ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ"

Transcript

1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Παρούσα Θέση Καθηγητής, Τµήµα Ηλεκτρολογίας, ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας Πρόεδρος ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας. Εκπαίδευση ιδακτορικό Μηχανικού Υπολογιστών του τµήµατος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Virginia Polytechnic Institute and State University, Ιούλιος Master Μηχανικού Υπολογιστών του τµήµατος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών,Virginia Polytechnic Institute and State University, Ιούλιος ίπλωµα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης, Νοέµβριος Επαγγελµατική και Ακαδηµαϊκή Εµπειρία Απρίλιος 2013-σήµερα: Πρόεδρος ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας Mάρτιος 2013: Αντιπρόεδρος ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών σήµερα: ιευθυντής του Αυτοδύνµου Μεταπτυχιακού Προγράµµατος «Μηχατρονική» του Τµήµατος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας : Μέλος Επιστηµονικής Επιτροπής στο Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Μηχατρονική, που λειτουργεί σε σύµπραξη µε το Πανεπιστήµιο της Καταλονίας (UPC). ιδάσκει αυτοδύναµα τα µαθήµατα, «Σχεδίαση Κυκλωµάτων µε Μικροϋπολογιστές και FPGA» «Συστήµατα Επικοινωνιών Βιοµηχανικών Εγκαταστάσεων» και «Project Μηχατρονικής» : Επιστηµονικός Υπεύθυνος για το ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας στο Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρµοσµένη Πληροφορική, που λειτουργεί σε σύµπραξη µε το τµήµα Εφαρµοσµένης Πληροφορικής του Πανεπιστήµιου Μακεδονίας και χρηµατοδοτείται από το ΕΠΕΑΕΚ. Επιπλέον διδάσκει αυτοδύναµα τα µαθήµατα, «ίκτυα και Η/Υ», «Επεξεργασία Σήµατος και Εικόνας» και «ιαχείριση Πληροφοριακών Συστηµάτων» και έχει επιβλέψει αρκετές διπλωµατικές εργασίες : Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΠΣΕ Βιοµηχανικής Πληροφορικής που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Τµήµατος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ υτ. Μακεδονίας µε χρηµατοδότηση από το ΕΠΕΑΕΚ, στο οποίο και δίδαξε αυτοδύναµα τα µαθήµατα «ίκτυα Η/Υ» και «Συστήµατα Μικροϋπολογιστών».

2 : Προϊστάµενος του Τµήµατος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας. Κατά την περίοδο αυτή το τµήµα αναµόρφωσε το πρόγραµµα σπουδών του και εφάρµοσε µε επιτυχία το νέο πρόγραµµα τετραετούς φοίτησης Σήµερα: Ιδρυµατικός Υπεύθυνος του ικτύου του ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας, το οποίο και αναβάθµισε και αναδιοργάνωσε Σήµερα: Μέλος Ε.Π. του Τµήµατος Ηλεκτρολογίας µε Γνωστικό Αντικείµενο «Ψηφιακά Συστήµατα», όπου οργάνωσε και διδάσκει αυτοδύναµα µεταξύ άλλων Σχεδιασµό Ψηφιακών Συστηµάτων, Συστήµατα Μικροϋπολογιστών και ίκτυα Η/Υ : Επιστηµονικός Συνεργάτης στο τµήµα Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ υτ. Μακεδονίας : Επιστηµονικός Σύµβουλος σε θέµατα πληροφορικής στην Νοµαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης : ιευθυντής Έρευνας και Παραγωγής, Image Processing Technologies. ιεύθύνε το Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας της Εταιρείας. Το κέντρο απασχολεί µηχανικούς υπολογιστών, ηλεκτρολόγους µηχανικούς, µηχανικούς παραγωγής, προγραµµατιστές και άλλο τεχνικό προσωπικό, και είναι υπεύθυνο για τον σχεδιασµό, ανάπτυξη και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της εταιρείας. Η εταιρεία ειδικεύεται στην ανάπτυξη καρτών ηλεκτρονικών υπολογιστών, που χρησιµοποιούνται σε συστήµατα ψηφιακών εικόνων (electronic document management, medical imaging), καθώς και στην ανάπτυξη προγραµµάτων (Sotfware) για παρόµοιες εφαρµογές. Τα προϊόντα της εταιρείας χρησιµοποιούνται από διάφορες δηµόσιες υπηρεσίες των ΗΠΑ, από πανεπιστηµιακές βιβλιοθήκες (Oxford England, Rudgers NJ) και άλλες επιχειρήσεις (SAIC, Kodak κλπ.) : Visiting Assistant Professor στο Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πολιτειακού Πανεπιστηµίου Virginia Tech όπου διδάσκει αυτοδύναµα µαθήµατα Σχεδιασµού Συστηµάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ψηφιακών Κυκλωµάτων από τον Αύγουστο του 1996 ως τον εκέµβριο του 1999, οπότε του προσφέρθηκε η θέση του Associate Professor. Επίβλεψε και κατεύθυνε ερευνητικές εργασίες µηχανικών της εταιρείας IPT που κατέληξαν σε τρεις ιπλωµατικές Εργασίες (MS Theses) στον τοµέα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ψηφιακών Κυκλωµάτων : Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Σχεδιασµού, Topologic Systems Corp., Blacksburg, VA. Υπεύθυνος για το σχεδιασµό και ανάπτυξη ηλεκτρονικών κυκλωµάτων, βασισµένων σε µικροεπεξεργαστές (embedded controllers), προγραµµατιζόµενα ολοκληρωµένα κυκλώµατα (FPGAs) και επεξεργαστές ψηφιακών σηµάτων (DSPs). 1985: Βοηθός Έρευνας, VPI & SU, Blacksburg, VA. Σχεδίασε και ανέπτυξε ηλεκτρονικά κυκλώµατα και λογισµικά για σύστηµα τηλεπικοινωνίας για κωφά άτοµα (Ερευνητικό πρόγραµµα χρηµατοδοτηµένο από το NSF) : Τεχνικός Σύµβουλος σε θέµατα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, του Τµήµατος Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστηµίου VPI&SU των Ηνωµένων Πολιτειών.

3 Χρηµατοδοτούµενα Προγράµµατα Ιδρυµατικός Υπεύθυνος του Ερευνητικού Προγράµµατος «ΑΡΧΙΜΗ ΗΣ ΙΙΙ, ενίσχυση Ερευνητικών Οµάδων του ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας», του Επιχειρησιακού Προγράµµατος Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση. ( ) Ιδρυµατικός Υπεύθυνος του Έργου «Ψηφιακή Βιβλιοθήκη ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας» του Επιχειρησιακού Προγράµµατος Ψηφιακή Συγκλιση ( ). Ιδρυµατικός Υπεύθυνος του Έργου «Ψηφιακές Υπηρεσίες του ΤΕΙ υτκής Μακεδονίας του ό ΤΕΙ. Επιχειρησιακού Προγράµµατος Ψηφιακή Συγκλιση ( ) Μέλος της Επιστηµονικής Επιτροπής στο Πρόγραµµα «Satellite-assisted Management of Air Quality» που συγχρηµατοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Πρόγραµµα LIFE. ( ) Επιστηµονικός Υπεύθυνος στο Πρόγραµµα «Προηγµένες Τηλεµατικές Υπηρεσίες στο ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας», από εως που χρηµατοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Προγραµµα Κοινωνία της Πληροφορίας. Επιστηµονικός Υπεύθυνος στο Ερευνητικό Πρόγραµµα «Έλεγχος Ροµποτικού Βραχίονα µε την Κίνηση των Οφθαλµών», που χρηµατοδοτήθηκε από το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας του ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας. Επιστηµονικός Υπεύθυνος για το ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας στο χρηµατοδοτούµενο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό πρόγραµµα EMERGE - Educational Network Structure for Dissemination of Real Laboratory Experiments to support Engineering Education. Ευρωπαϊκό Πρόγραµµα δύο ετών ( ) στα πλαίσια του SOCRATES - MINERVA σε συνεργασία µε οκτώ πανεπιστήµια της Ευρώπης, µε σκοπό την ανάπτυξη και αξιολόγηση εικονικών εργαστηρίων και τηλεχειριζοµένων εργαστηριακών διατάξεων µέσω του διαδικτύου. Επιστηµονικός Υπεύθυνος (Principle Investigator) σε Ερευνητικό Πρόγραµµα δύο φάσεων (Ιούνιος Οκτώβριος 1992) χρηµατοδοτηµένο από το Τµήµα Έρευνας και Ανάπτυξης (ORD) της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, για την ανάπτυξη συστήµατος αναγνώρισης σε πραγµατικό χρόνο και µετάφρασης κειµένων σε πολλαπλές γλώσσες ($450,000) Επιστηµονικός Υπεύθυνος (Principle Investigator) σε Ερευνητικό Πρόγραµµα (1991) «Telesign: Σύστηµα Τηλεοπτικής Επικοινωνίας για κωφάλαλα άτοµα» χρηµατοδοτηµένο από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ (National Institute of Health - SBIR Grant $50,000). Επιστηµονικός Υπεύθυνος (Principle Investigator) σε Ερευνητικό Πρόγραµµα δύο φάσεων ( ) «TEXTSKIMMER: Φορητή συσκευή αναγνώρισης κειµένου για άτοµα µε περιορισµένη όραση» χρηµατοδοτηµένο απο το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (National Institute of Health - SBIR Grants $50,000 and $250,000).

4 Συγγραφικό Έργο Βιβλία Μπουλταδάκης Στυλιανός, Πατουλίδης Γεώργιος, Ασηµόπουλος Νικόλαος, «Προγραµµατισµός µικροελεγκτών για Μηχανικούς», Εκδόσεις Τζιόλα, 2010,ISBN: Αρχιτεκτονική των µικροϋπολογιστών, αριθµητική των µικροελεγκτών, αρχιτεκτονική των µικροελεγκτών pic, γλώσσα προγραµµατισµού mikroc. Εφαρµογές υλοποιηµένες σε µικροελγκτή pic. Εισαγωγή στον προγραµµατισµό ψηφιακών συστηµάτων µε τη γλώσσα vhdl. Εφαρµογές FPGA Συνέβαλλε στην συγγραφή του Βιβλιου Pattern Recognition Engineering των M. Nadler και E. Smith, John Wiley and Son Inc, Yew York, 1993 ISBN ιδακτορική ιατριβή Design and Implementation of a portable Omnifont Reading Aid for the Blind, July 1990, Sponsored in part by the U.S. National Institute of Health. Ανάλυση Στην διδακτορική αυτή εργασία παρουσιάζεται ο σχεδιασµός και η πραγµατοποίηση µιας φορητής συσκευής η οποία µπορεί να βοηθήσει άτοµα µε περιορισµένη όραση η και τελείως τυφλά, να σκανάρουν µε το χέρι χρησιµοποιώντας µια µικρή κάµερα και να διαβάσουν κείµενα σε διάφορες επιφάνειες. Για την πραγµατοποίηση µιας τέτοιας συσκευής χρειάζεται να αντιµετωπισθούν διάφορα προβλήµατα τα οποία εξετάζονται στην εργασία αυτή. Κατ' αρχάς παρουσιάζεται µια µοναδική µέθοδος για την οµαλοποίηση της κίνησης της φορητής κάµερας έτσι ώστε οι χαρακτήρες να εµφανίζονται κανονικοποιηµενοι ανεξάρτητα από την ταχύτητα µε την οποία κινείται το χέρι του χρηστή. Η οµαλοποίηση βασίζεται µόνο στα οπτικά χαρακτηριστικά του κειµένου και δεν απαιτεί µηχανική επαφή της κινητής κάµερας και του αντικειµένου. Για την αντιµετώπιση ανώµαλης κίνησης της κάµερας από χρήστες χωρίς όραση, χρησιµοποιείται µια µέθοδος διόρθωσης της απόκλισης από την κατεύθυνση του κειµένου η οποία µπορεί και διορθώνει µεταβλητές αποκλίσεις µέχρι 15 µοίρες. Αν η απόκλιση είναι µεγαλύτερη από 15 µοίρες η συσκευή ειδοποιεί τον χρήστη µε ακουστικά σήµατα. Στη συνέχεια παρουσιάζεται µια µέθοδος για τον άµεσο διαχωρισµό των χαρακτήρων κατά την διάρκεια της κίνησης (real time segmentation) που βασίζεται στις τοπολογίες ιδιότητες δισδιάστατων αντικειµένων. Η µέθοδος αυτή επιτρέπει το διαχωρισµό χαρακτήρων ανεξαρτήτως γραµµατοσειρών και µπορεί να παρακολουθεί πολλαπλές γραµµές κειµένου. Η υλοποίηση της µεθόδου µε την χρήση ολοκληρωµένων ψηφιακών κυκλωµάτων για την άµεση (real time) εύρεση των τοπολογιών ιδιοτήτων του κειµένου παρουσιάζεται στην συνέχεια της εργασίας. Αυτό το στάδιο είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί η αναγκαία άµεση αναγνώριση και ακουστική καθοδήγηση προς τον χρήστη. Για την ακριβή αναγνώριση των χαρακτήρων, παρουσιάζεται µια µέθοδος, η οποία βασίζεται στις τοπολογίες ιδιότητες κάθε χαρακτήρα και σε συγκριτικές µετρικές διάφορες ανάµεσα σε παρόµοιους χαρακτήρες. Η ιεραρχική αυτή µέθοδος επιτρέπει την σωστή αναγνώριση χαρακτήρων, ακόµη και αν έχουν επιµηκυνθεί, ή περιστραφεί λόγω της ανώµαλης κίνησης της κάµερας από τον χρήστη. Τελικά, στην διδακτορική αυτή εργασία παρουσιάζεται µια διαδικασία για την αυτόµατη και ταχεία εκπαίδευση του συστήµατος αναγνώρισης του κειµένου. Η προετοιµασία συστήµατος αναγνώρισης βασίζεται σε επαναληπτική εκµάθηση πιο γρήγορα και είναι πιο γενικευµένη όταν χρησιµοποιούνται οι προτεινόµενες γενικεύσεις των συντακτικών και µετρικών κανόνων σε κάθε στάδιο.

5 Μεταπτυχιακή Εργασία (Masters Thesis) Performance of Error Correcting Codes With Random and Burst Errors, June 1983 (Sponsored by the US Navy). Ανάλυση Στην εργασία αυτή αναλύεται και µελετάται η δυνατότητα διαφόρων κλάσεων κωδικών στην ανίχνευση και διόρθωση τυχαίων και σειριακών λαθών στην µετάδοση ψηφιακής πληροφορίας. Οι κώδικες που εξετάζονται µε µεγαλύτερη λεπτοµέρεια είναι οι Reed Solomon και Concatenated, διότι έχουν καλύτερη συµπεριφορά σε µεγάλα ψηφιακά πακέτα. Για την µελέτη της συµπεριφοράς των κωδικών, αναπτύσσεται και χρησιµοποιείται ένα µοντέλο δυαδικού συµµετρικού ψηφιακού καναλιού. Με το µοντέλο αυτό προσοµοιώνονται διάφορα πραγµατικά κανάλια µετάδοσης και αποθήκευσης ψηφιακών δεδοµένων, και εκτιµάται η αποτελεσµατικότητα των κωδικών σε διάφορες συνθήκες θορύβου και λαθών. Τα βασικά αποτελέσµατα της µελέτης είναι ότι οι κώδικες Reed Solomon και Concatenated είναι πολύ αποτελεσµατικοί σε σειριακά λάθη και µπορούν να αυξήσουν σηµαντικά την αξιοπιστία ψηφιακών συστηµάτων µετάδοσης πληροφορίας και µπορούν να υλοποιηθούν µε σχετικά απλά ψηφιακά κυκλώµατα. Τα αποτελέσµατα της έρευνας που χρηµατοδοτήθηκε από το Ναυτικό των ΗΠΑ, χρησιµοποιήθηκαν για την αποθήκευση σηµαντικών πληροφοριών σε οπτικούς δίσκους ενώ στην συνέχεια παρόµοιοι κώδικες χρησιµοποιούνται σε CD και DVD. ιεθνή ιπλώµατα Ευρεσιτεχνίας N. Asimopoulos, A. Barry, M. Nadler, Process and Device for Analyzing and Restoring Image Data in a Digital Signal from a Scanned Document", US Patent 5,703,971, Dec 30, Ανάλυση Παρουσιάζεται και κατοχυρώνεται µία µοναδική διαδικασία και υλοποίηση σε πραγµατικό χρόνο, για την επεξεργασία ψηφιακών εικόνων και ο βέλτιστος διαχωρισµός πληροφορίας και background. Η µέθοδος βασίζεται στην µη γραµµική σύγκριση των τιµών γειτονικών pixel και ο διαχωρισµός των pixel σε πληροφορία η µη. Η ιδιαιτερότητα της µεθόδου έγκειται στην µη γραµµικότητα των υπολογισµών και η ελαχιστοποίηση του θορύβου. Η µέθοδος αυτή χρησιµοποιείται ακόµη σε πολλά συστήµατα ψηφιακής σάρωσης εγγράφων και αυτόµατης αναγνώρισης και επεξεργασίας κειµένου. N. Asimopoulos, A. Barry, M. Nadler, Method and apparatus for sharpening a gray scale image, US Patent.6,195,467, Feb. 27, 2001 Ανάλυση Παρουσιάζεται και κατοχυρώνεται µία µοναδική διαδικασία και υλοποίηση σε πραγµατικό χρόνο, για την επεξεργασία ψηφιακών εικόνων πολλών τόνων (gray scale and color) και ενίσχυση της βασικής πληροφορίας που περιέχεται στην εικόνα µε παράλληλη ελαχιστοποίηση του θορύβου. Η µέθοδος χρησιµοποιεί µη γραµµική επεξεργασία της εικόνας και βελτιώνεται δυναµικά κατά την σάρωση της εικόνας, χρησιµοποιώντας εκτός από τοπικές µετρήσεις και γενικότερες µετρήσεις που συγκεντρώνονται από την εικόνα κατά την σάρωση. Βασικό χαρακτηριστικό της µεθόδου είναι η λειτουργία της µε µια µόνο σάρωση της εικόνας. ηµοσιεύσεις Efkolidis, N.; Kyratsis, P.; Dinopoulou, V.; Asimopoulos, N., «Conceptual Design with emphasis on the social impact of sustainability principles», Proceedings of the 11th International Design Conference DESIGN 2010, pages: , editor: Marjanovic D.,

6 Storga M., Pavkovic N., Bojcetic N. Stimoniaris, D., Tsiamitros, D., Kottas, T., Asimopoulos, N., Dialynas, E. Smart grid simulation using small-scale pilot installations.-experimental investigation of a centrally-controlled microgrid,, PowerTech, 2011 IEEE Trondheim, June 2011, p.p. 1 6, E-ISBN: , ISBN Ioannis V. Koskosas*, Nikolaos Asimopoulos, «Information System Security Goals» International Journal of Advanced Science and Technology, Vol. 27, pages 15-26, February Konstantinidis, E.I.; Patoulidis, G.I.; Vandikas, I.N.; Parisses, C.; Asimopoulos, N.; Development of a collaborative vehicle collision avoidance system, Proceedings of Intelligent Vehicles Symposium, 2010 IEEE, June 2010, San Diego CA, pages: , ISSN: Print ISBN: Ch. Mouratidis, G. Majchrowska, D. Zissopoulos, N. Asimopoulos, «Modified Floyd- Warshall algorithm for risk arbitrage», ICS'10 Proceedings of the 14th WSEAS international conference on Systems: part of the 14th WSEAS CSCC multiconference - Volume I World Scientific and Engineering Academy and Society (WSEAS) Stevens Point, Wisconsin, USA 2010 ISBN: Ioannis Koskosas¹, Nikolaos Sariannidis², Nikolaos Asimopoulos³, A Survey in Project Commitment in the Context of Information Security, Volume 2 No. 2 ISSN Journal of Emerging Trends in Computing and Information Sciences CIS Journal. Pages John Karmalis, Nikolaos Asimopoulos, Dimitrios Zissopoulos, Natsos Kouvatsis, «Calculation and modelling to the Brown coal drying fluidized bed specialized for Greek lignite of West Macedonia», EMESEG'10 Proceedings of the 3rd WSEAS international conference on Engineering mechanics, structures, engineering geology, p , World Scientific and Engineering Academy and Society (WSEAS) Stevens Point, Wisconsin, USA 2010, ISBN: N. Ασηµόπουλος,, Κ. Παρίσης, Β. Μπατζάκης, Ροµποτική Τεχνολογία για Συγκοµιδή Οπωροκηπευτικών Θερµοκηπίου, ΕΠΕΓΕ Τόµος Επιστηµονικών Εργασιών 2, Καινοτόµες Εφαρµογές της Πληροφορικής στον Αγροτικό Τοµέα και Περιβάλλον, σελ , Θεσσαλονίκη N. Asimopoulos, K. Nathanail, V. Mpazakis, A network-based electrical engineering laboratory, International Journal on E-Learning, ISSN Volume 6 Issue 1, pp Jan 2007, Chesapeake, VA, AACE. Κ. Parisses, N. Asimopoulos, P. Fessas Decentralized Load-Frequency Control of a Two-Area Power System via Linear Programming and Optimization Techniques, Proceedings of the ICTA 05, Pages: , Thessaloniki 2005

7 George Asimopoulos, Serafim Savvidis and Nikos Asimopoulos: On - line monitoring of dairy products with the use of NIR technology, Acta Montanistiica Slovaka, Vol 9, no 2. pp 36-40, 2004, ISSN R. Cabello, I. Gonzalez, F. Gomez-Arribas, J. Martinez, M. Billaud, T. Zimmer, D. Geoffroy, H. Effinger, W. Seifert, R. Jaeger, T. A. Fjedly, K. Jeppson, H. Mann, N. Asimopoulos, Z. German-Sallo, "The emerge Project: ", International Network for Engineering Education and Research (ineer) 2004 Special Volume: Innovations 2004 World Innovations in Engineering Education and Research. J. Martinez, F. Gomez, T. Zimmer, M. Billaud, D. Geoffroy, H. Effinger, W. Seifert, R. S. Jaeger, T. A. Fjedly, K. Jeppson, H. Mann, N. Asimopoulos, Z. German-Sallo, R. Cabello, and D. I. Gonzalez, emerge, a European Educational Network for Dissemination of Online Laboratory Experiments, Int. Conf. on Engineering Education (ICEE 2003), Valencia, Spain, paper no. 3171, July G. Asimopoulos, S. Savvidis, N. Asimopoulos, T. Chatziaugustis, V. Kovatcheva. Online Monitoring of Dairy Products with the use of NIR Technology, Proc. of X Balkan Mineral Processing Congress, pp 7-11, Varna, Bulgaria, June 2003, ΙSBN G. Asimopoulos, S. Savvidis, N. Asimopoulos, T. Chatziaugustis. "Detection of aromatic pollutants in water samples with the use of Excitation Emission Matrices", Proc. of X Balkan Mineral Processing Congress, pp 3-6, Varna, Bulgaria, June 2003, ΙSBN N. Asimopoulos, M. Nadler, "Non-Contact Velocity Compensation System for Handheld Scanners", Pattern Recognition, V 35, pp , Feb 2002, ISSN N. Asimopoulos, P. P. Vlachos, D. P. Telionis, A High Speed, High Particle Density, Particle-Tracking Method for Turbulence Measurement, Proc. of 3 rd ASME/JSME joint Fluids Engineering Conference, San Francisco, July N. Asimopoulos, G.A. Kumar, R.O. Clauss, "Performance of Burst error correcting codes", Proc. IEEE Southeastcon, pp , Orlando, Florida, April 1983, IEEE- 83CH G.A.Kumar, N.Asimopoulos, F.G.Gray, "Hardware/Software tradeoffs for the decoding of Reed Solomon Codes", Proc. IEEE Southeastcon, pp , Orlando Florida, April 1983, IEEE-83CH Παρουσιάσεις σε Συνέδρια Ε. Καλαβριώτη, Ν. Ασηµόπουλος,. Πουτούρη, Μ. Τσιάνας, "Εκπαιδευτικό Λογισµικό για τη Γλώσσα Α' ηµοτικού", 4ο Πανελληνιο Συµπόσιο Πληροφορικης, ΙΤΕ, Πορταριά, Ιούνιος 2001.

8 N. Asimopoulos, Invited Speaker, From Paper to ASCII, Proc. of 25th TAWPI Forum The Association for Word Process Improvements, pp , Fort Lauderdale, Florida, July Ν. Asimopoulos, "Image Enhancement for OCR applications", AIPASG Symposium on Advanced Information Processing and Analysis, Reston VA, March Ν. Asimopoulos, Invited Speaker, "Image Enhancement: A Crucial Tool", The Computer and Information Systems Conference. FOSE. Washington DC. Mar N. Asimopoulos, Invited Speaker,"Image Enhancement Technologies for Binary Images", National Conference and Exposition, Electronic Imaging. Wahsington DC. Feb N. Asimopoulos, Invited Speaker,"New Approaches to Document Recovery", Optical Information Systems, Ninth Annual Conference and Exhibition on WORM and Rewritable Optical Storage and Digital Document Image Automation, Arlington VA, September N. Asimopoulos, Invited Speaker, "Digital Scanning & Image Enhancement", Federal Office Systems EXPO, Optical Disk/Image Systems - The technology Seminar,, Washington DC, April N. Asimopoulos, "Burst Error Correcting Codes", IEEE Atlantic Coast Conference, Hampton VA, Sept Εκθέσεις Αποτελεσµάτων Ερευνητικών Προγραµµάτων Ν. Asimopoulos, "Multilingual OCR Development Project", Final Report to Office of Research and Development, October N. Asimopoulos, M. Nadler, "Cyrillic OCR Extended Feasibility Study", Report to Foreign Technology Division, Wright Patterson Air Base, January N.Asimopoulos, "Telesign: Video Telecommunication for Sign Language", Final Report to the National Institutes of Health, N.Asimopoulos, "TextSkimmer - A handheld reader for the Visually Impaired", Final Report to the National Eye Institute, December Άλλες ραστηριότητες General co-chair στο 15 th Panhellenic Conference on Informatics with International Participation (PCI 2011), 30 Σεπτ. - 2 Οκτ. 2011, Καστοριά Επιλογή για συµµετοχή στο National Document Understanding Workshop, που οργανώθηκε από την ερευνητική Υπηρεσια των ΗΠΑ DARPA, στο Xerox PARC, Palo Alto, California τον Μάϊο του Στην συνάντηση αυτή που επιλέχτηκαν για

9 συµµετοχή οι 35 κορυφαίοι ειδικοί στην ψηφιακή διαχείρηση Εγγράφων, παρουσίασε εργασία µε τίτλο «"OCR Performance under Distortion and Noise" στην οποία αναλύεται η επίρροια θορύβου σε συστήµατα αναγνώρισης γραφικών χαρακτήρων και προτείνονται µέτρα, όπως βελτιστοποίηση της ψηφιακής εικόνας, και των αλγορίθµων αναγνώρισης για την αποτελεσµατική αντιµετώπιση του θορύβου και άλλων ατελειών. Associate Editor στο Επιστηµονικό Περιοδικό Pattern Recognition Journal, για το οποίο έχει κρίνει δεκάδες υποψηφίων δηµοσιεύσεων. Επιστηµονικός Σύµβουλος και Κριτής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (National Institutes of Health), όπου έχει συµµετέχει σε πολλές επιτροπές κρίσης και αξιολόγησης αιτήσεων για χρηµατοδοτούµενη έρευνα. ιάκριση από το Πανεπιστήµιο John Hopkins, για την συµβολή του στην καλυτέρευση της ζωής ατόµων µε αναπηρίες µε την χρήση υπολογιστών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Χρονολογία γέννησης : 28 Ιουλίου 1957 Τόπος γέννησης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Χρονολογία γέννησης : 28 Ιουλίου 1957 Τόπος γέννησης ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Κωνσταντίνου Παρίση Καθηγητή µε γνωστικό αντικείµενο «Συστήµατα Αυτοµάτου Ελέγχου» Τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών ΤΕΙ υτικής Μακεδονίας 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Αντωνίου Χ. Μπουκουβάλα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Αντωνίου Χ. Μπουκουβάλα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αντωνίου Χ. Μπουκουβάλα BSc(Hons), MSc, DIC, PhD, Fellow of IEEE, CEng, Fellow of IET, Fellow RSA Τακτικού Καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου & Προέδρου του Τμήματος Επιστήμης και

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα ΣΠΟΥΔΕΣ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Βιογραφικό Σημείωμα ΣΠΟΥΔΕΣ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Βιογραφικό Σημείωμα ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΧΙΔΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 10, 65403 ΚΑΒΑΛΑ. ΤΗΛ: 2510-462281 (εργασίας), 2510-836701(σπιτιού), 6977-405604 (κινητό) FAX: 2510-462281 (εργασίας),

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΘΗΝΑ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008 I. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Όνομα πατρός ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Επάγγελμα Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος ετερο-αναφορών σε εργασίες μου και αναλυτικοί πίνακες.

Κατάλογος ετερο-αναφορών σε εργασίες μου και αναλυτικοί πίνακες. Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΟΝΟΜΑ Βασίλειος Γ. Καμπουρλάζος ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ Σεπτέμβριος 1963 ΘΕΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Μόνιμος Καθηγητής Α βαθμίδας στο Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Δρ Νικόλαος Β. Καραδήμας Διδάκτωρ Μηχανικός Ε.Μ.Π. Λέκτορας (ΠΔ 407/80), Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Εξ. Συνεργάτης Ερευνητής (MediaLab ΕΜΠ) Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α Προσωπικά Στοιχεία Όνομα:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΟΣ 2510-462281 6977-405604 2510-462281 & ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1962, ΔΡΑΜΑ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΟΣ 2510-462281 6977-405604 2510-462281 & ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1962, ΔΡΑΜΑ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ Βιογραφικό Σημείωμα ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΧΙΔΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 10, 65403 ΚΑΒΑΛΑ. ΤΗΛ: 2510-462281 (εργασίας), 6977-405604 (κινητό) FAX: 2510-462281 (εργασίας) E-MAIL: pated@teikav.edu.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ι. ΜΑΡΓΑΡΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ι. ΜΑΡΓΑΡΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ι. ΜΑΡΓΑΡΗ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΑΝΑΡΗ 22 ΟΝΟΜΑ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΟΛΗ: ΤΡΙΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 42100 ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ: ΑΓΟΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Παναγιώτης Κων. Βαρζάκας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Παναγιώτης Κων. Βαρζάκας ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1 ρ. Βαρζάκας Παναγιώτης Αναπληρωτής Καθηγητής Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, Τµήµα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. 1.1 Προσωπικά στοιχεία Ονοµατεπώνυµο: Παναγιώτης Κων. Βαρζάκας Στρατιωτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ Ν. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων, Ph.D. Ιστορία & Φιλοσοφία των Επιστημών, M. Sc. Καθηγητής Τ.Ε.Ι.

ΜΑΡΚΟΣ Ν. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων, Ph.D. Ιστορία & Φιλοσοφία των Επιστημών, M. Sc. Καθηγητής Τ.Ε.Ι. ΜΑΡΚΟΣ Ν. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων, Ph.D. Ιστορία & Φιλοσοφία των Επιστημών, M. Sc. Καθηγητής Τ.Ε.Ι. Αθήνας ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ I. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ email

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ονοματεπώνυμο: Δόσης Μιχαήλ Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ-NTUA) Tηλέφωνο επικ.: (+30) 24670 87266 (εσωτ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Ονοματεπώνυμο: Δόσης Μιχαήλ Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ-NTUA) Tηλέφωνο επικ.: (+30) 24670 87266 (εσωτ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Δόσης Μιχαήλ Επάγγελμα: Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ-NTUA) Tηλέφωνο επικ.: (+30) 24670 87266 (εσωτ. 2322) E-mail: mdossis@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΤΙΑΝΟΥΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΤΙΑΝΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΤΙΑΝΟΥΔΗΣ Ι. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία γέννησης: Δεκέμβριος 1975 Τόπος γέννησης: Θεσσαλονίκη Διεύθυνση κατοικίας: Λ. Στρατού 3ΣΤ, ΤΚ. 671 00, Ξάνθη Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Email:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΓΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ Λέκτορας του τµήµατος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστηµάτων του Πανεπιστηµίου Αιγαίου Σεπτέµβριος 2014 Περιεχόµενα Προσωπικά Στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ Dip-Eng, MSc, PhD, FIET

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ Dip-Eng, MSc, PhD, FIET ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ Dip-Eng, MSc, PhD, FIET Ι. ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία Γέννησης: 01-06- 1960. Τόπος Γέννησης: Xρυσούπολη Καβάλας. Διεύθυνση Κατοικίας: Συγγρού 1, 654 03 Καβάλα. Απασχόληση:

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα Δημήτρης Κοτζίνος

Βιογραφικό Σημείωμα Δημήτρης Κοτζίνος Βιογραφικό Σημείωμα Δημήτρης Κοτζίνος Ημερομηνία Γέννησης 02 Ιανουαρίου 1972 Διεύθυνση Κατοικίας Κεραμικού 13, 71409 Ηράκλειο, ΚΡΗΤΗ, ΕΛΛΑΔΑ Διεύθυνση Εργασίας Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η. ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.Π.Θ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΠΟΥ ΕΣ ΤΙΤΛΟΙ ΡΑΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ Οκτώβριος 2012 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοματεπώνυμο: Νικόλαος Παπαμάρκος Απασχόληση: Καθηγητής.Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΜΗΤΤΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΜΗΤΤΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΜΗΤΤΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2012 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ονοµατεπώνυµο: Πατρώνυµο: Ηµεροµηνία και τόπος γέννησης: Οικογενειακή κατάσταση: ιεύθυνση κατοικίας: Τηλέφωνο: Κινητό Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Προσωπικά στοιχεία. Εκπαιδευτικό έργο

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Προσωπικά στοιχεία. Εκπαιδευτικό έργο ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο Νικόλαος Μπάρδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Πληροφορικής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Πληροφορικής του Τομέα Μαθηματικών και Επιστημών Μηχανικού του Τμήματος Στρατιωτικής Επιστήμης

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος ετερο-αναφορών σε εργασίες μου και αναλυτικοί πίνακες.

Κατάλογος ετερο-αναφορών σε εργασίες μου και αναλυτικοί πίνακες. Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΟΝΟΜΑ Βασίλειος Γ. Καμπουρλάζος ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ Σεπτέμβριος 1963 ΘΕΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Τακτικός Καθηγητής Α βαθμίδας στο Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: Φουληράς ΟΝΟΜΑ: Παναγιώτης ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: Ευριπίδης ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ: Ευθυμία ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 20 Ιανουαρίου 1964 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Γυµνάσιο Ηλιούπολης 1977-1980 Ναυτικό Λύκειο ΠΡΩΤΕΑΣ (Ειδικότητα Ραδιοτηλεγραφητή) 1980-1983

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Γυµνάσιο Ηλιούπολης 1977-1980 Ναυτικό Λύκειο ΠΡΩΤΕΑΣ (Ειδικότητα Ραδιοτηλεγραφητή) 1980-1983 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυµο ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ Ονοµα ΝΙΚΗΤΑΣ Ονοµα Πατρός ΝΙΚΟΛΑΟΣ Τόπος & Ηµερ. Γέννησης ΑΘΗΝΑ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 Στρατιωτικές υποχρεώσεις ΕΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ nnk@teiath.gr ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Γυµνάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεώργιος Ευαγγελίδης

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεώργιος Ευαγγελίδης ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεώργιος Ευαγγελίδης ΣΠΟΥΔΕΣ 1994/06 Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.) της Σχολής Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Northeastern της Βοστόνης, ΗΠΑ στην Επιστήμη Υπολογιστών

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΣΩΠΙΚA ΣΤΟΙΧΕΙΑ

1. ΠΡΟΣΩΠΙΚA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Βασίλειος. Τριανταφύλλου 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚA ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία και τόπος γέννησης : 19-11-62, Σίδνεϋ Αυστραλίας Οικογενειακή κατάσταση : Έγγαμος με ένα τέκνο Υπηκοότητα : Ελληνική & Αυστραλιανή

Διαβάστε περισσότερα

Δινοπούλου Δ. Βάγια. 1992: Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Πολυτεχνείο Κρήτης. Βαθμός πτυχίου: 8.01

Δινοπούλου Δ. Βάγια. 1992: Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Πολυτεχνείο Κρήτης. Βαθμός πτυχίου: 8.01 Δινοπούλου Δ. Βάγια ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Κοίλα, Κοζάνης 50 100 Τηλ. +30 24610 68295 / 68226 E-mail dinop @ teikoz.gr Website http://bs.teikoz.gr/dinopoulou

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος ετερο-αναφορών σε εργασίες μου και αναλυτικοί πίνακες.

Κατάλογος ετερο-αναφορών σε εργασίες μου και αναλυτικοί πίνακες. Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΟΝΟΜΑ Βασίλειος Γ. Καμπουρλάζος ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 24 Σεπτεμβρίου 1963 ΘΕΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Τακτικός Καθηγητής Α βαθμίδας στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΚΑΜΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα: Απόστολος Επίθετο: Γκάμας Όνομα Πατέρα: Στέργιος Όνομα Μητέρας: Μαρία Ημερομηνία Γέννησης: 04/09/1975 Τόπος Γέννησης: Μηλιά Μετσόβου, Ιωαννίνων Oικογενειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΡΜΑΚΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ρ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 28/01/05

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΡΜΑΚΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ρ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 28/01/05 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΡΜΑΚΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ρ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 28/01/05 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 3 Ι ΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 3 ιδασκαλία σε Πανεπιστηµιακό

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα Κωνσταντίνος Θ. Μάρκελλος

Βιογραφικό Σημείωμα Κωνσταντίνος Θ. Μάρκελλος Βιογραφικό Σημείωμα Κωνσταντίνος Θ. Μάρκελλος Ημερομηνία και τόπος γέννησης : 16 Απριλίου 1975, Ξυλόκαστρο Κορινθίας Οικογενειακή κατάσταση : Άγαμος Διεύθυνση κατοικίας : Γ. Τερτσέτη 21, Τ.Κ. 26442 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα ΠΕΡΙΚΛΗΣ Α. ΜΗΤΚΑΣ Καθηγητής

Βιογραφικό Σημείωμα ΠΕΡΙΚΛΗΣ Α. ΜΗΤΚΑΣ Καθηγητής 4/2014 Βιογραφικό Σημείωμα ΠΕΡΙΚΛΗΣ Α. ΜΗΤΚΑΣ Καθηγητής Προσωπικά στοιχεία Διεύθυνση Γεννημένος το 1962 στη Φλώρινα Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Παντρεμένος με τη Σοφία Μαρδύρη Τμ. Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ B.Sc., M.Sc., Ph.D. Καθηγητής Υπολογιστικών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής Πρόεδρος του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα