στο τηλ: και fax: Περίληψη της παρούσας να δημοσιευθεί άπαξ σε μία ημερήσια εφημερίδα και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

7 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕΛΕΤΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Ιωάννινα, 23/8/206 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ταχ. Δνση: Πληροφορίες: Τηλ: FAX: Ελευθ. Βενιζέλου 4 Ιωάννινα 4522 Μάργαρη Ευτυχία Βέργος Αντώνιος , emargari@ioannina.gr avergos@ioannina.gr Προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για τις ανάγκες του Δήμου Ιωαννιτών. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Μ Ε Λ Ε Τ ΗΣ 2 / 206 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 24.0,88 EURO ΕΤΟΣ 206 Κ.Α. : , , , , ,00

8 , , , , ,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Α/Α Ε Ι Δ Ο Σ ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΕΛΑΝΩΝ - TONER Drum για εκτυπωτή Samsung ML - 370nd MLT- D205S 2 Photoconductor για εκτυπωτή Lexmark Χ22G 3 Drum για εκτυπωτή Kyocera FS - 300dn 302HS Drum για εκτυπωτή EPSON Aculaser C Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP Toner για εκτυπωτή KYOCERA FS-300dn ΚΥΟ Toner για εκτυπωτή KYOCERA FS-6950dn ΚΥΟ Toner για εκτυπωτή EPSON Toner για εκτυπωτή PANASONIC KX-MB 2270 KX-FAT420X 2 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 020 Q262A 3 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 200 C75A 4 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 300 Q263A 5 Toner για εκτυπωτή ΗP Laser jet 2300 HPQ260A 6 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet P3005 dn Q755A 7 Toner για εκτυπωτή Lexmark AE 8 Toner για εκτυπωτή Lexmark 264 X264AG 9 Toner για εκτυπωτή Lexmark E450 E450H 20 Toner για εκτυπωτή Lexmark T SE 2 Toner για εκτυπωτή LEXMARK MS30dn (5.000 σελίδες) 50F2H00

9 22 Toner για εκτυπωτή Samsung ML - 370nd (5.000 σελίδες) MLT - D205L 23 Toner για εκτυπωτή RICOH Aficio SP00SF SP00LE 24 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 black PFI-02BK 25 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 black PFI-02MBK 26 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 cyan PFI-02C 27 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 magenta PFI-02M 28 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 yellow PFI-02Y 29 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 280 color 6578D 30 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 6980 black C9504EE 3 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 6980 color CB332EE 32 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 840c black C665DE 33 Mελάνι για εκτυπωτή ΗΡ DeskJet 840C color HPC6625A 34 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 black C9385AE 35 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 cyan C9386AE 36 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 magenta C9387AE 37 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 yellow C9388AE 38 Μελάνι για εκτυπωτή HP 5652 Black C6656A 39 Μελάνι για εκτυπωτή HP 5652 tri-color C6657A 40 Toner για εκτυπωτή HP M 27 CE285A 4 Toner για εκτυπωτή SAMSUNG ml 2950 MLT-D03S 42 Toner για εκτυπωτή SAMSUNG ML 260 MLT-D0S 43 Μελάνι για εκτυπωτή HP 55 Black CZ0AE 44 Μελάνι για εκτυπωτή HP 55 tri-color CZ02AE 45 Toner για εκτυπωτή EPSON AL-M 200DN SO Toner για εκτυπωτή SAMSUNG M 2022 MLT Μελάνι για εκτυπωτή CANON MG 200 BLACK PG-540XL 48 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MG 200 COLOR CL-54 XL 49 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MP 230 Black PG-20 XL 50 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MP 230 Color CL-2 XL 5 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 Black CN684EE 52 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 yellow CB325EE 53 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 magenta CB324EE 54 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 cyan CB323EE 55 USB Flash memory 64 GB 56 USB Flash memory 32 GB 57 DVD - R 8.5 GB 5άδα 58 DVD - R 4.7 GB 5άδα 59 CD - R 700 MB 0άδα Κατόπιν αίτησης με αριθμ. Πρωτ. : 54808/8660/ της Οικονομικής Υπηρεσίας προβήκαμε στην τροποποίηση της αρχικής μελέτης λόγω ανάγκης προσαρμογής στα νέα οικονομικά δεδομένα. Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την προμήθεια αναλώσιμων υλικών (μελάνια, γραφίτες, κλπ) για τους εκτυπωτές, και τα πολυμηχανήματα του Δήμου μας, για την κάλυψη αναγκών του τρέχοντος έτους. Οι τιμές να μη συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% Οι ποσότητες θα αυξομειώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες των υπηρεσιών χωρίς να γίνεται υπέρβαση του προϋπολογισμού. Η παραλαβή των υλικών θα γίνει σύμφωνα με τις ανάγκες των υπηρεσιών μας. Όλα τα παραπάνω είδη να είναι αυθεντικά.

10 Ιωάννινα 23/8/206 Οι Συντάξαντες Υπάλληλοι Τμ. Τεχνολογιών, Πληροφορικής Και Επικοινωνιών Ιωάννινα 23/8/206 Ελέχθηκε Ο Προϊστάμενος Τμ. Τεχνολογιών, Πληροφορικής Και Επικοινωνιών κ.α.α Ιωάννινα 23/8/206 Θεωρήθηκε Μ.Ε.Δ. Η Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής Ευτυχία Μάργαρη ΔΕ Πληροφορικής Αντώνιος Βέργος ΔΕ Πληροφορικής Γεώργιος Νικολαράκης ΤΕ Πληροφορικής Δήμητρα Δρόσου ΠΕ Διοικητικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΕΛΑΝΩΝ - TONER ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Drum για εκτυπωτή Samsung ML - 370nd MLT- D205S Τεμάχια 3 2 Photoconductor για εκτυπωτή Lexmark Χ22G Τεμάχια 2 3 Drum για εκτυπωτή Kyocera FS - 300dn 302HS9302 Τεμάχια 2 4 Drum για εκτυπωτή EPSON Aculaser C Τεμάχια 5 Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP Τεμάχια 8 6 Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP Τεμάχια 8 7 Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP Τεμάχια 8 8 Toner για εκτυπωτή KYOCERA FS-300dn ΚΥΟ3252 Τεμάχια 8 9 Toner για εκτυπωτή KYOCERA FS-6950dn ΚΥΟ32537 Τεμάχια 2 0 Toner για εκτυπωτή EPSON Τεμάχια 5 Toner για εκτυπωτή PANASONIC KX-MB KX- Τεμάχια 5

11 2270 FAT420X 2 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 020 Q262A Τεμάχια 8 3 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 200 C75A Τεμάχια 8 4 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 300 Q263A Τεμάχια 8 5 Toner για εκτυπωτή ΗP Laser jet 2300 HPQ260A Τεμάχια 2 6 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet P3005 dn Q755A Τεμάχια 5 7 Toner για εκτυπωτή Lexmark AE Τεμάχια 8 8 Toner για εκτυπωτή Lexmark 264 X264AG Τεμάχια 2 9 Toner για εκτυπωτή Lexmark E450 E450H Τεμάχια 6 20 Toner για εκτυπωτή Lexmark T SE Τεμάχια 3 2 Toner για εκτυπωτή LEXMARK MS30dn (5.000 σελίδες) 50F2H00 Τεμάχια Toner για εκτυπωτή Samsung ML - 370nd MLT - (5.000 σελίδες) D205L Τεμάχια Toner για εκτυπωτή RICOH Aficio SP00SF SP00LE Τεμάχια 2 24 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 black PFI-02BK Τεμάχια 5 25 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 black PFI-02MBK Τεμάχια 4 26 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 cyan PFI-02C Τεμάχια 4 27 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 magenta PFI-02M Τεμάχια 4 28 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 yellow PFI-02Y Τεμάχια 4 29 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 280 color 6578D Τεμάχια 8 30 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 6980 black C9504EE Τεμάχια 0 3 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 6980 color CB332EE Τεμάχια 7 32 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 840c black C665DE Τεμάχια 5 33 Mελάνι για εκτυπωτή ΗΡ DeskJet 840C color HPC6625A Τεμάχια 4 34 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 black C9385AE Τεμάχια 6 35 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 cyan C9386AE Τεμάχια 5 36 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 magenta C9387AE Τεμάχια 5 37 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 yellow C9388AE Τεμάχια 5 38 Μελάνι για εκτυπωτή HP 5652 Black C6656A Τεμάχια 6 39 Μελάνι για εκτυπωτή HP 5652 tri-color C6657A Τεμάχια 4 40 Toner για εκτυπωτή HP M 27 CE285A Τεμάχια 8 4 Toner για εκτυπωτή SAMSUNG ml 2950 MLT-D03S Τεμάχια 6 42 Toner για εκτυπωτή SAMSUNG ML 260 MLT-D0S Τεμάχια 5 43 Μελάνι για εκτυπωτή HP 55 Black CZ0AE Τεμάχια 5 44 Μελάνι για εκτυπωτή HP 55 tri-color CZ02AE Τεμάχια 5 45 Toner για εκτυπωτή EPSON AL-M 200DN SO507 Τεμάχια 3 46 Toner για εκτυπωτή SAMSUNG M 2022 MLT-05 Τεμάχια 5 47 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MG 200 PG-540XL Τεμάχια 5

12 BLACK 48 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MG 200 COLOR CL-54 XL Τεμάχια 3 49 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MP 230 Black PG-20 XL Τεμάχια 5 50 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MP 230 Color CL-2 XL Τεμάχια 3 5 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 Black CN684EE Τεμάχια 6 52 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 yellow CB325EE Τεμάχια 4 53 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 magenta CB324EE Τεμάχια 4 54 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 cyan CB323EE Τεμάχια 4 55 USB Flash memory 64 GB Τεμάχια 8 56 USB Flash memory 32 GB Τεμάχια 8 57 DVD - R 8.5 GB 5άδα Τεμάχια DVD - R 4.7 GB 5άδα Τεμάχια CD - R 700 MB 0άδα Τεμάχια 30 Ιωάννινα 23/8/206 Οι Συντάξαντες Υπάλληλοι Τμ. Τεχνολογιών, Πληροφορικής Και Επικοινωνιών Ευτυχία Μάργαρη ΔΕ Πληροφορικής Αντώνιος Βέργος ΔΕ Πληροφορικής Ιωάννινα 23/8/206 Ελέχθηκε Ο Προϊστάμενος Τμ. Τεχνολογιών, Πληροφορικής Και Επικοινωνιών κ.α.α Γεώργιος Νικολαράκης ΤΕ Πληροφορικής Ιωάννινα 23/8/206 Θεωρήθηκε Μ.Ε.Δ. Η Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής Δήμητρα Δρόσου ΠΕ Διοικητικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Drum για εκτυπωτή Samsung ML - 370nd ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΕΛΑΝΩΝ - TONER ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΣΟ ΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΕΙΔΟΥΣ χωρίς Φ.Π.Α 24% ΣΥΝΟΛΟ MLT- D205S Τεμάχια

13 Photoconductor για εκτυπωτή Lexmark 450 Drum για εκτυπωτή Kyocera FS - 300dn Drum για εκτυπωτή EPSON Aculaser C00 Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP2900 Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP300 Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP6200 Toner για εκτυπωτή KYOCERA FS- 300dn Toner για εκτυπωτή KYOCERA FS- 6950dn 250Χ22G Τεμάχια HS9302 Τεμάχια Τεμάχια Τεμάχια Τεμάχια Τεμάχια ΚΥΟ3252 Τεμάχια ΚΥΟ32537 Τεμάχια Toner για εκτυπωτή EPSON Τεμάχια Toner για εκτυπωτή PANASONIC KX-MB 2270 KX- FAT420X Τεμάχια Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 020 Q262A Τεμάχια Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 200 C75A Τεμάχια Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 300 Q263A Τεμάχια Toner για εκτυπωτή ΗP Laser jet 2300 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet P3005 dn HPQ260A Τεμάχια Q755A Τεμάχια Toner για εκτυπωτή Lexmark AE Τεμάχια Toner για εκτυπωτή Lexmark 264 X264AG Τεμάχια Toner για εκτυπωτή Lexmark E450 E450H Τεμάχια Toner για εκτυπωτή Lexmark T SE Τεμάχια Toner για εκτυπωτή LEXMARK MS30dn (5.000 σελίδες) Toner για εκτυπωτή Samsung ML - 370nd (5.000 σελίδες) Toner για εκτυπωτή RICOH Aficio SP00SF Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 black Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 black Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 cyan Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 magenta 50F2H00 Τεμάχια MLT - D205L Τεμάχια SP00LE Τεμάχια PFI-02BK Τεμάχια PFI-02MBK Τεμάχια PFI-02C Τεμάχια PFI-02M Τεμάχια

14 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 yellow Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 280 color Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 6980 black Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 6980 color Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 840c black Mελάνι για εκτυπωτή ΗΡ DeskJet 840C color Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 black Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 cyan Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 magenta Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 yellow PFI-02Y Τεμάχια D Τεμάχια C9504EE Τεμάχια CB332EE Τεμάχια C665DE Τεμάχια HPC6625A Τεμάχια C9385AE Τεμάχια C9386AE Τεμάχια C9387AE Τεμάχια C9388AE Τεμάχια Μελάνι για εκτυπωτή HP 5652 Black C6656A Τεμάχια Μελάνι για εκτυπωτή HP 5652 tricolor C6657A Τεμάχια Toner για εκτυπωτή HP M 27 CE285A Τεμάχια Toner για εκτυπωτή SAMSUNG ml 2950 Toner για εκτυπωτή SAMSUNG ML 260 MLT-D03S Τεμάχια MLT-D0S Τεμάχια Μελάνι για εκτυπωτή HP 55 Black CZ0AE Τεμάχια Μελάνι για εκτυπωτή HP 55 tricolor Toner για εκτυπωτή EPSON AL-M 200DN Toner για εκτυπωτή SAMSUNG M 2022 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MG 200 BLACK Μελάνι για εκτυπωτή CANON MG 200 COLOR CZ02AE Τεμάχια SO507 Τεμάχια MLT-05 Τεμάχια PG-540XL Τεμάχια CL-54 XL Τεμάχια

15 49 50 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MP 230 Black Μελάνι για εκτυπωτή CANON MP 230 Color PG-20 XL Τεμάχια CL-2 XL Τεμάχια Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 Black CN684EE Τεμάχια Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 yellow CB325EE Τεμάχια Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 magenta CB324EE Τεμάχια Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 cyan CB323EE Τεμάχια USB Flash memory 64 GB Τεμάχια USB Flash memory 32 GB Τεμάχια DVD - R 8.5 GB 5άδα Τεμάχια DVD - R 4.7 GB 5άδα Τεμάχια CD - R 700 MB 0άδα Τεμάχια ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α. 24% ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ , ,88 Ιωάννινα 23/8/206 Οι Συντάξαντες Υπάλληλοι Τμ. Τεχνολογιών, Πληροφορικής Και Επικοινωνιών Ιωάννινα 23/8/206 Ελέχθηκε Ο Προϊστάμενος Τμ. Τεχνολογιών, Πληροφορικής Και Επικοινωνιών κ.α.α Ιωάννινα 23/8/206 Μ.Ε.Δ. Η Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής Ευτυχία Μάργαρη ΔΕ Πληροφορικής Αντώνιος Βέργος ΔΕ Πληροφορικής Γεώργιος Νικολαράκης ΤΕ Πληροφορικής Δήμητρα Δρόσου ΠΕ Διοικητικού ΠΡΟΣΦΟΡΑ Για την Προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων του Δήμου Ιωαννιτών Ο κάτωθι υπογεγραμμένος.... καταθέτω την προσφορά μου με συμπληρωμένες τιμές στο κάθε είδος για το έτος 206.

16 Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΕΛΑΝΩΝ - TONER ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Drum για εκτυπωτή Samsung ML - 370nd MLT- D205S Τεμάχια 2 Photoconductor για εκτυπωτή Lexmark Χ22G Τεμάχια 3 Drum για εκτυπωτή Kyocera FS - 300dn 302HS9302 Τεμάχια 4 Drum για εκτυπωτή EPSON Aculaser C Τεμάχια 5 Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP Τεμάχια 6 Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP Τεμάχια 7 Toner για εκτυπωτή Canon i-sensys LBP Τεμάχια 8 Toner για εκτυπωτή KYOCERA FS-300dn ΚΥΟ3252 Τεμάχια 9 Toner για εκτυπωτή KYOCERA FS-6950dn ΚΥΟ32537 Τεμάχια 0 Toner για εκτυπωτή EPSON Τεμάχια Toner για εκτυπωτή PANASONIC KX-MB 2270 KX-FAT420X Τεμάχια 2 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 020 Q262A Τεμάχια 3 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 200 C75A Τεμάχια 4 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet 300 Q263A Τεμάχια 5 Toner για εκτυπωτή ΗP Laser jet 2300 HPQ260A Τεμάχια 6 Toner για εκτυπωτή HP LaserJet P3005 dn Q755A Τεμάχια 7 Toner για εκτυπωτή Lexmark AE Τεμάχια 8 Toner για εκτυπωτή Lexmark 264 X264AG Τεμάχια 9 Toner για εκτυπωτή Lexmark E450 E450H Τεμάχια 20 Toner για εκτυπωτή Lexmark T SE Τεμάχια 2 Toner για εκτυπωτή LEXMARK MS30dn (5.000 σελίδες) 50F2H00 Τεμάχια 22 Toner για εκτυπωτή Samsung ML - 370nd (5.000 σελίδες) MLT - D205L Τεμάχια 23 Toner για εκτυπωτή RICOH Aficio SP00SF SP00LE Τεμάχια 24 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 black PFI-02BK Τεμάχια 25 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 black PFI-02MBK Τεμάχια 26 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 cyan PFI-02C Τεμάχια 27 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 magenta PFI-02M Τεμάχια 28 Μελάνι για εκτυπωτή Canon IPF 70 yellow PFI-02Y Τεμάχια 29 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 280 color 6578D Τεμάχια 30 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 6980 black C9504EE Τεμάχια 3 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 6980 color CB332EE Τεμάχια 32 Μελάνι για εκτυπωτή HP DeskJet 840c black C665DE Τεμάχια 33 Mελάνι για εκτυπωτή ΗΡ DeskJet 840C color HPC6625A Τεμάχια 34 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 black C9385AE Τεμάχια 35 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 cyan C9386AE Τεμάχια 36 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 magenta C9387AE Τεμάχια 37 Μελάνι για εκτυπωτή HP OfficeJet Pro L7590 yellow C9388AE Τεμάχια 38 Μελάνι για εκτυπωτή HP 5652 Black C6656A Τεμάχια 39 Μελάνι για εκτυπωτή HP 5652 tri-color C6657A Τεμάχια 40 Toner για εκτυπωτή HP M 27 CE285A Τεμάχια 4 Toner για εκτυπωτή SAMSUNG ml 2950 MLT-D03S Τεμάχια 42 Toner για εκτυπωτή SAMSUNG ML 260 MLT-D0S Τεμάχια 43 Μελάνι για εκτυπωτή HP 55 Black CZ0AE Τεμάχια Τιμή Τεμαχίου χωρίς ΦΠΑ 23% Αριθμητικώς και Ολογράφως

17 44 Μελάνι για εκτυπωτή HP 55 tri-color CZ02AE Τεμάχια 45 Toner για εκτυπωτή EPSON AL-M 200DN SO507 Τεμάχια 46 Toner για εκτυπωτή SAMSUNG M 2022 MLT-05 Τεμάχια 47 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MG 200 BLACK PG-540XL Τεμάχια 48 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MG 200 COLOR CL-54 XL Τεμάχια 49 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MP 230 Black PG-20 XL Τεμάχια 50 Μελάνι για εκτυπωτή CANON MP 230 Color CL-2 XL Τεμάχια 5 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 Black CN684EE Τεμάχια 52 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 yellow CB325EE Τεμάχια 53 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 magenta CB324EE Τεμάχια 54 Μελάνι για εκτυπωτή HP 3070 cyan CB323EE Τεμάχια 55 USB Flash memory 64 GB Τεμάχια 56 USB Flash memory 32 GB Τεμάχια 57 DVD - R 8.5 GB 5άδα Τεμάχια 58 DVD - R 4.7 GB 5άδα Τεμάχια 59 CD - R 700 MB 0άδα Τεμάχια Οι τιμές να μη συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% Οι ποσότητες θα αυξομειώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες των υπηρεσιών χωρίς να γίνεται υπέρβαση του προϋπολογισμού. Η παραλαβή των υλικών θα γίνει σύμφωνα με τις ανάγκες των υπηρεσιών μας. Όλα τα παραπάνω είδη να είναι αυθεντικά. Ο Καταθέτων

18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ -ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΤΟΣ 206 Διεύθυνση: Καπλάνη 7 (3ος όροφος) Πληροφορίες: Σεβαστή Κοσμά Τηλ skosma@ioannina.gr ΦΑΞ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 5.96,4 ΕΥΡΩ Κ.Α. ΠΟΣΟ , , , , , ,00 200, , ,00 ΣΥΝΟΛΟ 5.96,4

19 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΤΟΣ 206 Διεύθυνση: Καπλάνη 7 (3ος όροφος) Πληροφορίες: Σεβαστή Κοσμά Τηλ skosma@ioannina.gr ΦΑΞ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η μελέτη αυτή αφορά την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ» για τις ετήσιες ανάγκες του Δήμου. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 5.96,4 συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. Αναλυτικά: Η δαπάνη θα βαρύνει προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ τους Κ.Α , , , , , , , , όπου υπάρχουν εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 206 τα ποσά 4.000,00, 3.06,4, 500,00, 3.000,00, 3.000,00, 200,00, 200,00,.000,00,.000 αντίστοιχα. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η προμήθεια αφορά διαφόρους τύπους χαρτιού που θα πρέπει να είναι κατάλληλα για εκτυπώσεις σε εκτυπωτές τύπου laser, inkjet, καθώς και σε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα και να ανταποκρίνονται πλήρως στις παρακάτω προδιαγραφές: Το υπό προμήθεια χαρτί θα είναι Α4 και Α3, διαστάσεων 20Χ297mm και 297Χ420 mm αντίστοιχα. α. Γενικά χαρακτηριστικά. Το υπό προμήθεια χαρτί να είναι μονόφυλλο και κατάλληλο για την απ ευθείας φωτοεκτύπωση του πρωτότυπου και από τις δύο όψεις του. 2. Να μην απαιτούνται ειδική μεταχείριση και υπερβολικές προφυλάξεις πριν από τη χρησιμοποίησή του ούτε να παρουσιάζει μεγάλη ευαισθησία σε κανονικό φωτισμό γραφείου. 3. Να μην επηρεάζεται από το μεγάλο διάστημα αποθήκευσης, κάτω από τις συνηθισμένες κλιματολογικές συνθήκες. 4. Τα φωτοαντίγραφα να είναι ευκρινή, ευανάγνωστα και σταθερά (να μην αλλοιώνονται). β. Ειδικά χαρακτηριστικά. Σύνθεση πολτού: 00% χημικός 2. Χρώμα λευκό CIE 65 (ή χρώμα ροζ 0 πακέτα)

20 3. Βάρος 80 gr/m2 + 4 gr (κατά ΤΑΡΡΙ) 4. Πάχος μ. (κατά ΤΑΡΡΙ) 5. Αδιαφάνεια (κατά ISO) 6. Επιφάνεια ματ επεξεργασμένη 7. Κατεύθυνση ινών παράλληλη στη μεγάλη διάσταση 8. ISO 534 ISO 879/2 ISO 287 ISO 475 ISO 2470 ISO 247 ISO 900 ISO 400 ISO 800 Να είναι συσκευασμένο σε δεσμίδες των 500 φύλλων ο δε αριθμός των φύλλων ανά δεσμίδα να είναι ακριβής, χωρίς σκισμένα ή ελαττωματικά φύλλα και φύλλα άλλων διαστάσεων από τις κανονικές l Το κόψιμο των φύλλων κάθε δεσμίδας πρέπει να είναι τελείως λείο και να μην παρουσιάζει γραμμώσεις Οι δεσμίδες πρέπει να είναι τυλιγμένες σε αδιάβροχο χαρτί συσκευασίας για την προστασία του χαρτιού από την υγρασία του περιβάλλοντος Τα προσπέκτους τα οποία θα είναι απαραίτητα στην Ελληνική γλώσσα, πρέπει να φέρουν την σφραγίδα της εταιρείας, την υπογραφή του προσφέροντα, τον α/α της κατάστασης και την ονομασία του είδους, διαφορετικά θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Στις περιπτώσεις της παραπάνω εξαίρεσης θα πρέπει να κατατεθεί επίσημο προσπέκτους του κατασκευαστικού οίκου, στο οποίο θα αναφέρονται όλα τα τεχνικά και λοιπά χαρακτηριστικά του προσφερόμενου είδους. Κάθε προμηθευτής που παίρνει μέρος στον διαγωνισμό, είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει δείγμα (πακέτο) για το ξηρογραφικό χαρτί Α4 και A3, τα οποία θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους μετά την πρακτική δοκιμασία στα μηχανήματα του Δήμου και δήλωση ότι τα υλικά που προσφέρει συμφωνούν με τις τεχνικές προδιαγραφές. Κατά την παραλαβή του χαρτιού θα γίνεται έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν το χαρτί είναι όμοιο με εκείνο που προσέφερε ο προμηθευτής στον διαγωνισμό. Ο μακροσκοπικός έλεγχος γίνεται από επιτροπή και έχει σκοπό την εξακρίβωση της συμφωνίας των ιδιοτήτων του χαρτιού που διαπιστώνονται οπτικά με τους όρους της προδιαγραφής. Ακόμη γίνεται και πρακτικός έλεγχος στα μηχανήματα του Δήμου, για να διαπιστωθεί η αποδοτικότητα και καταλληλότητα του χαρτιού τόσο για την επιλογή όσο και για την παραλαβή Το χαρτί παραλαμβάνεται οριστικά αν συμφωνεί με τις τεχνικές προδιαγραφές και αφού διαπιστωθεί με την πρακτική δοκιμασία, και τον μακροσκοπικό έλεγχο ότι είναι το ίδιο με το δείγμα και κατάλληλο για τον σκοπό που προορίζεται.

21 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ -ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΤΟΣ 206 Διεύθυνση: Καπλάνη 7 (3ος όροφος) Πληροφορίες Σεβαστή. Κοσμά Τηλ skosma@ioannina.gr ΦΑΞ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Μονάδα μέτρησης : Πακέτα ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ CPV 2 3 ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α. 24% ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Χαρτί Α4 λευκό 80 g/m 2 σε πακέτο των 500 φύλλων Πακέτο Χαρτί Α4 ροζ 80 g/m 2 σε πακέτο των 500 φύλλων Πακέτο Χαρτί Α3 λευκό 80 g/m 2 σε πακέτο των 500 φύλλων Πακέτο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΣΟ ΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ , ,00 3 5,20 5, ,50 220, , ,4 Ιωάννινα 23/08/206 Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ Ο Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού- Αποθήκης ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Σεβαστή Κοσμά Νίκος Έξαρχος Σωτήρης Σπυριδάκης

22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ -ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΤΟΣ 206 Διεύθυνση: Καπλάνη 7 (3ος όροφος) Πληροφορίες: Σ.ΚΟΣΜΑ Τηλ , skosma@ioannina.gr ΦΑΞ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο κάτωθι υπογεγραμμένος.... καταθέτω την προσφορά μου με συμπληρωμένες τιμές στο κάθε είδος για το έτος 206 Α/ Α 2 3 Σύνολο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Χαρτί Α4 λευκό 80 g/m 2 σε πακέτο των 500 φύλλων Χαρτί Α4 ροζ 80 g/m 2 σε πακέτο των 500 φύλλων Χαρτί Α3 λευκό 80 g/m 2 σε πακέτο των 500 φύλλων ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΣΟ ΤΗΤΑ Πακέτο Πακέτο 3 Πακέτο 40 ΤΙΜΗ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ 24% Σύνολο με ΦΠΑ /../ 206 Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ

23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ -ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΤΟΣ 206 Διεύθυνση: Καπλάνη 7 (3ος όροφος) Πληροφορίες: Σ.ΚΟΣΜΑ Τηλ , skosma@ioannina.gr ΦΑΞ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο κάτωθι υπογεγραμμένος.... καταθέτω την προσφορά μου με συμπληρωμένες τιμές στο κάθε είδος για το έτος 206 Α/ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ Χαρτί Α4 λευκό 80 g/m 2 σε πακέτο των 500 φύλλων Πακέτο 2 Χαρτί Α4 ροζ 80 g/m 2 σε πακέτο των 500 φύλλων Πακέτο 3 Χαρτί Α3 λευκό 80 g/m 2 σε πακέτο των 500 φύλλων Πακέτο /../ 206 Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ

24 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ -ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΤΟΣ 206 Διεύθυνση: Καπλάνη 7 (3ος όροφος) Πληροφορίες: Σ.ΚΟΣΜΑ Τηλ , skosma@ioannina.gr ΦΑΞ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 4.977,96 ΕΥΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ , ,

25 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η μελέτη αυτή αφορά την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ» για τις ετήσιες ανάγκες του Δήμου. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 4.977,96 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Η δαπάνη θα βαρύνει τους Κ.Α ποσό , ποσό , ποσό , ποσό , ποσό , ποσό 500,00, ποσό , ποσό 2.977,96, ποσό όπου υπάρχουν εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 206, για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΙΔΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝ ΣΥΝΟΛΟ Blanko (σετ με διαλυτικό) pritt ή Pelican 400,2 480,00 2 Pritt ή TEZA (διορθωτικό Roller 4,2 mm/4m) 400,2 480,00 3 Βιβλία πρωτοκολλου 25χ φύλλων ,00 4 Κασέτες για απομαγνητοφώνηση συνεδριάσειων του Δημοτικού Συμβουλίου 500,3 650,00 5 Βάσεις ημερολογίου επιτραπέζιου 5 2,5 2,50 6 Βάσεις για σελοτέιπ (άμμου) ,00 7 Γομολάστιχες No 40 (stabilo) 00 0,3 30,00 8 Γομολάστιχες λευκές-κίτρινες ROTRING 00,3 30,00 9 Ζελατίνες διαφανείς διπλές Α4 με τρύπες για ντοσιέ, άνοιγμα στο πλάι (πακέτο των 00) 00,74 74,00 0 Ημελόγια γυριστά γραφείου έτους ,63 252,00 25

26 Ημερολόγια ημερήσια βιβλία έτους ,74 87,00 2 Καρφίτσες 00 00, Καρφάκια συραπτικών 24/6 για μεσαίο συραπτικό (κουτιά 000 τεμαχίων) 200 0,32 64,00 Καρφάκια συραπτικών 7/45 (κουτιά 000 τεμαχίων) Νc 64 λευκό 200 0,32 64,00 5 Κλασέρ πλαστικό 4/34 με μεταλλικές γωνίες 200,2 240,00 6 Κλασσέρ μηχανογράφησης Α4 8/34 Διάφορα χρώματα 200,2 224,00 7 ΚΛΙΠΣ 32 ΜΜ KOYTI 2 TEM 00, 0,00 8 ΚΛΙΠΣ 25 ΜΜ KOYTI 2 TEM 00, 0,00 9 Κόλλες UHU STICK 200 0,9 80,00 20 κόλλες UHU ρευστές NO ,00 2 Κουτιά αρχείου με λάστιχο 5cm φίμπερ 00,5 50,00 22 Κουτιά αρχείου με λάστιχο 8 cm φίμπερ 00,5 50,00 23 Κουτιά αρχείου με καπάκι και διαχωριστικά 50 5,5 275,00 24 κουτιά αρχείου με κουμπι 50,8 90,00 25 Κρεμάστρες για σφραγίδες 6 θέσεων μεταλλικές ,00 26 Κύβοι χαρτάκια σημειώσεων 300 0,78 234,00 27 Λάστιχα καλτσοδέτα μεσαία ( Kgr) 00χ5 ΜΜ 20 5,92 8,40 28 Λαστιχάκια μεσαία (Kgr) 65mm 20 5,92 8,40 26

27 29 Μαρκαδόροι λεπτοί Faber castell διάφορα χρώματα FINEPEN No ,56 448,00 30 Μαρκαδόροι Χονδροί ανεξιτηλοι 500 0,4 200,00 3 Μολύβια ξύλινα ΗΒ FABER CASTEL, PELIKAN (χωρίς γόμα) 800 0,23 84,00 32 Μπλοκ σημειώσεων 50 φύλλων Α4 ριγέ 200 0,5 00,00 33 Μρκαδόροι υπογραμμήσεων edding, stabilo 700 0,4 287,00 34 Ξύστρες αλουμινίου 200 0,28 56,00 35 Ρολό Α plotter 80gr για plotter μεγάλα 30 4,7 4,00 36 Σελοτέιπ διαφανή απλά 200 0,22 44,00 37 Σελοτέιπ διαφανή για σχεδιαστές 90 0,36 32,40 38 Στυλό τύπου Pilot ,3 900,00 39 Σχοινί νάυλον κουβάρια (/2 κιλού) 20 2, 42,00 40 Συραπτικο μεσαία (30φύλλων) , Συραπτικό μικρά (2 φύλλων) ,00 Συνδετήρες Νο 4 (κουτί 00 τεμ) 20 0,3 36,00 Συνδετήρες Νο3 (κουτί 00 τεμ) 20 0,25 30,00 Ταινίες για μηχανές αλληλογραφίας ,00 Φακέλους με διαφάνεια Leitz A ,4 280,00 Φάκελλοι με λάστιχο (χάρτινο) ,4 800,00 27

28 47 Φακέλους με πτερύγια ,2 600,00 48 Φάκελοι απλοί Α4 αλληλογραφίας 000 0,05 50,00 49 Φάκελοι χ24 αλληλογραφίας άσπροι αυτοκόλλητο ,02 300,00 50 Χαρτάκια κίτρινα stick πακέτα των 5 τεμ ,00 5 Χαρτοκόπτες 00 0,45 45,00 52 Ψαλίδια μικρά 00 0,5 50,00 53 Κόλλες αναφοράς ΠΑΚΕΤΟ 400 ΦΥΛΛΩΝ 0 7,5 75,00 54 Ευρετήρια Βιβλία 50 φύλλων μέγεθος Α ,00 55 Ευρετήρια Βιβλία 00 φύλλων μέγεθος Α4 0 4,5 45,00 56 Χαρτί για ΦΑΞ 30,3,30 57 Βιβλία απλά 00 φύλλων μέγεθος Α ,00 58 Βιβλία απλά 200 φύλλων μέγεθος Α ,00 59 Χαρτοταινίες πακεταρίσματος καφέ 50 μέτρων 4,8 cm 5 5,00 60 Αυτοκολλητο χαρτί Α4 8,00 8, , , ,96 28

29 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο κάτωθι υπογεγραμμένος καταθέτω την προσφορά μου με συμπληρωμένες τιμές στο κάθε είδος για το έτος 206 Α/Α ΕΙΔΗ CPV ΠΟΣΟΤΗΤΑ Blanko (σετ με διαλυτικό) pritt ή Pelican Pritt ή TEZA (διορθωτικό Roller 4,2 mm/4m) Βιβλία πρωτοκόλλου 25χ φύλλων Κασέτες για απομαγνητοφώνηση συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βάσεις ημερολογίου επιτραπέζιου Βάσεις για σελοτέιπ (άμμου) Γομολάστιχες No 40 (stabilo) Γομολάστιχες λευκές-κίτρινες ROTRING Ζελατίνες διαφανείς διπλές Α4 με τρύπες για ντοσιέ, άνοιγμα στο πλάι (πακέτο των 00) Ημερολόγια γυριστά γραφείου έτους 207 Ημερολόγια ημερήσια βιβλία έτους 207 Καρφίτσες Καρφάκια συραπτικών 24/6 για μεσαίο συραπτικό (κουτιά 000 τεμαχίων) Καρφάκια συραπτικών 7/45 (κουτιά 000 τεμαχίων) ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ 29

30 Νc 64 λευκό Κλασέρ πλαστικό 4/34 με μεταλλικές γωνίες Κλασσέρ μηχανογράφησης Α4 8/34 Διάφορα χρώματα ΚΛΙΠΣ 32 ΜΜ KOYTI 2 TEM ΚΛΙΠΣ 25 ΜΜ KOYTI 2 TEM Κόλλες UHU STICK κόλλες UHU ρευστές NO 2 Κουτιά αρχείου με λάστιχο 5cm φίμπερ Κουτιά αρχείου με λάστιχο 8 cm φίμπερ Κουτιά αρχείου με καπάκι και διαχωριστικά κουτιά αρχείου με κουμπί Κρεμάστρες για σφραγίδες 6 θέσεων μεταλλικές Κύβοι χαρτάκια σημειώσεων Λάστιχα καλτσοδέτα μεσαία ( Kgr) 00χ5 ΜΜ 28 Λαστιχάκια μεσαία (Kgr) 65mm 20 Μαρκαδόροι λεπτοί Faber castell διάφορα χρώματα 29 FINEPEN No Μαρκαδόροι Χονδροί ανεξίτηλοι Μολύβια ξύλινα ΗΒ FABER CASTEL, PELIKAN (χωρίς γόμα) Μπλοκ σημειώσεων 50 φύλλων Α4 ριγέ Μαρκαδόροι υπογραμμίσεων edding, stabilo Ξύστρες αλουμινίου Ρολό Α plotter 80gr για plotter μεγάλα Σελοτέιπ διαφανή απλά Σελοτέιπ διαφανή για σχεδιαστές

31 Στυλό τύπου Pilot Σχοινί νάιλον κουβάρια (/2 κιλού) Συιραπτικό μεσαία (30φύλλων) Συραπτικό μικρά (2 φύλλων) Συνδετήρες Νο 4 (κουτί 00 τεμ) Συνδετήρες Νο3 (κουτί 00 τεμ) Ταινίες για μηχανές αλληλογραφίας Φακέλους με διαφάνεια Leitz A4 Φάκελοι με λάστιχο (χάρτινο) Φακέλους με πτερύγια Φάκελοι απλοί Α4 αλληλογραφίας Φάκελοι χ24 αλληλογραφίας άσπροι αυτοκόλλητο Χαρτάκια κίτρινα stick πακέτα των 5 τεμ Χαρτοκόπτες Ψαλίδια μικρά Κόλλες αναφοράς ΠΑΚΕΤΟ 400 ΦΥΛΛΩΝ Ευρετήρια Βιβλία 50 φύλλων μέγεθος Α4 Ευρετήρια Βιβλία 00 φύλλων μέγεθος Α4 Χαρτί για ΦΑΞ 30 Βιβλία απλά 00 φύλλων μέγεθος Α4 Βιβλία απλά 200 φύλλων μέγεθος Α4 Χαρτοταινίες πακεταρίσματος καφέ 50 μέτρων 4,8 cm Αυτοκόλλητο χαρτί Α /../ 206 Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ 3

32 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ -ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΤΟΣ 206 Διεύθυνση: Καπλάνη 7 (3ος όροφος) Πληροφορίες: Σ.Κοσμά Τηλ , skosma@ioannina.gr ΦΑΞ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο κάτωθι υπογεγραμμένος καταθέτω την προσφορά μου με συμπληρωμένες τιμές στο κάθε είδος για το έτος 206 Α/Α ΕΙΔΗ CPV ΠΟΣΟΤΗΤΑ Blanko (σετ με διαλυτικό) pritt ή Pelican Pritt ή TEZA (διορθωτικό Roller 4,2 mm/4m) Βιβλία πρωτοκόλλου 25χ φύλλων Κασέτες για απομαγνητοφώνηση συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βάσεις ημερολογίου επιτραπέζιου Βάσεις για σελοτέιπ (άμμου) Γομολάστιχες No 40 (stabilo) Γομολάστιχες λευκές-κίτρινες ROTRING Ζελατίνες διαφανείς διπλές Α4 με τρύπες για ντοσιέ, άνοιγμα στο πλάι (πακέτο των 00) ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΣΥΝΟΛΟ 32

33 Ημερολόγια γυριστά γραφείου έτους 207 Ημερολόγια ημερήσια βιβλία έτους 207 Καρφίτσες Καρφάκια συραπτικών 24/6 για μεσαίο συραπτικό (κουτιά 000 τεμαχίων) Καρφάκια συραπτικών 7/45 (κουτιά 000 τεμαχίων) Νc 64 λευκό Κλασέρ πλαστικό 4/34 με μεταλλικές γωνίες Κλασσέρ μηχανογράφησης Α4 8/34 Διάφορα χρώματα ΚΛΙΠΣ 32 ΜΜ KOYTI 2 TEM ΚΛΙΠΣ 25 ΜΜ KOYTI 2 TEM Κόλλες UHU STICK κόλλες UHU ρευστές NO 2 Κουτιά αρχείου με λάστιχο 5cm φίμπερ Κουτιά αρχείου με λάστιχο 8 cm φίμπερ Κουτιά αρχείου με καπάκι και διαχωριστικά κουτιά αρχείου με κουμπί Κρεμάστρες για σφραγίδες 6 θέσεων μεταλλικές Κύβοι χαρτάκια σημειώσεων Λάστιχα καλτσοδέτα μεσαία ( Kgr) 00χ5 ΜΜ 28 Λαστιχάκια μεσαία (Kgr) 65mm Μαρκαδόροι λεπτοί Faber castell διάφορα χρώματα FINEPEN No 5 Μαρκαδόροι Χονδροί ανεξίτηλοι Μολύβια ξύλινα ΗΒ FABER CASTEL, PELIKAN (χωρίς γόμα) Μπλοκ σημειώσεων 50 φύλλων Α4 ριγέ

34 Μαρκαδόροι υπογραμμίσεων edding, stabilo Ξύστρες αλουμινίου Ρολό Α plotter 80gr για plotter μεγάλα Σελοτέιπ διαφανή απλά Σελοτέιπ διαφανή για σχεδιαστές Στυλό τύπου Pilot Σχοινί νάιλον κουβάρια (/2 κιλού) Συιραπτικό μεσαία (30φύλλων) Συραπτικό μικρά (2 φύλλων) Συνδετήρες Νο 4 (κουτί 00 τεμ) Συνδετήρες Νο3 (κουτί 00 τεμ) Ταινίες για μηχανές αλληλογραφίας Φακέλους με διαφάνεια Leitz A4 Φάκελοι με λάστιχο (χάρτινο) Φακέλους με πτερύγια Φάκελοι απλοί Α4 αλληλογραφίας Φάκελοι χ24 αλληλογραφίας άσπροι αυτοκόλλητο Χαρτάκια κίτρινα stick πακέτα των 5 τεμ Χαρτοκόπτες Ψαλίδια μικρά Κόλλες αναφοράς ΠΑΚΕΤΟ 400 ΦΥΛΛΩΝ Ευρετήρια Βιβλία 50 φύλλων μέγεθος Α4 Ευρετήρια Βιβλία 00 φύλλων μέγεθος Α4 Χαρτί για ΦΑΞ 30 Βιβλία απλά 00 φύλλων μέγεθος Α4 Βιβλία απλά 200 φύλλων μέγεθος Α

35 59 60 Χαρτοταινίες πακεταρίσματος καφέ 50 μέτρων 4,8 cm Αυτοκόλλητο χαρτί Α4 5 ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ 24% ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ /../ 206 Ο ΠΡΟΣΦΕΡΩΝ 35

36 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ -ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΕΤΟΣ 206 Διεύθυνση: Καπλάνη 7 (3ος όροφος) Πληροφορίες: Σ.Κοσμά Τηλ , skosma@ioannina.gr ΦΑΞ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 4.727,36 ΚΑ : , , , , , ,00 36

37 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗMAΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΣΟ- ΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ Πολυμηχάνημα SCX-3200 Samsung Toner & Drum MLT-D042S Black.5K Pgs TEM 5,00 54,00 270,00 2 φωτ/κο Panasonic DP 8020 E Toner Laser Panasonic DQ-TU0J 0k Pgs TEM 5,00 35,00 75,00 3 φωτ/κο Panasonic DP 8020 E Drum Laser Panasonic DQ-H60J- 60K Pgs TEM 5,00 35,00 75,00 4 φωτ/κο Panasonic DP 4520 Panasonic DQ-TU24D 24k Pgs TEM 5,00 56,00 280,00 5 φωτ/κο Panasonic DP 520 Toner Laser Panasonic DQ-TU0J 0k Pgs TEM 5,00 36,00 80,00 6 φωτ/κο Panasonic DP 520 Drum Laser Panasonic DQ-H60J- 60K Pgs TEM 5,00 36,00 80,00 7 φωτ/κο Konica Minolta ΚΜ 7022/7222/730 Konica U-BIX 7022 TN30K TEM 0,00 8,00 80,00 8 φωτ/κο Konica Minolta ΚΜ BISHUB 62/20/63/2 TEM 0,00 53,00 530,00 9 Φωτ/κο Konica Minolta KM BISHUB 250/350/600 type TN2 TEM 0,00 47,00 470,00 0 Φωτ/κο Canon image runner 238L Canon C- EXV4 Black 8.3k pages TEM 5,00 30,00 50,00 Φωτ/κο Canon image runner 238L DRUM (C- EXV4) (0385B002 TEM 5,00 52,00 760,00 37

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ Ιωάννινα, 2/2/20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ταχ. Δνση: Πληροφορίες: Τηλ: FAX: Email:

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΠΟΘΗΚΗΣ 16PROC005217820 2016-10-11 Ιωάννινα 11/10/2016 Α.Π. : 67826/10673 Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002583698 2015-02-18

15PROC002583698 2015-02-18 Διεύθυνση Καπλάνη 7 Πληροφορίες: Σ.ΚΟΣΜΑ Τηλ. 26513 61310/ 61352 ΦΑΞ 26510-74441 Email: skosma@ioannina.gr 45500 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002707600 2015-04-15

15PROC002707600 2015-04-15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΠΟΘΗΚΗΣ Διεύθυνση: Καπλάνη 7 Πληροφορίες: Σεβαστή Κοσμά Τηλ. 26513-61352 Email: skosma@ioannina.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 7.385,12 EURO Κ.Α. : 70-01.6613.001

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002694243 2015-04-07

15PROC002694243 2015-04-07 15PROC0694243 25-04-07 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗΣ, ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ & ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπά υλικά & Υλικών Μηχανογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9Ξ6ΣΙ-ΥΟ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΑΔΑ: ΒΛ9Ξ6ΣΙ-ΥΟ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΒΛ9Ξ6ΣΙ-ΥΟ3 Πειραιάς, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 28/04/2015 ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 29649/4477 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Διεύθυνση: ΚΑΠΛΑΝΗ 7 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002812578 2015-05-29

15PROC002812578 2015-05-29 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Πολυτεχνείου, Άγιος Νικόλαος Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Πολυτεχνείου, Άγιος Νικόλαος Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝ. 1 Η ΟΜΑΔΑ : ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ & ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΜΟΝ. 1 Η ΟΜΑΔΑ : ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ & ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΟΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθ. Μελέτης: 1/2013 «Προμήθεια γραφικής ύλης, εντύπων, υλικού εκτυπώσεων & λοιπών ειδών γραφείου» για τις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,12

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,12 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού, για την υλοποίηση έργων και εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Της επιχείρησης... με έδρα.., οδός..., αριθμός, τηλέφωνο.., fax... Η παρούσα οικονομική προσφορά περιλαμβάνει τα κάτωθι τμήματα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Της επιχείρησης... με έδρα.., οδός..., αριθμός, τηλέφωνο.., fax... Η παρούσα οικονομική προσφορά περιλαμβάνει τα κάτωθι τμήματα Πρόχειρος Διαγωνισμός για την Προμήθεια γραφικής ύληςλοιπών υλικών γραφείου - υλικών μηχανογράφησης Αρ. Διακήρυξης 22272/23-12-2015 Ημερομηνία Διαγωνισμού 29/12/2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Της επιχείρησης.....

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τηλ.: 303888-9 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π.Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr research.upatras.gr Πάτρα, 19/11/12 Πρόχειρος διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Περιστέρι, 14/05/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: οικ 94141 Ταχ. Δ/νση :Τρώων 1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με αρ. πρωτ 2784/13.03.2014

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με αρ. πρωτ 2784/13.03.2014 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο, 20.03.2014 Αρ. πρωτ. 3070 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με αρ. πρωτ 2784/13.03.2014 Ο Ειδικός

Διαβάστε περισσότερα

Προσκαλεί. Θεσσαλονίκη 15/3/2019 Αρ. πρωτ. 6123

Προσκαλεί. Θεσσαλονίκη 15/3/2019 Αρ. πρωτ. 6123 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Δ/νση Οικονομικών Τμήμα Προμηθειών, Δ.Υ. & Αποθηκών Πληρ. Σπ. Πετρόπουλος Τηλ. 2310 966967 Fax 2310 969430 E mail promithies@eyath.gr Θεσσαλονίκη 15/3/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών Τηλ /φαξ: 40044 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α/Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ CPV ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΜΑΧΙΑ 1 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ, Τύπος σύρματος που δέχεται:νο 64 30197320-5 ΤΕΜ. 4 2 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ, Τύπος σύρματος που

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002002203 2014-04-22

14PROC002002203 2014-04-22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας : 19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2015

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ / 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-4592160 FAX: 210-4592597

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Aρ. Πρωτ: 843 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ημερομηνία: 26-1-2016 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Απ. Ζήσης. ΤΗΛ.: 2421006401 FAX: 2421006464 e-mail: azisis@uth.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΙΤΒ) για την «Προμήθεια Γραφικής Ύλης & Αναλωσίμων» Αρ. Πρωτ. : 106 ΧΕΝΙΑ/ 24-06-2016 Α) Τεχνικές Προδιαγραφές Οι υποψήφιοι θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν υπ όψιν τους τα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔHMOY ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔHMOY ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔHMOY ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 206 Σελίδα από 8 Η παρούσα μελέτη αφορά την

Διαβάστε περισσότερα

1) Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

1) Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 21-05-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 11989 ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ταχ Διεύθυνση: Ταχυδρομικό Γραφείο Δικ. Μεγάρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ : ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ : ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ : ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Αριθμ. Μελέτης : 2/2017 Προμήθεια ειδών γραφικής ύλης,εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων, λοιπές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗΣ, ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ & ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015 Σελίδα 1 από 8 Η παρούσα μελέτη αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ, ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΕΝΤΥΠΩΝ & ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ &ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ΓΡΑΦΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Ιωάννινα 23/3/2015 Αριθμ. Πρωτ. 1046 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αίτημα για τη προμήθεια γραφικής ύλης για την κάλυψη των αναγκών του ΥΠ.ΕΣ, και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων,για το έτος 2018.

ΘΕΜΑ: Αίτημα για τη προμήθεια γραφικής ύλης για την κάλυψη των αναγκών του ΥΠ.ΕΣ, και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων,για το έτος 2018. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αθήνα 10/05/2018 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Π: 18512 & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΘΕΜΑ: Αίτημα για τη προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 10.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 10. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 23/01/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛ. 2/2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόχειρος Διαγωνισμός για την Προμήθεια γραφικής ύληςλοιπών υλικών γραφείου - υλικών μηχανογράφησης ΚΩΔΙΚΟΙ CPV

Πρόχειρος Διαγωνισμός για την Προμήθεια γραφικής ύληςλοιπών υλικών γραφείου - υλικών μηχανογράφησης ΚΩΔΙΚΟΙ CPV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 21 / 12 / 2015 ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 21971 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΠΡΟΫΠ/ΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Στ. Καράσσου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΕ Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ., ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΕ Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ., ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1 Η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ «Γ.Ν.Α Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1: ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΕ Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ (ΜΕΛΑΝΙΑ-ΤΟΝΕΡ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ (ΜΕΛΑΝΙΑ-ΤΟΝΕΡ) ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθ. Πρωτ.: 4191/3092 ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15/02/2017 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ/ΦΑΞ 210-4092265 Email: dimospromithies@gmail.com ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ (ΜΕΛΑΝΙΑ-ΤΟΝΕΡ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΣ Ελληνική Δημοκρατία Νομός Σερρών Δήμος Ηράκλειας Αρ. Μελέτης : 04 /2016 ΧΡΗΣΗ:2016 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ -ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ- ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Δ.Ε.ΣTΡΥΜΟΝΙΚΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

Ο ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Ο ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Χανιά 24/04/2012 ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ. 31501 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ. Σιώμπου Αγλαΐα Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης,

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002447566 2014-12-03

14PROC002447566 2014-12-03 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ- Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜ.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 19/2014 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 49 η /2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 49 η /2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θεσ/νίκη, 18-9-2015 Υπεύθυνος: Αγγελίδης Δημήτρης Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική προσφορά. Για την απευθείας ανάθεση του Δήμου Ηράκλειας με τίτλο:

Οικονομική προσφορά. Για την απευθείας ανάθεση του Δήμου Ηράκλειας με τίτλο: Οικονομική προσφορά Για την απευθείας ανάθεση του Δήμου Ηράκλειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ -ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ- ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Δ.Ε.ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Διαδικασία Προμήθειας: Απευθείας Ανάθεση με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά από οικονομική άποψη, βάσει τιμής.

ΘΕΜΑ : Διαδικασία Προμήθειας: Απευθείας Ανάθεση με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά από οικονομική άποψη, βάσει τιμής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Οικονομικό Τμήμα / Γραφείο Προμηθειών ΔΡΑΜΑ 02.03.2018 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Π.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μεσογείων 448 Ταχ. Κώδικας: 153 42 Αγία Παρασκευή Πληροφορίες: Χ. Μανδράκου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΡΙΘΜ. 10/19 - YΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΡΙΘΜ. 10/19 - YΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιωάννινα, 08/02/2019 Αριθ. Πρωτ. :2031 ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ : OIKONOMIKO : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ταχ. Δ/νση : Λεωφόρος Μακρυγιάννη Τ.Κ. : 450 01 ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τηλέφωνο : 2651080624-5

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α (ΑΝ.ΟΛ. Α.Ε.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ο.Τ.Α. ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΗΛΕΙΑΣ Τ.Κ. 27055 ΤΗΛ: 26250 24990-24289, 24991 FAX: 26250 24991 email : anol@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΠΟΘΗΚΗΣ Πληρ.: Απ. Γκούνης Ταχ. Δ/νση: Καπλάνη 7, Ιωάννινα τ.κ 45444 Τηλ.: 2653

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: προμήθεια Γραφικής ύλης ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ & φωτοτυπικού- χημικού χαρτιού του έτους 2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 71.850,45 ΕΥΡΩ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση:Ληλάντιων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗΣ, ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ & ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπά υλικά & Υλικών Μηχανογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002453370 2014-12-05

14PROC002453370 2014-12-05 / / / &..: 210-5281041 e-mail: logistirio3@doatap.gr, 05/12/2014.. 25939 : «...... 2015» &,...... 2015, ( ),. 153/05-09-2014........ /3 19134/10-09-2014 ( : 8 46 34-8 ),, &, 17/12/2014 13:00....... (2

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Ο πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ

Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Ο πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ (Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ) ------------------------------------------------------- Οδός Σ. Μουστακλή, Παγκρήτιο Στάδιο Τηλ: 2180 264560 Ηράκλειο: 22-12-2014 Αριθµός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 4/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 4/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΑΞΙΟΥ ΛΟΥΔΙΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ 16/02/2015 Αρ. πρωτ. 181 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 5.895,00 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 4/2015 Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (Συμπληρώνεται από τον Προμηθευτή) ΟΜΑΔΑ ΙΙ α/α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚ Τιμή ΕΣ Μονάδος ( ) ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ χωρίς ΦΠΑ Τιμή Μονάδος ( ) με ΦΠΑ Συνολική τιμή (

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Πληροφορίες : Ν. Γουβέλη Τηλ: 213-2100509 213-2100516 Ταχ.Δ/νση: Μεσογείων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ Ταχ. Δ/νση Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax E-mail ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ( Τ.Ε.Ι.) ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ : Άγιος Λουκάς, 65404 ΚΑΒΑΛΑ : E. Κουλουρά : 2510 462151 : 2510

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του ήµου Μήλου έως την Παρασκευή, 20/03/2015 και ώρα 14:00.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του ήµου Μήλου έως την Παρασκευή, 20/03/2015 και ώρα 14:00. Προµήθεια φωτοτυπικού χαρτιού για το έτος 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.500,000 ευρώ (µε ΦΠΑ) Α.Π. 1243 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει τους ενδιαφερόµενους για την προµήθεια σε χαρτί φωτοτυπικού και µε κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών & Διαχείρισης Συμβάσεων Αριθμ. Πρωτ. 471 Πάτρα 3-1-015 Μεγ. Αλεξάνδρου 1 63 34 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 10/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 10/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 10/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 27366 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 1/ 2 /2012 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αριθ.Πρωτ.: 10053 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΑΒ-9 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αλεξανδρούπολη, Τ.Θ. 130 Ταχ. Κώδικας : 68100 Πληροφορίες : Μιχαηλίδης

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 19-05-2015 ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 31122/4862 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Διεύθυνση: Καπλάνη 7 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Π.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση:Ελ.Βενιζέλου 273 Ταχ. Κώδικας: 17674 Πληροφορίες: Δάγλα Α Τηλέφωνο: 213-2101239

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αριθμός Πρωτ. : ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αριθμός Πρωτ. : ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 11-11-2016 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αριθμός Πρωτ. : 13544 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ Τμήμα : Διοικητικό Οικονομικό Ταχ. Διευθ. : Π. Μπέμπη 10 Ταχ. Κώδ. : 46300 Φιλιάτες Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Αθήνα, 4-04-03 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Συγγρού 80-88 Τ.Κ. 7 4 Αθήνα Πληροφορίες: Ν. Πάνου Τηλ. 3 06535 Φαξ 0 69843

Διαβάστε περισσότερα

Διαβούλευση επί Τεχνικών Προδιαγραφών του διαγωνισμού «ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ»

Διαβούλευση επί Τεχνικών Προδιαγραφών του διαγωνισμού «ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ» INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date 2015.12.10 143905 EET Reason Location Athens ΑΔΑ 6ΥΨΔ4690ΒΣ-ΥΘ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ηs Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ, ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ, FAX ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ, ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ, FAX ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ, ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ, FAX ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ: Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, Τ.Κ. 561

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ Πατησίων 76, 104 34 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203282 / Fax: 210 8229454 76, Patission Street, Athens 104 34 Greece. Tel.: (+30) 210 8203 282, Fax: (+30) 210 8229454 E-mail: areti@aueb.gr / www.aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Αναθέτουσα Αρχή ΠΕΡ/ΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Αναθέτουσα Αρχή ΠΕΡ/ΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ 27/07/2018 Αριθ πρωτ. 13895 Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΜΕΛΑΝΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΔΑΠΑΝΗ 1 ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ KONICA MINOLTA 7020 6 140,00 840,00 2 ΜΕΛΑΝΙ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΜΕΛΑΝΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΔΑΠΑΝΗ 1 ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ KONICA MINOLTA 7020 6 140,00 840,00 2 ΜΕΛΑΝΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΜΕΛΑΝΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΔΑΠΑΝΗ 1 ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ KONICA MINOLTA 7020 6 140,00 840,00 2 ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ KONICA MINOLTA 7045 6 150,00 900,00 3 ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ KONICA

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ηράκλειο, 05.03.2014 Αρ. πρωτ. 2357 Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νέα Σμύρνη, 30.03.2016 Αρ. Πρωτ.: 10617 Ταχ. Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 16 Τ.Κ. 17121, Νέα Σμύρνη Πληροφορίες: Α. ΚΩΣΤΟΥΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ρέθυμνο, 22.05.2015 Αρ. πρωτ. 4724 Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ. (συλλογή κλειστών προσφορών)

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ. (συλλογή κλειστών προσφορών) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΚ 12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ:ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡ. ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ:11957/716625

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ: 22410-35445 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ρόδος,15/12/2016 Αριθμ. Πρωτ:2/105885 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ MEΛΑΝΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ (ΦΑΞ)

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ MEΛΑΝΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ (ΦΑΞ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ( Ε.Ο.Φ.) Ν.Π.Δ.Δ. ΑΔΑ 45Ψ4469Η25-ΑΕΗ Δ/νση: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Χολαργός 15-12-2011 Τμήμα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. Διακήρυξης:

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 29/06/2016 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 09/16

Θεσσαλονίκη 29/06/2016 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 09/16 Πληροφορίες: Ν. Ηλίου Τηλέφωνο: 2310891233, - 284 Fax: 2310891232 e-mail: tprom@uom.gr Θεσσαλονίκη 29/06/2016 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 09/16 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Χ Ε Ι Ρ Ο Υ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 10-4-2014. Αρ. Πρωτ. οικ. 76827 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

Αθήνα 10-4-2014. Αρ. Πρωτ. οικ. 76827 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑΧ. ΔΝΣΗ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 80-88 ΠΛΗΡ: ΣΠΥΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΛ: 213 2065057 Αθήνα 10-4-2014 Αρ. Πρωτ. οικ. 76827

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΕΙΔΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ 1 CD ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 60 2 CD ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 10 3 DVD ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 20 4 DVD ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 10 5 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΥΒΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 30/03/2015 ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 22563/3341 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΘΗΚΗΣ Διεύθυνση: ΚΑΠΛΑΝΗ 7 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π.Δ. 42/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα,../ /201.. ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ -ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΕΝΤΥΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ & ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ,- ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΣΕΩΝ(ΕΚΤΥΠΩΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

αποκλεισμού, απαιτείται Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986/Α 75 του προσφέροντος.

αποκλεισμού, απαιτείται Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986/Α 75 του προσφέροντος. ΜΕΡΟΣ Β : -ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΩΝ & ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΑ Όλα τα προσφερόμενα είδη να είναι ΓΝΗΣΙΑ {=τα γνήσια εργοστασιακά αυθεντικά προϊόντα των κατασκευαστριών εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17/02/2017 ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 1553 Πρώην Σχολή Ευελπίδων Κτήριο 6 - Γραφείο 102 ΤΗΛ / FAX: 210.8841617 ΤΗΛ: 210.8213248 Πληροφορίες: Κ. Πιτσαρή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014 ΑΡ ΠΡΩΤ: 1145/12-11-2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΜΕ ΦΠΑ : 515,67 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών. Αθήνα 1-4-2015 Aρ.Πρωτ: 3250

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών. Αθήνα 1-4-2015 Aρ.Πρωτ: 3250 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 72 Τ.Κ.: 11528 Πληροφορίες: Αγγελική Νικολοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ, ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ, ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Κέρκυρα, 13.11.2018 Αρ. πρωτ.: 4194 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax E-mail : Ιόνιος Ακαδημία, : 49100, Κέρκυρα,

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 08/05/2015 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 03/15

Θεσσαλονίκη 08/05/2015 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 03/15 Πληροφορίες: Ν. Ηλίου Τηλέφωνο: 308933, - 84 Fax: 30893 e-mail: tprom@uom.gr Θεσσαλονίκη 08/05/05 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 03/5 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Χ Ε Ι Ρ Ο Υ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Υ Το Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 02/04/2013 Αρ. πρωτ. : 756 ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια πλαστικών σωλήνων ύδρευσης και εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Αποθήκης Αρ. Μελέτης 01/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Γραφικής Ύλης & λοιπών υλικών γραφείου Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τίτλος προμήθειας: «Προμήθεια Oxήματος» / Υποέργο-7 της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Σέρρες 05-06-203 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 6224 ΣΕΡΡΕΣ Α.Π. : 728 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Ειδικός Λογαριασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόχειρος διαγωνισμός προμήθειας ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ FAX για κάλυψη αναγκών του Κ.Θ-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ.»

ΘΕΜΑ: «Πρόχειρος διαγωνισμός προμήθειας ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ FAX για κάλυψη αναγκών του Κ.Θ-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ.» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λέρος 8-11-2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Αριθμ. πρωτ.12783 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ- Κ.Υ ΛΕΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ. Προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού, γραφικής ύλης και αναλωσίμων γραφείου έτους 2016

ΕΡΓΑΣΙΑ. Προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού, γραφικής ύλης και αναλωσίμων γραφείου έτους 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ Πανόραμα, 10/3/2016 Αριθμός Μελέτης : 03/2016 Προμήθεια: Προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού, γραφικής ύλης και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 4.701,23 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 4.701,23 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Δαπανών Εσωτερικού ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 4.701,23 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15.050 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, Δ.Υ. & ΑΠΟΘΗΚΩΝ Πληρ. Σπ. Βασιλειάδης Τηλ. 2310 966967, 968, 928 Fax 2310 283117 E mail promithies@eyath.gr Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Για την προμήθεια γραφικής ύλης για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών της ΟΛΘ ΑΕ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Για την προμήθεια γραφικής ύλης για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών της ΟΛΘ ΑΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ.ΓΕΜΗ 58231.004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ TMHMA: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙΤΛΟΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά στην «Προμήθεια υλικών πολλαπλών εκτυπώσεων» και θα καλύψει τις ανάγκες υπηρεσιών του Δήμου. Συγκεκριμένα, θα καλύψει τις ανάγκες σε μελάνι για συγκεκριμένο είδος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΦΑΞ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΦΑΞ Ιωάννινα, 15/02/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ - ΑΠΟΘΗΚΗΣ Προμήθεια αναλωσίμων για φαξ. Ταχ. Δνση: Πληροφορίες: Τηλ: FAX:

Διαβάστε περισσότερα