The Economist Events The 17th Roundtable with the Government of Greece

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "The Economist Events The 17th Roundtable with the Government of Greece"

Transcript

1 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Κύριε Σταυρίδη, άκουσα πολλά για τα οράματα και το επείγον ότι πρέπει να είμαστε γενναίοι, αλλά δεν άκουσα καμία λέξη για το τι σκοπεύετε πρακτικά να κάνετε. Ήλπιζα ότι θα ακούσω σχετικά πράγματα με τις ιδιωτικοποιήσεις. Σ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: Με όλο το σεβασμό, κάθε πράγμα στον καιρό του. Ξεκινάς με το όραμα αρχικά και μετά τις λεπτομέρειες. Αν θέλετε λεπτομέρειες υπάρχει μια τράτα και ελπίζω να φέρει καλή ψαριά αύριο για τον ΟΠΑΠ. Αύριο θα έχουμε κάποιους ενδιαφερόμενους για τον ΟΠΑΠ που θα προσφέρουν κάποια χρήματα για τον ΟΠΑΠ και για να αγοράσουν το 33% των μετοχών του ΟΠΑΠ. Αν θέλετε να μιλήσουμε για τη ΔΕΣΦΑ, η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Πιστεύω ότι στο τέλος του μήνα θα μπορέσουμε να έχουμε τις προσφορές και υπάρχουν πολλά πράγματα που έχω ακούσει, ότι έχουμε ακίνητα. Έχουμε το Ελληνικό, τον Αστέρα Βουλιαγμένης, τη ΔΕΗ, τα ΕΛΠΕ, την ΕΥΔΑΠ. Φυσικά χρειάζεται όλη την ημέρα για να σας πω τις λεπτομέρειες για όλα αυτά τα θέματα. Μη ξεχνάτε ότι είμαι στο τιμόνι εδώ και τρεις βδομάδες μόνο. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Καταλαβαίνω για τη δουλειά σας και για σας, αλλά σ' αυτό το συνέδριο προηγουμένως ακούσαμε παρουσιάσεις που είχαν να κάνουν με το αεροδρόμιο της Αθήνας, που θα μπορούσε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά προγράμματα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Βεβαίως θα κινηθείτε με αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις. Θα περιμένουμε να ακούσουμε ότι αυτό γίνεται, κάποιο πράγμα κινείται. Οπότε, ώσπου να δούμε τα απτά αποτελέσματα υπάρχουν κάποια ερωτήματα, απλά ερωτήματα που αναμένεται κανείς να απαντήσει. Για παράδειγμα, το παλιό αεροδρόμιο της Αθήνας θα κινηθεί; Πότε; Πόσο σύντομα; Σ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: Έχετε δίκιο, και εδώ έχουμε 300 άτομα ως ακροατήριο και αν μιλήσετε στο κοινό και τους ρωτήσετε για το ΤΑΙΠΕΔ θα σας πουν ότι δεν ξέρουν ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος του ΤΑΙΠΕΔ. Δηλαδή μπορεί και να μην έχουν και καλή άποψη για το ΤΑΙΠΕΔ. Όλες αυτές οι παρουσιάσεις που κάνουμε εδώ μπορεί και να μην είναι καν γνωστές στο κοινό ή στην επιχειρηματική κοινότητα. Μπορείς να κάνεις παρουσιάσεις για τις μαρίνες, για τα αεροδρόμια κλπ. Σε αυτή τη χώρα έχω δει τα τελευταία 35 χρόνια πολλές παρουσιάσεις, μελέτες, οι οποίες τελικά μένουν στο συρτάρι και δεν γίνεται τίποτα.

2 Ξέρουμε λοιπόν ότι υπάρχει δυνατότητα. Κανείς εδώ πέρα δεν περίμενε μια ακόμα παρουσίαση, έχετε δίκιο. Θέλετε απτά αποτελέσματα. Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη. Ναι, πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα. Έχω δύο προηγουμένους συναδέλφους οι οποίοι έκαναν μια καταπληκτική δουλειά. Βέβαια ασκείται μεγάλη πίεση να φέρουμε αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα πράγματα δρομολογούνται. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και ελπίζω ότι θα μπορέσω να το κάνω και τον επόμενο χρόνο αντί να μου παραπονείστε θα μου πείτε «κάνατε πολύ καλή δουλειά». ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Για να δούμε αν υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις. Δέκα λεπτά. Μπορεί να φάμε λίγο από το διάλειμμα, αλλά νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό θέμα. Σ. ΜΠΕΤΣΗΣ: Κάτι που δεν άκουσα από χθες είναι το θέμα του ρόλου των Μέσων. Εδώ έχουμε μια προσπάθεια να πουλήσουμε ένα προϊόν. Συζητούμε περί επενδύσεων. Η υποστήριξη των Μέσων Ενημέρωσης είναι ανύπαρκτη. Το μόνο που άκουσα ήταν οι φήμες σήμερα ότι η Βόρεια Κορέα ίσως αγοράσει την Ελλάδα. Ποια είναι η άποψή σας όσον αφορά την υποστήριξη από τα Μέσα και πώς μπορούμε να ελέγξουμε τις φήμες για τη Βόρεια Κορέα; Συνολικά λοιπόν, διότι η δημόσια υποστήριξη της προσπάθειας θα έρθει μέσω αυτής της προσπάθειας και οι λάθος αντιλήψεις για το τι είναι ή τι δεν είναι, είναι εκπληκτικές. Μια πολύ καλή βάση θα ήταν να ακολουθήσετε τις προτάσεις της McKinsey, προκειμένου να δημοσιοποιήσετε αυτό που κάνετε. Το ερώτημα είναι αν έχετε κάποια επικοινωνιακή στρατηγική. Σ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: Δεν κατάλαβα την αρχική σας τοποθέτηση. Εν πάση περιπτώσει, οι φήμες τροφοδοτούν αυτήν τη χώρα. Έχει πέσει το εισόδημα, αλλά χάρη στις φήμες παραμένουμε ζωντανοί, είναι ένα δεδομένο σ' αυτή τη χώρα. Είναι πολύ δύσκολο, καθώς προσπαθούμε να καταρτίσουμε μία επικοινωνιακή στρατηγική, όμως είναι πολύ δύσκολο, διότι δυστυχώς υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά Μέσα που γράφουν τόσα πολλά πράγματα. Πολλές φορές χωρίς να ξέρουν καν τις λεπτομέρειες. Υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό καχυποψίας από την Ελλάδα. Είμαστε όλοι καχύποπτοι, καχύποπτοι για το τι ακούμε. Κι όμως θεωρώ ότι η λύση είναι και ενθαρρύνω τους δημοσιογράφους σ' αυτό, μάθετε τις λεπτομέρειες. Μάθετε τες πριν αρχίσετε να βγάζετε φήμες ή να εκφράζετε απόψεις. Γι' αυτό και η διαφάνεια και η συνέπεια είναι δύο κορυφαίοι παράγοντες αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα, διότι διαφορετικά κάποιος ακούει κάτι. Έχει το 1% της πληροφόρησης που θα έπρεπε και καταλήγει με μία άποψη ή με μία φήμη. Είναι πολύ δύσκολο.

3 Αν είχα την απάντηση, όλοι θα υποστήριζαν τις ιδιωτικοποιήσεις με μεγάλη ένταση, όμως δυστυχώς, κι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα, το θύμα που είναι ο πολίτης, ο οποίος θέλει να έχει ένα μέλλον και πρέπει να ενδιαφέρεται για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του, εν μέρει υποστηρίζουν αυτούς οι οποίοι λειτουργούν αντίθετα με τα συμφέροντά του και αυτό είναι θέμα επικοινωνιακής στρατηγικής. Όχι, δεν έχω την απάντηση. Μπορώ να βρω κάπου βοήθεια; Ναι, θα χρειαστώ βοήθεια, αλλά απλά εύχομαι να υπήρχε βοήθεια. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Υπήρξε ένα σχόλιο για τη μελέτη σας. Η σύνοψη της μελέτης είναι διαθέσιμη; Σ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: Ναι, είναι διαθέσιμη. Ποιος τη διαβάζει είναι το θέμα. Νομίζω πολλοί τη διαβάζουν, σίγουρα πολλοί τη διαβάζουν, αλλά είναι άτομα 4.000, Έχουμε έναν πληθυσμό 11 εκατομμυρίων. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Άλλες ερωτήσεις; Φ. ΓΚΙΜΗΣ: Έχω μία ερώτηση για τον κ. Σταυρίδη. Μπορείτε να μας διασφαλίσετε ότι λειτουργείτε ανεξάρτητα και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις; Σ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: Υπάρχει ένα πράγμα. Η αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του είναι να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία και κανείς δεν πρέπει να έχει αμφιβολία επ αυτού. Προχώρα στις ιδιωτικοποιήσεις, έχοντας πάντα όπως προείπα ως βάση τους κανόνες και τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά κριτήρια. Όταν αποδέχεσαι μία δουλειά ως διευθυντής, γιατί κι εγώ ο ίδιος είμαι manager, δεν είμαι πολιτικός, είναι σαν έναν ποδοσφαιριστή 39 ετών, ο οποίος θέλει να αλλάξει και να ξεκινήσει ως παίκτης του μπάσκετ. Δεν γίνεται. Όταν λοιπόν αποδέχεσαι μία θέση, πρέπει να συμφωνήσεις με τη γραμμή που ακολουθείται. Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι κάτι για το οποίο μιλώ, κηρύττω, γράφω εδώ και 30 χρόνια. Άρα αυτό είναι το αντικείμενό μου. Πέραν αυτού δεν υπάρχει κάποια ατζέντα, δεν μπορεί να υπάρχει άλλη ατζέντα ή ημερήσια διάταξη συζήτησης. Ιδιωτικοποιήσεις, εξασφάλιση του μέγιστου αντιτίμου για την ιδιωτικοποίηση και διασφάλιση ότι αυτές οι ιδιωτικοποιήσεις θα βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση του πλούτου. Στα επόμενα 30 χρόνια το ποσό των χρημάτων που μπορούμε να βγάλουμε από μία μαρίνα, από ένα λιμάνι, μπορεί να είναι εκατό φορές, χίλιες φορές ή δέκα χιλιάδες φορές περισσότερο, μεγαλύτερο από τα χρήματα που αναμένεις να πάρεις τώρα αρχικά κατά την ιδιωτικοποίηση.

4 Συνεπώς ιδιωτικοποιήσεις με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία. Αυτό πρέπει να είναι και το σλόγκαν, αυτό πρέπει να είναι το όραμα. Αυτό πρέπει να το αγκαλιάσουν όλοι μέχρι και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας διότι είναι για το δικό του καλό, για το δικό όφελος. Αυτή είναι η πεποίθησή μου. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Άλλες ερωτήσεις; J. SAMBO: Είμαι από την Ουγγρική Πρεσβεία. Μία ερώτηση για τον κ. Σταυρίδη. Στην αρχή ακούσαμε σήμερα το πρωί κάποια πολύ θετικά αποτελέσματα από το πρόγραμμα τουρκικών ιδιωτικοποιήσεων, όπου εκεί αναφέρθηκε ότι 66% των εσόδων προήλθαν από επενδύσεις και κυρίως από ντόπιους επενδυτές. Βλέπετε αντίστοιχες θετικές προοπτικές για τις ελληνικές επιχειρήσεις να πάρουν ένα μεγάλο κομμάτι ή να διαδραματίσουν έναν ηγετικό ρόλο στις ιδιωτικοποιήσεις αυτές; Σ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: Εκεί υπήρχε η ηγεσία η οποία ήταν αποφασισμένη να προχωρήσει με τις ιδιωτικοποιήσεις. Είμαι αισιόδοξος με τον σημερινό μας Πρωθυπουργό, ο οποίος είναι εξίσου αποφασισμένος να προχωρήσει και μας πιέζει πάρα πολύ, πάρα - πάρα πολύ και θα πρέπει να συνεχίσει σ' αυτή την κατεύθυνση. Θεωρώ λοιπόν ότι, όπως είπατε, οι ελληνικές επιχειρήσεις θα επωφεληθούν σε τεράστιο βαθμό με την παρουσία, με την είσοδο στρατηγικών παικτών στην Ελλάδα ως επενδυτών. Θα επενδύσουν αυτοί μέσω των ελληνικών ανθρωπίνων πόρων, του ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού. Θα επενδύσουν τα χρήματά τους εδώ και θα δημιουργήσουν πλούτο εδώ, ούτως ώστε να αποσβέσουν την επένδυσή του. Ναι, είμαι λοιπόν πολύ αισιόδοξος. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Άλλη μία ερώτηση. Παρακαλώ. Γ. ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ: Ευχαριστώ. Γιατί κυνηγάμε τους Άραβες από πίσω δίνοντας γη και ύδωρ για ελληνικές επενδύσεις και δεν κάνουμε το ίδιο στα funds τα οποία υποστηρίζονται από τον απόδημο ελληνισμό; Είχαμε χθες δύο εκπροσώπους, τον κ. Κάλαμο και τον κ. Μαρκόπουλο, σοβαρότατους, από τους οποίους έτσι στο πηγαδάκι που λέμε των συζητήσεων έχουν κάποια απορία ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, δεν, δεν, κι αυτό που θέλω να καταθέσω σαν πρόταση, την είχα καταθέσει και πέρυσι, είναι γιατί δεν βλέπουμε μέσα απ αυτά τα funds και άλλα που υπάρχουν, το ελληνικό σαν ένα μοντέλο ειδικής οικονομικής ζώνης στην οποία θα

5 προσκαλέσετε, πληρώνοντας οι άνθρωποι, να εγκατασταθούν επιχειρήσεις οι οποίες έχουν εκτός Ελλάδος σχέσεις διεθνείς όπως είναι η ναυτιλία, όπως είναι οι καθαρά εξαγωγικές εταιρείες ή εταιρείες οι οποίες είναι εγκαταστημένες στους διάφορους λεγόμενους φορολογικούς παράδεισους. Γιατί να μην τους φέρουμε εδώ, τους οποίους έτσι κι αλλιώς τους έχουμε χαμένους; Σ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: Στέκομαι στο δεύτερο κομμάτι. Προσκαλούμε όλους. Δεν έχουμε ιδεοληψίες ούτε μεταφυσικές απόψεις. Θέλουμε και τους Ρώσους, θέλουμε και τους Κινέζους, θέλουμε και τους Άραβες, θέλουμε και τους Αμερικάνους, θέλουμε και τους Ευρωπαίους. Άρα γη και ύδωρ δεν δίνουμε όμως σε κανέναν. Είναι η δική μας γη και το δικό μας ύδωρ και θα το δώσουμε με τις δικές μας λογικές συνθήκες που να μπορούμε να προσελκύσουμε και να υποδεχθούμε επενδυτές. Ένα το κρατούμενο. Τα funds είναι πάρα πολύ σημαντικό. Τα funds όμως μέχρι πέρυσι και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά, ήταν απόντα, γιατί το grexit, το έτσι, το αλλιώς, το country risk, δεν επένδυαν. Σήμερα δείχνουν ενδιαφέρον. Τα funds έχουν συγκεκριμένο ρόλο να επιτελέσουν και είναι πάρα πολύ χρήσιμος για μας για να κινηθούν οι χρηματαγορές, για να μπορέσει να κινηθεί η οικονομία. Όμως ας έρθει το fund. Θα μπορούσαμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα για το ελληνικό κλπ, και χιλιάδες ιδέες. Εγώ ένα ξέρω, ότι αν πιάσεις ένα διαμάντι μεγάλο και το σπάσεις σε πενήντα, έχεις κάνει σκουπίδια. Λοιπόν, προσωπική μου άποψη είναι ότι σκουπίδια δεν θέλω. Αρκετά έφαγα σκουπίδια 40 χρόνια σ' αυτή τη χώρα. Αρκετά! Επομένως να έρθουν τα funds, να συμβάλλουν με τη δική τους τεχνογνωσία, τη δική τους ευρωστία στην ανάπτυξη της χώρας μας. Πολύ σωστά λέτε ότι είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι κοντά μας, είναι απόδημος ελληνισμός, είναι η ραχοκοκαλιά του ελληνισμού, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε, τους θέλουμε δίπλα μας να μας συμβουλεύσουν, αλλά ορισμένα θέματα όπως το Ελληνικό είναι δρομολογημένα και τελειωμένα. Δεν θα ξαναρχίσουμε συζητήσεις, γιατί έτσι δεν τελειώνουμε ποτέ στην Ελλάδα. Προχωράμε προς μία κατεύθυνση. Όσοι πιστοί προσέλθετε! Τελείωσε! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Κάπου εδώ πρέπει να κάνουμε το διάλειμμά μας. Ήταν μακρά η συνεδρία. Θα επιστρέψουμε του χρόνου με την πρόοδό σας. Στην επόμενη συνεδρία θα ακούσουμε περισσότερα για το θέμα της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΦΩΤΑΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ. ΣΤΟ 1 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «Επιχειρώντας στο μέλλον 2015 2020»

ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΦΩΤΑΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ. ΣΤΟ 1 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «Επιχειρώντας στο μέλλον 2015 2020» ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΦΩΤΑΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ 1 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «Επιχειρώντας στο μέλλον 2015 2020» ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2015 Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία ΥΦΥΠΕΞ Σ. Κουβέλη στο 4 ο Συνέδριο «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη» (13.05.2011)

Ομιλία ΥΦΥΠΕΞ Σ. Κουβέλη στο 4 ο Συνέδριο «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη» (13.05.2011) Ομιλία ΥΦΥΠΕΞ Σ. Κουβέλη στο 4 ο Συνέδριο «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη» (13.05.2011) Γ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Κυρίες και κύριοι, θα ήθελα εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΕΤΑ και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Γεια σας. Είμαστε μόλις τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές με καλή και ειλικρινή διάθεση. Από το πρωί σιγοψιθυρίζω

Διαβάστε περισσότερα

MOTOR OIL HELLAS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

MOTOR OIL HELLAS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ MOTOR OIL HELLAS - Π.Ο.Ε. Π.Δ.Χ.Β. 1 MOTOR OIL HELLAS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NIKOPOLIS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 MOTOR OIL HELLAS

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση για την αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Γεια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε./Τ.Α.Κ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4 η Στις 20-06 - 2007 Δ.ΕΠ.Α.Ν.ΑΛ. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση νέων ηλεκτρονικών διαδικασιών εγγραφής στο ΓΕΜΗ, κατάθεσης εμπορικού σήματος και κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας και δημιουργίας νέας πλατφόρμας δημοσίων συμβάσεων Τις νέες ηλεκτρονικές διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη, διότι για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

οικονομική βόμβα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία έχουμε στα χέρια μας και βεβαίως έχετε δει κι εσείς, το πρόβλημα των επισφαλών δανείων κυρίως σε

οικονομική βόμβα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία έχουμε στα χέρια μας και βεβαίως έχετε δει κι εσείς, το πρόβλημα των επισφαλών δανείων κυρίως σε Συνέντευξη Τύπου του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη και του Εισηγητή του ΚΤΕ Ανάπτυξης Θάνου Μωραϊτη, για την Πρόταση Νόμου του Κινήματος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 2 η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΥ ΑΕΙΦΟΡΕΙΝ Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 Ώρα: 16:00 Τόπος: (Αίθουσα συνεδριάσεων Β.Ε.Α.) ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: κα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ---------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΣΠΔΕ. 16 ης (22 ης ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Σ.Π.Δ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΣΠΔΕ. 16 ης (22 ης ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Σ.Π.Δ.Ε. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΣΠΔΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 16 ης (22 ης ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Σ.Π.Δ.Ε. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα, 12 Ιουλίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.30, συνεδρίασε. στην Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» (151) του Μεγάρου της Βουλής η

Στην Αθήνα σήμερα, 12 Ιουλίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.30, συνεδρίασε. στην Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» (151) του Μεγάρου της Βουλής η ΡΟΥΣΣΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ 12.7.11 BADY0712.SR1 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΓ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο (Άρθρο 40 παρ. 1 του Κ.τ.Β.) Στην Αθήνα σήμερα, 12 Ιουλίου 2011, ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 10 ης ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Γ Κ.Π.Σ. ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 Κος ΦΩΛΙΑΣ: Καλημέρα σας. Σας καλωσορίζουμε στο άνοιγμα των εργασιών της 10 ης Επιτροπής Παρακολούθησης του Κοινοτικού Πλαισίου

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Περίοδος 2012. Ελληνική Δημοκρατία Περιφέρεια Αττικής Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Δημοτική Περίοδος 2012. Ελληνική Δημοκρατία Περιφέρεια Αττικής Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Δημοτική Περίοδος 2012 Ελληνική Δημοκρατία Περιφέρεια Αττικής Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Έντυπη Έκδοση 12 ης Συνεδρίασης Δ.Σ. Μαρκοπούλου Μεσογαίας Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 Διαχείριση Πρακτικών 12 η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Τεχνικό Επιμελητήριο Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.. σελ. 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Τεχνικό Επιμελητήριο Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.. σελ. 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικό Επιμελητήριο Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.. σελ. 3 Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων Forum Ανάπτυξης..σελ. 9 Ιερά Μητρόπολις Πατρών....σελ. 54 Δήμος Πατρέων.σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Στο δρόμο της ακαδημαϊκής καριέρας,

Στο δρόμο της ακαδημαϊκής καριέρας, 18 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Συνέντευξη του Θάνου Αργύρη στα Νέα της ΕΟΠΕ Στο δρόμο της ακαδημαϊκής καριέρας, με βασικούς στόχους το ουσιαστικό ερευνητικό έργο και τη βελτίωση της θεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 2020. Συμπεράσματα και Προτάσεις Βιομηχανικής Πολιτικής

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 2020. Συμπεράσματα και Προτάσεις Βιομηχανικής Πολιτικής ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 2020 Πρακτικά τελικής εκδήλωσης συνεδρίου Συμπεράσματα και Προτάσεις Βιομηχανικής Πολιτικής έτσι όπως αυτά προέκυψαν από τις επτά (7) συναντήσεις εργασίας κλαδικού και οριζόντιου χαρακτήρα στο

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ COMMISSIONER FOR MARITIME AFFOIRS AND FISHERIES, EUROPEAN COMMISSION TO THE GREEK EU PRESIDENCY SUMMIT «THE SEA OF EUROPE: ROUTING THE MAP FOR ECONOMIC GROWTH» ΔΕΥΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011-2014 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011-2014 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011-2014 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α 13ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2013 23 MAIOY 2013 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν

Διαβάστε περισσότερα

(Από αριστερά προς τα δεξιά: Ζαφειρένια Θεοδωράκη, Καθηγητής Αριστείδης Χατζής, Γεωργία Παπαλεξίου.)

(Από αριστερά προς τα δεξιά: Ζαφειρένια Θεοδωράκη, Καθηγητής Αριστείδης Χατζής, Γεωργία Παπαλεξίου.) Συνέντευξη του Αναπλ. Καθηγητή Φιλοσοφίας Δικαίου και Θεωρίας Θεσμών κυρίου Αριστείδη Χατζή στα μέλη της συντακτικής ομάδας του Ζαφειρένια Θεοδωράκη και Γεωργία Παπαλεξίου. * (Από αριστερά προς τα δεξιά:

Διαβάστε περισσότερα

Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΣΕΔ. Τεύχος 5,Φεβρουάριος 2014. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 11ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΣΕΔ. Τεύχος 5,Φεβρουάριος 2014. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ 11ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς website: www.sed.gr e-mail: info@sed.gr Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό του ΣΕΔ Τεύχος 5,Φεβρουάριος 2014 ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και Κύριοι, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Κυρίες και Κύριοι, Αγαπητοί Συνάδελφοι, 1 2 Μιλτιάδης Κονοπισόπουλος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας (Επιμελητήριο Αργολίδας Κορίνθου 23 Αργος 21200 Τηλ 27510 67216 Fax 2751024595 email ebear@otenet.gr ) Κυρίες και Κύριοι, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Κύριοι σας καλωσορίζω. Προτείνω να αρχίσω με μία δική μου εισήγηση. Έχω επίσης ένα ενδιαφέρον σημείωμα

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Κύριοι σας καλωσορίζω. Προτείνω να αρχίσω με μία δική μου εισήγηση. Έχω επίσης ένα ενδιαφέρον σημείωμα ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Κύριοι σας καλωσορίζω. Προτείνω να αρχίσω με μία δική μου εισήγηση. Έχω επίσης ένα ενδιαφέρον σημείωμα του Πρωθυπουργού για την οικονομική κατάσταση, που το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 1 ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ κ. McMILLAN-SCOTT Αντιπροέδρου 1. Έναρξη της συνεδρίασης (Η συνεδρίαση αρχίζει στις 09.00) 2. Κατάθεση εγγράφων: βλ. Συνοπτικά Πρακτικά 3. Πρόταση οδηγίας του

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ Ημερίδα Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ 11 Νοεμβρίου 2013 Επιμελητήριο Φλώρινας Φλώρινα Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Σ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Έναρξη - Χαιρετισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Σε αναπτυξιακή τροχιά η Regency Entertainment

Σε αναπτυξιακή τροχιά η Regency Entertainment ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ REGENCY ENTERTAINMENT ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. Σε αναπτυξιακή τροχιά η Regency Entertainment Για ποια αποκλειστικότητα μιλάμε; Σύντομα στο 51% το ποσοστό της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΣΕ ΟΤ Έχουμε γνωρίσει ως τώρα στην οικονομία ορθοδοξίες όπως η κεϋνσιανή, η μαρξιανή, η νεοφιλελεύθερη. Ανακαλύψαμε μήπως τώρα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΣΕ ΟΤ Έχουμε γνωρίσει ως τώρα στην οικονομία ορθοδοξίες όπως η κεϋνσιανή, η μαρξιανή, η νεοφιλελεύθερη. Ανακαλύψαμε μήπως τώρα ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΣΕ ΟΤ Έχουμε γνωρίσει ως τώρα στην οικονομία ορθοδοξίες όπως η κεϋνσιανή, η μαρξιανή, η νεοφιλελεύθερη. Ανακαλύψαμε μήπως τώρα στην Ελλάδα μια νέα, την ορθοδοξία της αισιοδοξίας;

Διαβάστε περισσότερα

εκδήλωση στο φράγμα του Μαραθώνα

εκδήλωση στο φράγμα του Μαραθώνα Τ Ρ Ι Μ Η Ν Ι Α Ι Α Ε Κ Ο Σ Η Τ Ω Ν Η Μ Ο Σ Ι Ω Ν Σ Χ Ε Σ Ε Ω Ν Τ Η Σ Ε Υ Α Π Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Σ Μ Α Ϊ Ο Σ Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 0 TEYXOΣ 59 Κωδ.: 6313 ε κ δ ή λ ω σ η σ τ ο φ ρ ά γ μ α τ ο υ Μ α ρ α θ ώ ν

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. 42 ου ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. 42 ου ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 42 ου ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ AΘΗΝΑ - 2 και 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα