ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2016/20 Δύο θέσεις Διευθυντών Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2016/20 Δύο θέσεις Διευθυντών Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14)"

Transcript

1 Διεύθυνση ανθρώπινων πόρων, οικονομικών και γενικών υπηρεσιών Ανθρώπινοι πόροι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2016/20 Δύο θέσεις Διευθυντών Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14) ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, με έδρα στο Λουξεμβούργο, είναι το θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οποίο ιδρύθηκε από τη Συνθήκη προκειμένου να διενεργεί τον έλεγχο των οικονομικών της ΕΕ. Ως ο εξωτερικός ελεγκτής της ΕΕ, συμβάλλει στη βελτίωση της δημοσιονομικής διαχείρισής της και ενεργεί ως ο ανεξάρτητος θεματοφύλακας των οικονομικών συμφερόντων των πολιτών της. Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, το Συνέδριο αξιολογεί την είσπραξη και την ανάλωση των κονδυλίων της ΕΕ. Εξετάζει την ορθή καταχώριση και παρουσίαση των χρηματοοικονομικών πράξεων, τη νόμιμη και κανονική εκτέλεσή τους, καθώς και την κατά τρόπο οικονομικό, αποδοτικό και αποτελεσματικό διαχείρισή τους. Το Συνέδριο δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα των ελέγχων του μέσω σαφών, συναφών και αντικειμενικών εκθέσεων. Επίσης, διατυπώνει γνώμες για θέματα δημοσιονομικής διαχείρισης. Το Συνέδριο επιδιώκει την ενίσχυση της υποχρέωσης λογοδοσίας, προάγει τη διαφάνεια και επικουρεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο κατά την εποπτεία της εκτέλεσης του προϋπολογισμού της ΕΕ, ιδίως κατά τη διαδικασία χορήγησης απαλλαγής. Δέσμευσή του είναι να λειτουργεί κατά τρόπο αποτελεσματικό, ευρισκόμενο στο προσκήνιο των εξελίξεων στον τομέα του ελέγχου και της διοίκησης του δημόσιου τομέα. Το Συνέδριο είναι οργανωμένο σε Τμήματα ελέγχου. Η οργάνωση του Συνεδρίου έχει ως βάση την εκτέλεση έργων. Οι υπάλληλοι εντάσσονται σε μια «δεξαμενή πόρων (pool)» από όπου επιλέγονται και κατανέμονται διοικητικά στα διάφορα Τμήματα ανάλογα με τις προτεραιότητες του οργάνου. Κάθε Τμήμα έχει Διευθυντή/Διευθύντρια που είναι επιφορτισμένος/επιφορτισμένη με την οργάνωση, τον συντονισμό και την εποπτεία του ελεγκτικού έργου. Επίσης επικουρεί τα Μέλη του Τμήματος στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων τους και τους παρέχει σχετικές συμβουλές. Ο Διευθυντής /Η Διευθύντρια είναι αρμόδιος/αρμόδια: για την οργάνωση και τη διαχείριση των εργασιών του Τμήματος, για τον έλεγχο της ποιότητας του ελεγκτικού έργου, για τον συντονισμό ζητημάτων που άπτονται της διοίκησης του προσωπικού. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ Δύο θέσεις Διευθυντών είναι προς πλήρωση από την 1η Ιανουαρίου Το Συνέδριο αποφάσισε να κινήσει τη διαδικασία πλήρωσης δύο θέσεων Διευθυντών σε Τμήματά του (βαθμός AD14), σύμφωνα με το άρθρο 29, παράγραφος 2, του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εφεξής «κανονισμός υπηρεσιακής κατάστασης»). Η εν λόγω διαδικασία επιλογής, η οποία αποσκοπεί στη διεύρυνση των δυνατοτήτων επιλογής της αρμόδιας για τους διορισμούς αρχής, θα λάβει χώρα παράλληλα με την εσωτερική και διοργανική διαδικασία πλήρωσης κενών θέσεων.

2 Ο διορισμός θα γίνει στον βαθμό AD14. Ο βασικός μισθός ανέρχεται σε ,95 ευρώ μηνιαίως. Στον μισθό αυτό, ο οποίος υπόκειται σε ενωσιακό φόρο αλλά απαλλάσσεται από την εθνική φορολογία, μπορούν να προστεθούν ορισμένες αποζημιώσεις και επιδόματα σύμφωνα με τους όρους που προβλέπει ο κανονισμός υπηρεσιακής κατάστασης. Ο Διευθυντής / Η Διευθύντρια είναι ο ανώτερος / η ανώτερη τη τάξει υπάλληλος του Τμήματος και αναφέρεται απευθείας στα Μέλη αυτού. Διαχειρίζεται τους πόρους του Τμήματος και φέρει τη συνολική ευθύνη της εκτέλεσης του προγράμματος εργασίας εμπροθέσμως, χωρίς υπέρβαση του προϋπολογισμού και σύμφωνα με τις απαιτήσεις ποιότητας, καθώς και με τη μεθοδολογία και τις πρακτικές και τα πρότυπα ελέγχου του Συνεδρίου. Για τον σκοπό αυτό, ο Διευθυντής / η Διευθύντρια διαθέτει σε κάθε έργο τους αναγκαίους για την εκτέλεσή του: ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους (συμπεριλαμβανομένων των αναγκαίων για αποστολές και εξωτερικών εμπειρογνωμόνων), ελεγκτικούς πόρους: προσωπικό, επιμόρφωση, εμπειρογνωσία σε θέματα ποιότητας ελέγχου ποιότητας, γνώσεις. Ο Διευθυντής / Η Διευθύντρια επικουρεί τον Πρόεδρο του Τμήματος στη διοίκηση και τη διαχείριση του Τμήματος, καθώς και στην εκτέλεση των καθηκόντων προγραμματισμού, παρακολούθησης και κατάρτισης εκθέσεων. Εξασφαλίζει την απρόσκοπτη διεξαγωγή όλων των αποστολών και την εκτέλεση όλων των ελεγκτικών έργων που του ανατίθενται. ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ Η διαδικασία επιλογής είναι ανοικτή στους υποψηφίους οι οποίοι, κατά την καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας που ορίζεται για την υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας, πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1. Εκπαίδευση σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης: * επίπεδο σπουδών που αντιστοιχεί σε έναν πλήρη κύκλο πανεπιστημιακών σπουδών, πιστοποιούμενο με πτυχίο, όταν η κανονική διάρκεια των εν λόγω σπουδών είναι τέσσερα ή περισσότερα έτη, ή * επίπεδο σπουδών που αντιστοιχεί σε έναν πλήρη κύκλο πανεπιστημιακών σπουδών, πιστοποιούμενο με πτυχίο, και συναφή επαγγελματική πείρα τουλάχιστον ενός έτους, όταν η κανονική διάρκεια των σπουδών είναι τουλάχιστον τρία έτη, ή * όταν δικαιολογείται από το συμφέρον της υπηρεσίας, επαγγελματική εκπαίδευση ισοδύναμου επιπέδου. 2. Επαγγελματική πείρα Αποδεδειγμένη και συναφή δεκαπενταετή τουλάχιστον επαγγελματική πείρα μετά την απόκτηση του ως άνω πτυχίου, ει δυνατόν σε διεθνές περιβάλλον, και τετραετή τουλάχιστον πείρα ως διοικητικά στελέχη. Ειδικότερα, αποδεδειγμένη και επιτυχή πείρα στον τομέα του ελέγχου, συμπεριλαμβανομένων της αξιολόγησης της ποιότητας του ελέγχου και των διαδικασιών εκατέρωθεν ακρόασης με τους ελεγχομένους.

3 3. Γνώσεις Άριστη γνώση των προτύπων και μεθόδων ελέγχου γενικώς, και ειδικότερα στον τομέα του δημοσιονομικού ελέγχου, του ελέγχου συμμόρφωσης και του ελέγχου της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης, καθώς και στους τομείς του ελέγχου των δημόσιων οικονομικών της ΕΕ και του δημόσιου τομέα. Άριστη γνώση μίας και ικανοποιητική γνώση τουλάχιστον μίας ακόμη επίσημης γλώσσας της ΕΕ. Η γνώση πρόσθετων γλωσσών θα θεωρηθεί πλεονέκτημα. Για υπηρεσιακούς λόγους, απαιτείται η καλή γνώση της γαλλικής και της αγγλικής. 4. Ικανότητες i) Ικανότητα χάραξης και υλοποίησης στρατηγικής, καθορισμού στόχων και επιδιωκόμενων αποτελεσμάτων και κατάρτισης σχετικών αναφορών, ii) δεξιότητες επικοινωνίας, διαπραγμάτευσης και συνεργασίας με τα ενδιαφερόμενα μέρη, iii) άριστη γνώση των πρακτικών διαχείρισης και iv) άριστες διαπροσωπικές δεξιότητες. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ Το Συνέδριο εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών και ενθαρρύνει την υποψηφιότητα γυναικών και ανδρών με τα κατάλληλα προσόντα, αποκλείοντας κάθε είδος διακριτικής μεταχείρισης. ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Σύμφωνα με το άρθρο 28 του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης, ο υποψήφιος πρέπει: να είναι υπήκοος κράτους μέλους της ΕΕ, να απολαύει των πολιτικών δικαιωμάτων του, να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του βάσει της σχετικής νομοθεσίας, να παρέχει τα εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των σχετικών καθηκόντων. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Θα συγκροτηθεί επιτροπή προεπιλογής. Η εν λόγω επιτροπή θα προβεί σε αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων η οποία θα περιλαμβάνει διάφορα προκριματικά στάδια βάσει: α) των εγγράφων που θα υποβάλουν οι υποψήφιοι (μετά την αξιολόγηση αυτή, μόνον οι δέκα καλύτεροι υποψήφιοι θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο) β) μελέτης περίπτωσης η οποία θα υποβληθεί εγγράφως και γ) συνέντευξης. ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Οι αιτήσεις υποψηφιότητας, υποχρεωτικά στην αγγλική ή τη γαλλική, πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στην εξής διεύθυνση: Στο θέμα της αίτησης πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός αναφοράς της παρούσας προκήρυξης. Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από τα εξής έγγραφα, στο σύνολό τους στην αγγλική ή τη γαλλική: επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος (μία σελίδα κατ ανώτατο όριο), πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα (τρεις σελίδες κατ ανώτατο όριο), υποχρεωτικά βάσει του υποδείγματος «Europass»

4 (συμβουλευθείτε τον ιστότοπο: συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση που επισυνάπτεται στην παρούσα προκήρυξη, με ημερομηνία και υπογραφή. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας που δεν τηρούν απαρεγκλίτως τις ανωτέρω υποδείξεις θα απορριφθούν. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας λήγει στις , στις 12 το μεσημέρι. ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ Εάν, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επιλογής, θεωρείτε ότι μια απόφαση σας θίγει, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα: ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης που έλαβε η επιτροπή προεπιλογής, δικαιούσθε να υποβάλετε γραπτή αίτηση επανεξέτασης της εν λόγω απόφασης, εκθέτοντας τους λόγους του αιτήματός σας, στη διεύθυνση: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ Μπορείτε να προσφύγετε κατά απόφασης της αρμόδιας για τους διορισμούς αρχής δυνάμει του άρθρου 90, παράγραφος 2, του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης, εντός τριών μηνών από την κοινοποίηση της απόφασης, στη διεύθυνση: European Court of Auditors Secretary General 12, rue Alcide De Gasperi L 1615 Luxembourg Μπορείτε να ασκήσετε προσφυγή δυνάμει του άρθρου 91 του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη διεύθυνση: The General Court of the European Union Rue du Fort Niedergrünewald 2925 Luxembourg Luxembourg ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ Ως πολίτης της Ένωσης, δικαιούσθε να υποβάλετε καταγγελία στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή, στη διεύθυνση: The European Ombudsman 1 avenue du Président Robert Schuman CS Strasbourg Cedex France δυνάμει του άρθρου 228, παράγραφος 1, της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην απόφαση 94/262/ΕΚΑΧ, ΕΚ, Ευρατόμ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της 9ης Μαρτίου 1994, σχετικά με το καθεστώς του ευρωπαίου διαμεσολαβητή και τους γενικούς όρους

5 άσκησης των καθηκόντων του (ΕΕ L 113 της , σ. 15). Σημειωτέον ότι οι καταγγελίες στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή δεν αναστέλλουν την προθεσμία που ορίζεται στο άρθρο 90, παράγραφος 2, και το άρθρο 91 του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης για την κατάθεση ενστάσεων ή προσφυγών ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατ εφαρμογή του άρθρου 270 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Σύμφωνα με το άρθρο 7, παράγραφος 3, του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 45/2001, της 18ης Δεκεμβρίου 2000, σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τα όργανα και τους οργανισμούς της Κοινότητας και σχετικά με την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, το Συνέδριο επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μόνον για τους σκοπούς οι οποίοι αιτιολογούν τη διαβίβασή τους.

6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ / Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ Ονοματεπώνυμο: Μόνιμος/Μόνιμη υπάλληλος της ΕΕ: Ναι (εάν ναι, αναφέρετε το βαθμό σας:..) Όχι Ηλεκτρονική διεύθυνση για ενδεχόμενη επικοινωνία: Αριθμός κινητού τηλεφώνου για ενδεχόμενη επικοινωνία: Πληρώ τα ακόλουθα κριτήρια επιλεξιμότητας (σημειώστε Χ στο αντίστοιχο τετραγωνίδιο): ΝΑΙ ΟΧΙ 1. πανεπιστημιακό πτυχίο το οποίο πιστοποιεί 4 ή περισσότερα έτη σπουδών ή πανεπιστημιακό πτυχίο το οποίο πιστοποιεί 3 έτη σπουδών και συναφή επαγγελματική πείρα τουλάχιστον ενός έτους ή επαγγελματική κατάρτιση ισοδύναμου επιπέδου 2. αποδεδειγμένη, επιτυχή και συναφή δεκαπενταετή τουλάχιστον επαγγελματική πείρα μετά την απόκτηση του ως άνω πτυχίου της ποιότητας του ελέγχου 3. τετραετή τουλάχιστον επαγγελματική πείρα ως διοικητικό στέλεχος 4. αποδεδειγμένη και επιτυχή πείρα στον τομέα του ελέγχου, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης 5. αποδεδειγμένη και επιτυχή πείρα στον τομέα των διαδικασιών εκατέρωθεν ακρόασης με τους ελεγχομένους 6. άριστη γνώση των προτύπων και μεθόδων ελέγχου γενικώς, και ειδικότερα στον τομέα του δημοσιονομικού ελέγχου, του ελέγχου συμμόρφωσης και του ελέγχου της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης, καθώς και στους τομείς του ελέγχου των δημόσιων οικονομικών της ΕΕ και του δημόσιου τομέα 7. άριστη γνώση μίας επίσημης γλώσσας της ΕΕ και ικανοποιητική γνώση τουλάχιστον μίας ακόμη επίσημης γλώσσας της ΕΕ α) καλή γνώση της αγγλικής* β) καλή γνώση της γαλλικής* 8. υποβολή αίτησης υποψηφιότητας, στην αγγλική ή τη γαλλική, η οποία περιλαμβάνει επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος (μία σελίδα κατ ανώτατο όριο), πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα βάσει του υποδείγματος «Europass» (τρεις σελίδες κατ ανώτατο όριο) και την παρούσα υπεύθυνη δήλωση, 9. αίτηση υποψηφιότητας υποβαλλόμενη εντός της προβλεπόμενης στην προκήρυξη κενής θέσης προθεσμίας. 12, rue Alcide De Gasperi L 1615 Luxembourg T: (+352) E: vacancies@eca.europa.eu

7 Συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την υποψηφιότητά μου: 10. Γνωρίζετε άλλες γλώσσες πλην της αγγλικής ή/και της γαλλικής; Εάν ναι, διευκρινίστε: ΝΑΙ ΟΧΙ 11. Διαθέτετε επαγγελματική πείρα σε διεθνές περιβάλλον; Εάν ναι, διευκρινίστε: 12. Βαθμός ευθύνης που είχατε με την ιδιότητα του διοικητικού στελέχους (συμπεριλαμβανομένων των αρμοδιοτήτων που αφορούν την αξιολόγηση προσωπικού, την επαγγελματική επιμόρφωση και τη διαχείριση χρόνου): α) Πόσοι υπάλληλοι εργάζονται υπό την καθοδήγησή σας; λιγότερες από 20 παρουσιάσεις μεταξύ 20 και 50 παρουσιάσεων άνω των 50 παρουσιάσεων β) Σε πόσα ανώτερα ιεραρχικά επίπεδα αναφέρεστε; 1 επίπεδο 2 επίπεδα περισσότερα από 2 επίπεδα 13. Είχατε ποτέ αρμοδιότητες διαχείρισης προϋπολογισμού; Εάν ναι, διευκρινίστε και προσδιορίστε το ποσό. 14. Με τι συχνότητα ετησίως πραγματοποιείτε προφορικές παρουσιάσεις ενώπιον πολυάριθμου κοινού; λιγότερες από 5 παρουσιάσεις μεταξύ 5 και 10 παρουσιάσεων άνω των 10 παρουσιάσεων Δηλώνω υπεύθυνα ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα αίτηση υποψηφιότητας (επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, βιογραφικό σημείωμα βάσει του υποδείγματος «Europass» και υπεύθυνη δήλωση) είναι ακριβείς και πλήρεις. Δηλώνω υπεύθυνα επίσης ότι: i) είμαι υπήκοος κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ii) απολαύω των πολιτικών δικαιωμάτων μου, iii) έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις μου βάσει της σχετικής νομοθεσίας, iv) παρέχω τα απαιτούμενα εχέγγυα ήθους για την άσκηση των σχετικών καθηκόντων. Δεσμεύομαι να προσκομίσω αντίγραφα των ακόλουθων εγγράφων: του αποδεικτικού υπηκοότητας (ταυτότητα, διαβατήριο κ.λπ.), του πτυχίου/των πτυχίων ή του πιστοποιητικού/των πιστοποιητικών που απαιτούνται σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης κενής θέσης, κατά περίπτωση, της βεβαίωσης/των βεβαιώσεων απασχόλησης ή της σύμβασης/των συμβάσεων εργασίας, καθώς και του τελευταίου σημειώματος αποδοχών. Δηλώνω υπεύθυνα ότι τα ως άνω αναφερόμενα έγγραφα είναι γνήσια και πλήρη. Γνωρίζω ότι η υποψηφιότητά μου θα απορριφθεί εάν δεν προσκομίσω τα απαιτούμενα έγγραφα (επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, βιογραφικό σημείωμα βάσει του υποδείγματος «Europass» και την παρούσα υπεύθυνη δήλωση στην αγγλική ή τη γαλλική), σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης κενής θέσης. Ημερομηνία:. 12, rue Alcide De Gasperi L 1615 Luxembourg T: (+352) E: vacancies@eca.europa.eu Υπογραφή: * Για τον προσδιορισμό του επιπέδου των γλωσσικών γνώσεών σας, συμβουλευθείτε τον ιστότοπο: language levels cefr

8 DÉCLARATION SUR L'HONNEUR LE CANDIDAT / LA CANDIDATE Nom et prénom : Fonctionnaire de l'ue : oui (si oui, merci d'indiquer votre grade:....) non Adresse électronique de contact : Numéro de téléphone mobile de contact : Je remplis les critères d'éligibilité suivants (marquer d'une croix la case correspondante) : OUI NON 1. diplôme universitaire sanctionnant 4 années d'études ou plus ou diplôme universitaire sanctionnant 3 années d'études et expérience professionnelle appropriée d'une année au moins ; ou formation professionnelle de niveau équivalent ; 2. expérience professionnelle probante et appropriée d'au moins quinze années après l'obtention du diplôme susmentionné ; 3. expérience d'au moins quatre années dans des fonctions d'encadrement ; 4. expérience probante et réussie dans le domaine de l audit, y compris le contrôle de qualité des audits ; 5. expérience probante et réussie dans procédures contradictoires avec les audités ; 6. excellente maîtrise des normes et méthodes d'audit en général et en matière d audit financier, de conformité et de la bonne gestion financière en particulier, des finances publiques de l UE et de l audit du secteur public 7 connaissance approfondie d une langue officielle de l UE et connaissance satisfaisante d au moins une autre langue officielle de l UE ; a bonne connaissance de l'anglais*; b. bonne connaissance du français*; 8. candidature, rédigée en anglais ou en français, comportant une lettre de motivation (max. 1 page), un C.V. à jour au format Europass (max. 3 pages) et une déclaration sur l'honneur ; 9. candidature envoyée dans les délais prévus par l'avis de vacance. 12, rue Alcide De Gasperi - L Luxembourg T: (+352) E: vacancies@eca.europa.eu

9 Informations complémentaires concernant ma candidature : OUI NON 10. Maîtrisez-vous d autres langues que le français et l anglais? Si oui, précisez : 11. Avez-vous une expérience professionnelle à l international? Si oui, précisez : 12. Votre niveau de responsabilité dans l encadrement du personnel (y compris les responsabilités concernant l évaluation, la formation et la gestion du temps) : a. Combien de personnes avez-vous sous votre responsabilité? Moins de 20 personnes Entre 20 et 50 personnes Plus de 50 personnes b. A combien de niveau(x) hiérarchique(s) supérieur(s) dans l organigramme de votre organisation devez-vous rendre des comptes? 1 niveau 2 niveaux Plus de 2 niveaux 13. Avez-vous déjà eu des responsabilités budgétaires? Si oui, précisez le montant et la nature : 14. A quelle fréquence annuelle donnez-vous des présentations orales devant un large public? Moins de 5 fois Entre 5 et 10 fois Plus de 10 fois Je déclare sur l'honneur que les informations fournies dans cet acte de candidature (lettre de motivation, C.V. au format Europass et déclaration sur l'honneur) sont véridiques et complètes. Je déclare également sur l'honneur : i) être ressortissant(e) d'un des États membres de l'union européenne ; ii) jouir de mes droits civiques ; iii) être en situation régulière au regard des lois de recrutement applicables en matière militaire ; iv) offrir les garanties de moralité requises pour l'exercice des fonctions envisagées. Je m'engage à produire notamment copies des documents suivants : - preuve de citoyenneté (carte d'identité, passeport, etc.) ; - diplôme(s) ou certificat(s) requis par les conditions de l'avis de vacance ; - le cas échéant, attestation(s) d'emploi ou contrat(s) de travail, ainsi que ma dernière fiche de paie. Je déclare sur l'honneur que les documents précités sont véridiques et complets. Je suis conscient(e) du fait que ma candidature sera rejetée si je n'envoie pas les documents exigés suivants : lettre de motivation, C.V. au format Europass et déclaration sur l'honneur rédigés en anglais ou en français, selon les modalités requises par l'avis de vacance. Date:... Signature: * Afin de déterminer votre niveau de connaissances en langues, veuillez consulter le site Web: 12, rue Alcide De Gasperi - L Luxembourg T: (+352) E: vacancies@eca.europa.eu

10 FORMAL DECLARATION THE CANDIDATE Full name: EU official: Yes (if so, please state your grade:....) No Contact Contact mobile telephone number: I fulfil the following eligibility criteria (place a cross in the appropriate box): YES NO 1. a university degree certifying at least four years of study, or a university degree certifying three years of study and at least one year of relevant professional experience, or equivalent vocational training; 2. at least 15 years' proven sound and relevant professional experience gained after obtaining the above-mentioned qualification; 3. at least four years' experience in a managerial post; 4. proven sound experience in audit including audit quality control; 5. proven sound experience in adversarial procedures with auditees; 6. excellent command of audit standards and methodology, both in general terms and in the fields of financial and compliance audit and sound financial management in particular, and of EU public finances and public sector auditing. 7. thorough knowledge of one official EU language and satisfactory knowledge of at least one other official EU language; a) sound knowledge of English*; b) sound knowledge of French*; 8. I have submitted an application, in either English or French, which includes a letter of motivation (max. one page), an up-to-date Europass CV (max. three pages) and this formal declaration; 9. I am submitting my application before the deadline specified in the vacancy notice. 12, rue Alcide De Gasperi - L Luxembourg T: (+352) E: vacancies@eca.europa.eu

11 Additional information regarding my application: YES NO 10. Are you proficient in any languages other than English and/or French? If so, please specify: 11. Have you acquired any professional experience at international level? If so, please provide details: 12. Your level of managerial responsibility (including responsibility for appraising and training staff and managing their time): a. How many people work under your direction? fewer than 20 between 20 and 50 more than 50 b. To how many higher managerial levels do you currently report? one two more than two 13. Have you ever been responsible for budgetary management? If so, please provide details and specify the amount involved. 14. How many times a year do you give an oral presentation to a large audience? fewer than 5 between 5 and 10 more than 10 I hereby declare that the information provided in this application (letter of motivation, Europass CV and formal declaration) is accurate and complete. I also declare that: i) I am a national of an EU Member State; ii) I am entitled to my full rights as a citizen; iii) I have fulfilled any obligations imposed on me by the recruitment laws concerning military service; iv) I meet the character requirements for the duties involved. I undertake to provide copies of the following documents: - proof of citizenship (identity card, passport, etc.); - certificates for any qualifications required under the vacancy notice; - where applicable, a certificate or contract of employment and my last payslip. I declare the above documents to be genuine and complete. I am aware that my application will be rejected if I fail to submit the required documents (letter of motivation, Europass CV and this formal declaration, all in English or French) specified in the vacancy notice. Date:. Signature: * To assess your foreign language skills, see: 12, rue Alcide De Gasperi - L Luxembourg T: (+352) E: vacancies@eca.europa.eu

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/DIR1 Διευθυντής - Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14) Τμήμα I

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/DIR1 Διευθυντής - Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14) Τμήμα I Ανθρώπινοι πόροι Πρόσληψη και εξέλιξη της σταδιοδρομίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/DIR1 Διευθυντής - Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14) Τμήμα I ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1 Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας - Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1 Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας - Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14) Διεύθυνση ανθρώπινων πόρων, οικονομικών και γενικών υπηρεσιών Ανθρώπινοι πόροι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1 Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας - Έλεγχος (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 14) ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1. Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας Έλεγχος

(Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1. Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας Έλεγχος 6.3.2018 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 84 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2018/1 Μία (1) θέση Διευθυντή/Διευθύντριας Έλεγχος (ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/JUR. 2 θέσεις νομικού - Βαθμοί AD 8 - AD 9 Νομική Υπηρεσία - Προεδρία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/JUR. 2 θέσεις νομικού - Βαθμοί AD 8 - AD 9 Νομική Υπηρεσία - Προεδρία Ανθρώπινοι πόροι Πρόσληψη και εξέλιξη της σταδιοδρομίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2015/JUR 2 θέσεις νομικού - Βαθμοί AD 8 - AD 9 Νομική Υπηρεσία - Προεδρία ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα C 164 A. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Γνωστοποιήσεις. 60ό έτος. Έκδοση στην ελληνική γλώσσα.

Επίσημη Εφημερίδα C 164 A. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Γνωστοποιήσεις. 60ό έτος. Έκδοση στην ελληνική γλώσσα. Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 164 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 60ό έτος 24 Μαΐου 2017 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ελεγκτικό Συνέδριο 2017/C

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα C 191 A. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Γνωστοποιήσεις. 60ό έτος. Έκδοση στην ελληνική γλώσσα.

Επίσημη Εφημερίδα C 191 A. της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες. Γνωστοποιήσεις. 60ό έτος. Έκδοση στην ελληνική γλώσσα. Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 191 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 60ό έτος 16 Ιουνίου 2017 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ελεγκτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ελεγκτές/ελέγκτριες Έκτακτοι υπάλληλοι (AD 5)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ελεγκτές/ελέγκτριες Έκτακτοι υπάλληλοι (AD 5) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ελεγκτές/ελέγκτριες Έκτακτοι υπάλληλοι (AD 5) ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο (εφεξής «το Συνέδριο»), με έδρα στο Λουξεμβούργο, είναι το θεσμικό όργανο της

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ελεγκτές, ελέγκτριες Πρόγραμμα νέων επαγγελματιών Έκτακτοι υπάλληλοι (AD 5)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ελεγκτές, ελέγκτριες Πρόγραμμα νέων επαγγελματιών Έκτακτοι υπάλληλοι (AD 5) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ελεγκτές, ελέγκτριες Πρόγραμμα νέων επαγγελματιών Έκτακτοι υπάλληλοι (AD 5) (Η παρούσα πρόσκληση ακυρώνει και αντικαθιστά την προηγούμενη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ Προϊστάμενος της μονάδας Επικοινωνίας και θεσμικών σχέσεων (Ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 9-14) Διεύθυνση Προεδρίας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ Προϊστάμενος της μονάδας Επικοινωνίας και θεσμικών σχέσεων (Ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 9-14) Διεύθυνση Προεδρίας ЕВРОПЕЙСКА СМЕТНА ПАЛАТА TRIBUNAL DE CUENTAS EUROPEO EVROPSKÝ ÚČETNÍ DVŮR DEN EUROPÆISKE REVISIONSRET EUROPÄISCHER RECHNUNGSHOF EUROOPA KONTROLLIKODA ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙO EUROPEAN COURT OF AUDITORS

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2016/6

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2016/6 Ανθρώπινοι πόροι, οικονομικά και γενικές υπηρεσίες Υπηρεσίες Ανθρώπινων Πόρων ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ECA/2016/6 Προϊστάμενος Ασφάλειας (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμοί 10 έως 12) Γενική γραμματεία Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Έκτακτοι υπάλληλοι (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 10)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Έκτακτοι υπάλληλοι (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 10) Ανθρώπινοι πόροι Πρόσληψη και εξέλιξη της σταδιοδρομίας Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Έκτακτοι υπάλληλοι (ομάδα καθηκόντων AD, βαθμός 10) Εμπειρογνώμονες στον τομέα του ελέγχου σχετικά με την τραπεζική

Διαβάστε περισσότερα

CDT-AD5-2019/07 ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

CDT-AD5-2019/07 ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ Λουξεμβούργο, 27/09/2019 ΚΩΔ.: ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: CDT-AD5-2019/07 ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ AD5 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Τμήμα Φινοουγγρικών, Βαλτικών και Σλαβικών Γλωσσών 1 ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Το Μεταφραστικό Κέντρων

Διαβάστε περισσότερα

CDT-AD5-2019/02 ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

CDT-AD5-2019/02 ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Λουξεμβούργο, 12/06/2019 ΚΩΔ.: ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: CDT-AD5-2019/02 ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ AD5 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Τμήμα Λατινογενών και Μεσογειακών Γλωσσών ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Το Μεταφραστικό Κέντρων

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή, όραμα, αξίες και στρατηγικοί στόχοι

Αποστολή, όραμα, αξίες και στρατηγικοί στόχοι Αποστολή, όραμα, αξίες και στρατηγικοί στόχοι Αποστολή Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο είναι το θεσμικό όργανο της ΕΕ το οποίο ιδρύθηκε από τη Συνθήκη για τη διενέργεια του ελέγχου των οικονομικών της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/011

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/011 Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου για δικαστικά ζητήματα (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/011 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/010

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/010 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/010 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Ανώτερος υπάλληλος πληροφόρησης ΠΧΚ (Πληροφορίες για τις χώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/008

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/008 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπαλλήλου εφοδιαστικής (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/008 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/004. Ανώτερος νομικός σύμβουλος

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/004. Ανώτερος νομικός σύμβουλος Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/004 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Ανώτερος νομικός σύμβουλος Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερου εμπειρογνώμονα νοσημάτων που προλαμβάνονται με εμβολιασμό Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Κωδικός: (ECDC/AD/2017/SRS-SEVPD) Πρόσκληση υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033 Προκήρυξη κενής θέσης διευθύνοντος συμβούλου υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/021 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

CDT-AST3-2019/06 ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ: ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. Λουξεμβούργο, 06/08/2019 ΚΩΔ.

CDT-AST3-2019/06 ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ: ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. Λουξεμβούργο, 06/08/2019 ΚΩΔ. Λουξεμβούργο, 06/08/2019 ΚΩΔ.: CDT-AST3-2019/06 ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΑΘΜΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ: AST3 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Το Μεταφραστικό Κέντρο των Οργάνων της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 248 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 59ο έτος 8 Ιουλίου 2016 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/019

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/019 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης προϊσταμένου του τομέα Οικονομικών (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/019 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/003. Υπεύθυνος υποστήριξης έργων ηλεκτρονικής μάθησης

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/003. Υπεύθυνος υποστήριξης έργων ηλεκτρονικής μάθησης Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου υποστήριξης έργων ηλεκτρονικής μάθησης (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/003

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/006. Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα Υπεύθυνος σχεδιασμού

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/006. Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα Υπεύθυνος σχεδιασμού Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σχεδιασμού (AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/006 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα Υπεύθυνος σχεδιασμού 1.

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/004 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/020

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/020 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/020 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπεύθυνος πολιτικής Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/008

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/008 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/008 Τίτλος θέσης Ανώτερος υπάλληλος στον τομέα της υποδοχής/ανώτερος υπάλληλος στον τομέα της

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την προαναφερθείσα θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την προαναφερθείσα θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Υπεύθυνος του προγράμματος για τις αναδυόμενες νόσους και τις νόσους που μεταδίδονται από φορείς (EVD) Μονάδα: Γραφείο του επιστημονικού διευθυντή Κωδικός: ECDC/AD/2017/OCS-HODP-2

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/009

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/009 Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου της κοινωνίας των πολιτών (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/009 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Τίτλος θέσης Υπεύθυνος έρευνας Κωδικός αναφοράς EF-TA-18-04 Τύπος σύμβασης Έκτακτος υπάλληλος 2f ( 1 ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 7 Διάρκεια αρχικής σύμβασης 5 έτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 11.4.2019 EL Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 135 A/1 V (Γνωστοποιήσεις) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Προκήρυξη κενής θέσης Ευρωπαίου Επόπτη Προστασίας Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/012. Υπάλληλος πληροφοριών και ανάλυσης

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/012. Υπάλληλος πληροφοριών και ανάλυσης Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/012 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος πληροφοριών και ανάλυσης Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/004 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/020

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/020 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/020 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος κατευθυντήριων οδηγιών ανά χώρα Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου εκτελεστικής υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου εκτελεστικής υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου εκτελεστικής υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/034 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός Τύπος σύμβασης Κωδικός αναφοράς Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/022

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/022 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του Τμήματος Διοίκησης (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/022 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

CDT-AST4-2019/04 SENIOR-DEVELOPER MICROSOFT.NET-ANGULAR. Λουξεμβούργο, 03/07/2019 ΒΑΘΜΟΣ: AST 4 ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ:

CDT-AST4-2019/04 SENIOR-DEVELOPER MICROSOFT.NET-ANGULAR. Λουξεμβούργο, 03/07/2019 ΒΑΘΜΟΣ: AST 4 ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ: Λουξεμβούργο, 03/07/2019 ΚΩΔ.: CDT-AST4-2019/04 SENIOR-DEVELOPER MICROSOFT.NET-ANGULAR ΒΑΘΜΟΣ: AST 4 ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ: ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Το Μεταφραστικό Κέντρο των Οργάνων της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/010. Προϊστάμενος μονάδας κατάρτισης

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/010. Προϊστάμενος μονάδας κατάρτισης Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/010 Τίτλος θέσης: Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος μονάδας κατάρτισης Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/010

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/010 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα ασφάλειας (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/010 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/009. Προϊστάμενος τμήματος επιχειρήσεων (DOP)

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/009. Προϊστάμενος τμήματος επιχειρήσεων (DOP) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/009 Δημόσια προκήρυξη Θέση Προϊστάμενος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ IKYDA 2012 PROGRAMME IKYDA 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ IKYDA 2012 PROGRAMME IKYDA 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ IKYDA 2012 PROGRAMME FOR THE PROMOTION OF THE EXCHANGE AND SCIENTIFIC COOPERATION BETWEEN GREECE AND GERMANY

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Νομικός (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) 31/12/2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. Νομικός (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) 31/12/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός αναφοράς Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/022 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα δικαστηρίων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα δικαστηρίων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα δικαστηρίων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/021 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες

Επίσημη Εφημερίδα. Ανακοινώσεις και Πληροφορίες Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C 230 A Έκδοση στην ελληνική γλώσσα Ανακοινώσεις και Πληροφορίες 61ο έτος 2 Ιουλίου 2018 Περιεχόμενα V Γνωστοποιήσεις ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/018

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/018 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Υπεύθυνου προστασίας δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/018 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/014

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/014 Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AST3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/014 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη Βοηθός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας (ΕΠ) ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου σχεδιασμού (AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/007

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου σχεδιασμού (AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/007 Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου σχεδιασμού (AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/007 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη Υπεύθυνος σχεδιασμού 1.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/012

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/012 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/012 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος τομέα επιχειρησιακής κατάρτισης (AD8) Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. για τη θέση του Υπεύθυνου ομάδας. (Έκτακτος υπάλληλος Βαθμός AD6) Αριθ. BEREC/2017/08

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. για τη θέση του Υπεύθυνου ομάδας. (Έκτακτος υπάλληλος Βαθμός AD6) Αριθ. BEREC/2017/08 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Υπεύθυνου ομάδας (Έκτακτος υπάλληλος Βαθμός AD6) Αριθ. BEREC/2017/08 Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα για

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου επικοινωνίας (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου επικοινωνίας (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου επικοινωνίας (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/003 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα προσλήψεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα προσλήψεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα προσλήψεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/016 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/018

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/018 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/018 Τίτλος θέσης Προϊστάμενος μονάδας τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών (Μονάδα ΤΠΕ) Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερος εμπειρογνώμονας στον τομέα των καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης για τη δημόσια υγεία Μονάδα: Μονάδα ενίσχυσης ικανοτήτων και επικοινωνίας στον τομέα της δημόσιας υγείας Κωδικός:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/006. Υπεύθυνος υποστήριξης έργων για το άσυλο

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/006. Υπεύθυνος υποστήριξης έργων για το άσυλο Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου υποστήριξης έργων για το άσυλο (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/006

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 9 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Τόπος εργασίας Εμπειρογνώμονας διαχείρισης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/010

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/010 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος υποστήριξης για το άσυλο (DAS) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/010 Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/002 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/031. Προϊστάμενος τομέα μισθοδοσίας και δικαιωμάτων

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/031. Προϊστάμενος τομέα μισθοδοσίας και δικαιωμάτων Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα μισθοδοσίας και δικαιωμάτων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/031 Δημοσίευση Θέση Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/035. Υπεύθυνος υποστήριξης για το άσυλο Δουβλίνο

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/035. Υπεύθυνος υποστήριξης για το άσυλο Δουβλίνο Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης υπαλλήλου υποστήριξης για το άσυλο Δουβλίνο (Έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/035 Δημοσίευση Θέση

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/026 Δημοσίευση Θέση Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/005. αξιολόγησης

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/005. αξιολόγησης Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης προϊσταμένου της μονάδας σχεδιασμού και αξιολόγησης (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/005 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/009

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/009 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/009 Τίτλος θέσης Ανώτερος υπάλληλος διαδικασίας ασύλου/ανώτερος υπάλληλος Δουβλίνου Τύπος σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Προϊστάμενος μονάδας τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών Μονάδα: Τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών Κωδικός: ECDC/AD/ 2017/ICT-HOU Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ειδικευμένος υπάλληλος ψηφιακού μετασχηματισμού (ΑΝΔΡΑΣ/ΓΥΝΑΙΚΑ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 8 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/003 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/020. Προϊστάμενος του τομέα ΤΠΕ Έργα και συμβάσεις

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/020. Προϊστάμενος του τομέα ΤΠΕ Έργα και συμβάσεις Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης προϊσταμένου του τομέα ΤΠΕ Έργα και συμβάσεις (Έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/020 Δημοσίευση Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου μονάδας επιχειρήσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου μονάδας επιχειρήσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου μονάδας επιχειρήσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/001 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/016

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/016 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου της μονάδας ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/016 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρωση κενής θέσης: Εμπειρογνώμονας σε θέματα ανάπτυξης μαθηματικών μοντέλων Μονάδα: SRS Κωδικός: (ECDC/AD/2017/SRS-EMM)

Πλήρωση κενής θέσης: Εμπειρογνώμονας σε θέματα ανάπτυξης μαθηματικών μοντέλων Μονάδα: SRS Κωδικός: (ECDC/AD/2017/SRS-EMM) Πλήρωση κενής θέσης: Εμπειρογνώμονας σε θέματα ανάπτυξης μαθηματικών μοντέλων Μονάδα: SRS Κωδικός: (ECDC/AD/2017/SRS-EMM) Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/014. Υπάλληλος οικονομικών και διοικητικών θεμάτων

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/014. Υπάλληλος οικονομικών και διοικητικών θεμάτων Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/014 Τίτλος θέσης: Τύπος σύμβασης Υπάλληλος οικονομικών και διοικητικών θεμάτων Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερου εμπειρογνώμονα επιστημονικής ποιότητας Μονάδα: Γραφείο του Επιστημονικού ιευθυντή Κωδ. αναφοράς: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ)

Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερου εμπειρογνώμονα επιστημονικής ποιότητας Μονάδα: Γραφείο του Επιστημονικού ιευθυντή Κωδ. αναφοράς: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ) Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερου εμπειρογνώμονα επιστημονικής ποιότητας Μονάδα: Γραφείο του Επιστημονικού ιευθυντή Κωδ. αναφοράς: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ) Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Προϊστάμενος του τμήματος Επικοινωνίας και εκπρόσωπος Τύπου Μονάδα: Μονάδα ενίσχυσης ικανοτήτων και επικοινωνίας στον τομέα της δημόσιας υγείας Κωδικός: ECDC/AD/2018/PHC-HSCSP Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/025. Προϊστάμενος μονάδας επικοινωνιών και

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/025. Προϊστάμενος μονάδας επικοινωνιών και Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης προϊσταμένου της μονάδας επικοινωνιών και ενδιαφερόμενων φορέων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/025

Διαβάστε περισσότερα

Κύριος εμπειρογνώμονας διαχείρισης γνώσης

Κύριος εμπειρογνώμονας διαχείρισης γνώσης ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ Κύριος εμπειρογνώμονας διαχείρισης γνώσης Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Κωδικός: ECDC/AD/2019/SRS-PEKM Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Πλήρωση κενής θέσης Ανώτερου εμπειρογνώμονα γενικής επιτήρησης / επικεφαλής ομάδας γενικής επιτήρησης στη Μονάδα Υποστήριξης Επιτήρησης και Αντίδρασης (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης (Έκτακτος υπάλληλος, AST 3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης (Έκτακτος υπάλληλος, AST 3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης (Έκτακτος υπάλληλος, AST 3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/013 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη Βοηθός

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Ανώτερου εμπειρογνώμονα ηπατίτιδας στη Μονάδα Υποστήριξης, Επιτήρησης και Αντίδρασης (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Πρόσκληση υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/003. Προϊστάμενος τομέα (συνεργασίας για το άσυλο/διαδικασιών ασύλου)

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/003. Προϊστάμενος τομέα (συνεργασίας για το άσυλο/διαδικασιών ασύλου) Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/003 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός Προϊστάμενος τομέα (συνεργασίας για το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/007. Υπεύθυνος επιχειρήσεων - Εξωτερική διάσταση

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/007. Υπεύθυνος επιχειρήσεων - Εξωτερική διάσταση Προκήρυξη για τη θέση υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/007 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Πλήρωση κενής θέσης Εμπειρογνώμονα φυματίωσης στη Μονάδα Υποστήριξης Επιτήρησης και Αντίδρασης (ECDC/AD/2016/SRS-ETB) Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Προϊστάμενος τμήματος κατάρτισης στον τομέα της δημόσιας υγείας Μονάδα: Μονάδα ενίσχυσης ικανοτήτων και επικοινωνίας στον τομέα της δημόσιας υγείας Κωδικός: (ECDC/AD/2016/PHC-HOSCS)

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/025

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/025 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/025 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Βοηθός διοίκησης Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AST

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή. 2. Η ΕΚΤ και το διοικητικό συμβούλιο επανεξέτασης. 3. Σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης

1. Εισαγωγή. 2. Η ΕΚΤ και το διοικητικό συμβούλιο επανεξέτασης. 3. Σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον διορισμό εξωτερικού εμπειρογνώμονα ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Φρανκφούρτη, Γερμανία) 1. Εισαγωγή Ο κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/011. Προϊστάμενος μονάδας χρηματοοικονομικών και συμβάσεων

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/011. Προϊστάμενος μονάδας χρηματοοικονομικών και συμβάσεων Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/011 Θέση Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος μονάδας χρηματοοικονομικών και συμβάσεων Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/005

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/005 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπαλλήλου ΤΠΕ - υπεύθυνου έργου (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/005 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερος εμπειρογνώμονας σε θέματα αναδυόμενων ασθενειών και ασθενειών που μεταδίδονται από φορείς Μονάδα: Μονάδα υποστήριξης σε θέματα επιτήρησης και αντίδρασης Κωδικός: (ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/004. Υπάλληλος της πύλης της EASO για τις ΠΧΚ

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/004. Υπάλληλος της πύλης της EASO για τις ΠΧΚ Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπαλλήλου της πύλης για τις ΠΧΚ (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/004 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/012. Προϊστάμενος μονάδας υποστήριξης για το άσυλο

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/012. Προϊστάμενος μονάδας υποστήριξης για το άσυλο Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου της μονάδας υποστήριξης για το άσυλο (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/012 Δημόσια προκήρυξη Θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/011. Υπεύθυνος μονάδας πληροφόρησης και ανάλυσης

ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/011. Υπεύθυνος μονάδας πληροφόρησης και ανάλυσης Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης υπευθύνου μονάδας πληροφόρησης και ανάλυσης (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/011 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/001. Τομεάρχης (Ιταλίας/Ελλάδας)

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/001. Τομεάρχης (Ιταλίας/Ελλάδας) Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/001 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Τομεάρχης (Ιταλίας/Ελλάδας) Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/017. Βοηθός διοίκησης σε θέματα στατιστικής

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/017. Βοηθός διοίκησης σε θέματα στατιστικής Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης σε θέματα στατιστικής (Έκτακτος υπάλληλος, AST2) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/017 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου Πληροφοριών - Ανάλυσης Δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου Πληροφοριών - Ανάλυσης Δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου Πληροφοριών - Ανάλυσης Δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/002 Δημόσια Τίτλος θέσης προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερος εμπειρογνώμονας μικροβιολογίας Μονάδα: Γραφείο του επιστημονικού διευθυντή Κωδικός: (ECDC/AD/2017/OCS-SEM)

Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερος εμπειρογνώμονας μικροβιολογίας Μονάδα: Γραφείο του επιστημονικού διευθυντή Κωδικός: (ECDC/AD/2017/OCS-SEM) Πλήρωση κενής θέσης: Ανώτερος εμπειρογνώμονας μικροβιολογίας Μονάδα: Γραφείο του επιστημονικού διευθυντή Κωδικός: (ECDC/AD/2017/OCS-SEM) Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/013

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/013 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/013 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος Τομέα Μισθοδοσίας και Δικαιωμάτων Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 31/12/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 6 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας Τόπος εργασίας Ο εφεδρικός πίνακας

Διαβάστε περισσότερα